GO GREEN

 • 30.07.2016 kl. 16:01

Denne kjolen fra H&M er så utrolig behagelig, myk og god i stoffet og den den kjennes bare utrolig bra på.. Fargen liker jeg også utrolig godt.. Da jeg satte den på meg første gangen syntes jeg den var litt for løs i fasongen, det løste jeg ved å ta et belte i midjen og det synes jeg ble ganske bra.. Sammen med skoene synes jeg at jeg fikk det perfekte hverdagsantrekket, fint, rocka og behagelig.. Skoene har jeg et elsk/hat forhold til akkurat nå, for de er skikkelig kule, men de lot seg jo ikke ta bilde av.. Kanskje fordi de er så rare at de er fine?!? aner ikke.. 

 

Håper dere har hatt en fin lørdag, her har været vært helt topp helt frem til nå. Nå har det plutselig blitt mørkt på himmelen og jeg kan høre uværet buldrer et stykke unna her.. 

#mote #antrekk #trend #mamma #H&M #kjole #sko

Sol og bading!

 • 28.07.2016 kl. 14:11

Plutselig bestemte solen seg for å kikke frem.. Og det skal nytes.. Nathalie ville bade så da fylte vi opp bassenget. Og nå driver både hun og Storm Aleksander å koser seg i vannet..

Vann er virkelig toppen for disse to..

Mens de koser seg i vannet sitter jeg og nyter solens varme stråler på verandaen og kjemmer at jeg håper vært holder seg som dette helt resten av sommeren!!

Make today amazing!!

 • 28.07.2016 kl. 11:16

Denne ferien går mot slutten, på mandag er det tid for hverdag igjen, litt godt og litt rart.. Ferie, rolige morgener og masse tid med familien er utrolig godt.. Samtidig skal det bli godt å komme inn i rutiner igjen, tvinge seg selv til å komme litt tidligere i seng og få litt rutiner på trening, middager og alt annet. Det er liksom fordeler og ulemper med alt sammen.. 

Idag har vi hatt en rolig morgen, eller vi har en rolig morgen. Jeg har kost meg med litt kaffe, havremuffins med blåbær som jeg laget i går kveld og det nyeste bonytt som kom i posten her om dagen.. 

Storm Aleksander har allerede lagt seg igjen, og resten av oss sitter egentlig bare og slapper av.. Utrolig godt!!  

Jeg vet ikke helt hva dagen bringer, være er så som så, men kose oss skal vi allikevel.. 

Ha en fin dag alle sammen!!!

#ferie #familie #morgen #hverdag #magasin

DIY: "boks i boks" hylle!

 • 26.07.2016 kl. 19:45

For en stund siden så jeg en hylle jeg ønsket meg, den var fra bolia.no, men den hadde dessverre en prislapp litt over mitt budsjett.. Allikevel klarte jeg ikke helt å glemme denne hyllen, og etter å ha sett litt mer på den og vist den til mannen min så fant vi ut at vi kunne lage en selv. Og slik ble det.. En "boks i boks" hylle laget her hjemme på verandaen av verdens flinkeste mann  Han imponerer oftere og oftere med sine kreative sider denne mannen min.. 

Denne hyllen er laget av hobbyplater i furu som jeg har hvitlakket. Jeg synes resultatet ble skikkelig bra!! Vi har fått inn litt pynt i den, men venter fremdeles på den siste tingen jeg skal ha inni der..  Disse søte sakene fra Kähler kjøpte jeg idag, nå har jeg bare lyst på flere.. 

Hver hylle er 40*40 og til sammen er hele hyllen 120 cm.
 

Hva synes du om hyllen??

#DIY #interiør #hjem 

Berlinmuren!

 • 25.07.2016 kl. 11:36

"Man kan ikke dra til Berlin uten å få et glimt av Berlinmuren og et lite innputt på historiefronten."

 

Det er hvertfall min mening.. Jeg kunne egentlig tenke meg å se mye mer, men ettersom vi hadde begrenset antall dager så måtte vi ta noen valg. Vi var veldig klare på at vi ville se Berlinmuren, men den er egentlig ikke så godt bevart, ettersom jeg har skjønt så er det ikke satt av penger fra staten til å ta vare på den, så det sier seg da selv at den forfaller. 

