Trolsk stemning!

 • 30.06.2016 kl. 17:48

Hva er vel mer norsk enn å prate om været?? 

Dette blir vel egentlig ikke helt værsnakk, men på veien hjem fra jobb idag så måtte jeg faktisk stoppe bilen midt i veien. Jeg ble rett og slett helt satt ut av den fine utsikten, skyene og fargene. Det har jo ikke akkurat det så fint vær idag, men det er vel kanskje da det er skyet at man får de fineste bildene også. Det er liksom noe magisk over det hele.. 

Er du ikke enig da?? 

Jeg er veldig glad i finvær jeg altså, kanskje spesielt nå da det liksom skal være sommer.. Men samtidig så er det jo så vakkert med den trolske stemningen som blir da været ikke er helt på topp. Når jeg tenker meg om så er det kanskje en grunn til at troll blir sett på som typisk norsk?!? Finnes det egentlig så mange andre steder i verden som har denne naturen, disse variasjonene i været, denne stemningen?!?  Norge er egentlig ganske fantastisk.. Ja, til og med østlandet... 

#natur #bilde #sommer #stemning #troll 

Every summer has a story!

 • 30.06.2016 kl. 05:54

// Innlegget inneholder annonselink //

Denne måneden føler jeg at jeg har ventet en evighet på min glossybox, men egentlig så har den vel ikke kommet noe senere enn den pleier. Jeg har bare gledet meg veldig til å få den. Jeg digger overraskelsen ved å åpne den og se hva som gjemmer seg i boksen. Denne gangen er glossyboxen laget i samarbeid med Tone Damli, og på boksen står "slagordet"; every summer has a story! Og sant er jo det, for uansett hva man finner på en sommer så er det med på å skape minner og en historie.. Egentlig ganske fint å tenke på.. 

Jeg liker jo egentlig alltid innholdet i glossyboxen, og denne gangen var det intet unntak. Jeg synes den er så variert og fin, og jeg kan ikke vente med å teste ut shower gelen fra rituals..
 

Vil du teste ut glossybox du også?? Sjekk det ut HER..

#glossybox #addlink #tips #skjønnhet

Tips til hele familien!!

 • 28.06.2016 kl. 19:48

Play with water!!

Finnes det noe mer gøy enn vann? Her er det hvertfall en stooor slager.. Og jeg skal mer enn gjerne innrømme at det ikke bare er barna som synes vann er gøy..

Vann er liksom noe som er gøy for alle aldere, barn som voksne (hvertfall for mange voksne), nettopp derfor synes jeg akkurat dette er den perfekte sommeraktiviteten og investere i. For oss som har barn i ulike alder, 1,3 og 8 så er det vanskelig å finne noe som kan fenge alle sammen. Men nå har vi altså funnet det..

Vannkanaler..

Vi har det på jobben, så det er der jeg har det fra, og jeg har jo sett hvor gøy unga der synes det er.. Jeg bestilte vannkanaler for en stund siden, og idag har vi montert det på verandaen her hjemme. Nathalie og Storm Aleksander har storkost seg. Storm Aleksander synes det var mer enn gøy nok å bare plaske i vannet, og han forelsket seg helt i en liten mann som fulgte med. Nathalie har fraktet vann fra den ene siden av demningen til den andre, og det endte med at hun duppet hele håret sitt i vannkanalene. Hun har virkelig storkost seg.. Jeg er også helt sikker på at Emmeli kommer til å synes det er like gøy å leke med dette da hun kommer hjem hit igjen.

Det er så fint å ha noe som de kan leke med alle sammen.. Så til deg med barn, tantebarn eller barnebarn for den saks skyld.. Dette er noe jeg kan anbefale altså!!

 


Storm Aleksander testet det ut litt forsiktig til å begynne med. Det endte med en kliss bløt gutt! Pappa synes også det er gøy!!Og mamma kunne siti her hele kvelden! 


 

Jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli brukt mye i sommer... 

GØY GØY GØY!!!

Om dere lurer så har jeg bestilt mitt på multitrend, det er der jeg har funnet det billigst, og det er gratis frakt :) 

#barn #familie #sommer #aktivitet #vannkanaler 

Bare skyer beveger stjernene!

 • 28.06.2016 kl. 06:00

Av og til får jeg flashback til barneskolen, til en film vi så der.. En film som på en måte har satt sitt preg på meg. En film som har festet seg i hjertet mitt. 

