Interior on my mind..

 • 28.08.2016 kl. 11:26

//innlegg i samarbeid med rabble//

Jeg er i en skikkelig interiør-boble om dagen, så da ukens oppgave fra rabble kom, og vi kunne velge mellom tre temaer vi kunne skrive om var det ikke akkurat vanskelig for meg å velge.. 

Jeg har lenge vært veldig ubesluttsom da det kommer til hvilken stil jeg egentlig liker på interiørfronten, jeg har vaklet mye frem og tilbake, og jeg har gått på en sånn smell hvor jeg har kjøpt det jeg har likt og dermed endt opp med å ikke ha en gjennomført stil her hjemme. Det er absolutt ikke noe galt med det, men jeg var ikke fornøyd med å ha det sånn. Da vi i tillegg ikke har den største stuen har det blitt viktig for meg å bruke det lille rommet på best mulig måte, få det til å se luftig ut og og samtidig få det litt praktisk.. Jeg har prøvd å ha litt fokus på detaljer nå, og jeg tenker meg alltid om en ekstra gang før jeg kjøper noe.. Planen er å jobbe meg gjennom hele huset, men det har jeg vel nevnt før også. 

Da vi etterhvert kommer til gangen har jeg veldig lyst til å bytte ut knaggrekken som er der nå med disse runde knaggene, jeg synes de er utrolig kule, og det er mulig å sette de sammen på så mange forskjellige måter og kombinere flere forskjellige former.. 

Hos room21 har de et godt utvalg av disse Dots knaggene, og på det ene bildet under her ser dere en måte å kombinere de på.. 

Room21 har også en rekke andre flotte interiørartikler. Denne blomsterpotten har jeg ønsket meg lenge, men alle steder jeg ser etter den er den utsolgt, men hos room21 har de den faktisk på lager.. Pov lysestakene fra MENU har jeg faktisk bestilt meg 3 stykk av allerede, og de kommer snart i posten.. De er så kule, og om man kan sette de sammen på så mange forskjellige måter.. De finnes også i flere forskjellige farger. Helt til slutt er det reol saken som det er ved inni, den kan brukes til å oppbevare alt fra ved til magasiner, dopapir, håndklær osv. Veldig praktisk med andre ord.. 


Royaldesign har også mye interiør som faller innunder mine smak, alt fra det litt rare, til det veldig klassiske.. Jeg har forelsket meg helt i designet til Georg Jensen, og de blanke cobra lysestakene skal jeg kjøpe meg en vakker dag.. Jeg har allerede noen Kähler hus, men jeg vil ha flere slik at jeg kan lage meg min egen lille landsby. Jeg har også begynt å like lysestakene fra det samme merket, og disse i grå passet perfekt sammen med vasen min.. Tenkt før likte jeg de ikke en gang, men nå digger jeg dem.. 


Belysning er også veldig viktig da det kommer til interiør, både fordi lampene i seg selv er så fine, men også fordi at lyssetting i et rom gjør så utrolig mye.. Under her ser dere tre av mine favoritter fra lampegiganten.. De har et helt utrolig utvalg, alt fra spotter til vegg og gulvlamper.. De har også et godt utvalg av utelamper dersom du er på utkikk etter det.. 


 

Hos room21får du nå via rabble.no opptil 40% på en rekke varer, og en av mine favoritter ser dere under her..  Slike bokshyller har jeg lyst på over skjenken i spisestuen. De er så dekorative og fine.. 

Via rabble.no får du også rabatt hos royal design, de har hele 60% på en rekke merkevarer, og 45% på en rekke designlamper..  Jeg fant også denne lille søte saken som jeg sikkert har vist dere 100 ganger til en noe redusert pris.. Den er såååå søt!!! Royal Design

 


 

#interiør #rabble #favoritter

 

Interiør: Bonsaificus!

 • 27.08.2016 kl. 19:03

En liten bonsaificus har fått plass på den nye hyllen vår. Jeg skrollet meg opp og ned på nettsiden til plantasjen i går for å finne noe jeg likte.. Jeg klarer nemlig aldri å bestemme meg da jeg står i butikken, der blir på en måte alt bare grønt, og det er blader i hytt og pine.. Da vi så denne Bonsaificusen i går var vi enige om at det var den vi ville ha. Jeg synes den har en fin størrelse og Ole-Anders synes den den er kul, så valget var enkelt.. Den hvite potten synes jeg passet utrolig fint inn her, en kontrast til den mørke veggen og den mørke hyllen, samtidig som den runde formen ga en fin kontrast til alle de rette kantene.Jeg fant også en kurv på søstrene grene som jeg synes passet fint til bladene mine.. Den var akkurat passe stor og jeg synes fokuset blir på bladene istedenfor kurven, og det var akkurat det jeg ville oppnå.. 
Jeg har sett litt på annet interiør-stasj på nettet idag, og jeg endte med å klikke hjem ett par ting, så bare det er på plass er denne lille kroken ferdig.. WeeE!!!! Gleder meg til å vise dere da alt er på plass. 

