Sunset

 • 30.09.2015 kl. 20:00

I kveld mtte jeg en tur ut med kamera, jeg kikket tilfeldigvis ut gjennom vinduet da jeg skulle henge opp en klesvask, og himmelen var s utrolig fin. Jeg skyndte meg finne fram speilrefleksen, for da himmelen er s fin, ja da holder det ikke med mobilkamera. Jeg var redd for at jeg skulle bruke for lang tid, men snarere tvert om, himmelen ble bare finere og finere.N sitter jeg her og blir sulten av se p MasterChef. Har s lyst p noe godt :P

#himmel #kamera #speilrefleks #canon #bilder #sunset #solnedgang

I want a tipi!

 • 30.09.2015 kl. 13:52

P instagramkontoen min flger jeg flere inspirasjonssider, de siste dagene, eller kanskje til og med ukene har det vrt postet mange fine barnerom fra flere ulike kanter. En detalj har festet seg hos meg, det er en tipi, den finnes i flere forskjellige farger, den er s utrolig st, og jeg har skikkelig lyst p den. Den hadde vrt s fin p rommet til Nathalie. Jeg synes den lyse bl er utrolig st, men den rosa hadde nok passet best p rommet hennes.

Bilde fra epla.no


Bilde fra barnelykke.no

Jeg tror et slikt telt eller tipi om jeg skal vre helt korrekt, hadde vrt perfekt for f den lille jenta vr til kose seg maks p rommet sitt <3

#tipi #telt #jente #rosa #bl #barnerom

Fjelltur i snen

 • 30.09.2015 kl. 09:54

Vi trillet rundt, foran oss var det ei dame som trillet p en barnekoffert, en snn man kan sitte p vet du. Opp kofferten var det en liten baby, han klamret seg fast. Han kan ikke ha vrt mye strre enn deg. Vi gikk bort smilte og sa " neimen se der, der er det jo en liten som deg, hvor gammel er han da?" "2 og en halv mned" ja litt mindre enn deg da du er jo 3 mnd. Den lille babyen rullet av kofferten, krabbet seg bort til en benk og dro seg opp p knrne. Jeg ble s overrasket, det var da ikke ofte at s sm gjorde snn. Plutselig var jeg p fjellet, frst alene, s med baby.. Det var sn, masse sn. Jeg gikk oppover veien. Jeg kom meg langt. S begynte det bli mrkt, plutselig var det bare meg igjen, helt alene. Jeg mtte snu, det ble mrkere jeg smlp nedover. Men hadde jeg gtt her fr da? Nei, eller jo, eller nei... Jeg ble redd, mer redd. S gikk det bratt ned. Ok jeg kan ikke ha gtt opp heew, det hadde jeg husket. Jeg sklei ned. Der nede var der biler. Jeg lp, min bil var ikke der lengre. Jeg hadde baby med meg igjen. Jeg ble skikkelig redd, det var mrkt. Jeg mtte noen, de tok meg med inn et sted, jeg fortalte hva som hadde skjedd. Jeg kunne f sove der, der var bedre enn banke p dren til slle andre for sprre om de hadde plass til meg. Jeg var alene igjen, ingen baby..

Jeg snur meg rundt.. Jeg ligger i senga, senga mi hjemme. Det er ingen sn, jeg er ikke alene, du ligger rett ved siden av meg, jeg har sovnet uten legge deg i senga igjen. Det var en drm... Heldigvis.

#natt #mamma #baby #sn #drm

This shoes are made for walking...

 • 29.09.2015 kl. 19:41

//Annonselink//

Hyt hyt oppe p nskelisten min n str lange stvletter med litt hel, det som er s dumt er at om man skal ha det s m man ut med en god del penger.. Trodde jeg! S kom jeg over noen p nettet og de kostet faktisk ikke s utrolig mye. Hurra!!! Jeg nsker meg...

Disse kan du finne HER

New in...

 • 29.09.2015 kl. 14:03

Dette skjrtet kommer snart hjem til meg i posten, kan nesten ikke vente. Det er s fint og det er i ull noe som betyr at det er perfekt n som det begynner bli kaldere ute. Jeg gleder meg s mye til ha noe annet ha p meg enn bare bukser...

Det er s mye fint i butikkene n, og det kommer stadig noe nytt. Det er s mye jeg har lyst p, det neste jeg vil ha n er en god strikket genser, en litt stor en <3

#only #skjrt #nytt #innkjp

Grunnlaget

 • 29.09.2015 kl. 08:44

Nathalie er hjemme med meg og Storm Aleksander idag, allikevel har jeg hatt muligheten til å dusje på morgenkvisten, jeg har til og med fått tørket håret mitt. Frokosten er inntatt og kaffen er helt over på kanna og klokken er ikke 09.00 en gang.  Dette må da være grunnlaget for en god dag?  Storm Aleksander sover enda og Nathalie ser på umizoomi på ipaden.

Jeg har til og med fått ordnet håret til Nathalie uten noen som helst protest.. Og jeg fikk nettopp melding om at det er en pakke til meg på posten... For en dag dere... For en dag...  Måtte det fortsette slik <3

#morgen #mamma #happy #kaffe #mammalivet

Ikke som planlagt.

 • 28.09.2015 kl. 19:01

Dagen idag ble ikke helt som planlagt, etter ha skrevet det frste innlegget mitt i dag tidlig fikk jeg det for meg at jeg skulle komme meg ut og g en liten tur. Jeg skulle stvsuge og rydde her hjemme slik at det ble litt hyggeligere for mannen komme hjem. Vel slik ble det ikke, planen var begynne med f i seg frokosten, s langt kom jeg ikke fr telefonen min ringte. Det var barnehagen som ringte og fortalte at Nathalie hadde feber, s da var det bare f med seg en veldig trtt baby i bilen for hente henne. Det som mtte meg var en srdeles glad og fornyd Nathalie, da vi kom hjem var det ingen feber i sikte og hun var blid som aldri fr. Er det mulig fake feber?? haha.. Hun var nok bare veldig sliten og kjei, og feberen den klarer jeg ikke forklare, men mulig at det er en febermler som br sjekkes?!? Men det spiller uansett ingen rolle, s lenge jeg bare gr hjemme er det ikke noe problem hente snuppa selv om hun ikke er ordentlig syk. Det tok ikke lang tid fra vi kom hjem til hun var i senga og sov. S da fikk jeg hvertfall gtt med spla og stvsuget. S skulle jeg endelig finne meg frokost... Vel... Det var ikke tatt opp noe brd, s det var ikke mye mat skryte av her, derfor endte jeg opp med ta opp en kringlebit (ok, to kringebiter) fra dpen, s det ble dagens frokost, hihi. S vknet Storm Aleksander, han fikk litt mat og sovnet p armen. S vknet han igjen og han fikk leke litt mens jeg vekket Nathalie. S var det middagslaging, s kom Emmeli hjem, hun gikk alene hjem fra skolen idag, s kom mannen hjem og da var det middag. Phu!!! Etter det har det vrt lekser, dusjing av Nathalie, Ole-Anders kjrte Emmeli p korpsvelse, Storm Aleksander fikk p pysj og tok natta, og n sitter jeg endelig i sofaen igjen, Nathalie sitter ved siden av meg og ser p umizoomi og skal snart f pusse tenner og legge seg hun ogs. Hvor ble denne dagen av?? Jeg fler egentlig at alt har gtt i ett. Nathalie har fri fra barnehagen i morgen, kanskje vi kommer oss en tur ut da?!?


Hva da gy med photo booth

Ha en fin kveld da dere :)

#dag #mamma #mammalivet #datter #snn

Del 4: Dp

 • 28.09.2015 kl. 14:23

I kirken!

S var det seremonien i kirken sin tur. Det hele begynte med at vi skulle g nedover kirkegulvet i positur eller hva det heter, Nathalie mistet skoen i det vi gikk inn dren, jeg hadde Storm Aleksander p armen, og Ole-Anders gikk lengre frem med vannet som skulle i dpefonten noe som gjorde at hun ble hengende litt i armen min og alt ble bare feil fordi hun ville ha p skoen igjen. Stakar lille jenta som ikke forsto hvorfor ikke alle kunne stoppe s hun kunne ordne <3.

Men vi kom oss da ned til der hvor vi skulle sitte og hun fikk p seg skoen, fikk sitte p fanget og etterhvert ble hun blid igjen.

