Yoga og meditasjon!

 • 29.09.2016 kl. 19:46

Nok en økt med klassisk yoga er gjennomført, dette har jo blitt et av høydepunktene i uken.. Hver time både starter og avsluttes med meditasjon, og det er på mange måter høydepunktet ved hele timen. Vi lever i en verden som er fylt med stressfaktorer enten vi er bevisst på det eller ikke så påvirkes vi av alt som skjer rundt oss. Det er telefoner, det er tv`n, det er press fra media, det er skyhøye forventinger som vi har til oss selv.. Mange av oss lever et liv som består av et konstant mas om å bli bedre.. 

Jeg selv kjenner på den evige kampen mot å la tankene flyte. Tenke ihjel stillheten og alt som skjer rundt meg.. Av og til må jeg kjempe for å holde meg fokusert fordi tankene mine hele tiden flakser videre. Meditasjon og yoga hjelper meg å holde fokus.. Jeg får trent på å være her og nå, holde fokuset inni meg selv og i min egen kropp. 

Å meditere har en helsegevinst, ikke bare for meg, men for alle.. I en verden fylt med mer og mer psykiske lidelser så trenger man meditasjon, man trenger å gå inn i seg selv og kjenne på stillheten, kjenne på kroppen og hva som skjer i kroppen.. Rett og slett være inni oss selv.. 

Jeg gikk inn til timen idag med en ekstremt vondt nakke og rygg, jeg sleit med å sitte oppreist før vi begynte fordi jeg kjente det presset sånn på ryggraden.. En time etter gikk jeg ut av rommet og alle smertene var borte.. Jeg følte meg sterkere og rakere i ryggen, og ikke minst roligere.. Jeg kjente meg glad!! 


Bilde fra google


 

#yoga #meditasjon #trening #fitness 

My hair - Before & After!

 • 23.09.2016 kl. 16:44

Fridagen min idag ble brukt på en etterlengtet tur til frisøren. Jeg er så glad i den følelsen jeg får da jeg går ut av frisørsalongen.. Håret føles liksom bare helt riktig, og da er alt riktig.. 

Det ble en liten men stor endring idag.. Det jeg bruker tid på, eller det frisøren min bruker tid på da, er å farge håret mitt, klippen tar ikke så mye tid ettersom jeg egentlig ikke klipper meg så mye.. 

Her kommer før og etterbilde.. 

Disse to bildene tok jeg idag tidlig før jeg dro til frisøren.. 

Og her kommer etterbildene... 

Selve håret har fått en grå farge.


Men under har det sneket seg inn litt farger..


Mermaid blue og en rosa/lilla farge 


 

Når håret er rett ned så synes egentlig ikke fargene så veldig, men da jeg setter det opp eller fletter det så kommer de snikende frem.. Jeg digger det!!!! 

#frisøren #hår #trend  #skjønnhet

Hopp i det!!!

 • 22.09.2016 kl. 20:21

Idag har jeg gjort noe som jeg egentlig aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg har gått utenfor min egen komfortsone.. og vet du hva?? Det kjentes utrolig godt.. Som noen av dere kanskje har fått med dere meldte jeg meg inn på et treningssenter for en stund siden, og det har jeg vært veldig fornøyd med. Jeg har trent både styrke, slynge og løping. En ting jeg derimot var sikker på at jeg aldri kom til å gjøre var å melde meg på en gruppetime.. Hvertfall ikke alene.. Men for to dager siden satt jeg i bilen på vei hjem fra jobb, og da fikk jeg skikkelig lyst til å melde meg på yoga, jeg har jo drevet med det her hjemme, men det blir jo noe annet å gjøre det sammen med flere andre. Jeg fikk et skikkelig boost og hoppet i det timen ble bestilt med en gang jeg kom hjem fra jobb, og jeg kjente at jeg faktisk gleder meg.. I går derimot begynte jeg å grue meg, jeg overanalyserte alle tankene jeg hadde, og gjorde meg selv enda mer usikker.. typisk meg!! 