Håper dere har hatt en fin lørdag så langt..


 

#interiør #planter #hjem #ellos #plantasjen #søstrenegrene

Video: New in..

 • 26.08.2016 kl. 20:15

Idag kom det en pakke i posten som jeg har ventet på i noen dager.. Som dere kanskje har fått med dere så driver vi å bytter ut litt her hjemme, til nå har vi byttet tv-benken, en skjenk, vi har laget en hylle som har kommet opp på veggen og vi venter på det nye stuebordet. I dag kom det altså enda en ny liten sak.. En hylle jeg har bestilt fra ellos.no. Den er svart og ganske enkel, og jeg gleder meg maks til å få pyntet den slik jeg ser for meg.. Mulig vi må en liten shoppingrunde i morgen.  

Jeg la ut en film på "insta-snap" (hva heter det egentlig?). Den tenkte jeg å dele med dere her.. Jeg må beklage at den ble litt liten, og at det er filmet i dumt format, men dere ser hvertfall hvordan hyllen ser ut. 

video:new in

 

Hva synes dere??

#movie #interiør #newin #ellos

 

FriFredag!

 • 26.08.2016 kl. 10:58

Så var det fredag igjen, og denne fredagen er også en frifredag.. Egentlig litt godt å jobbe litt redusert, ha muligheten til å ha barna hjemme fra barnehagen, vaske og ordne litt i huset slik at man har hele kvelden i sofaen, ta det helt rolig om morgenen.. Eller rett og slett bare gjøre akkurat det man har lyst til.. 

Ganske perfekt!!

Jeg har begynt å vaske kjøkkenet, nå sover Storm Aleksander og Nathalie sitter ved siden av meg.. Jeg har akkurat spist litt mat, og nå tenkte jeg å fortsette med vaskingen veldig snart.. Alle kjøkkenfrontene skal skinne da jeg er ferdig.. Jeg skal innrømme at det frister litt å bare bli i sofaen sammen med Nathalie, men det er ganske godt da det er rent og pent rundt her også... #fri #hverdag #mamma #datter #sønn #kos 

5 ting jeg som gjør høsten til en fin årstid..

 • 25.08.2016 kl. 19:35

Jeg har inntrykk av at høsten er en årstid som både er elsket og hatet, og det kan jeg forstå, det er jo på mange måter en bekreftelse på at noe er over, men samtidig så er det jo også begynnelsen på noe, nemlig den årstiden som er så spesiell for Norge, vinteren.. 

Jeg tenkte jeg skulle dele 5 ting jeg digger med høsten med dere, rett og slett for å motivere dere som ikke er så glad i høsten til å se det positive med denne årstiden også.. 

1. Det begynner å bli mørkere ute. Hva er positivt med det tenker du kanskje?!? Vel... Ganske enkelt.. Det er jo høytiden for å blåse støv av peisen og levende lys. Det er tiden for å krype opp i sofaen med et mykt og godt pledd, levende lys rundt i huset/rommet, kakao med krem i koppen og en god film på TV eller en god bok på fanget.. 

2. De utrolig flotte fargene, for med den mørkere tiden kommer også den utrolig fine solnedgangen, og soloppgangen for de som får med seg den. Det er også tiden hvor trærne går fra å være grønne til å bli røde, gule og oransje.. Det er en tid spekket med farger... Hva er vel finere enn en tur på fjellet hvor du kan nyte synet av lyng i deilige høstfarger.  

3. Det er fullstendig innafor å kjøpe litt nye klær. Man kan kle seg i gode tykke gensere, deilige skjerf og freshe støvletter. Det liker jeg hvertfall! 

4. Det er fullstendig innafor å legge grillen på hylla for sesongen og drukne seg i deilige supper av alle slag.. NAM!!! Jeg er så glad i supper, men bare om høsten og vinteren.. Det fungerer liksom ikke da det er varmt ute.. 

5. Etter å ha sett reprise på reprise på tv så er det nå sesong start på tusen forskjellige serier.  Gamle gode slagere og helt nye serier som man elsker eller hater.. Det er noe for en hver smak, og ikke bare OL, sykkel, VM eller gudene måtte vite hva.. Og som nevnt over .. Det er helt innafor å slappe av foran tv`n i høst, og føler du at du ser på en eller to serier for mye.. Det spiller vel ingen rolle, det er jo så mørkt ute på kveldene at det uansett ikke er så koselig å gå ut.. 

Å du.. En siste ting som jeg må slenge på... EPLEKAKE!!! Det er jo så absolutt høst... Herregud nå fikk jeg lyst på eplekake... Har jeg nevnt at jeg lager verdens beste eplekake?? hihi!!!

Noe mer som gjør høsten til en fin årstid?? Kom med det.. 

#høst #liste #hverdag #inspirasjon #bilder 

 

 

 

This day.. Everyday!!

