Middagstips: blomkålsuppe

 • 31.08.2015 kl. 18:10

Det finnes vel ikke noe bedre enn mat laget helt fra bunnen, i dag ble det blomkålsuppe. Det er så enkelt å lage, og du kan lage den når på dagen du vil og bare varme den ordentlig opp igjen før middag, altså perfekt for oss med baby i hus!

1 løk

2 blomkål

2 terninger kyllingbuljong

8 dl vann

2 dl melk

bacon

Egentlig skal det være løk i denne og dersom jeg bruker det så finhakker jeg den og steiker den i litt smør.

Så deler jeg opp blomkålen i biter jeg bruker stilken også, jeg legger noen små buketter til side, disse bruker jeg som garnityr. Ha den i kjelen sammen med løken.

Tilsett vann, buljongterninger og melken. La det koke til blomkålen er mør, deretter kjører du det med stavmikseren til alle klumpene er borte og du har en glatt og smidig suppe.

 

Et lite tips er å legge et reint kjøkken håndkle over slik at du slipper at den varme suppen spruter på deg. Bare pass på at det ikke legger seg ned i suppen.

Smak til med salt, pepper og litt muskat. 

Steik bacon til det blir sprøtt og ha oppi blomkålbukettene som du sparte og la alt steike sammen. Dette blir garnityren på suppen og gir den det lille ekstra. Det er også veldig godt om du steiker litt purreløk samme med baconet og blomkålen, men det gjør jeg ikke så ofte ettersom barna mine liker det best uten. 


Server og spis. Nam!!


Veldig godt med hvitløksbaguetter eller hjemmelaget foccacia til. 

 

Fail....

 • 31.08.2015 kl. 11:42

Jeg har traktet meg kaffe og skal til å ta den første slurken. Jeg måtte bare ta et: mmmm, kaffe... Bilde først
And I Just....;


And then I take the first sip of my cofee..

OMG... So strong!!! Blæ!!!

Bryllup

 • 30.08.2015 kl. 20:32

Tenk at min lillebror har giftet seg i helgen. Det å tenke på at han har blitt så stor er helt rart, for meg er han jo den lille, irriterende gutten som jeg brukte som dukke, hund og hest. Den lille gutten som spiste så mange kjærligheter da vi var i syden at han drømte om dem om natten. Den lille gutten som jeg kranglet om fjernkontrollen med. Den lille gutten har plutselig blitt voksen, han har giftet seg og har blitt bonuspappa for 3 herlige barn. Den lille gutten er jo ikke så liten lengre, han har jo rukket å bli 21 år.

Det å se uttrykket hans da bruden kom ned kirkegulvet, adamseplet som gjorde det så tydelig at han måtte kjempe for å ikke slippe løs tårene, og de rødsprengte øynene da det som en overraskelse til han var ei som sang en helt nydelig sang i kirken. Det å se hvor lykkelig kona hans gjør han det rører virkelig et storesøster-hjerte. Den dama som har giftet seg med min bror er heldig, men det er også min bror som har fått ei så fantastisk jente. Hun er ærlig, snill, omsorgsfull, nydelig, lett å prate med og hun har tre helt fantastiske barn. Sta er hun også, og det er bare bra, for det trenger denna broren min ;)

Helgen bryllup var så fint, det var pyntet så vakkert, det var gode kaker, god middag og god drikke både med og uten alkohol. Det var herlig stemning, god musikk og fine samtaler. 

Det var rett og slett perfekt!!!!

Bordkort

Selfie :P

Brud og brudgommeg og min storesøsterBrudebuketten 


Storesøster, lillebror og meg

God helg!

 • 28.08.2015 kl. 14:38

Hei fra bilen.
Nå har vi akkurat kjørt Nathalie til farmoren og farfaren sin, der skal hun være i helgen ettersom jeg, Ole-anders og Storm Aleksander skal i bryllup.
Nå går turen til Kongsvinger hvor vi skal tilbringe helgen, vi overnatter hjemme hos mamma og pappa.

Ha en fin helg alle sammen :)

Hvor ble denne dagen av?

 • 27.08.2015 kl. 20:17

Dagen idag har gått i et og jeg føler at det er først nå jeg kan sette meg ned og puste ut. Da klokken var 10.00 idag tidlig dro jeg og Storm Aleksander til byen for å kjøpe noen nødvendigheter og litt ekstra. Han fikk ny bukse som han skal ha i bryllupet som vi skal i på lørdag og a mor fikk nytt armbånd og hårpynt. Jeg fant også et lilla skjerf med stjerner som navnet til Emmeli "sto skrevet på", det var rett og slett perfekt for henne, så jeg måtte bare ta med det også. 

Etter den lille shoppingrunden vår dro vi på jobben min for å besøke de der og for å vise frem den fine gutten min, de hadde jo ikke sett oss siden før sommerferien, så det var på tide å stikke innom igjen. Der fikk vi servert nystekte rundtstykker og da skjønte jeg virkelig hvor mye jeg savnet det å ha ferske brødvarer hver dag. Noe så digg!! Vi fikk også noen veldig fine gaver. Vi ble der ganske lenge og var ikke hjemme her før 16.30. Da var det bare å lage middag, spise og Emmeli måtte gjøre ferdig leksene sine, så var det badetid for Nathalie og natta etter det. Så nå sitter jeg her da, jeg har tent litt lys ettersom det har blitt så grått og trist ute. Planen er å få lakket neglene på tærne mine slik at de er klare for åpne sko på lørdag, men det spørs vel kanskje om det er noe jeg og Nathalie får gjøre sammen i morgen, for nå frister det ikke mye å løfte rumpa fra sofaen igjen. 

Phu!!!! 

I`m hangry!