Allikevel så møtte jeg opp til timen idag, vi var en liten gruppe som var samlet, 7 stk til sammen. jeg gjennomførte 60 minutter med yoga sammen med disse totalt fremmede menneskene, ikke et eneste sekund var jeg redd for hva de andre tenkte om jeg, jeg klarte rett og slett å være tilstede i min egen kropp og holde fokus.. 

Jeg gikk inn i salen med "stressnakke" og sliten rygg, og gikk ut igjen og følte meg som ny.. Rett og slett skikkelig deilig.. 

Denne gange prøvde jeg meg på idag er det som går under kategorien klassisk yoga. Det var fokus på de grunnleggende øvelsene og enkle øvelsene.. Perfekt for meg denne gangen med andre ord. Etterhvert som jeg har kommet litt mer inn i dette, og føler meg litt mer trygg tenkte jeg å prøvde litt ulike typer yoga, de har både yoga flow, stretching yoga og dynamisk yoga. Jeg tenkte jeg skulle prøve alt..  

Nå sitter jeg her hjemme og gleder meg allerede til neste torsdag og en ny runde med yoga!!

#yoga #trening #avslappjng 

En aktiv søndag!

 • 18.09.2016 kl. 21:07

Denne dagen er vært en ganske aktiv dag, da vi så at været skulle bli så bra idag bestemte vi oss for å ta med ungene en tur ut i skogen. Vi dro hjemmefra allerede før 10.00. Vi dro opp på Gåsbu og gikk en runde der som er tilpasset barna. Det er laget en fin vei rundt hele, dette gjør at det er enkelt for barna å komme seg rundt, det er også mulig å komme seg rundt der med vogn om man skulle ønske det. Storm Aleksander storkoste seg med å kunne gå litt selv, så fikk han sitte litt i bæremeis og litt på nakken. Nathalie som egentlig kunne klart å gå hele runden selv fikk lov å sitte litt i bæremeisen etter at vi hadde hatt en liten matpause, og det var rett og slett bare for at hun ikke skulle bli lei. 

Vi stoppet halvveis og spiste mat og kjeks som vi hadde med. På veien tok vi en tur opp i et utkikstårn, vi stoppet og kjente på vannet og Storm Aleksander ble skikkelig sur da han ikke fikk bade. Det var utrolig godt å komme seg ut idag, og dette er virkelig noe vi må bli flinkere til å gjøre i helgene. 

Etter at vi kom hjem fikk Storm Aleksander sove litt før vi kjørte barna til svigers, der var de mens jeg og Ole-Anders var på treningssentret. Vi løp først litt som oppvarming, så brukte vi noen av styrkeapparatene de hadde der og avsluttet hele greia med noen øvelser i slyngene. Jeg har virkelig fått sansen for slyngetrening, men jeg liker best å gjøre det på søndager for da er det ikke så mange der.. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å være skikkelig støl i morgen, og jeg kommer nok til å sove veldig godt i natt. Jeg kjenner at hele kroppen er mør etter frisk luft og trening idag.. Håper dere fine har hatt en flott søndag og er klare for uken som venter.. 

#trening  #tur #friluftsliv #familie #mamma #pappa 

 

Burgundy dress!

 • 17.09.2016 kl. 19:25

Jeg la ut et innlegg med mine strikkefavoritter denne høsten på torsdag eller noe sånn, og et av plaggene jeg la ut var en kjole fra Only. Den jeg la ut bilde av da var i mørk grønn. I går var vi en tur på senteret og da gikk jeg tilfeldigvis, eller kanskje ikke så tilfeldig, innom Only. Jeg måtte jo sjekke om de hadde kjolen i butikken, de hadde i tillegg 20% på all strikk, så da jeg fant kjolen der ble jeg overlykkelig.. Men jeg endte altså ikke opp med den grønne, jeg har nemlig siklet litt på den røde varianten også, og da jeg fikk se dem i butikken var jeg ikke i tvil om hvilken jeg ville ha.. Det ble den røde.. 