Jeg vet ikke helt hva det er, jeg husker egentlig ikke så mye den heller.. Allikevel så har den satt sitt spor. Det kan være en tanke, en setning eller rett og slett bare det å se på himmelen som gjør at jeg tenker på den.. 

"Bare skyer beveger stjernene" Det er liksom det som sitter igjen i hukommelsen min. Hvorfor kom jeg på denne filmenakkurat nå?? Jo fordi jeg leste akkurat bloggen til søte Irene, og der sto det noe om at skyene hadde beveget seg så fort, og bam!! Så var jeg tilbake på denne filmen.. 

Jeg ser for meg himmelen, den blå himmelen, med hvite skyer som raser bortover. Jeg kjenner på den sorgen denne familien i filmen må kjenne på etter tapet av den lille gutten. Jeg kjenner på den dype sorgen som sitter i mammaen i filmen, sorgen som gjør henne syk eller noe.. Jeg husker liksom ikke så mye, men jeg husker den følelsen som filmen ga meg.. En følelse av sorg, men samtidig en følelse av at vi er så heldige.. 

Er det flere som har sett denne filmen?? 

#film #norsk #tanker #tankespinn 

Levis shorts!

 • 27.06.2016 kl. 17:54

Jeg har lenge ønsket meg en levis shorts, de er så utrolig fine og jeg har egentlig fått mer og mer sansen for levis den siste tiden.. Jeg synes derimot at det er litt drøyt å bruke over 700 kr på en shorts, derfor har det ikke blitt til at jeg har kjøpt noen.. 

For en stund siden fikk jeg et lite tips fra en annen blogger om å bestille på ebay, shortsen som hun hadde bestilt var av god kvalitet og betydelig billigere.. Denne jeg kjøpte endte på drøyt 300 kr inkl. frakt, altså under tollgrensa (heter det tollgrense??) Jeg bestilte min i str 30 og den sitter etter min mening perfekt. Så var det spørsmålet om det er ekte vare eller ikke, det sies at det er det, men helt sikker kan man vel aldri være, men uansett for meg så betyr det ikke så mye så lenge jeg synes den er fin, og den sitter godt.. 

Jeg fant shortsen HER Som sagt er jeg veldig fornøyd, både med kvaliteten på shortsen og med leveringen, det gikk faktisk overraskende fort.  

#mote #innkjøp #levis #ebay 

Dagens samfunn!!

 • 26.06.2016 kl. 17:23

Det finnes mye der ute i verden som vi mennesker har en mening om, som mange av oss mener er feil. Det er ting som blir gjort, sagt eller tenkt.. 

"DET ER FEIL"!!!!

Du er et dårlig forbilde fordi du har gjort det eller det... Hvor mange ganger har det ikke vært diskutert opp og ned at bloggere som har reklame for skjønnhentsprodukter, legger ut treningsplan eller forteller hva de spiser er dårlige forbilder.. Fordi noen kan bli påvirket til å tro at det er det eneste som er riktig.. Og gud forby om noen skulle ha endret på utseendet sitt.. Da er man dårlig forbilde da!!! Tenk om alle plutselig føler de må endre på seg selv.. Tenk om alle plutselig føler de ikke er bra nok!!

Vel tenk om alle plutselig sluttet å tenke selv!!! 

Da hadde alt dette blitt et stort problem... Da hadde det kanskje vært en uting å legge ut treningsplanen sin eller inspirasjon til måltider. For da hadde jo alle gjort det samme..

Men det er vel strengt talt ikke sånn??

Det er da vel ikke sånn at i dagens samfunn så har alle plutselig sluttet å tenke selv, alle er ikke dumme som brød... Det er det faktisk svært få, eller ingen som er... 

Når alt kommer til alt så har vi selv ansvar for hva vi velger å gjøre, hvordan vi bruker informasjonen vi tilegner oss.. Det er bare en selv som kan bestemme hvor mye og hvordan man skal trene, om man vil endre på kroppen sin eller om man vil spise sunt eller ikke. Og kjenner man at man blir påvirket i negativ retning av det man leser, ja så må man faktisk ta et valg, da må man kanskje slutte å lese akkurat den bloggen, eller det bladet..  

 

 Do what makes you happy!!!!  

#samfunn #tanekspinn   

 

Jeg vil.. jeg vil....

