Sunset

 • 30.09.2015 kl. 20:00

I kveld måtte jeg en tur ut med kamera, jeg kikket tilfeldigvis ut gjennom vinduet da jeg skulle henge opp en klesvask, og himmelen var så utrolig fin. Jeg skyndte meg å finne fram speilrefleksen, for da himmelen er så fin, ja da holder det ikke med mobilkamera. Jeg var redd for at jeg skulle bruke for lang tid, men snarere tvert om, himmelen ble bare finere og finere.Nå sitter jeg her og blir sulten av å se på MasterChef. Har så lyst på noe godt :P 

#himmel #kamera #speilrefleks #canon #bilder #sunset #solnedgang 

I want a tipi!

 • 30.09.2015 kl. 13:52

På instagramkontoen min følger jeg flere inspirasjonssider, de siste dagene, eller kanskje til og med ukene har det vært postet mange fine barnerom fra flere ulike kanter. En detalj har festet seg hos meg, det er en tipi, den finnes i flere forskjellige farger, den er så utrolig søt, og jeg har skikkelig lyst på den. Den hadde vært så fin på rommet til Nathalie. Jeg synes den lyse blå er utrolig søt, men den rosa hadde nok passet best på rommet hennes.

Bilde fra epla.no


Bilde fra barnelykke.no

Jeg tror et slikt telt eller tipi om jeg skal være helt korrekt, hadde vært perfekt for å få den lille jenta vår til å kose seg maks på rommet sitt <3

#tipi #telt #jente #rosa #blå #barnerom

 

Fjelltur i snøen

 • 30.09.2015 kl. 09:54

Vi trillet rundt, foran oss var det ei dame som trillet på en barnekoffert, en sånn man kan sitte på vet du. Oppå kofferten var det en liten baby,  han klamret seg fast. Han kan ikke ha vært mye større enn deg. Vi gikk bort smilte og sa " neimen se der, der er det jo en liten som deg, hvor gammel er han da?" "2 og en halv måned" ja litt mindre enn deg da du er jo 3 mnd. Den lille babyen rullet av kofferten, krabbet seg bort til en benk og dro seg opp på knærne. Jeg ble så overrasket,  det var da ikke ofte at så små gjorde sånn. Plutselig var jeg på fjellet,  først alene, så med baby.. Det var snø, masse snø.  Jeg gikk oppover veien. Jeg kom meg langt. Så begynte det å bli mørkt,  plutselig var det bare meg igjen,  helt alene.  Jeg måtte snu, det ble mørkere jeg småløp nedover. Men hadde jeg gått her før da? Nei, eller jo, eller nei...  Jeg ble redd, mer redd. Så gikk det bratt ned. Ok jeg kan ikke ha gått opp heew, det hadde jeg husket. Jeg sklei ned. Der nede var der biler.  Jeg løp, min bil var ikke der lengre. Jeg hadde baby med meg igjen.  Jeg ble skikkelig redd, det var mørkt.  Jeg møtte noen, de tok meg med inn et sted, jeg fortalte hva som hadde skjedd. Jeg kunne få sove der, der var bedre enn å banke på døren til slle andre for å spørre om de hadde plass til meg.  Jeg var alene igjen, ingen baby.. 

Jeg snur meg rundt.. Jeg ligger i senga,  senga mi hjemme.  Det er ingen snø, jeg er ikke alene, du ligger rett ved siden av meg, jeg har sovnet uten å legge deg i senga igjen.  Det var en drøm... Heldigvis. 

#natt #mamma #baby #snø #drøm

This shoes are made for walking...

 • 29.09.2015 kl. 19:41

//Annonselink//

Høyt høyt oppe på ønskelisten min nå står lange støvletter med litt hel, det som er så dumt er at om man skal ha det så må man ut med en god del penger.. Trodde jeg! Så kom jeg over noen på nettet og de kostet faktisk ikke så utrolig mye. Hurra!!! Jeg ønsker meg...

Disse kan du finne HER

 

 

New in...

 • 29.09.2015 kl. 14:03

Dette skjørtet kommer snart hjem til meg i posten, kan nesten ikke vente. Det er sååå fint og det er i ull noe som betyr at det er perfekt nå som det begynner å bli kaldere ute. Jeg gleder meg så mye til å ha noe annet å ha på meg enn bare bukser...

Det er så mye fint i butikkene nå, og det kommer stadig noe nytt. Det er så mye jeg har lyst på, det neste jeg vil ha nå er en god strikket genser, en litt stor en <3 

#only #skjørt #nytt #innkjøp

Grunnlaget

 • 29.09.2015 kl. 08:44

Nathalie er hjemme med meg og Storm Aleksander idag, allikevel har jeg hatt muligheten til å dusje på morgenkvisten, jeg har til og med fått tørket håret mitt. Frokosten er inntatt og kaffen er helt over på kanna og klokken er ikke 09.00 en gang.  Dette må da være grunnlaget for en god dag?  Storm Aleksander sover enda og Nathalie ser på umizoomi på ipaden.

Jeg har til og med fått ordnet håret til Nathalie uten noen som helst protest.. Og jeg fikk nettopp melding om at det er en pakke til meg på posten... For en dag dere... For en dag...  Måtte det fortsette slik <3

#morgen #mamma #happy #kaffe #mammalivet

Ikke som planlagt.

 • 28.09.2015 kl. 19:01

Dagen idag ble ikke helt som planlagt, etter å ha skrevet det første innlegget mitt i dag tidlig fikk jeg det for meg at jeg skulle komme meg ut og gå en liten tur. Jeg skulle støvsuge og rydde her hjemme slik at det ble litt hyggeligere for mannen å komme hjem. Vel slik ble det ikke, planen var å begynne med å få i seg frokosten, så langt kom jeg ikke før telefonen min ringte. Det var barnehagen som ringte og fortalte at Nathalie hadde feber, så da var det bare å få med seg en veldig trøtt baby i bilen for å hente henne. Det som møtte meg var en særdeles glad og fornøyd Nathalie, da vi kom hjem var det ingen feber i sikte og hun var blid som aldri før. Er det mulig å fake feber?? haha.. Hun var nok bare veldig sliten og kjei, og feberen den klarer jeg ikke å forklare, men mulig at det er en febermåler som bør sjekkes?!? Men det spiller uansett ingen rolle, så lenge jeg bare går hjemme er det ikke noe problem å hente snuppa selv om hun ikke er ordentlig syk. Det tok ikke lang tid fra vi kom hjem til hun var i senga og sov. Så da fikk jeg hvertfall gått med søpla og støvsuget. Så skulle jeg endelig finne meg frokost... Vel... Det var ikke tatt opp noe brød, så det var ikke mye mat å skryte av her, derfor endte jeg opp med å ta opp en kringlebit (ok, to kringebiter) fra dåpen, så det ble dagens frokost, hihi. Så våknet Storm Aleksander, han fikk litt mat og sovnet på armen. Så våknet han igjen og han fikk leke litt mens jeg vekket Nathalie. Så var det middagslaging, så kom Emmeli hjem, hun gikk alene hjem fra skolen idag, så kom mannen hjem og da var det middag. Phu!!! Etter det har det vært lekser, dusjing av Nathalie, Ole-Anders kjørte Emmeli på korpsøvelse, Storm Aleksander fikk på pysj og tok natta, og nå sitter jeg endelig i sofaen igjen, Nathalie sitter ved siden av meg og ser på umizoomi og skal snart få pusse tenner og legge seg hun også. Hvor ble denne dagen av?? Jeg føler egentlig at alt har gått i ett. Nathalie har fri fra barnehagen i morgen, kanskje vi kommer oss en tur ut da?!?


Hva da gøy med photo booth

Ha en fin kveld da dere :) 

#dag #mamma #mammalivet #datter #sønn

 

Del 4: Dåp

 • 28.09.2015 kl. 14:23

I kirken!

Så var det seremonien i kirken sin tur. Det hele begynte med at vi skulle gå nedover kirkegulvet i positur eller hva det heter, Nathalie mistet skoen i det vi gikk inn døren, jeg hadde Storm Aleksander på armen, og Ole-Anders gikk lengre frem med vannet som skulle i døpefonten noe som gjorde at hun ble hengende litt i armen min og alt ble bare feil fordi hun ville ha på skoen igjen. Stakar lille jenta som ikke forsto hvorfor ikke alle kunne stoppe så hun kunne ordne <3.

Men vi kom oss da ned til der hvor vi skulle sitte og hun fikk på seg skoen, fikk sitte på fanget og etterhvert ble hun blid igjen.

