Takk for i år!

 • 31.12.2015 kl. 23:00

Siste dagen i 2015 er veldig snart over. Jeg synes året har gått så fort, men allikevel kjenner jeg at det er en hele evighet siden vi feiret nyttår sist. JNår jeg ser tilbake på året som har gått er jeg ikke i tvil om hva som har vært dette årets største glede. Midt i året, den 12. juni, på min egen bursdag var vi så heldige å få bli mamma og pappa til en helt fantastisk liten gutt, en gutt som skal vise seg å være en bestemt, humoristisk og kosete liten kar. Det å plutselig ha 3 barn har gått over all forventning. Det å få lov til å være mamma og bonusmamma til tre så fantastiske barn er en stor glede.Om vi skal gå helt tilbake til begynnelsen av dette året så kan jeg ut ifra bilder se at det var preget av vinterføre og uteliv. Vi var mye ute i snøen, gikk på ski, kjørte spark og besøkte mamma og pappa i campingvogna på Budor. Vi tenkte bål i skogen, grillet pølser og drakk kakao. Jeg og Ole-Anders hadde også en veldig koselig kjærestetur til Oslo. Det å benytte den muligheten vi hadde til å få litt kjærestetid før lillegutt kom til verden er nok noe av det smarteste vi har gjort. 

Jeg og søstern min hadde også en koselig tur til finnskogstoppen i april, dette er noe vi har bestemt oss for at skal bli en årlig greie, det å komme seg litt ut og bort fra alt er vel noe alle trenger av og til. Etterhvert som gradene i luften steg og magen min vokste seg større og større begynte jeg virkelig å kjenne på utålmodigheten. Jeg var klar for at den lille gutten min skulle komme til verden allerede før termin, og da det drøyde og drøyde endte jeg til slutt opp med følelsen av at jeg skulle gå gravid for alltid. Men han kom altså til verden en uke etter termin, det må ha vært den lengste uken i løpet av hele året. Men takket være det at han ventet så fikk jeg med meg sommeravslutningen på skolen til Emmeli, og det er noe jeg virkelig setter pris på. Da jeg tenker tilbake på den dagen, den 11. juni, så er det hele egentlig litt komisk. Det å sitte der å høre på sang, grille pølser og skravle mens riene kom tettere og tettere er en opplevelse som jeg egentlig ikke trenger å være med på en gang til. 

Da juli kom og vi var i gang med vår nye hverdag som en familie på 5 tok vi turen til Danmark. Vi hadde leid et feriehus der og koste oss masse i en uke. Vi hadde valgt å dra dit den ene uken i løpet av sommeren som det ikke var fint vær, så turen som skulle være preget av strandliv og sol ble heller preget av regn, grå dager og vind, men vi fikk allikevel sett og gjort mye, vi besøkte blant annet Legoland, og det var en opplevelse for både store og små. Ukene gikk, sommeren varte og rakk og vi fikk mange fine dager hjemme både før og etter at skolen begynte på igjen. Vi hadde fine skogsturer, og høsten har gått sin gang. Nå er vi altså her igjen, nyttårsaften. Den siste dagen, slutten og begynnelsen.

 

Jeg vil takke for et år som har gitt meg mye. Jeg startet denne bloggen og jeg føler at jeg har lært mye om meg selv gjennom å skrive ned tankene og følelsene mine. Jeg har blitt en tryggere person, en person som kanskje klarer å nyte de små øyeblikkene i større grad enn før. Så tusen takk, tusen takk for at DU har vært innom denne bloggen, tusen takk for at DU har lagt igjen så fine kommentarer og gitt meg lyst til å fortsette å skrive. 

Tusen takk for i år. Nå går vi inn i det nye og håper at det blir minst like bra!!!! 

 

 

Rolig start

 • 31.12.2015 kl. 11:09

Her sitter jeg enda i pysjen, hele familien sto opp for ca en time siden, ja her sover vi lenge om morgenen.. Kalkunen står på benken for at den skal oppnå romtemperatur og jeg prøver så godt jeg kan å ikke se på den. Tenk at noe så ekkelt kan bli så godt!!! 

Det er matlaging og borddekking som står på planen for idag. Jeg begynte litt med maten i går, men det er enda noe som gjenstår før vi har en ferdig nyttårsmiddag. 

Bordet blir dekket og pyntet med servietter, lys og litt annet stasj, ikke så mye, men akkurat passe sånn at vi faktisk får plass til maten der senere idag. Frokosten den blir inntatt i sofaen, barnetv står på og vi må vente i kø for å dusje. Det er nyttårsaften, og jeg gleder meg til å stelle i stand for familien vår <3 

Kaja gjør ting hun ikke kan- Nails!

 • 30.12.2015 kl. 10:42

Jeg synes det er sååå fint med stelte negler, men det er svært lite tid å ordne sånn på med en liten baby i hus. Det er også svært demotiverende da neglelakken min ALLTID faller av og blir stygg etter en dag!! Det må være noe galt med neglene mine, for den begynner å flasse før jeg har fått den på. Men nå har jeg altså gjort et forsøk, nå har jeg gjort noe jeg egentlig ikke kan, og resultatet er langt i fra perfekt. Men til å være første gangen og med tanke på at jeg har null ro i rumpa til å vente på at lakken har tørket så ble det vel greit. Dette skal jeg absolutt prøve igjen, øvelse gjør mester. 


Jeg har dessuten funnet ut at jeg trenger ny overlakk, for nå har jeg brukt baselakk som overlakk, haha!

Svigermonster

 • 29.12.2015 kl. 21:50

Svigerforeldre er noen monstre!!! Dette er hvertfall slik det blir fremstilt på film, og jeg har også inntrykk av at disse filmene gjenspeiler virkeligheten for noen. Det er svigerforeldre som man ikke en gang orker tanken på å besøke, og gud forby at man skulle bli der alene dersom mannen/kona må ut på noe. Det er svigerforeldre som oppfører seg idiotisk, er utakknemlige, og lite imøtekommende, det er svigerforeldre som mest av alt skulle ønske at barnet deres bare kunne bodd hjemme for alltid.

Mine svigerforeldre derimot, eller min svigerfamilie må jeg få lov å si, de er helt fantastisk. Ja, jeg tuller ikke altså.. Ikke bare er svigerforeldrene mine ganske like min egen mor og far, men de har tatt i mot meg på den beste måten man kan tenke seg. De har fra dag en vært hyggelige, imøtekommende, åpne og omsorgsfulle. Jeg føler meg alltid velkommen der, og til tross for at jeg er ganske så sjenert så har jeg ingen problemer med å tilbringe tid alene med dem, det skulle vel kanskje bare mangle etter 6 år, men det er så absolutt ikke en selvfølge for meg. 

Denne flotte mannen jeg er gift med har også ei søster, ei lillesøster, hun er like gammel som meg, ja det er faktisk bare en måned som skiller oss i alder. Så morsom, på noen måter ganske lik meg, men også ganske så ulik. Vårt forhold blir bare bedre og bedre, vi kan snakke om det meste og det er hun som står øverst på snap lista mi. Hun er også en helt fantastisk tante til barna våre, og selv om hun egentlig bor i Oslo så setter jeg veldig pris på at hun kommer "hjem" så ofte som hun gjør.

Jeg har virkelig skutt gullfuglen kan man si. Jeg har fått den beste mannen en kan tenke seg. Han er snill, omsorgsfull og etter min mening veldig kjekk. Da familien i tillegg er perfekt, ja så kan det vel ikke bli bedre..

Nå gleder jeg meg skikkelig til å feire nyttårsaften med dem. Be dem hjem hit på middag og få lov å gi litt tilbake.. 

Jeg er heldig!!!I miss you!

 • 29.12.2015 kl. 11:53

Mange av oss har opplevd å miste noen, en bestemor, en oldemor, en tante kanskje og noen av oss har mistet en mamma eller en pappa. 

Jeg har allerede rukket å miste ganske mange i livet mitt. Jeg har mistet to søstre, ei storesøster og ei lillesøster. Storesøstern min fikk jeg aldri møte, og lillesøstern min døde vel da jeg var 3 år eller noe, så det er ikke noe jeg husker veldig godt, det blir kanskje litt feil å si at jeg savner dem, for jeg vet ikke helt om man kan savne noen som man egentlig ikke husker så godt, men jeg kan hvertfall si at jeg tenker mye på dem, og jeg lurer veldig på hvordan de hadde vært i dag om de fremdeles var med oss.

Jeg har også mistet alle besteforeldrene mine og de kjenner jeg veldig på savnet etter. Det var mormor og morfar som fikk samlet hele familien i bursdager, og på campingturer.   Det var morfar som alltid skrøt av hvor flink jeg var på skiturer "du går kanskje ikke så fort, men du smiler hele veien, og det er det ski handler om" pleide han å si.

Det var farmor og farfar vi var hos på sommeren, vi badet, grillet og kastet ball over taket. Om vinteren akte vi fra "borgen" og var på sparktur med hunden. 

Jeg kan absolutt si at jeg savner dem alle sammen, jeg synes det er trist at de ikke har fått møte oldebarna sine, men allikevel vet jeg at de følger med på oss og på den måten har de allikevel fått se hvor fine barn vi har fått <3 

 

 

Toast it!

 • 28.12.2015 kl. 21:20

Idag har vi gjort tidenes investering, ja hvertfall en investering med tanke på kosthold. Vi har kjøpt toasthjern. Jeg er så utrolig lei av å bare spise brødskive eller knekkebrød, og da jeg blir så matlei spiser jeg alt for lite mat, og det ender med at jeg har lyst på alt jeg ikke burde spise. Men nå har i altså sørget for at vi kan ordne noe raskt og enkelt dersom vi skulle ha lyst på noe litt annet enn brød med ost eller salami. 

I kveld ble det en toast med ost, skinke, tomat og avokado. Det ble utrolig friskt og godt, vi kunne absolutt hatt på pizzakrydder eller noe annet godt for å få litt mer smak på den, det skal jeg prøve neste gang. 
Det finnes jo uendelig mange varianter av toast, så nå skal det meste prøves ut. NAM!!!

 

Driving home for..

 • 27.12.2015 kl. 13:15

...New year...