 • 26.06.2016 kl. 12:37

Idag er en sånn dag hvor jeg har lyst til å gjøre alt og ingenting.. Jeg tror det henger sammen med været.. Det er grått og trist, og rett som de ter åpner himmelen seg i noen minutter. Jeg kjenner jeg blir litt deprimert, eller værsyk kanskje?!? Jeg ønsker meg veldig fint vær, sånn som det var i går. Jeg hadde så lyst til å ta med meg ungene til Hamar og leke i sanden på stranda. 

Jeg har lyst til å sitte på sofaen hele dagen og ser på serier på tv, jeg har lyst til å gå en tur i skogen, jeg har lyst til å ta meg en joggetur, jeg har lyst til å få bygget den hyllen som vi har snakket på så lenge. Jeg har lyst til så mye, men akkurat nå så sitter jeg bare her og ser på bilder.. 

Storm Aleksander sover og Nathalie leker oppe på rommet. Hvilket betyr at Storm Aleksander våkner og stillheten blir byttet ut med barnelatter. Egentlig litt deilig.. 

Det har ikke akkurat blitt tatt så mye bilder idag, så jeg tenkte jeg skulle dele mine siste instamoments med dere.. Jeg har vært skikkelig aktiv der inne de siste dagene, jeg har til og med lagt ut noen bilder av barna mine, og det skulle jeg jo egentlig ikke gjøre.. hehe

 


Følg meg på instagram HER
 

Håper dere alle sammen har en flott søndag med akkurat det innholdet dere måtte ønske.

#instagram #blogg #søndag #hverdag #mamma #mammablogg

 

 

Ut på tur!!

 • 25.06.2016 kl. 19:28

Hei og hopp!!!

Her sitter vi ute på verandaen og nyter varmen.

For en deilig temperatur.. Det er jo skikkelig varmt..

Barna leker litt før det er natta. Vi har nemlig vært i Sverige idag så de fikk ladet opp litt i bilen på vek hjem så da blir det litt senere natta enn vanlig.

Etter at vi kom hjem gikk vi en liten tur med Neo for at han skulle få luftet seg og ungene skulle få brukt litt energi etter å ha sitti rolig i bilen.

Denne lørdagen har virkelig vært helt topp, og den har gjort sånn at jeg gleder meg litt ekstra til å få ferie om en uke. Satser på at været som har vært idag er en pekepinn på hvordan været blir i ferien..

Blue flowers!

 • 25.06.2016 kl. 09:55

I går var jeg, søstern min og tantunge min på nattåpent på CC stadion i Hamar. Det var så mange tilbud i butikkene at det var en fryd å legge igjen litt penger. 30% her og 50% der, penger å spare med andre ord..

Vi gikk en tur innom Floyd butikken, de har så mye fine klær, og der fant jeg to par bukser som jeg likte utrolig godt, og da jeg prøvde de likte jeg de enda bedre. Så utrolig myke, god stretch, fin passform og høye i livet. Jeg rett og slett digger de..

De kan jo brukes sammen med alt egentlig, idag har jeg på en av mine favoritt bluser. Jeg liker så godt at den er så enkel, samtidig som den har de blå blomster detaljene på armene og på kragen.. 

  

Jeg har til og med rotet meg til å finne frem brillene mine idag, jeg må bli flinkere til å bruke dem. Hvertfall da jeg sitter ved dataen, ser på tv eller leser. 

#antrekk #innkjøp #bukser #mote #floyd 

 

Smykker av kjærlighet <3

 • 23.06.2016 kl. 19:27

// Sponset produkt, ærlig mening // 

For en stund siden var jeg med i en konkurranse på en facebookside, en sånn facebookside hvor man kan dele blogginnleggene sine for å få flere lesere. Og jeg var en av de heldige som vant. Premien i denne konkurransen var rett og slett helt fantastisk. Da jeg vant fikk jeg beskjed om å sende en mail til korspaahjertet, jeg fikk velge ut akkurat det smykke jeg ville ha. Korspaahjertet.com har et bredt utvalg av kjeder, ringer, armbånd osv. Det er så mye fint at jeg hadde store problemer med å velge meg ut en favoritt. 