Allikevel er det noen steder hvor man fremdeles kan se deler av muren, og vi endte opp med å dra til Berlin Wall Memorial. Her var det bevart deler av muren, det var satt opp noen "søyler" hvor det var bilder og litt informasjon, og det var en minnevegg for noen av de som døde da de prøvde å komme seg over muren. Jeg vet ikke helt om det bare er jeg som er litt oversensitiv, eller om det er sånn for alle, men det er hvertfall en helt spesiell stemning langs veggen. Jeg gikk med konstante prikkinger i fingrene og jeg kunne kjenne på hele meg at jeg ble påvirket av ett eller annet. 

Selv om det kanskje ikke var så mye å se, så var det en opplevelse jeg ikke ville være foruten..  

Det er trist at det ikke er satt av noen ressurser for å ta vare på det som er igjen av muren, etterhvert vil den jo være helt borte, og det er egentlig litt trist ettersom denne muren er en så viktig del av både tysk og verdenshistorie.. 

#reise #reisemagasinet #berlin #ferie #tyskland #berlinmuren


 

Tips - Less mess taco!

 • 24.07.2016 kl. 14:42

Jeg skal prøve å "male" et bilde for dere..

"Du sitter ved middagsbordet, grønnsaker er kuttet opp, osten er revet, kjøttet er stekt.. Dere skjønner kanskje hvor dette går.. Det er taco på menyen i kveld.. Dere sitter der samlet hele familien. Du hjelper barna med å ordne deres taco først. Fyller tortillalefsen med det de vil ha. Bretter den omhyggelig sammen, ber de holder "der og der".. De får lefsa, begynner å spise mens du ordner din egen. Du har akkurat tatt din første bit da all maten til 3 åringen ligger utover bordet.. Lefsa har gått opp, og fyllet har falt ut. Du legger fra deg din for å hjelpe.. Den går opp og alt blir bare gris.."

Jeg er vel ikke den enste som har opplevd dette?? Lefser er mye enklere å spise enn disse skjellene, men allikevel er de ikke uten utfordringer, spesielt ikke da man har barn.. 

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en liten sak som kan brukes til det meste.. Vi pleier å bruke den for å lukke igjen brødposene før vi fryser brødet, men den kan altså brukes til å lukke igjen tacolefsen også..

 

Første gangen jeg så dette var på jobb faktisk, vi skulle ha taco sammen med barna en fredag, og da var det en kollega av meg som fant frem disse klypene. Det var jo så utrolig smart, og jeg måtte ta med meg trikset hjem også.. Barna har brukt sånne klyper de siste gangene vi har spist taco, men i går måtte jeg teste det ut selv også, og det er jo greit, jeg kan jo legge fra meg tacoen min for å hjelpe barna uten at den går i oppløsning.. Hurra!!! 

Mulig flere av dere har testet det ut allerede, og har dere ikke det så anbefales det virkelig!! Jeg har kjøpt mine på ikea, men de har noen lignende på europris også.. 

Har du testet ut disse klypene på tacoen før??

#middag #tips #taco #mamma #familie

Tiergarten - Berlin!

 • 23.07.2016 kl. 15:31

Vi dro til Berlin på mandag, og på tirsdag tok vi turen bort til Tiergarten. Vi tuslet fra hotellet og ved hjelp av google-maps og skilting langs veien fant vi frem. Det tok litt tid å gå, og vi hadde sikkert spart mye tid på å ta U-bahn eller buss, men turen var veldig fin, og det er gøy å se litt på veien også.. Da vi kom frem gikk vi i den gigantiske hagen, det var overraskende lite folk, veldig rolig og skikkelig koselig.. Det var stier/veier på kryss og tvers, det var små dammer, bruer, trær og vakre blomster. 

Vi tok utrolig mye bilder den dagen, her kommer noen av dem;

Vi gikk 280 trappetrinn for å komme helt til toppen av dette utsiktspunktet, det var overraskende tungt, trangt og j****** høyt, men utsikten den var ganske bra..

Etter denne turen var vi derimot helt utslitt, og endte opp på en fantastisk liten restaurant, helte i oss 1 liter med vann, spiste den beste pastaen jeg har spist noen gang og jeg smakte til og med på øl. Jeg er egentlig ikke så glad i det, men jeg smakte hveteøl, og det var faktisk ikke så ille.. Det skal sies at jeg ikke drakk opp hele, for så godt var det altså ikke, haha!! 


Etter at vi hadde spist gikk vi enda litt til for å finne en liten butikk som Ole-Anders ville innom, og istedenfor å ta u-bahn hjem igjen som vi egentlig hadde tenkt gikk vi litt til. Så alt i alt så gikk vi 11 kilometer denne dagen, og beina mine var så støle og stive etterpå at det var et under at jeg kom meg opp fra senga.. 