 • 26.08.2015 kl. 11:05

Jeg kom over en artikkel på side 2 i går kveld, "derfor blir du sint på kjæresten når du er sulten", jeg følte meg truffet med en gang, og måtte lese den. Det har seg nemlig sånn at både jeg og mannen min har den flotte egenskapen at vi blir lettere irritert dersom vi er sultne. Jeg trodde egentlig at dette var en egenskap som vi var så uheldige å ha, men etter å ha lest denne artikkelen forsto jeg at vi ikke er de eneste. Det er faktisk ganske normalt at man blir sint da man er sulten, og grunnen er egentlig ganske fascinerende. Det har seg nemlig sånn at hjernen er avhengig av glukose for å overleve, og glukose får vi gjennom maten som fordøyes i kroppen. Dersom vi får for lite glukose vil hjernen "slå alarm" ettersom den ser det som livstruende. Vi blir irriterte og kan svare kvast, kanskje da spesielt til de som står oss nærmest. Dette handler om biologi, før i tiden var det jo sånn at dersom man var sulten og lot noen andre komme før til matfatet ville man dø, altså den sterkeste overlever. Så dersom du skulle bli sint på kjæresten da du er sulten trenger du ikke få dårlig samvittighet, det er helt normalt. Men det er kanskje en idè å fortelle kjæresten hvorfor man blir sint da man er sulten, det er jo ikke sikkert han forstår hvorfor du blir sint, og det er kanskje ikke helt heldig. Husk å ta deg en matbit dersom du begynner å bli irritert :)

Middagstips- Kylling i pita

 • 25.08.2015 kl. 19:00

Jeg skal ikke legge skjul på at med tre barn, en hund og en katt i huset som alle krever sin oppmerksomhet er jeg veldig glad i enkle middager, middager som kan lages litt på forhånd slik at jeg slipper å gjøre alt etter at jeg har hentet de to eldste på skolen og i barnehagen, middag som kan forberedes da Storm Aleksander sover. Dagens middag var en slik middag. Da klokken var 13.15 var allerede grønnsaker og kylling delt opp. Det som sto på menyen i dag var kylling i pita. Det som er så fint med denne maten er at man kan tilpasse det til sin egen familie, bruk de grønnsakene du vil, og er du ikke glad i kylling kan du jo erstatte den med annet kjøtt også.Vi bruker ananas, mais, agurk, paprika og salat. Kyllingen steiker jeg i smør, krydrer den med tandorikrydder og tilsetter rømme. Så smaker jeg til med mer tandorikrydder. Du kan også bruke matyoghurt, det har en mer nøytral smak enn rømme, men ettersom Nathalie har laktoseintolleranse og Storm Aleksander reagerer med vondt i magen dersom jeg spiser noe som inneholder laktose bruker vi laktosefri rømme da jeg ikke har funnet en laktosefri matyoghurt i butikkene, jeg aner faktisk ikke om det finnes heller. Idag brukte vi fine pitabrød fordi jeg liker de best, men om du vil ha det litt sunnere er det ikke noe i veien for å bruke de grove heller. 

Det er utrolig godt og ikke minst barnevennlig

Nam!!

#middag #tips #kylling #pita 

Moments

 • 25.08.2015 kl. 17:50

Nyt de små øyeblikkene. Planen var egentlig å gi dere middagstips nå, men så ville Nathalie se på barnetv med oss og Storm Aleksander sovnet på armen.  Det skjer jo nesten aldri lengre. Så nå skal jeg bare nyte det.. It`s hope!

 • 24.08.2015 kl. 14:29

Jeg trodde det skulle gå bra, det var ikke lenge siden han hadde fått mat, smokken var med og han satt godt i bæreselen, han sovner alltid der.. Jeg gikk inn på butikken og begynte å plukke med meg det jeg skulle ha. Handlelisten var lang, og før jeg hadde kommet meg gjennom frukt og grønt avdelingen begynte det. Gutten gråt som besatt, han var sulten og hadde ikke tid til å vente. Smokken var langt fra bra nok, og jeg forsto fort at jeg måtte ut av butikken, jeg skyndte meg å plukke med meg det vi skulle ha til middag idag, og litt pålegg som vi måtte ha. Så gikk jeg så fort jeg kunne bort til kassa. Storm Aleksander var fremdeles langt i fra fornøyd og han gråt så alle i butikken kunne høre det. Så skjedde det, ei dame som jobber i butikken kom bort til meg der jeg sto og la varene på båndet, hun spurte meg om det gikk bra og om jeg trengte noe hjelp, jeg fortalte at han var sulten, og hun tilbød meg med en gang en plass på personalrommet deres om jeg ville gi han mat. Jeg hadde allerede lagt alle varene på båndet og bilen sto rett utenfor så jeg takket høflig nei og sa jeg kunne gi han amt i bilen. Da gikk damen ned  i enden av båndet og hjalp meg med å pakke varene mine, plasserte de i handlevogna og gjorde alt klart så jeg bare kunne gå rett ut etter å ha betalt. Evig takknemlig takket jeg henne og tok med meg den sultne gutten min ut i bilen, han fikk mat og alt gikk veldig fint. 

Så det finnes altså håp, etter å ha blitt stirret på av samtlige i den butikken, både ansatte og kunder som sikkert tenkte stakkars baby, var det faktisk en dame som var villig til å hjelpe meg. Så tusen takk skal du ha, du gjorde at gutten min fikk mat litt raskere og du ga meg troen på at det finnes gode og forståelsesfulle mennesker der ute. Jeg kommer definitivt til å handle i denne butikken igjen. 

 

Tips- Ny babygym

 • 24.08.2015 kl. 10:49

Storm Aleksander har fått seg ny babygym og han er så fornøyd. Det er faktisk sant, han elsker deg virkelig, han kan ligge under den utrolig lenge uten å bli lei. Storesøstrene hans likte den også utrolig godt, så da må det jo ha vært et godt kjøp. Den er ikke sponset eller noe, men jeg hadde lyst til å tipse dere mammaer der ute om den. Den er laget slik at den kan brukes i mange år fremover, og da er kanskje ikke 800 kr så ille pris heller. Den har et leketeppe i klare fine farger med jungeldyr på. Over teppet er den en bøyle som man kan henge lekene på. Denne bøylen kan lett fjernes og figurene kan man da feste til teppet istedenfor, det gjør det spennende for den lille å ligge på magen. Det som gjør denne ekstra morsom og som gjør at barna kan bruke den lenge er at det er festet et piano i enden. Babyen kan sparke på pianoet og den spiller musikk. Dette fungerer fint både da den lille ligger på magen og på ryggen.

  Da barnet blir større og kan sitte selv er det mulig å snu pianoet slik at det kan brukes i sittende stilling, dette har jeg naturlig nok ikke gjort på vår enda, men jeg fant bilde av det på nettet.