Barna var så utrolig flinke alle sammen, de var stille, Emmeli satt på stolen sin gjennom hele seremonien, og Nathalie havnet etterhvert på gulvet hvor hun lå sammen med datter`n til et vennepar av oss og leste i salmeboka. Storm Aleksander Satt på fanget helt til etter at han var døpt, da begynte han å bli trøtt og han sovnet i bilstolen. Der sov han helt til vi måtte dra han opp for å få tatt bilder, og han sov seg nesten gjennom det også.Vi fikk med oss dåpslys hjem, men i tillegg så har de begynt med dåpshjerter, det er hvite hjerter med navn og dato som blir hengt på veggen, og da barnet er 2 år får man innbydelse til kirka, og da får de med seg hjertet sitt hjem, så utrolig koselig, nå må vi i kirka om ca 2 år ;) Dere ser hjertene i bakgrunnen på det nederste bildet. 

#Kirke #dåp #mamma #pappa #familie

Monday morning blues.

 • 28.09.2015 kl. 10:43

Da var vi i gang med en ny uke, denne dagen her føler jeg egentlig ikke har kommet ordentlig i gang enda. Vi har hatt en ganske god natt med relativt lange søvnperioder, tror jeg da, det føles hvertfall sånn. Allikevel er jeg sliten i kroppen og jeg klarer liksom ikke helt å kickstarte. Så nå sitter jeg i sofaen og Storm Aleksander skravler, ler og sparker i babygymmen sin foran meg på gulvet. Han blir så utrolig stor, han er aktiv, fornøyd og han begynner å få så kontroll på kroppen sin noe han synes er skikkelig kult selv. 

Jeg tror rett og slett jeg må ordne meg noe frokost og litt kaffe, så kanskje jeg kommer i gang. Det hjelper kanskje å komme seg ut av pysjen også?!? 

Ha en fin mandag da dere!!

Det er ikke mer som skal til, haha!!! Fun

#morgen #trøtt #mamma #mammalivet

Søndagstur

 • 27.09.2015 kl. 12:13

Hei og god søndag!
Her er solen på plass idag, og vi har vært ute å gått en liten tur på formiddagen.  Det er så godt å komme seg opp av sofaen og ut. Nathalie blir også så glad da vi sier at vi skal ut og gå tur. Hun går og løper som bare det. Idag ble hun sliten på veien hjem, så da fikk hun sitte litt på nakken. Lurer på om vi skal gå til innkjøp av søskenbrett.

Nå har Nathalie akkurat funnet smokken og senga, Storm Aleksander sitter i stolen sin og ser på sommerfuglen sin og jeg skal veldig snart rydde klær før jeg tar med Neo ut for en god børst og klipp.

#søndag #tur kos #sol #mamma #pappa #barn #hund

Opprydding

 • 26.09.2015 kl. 12:07

Idag har vi en aldri så liten "rydde opp ute" dag. Vi har tatt inn alt av puter fra verandaen og satt spidebordet helt bort mot sofaen, jeg regner nemlig med at "sitte ute"- tiden er over for i år. Nå har vi dermed danseplass på verandaen, så kanskje vi kan bruke tiden før snøen kommer på å lære oss sving eller noe,  hihi.

I skrivende stund står vi parkert på Hias,  vi hadde en god del papp i kjelleren som det er greit å bli kvitt. Jeg og Nathalie ser på at pappa jobber, og Storm Aleksander sover med lua over øynene.

#opprydding #ute #høst

New in til lillebror!

 • 25.09.2015 kl. 14:26

Bladene skifter farge, gresset vokser ikke like fort igjen, solen skinner, men varmer ikke som før. Det går mot kaldere tider og jeg sverger til ull på barna mine både høst og vinter. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg setter pris på at klærne ser fine ut i tillegg til å varme godt, de skal jo faktisk gå med dette halve året. Så når vi nå skulle kjøpe inn litt ull til Storm Aleksander klikket jeg meg rundt på nettet for å finne noe jeg likte, og du kan tro jeg fant mye fint. Mine favoritter er fra Hust and Claire, de koster litt, men de er så utrolig myke og gode, og de ser utrolig fine ut også.#hustandclaire #klær #ull #mamma #lillebror #fornøyd #blå #blue

Skjønt tegninga.

 • 25.09.2015 kl. 07:55

"Mamma, mere kiwi?" spør Nathalie.

"Nå, kan du vente litt for du har akkurat spist en." 

"Yoghurt da, mamma?"

"Det har vi ikke jenta mi."

"I kjøleskapet kanskje?"

"Nei, vi har ikke der heller, det er tomt"

"Åå, kjøpe mer da!... Kjøre bil på butikken og kjøpe mer."

Jupp, der har vi det, hun har skjønt hva som skal til for å få det hun har lyst på. Nå må vi bare få lært henne at det ikke bare er å kjøpe, haha!!! Det er noe som heter penger også, det er riktignok ikke så ille å få en yoghurt på butikken, men det er bare der det begynner, om hun alltid får det så kan hun vel få alt annet hun vil ha også?? 

Man må begynne tidlig med økonomiundervisningen i heimen om dagen gitt ;) Middagstips: kyllinggryte med couscous

 • 24.09.2015 kl. 19:55

Du trenger:

3dl couscous

2  kyllingfilleter (eller mer om du liker mye kylling)

1ss olje

litt salt

litt pepper

1 kartong matfløte

2 1/2 dl hønsebuljong

1ts soyasaus

1 boks ferdigkokte kikerter

1 sitron skall og saft.

1 pakke ruccola

 

Slik gjør du:

Kok couscous etter anvisning på pakken.

Del opp kyllingen og steik den i litt olje. Smak til med salt og pepper (om du vil ha litt ekstra smak kan du også bruke litt annet krydder, jeg brukte litt tandorikrydder).

 

Tilsett matfløte, buljong og soyasaus og la det trekke i ca 10 min.Hell av vannet og skyll kikertene, tilsett de i gryta og la det koke i ca 2 min, gjerne litt lengre om du har tid. Smak til med mer krydder, sitronsaft og sitronskall.Server med ruccola og nykokt couscous.  Denne oppskriften fant jeg på tine.no, men jeg har tilpasset den litt etter våre behov, det vil si at jeg har kuttet alt som heter løk og hvitløk, og jeg bruker laktosefri fløte. Jeg har også kuttet ut honning ettersom jeg er livredd for at jeg ved et uhell skal gjøre så lillegutt får det i seg.

#Middag #tips #kyllinggryte #couscous #mat #nam

 

 

To i En!

 • 24.09.2015 kl. 13:29

Hvordan er det mulig å være så ulik seg selv? 

Som person er jeg veldig usikker, jeg kan grue meg til ting jeg skal i flere dager før det skjer. Jeg kan droppe ting jeg har lyst til fordi jeg gruer meg dersom det er frivillig å gjøre det. Er det noe jeg må gjøre så gjennomfører jeg selvfølgelig alltid. Jeg kan gå på gata å føle at alle ser på meg, dersom noen hvisker eller snakker lavt da jeg går forbi er jeg sikker på at de snakker om meg, jeg hadde en gang en veske som jeg var litt usikker på om jeg likte, første gangen jeg brukte den var det noen som så en ekstra gang på den, etter den gangen har jeg ikke brukt den igjen. 

Men så skjer det noe, for dersom jeg er med barna mine, triller vogna eller leier hånda så blir jeg så trygg. I rollen som mor har jeg trua på meg selv, jeg vet at jeg gjør det som er det beste for barna mine. Jeg er så stolt av dem, og har ikke noe problem med å snakke med fremmede dersom barna er med meg, rett som det er kommer det jo folk bort og skal prate da man triller vogn og det er helt greit. Da kan jeg skravle i vei, smiler og er imøtekommende. Dersom toåringen bestemmer seg for å ikke ville høre da vi er på butikken så bryr jeg meg ikke om noen stopper opp og kikker, jeg gjør det jeg må der og da, jeg har båret henne ut i bilen og plassert henne svært misfornøyd i handlevogna etter at hun har prøvd å stikke av. Jeg satt meg ned på gulvet og snakket med henne om hvorfor hun må ha klærne på i butikken en gang hun plutselig bestemte seg for at hun ikke ville ha de på. Jeg har flashet puppen midt i Lilleputthammer fordi lillegutt ville ha mat der og da. Da jeg er på helsestasjonen er jeg trygg, og helsesøster hadde nok blitt veldig overrasket om hun hadde sett meg i en setting uten barn, for hun tror virkelig at jeg har kontroll på alt. 

Det har jeg altså ikke, jeg har kontroll da jeg er med barna mine, men på andre baner er jeg ikke akkurat mye å skryte av.... 