Men vi fikk sett så mye, og det var jo så deilig vær at det hadde blitt for dumt å kjøre.. 

 

Skal du til Berlin en gang så anbefaler jeg virkelig å ta turen innom Tiergarten!! 

#berlin #reise #tiergarten #mamma #pappa #blogg #bilder
 

Vintage handbag!

 • 22.07.2016 kl. 15:55

Da vi kom hjem fra Berlin så lå det noen pakker og venter på meg her hjemme.. Og en av de må jeg bare vise dere.. 

Jeg har nevnt på eBay før, og vi er vel kanskje enige alle som en om at alt man får der ikke akkurat er topp kvalitet.. Men denne gangen så føler jeg virkelig at jeg fikk det jeg ble lovet.. Denne vesken var over all forventning.

Den ser akkurat ut som på bildet på eBay, og i tillegg så kjennes kvaliteten ganske bra!!! Og det er noe som ikke alle andre har.. 

Er den ikke fin da?? 

#vintage #innkjøp #ebay #veske #mamma #mote


 

Berlin!!

 • 21.07.2016 kl. 15:55

Stikker bare innom for å si hei fra Berlin!!

Vi har hatt noen helt fantastiske dager her, og alt som heter blogg har egentlig bare blitt glemt.

Planen var egentlig å oppdatere dere litt underveis på turen vår, men nå sitter vi altså her på hotellet og venter på at klokken skal bli så mye at vi kan dra på flyplassen.

Disse dagene har vi gått ekstremt mye og shoppet enda mer.. Det er nesten litt galskap, men da vi kom over primark i går så tok vi helt av og kjøpte mye til både store og små.

Sjekk her liksom, dette er det vi har kjøpt på disse dagene. Det ble klær utover hele dobbeltsenga..

Vi har spist mye god mat, og drukket mye god drikke.

Ja vi har som sagt kost oss masse, men nå gleder jeg meg noe enormt til å komme meg på flyet og hjem slik at vi kan hente barna i morgen <3 Nå begynner jeg å savne de skikkelig..

Da vi kommer hjem skal jeg dele masse fine bilder med dere.. Vi var en tur i Tiergarten og der var det helt magisk <3

Berlin!! Vi kommer tilbake!!!

Kveldstur og solnedgang

 • 18.07.2016 kl. 06:59

Noen episoder av The OC, en flaske vin på deling og en kveldstur på 5 kilometer etter klokken 21.00..

Det var sånn vår kveld ble i går. Det er ikke ofte man har muligheten til å gå tur sammen så sent på kvelden.. Vi har egentlig aldri mulighet til det.. Nettopp derfor setter man litt ekstra pris på det også. Å gå sammen, se solnedgangen, holde hender, skravle, le, tulle og bare nyte de fine omgivelsene.. Det trenger man virkelig av og til.

Akkurat nå ligger jeg i senga, vekkeklokka ringer om 2 min og jeg skal snart hoppe i dusjen, ordne meg og så hoppe i bilen..

Ha en fin dag alle sammen <3

Hva gjør vi nå da??

 • 17.07.2016 kl. 17:05

Så.... Hva gjør vi nå?? 

For første gang siden Nathalie ble født er vi hjemme helt alene, bare jeg og Ole-Anders.. Ungene er nå hos min søster, og Neo er hos svigers. Vi har akkurat kommet inn døra her hjemme, og jeg lurer allerede på nå hva vi skal finne på?!? Eller det lurte jeg egentlig på da vi var på vei hjem.. Vi er så vandt med at det alltid er noen rundt oss, så nå vi plutselig har hele huset for oss selv nå så blir vi vel bare sittende å se i veggen og vente på at vi kan dra til Gardermoen i morgen tidlig.. 

Neida.. Noe må vi jo finne på.. Vi skal hvertfall pakke kofferten.. Det skulle jeg egentlig gjøre i går, men etter å ha pakket til ungene så orket jeg ikke mer, haha!!! Hater å pakke!!! Kjenner jeg oss rett så blir det vel kanskje ett par episoder for mye av The OC i kveld.. Og egentlig har vi snakket om å gå oss en tur.. Så da får vi se hva det blir til.. 

Det er rart å ikke ha barna hjemme.. Men jeg skal prøve å slappe av og nyte disse dagene. Det er ikke ofte vi er bare oss to, og man trenger det av og til også  

#hverdag #mamma 

Blond.. blondere!!!