Denne kjolen er så god, den inneholder litt ull, så den er varm og god også. Idag har jeg brukt den uten strømper sammen med de lange støvlettene mine.. 

Det som er litt ekstra bra er at kjolen også kan brukes som en litt lang genser over jeans eller bukser i skinnimitasjon. Jeg liker at det er flere måter å bruke klærne på, men det har jeg sikkert sagt tusen ganger.. 

______________________________________________________________________________________________

Vi har vært på farten hele dagen, og nå er barna i seng. Resten av kvelden skal jeg tilbringe i sofaen tenkte jeg, kanskje se en film, spise litt for mye godteri og kanskje til og med ta et glass vin.. Perfekt!! 

#antrekk #høst #mote #trend #strikk #hverdag
 

Høststrikk

 • 15.09.2016 kl. 20:13

På radion idag hørte jeg at høsten kunne legges på hyllen en stund til, det ser nemlig ut til at sommeren holder seg litt til. På grunn av klimaendringene oppfører nemlig naturen seg annerledes enn vanlig, jeg skal innrømme at jeg ikke husker alt som skjedde, men det var noe med en strøm som var varmere enn vanlig eller noe.. Jeg synes faktisk det er ganske spennende altså, men å høre om det på radion holder liksom ikke, jeg må lese litt om det for at det skal feste seg ordentlig.. Men uansett... Jeg vet ikke helt om jeg har trua på at høsten er så langt unna.. Disse værmenneskene spår jo så mye rart, og vi vet jo noe om at det ikke alltid blir helt som de har sagt.. Derfor har jeg begynt å sikle litt på varmere klær, tykke gode gensere, ullkjoler.. ja rett og slett deilige koseplagg som holder meg varm.. 

Nå tenkte jeg å dele noen av favorittene mine med dere...

Den grønne kjolen der finnes i en burgunder-ish farge også.. Den er også utrolig fin!!! Det er så mye fint i butikkene nå, og jeg har lyst til å fylle opp garderoben min med deilig strikk, store skjerf, tykke strømpebukser, skjørt og jeans.. Men så har det seg jo sånn da at denne strikken ikke er av den billigste sorten.. Men noe nytt kan man kanskje unne seg allikevel.. Man må bare klare å velge de absolutte favorittene.. 

Hva er din favoritt??

#strikk #høst #mote #trend

Thigh high boots!

 • 10.09.2016 kl. 19:08

OOOO!!! Slike støvletter har jeg ønsket meg i en evighet.. Og endelig har jeg fått meg et par.. Jeg rett og slett digger de.. Jeg liker at de har litt chunky heel, jeg synes det blir en fin kontrast til de høye støvlettene. De blir liksom litt mer hverdags synes jeg.. De sitter også godt på foten og det er knyting øverst slik at man kan stramme de litt dersom det er behov for det.. 

 

Disse kommer nok til å bli brukt mye i høst.. 

Hva synes du om slike støvletter?? 

#newin #shoes #fashion #støvletter #thighthigh #trend #mote

Interiørsnakk!

 • 10.09.2016 kl. 15:18

Jeg kunne gå innom en hvilken som helst interiørbutikk og finne noe jeg likte. Det var ikke mye sammenheng mellom de ulike sakene, ja bortsett fra at jeg synes de var fine.. Noe lyst, noe mørkt, noe i metall... Ja en god blanding.. Da jeg så på bilder av interiør for inspirasjon tok jeg meg selv i å like veldig mye forskjellig. Jeg likte de helt hvite, romantiske møblene med fine utskjæringer, gjerne litt robust også.. Jeg likte de lyse blanke overflatene, jeg likte det mørke og litt "kulere" interiøret.. Jeg klarte ikke bestemme meg for hva jeg faktisk likte best. Naturlig nok førte dette til at vi hadde ganske mye forskjellig her hjemme. Jeg var veldig god på impulskjøp, og det går jo sjeldent bra.. Jeg ble ofte fornøyd med de små detaljene, men den store helheten ble jeg aldri fortrolig med.. 

