Ukens blogg - Vinnerne er....

  • 29.05.2016 kl. 18:27

Så var det søndag igjen, og som lovet så trekker jeg vinneren av ukens blogg idag. Denne gange var det stort sett blogger jeg allerede følger som meldte seg på, og gjør det egentlig mye vanskeligere, for jeg gidder jo ikke følge blogger jeg ikke liker. 

Jeg måtte gå gjennom listen flere ganger før jeg omsider klarte å velge meg ut to. 

Den første er bloggen til søte Irene. Hun skriver om alt fra hverdag til danseband og personlige innlegg. Jeg liker bloggen hennes utrolig godt nettopp fordi hun er så ærlig. et står også utrolig stor respekt av at hun klarer å poste så mange innlegg som hun gjør da hun i tillegg jobber hver enste dag og i tillegg er barnevakt av og til. Hun er ei helt herlig jente som jeg føler jeg har blitt kjent med gjennom bloggen. 

 

Så var det over til den andre bloggen, nok en blogg som jeg klikker meg inn på hver enste dag. Jeg føler vi har mer til felles enn bare navnet. Hverdagslykker eller Kaja som hun heter har en veldig variert og fin blogg. Hun skriver om sin hverdag som mamma, deler mange herlige oppskrifter og tips og hun deler lidenskapen hun har for hest og i tillegg har hun innlegg som er dypere og mer personlige. En blogg jeg føler jeg kan lese uansett hvordan humør jeg er i. En blogg og en blogger som jeg setter utrolig stor pris på!! 

 

Jeg måtte bruke bildet med rosa hår, rett og slett fordi jeg synes det var utrolig kult, og jeg synes du skal farge håret rosa, haha!! 

Tusen takk til dere andre som meldte dere på også <3 Det er sååå mange fine blogger!!!

#ukensblogg #vinner #blogger #blogg #konkurranse 

 

Ukens blogg - Bli med!!

  • 22.05.2016 kl. 12:23

Nå synes jeg det er på tide med litt framsnakk igjen. Det er så utrolig mange blogger der ute som får så alt for lite oppmerksomhet, og jeg synes vi skal bli enda flinkere på å skryte av andre. 

Derfor setter jeg igang en ukens blogg. 

Planen er å velge ut de to bloggene jeg liker best neste søndag, så da håper jeg noen har lyst til å være med..

Det DU må gjøre er:

1. Lik facebook siden min HER

2. Følg instagrammen min HER

         Har du allerede likt og fulgt kan du gå rett til nr 3.

3. Legg igjen en kommentar og fortell meg at du er med. Husk å legge igjen link til bloggen din.

Jeg vil sjekke at alle trinnene er fulgt før jeg trekker vinneren. 

Så bli med da, det er litt ekstra gøy dersom det er mange som melder seg på. Jeg elsker å finne nye blogger <3 

#ukensblogg #framsnakk #blogg 


 

 

Ukens blogg: Hvem vant??

  • 25.03.2016 kl. 15:28

Nå er det fredag igjen, det er en uke siden jeg postet ukens blogg innlegget, og det er påtide å fremsnakke de to bloggene som jeg likte aller best. Aller først vil jeg bare takke alle dere som meldte dere på, jeg har vært innom alle bloggene og lest, det er virkelig mye som er bra og jeg kan med en gang avsløre at det er flere av bloggene jeg kommer til å besøke igjen... og igjen... og igjen.. 

Jeg synes egentlig det var både lett og vanskelig å velge ut bare to blogger, lett fordi det var to blogger som skilte seg ut på en positiv måte, en som jeg har fulgt en god stund allerede, og en ny som herved har fått en ny leser. Vanskelig fordi det var mange bra, og det var hvertfall ett par til jeg egentlig ville hatt med på denne listen. Det er mulig at jeg må sette i gang ukens blogg igjen senere, slik at jeg kan få velge ut litt flere.

Uansett nå til vinnerene, og det ble....