Etter mange koselige dager hjemme hos mamma og pappa har vi nå stappet bilen full og er på vei hjem. Vi hadde seriøst ikke hatt plass til noe mer. Bagasjerommet blir jo mer eller mindre fult bare av hundebur og vogn, men enda fikk vi stappet inn en stor og en liten koffert og litt annet. Bilen er også fylt opp innvendig, så her er det ikke mer enn akkurat med plass. 

Vi har storkost oss i julen, og nå skal det bli godt å komme hjem, få varmen i huset igjen og ordne til nyttårsaften.

Tann nr 1.

 • 26.12.2015 kl. 18:02

6 måneder og 2 uker har den lille gutten min rukket å bli, å idag oppdaget jeg det som muligens er grunnen til litt dårlig matlyst de siste dagene. Den første lille tannen har brutt gjennom tannkjøttet. En litte liten kant av en tann stikker ut i underkjeven. Det lot seg ikke gjøre å få den på bildet, men da kan dere heller få se bilde av det fine strikketøyet han har <3 Jakken har vi hatt en stund, og i løpet av de to siste dagene har bestemor rukket å strikke hals, mariuslue og votter <3 Mariusdress fikk kan til jul, så nå har han alt han trenger <3 Jeg skal vise dere den dressen senere, den er såååå fin <3 

Soloppgang i skogkanten

 • 26.12.2015 kl. 10:36

Rett opp fra senga, inn i turklærne, frokost i farta og ut på tur i skogen.. Og vi rakk det.

Målet var at vi skulle få med oss soloppgangen fra "utsikten", da vi nærmet oss kunne vi se den fargede himmelen mellom trærne, og da vi kom helt frem var det helt magisk. Finere og finere ble det også.

Det er en sånn ro ute i skogen akkurat i det solen kommer opp. Det blir en helt spesiell stemning og nydelige farger. 


Ha en fin dag alle <3 

Merry Christmas!

 • 25.12.2015 kl. 18:03

Denne dagen, denne 1. juledag, må være en av de mest behagelige dagene som finnes. Det er liksom dagen da man bare sitter i pysjen og slapper av, spiser rester etter julemiddagen, ser gjennom det man fikk til jul og barna leker med gavene. 

Det er rett og slett en skikkelig familiedag. Storm Aleksander er så fornøyd med å ha fått gaver med lyd og lys, og Nathalie har vært doktor i hele dag. Nå er hun derimot helt utslitt og sitter å ser på barnetv på ipaden.

Ettersom dagen idag ikke er så mye å dele bilder av så tenkte jeg å dele noen bilder av barna mine fra i går. 

Håret til Nathalie <3 Hun var sååå fornøyd, og jeg måtte selvfølgelig ta bilde så hun fikk se bak.. Herregud de begynner tidlig. 

Her ser dere kjolen til Nathalie som jeg viste et lite glimt av i dette innlegget. 

Her ser dere kjolen min som jeg delte litt av i dette innlegget.

Jeg glemte jo selvfølgelig å ta med meg tynne strømpebukser, men det var egentlig helt greit å ha på tykke, så slapp jeg å bli så kald, sko hadde jeg heller ikke på beina, haha.. Ikke mindre enn 161 gaver lå det under, eller rundt treet om du vil. Det er helt vanvittig, og disse gavene delte vi på 17 stykk, både store og små. Håper alle sammen hadde en fin julekveld <3 

Julelakk og askepott!

 • 24.12.2015 kl. 12:13

Så var julaften her <3 Jeg startet dagen med en liten tur i skogen, det er så utrolig godt å ha skogen rett utenfor døra. Nå ligger Storm Aleksander på gulvet og leker, og Nathalie har spist litt for mye godteri og er helt oppslukt i prinsessa, altså askepott. ÅÅÅ prinsesse sier hun bare...Jeg har laget både riskrem og multekrem for første gang idag, og julelakken er på. 

Jeg er sååå klar for julemat og pakker i kveld <3 

Håper alle får en fin kveld <3 Når det er noen som mangler.

 • 23.12.2015 kl. 20:39

Jeg sitter å blar meg gjennom blogger, jeg er innom de jeg pleier og blant disse er bloggen til Anna, mammantilmichelle, der er det et gjesteinnlegg fra Jan, kjæresten hennes. Han skriver så vanvittig bra om følelsene sine, hvordan det er å gå inn i et forhold hvor man får fler en en, altså i forhold der den ene parten har barn fra før. Han setter så fine ord på hvordan det er å være bonuspappa og jeg kjenner meg så utrolig godt igjen.. 

Nå som det er jul, det er tiden hvor man skal være med familien sin, så kjenner jeg på at det er en del av familien vår som mangler i år. Jeg kjenner på savnet etter Emmeli, den herlige jenta som jeg ikke kan si er min, men som jeg bryr meg så mye om, som jeg ser på som min egen, som jeg behandler på akkurat samme måte som jeg gjør med de to andre. Jeg kjenner på at familien vår ikke er hel. 

Ja, det er sånn annenhver uke, men jeg må innrømme at jeg kjenner litt ekstra på det nå da det er høytid og familietid. Altså det er ikke sånn at jeg ikke savner henne den uken hun ikke er hjemme hos oss, for det gjør jeg så absolutt, den uken kan faktisk ikke gå fort nok, men det er liksom noe spesielt nå. For meg er julen for barna, det er gleden i øynene deres da pakkene ligger under juletreet, det er spenningen i luften da julenissen banker på døren, det er takknemligheten i ansiktene deres da pakkene åpnes, og det er samholdet. Dette går vi glipp av i år, og jeg kjenner at det er skikkelig kjipt. Ja, jeg gleder meg over de to barna vi får feire med, de barna vi kan feire med hvert år, men savnet er stort, det blir ikke helt det samme uten <3


Et trekløver er aller finest da det er samlet <3  


 

Lille julaften.

 • 23.12.2015 kl. 15:00

Da klokken var 10.00 idag måtte jeg vekke Nathalie. Hun synes nok det er veldig godt å sove hos bestemor og bestefar. Jeg startet dagen med en liten tur ut med Neo, her er skogen rett oppi veien så vi kikk opp dit slik at han fikk springe litt løst. Det ble ikke lange turen, men det var en veldig god måte å starte dagen på. 

Etter det har vi egentlig bare slappet av, vi har sett litt barnetv, spist frokost opptil flere ganger og vært ute på en liten trilletur. Det er så gøy å gå rundt her, det er jo her jeg er vokst opp, så det å gå forbi skolen jeg har gått på er veldig gøy. Det er så mye som er forandret, men allikevel så er det så likt. 

Etter litt frist luft ble det juletrepynting her hjemme, så nå er juletreet pyntet med de fineste røde kulene og jeg skal få på glitteret bare jeg er ferdig med å oppdatere her. 

I  ettermiddag er det klart for julegrøt og fult hus!!

De perfekte julen for meg!

 • 22.12.2015 kl. 17:12

Denne lille utfordringen går mot slutten, og idag er det dags for nr 27 av 30. 

Den lyder som følger; Hvordan kunne du tenke deg å tilbringe påsken? 

Jeg synes jo det er litt rart å snakke om påsken nå, og ettersom vi er midt i jula så tenker jeg å beskrive for dere min perfekte jul istedenfor. 

For meg begynner julen 1. desember, jeg gleder meg over adventskalendere, gleden til barna da de får denne lille sjokoladen hver dag, og julepynten som blir tatt frem. Jeg gleder meg over adventslysene som tennes hver søndag og spenningen da det siste lyset tennes.

Så kommer lille julaften. Her har vi en tradisjon med at vi er hos mamma og pappa, eller det vil si, vi er der annethvert år da, for det blir for langt å reise ned dit da vi skal feier jul med svigers. Men altså, det vi gjør da er at vi ser på juleprogram på tv`n, vi koker en stor gryte med grøt, og mens den står på ovnen og putrer så pynter barna juletreet. Så spiser vi sammen alle sammen, det er 8 voksne og 9 barn. Altså ganske mange samlet i den lille leiligheten til mamma og pappa. 

Så kommer kvelden, vi sover jo hos mamma og pappa, men de andre drar hjem til sitt, det blir litt julefilm, kanskje noen julekaker og annet godt, litt kaffe og til og med en liten baileys etter at barna er i seng. 

Den store dagen kommer og igjen så er det juleprogrammer for barna, det er pysj til langt på dag, og ribba kommer i ovnen. Vi ordner oss, koser oss med tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen. Så blir det en tur på kirkegården for å sette lys på gravene, vi setter lys på graven til bestemor og bestefar, mine søstre som dessverre ikke er med oss lengre, og så drar vi på graven til mormor og morfar og sett er lys på de gravene også. Vi hører at kirkeklokkene ringer inn julen før vi drar hjem igjen. Nå som vi skal feire hos min søster alle sammen så tar vi med oss den julematen vi har ordnet, eller som pappa har ordnet heter det vel, og drar dit. Vi koser oss, ordner resten av maten sammen og sitter rundt bordet, skravler, spiser og noen spiser svært lite pga spenningen. Så kommer nissen etterhvert. Han har med seg noen gaver til barna, men han har også vært innom å lagt noen under treet også. Så først får barna åpne gavene fra nissen, så har vi utdeling av gavene. Alle får gavene sine, men ingen åpner enda. 

Hos oss er det nemlig sånn at vi venter med å åpne gavene, vi venter på tur, en og en åpner slik at alle får være med å se. Jeg er ikke så veldig glad i å åpne pakker på denne måten selv, men jeg synes det er skikkelig fint å få se hva barna får, det å få se uttrykket deres da de åpner gavene, og høre at de sier takk med en ekthet i stemmen som betyr mer enn noe annet. 

Da alle pakkene er åpnet er det tid for dessert, det blir skravlet masse og barna får se på lekene sine, før vi vet ordet av det så er klokken så mye at det er tid for å komme seg i seng for de små. 

Julaften går mot slutten og dagen etter er egentlig den beste, da er vi jo hjemme hos mamma og pappa igjen, barna våre kan få se på gavene sine i ro og fred, de får leke med det de vil, og vi spiser felles lunsj og rett og slett henter oss inn igjen. Dette er en skikkelig avslappings dag hos oss <3 

Så slik feirer vi altså julen <3 Det er perfekt for meg og for oss <3 Vi er mange, men vi koser oss i hverandres selskap!! 

 

6 mnd kontroll!