Nylig fikk jeg et lite kick igjen, jeg ville bytte ut ting her hjemme, og igjen så jeg på inspirasjonsbilder på instagram og pinterest.. Jeg lovet meg selv at denne gangen skulle jeg være helt sikker før jeg kjøpte noe. Og her sitter jeg altså med et helt nytt hjem, ja eller det føles hvertfall slik. Jeg fant fort ut at bildene jeg så på ofte hadde de samme elementene. Jeg liker det lyst, enten hvitt eller lyst tre, jeg liker detaljer i sort og kobber og sammen blir dette en perfekt kombinasjon, det er også enkelt og tilføre litt farge senere om man skulle ønske det. Jeg fant fort ut at den stilen jeg likte gikk under kategorien nordisk. 

Og jeg sitter jeg da altså med et gjennomført hjem, eller hvertfall et hjem som er på vei til å bli gjennomført.. Stuen og spisestuen er så godt som ferdig. Kjøkkenet er et rom som det må legges litt mer penger i, så det må det spares til.. Samme med badet etterhvert. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med hjemmet vårt slik det er på vei til å bli.. Og impulskjøpene.. De føler jeg ikke for å gjøre lengre.. 

Jeg tror det betyr at jeg har funnet meg.. #interiør #interiørsnakk #trend #finnesegselv #hjem 

 

Interiørblogg? Spisestuen er komplett.. Nesten!!

 • 09.09.2016 kl. 19:51

Enda mer interiør fra denne kanten.. Dette begynner jo å ligne mer og mer på en interiørblogg.. Men det har seg sånn at det er interiør som står i hodet mitt om dagen, og hjemmet vårt gjennomgår ganske mange forandringer.. Nettopp derfor er det også det som preger denne bloggen.. 

Nå er de store tingene på plass i spisestuen vår. Lampene er det siste tilskuddet, og jeg synes det gjorde hele spisestuen.. Så godt å få ned lysekronen som ble helt feil til det nye spisebordet.. 

Det mangler fremdeles et bilde på veggen over skjenken, og rammene på bildene som allerede er der skal byttes ut, og resten av pynten kommer også til å bli byttet ut etterhvert. Jeg har i tankene hva jeg vil ha der, men jeg må nesten ta det litt etter litt. Og hyllene skal også få litt selskap selvfølgelig.. Lampene har jeg bestilt på woweffekt.no og spisestuen, sjenken, hyllene og pynten på bordet er fra Bohus.


Så hva synes du?? 

#interiør #spisestue #bohus #woweffekt #woweffektnorge #vitalampe #

Interiør som endrer seg!

 • 07.09.2016 kl. 21:18

Dette må jo være noe man aldri går lei?? Det kan jo være i kontant endring om man ønsker. Bokstaver i forskjellige farger, symboler av forskjellig slag, og et stort utvalg av bokstaver så du kan skrive det du vil (så lenge det ikke er for langt). 

Idag fikk jeg ikke mindre enn to pakker i posten. I den ene befant blant annet denne saken seg.. Lightbox fra nordiskehjem.no, min er i helhvit, men du får den med sort ramme også. Jeg likte denne så godt, den kan tilpasses en hvilken som helst smak ettersom man kan skrive hva man vil. Samtidig gir den et fint lys og jeg likte den lyse kontrasten til den mørke veggen vi har i stua..  

Hva synes du??

 

#interiør #lightbox #nordiskehjem #hjem 

Min dag i bilder!

 • 03.09.2016 kl. 19:41

Idag har jeg tatt bilder gjennom hele dagen, planen var rett og slett å vise dere i biler hvordan denne dagen har vært for meg.. 

