Trend - Hot or Not??

  • 06.03.2017 kl. 07:05

En trend jeg har sett mye av på instagram den siste tiden er dette med å ha fishnets under ripped jeans. Jeg synes det er litt kult, men samtidig så synes jeg det er litt harry, det kommer liksom litt an på dagen føler jeg... haha.. Jeg tror nok ikke jeg kunne brukt det selv sånn i hverdagen, men det er jo egentlig utrolig kult på bilder da... 

Her kommer det noen varianter.. 


Bildene er fra pinterest 

 

Ok, etter å ha sett gjennom bildene, så skal jeg innrømme at det er litt HOT, men jeg hadde nok ikke våget å gå sånn selv, om jeg skulle gjort det hadde det nok blitt en variant som den nederst til venstre eller midten øverst. 

Hva synes du?? HOT eller NOT?? Noe du kunne brukt selv, eller best på bilder??

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Nå er jeg klar til å ta fatt på en ny dag og en ny uke.. Det er mandag, og det kjennes egentlig helt greit.. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men noen mandager er liksom helt greie, slik som idag, mens andre mandager er skikkelig blå om man kan si det sånn.. Jeg kan definitivt skrive under på at jeg liker mandagene som er som idag.. Satser på at det fortsetter slik utover dagen og uken. 

 

#mote #trend #style 


 

Ukens yey or ney: Kahler Omaggio

  • 27.01.2016 kl. 14:30

Disse vasene har det jo vært litt debatt rundt, og det kan jeg forstå, det har jo tatt litt av, eller kanskje litt mye?!? 

Jeg må vel innrømme at jeg først ikke likte de så godt, men jeg tror nok at det var mest fordi jeg følte at alle hadde en, men vet du hva som står på bordet her hjemme nå?? Joda, det er en sånn vase det vet du. Jeg har skiftet mening, og jeg kunne faktisk tenke meg en til. Den jeg har er i grå, men jeg ønsker meg også denne i sølv, og det kommer/har kommet (jeg vet ikke helt) en ny i perlemor, og den er også utrolig fin. Så da ønsker jeg meg kanskje to til?? For meg har denne blitt en yey, men hva synes du da?? 

YEY or NEY????

Yey or Ney - Slengbuksa!

  • 21.01.2016 kl. 18:03

70- tallsstilen er tilbake i motebildet og sammen med den kan vi si hei til slengbuksa. Jeg tenker tilbake på den gangen jeg gikk på ungdomsskolen og på de freshe buksene mine med den vanvittig store slengen i beina... Neida, jeg var ikke født på 70-tallet, men kult var det uansett..

Vel, nå er de altså tilbake igjen, og jeg kjenner jeg er litt usikker. Det ser jo veldig kult ut, men samtidig så er jeg så utrolig glad i bukser som sitter etter rundt anklene. 

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg, og må nok prøve det på før jeg kan være helt sikker, men nå vipper jeg litt, så da sier jeg NJA...


Det øverste bildet er lånt fra blogg.aftenbladet.no ... De to nederste er lånt fra klikk.no

Hva mener du?? Hot or Not??

Yey or Ney - Treningstights til hverdags!

  • 07.01.2016 kl. 14:38

Nå kjenner jeg at det er på tide med en liten yey or ney igjen.. Jeg synes det er så gøy å høre hva dere tenker om det, så rop ut og si deres mening da!!!

I går hørte jeg på radion at det nye "it-plagget" er tights. Når jeg tenker tights så er det både treningstights og disse tynne svarte "buksene" uten lommer. Ja, det kan vel være andre farger også da... Jeg er litt sånn delt her, for det er jo så godt å gå med, det er mykt og behagelig. Samtidig så skjønner jeg ikke hvordan man kan bruke det som en bukse, altså med bare vanlig kort genser over. Med en lang genser som går nedenfor rumpa derimot så ser jeg ikke helt problemet. 

Men så ser jeg jo det at det som liksom er kult nå er å bruke treningstights til hverdags, jeg så jo nettopp at Kendall Jenner og Gigi Hadid, var i kledd treningstights og bomberjakke da de var på shopping. Jeg klarer ikke helt å se hva som er så fresht med det jeg altså?!? Treningstights hører til på trening mener nå jeg!! 