 • 22.12.2015 kl. 11:25

Som jeg nevnte før idag så har vi vært på kontroll på helsestasjonen idag. Den lille gutten min er plutselig ikke så liten lengre. Han vokser i jevn fart og har nå blitt hele 8500 gram. Det er helt utrolig at han har blitt så stor. Han kan alt han bør kunne og enda litt til, så det er absolutt bra. Han begynner jo å bli stor, og vi har begynt med litt grøt, han får grøt hver kveld. Men idag fikk vi høre at det ikke gjorde noe at han fikk grøt to ganger om dagen og middag. Så vi skal altså nå gå fra ett måltid om dagen til 3. Jeg kjenner at jeg ikke stresser så mye med det, men vi skal absolutt prøve å få i han litt middag, han har fått smake litt, både som jeg har laget selv og sånn ferdig på glass, men det faller ikke helt i smak for å si det sånn. Men om vi øver litt så blir det kanskje bedre etterhvert. Nå driver jeg egentlig å pakker det vi skal ha med oss nedover til mamma og pappa, jeg prøver å pakke lite, men det er ikke så lett. Vi har ganske mye gaver som skal være med hjem igjen, så er greit å ha litt plass i bilen. 

Christmas is right around the corner.

 • 22.12.2015 kl. 07:59

Siste arbeidsdag før jul er her. Det er den 22. desember, bare 2 dager igjen til julaften... 

Her i huset starter vi dagen med en tur på helsestasjonen, vi skal være der klokken 09.00, jeg kjenner at det egentlig er alt for tidlig, men på en eller annen måte kom jeg meg da opp klokken 07.00 idag. Det er Storm Aleksander som skal på 6 mnd kontroll, veldig spent på vekt og lengde.. 

Nathalie har jo fri fra barnehagen, hun tok juleferie på fredag, så hun skal være med oss idag, og akkurat nå sitter hun å ser på barnetv og spiser frokosten sin. 

Jeg må vel snart vekke Storm Aleksander sånn at jeg får vasket, kledd på og gitt han mat før vi skal dra. 

Håper alle dere fine får en fin dag, enten dere har begynt ferien eller om dere skal på jobb <3 

Etter endt arbeidsdag skal vi dra til mamma og pappa, der blir vi til over jul... Jeg glede meg!!!

Mine topp 5 reisemål

 • 21.12.2015 kl. 09:31

Denne bloggutfordringen passer jo veldig fint etter den siste med mine mål for livet som dere kan lese HER. Jeg dømmer jo om å få lov til å reise og oppleve. Her kommer mine topp 5 reisemål.

1. Maldivene.Det er kanskje litt klisje, jeg vet ikke, men jeg har hvertfall veldig lyst til å dra hit, men det får vi nok ikke gjort før vi har fått voksne barn og kan dra bort i 14 dager uten dårlig samvittighet. 

2. Tyskland - Berlin.

Et land og en by med mye historie. 

3. Bergen


En fantastisk flott norsk by som jeg må få oppleve!

4. Australia - Sydney

Hit vil jeg rett og slett for å ta turen til palm beach.. Hvorfor? Jo fordi det er der Home and Away spilles inn. haha!!

5. Nå er det bare en igjen... Hvilken ska jeg velge... Jo jeg tror det må bli Roma!Nok en by med mye historie. 

 

Det er nok ganske mange flere steder jeg vil til, men dette er nok de 5 som står høyest på listen min akkurat nå!

FAIL!!!!

 • 20.12.2015 kl. 19:59

Det er så typisk min flaks... Her ber vi inn til middag, får ribba i ovnen, lukten brer seg i huset og jeg nervene for at maten ikke skal bli bra er så absolutt til stede. Jeg gikk in på kjøkkenet for å sjekke om alt sto bra til og hva ser jeg?? Joda ovnen er helt svart!!!! Den har skrudd seg av, og det er ikke bare å skru den på igjen altså, sikringa har gått og vi får ikke slått den inn igjen. Vi dro ut støpselet og etter en stund fikk vi den i gang igjen, litt lettere svett og ganske glad for at den startet igjen. Jeg følger nøye med... Så skjer det igjen, ovnen blir svart. Sikringa går ikke inn igjen med det samme, men som sist så slo den inn etter en stund.. 

Det er allikevel en forskjell, en stor forskjell. Platetoppen virker ikke!!! Så vi får nå stekt både ribbe, pølser og medisterkaker, men jeg får ikke kokt poteter og andre grønnsaker, og jeg får heller ikke laget saus... Vi får den ikke i gang igjen heller... Så middagen idag ble noe amputert.. Jeg er overlykkelig over at det bare var min søster og familien som skulle komme på middag, altså ikke at de ikke er bra nok, men da er det liksom ikke sååå farlig om alt ikke ble helt perfekt.. 

Så til middag idag ble det altså, ribbe, pølser og medisterkaker, brød med smør og surkål som var varmet i mikroen... Når det er sagt så var unga overlykkelige over at de slapp å spise grønnsaker, de ble mette og ribbe ble helt vanvittig god... 

I morgen skal jo vi ha en liten førjulsaften her hjemme med risgrøt, jeg er veldig spent på om jeg får laget den... Jeg fant en oppskrift på grøt laget i stekovnen, så om vi ikke får noen til å reparere den i morgen så får jeg gå for den varianten...

Æsj!!! Så typisk at sånn skal skje nå rett før jul!!!

 

4. søndag i advent og juletrepynting.

 • 20.12.2015 kl. 14:00

Tenn lys !

Nå stråler alle de fire lys for ham

som elsker alt som lever, hver løve og hvert lam.

Tenn lys for himmelkongen som gjeterflokken så.

Nå møtes jord og himmel i barnet lagt på strå.Da var det fjerde og siste lyset tenkt for i år. Denne ventetiden som man så fint kaller det har gått helt vanvittig fort. Det er den 20. desember, bare 4 dager til julaften, før vi aner  ordet av det så er alt over, kjipt å tenke på, men sånn er det faktisk..

Her har juletreet blitt pyntet idag, ribba står i ovnen og vi venter besøk av min søster og familien hennes <3

Jentene våre leker så fint oppe på rommene sine og det gir meg tid til en liten oppdatering her inne, så nå tenkte jeg å dele noen bilder fra juletrepyntingen med dere.

 

Mine mål!

 • 20.12.2015 kl. 10:43

Alle har vel noen mål med livet. Store mål, små mål, mål som er veldig personlige og kanskje mål som kommer andre mer til gode.. 

Jeg har også både store og små mål, og nå tenkte jeg å dele 5 av disse med dere, noen er kanskje litt overfladiske og egoistiske, men jeg tenker at det må da være lov det også!!

1. Jeg skal reise mye både i inn og utland. Det er viktig for meg å få se store deler av Norge, men jeg vil også se hva resten av verden har å by på, jeg har lyst til å se noe annet enn bare "sydenland".

2. Jeg skal gjøre en forskjell for noen andre. Om det er å reise for å hjelpe noen som trenger det, bli fadder for noen eller noe helt annet, jeg vet ikke hva enda, men jeg skal gjøre noe.. 

3. Jeg skal gjøre noe som er viktig for MEG!! Jeg skal rett og slett være litt egoistisk.

4. Jeg skal lære meg et annet språk. Jeg kunne tenke meg å kunne spansk egentlig. 

5. Jeg skal være den beste mammaen jeg kan for barna mine. Jeg skal sørge for at de får en god oppvekst og at de blir noen fantastiske mennesker da de blir store <3 

 

Jeg har nok flere både store og små nål, men dette er noen :) 

 

Det nytter!

 • 19.12.2015 kl. 22:49

Det svir i mammahjertet da man ser barn som ikke har noe, barn som er alene, barn som har mistet mamma og pappa, barn som har mistet storebror eller lillesøster. Det svir i hjertet da man sitter her i julepyntet hus, med julebrus i glasset, beina godt under pleddet og en frisk og glad baby på fanget. Det svir i hjertet fordi jeg får dårlig samvittighet, jeg blir hjelpesløs. For hva kan man egentlig gjøre? 

Det er klart at det hjelper så absolutt å bli giver, det er ikke mye som skal til for å gjøre en forskjell, men allikevel så kan ikke hjelpen komme fort nok. Disse menneskene lever med ingenting hver eneste dag, i dag i morgen og neste måned. 

Vi er så heldige, tenk at vi vant i lotto, vi ble født i et av verdens rikeste land, alt er ikke bare en dans på roser her heller, men vi har hvertfall reint vann, vi har medisiner, vi lever i et rolig land, vi trenger ikke være redde for krig...

Ja, jeg får dårlig samvittighet, men samtidig så vet jeg at det ikke hjelper. Det er ingen som får det bedre ved at jeg gir slipp på mitt reine vann. 

Det er viktig at vi setter pris på det vi har, og dersom vi har muligheten til det så kan vi bruke resursene våre til å hjelpe andre... 

#artistgallaen #tv2 #hjelp #nødhjelp

Nettshopping!

 • 19.12.2015 kl. 20:14

Etter at jeg kjøpte dette antrekket som jeg viste dere for en stund siden har jeg fått helt dilla på klærne fra Hampton serien  til kappahl, jeg liker så godt den klassiske looken som de fører. Da jeg fikk en mail idag om at jeg fikk 40 % avslag på et valgfritt plagg fra kappahl kunne jeg ikke annet enn å gå inn å se. Etter å ha klikket og lagt til i handlekurven var sluttsummen på alt for mye, jeg ble nesten svett av å se hvor dyrt det ble. Det er jo ikke akkurat de billigste klærne på markedet, men igjen, de er jo så gode og fine.. Men etter å ha slettet litt og sett litt mer fant jeg noen favoritter, og selv om jeg ikke skal kjøpe meg noe akkurat nå, her har pengene våre gått med til julegaver så det får vente til nyttår, så er det jo gøy å klikke litt.

Jeg fikk til og med tilsendt handlekurven min på mail, bare for å være sikker på at jeg skulle bli litt ekstra fristet.. huff!!!

Nei, nå skal jeg skite litt fokus. Legge fra meg dataen og se på smartere enn en 5.klassing på tv. Senere i kveld blir det artistgallaen  eller hva det heter!!