Og da barnet er så stor at det løper rundt og ikke har noen interesse av babygym lengre så kan pianoet tas helt av, og barnet kan ta det med seg over alt. Det er noe jeg definitivt ikke skal vise Nathalie med det første, for da kommer nok ikke Storm Aleksander til å ha noen musikk i babygymmen sin lengre ;)Så om planen er å kjøpe en babygym så kan jeg absolutt anbefale denne. Vi har ikke hatt den så veldig lenge selv, men er allerede helt foreslekt i den alle sammen, store som små. Og pssst. dere mammaer og pappaer som skal høre på denne musikken, det er to ulike volum på den, så den trenger ikke spille så høyt ;) 

 

God morgen

 • 23.08.2015 kl. 11:06God morgen fra solveggen eller fra verandaen da, solen har ikke kommet rundt hjørnet og til veggen enda. Nok en dag med strålende sol og varme. Håper dere får en fantastisk dag dere fine folk. 

Klem fra meg og kaffekoppen#sol #sommer #kaffe #kopp

Summer night

 • 22.08.2015 kl. 19:40

Det er så herlig at temperaturen er så god til langt på kvelden. Hele ettermiddagen har vi tilbragt ute i solen. Vi har spist is,  blåst såpebobler og lekt i vannet. Dyrene storkoser seg også ute når været er slik, og det er så godt for mammahjertet å se at alle koser seg sammen <3

Nå er alle tre barna våre i seng og vi voksne har funnet sofaen og ser på sinnasnekkeren, digger det programmet.  Ha en fin lørdagskveld da dere, uansett hva dere måtte bruke kvelden på.Nathalie har funnet solhatten sin fra sist sommer, litt liten, men hatten skulle på ;)

 

#sommer #kveld #familie #mamma #pappa #barn 

My girl!

 • 22.08.2015 kl. 08:51

Jeg blir så imponert over hva som er mulig, to år er ikke lang tid, men allikevel har du lært så mye. Jeg synes rett og slett det er fantastisk. Du har lært alt fra å holde hodet ditt oppe, til å putte hånden i munnen, krype, krabbe og gå. Du har lært å lage lyder, bable og snakke, og alt dette på to år. hvordan den lille kroppen får med seg alt så fort skjønner jeg ikke. Jeg har nok sikkert lært noe nytt på disse to årene jeg også, men det meste har jeg nok lært av deg. Du har hvertfall lært meg å se verden på en annen måte, jeg føler at jeg setter mer pris på de små tingene nå. 

Du er to år og du snakker som en foss, du ler så det triller og du får alle rundt deg til å smile. Du er bestemt, du blir sint og du gråter. Du har og bruker alle følelsene man kan tenke seg, og du er ikke redd for å vise det. Av og til forstår du ikke helt hva som skjer med kroppen din, du kan bli sint bare for å kjenne på følelsen. Du er tøffere en toget og tåler det meste, men du kan også være liten og sår. En uke elsker du å dusjen, den neste hater du at vi vasker håret ditt, og du hyler bare du ser dusjen. Du vet hva du vil ha på deg om morgenen, men godtar å få nei dersom det ikke skulle passe seg å ha på bursdagskjolen din i barnehagen. Når det kommer til håret gir du deg ikke så lett, vil du ikke at vi skal sette opp håret så er det bare så vidt vi får i ei spenne, men om du får bestemme selv så kan du sitte helt rolig så vi får flettet de fineste fletter i håret ditt som har blitt så langt. Stolt som bare det er du der du kommer ut fra badet med Elsa-flette. Du ser deg i speilet og sier det som det er; "Jeg er fiiiin". Og det er bra, du skal ha tro på deg selv og jeg passer på å fortelle deg at du er fin, snill og go, at du er verdens beste jente og at jeg elsker deg. Det vil jeg alltid at du skal vite. 

Ja tenk du er bare to år, men allikevel så har du alle de egenskapene et voksent menneske har, ja enda flere vil jeg si. Alt du har lært på to år er fantastisk, ja jeg får ikke sagt det nok, det er jo rett og slett fantastisk, du er ei fantastisk jente og mamma elsker deg så utrolig mye <3

#mamma #toåringen #mammalivet #kjærlighet

Tips - matpakke

 • 20.08.2015 kl. 18:14

En skive med svett gulost, en skive med leverpostei som er bløt etter agurken som ligger på toppen eller en skive med brunost som ligner mer på prim er ikke mye spennende, og barna våre spiser matpakke mer eller mindre hver eneste dag, ja hvertfall fra mandag til fredag. Klart det er noen heldige barn som får mat i barnehagen, men alle skolebarn spiser hvertfall matpakke. Mat er viktig, og dersom barna ikke spiser godt på skolen/i barnehagen så går det veldig mange timer mellom de gangene de spiser ordentlig, derfor synes jeg en god matpakke er viktig. Jeg sier ikke at det er nødvendig med brødskiver i stjerneform eller nypakte pizzasnurrer hver dag, for det er hvertfall umulig å få til her i huset. Men jeg har kjøpt nye matbokser og de gjør det så enkelt å lage matpakker som ser fristende ut. Den består av et stort rom til brødskivene eller knekkebrød, denne har eget lokk. På den andre siden er det to mindre rom for frukt og grønnsaker. Du klapper matboksen sammen og den får form som en kube, den er en grei størrelse og er veldig praktisk.Det er sikkert mange som har sett disse, jeg kjøpte våre på obs! der var det medlemstilbud på dem sist uke, men den vanlige prisen er heller ikke så ille, på obs skulle de ha litt i overkant av 70 kr for den til normalpris. 
Disse bildene er fra google, for jeg har jo selvfølgelig ikke tatt bilde av matpakkene jeg har laget til jentene denne uken, men det de har bestått av er brødskiver med det pålegget de måtte ønske. Emmeli hadde skinke på sin brødskive på tirsdag. Og i de små rommene hadde jeg agurk og paprika, og på andre siden var det kiwi og banen den ene dagen og kiwi og eple den andre dagen. Da jeg hadde hentet Emmeli på skolen på tirsdag og hun pakket ut av sekken sin kom hun bort til meg med matboksen sin, den var helt tom. "Tusen takk for den gode maten du laget til meg idag" sier hun, jeg ble veldig overrasket og glad inni meg, det var utrolig godt å høre at hun satte pris på det jeg hadde gjort, og jenta som ofte har mat igjen i matboksen sin fordi hun ikke rekker å spise opp hadde tømt alt sammen og var så fornøyd. Og da har man vel gjort noe riktig ?? Da er det kanskje ikke så kjedelig med matpakker, så hvorfor ikke bruke 5 min ekstra på å kutte opp frukt og grønnsaker, det får jo barna til å spise mer, sunt er det også!!

Så mitt tips er å kjøpe matboks med flere rom, da slipper du at frukten og grønnsakene får smuler på seg, eller du slipper å sende med flere forskjellige bokser. De har alt på samme plassen, og det ser fristende ut for dem. Det er faktisk ikke så mye som skal til!