 • 16.07.2016 kl. 20:31

Idag har jeg hatt en etterlengtet tur til frisøren.. Jeg har et hår som ikke holder på hårfargen, og som gjør alt det kan for å kjempe mot de kalde tonene jeg helst vil ha i håret mitt. Og bare det å være hos frisøren er jo helt fantastisk.. De to timene i stolen der helt for meg selv!!! FANTASTISK!!!!! 

Idag ble det blond/grey hint av pink ish farge, og jeg synes det ble såååå fint 

Nå håper jeg bare at fargen holder seg fin og kald lenge..

Til venstre ser dere hvordan det var, dette bildet ble vel tatt i går.. Her ser dere at det har blitt litt gult i toppen.. 

Og til høyre er det bilde av hvordan det ble.. Det ser ut som at jeg har klipt meg kortere også, men det har jeg ikke altså.. 
 

Hva synes dere?? 

Nå blir det sofaen og The OC resten av kvelden her hjemme.. Skikkelig koselørdag rett og slett <3 

I morgen skal vi kjøre Nathalie og Storm Aleksander til søstern min, for på mandag drar jeg og Ole-Anders  til Berlin!!! Herregud som jeg gleder meg!!! 

#hverdag #frisør #hår #styling #farge #mamma


 

Be yourself- hva betyr det egentlig??

 • 16.07.2016 kl. 11:31

Du skal være deg selv!!!

Du skal vite at du er bra som du er!!

Men betyr det det samme som at man ikke skal kunne skille seg ut. Elle endre på noe ved seg selv??

Betyr det at det eneste som er akseptert nå er å være all naturell; ingen farge i håret, ingen akrylnegler, ingen neseoperasjon eller noe annet??

Eller betyr det at alle skal få være akkurat sånn som de vil?? At det er helt greit å farge håret i akkurat den fargen du vil, bleike tennene eller sette på løsvipper..

Hva betyr det egentlig å være seg selv??

Betyr det å være seg selv akkurat slik man er skapt, eller betyr det å være den man er mest komfortabel med å være??

Jeg skjønner poenget altså, jeg skjønner at det er de ekstreme ytterkantene som blir sett på som dårlige rollemodeller osv.. Men jeg lurer bare på om det er sånn at man er noe dårligere menneske om man ønsker å endre på noe for sin egen del??

Så lenge man gjør det for seg selv og ingen andre må det vel være greit å bleike tennene eller sette på falske øyevipper??

Er det ikke da man er seg selv da??

New in - Interiør!

 • 15.07.2016 kl. 18:41

Nå har vi fått montert det som kom i posten idag, og jeg er såååå fornøyd... 

Husker dere at jeg la ut innlegget med inspirasjon til interiør?? Du kan se det HER Vel, det ga skikkelig blod på tann, og prosjekt ny stue er nå i gang. Det første vi byttet ut var tvbenken. Vi har jo hengt tv`n på veggen, så det vi egentlig trenger er et møbel som har plass til tvboksen og playstation. Vi har også ganske smal stue, så jeg ville bytte ut møblene vi hadde med noe som er litt "lettere". Planen var egentlig å kjøpe nytt stuebord også, men jeg har ikke funnet noe jeg liker enda, eller det vil si, jeg fant et, men det hadde de ikke fått inn på Bohus enda. Så da leter jeg litt videre, eller venter til de får inn det jeg vil ha på bohus. 

Ny lampe blir det også, den står i stil med den store lykta dere ser på det første bildet.. Denne boksen skal få plass på det nye stuebordet mitt bare jeg finner det rette. Den rommer nemlig tvkontrollene våre.. 

Alt dere ser på bildene finner dere HER

 

#interiør #innkjøp #hjem #ellos


 

Morning coffee!

 • 15.07.2016 kl. 11:36

Det er så godt da solen varmer allerede fra morgenen av. Den beste delen med ferie er vel egentlig at man kan ta det helt med ro, nyte en kopp kaffe ute på verandaen og spise frokost da man har lyst, det er perfekt for meg som ikke synes noe om å spise frokost med en gang jeg har stått opp. 


Det ser jo ut som at jeg har stengt ungen min oppe på verandaen slik at jeg skal få nyte kaffekoppen min i fred, men egentlig så leker han bare med porten og drar meg i håret.. hehe

Senere idag skal jeg en tur opp på posten for å hente en pakke jeg har ventet på, jeg håper virkelig at innholdet er så bra som jeg tror. Jeg gleder meg til å vise dere... 