Allikevel var jeg ikke i tvil om hvilket smykke jeg ønsket meg da jeg så dette. Jeg er over gjennomsnittet glad i engler, det er noe jeg har arvet av mamma, og lilla er jo en av de fineste fargene jeg vet om, dermed var dette smykket med englevinger og et lilla hjerte midt i blinken for meg.. Jeg fikk det i posten idag, og jeg er sååå fornøyd. Smykket jeg valgte meg ut finner du HER eller du kan klikke deg inn HER for å se resten av utvalget. De har så mye fint at jeg er helt sikker på at alle og enhver kan finne seg en favoritt der inne <3 


Hva synes du om smykket, er det ikke fint?? 


#sponset #smykke #hjerte #engel #korspaahjertet

Time is essence.

 • 23.06.2016 kl. 06:47

Det finnes tusenvis av måter å være mamma og pappa på. Du har de strenge, de ettergivende, og de midt i mellom. Du har de som gir masse kjærlighet både verbalt og fysisk, du har de som er flinke til å vise kjærlighet, men som ikke er så flinke til å fortelle det. Og så har du de som er flinke til å si det, men som ikke viser det. 

Så finner man mange mange flere.. Det finnes nok ikke to par foreldre som oppdrar barna sine 100% likt. Og det er vel og bra.. Vi er jo mennesker, vi er forskjellige. Det er ikke en måte som er noe mer riktig enn noen annen (sett bort i fra de ekstreme ytterkantene selvfølgelig, men de tar jeg ikke med her). Vi må finne den oppdragelsesmetoden som passer for akkurat denne familien. 

Men jeg mener det finnes en viktig nøkkel. Roten til alt godt. En ting som ingen familier kan snike seg unna.. Og det er tid.. Tid til hverandre.. 

Som familie må man bruke den tiden man har sammen. Ta vare på de små øyeblikkene. Finne på ting sammen, det trenger ikke være store ting, men bare være sammen. Selvfølgelig er det lov å bruke tid sammen som et par også, og det er helt greit at barna er på overnatting av og til, men da det at barna er borte plutselig har blitt normalen, da er det kanskje på tide å stoppe opp og tenke litt over hvordan man bruker tiden sin, og hvordan man vil at familien skal ha det sammen. For tiden er dyrebar, og den bør vi bruke i størst mulig grad sammen. 

Barna tilbringer så mye til i barnehagen eller på skolen, og vi voksne bruker veldig mye tid på jobben.. Da man endelig har fri bør man bruke mest mulig tid sammen. Nyte øyeblikkene og skape minner..

For da alt kommer til alt er det minnene barna våre sitter igjen med den dagen vi går bort.. Og jeg vet hvertfall at da det skjer så ønsker jeg at barna mine er fylt med gode minner, kjærlighet, omsorg og en følelse av at de har blitt sett.. 

Tiden er knapp.. Bruk den!!!  

#family #time #love #essence #mamma #pappa #barn

Bomullsbryllup!

 • 21.06.2016 kl. 06:54

21.juni 2014.

En dag fylt med spenning, glede, forventninger og litt frykt for å snuble i kjolen på vei opp kirkegulvet.. 

Dagen vi giftet oss, dagen vi skulle gi hverandre vårt ja.. 

Jeg husker så godt den turen fra frisøren til kirka. Jeg og søstern min satt i bilen, jeg ble mer og mer nervøs.. Vi måtte kjøre en liten omvei fordi vi var litt tidlig ute, jeg ble enda mer nervøs... 

Så kom vi dit, jeg møtte pappa, holdt han godt fast i hånden min, støttet meg på han.. Musikken begynte, vi gikk oppover kirkegulvet og alt var greit.. I det jeg så deg der oppe forsvant alle nervene.. Det var greit.. Og fint var det fordi jeg trampet i kjolen min da vi skulle opp den siste trappen opp til alterringen.. 

Vi hadde en morsom, romantisk og litt rar seremoni.. Hvorfor er det alltid sånn at noe blir glemt i en bryllupsseremoni?? Er det meningen at det skal skje sånn at det er litt mer morsomt, det letter presset litt liksom?!? 

Det ble en fantastisk da, både seremonien og festen etterpå.. Det ble perfekt, men dagen gikk så fort og jeg ble så sliten.. Da så mye spenning og småstress forlater kroppen så skjer det en skikkelig utladning.. 

Vi koste oss fra ende til annen med familie og venner rundt oss. Det var perfekt..