Barna var s utrolig flinke alle sammen, de var stille, Emmeli satt p stolen sin gjennom hele seremonien, og Nathalie havnet etterhvert p gulvet hvor hun l sammen med datter`n til et vennepar av oss og leste i salmeboka. Storm Aleksander Satt p fanget helt til etter at han var dpt, da begynte han bli trtt og han sovnet i bilstolen. Der sov han helt til vi mtte dra han opp for f tatt bilder, og han sov seg nesten gjennom det ogs.Vi fikk med oss dpslys hjem, men i tillegg s har de begynt med dpshjerter, det er hvite hjerter med navn og dato som blir hengt p veggen, og da barnet er 2 r fr man innbydelse til kirka, og da fr de med seg hjertet sitt hjem, s utrolig koselig, n m vi i kirka om ca 2 r ;) Dere ser hjertene i bakgrunnen p det nederste bildet.

#Kirke #dp #mamma #pappa #familie

Monday morning blues.

 • 28.09.2015 kl. 10:43

Da var vi i gang med en ny uke, denne dagen her fler jeg egentlig ikke har kommet ordentlig i gang enda. Vi har hatt en ganske god natt med relativt lange svnperioder, tror jeg da, det fles hvertfall snn. Allikevel er jeg sliten i kroppen og jeg klarer liksom ikke helt kickstarte. S n sitter jeg i sofaen og Storm Aleksander skravler, ler og sparker i babygymmen sin foran meg p gulvet. Han blir s utrolig stor, han er aktiv, fornyd og han begynner f s kontroll p kroppen sin noe han synes er skikkelig kult selv.

Jeg tror rett og slett jeg m ordne meg noe frokost og litt kaffe, s kanskje jeg kommer i gang. Det hjelper kanskje komme seg ut av pysjen ogs?!?

Ha en fin mandag da dere!!

Det er ikke mer som skal til, haha!!! Fun

#morgen #trtt #mamma #mammalivet

Sndagstur

 • 27.09.2015 kl. 12:13

Hei og god søndag!
Her er solen på plass idag, og vi har vært ute å gått en liten tur på formiddagen.  Det er så godt å komme seg opp av sofaen og ut. Nathalie blir også så glad da vi sier at vi skal ut og gå tur. Hun går og løper som bare det. Idag ble hun sliten på veien hjem, så da fikk hun sitte litt på nakken. Lurer på om vi skal gå til innkjøp av søskenbrett.

Nå har Nathalie akkurat funnet smokken og senga, Storm Aleksander sitter i stolen sin og ser på sommerfuglen sin og jeg skal veldig snart rydde klær før jeg tar med Neo ut for en god børst og klipp.

#søndag #tur kos #sol #mamma #pappa #barn #hund

Opprydding

 • 26.09.2015 kl. 12:07

Idag har vi en aldri så liten "rydde opp ute" dag. Vi har tatt inn alt av puter fra verandaen og satt spidebordet helt bort mot sofaen, jeg regner nemlig med at "sitte ute"- tiden er over for i år. Nå har vi dermed danseplass på verandaen, så kanskje vi kan bruke tiden før snøen kommer på å lære oss sving eller noe,  hihi.

I skrivende stund står vi parkert på Hias,  vi hadde en god del papp i kjelleren som det er greit å bli kvitt. Jeg og Nathalie ser på at pappa jobber, og Storm Aleksander sover med lua over øynene.

#opprydding #ute #høst

New in til lillebror!

 • 25.09.2015 kl. 14:26

Bladene skifter farge, gresset vokser ikke like fort igjen, solen skinner, men varmer ikke som fr. Det gr mot kaldere tider og jeg sverger til ull p barna mine bde hst og vinter. Jeg skal ikke legge skjul p at jeg setter pris p at klrne ser fine ut i tillegg til varme godt, de skal jo faktisk g med dette halve ret. S nr vi n skulle kjpe inn litt ull til Storm Aleksander klikket jeg meg rundt p nettet for finne noe jeg likte, og du kan tro jeg fant mye fint. Mine favoritter er fra Hust and Claire, de koster litt, men de er s utrolig myke og gode, og de ser utrolig fine ut ogs.#hustandclaire #klr #ull #mamma #lillebror #fornyd #bl #blue

Skjnt tegninga.

 • 25.09.2015 kl. 07:55

"Mamma, mere kiwi?" spr Nathalie.

"N, kan du vente litt for du har akkurat spist en."

"Yoghurt da, mamma?"

"Det har vi ikke jenta mi."

"I kjleskapet kanskje?"

"Nei, vi har ikke der heller, det er tomt"

", kjpe mer da!... Kjre bil p butikken og kjpe mer."

Jupp, der har vi det, hun har skjnt hva som skal til for f det hun har lyst p. N m vi bare f lrt henne at det ikke bare er kjpe, haha!!! Det er noe som heter penger ogs, det er riktignok ikke s ille f en yoghurt p butikken, men det er bare der det begynner, om hun alltid fr det s kan hun vel f alt annet hun vil ha ogs??

Man m begynne tidlig med konomiundervisningen i heimen om dagen gitt ;)Middagstips: kyllinggryte med couscous

 • 24.09.2015 kl. 19:55

Du trenger:

3dl couscous

2kyllingfilleter (eller mer om du liker mye kylling)

1ss olje

litt salt

litt pepper

1 kartong matflte

2 1/2 dl hnsebuljong

1ts soyasaus

1 boks ferdigkokte kikerter

1 sitron skall og saft.

1 pakke ruccolaSlik gjr du:

Kok couscous etter anvisning p pakken.

Del opp kyllingen og steik den i litt olje. Smak til med salt og pepper (om du vil ha litt ekstra smak kan du ogs bruke litt annet krydder, jeg brukte litt tandorikrydder).

Tilsett matflte, buljong og soyasaus og la det trekke i ca 10 min.Hell av vannet og skyll kikertene, tilsett de i gryta og la det koke i ca 2 min, gjerne litt lengre om du har tid. Smak til med mer krydder, sitronsaft og sitronskall.Server med ruccola og nykokt couscous.Denne oppskriften fant jeg p tine.no, men jeg har tilpasset den litt etter vre behov, det vil si at jeg har kuttet alt som heter lk og hvitlk, og jeg bruker laktosefri flte. Jeg har ogs kuttet ut honning ettersom jeg er livredd for at jeg ved et uhell skal gjre s lillegutt fr det i seg.

#Middag #tips #kyllinggryte #couscous #mat #nam

To i En!

 • 24.09.2015 kl. 13:29

Hvordan er det mulig vre s ulik seg selv?

Som person er jeg veldig usikker, jeg kan grue meg til ting jeg skal i flere dager fr det skjer. Jeg kan droppe ting jeg har lyst til fordi jeg gruer meg dersom det er frivillig gjre det. Er det noe jeg m gjre s gjennomfrer jeg selvflgelig alltid. Jeg kan g p gata fle at alle ser p meg, dersom noen hvisker eller snakker lavt da jeg gr forbi er jeg sikker p at de snakker om meg, jeg hadde en gang en veske som jeg var litt usikker p om jeg likte, frste gangen jeg brukte den var det noen som s en ekstra gang p den, etter den gangen har jeg ikke brukt den igjen.

Men s skjer det noe, for dersom jeg er med barna mine, triller vogna eller leier hnda s blir jeg s trygg. I rollen som mor har jeg trua p meg selv, jeg vet at jeg gjr det som er det beste for barna mine. Jeg er s stolt av dem, og har ikke noe problem med snakke med fremmede dersom barna er med meg, rett som det er kommer det jo folk bort og skal prate da man triller vogn og det er helt greit. Da kan jeg skravle i vei, smiler og er imtekommende. Dersom toringen bestemmer seg for ikke ville hre da vi er p butikken s bryr jeg meg ikke om noen stopper opp og kikker, jeg gjr det jeg m der og da, jeg har bret henne ut i bilen og plassert henne svrt misfornyd i handlevogna etter at hun har prvd stikke av. Jeg satt meg ned p gulvet og snakket med henne om hvorfor hun m ha klrne p i butikken en gang hun plutselig bestemte seg for at hun ikke ville ha de p. Jeg har flashet puppen midt i Lilleputthammer fordi lillegutt ville ha mat der og da. Da jeg er p helsestasjonen er jeg trygg, og helsesster hadde nok blitt veldig overrasket om hun hadde sett meg i en setting uten barn, for hun tror virkelig at jeg har kontroll p alt.

Det har jeg alts ikke, jeg har kontroll da jeg er med barna mine, men p andre baner er jeg ikke akkurat mye skryte av....