Juletre og tradisjoner

 • 19.12.2015 kl. 10:04

Da jeg vokste opp pleide vi alltid å pynte juletreet den 23. desember, pappa har en jobb hvor han kjører mye rundt og ofte i områder med litt skog, da det nærmet seg desember pleide han alltid å se etter et passende tre langs veien. Hvert eneste år kom han hjem med juletre, et vakkert juletre fra skogen. Den lukta, det vakre treet, og irritasjonen over barnålene som falt på gulvet etterhvert, ja alt dette var en del av julen for meg. Etterhvert som det ble strengere og man ikke lengre kunne hogge tre hvor man ville så kom han allikevel hjem med juletre, og selv om dette var kjøpt så var det like magisk.

Nå har jeg vokst opp, flyttet hjemmefra og stiftet min egen lille familie. Det er viktig for meg å føre tradisjoner som jeg selv har satt pris på videre, men det har også vært nødvendig og viktig for oss å lage noen egne tradisjoner. Jeg har vært nødt til å gi opp tradisjonen med å hugge tre fra skogen, ja vi har faktisk gått til innkjøp av et kunstig tre. Dette er rett og slett fordi vi er borte store deler av julen og et ekte tre ville derfor ikke klart seg så bra. Men vi har funnet et fint tre, og jeg synes egentlig det er helt greit.

Så er det dette med å pynte juletreet da, for meg er det viktigere at både Emmeli og Nathalie får være med å pynte treet, og etterhvert også Storm Aleksander selvfølgelig, Som dere kanskje har fått med dere så er jo Emmeli her bare annenhver uke, og dermed også bare annenhver jul, og da vi i tillegg drar hjem til min mamma og pappa annenhver jul, og er hos svigers den andre julen så har det blitt sånn at vi pynter treet så tett opp mot jul som mulig, men slik at alle likevel kan være med. I år skal vi derfor finne frem treet idag, og pynte det enten i dag eller i morgen, for på mandag skal vi nemlig ha en liten førjulsaften her hjemme slik at vi får en feiring sammen med Emmeli i år også. 

Dere skjønner det at her hos oss så vet nissen at annet hvert år så er ikke Emmeli med oss på julaften og dermed så kommer han litt før og legger igjen noen pakker under treet til henne. Så da blir det nissegrøt og pakkeåpning litt på forskudd, det er en koselig tradisjon som vi har startet rett og slett fordi det passer inn i våre liv.

Jeg gleder meg skikkelig til å finne frem treet etterpå og gjøre det klart <3
Tenk at dette allerede er ett år siden <3 Nathalie var jo så liten!

Når pleier du å pynte juletreet?? Og har du noen tradisjoner som du ikke klarer deg ute nå i julen?? 

Bad hairday!

 • 18.12.2015 kl. 17:38

Kort fortalt, håret mitt er håpløst. Jeg er avhengig av å bruke masse tid på å ordne det etter en dusj ellers blir jeg aldri fornøyd. Jeg har krøller, men ikke slike fine spenstige krøller, jeg har krøller som alt for lett "går i oppløsning" og jeg ender opp med et kråkereir av et hår. 

Jeg vet veldig godt at dersom jeg ikke føner og  retter håret mitt etter at jeg har dusjet så angrer jeg på det da jeg skal ut. Håret ender opp i en hestehale og jeg føler meg svært lite fresh. Idag er en slik dag, jeg hadde endelig mulighet til å starte dagen med en dusj, men jeg rakk aldri å føne og rette håret. Så da endte håret opp i en hestehale. Så tenkte jeg å ta bilde slik at jeg kunne klage litt til dere... Og hva ser jeg, jo dette...Håret mitt er jo ikke så ille, jeg er faktisk ganske fornøyd, det er ikke stort og bustete. Ja jeg skulle ønske jeg hadde helt blankt hår, men det kommer jeg aldri til å få uten å måtte jobbe for det...

Det jeg egentlig ville med dette innlegget var vel egentlig å spørre om det var noen flinke frøkner der ute som hadde noen tips til hva jeg kan gjøre med håret dagene jeg ikke finner til til å føne og rette og ikke er like heldig som idag. 

Gi noe tilbake!

 • 18.12.2015 kl. 11:42

//Sponset innlegg//

 

De aller fleste av oss har noen i livet vårt som vi setter litt ekstra pris på, noe noen som alltid er der, stiller opp da ting er vanskelig, en som vi kan prate med om alt og som ikke er redd for å si i fra dersom man gjør noe dumt. Rett og slett en person man virkelig kan stole på. Disse menneskene fortjener noe ekstra, de fortjener å vite at de blir satt pris på. For man skal ikke ta det som en selvfølge at de vet akkurat hvor mye de betyr. Man må huske på at også disse snille og gode menneskene kan ha tunge dager og da er det kanskje akkurat din oppmerksomhet og takknemlighet som er med på å gjøre dagen bedre, og nå som det er jul, høytiden hvor det bør være fokus på glede, kjærlighet og kos med familie og venner, så tenker jeg at det er ekstra viktig at man husker på disse menneskene. Alle har vel kanskje hørt om Laban? Som i seigmann vet du, men har du hørt om Labans Bursdagsbrønn? Du har nå nemlig muligheten til å gi en ekstra oppmerksomhet på bursdagen til en du føler fortjener det, den personen som du setter litt ekstra pris på. En person som har utmerket seg litt ekstra i livet ditt. 

Det du må gjøre er å gå inn på facebooksiden til Labans bursdagsbrønn og fortell dem hvem det er du kunne tenke å overraske litt ekstra på den store dagen, og kanskje du er så heldig at akkurat DU får lov å oppfylle et stort ønske for den du bryr deg om. 

  

 

Sjekk ut denne filmen her, se gleden i øynene til mannen så skjønner du kanskje hva jeg mener!

 

 

Jeg vet hvertfall hvem som skulle fått en slik oppmerksomhet av meg på dagen sin, hvem vil du gi en ekstra oppmerksomhet?? 

Såpeføre!!

 • 18.12.2015 kl. 09:59

Glatte veier, såpeglatte faktisk. Jeg stenger meg inne idag, ikke snakk om at jeg skal ta turen ut for å kjøre bil idag. Jeg er ikke spesielt glad i å kjøre på vinterføre, men det som er i dag, nei det kan ikke kalles vinterføre en gang, det er helvetesføre. Altså, når til og med mannen min er usikker på om det er så lurt å kjøre, da er det ille altså, han finnes ikke redd bak rattet, men idag så tok han faktisk med seg jenta vår inn igjen etter å ha kjørt bilen en meter. Bilen bare sklei, og de måtte krabbe opp igjen bakken for å komme seg inn. Helt jævlig altså...

Det tok heldigvis ikke lang tid før strøbilen kjørte forbi her, og han fikk strødd selv i innkjøringa. Så om så litt for sent så kom han seg hvertfall trygt opp til barnehagen og på jobb. Jeg har fremdeles ikke planer om å ta turen ut døra idag, jeg skal hvertfall ikke kjøre...

Bilen er herved parkert. Den er jo en eneste stor isblokk også, så spørs om jeg hadde kommet meg inn i bilen.. 

 

Ta en pinne!!

 • 17.12.2015 kl. 14:49

Det er ikke mye julekaker som blir laget her hjemme. Vi skal uansett ikke være hjemme så mye i julen, så jeg ser egentlig ikke helt poenget. Men idag har jeg fått laget slag nr 2, og det er det siste jeg har planer om å lage. Brune pinner måtte det jo bli, det er jo helt fantastisk godt, oppskriften kan du finne her

Jeg glemte de nesten i ovnen, men de ble reddet av lukte nav seg selv. Lukten rakk inn i stuen før det var for sent, de ble ikke brent, men kanskje litt for godt stekt i endene. Men det synes jeg egentlig er helt greit, for da kunne jeg jo ikke legge de i kakeboksen, og kaste dem blir for dumt, så da spiste jeg de istedenfor. Ja, endene og litt til. Det endte med at jeg måtte legge de i kakeboksen og sette de så jeg ikke så lett kunne finne dem frem, jeg er sikker på at jeg kunne spist alle.. Storm Aleksander har virkelig slått på stortromma da det kommer til soving idag, jeg tror han liker å få sove i senga til mamma og pappa, for nå måtte jeg faktisk opp for å se om han hadde det bra, han har sovet i drøyt 2 timer, og det skjer jo aldri at han sover så lenge.. Det passer fint idag, for jeg har hatt ganske mye på planen, men til tross for at han sover så har jeg ikke fått gjort alt jeg skulle enda, men jeg har hvertfall fått bakt og ryddet litt. Nå skal jeg ta ned klærne fra tørkesnora og vaske badet, så får vi se hvor langt jeg kommer før lille våkner <3 

Et smil er det fineste du kan bære!

 • 17.12.2015 kl. 12:31

Det er egentlig litt rart at dette skal være en av de vanskeligste utfordringene i denne bloggutfordringene er å gi dere et smil. Eller altså et bilde hvor jeg smiler. Jeg synes det er skikkelig kleint.. Det er jo ikke det at jeg går rundt å er sur hele tiden, jeg smiler vel egentlig ganske mye, det er bare det at jeg ikke synes det er så veldig pent på bilder. Men vi prøver, ta et smil for et smil, Smil til verden og verden smiler til deg, eller noe sånn!

 

The one!

 • 16.12.2015 kl. 20:39

Hvem hadde trodd at det skulle være så enkelt? En butikk var jeg innom, en butikk som jeg aldri hadde vært innom før. Jeg gikk rett bort til den ene veggen og der... Der var den.. Kjolen min!!

Jeg prøvde den på, den satt perfekt, Nathalie som var med inn i prøverommet utbryter "ååå så fin du er mamma"! Mannen var mer enn fornøyd, så da ble det den. 

Kjolen er i boks, det tok kanskje 5 min?!?  

Tusen takk for at du ble med meg kjære <3Hele kjolen får dere se senere.

Topp 10 blogger!

 • 16.12.2015 kl. 14:30

Nå er det tid for å dele mine favorittblogger med dere, det er noen toppblogger og noen litt mindre kjente!