Ha en fin dag alle sammen!!

#mamma #ferie #kaffe #hverdag

Style my home!!

 • 12.07.2016 kl. 10:23

Hvor mye jeg irriterer meg over leker som slenger rundt og aldri blir brukt, nedbrente lys, rotete bord, kaos i sofaen og lite gjennomført stil her hjemme varierer veldig, i perioder bryr jeg meg egentlig ikke så veldig, mens andre ganger så kjenner jeg at jeg nesten får klaus av å være her hjemme. Da vi flyttet inn i huset vårt for litt over 3 år siden likte jeg møbler med hvite bein, men mørkere plate, rett og slett fordi det er praktisk med tanke på små barn i hus. Tidligere hadde vi nemlig hatt hvite topper på alt, og det fungerer ikke... Jeg ville ha et hus som var gjennomført, koselig, idyllisk og romantisk.. Nå føler jeg at jeg sitter her med et kaos.. Nå ønsker jeg å benytte den lille plassen vi har, for når alt kommer til alt er stuen veldig liten. Jeg ønsker meg møbler som ikke ruver så mye. Hvitoljet eik har jeg forelsket meg helt i..

Nå har jeg en periode hvor jeg har lyst til å gjøre litt endringer igjen. Jeg vet ikke helt hva stilen heter, eller om det egentlig er noen stil, men jeg vil ha det litt mer moderne; retro/moderne kanskje.. . Hvitoljet eik, lette møbler, kobberdetaljer... ja you name it.. En liten blanding av det retro og det moderne kanskje?!? Det første som står på listen min er nytt stuebord.. Og det har jeg sett litt på nå. Så tenkte jeg kunne dele litt med dere hva jeg er ute etter...  

#home #style #interiør #mamma #hjem 

 

Grey and blue!!

 • 10.07.2016 kl. 12:33

Luftig og behagelig!!

Det er nøkkelord for dagens antrekk. Det er så varm og tett luft idag og da er det et must å ha på klær som ikke klistrer seg fast over alt..

Jeg er så glad i dette skjørtet fra Only, så behagelig samtidig som jeg synes det er fint.. Toppen jeg har på meg har jeg faktisk kjøpt på eBay.. Digger den også!! FARGEN!!!!

Nå sitter jeg ute og nyter solen, hører på musikk og bare slapper av.

Kan sitte litt til før det blir bursdagsfeiring litt senere idag!!

Netflix favoritter!

 • 09.07.2016 kl. 11:36

Som dere kanskje skjønte har jeg brukt litt tid foran netflix de siste dagene, og jeg har egentlig vært glad i netflix ganske lenge.. Da jeg var sykemeldt og skulle holde sofaen mens jeg var gravid så fant jeg mye glede i netflix serier.. Ok, der hørtes jeg bare gal ut.. men det er godt å ha noe som får tiden til å gå.. 

Jeg har i løpet av årene som har gått funnet meg noen favoritter på netflix som jeg vil dere med dere. Noen netflix originals og litt til. 

Jessica Jones

Denne serien har jeg nesten akkurat begynt å se på. Først var jeg litt usikker på hva jeg syntes, men etter å ha sett et par episoder så klarte jeg nesten ikke å slutte å se. Det handler om ei jente som har vært gjennom en tid med en mann som kontrollerte henne til å gjøre ting hun ikke ville. Hun kom seg vekk fra det og har blitt en privatetterforsker. Hun tvinges til å gjenoppleve fortiden... Og resten må dere se selv... The OC

Denne serien er vel litt gammel tror jeg.. Det var søstern min som tipset meg om den og etter å ha sett noen episoder så liker jeg den egentlig veldig godt.. Det er litt drama, litt kjærlighet og ja, egentlig litt av alt.. Det er jo Home And Away sa jeg til Ole-Anders her om dagen.. Den handler hvertfall om en gutt som blir forlatt av moren sin og blir tatt inn i varmen av advokaten sin og hans kone. De bor i Orange County og det er det området hele serien handler om. 

 

Orange is the new black

Dette er kanske ne av mine absolutte favoritter og jeg blir helt i hundre da en ny sesong er ute på netflix.. Du følger Piper og de andre innsatte i deres opp og ned turer samt teite påfunn som innsatte i et kvinnefengsel. Det er morsomt, trist og helt crazy, alt på en gang.. Det er egentlig ikke så mye mer å si, du må bare se det selv... 


