Strandliv

 • 30.07.2015 kl. 19:00

Emmeli har hatt lyst til å bade siden vi ankom Danmark, eller siden før vi dro faktisk, men været har ikke vært helt med oss, ikke før idag.Solen har vist seg og temperaturen har vært bra. Så da tok vi en tur ned til vannet, akkurat i det vi kom ned var det litt bølger, vi fant oss en grei plass å sitte, det var ikke akkurat kamp om plassen der nede, vi var faktisk helt alene. Det viste seg at disse bølgene var begynnelsen høyvannet, vi måtte skynde oss å trekke teppene lengre opp på stranden, så gikk vi ned til vannet og kjente på kreftene med føttene våre. Det var en grei måte å bli bløt på, for vannet ble ganske høyt på vei opp igjen. Jeg tror egentlig det var like spennende for oss voksne som for barna å se at vannet steg sånn, det er jo ikke akkurat noe Mjøsa finner på å gjøre :P

Høyvannet dro også med seg en sjøstjerne opp på land, den måtte vi kikke litt på før vi "reddet" den ved å ta den ut i vannet igjen. Det er spennende å få se hva saltvannet har å by på, nå krysser vi fingrene for en like fin dag i morgen.

Nå er det snart natta på barna, de blir jo helt utslitt av ferie, nå må vi lade opp til den siste dagen vår før hjemreise. 

Legoland!

 • 30.07.2015 kl. 15:13

Ting blir aldri helt som man har tenkt med en liten baby i hus, men her kommer hvertfall noen bilder fra turen vår til Legoland i går.

 

Endelig sommervær!

 • 29.07.2015 kl. 18:23

Endelig er finværet her. I skrivende stund sitter vi ute og venter på ay grillen skal bli varm. Vi kom hjem fra Legoland for en god time siden. Nå sitter jentene i sandkassen og tilbyr oss kaker av alle slag, lillegutt ligger i vogna si og jeg myser mot solen.

Litt senere tenkte jeg å dele noen bilder fra Legoland med dere,  men det får vente, har ikke mye lyst til å sitte inne på dataen nå som vi endelig har litt sommer. Ferie er ferie!

 • 28.07.2015 kl. 11:12

Det er store vinduer på hver sin side av stuen, store vinduer som gjør det mulig å se ut i den fine hagen, store vinduer som kan gi den beste sommerfølelsen. Men den sommerfølelsen kommer ikke helt idag altså. Utenfor er det nemlig ganske grått og vannet strømmer ned fra himmelen, drypper fra trærne og fra huskestativet. Det er vått i gresset og blomstene har lukket seg. Finværet har virkelig ikke vært med oss på denne turen, men allikevel, så har jeg den gode feriefølelsen, den indre roen, det konstante smilet, gleden over å tilbringe tid med familien min, det er tross alt ferie selv om været ikke er helt med oss. Bade kan vi gjøre senere, sole oss kan vi gjøre en annen dag, nå skal vi bare kose oss sammen, tilbringe tid som en familie og nyte livet!! Det er jo tross alt sommer!!!Ferieidyll

 • 26.07.2015 kl. 20:32

Dagen idag har vært så fin. Vi har hatt litt sol innimellom, regnet har holdt seg borte og til tross for vinden kunne vi faktisk kjenne at solen varmet litt. Vi startet dagen med en familiefrokost, så slappet vi av litt i sofaen med en kaffekopp før vi tok turen ned på stranden for å kikke litt. Det var alt for kaldt til å i det heletatt vurdere å både, men det ganske mye mer man kan gjøre på en strand.

Ferietur!

 • 25.07.2015 kl. 18:16

Klokken 02.00 i natt vekket vi barna satte oss i bilen og kjørte til Larvik. Der ventet superspeed 2 på oss, den store fergen skulle ta oss til Danmark,  og her befinner vi oss nå. Etter X antall timer kjøring og båttur er vi endelig fremme. Været kunne absolutt vært bedre, her regner det, men huset vi bor i det kunne ikke vært mye finere. Det er stort kjøkken, koselig stue og en stor hage hvor jentene allerede har forsynt seg med epler og rips. Herlig!!Vi har vært en rask tur på butikken for å kjøpe litt enkel middag, brød og pålegg. Så får vi heller handle mer i morgen, nå er jeg så sulten at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.Morgenstund..