Nå sitter vi her to år etter med mange minner og en hel haug med bilder som vi kan se tilbake på.

Måtte det bli mange mange flere år sammen kjære <3 Jeg elsker deg så utrolig mye <3 Du er den mest fantastiske mannen jeg kan tenke meg.. Så omsorgsfull, morsom, snill og go!! Den perfekte ektemann og den perfekte pappa!! 


 

#bryllupsdag #minner #bomullsbryllup #kjærlighet #mann #kone

Gratulerer så mye med bryllupsdagen kjære 

En god start på uka!

 • 20.06.2016 kl. 20:03

God og mør i beina.. Godt plantet i sofaen.

Etter jobb og middag ble det en tur på Espern. Tanken var egentlig å løp litt først for så å trene styrke, men da jeg først var i gang med løpingen så hadde jeg ikke lyst til å stoppe.

Det var skikkelig godt å få i gang beina på mølla, men etter en stund ble jeg skikkelig stiv i leggene.

Allikevel så ble det 5 km på 31 min, det er jeg ganske fornøyd med..

Nå sitter jeg som sagt godt plantet i sofaen, og på tv'n ruller en laaaang episode av Home and away, så her blir jeg sittende en stund..

Litt påfyll etter trening!!

Time!!

 • 20.06.2016 kl. 06:51

Helgen raser av gårde. Først er det fredag og før man i det heltatt har rukket å trekke pusten så er det søndag kveld.

Jeg tenker at akkurat den helgen er beviset på hvor viktig det er å stoppe opp og nyte den tiden man har. For tiden går fort.. Fortere enn man egentlig tror.. Selv om tiden fra fredag til søndag går rasende fort, så gjør jo egentlig tiden fra mandag til fredag det også.. Og vips så hadde det jo gått en hel uke..

Og vips så har er det gått en måned, 6 mnd og 1 år..

Plutselig er unga voksne, vi sitter igjen her i stua og lurer på hvor livet ble av..

Hvor vil jeg egentlig med dette?? Det er ganske enkelt.. Tiden flyr.. Så nyt den, man vet aldri når man ikke kan nyte mer..

Ha en fin dag!!

Gardening!!

 • 19.06.2016 kl. 18:07

Er det bare meg som digger at plantasjen har oppe på søndager?? 

I går oppdaget vi at vi hadde gått tom for gass til grillen, og idag var planen å grille pølser ettersom vi fikk besøk av min søster og hennes familie. Så da gikk turen til plantasjen på formiddagen idag. Og det var mer enn bare gass som ble med oss hjem. Jeg synes det er så fint med blomster, og nå har vi fått fylt på enda litt her hjemme. Nå må jeg bare huske å vanne dem.. Det glemmer jeg ganske ofte faktisk.. 

Men når jeg ser hvor frodig og fint det blir med litt blomster så må jeg jo bare være flink til å ta vare på dem. 

Det ble med en liten bukett til ha ha inne også, det sto noen Peoner ved kassa, og jeg klarte ikke å gå fra dem.. Det er sååå fint <3  
Noen jordbærplanter ble det også, så nå håper jeg vi får noen bær på dem etterhvert.
I tillegg til jordbær har vi også sådd gulrøtter, sukkererter og pastinakk, så nå er jeg veldig spent på om det blir noe av..

#hage #planter #blomster #planting #grønnsakshage #jordbær #mamma #søndag

Girls Together

 • 19.06.2016 kl. 10:00

På fredag lå det en liten pakke i postkassen. Etter sist ukes innlegg for rabble, du kan lese det HER, var jeg så heldig at jeg var en av de som fikk velge meg en premie. 

Jeg valgte dette fine armbåndet, og jeg er skikkelig fornøyd. Det er så enkelt, men allikevel så fint. 

 

Det passer jo så fint sammen med den nye klokken min også <3
Så tusen tusen takk til rabble for at dere valgte ut mitt innlegg, og at jeg fikk det utrolig fine armbåndet. Jeg setter utrolig pris på det... 

#rabble #premie #armbånd #girls #together 

 

Energizer!

 • 18.06.2016 kl. 19:20

Idag har vi virkelig kost oss masse! 