Sense 8 

Denne serien er det en stund siden jeg så på, men den er egentlig veldig bra, og både jeg og Ole-Anders likte den like godt.. Den handler om 8 personer som plutselig oppdager at de er knyttet sammen på et mentalt vis. De dukker opp i hverandres liv, hjelper hverandre og sammen må de finne ut hvorfor de er koblet sammen på denne måten. 


Orphan Black

Enda en av mine favoritter. Denne serien føler jeg har gått litt opp ned da det kommer til hvor bra den er. Jeg liker den første sesongen veldig godt, og det samme med den andre. Den tredje sesongen er jeg litt mer usikker på, men den 4 sesongen som jeg akkurat har sett liker jeg bedre igjen. Dette er jo egentlig en helt crazy serie. Den handler om Sarah som er vitne til et ei dame som er mystisk lik henne selv tar livet av seg selv. Hun tar over livet hennes og oppdager fort at hun er mer enn bare lik damen som hun har tatt identiteten til, de er helt identiske faktisk. Og hun finner fort ut at de to ikke er de eneste.. I denne serien følger du Sarah og de andre i deres kamp om å finne en kur for å redde hverandre.. 

Har du sett noen av disse seriene?? 

Eller har du kanskje noen tips til noen andre serier jeg bør sjekke ut??

#tv #netflix #serier #underholdning #mamma  #tips 

Jordbær og fuglekvitter!

 • 07.07.2016 kl. 17:03

Her nytes sommerdagene til det fulle... Jeg ser på jordbærene vokse i hagen, hører fuglene kvitrer og nyter solstrålene som treffer huden...

Eller vent litt....

Det der var ikke helt sant... Det er først akkurat nå jeg sitter ute i solen, har sett på jordbærene og de der fuglene har jeg bare hørt gjennom soveromsvinduet de siste dagene.. Formen har ikke vært helt på topp, så jeg har brukt mye tid i senga, faktisk så mye tid at jeg har sett hele sesong 6 med pretty little liars. Det er SYKT!!!

En hel sesong på 2 dager... Jeg dauer!!!

Men uansett, nå føler jeg meg mye bedre og nyter roen og fuglekvitter på verandaen..

Håper dere andre der ute nyter sommeren med sol, bading, venner og familie!!!

30 årslag og rolig søndag!

 • 03.07.2016 kl. 17:57

Hei og hopp!!

I går var jeg og Ole-Anders i 30 årslag til svogeren min. Noe som betyr at Storm Aleksander har hatt sin første natt borte. Noe som gikk så mye bedre enn jeg hadde trodd.

Vi storkoste oss hvertfall skikkelig i godt selskap til langt på natt. Og det var veldig godt å bare være oss uten barn.

Meg og min søster <3

Idag er jeg egentlig ganske sliten. Ikke fordi jeg drakk så mye i går, men jeg er ikke vant med å være oppe så lenge.

Så idag har vi hentet barna og kost oss ute på verandaen med dem.

Håper dere har hatt en flott helg alle sammen..

Her er jeg i skikkelig feriemodus. Og det er egentlig veldig godt. Jeg ser virkelig frem mot 4 uker sammen med familien, for ikke å snakke om berlinturen :)

10 spørsmål om meg!

 • 02.07.2016 kl. 12:32

//Innlegg i samarbeid med Rabble// 

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg digger sånne innlegg. Jeg vet egentlig ikke hva jeg synes er morsomt, skrive de selv eller lese fra andre.. Begge deler tenker jeg.. Da man skriver innleggene blir man på en måte bedre kjent med seg selv ettersom man må sette ord på både det ene og det andre, men da man leser det andre har skrevet så blir man bedre kjent med de. Begge deler er jo bra!! 

HERE WE GO!!!!

1. Hva er ditt drømmereisemål og hvorfor?

Drømme reisemål ja.. Må jeg velge ut en her?? Det er så vanskelig, jeg har jo lyst til å reise og se så mye forskjellig... 

Men Italia, det må vel kanskje være et absolutt reisemål.. Kanskje spesielt Venezia!! Rett og slett pga arkitekturen, historien og stemningen jeg innbiller meg at er der.. Italia, det forbinder jeg liksom med isen, maten, god drikke, menneskene, omgivelsene, historien som sitter i veggene. For ikke å snakke om romantikken.. Tenk deg en tur med den utkårede i en gondol nedover en kanal i Venezia... Ja takk!!! 

Jupp, Italia, og kanskje spesielt Venezia må være mitt drømmereisemål... 