 • 24.07.2015 kl. 10:08

Morgenstellet er gjort, frokosten er inntatt, og kaffen er på god vei ned i kroppen. Storm Aleksander sover i vogna si og jeg og Nathalie sitter under pleddet i sofaen og ser på Frost.

 

Jeg trodde egentlig ikke denne filmen kom til å være noe for Nathalie selv om hun er veldig glad i sangene. Den er vel egentlig laget for litt større barn. Men hun har spurt om å på se på Elsa og Anna i flere dager så da tenkte jeg at vi kunne prøve, og gud hvor feil med kan ta, jenta sitter som et tent lys og sier Elsa og Anna hver gang de dukker opp på skjermen, jeg kan se at ørenen spisser seg litt ekstra hver gang de begynner å synge. Vet jo ikke om hun sitter lenge nok til å se hele, men hun får da sett litt. Og mammaen synes det er helt ok å ta det litt rolig denne morgenen. Senere idag venter helsestasjonen med Storm Aleksander, det er 6 ukerskontroll, og jeg er veldig spent på hvor stor han har blitt nå. Tenk at han allerede er 6 uker, ja han er det akkurat i dag faktisk. Den lille gutten blir bare større og større, og han er så våken om dagen, smiler, prøver å le litt og har masse øyekontakt <3 Herlig <3

Sommergave

 • 21.07.2015 kl. 12:34

I år har vi kjøpt en liten sommergave til jentene, det er ting de trenger til Danmarksturen vi skal på, men jeg synes det var litt gøy å pakke det inn, da blir det jo litt ekstra spennende.Nå ligger gavene og venter på at jentene skal komme ned fra andreetasjen, Emmeli har fått en liste over hva hun skal pakke i kofferten sin, på den måten har vi litt oversikt over hva som blir med samtidig som hun får bestemme litt selv også. Synes egentlig det var en god løsning. Også får hun jo trening i å følge en "oppskrift", så da får vi se etterpå da om hun har pakket det som sto på lista eller alt annet. Meeeen uansett, pakkene. Det som skjuler seg inni er som sagt noe de trenger til turen vår. Det øverste er til Nathalie og det nederste er til Emmeli.

Nå har jentene sine helt egne badehåndkler og i sekken kan de pakke ned de lekene de vil ha med seg på turen. 

Er veldig spent på reaksjonen deres da de åpner. Alltid like spennende å se om man har truffet riktig ;)

___________________________________________

 

Været er ikke helt med oss idag, men det gjør egentlig ikke noe, for da får vi gjort klart litt inne før vi drar, og jentene har puslet litt på morgenen idag. Egentlig litt koselig med regn av og til også.

Ha en fin dag videre <3

 

Døgnrytme

 • 20.07.2015 kl. 13:54

Jeg vet ikke helt hvor lurt dette er. Men jeg prøver, jeg tror nemlig at lillegutt har begynt å få en mer eller mindre akseptabel døgnrytme. Nå er han drøyt 5 uker,  og de siste dagene har han sovnet og blitt lagt i vugga mellom 18.00 og 19.00. Da sover han til ca 21.00 før han skal ha litt mer mat. Da klokken blir ca 23.00 prøver vi å komme oss i seng og jeg bærer han med meg opp. Da pleier han å våkne til litt og får litt mer mat før han sovner igjen.  Så gjennom natten våkner han ca hver 2 time,  første gangen han våkner hender det seg han er våken i en times tid før han sovner igjen.  Men resten av natten sovner han da han er ferdig med å spise. Slik holder vi på til klokken er mellom 09.00 og 10.00 da er det tid for å stå opp. 

Etter at vi sto opp idag,  var han våken i 2 og en halv time og blid som en sol. Nå har han sovet i ca 2 timer i vogna si, og her sitter jeg da på verandaen og venter på at han skal våkne.Flinke gutten.

