Today`s look!!

  • 29.10.2016 kl. 18:43

Hei på dere!!

Denne dagen har gått utrolig fort.. Vi har vært å besøkt det nyeste tilskuddet i familien, lille, søte tantungen min   Nydelig lita jente med et nydelig navn  Var veldig koselig at vi fikk komme på besøk idag, og det va helt rart å se hvor små de er da de blir født.. De vokser jo så fort, og det er så lett å glemme hvor små de en gang har vært. 

Jeg koste meg hvertfall veldig mye med litt babykos, og Nathalie ville ha henne med hjem. Hun sang navnet til den lille babyen hele veien hjem, og fortalte igjen og igjen at hun ville ha henne hjemme i huset sitt fordi hun var så liten og søt, og fordi det var ei jente.. Bør kanskje ta det som et tegn på at hun ønsker seg en lillesøster?? hahahaha!!! 

Jeg har prøvd ut den nye øyenskyggen min idag, og liker den så utrolig godt.. Det er et palett fra Morphe! Elsker de godt pigmenterte fargene, og idag ble det en liten høstlook, sammen med den ekstremt gode genseren min som jeg har kjøpt på Vila!!  

Ha en fin kveld dere fine <3

#makeup #look #hverdag #morphe #sminke #antrekk

Hektisk hverdag!!

  • 28.10.2016 kl. 22:46

Så var helgen her igjen.. Hverdagen er fremdeles hektisk, og jeg kjenner på at døgnet skulle vært litt lengre, både fordi jeg skulle ha gjort så mye mer, men også fordi jeg skulle ha sovet så mye mer.. Jeg har kommet inn i en sånn periode igjen hvor jeg tenker veldig mye om kvelden.. Jeg kan ikke ha på radioen på vei hjem fra jobb fordi jeg trenger at det er helt stille slik at jeg kan "prate" med meg selv.. Jeg høres kanskje gal ut, men det er liksom min måte å få bearbeidet de tankene jeg har.. 

Det er ikke det at det skjer mye negativt i livet mitt altså, det er heller motsatt, men det er det at det skjer mye på alle kanter, jeg har et behov for å gjøre det bra nok overalt samtidig som jeg har et behov for å bare være meg, tenke på meg selv og bare være...

Jeg ser virkelig frem til denne helgen.. Jeg har gledet meg til denne kvelden.. Fredagskveld er magisk!!! Jeg gleder meg stort til i morgen... Og jeg gleder meg til en rolig søndag her hjemme.. Jupp jeg er klar for helgen, og jeg håper du er det samme!!


 

Ha en fin helg alle sammen  

#helg #mamma #hverdag #hektisk

 

 

Finnskogstoppen!

  • 23.10.2016 kl. 20:58

En gang i året prøver jeg og søstern min å få til en tur til koselige, rolige og avslappende Finnskogstoppen. Dette er et velværehotell som som ligger ganske midt i skogen, med andre ord er det helt rolige og avslappende omgivelser. Her kan man velge om man vil ta ulike spabehandlinger, nyte et deilig boblebad, svømme i bassenget, eller bare gå tur i skogen. Finnskogstoppen har eksistert i mange år, og det er litt ekstra spesielt for meg ettersom bestemor jobbet her en gang i tiden.. 

Så her har vi altså tilbragt helgen vår.

Vi startet oppholdet med en tur i skogen på fredag. Vi skulle egentlig bare ut en liten tur, men endte opp med å gå til et sted med en helt fantastisk utsikt.. 
Etter frokost på lørdag tok vi beina fatt igjen, vi gikk til et vann som mamma hadde fortalt oss om, og naturen skuffet ikke her heller. Så rolig og så fint, litt kaldt var det, og snø fikk vi også, men vi koste oss allikevel vi.. 
 

Vi koste oss veldig på tur, og det var litt ekstra godt å kunne sette seg foran peisen med en kopp kaffe da vi kom inn igjen. Den peisen kunne jeg tatt med meg hjem, så utrolig deilig å sitte slik ved peisen og bare nyte roen.. Lokalene på Finnskogstoppen er så utrolig flotte at jeg ikke kan beskrive det en gang.. Det er så koselig og gjennomført der, man kan velge om man vil sitte i fellesstuen, eller om man vil slappe av på rommet. Det er perfekt for deg eller dere som er ute etter et sted hvor man ikke trenger å tenke på noe som helst.. Alle måltider er inkludert i prisen, og de har fokus på sunt kosthold.. PERFEKT!! 