#mamma #mammarollen #personlig

Rolig morgen

 • 24.09.2015 kl. 09:30

De morgenene hvor vi kan ta det helt med ro, bli i senga helt til vi faktisk er klare til st opp, de morgenene hvor Storm Aleksander kan f spise frokost p senga og vi bare kan ligge se p hverandre og skravle i en evighet, de morgenene hvor vi ikke m opp fordi vi skal noe... Jeg elsker de morgenene. Det er heldigvis mange av disse morgenene i permisjonstiden, og gud som jeg nyter dem. Det er ikke det at vi m ligge i senga til langt p dag, men det kunne vkne sammen klokken 08.00 og kunne ligge i senga og smspise, duppe av litt og spise litt mer for s st opp klokken 09.00 det er jo s utrolig herlig.Jeg elsker permisjonstiden <3

#permisjonstid #morgen #mamma #baby #prins #kos

Tilfeldigheter

 • 23.09.2015 kl. 15:35

For 6 r siden satt jeg ved et bord p et utested i byen. Jeg trykket p telefonen min, og nr jeg tenker tilbake p dagen s hadde jeg det nok ikke spesielt gy. Jeg registrerte ikke mye av det som skjedde rundt meg, men plutselig satt du der ved siden av meg. Etter en stund begynte vi snakke sammen, og jeg ble nok litt interessert for jeg la ned telefonen etterhvert. Hvor lenge vi satt der aner jeg ikke, men etter en stund sto vi utenfor og "flettet tomler", vi sto slik en stund fr vi gikk for f oss noe spise, det var meg deg, min venninne og en venn av deg, vi snakket enda mer, du fortalte meg om datteren din. Dere fulgte oss hjem til der jeg bodde, vi utvekslet telefonnummer og dagen etter fikk jeg en venneforesprsel p facebook. Det ble mange sene kvelder med chatting, vi hadde fr frste date, vi s p Big Bang Theory, det ble mange slike kvelder og det har liksom blitt vr serie. Ting gikk fort, vi ble sammen, jeg flyttet inn p den lille hybelen din og alt dette fr vi gikk inn i et nytt r. Det skulle vise seg at dette var et forhold som skulle holde. Vi fikk en br start, det var trangt om plassen og vi fikk innblikk i hverandres vaner og uvaner fortere enn hva som kanskje er normalt. Det tror jeg har vrt med p forme forholdet vrt til det vi har idag, et forhold med sm diskusjoner, men aldri krangling. P disse 6 rene har vi ftt 2 barn sammen, vi har kjpt hus, bil eller biler kan vi vel si, vi kan kalle hverandre mann og kone, vi har hund og katt. Vi er ferdig utdannet, har fast jobb begge to og vi er enda unge, vi har mange r igjen sammen, mange lykkelige r.

Jeg tror ikke p tilfeldigheter, det var nok meningen at jeg som aldri var ute skulle ut akkurat den kvelden, at vi skulle velge akkurat det utestedet begge to, at din venn skulle sette seg ned ved min venninne og at du skulle komme etter. Det er en mening med alt, og akkurat denne gangen skulle det bli 100% klaff fra frste stund.

Jeg elsker at vi bare bruker to puter av hele sofaen, jeg elsker at vi kan vre stille sammen, jeg elsker at vi utfyller hverandre s bra og jeg elsker at vi kan tulle s vi ruller rundt p gulvet av latter <3Jeg elsker deg kjre <3#kjrlighet #tilfeldigheter #skjebnen #perfekt

Del 3: Dp.

 • 23.09.2015 kl. 13:01

Gaver!

Storm Aleksander fikk s utrolig mye fint til dpen sin. Her er noe av det.

#Dp #gaver #gutt

Tips: Ammende mdre.

 • 22.09.2015 kl. 17:22

Alle ammebhene mine er fra H&M, og de er ikke akkurat s mye skryte av. De passer rett og slett ikke helt til min kropp, de er for vide og det er ikke mulig stramme stroppene nok ettersom de er delt i to og dermed bare kan strammes "halve veien" om dere skjnner hva jeg mener. Men p fredag var jeg ganske desperat etter finne meg en hvit ammebh fr sndag, jeg hadde hvit kjole, derfor mtte jeg ha en hvit bh til ha under, og de jeg hadde de er s utvasket at de nesten ikke sitter p. Jeg duret rett inn p H&M som vanlig, men der hadde de ikke igjen i min strrelse, heldigvis vil jeg si.. Jeg tok turen videre til kappahl, og der hadde de ikke stort utvalg, men de hadde en ammebh som passet perfekt til mine krav, ja hvertfall s godt som. Den har stropper som kan strammes hele veien, den har polstring(som kan tas ut), den har ingen spiler og den er myk i stoffet. Den er ikke spesielt sexy, men herregud s god! Jeg prvde den p da jeg kom hjem og jeg hadde ikke lyst til ta den av igjen. Den satt s godt, den har en brei kant under brystene som gjr at den ikke gnager, og stroppene kunne jo strammes s den satt ordentlig. Billig var den ogs, jeg betalte 209 kr, men da var det 25% rabatt, ikke billig tenker du kanskje, men jo, for det var to i pakka, en svart og en hvit.Det er et lite minus som jeg har oppdaget etter ha brukt den litt, og det er at polstringen av og til folder seg da man skal amme, slik at den er dobbel da man tar opp igjen bh`n, men det er s enkelt vri den p plass at jeg egentlig ikke tenker s mye over det.

S denne vil jeg absolutt anbefale til dere andre mammaer der ute, eller hvertfall til dere mammaer som er som meg og ikke har s "stort matfat", hvordan den er for de som trenger ekstra sttte vet jeg ikke, s det skal jeg ikke uttale meg om.

#tips #ammebh #mamma #amme #svart #hvit

Del 2: Dpen.

 • 22.09.2015 kl. 13:12

Maten og kakebordet!

Oy oy oy, den maten og de kakene. Vi hadde bestilt koldtbord, jeg synes de er s enkelt og greit bestille maten, jeg liker nemlig ikke lage mat til s mange, fr s innmari prestasjonsangst. Maten var veldig god, og det var noe for enhver smak, bde store og sm var fornyde.Etter ha ftt i seg denne maten skulle man ikke tro det var plass til mer, men det var det alts, ja hvertfall litt.Oreobunn med sjokoladefyll.

Kransekake

suksessterte

pavlova

sjokoladekakeBrownieskake med sjokoladekrem.

Og selvflgelig, selveste dpskaken, jeg skulle nske jeg kunne si at jeg hadde laget den selv, men sannheten er at jeg ikke har laget en eneste kake. Dpskaken bestilte vi av en bekjent, han er s utrolig flink, kaken bde ser bra ut og smaker utrolig godt!!!Det ble igjen bde mat og kaker, maten ga vi bort til de som ville ha, og kakene tok vi med hjem, det meste tok mannen med seg p jobben idag, det som kunne frysesned er i fryseren og det lille som ble igjen etter det str i kjleskapet. Det meste har blitt spist idag, men det er enda igjen litt av dpskaken, sprs vel om jeg kanskje m ta et lite stykke til kaffen i morgen ;)

#dp #mat #kaker #koldtbord #dpskake

Morning bliss

 • 22.09.2015 kl. 10:12

Keep smiling becaus life is a beautiful thing, and there's so much to smile about!!
Marilyn Monroe

God morgen dere fine <3
Her startet dagen lovlig seint, klokken 09.15 kikket jeg opp i senga til lillegutt og ble mtt av et stort smil. Det er s herlig ha morgener der vi bare kan ta oss tid og nyte permisjonstiden <3
N ligger han og leker rett foran meg, jeg drikker kaffe <3I'm so in love <3

Del 1: Dpen.

 • 21.09.2015 kl. 17:12

Dagen i gr var helt perfekt, vi koste oss med mat, kaker og godt selskap. Barna lekte bde inne og ute, de lo og lp i ring, s tror de hadde det bra ogs. Storm Aleksander satt tydeligvis igjen med mange fine inntrykk han ogs, for han lo i svne i gr kveld <3

Jeg tenkte jeg skulle begynne med vise dere bordpynten, s fr dere se kakebordet, bilder fra seremonien i kirka og kanskje noen gaver etterhvert.Veldig enkel pynt, men jeg synes selv det ble veldig fint. Serviettene med navn og dpsdato er bestilt fra eBay, og smokkpynten og pompomsene er ogs derfra.