Håper virkelig at dette varer.

Nå må jeg stikke bort til sandkassa for å se på sandslottet som jentene har laget. Ha en fin dag videre!!

håper dere har hatt en fin start på uken :)

En dag for barna

 • 19.07.2015 kl. 19:57

Planen nå var egentlig å finne frem dataen og oppdatere dere på min dag..  Veel, det ble litt vanskelig ;Jeg sitter nemlig fast. Storm Aleksander er veldig kosete nå, grunnen til det er ganske enkel. Vi har nemlig tilbrakt noen timer i lilleputthammer idag, det har jo ført til at han har fått litt mindre mammakos en han pleier ettersom han har liggi i vogna si.
Men vi har virkelig kost oss masse idag. Det hele var en spontantur, vi har lovet Emmeli en tur dit før vi drar til Danmark,  og ettersom været var bra idag og det er spådd dårlig til uka så bestemte vi oss for å dra idag. Jentene har kjørt karuseller, og det ble noen turer på mamma og pappa også ;)Nå har vi virkelig fått ladet opp til Danmark og Legoland.

Planen min for resten av kvelden er bare å bli sittende her og spise opp godisen fra i går.  Nå er jeg skikkelig sliten. Familieliv <3

 • 18.07.2015 kl. 14:09

å dusje alene kjennes ut som en ferie, å dra på butikken alene kan være en befrielse, å være alene om morgenen er som å være i himmelen.. men fy så kjedelig det blir i lengden.. Idag fikk jeg dusje alene, jeg låste til og med døra. Jeg fikk til og med fønet håret mitt alene, eller nesten hvertfall. Jeg var nesten ferdig da en liten stemme bryter gjennom duren fra hårføneren; "mammaaaa"!!!!!!!! Det rives og røskes i døra... Det er bare å åpne.. "der er mamma"!! Nathalie kommer inn ser på meg og spør om vi kan sette på musikk. "let it go" strømmer ut av telefonen min, og Nathalie danser og vi synger i kor. Det er nå festen begynner. Hun ser på at jeg sminker meg, finner en ren kost hun har fått som ligger i kurven og hun tar etter det jeg gjør. Ei fornøyd jente svinger seg rundt på badegulvet, jeg smiler... Det er dette som er ferie, det er dette som er en befrielse, det er dette som er himmelen. 

Jeg elsker å være mamma, jeg elsker barna mine <3Oppdrag børst og vask!

 • 17.07.2015 kl. 19:00

Dagens lille prosjekt har vært å få vasket og børstet Neo, det er en heldagsjobb i seg selv å stelle han ordentlig. Han har utrolig mye pels, og det krever litt å børste seg gjennom alle lagene, men nå er det gjort og han ble som en helt ny hund. Børster vi han derimot i morgen er jeg sikker på at vi får av han like mye hår, det er et evigvarende prosjekt dette med å holde denne hunden ved like ;P

Bading på gang:


Tid for å tørkes, det endte med vann over hele badegulvet.

Så var det børstingOg halvparten av pelsen vi fikk av. Gikk over han en gang til med en annen børste og da fikk vi av like mye. 

 

Resultatet!! Fine fine gutten <3

New in...

 • 17.07.2015 kl. 15:15

Av og til er man ikke så sterk som man burde,derfor endte den berømte vindusshoppingen som jeg dreiv med for noen dager siden opp med at jeg fikk to pakker i posten noen dager senere. Jeg klarte ikke helt å slå det fra meg, og jeg trengte virkelig litt nye klær, men jeg var flink  slettet mye fra handlekurven før jeg bestilte da.  

Disse plaggene følte jeg at jeg ikke kunne leve uten, eller jeg ville hvertfall ikke leve uten, og jeg er så fornøyd. Kjolen er helt fantastisk fin, og det er så absolutt mulig å amme i den ettersom man enkelt kan dra ned stroppen, og det samme med de andre toppene også. Det er klart man kan dra de opp også, men ute blant folk er det ikke alltid at jeg har så lyst til å flashe magen derfor er topper med stropper utrolig praktisk. Man blir faktisk utrolig lei av å bare bruke ammetøy derfor er det fint å ha noen andre muligheter. 

