Måneden som gikk - november!

 • 30.11.2015 kl. 19:22

Månedens høydepunkt

Denne månedens absolutte høydepunkt må nok være hytteturen vi hadde. Det var så utrolig godt å komme seg litt bort, godt at det ikke var noe som måtte gjøres og godt å ha litt tid uten alt for mye teknologiske duppedingser, denne helgen var vi så flinke på å la telefonene våre ligge.. Et annet høydepunkt var definitivt å finne frem julepynten <3

 

Månedens nedtur

Denne månedens nedtur må kanskje være at jeg har skuffet meg selv når det kommer til å prioritere studier. Eksamen står i uke 3, og jeg har hele november hatt planer om at jeg skulle ha lest litt og øvd meg litt på veiledning, men dette har det blitt alt for lite av..

Topp 3 sanger

1. plass går absolutt til "Hello" med Adele

2. plass blir faktisk Let it go - Frost. Den sangen gjør Nathalie så glad og det gjør meg glad.

3. plass er en julesang, Himmel på jord med Kurt Nilsen. 

Månedens innlegg

Denne månedens beste innlegg for meg må nok ha vært DETTE... Det var et innlegg som gjorde at jeg virkelig måtte sette meg ned og tenke. Jeg måtte reflektere litt rundt meg selv, og de hjalp meg med å innse en god del ting... 

Månedens mest besøkte blogg

Det er en blogg jeg føler fortjener en ekstra oppmerksomhet denne måneden, og det er bloggen til Linn Therese. Hver gang jeg klikker meg inn på bloggen hennes må jeg smile av den herlige headeren, hun poster ofte innlegg og det liker jeg godt. Hun er en god inspirasjonskilde da det kommer til trening og hun fremstår åpen og ærlig på bloggen sin, og det setter jeg veldig pris på. 

Månedens favorittfoto

Mitt favorittbilde denne måneden er dette;Dette bildet viser gjensynsgleden mellom to søstre etter en uke fra hverandre. Hver gang jeg ser bildet så får jeg flash back til den herlige latteren som trillet i stua, de frydefulle hylene da de kilte hverandre og det overraskede blikket og store Smilet til Storm Aleksander som satt å så på det hele. For meg er dette bilde søskenkjærlighet og et bevis på at ord som hele eller halve søsken ikke eksisterer i vår lille "verden"..

 

Månedens serie

GREYS ANATOMY!! Uten tvil.. Da jeg så at det ar tid for en ny sesong så hoppet jeg nesten i taket... Hurra!!!

Bilde fra google

 

 

Dear santa, part 2!

 • 30.11.2015 kl. 14:08

Årets juleønsker fra ei jente på 7 år. Kanskje du har en søster, datter, tantunge eller kanskje du skal kjøpe gave til dattern til ei venninne? Vel kanskje du får noen tips her, dette er hvertfall noen av ønskene til vår herlige 7 åring!Emmeli har ønsker både høyt og lavt i prissjiktet og sånn er det vel med de fleste barn.

Hun ønsker seg ipad, symaskin, lego friends, veggdekor og pledd til rommet sitt, og småting som hun kan pusle med typ perler til å lage smykker med osv. 

 

Noe av det jeg liker aller best med julen er å se reaksjonen på barna da de åpner gavene sine, den spenningen og gleden da de åpner papiret.. ÅÅ, for meg er virkelig julen for barna <3

Bloggutfordring 12 av 30

 • 30.11.2015 kl. 10:14

En spennende/morsom historie.

Dette er mer morsomt enn spennende vil jeg tro, men i grunn så er det kanskje også litt slemt?1?

 

Det har seg sånn at da jeg var liten, typ tidlig barneskolealder, lekte jeg mye med en gutt som bodde to hus bortenfor oss, la oss kalle han Per. Jeg og Per bodde på byggefelt, det var bygget i en sirkel med et friområde i midten, det var det perfekte stedet og vokse opp tenker jeg den dag idag. Men den gangen, syntes vi nok kanskje at det var litt kjedelig, jeg tenker hvertfall nå at det må ha vært grunnen til at vi fant på så mye rare småstreker.

Det var en dag da vi skulle være snille å ta inn posten for mammaene og pappaene våre, det som skuffet oss veldig den dagen var at det var så lite i postkassen. Vi synes rett og slett det var utrolig dårlig gjort at vi ikke fikk mye regninger i våre postkasser. Dette bestemte vi oss ganske raskt for å gjøre noe med. Derfor begynte vi å gå, vi gikk innom samtlige postkasser rundt på feltet der vi bodde, og vi tok med oss samtlige regninger som lå i postkassene. Da vi hadde vært innom alle fordelte vi posten og la halve bunken i postkassen hjemme hos meg, og resten i postkassen hjemme hos Per. Vi var skikkelig fornøyde med det vi hadde gjort, og vi ventet i spenning på reaksjonen på mamma og pappa da de skulle ta inn posten..

Dere kan vel kanskje tenke dere selv at reaksjonen ikke var helt som vi hadde håpet på.. Hvem hadde trodd at mammaer og pappaer ikke satte pris på en postkasse full med regninger? Og da det i tillegg sto navnene til naboene på dem, ja da ble de rett og slett ganske irriterte.. De skjønte ganske fort hva som hadde skjedd, og etter en liten prat så ble vi altså nødt om å gå innom alle husene og levere tilbake posten... Ganske flaut, og jeg kan love dere at vi ALDRI gjorde noe sånn igjen... haha..


Bildet er lånt fra DENNE siden..
 

1. søndag i advent.

 • 29.11.2015 kl. 20:02

Tenn lys ! 

Et lys skal brenne for denne lille jord.

Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.

Må alle dele håpet så gode ting kan skje.

Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.

 

Da var det første lyset tent, vi går snart inn i desember, og tro det eller ei, men det er snart jul!! Jeg synes ikke det er lenge siden jeg satt her hjemme og tenkte at nå er det snart jul, og da er jo også permisjonen min snart over.. Vel da var vi i september, og nå er vi faktisk her, desember rett rundt hjørnet, og før jeg aner ordet av det er jeg tilbake på jobb også. Det er jo ikke før etter 17. mai, men allikevel det går fort, hjelpes!!!

Håper alle dere fine sjeler har hatt en fin søndag og ikke minst 1. søndag i advent. Vi har vært hjemme hos min søster og feiret bursdagen hennes, veldig kos å se familien igjen <3

Ukens pinterest inspo: Black and White

 • 29.11.2015 kl. 14:57

Bilder i sort/hvitt gjør noe med meg. Dersom jeg ser det riktige bildet får jeg dette suget i magen, jeg synes rett og slett at det er flott. Det får frem en stemning, det gjør det så rent. Det blir perfekt!! 

Det er disse bildene som har vekket min interesse litt ekstra denne uken.

Som dere kanskje ser har jeg merket det første bildet med navnet mitt, det er rett og slett fordi det er mitt eget bilde. De resterende 9 bildene har jeg altså funnet på pinterest.com.

 

Bloggutfordring! 11 av 30

 • 29.11.2015 kl. 10:05

Utsikten fra et valgfritt vindu her hjemme!

Veeel, nå har det seg sånn at mitt lille winter wonderland har smeltet bort eller regnet bort om du vil. Så istedenfor et hvitt julestemningsbilde så kommer altså det her...

 Trist og grått...

Litt dystert å legge ut slike bilder i November, eller det er jo snart Desember...

 

Jul i stua!

 • 28.11.2015 kl. 20:21

Denne dagen har vi brukt på å stryke gardiner og duker, finne frem julepynt, ordne adventsstaken og pynte her hjemme. Nå er det klart til jul, og det er så utrolig koselig. Da man får opp de røde gardinene så blir det en så lun og god stemning. Det er stas å finne frem julepynten og få den på plass. Vi har ikke så mye julepynt enda, men mye av det vi har er ting jeg har fått av mamma, ting som vi pleide å ha hjemme da jeg var liten. Det er altså ting som betyr noe for meg, og det synes jeg er litt ekstra koselig.

Denne julebjella tar meg rett tilbake til barndommen. Den pleide å stå på stuebordet hjemme hos mamma og pappa hver eneste jul.

Pynten i adventsstaken min.Flere som har pyntet til jul kanskje??

 

Nå skal jeg legge vekk dataen og bare slappe av resten av kvelden, jeg har så vanvittig vondt i hodet, så nå trenger jeg å ta det litt med ro!

Ha en fin lørdagskveld alle sammen <3

 

Bloggutfordring! 10 av 30

 • 28.11.2015 kl. 10:23

En situasjon jeg kunne tenke meg å være i om 5 år!

Om akkurat 5 år ja... Skal vi se da er jeg 31 år, Emmeli har blitt 12 år, Nathalie har blitt 7 og Storm Aleksander har blitt 5 år. Dersom vi skal ha noen flere barn så vil jeg jo tro at han eller hun (egenlig kan jeg si hun, for jeg er sikker på at det blir ei jente) vil være en 2-3 år innen den tid. Innen disse 5 årene har gått så håper jeg at vi har fått kjøpt oss en tomt på et byggefelt, min store drøm er å bo sånn til at barna våre kan gå til vennene sine, gå til skolen og at de kan være ute å sykle, gå på rulleskøyter eller ake uten at det skal være fare for at det er biler som kjører for fort der. 

Jeg håper vi har fått bygget et akkurat passe stort hus, med 5 eller 6 soverom, vaskerom, to bad, gode oppbevaringsmuligheter og stor stue og kjøkken med åpen løsning slik at kjøkkenet blir et møtepunkt i huset. Jeg ønsker meg store vinduer som slipper inn masse lys, jeg ønsker meg lyse overflater, men gjerne med en fresh tapet eller farge på en vegg for å bryte opp litt. Jeg ønsker meg et hus som man kan bo i og bruke, men som samtidig ser fint ut og gjør meg stolt. Jeg kunne tenke meg at barna har en egen tv stue som de kan bruke da de har besøk, eller bare har lyst til å se på noe annet enn mamma og pappa. Jeg har en liten drøm om å ha walk in closet og jeg vil ha badekar på badet..  Jeg ønsker meg en fin hage med friske blomster, fin innkjøring som er godt opplyst og en garasje til bilene våre. 

Ja, det er akkurat det jeg ønsker meg!!! Alt annet har jeg jo allerede <3

Jeg har tre fantastiske barn, jeg har verdens snilleste og søteste lille hund, jeg har en jobb, vi har to biler og ikke minst så har jeg verdens snilleste og godeste mann. Jeg har egentlig alt <3 

My day!

 • 27.11.2015 kl. 18:23

Så kom jeg meg ut idag allikevel.. Det var nesten så jeg snudde i døra da jeg så hvor glatt det var ute. Jeg hater å kjøre på glatta, men jeg tok meg i det og kom meg ut.

Vel fremme på shoppingsenteret gikk det opp for meg at dette muligens var den dummeste dagen å dra på julegaveshopping. Ja, det er mange fine tilbud... meeeen det har seg altså sånn at de aller fleste har fått med seg disse tilbudene. Så vi var absolutt ikke der alene, og parkering måtte jeg for første gang ever lete etter. 

Inne var det egentlig ikke så ille, det er jo et stort senter, så jeg merket ikke så mye av at det var mange der samtidig. Det var jo tilbud på toys`r us idag, så da fikk jeg kjøpt resten av julegavene til de barna vi manglet å kjøpe til. Vi har det sånn at vi har satt en grense på hvor mye vi skal bruke til hver enkelt, og ettersom det var 25% på alt i butikken ja så kunne jeg jo kjøpe noe som i utgangspunktet kostet litt mer ;P 

Da klokken nærmet seg 14.00 og jeg egentlig skulle hente Ole-Anders så sovnet Storm Aleksander i vogna, så da kom heller Ole-Anders bort til oss og var med å så litt mer i butikkene før vi dro for å hente bilen som var på verksted og jentene i barnehagen og skolen. 

Når alt kom til alt så ble ikke dagen så ille allikevel.. Nå sitter vi i sofaen og ser på barnetv, og har akkurat spist taco. I kveld venter finalen av norske talenter, og det gleder jeg meg veldig til :) 

Han en fin fredag alle sammen <3

 

Noen dager er blå, noen er grønne..

 • 27.11.2015 kl. 12:06

Denne dagen som skulle være såå produktiv..  Nå sitter jeg i sofaen, klokken er 12.00 og jeg har mer eller mindre akkurat fått på meg klær, ordnet meg og spist frokost..