#dp #pynt #servietter #personlig

3 mneder

 • 21.09.2015 kl. 12:27

Lille gutten min er allerede 3 mneder, eller han ble 3 mnd den 12. september, og idag var vi p 3 mnd kontroll p helsestasjonen. Jeg synes det er s gy komme p helsestasjonen med den fine gutten min, han fr s mye skryt. Han er en sterk gutt som snur seg fra magen til ryggen, holder hodet sitt bra og i tillegg til vre bra motorisk s babler han ogs som en foss, han er blid og fornyd og legger s bra p seg. Alt er perfekt med andre ord! Det ha en liten baby for andre gang er s mye enklere enn frste. Jeg er mye tryggere p meg selv, og bryr meg ikke s mye om tips og rd fra andre, jeg gjr det som er best for min baby. Jeg skal jo ikke legge skjul p at det av og til er tungt med baby i hus, det tror jeg alle som har vrt der selv skjnner, men vi er s heldige, han er jo stort sett blid og fornyd, han sov ikke s godt de frste 9-10 ukene, men det er egentlig glemt n, n kan han sove i 5-6 timer i strekk p natta, og det er jo utrolig godt. S den lille gutten vr gjr det enkelt for oss, det setter jeg jo selvflgelig veldig pris p. Men uansett, timen p helsestasjonen... han flger kurven sin perfekt, n har han blitt 61.5 cm lang, alts 11 cm har han strekt seg p 3 mnd, og han veier 6590 gram, da han ble fdt veide han 3484 gram, s han har jo lagt p seg dryt 3 kilo. S n fortsetter vi fullammingen og skal bare kose oss fremover.
Luringen min <3

#mamma #permisjon #kontroll #3mnd #perfekt

Vel oversttt

 • 20.09.2015 kl. 20:12

Vel overstått dåp, jeg er så fornøyd med dagen, barna har oppført seg eksemplarisk, små engler hadde vi med å gjøre i kirka og jeg er så stolt i mammahjertet <3
Kjøleskapet er stappet av kake og jeg er helt skutt og har plantet rompa mi i sofaen og her skal jeg bli en liten stund før jeg skal finne senga.

Kommer tilbake i morgen med litt bilder fra dåpen.

#dåp #familie #mamma #pappa

P farten.

 • 19.09.2015 kl. 20:26

Herregud nå var det godt å sette seg ned. Jeg har ikke sitti rolig siden tidlig i dag. Ja bortsett fra da vi spiste middag da. Vi dro til lokalet hvor vi skal ha dåpen ganske tidlig på formiddagen,  der fikk vi pyntet og ordnet før vi dro hjem og fikk i oss litt mat.  Så gikk turen rett til Hamar for å handle og vips var klokken nesten 17.00. Da var det hjem og lage middag,  dusje/bade unger og få de i seng.  Så var det å hoppe i dusjen selv og nå sitter jeg endelig i sofaen med lillegutt på armen. Egentlig skulle jeg ha  fønet håret og lakket neglene mine, men det må vente.

Dåpskjolen er klar med blått bånd.

Ordnet en haug med pynt. Godt å være ferdig.  Nathalie synes det var skikkelig rart at vi hadde med bleiene hennes, men det var egentlig bare lysestaker oppi der ;)

Tips: Fl deg bedre i en travel hverdag.

 • 19.09.2015 kl. 14:38

Nr man gr hjemme dag ut og dag inn har man lett for g i joggebukse og hestehale-fella. Med en liten baby i hus er det ikke alltid jeg fr muligheten til ordne meg selv. Det er dager hvor han helst vil vre p armen hele tiden, og da jeg frst fr lagt han fra meg m jeg prioritere f i meg mat. Men det er ogs dager hvor han kan sove mye, og de dagene kan jeg bruke til ta litt vare p meg selv, jeg bruker jo egentlig aldri joggebukser da, men jeg er alt for flink p ikke brste hret, ha flasset neglelakk og maskara som er kastet p yenvippene, og disse dagene hvor han sover mye prver jeg alts komme meg ut av dette. S til dere med sm barn i hus, her kommer noen enkle tips for fle seg litt bedre i hverdagen.

1. Ha p ny lakk p hender og tr.

Jeg bruker gjerne bare en lyserosa, og har jeg skikkelig drlig tid s slenger jeg bare p en blank lakk, den gjr faktisk at jeg fler meg mye freshere med en gang, neglene ser mye friskere ut.

Bilde fra salongen.blogg.no

2. Vask hret.

En god hrvask hjelper mye, har du ikke tid til ta en dusj kan du jo bare slenge hodet inn i dusjen. Til nd fungerer det bra med trrshampoo ogs. Dersom jeg har litt bedre tid s synes jeg det gjr litt ekstra for selvflelsen sl til med en hrkur.

3. Barber leggene.

Det er ikke mer som skal til enn glatte legger.

4. Hestehalen.

Gjr noe litt ekstra med hret, ikke bare sleng det opp i en messy hestehale. Lag en flette i hestehalen, ha i en pynt, flett hele hret eller bare lag en flette i panneluggen slik at du fr hret vekk fra ansiktet.


Bilde fra google.no

5. Sett p noen klr som gjr at du fler deg fresh.

Glem joggebuksa, finn heller frem jeans, skjrt eller en kjole som gjr at akkurat du fler deg fin.

#skjnnhet #tips #mamma #baby #tid

God morgen

 • 19.09.2015 kl. 10:12

Idag er det dagen fr den store dagen, vi har litt vi m gjre, blant annet pynte lokalet, men akkurat n sover lillegutt sin frste bikk i vogna, noe som betyr at vi ikke fr reist noe sted enda. Det er egentlig helt greit, for da fr vi en rolig stund i sofaen med en kopp kaffe fr vi m ut p farten. Jentene har akkurat spist frokost og sitter n helt stille ved kjkkenbordet og perler, Nathalie fikk virkelig smaken p perling etter i gr. S her i huset er det helt stille n, den eneste lyden som bryter gjennom er Elvis, pusen, som slr maten sin ut av koppen for leke med den. Egentlig en ganske herlig start p dagen.


Bilde fra i gr.

#Morgen #ro #planer

Nytt, men langt fra bedre!

 • 18.09.2015 kl. 14:47

Jeg gr bortover gangen, mamma er med meg. De andre kikker p meg, noen peker, noen smiler, ikke de koselige smilene, men de ekle. De smilene som betyr, se p hu a, haha!!! Jeg har lyst til holde hnden til mamma, men jeg er ikke helt sikker p om jeg gjr det eller ikke. Vi gr inn i rommet, der er det flere. Alle snur seg. Jeg er sjenert, jeg har lyst til gjemme meg bak mamma. Ingen sier noe. Du voksne som str helt der fremme, du sier hei, kommer ned, viser meg hvor jeg kan sette meg. Mamma skal g, jeg vil ikke at du skal g, jeg vil vre med. Jeg vil ikke bli igjen alene. Du gr, du m g, kjenner jeg deg rett har du ikke s veldig lyst til g ifra meg. Jeg er sikker p at du kjenner det p hele deg at jeg er usikker. Du gr..Jeg blir igjen alene, sitter der p plassen. Du sier et navn, men det er ikke mitt navn, bare nesten. Jeg tr ikke si ifra. Alle tror jeg heter det du sier n. Det blir friminutt, jeg blir stende der alene. Noen jenter tar meg etterhvert med, jeg blir litt varmere i trya etterhvert, jeg tr hvertfall og si noe. Da de spr om navnet mitt tr jeg etterhvert fortelle at det ikke er helt riktig. Jeg sier navnet mitt til dem. De gr til lreren etter friminuttet og forteller hva navnet mitt egentlig er. Det blir litt bedre. Det er fremdeles noen som peker, smiler de ekle smilene, ler litt til og med. De hvisker da jeg gr forbi, jeg kikker ned. Det er litt bedre, men langt fra bra. Helt bra blir det aldri!

Frste dagen p ny skole, 6. klasse, begynnelsen p det som skulle forandre meg for alltid!

Terapi for sjelen

 • 18.09.2015 kl. 11:44

Perling er virkelig terapi for sjelen. Jeg tror ikke det finnes mye som er mer beroligende enn sette fargerike perler p et brett. Jeg er sikker p at jeg og Nathalie kunne sitti slik hele dagen. Vi teller perler, sier farger og lager fine figurer. Herlig.

Det er fredag, det er helg og vi koser oss <3

Kosemorgen

 • 18.09.2015 kl. 08:58

Idag har jeg, Nathalie og Storm Aleksander enn kose seg hjemme dag. Nathalie fikk velge selv om hun ville i barnehagen eller vre hjemme med oss, og da valgte hun sistnevnte. S n sitter jeg og ser p hundehviskeren, Nathalie ser p umizoomi p viaplay og Storm Aleksander sover enda. Vi har egentlig ikke noen planer idag, annet enn at vi skal kose oss sammen og ta en rolig morgen <3Pakke i posten

 • 17.09.2015 kl. 20:04

En dag fr tiden kom den, og jeg er s fornyd. Jeg bestilte meg en ny kpe fra Only her om dagen, jeg har ventet spent p den. Er alltid like spennende se om klrne man bestiller er like fine i virkeligheten som p bildet, og ikke minst om man har valgt riktig strrelse. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er skikkelig fornyd, den passet perfekt og den er faktisk finere i virkeligheten enn p bildet.