Som jeg nevnte før idag så var jo jeg og mannen på shopping i går også, og jeg endte opp med to shortser fra H&M og en bukse fra bikbok, så da har jeg noe å bruke til disse toppene også. Hurra!!!!

Middag/kveldsmat!

 • 17.07.2015 kl. 11:39

I går var Nathalie litt sammen med tanten sin slik at jeg og Ole-Anders fikk dratt ut og kjøpt oss noen nye shortser, Storm Aleksander var med oss og det første til at vi brukte litt lengre tid enn hva vi hadde tenkt. Han trengte jo noen matpauser underveis. Da vi kom hjem var klokken blitt så mye at det vi skulle ha til middag heller ble en bedre kveldsmat for oss alle sammen. Det som sto på menyen var spekemat.Nathalie storkoste seg med å få spise så mye pålegg hun ville, og ikke glem vannmelonen som hun spiste opp nesten helt selv, hun er så glad i vannmelon at jeg tror faktisk hun kunne spist en hel vannmelon alene. Det var utrolig godt med slik mat, det passer så godt nå på sommeren og jeg har ikke kunnet spise det på 9 mnd pga graviditeten så var det på høytid med en slik middag/kveldsmat 

Nå skal vi komme ordentlig igang med dagen, her har vi nemlig fått en meget behagelig vane om morgenen, vi ligger alle sammen og sover til klokken er 09.30, ja til og med toåringen sover så lenge om dagen, muligens fordi hun ikke sover på dagtid lengre, synes egentlig det er et godt bytte ;)

#Mat #tips #spekemat #melon #sommer

I natt kanskje....

 • 15.07.2015 kl. 19:11

I går var jeg skikkelig optimistisk i forhold til nattesøvnen ettersom lillegutt sovnet 22.00, det er jo 3-4 timer tidligere enn hva han pleier. Jeg var i seng klokken 23.00, men fikk selvfølgelig ikke sove, så da lille trengte mat klokken 12 var jeg klar og jeg fikk i han mat uten at han våknet helt, så mett og fornøyd sovnet han og jeg like etterpå. Håpet om en god natts søvn var stort, men det ble altså knust i underkant av to timer senere  timer senere. Da våknet han, fikk litt mat og så satte det i gang, han gråt og var tydelig misfornøyd i to timer før han endelig fant roen igjen og sov.. i to timer til, før han våknet og ville ha mat igjen.. Da var klokken 06.00, og han brukte 45 min på å sovne, klokken 8 våknet han igjen og da var det tydeligvis morgen. Så idag har jeg vært mer trøtt enn på lenge. Det er rart dette med søvn, tenk om jeg faktisk hadde klart å sove da han sovnet første gangen, da hadde jeg jo fått noen timer ekstra på øyet, men denne kroppen har nok blitt justert inn på en annen døgnrytme den siste tiden, og det er jo ikke så rart. Så nå har jeg vel egentlig gjort meg opp en mening om at det er bedre at han er våken til 02.00 for så å sove til 5-6 og at vi helt fint kan ligge i senga til 10.00 med litt mat innimellom, blir faktisk mindre sliten av det enn å skulle våkne så ofte om natten selv om man blir litt frustrert da det står på. 

Men så er det jo mye man kommer seg gjennom også da, for selv om jeg er trøtt om natta da han våkner, kanskje blir litt irritert da ingen ting får han til å sovne og jeg tenker innimellom at det hadde vært veldig enkelt om han kunne få flaske så pappaen kunne gitt han mat så blir det fort glemt på dagtid. Ja jeg er litt trøtt, men allikevel så føler jeg at jeg har litt overskudd om dagen. Det kommer jo alltids godt med da man har en toåring i hus, hun skal jo slippe å kjede seg hele sommerferien hun også. 

Nå er jeg veldig spent på hva denne natten bringer, kanskje han er så trøtt etter i natt at han sover mange timer i strekk ?!? Tror ikke det, men det er da lov å håpe. Jeg har hvertfall fått i meg litt for stor mengde kaffe idag, så spørs vel om jeg får sove ;) 

Møte deg selv i døra.