Den begynte i grunn ganske tidlig, for alle bortsett fra meg.. Ungene var våkne før 06.00 idag, og snill som mannen min er så sto han opp med dem og jeg kunne faktisk sove helt til 09.00. 

Da sto jeg opp, og som alltid en lørdag morgen så startet jeg dagen med en kopp kaffe. 

Jeg setter veldig pris på det å kunne ha en rolig morgen i helgene. Det å kunne sitte i sofaen under pleddet, ta en kopp kaffe og sjekke, mail og andre greier på dataen.. Det er så godt.. 

Klokken løp plutselig veldig fra meg, og etter å ha spist litt mat, som jeg selvfølgelig glemte å ta bilde av, var det tid for å ordne seg litt.
Så gikk turen til Bohus, her skulle vi hente spisebordet som vi hadde bestilt, og det ble med litt ekstra greier også.. Jeg måtte jo finne noe å ha på dette bordet. (Så utrolig mye fint)

Vi lånte henger så vi skulle få med alt hjem. 6 stoler og bord. Å hente dette har jeg sett frem mot hele uken.. 


Så var det bare å komme seg hjem med alle sakene.. Nathalie har blitt så stor at hun har byttet sete og Storm Aleksander har tatt over hennes.. Han ville nemlig ikke sitte i sitt sete lengre.. (Dårlig plass, men han sitter selvfølgelig fremdeles bakovervendt).


Da vi hadde fått kjørt hjem alt sammen måtte vi tilbake for å levere hengeren. Vi tok også en tur innom butikken for å handle det vi trengte til middagen idag, og litt ekstra. Det er jo tross alt lørdag, så det ble en is på oss også.


Frem og tilbake er like langt.. Så var vi endelig hjemme igjen, og nå var det montering som sto på planen. Ungene fikk i seg litt mat mens vi begynte å skru.. 


Ok, litt tull er det også plass til i monteringen.. Ole-Anders var egentlig litt lik på den bitmojien på snap på dette bildet.. haha!! 


Så var monteringen igang.. Hva skjuler seg i den store pakken??


Klar ferdig.. ferdig.. 


Så var stolene montert og pynten på plass. Jeg er sååå fornøyd... Jeg synes hele spisestuen ble luftigere.. Det er jo ikke akkurat så god plass der så det kom godt med.. Nå mangler det bare å få kjøpt inn ny lampe til å ha over spisestuen, og så skal speilet byttes ut med noen femkantede "bokshyller" og noen postere, jeg må bare finne de jeg vil ha.. 
Når vi hadde kommet så langt begynte Storm Aleksander å bli litt lei, og litt sulten.. Så da var det bare å svinge seg rundt å få tacoen på bordet.. Det er Nathalie som har bestemt middagen idag.. 
Etter middager det nesten obligatorisk med en kopp kaffe i sofaen, og nå var klokken allerede blitt 17.00. Jeg og Ole-Anders drakk litt kaffe og barna lekte en liten stund.. Nathalie forsvant opp på rommet sitt, og Storm Aleksander lekte nede..
Så var klokken 18.00 Nå begynte Nathalie å bli skikkelig trøtt, kanskje ikke så rart ettersom hun var oppe klokken 06.00 idag.. De fikk kose seg med litt godteri/kjeks og se litt barnetv. Slik satt de en drøy halvtime før de begynte å leke og tulle litt.. 


Litt før klokken slo 19.00 var det tid for å gå på badet, de fikk begge to på seg pysj, pusset tenner, og Nathalie var på do. Så var det tid for å finne senga.. Resten av kvelden kommer til å bli tilbrakt i sofaen med litt godteri og film.. 

Etter det har jeg ryddet opp litt på gulvet her, Ole-Anders har kastet all pappen som fulgte med de nye spisestuemøblene.. Det er liksom det eneste so mer dumt med å kjøpe nye ting.. Søppel over alt... 

Nå sitter vi i sofaen, skal egentlig se en film, men jeg må skrive ferdig først. Etterhvert kommer de som skal kjøpe de gamle spisebordet vårt (håper jeg). 
 