Det føles håpløst. Jeg ble liggende alt for lenge i senga.  Litt for å se på den herlige prinsen min som nektet å våkne..

Og litt fordi jeg bare måtte sove litt til. Så uendelig trøtt..

Nå tar jeg meg selv i å prøve å drøye det å komme meg ut døra slik at Storm Aleksander blir så trøtt at vi må bli hjemme.. Jeg kjenner jeg må skjerpe meg.. Jeg skal komme meg ut og det nå.. Om 2 timer skal vi hente Ole-Anders, og det hadde ikke gjort noe om jeg hadde fått gjort noe før den tid..

Ha en fin dag da dere.  Håper den er litt bedre enn min <3

Home alone

 • 26.11.2015 kl. 19:19

Nå er de to snuppene våre i seng, og Storm Aleksander ligger her ved siden av meg.. Da man er alene med tre barn og skal få ettermiddagen til å gå opp kan man virkelig kjenne på at man skulle hatt ekstra armer. Middagslaging, leksehjelp, trøtt 2 åring som vil at mamma skal være med å tegne, og en liten gutt på 5 mnd som vil ha oppmerksomhet. Det ble noen svidde pannekaker, og på et tidspunkt måtte jeg lukke døren mellom stuen og kjøkkenet for at jeg i det hele tatt skulle høre hva Emmeli leste. Storm Aleksander fant det nemlig for godt at han skulle teste ut volumet på stemmen sin, så han ropte høyt og lo av seg selv. Men pannekakene ble stekt de, og leksene ble vi ferdige med før middag. Og da det i tillegg var en hyggelig og god stemning rundt middagsbordet ja, da kan man ikke be om noe mer. 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg lurte litt på hvordan denne ettermiddagen skulle bli, jeg er alt for godt vant til å ha Ole-Anders her hjemme med meg og han har ofte kommet hjem fra jobb akkurat før middagen blir svidd, men nå måtte og må jeg klare meg helt selv. Og jeg er faktisk ganske så stolt av meg selv, for vi fikk gjort alt vi skulle og enda mer til. Det ble til og med bakt brød etter middag. Så da skal jeg ikke klage. Jeg tror rett og slett jeg må ha mer tro på meg selv og mine mammaferdigheter.. 

I morgen er det fredag, Nathalie pleier egentlig å ha fri, men jeg vurderer faktisk om jeg skal ha henne litt i barnehagen slik at hun slipper å være med meg rundt om kring i Hamar på shopping. Det er adventslys som skal handles inn og noen flere julegaver som skulle vært kjøpt. Jeg skulle ha vasket ferdig huset, jeg begynte idag, men ble ikke ferdig. Det er greit at det er nyvasket da julepynten skal opp i løpet av helgen. Så da tror jeg egentlig at snuppa kommer til å kose seg mer i barnehagen.

Nå skal jeg gi den herlige lille gutten min den oppmerksomheten han vil ha, han driver å drar meg i skjørtet og roper, så da blogges vi senere dere herlige sjeler <3Ukens yey or ney: UGG`s

 • 26.11.2015 kl. 16:25

Denne uken har jeg lyst til å se hva dere jenter de ute mener om disse skoene, UGG`s.. Jeg kan jo se at de blir brukt av relativt mange, jeg kan forstå at de kan være gode å ha på beina, men altså... Jeg kan ikke skjønne hvordan man kan bruke sko som ligner på tøfler ute i snøen... Med fare for å trampe på noens UGG`s nå så må jeg si så absolutt NEY!!! 

Jeg ser for meg skeivtråkka brune UGG`s og får nesten litt feber...


Dette bildet har jeg lånt fra nettbutikken Zalando. 

Bloggutfordring! 9 av 30

 • 26.11.2015 kl. 12:19

10 fine ting i huset mitt!

Da var det klart for litt interiør i denne utfordringen, det liker jeg veldig godt. Jeg kan jo begynne med å si at jeg ikke er helt fornøyd med hvordan det er her hjemme akkurat nå. Jeg føler at det er litt av alt, og det tror jeg egentlig henger sammen med at jeg ikke helt vet hva jeg liker. Jeg har derfor bestemt meg for at den gangen vi får bygget nytt hus, så skal målet mitt være å ha en gjennomført, men koselig stil. Da er det slutt på å kjøpe bare det jeg synes er fint, jeg må tenke på om det passer inn også.. 

Men her kommer det altså, 10 ting jeg synes er fine her hjemme!

1. Serviset som vi fikk i bryllupsgave <3 Tidløst og ubeskrivelig vakkert <3

2. Skiltet og "statuen" som står i skapet. Skiltet kjøpte jeg en gang for veeeeldig lenge siden, og "Statuen" kjøpte vi da vi var på bryllupsreise.

3. Peisovnen vår <3 Den er utrolig fin, varmer godt og ikke minst lenge!!

4. Denne blomsten laget bestefar en gang da jeg var liten <3 Jeg fikk den etter at han gikk bort.

5. Kaffekroken min. 

6. Klokken min som renner ned fra hylla.

7. Bilde av meg og min kjære som vi tok under prøvefotograferingen før bryllupet <3

8. Denne har jeg vist før, det er sisters by heart figuren som jeg har fått av søstern min <3

Ovnen vi har på kjøkkenet! Det er bilde av de tre bukkene bruse på den! Ja, den bærer preg av at den er noen år gammel, den skulle kanskje vært gjort litt mørkere igjen(den er ikke så lys som på bildet, men lyset traff litt uheldig på den), men den er utrolig fin, og de gangene vi har vært borte i flere dager om vinteren og vi kommer hjem til kaldt hus er denne utrolig god å ha! 

10. Sist, men ikke minst... Vel, dette er vel ikke akkurat inni huset mitt da, men det er noe av det jeg liker best med denne plassen, og dersom jeg kunne tatt den med den gangen vi skal flytte så hadde jeg gjort det! Utsikten!!

Vinter

Sommer

Og solnedgang! 

 

Bloggutfordring! 8 av 30

 • 25.11.2015 kl. 14:15

Outfit!

Her har jeg valgt å gå for dagens antrekk slik at det ikke bare blir å legge ut et gammelt bilde. Det er kanskje ikke det mest spennende antrekket, men dette er hvertfall sånn jeg er idag! Idag er en sånn dag da jeg synes det er helt greit å vise litt mage, en sånn dag da man ikke føler seg som en ballong, hurra ;) Er det egentlig lov å si?? 

 

 

Say something nice!

 • 25.11.2015 kl. 10:00

Hvorfor er det egentlig sånn at det kan være så vanskelig å si noe fint til andre? Jeg tenker ikke nødvendigvis på in real life, men på nett. Det er jo så utrolig enkelt for noen å slenge dritt, så hvorfor kan vi ikke bli bedre på å støtte opp om andre? Si at de ser bra ut eller at de har det fint hjemme. Jeg er ikke så flink til det selv jeg altså! Kanskje spesielt i de tilfellene hvor jeg regner med at noen andre sikkert gjør det, så da er det vel ikke så farlig?1? Jeg tok meg selv i å gjøre det i går, jeg bladde nedover instagram og der hadde Anna, mammantimichelle, lagt ut bilde av kjolen som hun hadde på seg på kjendisgallaen, den kjolen som hun har designet selv. Jeg leste det hun hadde skrevet under bildet, at hun var glad for at hun ikke hadde lest kommentarene hun hadde fått før hun gikk ut. Og da tenkte jeg herregud, hvorfor må folk bare slenge dritt?? Og hvorfor hadde jeg ikke sagt hva jeg mente om kjolen hennes før?? Jeg har jo tenkt at jeg synes den var veldig fin. Jeg synes det var skikkelig kult at den var utfordrende, og den lignet absolutt ikke på et laken som noen tydeligvis hadde kommenter. Hvorfor sa jeg ikke dette da?? Jeg tok meg selv i det og la igjen en kommentar på bildet hennes.. 

Det var jo bare en dråpe i vannet, jeg skal så absolutt bli flinkere på å legge igjen fine kommentarer, både til de som får tusenvis av tilbakemeldinger på bildene sine, og til de som kanskje ikke får så mange. For ja, det er sikkert flere som legger igjen fine kommentarer, men det er også helt vanvittig hvor mye stygt mange må tåle, og jeg tenker som så at en fin kommentar kan være med på å døyve smerten av 2 stygge..  

Barn, bil og påkledning.

 • 24.11.2015 kl. 19:09

Jeg kom over en link til en artikkel i Fredrikstad blad på facebook, overskriften var;

Babyen kan brekke nakken og dø!

Denne overskriften samme med bilde av en baby i en bilstol gjorde at jeg måtte klikke meg inn for å se. Og det som sto i denne artikkelen er nok kanskje noe mange vet allerede, men det er såpass viktig at jeg har lyst til å skrive noen ord om det allikevel..

Det denne artikkelen handlet om var påkledning av små barn i bilen, og dette gjelder jo egentlig både babyer og større barn. Nå som det har blitt kaldere ute er vi redde for at barna skal bli kalde og fryse. Derfor vil noen kanskje tenke at det er lurt å kle på barna uteklær, dresser og tykke jakker, før de skal i bilen. Dette kan rett og slett være farlig. Dersom barnet har på seg for mye klær da det sitter i bilen vil selen bli sittende feil, den blir ikke nok strammet og den blir liggende for langt ut på skuldrene. Dette kan føre til at barnet kan fly rett ut av setet sitt dersom man skulle være uheldig å havne i en ulykke. Barnet kan brekke nakken og dø! 

Barnet skal jo ikke fryse, men det som da kan være lurt er å ha på tynnere klær, gjerne ull, denne artikkelen i fredrikstad blad nevnte fleece, men jeg vil heller anbefale ull da denne holder deg varm uansett om man blir bløt eller ikke, og den puster, dermed blir ikke barnet så klamt. Til de minste barna får man poser, nesten som de posene man bruker i vogna på vinteren, men som er tilpasset bilstolene, du kan trekke selene gjennom posten og på denne måten blir barnet festet ordentlig samtidig som den har noe godt og varmt rundt seg. 

Gode bilstoler og poser koster litt, men det er en liten pris å betale da det kan redde livet til barnet ditt.. 

Dette gjelder jo også oss voksne, dersom vi har på oss tykke klær i bilen så senkes også sikkerheten. 

Så av med tykke ytterklær før dere skal kjøre bil, samme om du skal kjøre 5 min eller 5 timer... Det kan være farlig. 


Bilde fra mammanett.

 

Da telefonen ringer

 • 24.11.2015 kl. 14:44

Telefonen min ringer egentlig ganske ofte, og i 90% av tilfellene så er det nummer jeg ikke kjenner. Det første jeg gjør da er å sjekke nummeret om det er et nummer som både kan være privat eller et markedsføringsnummer, altså type telefon salg, de blir jo bare mer og mer utspekulerte og ringer fra nummer som kan være Ola Normann sitt. Men så har du de numrene som er veldig telefonsalg. De legger jeg bare på, eller lar de ringe ut. Ja, det er sikkert dårlig gjort, det er jo mennesker som sitter i den andre enden, men jeg har altså helt angst for å ta telefonen da jeg ikke vet hvem som er i andre enden. Jeg hater å skuffe folk, og har derfor utrolig vansker med å si nei takk.. Jeg har faktisk endt opp med å abonnere på et blad som jeg egentlig ikke ønsket en gang for di jeg ikke klarte å si nei. Jeg er håpløs!

Det har faktisk skjedd at jeg har fått kjeft av en mann som ringe for å prøve å selge meg strøm. Jeg sa som det var at det var det egentlig mannen min som styrer med, det er han som har kontroll på det, men jeg takket pent nei og sa at vi var fornøyde med det vi har nå.. Da fikk jeg klar beskjed om at jeg ikke hadde noen som helst rett til å bestemme det på vegne av mannen min. Denne mannen som ringe var rett og slett skikkelig ubehagelig, og det endte med at jeg bare la på. 

Men så er det jo sånn da, at dersom man ikke tar telefonen så fortsetter de å ringe. Det er vel datasystemer som order dette. Så ettersom jeg aldri tar telefonen, ja så har det altså ført til at det i perioder ringer noen så ofte at jeg setter telefonen min på lydløs fordi jeg rett og slett blir gal...

