Ukens mål #2
  • 27.03.2017, 06:07

Ok, en uke har gått siden jeg satt meg 5 mål for uken, og her kommet det en liten oppsummering på hvordan det egentlig har gått, samt mål for den uken som kommer.. 

Jeg har vært ute å gått tur to ganger denne uken, 5 kilometer ble det begge gangene, og det er jeg ganske fornøyd med, målet var at jeg skulle gå en tur. Den første dagen jeg gikk var det så sykt mørkt og jeg var livredd, det førte til at jeg løp store deler av turen, og hadde en maks fart på 12 km/t i vintersko liksom.. Så jeg føler vel at dette veier litt opp for at jeg ikke helt nådde målet mitt om trening, for jeg skulle egentlig vært på treningssenteret 2 ganger i løpet av uken, men etter å ha løpt i vintersko så fikk jeg skikkelig vondt i leggene, og endte derfor opp med å bare dra på trening 1 gang. Men alt i alt er jeg allikevel fornøyd. Jeg hadde et mål om å drikke en flaske med vann hver dag, og dette har gått rett i dass.. Jeg trro jeg har klart det 3 dager eller noe, og det er alt for dårlig.. Jeg må vel også innrømme at det med ikke spise godteri i uka kunne gått litt bedre.. Jeg har vært ganske flink, men gikk på en "kjekssmellen" på torsdag. Når det kommer til bloggingen min denne uken så synes jeg at jeg har klart å ha litt variasjon, jeg er fornøyd med å ha to antrekksposter denne uken, jeg føler kanskje at motivasjonen ikke har vært helt på topp, men det tror jeg henger sammen med at jeg har hatt lange dager på jobb, og jeg er ganske sliten..  Sånn alt i alt så kunne vel denne uken ha gått bedre. Det er jo litt flaut at jeg ikke har klart å gjennomføre målene mine, men jeg prøver igjen jeg.. Så får vi se hvordan det går...

 

Målene for denne uka: 

1. Jeg fortsetter med målet om å drikke nok vann, for dette er så viktig og noe jeg virkelig trenger å jobbe med.. Så en flaske om dagen, og denne uken skal jeg huske å ta med flasken på jobb..

2. Ha hvertfall en sminkefri dag. 

3. Planlegge middager slik at vi spiser sunt og variert. 

4. Vaske badet fra gulv til tak. (herregud kan ikke fatte at jeg tar med dette som et mål, nå må jeg jo faktisk gjøre det)

5. Få nok søvn. Denne uken har jeg følt meg veldig sliten, så nå skal jeg være flinkere til å legge meg om kvelden.. 

 

 

Så, da gjennstår det bare å se hvordan det går denne uken, jeg satser på litt bedre resultat enn uken som gikk.. 

  

Håper dere liker disse innleggene, og at det kanskje kan motivere flere til å lage seg mål, enten om det er for uka eller for måneden.. 

Ha en fin dag alle sammen!!

 

 


Ukens mål!
  • 20.03.2017, 06:47

I går hadde min navnesøster Kaja (Hverdagslykker.blogg.no)  skrevet et innlegg med målene hun hadde for uken. Dette er jo utrolig smart, for selv om man setter seg mål, eller selv om jeg setter meg mål, jeg kan jo bare snakke for meg selv, så synes jeg det er alt for enkelt å snike meg unna mine egne mål. Det som er så komisk er jo at det bare er meg selv jeg lurer.. Men dersom man skriver det ned, og deler det her, og kanskje til og med binder meg til å oppdatere dere på hvordan det har gått, så har jeg jo ikke så mye annet valg enn å gjennomføre.. Så jeg tenkte jeg at jeg skulle starte min egen lille kategori på denne bloggen, UKENS MÅL!  Her kommer jeg til å dele mine mål for uken som kommer, samt en oppdatering på hva jeg har oppnådd. 

 

UKENS MÅL!

1. Gå tur hvertfall 1 gang i løpet av uka.

2. Trene 2 dager i løpet av uka. Jeg skal løpe hvertfall 5 kilometer den ene gangen, og ha mer fokus på styrke den andre dagen. 

3. Jeg skal ikke la meg friste til å spise godteri  midt i uka.

4. Jeg skal drikke 1 flaske med vann hver dag. 

5. Jeg skal skrive innlegg på bloggen med mening, ikke så mye svada.. 

 

Nå får vi se da, hvor mange av disse målene jeg har gjennomført da uken er over.. 


 

 hits