Ha en fin kveld

#hverdag #mindag  #bilder #familie #mammalivet

Inspirerende instagramkontoer

 • 02.09.2016 kl. 19:45

Ved siden av snap så er nok instagram den appen jeg bruker mest på telefonen min. Jeg liker å bra meg gjennom bildene som kommer opp på søkfunksjonen, oppdage nye profiler og finne ny inspirasjon.. Etter å ha klikket meg gjennom noe jeg vil tro er hundrevis av kontoer har jeg funnet mine absolutte favoritter innenfor interiør, skjønnhet og mote/inspirasjon. Jeg tenkte jeg skulle dele disse med dere, kanskje dere finner litt inspirasjon i disse profilene også.. 

Interiørkontoene jeg liker aller best bærer nok litt preg av den stilen jeg selv jobber for å få her hjemme. Med andre ord er det nok ikke noe som treffer alle, men du kan jo ta en titt.. Kanskje nettopp du finner inspirasjon i disse sidene også.. 

Favoritt interiørinstagram:

Hus10a er den kontoen jeg finner absolutt mest inspirasjon i om dagen. Denne dama har en stil hjemme som treffer meg midt i hjertet, hjemmet hennes er så gjennomført, det virker hjemmekoselig, det er vakkert samtidig som det virker som et funksjonelt hjem. Taklampa jeg har i stua den falt jeg for da jeg så den i en av hennes bilder.. Denne dama har også en blogg som jeg har begynt å lese, den kan du finne HER 

På kontoen Scandinavian_room finner du inspirerende bilder fra forskjellige hjem, stilen bildene holder seg til er det skandinaviske. Her kan du få inspirasjon til ulike måter å gjennomføre denne stilen på.. Det er små detaljer, den store helheten og smarte løsninger. Rett og slett en konto med masse inspirasjon.

White. interior en konto spekket med moderne interiør. Kontoen består av reposts fra andre instagrammere, så her finner man i likhet med kontoen over inspirasjon fra mange ulike hjem.. Via denne kontoen har jeg funnet inspirasjon til drømmekjøkkenet mitt.. 

 

Favoritt skjønnhetsinstagram:

Dajanamakeup, denne dama kan sakene sine.. Hun har både blogg, instagram og snap. Jeg kom over henne via en side på facebook faktisk.. Begynte å følge henne på snap, og nå følger jeg på instagram også.. Liker veldig godt alle de fine bildene, men kanskje aller mest de små videosnuttene hun legger ut.  

Gilmakeup jeg sier bare; Herregud for et hår... Fantastisk.. Hadde jeg hatt slike krøller hadde jeg likt krøllene mine også.. Utrolig mye vakker sminke på denne kontoen, og igjen.. Håret!!!! 

Nailsclip En konto for deg som er opptatt av negldesign.. Mye freshe saker som jeg ikke jeg bare kan drømme om å få til selv, men som jeg allikevel finner mye inspirasjon i. Det er jo fantastisk gøy å se hvor mye man faktisk kan gjøre med neglelakk. Dessuten var det en liten video der med tips til hva du kan gjøre dersom du har en negl som har begynt å løsne litt langt ned.. Det skal jeg definitivt teste ut.. 

Favoritt fashion/inspo instagram

På disse tre sidene finner man inspirerende antrekk, flotte portretter, detaljer og en liten dose kjente folk.. Bilder som jeg synes det er både gøy og inspirerende å se i hverdagen.. Rett og slett en blanding, av klær, tilbehør, hår, sminke og flotte mennesker. 

fashion.anie  

Kendallspicsart

 

prettylittleiiinspo

 

Følger dere noen av disse? Eller kanskje du har tips til noen flere inspirerende kontoer??

 

Følg meg gjerne på min instagram; kajajeanette_blogg 

#instagram #inspirasjon #tips

Måneden som gikk - August!