Hvorfor ikke bare ta den da, og si nei takk!! Vel, det klarer jeg ikke.. Jeg må jo høre på det de sier, og da de har brukt så mye tid på meg, så synes jeg det er utrolig vanskelig å takke nei :P 

Håpløst  tilfelle av telefonskrekk!!!Jakten på julekjolen!

 • 24.11.2015 kl. 10:00

Den uendelige jakten er i gang, ikke riktig så seint som vanlig, men allikevel føler jeg at jeg har for dårlig tid... Det er jo faktisk akkurat en måned til julaften idag... Herregud som tiden flyr!!

Jakten på juleantrekk til både mor og barn krever tid.

Det er kanskje vanskeligst å finne noe til seg selv. Jeg aner aldri hva jeg vil ha, og ettersom jeg fremdeles ammer så er jeg avhengig å ha noe noe som ikke må dras opp, det er ikke spesielt fint å dra kjolen over rumpa for å gi lillegutt mat... 

For å ikke å snakke om Storm Aleksander... Hva kler man opp en liten gutt i på julaften?? Er det innafor å sette på han en rød kjole?? hahahaha!!!

Jeg har allerede sett en kjole som jeg ønsker meg til Nathalie, men dette var før helgen, og nå er jeg redd den er utsolgt. Jeg har ikke vært inne å kikket enda altså, men det står på planen for idag... Det og kaffe!!! 

Storm Aleksander har en litt urolig tid om dagen, eller om natten heter det vel egentlig. Det heter seg jo at de små har utviklingssprang, og min lille/store gutt har nok et nå. Han vil helst sove inntil mamma, dette fører til at han spiser annenhver time eller oftere gjennom hele natten, han kjenner jo lukten av den fordømte melka hele tiden, så det er kanskje ikke så rart... Dermed sover a mor dårligere, og jeg er trøtt om morgenen :P 

Been hey, de er små bare en gang!!! Jeg prøver faktisk å nyte det at han er avhengig av mammaen sin enda... Hvem vet kanskje dette blir siste gangen jeg får oppleve å ha en liten baby?!? 

Når man blir forlatt!

 • 23.11.2015 kl. 18:25

Farvel!!

Du har vært så trofast, du har alltid stilt opp for meg da det har vært behov for det. Den siste tiden har det skortet litt på hvor mye du har holdt tett, men det har vært greit. Du har vært der for meg allikevel. Du har gjort hverdagen min så utrolig mye enklere, og nå da du er borte så blir hverdagen 100 ganger vanskeligere. Jeg er dessverre redd for at jeg ikke har satt nok pris på deg, det å møte deg har ofte vært et skikkelig tiltak, men nå angrer jeg. Hadde jeg bare stelt bedre med deg så kanskje du kunne vært her for meg litt lengre. 

Jeg tror ikke det er min feil at du nå ikke klarer å holde tett lengre, det er nok noe jeg kunne gjort annerledes, men jeg tror allikevel at utfallet hadde vært det samme... Det flommet rett og slett over. Du klarte ikke holde det inne lengre, det var en rift som gjorde det hele... 

Jeg må fra nå klare meg helt alene... Og jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg skal klare det. Jeg må ta meg en tur i bekken, eller til naboen... 

Takk for nå... kjære vaskemaskin....

 

Du har betydd mer enn du aner for meg, og tiden frem til vi får fikset deg blir lang og smertefull....//Bilde fra google//

Bloggutfordring! 7 av 30

 • 23.11.2015 kl. 14:58

5 ting som var viktig for meg da jeg var yngre?

Jeg liker egentlig denne utfordringen veldig godt, for den tvinger meg til å tenke litt på det som er nå, og det som var før. Denne ganger er det det som var før som må frem i lyset.

1. Mamma og pappa, de betyr jo mye for meg nå også altså, det er ikke det, men da jeg enda bodde hjemme var jeg veldig mamma- og pappajente. Jeg ville ofte heller være hjemme med mamma og pappa i helgene enn å gå ut. 

2. Hunden vi hadde på den tiden, dersom jeg var lei meg kunne jeg alltid sette meg ned med henne, og det var som om hun skjønte det med en gang. Hun la hodet på fanget mitt og jeg kunne kose og klemme på henne som jeg ville. 

3. Venninnen min. Da jeg byttet skole i 6 klasse ble jeg veldig avhengig av venninnen min, dersom hun ikke hadde gått på den skolen jeg begynte på så vet jeg faktisk ikke om jeg hadde kommet meg gjennom resten av barneskolen og ungdomsskolen.

4. Pliktoppfyllende.. Jeg var helt avhengig av å ha gjort alt av leker, og forberedt meg på det jeg skulle. Jeg var nemlig sååå redd for å få kjeft av læreren, haha. 

5. Kampen om fjernkontrollen.. Haha, jeg dør!! Jeg og søsknene mine var helt ekstreme da vi var yngre. Vi kranglet så busta føyk, vi kappløp fra bussen etter skolen og det var om å gjøre å komme først inn så vi fikk tak i fjernkontrollen. Vi hadde jo forskjellig ønske om hva vi skulle se på, så dersom vi fikk tak i kontrollen, ja så var det ikke snakk om å legge den fra seg igjen... Håpløst haha :P 

Ok, den siste var litt tull, men det er et hysterisk morsomt barndomsminne :P hehe

 

 

Bilder fra helgen

 • 23.11.2015 kl. 09:28

Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra helgen vår med dere. Så here we go!!

Torsdag kveld. Barna er i seng og da er det mamma og pappa tid <3

Morgenstund <3

Ute på en liten tur på fredag!

Fineste hunden vår <3

Nathalie ble litt sliten og måtte sitte på nakken til pappa <3

Skriver sin egen hilsen i gjesteboka i gapahuken vi gikk til på lørdag.

Straks tid for pølser... Venter spent på mat :P 

kos <3

Leker med Neo i snøen før mat

Flink mann som kan å tenne bål *tommel opp*

pøøøølser!

Han lå der i kanskje ett minutt :P Så var han ferdig, vi rakk akkurat å slenge i oss noen pølser og Nathalie fikk spist litt snø til dessert, haha, så var han ferdig og vi måtte pakke sammen og gå hjem. Sånn er livet med småbarn.. 

Å natta.. Rett etter at vi begynte å gå ned igjen så sovnet han. Nekter å sovne dersom jeg ikke beveger på meg..


Kortspill er en del av det å være på hyttetur for meg, det er sååå gøy å vinne, og jeg haaaaater å tape, iallefall dersom jeg taper flere gange på rad :P 

Vi koste oss masse på tur, og det er nok ikke lenge til vi tar en tur til!! 

Bloggutfordring! 6 av 30

 • 22.11.2015 kl. 19:15

En dag pause, men her kommer neste steget på utfordringen.

10 ting jeg vil gjøre før jeg dør, og hvorfor!

1. Denne første var veldig enkel, jeg har veldig lyst til å hoppe i fallskjerm. Det har seg nemlig sånn at jeg helt fra jeg var liten har hatt et sååå stort ønske om å kunne fly. Altså fly som en fugl altså. Jeg hadde ofte drømmer hvor jeg kunne fly da jeg var yngre, og den følelsen var bare helt magisk. Ettersom sjansen for at jeg noen gang lærer meg å fly er heller minimal, så ønsker jeg altså å hoppe i fallskjerm, og håper at den følelsen er nesten den samme hvertfall. 

2. Jeg har lyst til å se mange ulike steder, både innenlands og på verdensbasis. Jeg føler det er så mye man går glipp av dersom man ikke får reist litt. Det er så utrolig mye man kan lære av å se hvordan andre lever, hvordan normer og hvordan regler de har. Jeg føler også at det er viktig å være turist i eget land, da det er utrolig mye å se i Norge også!

3. Jeg har lyst til å få mer kunnskaper om ånder og livet etter døden. Jeg har lyst til å få kontakt med den åndelige delen av meg. Rett og slett fordi jeg tror vi går glipp av å mye dersom man lar være!

4. Jeg håper jeg får muligheten til å oppleve det å bli bestemor en gang. Det trenger vel egentlig ingen annen begrunnelse enn at jeg tror det er en helt fantastisk gave. 

5. Jeg har lyst til å gjennomføre prosessen med å bygge hus. Det å få noe helt nytt og som er perfekt for oss vært en drøm for meg lenge. Det er grunn nok i seg selv.

6. Jeg har lyst til å dykke. Det er jo så utrolig vakkert der nede under vannet <3

7. Finne opp noe nytt. Det hadde jo vært utrolig kult å ha navnet sitt på et produkt.

8. Jeg har lyst til å lære meg å danse. Jeg har ingen hobbyer eller noe spesielt jeg brenner for, derfor tenker jeg at dette hadde vært et fint sted å begynne. 

9. Jeg har lyst til å gjøre noe viktig for noen andre. Jeg tror dette kan være med på å gjøre meg til et bedre menneske.

10. Den siste da.. Hva skal jeg skrive her?!? Hmm... Jeg har lyst til å fly helikopter. Bare fordi jeg ikke har gjort det før. 

 

 

Ukens pinterest inspo: Christmas!

 • 22.11.2015 kl. 15:00

Vi er langt ut i november, den første snøen har falt, og jeg kan ikke noe for det, men jeg begynner å glede meg til jul!!

Derfor er det disse bildene jeg har lagret fra pinterest denne uken..

God snart jul ;)Takk for oss

 • 22.11.2015 kl. 11:59

Jeg kjenner det er litt vemodig. Vi har allerede snudd to ganger, men nå må vi bare hoppe i det.. Denne helgen er over for denne gang,  det er på tide å komme seg hjem, få fyrt opp i ovnen og tint opp sengetøyet igjen. Ja jeg vil tro det er litt kaldt hjemme.

Det er litt ekstra vemodig å dra da været er så fint, men vi kommer igjen kjære hytte <3

En rolig start på dagen.

 • 21.11.2015 kl. 12:12

Hei på dere!
Her har vi en rolig start på dagen. Vi startet dagen med en egg og bacon frokost. Etter det ble vi sittende i sofaen og se en film, "gutten og delfinen". Herregud for en fin film! Den handler om en gutt som finner en delfin på stranden, delfinen har skadet halen sin og den må amputeres. De gjør en stor jobb for å finne en protese til delfinen ettersom den svømmeteknikken den har lært seg skader ryggraden. Ja den er rett og slett ganske rørende.

Nå er planen at vi skal komme oss en liten tur ut bare Storm Aleksander våkner fra duppen sin og Nathalie får på seg klær. Det er kaldt idag også, men en liten tur ut går vel fint :)

Bloggutfordring! 5 av 30

 • 20.11.2015 kl. 14:05

Min yndlingssang om dagen.

Denne har jeg lagt ut før også, men det er min absolutte favoritt om dagen.. Kunne hørt den på repeat hele dagen tror jeg..

 

 

Ullundertøy og joggebukser

 • 20.11.2015 kl. 09:55

God morgen!
Idag er det fredag, helgen startet allerede i går og vi er kledd opp i ullundertøy og joggebukser. Vi befinner oss på hytta. Ja hytta til mamma og pappa da.

Planen var egentlig en tur ut i skogen idag, men sånn det ser ut nå så er det rett og slett ikke mulig.  Det er alt for kaldt ute til at vi kan ta med Storm Aleksander ut. Det er jo mulig at det blir litt mildere etterhvert. Det er jo enda tidlig. Krysser fingrene :)

Ha en fin dag <3

Ukens yey or ney: rød jul VS Hvit jul!

 • 19.11.2015 kl. 17:15

Dette er ikke egentlig en yey or ney, men heller en enten eller..

Det er jo snart så vi skal begynne å pynte til jul. Og i butikkene de siste årene har vi jo sett at den røde julen ikke tar all hylleplassen lenger. Den hvite julen er også veldig populær. Derfor lurer jeg veldig på hva dere foretrekker? 

Rød juleller

Hvit jul

//Bilder fra pinterest//

Bloggutfordring! 4 av 30

 • 19.11.2015 kl. 12:14

10 ting som er viktig for meg!

1. Denne første er veldig lett, helt på toppen av listen min står barna mine og mannen min!2. Alenetid, ikke nødvendigvis at jeg trenger å dra langt bort eller være alene så lenge.. Men jeg setter veldig pris på å kunne sette meg ned i sofaen, se litt tv og drikke kaffe da lillegutt sover på dagtid.

3. Det er viktig for meg at de rundt meg har det bra, og jeg er veldig redd for å såre noen, derfor kan det også av og til være vanskelig for meg å si akkurat hva jeg mener. 