#mamma #mammarollen #personlig

Rolig morgen

 • 24.09.2015 kl. 09:30

De morgenene hvor vi kan ta det helt med ro, bli i senga helt til vi faktisk er klare til å stå opp, de morgenene hvor Storm Aleksander kan få spise frokost på senga og vi bare kan ligge å se på hverandre og skravle i en evighet, de morgenene hvor vi ikke må opp fordi vi skal noe... Jeg elsker de morgenene. Det er heldigvis mange av disse morgenene i permisjonstiden, og gud som jeg nyter dem. Det er ikke det at vi må ligge i senga til langt på dag, men det å kunne våkne sammen klokken 08.00 og kunne ligge i senga og småspise, duppe av litt og spise litt mer for så å stå opp klokken 09.00 det er jo så utrolig herlig. Jeg elsker permisjonstiden <3

#permisjonstid #morgen #mamma #baby #prins #kos

Tilfeldigheter

 • 23.09.2015 kl. 15:35

For 6 år siden satt jeg ved et bord på et utested i byen. Jeg trykket på telefonen min, og når jeg tenker tilbake på dagen så hadde jeg det nok ikke spesielt gøy. Jeg registrerte ikke mye av det som skjedde rundt meg, men plutselig satt du der ved siden av meg. Etter en stund begynte vi å snakke sammen, og jeg ble nok litt interessert for jeg la ned telefonen etterhvert. Hvor lenge vi satt der aner jeg ikke, men etter en stund sto vi utenfor og "flettet tomler", vi sto slik en stund før vi gikk for å få oss noe å spise, det var meg deg, min venninne og en venn av deg, vi snakket enda mer, du fortalte meg om datteren din. Dere fulgte oss hjem til der jeg bodde, vi utvekslet telefonnummer og dagen etter fikk jeg en venneforespørsel på facebook. Det ble mange sene kvelder med chatting, vi hadde får første date, vi så på Big Bang Theory, det ble mange slike kvelder og det har liksom blitt vår serie. Ting gikk fort, vi ble sammen, jeg flyttet inn på den lille hybelen din og alt dette før vi gikk inn i et nytt år. Det skulle vise seg at dette var et forhold som skulle holde. Vi fikk en brå start, det var trangt om plassen og vi fikk innblikk i hverandres vaner og uvaner fortere enn hva som kanskje er normalt. Det tror jeg har vært med på å forme forholdet vårt til det vi har idag, et forhold med små diskusjoner, men aldri krangling. På disse 6 årene har vi fått 2 barn sammen, vi har kjøpt hus, bil eller biler kan vi vel si, vi kan kalle hverandre mann og kone, vi har hund og katt. Vi er ferdig utdannet, har fast jobb begge to og vi er enda unge, vi har mange år igjen sammen, mange lykkelige år. 

Jeg tror ikke på tilfeldigheter, det var nok meningen at jeg som aldri var ute skulle ut akkurat den kvelden, at vi skulle velge akkurat det utestedet begge to, at din venn skulle sette seg ned ved min venninne og at du skulle komme etter. Det er en mening med alt, og akkurat denne gangen skulle det bli 100% klaff fra første stund.

Jeg elsker at vi bare bruker to puter av hele sofaen, jeg elsker at vi kan være stille sammen, jeg elsker at vi utfyller hverandre så bra og jeg elsker at vi kan tulle så vi ruller rundt på gulvet av latter <3 Jeg elsker deg kjære <3#kjærlighet #tilfeldigheter #skjebnen #perfekt 

Del 3: Dåp.

 • 23.09.2015 kl. 13:01

Gaver!

Storm Aleksander fikk så utrolig mye fint til dåpen sin. Her er noe av det.

#Dåp #gaver #gutt

Tips: Ammende mødre.

 • 22.09.2015 kl. 17:22

Alle ammebhene mine er fra H&M, og de er ikke akkurat så mye å skryte av. De passer rett og slett ikke helt til min kropp, de er for vide og det er ikke mulig å stramme stroppene nok ettersom de er delt i to og dermed bare kan strammes "halve veien" om dere skjønner hva jeg mener. Men på fredag var jeg ganske desperat etter å finne meg en hvit ammebh før søndag, jeg hadde hvit kjole, derfor måtte jeg ha en hvit bh til å ha under, og de jeg hadde de er så utvasket at de nesten ikke sitter på. Jeg duret rett inn på H&M som vanlig, men der hadde de ikke igjen i min størrelse, heldigvis vil jeg si.. Jeg tok turen videre til kappahl, og der hadde de ikke stort utvalg, men de hadde en ammebh som passet perfekt til mine krav, ja hvertfall så godt som. Den har stropper som kan strammes hele veien, den har polstring(som kan tas ut), den har ingen spiler og den er myk i stoffet. Den er ikke spesielt sexy, men herregud så god! Jeg prøvde den på da jeg kom hjem og jeg hadde ikke lyst til å ta den av igjen. Den satt så godt, den har en brei kant under brystene som gjør at den ikke gnager, og stroppene kunne jo strammes så den satt ordentlig. Billig var den også, jeg betalte 209 kr, men da var det 25% rabatt, ikke billig tenker du kanskje, men jo, for det var to i pakka, en svart og en hvit.Det er et lite minus som jeg har oppdaget etter å ha brukt den litt, og det er at polstringen av og til folder seg da man skal amme, slik at den er dobbel da man tar opp igjen bh`n, men det er så enkelt å vri den på plass at jeg egentlig ikke tenker så mye over det.

Så denne vil jeg absolutt anbefale til dere andre mammaer der ute, eller hvertfall til dere mammaer som er som meg og ikke har så "stort matfat", hvordan den er for de som trenger ekstra støtte vet jeg ikke, så det skal jeg ikke uttale meg om.

#tips #ammebh #mamma #amme #svart #hvit 

Del 2: Dåpen.

 • 22.09.2015 kl. 13:12

Maten og kakebordet!

Oy oy oy, den maten og de kakene. Vi hadde bestilt koldtbord, jeg synes de er så enkelt og greit å bestille maten, jeg liker nemlig ikke å lage mat til så mange, får så innmari prestasjonsangst. Maten var veldig god, og det var noe for enhver smak, både store og små var fornøyde. Etter å ha fått i seg denne maten skulle man ikke tro det var plass til mer, men det var det altså, ja hvertfall litt.Oreobunn med sjokoladefyll.

Kransekake

suksessterte

pavlova

sjokoladekakeBrownieskake med sjokoladekrem.

Og selvfølgelig, selveste dåpskaken, jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg hadde laget den selv, men sannheten er at jeg ikke har laget en eneste kake. Dåpskaken bestilte vi av en bekjent, han er så utrolig flink, kaken både ser bra ut og smaker utrolig godt!!!Det ble igjen både mat og kaker, maten ga vi bort til de som ville ha, og kakene tok vi med hjem, det meste tok mannen med seg på jobben idag, det som kunne frysesned er i fryseren og det lille som ble igjen etter det står i kjøleskapet. Det meste har blitt spist idag, men det er enda igjen litt av dåpskaken, spørs vel om jeg kanskje må ta et lite stykke til kaffen i morgen ;) 

#dåp #mat #kaker #koldtbord #dåpskake  

Morning bliss

 • 22.09.2015 kl. 10:12

Keep smiling becaus life is a beautiful thing,  and there's so much to smile about!!
Marilyn Monroe

God morgen dere fine <3
Her startet dagen lovlig seint, klokken 09.15 kikket jeg opp i senga til lillegutt og ble møtt av et stort smil. Det er så herlig å ha morgener der vi bare kan ta oss tid og nyte permisjonstiden <3
Nå ligger han og leker rett foran meg, jeg drikker kaffe <3 

I'm so in love <3

Del 1: Dåpen.

 • 21.09.2015 kl. 17:12

Dagen i går var helt perfekt, vi koste oss med mat, kaker og godt selskap. Barna lekte både inne og ute, de lo og løp i ring, så tror de hadde det bra også. Storm Aleksander satt tydeligvis igjen med mange fine inntrykk han også, for han lo i søvne i går kveld <3

Jeg tenkte jeg skulle begynne med å vise dere bordpynten, så får dere se kakebordet, bilder fra seremonien i kirka og kanskje noen gaver etterhvert. Veldig enkel pynt, men jeg synes selv det ble veldig fint. Serviettene med navn og dåpsdato er bestilt fra eBay, og smokkpynten og pompomsene er også derfra. 