 • 22.08.2016 kl. 19:25

Etter å ha hatt 9 uker med feriemodus fra den ene eller andre kanten her hjemme så har vi idag kommet i gang med den virkelige hverdagen igjen.. Det har vært jobb hele dagen, det har vært barnehage og skole. Barna er slitne etter en lang dag, og det er jammen vi voksne også. Det er ikke alltid så veldig fristende å begynne med middagen da man kommer hjem så seint, og det er ikke alltid så lett å få gjort så mye heller, trøtte barn og middagslaging er ikke alltid en god kombinasjon.. 

Allikevel så kjenner jeg at det er godt at hverdagen er tilbake.. Det går i et hele dagen, men samtidig så er det helt greit fordi jeg har en jobb jeg liker, og jeg vet at barna har det bra der de er. Selv om vi alle er slitne da vi kommer hjem så tar vi oss tid til å snakke sammen under middagen, og jammen ble det ikke is til dessert også.. Å det på en mandag!!! Det er godt å kjenne at man gleder seg til helg, og jeg tror på en måte at jeg blir litt bedre på å nyte de små øyeblikkene da jeg ikke bare går hjemme hele tiden.. 

Det er litt rutiner som må falle på plass her hjemme før alt går som på skinner, eller det kommer det vel aldri til å gjøre.. Men det er greit å få planlagt middager som er sunne og gode, men som samtidig ikke tar så mye tid, det er greit å få struktur på lekser, levering og henting i barnehagen og på skolen, og alt som hører med.. 

Ja, nå er vi rett og slett klare for hverdagen alle som en!! 

Hurra for mandag... Om det er lov å si!! 


 

#hverdag  #familie #rutiner #mamma #pappa 

Key items for fall!

 • 21.08.2016 kl. 12:54

//innlegg i samarbeid med rabble//

En ny årstid betyr gjerne en liten oppdatering av garderobe, behovet for varmere klær er her. Allikevel er hvertfall ikke jeg helt klar for å gi slipp på sol og varme helt enda, derfor synes jeg høstgarderoben bør bestå av en god mix av klær som kan brukes lag på lag slik at man har noe for både de varme og kalde dagene. Høst er også en tid hvor jeg synes det er godt å kunne kle meg i en blanding av farger og mer nøytrale klær og akkurat nå har jeg forelsket meg litt i den dype rød/burgunder fargen som er på "Kajatoppen" fra bikbok. Jeg må jo også si at navnet på toppen er en grunn i seg selv til å kjøpe den.. Jeg liker også lengden på armene veldig godt og på en litt kaldere dag kan man slenge over en kardigan. 

Den grå genseren som jeg ar lagt til i kollasjen under ville jeg enten brukt alene til buksene jeg har i skinnimitasjon, eller til skinnskjørtet som er litt lengre ned her. Jeg kunne også brukt den med en skjorte under for å få et litt annet uttrykk. Jeg liker klær som enkelt kan brukes på forskjellig måter, da har man ikke behov for å ha så mange plagg i garderoben samtidig som man ikke føler at man går med det samme hele tiden.. 

Det tynne skjerfet ville jeg brukt sammen med en av de hvite skjortene mine.. Og jeg skal absolutt kjøpe dette fra bikbok bare det kommer i butikken. Jeg liker veldig godt den blå detaljen nederst.. 

Vet du hva det beste er?? Nå får du 100kr i rabatt på alle kjøp over 500 kr dersom du handler via rabble. Handler du for 1000kr får du 300 kr i rabatt og handler du for 750 kr får du 200 kr i rabatt. Så her er det altså bare å benytte muligheten for å fornye høstgarderoben litt. 

Denne kjolen fra Cubus liker jeg veldig godt, jeg er veldig glad i å kle meg i kjoler og denne kan brukes både med og uten strømpebukser. Det gjør at den passer perfekt både på de varme og de litt kaldere dagene.. Stripene i grått, hvitt og svart liker jeg også veldig godt, fordi det gjør den tidløs og enkel å matche med andre farger.. Skinnskjørtet dere ser ved siden av ville jeg brukt sammen med genseren i kollasjen over, eller sammen med en litt oversized skjorte.. 


Noe jeg definitivt skal gå til innkjøp av i høst er høye støvletter.. Det har jeg ønsket meg så lenge jeg kan huske, og hos ellos har de et bredt utvalg. Disse høye sorte likte jeg ekstra godt, og de kan brukes sammen med både jeans, skjørt og kjoler. Svart er kanskje ikke det mest spenstige valget da det kommer til farge, men da kan de jo brukes til det meste.. Det liker jeg.. Ankelstøvlettene i semsket skinn likte jeg også utrolig godt og de kan også brukes sammen med både bukser og skjørt. Denne brunfargen tror jeg hadde blitt utrolig fin sammen med jeans.. 


Helt til slutt må jeg bare vise dere denne trenchcoaten. Denne er fra nelly som har et stort utvalg av jakker, både trenchcoater, bomberjakker, skinnjakker og kåper..  Jeg liker denne utrolig godt både pga den lyse fargen som gjør den tidløs, og pga det tynne beltet i midjen som gjør at man får vist litt former. Denne kan brukes sammen med det meste, og etterhvert som det blir litt kjøligere kan den også matches med et stort godt skjerf i en av høstens farger.. 

