Datenight - Thai Green Curry!

  • 04.02.2017 kl. 20:23

// Testet i samarbeid med Buzzador //

Nå er det på tide å innføre datenight igjen her i huset. Vi var veldig flinke før jul, og hadde en lørdag i mnd hvor vi laget mat sammen og spiste etter at barna var i seng. Det er utrolig koselig, og man trenger den tiden sammen i en hektisk hverdag. I kveld er det duket for en datenight igjen, og vanligvis så pleier vi å bruke mye tid på å velge hva vi skal lage. Det må være noe vi ikke spiser så ofte, og som vi liker veldig godt begge to. I dag har derimot valget vært ganske enkelt, for vet dere hva?? Jeg har vært så heldig at jeg har blitt valgt ut av Buzzador til å prøve to middagskit fra Knorr. I kveld er det Thai Green Curry som står på menyen.  Jeg er veldig glad i Thai mat så dette passer midt i blinken her hjemme. Og det er et absolutt plusspoeng at det er godt forklart hvordan man går frem og det ser ganske enkelt ut å lage det. 

Det følger med ris, currypaste, chilli, og krydder i boksen, og så må man tilsette kylling, paprika, løk, grønne bønner, olje og kokosmelk. Ganske enkelt med andre ord. 
 

Så hvordan gikk det egentlig?

Hva synes jeg om Knorr sin Thai Green Curry? 

 

Å lage maten gikk som en lek. Det sto at maten skulle være klar på 30 minutter, og selv om jeg ikke tok tiden helt så er jeg sikker på at jeg ikke brukte noe mer enn 30 minutter hvertfall. Det jeg liker spesielt godt med Knorr sitt dinnerkit er muligheten til å tilsette egne grønnsaker, det er rett og slett fordi jeg synes hele retten får en fantastisk fin farge da man tilsetter ferske grønnsaker. Det er også et pluss at man tilsetter krydder selv, det gjør at man kan tilpasse retten helt etter eget ønske. Jeg brukte ikke alt krydderet, så jeg tok vare på resten slik at jeg kan bruke det senere. 
 

I tillegg til det som sto på pakken at man trengte, så valgte jeg å ha en grønn salat til. Jeg hadde også veldig lyst på nanbrød, så det laget jeg faktisk fra bunnen av for aller første gang. De ble utrolig gode. 

Maten hadde en fin smak, jeg føler at den ble perfekt for oss. Den smakte godt av krydderet, og det at man kan tilsette den tørkede chillien og la den være i kjelen til man hadde oppnådd ønsket styrke på retten gjorde at vi fikk en rund og god smak, som var akkurat passe sterk. Da vi serverte maten satt jeg med følelsen av at jeg hadde laget alt sammen helt fra bunnen av, rett og slett fordi det smakte utrolig godt. 

Dette er en enkel måte å lage god mat på. Det er noe som alle kan få til, og det må vel være lov med litt kunstnerisk frihet og tilsette litt andre grønnsaker også om man skulle ønske det. 

Vi kommer definitivt til å kjøpe dinnerkit igjen... 

Alt i alt så vil jeg gi hele pakken 5 av 5 mulige stjerner.. 

 

#Knorrmiddagskitbuzz #FoodWorthSharing #buzzador

A GIRLS HEAVEN!

  • 31.01.2017 kl. 17:49

//Innlegget inneholder annonselinker//

I en "jenteverden" er det tusenvis av produkter som man burde eller ikke burde teste ut. Det flyter over av reklame for det ene og det andre, og er man heldige får man en tester som akkurat er nok til å gjøre at du er usikker og ender opp med å kjøpe bare for å ha prøvd.. Så sitter man der med skuffen full av produkter som går ut på dato fordi man ikke va fornøyd allikevel og ikke klarer å bruke de opp. 

 

Hendene i været som som kjenner seg igjen..

 

GlossyBox er etter min mening et helt genialt konsept. Jeg har prøvd det ganske lenge nå, og jeg blir fremdeles like glad da pakken ligger i postkassen min, altså jeg elsker jo å få pakker i posten.. Jeg åpner den alltid i sakte film for å gjøre spenningen litt lengre, hadde jeg filmet det så hadde det sikkert blitt en flott reklamefilm.. Hver eneste måned så ligger det 5 produkter pent pakket ned i denne lukseriøse boksen. Denne måneden ble jeg litt ekstra glad, for som dere kan se på bildet under her, så fikk vi med en palmolive såpe denne gangen. Denne såpen er en av mine favoritter, den første jeg prøvde fikk jeg faktisk i en GlossyBox og den var med vanilje lukt. Jeg har for tiden en med jordbær i dusjen som jeg har kjøpt på butikken, og denne gangen fikk vi altså med en som lukter helt himmelsk av kokos. Jeg elsker kokos!!!! A GIRLS HEAVEN!