Vi hoppet i bilen da vi var klare i dag tidlig og dro til Strømmen Storsenter for å shoppe litt. Det begynte egentlig med at jeg og Emmeli så på klær på nettet i går, og det er jo så mye fint i butikkene nå så hun fant jo masse som hun likte. Både hun og Nathalie trengte litt påfyll i sommergarderobene sine, så da gjorde vi det litt mer spennende og dro et sted vi vanligvis ikke pleier å være.

Vi har sett i butikker, spist lunsj på jordbærpikene, ungene fikk is og jeg og Ole-Anders bestilte oss juice på Joe & The Juice, vi endte opp med Energizer begge to, og den hadde et kick av ingefær som gjorde den skikkelig god... NAM!!!

NAM!!!

Jeg er i skikkelig black and white humør da det kommer til bilder om dagen, så standard innstillingen på kamera på telefonen min står nå på gråtoner.. Svart/hvitt kan egentlig redde de fleste bilder, eller gi et bra bilde det lille ekstra.. 

Håper alle sammen har hatt en flott dag!!

#shopping #familie #mamma #pappa #barn 

Summertime!!

 • 17.06.2016 kl. 19:55

// Innlegg i samarbeid med rabble//

Nå er sommeren her og jeg håper på fint vær hele sommeren. Jeg er vel kanskje ikke den eneste.. Jeg ser frem til late dager på stranda eller her hjemme, og en tur på hytta til mamma og pappa. Jeg ser frem mot kjærestetur til Berlin og et glass vin på verandaen. Jeg ser frem til grilling, familiekos og sene kvelder. 

Selv om det straks er ferie så håper jeg at jeg kan holde treningen gående gjennom sommeren. Det er så utrolig tungt å komme igang igjen dersom det går for lang tid uten trening, og da alt kommer til alt så får man jo mye mer energi av å trene. Jeg føler meg mye bedre i egen kropp også dersom jeg er flink å trene. Derfor er det veldig greit med litt motivasjon, og musikk står veldig høyt oppe på denne listen. Musikk på ørene gjør det så mye enklere å jogge, kanskje spesielt om sommeren da jeg har mest lyst til å løpe ute, det å gå inn da det er fint vær finnes det ikke mye motivasjon i.. 

Her er min treningsspilleliste;  

 

En annen motiverende faktor er absolutt nytt treningstøy, og nå da det er varmere i været synes jeg også det er godt med kortere tights eller shorts, og gjerne en lett singlet. Jeg tenkte jeg skulle dele min treningstøy ønskeliste med dere..1. nelly //  2. sportamore // 3. gymgrosisten // 4. gymgrosisten // 5. nelly // 6. gymgrosisten // 7. nelly //

8. Gymgrosisten // 9. gymgrosisten // 10. nelly// 11. sportamore. 

 

Nelly er en nettside jeg klikker meg innom rett som det er, både for å se etter treningstøy og andre klær eller sko. Jeg synes de har variert utvalg, og da det kommer til treningstøy har de mange merker som jeg kjenner fra før. Jeg liker å prøve nye merker, men dersom det er noe jeg virkelig trenger synes jeg det er en trygghet at det er et merke jeg har prøvd fra før og er fornøyd med. spesielt da jeg handler på nett og ikke har muligheten til å prøve før jeg kjøper. Via rabble.no får du flere rabattkoder til nelly. 

Sportamore har et stort utvalg av både treningstøy og treningstilbehør. Både ørepropper og et belte til å ha vannflasken i er et must dersom man skal trene ute nå i varmen. Det er utrolig viktig å få i seg nok vann da man er på løpetur, og da er hvertfall jeg avhengig av å ha noe å ha vannflasken i. Det er vel ikke så mange som liker å løpe med flasken i hånden. 

Gymgrossisten er en nettside som jeg egentlig ikke har vært så mye innom, men som jeg klikket meg inn på da jeg fant en link hos rabble. De har et godt variert tilbud, alt fra energibarer, proteinpulver, til treningsklær og utstyr. De har treningsklær som passer uansett om du driver med tennis, løper, svømmer eller driver med noe helt annet. Med andre ord noe for enhver smak. De har i likhet med nelly et godt utvalg av kjente merkevarer. 

Håper dere likte noe av det som er på ønskelisten min, jeg vet hvertfall at jeg kommer til å investere  i en treningsshorts ganske snart, for da jeg var ute å trente i går så ble det litt for varmt med den lange tightsen min. 


 

#sommer #trening #klær #rabble #rabatt 

 

Workout!!