#dåp #pynt #servietter #personlig 

3 måneder

 • 21.09.2015 kl. 12:27

Lille gutten min er allerede 3 måneder, eller han ble 3 mnd den 12. september, og idag var vi på 3 mnd kontroll på helsestasjonen. Jeg synes det er så gøy å komme på helsestasjonen med den fine gutten min, han får så mye skryt. Han er en sterk gutt som snur seg fra magen til ryggen, holder hodet sitt bra og i tillegg til å være bra motorisk så babler han også som en foss, han er blid og fornøyd og legger så bra på seg. Alt er perfekt med andre ord! Det å ha en liten baby for andre gang er så mye enklere enn første. Jeg er mye tryggere på meg selv, og bryr meg ikke så mye om tips og råd fra andre, jeg gjør det som er best for min baby. Jeg skal jo ikke legge skjul på at det av og til er tungt med baby i hus, det tror jeg alle som har vært der selv skjønner, men vi er så heldige, han er jo stort sett blid og fornøyd, han sov ikke så godt de første 9-10 ukene, men det er egentlig glemt nå, nå kan han sove i 5-6 timer i strekk på natta, og det er jo utrolig godt. Så den lille gutten vår gjør det enkelt for oss, det setter jeg jo selvfølgelig veldig pris på. Men uansett, timen på helsestasjonen... han følger kurven sin perfekt, nå har han blitt 61.5 cm lang, altså 11 cm har han strekt seg på 3 mnd, og han veier 6590 gram, da han ble født veide han 3484 gram, så han har jo lagt på seg drøyt 3 kilo. Så nå fortsetter vi fullammingen og skal bare kose oss fremover.

 


Luringen min <3

#mamma #permisjon #kontroll #3mnd #perfekt

Vel overstått

 • 20.09.2015 kl. 20:12

Vel overstått dåp, jeg er så fornøyd med dagen, barna har oppført seg eksemplarisk, små engler hadde vi med å gjøre i kirka og jeg er så stolt i mammahjertet <3
Kjøleskapet er stappet av kake og jeg er helt skutt og har plantet rompa mi i sofaen og her skal jeg bli en liten stund før jeg skal finne senga.

Kommer tilbake i morgen med litt bilder fra dåpen.

#dåp #familie #mamma #pappa

På farten.

 • 19.09.2015 kl. 20:26

Herregud nå var det godt å sette seg ned. Jeg har ikke sitti rolig siden tidlig i dag. Ja bortsett fra da vi spiste middag da. Vi dro til lokalet hvor vi skal ha dåpen ganske tidlig på formiddagen,  der fikk vi pyntet og ordnet før vi dro hjem og fikk i oss litt mat.  Så gikk turen rett til Hamar for å handle og vips var klokken nesten 17.00. Da var det hjem og lage middag,  dusje/bade unger og få de i seng.  Så var det å hoppe i dusjen selv og nå sitter jeg endelig i sofaen med lillegutt på armen. Egentlig skulle jeg ha  fønet håret og lakket neglene mine, men det må vente.

Dåpskjolen er klar med blått bånd.

Ordnet en haug med pynt. Godt å være ferdig.  Nathalie synes det var skikkelig rart at vi hadde med bleiene hennes, men det var egentlig bare lysestaker oppi der ;)

Tips: Føl deg bedre i en travel hverdag.

 • 19.09.2015 kl. 14:38

Når man går hjemme dag ut og dag inn har man lett for å gå i joggebukse og hestehale-fella. Med en liten baby i hus er det ikke alltid jeg får muligheten til å ordne meg selv. Det er dager hvor han helst vil være på armen hele tiden, og da jeg først får lagt han fra meg må jeg prioritere å få i meg mat. Men det er også dager hvor han kan sove mye, og de dagene kan jeg bruke til å ta litt vare på meg selv, jeg bruker jo egentlig aldri joggebukser da, men jeg er alt for flink på å ikke børste håret, ha flasset neglelakk og maskara som er kastet på øyenvippene, og disse dagene hvor han sover mye prøver jeg altså å komme meg ut av dette. Så til dere med små barn i hus, her kommer noen enkle tips for å føle seg litt bedre i hverdagen.

1. Ha på ny lakk på hender og tær.

Jeg bruker gjerne bare en lyserosa, og har jeg skikkelig dårlig tid så slenger jeg bare på en blank lakk, den gjør faktisk at jeg føler meg mye freshere med en gang, neglene ser mye friskere ut. 

Bilde fra salongen.blogg.no

2. Vask håret.

En god hårvask hjelper mye, har du ikke tid til å ta en dusj kan du jo bare slenge hodet inn i dusjen. Til nød fungerer det bra med tørrshampoo også. Dersom jeg har litt bedre tid så synes jeg det gjør litt ekstra for selvfølelsen å slå til med en hårkur. 

3. Barber leggene.

Det er ikke mer som skal til enn glatte legger.

4. Hestehalen.

Gjør noe litt ekstra med håret, ikke bare sleng det opp i en messy hestehale. Lag en flette i hestehalen, ha i en pynt, flett hele håret eller bare lag en flette i panneluggen slik at du får håret vekk fra ansiktet. 


Bilde fra google.no

5. Sett på noen klær som gjør at du føler deg fresh.

Glem joggebuksa, finn heller frem jeans, skjørt eller en kjole som gjør at akkurat du føler deg fin. 

 #skjønnhet #tips #mamma #baby #tid

God morgen

 • 19.09.2015 kl. 10:12

Idag er det dagen før den store dagen, vi har litt vi må gjøre, blant annet pynte lokalet, men akkurat nå sover lillegutt sin første bikk i vogna, noe som betyr at vi ikke får reist noe sted enda. Det er egentlig helt greit, for da får vi en rolig stund i sofaen med en kopp kaffe før vi må ut på farten. Jentene har akkurat spist frokost og sitter nå helt stille ved kjøkkenbordet og perler, Nathalie fikk virkelig smaken på perling etter i går. Så her i huset er det helt stille nå, den eneste lyden som bryter gjennom er Elvis, pusen, som slår maten sin ut av koppen for å leke med den. Egentlig en ganske herlig start på dagen. 


Bilde fra i går.

#Morgen #ro #planer

Nytt, men langt fra bedre!

 • 18.09.2015 kl. 14:47

Jeg går bortover gangen, mamma er med meg. De andre kikker på meg, noen peker, noen smiler, ikke de koselige smilene, men de ekle. De smilene som betyr, se på hu a, haha!!! Jeg har lyst til å holde hånden til mamma, men jeg er ikke helt sikker på om jeg gjør det eller ikke. Vi går inn i rommet, der er det flere. Alle snur seg. Jeg er sjenert, jeg har lyst til å gjemme meg bak mamma. Ingen sier noe. Du voksne som står helt der fremme, du sier hei, kommer ned, viser meg hvor jeg kan sette meg. Mamma skal gå, jeg vil ikke at du skal gå, jeg vil være med. Jeg vil ikke bli igjen alene. Du går, du må gå, kjenner jeg deg rett har du ikke så veldig lyst til å gå ifra meg. Jeg er sikker på at du kjenner det på hele deg at jeg er usikker. Du går..Jeg blir igjen alene, sitter der på plassen. Du sier et navn, men det er ikke mitt navn, bare nesten. Jeg tør ikke si ifra. Alle tror jeg heter det du sier nå. Det blir friminutt, jeg blir stående der alene. Noen jenter tar meg etterhvert med, jeg blir litt varmere i trøya etterhvert, jeg tør hvertfall og si noe. Da de spør om navnet mitt tør jeg etterhvert å fortelle at det ikke er helt riktig. Jeg sier navnet mitt til dem. De går til læreren etter friminuttet og forteller hva navnet mitt egentlig er. Det blir litt bedre. Det er fremdeles noen som peker, smiler de ekle smilene, ler litt til og med. De hvisker da jeg går forbi, jeg kikker ned. Det er litt bedre, men langt fra bra. Helt bra blir det aldri!

 

Første dagen på ny skole, 6. klasse, begynnelsen på det som skulle forandre meg for alltid!

Terapi for sjelen

 • 18.09.2015 kl. 11:44

Perling er virkelig terapi for sjelen. Jeg tror ikke det finnes mye som er mer beroligende enn å sette fargerike perler på et brett.  Jeg er sikker på at jeg og Nathalie kunne sitti slik hele dagen. Vi teller perler, sier farger og lager fine figurer. Herlig. 

Det er fredag,  det er helg og vi koser oss <3

Kosemorgen

 • 18.09.2015 kl. 08:58

Idag har jeg, Nathalie og Storm Aleksander enn kose seg hjemme dag. Nathalie fikk velge selv om hun ville i barnehagen eller være hjemme med oss, og da valgte hun sistnevnte. Så nå sitter jeg og ser på hundehviskeren, Nathalie ser på umizoomi på viaplay og Storm Aleksander sover enda. Vi har egentlig ikke noen planer idag, annet enn at vi skal kose oss sammen og ta en rolig morgen <3 Pakke i posten

 • 17.09.2015 kl. 20:04

En dag før tiden kom den, og jeg er sååå fornøyd. Jeg bestilte meg en ny kåpe fra Only her om dagen, jeg har ventet spent på den. Er alltid like spennende å se om klærne man bestiller er like fine i virkeligheten som på bildet, og ikke minst om man har valgt riktig størrelse. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er skikkelig fornøyd, den passet perfekt og den er faktisk finere i virkeligheten enn på bildet. 