Jeg gleder meg skikkelig til å prøve den rensebørsten, jeg tror jeg må prøve den allerede i kveld faktisk.. Og den øyenskyggen som var med, den lille runde, den tror jeg kan bli utrolig fin som en highlighter også.. Gleder meg til å teste ut!! 

Har du også lyst til å prøve ut GlossyBox, sjekk det ut HER

#glossymoment #glossybox #marblebox #glossybox_norge
 

Add some color

  • 21.10.2016 kl. 09:36

// sponset produkt, ærlig mening //

Sommeren fører med seg, sol, varme, lys og en happy feeling. Høsten fører med seg regnvær, kulde, mørke og et behov for å pakke seg inn i lodne klær.. Dette har lett for å sette sitt preg på garderoben, hvertfall min, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste.. Samtidig er det vel kanskje nettopp nå i disse mørkere tider at vi har behov for å freshe opp garderoben litt, bruke klær eller tilbehør som får oss til å smile, som gir litt liv til en gusten høsthud.  Det er ikke så mye som skal til for å sette prikken over i'en på et antrekk som kanskje kan bli litt ensformet, accessories gjør de store underverkene med et antrekk og jeg har funnet et accessorie som etter min mening er perfekt.. Det har akkurat den spreke fargen jeg ønsker nå i høst, det har en praktisk egenskap og i tillegg så har det den lille ekstra detaljen som gjør at man får to accessories i ett produkt.. 

Bare se;

 

To i en er kanskje litt klisje, men det er jo nettopp det det er.. Skjerf og smykke i ett.. Perfekt nå i høst spør du meg, enten til deg selv eller som gave til noen du bryr deg om.. Dette fine skjerfet kan du få kjøpt hos korspaahjertet.com Det finnes også i flere farger dersom oransje kanskje ikke er din farge, du finner det i svart, hvitt, lilla og grønt. De har også utrolig mye annet fint, både smykker, armbånd og ringer.. Det er vanskelig å velge seg en favoritt for å si det sånn.. 

Ta en titt innom korspaahjertet.com og se om du kan finne din favoritt..

#sponset #smykkskjerf #accessories #korspaahjertet  #antrekk

 

 

 

 

 

 

Smykker av kjærlighet <3

  • 23.06.2016 kl. 19:27

// Sponset produkt, ærlig mening // 

For en stund siden var jeg med i en konkurranse på en facebookside, en sånn facebookside hvor man kan dele blogginnleggene sine for å få flere lesere. Og jeg var en av de heldige som vant. Premien i denne konkurransen var rett og slett helt fantastisk. Da jeg vant fikk jeg beskjed om å sende en mail til korspaahjertet, jeg fikk velge ut akkurat det smykke jeg ville ha. Korspaahjertet.com har et bredt utvalg av kjeder, ringer, armbånd osv. Det er så mye fint at jeg hadde store problemer med å velge meg ut en favoritt. 

Allikevel var jeg ikke i tvil om hvilket smykke jeg ønsket meg da jeg så dette. Jeg er over gjennomsnittet glad i engler, det er noe jeg har arvet av mamma, og lilla er jo en av de fineste fargene jeg vet om, dermed var dette smykket med englevinger og et lilla hjerte midt i blinken for meg.. Jeg fikk det i posten idag, og jeg er sååå fornøyd. Smykket jeg valgte meg ut finner du HER eller du kan klikke deg inn HER for å se resten av utvalget. De har så mye fint at jeg er helt sikker på at alle og enhver kan finne seg en favoritt der inne <3 


Hva synes du om smykket, er det ikke fint?? 


#sponset #smykke #hjerte #engel #korspaahjertet

Glossybox - Mine to favoritter!

  • 24.05.2016 kl. 19:32

Tidligere idag dukket det op pet varsel fra postenappen på telefonen min om at de var en Glossybox på vei til meg.. Jeg blir alltid så glad da den dukker opp i postkassen min. Jeg elsker jo pakker i posten. 

Ettersom den nye boksen er på vei tenkte jeg å dele to av mine favoritter fra forrige månes boks. 

 

Jeg begynner med andre plassen denne gange, og den går til et produkt som lukter himmelsk, og føles helt fantastisk på huden. Det er ikke uten grunn at det står varsel om at den ikke skal spises på baksiden. Jeg tuller ikke altså, det gjør faktisk det.. Såpen fra Palmolive Gourmet; vanilla pleasure kommer jeg definitivt til å kjøpe igjen da denne blir tom. Jeg elsker den!!!