Denne kpen er god og varm, s den kan nok brukes til langt utp senhsten, og det kan man jo like.

Innlegget kommer ogs litt senere enn planlagt fordi jeg mtte ha hjelp med f tatt bilder, fjernkontrollen til kamera mitt har selvflgelig bestemt seg for takke for seg...

#only #innkjp #kpe #ull

17.09.2015

 • 17.09.2015 kl. 12:28

Idag er det fyr i peisen, kaffe eller kakao i koppen og pledd i sofaen-vr!

Jeg har vrt ute en liten tur for f snuppa i barnehagen, og det var serist nesten s vi blste bort. Med Nathalie i hnda og Storm Aleksander i bilstolen med pledd over hele seg lp vi ut i bilen, satte barna inn i rekordfart og kom meg inn i bilen selv. Gud s ufyselig. Nr jeg ser ut av vinduet n er jeg s glad for at jeg ikke m ut igjen med en gang. Jeg fr ikke sitti under noe pledd enda, for idag er det vaskedag. Klesvasken er sortert, og jeg overlevde, men den m vaskes ogs, det er s utrolig kjedelig. Resten av huset skal ogs ryddes og vaskes, og jeg har allerede brukt for lang tid p f i meg kaffekoppen og oppdatert her inne. S n m jeg faktisk lpe, du kan jo banne p at med en gang jeg har begynt trke stv s vkner Storm Aleksander ;)Skikkelig hstvr og jeg fryser!!!!

#Hst #kaldt #regn #vaskedag

Den nakne sannhet.

 • 17.09.2015 kl. 10:56

Jeg har et vanvittig problem, det bygger seg opp, blir hyere og hyere for hver dag som gr. I dag er det blitt s hyt at jeg er redd for at det skal velte, falle sammen, rive meg med i fallet. Jeg er redd!!! Jeg burde begynne ta det fra hverandre bit for bit, men jeg vegrer meg, jeg vet at dersom jeg begynner kan jeg ikke stoppe, jeg m fullfre. Jeg vil virkelig ikke begynne, og jeg vet at dersom jeg klarer ta det fra hverandre s holder det seg nede i noen dager, s begynner det bygge seg opp igjen, og etter en uke ha jeg samme problemet igjen. Jeg m holde igjen dren, jeg kan ikke sette den p klem en gang, for da blir det kaos. Ja, det er faktisk ikke tull, dersom jeg pner dren n er jeg redd for at alt kommer p en gang.

Jeg kan ikke utsette det mer, jeg m gjre det... Jeg m gjre det n!!
Jeg m ta fatt p dette berget av klesvask, og jeg m gjre det n!!!

Og etter det m jeg vaske speilet, hihi.. Sm barn + speil = flekker..

#Berg #vask #prosjekt #uoverkommelig #mamma #familie

Hair!

 • 16.09.2015 kl. 14:22

Idag har jeg og Storm Aleksander vrt en tur hos frisren, var greit f ordnet hret mitt litt fr dpen p sndag. Kaffe, hrvask, og ro, det kunne ikke passet bedre, for jeg kunne serist ha sovnet i stolen. Jeg er s trtt enda jeg egentlig fler at jeg har sovet greit i natt. Men det er vel noe at da man fr litt egentlig er det s godt at man kjenner hvor sliten man egentlig er, ja for det er egentid selv om jeg hadde med meg lille prinsen, for han sov jo gjennom det meste av besket ;)

Og slik ble det, likt som sist, s ikke s spennende, men det er godt f frisket opp fargen litt . Hret mitt begynner jo bli langt ogs, hurra!!! Jeg har serist spart i 2 r, jeg tror jeg har satt rekord i saktevoksende hr.

Men n m jeg lpe, lillegutt vil ikke leke med babygymmen sin lengre.

#frisr #hr #mamma #egentlid

Lampeskjermen

 • 16.09.2015 kl. 10:06

Jeg fr s vondt av lille pusen vr. Han var hos veterinren i gr og fikk klippet vekk manndommen sin. Det er jo til hans og nrmiljets beste, og ogs noe vi har forpliktet oss til ettersom vi har ftt han gjennom dyrebeskyttelsen. Men det se at han er s misfornyd og ukomfortabel er ikke noe gy. Mannen hadde ikke kommet mer enn innenfor dra her hjemme med pusen fr han mtte dra tilbake til veterinren for kjpe krage, han klarte jo ikke la sret vre. S n gr han her da dulter borti alt, endrer sovestilling hele tiden fordi kragen er i veien og gjr noen heller drlige forsk p f den av. Hper det snart er s han kan ta den av, og at han snart blir seg selv igjen.#pus #veterinr

Gifts

 • 15.09.2015 kl. 19:28

Nr du kommer inn i en butikk og blir mtt av en smilende mann som sier hyggelig "god dag! Kan jeg hjelpe deg med noe?" uten bli for ptrengende, tilgjort og masete, ja da fr man lyst til kikke mer i butikken. Vanligvis fr jeg mest lyst til lpe ut igjen da de ansatte med det pklistra smilet spr om de kan hjelpe meg. Men denne gangen fikk jeg lyst til bli i butikken, jeg kikket meg rundt uten noe mer mas fra den hyggelige mannen, og det endte med at jeg la igjen litt penger hos han. Ikke nok med at han var oppriktig hyggelig, jeg fikk til og med en liten gave p kjpet. Det var utrolig koselig :)

Rkelsen som jeg fikk med p kjpet. Den luktet faktisk godt ogs :)En liten trekasse til ha oljekarafflene og salt og pepperbssene mine i ble med hjem :) Har sett etter noe passende ha de i s lenge n, og endelig fant jeg noe som kunne brukes. Fargen passet ogs rett inn sammen med brdboksen, mamma-kaffekoppen og kaffebeholderen vr. Perfekt.

#kremmerhuset #gave #kjkken

My new friend.

 • 15.09.2015 kl. 17:00

I'm in love!!!!

Jeg har ftt meg en ny liten venn, en slank, elegant og lett liten venn. Jeg har ftt min helt egen Mac Book Air. Jeg har nsket meg en slik lenge, jeg nsket meg en da jeg begynte p veiledning 1, og n som jeg har begynt p veiledning 2 blusset nsket opp igjen. Jeg har ikke hatt en egen data p lang tid, jeg og mannen har delt en og det har fungert greit det alts, men da vi begge jobber og skulle hatt den samtidig s er det ikke akkurat praktisk. S da mannen kom hjem etter korpsvelsen i gr med en elkjp-pose i hnda ble jeg s glad. Vi hadde snakket p at vi skulle ordne en, og at han fikk ordnet det i gr gjorde meg s glad. Dette er en alt for tidlig julegave fra mannen min. S tusen tusen takk mannen min <3 Jeg elsker deg <3

#mac #MacBookAir #ny #gaveTips- Middagsmeny

 • 15.09.2015 kl. 13:49

Vi ender nesten alltid opp med sitte seint p sndagskvelden, trle nettsider opp og ned for finne middager til den kommende uken. Vi liker storhandle, gjerne for mer enn en uke om gangen ogs etter som vi har sett at dette er noe vi sparer masse penger p. Men da vi sitter der da p sndagskvelden og har mest lyst til finne senga ender vi opp med finne en eller to middager, og vi er i gang med smhandlingen igjen. Vi har n bestemt oss for gjre noe med dette, og har derfor laget en meny som gr over 4 uker. Denne menyen skal g p rundgang, og dersom vi blir lei noen av rettene kan vi selvflgelig bytte de ut etterhvert. Jeg tror dette vil gjre jobben s mye enklere i noen uker fremover. Og jeg tenkte at det kanskje kunne vre til hjelp for dere ogs, jeg regner med at jeg ikke er den eneste som sliter med finne p middager. P denne mten er det heller ikke s lett havne i "frossenpizza-fella".Vi har det samme til middag hver fredag og lrdag. Tommel-opp for pizza-fredag og taco-lrdag. De andre dagene har jeg hatt fokus p f inn bde fisk og kylling hver uke. Jeg har ogs prvd finne sunne, eller hvertfall litt sunne, det skal vre grnnsaker til alle middagene. Det som gjenstr n er lage en handleliste til disse middagene slik at jeg slipper lete frem ingrediensene hver gang.

Om det er flere der ute som sliter med finne ut hva som skal st p menyen, s kanskje dere fr noen tips herfra.

Ha en fin dag videre fine mennesker <3

#middag #tips #4uker #variert #mat

JEG ER STOLT AV MEG SELV!!!!

