When in London!

 • 19.06.2017 kl. 18:55

Med tanke på alt som skjer i verden har vi vært mye frem og tilbake, men vi har vel egentlig bestemt oss, og det har jeg jo nevnt før også.. Vi skal til London denne sommeren, jeg og Ole-Anders, vi gleder oss noe helt enormt! Vi er veldig glad i å reise begge to, og vi har vel blitt litt ekstra glade i å besøke de litt store byene de siste årene.. Det å se noe annet enn sydenland er noe vi virkelig vil begge to. En ferietur som inneholder noe for enhver smak, en ferietur med fokus på kjærligheten, en ferietur for bare oss to.. 

Jeg elsker å planlegge, samtidig så liker jeg ikke å ikke legge så mye planer.. Derfor gjør jeg det veldig enkelt, jeg søker rundt på nettet. Finner frem til ting vi ønsker å se, men akkurat hva vi ender opp med det vet vi ikke før vi er der, kjenner hvordan følelsen er og hva vi har lyst til.. Rett og slett! 

Men noen ting har jeg satt på listen min, hvor mye vi kommer til å besøke av de store kjente stedene, med tanke på de tre siste hendelsene i London vet jeg ikke, men igjen vi tar det som det kommer.. 

 

Take a spin on The London Eye! 135 meter opp i luften, en fantastisk utsikt over London. Spenningen over å være så høyt oppe og beundringen av det flotte landskapet.. Muligheten til å booke en romantisk pakke med middag, alene tid og alt som kan være med på å gjøre en hvilken som helst kveld til den beste.. Hvem kan gå glipp av det??

 

​Visit the whispering Gallery in St Paul`s Cathedral.. En fantastisk opplevelse for både øyne og ørene.. Ta turen opp i kuppelen, stå på hver deres side og hvisk til hverandre.. Over de lange avstandene bæres lyden så godt at man kan høre hverandre klart og tydelig.. Ikke bare er det vanvittig flott å se på, men det er også skummelt morsomt med lyden.. 

 

Get a taste of China in the heart of the West End - Hvorfor ikke få et lite innblikk i Kina da man først er i London.. To fluer i en smekk. De løvestatuer i guld, gater i rødt og gull. Smaken av kina i de mange restaurantene, lukten og den asiatiske kulturen. 

 

Hyde Park & Kensington Gardens - Er du glad i det grønne, de frodige.. De lange strekningene med gress på gress. Blomster og en rolig atmosfære.. Det gjør hvertfall jeg.. Et lite mål jeg har på de reisene vi gjør er å besøke hvertfall en park. Da vi var i Berlin ble jeg helt overveldet over det store området, og jeg håper virkelig at parkene i London lever opp til forventningene også.. 

 

Nothinghill - I´m just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her...!  Finnes det noen som ikke har sett den filmen, finnes det noen som ikke elsker den filmen?? Jeg har så lyst til å besøke Nothinghill, dørene, gatene.. Kanskje man til og med kan kjenne kjærligheten der?? Jeg vet ikke, men det vil jeg finne ut #håpløsromantiker 

 

Oxford street - Man kan ikke dra til London uten å shoppe! Eller jeg kan hvertfall ikke det.. Vi kommer definitivt til å bruke litt til både i Oxford street og gatene utenfor.. Denne turen her har vi spart penger til, og jeg håper virkelig at vi begge to gjør noen kupp.. IIIIK!!! Herregud som jeg gleder meg.. Shopping, kafè, lunsj, drink på kvelden... middag!! Jeg klarer nesten ikke vente!!! 

  

Kanskje det er noen av dere som klikker dere inn her som har noen tips til oss, hva bør vi ikke gå glipp av i London, shopping, steder å spise, beste bakevarene, beste kaffen? Og kanskje enda viktigere, hva er oppskrytt??   

 

 

 

Byer jeg vil besøke!

 • 31.01.2017 kl. 09:55

Jeg har jo skrevet litt reiselysten tidligere, og den er fremdeles her. På en side synes jeg det er litt skremmende å tenke på å reise nå da vi vet noe om urolighetene som er i verden, men samtidig så nekter jeg å la disse urolighetene ødelegge muligheten jeg har til å skape nye minner og se nye steder. Jeg vil kanskje tro at reiselysten er sterkere enn frykten, og det mener jeg er veldig bra.. For dersom man frykter, så har man tapt.. Dersom man frykter så har det gode tapt, og det er det vel ikke så mange som ønsker.