 • 14.07.2015 kl. 18:12

Vel, det har seg sånn at dersom man har en 2-åring i hus, eller et hvilket som helst barn vil jeg tro så risikerer du å møte deg selv i døra ganske ofte om du ikke passer litt på. Disse små barna har ørene på stilk hele tiden, og tror du at du hvisker så de ikke hører det, ja da kan du være helt sikker på at de hører det allikevel. Jo lavere stemme man bruker da man snakker sammen jo bedre fungerer de små ørene. Og glemmer du deg et lite sekund og bruker ord som du ikke burde, ja så plukker de det opp. Her hjemme hører jeg både meg selv og mannen i 2-åringen rett som det er. 

"Nå hører du!!"

"MHM" (istedenfor å si ja)

"Nei Neo, gå inn"

"Jada, jeg kommer."

Er ting som 2-åringen sier rett som det er, og det sier seg selv at hun har dette fra noen, og jeg kan vel feste navnet mitt bak noen av disse utsagnene hvertfall. Man blir jo like overasket hver gang hun sier noe sånn, men dette er jo ikke ting som er så farlig at hun sier. Da vi satt og spiste middag idag derimot fikk hun høre et ord som jeg ikke satte så veldig pris på at hun gjentok. Maten var nemlig veldig varm, så mannen utbrøt "Herregud, det var jævlig varmt"! "Jævlig varmt" utbryter Nathalie, det tok en liten stund før vi plukket opp hva hun sa, vi voksne kikket på hverandre og ga hverandre "Nå må vi passe på hva vi sier-blikket" Det hele var jo bare komisk, og det viser hvor fort hun plukker opp ting, selv om hun ser veldig opptatt ut fungerer altså ørene veldig bra. Dette var jo ikke det verste hun kunne finne på å si, men det er jo ganske mange andre ord vi voksne kan bruke som ikke har noe i en barnemunn å gjøre, så her er det bare å sette på filteret om dagen altså.. 

 
Bilde fra google!

Windowshopping

 • 12.07.2015 kl. 20:11

En ting jeg både elsker og hater er å se på klær på nett. Elsker fordi det er så utrolig mye fint, det er enkelt å få tak i nye klær selv om man har barn, man kan shoppe uansett klokkeslett og man kan få tak i ting som ikke alle andre har. Hater det fordi det er alt for lett å få tak i klær, det er så utrolig mye fint og det er vanskelig å begrense seg dermed kan det fort bli dyrt. Handlekurven fyller seg opp med ting man vil ha, men som man ikke har mulighet til å kjøpe. Og nå har jeg gått på smellen igjen, ønsket om nye klær er veldig stor, men med barn som trenger sitt og ferietider så strekker ikke pengene helt til. Det er alltid noe annet eller noen andre man heller må bruke pengene på. Men tenkte uansett at jeg kunne vise dere hva jeg har sett på.

 

Plaggene over: Nelly.com, og alle plaggene fra nelly er på salg, hurra!!!

Plaggene under: Only.com

#klær #fashion #shopping #nelly #only 

Elvis!

 • 11.07.2015 kl. 19:24

Neida, ikke The King, men vår lille Elvis. Vi har nemlig vært å besøkt en liten pusekatt idag. Han skal komme hit og bo her da vi kommer hjem fra ferie. Var veldig koselig å endelig få se han annet enn bare på bilder. Han er 12 uker nå, så vi får han litt senere enn hva som er vanlig, men vi ville ikke ta inn noen katt her rett før vi skal ut og reise så da ble det slik. Vi adopterer den lille katten vår gjennom dyrebeskyttelsen, det er noe alle som skal ha katt burde gjøre, de har så utrolig mange katter som trenger hjem og det blir stadig flere. Hun som har Elvis nå fortalte at de hadde vært å hentet inn mange katter tidligere idag, og de hadde funnet en kattunge klemt under en haug med planker, den levde heldigvis, men de vet ikke hvordan det kommer til å gå med han. Stakkar lille :/ Hadde vi hatt mulighet skulle vi tatt inn enda flere katter, synes så synd på dem.