 

 

Hårfin!

 • 18.08.2015 kl. 17:13

I ettermiddag har jeg hatt et etterlengtet frisørbesøk, håret mitt begynte å bli få en blass farge og jeg følte meg ganske så ufresh. Litt trøtt, småforkjølet og klam dro jeg meg ned i byen med lillegutt. En drøy time satt jeg i stolen og det var så utrolig godt.Det å sitte der å bli ordnet på håret var så utrolig godt, det kjentes ut som om hodet lettet litt og jeg følte meg ikke lengre så blass.

Det er helt utrolig hvor mye håret har å si. Jeg føler meg så mye bedre, og jeg skal definitivt finne tid til å ordne håret mitt ordentlig litt oftere, om så det betyr en episode mindre med pretty little liars så får det bare være ;)Hurra for fresht hår <3

Guilty pleasure!

 • 18.08.2015 kl. 12:26

Jeg har sett ferdig Orange is the new black og Orphan black. Så nå fikk jeg litt abstinenser, jeg trengte en serie å følge med på. Det å se serie på netflix da man har en liten baby i hus er faktisk ganske praktisk, jeg kan se en episode akkurat når det passer meg og lillegutt. Jeg kan sette på pause dersom det er behov for det, og jeg kan se ferdig neste dag om det skulle bli slik. Perfekt med andre ord! Så hvilken serie skulle jeg se da?? Ut i fra tittelen på de to andre seriene mine så ser det jo ut som om jeg liker ting som slutter på black, men denne gangen ble det noe ganske annet. Jeg har begynt å se pretty little liars, og jeg er allerede hekta. Kanskje henger jeg litt etter, de fleste som liker slike serier har vel kanskje sett denne, men nå er det altså min tur. Jeg kan ikke noe for det, men jeg kan like litt drama, ja hvertfall på skjermen.

 

J

 Bilde fra google.

 

Nå kan jeg høre at lillegutt driver å våkner, så nå er det litt mamma og Storm Aleksander tid <3

Colorful breakie!

 • 18.08.2015 kl. 10:12

Jeg var innom butikken etter å ha levert Nathalie i barnehagen, og der hadde de tilbud på bakverk. Det fristet så utrolig mye å ta med litt hjem, det var jo 2 for 10 kr. Men så leste jeg på hva den inneholder, og der sto det selvfølgelig melk, noe som betyr at jeg ikke kan spise den uten at Storm Aleksander får vondt i magen. Så da ble det ikke noe, og det er jo det beste for kroppen min også egentlig, det er jo ikke akkurat sunt. Jeg endte istedenfor opp med å kjøpe en smoothie. 

Da jeg kom hjem laget jeg meg en ganske så sunn og fargesterk frokost. Det er mye bedre for kroppen enn kaker. Noen fordeler er det altså med at denna lille gutten min har så sensitiv mage.Jeg har fått helt dilla på avokado, jeg kunne spist flere om dagen, og samme med plommetomater blir det ekstra godt. 

Så om du liker avokado så er dette så absolutt å anbefale. Nam!!

Sannheten!

 • 17.08.2015 kl. 11:42

Du vet når du står opp om morgenen etter en natt med avbrutt søvn og amming, du er så trøtt at øynene går i kryss, du hopper ut av senga og skynder deg ut av rommet i håp om å ikke vekke babyen helt enda og du må få barna klare til barnehage/skole. Du kommer ned på badet og ser deg i det flotte helfigur-speilet i skyvedørsgarderoben, ja det er da du har mest lyst til å gå opp igjen og gjemme deg under dyna. Fletten jeg sover med for at Storm Aleksander ikke skal dra av meg alt håret, ja han har begynt å dra i alt han får tak i, står til alle kanter, ammetoppen jeg sover med har jeg glemt å kneppe igjen, ammeinnleggene er ikke helt hvor de skal, og øya er så smale at de nesten ikke synes. Det frister ikke akkurat så mye å dra ut av huset da man føler seg så overkjørt, men av og til så må man bare. 


 Det som er så trist er at det hjelper ikke å ordne seg en gang.Nå er det flere timer siden jeg sto opp og jeg føler meg fremdeles like overkjørt, og det hjelper ikke akkurat å være forkjølet heller!! Blæ!!!Nå skal jeg lage meg litt kaffe og ta den med meg ut i solen. Ha en fin dag alle sammen :)

#mamma #mammalivet #trøtt #amming 

When the sun is up...

 • 16.08.2015 kl. 13:07

Herlig!!! I skrivende stund ligger jeg ute på verandaen i solen. Det er så godt å kjenne på at sommeren fremdeles er hos oss og den må nytes til siste stund. Jeg satser på at denne gule runde saken gir meg litt farge til bryllupet vi skal i om ett par uker. Hadde ikke gjort noe om hudfarge min ikke gikk i et med kjoøentil bruden.  Man skal jo faktisk ikke bruke hvitt i bryllup.Håper dere alle har en strålende dag,  og at dere får ladet opp til ny uke :)

Surprise

 • 15.08.2015 kl. 20:26

I går hadde vi en overraskelses middag for svigerinnen min, hun gifter seg med min bror om aklurat 2 uker og vi ønsket å gjøre litt stas på henne og gi henne et avbrekk fra hverdagen. Så vi overrasket den flotte jenta som virkelig hater overraskelser. Jeg tror og håper vi er tilgitt,  for hun koste seg nok masse. Vi jentene spanderte middag og drikke på henne og vi skravlet om løst og fast. Det var så utrolig godt å komme seg litt ut, og selv om jeg hadde med meg Storm Aleksander så fikk jeg slappet av og koblet litt av jeg også.  Mammaer trenger faktisk det av og til. Mamma og pappa var så snille å passet Nathalie for meg ettersom ole-anders var ferdig på jobb så seint i går at jeg ikke hadde kommet meg til Kongsvinger i tide om jeg måtte vente på at han skulle komme hjem, så tusen takk mamma og pappa <3Etter at vi kom hjem tidlig idag har vi bare kost oss ute på verandaen. Det har vært skikkelig sommervær idag,  og vi måtte fylle opp bassenget så Nathalie kunne bade litt. Det er så utrolig herlig med slike dager, jeg har jo til og med fått litt farge, det skjer jo egentlig aldri ;)Økedøgn

 • 13.08.2015 kl. 11:18

Den siste tiden har Storm Aleksander begynt å sove litt lengre om natta, han har sovet ca 3 timer, men av og til har han sovet så lenge som 5-6 timer i strekk, det har ikke skjedd ofte, men gud hvor godt det er da det skjer. I dag måtte vi opp tidlig for å få katten vår Elvis til veterinæren, han skulle ha vaksine, så i natt har selvfølgelig den lille gutten min vært våken annenhver time igjen. Jeg har følt at jeg akkurat har sovnet da han har våknet for mer mat, og hele natten er egentlig bare et svakt utydelig minne av ammeinnlegg her og der, baby i senga og melk over alt. Så jeg føler meg ganske trøtt idag, det er liksom den følelsen da man er usikker på om man har sovet noe i det heletatt. 