Jeg har en liste som jeg har lyst til å dele med dere.. Har jeg sagt at jeg elsker lister? Denne gangen er det en liste over byer jeg har lyst til å besøke. Det er klart at det er mange flere enn de som står på listen, men det er begrenset hvor lang liste man kan lage også.. 

 

Byer jeg vil besøke; 

 

London 

Denne byen står på toppen av listen min, rett og slett fordi det er den byen jeg kan krysse av først. Planen er nemlig at vi skal til London i sommer. Herregud som jeg gleder meg!!! 

 

Paris

Jeg ser for meg at dette må være en av de mest romantiske byene i hele verden, og en gang skal jeg ta med meg manne min opp i Eiffeltårnet. 

 

Roma

Dette er en by jeg ville besøkt bare for å se. I likhet med Paris så ser jeg for meg at denne byen er utrolig romantisk. Og den er jo stappfull av historie! 

 

Praha 

For meg virker Praha som en by hvor man får litt av alt. Det er shopping, enten i gamlebyen, som jeg definitivt skulle besøkt, og på de store sentrene som ligger litt utenfor byen. Samtidig er det mye flott arkitektur som man må få meg seg, eller som jeg måtte fått med meg. Jeg liker en god blanding av shopping og opplevelse da jeg er på tur. 

 

Lisboa

En by som kanskje ikke er den første jeg har tenkt på at jeg vil besøke, men etter å ha hørt litt mer om byen så vil jeg absolutt ta meg en tur. Det sies at det er  en av de mest romantiske storbyen i Sør Europa. Noen som sa jeg var opptatt av det romantiske?!?

 

New York

Altså, hvem vil ikke dit? Jeg vil tro dette hadde blitt en tur som man trengte ferie etter å ha tatt. Jeg ser for meg høyt tempo, millioner av inntrykk og mye lyd og mennesker. Allikevel så ville jeg ikke vært foruten opplevelsen. 

 


Bilder lånt fra google.

 


 

 

 

 

Jeg vil ut å reise!

 • 18.01.2017 kl. 13:23

Å få oppleve mer av mitt eget land og andre land er noe jeg virkelig har lyst til.. Jeg har lyst til å se mer, oppleve mer og skape nye minner.. Jeg har lyst til å se flere store byer og få oppleve hva de har å by på. Jeg har også lyst til å se de mindre stedene, de romantiske små byene som ikke bærer preg av turisme.. Jeg vil se hva verden har å by på, og jeg har lyst til å se hva mitt eget land har å by på.. For en ting er sikkert og det er at verden består av så mange flotte steder, og det ville vært veldig synd om man bare måtte holde seg til akkurat det stedet man bor. 

Jeg har lyst til å se mer av Norge og hva dette landet har å by på, jeg har lys til å se byene, og ikke minst den flotte naturen som vi er så heldige å ha her, fjellene, kysten, skogene, ja alt sammen.. Jeg har lyst til å pakke sekken med telt, mat for flere dager og så lite skift som mulig slik at jeg kan gå flotte turer i fjellet. Jeg vil pakke kofferten og ta inn på hotell, jeg vil se hva byen har å by på, jeg vil se stedene, spise maten og kjøpe suvenirer. 

Jeg er misunnelig på de som tar seg et friår for å jobbe slik at de kan tjene penger og reise rundt i flere måneder, jeg kunne også ha gjort det da jeg var yngre, men det hadde jeg nok ikke turt.. Men man har allikevel muligheten til å se ulike steder.. 

Nå om dagen kjenner jeg veldig på reiselysten igjen, den pleier alltid å nærme seg da vi begynner ett nytt år og våren er rett rundt hjørnet.. Nå vil jeg spare penger til å kunne ta meg en langhelg sammen med min kjære ett eller annet sted i Norge, men jeg vet ikke helt hvor jeg vil.. Er det noen som har noen forslag kanskje?? Bilde fra google.

 

 

#reise #oppleve #norge 

 

Berlinmuren!

 • 25.07.2016 kl. 11:36

"Man kan ikke dra til Berlin uten å få et glimt av Berlinmuren og et lite innputt på historiefronten."

 

Det er hvertfall min mening.. Jeg kunne egentlig tenke meg å se mye mer, men ettersom vi hadde begrenset antall dager så måtte vi ta noen valg. Vi var veldig klare på at vi ville se Berlinmuren, men den er egentlig ikke så godt bevart, ettersom jeg har skjønt så er det ikke satt av penger fra staten til å ta vare på den, så det sier seg da selv at den forfaller. 