1. Pappahjerte

En pappa med en blogg, rett og slett. Preget av en hysterisk humor, ærlighet og fantastiske bilder. 2.Kona til

Det er gøy å få se den andre siden, dette er jo kona til pappahjerte. Hun har alltid en morsom vinkling å innleggene sine uansett om de handler om hemoroider eller syk mann. Herlig!!3. Sophie Elise

En rosablogger med mening. En god balanse mellom innlegg med mening og lettlest rosablogging som får hjernen til å slappe av. 4. Mammamarcela

Variert og fin blogg. Koselig innhold som man kan kjenne seg igjen i <35. Bergensergenser

En variert og god blogg, en fin balanse mellom bilder og tekst. Har en veldig fin måte å skrive på. 6. Hverdagslykker

Jenta bak denne bloggen har først og fremst et veldig fint navn ;) Variert, gode tekster og morsomt å følge med på hennes tilværelse som mamma, jeg begynte å følge henne før den lille jenta ble født, så det er gøy å få med seg hvordan det går.7. Ørjan Burøe 

Nok en mann på lista. En skikkelig mannemann. Humoren på topp, ærligheten selv, innlegg med mening!!8. Komikerfrue

En litt annerledes kvinneblogg. Hun er ærlig så det står etter. Hun deler mer enn de fleste, er morsom og har fine bilder!9. Bdyrstad

Fantastiske bilder og varierte bilder. 10. Caroline Berg Eriksen 

En blogger som kan å ta bilder, hun kan markedsføring og det er en grunn til at hun er så stor. Skriver latterlig bra, varierte innlegg og mye inspirasjon! 

Så dette var mine favoritter, hvilken blogger må du innom??

Mitt favoritt antrekk!

 • 16.12.2015 kl. 12:26

Jeg har fått meg et nytt favorittantrekk, jeg kunne sikkert ha brukt dette hver eneste dag.. Jeg føler at det er veldig klassisk og pent, men også komfortabelt. Det er myke stoff, den tykke jakken varmer på en kald dag og jeg skal heller ikke legge skjul på at det er svært ammevennlig.

Antrekket er fra Kappahl, det er den Hampton serien som de har. 3 for 2 på alle produkter på Kappahl om dagen forresten, bare et lite tips ;) 

 

Nå må jeg faktisk komme meg opp av sofaen for å få ryddet litt her, jeg må bare drikke en kopp kaffe til ;) 

Instagram me!

 • 15.12.2015 kl. 21:05

Nå har jeg opprettet en egen instagramkonto til bloggen min, her kommer jeg til å legge ut bilder fra bloggen og bilder som dere ikke får se på bloggen. 

Hadde vært veldig koselig om du ville følge meg! 

Søk på Kaja Jeanette så finner dere meg, det er den kontoen som har bloggnavnet mitt som navn dere kan legge til :) 

Kanskje du også har en instagram som jeg kan følge?

Menneskets beste venn!

 • 15.12.2015 kl. 14:29

Jeg er veldig glad i dyr, og nå er det tid for å dele med dere de 5 dyrene jeg kunne tenkte jeg å ha. Det er dagens bloggutfordring, og bare for gøy så tenkte jeg å dele med dere de dyrene jeg absolutt IKKE vil ha også!

1. Hund, og det har jeg jo også.

2. Katt, de er så søre, søte og gode. Vi har jo hatt en katt, men han har dessverre blitt borte :/

3. Hest, Jeg husker da jeg var liten, da hadde jeg så utrolig lyst på hest. Jeg ba på mine knær, men jeg fikk aldri det store dyret. Vi hadde ikke plass fikk jeg høre. Og mine gode ideer om å ha den i garasjen slo aldri helt an. 

4. Tiger. En stor katt med myk og god pels, ja takk!!

5. Bjørn. Ja en bjørn. De er så store og søte, men jeg har jo full forståelse for at det er et dyr man ikke kan ha hjemme i stua. Men jeg blir veldig rørt da jeg ser mennesker som har fått god kontakt med de store dyrene <3 

De dyrene jeg absolutt ikke vil ha kommer her..

1. Fugl, jeg hadde undulat da jeg bodde hjemme hos mamma og pappa, og unnskyld meg, men det er bare masse bråk og rot..

2. Fisk. Noe så kjedelig.. Om jeg skulle hatt det så hadde det bare blitt for at det var fint med akvarium, og det finnes jo ikke etisk riktig ovenfor de som bor inni der.. 

3. Mus/rotte. At noen i det hele tatt kan vurdere å dra disse skadedyrene inn i huset det skjønner jeg virkelig ikke!!!

4. Ku. De er jeg faktisk redd, ja hvertfall de med horn.. hihi!!!

5. Edderkopp. Det at noen kan ha disse ekle krypene hjemme i huset sitt av egen fri vilje, det skjønner jeg ikke noe av. Noe så ekkelt, tanken på at de skal stikke av gjør meg rett og slett uvel..  

Kanskje ikke så mye utenom det vanlige, men det som er tydelig her er vel at jeg vil ha dyr jeg kan kose på <3 

 

Hva er ditt favorittdyr, og hvilket dyr kunne du aldri hatt??

Kalkun på menyen!

 • 15.12.2015 kl. 10:00

Ok, nå trenger jeg litt hjelp av dere!

Det har seg sånn at i år skal vi feire nyttårsaften her hjemme, og vi har bedt svigerforeldrene mine og svigerinnen min hit på middag. Det er kalkun som står på menyen, jeg må alltid ha kalkun på menyen, men så har det seg sånn da, at jeg har aldri laget kalkun selv før. Jeg har søkt litt på nettet for å finne oppskrift på stuffing, men det er så vanvittig mye å velge i, så det jeg trenger hjelp til er altså, hva bruker dere som stuffing i kalkun? Og hva har dere som tilbehør?? Og helt til slutt, hva har dere som dessert på årets siste dag?

Nå håper jeg virkelig at jeg kan få litt hjelp av dere altså. Det er ikke så farlig om det er du som har laget det selv eller om det er mamma eller pappa som står for matlagingen, jeg vil ha alle tipsene jeg kan få!!

 

Min lille store baby!

 • 14.12.2015 kl. 17:41

De små klærne er pakket vekk for lenge siden. Nå er det klær i størrelse 68 og 74 som tar plassen i skuffene. I helgen fikk vi vinterdress i str 80, hæ?? trenger lille babyen min vinterdress?? Ja, på nyåret kan det faktisk tenkes at han vil like å være med ut, teste ut snøen og kanskje til og med prøve akebrettet?!? Baby sa du?? Ikke så mye lengre. 

Jeg tar meg selv i å synes det er helt greit at babytingene blir solgt. Babynestet er det allerede noen som har vist interesse for og jeg har sagt at de kan få kjøpe det. Vugga vi har i stua skal bli lagt ut for salg og jeg vurderer også å snart legge ut newbornsetet for salg. Det kjennes liksom helt greit... Men hvor i alle dager ble tiden av? Den lille babyen min er jo 6 mnd, han synes plutselig at grøt er digg og idag har han til og med fått smake fruktmos. Jeg har gått til innkjøp av tutkopp og nye smokker står på handlelisten. 

Han drar seg litt fremover på gulvet dersom det er noe han virkelig har lyst på, han har utviklet en fantastisk sans for humor, han sender de søteste blikkene og smiler med det tannløse smilet sitt bare for å få oss til å smile og le. Idag satte han seg til og med opp i vippestolen.. Plutselig har jeg ikke en liten baby lengre, han er kanskje ikke riktig en liten gutt enda, for det er de vel kanskje ikke før de har bikket året, men han er hvertfall en stor baby, det er sikkert. Jeg synes det er herlig og trist på en og sammegang at de vokser så fort. Jeg elsker å se at han utvikler seg, men jeg synes det er trist at jeg ikke har noen liten baby lengre. Den første tiden er så fantastisk, men den er så alt for kort!

Must haves - makeup!

 • 14.12.2015 kl. 10:08

Mine absolutte favoritter da det kommer til sminke er produkter som har vært fast inventar i sminkepungen min i lang tid. Det er de produktene som jeg passer litt ekstra på å ikke gå tom for uten å ha en ny for hånden, det er produkter som jeg vil dele med dere. 

Akkurat dette med å dele sminke og sminketips med dere er ikke noe jeg gjør så ofte, det er rett og slett fordi jeg er redd for å anbefale noe som noen av dere ikke blir fornøyd med, og jeg er heller ikke den beste i klassen på å sminke meg. Men når det er sagt så synes jeg at jeg lærer nye ting hele tiden, og jeg synes det er veldig gøy.

Så da hopper vi i det da takket være denne bloggutfordringen, skal vi se... hvor langt har vi kommet nå?? jo, 21 av 30. 

På toppen av lista mi finner dere denne;

Nordic brow pencil.

Jeg har ganske lyse øyenbryn og er avhengig av å få litt farge på dem. Denne brynspennen gir meg akkurat den fargen jeg vil ha, de blir mørke, men ikke for mørke. Samtidig er den lett å forme brynene med, og brynene holder seg i den samme fasongen hele dagen. Denne er vannfast, og det skal ganske mye til før den forsvinner, for meg er det absolutt positivt. 

Mary Kay - lash love lengthening mascara.


Denne mascaraen sitter hele dagen, den gir fin farge, fylde og lengde til vippene, og den klumper ikke. Den drysser ikke eller sverter av under øynene og den er lett å fjerne etter endt dag. Jeg bruker bare vann for å ta den vekk, og det går helt fint. Min søster bruker også denne, og hun har hat problemer med at mascaraene hennes sverter under øynene, men denne sitter hele dagen. 

Glo minerals - under eye concealer

Denne er magisk, den dekker mørke ringer under øynene og sitter hele dagen. Den blir ikke "kladdete" under øynene og jeg føler meg så mye mer våken og fresh med en gang jeg får på denne. Jeg bruker stort sett bare den lyseste fargen. Dette er vel det produktet som har vært lengst i min sminkepung, og jeg kjøper den samme hver gang jeg går tom. Med andre ord har jeg ikke noe behov for å prøve noe nytt ettersom jeg allerede har funnet den perfekte for meg. Drøy i bruk er den også, det er et absolutt pluss. 

Mary Kay - mineral powder foundation. 


Jeg er avhengig av å bruke foundation, jeg er ikke blessed med en jevn og fin farge på huden min, og dersom jeg bruker foundation føler jeg meg mye freshere med en gang. Tidligere har jeg brukt en krem foudation, og jeg liker det veldig godt pga dekkevnen, men jeg får veldig lett uten hud i hakeområdet og jeg får alltid en kvise eller to etter en dag med krem foundation. Jeg har prøvd mange ulike mineral foundationer i min tid, og denne er nok absolutt en av de beste jeg har prøvd. Den sitter godt, dekker bra og jeg får så godt som aldri noen kviseutbrudd. Den føles lett på huden og man får ikke en tungt sminket følelse. Det eneste jeg ikke liker med dette er at det kan være noe vanskelig å finne en farge som passer, det er ikke så mange å velge mellom, og jeg tror nok ikke at denne foundationen fungerer for alle hudtoner. 