*Trommevirvel*  

MISSMOMMY

Kjære kjære deg!!! Jeg har lest bloggen din lenge og det jeg liker spesielt godt med din blogg er at det er så god variasjon i innleggene. Du skriver om alt fra oppskrifter til mammalivet til de innleggene som fester seg litt ekstra hos meg, de litt dypere innleggene som gjør at man blir ekstra kjent med deg, og som gjør at man kjenner igjen seg selv så veldig.. 

Du har alltid mange fine bilder i innleggene dine, både bilder du har tatt selv og bilder som supplerer teksten i innlegget ditt utrolig bra. Du poster overraskende mange innlegg noe som først og fremst overrasker meg noe helt vanvittig, hvordan får du tid til det?? Det gleder meg også veldig mye at du skriver så mye som du gjør, det er stort sett alltid noe nytt å lese da jeg klikker meg inn på bloggen din, og det liker jeg veldig godt.. 

Vil du lese en blogg med varierte innlegg, en blogg med fine bilder, god humor, inspirende og ekte tekster. Da foreslår jeg at du tar deg en tur innom Missmommy. Jeg kan nesten garantere at du ikke kommer til å finne noe du liker.. 


Foto av: Missmommy.blogg.no
 

Da det er sagt så var det ganske vanskelig å finne et bilde av deg som jeg kunne legge ved i dette innlegget, men jeg fant derimot et utrolig vakkert bilde som jeg håper det er greit at jeg la ved. 

 

Så var det den andre bloggen jeg har valgt ut denne gangen.

MAKE OR BREAK

Make or break, bloggen til Eva fanget interessen min med en gang jeg klikket meg inn på den. Det var et design som jeg ikke ser så alt for ofte som lyste mot meg, et design som gjør at akkurat denne bloggen skiller seg ut fra mengden. 

Kjære Eva. Bloggen din har et oversiktlig design, et design som er preget av farger, foto og inspirasjon, med andre ord, alt jeg tiltrekkes av. Ved å se på bloggen din kommer det tydelig frem at du er en kreativ sjel, det er gjennomførst, ryddig og vakkert. Du har en god blaning av egne verk og inspirasjon du har funnet hos andre. Du har mye bilder som jeg føler viser til et tema, de gode bildene dine gjør på den måte at man ikke har behov for så mye tekst, de snakker for seg selv. Takk for at du har en blogg som gir meg et herlig avbrekk i en ellers så travel mammahverdag!! 

Er du ute etter en blogg som inspirerer i hverdagen, en blogg med mye og fine bilder. Da anbefaler jeg deg å klikke den inn på bloggen til EvaFoto og Styling av EVA - Make or break

Håper dere likte de to bloggene jeg har valgt ut denne gangen, og jeg håper dere to flotte bloggere synes det er greit at jeg la ved bildene jeg gjorde i innlegget. 

 

Ukens blogg!

  • 18.03.2016 kl. 22:10

Jeg tenkte jeg skulle prøve ut noe nytt, så jeg håper dere vil være med.. 

Jeg synes nemlig at det er veldig hyggelig å fremsnakke andre, jeg synes det er fint at vi kan skryte litt av hverandre. Jeg synes også det er veldig gøy å lese andre blogger, dette er noe som inspirerer meg veldig. 

Så derfor har jeg lyst til å prøve meg på en ukes blogg. Så fremt det er noen som melder seg på, så kommer jeg altså til å velge ut 2 blogger som jeg liker ekstra godt, jeg kommer til å skrive litt om deg og bloggen din og selvfølgelig linke til bloggen.  

Det du må gjøre er;

1. Gå inn på facebook siden min  her og lik den.

2. Legg igjen en kommentar under dette innlegget, men husk å legge ved bloggadressen din slik at jeg finner deg igjen. 

 

Så da er det bare å håpe på at det er noen som vil være med slik at jeg får noen blogger å sjekke ut og som jeg kan fremsnakke senere. 

Sleng dere på!!!! 

 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no