 • 01.09.2016 kl. 08:46

 

Månedens høydepunkt

Denne månedens høydepunkt må vel være at barnehagestarten har gått som en drøm for Storm Aleksander.. Han er virkelig en barnehagegutt og koser seg skikkelig... Det gjør det litt lettere for mammahjertet å levere.. Og så er det jo veldig koselig at han blir så glad da vi kommer for å hente han.. 

Månedens nedtur

Månedens nedtur er vel kanskje litt at jeg har innsett at sommeren er over, og at tiden har gått så alt for fort.. Annet enn det har det liksom ikke vært..

Månedens innlegg

Det innlegget jeg syntes var morsomt å skrive, og som jeg selv liker best denne måneden.. Det tror jeg må være innlegget om å være rollemodell.. Nettopp fordi jeg synes det er så utrolig viktig å huske på at vi som mødre har så stor innflytelse på våre egene små.. Det innlegget kan du lese HER

Månedens mest besøkte blogg

Månedens mest besøkte blogginnlegg i August er uten tvil innlegget mitt om; DIY boks i boks hylle.. Det er over 100 unike lesere som har sett det, for meg er det ganske stort.. Innlegget finner du HER.

Månedens innkjøp

Månedens innkjøp ja... Jeg blir nesten flau... Vi har jo solgt unna så utrolig mye her hjemme, og dermed også kjøpt inn litt nytt.. Men det absolutte favorittkjøpet... Jeg klarer egentlig ikke å velge.. Den nye lampen, skjenken, spisebordet(som vi får på lørdag).. Å nei, jeg vet ikke.. Kanskje jeg må si helheten.. 

Månedens favorittfoto 

Månedens serie

Jeg måtte tenke litt for å finne en serie denne måneden, vi har jo vært helt på netflix- serier i det siste, men denne måneden har vi liksom stoppet litt opp, og sett litt filmer igjen.. Men helt i begynnelsen av måneden så vi ferdig Jessica Jones, den serien likte jeg veldig godt, og det var litt trist da vi oppdaget at vi hadde sett siste episode.. 

Månedens antrekk

Det blir ikke akkurat så mye spennende antrekk om dagen, det er stort sett i helgene jeg kan pynte meg litt ekstra sånn jeg liker, men dette antrekket liker jeg veldig godt.. Skjorter har blitt en stor favoritt, og denne lange skjorten digger jeg.. Så enkel, men så fresh.. Og skoene <3 Mål for måneden som kommer

Tenk at vi nå har startet på den første høstmåneden.. Før vi aner ordet av det er det vinter og jul.. Men jeg er klar for å nyte den tiden som kommer jeg, og jeg har egentlig tenkt at jeg skal være flink til å ta med meg høsten inn i år.. Bruke litt av naturens eget materiell for å pynte opp litt her hjemme.. Et ganske lite mål, men noe jeg håper jeg klarer å gjennomføre.. Er ikke noe poeng i å ha store mål som det ikke blir noe av.. Å en ting til.. Jeg skal holde på treningsrutinene som jeg har satt i gang nå.. Så godt å komme i gang igjen.. 

__________________________________________________________________________________________________

Denne måneden fikk ikke helt den starten jeg hadde håpet på.. Da klokken var ca 01.00 i natt våknet jeg av at Nathalie sto midt på soveromsgulvet vårt og gråt som bare det.. Første tanken var at hun måtte skikkelig på do, så Ole-Anders fulgte henne ned.. Jeg gikk etter da jeg hørte hun ikke sluttet å gråte, jeg tok henne opp og kjente hun skalv som bare det.. Og hun var glovarm.. Kort fortalt ble det en natt med febersyk liten snuppe i senga vår.. Hun sover aldri i senga vår, men da hun er syk er det unntak.. Trangt blir det, men da vet man hvertfall at de har det bra.. Så her ble det hjemmedag på meg og snuppa idag. 

#tilbakeblikk #blogg #høst #august 
 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no