Denne kåpen er god og varm, så den kan nok brukes til langt utpå senhøsten, og det kan man jo like. 

Innlegget kommer også litt senere enn planlagt fordi jeg måtte ha hjelp med å få tatt bilder, fjernkontrollen til kamera mitt har selvfølgelig bestemt seg for å takke for seg... 

#only #innkjøp #kåpe #ull 

17.09.2015

 • 17.09.2015 kl. 12:28

Idag er det fyr i peisen, kaffe eller kakao i koppen og pledd i sofaen-vær! 

Jeg har vært ute en liten tur for å få snuppa i barnehagen, og det var seriøst nesten så vi blåste bort. Med Nathalie i hånda og Storm Aleksander i bilstolen med pledd over hele seg løp vi ut i bilen, satte barna inn i rekordfart og kom meg inn i bilen selv. Gud så ufyselig. Når jeg ser ut av vinduet nå er jeg så glad for at jeg ikke må ut igjen med en gang. Jeg får ikke sitti under noe pledd enda, for idag er det vaskedag. Klesvasken er sortert, og jeg overlevde, men den må vaskes også, det er så utrolig kjedelig. Resten av huset skal også ryddes og vaskes, og jeg har allerede brukt for lang tid på å få i meg kaffekoppen og oppdatert her inne. Så nå må jeg faktisk løpe, du kan jo banne på at med en gang jeg har begynt å tørke støv så våkner Storm Aleksander ;) Skikkelig høstvær og jeg fryser!!!!

#Høst #kaldt #regn #vaskedag

Den nakne sannhet.

 • 17.09.2015 kl. 10:56

Jeg har et vanvittig problem, det bygger seg opp, blir høyere og høyere for hver dag som går. I dag er det blitt så høyt at jeg er redd for at det skal velte, falle sammen, rive meg med i fallet. Jeg er redd!!! Jeg burde begynne å ta det fra hverandre bit for bit, men jeg vegrer meg, jeg vet at dersom jeg begynner kan jeg ikke stoppe, jeg må fullføre. Jeg vil virkelig ikke begynne, og jeg vet at dersom jeg klarer å ta det fra hverandre så holder det seg nede i noen dager, så begynner det å bygge seg opp igjen, og etter en uke ha jeg samme problemet igjen. Jeg må holde igjen døren, jeg kan ikke sette den på klem en gang, for da blir det kaos. Ja, det er faktisk ikke tull, dersom jeg åpner døren nå er jeg redd for at alt kommer på en gang. 

Jeg kan ikke utsette det mer, jeg må gjøre det... Jeg må gjøre det nå!!
Jeg må ta fatt på dette berget av klesvask, og jeg må gjøre det nå!!!

Og etter det må jeg vaske speilet, hihi.. Små barn + speil = flekker.. 

#Berg #vask #prosjekt #uoverkommelig #mamma #familie 

Hair!

 • 16.09.2015 kl. 14:22

Idag har jeg og Storm Aleksander vært en tur hos frisøren, var greit å få ordnet håret mitt litt før dåpen på søndag. Kaffe, hårvask, og ro, det kunne ikke passet bedre, for jeg kunne seriøst ha sovnet i stolen. Jeg er så trøtt enda jeg egentlig føler at jeg har sovet greit i natt. Men det er vel noe at da man får litt egentlig er det så godt at man kjenner hvor sliten man egentlig er, ja for det er egentid selv om jeg hadde med meg lille prinsen, for han sov jo gjennom det meste av besøket ;)

Og slik ble det, likt som sist, så ikke så spennende, men det er godt å få frisket opp fargen litt . Håret mitt begynner jo å bli langt også, hurra!!! Jeg har seriøst spart i 2 år, jeg tror jeg har satt rekord i saktevoksende hår. 

Men nå må jeg løpe, lillegutt vil ikke leke med babygymmen sin lengre. 

#frisør #hår #mamma #egentlid 

Lampeskjermen

 • 16.09.2015 kl. 10:06

Jeg får så vondt av lille pusen vår. Han var hos veterinæren i går og fikk klippet vekk manndommen sin. Det er jo til hans og nærmiljøets beste, og også noe vi har forpliktet oss til ettersom vi har fått han gjennom dyrebeskyttelsen. Men det å se at han er så misfornøyd og ukomfortabel er ikke noe gøy. Mannen hadde ikke kommet mer enn innenfor døra her hjemme med pusen før han måtte dra tilbake til veterinæren for å kjøpe krage, han klarte jo ikke å la såret være. Så nå går han her da å dulter borti alt, endrer sovestilling hele tiden fordi kragen er i veien og gjør noen heller dårlige forsøk på å få den av. Håper det snart er så han kan ta den av, og at han snart blir seg selv igjen.#pus #veterinær 

Gifts

 • 15.09.2015 kl. 19:28

Når du kommer inn i en butikk og blir møtt av en smilende mann som sier hyggelig "god dag! Kan jeg hjelpe deg med noe?" uten å bli for påtrengende, tilgjort og masete, ja da får man lyst til å kikke mer i butikken. Vanligvis får jeg mest lyst til å løpe ut igjen da de ansatte med det påklistra smilet spør om de kan hjelpe meg. Men denne gangen fikk jeg lyst til å bli i butikken, jeg kikket meg rundt uten noe mer mas fra den hyggelige mannen, og det endte med at jeg la igjen litt penger hos han. Ikke nok med at han var oppriktig hyggelig,  jeg fikk til og med en liten gave på kjøpet. Det var utrolig koselig :)

Røkelsen som jeg fikk med på kjøpet. Den luktet faktisk godt også :)En liten trekasse til å ha oljekarafflene og salt og pepperbøssene mine i ble med hjem :) Har sett etter noe passende å ha de i så lenge nå, og endelig fant jeg noe som kunne brukes. Fargen passet også rett inn sammen med brødboksen,  mamma-kaffekoppen og kaffebeholderen vår. Perfekt. 

#kremmerhuset #gave #kjøkken 

My new friend.

 • 15.09.2015 kl. 17:00

I'm in love!!!!

Jeg har fått meg en ny liten venn, en slank, elegant og lett liten venn. Jeg har fått min helt egen Mac Book Air. Jeg har ønsket meg en slik lenge, jeg ønsket meg en da jeg begynte på veiledning 1, og nå som jeg har begynt på veiledning 2 blusset ønsket opp igjen. Jeg har ikke hatt en egen data på lang tid, jeg og mannen har delt en og det har fungert greit det altså, men da vi begge jobber og skulle hatt den samtidig så er det ikke akkurat praktisk. Så da mannen kom hjem etter korpsøvelsen i går med en elkjøp-pose i hånda ble jeg så glad. Vi hadde snakket på at vi skulle ordne en, og at han fikk ordnet det i går gjorde meg så glad. Dette er en alt for tidlig julegave fra mannen min. Så tusen tusen takk mannen min <3 Jeg elsker deg <3

#mac #MacBookAir #ny #gave Tips- Middagsmeny

 • 15.09.2015 kl. 13:49

Vi ender nesten alltid opp med å sitte seint på søndagskvelden, tråle nettsider opp og ned for å finne middager til den kommende uken. Vi liker å storhandle, gjerne for mer enn en uke om gangen også etter som vi har sett at dette er noe vi sparer masse penger på. Men da vi sitter der da på søndagskvelden og har mest lyst til å finne senga ender vi opp med å finne en eller to middager, og vi er i gang med småhandlingen igjen. Vi har nå bestemt oss for å gjøre noe med dette, og har derfor laget en meny som går over 4 uker. Denne menyen skal gå på rundgang, og dersom vi blir lei noen av rettene kan vi selvfølgelig bytte de ut etterhvert. Jeg tror dette vil gjøre jobben så mye enklere i noen uker fremover. Og jeg tenkte at det kanskje kunne være til hjelp for dere også, jeg regner med at jeg ikke  er den eneste som sliter med å finne på middager. På denne måten er det heller ikke så lett å havne i "frossenpizza-fella". Vi har det samme til middag hver fredag og lørdag. Tommel-opp for pizza-fredag og taco-lørdag. De andre dagene har jeg hatt fokus på å få inn både fisk og kylling hver uke. Jeg har også prøvd å finne sunne, eller hvertfall litt sunne, det skal være grønnsaker til alle middagene. Det som gjenstår nå er å lage en handleliste til disse middagene slik at jeg slipper å lete frem ingrediensene hver gang.

Om det er flere der ute som sliter med å finne ut hva som skal stå på menyen, så kanskje dere får noen tips herfra. 

Ha en fin dag videre fine mennesker <3

#middag #tips #4uker #variert #mat

JEG ER STOLT AV MEG SELV!!!!