 

Jeg har flere produkter som jeg er veldig glad i, men dette er mine absolutte favoritter som jeg hadde lyst til å dele med dere idag.

Har du noen sminkeprodukter som du ikke klarer deg uten?? 

 

 

3. søndag i advent!

 • 13.12.2015 kl. 14:43

Tenn lys!

Tre lys skal flamme for alle som må sloss.

For rettferd og for frihet. De trenger hjelp av oss.

Må ingen miste motet før alle folk er ett.

Tenn lys for dem som kjemper for frihet og for rett.

Det tredje lyset er tent og her har det vært pepperkakebaking på planen. Vi gjør det enkelt å kjøper ferdig deig, det er jo det å kjevle deigen og stikke ut formene som er koselig. Og om jeg skal være helt ærlig så synes jeg faktisk den pepperkakedeigen man får fra coop er ganske god. 

Vi har kost oss masse idag, og nå er det middagslaging som står for tur!

Ha en fin søndag alle sammen <3 

Årets juleshopping

 • 12.12.2015 kl. 08:30

Åå som jeg har gledet meg til denne dagen. Nå er jeg på vei for å møte mamma og søstern min, vi skal nemlig til Sandvika på shopping. Hvert år prøver vi å få til en mor-datter tur før jul. Det er faktisk ganske vanskelig å finne en tid som passer alle, men nå klarte vi det.

Storm Aleksander skal være med oss og det kjenner jeg at er helt greit.  Jeg synes fremdeles det er vondt å dra fra han i flere timer.

Og tenk på det. Idag er han faktisk 6 mnd. Ett halvt år faktisk. Det er helt utrolig hvor fort det har gått <3

En bok som betyr noe!

 • 11.12.2015 kl. 21:07

En bok som har betydd noe for meg, det er dagens bloggutfordring. Det har seg sånn at jeg ikke leser så mye annet enn krimromaner, og det å si at Unni Lindell sin Nattsøstern eller Jo Nesbø sin Snømann har betydd noe spesielt for meg det blir litt rart. Ja det er gode bøker, og de fenger, men dersom jeg skulle nevne en bok som virkelig har festet seg i hukommelsen min så må det være denne;

 

Det er en bok som er ærlig, viktig og jeg kjenner meg igjen i flere ting som står i boken. 

Da jeg begynte å lese denne boken så klarte jeg ikke å legge den vekk, og endte opp med å måtte kjøpe meg ny bok før ferien i det hele tatt hadde begynt. Den ble nemlig lest på vei til syden for en god stund siden. 

Når mammahjertet smelter i takt med snøen!

 • 11.12.2015 kl. 13:57

Noen dager er bare preget av en sånn lykkefølelse. Alle de vonde tankene og følelsene blir på en måte bare trykket bakover, man får lyst til å le og smile og alt kjennes liksom veldig bra. Idag er en sånn dag, jeg kjenner jeg har en enorm lykkefølelse inni meg, og det skyldes nok ganske sikkert at jeg rett og slett er lykkelig. 

Jeg er lykkelig over at jeg får ha permisjon nå i julen og jeg er lykkelig over at jeg har masse tid som jeg kan bruke sammen med barna mine. Idag har søskenkjærligheten mellom de to yngste virkelig blomstret. De har jo slike søte hendelser hele tiden, men idag så har det liksom vært litt ekstra. Jeg vet ikke hva som gjør det jeg, kanskje jeg er i bedre humør enn vanlig, eller kanskje det er fordi julemusikken har stått på hele dagen, jeg vet ikke helt, men jeg satt hvertfall helt ytterst på sofaen og så på at Storm Aleksander lå på gulvet, han kikket på meg og smilte det herlige smilet sitt, det herlige smilet uten tenner, hihi. Så kommer Nathalie bort til han og han ser på henne med store øyne. "Jeg tror han vil leke med klosser jeg mamma", så finner hun klossene til han, heller de ut på gulvet og legger de så han får tak i dem. Hun ler, han ler og de har en magisk blikkontakt. Man kan se at Storm Aleksander ber om mer og de sitter slik så lenge. Han smaker på klossene og hun forundrer seg over at han bare spiser på de og ikke vil bygge. Hun prøver å vise han, men det hjelper ikke så mye, men det gjør liksom ingenting. 

I en lang stund er det liksom bare de to i hele verden <3 Mammahjertet mitt smelter... IGJEN!!! 

<3Sol og varme her kommer vi!!

 • 11.12.2015 kl. 10:00

Jeg føler meg heldig!!! Heldig som har muligheten til å ta med meg barna mine på ferie, ja til og med sydenferie. Det er ikke alle som har denne muligheten og jeg synes det er viktig at både barn og voksne ikke tar det som en selvfølge at dette er noe man kan gjøre hvert år, for ja, det koster mye penger. 

Vi hadde egentlig planer om å dra til syden den sommeren som var nå, meeeen så ble jeg gravid, og vi valgte å avbestille turen. Dersom vi hadde reist hadde Storm Aleksander bare vært 3 uker ved avreise og jeg kjente veldig på det ansvaret vi hadde ovenfor han, og ikke minst de to andre barna våre. Det ble mer stress enn glede og turen ble derfor avbestilt og vi endte opp i Danmark istedenfor. Jeg er veldig glad for det, for det var den perfekte ferien for oss denne sommeren. 

Nå har altså muligheten kommet igjen, og turen er bestilt. Jeg gleder meg så utrolig mye, og dette blir en perfekt avslutning på permisjonstiden min. Vi drar helt i slutten av april. Planen er å legge bilde av stedet vi skal i en konvolutt og legge ved en liten kommentar om at vi skal dit til våren, og så får Emmeli det under juletreet. Jeg gleder meg så utrolig mye til reaksjonen hennes. Hun har hatt lyst til å dra til syden lenge, og nå endelig skal vi altså dra...

 

Hurra!!!

Turen går til Gran Canaria og Arguineguin. For dere som leser bloggen til Caroline Berg Eriksen, så var det tydeligvis her de akkurat var, det så jeg først nå da jeg søkte det opp på google. 

ÅÅÅ, som jeg gleder meg!!!

Søskenkjærlighet overskygger alt!!

 • 10.12.2015 kl. 14:40

Når man har to små barn hjemme hele dagen blir det ikke mye tid til blogging, men jeg kjenner at det er helt greit akkurat nå, det er utrolig godt å bare være mamma. Jeg har ikke noe i mot å blogge altså, jeg finnes ikke lei på noen måte. Jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart meg uten denne bloggen akkurat nå. Men det å få lov å se søskenkjærlighet på det sterkeste det er helt ubeskrivelig.

Storm Aleksander lå på gulvet og lekte, og plutselig hylte han rett ut. Han bla så utrolig lei seg og Nathalie spretter opp fra sofaen og sier "ååå, han er lei seg, jeg skal kose han jeg". Så går hun bort og alt blir helt greit. Ja det smelter mammahjertet mitt <3 Det å se at den lille gutten på snart 6 mnd finner så mye trygghet og glede i en jente på snart 3 år. Og det å se at ei lita snuppe kan inneha så mye empati, omsorg og kjærlighet for lillebroren sin det er helt magisk. 

Jeg føler meg uendelig heldig som får lov til å være mamma, jeg vet jeg har sagt det før, men det kan faktisk ikke sies for ofte. Å nei, det er ikke alltid en dans på roser, men i slike øyeblikk så tenker jeg at det er helt greit!!!Winter, spring, summer or fall, all you have to do is call

 • 10.12.2015 kl. 10:17

5 fine ting om vår, sommer, høst og vinter, ja dette blir vel ikke så vanskelig.

Vår

1. Det begynner å bli grønt ute.

2. Solen begynner å varme.

3.Blomster

4. Det er mulig å bruke tynnere jakke uten å fryse ihjel.

5. Man kan bruke de skoene man vil uten å være redd for å skli på isen.

 

Sommer

1. Det er godt å varmt og man får litt farge på kroppen.

2. Det er ferie for både mor, far og barn.

3. IS!!!

4. Bading

5. Man kan bruke skjørt og kjole hver dag uten å bruke strømpebukse. 

Høst

1. De fine fargene.

2. Det blir mørkere og man kan tenne lys og kose seg inne med god samvittighet.

3. Te, pledd og sjokolade blir en naturlig del av hverdagen.

4. Man setter mer pris på solen ettersom man ser den noe sjeldnere utover. 

5. Det er fremdeles såpass god temperatur at man ikke behøver å pakke seg inn i tykke klær for å gå ut døra.

Vinter

1. Skjerf.

2. Snø.

3. Det er jul.

4. Vi begynner det nye året.

5. Fyr i peisen.

 

Det finnes altså noe positivt om alle årstidene, men min favoritt er vår og sommer <3 Allikevel så ville jeg ikke vært foruten høsten og vinteren, for disse årstidene gjør at man setter desto mer pris på våren og sommeren. 

Julebakst!

 • 09.12.2015 kl. 16:00

Dagens lille bloggutfordring er at jeg skal dele en oppskrift på noe godt, og ettersom julen er rett rundt hjørnet så tenkte jeg å dele oppskrift på en av mine favorittjulekaker. 

 

Brunepinner

200 gram meierismør

200 gram sukker

1 eggeplomme

1 ss lys sirup

1/2 ts malt kanel

1ts vaniljesukker 

1ts natron 

ca 300 gram hvetemel

 

Topping:

1 egg til pensling

perlesukker og eventuelt hakkede mandler. 

 

Føst er det bare å røre smør og sukker hvitt, husk å sette smøret på benken en stund før du skal bake. 

Tilsett så eggeplomme, sirup, kanel, natron og mel bland godt. 

Jeg deler denne deigen i 3, ruller de til 3 pølser som kjevles flate, pensler de med egg og har på perlesukker (vet noen bruker mandler også).

Så steikes de på 175 grader i ca 10 min, midt i ovnen. Mens de enda er varme deler jeg de opp i staver. 

Nam!! 


Bildet er lånt fra trines matblogg

Jeg er ikke bra nok!