4. Det er viktig for meg å føre tradisjoner som jeg selv har hatt som liten og som jeg har likt videre til barna mine. 

5. Det er viktig for meg å kunne skrive ned tanker og følelser av og til. Jeg er ikke så god på å snakke om hva jeg føler, derfor er de godt å kunne skrive.

6. Det er viktig for meg at alle tre barna våre blir behandlet likt uavhengig av om det er jeg som er mamma eller ikke!

7. Søstern min. Til tross for noen krangler nå og da i barndommen så har vi et godt og nært forhold, det betyr veldig mye for meg.8. Det er viktig for meg å bryte mine egne rutiner av og til, rett og slett for å unngå å kjøre meg fast. 

9. Det er viktig for meg å kunne ta bilder. Je er veldig glad i å ta bilder av naturen, og dersom jeg kunne leve av det så hadde jeg nok gjort det.10. Det er viktig for meg å bli bedre kjent med meg selv. Kanskje litt rart å si i en alder av 26, men det er faktisk sånn at jeg ikke helt vet hvem JEG er. Dersom jeg får det spørsmålet, så vet jeg faktisk ikke hva jeg skal svare. Og jeg kjente det veldig godt da jeg skreiv dette innlegget. Hva er viktig for meg?? Mange av disse punktene handler om familien min, og alle andre, men hva meg meg?!? Jeg sier ikke at familie ikke er nok altså, men jeg tror jeg hadde fått det mye bedre med meg selv dersom jeg kjente meg selv ordentlig, da ville jeg nok kanskje blitt tryggere på meg selv også?!? Det er bare det at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne...

Is this the real me?? No this is bug- me...

 

 

Årets julegave?

 • 18.11.2015 kl. 19:00

Dette skulle jeg vært klar over før jeg dro for å kjøpe julegaver i dag! Jeg var nemlig en tur på CC Stadion på Hamar, for å kjøpe julegave til Nathalie, og julekalendere til både Emmeli og Nathalie. Jeg måtte også ha gavepapir med julemønster på, og hvem kunne ane at det var det som hadde vært den perfekte gaven til Nathalie denne julen?? 

Etter å ha hentet Nathalie i barnehagen fikk hun lov å se hva som var i posene, jeg hadde selvfølgelig latt julegaven hennes ligge igjen i bilen, der var det jo to kalendere, en julegave til ene tantungen min og da dette gavepapiret. Hun synes kalenderene var fine, og gava var også veldig fin. Men hun satte det velvillig på hylla da jeg fortalte at vi måtte vente med å åpne kalenderne til desember. 

Det hun derimot ville leke med var altså de tre rullene med gavepapir. I løpet av noen få minutter forvandlet gavepapiret seg til både kikert, staver og en båt.. Det er helt fantastisk hva litt god barnefantasi kan føre til. Hadde jeg bare vært klar over at en rull med gavepapir var den perfekte gaven, ja så hadde jeg sluppet ganske mye billigere unna i år.. Jaja, kanskje vi skal prøve det til neste år istedenfor? Jeg har jo allerede kjøpt en annen gave til henne ;)

Båt!

KikertStaver, og krykker faktisk, det kunne hun fortelle meg da vi så på bildene sammen. 3 i 1... Perfekt!!

 

Bloggutfordring! 3 av 30

 • 18.11.2015 kl. 14:39

5 ting som får meg til å le?

ja, si det du.. Hva får meg til å le?? Tro det eller ei, men denne synes jeg faktisk var litt vanskelig! men jeg prøver.

1. Barna mine, de gjør så utrolig mye morsomt, og av og til må jeg bare le fordi de er så søte <3

2. Dersom det blir helt stille, litt sånn pinlig stille liksom, da kan jeg helt fint begynne å le. Dette kan jeg merke veldig godt dersom jeg overnattet et sted sammen med noen andre. Du vet når man sier NATTA, så blir det helt stille og ingen får sove.. Da begynner jeg å le!

3. Av og til får jeg barnslige innfall, ofte så skjer dette rundt Ole-Anders og rett som det er så kan han løfte meg opp, snu meg rundt, ja egentlig sånn som han gjør med unga. Kiler litt å sånn, da kan jeg ikke annet enn å le.. Det som egentlig er mest morsomt er å se reaksjonen på unga :P

4. Jeg ler faktisk da jeg ser på sånne programmer der hvor folk har sendt inn morsomme klipp av seg selv eller dyr. Kanskje aller mest dersom noen faller. Huff!!

5. Og av og til ler jeg rett og slett av meg selv.. Jeg synes egentlig at jeg er ganske morsom av og til :P 

 

Når alt kommer til alt så ler jeg egentlig mest inni meg. Det er ikke så ofte jeg ler sånn ordentlig høyt, men de gangene jeg gjør det så er det så utrolig godt! 

Ønsket om å bli mamma

 • 18.11.2015 kl. 10:00

Ønsket om å få lov til å være mamma ble etterhvert veldig stort for meg. Det ble så stort at skuffelsen hver gang testen viste negativt ble så stor at jeg nesten mistet håpet.

Før jeg møtte han som nå er mannen min tenkte jeg ikke veldig mye på barn, det var liksom ikke noe for meg trodde jeg. For å være helt ærlig så var jeg faktisk redd for hva en graviditet kunne gjøre med kroppen min og denne redselen overskygget alt som kunne være positivt med en liten baby.

Så møtte jeg han som jeg etterhvert skulle gifte meg med. Vi flyttet sammen ganske fort, vi gikk begge på skolen og han hadde igjen flere år enn meg. Da det etter en stund ble naturlig å snakke om barn var vi litt uenige om når det passet. Jeg er sånn at dersom jeg får lyst på noe, så skulle det skjedd helst i går, han jeg er gift med er litt mer fornuftig og praktisk i tankegangen, ofte er dette en veldig god match, men denne gangen måtte vi inngå et kompromiss. Jeg ville ikke vente til han var ferdig utdannet, jeg klarte ikke vente. Jeg hadde så lyst til å bli mamma, og selv om jeg da allerede var bonusmamma til ei lita snuppe så var ønsket om å ha noen som kalte meg mamma veldig stort. Det ønsket var så stort at det kilte i magen hver gang jeg hørte ordet, hjertet banket ekstra hardt og jeg ble klam i panna hver gang Emmeli glemte seg og kalte meg mamma. 

Vi begynte etterhvert å prøve, og som mange sikkert vet så er det å bli gravid ikke alltid like lett. Vi var av de heldige vil nok mange si, for det tok ikke flere år før det klaffet, allikevel så var skuffelsen så utrolig stor de månedene hvor tante rød meldte sin ankomst og jeg fikk bekreftet at det ikke hadde gått denne gangen heller. Da jeg i tillegg fikk kommentaren "Om du i det hele tatt vurderer å bli gravid bør du la være, for det er så utrolig tung og slitsomt" fra ei som allerede var gravid ble jeg skikkelig sint. Heldigvis var det ikke lenge etter dette at det klaffet..

Så fulgte 9 måneder, eller 8 mnd og 14 dager for å være nøyaktig, med bekymringer, redsel for at det ikke skulle gå bra og besøk på føden pga lite liv. Endelig bestemte hun seg for å komme, 14 dager før termin. Jeg ble mamma.. Den lykken, den stoltheten, den enorme gleden... Det var helt fantastisk. Det ER helt fantastisk!

Jeg er så utrolig heldig, jeg er både mamma og bonusmamma. Vi har tre fantastiske barn, de er unike, og like.. De er perfekte alle 3! 

Dear santa!

 • 17.11.2015 kl. 18:31

Nathalie har noen ønsker for denne julen som har kommet opp flere ganger. Det er disse tingene jeg noterer meg bak øret, for jeg vet at det er de tingene som gjentar seg hun virkelig ønsker seg. Det er doktor Mc Stuffins som står høyest på lista i år, og aller øverst står doktor bilen. 

  

Jeg tror virkelig hun håper at julenissen ser listen hennes i år altså ;) 

 

Good Night and sleep tight

 • 17.11.2015 kl. 13:18

...or never mind!!!

Dette med barn og soving på dagtid er så utrolig vanskelig.. Nathalie blir jo 3 år i mars. Hun har helt fra hun var nyfødt hatt behov for mye søvn. I sommerferien så sov hun så godt som ingenting på dagtid, og det gikk veldig fint. Så kom hverdagen med barnehage og alt som følger med. Den første tiden gikk det veldig greit, hun sov ikke i barnehagen, var litt trøtt midt på dagen, men hun var i godt humør. Etter en stund begynte hun å gå rett opp i senga si da hun kom hjem fra barnehagen, og hun kunne fint sove i en time uten at det ble noe problem på kvelden, hun var i seng klokken 19 som vanlig. Men så skjedde det, hun ble syk.. Hun var ofte varm, og de ringe meg fra barnehagen nesten en gang i uka, fordi hun var varm. Hun kom hjem og hadde ingen feber, men sovnet og var like fin igjen. Etter at det hadde vært slik en stund så bestemte jeg meg for at dette ikke var greit. Vi tok med vogna i barnehagen igjen, og hun fikk sove på dagtid. Det gikk veldig fint, noen dager sov hun, andre dager lå hun bare å sov. 

Men nå har det skjedd en liten utvikling igjen.. Til og begynne med lå hun å sang en times tid før hun sovnet på kvelden, det vil si at hun sovnet ca 20.00, det er jo akseptabelt synes jeg. Men i går lå hun plutselig å sang og styrte til langt over 20.00, klokken ble faktisk 21.30 før hun sovnet. Hun gikk ikke ut av senga si eller noe, det gjør hun aldri, men hun fikk rett og slett ikke sove. Hun sang bæ bæ lille lam og snakket med seg selv, eller noen andre som kanskje var der?!? Hvem vet!! 

I dag har jeg derfor valgt å ha henne hjemme fra barnehagen, vi tar en rolig dag, og det blir null soving. Men så er det det da, at hun blir jo så trøtt og det påvirker humøret hennes. 

Jeg er redd for at dersom vi kutter søvnen på dagtid helt så vil hun bli syk igjen, men det er jo heller ikke bra for ei på snart 3 år å ikke få sove før 21.30. Det går rett og slett ikke an.. Så nå er jeg litt i tenkeboksen, what to do??  

Bloggutfordring! 2 av 30

 • 17.11.2015 kl. 10:00

En ting du har kjempelyst på akkurat nå!

Her kunne jeg skrevet mye, mye uten mening..

*sjokolade

*kjeks

*take away kinamat

*En sunnere livsstil (ironisk med tanke på punktene over)

Men det blir liksom for dumt.. Avisene bugner av smertefulle tekster og bilder, radioprogrammene preges av det som skjer i verden og nyhetene har i overkant mange alvorlige saker.. Vet du hva jeg har lyst på akkurat nå? 

Jeg har lyst til å være 100% sikker på at barna mine kan få vokse opp uten krig og vold rett utenfor døra. Jeg har lyst til at barna mine skal få slippe de store bekymringene. Jeg har kjempelyst til at vi mennesker skal ha lært noe av historien... Krig løser ingen verdens ting! Det er bare med på å gjøre livet skremmende og vondt for så alt for mange, og i bunn og grunn er det ingen som sitter igjen med noen ting da det hele er over.. Det har ingen mening! 

Jeg har kjempelyst til at vi alle kan finne måter å omgås på som ikke provoserer en annen og som bare skaper uro! Snøen!

 • 16.11.2015 kl. 18:05

Plutselig var den her...

Hvit, kald og ganske fin! 

Snøen, den har lagt seg på bakken, den gjør hverdagen litt lysere, men også litt kaldere.

Jeg liker snøen, men jeg må nok innrømme at jeg liker den best da jeg kan sitte inne under pleddet og se på den gjennom vinduet. For visst er den vakker, men du og du så kaldt det er... 

Det blir litt ekstra jobb å komme seg ut, bilen må kostes og etterhvert må innkjøringen måkes. Alt blir så bløtt!! Det blir like spennende hver gang jeg skal opp innkjøringen, kommer jeg meg opp idag?? 

Det er kaldt, det er bløtt, men gud så fint!!! Det er tross alt November, vi bor i Norge, når alt kommer til alt, kulde og bløte klær til siden... ja så er det egentlig på tide med snø! Det er jo snart jul!!! 

Frisørbesøk og tålmodig baby!