Og ammingen fortsetter idag, han som pleier å sove 3 timer på formiddagen er nå våken med jevne mellomrom for å spise, så sover han litt til, og spiser mer.. Det som er positivt er at det er bra for melkeproduksjonen, jeg vil jo amme så lenge jeg kan. Pluss at jeg har en god grunn til å ikke gjøre så mye her hjemme idag. Jeg har jo en 2 åring hjemme som jeg må ta meg av også ;)Dessuten er det utrolig koselig, jeg får jo masse Storm Aleksander kos <3 Og jeg skal ikke legge skjul på at jeg liker amming, og er så stolt over meg selv som har fått det til denne gangen :D Det er bare så typisk at sånne ting alltid skal falle på dager hvor man ikke bare kan bli i sengen. 

#amming #økedøgn #trøtt #kos #mamma #sønn 

Kjære kjære Emmeli!!

 • 13.08.2015 kl. 09:58

Tenk allerede på mandag blir du 2.klassing. Du vokser så fort og blir så stor, jeg synes jeg kan se at du har blitt større hver gang du kommer hjem. Jeg synes ikke det er lenge siden du var 2 år og jeg kunne holde deg under armene og snurre deg rundt uten problemer, nå er du så stor at jeg ikke klarer det lengre. Dessuten får du så lange bein at du hadde sparket ned alt rundt deg. Det å se hvor flott du har blitt gjør meg varm om hjertet. Du vokser opp til å bli en omsorgsfull, snill og go` jente, og jeg er så utrolig stolt av deg. Du er rett og slett fantastisk og jeg savner deg utrolig mye den uken du ikke er her hjemme, og gleder meg alltid veldig til du kommer hjem. Smilet ditt lyser opp hverdagen og den herlige latteren og det gode humøret sitter i veggene. Jeg er så utrolig glad i deg store jenta vår <3

Nå er du klar for 2.klasse, og jeg håper dette året blir like bra eller bedre enn ditt første skoleår!!#Skolestart #bonusmamma #datter #2.klasse #skolesekk #penal

 

Messy curl

 • 12.08.2015 kl. 13:51

Jeg har aldri likt håret mitt, det er krevende, dyrt i drift og det forandrer seg i løpet av minutter. Altså jeg kan være fornøyd med det i kanskje 5 min, så går det over. Jeg føler at jeg må rette det om jeg skal ha det ned, eller jeg må krølle det med tang, noe som er ganske unødvendig ettersom jeg har krøller. Men jeg har messy curls, ikke fine sprettende krøller, men brusekrøller som lever sitt eget liv. Jeg vil ha rett hår, "rett ut av dusjen og vips perfekt hår" hår,  jeg fint hår...

Men om ikke annet så var jeg hvertfall fornøyd i 5 min idag.  Messy curls, but not hopeless :PDet har selvfølgelig gått over, meeen heeey jeg fikk bilde av det *tommel opp*

Den sorte drøm

 • 12.08.2015 kl. 09:55

God morgen til dere :)

Nok en perfekt morgen her hjemme. Nathalie og Storm sov til klokken 09.00, siden det har vi sittet i sofaen og sett barnetv,  spist frokost og drikke kaffe, oooherlige kaffe. Ja jeg sitter faktisk her enda med kaffekoppen min, fremdeles i pysjen. Herlig!!! Håper dere andre har en like god start på dagen som meg.

Senere idag skal vi hente Emmeli, så skal hun være med for å kjøpe ting til skolestart. Men hun kommer ikke hjem hit riktig enda, ikke før på søndag. 

En perfekt start

 • 11.08.2015 kl. 11:10

Denne dagen startet så utrolig bra. Jeg våkner 08.30, Storm Aleksander sov fremdeles og jeg kunne høre Nathalie begynne å våkne inne på rommet sitt. Så jeg gikk inn til henne og vi gikk ned, tok morgenstellet og ordnet frokost. Litt mamma og Nathalie-tid. Da hun var klar for barnehagen fikk hun se litt barnetv, og til hennes store glede var det mikke mus på skjermen. Jeg vekket Storm Aleksander, tok han med ned og stelte han før han fikk mat. Så dro vi i barnehagen og det var ei solstråle av ei jente som vinket til mammaen sin. 

Da jeg kom hjem ville Storm Aleksander ha litt mer mat, og et var flere som ville ha litt kos.


Slik satt vi en god stund før Storm Aleksander var klar for å sove i vogna si. Så da han sovnet så var det tid for litt mamma-tid, jeg traktet kaffe og laget meg frokost. Jeg fant til og med frem litt sjokolade som jeg kunne ha til kaffen. 

Jeg så en episode med Orange is the new black, og slappet av på sofaen en god stund. Og nå skal jeg bare gjøre meg ferdig her, ta litt mer kaffe så skal jeg få gjennomført litt hjemmetrening før lillegutt våkner.Jeg elsker dager som denne!!

Ha en fin dag :)

Ny uke nye muligheter.

 • 10.08.2015 kl. 19:53

Da var mandagen snart over, og jeg har startet uken med å gå i barnehagen for å hente Nathalie. Det må jo være en god start med tanke på at jeg skulle bli flinkere til å bevege på meg?!? Det blir jo ca 6 kilometer, og med barnevogn i oppoverbakke så er vel det bra, bedre for kroppen enn å ta bilen hvertfall. Nathalie synes også det er veldig gøy å trille til eller fra barnehagen. Planen nå er at jeg skal gå en eller to dager til denne uken, pluss at jeg skal få til litt styrketrening hjemme i stuen da Storm Aleksander sover. Jeg har sett litt på nettet for å finne noen øvelser som kan gjøres hjemme uten vekter. Det jeg da har sett etter er øvelser som går i hovedsak på mage/rygg, og noen på beina/rumpa. Jeg tenkte at jeg kanskje kunne dele noen av øvelsene jeg gjør med dere etterhvert. Og om noen av dere har noen fine øvelser som kan gjøres hjemme, så kanskje dere kan dele de med meg?? 