 • 14.09.2015 kl. 19:32

Idag gir jeg meg selv en klapp på skulderen, jeg tør påstå at jeg taklet mammarollen meget bra i kveld. Det har seg sånn at Nathalie alltid har vært en drøm å legge på kveldene, jeg tror jeg kan telle på en hånd de gangene hun har tullet ved legging, og det er sikkert et år siden sist. Hun har faktisk sovnet av seg selv i egen seng siden hun var ca 3 mnd, og det er ikke å ta i en gang, vi har vært superheldige. Men altså, jeg la henne idag, litt tidlig fordi jeg var veldig klar over at hun må opp tidlig i morgen og hun er et lite sovedyr. Jeg ga henne en suss og gjorde alt som jeg pleier. Så gikk jeg ned og satte meg i sofaen for å nyte stillheten, Ole-Anders og Emmeli er på korpsøvelse og Storm Aleksander sov i vogna si så jeg var helt alene. Men etter kanskje 20 minutter kunne jeg høre at hun ropte "mammmmmaaaaaa" fra rommet sitt og hun gråt litt. Ikke den hysteriske gråten, men den hun bruker da hun egentlig ikke er lei seg, men gråter for å fortelle at hun ikke er enig. Jeg gikk selvfølgelig opp til henne og kunne tydelig se at hun presset på gråten for å få frem noen tårer. "Ikke sova, ikke sliten" sa hun. Jeg bekreftet rolig at jeg hørte hva hun sa, men at hun måtte sove fordi hun skulle opp tidlig i morgen. "Nei, ikke sova" sa hun igjen. Hva gjør jeg nå, tankene spant i hodet og jeg kunne høre at Storm Aleksander begynte å våkne nede. Så jeg brukte den taktikken som alltid fungerer, jeg ga henne et valg. Jeg bekreftet igjen at jeg hørte at hun ikke ville sove og fortalte at hun måtte det allikevel, men hun kunne få velge om døra skulle være åpen eller lukket. Hun valgte å ha døra åpen, hun sluttet å gråte og jeg gikk ned. Hun ligger i senga si enda, og har ikke gått ut av den en eneste gang. Jeg kan høre at hun fremdeles ikke er helt i drømmeland, og det er helt greit, men det er viktig for meg at hun forstår at da jeg har sagt det er natta, så er det natta og da skal hun være i senga. Det lyktes jeg med i dag, og jeg er skikkelig stolt av meg selv. Jeg i likhet med de fleste andre liker ikke at barna mine er lei seg, men allikevel så klarte jeg å holde meg rolig, snakke med henne om situasjonen og jeg fikk henne til å forstå. Ja, jeg er rett og slett skikkelig stolt av meg selv som mamma idag, og det skal jeg ikke legge skjul på heller. 

 

JEG ER STOLT AV MEG SELV OG JEG ER EN GOD MAMMA!!!!!

#mamma #oppdragelse #sove #stolt

Hvorfor blogger jeg?

 • 14.09.2015 kl. 17:12

Hvorfor blogger jeg? Det er et spørsmål jeg fikk for en stund siden i en kommentar, og det tenkte jeg å svare på nå. Så ja, hvorfor opprettet jeg egentlig denne bloggen? For å bli stor, kjent og vinne en vixen?? Haha, nei tror ikke det. Jeg begynte å blogge, eller jeg begynte å blogge igjen, fordi jeg har et behov for å skrive. Jeg er ikke flink på å snakke om følelsene mine. Jeg stenger meg inne, jeg tenker ihjel alt som skjer rundt meg, dveler på ting og alt har lett for å bli mye større enn hva de egentlig er.. Måten jeg kan uttrykke meg på er nettopp skriftlig, derfor ville jeg opprette en blogg igjen. Jeg har skrevet noen personlige innlegg, noen innlegg som sier litt om hvordan jeg er som person, og hva jeg tenker og hva jeg har opplevd. Jeg håper at noen av mine tanker og erfaringer kan hjelpe noen der ute, at noen kanskje kan kjenne seg igjen i det jeg skriver og se at de ikke er alene. Jeg håper også at ved å skrive ned tankene mine, og kanskje ikke alltid poste alt heller, så kan jeg vokse litt som person, kanskje kan jeg bli tryggere på meg selv, bli flinkere til å snakke om det jeg tenker og kanskje kan jeg etterhvert klare å la fortid være nettopp det og få troen på at jeg er bra nok, bra nok for meg selv..

Kanskje kan ikke denne bloggen gjøre noe av dette, men da har jeg da hvertfall prøvd da, jeg har ikke låst meg inne, jeg har gjort et forsøk, en innsats.

Innimellom, eller faktisk store deler av tiden så er det "hverdagspjatt" som blir publisert her, jeg er en mamma, en bonusmamma og kone til verdens fineste mann, og det er jeg veldig stolt av. Jeg har hverdagslige ting jeg vil dele, tips og erfaringer, ting som ikke er dystre, men de små høydepunktene. Og det er også for meg selv, og litt for dere også. Kanskje kan jeg få noen til å le, eller hvertfall smile, kanskje kan jeg hjelpe en førstegangsmamma i valget av vogn, stelleveske eller annet babyutstyr, kanskje kan jeg tipse ei jente der ute om noen gode hudprodukter, hvem vet.. Det kommer jo an på hvem som leser dette. Kanskje hjelper jeg ingen?!? men da har jeg hvertfall hjulpet meg selv, jeg kan bla meg nedover i innleggene, jeg kan se på bildene som er publisert, jeg kan lese tekstene og huske de små tingene. Det kan få meg til å smile!!!

 

Derfor vil jeg blogge, derfor er jeg her!!

 

#blogg #personlig #hvorfor #blogge

Dåpen rett rundt hjørnet.

 • 14.09.2015 kl. 13:21

Nå er det under en uke igjen til dåpen til lillegutt. På søndag er den store dagen og det meste er faktisk klart.  Kjolene til meg og jentene er hengt opp, dåpskjolen er prøvd og den passer. Dressen til Ole-Anders er renset og klar. Kaken er bestilt og den skal hentes på lørdag.  Maten er bestilt og den blir levert til lokalet på søndag.  Pynten ligger samlet og klar i en boks som jeg skal ta med meg til lokalet på lørdag slik at vi kan pynte og gjøre det klart. 

Det vi mangler er blått sløyfebånd til dåpskjolen, jeg syntes han skulle slippe det rosa, hihi. Og vi mangler,  kaffe, te, brus/Farris og saft. Men dette skal vi få ordnet i morgen eller onsdag. Jeg er veldig klar og gleder meg faktisk til dåpen, det er en helt annen følelse enn jeg hadde da Nathalie skulle døpes, da var jeg bare stresset for at ting ikke skulle være bra nok og redd for at hun skulle gråte i kirka. Det bekymrer meg ikke det minste denne gangen. Jeg vil tro det er forskjellen på å gjøre det første og andre gang. Bunaden til EmmeliKjolen min.Kjolen til Nathalie.Dåpskjolen til Storm Aleksander, den er strikket av mamma, og Nathalie brukte den også <3Personlige servietter, som er sååå fine og resten av pynten. Jeg gleder meg skikkelig til å pynte på lørdag :)

#dåp #klar #babyboy #mamma #pappa #familie

My view

 • 13.09.2015 kl. 18:25

Idag har mannen vært høyt oppe i været hele formiddagen.  Vi har fått gjort litt jobb med taket på huset, så han har vært oppe i lift. Jeg måtte selvfølgelig bli med en tur opp, bare for å se på utsikten og litt for å utfordre meg selv. Jeg er ikke spesielt glad i høyder.  Nathalie ville også være med mamma og pappa opp i høyden og det fikk hun faktisk lov til. Den jenta er så interessert i store maskiner, favorittprogrammet hennes er "store maskiner" på NRK super :P
Hun var ikke redd i det heletatt og syntes det var så stas å være så høyt oppe og hun vinket ned til farfar som sto på bakken. Mammaen holdt på å klemme hånden hennes i stykker,  men det virket ikke som om min liløe frykt smittet over i det heletatt. Jeg er utrolig glad for at jeg ble med, for utsikten var sååå fin <3Pappa tok også bilde av oss fra høyden, vi ble veldig små :P10 ting jeg elsker og hater.

 • 13.09.2015 kl. 14:19

Jeg elsker...

1 å bli kost på håret og ryggen

2 å høre på hva andre har å fortelle, både gleder og sorger.. Jeg er nysgjerrig av natur..3 å tilbringe tid med barna mine.

4 å pynte meg.

5 å reise.6 å ta alt for lange dusjer.

7 å kjøpe nye ting til huset, jeg liker å se at jeg kan få til å gjøre det koselig.

8 å sitte helt inntil mannen i sofaen da vi ser på tv om kvelden.

9 å høre datteren min si mamma!! Det å bli mamma er noe jeg har ønsket så lenge jeg kan huske, så at jeg faktisk er mamma nå er veldig stort for meg.