 • 16.11.2015 kl. 13:46

Er jeg velsignet med en tålmodig baby utenom det vanlige eller er det slik med alle babyer? Je mener nemlig å huske at jeg var hakket mer stresset da Nathalie var på denne alderen og skulle være med meg til frisøren! Og jeg synes jo hun var en "enkel unge"... 

To timer var vi hos frisøren idag. Han sovnet i bilen på veien dit, og jeg tenkte jo at flott, da er det bare å legge han i vogna og trille en liten runde før jeg går inn så sovner han igjen.. Veeel to blå hender, snø-vått hår og maskara under øynene senere så hadde gutten like store øyne som da jeg la han i vogna... Han skulle ikke sove... Hurra!! En trøtt unge og null mulighet til å rugge han så han får sove... 

Vel det gikk som en drøm. Han lå i vogna si å kikket på lyset i taket, det gjorde han nesten helt til vi var ferdig med å sette fargen. Litt utålmodig på slutten, men det var så lite at det nesten ikke kan regnes med.. Så tok jeg han på fanget så han fikk se seg i speilet mens fargen virket i håret. Etter en liten stund kunne jeg tydelig se at han var trøtt, så da la jeg han i vogna, rugget litt og innen fargen skulle vaskes ut så sov han.. Og det gjorde han helt til fargen var vasket ut, håret klippet og jeg hadde fått betalt og kommet me til bilen. Litt trist ble han da jeg måtte flytte han fra vognen og over i bilen, men han skravlet fornøyd hele veien hjem <3 

Så er det bare jeg som er veldig heldig, eller er alle babyer sånn?? Jeg hadde egentlig trodd at nå som han er 5 mnd så ville det blir utrolig kjedelig å være med mamma til frisøren såååå lenge... 

Det eneste som ikke passer så godt da, er at soverutinen hans ble noe snudd idag, så nå når han egentlig pleier å våkne for å få mat og gjøre seg klar for å hente Nathalie, så har han nesten akkurat lagt seg, og jeg aner ikke hvor lenge han har planer om å sove... Jeg kjenner jeg får litt dårlig samvittighet over at jeg ikke får hentet Nathalie klokken 14.00 som jeg pleier, men samtidig så vet jeg at hun har det bra i barnehagen, så jeg tror ikke hun har vondt av å være der en time ekstra! 

Da kan jeg vel vise dere resultatet av frisørbesøket så lenge da, og så får jeg ta en ekstra kopp kaffe :P hehe

Som dere sikkert ser så ble det ikke store endringene idag, altså ingen bob eller blått hår denne gangen. Men litt lysere i lengdene, og litt kortere enn vanlig ble det.. Ha det bra slitte tupper!!!! 

Jeg foreslo blått hår neste gang, og frisøren min var helt med, men det spørs om det blir noe av, haha :P 

Bloggutfordring!

 • 16.11.2015 kl. 09:45

Etter tips fra sirkusgravningen må jeg slenge meg på en aldri så liten bloggutfordring. Jeg synes det er gøy å utfordre meg selv litt med tanke på hva jeg skriver om, og det er jo kanskje litt gøy for dere å bli litt bedre kjent med meg også?!? Kanskje får jeg mulighet til å bli litt bedre kjent med dere som klikker dere innom her også, det er jo bare å slenge seg med på utfordringen!! 

Så da begynner vi!!!

Utfordring 1: 15 spennende og fine fakta om meg + bilde

1. Jeg hater nesa mi... Og jeg dersom jeg hadde hatt penger og mulighet så skulle man ikke sett bort i fra at jeg hadde endret på den (og mye annet).

2. Jeg kan tenkte at jeg burde plukke opp rotet som er rundt meg, men så gidder jeg ikke.. Altså jeg er nok litt lat!

3. Jeg er døds avhengig av kaffe, det har blitt sånn etter at jeg gikk gravid nå siste gangen. 

4. Jeg tenker alltid på det som skal komme isteden for å tenke på det som er nå!

5. Jeg hater å be inn til middagsselskap eller bursdager, jeg er nemlig så utrolig redd for at det jeg lager ikke skal bli bra nok, og jeg må vaske hele huset fra topp til tå før de kan komme... Dette betyr også at jeg HATER spontane besøk... Så kanskje jeg egentlig kan si at jeg ikke liker besøk?!? Hvertfall ikke av hvem som helst.. 

6. Den ene dagen kan jeg ha lyst på flere barn, og kunne fint å fått en til om ca 9 mnd, men en annen dag så kan jeg tenke at jeg absolutt ikke vil ha flere...

7. Dersom jeg blir sur blir jeg helt stille, og den ene gangen jeg ble skikkelig sur på mannen og ikke klarte å holde det inni meg var da vi var på bryllupsreise. Han satt igjen og var livredd for at jeg skulle be om skilsmisse... Sannheten er vel egentlig at jeg savnet barna noe helt vanvittig og det som bikket hele lasset var at jeg hadde fått solkrem i øyet, det rant, svei og jeg følte meg skikkelig stygg, og vi skulle ut å spise middag... Note to self, aldri mer sydenferie uten barn, og aldri mer solkrem i øyet... haha

8. Jeg liker virkelig ikke å åpne gaver slik at andre kan se reaksjonen min, jeg er nemlig veldig redd for at folk skal misoppfatte uttrykket mitt og tro jeg ikke liker det jeg får... Jeg liker absolutt ikke å skuffe folk...

9. Jeg begynner å kjede meg med en gang jeg ser fotball på tv`n! En ulempe ettersom mannen er over gjennomsnittet glad i fotball. 

10. Noen kan nok tro at jeg er rolig og avbalansert hele tiden da det kommer til barna mine, men sannheten er at jeg opptil flere ganger har sitti på gulvet og grått fordi jeg blir så frustrert over at de ikke kan høre eller fordi jeg er så sliten... 

11. Jeg klarer aldri å sovne da jeg ser film, jeg er redd for å gå glipp av noe!

12. Jeg får alt for lett rutiner, og jeg sliter med å bryte ut av dem, det gjør fysisk vondt om jeg må gjøre noe som bryter med rutinene mine. 

13. Jeg er vanvittig sjenert og jeg mester så absolutt ikke small talk. Dersom jeg møter noen som er lik som meg på det området blir det veldig ofte veldig stille.. Jeg tenker nemlig alt jeg burde sagt, men jeg får det ikke ut... 

14. Jeg elsker å skrive blogg, men jeg har ikke fortalt til noen som jeg kjenner at jeg har blogg. Ja bortsett fra mannen min da... Jeg blir rett og slett flau, og det er mulig det er noen jeg kjenner som leser denne bloggen, men det vet jeg i så fall ikke om!

15. Jeg ble ikke overrasket i det hele tatt da vi fikk vite at babyen jeg hadde i magen nå sist var en gutt. Jeg hadde allerede begynt å hekle et teppe med mye blått i før ultralyden, og da jeg skulle kjøpe voksipose da jeg gikk gravid med Nathalie og fant en mørke blå på salg, så tenke jeg for meg selv at det passet jo bra at den var blå for da kan jo den neste babyen min som blir en gutt bruke den uten problem.. Jeg har blitt spådd at jeg skal få en jente neste gang, noe som betyr at jeg er helt overbevist om at jeg skal ha et barn til om en stund, og det kommer til å bli ei jente... Jeg er ganske overtroisk!Ukens pinterest inspo: Cut and Color

 • 15.11.2015 kl. 18:58

Denne ukens søk har vært preget av mitt kommende frisørbesøk. Det har seg nemlig sånn at jeg kan gjøre det samme hver gang jeg er hos frisøren i ganske lang tid, men så får jeg plutselig behov for å gjøre noe helt annet. Der er jeg nå, og som dere kan se på den første kollasjen så står kortere hår veldig høyt. Jeg synes det er utrolig fint med kortere hår, typ lang bob kanskje, men jeg er såååå redd for å klippe meg, så jeg tror ikke dette er en endring som jeg kommer til å velge med det første. Håret mitt er også av det vanskelige slaget, det er langt i fra rett, og det å ha en frisyre som krever timesvis på badet etter en dusj lar seg rett og slett ikke gjøre. Listen er ikke slutt enda, for det er jo også det faktum at jeg ikke aner hvordan klipp som kler meg... Så da safer man å går for det lange, igjen og igjen og igjen...  

Jeg har jo også hatt den samme fargen over lengre tid nå. Det er mørkt i toppen, og lysere i lengden, jeg liker dette veldig godt ettersom jeg slipper kjip ettervekst, og fargen kler meg veldig godt. Allikevel så er det gøy med noe nytt, og selv om jeg ganske sikkert ikke kommer til å få rødt, blått eller lilla hår med det første så er det jo gøy å drømme.. 

 Hva jeg ender opp med får vi se i morgen, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok hjem og ser akkurat ut som før jeg dro bare litt friskere farge. Lenge leve crazy behavior!!! haha 

 

Filmkveld!

 • 14.11.2015 kl. 17:02

Her står popcorn og Grusomme meg 2 på planen i kveld.

Etter at Nathalie har kommet seg i seng i kveld er det duket for filmkveld for meg, Ole-Anders og Emmeli. Vi skal spise popcorn og se Grusomme meg 2, det er ikke så alt for lenge siden vi så grusomme meg 1, så jeg gleder meg veldig til å se den neste.

Det er veldig godt å kunne sette av litt tid til den største snuppa av og til. Nathalie får jo naturlig nok tid alene med mamma og pappa den uka Emmeli ikke er her og Storm Aleksander sover, så da er det greit å finne tid til litt alenetid med Emmeli også. Alle barn uansett hvor mange søsken de har har behov for litt alenetid med foreldrene sine, så det er ganske viktig for meg at vi får til dette av og til. Så i kveld blir det natta på Nathalie slaget 19.00, det tror jeg ikke blir noe problem, for hun har ikke sovet på dagen idag. Så håper jeg bare at Storm Aleksander ikke bestemmer seg for å være våken akkurat da vi skal se film, og dersom han ikke er med på avtalen om å sove, ja så får han være med å se film, for det får vi ikke gjort noe med. 

 

 

#prayforparis

 • 14.11.2015 kl. 09:49

Jeg ligger enda i senga.. Som vanlig klikker jeg meg inn på instagram. Bilde etter bilde lyser mot meg #prayforparis

Oy hva har skjedd..

Jeg klikker meg inn på VG, jeg leser... Jeg har ingen ord.  Det er helt forferdelig.

Selv etter at vi gikk gjennom noe av det samme her hjemme i Norge så kan jeg ikke forstå at noe sånn som dette kan skje. At noen mennesker kan være så syke.. Hva er det som driver disse menneskene?? Når du leser at de bare skyter rundt seg,  de skyter for å drepe,  hvem de dreper spiller ingen rolle.. menn, kvinner, barn og dyr samme det bare de beveger på seg, bare de puster.. Nå puster de ikke lengre...

Jeg kan ikke forstå at dette er virkelig,  jeg kan ikke forstå at verden er så stygg...

Mine tanker går til Paris og Frankrike idag, til de som ikke lengre er med oss og til de som har mistet...

#prayforparis <3

Fredag den 13!

 • 13.11.2015 kl. 12:08

Er det noen overtroiske der ute??

Er du en av de som er litt ekstra forsiktig dersom du knuser et speil, ser en svart katt gå over veien eller det er fredag den 13??

Jeg synes dette er utrolig spennende, er det noe i dette eller er det bare oppspinn?? Jeg er litt usikker, det er klart at dagen i seg selv betyr nok ikke ulykke, men det jeg tror skjer er at folk er så utrolig opptatt av at ting ikke skal gå galt, og derfor så ender ting galt. Folk tenker rett og slett ihjel dagen. Det kan nok også tenkes at det blir lagt mer merke til dersom noe skulle gå galt akkurat idag, ting som du kanskje ikke hadde tenkt så mye over dersom det hadde skjedd i går eller i morgen.. 


Google.

Jeg er nok ikke den personen som tenker mest over akkurat denne dagen, jeg hadde faktisk ikke tenkt over at det var den 13 idag om det ikke hadde vært for at jeg leste det på nettet.

Er du overtroisk og passer litt ekstra på idag kanskje?? Har du kanskje noen gode historier fra fredag de n13, ja så fortell meg det da :)

 

Kids and sweets

 • 13.11.2015 kl. 08:14

Jeg vet at det er gange mange ulike meninger om hvor vidt barn bør få sukker (les; godteri) de første leveårene, eller det vil si jeg er ganske sikker på at det er ulike meninger der ute. 