2. Hva er ditt favorittmerke og hvorfor? 

Favorittmerke ja, det første jeg tenkte på her var klesmerke, så da går jeg for det. Og jeg tror faktisk at det må være Floyd. Jeg har blitt helt forelsket i buksene, og de har jo også så mange fine kjoler <3 Jeg er egentlig ikke så veldig merkebevisst, så det er det beste svaret jeg kan gi her egentlig.. 

3. Hvem var den siste du sendte melding til og hva skrev du?

Den siste jeg sendte melding til ja, dette er litt morsomt, for meldinger sender jeg egentlig ikke så mye av det går mest i snap faktisk.. Men den siste meldingen jeg sendte var til Ole-Anders og på den sto det; FERIE!!! 

Og det skrev jeg for å fortelle at jeg var på vei hjem fra jobb. Synes det er greit å hinte om at jeg er på vei hjem slik at middagen er klar da jeg kommer ;) 


4. Hvilke er dine favorittbutikker på nettet?

Jeg er egentlig veldig glad i nettbutikker, og jeg har flere favoritter. Jeg er egentlig mer glad i å handle på nett enn i butikk, rett og slett fordi jeg synes utvalget er bedre, og det er nesten farlig enkelt.. I tillegg så synes jeg det er en fordel at man kan spare litt penger på alle rabattene man ofte finner i nettbutikkene. Rabble.no har en fin oversikt over mange nettbutikker slik at det er enkelt å finne rabatter i din favorittbutikk. 

Når det kommer til sminke og hårprodukter har jeg en absolutt favoritt, og det har jeg hatt lenge.. Jeg bestiller mer eller mindre all sminken min derfra. Coverbrands har et godt utvalg innen hår og sminkeprodukter, og jeg finner alltid mine favoritter der.  De fører merker som Glo Minerals, BDB, Barry M, Fake Bake, GHD og Joico. Og selvfølgelig mange mange flere.. 

Footway har jeg vel nevnt her inne før. De ga meg kanskje tidenes mest positive opplevelse med netthandel, rett og slett fordi de har en av de beste kundeservicene jeg har vært borti noen gang.   De har et supert utvalg både for store og små føtter, både da det kommer til forskjellige merker, priser og typer sko.. Noe for enhver smak rett og slett. 

Get inspired er vel kanskje den ultimate nettsiden for oss jenter som liker treningsklær. De har et godt utvalg, gode priser og ikke minst en levering som er så rask at det nesten er som å handle i en vanlig butikk. Jeg er alltid 100% med kjøpene jeg gjør hos dem, og dersom man ikke skulle være fornøyd så er det null problem å sende i retur.. De har også et stort sommersalg nå, og jeg har faktisk akkurat klikket meg hjem noen godbiter derfra.. Disse to på bildet, og en bag fra Kari Traa, men den hadde de dessverre ikke inne lengre.. 


Bilder fra Getinspired
 

Klær kjøper jeg også mye av på nett, og to av mine favoritter tror jeg må være Nelly og Only.. På Nelly har de jo et utvalg som ingen andre har. De har jo alt. Både for de mer festlige anledningene og til hverdags. De har gode priser, og de fleste av merkene de fører har god kvalitet på klærne. Som om ikke det er nok, så har de nå også et gedigent sommersalg med opptil 60% rabatt. På only finner jeg ofte klær jeg liker, både i nettbutikken og i den faktiske butikken. Jeg liker at jeg kan se klærne i butikken, tenke over saken og eventuelt bestille på nett om jeg virkelig vil ha det. Det er også oftere rabatt i nettbutikken enn i butikken. Jeg er veldig glad i både, jakkene, buksene og toppene de har hos only.. 

5. Hva skulle du ønske at du var bedre til? 

Det er ganske mye!! Jeg skulle ønske jeg var bedre til det meste egentlig.. Så det jeg bør si er vel kanskje at jeg skulle ønske jeg var bedre på å godta meg selv for den jeg er... 

6. Hva er livretten din?

Det beste jeg vet ja.. Mat generelt er vel det beste jeg kan få... Nesten hvertfall.. Men livretten ja... Saus?!? Jeg elsker saus, ikke at det er en rett, men ja.. Jeg har dilla på saus, og en god saus kan redde en hver rett :P Ellers så er det kanskje pizza på grillen, eller en god biff med deilig tilbehør, gjerne en saus ;) 

7. Hva ville du gjort med pengene dersom du vant 1 million kroner i lotto?

Akkurat nå så ville jeg brukt 1 million på å bygge på huset vårt slik at det ble bedre plass her.. Kanskje litt egoistisk, men sånn er det... 