 • 09.12.2015 kl. 10:13

Noen ganger kan jeg føle meg så bra, jeg kjenner at jeg ikke kan bry meg om hva andre skulle tenke om meg. Jeg kan gjøre akkurat det jeg har lyst til og det er ingen følelser eller tanker som stopper meg.. Jeg bare gjør det.

Så skjer det en endring, jeg blir så liten, så bitte liten. Jeg har ikke lyst til å gå ut døra, men jeg har blitt flink til å tvinge meg selv litt, jeg presser meg selv litt ekstra. Så er jeg ute da, det er folk rundt meg. Jeg føler at alle ser på meg, jeg føler at folk peker og hvisker. Jeg blir usikker, jeg ser ned i gulvet. Jeg er livredd for å snuble og falle. Jeg kan gå rundt, tenkte at jeg vil innom en butikk, men dropper det. Har jeg egentlig noe å gjøre i den butikken? Er jeg bra nok? Jeg føler at de ansatte himler med øynene og tenker "hva gjør HUN her?" 

Jeg går innom akkurat de butikkene jeg MÅ innom, men jeg holder meg unna klesbutikkene, det er de som er værst. Listen er fremdeles lang, det er mye jeg skulle ha gjort, men jeg får ikke gjort det idag, i morgen kanskje, eller neste uke?? Jeg er fremdeles på leting etter en kjole til juleaften, men jeg får meg ikke til å få inn i butikkene!!!

 

 

 

Dette gjør meg rørt!

 • 08.12.2015 kl. 18:00

Jeg ser at jeg plutselig har gått fra å skrive bloggutfordring som overskrift til å skrive en faktisk overskrift som forteller noe om innlegget, jeg vet ikke helt når jeg byttet over, men det er altså fremdeles bloggutfordring, det faller meg bare mer naturlig å skrive en ordentlig overskrift. Tenkte det var greit å nevne slik at det ikke blir noe tull.

Nå er jeg altså på bloggutfordring 17 av 30.

Her kan jeg ikke kommen utenom barna mine. Jeg blir veldig rørt dersom de sier noe søtt, koselig eller til og med noe morsomt. Rett og slett at de sier noe som viser hvem de er som menneske. Jeg blir også veldig rørt dersom det er noen form for oppvisning med skolen eller barnehagen. Men selv om jeg blir rørt så er jeg ikke typen som lar tårene flomme, jeg kjenner mest på denne klumpen i halsen egentlig.

Jeg blir også relativt fort rørt dersom det skjer noe fint på tv, det spiller ingen rolle om det er en serie som home and away eller om det er en film. Det er også svært vanskelig for meg å holde tårene tilbake dersom jeg ser på fødeavdelingen på tv.

Det har seg nemlig sånn at det mest rørende øyeblikket jeg noen gang har fått være så heldig å oppleve er det å få sin nyfødte baby opp på brystet. Den følelsen er helt ubeskrivelig, og kan virkelig ikke sammenlignes med noe annet i hele verden. 

"Hun er så liten!!!!" Var det første jeg sa da jeg så Nathalie. Da jeg så Storm Aleksander for første gang sa jeg "han er jo ikke stor jo!!".. Jeg blir altså like overrasket over hvor små babyer faktisk er hver gang.. Rart hvor fort man glemmer. 

Nathalie <3Storm Aleksander <3 

Alt går bra til slutt!

 • 08.12.2015 kl. 16:35

De to siste samlingene med veiledning er over, nå gjenstår det bare eksamen på nyåret. Etter det kan jeg juble over å ha enda 15 studiepoeng til i veiledning. Ja hvertfall om eksamen går bra da!! Det betyr at jeg til sammen får 30 studiepoeng

Nå kjenner jeg virkelig at jeg trenger en dag eller to hjemme, jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært hjemme med Nathalie da hun har vært syk, men hun har jo hatt det fint sammen med pappaen sin. Og jeg har dårlig samvittighet over at jeg ikke har vært med Storm Aleksander, han har faktisk fått flaske disse to dagene. Egentlig pleier jo han og Ole-Anders å være med meg på skolen, men da Nathalie ble syk så gikk ikke det. Vi har en liten gutt som ikke synes flaske var sånn helt topp, så tror han setter pris på å ha mamma hjemme en stund nå. 

Jeg vet hvertfall at morgendagen skal brukes til kos med barna, og på kvelden er det juleavslutning på skolen til Emmeli, det gleder jeg meg skikkelig til. Det er så koselig å høre de synge julesanger som de har øvd så lenge på.. Jeg blir like rørt hver gang. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, det kjenner jeg at hodet mitt trenger nå etter å ha vært i helspenn i to dager ;)

 

 

Når alt ikke blir som det skulle vært!

 • 07.12.2015 kl. 13:38

Når du skal være både mamma, kone og student på en gang så er det ikke mye som skal til før ting kommer ut av kurs. Det begynte så bra idag, det var gjort klart så Storm Aleksander kunne være hjemme med pappaen sin i noen timer slik at de ikke trengte å være så lenge på skolen. Men så får man telefon om at et barn har blitt syk og må hjem fra barnehagen, ja da mister man litt grepet og strekker ikke helt til. 

Før disse skolesamlingene så har jeg vondt i mammahjertet mitt for at jeg ikke får sett Storm Aleksander så mye som jeg pleier, og da jeg i tillegg får høre at Nathalie har fått omgangssyken så knuses mammahjertet mitt og det er ikke noe annet jeg ønsker enn å være hjemme med barna mine. Samtidig så må jeg jo si at jeg er redd for å bli syk selv, både fordi det er noe av det værste jeg kan få, og fordi jeg vet at jeg absolutt skulle vært på skolen i morgen også, da er det siste samling før eksamen, vi får utdelt eksamensgrupper og vi får muligheten til å bli bedre kjent. Dette er ganske viktig da det er en muntlig gruppeeksamen vi skal ha i januar. 

Så får jeg dårlig samvittighet ovenfor mannen som sitter hjemme med en syk toåring og en baby. De planene vi hadde lagt for dagen blir umulig å gjennomføre og det er litt av en kabal som skal gå opp da han i tillegg må hente meg slik at det passer med tiden for mat da lageret hjemme er tomt. 

Man skulle på mange måter ønske at man kunne dele seg selv i 3! Men så har man en fantastisk mann som klarer å få alt til å klaffe, jeg fikk vært ganske lenge på skolen alt tatt i betraktning, de fikk hentet meg uten at lillegutt holdt på å sulte ihjel, og Nathalie følte seg ikke dårlig i bilen. Nå ligger hun å skravler i senga si oppe, det var det hun hadde lyst til akkurat nå, Storm Aleksander har akkurat fått litt mat, tror han var veldig glad for at det ikke var flaske denne gange, og jeg sitter her og krysser fingrene for at jeg skal klare å ta vare på barna mine uten å bli syk selv. Jeg krysser fingrene for at de to andre barna mine ikke skal bli syke og samtidig så lurer jeg veldig på hvordan vi skal få morgendagen til å gå opp..

 

OO denna mammarollen som inneholder så mye og som ikke lar seg planlegge eller styre!

Gløgg og sofakos!

 • 06.12.2015 kl. 20:41

Hei og hopp!

Nå har vi vært hjemme en stund, men det har mer eller mindre gått i ett de siste timene. Det har vært kos med barn, kveldsmat, rydding i heimen, og Emmeli kom hjem og hun fikk åpne kalenderen sin før det var natta. 

Jeg og Ole-Anders er også med på en treningskalender på facebook, det er en ny styrkeøvelse hver dag, så den har vi akkurat gjennomført. Det er sannelig bra det ikke er så mange som ser inn her, for det ser nok veldig rart ut å se 4 par bein som heves og senkes over spisestuebordet haha. 

Nå sitter vi i sofaen med en kopp gløgg, vi fikk tak i så billig gløgg da det var priskrig på fredag, så vi har jo nesten ikke drukket annet de siste dagene, nam!!I morgen venter det skole igjen, det er nest siste samlingen før eksamen i januar,,, uæææ!!!!

2. Søndag i advent!

 • 06.12.2015 kl. 11:56

Tenn lys !

To lys skal skinne for kjærlighet og tro,

for dem som viser omsorg og alltid bygger bro.

Må fanger få sin frihet og flyktninger et hjem.

Tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem.

 

God 2. søndag i advent!

Nå nærmer julen seg med stormskritt og jeg håper alle dere fine mennesker klarer å nyte denne tiden litt. Det er så alt for mye stress i desember hverdagen, så jeg tenker det er viktig at vi minner hverandre på å stoppe opp litt og bare nyte stemninger som faktisk omringer oss!

Nå skal vi en tur til mine svigerforeldre på middag <3 Ha en fin dag alle sammen <3

 

 

 

Alt i boks!

 • 05.12.2015 kl. 19:20

Det er 5 desember og vi er offisielt ferdig med alt som heter julegaver!!! Woho!!!

Det er utrolig godt å være ferdig, med alt sammen nå kan vi bruke resten av desember til å slappe av og nyte dagene hjemme og med resten av familien.

Vi pleier aldri å være ferdig med julegaver så tidlig, så dette er på mange måter noe å feire.. Kanskje blir det gløgg til kvelds, og julebrus så klart.. Det er lørdag og det er desember..

På vei hjem fra Hamar tok vi en tur innom plantasjen, jeg fikk så veldig lyst til å kjøpe noen julestjerner, og slik ble det. Egentlig en veldig stygg blomst har jeg funnet ut nå, men det er liksom den som er jul!!

Vi kjøpte også en fuglemater, så nå håper jeg vi får småfuglen på besøk :) Gøy for både store og små å se de fine fuglene spise mat utenfor vinduet.

 

 

In my purse!

 • 05.12.2015 kl. 10:39

Bloggutfordring 16 av 30!

Hva inneholder vesken min?

Dette er jo litt gøy da, for det har seg nemlig sånn at jeg svært sjeldent bruker veske om dagen, det vil si annet enn stelleveske. Og stellevesken den er så rotete og inneholder bare bleier, våtservietter og skift, så det er ikke så spennende å vise frem. 

Men så er det sånn da at de få gangene jeg bruker veske er da jeg er på skolen, så da tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva som befant seg i vesken min disse dagene..Her er det altså, bøker, de tar hele vesken, så er det penn, overstrykstusjer, mobil, lommebok, leppepomade, mac og vannflaske. Det er kanskje ikke det mest spennende innholdet, men dette er nå sånn det er. Ja, dette og litt søppel som ligger nederst i veska ;P 

 

Christmas spirit

 • 04.12.2015 kl. 19:00

Nå er det jo desember og vi lader opp til jul. Da finnes det ikke mye som er koseligere enn en kopp kakao eller kanskje gløgg og pepperkaker og en herlig julefilm som man har sett 10 ganger før. Nå har jeg lyst til å dele mine favoritter med dere.