Så nå er jeg klar for å svette litt fremover, og nå som mannen begynner å jobbe igjen blir det litt enklere å få til hjemmetreningen også, da er det ingen som ser meg, haha!! Ja hvertfall ingen andre enn hunden og katten ;)  Om jeg klarer å holde på dette fremover så må jeg jo bli i bedre form enn jeg noen gang har vært vil jeg tro. 


Bilde fra google Dette er vel ca sånn jeg ser ut da jeg er oppe i barnehagen, haha!!!

Krysser fingrene for at motivasjonen ikke tar slutt, nå skal jeg finne meg en gulerot!!! *tommel opp* Ja det var faktisk ikke tull heller.. 

 

Hvor blir tiden av?

 • 10.08.2015 kl. 09:44

For bare noen uker siden fikk du ikke sove med mindre du sov helt inntil meg, nesten under meg faktisk.  Det var utenkelig å legge deg i egen seng, vi hadde ikke satt den inn på rommet en gang. Prøvde jeg å legge deg fra meg våknet du med en gang og ville opp igjen. Jeg prøvde å ta teppe rundt deg før jeg la deg fra meg, men det hjalp ikke. Så kom det en dag da du godtok å ligge i vognbaggen.  På dagtid kunne jeg legge deg oppi der vugge litt og du sovnet. Etter en stund gikk dette også på kvelden. Jeg fikk noen timer i senga hvor jeg kunne ligge akkurat slik jeg ville uten å vekke deg. Så utrolig godt!! En natt for ikke så mange dagene siden våknet du for å få mat, men du sovnet ikke igjen.  Du bare vrei deg og gråt.  Jeg prøvde å legge deg oppi vognbaggen igjen..  Og du sovnet.. Slik har du nå vært de siste dagene du vil stort sett ligge i for deg selv. Hva skjedde med tiden? Hvordan kan du plutselig ha blitt så stor?

Nå skal hvert eneste sekund med deg inntil meg nytes, for før jeg vet ordet av det klarer du ikke å sovne i armene mine i det heletatt <3 Lille gutten til mamma som blir så stor <3Dåpsinspirasjon!

 • 09.08.2015 kl. 15:04

Jeg driver fremdeles å leter etter inspirasjon til dåpen. Vi har satt datoen, bestilt maten og sendt ut invitasjoner, så nå må jeg få fart på sakene. Jeg har skrollet opp og ned på pinterest og det er så mye fint, men mine kreative evner er ikke akkurat på topp så jeg må gjøre det enkelt. Jeg har kikket litt på ebay for å finne pynt, det blir så mye billigere, og utvalget er utrolig mye større.Jeg har ikke bestilt noe enda, men det skal jeg få gjort senere idag tenker jeg. Men først vil jeg dele litt inspirasjon med dere!

Er det ikke mye fint da!!! Jeg skal definitivt lage de marsmallowspinnene, de er så fine, og Emmeli kommer til å elske dem <3

#Dåp #inspirasjon #blå #gutt #mamma #familie 

Alene hjemme.. Før og nå!

 • 09.08.2015 kl. 11:11Her om dagen satt jeg akkurat her i sofaen og snakket med svigermor. Samtalen dreide seg om utdrikkningslaget som mannen hadde for min bror i går/natt og det faktum at jeg skulle være hjemme alene. Jeg og svigermor er ganske like på akkurat det punktet, vi elsker og trenger å være alene av og til. Jeg fortalte at jeg gledet meg veldig til litt meg tid, det var jo så lenge siden. Det tok ikke lang tid før min svigersøster utbryter, alene?? En hund, en katt og to barn +deg, det blir fem stykk her hjemme det... Ja, så da gikk det opp for meg at det å være alene her hjemme det er mer eller mindre umulig. 

 

Før i tiden var det å være hjemme ensbetydende med å sitte i sofaen, kunne se serier midt på dagen, rydde da jeg hadde lyst og spise sjokolade akkurat da jeg hadde lyst. Nå betyr det at mannen drar bort og jeg blir alene med barn og dyr (Misforstå meg rett da, jeg får alenetid jeg også, det er bare litt vanskelig akkurat nå da Storm Aleksander er så liten). Jeg har lyst på sjokolade, men hva sier det til barna, det er lov å spise godteri midt på dagen, før mat og alt det der. Jeg har lyst til å se på en serie midt på dagen, men da får sikkert barna mareritt og jeg har lyst til å sitte i sofaen hele dagen, men barna trenger hjelp av meg og de vil ha med mamma på ting, jeg skjønner jo det er ikke noe gøy for dem å sitte rolig en hel dag. Da barna sover er det dyra, katten er så leken at det blir irriterende og hunden vil ut, og inn og ut, og inn igjen. Katten klorer hunden over nesa, det blir nesten kaos, men jeg reagerer akkurat fort nok til å jage katten bort og hunden i seng. 

Phu, det er slitsomt å være alene hjemme!!!! 

God morgen!!

Sammen!

 • 08.08.2015 kl. 23:09

Jeg elsker å ha dager der jeg er alene hjemme med barna. Det tvinger meg til å være der 100% hele tiden, det er ingen der til å avlaste, ingen til å ta den bleia du egentlig ikke har lyst til å ta, ingen til å følge 2 åringen inn på badet for 100 gang for å finne spenne til håret, ingen til å hjelpe meg å sette på sokkene IGJEN!!!! fordi det er vanskelig å bestemme seg for om man vil ha de av eller på. Man må rett og slett gjøre alt selv,  og det er jo sånn det er å være mamma, man må være der, men så er det utrolig godt å kunne få litt hjelp innimellom, å kunne lese ferdig et blogginnlegg istedenfor å ta den bleia.  Å kunne fullføre det man gjør istedenfor å ta opp babyen som gråter.  Å sånn er det å ikke være alenemamma. For det er jeg jo heller ikke. Vi er to om disse barna. Vi deler på ansvaret og avlaster hverandre.  Men idag har jeg altså vært alene med dem, og som jeg sa i begynnelsen jeg elsker disse dagene.. Men idag må jeg faktisk innrømme at jeg har slitt litt med å se den gleden. Jeg har selv vært sliten og kjent hodevondten lure bak i hodet. Toåringen har vært trøtt mer eller mindre hele dagen noe som har ført til mye gråt fra henne. Lillegutt har ikke gjort så mye ut av seg, men de gangene han har gråti og krevd mammaen sin har Nathalie gjort det samme. Det gnager i mammahjertet da man ikke strekker til. Jeg får dårlig samvittighet da jeg kjenner at jeg blir irritert på barna mine. Og da Nathalie til slutt måtte gi opp og sove litt, ja da var Storm Aleksander våken. Da han var klar for å sove var det tid for å vekke Nathalie igjen.  Hun var blid og fornøyd en stund, men så bikket det over igjen. Dagen har rett og slett hatt svært få gode stunder.