 • 16.06.2016 kl. 19:23

Jeg har hatt en skikkelig "nedeperiode" da det kommer til trening. Null motivasjon og 1000 unnskyldninger. 

Jeg har vært sliten etter jobb, og det er andre ting som har blitt prioritert, men idag fikk jeg et lite kick på vei hjem fra jobb. Jeg hadde plutselig lyst til å ta meg en joggetur etter middag. For å være helt ærlig så hadde jeg ikke trua på at jeg fremdeles hadde lyst etter middag, men skulle man sett... Nå sitter jeg her i sofaen nydusjet og mør i beina etter en joggetur på 5 kilometer. Det gikk ikke så fort, men jeg kom meg rundt, og jeg har en hund som er mer enn fornøyd.. 

Jeg hadde egentlig satt meg et mål om å klare det på 30 min, men det klarte jeg ikke. Jeg brukte 35 minutter på runden, og det er egentlig helt greit. Noen runder til nå så klarer jeg det sikkert på 30 min. Kanskje det må være et mål før jeg går ut i ferie.. Altså om 2 uker.. 


 

Jeg er egentlig ikke så veldig glad i å løpe ute, jeg foretrekker mølla. Jeg synes det er så mye lettere å presse seg da man løper på mølla, det er nok noe med den tryggheten i at dersom jeg pusher meg så langt at jeg ikke orker mer så kan jeg bare gå av. Dersom jeg gjør det da jeg løper ute så har jeg jo ikke noe annet valg enn å fortsette for å komme meg hjem.. 

Nå blir det sofaen resten av kvelden!!

Ha en fin kveld alle sammen!!

#trening #helse #mamma #løpe 

 

My new DW

 • 15.06.2016 kl. 16:09

Til bursdagen min var jeg så heldig å få denne utrolig fine klokken av mannen min. Jeg har ønsket meg en DW klokke sååå lenge, og endelig har jeg en. Denne klokken har en brun lenke som ser litt slitt ut, og fargen på metallet er i rosegull. En utrolig fin kombinasjon etter min mening. Denne kommer definitivt til å bli brukt masse i tiden fremover. Nå ønsker jeg meg et helt enkelt armbånd i rosegull som passer til klokken 

 

Hva synes du??

#DW #DanielWellington #klokke #gave #mote
 

 

God morgen!

 • 15.06.2016 kl. 06:01

Jeg skritter forsiktig ned trappen. Den eneste lyden jeg hører er klokken som tikker og fuglene som kvitrer utenfor vinduet. Solen titter frem, og en liten bris får bladene til å skjelve. Jeg går på badet, ordner meg og kjenner at trøttheten blir skyldt ut av kroppen. Det er akkurat som at solen som trenger inn gjennom vinduet går inn i kroppen min og fjerner trøttheten.. 

Jeg går inn på stuen, jeg har ikke lyst på noe mat, jeg finner meg heller noe frukt, en banan.. Jeg kan spise ordentlig mat da jeg kommer på jobb.. Da jeg har kommet litt i gang.. Jeg kryper opp i sofaen. Jeg er ikke alene.. Hunden ligger her, han ser jeg kommer, man han rører ikke på seg. Det er litt trangt, men jeg får plass. Han legger hodet sitt i fanget mitt, han puster ut.. 

Det er helt stille i huset. Ingen barneskritt, ingen stemmer.. Bare klokken som tikker og fuglene som kvitrer utenfor..  

Helgens antrekk!

 • 13.06.2016 kl. 19:10

Så var det plutselig mandag igjen, denne uken har fått en skikkelig kickstart, og nå har jeg egentlig mest lyst til å finne senga og sove til i morgen. Men samtidig er det så godt å sitte i sofaen og kjenne på at roen senker seg i huset etter at barna er i seng. 

Jeg føler at jeg ikke har så mye hverdagsprat å komme med om dagen, da det meste av dagen min består i jobb, jobb og jobb.. 

Så da tenkte jeg heller at jeg kunne dele et antrekk fra helgen med dere. Jeg bestilte toppen min fra Zara for en liten stund siden, og fikk den i posten sist uke. Jeg er helt sikker på at den kommer til å bli brukt flittig i sommer. Jeg er sååå glad off-shoulder trenden som er nå... 

 

Håper dere alle har hatt en flott start på uken!! 

#antrekk #zara #innkjøp #mote 

Vår dag!