10 å kunne ta det helt med ro om morgenen, drikke kaffe, se tv og bare ha det helt stille rundt meg. 

Jeg hater...

1 edderkopper av alle slag, små som store, jeg blir så redd at jeg får mest lyst til å gråte.2 å gå inn i mørke rom, jeg innbiller meg at det er noen der inne.3 å bli stoppet av selgere da jeg er på kjøpesenter, jeg går store omveier for å slippe å prate med deg.

4 å ta telefonen da jeg ikke vet hvem som ringer, og egentlig da jeg vet hvem som ringer også.5 å gå alene ute i mørket, jeg ser ting som ikke er der og skremmer opp meg selv.

6 å ikke få se ferdig hele filmen dersom jeg har begynt.

7 å vise meg ute uten sminke. 

8 å gjøre noe nytt, spesielt om jeg må gjøre det alene.

9 jeg hater å kjøre bil om vinteren.

10 å ta blodprøver, vaksiner... ja alt som har med nåler å gjøre. Da vet dere litt mer om meg. Familiekjær, redd for å være alene og å gjøre nye ting, men elsker å høre på andre.. Der har du meg!! 

#elsker #hater #meg

Fashion No-No's

 • 12.09.2015 kl. 11:45

Det er ikke mye jeg synes er horribelt altså, alle må få gå med hva de vil mener nå jeg, men jeg har allikevel noen plagg og kombinasjoner jeg aldri ville gått med selv, og noen av de får meg kanskje til å tenke oh-no da jeg ser det på andre også. Her er noen av de;

Tights som bukse. Det fungerer ikke, eller da skal du hvertfall ha jævlig bra rumpe.

Korte tights under kjole/shorts. Enten bruker du strømpebukser eller lang tights, eller så får du gå uten. 

UGGS, neitakk, tøfler er noe jeg bruker hjemme i stua.

Er det hull i tightsen din kan du like godt kaste den.

Short shorts, vil du vise rumpa får du heller ta på en bikini.

Sokker i sandaler...

Stroppløs topp med BH med stropper under. Og er den i tillegg i en annen farge, ja da får jeg dilla.Så hva er dine fashion No-No's??

 

#fashion #no-no #fail

God morgen

 • 12.09.2015 kl. 08:42

God morgen fra sofakroken. Jeg og Nathalie koser og ser på barnetv.  En rolig og god morgen <3Ha en fin dag!!

New in

 • 11.09.2015 kl. 19:42

På den lille shoppingrunden min idag fant jeg litt mer enn bare kjole til dåpen. Jeg fikk også med meg to bukser, det er faktisk begrenset hvor lenge man kan gå med bare EN bukse i skapet. Det blir rett og slett litt for mye vasking av en bukse av gangen. Jeg har begynt å handle bukser på BikBok, de er jo så billig, 199kr paret og de holder seg så fine både i farge og form. Den jeg har fra før er svart, så i dag var det disse to som ble med meg hjem, en mørkerød og en grå.

Det er også så mange fine skjerf i butikkene nå, store myke skjerf i mange ulike farger og mønstre og skjerf får man jo aldri nok av, det kan nok tenkes at jeg må ut og handle litt mer til uken, for jeg skulle hatt noen nye overdeler også. Dessuten hadde de så fint skjørt på Only som jeg angrer så veldig på at jeg ikke så litt nærmere på...

#innkjøp #mote #bukser #bikbok

Nødhjelp!

 • 11.09.2015 kl. 14:58

Idag kom jeg og Storm Aleksander oss litt ut av huset, og det var så godt. Vi tok oss en tur på kjøpesenteret for å kikke litt, og jeg skulle ha kjole til dåpen som er neste helg. På vei inn ble jeg stoppet av ei dame, hun skulle gi litt informasjon om reint vann rundt om i verden, de skulle verve medlemmer for å samle inn penger til nødhjelp. Det er jo utrolig fint, og ikke minst viktig. Men det jeg ikke satte så veldig pris på var at da jeg spurte henne om det var mulig å gjøre dette selv hjemme slik at jeg kunne diskutere det med mannen min først, så ble hun litt brysk og sa at det var mulig, men at de helst ville at vi skulle gjøre det der fordi de hadde administrasjonsutgifter som måtte dekkes. Da tenker jeg, ja ok, jeg kan betale for at andre skal få reint vann, jeg ville gitt mye om det kunne hjelpe faktisk, men hvor mye av det jeg gir kommer egentlig frem til de som trenger vannet, og hvor mye går med til administrasjonsutgifter? Jeg er ikke interessert i å betale masse penger for at noen få kroner skal komme frem til saken. Nei, da skal jeg heller finne en annen måte å hjelpe på.. #nødhjelp #administrasjonsutgifter #hvemfårpenga 

Oppdatering på treningsfronten.

 • 10.09.2015 kl. 22:03

Jeg er så skuffet over meg selv. Jeg hadde jo til og med skrevet om treningsplanene mine her på bloggen, men det var tydeligvis ikke nok. Midt mellom amming, syk 2 åring, et hus som bør se litt ok ut, klesvasken som aldri sier stopp og nå studier så har jeg rett og slett lagt treningen på hylla. Jeg finner ikke tiden til å gå til barnehagen og  jeg finner ikke tiden til å trene styrke hjemme i stua. Jeg finner ikke tiden og jeg finner ikke lysten. Jeg har sveket meg selv.

Det som egentlig er litt dumt, men som ikke er så dumt allikevel er at kroppen min uansett endrer seg, den blir sakte,  men sikkert mindre. Jeg vil jo tro det skylles ammingen. Så selv om treningen ikke er noe å skryte av så tenkte jeg at jeg kunne dele tallene mine med dere, så får vi se da om jeg finner igjen lysten til å trene etterhvert. 

8 uker etter fødsel
Hofter: 99
Midje: 80
Lår: 57

10 uker etter fødsel :
Hofter: 92.5 
Midje 72,5
Lår:55 

12 Uker etter fødsel:
Hofter: 91
Midjen :71
Lår:54.5

Så dette er da meg, all numbers.

#trening #skuffa #nulltrening

Hvem er jeg?

 • 09.09.2015 kl. 18:57

Hvem er jeg egentlig? Har jeg noen hobby, noe som interesserer meg litt ekstra? Hvilke positive egenskaper har jeg? Hvilke negative egenskaper? Det er noe av det vanskeligste jeg kan svare på. For jeg aner virkelig ikke, jeg har rett og slett ikke peiling. Jeg vet at jeg er skikkelig god på å ikke snakke om de jeg føler, jeg vet at jeg er skikkelig god på å late som at alt er bra selv om det egentlig ikke er det, og jeg er ganske glad i å lese krimbøker, men det har jeg aldri tid til. De to siste dagene har jeg vært på skolen, jeg driver å skal ta 15 studiepoeng til i veiledning, jeg tok 15 studiepoeng før Storm Aleksander ble født. En viktig liten detalj i veiledning  er at du kjenner deg selv, vel der har jeg et problem. Jeg vet rett og slett ikke om jeg kan si at jeg kjenner meg selv så godt. Hva betyr det da?? Hva galt har jeg gjort frem til nå, jeg er 26 år, og jeg vet egentlig ikke hvem jeg er. Hvordan skal jeg finne meg selv? Jeg vet hvertfall at jeg skal fullføre disse 15 studiepoengene, men det er nok ikke nok for at jeg skal finne meg selv. Jeg trenger noe mer, men hva? Kanskje det er noen flere der ute som har vært gjennom det samme?? Hvordan fant du deg selv?? Gi meg noen tips da vel :) Jeg trenger virkelig hjelp. Jeg vil komme meg ut av skallet mitt, men hvor begynner jeg??

Bilde fra google!

Why??

 • 07.09.2015 kl. 12:23

det er så rart hvordan vi er skrudd sammen, hvordan hjernen og minner vårt fungerer. Det er ikke mange ukene siden jeg satt på sengekanten og vugget den lille gutten min i søvn klokken 03.00 om natten, det er ikke lenge siden jeg måtte stå midt på gulvet og se på tv på kvelden fordi det var det eneste som var bra nok for den nye sjefen. Han ble sint da jeg puttet han i sjalet, men etter noen knebøy sovnet han og sov bedre enn noen gang. Nå kan jeg legge han i vogna og han sovner av seg selv. Jeg kan legge han i senga og holde hånda på magen hans og han sovner klokken 22.00. Av og til trenger du å ligge på armen for å få sove, men det er bare en bonus nå, jeg trenger ikke å stå for å gjøre deg fornøyd lengre. 