 

Så dette var altså mine key items denne høsten.. Klær som kan brukes på ulike måter, som er lett å matche med andre klær og som i tillegg er litt tidløse.. Perfekt i mine øyne.. 

_________________________________________________________________________

Jeg setter veldig stor pris på samarbeidet jeg har med rabble.no, det er gøy å skrive innlegg for dem, samtidig som jeg liker at det er ganske fritt både til innhold og om man ønsker å skrive innlegg hver uke.. Innleggene kan enkelt tilpasses din egen blogg, interesser og dine lesere.. Nå er også rabble på utkikk etter flere ambassadører, så om du kunne tenke deg å være en ramba sammen med meg og mange flere er det bare å fylle ut DETTE skjemaet, krysse fingrene og vente på svar.. #rabble #ambassadør #mote #trend #høst

Playground!

 • 20.08.2016 kl. 19:41

God kveld dere fine <3

Dagen i dag har gått så fort, vi har fartet rundt i Hamar hele formiddagen, og etter å ha vært på CCstadion og maxi så endte vi opp på en lekeplass nede ved mjøsa. Det er så mange sånne små lekeplasser rundt i Hamar, perfekt for de små. Egentlig veldig fint at kommunene bruker såpass mye penger på å legge til rette for barna våre.. Nå er det jo snart så det åpner en ny lekeplass også, den gleder vi oss til å teste ut.. 

   

Nå sitter mannen her ved siden av meg og venter på at jeg skal bli ferdig med å skrive slik at vi kan se en film.. Så det er vel på tide å legge bort dataen..

#familie #helg #hamar #lekeplass 

Dagens look!

 • 20.08.2016 kl. 12:24

Så var lørdagen godt i gang her, Storm Aleksander har akkurat våknet fra dagduppen sin, og nå sitter både han og Nathalie og spiser litt mat før vi skal en tur ut.. Da Storm Aleksander sov benyttet jeg anledningen til å få tatt litt bilder av dagens antrekk.. Jeg har blitt sååå glad i denne buksen fra Floyd. Den sitter perfekt, og skinnimitasjonslokken gjør den litt røffere.. Blusen jeg har på meg kjøpte jeg på H&M da vi var i Berlin, og jeg liker detaljene på den utrolig godt. Den har også et bånd i ryggen så man kan stramme den inn litt i midjen.. 

Så her er altså dagens look!

haha, dør litt av bildet over her.. Men så er det jo litt søtt også.. 


Jeg har blitt helt avhengig av skjorter og bluser om dagen, og etter at jeg ryddet i skapet mitt, så er det jo nesten det eneste som er igjen der. 

Håper dere har en fin lørdag!!

#antrekk #mote #trend #blogg 

Den lille kroppen - del 2

 • 19.08.2016 kl. 19:20

I dag tidlig postet jeg et kort innlegg, bare noen få ord.. Har du ikke lest det kan du ta en kikk HER!

Dette innlegget var en liten påminnelse til meg selv, og egentlig til alle med små barn.. 

Det kommer en tid hvor disse små barna våre skal oppleve hvordan det er å ha egne meninger.. De kjenner på sinne, glede, frustrasjon og redsel. Gjerne alt på en gang.. De opplever at de har en mening, de opplever at de kan uttrykke hva de faktisk mener.. Jeg vil tro det er ganske frustrerende for den lille kroppen og ikke ha 100% kontroll over seg selv og sine egne følelser.. Kanskje er det litt skummelt, men kanskje er det litt godt også.. Kanskje er det en lettelse? Jeg vet ikke.. 

Det kommer en tid hvor disse små skal få oppleve å stå i et hjørne, trampe med føttene, snu seg forsiktig for å se om noen ser på, og dersom de gjør det så blir de enda litt sintere.. Det kommer en tid hvor de små skal ligge på gulvet og sparke i beinene, lage høye lyder med stemmen sin.. Det kommer en tid hvor de skal kaste leken i frustrasjon.. 

Det er kanskje litt morsomt.. Men hva skjer dersom den lille kroppen snur seg for å se om noen følger med, og det som blikket hans eller hennes møter er en mamma eller en pappa som ler.. Hva hadde du gjort om det var noen som lo da du viste følelsene dine?? 

Det er så viktig at vi lar barna få oppleve følelsene og meningene sine, det er så viktig at de får oppleve at de blir sett og hørt.. Det er viktig at de får oppleve at de blir tatt på alvor.. Først da kan de omfavne sine egne følelser på den beste måten. 

 

#mamma #mammalivet #barn #meninger #tankespinn

 

Den lille kroppen!!

 • 19.08.2016 kl. 06:21

Du står der i hjørnet, du er ikke fornøyd..

Jeg hører det på stemmen din, jeg ser det på kroppen din..

Det er litt søtt, det er litt morsomt,

men jeg skal ikke le,

for da vil du se

at du ikke blir tatt på alvor!