Så til min absolutte favoritt, en overraskende favoritt faktisk. Det er øyenbrynspennen fra Studio 10. Den har helt perfekt farge for meg. Og i tillegg så er den utrolig god å jobbe med, da jeg fikk den var den skikkelig spiss og god, den etterlater ikke øyenbrynene klissete som jeg synes noen penner kan gjøre og det var superenkelt å jobbe seg bortover med korte streker. Den fyller inn brynene mine perfekt... Da den blir tom er jeg nesten sikker på at jeg kommer til å felle en tåre og oppleve lettere panikk. Så før den tid må jeg finne ut hvor jeg kan få kjøpt den.. DIGGER DEN!!! Den får absolutt 10 av 10. *tommel opp* 

Å BTW!!! Den får et ekstra pluss for at den har en highlight penn i andre enden!!! 

Jeg er så glad for at jeg valgte å teste ut glossybox. Om du også kunne tenke deg å prøve det så kan du klikke HER for å komme rett til siden! 

#glossybox #favoritter #produkter #anmeldelse 

 

 

Leppestift fra Rebecca Stella!!

  • 23.04.2016 kl. 09:25

Jeg har jo fortalt dere at jeg er rabble ambassadør, og jeg har vært så heldig at jeg fikk en leppestift fra Rebecca Stella fordi de likte et av innleggene mine så godt. Jeg ble så utrolig glad da jeg fikk mailen om at jeg hadde vunnet, og jeg ble enda mer glad da jeg fikk den lille pakken i posten i går. 

Leppestiften lukter helt himmelsk. Den er myk på leppene, ikke sånn tørr som jeg synes mange leppestifter kan bli. For ikke å snakke om fargen, den synes jeg er helt perfekt. Den er ikke for kraftig noe som gjør at jeg synes den passer perfekt i hverdagen.. Helt til slutt må jeg bare få si at designet på "beholderen"(hva heter det egentlig?) er utrolig lekkert.. 

Jeg rett og slett elsker den!!! 

Bare se så fin den er <3 

 

Så tusen tusen takk Rabble for den nydelige leppestiften, jeg setter utrolig pris på det!! 

 
#rabble #ramba #leppestift #RebeccaStella


 

Glossybox - Mine favoritter; Februar!

  • 22.03.2016 kl. 19:18

Love is in the air... 


 

Februar boksen, kjærlighetsboksen.. Den er så utrolig søt, jeg likte virkelig designet på denne boksen. Så søtt og romantisk, og det passet jo veldig godt i februar. 

Jeg har også denne gangen valgt meg ut to favoritter fra boksen, og denne gangen overrasket resultatet meg noe faktisk.. 

Helt til topps, 10 av 10 mulige... Det får denne fuktighetskremen fra Garnier Respons Body. Den inneholder olivenolje og gjør huden supermyk. Den lukter fantastisk godt etter min mening, og kanskje viktigst av alt. Den er ikke klissete på huden.. Den trekker ganske fort inn i huden noe som gjør at jeg ikke trenger å vente i en liten evighet før jeg tar på meg buksene.. 

Denne kommer jeg definitivt til å kjøpe igjen da den blir tom. I´m in love!! 

Sååå var det nr 2. Tannhygiene i pose.. Plackers har tanntråd som er dobbel.. Det er to tråder som er plassert paralellt på denne lille dingen, jeg føler at den rensker opp veldig bra mellom tennene, og den lille spissen som man kan brette ned gjør at man kan fjerne eventuelle ulumskheter som man ikke vil ha mellom tennene. Den har også en herlig mint smak som jeg liker veldig godt.. 

Denne bruker både jeg og Ole-Anders fast nå, perfekt!!! 
 

Kunne du tenke deg å få en liten overraskelse i posten hver måned du også?? 

Da kan du bare klikke HER og signe up. Jeg gleder meg skikkelig til mars boksen kommer. Litt bursdag hver måned, det er ikke å forakte.. 

 

 

___________________________________________________________________

MINNER OM: 

Helt til slutt vil jeg bare minne om ukes blogg som jeg har gående. Gå inn HER og les instruksene for å melde dere på.. Jeg vil velge ut to blogger som vil bli linket til i eget innlegg på fredag.

 

Glossybox - Mine favoritter!

  • 01.03.2016 kl. 15:30

Nå er det jo snart så den nye glossybox kommer i posten, og da føler jeg det er på tide å si noe om to av mine favoritter fra januarboksen. 

Men aller først vil jeg bare si at jeg synes dette konseptet er helt genialt. Jeg skal jo ikke legge skjul på at jeg liker å prøve nye produkter, og på denne måten kan jeg få gjort det uten å måtte bruke store summer på produkter jeg kanskje vil like. 

 

Det første produktet jeg vil ta frem i søkelyset er Face toner fra Naobay. Det er et såkalt organisk produkt, og det liker jeg. Det lukter egentlig ingenting, men det lukter allikevel godt. Jeg tror det er fordi produktet har en rein lukt om dere skjønner. 