Da Nathalie var liten eller mindre om du vil, var det veldig viktig for både meg og Ole-Anders at hun ikke fikk smake noe før hun var passert 12 mnd. Det var ikke noe kake, godteri eller annet søtt (bortsett fra frukt), du er kanskje en av de som tenker at "oy, dette er da en selvfølge." Tro det eller ei, men det er det faktisk ikke, det var opptil flere ganger vi måtte stoppe andre fra å gi henne kake eller kjeks. I tillegg til at jeg ikke ga henne søtsaker så tok det også veldig lang tid før hun fikk noe annet å drikke enn vann, ja i tillegg til morsmelkerstatning altså, jeg er veldig redd for at dersom man introduserer søte drikker for tidlig vil det bli vanskelig å få de til å drikke vann etterpå.

Etter at Nathalie var passert året fikk hun smake litt kake, hun fikk spise kake i bursdagen sin, og etter det fikk hun smake litt nå og da. Hun fikk etterhvert litt godteri på lørdager og nå er hun 3 år og jeg tar meg selv i å bytte ut godteriet hennes med såkalt sundt godteri av og til. Det har kommet noen nye produkter i barnematavdelingen i butikkene, det er smoothiebiter og litt andre saker som jeg ikke husker hva heter. Hun får vanlig godteri innimellom, og det synes jeg er helt greit, men jeg kjenner at det er greit å begrense det der man kan.

I går ble jo Storm Aleksander 5 mnd, det er snart så han skal begynne å få smake litt mat. Jeg har derfor tenkt litt rundt dette med søtsaker og både jeg og Ole-Anders er enige i at han heller ikke skal få smake noe før han er 12 mnd, og så får vi se hva som skjer etter det. Jeg er hvertfall helt sikker på at her i huset får de ikke godteri på annet enn lørdager med mindre det er noe helt spesielt.

Søtsaker er jo ikke noe kroppen trenger og dette med å drøye å gi søte drikker har fungert veldig godt her i huset hvertfall, Nathalie drikker ikke brus, det liker hun ikke, saft og juice får hun av og til, men dersom hun er tørst er det alltid vann hun spør etter.  

Så som dere skjønner så er jeg for at barn ikke skal få så mye godterier de første årene, men det jeg lurer på er hva mener du?? Hva praktiserer dere i deres hjem?? Bilde fra google

 

God kveld i luken.

 • 12.11.2015 kl. 18:55

Her nytes kvelden med en kopp chai tea og juleutgaven av BoNytt. Tv'n står på i bakgrunnen så jeg skal få med meg matportalen og etterhvert tussvik og tønne.
Ha en fin kveld dere fine <3

Ukens yey or ney: faux fur!

 • 12.11.2015 kl. 15:30

Torsdag er her igjen, og det er tid for en ny yey or ney. På tapeten denne gange er det faux fur.

Dette er en trend som for meg veldig fort kan bli for mye av det gode... Hele jakker i faux er en absolutt no-no for meg... Men jeg fant en jakke da jeg klikket meg rundt, den har faux fur krage, og den synes jeg faktisk var litt fin. Så jeg må si at dersom det er en liten touch av foux så sier jeg YEY, er det faux alle the way så er de så absolutt NOOOO!

 

Denne første er en absolutt YEY for meg... 

 

Men resten er egentlig bare NO-NO!!!Alle jakkene er hentet fra ASOS.

 

Så hva synes du, faux fur, YEY or NEY????

Lille prinsen er 5 mnd!

 • 12.11.2015 kl. 10:00

Lille store!!!

Herregud, tenk på det du!!! Idag er det 5 måneder siden den lille gutten min bestemte seg for at det var på tide å se dagens lys. Han blir så utrolig fort stor, og som jeg har sagt før så skremmer det meg hvor fort tiden går... Det er helt fantastisk å se hvordan han utvikler seg, å se han gå fra en liten bylt med ukontrollerbare bevegelser til å bli en gutt som snur seg rundt og gjør en fantastisk stor innsats for å komme seg fremover, noe han til sin store irritasjon ikke mestrer helt enda.. Han viser stor interesse for mamma og pappa, han strekker i armene, smiler, ler og viser tydelig at han er en liten moroklump, ja rett og slett en skøyer med glimt i øyet. Han er en sosial gutt som ikke sparer på smilene da han møter nye mennesker og han sjarmerer de fleste i senk.

Min fine, herlige lille gutt som blir så fort stor <3 Jeg savner at han var bitte liten, men jeg elsker at han utvikler seg så fint <3

<3

 

Candy-rush!

 • 11.11.2015 kl. 19:42

Denne uken har jeg lovet meg selv, eller jeg og Ole-Anders har lovet hverandre at vi ikke skal la oss friste ut på sukker-rushet, dette har jeg vel nevnt tidligere denne uken også. Vanligvis så pleier jeg å ha veldig problemer med dette ettersom jeg får lyst på noe godt hver eneste gang jeg er sulten, og jeg har viljestyrke lik null da det kommer til å holde meg unna. Denne uken derimot, har det faktisk gått veldig bra. Jeg har hatt litt lyst på godteri av og til, men det har gått over så fort at jeg ikke har hatt behov for å "følge strømmen". 

Av og til er det allikevel godt med noe litt ekstra, og det trenger jo ikke være usunt heller. Så i kveld har jeg laget meg en liten blanding av mandler, rosiner og valnøttkjerner. Det er så utrolig godt, noe vi tydeligvis var flere om, for jeg fikk ikke akkurat ha det for meg selv, men det gjør jo ikke noe heller!Dette hadde sikkert vært utrolig godt med limekesam/vaniljekesam til også, for dere heldige som kan spise melkeprodukter ;P 

 

God morgen

 • 11.11.2015 kl. 08:41

God morgen <3
Håper dere får en fin dag!
Her er det litt kaldt idag, men det er vel kanskje på tide nå som vi er godt i gang med november ;)

MAMMAAAAA!!!!

 • 10.11.2015 kl. 18:46

Jeg merker det så godt på hodet etter en dag på skolebenken. Jeg blir så tung i hodet, og kjenner at jeg virkelig ikke er vant med dette lengre. Idag hadde vi også gruppearbeid etter endt skoledag, så det ble en ganske lang dag. 

Storm Aleksander har klart seg veldig fint uten å ha mammaen sin der hele tiden, han lyser opp da han ser meg og det er tydelig at han koser seg med pappaen sin, det er veldig godt å se <3 Ei som derimot ikke var enig i at mamma måtte jobbe litt til etter at de hadde vært innom skolen for at jeg skulle gi Storm Aleksander mat var Nathalie. Hun tviholdt rundt halsen min og ville ikke slippe. Hun ville være med mammaen sin <3 Det er skikkelig vondt for mammahjertet og ikke kunne ta henne med da hun er sånn, men det hadde jo ikke vært noe gøy for henne. Hun hadde begynt å gråte da hun hadde skjønt at de skulle i bilen og dra UTEN at mamma var med... Men det hadde jo heldigvis gått over etter en stund. Da jeg endelig var ferdig og kom inn i bilen så ropte hun "DER ER DU MAMMA!!!!!!" Det er veldig godt at hun blir så glad for å se meg, det varmer virkelig mammahjertet mitt <3

Nå sitter hun her ved siden av meg og ser på doktor McStuffins, hun har helt dilla på det. Emmeli leker på rommet sitt og Storm Aleksander sover.. Tullhøna <3

 

Skoletirsdag!

 • 10.11.2015 kl. 08:08

Hei og god tirsdag!

Nå er det tid for to nye dager på skolen, jeg kjenner jeg gleder meg litt, det er så godt å både være sosial og å få brukt hodet litt ekstra. Samtidig så kjenner jeg at jeg gruer meg, denne gangen som alle andre, det å være uten Storm Aleksander, selv om han er i gangene på skolen hele tiden så får jeg ikke sett han så mye jeg vil, det gjør veldig vondt i mammahjertet. Han har det nok veldig fint sammen med pappaen sin, og jeg vet at pappaen hans liker disse dagene, for da får han vært litt alene med gutten sin. Så kanskje er jeg egoistisk da som gruer meg sånn, og som vil ha den lille gutten min med meg hele tiden... Det er jo mitt behov og ikke hans, han får jo den maten kan vil ha da han vil, og masse kos ellers, bare ikke fra mamma akkurat disse dagene.. 

Nå må jeg løpe å pusse tenner før jeg vekker den lille klumpen min som sover så godt. Ole-Anders kjører Emmeli på skolen og Nathalie i barnehagen, og vi må snart dra.

Ha en fin dag <3En mandag med eller uten mening!

 • 09.11.2015 kl. 15:05

Noen dager er bare sånn at man føler man ikke har sitti i ro i det hele tatt, men samtidig så føler man at man ikke har gjort noe som helst... Sånn føles det for meg idag, vi var jo oppe i relativt grei tid, så fikk vi lekt og kost oss litt før Storm Aleksander skulle sove igjen, vips så var klokken 13.00 og Emmeli kom hjem fra skolen, lekser ble gjort og vips var klokken 14.00 og jeg skulle hente Nathalie i barnehagen.. Nå sitter jeg i sofaen med en kopp kaffe og lurer på hva jeg egentlig har gjort idag.. Jeg har sett litt på tv, og da flyr jo tiden, men det må være lov. Ellers har jeg liksom bare gått å småryddet helt til Emmeli kom hjem, og nå skal jeg snart lage middag. Selv om jeg føler at jeg ikke har gjort noe idag så har vi hvertfall et ryddig hus. Det skulle jo egentlig bare mangle etter ryddesjauet vi hadde i helgen, og småryddingen min idag!!! 

Hva har du brukt mandagen din på da?? Skole, eller jobb, eller noe helt annet kanskje?!?

En produktiv helg!

 • 09.11.2015 kl. 09:45

Denne helgen må jeg si har vært veldig produktiv. På lørdag nevnte jeg at vi skulle ut å gå en tur, vel den turen ble det ikke noe av. Vi endte nemlig opp med å vaske hele huset, Ole-Anders begynte å vaske kjøkkenet, og da fikk vi ånden over oss og endte opp med å vaske hele huset i tillegg til å skifte dekk på ene bilen. I går var det jo farsdag, allikevel så kom vi oss ut etter en bedre frokost. Ole-Anders skiftet dekk på den andre bilen, og jeg og Nathalie raket i hagen. Vi har ganske stor plen, så jeg må si jeg er ganske imponert over at vi klarte å gjøre ferdig hele, ja faktisk var vi ferdig før Storm Aleksander våknet fra duppen sin. Jeg og Nathalie raket i store hauger, og etter at Ole-Anders var ferdig med å skifte dekk og vaske dem kom han med trillebåren og fjernet haugene. Veldig godt å få det gjort, det ser jo så mye finere ut nå!!! Der hvor Nathalie står på det øverste bildet var det helt brun/svart av løv, det var et tykt lag, så det var ganske tungt å rake skal jeg fortelle deg!!

Nathalie fikk gleden av å vekke pappa for frokost "pappppaaaaaaaa frokooooost" ropte hun på vei opp trappa.. Snakk om en måte å våkne på liksom.. Men han fikk da god frokost.Kake ble det også på ettermiddagen, men den fikk jeg ikke tatt bilde av, det ble brownies, og herregud for en usunn kake, men fader så godt det er :P 

haha!!!!

 

Nå er det klart for en ny uke, denne uken venter det litt skole på meg igjen, gleder meg til å bli ferdig!! Og vi har et felles mål om å ikke gå på sukkersmellen før til helga!! Sist uke ble det nemlig litt mye av det gode..

Ha en fin uke da dere fine <3

#mandag #helg #mammalivet #farsdag #frokost 

Ukens pinterest inspo!

 • 08.11.2015 kl. 18:00

Denne uken har jeg hengt meg opp perfekt hud, sminke og fine negler! Ja man kan jo drømme! 

Her er min pintrest inspo denne uken!#pinterest #inspo #beauty #inspirasjon

Farsdag!

 • 08.11.2015 kl. 10:00

Gratulerer med dagen alle pappaer der ute, og en spesiell gratulasjon til mannen i mitt liv, pappaen til mine barn! 