Allikevel er det noen steder hvor man fremdeles kan se deler av muren, og vi endte opp med å dra til Berlin Wall Memorial. Her var det bevart deler av muren, det var satt opp noen "søyler" hvor det var bilder og litt informasjon, og det var en minnevegg for noen av de som døde da de prøvde å komme seg over muren. Jeg vet ikke helt om det bare er jeg som er litt oversensitiv, eller om det er sånn for alle, men det er hvertfall en helt spesiell stemning langs veggen. Jeg gikk med konstante prikkinger i fingrene og jeg kunne kjenne på hele meg at jeg ble påvirket av ett eller annet. 

Selv om det kanskje ikke var så mye å se, så var det en opplevelse jeg ikke ville være foruten..  

Det er trist at det ikke er satt av noen ressurser for å ta vare på det som er igjen av muren, etterhvert vil den jo være helt borte, og det er egentlig litt trist ettersom denne muren er en så viktig del av både tysk og verdenshistorie.. 

#reise #reisemagasinet #berlin #ferie #tyskland #berlinmuren


 

Tiergarten - Berlin!

 • 23.07.2016 kl. 15:31

Vi dro til Berlin på mandag, og på tirsdag tok vi turen bort til Tiergarten. Vi tuslet fra hotellet og ved hjelp av google-maps og skilting langs veien fant vi frem. Det tok litt tid å gå, og vi hadde sikkert spart mye tid på å ta U-bahn eller buss, men turen var veldig fin, og det er gøy å se litt på veien også.. Da vi kom frem gikk vi i den gigantiske hagen, det var overraskende lite folk, veldig rolig og skikkelig koselig.. Det var stier/veier på kryss og tvers, det var små dammer, bruer, trær og vakre blomster. 

Vi tok utrolig mye bilder den dagen, her kommer noen av dem;

Vi gikk 280 trappetrinn for å komme helt til toppen av dette utsiktspunktet, det var overraskende tungt, trangt og j****** høyt, men utsikten den var ganske bra..

Etter denne turen var vi derimot helt utslitt, og endte opp på en fantastisk liten restaurant, helte i oss 1 liter med vann, spiste den beste pastaen jeg har spist noen gang og jeg smakte til og med på øl. Jeg er egentlig ikke så glad i det, men jeg smakte hveteøl, og det var faktisk ikke så ille.. Det skal sies at jeg ikke drakk opp hele, for så godt var det altså ikke, haha!! 


Etter at vi hadde spist gikk vi enda litt til for å finne en liten butikk som Ole-Anders ville innom, og istedenfor å ta u-bahn hjem igjen som vi egentlig hadde tenkt gikk vi litt til. Så alt i alt så gikk vi 11 kilometer denne dagen, og beina mine var så støle og stive etterpå at det var et under at jeg kom meg opp fra senga.. 

Men vi fikk sett så mye, og det var jo så deilig vær at det hadde blitt for dumt å kjøre.. 

 

Skal du til Berlin en gang så anbefaler jeg virkelig å ta turen innom Tiergarten!! 

#berlin #reise #tiergarten #mamma #pappa #blogg #bilder
 

Berlin!!

 • 21.07.2016 kl. 15:55

Stikker bare innom for å si hei fra Berlin!!

Vi har hatt noen helt fantastiske dager her, og alt som heter blogg har egentlig bare blitt glemt.

Planen var egentlig å oppdatere dere litt underveis på turen vår, men nå sitter vi altså her på hotellet og venter på at klokken skal bli så mye at vi kan dra på flyplassen.

Disse dagene har vi gått ekstremt mye og shoppet enda mer.. Det er nesten litt galskap, men da vi kom over primark i går så tok vi helt av og kjøpte mye til både store og små.

Sjekk her liksom, dette er det vi har kjøpt på disse dagene. Det ble klær utover hele dobbeltsenga..

Vi har spist mye god mat, og drukket mye god drikke.

Ja vi har som sagt kost oss masse, men nå gleder jeg meg noe enormt til å komme meg på flyet og hjem slik at vi kan hente barna i morgen <3 Nå begynner jeg å savne de skikkelig..