Vi kommer definitivt til å dra hit igjen... og igjen... og igjen.. 

Jeg synes dette er en utrolig flott tradisjon som vi har startet, litt søster og venninne-tid det er noe jeg virkelig setter pris på!!

#finnskogstoppen #velværehotell #finnskogen #natur 

Add some color

  • 21.10.2016 kl. 09:36

// sponset produkt, ærlig mening //

Sommeren fører med seg, sol, varme, lys og en happy feeling. Høsten fører med seg regnvær, kulde, mørke og et behov for å pakke seg inn i lodne klær.. Dette har lett for å sette sitt preg på garderoben, hvertfall min, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste.. Samtidig er det vel kanskje nettopp nå i disse mørkere tider at vi har behov for å freshe opp garderoben litt, bruke klær eller tilbehør som får oss til å smile, som gir litt liv til en gusten høsthud.  Det er ikke så mye som skal til for å sette prikken over i'en på et antrekk som kanskje kan bli litt ensformet, accessories gjør de store underverkene med et antrekk og jeg har funnet et accessorie som etter min mening er perfekt.. Det har akkurat den spreke fargen jeg ønsker nå i høst, det har en praktisk egenskap og i tillegg så har det den lille ekstra detaljen som gjør at man får to accessories i ett produkt.. 

Bare se;

 

To i en er kanskje litt klisje, men det er jo nettopp det det er.. Skjerf og smykke i ett.. Perfekt nå i høst spør du meg, enten til deg selv eller som gave til noen du bryr deg om.. Dette fine skjerfet kan du få kjøpt hos korspaahjertet.com Det finnes også i flere farger dersom oransje kanskje ikke er din farge, du finner det i svart, hvitt, lilla og grønt. De har også utrolig mye annet fint, både smykker, armbånd og ringer.. Det er vanskelig å velge seg en favoritt for å si det sånn.. 

Ta en titt innom korspaahjertet.com og se om du kan finne din favoritt..

#sponset #smykkskjerf #accessories #korspaahjertet  #antrekk

 

 

 

 

 

 

Farg oktober ROSA!

  • 16.10.2016 kl. 19:44

// innlegg i samarbeid med rabble.no //

Hvert år i oktober er det ekstra fokus på fargen rosa, poenget er å gi litt ekstra oppmerksomhet til brystkreft. Målet til rosa sløyfe- aksjonen er å gi informasjon for å øke kunnskapen rundt brystkreft, samt å vise solidaritet med de som er rammet. Hvert år har de forskjellig tema, og akkurat i år er tema arvelig brystkreft. For det er ikke til å stikke under en stol at kreft er arvelig. Kort fortalt så kan veldig mange liv reddes ved hjelp av åpenhet i familien om sykdommen, dersom man er klar over at det er noen i familien som har det, og at det kan være arvelig så vil man kanskje følge litt ekstra med selv, og kan dermed oppdage en eventuell sykdom tidlig. 

 

- Kunnskap redder liv -  

 

 

Hvert år har mange butikker rosa måned, det vil si at de kjører ulike rosa tilbud, enten om det bare er ett godt tilbud eller en rabatt på utvalgte rosa produkter. Jeg synes det er utrolig fint at de kjente butikkene støtter opp om og setter fokus på denne viktige saken..

Coverbrands er en av de nettbutikkene som alltid har rosa tilbud i oktober, og det liker jeg utrolig godt. Klikk deg inn på linken via rabble.no og se om du finner noen rosa favoritter. De har de siste årene gått for varianten hvor det er tilbud på rosa produkter og du kan i tillegg støtte rosa sløyfe - aksjonene ved å legge ved en sløyfe eller et rosa armbånd i handlekurven før du betaler. På den måten kan du jo glede både deg selv og andre.

Her er noen av mine rosa favoritter fra Coverbrands; 

 

Vila er en butikk jeg har blitt utrolig glad i den siste tiden, mye fordi jeg har fått en butikk i mitt nærområde som har gjort at jeg har fått øynene litt ekstra opp for hva de har. Via rabble.no får du nå en rekke rabatter på vila sitt mid season sale. For anledningen har jeg valgt meg ut noen rosa favoritter fra salget. 
 