Du er den pappaen som alltid er der! Du stiller opp uansett hva det måtte være, både for meg og for barna. Du er en pappa som kan tulle og herje med barna, den latteren du får frem i dem er bare helt fantastisk. Samtidig kan du sette grenser og gi kos og klemmer, alt etter hva det er behov for. Du er helt fantastisk, du er perfekt <3

Tusen takk for at du har gitt meg disse flotte barna, tusen takk for at du er du!! Denne dagen er din kjære <3 Du er den beste pappaen for barna våre <3

Vi elsker deg så utrolig mye <3#farsdag #pappa #perfekt

Mer mellom himmel og jord!

 • 07.11.2015 kl. 19:00

Dette innlegget har jeg prøvd å skrive så mange ganger, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne.. Det handler om noe som mange mener er oppspinn, men som noen også tror veldig på. Det handler om noe som noen mener de kan se og som andre ler av.. 

Det handler om ånder, gjenferd eller spøkelser om du vil...

Jeg tenker som så at alle må få tro og mene hva de vil, men jeg velger å tro...

De gir seg til kjenne på mange forskjellige måter for meg, det kan være følelsen av at noen ser på meg, det kan være at jeg ser noen i et lite sekund akkurat i det jeg snur meg rundt, det kan være en følelse jeg får når jeg ser et bilde, følelsen jeg får da jeg går inn i et rom, eller rett og slett at jeg tenker veldig mye på en person som har gått bort. 

Jeg begynner med den siste. Dersom du har en venn, bestemor, bestefar, mamma, pappa eller noen andre du bryr deg om som har gått bort kan du kanskje oppleve at du i perioder tenker mer enn vanlig på denne personen. Det kan være at du bare gjentar navnet i hodet ditt, eller at du tenker på ting dere har gjort sammen, minner. Dette kan bety at denne personen er hos deg, passer på deg og følger med. For meg er dette en veldig fin tanke, de gangene jeg oppdager at jeg tenker mye på personen kjenner jeg at jeg blir glad, jeg kan ta meg selv i å smile og jeg velger å si hei til personen. Jeg har det sånn spesielt med en god venn av meg som dessverre ble tatt vekk fra oss så alt for tidlig, rett som det er tenker jeg på han, jeg vet han passer på meg og i følge en klarsynt dame så er han med meg hver gang jeg kjører bil, han synes nemlig at jeg kan være litt for hard på gassen til tider, og det er faktisk helt sant. Etter at jeg fikk høre dette har jeg faktisk blitt flinkere til å holde fartsgrensen, men det er en helt annen historie. Tanken på at han er med meg er veldig god og det er betryggende. 

Ganske ofte her hjemme kan jeg føle at noen ser på meg, at det står noen bak meg, og dersom jeg snur meg kan jeg veldig ofte se at det er noen i trappa opp i andre etasjen. Jeg får følelsen av at det er ei jente som står der, og på kveldene da jeg står på kjøkenet kan jeg ofte snu meg og være overbevist om at Emmeli er på vei ned, men så er det jo ingen der, ja hvertfall ingen som jeg kan se. Jeg vet også at Nathalie kan se at det til tider er noen på kjøkkenet eller rundt spisebordet. Hun kan av og til sitte på stolen sin og spise alene og plutselig kan hun sitte å se på stolen ved siden av seg, hun begynner å prate og forteller gjerne at hun spiser maten sin og kan ha lange samtaler, tilsynelatende med seg selv, men det er nok mer enn som så, der er jeg ganske sikker på at det er en oldemor som er innom og sier hei, en oldemor som nok synes det er ille at hun av og til sitter alene ved bordet å spiser maten sin :P hehe 

Jeg vet også at Nathalie har en liten kattepus med seg, dette tror jeg er katten som vi hadde før. Denne kommer også ofte da hun spiser, og den vil ofte opp på stolen hennes. Hun snakker til den akkurat slik hun snakker til Neo og Elvis, hun beordrer den ned, og ler fordi pelsen kiler henne på føttene. Av og til kan hun også utbryte, gå ned fra stolen Elvis, og så kan jeg se at hun blir veldig forundret da hun ser ned på fotbrettet på tripp trapp stolen sin og se at det ikke er noen der. Jeg har prøvd å spørre henne om det de gangene hun snakker med noen, men jeg kan se at hun blir forlegen, så det har jeg sluttet med. Jeg vil at hun skal få snakke med de som besøker henne, hun skal få oppleve at det er helt greit, og etterhvert som hun blir større skal hun også få oppleve at det er greit å snakke med meg om det, for det er faktisk helt normalt.. Så lenge hun ikke blir skremt så synes jeg det er helt greit at hun får besøk. 

Av og til kan jeg også få en følelse av at det er noe der da jeg ser på bilder, det kan være bilder folk legger ut på facebook, instagram osv eller mine egne bilder. Det kan være bilder vi har tatt i barnehagen eller bilder som jeg har tatt med telefonen min. Jeg får ulike følelser da jeg ser slike bilder, dette er en egenskap som jeg har lyst til å utvikle mer, jeg vil bli bedre kjent med meg selv slik at jeg kan vite hva disse følelsene betyr. Det kan også vise seg som orber på bildene, dette er utrolig fascinerende, men mest av alt irriterende, gud veit hvor mange bilder som blir ødelagt av orber..

På disse bildene kan du se hva jeg mener. Det er egentlig folk på alle bildene, men jeg har valgt å klippe de vekk ettersom jeg ikke har fått tillatelse til å legge ut bilder av dem her. 

Dette med ånder eller gjenferd er så utrolig spennende, jeg liker tanken på at det finnes mer mellom himmel og jord. Jeg liker tanken på at de som har gått bort kan følge med på oss, at bestemor og bestefar får muligheten til å se oldebarna sine. Jeg liker tanken på at vi aldri blir helt borte, for meg er det en trygghet, en god følelse. 

Så hva mener du da?? Finnes det mer mellom himmel og jord?? Eller er alt bare oppspinn??

#Ånder #gjenferd 

 

 

Da "husken" svikter!

 • 07.11.2015 kl. 14:35

Du sitter i sofaen og tenker på hva du skulle ha gjort. Så plutselig forsvinner tankene et helt annet sted. Det går en stund så kommer du på at det var noe du tenkte på, noe du skulle ha gjort... Det er glemt, du klarer ikke å komme på hva det var... Hva er det egentlig som skjer?? Så går du litt tilbake, du ser akkurat det du så da du kom på det du skulle gjøre og tanken fallet ned i hodet ditt igjen... Det går opp et lys, det var jo det jeg skulle gjøre... Noen ganger kommer denne følelsen med en gang, andre ganger så kan det gå flere timer før jeg kommer på hva jeg skulle gjøre, og da er det kanskje for seint.. Hvordan er det mulig å glemme så fort?? Det var sikkert ikke så viktig ettersom jeg ikke husker det, men av og til er det jo faktisk viktig... Jeg er håpløs... Jeg kunne kanskje ha skrevet ned det jeg skal huske, men av og til glemmer jeg det jo så fort at jeg ikke rekker å skrive det ned heller... 

Er det bare meg??

 

Lego på planen!

 • 07.11.2015 kl. 09:38

Hei på dere og god lørdag!

Jeg er i strålende humør etter en natt med laaaang sammenhengende søvn. Storm Aleksander slo virkelig på stortromma og sov fra ca midnatt til 08.30. I tillegg til det så var han sååå flink da han la seg i senga si i går kveld/natt, han sovnet helt av seg selv uten noen tårer... Weeee!!!! 

Idag har Nathalie satt legobygging på planen, så slik blir det nå på formiddagen.

Senere i dag håper jeg vi kan gå oss en liten tur, men først må vi få vinterdekk på bilen, det er kanskje på tide nå som vi er i gang med november?!?

#lego #bygging #lørdag

Kloke ord!

 • 06.11.2015 kl. 18:29

Vi var på vei for å pakke varene våre etter å ha handlet litt godteri og andre unødvendigheter. Storm Aleksander satt i bilstolen sin som vi hadde plassert i en handlevogn. Jeg så at det var en eldre dame som kikket på han, hun smilte. Hun kikket opp på mannen min, jeg kunne se at de vekslet noen ord, men jeg fikk ikke med meg hva hun sa, ikke før hun sa; husk det da!! 

Jeg ble utrolig nysgjerrig, og jeg må innrømme at jeg lurte på om hun hadde sagt noe positivt eller negativt. Man kan jo ikke legge skjul på at disse eldre damene ofte har for vane å si ting rett ut.. På vei til bilen så måtte jeg jo spørre Ole-Anders hva hun hadde sagt, og da fikk jeg høre det..

Hun hadde først kommentert at vi hadde en utrolig søt gutt, det var jo veldig hyggelig tenkte jeg, så hadde hun sagt at vi måtte passe på tiden, den gikk så alt for fort. Før vi viste ordet av det var barna våre store. Vi måtte nyte øyeblikkene.. Hun kunne også fortelle at hun angret på at hun ikke hadde brukt mer tid med barna sine, funnet på mer med dem da de var små... 

"Dere må huske å holde han inntil dere, hold godt fast..." "Husk det da!!!"

Sa hun samtidig som hun holdt hendene rundt seg selv!

Det er så sant, vi må nyte tiden vi har, for plutselig er de store, plutselig flytter de hjemmefra, og når alt kommer til alt så vet man faktisk ikke hva morgendagen bringer, det er kanskje litt dystert, men sånn er det faktisk...

#kloke #ord #livet 

 

Dagen som kom og gikk!

 • 06.11.2015 kl. 15:36

Denne dagen har gått i ett, jeg skjønner egentlig ikke helt hvor tiden har blitt av? 

Nå er vi akkurat kommet innenfor døren etter å ha hentet Nathalie i barnehagen. Tidligere idag har jeg og mannen vært på et møte, og da vi kom hjem nå måtte Ole-Anders ut en tur. Så med en 2 åring som måtte på do og en liten baby som var trøtt og bare ville sitte på armen klarte jeg med et nødskrik å sette pizzadeig. Nå krysser jeg fingrene for at den hever som den skal og at jeg har husket å tilsette alle ingrediensene. 

Jeg er så sulten at dersom jeg ikke snart får mat så er jeg redd for at humøret skal synke betraktelig. 

Men dere, nå er det helg... Hurra!!!!

God helg alle sammen <3

#mamma #mammalivet #permisjon 

 

 

Utblåsning!!

 • 05.11.2015 kl. 15:00

Ok, dette er kanskje det ekleste innlegget jeg har skrevet på denne bloggen noen gang... Men jeg blir så irritert at jeg bare må få det ut... Denne uken har jeg vært flink til å komme meg ut på trilletur. Og flere ganger denne uken har jeg måttet vaske hjulene på vognen min da jeg kom hjem... Hva er det som feiler folk??? Har du hund, ja så får du jammen ta på deg å utføre drittjobben også... Ja bokstavlig talt drittjobben. Har du med deg hunden din ut på tur så får du faktisk plukke opp dritten etter den også... Når hunden din setter seg ned og gjør sitt aller nødigste MIDT I VEIEN!!!!! Ja, da er det ditt ansvar å plukke opp etter den... Dette er ikke snakk om en sti i skogen eller en avsidesliggende grusvei (ikke at det er innafor å la det ligge igjen da heller altså), men dette er en asfaltert gangvei, en gangvei som skolebarna bruker hver eneste dag, en gangvei hvor flere pleier å gå tur hver eneste dag både med og uten hund.. Det skulle ikke være nødvendig å fortelle noen at de skal plukke opp etter hunden sin da den gjør fra seg i veien... 

Jada, jeg skulle sikkert sett meg for... Men det skulle vel strengt talt ikke være nødvendig heller!!!!

Fader altså... Folkeskikk!!!!! 

Å ja, jeg er sikker på at det ikke er en katt eller noe annet dyr... Dette var det en STOR hund som hadde lagt fra seg!!!!

 

Er jeg helt på jordet, eller er det ikke vanlig at man plukker opp etter hundene sine lengre??

#hund #tur #folkeskikk

 

Ukens yey or ney: spotlight

 • 05.11.2015 kl. 10:00

Nå er det på tide med en yey og ney igjen! Ettersom jeg er så veldig i hus og interiørmodus om dagen så tenkte jeg det passet fint med en interiør yey or ney. 

Jeg kan med en gang si at dette er en yey for meg, denne lampen er så utrolig kul, litt snål og rett og slett perfekt..Ja til og med Ole-Anders likte den faktisk!

