Vlog: Svar på spørsmålsrunden

  • 24.03.2017 kl. 21:39

Klare for en ny Vlog? Det ble plutselig jeg.. Jeg var veldig usikker på hvordan jeg skulle svare på disse spørsmålene, men så var plutselig mannen ute av huset, barna i seng og jeg hadde ingenting å gjøre, så da laget jeg rett og slett en liten video med svar.. 

Håper dere liker den!!! Og BTW beklager tassingen på gulvet, men det var en hun som gjerne ville være med.. 

 


Hadde satt veldig pris på tilbakemeldinger på filmen!!  

 


 

Unboxing - Video!

  • 06.03.2017 kl. 18:20

Hoho... Jeg kan ikke helt forstå at jeg gjør dette... Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å lage noen video til å ha på bloggen, men her sitter jeg altså.. Skikkelig kleint var det til å begynne med, men så gikk det greit etterhvert.. Problemet mitt var nemlig hvordan jeg skulle begynne, men så hjalp mannen meg med det, og da var det jo greit. haha

Håper dere har lyst til å se den, og gi gjerne lyd fra dere om dette med video er noe dere kunne tenke dere mer av her inne..  Og si i fra om det skulle være sånn at den ikke fungerer for noen.. Jeg har allerede testet den ut i safari nettleseren min, men jeg har jo ingen garanti for at den fungerer på alle andre.. Vet egentlig ikke helt hvordan dette fungerer.. 

 

 

Så må jeg jo bare få nevne det at jeg i videoen sier at det er mars boksen, men det er jo selvfølgelig februar boksen :) 

Håper dere likte den... Jeg blir så flau nå at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre.. haha!! 

 

#video #glossybox #blogg 

 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no