Når jeg skal skrive ned hvordan ting var for noen uker siden, må jeg tenke meg godt om. Det at jeg var så frustrert over at du ikke ville sove før klokken 03.00 på natten er så godt som borte, det ligger hvertfall langt bak i hukommelsen. Jeg tar meg selv i å tenke at det alltid har vært som nå, men sannheten er jo at det ikke er sånn. Hvorfor fortrenges disse opplevelsene man har da man er så sliten? Hvorfor fungerer hjernen slik den gjør? Er det noe biologisk kanskje? Er vi skrudd sammen slik for at vi noen skal få flere barn med tiden?? Jeg vil egentlig tro det, for da man tenker over saken så glemmer man jo ganske fort hvordan det var i det denne babyen ble født også. Am I I right?? 

#mamma #baby #følelser #tanker 

Tur i skog og mark.

 • 06.09.2015 kl. 18:52

I går fikk jeg plutselig så utrolig lyst til å ta en tur i skogen. Det er alt for lenge siden vi har kommet oss ut i naturen, og det finnes jo ikke mye som er bedre enn frisk luft. Jeg kan egentlig ikke forstå hvorfor det er så lenge siden. Eller jo, jeg har jo en mann som har gått på krykker hele sommeren, det er nok grunnen. Men hvertfall så ble det en tur idag. Neo fikk løpe løs, Nathalie satt i bæremeisen på ryggen til pappa, og Storm Aleksander satt i bæreselen på magen min. Vi endte opp med å gå en tur på drøyt 5 kilometer, og det ble en liten stopp halvveis. Nathalie fikk en liten smoothie og Storm Aleksander krevde litt mat. Det var så utrolig herlig med frisk luft, og været var jo helt perfekt. Litt sol og passe temperatur. Masse blåbær var det også ;)Her stoppet vi for en liten pause.Nathalie var først litt kjei, men det ble mye bedre da hun fant ut hvor gøy det var å hoppe fra benken ;)

Pappa og Nathalie må se inn i det lille huset.Neste gang vi skal ut på tur må jeg nok ta med meg kamera, det er jo så mye fint å ta bilde av!

#tur #mamma #pappa #barn #skogen #familie

Bestemorstrikk

 • 05.09.2015 kl. 18:33

Nå som vi har noen dager som er litt kaldere er jeg veldig glad for at vi har noen fine og gode strikkeklær til lillebror. Heldig som vi er så må bestemor ha noe å holde på med, så da er det bare å legge inn bestilling. 

Idag har Storm Aleksander hatt på seg så fint sett i en nydelig brunfarge med de søteste knappene.

Jeg elsker ull :)

"Den perfekte stund"

 • 04.09.2015 kl. 09:23

Vi sitter i sofaen igjen, Nathalie og jeg. Vi ser litt på barnetv, men ingen av oss følger vel egentlig så veldig mye med, trodde jeg. Nathalie spiser fruktstang, jeg blir sittende å se på henne. Jeg kjenner jeg begynner å smile for meg selv. Herregud så nydelig hun er, ja selv der hun sitter med blåbær i panna, den jenta er virkelig helt utrolig nydelig. "Du!!!" sier jeg. "ja", svarer hun. "Du er go`jenta til mamma" følger jeg opp. "MHM" får jeg til svar. "Nathalie, mamma elsker deg skikkelig mye, du vet det??" Det går en stund, så svarer hun det som skulle briste hjertet mitt. "mhm, den er grønn... og gul"... Så peker hun på tv-skjermen. 

Jaja, hun bristet faktisk hjertet mitt, for fargen hun pekte på var faktisk grønn, og gul. Flinke jenta til mamma som har begynt å lære seg forskjellen på fargene. Og at jeg elsker henne, det vet hun, og jeg vet at hun elsker meg også. For det forteller hun meg de gangene hun ikke er for opptatt med å se på barnetv ;)

 

Dårlig samvittighet!

 • 02.09.2015 kl. 17:43

"Sitte fanget mamma!!" Nathalie har behov for mammakos.  Storm Aleksander har akkurat våknet og fått mat. Jeg setter meg på huk på gulvet og før jeg har fått lagt lillebror ned kryper jenta mi opp i fanget mitt.  Storm Aleksander blir lagt på gulvet, overlatt til seg selv og babygymmen sin.  Jeg tar med meg Nathalie opp i sofaen. Vi setter oss under pleddet og koser. På gulvet hører jeg den lille gutten min pludre, sparke med føttene mot pianoet som lager musikk og slår etter lekene. Jeg undres om han tror han er helt alene og jeg får behov for å gå ned til han.  Nathalie sitter enda på fanget mitt,  hun tar tak i hånden min og klemmer til. Hun forteller meg om det hun ser på tv'n, hun har også behov for litt mammatid. Hun har nesten ikke noe bare mammatid om dagen.  Hun må alltid dele meg med noen. Jeg blir i sofaen,  men jeg kjenner på den dårlige samvittigheten over å la babyen min ligge alene. Han høres fornøyd ut, men jeg er allikevel redd for at han føler seg alene.

Mammahjertet mitt forteller meg at jeg skal kose med jenta mi nå, for da Storm Aleksander bestemmer seg for at han vil ha kos eller mat igjen må Nathalie gå ned fra fanget igjen, da må lillebror få fanget til mamma igjen. De må dele..

Nye gardiner

 • 02.09.2015 kl. 14:21

Nå vil jeg vise dere mine nye gardiner, mine nye billige gardiner. Gardiner til drøyt 100 kr er veldig godt for lommeboka. Jeg liker virkelig at man kan fornye interiøret uten å ta knekken på både lommebok og humør. Mine gamle gardiner, sommergardinene mine, er hvite, de gjør spisestuen min lys og åpen. Men nå som været begynner å bli kaldere og det blir mørkt ute syntes jeg det var på tide med noe litt lunere, og endte opp med grå gardiner. Det ble veldig fint, og de matcher den nye lyslenken min perfekt. Gardinene er kjøpt på europris, og jeg må nok tilbake for å se om de har en duk som matcher som jeg kan ha på skjenken min, for akkurat nå har den en lilla duk og den passer ikke helt nå i høst synes jeg. 

Jeg har lyst til å ta meg en tur til på europris for å kjøpe flere gardiner, jeg skulle ha byttet ut de syrinfargede jeg har i stuen også. Kanskje jeg skulle gått for beige der, eller så blir det nok grå der også. Sofaen min er veldig lys beige/grå, så tror kanskje det kan bli finest med de grå.

Jeg er i skikkelig interiørmodus om dagen, jeg har lyst til å bytte ut og ordne alt her hjemme. 

Høst!

 • 01.09.2015 kl. 20:00

Mørket lusker rundt hushjørnet og behovet for lys blir større. Behovet for levende lys som gir litt varme er definitivt på plass igjen. Derfor har jeg vært på en liten handletur idag. 

Nå ble det høst i stuen, alt dette er fra Nille og prisen gjorde faktisk lommeboka glad. Ikke nok med dette, men jeg var innom Europris også, og der fant jeg gardiner til 55 kr lengden. Så de ble også med, jeg tenkte jeg skulle vise dere dem også, men akkurat nå er det for mørkt ute til at bildene blir noe bra, så det får jeg ta senere. Resultatet ble hvertfall en lunere spisestue. 

#interiør #billig #nille #europris #høst #lys 

God bedring

 • 01.09.2015 kl. 14:57

Det er ikke mye som er vondere for mammahjertet enn at barna er syke. Jeg får et behov for å legge alt til rette slik at de har det best mulig.  Jeg kunne fint sitti i sofaen en hel dag og bare gitt kos. Barnetv er lov i store mengder og all mat er bedre enn ingen mat.

Så her sitter jeg nå, med ei lita jente som er varm av feber. Tv'n står på og pappa har fått jobben med å lage mat idag.  Storm Aleksander har utrolig nok sovet lenge nå,  noe som har gjort at Nathalie har mamma helt for seg selv.  Perfekt :)God bedring til den lille snuppa mi <3

I dreamed a dream!!

 • 01.09.2015 kl. 11:05

Høsten er rett rundt hjørnet og jeg drømmer allerede varmere tider. Det er ikke det at jeg har så mye i mot høsten eller vinteren, det er bare det at jeg synes de årstidene er så fryktelig lange. Tanken på dem liker jeg egentlig veldig godt, men så kommer kulden og jeg blir lei etter to dager. Nå har jeg mest lyst til å bestille meg en sydentur som jeg kan se frem til. En tur for meg, mannen min og barna våre, en familietur. Jeg har sett på ganske mye forskjellig, og dette hotellet virker rett og slett fantastisk. Det ligger i Tyrkia, og heter Side East beach. Her er det fine bassenger for barna, lekeplass og flere restauranter. Barn under 12 år spiser gratis. Det virker rett og slett fantastisk.Håper virkelig vi kan få til en tur mot våren igjen. 

#sol #sommer #syden #ferie #dream #håp 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no