 • 14.09.2015 kl. 19:32

Idag gir jeg meg selv en klapp p skulderen, jeg tr pst at jeg taklet mammarollen meget bra i kveld. Det har seg snn at Nathalie alltid har vrt en drm legge p kveldene, jeg tror jeg kan telle p en hnd de gangene hun har tullet ved legging, og det er sikkert et r siden sist. Hun har faktisk sovnet av seg selv i egen seng siden hun var ca 3 mnd, og det er ikke ta i en gang, vi har vrt superheldige. Men alts, jeg la henne idag, litt tidlig fordi jeg var veldig klar over at hun m opp tidlig i morgen og hun er et lite sovedyr. Jeg ga henne en suss og gjorde alt som jeg pleier. S gikk jeg ned og satte meg i sofaen for nyte stillheten, Ole-Anders og Emmeli er p korpsvelse og Storm Aleksander sov i vogna si s jeg var helt alene. Men etter kanskje 20 minutter kunne jeg hre at hun ropte "mammmmmaaaaaa" fra rommet sitt og hun grt litt. Ikke den hysteriske grten, men den hun bruker da hun egentlig ikke er lei seg, men grter for fortelle at hun ikke er enig. Jeg gikk selvflgelig opp til henne og kunne tydelig se at hun presset p grten for f frem noen trer. "Ikke sova, ikke sliten" sa hun. Jeg bekreftet rolig at jeg hrte hva hun sa, men at hun mtte sove fordi hun skulle opp tidlig i morgen. "Nei, ikke sova" sa hun igjen. Hva gjr jeg n, tankene spant i hodet og jeg kunne hre at Storm Aleksander begynte vkne nede. S jeg brukte den taktikken som alltid fungerer, jeg ga henne et valg. Jeg bekreftet igjen at jeg hrte at hun ikke ville sove og fortalte at hun mtte det allikevel, men hun kunne f velge om dra skulle vre pen eller lukket. Hun valgte ha dra pen, hun sluttet grte og jeg gikk ned. Hun ligger i senga si enda, og har ikke gtt ut av den en eneste gang. Jeg kan hre at hun fremdeles ikke er helt i drmmeland, og det er helt greit, men det er viktig for meg at hun forstr at da jeg har sagt det er natta, s er det natta og da skal hun vre i senga. Det lyktes jeg med i dag, og jeg er skikkelig stolt av meg selv. Jeg i likhet med de fleste andre liker ikke at barna mine er lei seg, men allikevel s klarte jeg holde meg rolig, snakke med henne om situasjonen og jeg fikk henne til forst. Ja, jeg er rett og slett skikkelig stolt av meg selv som mamma idag, og det skal jeg ikke legge skjul p heller.

JEG ER STOLT AV MEG SELV OG JEG ER EN GOD MAMMA!!!!!

#mamma #oppdragelse #sove #stolt

Hvorfor blogger jeg?

 • 14.09.2015 kl. 17:12

Hvorfor blogger jeg? Det er et sprsml jeg fikk for en stund siden i en kommentar, og det tenkte jeg svare p n. S ja, hvorfor opprettet jeg egentlig denne bloggen? For bli stor, kjent og vinne en vixen?? Haha, nei tror ikke det. Jeg begynte blogge, eller jeg begynte blogge igjen, fordi jeg har et behov for skrive. Jeg er ikke flink p snakke om flelsene mine. Jeg stenger meg inne, jeg tenker ihjel alt som skjer rundt meg, dveler p ting og alt har lett for bli mye strre enn hva de egentlig er.. Mten jeg kan uttrykke meg p er nettopp skriftlig, derfor ville jeg opprette en blogg igjen. Jeg har skrevet noen personlige innlegg, noen innlegg som sier litt om hvordan jeg er som person, og hva jeg tenker og hva jeg har opplevd. Jeg hper at noen av mine tanker og erfaringer kan hjelpe noen der ute, at noen kanskje kan kjenne seg igjen i det jeg skriver og se at de ikke er alene. Jeg hper ogs at ved skrive ned tankene mine, og kanskje ikke alltid poste alt heller, s kan jeg vokse litt som person, kanskje kan jeg bli tryggere p meg selv, bli flinkere til snakke om det jeg tenker og kanskje kan jeg etterhvert klare la fortid vre nettopp det og f troen p at jeg er bra nok, bra nok for meg selv..

Kanskje kan ikke denne bloggen gjre noe av dette, men da har jeg da hvertfall prvd da, jeg har ikke lst meg inne, jeg har gjort et forsk, en innsats.

Innimellom, eller faktisk store deler av tiden s er det "hverdagspjatt" som blir publisert her, jeg er en mamma, en bonusmamma og kone til verdens fineste mann, og det er jeg veldig stolt av. Jeg har hverdagslige ting jeg vil dele, tips og erfaringer, ting som ikke er dystre, men de sm hydepunktene. Og det er ogs for meg selv, og litt for dere ogs. Kanskje kan jeg f noen til le, eller hvertfall smile, kanskje kan jeg hjelpe en frstegangsmamma i valget av vogn, stelleveske eller annet babyutstyr, kanskje kan jeg tipse ei jente der ute om noen gode hudprodukter, hvem vet.. Det kommer jo an p hvem som leser dette. Kanskje hjelper jeg ingen?!? men da har jeg hvertfall hjulpet meg selv, jeg kan bla meg nedover i innleggene, jeg kan se p bildene som er publisert, jeg kan lese tekstene og huske de sm tingene. Det kan f meg til smile!!!

Derfor vil jeg blogge, derfor er jeg her!!

#blogg #personlig #hvorfor #blogge

Dpen rett rundt hjrnet.

 • 14.09.2015 kl. 13:21

N er det under en uke igjen til dpen til lillegutt. P sndag er den store dagen og det meste er faktisk klart. Kjolene til meg og jentene er hengt opp, dpskjolen er prvd og den passer. Dressen til Ole-Anders er renset og klar. Kaken er bestilt og den skal hentes p lrdag. Maten er bestilt og den blir levert til lokalet p sndag. Pynten ligger samlet og klar i en boks som jeg skal ta med meg til lokalet p lrdag slik at vi kan pynte og gjre det klart.

Det vi mangler er bltt slyfebnd til dpskjolen, jeg syntes han skulle slippe det rosa, hihi. Og vi mangler, kaffe, te, brus/Farris og saft. Men dette skal vi f ordnet i morgen eller onsdag. Jeg er veldig klar og gleder meg faktisk til dpen, det er en helt annen flelse enn jeg hadde da Nathalie skulle dpes, da var jeg bare stresset for at ting ikke skulle vre bra nok og redd for at hun skulle grte i kirka. Det bekymrer meg ikke det minste denne gangen. Jeg vil tro det er forskjellen p gjre det frste og andre gang.Bunaden til EmmeliKjolen min.Kjolen til Nathalie.Dpskjolen til Storm Aleksander, den er strikket av mamma, og Nathalie brukte den ogs <3Personlige servietter, som er s fine og resten av pynten. Jeg gleder meg skikkelig til pynte p lrdag :)

#dp #klar #babyboy #mamma #pappa #familie

My view

 • 13.09.2015 kl. 18:25

Idag har mannen vrt hyt oppe i vret hele formiddagen. Vi har ftt gjort litt jobb med taket p huset, s han har vrt oppe i lift. Jeg mtte selvflgelig bli med en tur opp, bare for se p utsikten og litt for utfordre meg selv. Jeg er ikke spesielt glad i hyder. Nathalie ville ogs vre med mamma og pappa opp i hyden og det fikk hun faktisk lov til. Den jenta er s interessert i store maskiner, favorittprogrammet hennes er "store maskiner" p NRK super :P
Hun var ikke redd i det heletatt og syntes det var s stas vre s hyt oppe og hun vinket ned til farfar som sto p bakken. Mammaen holdt p klemme hnden hennes i stykker, men det virket ikke som om min lile frykt smittet over i det heletatt. Jeg er utrolig glad for at jeg ble med, for utsikten var s fin <3Pappa tok ogs bilde av oss fra hyden, vi ble veldig sm :P10 ting jeg elsker og hater.

 • 13.09.2015 kl. 14:19

Jeg elsker...

1 bli kost p hret og ryggen

2 hre p hva andre har fortelle, bde gleder og sorger.. Jeg er nysgjerrig av natur..3 tilbringe tid med barna mine.

4 pynte meg.

5 reise.6 ta alt for lange dusjer.

7 kjpe nye ting til huset, jeg liker se at jeg kan f til gjre det koselig.

8 sitte helt inntil mannen i sofaen da vi ser p tv om kvelden.

9 hre datteren min si mamma!! Det bli mamma er noe jeg har nsket s lenge jeg kan huske, s at jeg faktisk er mamma n er veldig stort for meg.