1. Love actuallyDenne filmen har romanse, kjærlighet og litt humor. Den er søt og gir god stemning!

 

2. The santa ClausDette er for meg en julejulefilm. Her er det alt julenissen, alver, snø, pakker og jul. Denne filmen er jul. Den er gammel, og den er sett 100 ganger, men den er virkelig jul. Gutten som ser så opp til pappaen sin, forandringene som pappaen går gjennom både fysisk og mentalt, ja den er rett og slett fin <3

3. Narnia Hvem har vel ikke sett denne?? Jeg ser den hvert år, det er den perfekte kombinasjonen av virkelighet og fantasi!

4. Tre nøtter til AskepottDenne er obligatorisk i julen. For meg er den hva julen handler om, det er en moral om å gi og ta!

5. Jack FrostDenne gir meg tårer i øynene, dette er familie og kjærlighet!

 

Hvilke filmer må du se nå i julen??

God morgen!

 • 04.12.2015 kl. 08:33

Her startet dagen relativt tidlig, 07.30 våknet Nathalie og var klar for å stå opp. Hun sa selv at hun ville være hjemme idag så da skal hun få lov til det, sånn egentlig synes jeg det er koselig at hun er i barnehagen nå i desember, for de gjør så mye hyggelige julegreier, men da hun spør så skal hun selvfølgelig få være hjemme. Jeg må jo passe på nå som jeg allikevel går hjemme. 

Her sitter vi under pleddet og ser på barnetv, fremdeles i pysj, ikke spist frokost, men det er helt greit, her har vi ikke dårlig tid idag! Storm Aleksander sover enda i senga, og kjenner jeg han riktig så  sover han en liten stund til. Så nå skal jeg passe på å kose masse med Nathalie..What do I want for christmas?

 • 03.12.2015 kl. 14:45Her slår jeg to fluer i en smekk, dagens bloggutfordring var nemlig 5 ting jeg ønsker meg til jul, og ettersom jeg hadde laget et slikt innlegg for jentene våre, så tenkte jeg å lage et for meg selv også.. Så dette er altså noe av det jeg ønsker meg til jul!

Bloggutfordring 15 av 30!

Rolig morgen!

 • 03.12.2015 kl. 09:00

Det er ikke mye som slår en rolig morgen med en god kopp kaffe og et blad fylt med inspirasjon. 

Det er ikke ofte man har tid til slike rolige morgener med små barn i hus, så de passer jeg på å nyte til det fulle så fort det byr seg!

Ha en fin dag alle sammen <3

Idag håper jeg muligheten for litt mer julegaveshopping byr seg!Årets julekjole i boks!

 • 02.12.2015 kl. 19:13

Jeg har funnet julekjolen til Nathalie, og jeg har fått den i posten, den kom i går faktisk. Både hun og jeg var helt i hundre da vi åpnet papiret, hun viste ikke hva det var, men da hun så den ropte hun ut; Nathalie sin kjole!!!! Den er røøøøød!!!!! 

Hun ville prøve den på med en gang, og den passet perfekt!! Nå ønsker jeg meg en matchende kjole, men i følge Nathalie så skal jeg ha en blå kjole, for det var hun som skulle ha rød!! 

Her får dere en liten sneak peak..

 

 

Bloggutfordring 14 av 30

 • 02.12.2015 kl. 14:43

En morsom/rar drøm!

Her må jeg ta en tur litt tilbake til barndommen igjen. Denne drømmen hadde jeg med jevne mellomrom da jeg var liten, jeg husker jeg synes det var skikkelig skummelt, men nå synes jeg egentlig bare at det er vanvittig rart og litt morsomt. 

Slik var det:

På feltet der jeg bodde hadde vi naboene ganske tett på, og jeg og pappa gikk rundt på feltet der, jeg holdt han i hånden. Det som var så rart var at jeg da så på pappa så var han en pappeske, ja en pappeske med bein, armer og øyne. Der gikk vi altså rundt og naboen vår var en grill, jeg klarer ikke helt å forklare den, men jeg er ganske sikker på at jeg hadde sett den på barnetv eller i et blad, det var en skummel grill en med hoggtenner og store flammer. Den kunne prate og hadde en dyp og ekkel stemme. Denne naboen vår som altså var en grill ville ha tak i pappa og brenne han opp.. Jeg var livredd og vi løp så fort vi kunne. 

Jeg kan huske at jeg var helt svett da jeg våknet, og jeg måtte gjenta for meg selv "det er bare en drøm, det er bare en drøm" 

Hva denne drømmen betyr aner jeg ikke, men nå da jeg er voksen så synes jeg rett og slett at det var litt humoristisk :P 

 

Chocolate with a twist!

 • 02.12.2015 kl. 11:37

Er du sjokoladeelsker sånn som meg? 

Jeg elsker sjokolade, jeg er svar for alle mulige tilbud på sjokolade, dere vet disse 4 for 100 greiene, men jeg får så vanvittig dårlig samvittighet, for jeg klarer ikke å bare spise en liten bit, jeg ender opp med å spise alt  for mye..

Da jeg av Trybe ble valgt ut til å prøve cavalier sin sjokolade ble jeg helt i hundre.. Det er en sjokolade som er laget med stevia, altså den inneholder ikke vanlig sukker. Dette gjør at jeg kan spise sjokolade med litt bedre samvittighet, og det kan jeg like. Da er det ikke så farlig å ta en bit til kaffen allikevel.. 

Smakene på disse to sjokoladene som jeg fikk prøve var mocha og caramel, det er smaker som står veldig høyt på listen min. Jeg er veldig glad i denne dype sjokoladesmaken man ofte får i mocha sjokolade. Jeg likte veldig godt a denne sjokoladen var mørk, den myke kjernen av mocha var overraskende og utrolig god, Dersom det skulle være noe jeg ville sette fingeren på er at det gjerne kunne vært litt mer sjokoladesmak. Ellers perfekt!!

Cavalier milk caramel var den jeg sparte til slutt, jeg er veldig glad i kombinasjonene sjokolade og karamell. Etter den første biten var jeg i himmelen. Den herlige smaken av sjokolade sammen med karamell, den var så utrolig god, og jeg kunne faktisk ikke spise den sakte nok.. En liten ting jeg skulle ønske var at karamellen var litt av det mykere salget, men egentlig spiller det ikke så stor rolle, for karamellsmaken var der uansett.Generelt om disse to sjokoladene vil jeg si at de har en perfekt størrelse, som jeg har nevnt tidligere så er jeg litt for glad i sjokolade og jeg synes det er vanskelig å stoppe. Dette er en mektig sjokolade, men med denne størrelsen på 40 gram så sitter jeg med den følelsen av å ville ha mer, men allikevel være fornøyd etter å ha spist en bar, og det må vel være akkurat det produsentene vil ha? Den ga rett og slett mersmak.

Jeg syns ikke det faktum at den var laget med stevia hadde noe å si for smaken, den smakte godt av sjokolade, bare med litt bedre samvittighet. Dette er den perfekte sjokoladen å ha i vesken dersom man skal ut på shopping eller kanskje på skolen. Det er den perfekte on the go sjokoladen, eller bare rett og slett en liten premie til kaffekoppen hjemme i sofaen...

 

Ett ord NAM!!!! 

Bloggutfordring 13 av 30

 • 01.12.2015 kl. 14:20

5 ting som er bra med livet mitt nå!

1.Igjen så er det jo familien min som kommer på toppen av denne listen.. Jeg føler det gjentar seg litt, men det er virkelig de jeg setter mest pris på her i livet.

2. Jeg er i permisjon. Dette gir meg masse tid til å være sammen med barna mine <3

3. Denne bloggen, ja jeg setter utrolig pris på den. Det er så godt å kunne skrive ned tanker og følelser. Og det er veldig godt å ha noe som gjør at jeg må bruke hodet litt selv om jeg altså går hjemme om dagen.

4. Jobben min. Selv om jeg er i permisjon har jeg en jobb som jeg setter veldig pris på. Jeg liker veldig godt å jobbe med mennesker, og setter veldig pris på at det er variasjon hver eneste dag.

5. Selv om jeg av og til skeier ut med godteri så har jeg en sunn livsstil uten både snus og røyk. Dette er utrolig bra for helsen, men også for lommeboka. Det må jo være bra :)  

Årets julekalender!

 • 01.12.2015 kl. 10:00

Jeg har flere ganger i november tenkt at jeg må få sjekket hvilken julekalender som skal gå på nrk i år, jeg gledet meg til å kunne se på julekalenderen sammen med barna mine, åpne luken i sjokoladekalenderen i det klokken slår 18.00. Jeg husker det så godt fra da vi var små selv. I det intro sangen på julekalenderen begynte så spratt vi sjokoladen, vi holdt den i munnen til den smeltet av seg selv, på den måten holdt den lengst mulig.. Vi koste oss med barnetv, og det gjorde ingenting at det var den samme som for 2 år siden, det var spennene uansett, det var tradisjon..

I går kveld gikk jeg inn for å sjekke, og jeg ble så skuffet. Den julekalenderen de viser på NRK, julekongen, er ikke et barnetv for Nathalie. Det har vært litt oppstyr rundt dette etter hva jeg har skjønt, det er ikke bare meg som reagerer på at de ikke viser de gode gamle julekalendrene lengre. Jul på månetoppen, Amalies jul og Blåfjell har blitt for gamle sier NRK. Men det er jo tradisjon, er det så farlig at kvaliteten kanskje ikke er topp, er det så farlig at det kanskje ikke er 100% pedagogisk riktig, er det så farlig at de er spilt 100 ganger før?? Er det ikke dette vi vil føre videre til barna våre da? Disse tradisjonene som vi selv hadde??

Hva skal de yngste barna se på i desember? Må man kjøpe inn de gode gamle julekalenderne på dvd og vise en episode hver dag, eller blir det rett og slett Disney junior som blir vist hele desember?? 

Jeg kjenner jeg blir skikkelig provosert... Her blir det hvertfall ingen julekalender på NRK i år!!!!

 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no