Nathalie synes også det var utrolig gøy å hilse på. Hun fikk låne en fiskestangleke og lille Elvis synes det var like gøy som henne. Latteren hennes trillet fra vi kom til vi dro, så utrolig herlig <3 Jeg tror nok det blir veldig gøy for henne å få han hjem. 

En tur til byen

 • 10.07.2015 kl. 17:23

Idag tok vi oss en tur inn til byen for å sjekke ut en ny lekeplass, eller den er vel ikke helt ny da, men vi har ikke vært der enda så det var på tide å sjekke den ut. Det er noen sklier og klatrevegg. Reaksjonen til Nathalie var først at det ikke var så farlig å skli, hun synes nok det så litt skummelt ut, og det skjønner jeg godt, for de var veldig bratte. Jeg ble med opp og spurte om vi skulle skli sammen, jeg angret litt da vi så ned, for det var virkelig bratt, ikke rart at hun var litt skeptisk. Men end kom vi oss og det var egentlig litt gøy, men etter to ganger ned sklia så var det ikke nødvendig at mamma ble med mer, hun klarte helt selv. Hun raste ned sklia og opp igjen den bratte veggen. Mamma måtte stå nede for å passe på, mens pappa satt øverst for å ta i mot, men det var nok sikkert mer for vår egen del for hun fikk virkelig teken på det etterhvert. Storm Aleksander sov seg gjennom hele byturen, vi var innom en kafè og spiste kanelboller og drakk iskaffe. Det er så utrolig kos dra ut og finne på noe, og jeg elsker virkelig å trille den fine vogna med den fine gutten vår <3 Jeg er rett og slett skikkelig fornøyd!!!

Nå er det straks tid for det som har blitt en liten tradisjon for oss, fredagspizza!!!

Vi prøver igjen!!

 • 09.07.2015 kl. 19:01

Denne gangen tror jeg faktisk jeg skal få lest mer enn en side før lille våkner. Han koser seg sånn da jeg bærer han i sjalet. Så her har han "bodd" de siste timene. Det så mørkt ut for middagen idag ettersom han hadde litt vondt i magen og hadde blitt overtrøtt. Men etter en ny bleie og godt plassert i bæresjalet så sovnet han. Litt vanskelig å få i seg maten ettersom jeg er redd for å søle på han, men jeg fikl spist den varm,  hurra!!  Andre dagen på rad hvor jeg har spist en varm middag i rolig tempo.Nå skal jeg legge fra meg alt teknologisk og lese litt.

Ha en fin kveld alle sammen <3

Livet som mamma

 • 08.07.2015 kl. 18:41

Jeg har ryddet opp etter middagen, sortert klær og satt på en maskin med klær og er ganske fornøyd med det. Lillegutt sover i vugga si.  Jeg skynder meg å sette igang kaffemaskinen og finner frem det nyeste costume som kom i posten idag.  Endelig litt "meg tid".. Jeg setter meg godt til rette i sofaen,  åpner bladet... Og alle småbarnsmødre der ute skjønner vel hva som skjedde så?!? Jupp, han var ferdig med å sove, og var klar for mat. Vinker farvell til blad og varm kaffe, bretter frem puppen og hekter baby på. Her blir vi nok sittende store deler av kvelden.. Meen heey jeg skal ikke klage,  jeg fikk hvertfall spise varm middag idag. Egentlig så er dette mer kos enn å lese blad også.  Jeg får jo masse babykos, og nyter det nå som han enda har tid til å kose <3

#mamma #baby #alenetid #glemdet #kos

Savn

 • 07.07.2015 kl. 15:38

Mobilblogg:

Søskenkjærlighet <3
Er nok ei storesøster som har savnet lillebror da hun har vært borte. Slik sitter vi nå.  Lillebror spiser og storesøster koser !Stille