Når klokken omsider ble nok til å starte kveldsstellet og Nathalie var i seng ble Storm Aleksander urolig pga magevondt. Så kvelden har jeg brukt til å pendle mellom sofaen og vogna hans. Han er jo så trøtt og vil sove,  men er urolig og våkner litt hele tiden.  Nå har jeg tatt han med meg opp og jeg lurer veldig på hvordan denne natten skal bli.

Gud som jeg gleder meg til mannen kommer hjem i morgen ettermiddag.  Jeg elsker deg kjære! Takk for at du er her med meg og deler på disse dagene <3Tips- godt for barn og voksne

 • 08.08.2015 kl. 12:06

Dette er godt for mamma da hun har lyst på noe godt og for barna da de har lyst på noe mellom måltidene. Det er veldig enkelt også. Fryste druer. Vask druene ha de i en skål og legg de i fryseren, etter en time er de klare til å bli spist, men det er ikke farlig om de blir liggende lenger heller. Da jeg lager til barna deler jeg alltid druene i to før jeg fryser de ned, da slipper jeg å være redd for at de skal sette druene i halsen. 

Her hjemme har jeg og Nathalie akkurat kost oss med hver vår skål med druer, og da Nathalie hadde spist opp sine var hun klar for mer, så jeg måtte fint dele med meg. Så godt, sunt og det smaker faktisk litt som is *tommel opp*

Bekreftelse- det går bra mamma!

 • 06.08.2015 kl. 19:24

Da vi kom til barnehagen i dag tidlig skulle Nathalie leie hånda på vei inn, det er jo ganske normalt.  Med lillebror godt festet i bæresjalet hadde jeg begge hendene fri og sammen gikk vi hånd i hånd mot døra.  Vel inne var det av med skoa,  og matboksen i kassa.  Jeg ble sittende på krakken da Nathalie hoppet av,  hun var på vei inn mot lekene, er du klar til å leke, Nathalie?? spør en voksen, la oss kalle henne Tove for ordens skyld. Ja, sier Nathalie, så stopper hun opp, snur seg brått og kikker på meg med øyne som lyser av et spørsmål, "skal du gå nå mamma?" før hun rakk å si noe spurte jeg henne om hun var klar for at mamma skulle gå, ja jeg spurte faktisk,  for idag hadde hun valget,  dersom hun hadde behov for det så kunne jeg blitt en stund. Hun kikker på meg, smiler og sier ja!! Så løper hun mot meg,  gir meg verdens beste klem og løper av sted. Med et smil om munnen og et lettet sinn tok jeg fatt på veien hjem. 

Så kom tiden for å hente henne igjen.  Hun lekte med ball i ballbingen da vi kom, hun lo, latet som hun falt og sparket ballen alt hun kunne. Hun lyste opp da hun så oss,  mamma og pappa som hadde kommet for å hente henne, hun fortalte oss hva hun gjorde og passet på å få med at det var gøy. Vi så på henne en stund før vi ga henne valget om å være med inn for å pakke sekken,  eller vente ute. Klar tale, hun skulle vente ute.

Vel hjemme og med middagen i magen gikk vi ut på verandaen lillebror sov i vogna, pappa klippet gresset,  og vi jentene tegnet med kritt på verandaen.  Hun spurte om jeg kunne tegne, traktor,  brannbil,  Kitty(hello Kitty), blad, hjerte,  stjerne osv. Så måtte vi tegne mamma,  pappa, Nathalie,  Emmeli og Storm Aleksander..  Så sier hun plutselig ååå "Tove" Så da måtte vi tegne den voksne fra barnehagen også.Idag har jeg altså fått flere bekreftelser på at jenta mi har det bra i den nye barnehagen,  og det er virkelig godt for mammahjertet. Det er fantastisk godt å kunne glede seg til å levere snuppa i barnehagen fordi jeg vet at hun kommer til å ha det bra. 

Trening: ut på tur!

 • 06.08.2015 kl. 12:06

Nå er lillegutt allerede 8 uker, og jeg føler vel at det er påtide å bevege litt på seg igjen. Så idag bestemte jeg meg for at jeg skulle ut å gå en tur, det hørtes veldig bra ut da jeg tenkte på det i går kveld, jeg gledet meg faktisk. Idag tidlig derimot var ikke gleden like stor, jeg tok meg selv i å finne på unnskyldninger for å ikke gjøre det. Derfor bestemte jeg meg for å bare hoppe i treningsklærne, da hadde jeg ikke noen unnskyldning for å ikke bevege meg. Og du, jeg kan si det fungerte før jeg viste ordet av det hadde jeg plassert lillegutt i bæresjalet og Nathalie i vogna og vi var på vei opp til barnehagen. Det er 3 kilometer med stort sett oppoverbakke. Jeg trodde jeg skulle dø før jeg var oppe, og jeg tenkte for meg selv at dette ikke kom til å skje igjen. På vei ned igjen var det derimot fort glemt, tom vogn og nedoverbakke er definitivt lettere. 

Jeg håper virkelig jeg klarer å fortsette med å gå noen dager, det er jo så utrolig godt da man først er ute, og ikke minst er det bra for kroppen. Planen er å få gjort noen styrkeøvelser hjemme også, og for å legge litt ekstra press på meg selv skal jeg lage en egen treningskategori her på bloggen hvor jeg kan poste treningsinnlegg, både med forslag til treningsøvelser, og hva jeg selv klarer og kanskje noen resultater etterhvert.#trening #mamma #utpåtur 

Kjærlighet

 • 05.08.2015 kl. 15:01

Så skjørt

Så tillitsfull

Så avhengig

Så elskverdig

Så viktig

Så perfekt

 

Kjærligheten lar seg ikke helt beskrive, det finnes ikke ord som er store nok. Den følelsen når noen er helt avhengig av deg, når du er hele verden for noen, du betyr livet for noen. Den følelsen er helt ekstrem. Den følelsen er så perfekt og så inderlig at man ikke helt vet hvor man skal gjøre av seg. Det er slik kjærlighet kjennes ut, kjærligheten som stikker dypere enn noen annen, kjærligheten til barna sine. 