Dersom du ikke er typen til å kjøpe noe til deg selv bare fordi det er rosa, så kan du jo alltid gå for en litt annen variant. Nå kan du nemlig via euroflorist overraske noen med blomster på døren, her kan du jo selvfølgelig velge om du vil gi en rosa bukett for anledningen eller velge noe som er i favorittfargen til den du skal sende til. De har blomster til ulike anledninger og du får muligheten til å skrive en kort tekst som skal følge med på et kort. Via rabble.no får du nå bursdagsbuketter fra 100 kr stk. 

Vil du derimot støtte opp om rosa sløyfe -aksjonen ved å gi noe tilbake kan du gå inn HER Du kan støtte saken ved å kjøpe den karakteristiske rosa sløyfen, eller du kan donere penger til saken.. Jeg har selv kjøpt en rosa sløyfe, det gjør jeg hvert år. 

  

 

 

 

Morning coffee

  • 14.10.2016 kl. 09:40

Her tror jeg vi alle har inntatt hyttelivet. Ungene sov til 08.00 og vi har bare tatt det helt med ro etter det. Spist frokost, sett Barne-TV og nå er det litt kaffe!

Planen idag er egentlig å ikke ha noen plan. Vi skal ta det helt med ro en stund til, så får vi se når Storm Aleksander trenger å sove. Vi skal en tur ut i skogen og satser på å finne veien til er vann borti her. Der skal vi grille pølser og kose oss.

Dette er så herlig <3

100% ro!!

  • 13.10.2016 kl. 20:35

Hyttekos.. fyr i ovnen, tente lys, pysjbukse og god genser..

PERFEKT!!!

Vi har tatt oss en liten høstferie og har lånt hytta til mamma og pappa. Jeg gleder meg skikkelig til å ikke måtte gjøre noe som helst de neste dagene; ikke vaske klær, kjøkkenet eller badet.. ikke ordne noe ute, ikke gjøre noe..

Eller jo.. vi skal jo gjøre noe.. Vi skal ta det helt med ro, gå tur i skogen, tenne bål, grille pølser, spise kvikk lunsj, drikke kakao.. Og spille kort!!!

Tanker, følelser og meninger.. Det er det jeg brenner for..

  • 07.10.2016 kl. 10:58

Hei igjen dere!!

Jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle skrive et sånn beklager for at det er så stille herfra innlegg, for egentlig er det jo ingenting å beklage. Allikevel føler jeg at det er på sin plass med en liten forklaring.. Det skjer veldig mye om dagen, ikke så mye utenom det vanlige, men jeg tror jeg stresser litt mer enn jeg egentlig tror om dagen, og det fører til at jeg har vondt i hode mer eller mindre hver dag.. Jeg kan skylde meg selv fordi jeg glemmer å drikke vann, jeg vet jo hva det gjør med meg.. Da jeg kommer hjem fra jobb på ettermiddagen, er jeg så sliten at jeg har mer enn nok med å gjøre ettermiddagen fin for barna, og da de er i seng så har jeg ikke lyst til å gjøre noe annet enn å sitte i sofaen og slappe av.. 

Idag har jeg fridagen min, og jeg koser meg hjemme sammen med ungene. Storm Aleksander sover nå, og Nathalie leker på rommet sitt. Denne formiddagen har vi rett og slett brukt på å ta det helt med ro, tørke snørr og kose.. *Høst er høst*

Senere idag så skal vi en tur på butikken for å kjøpe ny dyne til Nathalie og litt nytt sengetøy.. 

Jeg har virkelig ikke lyst til å slutte å skrive, men jeg orker heller ikke å ha et press over meg for å skrive hver eneste dag.. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg kommer til å fortsette her inne, men hvor ofte det kommer innlegg det vet jeg faktisk ikke.. Jeg vil skrive fordi jeg har lyst og behov for det, ikke fordi jeg må.. En ting jeg sikkert, og det er at jeg har lyst til å skrive om ting som betyr noe.. Det er jo det jeg virkelig brenner for.. Klær er klær, og interiør er interiør.. Men det er tanker, følelser og meninger jeg virkelig har lyst til å dele...


 

#blogg #tanker #meninger #skrive #hverdag 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no