8. Hvilken tv-serie eller film skulle du ønske at var livet ditt?

OOO, Er det nå jeg skal si orphan black eller orange is the new black?? Det er nemlig de seriene jeg har dilla på om dagen.. Men jeg vil kanskje ikke at det skal være livet mitt.. Hmm!! Home And Away kanskje... Australia, en god balanse av kjærlighet og drama, og jeg er skikkelig god på å spå hva som skal skje der. Derfor kunne jeg forberedt meg godt på tiden som kommer.. hehe... Neida, litt tull, men jeg aner ikke jeg altså.. 

9. Hvilken by har du aller mest lyst til å bo i resten av livet ditt?

Hvilken som helst by? Jeg vil egentlig bo i Norge, og jeg har en liten fascinasjon av Sørlandet, så kanskje Kristiansand da?? Eller Arendal. Eller Risør? 

10. Hvilke sanger går på repeat på Spotify hos deg akkurat nå? 

Paper thin av Astrid S og Aliens av Ina Wroldsen går på repeat på min spotify nå..  

Ringer inn ferien....

 • 01.07.2016 kl. 19:20

Når stuebordet ser ut som dette;

Vet du at det er på tide å flytte litt rundt på pynten i huset, og eventuelt gå til innkjøp av noe nytt.. Alt blir bare slengt på bordet. Lysene er brent ned for lenge siden, og der står de som noen stubber og ler av meg.. Jeg fikk en kjærlighet i pakken min fra get inspired idag, den spiste jeg med en gang, og hvor er papiret, jo det ligger på fatet som pynten egentlig skal være på.. Det er en penn som jeg egentlig skulle levere tilbake til tantungen min da vi var på shopping for en uke siden, og det ligger en leke parfymeflaske der som det kan se ut som at Storm Aleksander har smakt litt på.. Alt er egentlig bare kaos... 

For en måte å ringe inn helgen og ferien på du!!! 

Vel vel... Kanskje vi får gjort noe med det i morgen, eller over i morgen.. eller hvertfall i løpet av de neste 4 ukene.. 

Hilsen fra rotehue!! (Som forsåvidt også var strålende fornøyd med å ha bestilt seg en bok fra bokklubben og ventet i evigheter på... Så gikk jeg inn for å sjekke ordrebekreftelsen.. Det pleier jo ikke å ta sååå lang tid før jeg får noe derfra.. Og vet du hva?? Jeg hadde kjøpt meg en e- bok.... Jeg gjentar... ROTEHUE!!!!!) 

FERIE... JEG ØNSKER DEG VELKOMMEN!!!

#ROT #HJEM #INTERIØR #MAMMA #FERIE


 

Happy birthday to you!!!

 • 01.07.2016 kl. 05:56

Idag er det din tur til å fylle år.. Tenk hvor fort tiden flyr!! Var det ikke i går vi snurret rundt på gulvet i stua?? Nå er beina dine så lange at det hvertfall ikke går an å gjøre det inne. Var det ikke i går du sovnet på nakken til pappa da vi var å gikk tur?? Var det ikke i går du sovnet på sofaen da du kom hjem fra barnehagen fordi du var så trøtt?? Tenk at du har blitt 8 år!! Og jeg er så heldig at jeg har fått lov å være en del av livet ditt i 7 av dem. Det setter jeg utrolig stor pris på. Du snudde livet mitt opp ned, og det er jeg utrolig glad for! 

Du er så utrolig flott Emmeli, du er så omsorgsfull, så kunstnerisk og musikalsk.. Du finner alltid på noe morsomt, latteren er aldri langt unna hos deg.. Tankefull er du også. Rett som det er kan jeg se at du tar deg en tur inn i din lille verden.. Av og til skulle jeg ønske at jeg viste hva du tenkte på.. 

Jeg gleder meg veldig til å se deg vokse og bli større, samtidig som jeg vil du skal være liten for alltid. Jeg gleder meg til å være med deg i alle oppturer og nedturer. Jeg vil du skal vite at jeg alltid er her for deg!!

Du er helt enestående, og jeg priser meg lykkelig over å få lov til å være en del av livet ditt. Denne dagen er din snuppa 

 

Gratulerer så mye med dagen, Emmeli! Jeg er utrolig glad i deg  

#bonusdatter #bonusmamma #bursdag #familie 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no