 

#mamma #mammalivet #barn #meninger #tankespinn 

Instalatly!!

 • 16.08.2016 kl. 21:23

Hei på dere!!

Jeg har ligget på sofaen og sovet bort store deler av dagen.. Jeg er virkelig ikke i form og kjenner det godt å kroppen hver gang jeg prøver å reise meg fra sofaen.. Så her blir jeg nok resten av kvelden også.. 

Ettersom denne dagen ikke har inneholdt så mye spennende fra denne fronten, annet enn irritasjon over at jeg har blitt syk.. Så tenkte jeg å dele mine siste instagrambilder med dere.. 

 Følt meg gjerne

Kajajeanette_blogg 

#instagram #media #blogg #bilder

 

Om å være rollemodell: Jeg vil.... mamma....!

 • 15.08.2016 kl. 06:35

"Jeg vil ha sånn bukse mamma, sånn som deg"

                   "Jeg vil også ha svarte sko, mamma"

"Hva er det der?? Hvorfor gjør du sånn?? Kan jeg også få sånn sminke??"

"Jeg vil ha langt hår sånn som deg mamma"

"Jeg ønsker meg lilla hår, sånn som du"

 

Jeg har en treåring i hus som ser veldig opp til mammaen sin. Noe jeg vil tro er veldig vanlig både i denne alderen og senere.. Jeg synes det er koselig at hun ser opp til meg på denne måten.. Det er godt å vite at jeg er så viktig på en måte.. Allikevel er det utrolig skremmende, jeg blir faktisk livredd.. Alt jeg gjør blir observert av to store øyne og to ører som hører så godt at jeg av og til blir helt satt ut. Ettersom jeg ikke vil nekte jenta å være sammen med meg så har jeg måttet begynne å forklare hvorfor hun ikke kan få gjøre akkurat som mamma.. Jeg har forklart hvorfor barn ikke kan bruke sminke, jeg har forklart at hun IKKE TRENGER å bruke sminke, jeg har forklart at selv om hun ønsker seg noe så kan man ikke bare kjøpe det, jeg har fortalt henne at hun faktisk har lengre hår en mamma og jeg har forklart henne at lilla hår det kan hun få da hun er voksen om hun fremdeles ønsker det. Jeg har forklart henne at det å farge håret hennes er noe voksne gjør, og at barn ikke får lov.. 

"Hvorfor det??"

"Ja, men jeg vil det mamma"

"ÅÅ, men mamma......"

Svarene jeg får er ikke alltid helt som jeg har tenkt.. Det er svarene til en undrende treåring, svar som krever mer svar.. Jeg kan ikke slutte å sminke meg, eller jo jeg kan, men det vil jeg ikke, jeg kan ikke, eller jeg vil ikke slutte å farge håret mitt, jeg kan ikke bruke sko med samme farge som hennes for at hun ikke skal ville ha nye, jeg kan ikke bruke bukse fordi hun bruker bukse, eller skjørt fordi hun bruker skjørt.. Vi er to individer, jeg er voksen, hun er barn.. Livet er urettferdig.. Jeg prøver så godt jeg kan å forklare henne forskjellen på voksen og barn.. Gi henne begrunnelser til hvorfor det er sånn at jeg får lov til noe som hun ikke får lov til.. Det er viktig for meg at hun forstår denne forskjellen. At hun ser at det ikke er det samme å være barn som voksen.. At det ikke bare er fordeler med noen av delene.. Jeg vil fortelle henne at hun skal nyte den tiden hun har som barn nå.. Allikevel er det ikke alltid jeg strekker til, det er ikke alltid at jeg klarer å forklare.. Det er ikke alltid at jeg er i humør til å gi en god forklaring.. 

"Fordi det bare er sånn!!"

 

Det er ikke alltid så lett å være rollemodell, en god rollemodell altså.. Men det er viktig.. Og jeg ser hvor lett påvirkelig min lille datter er.. Det er viktig for meg å støtte henne da hun er selvstendig, for det er slik jeg ønsker hun skal være da hun blir større.. 

Det er fint at hun ser opp til meg, det er faktisk ganske vanlig, men det er min jobb å passe på at hun faktisk lærer noe av det.. 


 

#mamma #mammalivet #datter #rollemodelle #samfunn

 

Gjør akkurat det du vil..

 • 14.08.2016 kl. 21:57

/innlegg i samarbeid med rabble//

 

For noen er det ferie enda, for andre er jobbhverdagen i full gang allerede, og for noen så har ferien akkurat begynt.. Allikevel er vi nå godt i gang med august, og for meg betyr det på en måte en ny start.. Da sommerferien er over så begynner en ny epoke, jeg føler at jeg har en litt større mulighet til å starte litt på nytt.. Det passer meg utmerket akkurat nå.. Jeg begynte denne ferien med et håp om å holde på treningsrutinene jeg hadde før ferien.. slik ble det ikke.. Jeg gikk fra å trene regelmessig til å innta skikkelig feriemodus. Jeg skal ikke legge skjul på at det var godt, ja rett og slett skikkelig digg var det.. Jeg unnet meg selv litt ekstra stort sett hele ferien. Akkurat slik ferie skal være i mine øyne.. Allikevel kjenner jeg nå at jeg er klar for en ny start, kroppen min har fått litt nok av ferie, godteri, is og alt som ikke er veldig bra.. Kroppen min er klar for å bevege seg ordentlig igjen, det er utrolig godt å kjenne på lysten til å trene akkurat nå.. Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang.. 