Jeg har brukt denne både morgen og kveld, og jeg vet ikke om jeg kan se noen forskjell på huden, men det jeg vet er at jeg føler meg frisk og rein i ansiktet etter å ha brukt det. Det står at den skal fjerne rester etter sminke, og det synes jeg så absolutt den gjør. 

Jeg kommer så absolutt til å fortsette å bruke denne, og dersom jeg er like fornøyd etter å ha brukt opp hele flasken så kommer jeg nok til å kjøpe ny flaske. *Tommel opp for denne* 


 

________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Så var det nr 2. En blush fra Glazel visage i farge 15. Jeg liker den veldig godt fordi den legger seg fint på huden, og denne fargen var for meg perfekt. Den er naturlig, ikke rød/rosa, så den blender fint inn i huden og etterlater et naturlig friskt utseende. Dette er vel den ultimate fargen for meg, og akkurat en sånn jeg har vært på utkikk etter. Denne kommer jeg så absolutt til å fortsette å bruke.. 
Nå gleder jeg meg skikkelig til å få februarboksen i posten...

 

//Annonselinke//

Kunne du tenke deg å teste ut glossybox også??  Klikk deg inn HER og sjekk det ut da vel!!!

Nails!

  • 25.02.2016 kl. 10:58

Da vi var på H&M i Sverige så kom jeg over noen løsnegler som jeg hadde sett på en annen blogg for en liten stund siden. Det er løsnegler som er selvklebende. De er altså ferdige med lim på så det er bare å klemme de på. 

Det måtte jeg jo selvfølgelig teste ut, det ser jo utrolig enkelt ut. Og nå har jeg lyst til å fortelle dere hva jeg mener. 

Det er 24 negler i pakken, noen i samme størrelse og noen større og noen mindre. Dette gjør det enkelt å finne negler som passer til dine negler. Jeg hadde hvertfall ikke noe problem med å finne noen som passet, og det var også noen i reserve. Det likte jeg.. 

Jeg fjernet den neglelakken jeg hadde, vasket hendene mine og tørket de godt, så var det bare å begynne å klemme de på, det gikk veldig fort og jeg var ferdig nesten før jeg hadde begynt. Jeg skal innrømme at jeg var utrolig spent på kvaliteten, og til å begynne med var jeg redd for å bruke hendene ettersom jeg ikke ville at de skulle falle av. 

Jeg fikk litt problemer med tommelfinger neglen, den ville rett og slett ikke sitte. Så den har jeg gitt opp. Når det kommer til resten av neglene så sitter de enda, og jeg hadde de på meg i går ettermiddag. Jeg har vasket hendene x-antall ganger, jeg har børstet håret, jeg har flettet håret mitt og jeg har hjulpet Nathalie med å få på klær. Ja, jeg har til og med sovet med dem. Jeg var veldig spent på hvor mange negler som kom til å ligge i sengen min da jeg sto opp, men alle satt altså på. 

Jeg skal ikke legge skjul på at det er noen minuser med disse neglene også. Ettersom det er lim på baksiden så fester det seg småhår til tuppene den første tiden, dette synes jeg var skikkelig irriterende.. Og det er også en sprekk øverst på neglen, altså mellom jukseneglen og neglbåndet, her kiler håret mitt seg fast dersom jeg drar fingrene gjennom håret og det er skikkelig ekkelt. 

Etter min mening så er disse neglene perfekte dersom man har lyst til å være litt ekstra fin en dag eller kveld, men dersom jeg skulle ordnet neglene mine for hverdagen ville jeg nok heller gått for de man limer på. Jeg tror de sitter bedre på og føles bedre på hånden ettersom de er tettere ved neglebåndet. 

 


 


 

Glossybox!

  • 14.02.2016 kl. 15:00

Endelig har jeg fått min egen lille glossybox i posten! Etter å ha lest om mange som har testet det ut over lengre tid så fant jeg ut at jeg også måtte prøve. Det finnes jo ikke mye som er bedre enn å få pakke i posten hver måned?!? 

Jeg bestilte ganske sent i januar, men allikevel så var jeg så heldig å få Januarboksen i posten <3 Så langt er jeg skikkelig fornøyd, med innholdet, og blushen, beautyblenderen og toneren har jeg allerede tatt i bruk! Blushen har etter min mening den perfekte fargen, den er ikke for rosa/rød, men heller litt mer naturlig i fargen. Jeg elsker den <3 

 //Annonselinke//


Kunne du også tenkte deg å prøve ut glossybox?? Klikk HER og kom direkte til siden.

Jeg tenkte jeg skulle skrive eget innlegg om de produktene jeg liker ekstra godt, men først må jeg teste de ut en stund! 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no