Da vi kommer hjem skal jeg dele masse fine bilder med dere.. Vi var en tur i Tiergarten og der var det helt magisk <3

Berlin!! Vi kommer tilbake!!!

7 steder jeg vil besøke i Berlin

 • 09.06.2016 kl. 21:13

I sommer skal jeg og Ole-Anders til Berlin, vi skal være der i 4 dager og jeg har lyst til å oppleve noe. Derfor har jeg sett litt på nett for å finne ting man kan gjøre i Berlin. 

Så her kommer min liste over topp 7 ting som jeg vil finne på i Berlin i sommer. 

Berlinmuren

Jeg har utrolig lyst til å se Berlinmuren. Jeg ønsker at denne turen skal være en blanding av shopping, kos og historie. Og da kommer jeg ikke foruten å besøke Berlinmuren. 


Bilde fra google.
 

KaDeWe

Så var det shoppingen da, det finnes jo utallige muligheter for shopping i Berlin, og en av dem er KaDeWe. Her har du det meste, H&M, Zara, Gucci, body shop, nikeshop og mye mye mer... 

<<enter caption here>> on November 20, 2013 in Berlin, Germany.
Bilde fra google

Stoltsparken i Charlottenburg 

Jeg så noen bilder av denne slottsparken da jeg klikket litt rundt på nettet, og jeg drømte meg bort i svalt gress, varmen fra solen og lukten av blomster. Jeg håper virkelig på fint vær de dagene vi skal være i Berlin slik at vi kan gå tur i denne parken og i andre parker. 


Bilde fra google

Tiergarten 

Her er det bygninger som Riksdagsbygningen, Kanslerbygningen og den tyske presidentens residens,  tillegg finnes det ulike ambassader. Her er det rolige omgivelser med stier, blomster og fuglekvitter. En god blanding av natur og historie. 

Jeg har også utrolig lyst til å ta turen til Britzer Garten. Bildene jeg fant fra denne parken er helt fantastiske. Det er så mye fine blomster og det ser så rent og fint ut. 

Zoologischer Garten (Berlin Zoo)

En dyrepark med 1500 ulike arter, jeg leste om den på Trip Advisor og der er det flere som sier at det er den beste dyreparken de har vært i noen gang. De sier det er stort der og at det er ryddig og fint. Det liker jeg. 

Panoramapunkt 

En heis tar deg 25 etasjer opp i luften og gir deg en utsikt over store deler av Berlin. Dersom vi er så heldig å få klart og fint vær må vi en tur opp hit slik at vi får med oss utsikten.. 


Bilde fra google

Restauranter - spise mye god mat

Når jeg tenker på reisen vi skal ha så tenker jeg automatisk på mat. I Berlin finnes det utrolig mange restauranter og kafeer. Vi må jo prøve ut det meste, og man skal ikke se bort i fra at store deler av budsjettet blir brukt på mat og drikke. Og vi må nok rulle hjem igjen. Nevnte jeg at jeg elsker god mat?? hihi!!!! 

Dersom det er noen av dere som har vært i Berlin før, og har noen tips å komme med så må dere gjøre det altså. Jeg er interessert i å få oppleve mest mulig de dagene vi skal være borte.. 

#reise #Berlin #tyskland #tur 

 

 

Dagstur til Puerto Rico by! del 2

 • 03.05.2016 kl. 22:36

Idag er siste kvelden her i fine Arguineguin, Været idag har vært hakket varmere enn de andre dagene, ja til og med kvelden er litt varmere idag. Vi har brukt mange timer ved bassenget idag, Emmeli har vi nesten ikke sett, hun har jo mer eller mindre bodd i vannet. Hun møtte ei jente som hun har lekt med hele dagen. Nathalie har plasket i vannkanten og Storm Aleksander har egentlig sovet utrolig mye idag, og selvfølgelig badet han også. 

Denne dagen har egentlig vært ganske perfekt. Jeg har liksom ikke lyst til at den skal ende. Kanskje er det fordi det er siste dagen her nede.

Vi avsluttet dagen med en tur på en kinarestaurant i nærheten her, der fikk vi utrolig god mat, og det var skikkelig hyggelig folk som jobbet der. 

Men uansett tilbake til bildene, jeg tenkte å dele de siste bildene fra turen vår til Puerto Rico i går. 


Nydelige omgivelser <3 Emmeli har fått ring av pappaen sin!