Til tross for at jeg kjenner meg klar nå så vet jeg at motivasjonen kommer til å få seg en knekk, kanskje litt pessimistisk å tenke slik, men jeg vet det kommer til å skje.. Da er det godt med litt ekstra motivasjon.. Jeg har bestemt meg for å bli flink til å bruke treningsdagboken min igjen.. jeg tror jeg trenger den litt ekstra nå som jeg må få plass til treningen mellom jobb og familietid.. Jeg skulle også gjerne hatt noe nytt treningstøy, både fordi jeg synes det er utrolig gøy å teste ut nye produkter, men også fordi jeg trenger det, mye av det jeg har fra før begynner å bli klart for utskifting. Det er også en kaldere periode som venter nå og da er behovet for litt andre typer treningsklær der.. 

Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritter med dere, og har derfor satt sammen 3 kollasjer med produkter fra 4 nettsider.

Først ut er ellos, det er en nettside jeg føler har alt jeg trenger egentlig.. Det er ikke lenge siden jeg bestilte meg møbler og litt div interiør derfra, og jammen hadde de ikke mye fint treningstøy som jeg kunne tenke meg også.. Genseren fra reebook har jeg siklet på lenge, jeg digger fargen, halsen og ja alt.. Jeg tror nok kanskje at det er en av tingene jeg MÅ ha!!! 

Så var det nelly, en nettside som overrasket meg litt da det kom til treningstøy.. Jeg har egentlig ikke sett så mye på treningsklær der før, men de hadde utrolig mye fint, og jeg kunne nok ha valgt ut mye mer enn disse fire plaggene.. En god treningsbh er et must da man skal løpe, jeg er på utkikk etter noe nytt, og vil ha noe som gir god støtte, denne hvite fra nike ser helt perfekt ut.. Genserne er også helt perfekt nå utover høsten.. Begge disse to kunne jeg like godt brukt på jobb som til og fra trening.. Den blå kunne jeg nok brukt på trening også en dag jeg var litt ekstra kald.. 


Sportamore har det meste innen treningstøy, de føler merker som nike, adidas, röhnisch, casall, craft, new balance og mange mange flere.. De har alt fra treningsklær og sko til hverdagsklær. Det er enkelt å finne frem på nettsiden og det liker jeg veldig godt.. Det er også et pluss at man kan finne noe til både, mann, kone og barn.. Via rabble.no får du nå 25% rabatt på klær fra sportamore.. 

Denne flasken fra Röhnisch ser jeg over alt om dagen, og da jeg igjen så den hos gymgrossisten så tok jeg det som et tegn på at jeg virkelig trenger denne flasken.. Den finnes i flere forskjellige farger, og jeg liker både denne rosa og den svarte.. Baggen fra craft likte jeg også veldig godt, rett og slett fordi fargen får meg til å smile.. Gymgrossisten fører så mye mer enn bare treningstøy, her finner du alt fra vitamintilskudd til energibarer og enklere treningsutstyr.. 
 

Håper du er like klar som meg for en ny start denne høsten, enten om det er på treningsfronten, en ny jobb, skolegang eller kanskje du til og med skal ha en familieforøkelse.. 

Jeg er klar for å nyte alt denne høsten, for igjen så viser det seg at tiden løper av gårde i rasende fart.. "Snart er det jul" som mannen min så fint sa før idag.. 

 

Klikk deg inn hos rabble du også og se om du finner en rabattkode til din favorittbutikk..  

#trening  #høst #motivasjon #rabble #nystart

VITA silvia!

 • 12.08.2016 kl. 21:45

Neida, jeg har ikke fått meg en ny leieboer. Jeg har bare fått meg litt bedre lys i stuen.. 

Jeg har vel nevnt det noen ganger før.. Men vi driver jo å bytter ut rubb og stubb her hjemme, og nå endelig er taklampa i stua på plass etter en ukes tid uten lys.. Jeg skal love deg det blir mørkt uten lys nå som det er så trist og grått ute.. Men nå er den altså på plass, den kom flatpakket og endte opp som denne perfekte runde formen.. Jeg rett og slett digger min nye VITA silvia.. Til tross for alle delene er den enkel og sette sammen, og det er et must for meg..  

Så fin, og den lager så fint mønster i taket også.. Nå mangler det bare å få på plass det nye stuebordet som jeg håper vi får rundt den 20. og noen nye puter i sofaen.. De andre små detaljene tar jeg litt etterhvert.. 

Hva synes du om den nye lampen?? 