Når du er hele verden for noen er det så viktig at man tar det på alvor, man må lese og tolke signaler, man må være til stede 100%. Jeg har hørt så mange si at de mister litt av seg selv, de kan ikke gjøre det og det.. For meg er det ikke slik, jeg har ikke mistet noe, jeg har heller fått noe, Jeg har funnet meg selv, jeg har funnet min rolle her i verden. Jeg er mamma, og først og fremst det, det er min viktigste oppgave her i verden. Og når du tar hånden min og klemmer til, når du gir meg en klem eller en suss, når du smiler så inderlig fra andre siden av bordet, når du sier mamma og når du sier elsker deg med så mye kjærlighet i stemmen at den nesten brister, da hopper hjertet mitt over ett slag, da blir jeg så varm i brystet og jeg kjenner den brennende kjærligheten i hele kroppen.Kjære kjære barna mine, jeg elsker dere så utrolig mye <3

Bryllupsantrekk

 • 04.08.2015 kl. 16:33

I slutten av August er vi så heldige at vi skal i bryllup til min bror og hans kjæreste. Bryllupet er 2 timer unna her vi bor, og ettersom all familie på min side skal være med i bryllupet og svigerfamilien min bor for langt unna stedet hvor bryllupet skal være blir det til at Storm Aleksander skal være med. Jeg synes han er for liten til å være borte fra meg en hel helg, så da blir det slik. Men så til saken, ettersom han skal være med så må han jo ha klær som passer anledningen, og nå tror jeg faktisk at jeg har funnet det. Dette fine antrekket hadde de faktisk i liten nok størrelse, de fleste begynner på 6 mnd. Jeg fant det på nettsiden timogtia.no. Veldig godt å ha funnet noe fint som ikke tar helt knekken på lommeboka. 

Blir nok til at jeg bestiller denne ganske snart :)

#Bryllup #antrekk #lillebror #mamma 

En ny hverdag!

 • 03.08.2015 kl. 10:38

Vi er i gang med ny måned, de er august og for mange er det nå tilbake til hverdagen. Slik er det her også, eller hverfall litt, det er jo begrenset hvor mye hverdag det er her i hus med en mamma i permisjon, en pappa som er lærer og dermed ikke har begynt å jobbe enda, og ei skolejente som enda har ferie, men Nathalie skal hvertfall begynne med sin hverdag igjen, det er 3 august og det er klart for barnehagestart. Hun skal begynne helt på nytt, det er tid for ny barnehage, nye voksne og nye barn. Hun var så klar her i dag tidlig, hun sto klar med sekken på ryggen, bleiepakka i hånda og bærenettet med regnklær og sandaler i den andre hånda. Hun smilte og var så fornøyd med å skulle i barnehagen. Hun har hatt lang ferie, og vi har kost oss masse, tanken på å skulle sende henne fra meg nå, da jeg enda er hjemme, er veldig vond. Det river og sliter i mammahjertet mitt. Og hvor mye skjønte hun egentlig der hun sto med smilet sitt, ja hun vet hva barnehagen er, men skjønte hun at hun skulle i ny barnehage? At det blir en helt annen hverdag enn hun er vandt med?? Det vet jeg jo ikke, og det får jeg heller ikke vite før hun kommer hjem. Idag skal Ole-Anders være der sammen med henne hele tiden, de skal være der i 2 timer. Det kommer nok til å gå bra, men hvordan blir det da tiden kommer for at vi skal dra fra henne der? Jeg er veldig spent på hvordan dette blir. Jeg tror jo egentlig at det kommer til å gå helt fint, at hun finner seg godt til rette og kommer til å trives i denne barnehagen også, men så er det denne lille frykten for at dagene med tårer da vi skal dra kommer, og det vet jeg ikke hvordan jeg kommer til å takle. Men det blir vel en fin erfaring å ha det også, både privat og da jeg begynner å jobbe igjen. Om en stund skal jeg på helsestasjonen med Storm Aleksander, han skal få vaksine, og det er grunnen til at det ikke er jeg som er med Nathalie i barnehagen idag, lillegutt klarer seg rett og slett ikke uten mammaen sin, jeg bærer jo med meg maten hans. 

Gal, syk eller hva?!?

 • 03.08.2015 kl. 01:17

Senga virker mindre,  jeg kan kjenne mannen inntil meg på den ene siden, og lillebror på den andre. Det er varmt. Det blir plutselig bedre plass, men så kjenner jeg at det blir vanskelig å bevege seg, det ligger en slags tyngde over beina mine. Jeg vil snu meg, men klarer ikke. Det blir varmere, jeg kan kjenne at sengen vibrerer. Gud hva er det som skjer, begynner jeg å bli gal??  Er jeg syk?? Neida,  det går bra!!  Det er bare en liten pusekatt i senga.  Jeg viste det var en grunn til at vi kjøpte 180 seng denne gangen. Når 3 blir til 4 og man samsover med katten. Vel kanskje jeg har blitt litt gal allikevel?? Hello fra natten, hallo fra oss 4 som ikke sover akkurat nå. Ikke på grunn av mamma, ikke på grunn av pappa,  og nei,  ikke pus heller. Det er lillebror som har funnet det for godt å være våken midt på natta.

Zzzzzzzz!!!!

Nytt familiemedlem

 • 02.08.2015 kl. 12:38

Idag har vi vært og hentet vårt nye familiemedlem. Lille Elvis har sjekket ut alle kriker og kroker i huset, og nå har han funnet seg godt til rette i sofaen. Han lager koselyder da han sover, så tror han trives veldig bra så langt <3Nå venter jeg spent på at Neo skal komme hjem, han har vært på ferie hos svigerforeldrene mine mens vi var i Danmark. Tror han kommer til å ta det pent, men hvordan katten reagerer kan vi jo ikke vite. Tiden vil vise.

On our way home

 • 01.08.2015 kl. 09:12

Hei fra bilen.

Nå har det allerede gått en uke, og vi er på vei hjem. Vi har storkost oss i Danmark til tross for at været kunne vært bedre. Men nå skal det bli utrolig godt å komme seg hjem.  Vi kommer ikke inn døra hjemme før i kveld,  så vi har enda mange timer med reise igjen,  men musikk og kaffe gjør turen litt lettere.Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no