Nydelige blomster langs veien <3

Som søsken flest har de stunder hvor de krangler om den minste lille ting, men så har de også disse øyeblikkene som smelter et mammahjerte <3 Øyeblikk bestående av latter, smil, glede og søskenkjærlighet <3 

I morgen går turen hjemover til Norge, det skal bli godt å komme hjem til egen seng, hus og Neo. Men jeg kommer også til å savne dette nydelige stedet, og man skal ikke se bort ifra at vi kommer tilbake!!


 

Dagstur til Puerto Rico by!

 • 02.05.2016 kl. 22:43

Idag har vu byttet bort bassengkanten og solstolene våre med taxibåt og en dagstur til Puerto Rico by. Veldig godt for både store og små å finne på noe litt annet en dag. Det ble ikke sånn veldig mye shopping, jeg vet ikke helt jeg altså, men jeg synes ikke det er sånn super billig her egentlig.. Men litt ble det da, og vi fikk se mye fint også!!

Søstrene sisters på tur <3 

Spennende med båttur


En som ikke syntes det var så spennende. 

Hotellet sett fra vannet. 

Piratbåt i følge Nathalie.. 

Litt annen type kjøpesenter i Gran Canaria enn vi har hjemme i Norge. 

Lunsj-time!


Siste bildet for denne gang var av dette huset som egentlig er utrolig vakkert, eller sjarmerende, eller.. ja jeg vet ikke. Men det var noe som trakk meg til det!!

Det kommet et innlegg til senere med bilder fra dagen vår. Det var så mange bilder jeg ville dele med dere at jeg måtte dele det opp litt. 

God kveld fra Gran Canaria!

#ferie #GranCanaria #reise #familie #sol #PuertoRico


 

Vandring i Arguineguin!

 • 30.04.2016 kl. 20:21

Hei og hopp fra solen. 

Så satt vi nok en kveld ute på verandaen etter at de små er i seng. Idag ble det tidlig natta på dem, selv om det er ferie så synes vi det er viktig at de legger seg da de er trøtte, det er ikke noe poeng i å holde de oppe og dermed ødelegge morgendagen fordi de er så slitne. Vi har egentlig merker på begge jentene at de har vært litt mer slitne enn vanlig idag. Derfor ble det take away pizza i leiligheten vår i ettermiddag og litt tidligere kvelden enn det har blitt de andre dagene her nede.

Før vi spiste middag var vi ute å gikk en liten tur for å se etter litt butikker. Vi gikk jo selvfølgelig midt i siestaen, så det meste var stengt, RUTINERT!!! Men det ble en fin tur allikevel!!

Her kommer en liten bildeoppdatering fra turen vår. 

 

 

#GranCanaria #sunwingarguineguin #syden #tur #reise #familie 

Er det feil å si at alt er perfekt??

 • 28.04.2016 kl. 22:06

Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal begynne dette innlegget egentlig, det blir liksom så "ååå vi har det sååå fint.. Barna våre er så snille, og alt går som en drøm" men så er det jo faktisk sånn at det er akkurat sånn det er.. Emmeli er den perfekte storesøster, hun passer på Nathalie, tar henne med for å se på show på scenen, og de leker sammen på lekeplassen og i bassenget. Storm Aleksander takler denne turen så mye bedre enn jeg hadde trodd, han storkoser seg i solen, han sover godt i vognen sin, og er blid som ei sol hele dagen. Det er rett og slett fantastisk!! 

For ja, vi er heldige, vi har 3 barn som ikke gjør så mye ut av seg, de setter pris på at vi kan ha denne turen sammen, og vi storkoser oss som familie. Idag har vi vært ved bassenget, vi har gått en liten tur langs vannet, sett i byen og lekt på lekeplassen. Vi har spist is, handlet inn litt mat til kjøleskapet, spist middag ute på restaurant, og avsluttet hele dagen med disco for barna. Jentene danset og koste seg, lo og ble svette.

Nå er alle tre i seng, slitne etter en lang og deilig dag. Vi voksne sitter ute på verandaen, drikker baileys, ser på solnedgangen, og hører på livet fra de andre gjestene på hotellet. 

Det er rett og slett fantastisk!!

Jeg var spent på hvordan det ville være å dra på sydentur med barn, jeg er vant med å ligge i solen hele dagen, og bare tenke på meg selv, men vet du hva?? Dette er faktisk 1000 ganger bedre!!!  

#ferie # perfekt #syden #familie #tur #reise  #blogg

På reisefot!