10 kunne ta det helt med ro om morgenen, drikke kaffe, se tv og bare ha det helt stille rundt meg.Jeg hater...

1 edderkopper av alle slag, sm som store, jeg blir s redd at jeg fr mest lyst til grte.2 g inn i mrke rom, jeg innbiller meg at det er noen der inne.3 bli stoppet av selgere da jeg er p kjpesenter, jeg gr store omveier for slippe prate med deg.

4 ta telefonen da jeg ikke vet hvem som ringer, og egentlig da jeg vet hvem som ringer ogs.5 g alene ute i mrket, jeg ser ting som ikke er der og skremmer opp meg selv.

6 ikke f se ferdig hele filmen dersom jeg har begynt.

7 vise meg ute uten sminke.

8 gjre noe nytt, spesielt om jeg m gjre det alene.

9 jeg hater kjre bil om vinteren.

10 ta blodprver, vaksiner... ja alt som har med nler gjre.Da vet dere litt mer om meg. Familiekjr, redd for vre alene og gjre nye ting, men elsker hre p andre.. Der har du meg!!

#elsker #hater #meg

Fashion No-No's

 • 12.09.2015 kl. 11:45

Det er ikke mye jeg synes er horribelt alts, alle m f g med hva de vil mener n jeg, men jeg har allikevel noen plaggog kombinasjoner jeg aldri ville gtt med selv, og noen av de fr meg kanskje til tenke oh-no da jeg ser det p andre ogs. Her er noen av de;

Tights som bukse. Det fungerer ikke, eller da skal du hvertfall ha jvlig bra rumpe.

Korte tights under kjole/shorts. Enten bruker du strmpebukser eller lang tights, eller s fr du g uten.

UGGS, neitakk, tfler er noe jeg bruker hjemme i stua.

Er det hull i tightsen din kan du like godt kaste den.

Short shorts, vil du vise rumpa fr du heller ta p en bikini.

Sokker i sandaler...

Stroppls topp med BH med stropper under. Og er den i tillegg i en annen farge, ja da fr jeg dilla.S hva er dine fashion No-No's??

#fashion #no-no #fail

God morgen

 • 12.09.2015 kl. 08:42

God morgen fra sofakroken. Jeg og Nathalie koser og ser p barnetv. En rolig og god morgen <3Ha en fin dag!!

New in

 • 11.09.2015 kl. 19:42

P den lille shoppingrunden min idag fant jeg litt mer enn bare kjole til dpen. Jeg fikk ogs med meg to bukser, det er faktisk begrenset hvor lenge man kan g med bare EN bukse i skapet. Det blir rett og slett litt for mye vasking av en bukse av gangen. Jeg har begynt handle bukser p BikBok, de er jo s billig, 199kr paret og de holder seg s fine bde i farge og form. Den jeg har fra fr er svart, s i dag var det disse to som ble med meg hjem, en mrkerd og en gr.

Det er ogs s mange fine skjerf i butikkene n, store myke skjerf i mange ulike farger og mnstre og skjerf fr man jo aldri nok av, det kan nok tenkes at jeg m ut og handle litt mer til uken, for jeg skulle hatt noen nye overdeler ogs. Dessuten hadde de s fint skjrt p Only som jeg angrer s veldig p at jeg ikke s litt nrmere p...

#innkjp #mote #bukser #bikbok

Ndhjelp!

 • 11.09.2015 kl. 14:58

Idag kom jeg og Storm Aleksander oss litt ut av huset, og det var s godt. Vi tok oss en tur p kjpesenteret for kikke litt, og jeg skulle ha kjole til dpen som er neste helg. P vei inn ble jeg stoppet av ei dame, hun skulle gi litt informasjon om reint vann rundt om i verden, de skulle verve medlemmer for samle inn penger til ndhjelp. Det er jo utrolig fint, og ikke minst viktig. Men det jeg ikke satte s veldig pris p var at da jeg spurte henne om det var mulig gjre dette selv hjemme slik at jeg kunne diskutere det med mannen min frst, s ble hun litt brysk og sa at det var mulig, men at de helst ville at vi skulle gjre det der fordi de hadde administrasjonsutgifter som mtte dekkes. Da tenker jeg, ja ok, jeg kan betale for at andre skal f reint vann, jeg ville gitt mye om det kunne hjelpe faktisk, men hvor mye av det jeg gir kommer egentlig frem til de som trenger vannet, og hvor mye gr med til administrasjonsutgifter? Jeg er ikke interessert i betale masse penger for at noen f kroner skal komme frem til saken. Nei, da skal jeg heller finne en annen mte hjelpe p..#ndhjelp #administrasjonsutgifter #hvemfrpenga

Oppdatering p treningsfronten.

 • 10.09.2015 kl. 22:03

Jeg er så skuffet over meg selv. Jeg hadde jo til og med skrevet om treningsplanene mine her på bloggen, men det var tydeligvis ikke nok. Midt mellom amming, syk 2 åring, et hus som bør se litt ok ut, klesvasken som aldri sier stopp og nå studier så har jeg rett og slett lagt treningen på hylla. Jeg finner ikke tiden til å gå til barnehagen og  jeg finner ikke tiden til å trene styrke hjemme i stua. Jeg finner ikke tiden og jeg finner ikke lysten. Jeg har sveket meg selv.

Det som egentlig er litt dumt, men som ikke er så dumt allikevel er at kroppen min uansett endrer seg, den blir sakte,  men sikkert mindre. Jeg vil jo tro det skylles ammingen. Så selv om treningen ikke er noe å skryte av så tenkte jeg at jeg kunne dele tallene mine med dere, så får vi se da om jeg finner igjen lysten til å trene etterhvert. 

8 uker etter fødsel
Hofter: 99
Midje: 80
Lår: 57

10 uker etter fødsel :
Hofter: 92.5 
Midje 72,5
Lår:55 

12 Uker etter fødsel:
Hofter: 91
Midjen :71
Lår:54.5

Så dette er da meg, all numbers.

#trening #skuffa #nulltrening

Hvem er jeg?

 • 09.09.2015 kl. 18:57

Hvem er jeg egentlig? Har jeg noen hobby, noe som interesserer meg litt ekstra? Hvilke positive egenskaper har jeg? Hvilke negative egenskaper? Det er noe av det vanskeligste jeg kan svare p. For jeg aner virkelig ikke, jeg har rett og slett ikke peiling. Jeg vet at jeg er skikkelig god p ikke snakke om de jeg fler, jeg vet at jeg er skikkelig god p late som at alt er bra selv om det egentlig ikke er det, og jeg er ganske glad i lese krimbker, men det har jeg aldri tid til. De to siste dagene har jeg vrt p skolen, jeg driver skal ta 15 studiepoeng til i veiledning, jeg tok 15 studiepoeng fr Storm Aleksander ble fdt. En viktig liten detalj i veiledning er at du kjenner deg selv, vel der har jeg et problem. Jeg vet rett og slett ikke om jeg kan si at jeg kjenner meg selv s godt. Hva betyr det da?? Hva galt har jeg gjort frem til n, jeg er 26 r, og jeg vet egentlig ikke hvem jeg er. Hvordan skal jeg finne meg selv? Jeg vet hvertfall at jeg skal fullfre disse 15 studiepoengene, men det er nok ikke nok for at jeg skal finne meg selv. Jeg trenger noe mer, men hva? Kanskje det er noen flere der ute som har vrt gjennom det samme?? Hvordan fant du deg selv?? Gi meg noen tips da vel :) Jeg trenger virkelig hjelp. Jeg vil komme meg ut av skallet mitt, men hvor begynner jeg??

Bilde fra google!

Why??

 • 07.09.2015 kl. 12:23

det er s rart hvordan vi er skrudd sammen, hvordan hjernen og minner vrt fungerer. Det er ikke mange ukene siden jeg satt p sengekanten og vugget den lille gutten min i svn klokken 03.00 om natten, det er ikke lenge siden jeg mtte st midt p gulvet og se p tv p kvelden fordi det var det eneste som var bra nok for den nye sjefen. Han ble sint da jeg puttet han i sjalet, men etter noen kneby sovnet han og sov bedre enn noen gang. N kan jeg legge han i vogna og han sovner av seg selv. Jeg kan legge han i senga og holde hnda p magen hans og han sovner klokken 22.00. Av og til trenger du ligge p armen for f sove, men det er bare en bonus n, jeg trenger ikke st for gjre deg fornyd lengre.