Så for meg blir det en NEY!, men hva mener du???


Bildet er lånt fra side2

YEY or NEY??

 

Ukens yey or ney: UGG`s

  • 26.11.2015 kl. 16:25

Denne uken har jeg lyst til å se hva dere jenter de ute mener om disse skoene, UGG`s.. Jeg kan jo se at de blir brukt av relativt mange, jeg kan forstå at de kan være gode å ha på beina, men altså... Jeg kan ikke skjønne hvordan man kan bruke sko som ligner på tøfler ute i snøen... Med fare for å trampe på noens UGG`s nå så må jeg si så absolutt NEY!!! 

Jeg ser for meg skeivtråkka brune UGG`s og får nesten litt feber...


Dette bildet har jeg lånt fra nettbutikken Zalando. 

Ukens yey or ney: rød jul VS Hvit jul!

  • 19.11.2015 kl. 17:15

Dette er ikke egentlig en yey or ney, men heller en enten eller..

Det er jo snart så vi skal begynne å pynte til jul. Og i butikkene de siste årene har vi jo sett at den røde julen ikke tar all hylleplassen lenger. Den hvite julen er også veldig populær. Derfor lurer jeg veldig på hva dere foretrekker? 

Rød juleller

Hvit jul

//Bilder fra pinterest//

Ukens yey or ney: faux fur!

  • 12.11.2015 kl. 15:30

Torsdag er her igjen, og det er tid for en ny yey or ney. På tapeten denne gange er det faux fur.

Dette er en trend som for meg veldig fort kan bli for mye av det gode... Hele jakker i faux er en absolutt no-no for meg... Men jeg fant en jakke da jeg klikket meg rundt, den har faux fur krage, og den synes jeg faktisk var litt fin. Så jeg må si at dersom det er en liten touch av foux så sier jeg YEY, er det faux alle the way så er de så absolutt NOOOO!

 

Denne første er en absolutt YEY for meg... 

 

Men resten er egentlig bare NO-NO!!!Alle jakkene er hentet fra ASOS.

 

Så hva synes du, faux fur, YEY or NEY????

Ukens yey or ney: spotlight

  • 05.11.2015 kl. 10:00

Nå er det på tide med en yey og ney igjen! Ettersom jeg er så veldig i hus og interiørmodus om dagen så tenkte jeg det passet fint med en interiør yey or ney. 

Jeg kan med en gang si at dette er en yey for meg, denne lampen er så utrolig kul, litt snål og rett og slett perfekt..Ja til og med Ole-Anders likte den faktisk!

Så hva synes du om denne spotlight lampen??Denne lampen er fra bohus

Er det en yey eller ney for  deg??

#yeyorney #interiør #spotlight #lampe

Ukens yey or ney: lappeteppetrenden .

  • 29.10.2015 kl. 10:05

Denne snakker vel kanskje mest for seg selv. Jeg kom over en artikkel med høstens trender da jeg klikket litt rundt på nettet, en av disse stilene er lappetreppetrenden. Jeg kan nok med en gang si at et antrekk i denne stien er for meg en NEY. Mulig det hadde vært fresht som tilbehør, men jeg tror nok ikke dette kommer inn i min garderobe med det samme!!


Bilde fra klikk.no

 

Så hva synes du?? YEY or NEY??

#yeyorney #trend #lappeteppe 

Ukens yey or ney: lace up

  • 22.10.2015 kl. 18:30

Uansett hvor jeg ser på klær om dagen er det en stil som går igjen, lace up. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om denne trenden, den kan jo veldig fort bli tacy, men samtidig så er det noen plagg jeg liker. Jeg liker ikke lace up i en kort kjole, men jeg synes det kan være kult om det er på et skjørt. Om jeg skulle hatt en overdel med lace up ville jeg nok gått for en som stoppet før det viser alt for mye, og det hadde heller ikke gjort noe om overdelen var av det litt løsere slaget, en bluse kanskje?!? Jeg kjenner at dersom jeg måtte velge en yey or ney, så hadde det nok blitt ney på denne.. Så hva synes du?? Lace up yeeey or ney???

#yeyorney #laceup #mote #fashion 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no