 • 27.04.2016 kl. 21:56

Så var vi altså fremme i paradis!!

Jeg skal ikke lyve å si at jeg har vært mer enn spent på den flyturen. Litt i underkant av 6 timer på fly med en gutt på drøyt 10 mnd som ikke pleier å sove på armen, ei jente på 3 år som vet hva hun vil og den enkleste av de alle 3 på snart 8 år. Jeg var sikker på at det kom til å bli stress uten like, mye gråting, mye strenge stemmer og en lettere svett mamma.. Snakk om å møte opp med den rette holdningen liksom.. Men jeg tror aldri jeg har tatt så feil noen gang.. Storm Aleksander sov mer enn halve turen, på fanget mitt. Nathalie tegnet litt, så litt på film på skjermen foran henne, satt litt på fanget og spiste mat. Emmeli er jo ikke akkurat vanskelig å ha med å gjøre, hun satt litt på fanget, tegnet litt og så litt på film. Alle tre var rett og slett noen engler. Og en time før vi skulle lande sovnet Nathalie på fanget mitt. Da vi måtte ha på setebeltet så satte jeg henne opp, hun våknet ikke, jeg festet beltet hennes, hun våknet ikke.. Hun våknet faktisk ikke før vi hadde landet.. Skikkelig trøtt jente <3 

Vel fremme i paradis var det to spente jenter som trippet rundt i leiligheten. De var helt i hundre begge to, og etter at vi hadde kommet i orden fikk de sette på seg badetøy slik at de kunne teste vannet. Alle tre elsker jo vann, så jeg er sikker på at denne uken kommer til å bli topp.

Etter en land reise, litt bading, middag på restaurant og litt spill på verandaen i kveld ble det fort natta på de små, og nå er det jammen ikke lenge før vi voksne skal finne sengen heller.. Herregud så trøtt jeg er!!!

Emmeli ser forventningsfult på bassenget!! 


Nathalie har forsynt seg med godteriet som møtte oss da vi kom inn i leiligheten.


Fineste utsikten fra verandaen vår!!
Og kanskje noe av det mest magiske med hele sydentilværelsen. Solnedgangen!!! Herregud, det er jo så nydelig!!! 

 

Nå er vi klare i morgen, da blir det bading, bading og bading!!! Hurra!!!

#syden #ferie #familie #mamma #pappa  #sol  #sommer   #reise 

Vi har sjekket inn!

 • 26.04.2016 kl. 16:09

Nå har vi kommet oss på hotellet som vi skal være på til i morgen. Barna undersøker rommet, eller egentlig mest skapet, og snart skal vi ut å spise litt. Vi må bare finne et sted hvor de har mat for alle først. 

Jeg tror nok vi kommer til å kose oss her frem til i morgen tidlig. Storm Aleksander har allerede forelsket seg i de lave vinduene, og Nathalie og Emmeli fikk se fly før vi gikk opp på rommet. De er så spent begge to!!! 

 
Ha en fin dag videre!!

#hotell #Gardermoen #familie #tur

Snart klar - Tror jeg!

 • 26.04.2016 kl. 11:41

Idag føler jeg at jeg løper rundt meg selv Jeg er så redd for å glemme noe som vi virkelig må ha med. Jeg har sett gjennom koffertene sikkert 100 ganger nå, og jeg er 100% sikker på at jeg har fått med solkrem, mat til Storm Aleksander, badetøy og toalettsaker. Jeg er ganske sikker på at det er det viktigste. Og jeg tror jeg har fått med alt annet også.. Men det er så typisk meg å glemme igjen noe. 

Phu!! Jeg kjenner jeg må sette meg ned litt, samle tankene mine og gå systematisk over alt en gang til. Det skal pakkes både til i kveld og i morgen tidlig for oss alle sammen, vi skal sove på hotell i natt. Og det skal pakkes alt vi trenger for en uke i sol og varme. Det skal pakkes ned litt underholdning til flyturen, og viktigst av alt, det skal pakkes smart. Alt skal jo få plass i bilen, og vi skal ikke overskride vektgrensen på bagasjen. 

Herregud som jeg gleder meg, men herregud for et stress. Nå kan jeg ikke sitte her lengre, jeg må opp fra sofaen og få sett gjennom og pakket resten. Storm Aleksander sover i senga si nå, og Nathalie er med Ole-Anders for å kjøre Neo til svigers, de skal passe han denne uken! Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no