#vita #lampe #interiør #trend #hjem 

Barnehagestart!

 • 08.08.2016 kl. 06:34

Jeg føler nesten at jeg kan døpe om dene bloggen til "tiden" eller noe.. Jeg tenker mye på tiden, og hvor fort den går, og dermed så skriver jeg mye om det også.. 

I løpet av de siste dagene har jeg fått oppleve å se deg ta de første skrittene dine, du har gått fra å ta et ustødig skritt til å gå over lengre avstander, nå klarer du til og med å snu.. Du stopper opp underveis ser deg om, og plutselig faller du litt. Du krabber videre for å utforske det du fikk øye på.. Uttrykket ditt da du tok dine første skritt er jeg glad jeg fikk med meg; en blanding av stolthet, overraskelse og glede.. UBESKRIVELIG!! 

Jeg hadde et ønske, og det var at du skulle ta dine første steg før du begynte i barnehagen, og det klarte du. Idag er nemlig den store dagen.. Vi går fra å ha ei skolejente, ei barnehagejente og en baby til å ha ei skolejente, ei barnehagejente og en barnehagegutt. Du har blitt så stor, og nå er tiden her for at du skal få oppleve litt mer av verden.. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå selv om jeg føler på meg at det kommer til å gå helt fint.. Allikevel så kjenner jeg litt på at det er sårt at jeg ikke skal være der sammen med deg disse første dagene, det er litt sårt at jeg ikke får se reaksjonen din da du utforsker barnehagen på egenhånd. Men du kommer til å klare deg helt fint der sammen med pappa, dette er jo mitt behov og ikke ditt.. 

Jeg gleder meg masse til å komme hjem i kveld, selv om du har lagt deg da så gleder jeg meg til å høre om hvordan det har gått idag.. 


Barnehagegutten 

#barnehagestart #mamma #familie #barn #hverdag

 


 

Antrekk: Black and white!

 • 06.08.2016 kl. 16:52

Dagens antrekk er ganske enkelt, men jeg liker det godt allikevel.. Jeg har blitt så glad i denne lange skjorten, og synes det fungerer da jeg putter litt av den ned i buksen. På den måten sørger jeg for at det ikke ser ut som jeg har så korte bein.. Føler jeg selv hvertfall. Jeg liker også at det gir litt mer form. 

 

  

Vi har egentlig ikke gjort så veldig mye idag, vi har vært en tur på Hamar for å kjøpe smågodt til i kveld, det er jo tross alt lørdag.. Vi var også innom skeidar for å se etter en lampe, vi har nemlig solgt taklampa vi har i stua.. Den jeg ville ha hadde selvfølgelig gått ut av produksjon.. Så nå har vi altså en stue uten både bord og lampe. Men det gjør ingen ting, for det blir bra til slutt, og jeg synes det er veldig greit å selge unna før man kjøper nytt.. 

Ettersom jeg ikke fikk tak i lampen jeg ville ha er planen nå å se om jeg finner en annen, de har en som er ganske lik på lampehuset, så mulig det blir å bestille en derfra.. 

Håper dere har en fin lørdag!! 

 

#antrekk #mote #blogg #blogger #hverdag

 

New in - Wooden hand!!

 • 05.08.2016 kl. 07:08

Endelig er hyllen vår snart ferdig pyntet, jeg var på posten etter jobb idag og hentet det jeg trodde var siste tilskuddet til hylla vår. Det var helt til jeg så at jeg helt har glemt å ordne bilde i ramma.. 

Uansett, er ikke hånden kul?? Fingrene og håndleddet kan bøyes og tøyes slik at den blir slik du selv ønsker.. Sånn egentlig kan man jo bruke den til å understreke humøret man er i.. Jeg synes den er utrolig kul, og jeg har ønsket meg den ganske lenge.. Ja, denne og den lille apen som henger, men den er så dyr at jeg må spare litt før jeg kan kjøpe den..  

Nå som hyllen er sånn nesten ferdig, så mangler det bare lampe, stuebord (som allerede er bestilt, men som ikke kommer riktig enda) og nye pynteputer så er stuen mer eller mindre ferdig tror jeg.. Hvertfall i første omgang.. Neste på listen da er spisestuen.. Jeg har funnet ut at jeg må begynne et sted og jobbe meg rundt i huset om jeg skal få gjort det slik jeg ønsker her hjemme, og jeg må ta det litt over tid, for det er vel ingen hemmelighet at nytt interiør koster litt. Så her må ting selges unna før vi kan kjøpe nytt.. 

___________________________________________________________________

 

Denne uken her har virkelig blåst av sted, tenk at det allerede er fredag i morgen.. Jeg kjenner det skal bli skikkelig godt med helg nå, da jeg kom hjem fra jobb idag hadde jeg mest lyst til å legge meg.. Kjenner at det tar på å være tilbake til hverdagen etter ferien altså.. 