 • 07.07.2015 kl. 09:05

Jeg sitter i stua, tallerkenen med mat står ved siden av meg, og glasset med juice står på armlenet på sofaen. Jeg hører det tasser bortover gulvet, det rasler i hundekoppen; tørrfor mot porselen, det er stille.. Ingen raske myke skritt over gulvet, ingen som roper mamma, ingen latter, ingen som vil ha maten min eller juicen min, jeg kan spise i mitt eget tempo. Det er ingen liten lyd fra en baby som snart våkner, det er ingen hikking, det er ingen gråt. Det er stille. Det er for stille. Nathalie har vært på overnatting som tante og onkel, hun har storkost seg, det vet jeg. Takket være snap har jeg fått sett litt hva hun har gjort siden søndag, og det er så tydelig at hun har det gøy. Men nå vil mamma ha henne hjem, jeg vil høre de myke føttene raskt mot gulvet, jeg vil høre den herlige latteren, jeg vil høre den bestemte stemmen si NEI!! Jeg vil høre den herlige stemmen rope på mamma, jeg vil få en klem av myke kinn. 

Jeg vil ha liv i huset igjen. Så nå skal jeg skynde meg å spise opp, jeg skal vekke lille gutt som sover oppe på soverommet, og jeg skal skynde meg å få mannen til legen så han får fjernet stingene, for ført da alt det er gjort kan vi dra for å hente den lille snuppa vår. Jeg gleder meg!!

 

Innkjøp: Bikini

 • 06.07.2015 kl. 19:07

Sist uke da vi var på stranden fikk jeg virkelig opp øynene for at jeg trenger ny bikini denne sommeren. Jeg så bilde av meg selv med den jeg hadde da, og det var virkelig ikke noe pent med en bikinioverdel som var litt for liten. Alt så bare veldig deformert og rart ut. Så nå fikk jeg faktisk med meg Ole-Anders på shopping, lokket med ny badeshorts til han, den han brukte i fjor befinner seg nemlig på en veranda i Rhodos. Jeg synes det er veldig greit å ikke måtte dra ut på klesshopping alene nå, ettersom jeg må ha med meg lillegutt, synes virkelig ikke noe om å prøve klær og sette han igjen på utsiden av prøverommet. 

Jeg var heldig og fant to bikinier som jeg likte veldig godt, som var i riktig størrelse og som egner seg til amming. De er like, men forskjellig farge. Den ene var det til og med halv pris på, det må man jo like. 

Både jeg og mannen var fornøyd med bikinivalget, så da må det vel være bra. hihi!!

 

#Bikini #H&M #innkjøp #sommer #bade 

3 uker gammel <3

 • 04.07.2015 kl. 21:12

Tiden går virkelig fort, jeg blir nesten blåst over ende av alt som skjer rundt her, og i går var lillegutt allerede 3 uker gammel. Vi har en liten gutt som bare blir mer og mer våken, han følger med på det som skjer, holder øyekontakt og kommuniserer ganske lenge om gangen, og han har blitt så utrolig sterk. Smilene melder sin ankomst rett som det er, og av og til kommer også en påfølgende lyd, ikke noe man kan kalle latter riktig enda, men en skikkelig koselyd som viser at han har det bra, jeg vil tro det er dette som er forstadiet til latteren vi skal få høre etterhvert. 

De siste dagene har det jo vært skikkelig sommervarmt her hjemme, og lille gutt har vært veldig varm, han har bodd i bare bleia de siste dagene, og han har vært bløt i panna. Allikevel kan jeg ikke si annet enn at vi har en veldig enkel og grei liten gutt, så lenge han har fått mat og ikke er alt for trøtt er han veldig fornøyd, han er veldig glad i mamma- og pappakos De siste kveldene har også vært bra, han har sovnet ca 23.00, sovet til 01.30 og sovet videre til ca 06.00, det er ganske mye bedre enn å være våken til 03.00 om natten med en lite fornøyd gutt. Natt til idag var litt mer slitsom igjen, han ca 00.00, sov til 02.30 og var våken til 04.00 før han sovnet igjen. Men slike netter må man jo også regne med da man har en liten baby, for selv om jeg synes han har blitt stor er han faktisk bare 3 uker gammel, det er jo ikke akkurat mange dagene han har vært utenfor magen, og det skal jo litt til å bli vant med det vil jeg tro. 