Nr jeg skal skrive ned hvordan ting var for noen uker siden, m jeg tenke meg godt om. Det at jeg var s frustrert over at du ikke ville sove fr klokken 03.00 p natten er s godt som borte, det ligger hvertfall langt bak i hukommelsen. Jeg tar meg selv i tenke at det alltid har vrt som n, men sannheten er jo at det ikke er snn. Hvorfor fortrenges disse opplevelsene man har da man er s sliten? Hvorfor fungerer hjernen slik den gjr? Er det noe biologisk kanskje? Er vi skrudd sammen slik for at vi noen skal f flere barn med tiden?? Jeg vil egentlig tro det, for da man tenker over saken s glemmer man jo ganske fort hvordan det var i det denne babyen ble fdt ogs. Am I I right??

#mamma #baby #flelser #tanker

Tur i skog og mark.

 • 06.09.2015 kl. 18:52

I gr fikk jeg plutselig s utrolig lyst til ta en tur i skogen. Det er alt for lenge siden vi har kommet oss ut i naturen, og det finnes jo ikke mye som er bedre enn frisk luft. Jeg kan egentlig ikke forst hvorfor det er s lenge siden. Eller jo, jeg har jo en mann som har gtt p krykker hele sommeren, det er nok grunnen. Men hvertfall s ble det en tur idag. Neo fikk lpe ls, Nathalie satt i bremeisen p ryggen til pappa, og Storm Aleksander satt i breselen p magen min. Vi endte opp med g en tur p dryt 5 kilometer, og det ble en liten stopp halvveis. Nathalie fikk en liten smoothie og Storm Aleksander krevde litt mat. Det var s utrolig herlig med frisk luft, og vret var jo helt perfekt. Litt sol og passe temperatur. Masse blbr var det ogs ;)Her stoppet vi for en liten pause.Nathalie var frst litt kjei, men det ble mye bedre da hun fant ut hvor gy det var hoppe fra benken ;)

Pappa og Nathalie m se inn i det lille huset.Neste gang vi skal ut p tur m jeg nok ta med meg kamera, det er jo s mye fint ta bilde av!

#tur #mamma #pappa #barn #skogen #familie

Bestemorstrikk

 • 05.09.2015 kl. 18:33

N som vi har noen dager som er litt kaldere er jeg veldig glad for at vi har noen fine og gode strikkeklr til lillebror. Heldig som vi er s m bestemor ha noe holde p med, s da er det bare legge inn bestilling.

Idag har Storm Aleksander hatt p seg s fint sett i en nydelig brunfarge med de steste knappene.

Jeg elsker ull :)

"Den perfekte stund"

 • 04.09.2015 kl. 09:23

Vi sitter i sofaen igjen, Nathalie og jeg. Vi ser litt p barnetv, men ingen av oss flger vel egentlig s veldig mye med, trodde jeg. Nathalie spiser fruktstang, jeg blir sittende se p henne. Jeg kjenner jeg begynner smile for meg selv. Herregud s nydelig hun er, ja selv der hun sitter med blbr i panna, den jenta er virkelig helt utrolig nydelig. "Du!!!" sier jeg. "ja", svarer hun. "Du er go`jenta til mamma" flger jeg opp. "MHM" fr jeg til svar. "Nathalie, mamma elsker deg skikkelig mye, du vet det??" Det gr en stund, s svarer hun det som skulle briste hjertet mitt. "mhm, den er grnn... og gul"... S peker hun p tv-skjermen.

Jaja, hun bristet faktisk hjertet mitt, for fargen hun pekte p var faktisk grnn, og gul. Flinke jenta til mamma som har begynt lre seg forskjellen p fargene. Og at jeg elsker henne, det vet hun, og jeg vet at hun elsker meg ogs. For det forteller hun meg de gangene hun ikke er for opptatt med se p barnetv ;)

Drlig samvittighet!

 • 02.09.2015 kl. 17:43

"Sitte fanget mamma!!" Nathalie har behov for mammakos. Storm Aleksander har akkurat vknet og ftt mat. Jeg setter meg p huk p gulvet og fr jeg har ftt lagt lillebror ned kryper jenta mi opp i fanget mitt. Storm Aleksander blir lagt p gulvet, overlatt til seg selv og babygymmen sin. Jeg tar med meg Nathalie opp i sofaen. Vi setter oss under pleddet og koser. P gulvet hrer jeg den lille gutten min pludre, sparke med fttene mot pianoet som lager musikk og slr etter lekene. Jeg undres om han tror han er helt alene og jeg fr behov for g ned til han. Nathalie sitter enda p fanget mitt, hun tar tak i hnden min og klemmer til. Hun forteller meg om det hun ser p tv'n, hun har ogs behov for litt mammatid. Hun har nesten ikke noe bare mammatid om dagen. Hun m alltid dele meg med noen. Jeg blir i sofaen, men jeg kjenner p den drlige samvittigheten over la babyen min ligge alene. Han hres fornyd ut, men jeg er allikevel redd for at han fler seg alene.

Mammahjertet mitt forteller meg at jeg skal kose med jenta mi n, for da Storm Aleksander bestemmer seg for at han vil ha kos eller mat igjen m Nathalie g ned fra fanget igjen, da m lillebror f fanget til mamma igjen. De m dele..

Nye gardiner

 • 02.09.2015 kl. 14:21

N vil jeg vise dere mine nye gardiner, mine nye billige gardiner. Gardiner til dryt 100 kr er veldig godt for lommeboka. Jeg liker virkelig at man kan fornye interiret uten ta knekken p bde lommebok og humr. Mine gamle gardiner, sommergardinene mine, er hvite, de gjr spisestuen min lys og pen. Men n som vret begynner bli kaldere og det blir mrkt ute syntes jeg det var p tide med noe litt lunere, og endte opp med gr gardiner. Det ble veldig fint, og de matcher den nye lyslenken min perfekt.Gardinene er kjpt p europris, og jeg m nok tilbake for se om de har en duk som matcher som jeg kan ha p skjenken min, for akkurat n har den en lilla duk og den passer ikke helt n i hst synes jeg.

Jeg har lyst til ta meg en tur til p europris for kjpe flere gardiner, jeg skulle ha byttet ut de syrinfargede jeg har i stuen ogs. Kanskje jeg skulle gtt for beige der, eller s blir det nok gr der ogs. Sofaen min er veldig lys beige/gr, s tror kanskje det kan bli finest med de gr.

Jeg er i skikkelig interirmodus om dagen, jeg har lyst til bytte ut og ordne alt her hjemme.

Hst!

 • 01.09.2015 kl. 20:00

Mrket lusker rundt hushjrnet og behovet for lys blir strre. Behovet for levende lys som gir litt varme er definitivt p plass igjen. Derfor har jeg vrt p en liten handletur idag.

N ble det hst i stuen, alt dette er fra Nille og prisen gjorde faktisk lommeboka glad. Ikke nok med dette, men jeg var innom Europris ogs, og der fant jeg gardiner til 55 kr lengden. S de ble ogs med, jeg tenkte jeg skulle vise dere dem ogs, men akkurat n er det for mrkt ute til at bildene blir noe bra, s det fr jeg ta senere. Resultatet ble hvertfall en lunere spisestue.

#interir #billig #nille #europris #hst #lys

God bedring

 • 01.09.2015 kl. 14:57

Det er ikke mye som er vondere for mammahjertet enn at barna er syke. Jeg fr et behov for legge alt til rette slik at de har det best mulig. Jeg kunne fint sitti i sofaen en hel dag og bare gitt kos. Barnetv er lov i store mengder og all mat er bedre enn ingen mat.

S her sitter jeg n, med ei lita jente som er varm av feber. Tv'n str p og pappa har ftt jobben med lage mat idag. Storm Aleksander har utrolig nok sovet lenge n, noe som har gjort at Nathalie har mamma helt for seg selv. Perfekt :)God bedring til den lille snuppa mi <3

I dreamed a dream!!

 • 01.09.2015 kl. 11:05

Hsten er rett rundt hjrnet og jeg drmmer allerede varmere tider. Det er ikke det at jeg har s mye i mot hsten eller vinteren, det er bare det at jeg synes de rstidene er s fryktelig lange. Tanken p dem liker jeg egentlig veldig godt, men s kommer kulden og jeg blir lei etter to dager. N har jeg mest lyst til bestille meg en sydentur som jeg kan se frem til. En tur for meg, mannen min og barna vre, en familietur. Jeg har sett p ganske mye forskjellig, og dette hotellet virker rett og slett fantastisk. Det ligger i Tyrkia, og heter Side East beach. Her er det fine bassenger for barna, lekeplass og flere restauranter. Barn under 12 r spiser gratis. Det virker rett og slett fantastisk.Hper virkelig vi kan f til en tur mot vren igjen.

#sol #sommer #syden #ferie #dream #hp

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 r, gift og har ei bonusdatter som er fdt i 2008, ei datter som er fdt i 2013 og en snn som er fdt i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for finne svar p hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no