Så hva synes du om denne spotlight lampen??Denne lampen er fra bohus

Er det en yey eller ney for  deg??

#yeyorney #interiør #spotlight #lampe

Når alt står stille!

 • 04.11.2015 kl. 14:10

Av og til kan man sitte å se på en tom skjerm, se på bokstavene som lyser mot deg, men allikevel ikke klare å stave ordene. Det er rett og slett helt låst. Tankene flyr til alle kanter. Man oppdager alt man skulle ha gjort, ender opp med å løpe frem og tilbake. Så får man dårlig samvittighet for de ordene man skulle ha skrevet, man setter seg ned, leser litt, men alt flyter i hverandre. Tankene flyr igjen... Klesvasken er ferdig, du tar den, oppvaskmaskinen er ferdig, du rydder ut av den, det er til og med gøy! Så vender man tilbake til skjermen. Det er så mye man skulle ha fått ned, tiden flyr, man blir stresset og alt blir bare 100 ganger vanskeligere. Man kommer ingen vei, det føles håpløst. Man leser litt til. Så skjer det... Det er som å skru over en bryter, alt løsner, ordene skriver seg selv og plutselig er man ferdig.. Det er da det er gøy å være student, det er da det er gøy å skrive.. Det er da man lærer noe. Det å føle at hodet plutselig er koblet på, at ting fungerer. Det er en befrielse, det gir en følelse av mestring, man kan klare alt... 

Det er gøy!!!

#Studier #mamma #mestring 

 

Magien ved å være mamma!

 • 04.11.2015 kl. 10:00

Du er trøtt, du vrir deg frem og tilbake, du gråter, du roer deg ned da jeg legger hånden min på magen din, du gråter litt igjen. Du fekter med armene, slenger smokken langt ned i sengen. Du gråter fordi du ikke har smokken din. Du vrir deg mer, hodet vendes fra side til side, du gnir deg i øynene med de små hendene dine. Øynene glir igjen... Nå sover du endelig... Øynene spretter opp igjen, du vrir deg, gnir deg i øynene, mister smokken, gråter og slik holder du på til mamma blir smågal. Du vrir hodet rytmisk fra side til side. Øynene glipper igjen, jeg holder pusten, øynene åpner seg litt igjen før de lukker seg på nytt. Det blir stille, helt stille. Du ser fredelig ut, smokken vipper forsiktig opp og ned i munnen din.

Du sover, frustrasjonen er som blåst vekk, jeg klarer ikke slutte å se på deg, du er så uendelig vakker <3 #mamma #mammalivet #baby

Look good, feel good!!

 • 03.11.2015 kl. 18:30

When you can wear something that feels good and look good at the same time.. Go for it!! 

Jeg er over gjennomsnittet glad i skjørt og kjoler, jeg føler meg automatisk mye finere, det er mykt og behagelig, ingen stramme kanter her og der. Ja, det er perfekt!! Denne jeg har på meg idag er egentlig en gravidgenser, men uten magen blir den lang nok til å bruke som kjole.. Jeg har brukt den før, men da hadde jeg den på meg bakfrem. Du kan se det HER

Her har jeg på en kort blondetopp fra nelly under ettersom utringningen er ganske stor. Men det følger også med en stor hals som kan festet på denne genseren, det er ganske perfekt nå da det begynner å bli kaldere. 

Jeg elsker at den kan brukes på så mange forskjellige måter!

#Antrekk #mote #kjole #mamma

Barselhår!

 • 03.11.2015 kl. 15:00

Den følelsen da du skal til å sette håret i høy hestehale og du oppdager at halve håret er borte!!!!

Over lengre tid nå har jeg mistet litt mer hår enn normalt da jeg dusjer eller børstet meg. Dette er ganske normalt da man har født, det er hormoner som gjør det, allikevel er det så utrolig kjedelig. Håret mitt som akkurat hadde vokst ut igjen etter at det falt av sist, og nå har det falt ut igjen!! Håret mitt bruker jo ekstremt lang tid på å vokse ut, så slik kommer det nok til å være i 2-3 år til... 

Jeg vet det er mange som velger å klippe seg denne perioden ettersom de ikke orker å finne lange hår over alt, men det skal så absolutt ikke jeg, nå har jeg spart hår så lenge og det begynner endelig å få litt lengde, så da skal jeg heller rense sluket en ekstra gang. 

Blæ!!! Nedtur!!!

Ja, jeg vet det bare er hår, men kjett er det uansett!!!

 

Husdrømmen!

 • 03.11.2015 kl. 10:00

Jeg er i husverden!!!

Tankene mine dreier seg kun om bygging av hus om dagen, jeg legger merke til alle husene jeg går forbi eller kjører forbi, jeg ser på hva jeg liker og ikke liker. Jeg bruker en hver anledning jeg har til å se på husene i huskatalogen som ligger rett ved siden av meg her. Jeg redigerer på favorittene mine med tegneprogrammet til husleverandøren, jeg møblerer, finner fordeler og ulempe. Jeg endrer mening 100 ganger om dagen, jeg vil ha vaskerom, jeg klarer meg uten så lenge det er to bad, nei jeg vil ha vaskerom. Jeg vil ha sånn kjøkken, den stua, badekar på badet osv osv... Tankene mine faller alltid tilbake på hus!! Både jeg og Ole-Anders kan begynne midt i en setning om hus og vi er forstår akkurat hva den andre mener med en gang... 

Vi har hus på hjernen!! Vi drømmer og håper!!#Hus #nybygg #drøm #bolig 

My favorite song!

 • 02.11.2015 kl. 19:00

Jeg er nok ikke den personen her i verden som hører på mest musikk, men av og til får jeg denne "wow, hva er det" følelsen da jeg hører på radioen. Det er den musikken som får meg til å sette opp lyden noen hakk, den musikken som får meg til å vente med å skru av motoren og den musikken som gjør at jeg har lyst til å stoppe opp og vente dersom det kommer en tunell. Den følelsen fikk jeg her om dagen, da var det Hello med Adele som spilte på radioen. Idag har denne sangen gått på repeat på spotify her hjemme, og det kommer den nok til å gjøre en god stund fremover. 
Sist jeg fikk denne følelsen av en sang var det denne som ble spilt:


Denne sangen gjør fremdeles at jeg stopper helt opp og bare lytter!


Vinter da og nå!

 • 02.11.2015 kl. 16:06

Tenk det, nå er det november allerede. Jeg kan ikke skjønne hvor tiden blir av?!? Var det ikke september i går? 

Jeg kikker ut av vinduet og tenker at oy dette var en fin september dag. For sannheten er jo den at når jeg ser ut så får jeg faktisk september følelse. Solen varmer litt enda og det er klar blå himmel. Viktigst av alt, det er grønt på bakken. 

Jeg vil ikke si at jeg er direkte gammel, 26 år er vel ingen alder... Hva har vel det med saken å gjøre tenker du kanskje nå?!? Vel, det jeg vil frem til er den at det er ikke så alt for lenge siden jeg var barn, siden jeg bodde hjemme hos mamma og pappa og gikk på barneskolen. Jeg husker veldig godt hva vi pleide å gjøre på denne tiden av året.. Da vi kom hjem fra skolen var det på med utebukser og vintersko, jakke, lue og votter. Så tok vi med oss akebrett og akte i akebakken, eller vi gravde store snøhuler i haugene etter brøytebilen. ja, for da på den tiden så var det faktisk snø i november. Det er jeg da helt sikker på...  Ok, nå følte jeg meg plutselig litt gammel allikevel, jeg snakker jo som om jeg skulle vært 50, men det er jo sant, det er faktisk ikke så mange år siden det var snø i november, og det er skremmende. Skremmende å tenke på hvor mye klima har forandret seg på kort tid. 


Bilde en eldre artikkel fra VG.
 

Nå i 2015 er vi heldig om det er hvit jul. Det er faktisk like spennende hvert år synes jeg.. Skal vi få julestemning i år da?? Ja, for julen kommer tidlig i butikkene og det legges tilrette for julestemning, men for meg kommer ikke den riktige stemningen før det er hvitt på bakken og på trærne. Da det er store mengder med snø slik at barna kan leke ute.. Jeg blir faktisk like skuffet hvert år, fordi snøen lever ikke opp til forventningene mine, det er jo oftere slaps og søle enn hvit og fin snø. ja, jeg er glad i sommer og varme, det er klart, men om det først skal være kaldt og vinter, ja så kan det være ordentlig vinter mener nå jeg.. 

#vinter #november #snø #tid #klima

A good start

 • 02.11.2015 kl. 10:52

Ny uke er her og denne uken startet ganske så behagelig.  Nathalie sov enda da Ole-Anders dro på jobb, så da var det jeg som måtte kjøre henne. Det er en avtale vi har for at hun skal slippe å bli vekket dersom hun for en gangs skyld sover litt lenge. Hun våknet klokken 08.00 og var blid som ei sol. Jeg og henne sto opp, Storm Aleksander sov litt til. Så jeg fikk muligheten til å ordne henne og finne frokost, litt mamma og Nathalie tid <3
Det var så godt å starte dagen til normal tid, ja det er godt å sove lenge,  men jeg føler jeg går glipp av noe, begynner jeg å bli gammel??  Hihi

Da klokken var 09.15 var vi på vei til barnehagen. Vel hjemme rakk jeg akkurat å rydde ut av oppvaskmaskinen før Storm Aleksander begynte å bli trøtt. Så da tok vi på jakke og sko, og tok en trilletur. Været er jo helt magisk idag,  så frisk luft og sol som varmer fra klar blå himmel. 
Så godt å komme seg ut, Storm Aleksander sovnet uten noen problemer og hunden fikk en luftetur. Alle er fornøyd!!

Nå venter en kopp kaffe før jeg skal få ryddet litt i heimen..
Jeg kjenner på meg at dette blir en god uke, og som jeg sa tidligere, jeg skal bli mye flinkere på å nyte øyeblikket, noe som betyr mindre tv og sofa og mer tur og kos!!

Dagen idag!

 • 01.11.2015 kl. 19:34

Vi har virkelig kost oss idag. Det var mye spennende både for store og små på kids expo. Emmeli fikk flette i håret, det ble bygget lego, tantungene mine (guttene) ble helt i hundre av å se to figurer fra star wars som gikk rundt der. De fikk hoppe på hoppeslott, og de fikk være inne i en frost kule hvor det blåste uvær, vil tro det skulle forestille Elsa sitt uvær?!? 

Etter at vi hadde sett det som var å se gikk vi videre til neste rom, der var det skimesse. Der fikk barna være med inn i smørebua til det norske skilandslaget, de fikk kjøre kjelke  og gå på ski. Så her har vintersesongen begynt tidlig. Det var jo nesten like mye for barna på den messen som på kids expo. Gøy var det hvertfall. 

Vi var også bedt hjem til mamma og pappa på middag, det var også søstern min, mannen og barna(de vi var i Lillestrøm med) og broren min og barna(fruen var på jobb). Så der var det fult hus og glade barn, hjemmelaget lapskaus på allemann og jeg fikk vist mamma husene vi har sett på og som vi ønsker å bygge. Veldig greit å få litt innspill fra noen som har bodd i forskjellige hus og leiligheter, og har litt erfaring. Broren min som er utdannet tømrer så også på husene og kom med mange fine innspill og tips som var litt mer fagrelatert. 

Det har vært en dag med en del bilkjøring og masse kos, nå er det utrolig godt å være hjemme. Emmeli har vi kjørt til mammaen hennes, Nathalie sover og Storm Aleksander han ligger her ved siden av meg og er tydelig fascinert av føttene sine <3 #kids #expo #familie #tur #kos #mamma #pappa

Kids Expo!

 • 01.11.2015 kl. 09:30

He og god søndag!!

Idag tar vi turen til Lillestrøm og kids expo! Jeg er veldig spent på hvordan det er og håper det er mye spennende for unga å se der. Jeg vet hvertfall at det er noe frost greier der som jeg tror vil slå an hos Nathalie og kanskje Emmeli også ?!?

Vi drar samme med søsteren min, mannen hennes og barna, og det er nok noen gutter som kommer til å bli helt i hundre over legoen som er der!

Vi gleder oss masse!!

Etter expo skal vi hjem til mamma og pappa på middag! Gleder meg masse til å se dem igjen også <3
Bilder fra kids expo facebookside

#kidsexpo #familie #utflukt #lego #frost #mamma #pappa #barn

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no