Nå ligger han hvertfall i vugga si og sover, så får vi se hvordan denne natten blir!

 

Feriemodus

 • 03.07.2015 kl. 16:02

Jeg får virkelig ikke nok av disse feriedagene. Det er helt fantastisk og været gjør det ikke akkurat noe dårligere. Idag har jentene kost seg ute i bassenget fra morgenen av. Vi tok også en tur til byen for å kjøpe bursdsgsgave til tantungen min som er 3 år idag,  hurra!!! 

I skrivende stund sitter vi på Dolly dimpeles, jentene leker på lekerommet,  Storm Aleksander sover ved siden av meg,  og jeg sitter å venter på at maten skal synke så jeg klarer å gå igjen.  Herregud så mett jeg blir av denna pizzaen, klarer jo ikke å stoppe..

 

En samtale

 • 02.07.2015 kl. 23:19

Rett som det er snakker jeg med meg selv, ikke høyt altså,  men inne i hodet mitt. Neida jeg er ikke gal, det er bare sånn jeg skrudd sammen, jeg tenker mye.
Dagens korte samtale foregikk ca sånn her ;

Oy, nå er det faktisk snart 3 uker siden lille ble født.  Det har gått fort.. Åå jeg tror faktisk jeg vil ha flere små babyer jeg. Hvorfor tenkte jeg egentlig at jeg ikke ville ha flere for bare en liten stund siden?? Jeg finner faktisk ingen grunner,  ja det er litt våkennetter, men det overlever man jo.. Og det var jo egentlig ikke så vondt å føde heller?!? (tankene avbryter hverandre) JO, SÅÅÅ VONDT VAR DET FAKTISK!! Greit, kanskje jeg ikke er heeeelt klar for å få noen flere riktig enda.. Kanskje aldri!!! *grøsser av tanken på de ekstreme smertene, og følelsen av å revne fra ende til annen*

Endelig på plass

 • 02.07.2015 kl. 12:19

Noe av det som irriterer meg mest med meg selv og mannen min er at vi er alt for flinke på å si til hverandre at vi skal ordne ting, men så blir det utsatt og vi ender opp med å ikke gjøre det. Men nå endelig har vi fått i hus det vi egentlig skulle ordne i fjor, sandkasse. Neida det er ikke så vanskelig å få ordnet det,  men det er noe med å finne tiden til det, og ikke minst ha penger man kan avse til det. Med barn som stadig vokser og trenger nye klær og sko så har vi alltid noe å bruke penger på. Men nå er den altså her, og jentene storkoser seg. Vi har også kjøpt nye bøtter, spader og noen kjøretøy så de har noe å leke med.

Nå fortsetter vi å nyte det fine sommerværet,  mens det nye bassenget til jentene fylles opp med vann.  Hurra for sol og sommer!!!!

 

HIPP HIPP HURRA!!!!!

 • 01.07.2015 kl. 10:00

Tenk det du 7 år!!! 7 år er den fine lille(store) jenta vår blitt. Jeg føler jeg har kjent deg så lenge, allikevel har tiden gått så fort. Det kjennes ut som om det var i går jeg møtte deg første gangen. Den gangen var du bare 14 måneder, men jeg klarer ikke å se at du har blitt noe større. Det er først da jeg ser på bilder at jeg ser hvor stor og fin du har blitt. Du er så snill, omtenksom og hjelpsom, du er så fin både på innsiden og utsiden. Nei, jeg er ikke mammaen din, men gud så heldig jeg er som får lov å være bonusmammaen din, du har i likhet med søsknene dine en plass i hjertet mitt, du er helt spesiell <3 Du er den store fine jenta mi, og jeg elsker deg som om du skulle vært min egen. De ukene du ikke er her føler så uendelige lange, samtidig som de går fort. Jeg ser alltid frem til søndagene du kommer hjem og gruer meg til søndagene du skal dra. 

Du er helt fantastisk jenta mi, gratulerer så mye med dagen <3 Jeg elsker deg <3


#bursdag #mamma #bonusmamma #bursdagsjente #7år #hurra

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no