Helt til slutt må jeg bare si at jeg er skikkelig stolt av den lille gutten min som har tatt flere skritt idag. Han er så flink, og han blir så stor!! Jeg er overlykkelig over at han har begynt å gå litt nå, for da slipper jeg å være redd for at jeg skal gå glipp av de første stegene. På mandag skal han nemlig begynne i barnehagen.. Herregud tenk på det!!!!

#interiør #nytt #newin  #hjem #mamma #blogg

DIY: make your own picture.

 • 04.08.2016 kl. 07:29

I min søken på en hobby som passer for meg, eller kanskje bare i søken etter en form for kreativitet som passer for meg har jeg nå prøvd noe nytt. Barna her hjemme driver ofte med perler, om det er kjeder og armbånd som lages eller om det er perling på brett, de synes det er kjempe gøy og kan sitte i evigheter.. Nå har jeg funnet min egen form for perling, og så langt er hektet.. Det er pirkejobb, det er så enkelt at hvem som helst kan klare det, og det blir noe ut av det.. 

 

Poenget er altså ganske enkelt at du skal sette perlene der de hører hjemme. Og til slutt har du altså laget ditt helt egne diamant bilde. Med den rosa pennen plukker du opp en og en perle som du plasserer på arket, der hvor perlene skal sitte er det lim på arket slik at perlene fester seg ordentlig. Det kommer nok til å ta litt tid, for det er mange perler, men planen er altså at jeg skal ramme det inn og henge det på veggen. Og dersom jeg fremdeles synes det er gøy da denne er ferdig så skal du ikke se bort i fra at jeg kommer til å bestille meg flere.. 

#diy #bilde  #håndarbeid #mamma #blogg

Å ha noe man brenner for!!

 • 03.08.2016 kl. 07:41

Jeg føler at jeg alltid har noe å gjøre, det er ikke ofte jeg kjeder meg.. Det er nok kanskje fordi jeg er flink til å finne på ting selv, og kanskje fordi det ikke er så mye som skal til for å gjøre meg fornøyd, jeg trenger bare litt variasjon.. Komme meg litt ut eller bare opp fra sofaen.. Allikevel skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde noe jeg virkelig kunne brenne for, en hobby.. Noe jeg gleder meg til å gjøre, noe jeg kunne se frem mot. Noe som bare var mitt.. Et lite fristed på en måte.. 

Når jeg tenker meg om så har jeg egentlig aldri hatt noen spesiell hobby, ja bortsett fra den gangen jeg var yngre og bodde hjemme hos mamma og pappa. Da dreiv jeg litt med hest.. Jeg har liksom aldri drevet med noen form for fritidsaktivitet.. Jeg vet egentlig ikke hva jeg liker.. Eller jo jeg vet jo hva jeg liker, men jeg vet liksom ikke helt hva jeg brenner for.. 

Jeg har prøvd å komme på noe, men jeg klarer ikke det heller.. Litt trist kanskje?!? Litt rart?!? Noe jeg bare må finne ut av? Det er kanskje på tide å finne seg en hobby..  

Hva brenner du for??

#hobby #mamma #livet #tanker #tankespinn #personlig

Måneden som gikk - Juli

 • 02.08.2016 kl. 07:29

Så var vi godt i gang med august.. Ferien er over og hverdagen er på plass. Litt rart, litt godt, litt alt.. Jeg kan hvertfall skrive under på at måneden som gikk var helt topp.. Jeg har virkelig kost meg denne ferien, både her hjemme og på tur.. 

Her kommer en liten oppsummering av måneden.. 

Månedens høydepunkt

Hele denne måneden har vel egentlig vært et høydepunkt, jeg har ikke gjort annet enn å kose meg, men om jeg skal nevne en ting så må det kanskje være turen vår til Berlin.. Det var utrolig godt med litt kjærestetid, samtidig som det var utrolig godt å komme hjem til barna igjen.  

Månedens nedtur

Dette er egentlig ikke ganske vanskelig å svare på, for det har ikke vært mange nedturer. Om jeg skal nevne noe så er det kanskje at været har vært så ustabilt på dagen at vi ikke har fått vært så mye på stranda som jeg skulle ønske.. 

Månedens innlegg

Det innlegget jeg likte best å skrive denne måneden er DETTE. Det var veldig godt å skrive noe med mening igjen, det blir dessverre ikke så mye av det som jeg skulle ønske om dagen.. 

Månedens mest besøkte blogg

Det mest besøkte innlegget denne måneden var DIY innlegget mitt med den nye hylla. Her kan du lese HER

Månedens innkjøp

Herregud denne måneden har jeg brukt så mye penger at jeg nesten må grave meg ned litt. Jeg klarer ikke å velge ut hva som er månedens beste innkjøp, men jeg har vel mer eller mindre byttet ut hele garderoben min...  

Månedens favorittfoto

Her har jeg mange å velge mellom, men et av mine favoritter er nok dette;


 

Månedens serie

Definitivt The O.C. Jeg har fått helt dilla...  

Nå er jeg klar for denne nye måneden og er veldig spent på hva den vil bringe.. 

#mamma #blogg #oppsummering #bilder

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no