 • 12.06.2016 kl. 21:03

For en dag vi har hatt!! 

Vi har kost oss fra ende til annen, med kaker, gaver og godt selskap. 

Storm Aleksander har fått så mye fint, både klær og leker. Og jeg er også storfornøyd med gavene jeg har fått. 


Såååå gøy med såpebobler!!


Første gangen han får spise kake. Nam!!Kose mamma 

 Dette bildet 
 

#bilder #mamma #sønn #familie #feiring #bursdag 

 

Happy birthday to you!!!

 • 12.06.2016 kl. 10:02

Ett år.. ETT..HELT...ÅR...

Tenk hvor fort tiden går!!!

For ett år siden idag gikk jeg glipp av min egen bursdag. Allikevel fikk jeg verdens beste bursdagsgave.. Eller jeg gikk jo ikke glipp av den, men tankene mine var rett og slett ikke i bursdagsmodus akkurat da.. Det var noe viktigere på planen akkurat denne dagen..

Det var midt på natten.. Natt til 12.juni.. Jeg våknet. Turte ikke sove mer... Vi dro på sykehuset og et vindpust senere lå du der.. På brystet mitt. en liten bylt av en babygutt. Min egen lille babygutt!! Storm Aleksander! 


 

Ett år er det siden nå, ett år som høres så lenge ut, men som egentlig bare varer i noen sekunder.. Det har skjedd så mye dette året. Det å få lov til å se den fantastiske utviklingen som skjer med et menneske på ett år, det er magisk..

Personligheten din er så tydelig. Du er bestemt, sta og hissig.. Men du er også en gutt fylt med humor. Du smiler dagen lang, og du får alle rundt deg til å smile også. Du har glimt i øyet, og du sjarmerer alle du setter de mørke blå øynene dine i, og jeg er intet unntak. Du er helt perfekt.. Du er en moroklump og en skikkelig kosegutt.

Du er ubeskrivelig vakker, du kommer til å smelte mange pikehjerter på din vei, og jeg skal sørge for at du blir en gutt som kan ta vare på disse hjertene. 

Du er mamma sin lille gutt, min lille prins. Denne dagen er vår lille venn, men mest av alt er den din. Jeg får feire bursdagen min på den beste tenkelige måten, jeg får se deg åpne dine pakker, jeg får se deg bli ett år.. Det er din aller første bursdag og det er du som skal være i fokus idag.. Jeg har allerede fått feiret bursdagen min i mange mange år.. <3 


 

Gratulerer så mye med dagen lille venn 

#bursdag #mamma #sønn #feiring

What`s in my bag!

 • 11.06.2016 kl. 07:56

//innlegg i samarbeid med rabble.no//

Vesken min er virkelig ikke noe å vise frem, som den småbarnsmoren jeg er så inneholder den våtservietter, bleier og bleieposer. Nå som jeg har begynt å jobbe igjen inneholder den også kulepenner, kalenderbok, en shorts, lommebok og leppepomade. 

Som dere kanskje skjønner så har jeg en stor veske, en ganske praktisk veske til mitt bruk. Allikevel så skulle jeg ønske jeg hadde en veske til, en litt mer jentete veske, eller hvertfall en veske med litt mer jentete innhold, for det er jo faktisk ikke alltid jeg har behov for å ha med med bleier og våtservietter lengre. 

Dersom jeg skulle hatt en veske til, en veske som jeg skulle bruke da det bare var meg så hadde den hatt en ryddig struktur, ikke noen bleier eller tomt papir i bunnen. Den hadde inneholdt det jeg faktisk har behov for i en veske. 

I sammarbeid med Rabble.no har jeg satt sammen min drømmeveske.  

Via rabble.no har du muligheten til å finne rabatter til hundrevis av nettsider som har akkurat det du trenger, du har dermed muligheten til å spare penger på din shopping, og det sier ikke jeg nei takk til hvertfall. 

Jeg klikket meg inn på asos.com og der hadde de denne utrolig fine vesken, jeg er forelsket i lyse vesker om dagen, og denne var helt perfekt. Den var akkurat passe stor slik at den rommer det jeg har behov for å ha med meg, og jeg har fremdeles plass til å ha med litt ekstra dersom det skulle være nødvendig. Lommeboken på bildet fant jeg også på asos, en nydelig rosa lommebok som virkelig står høyt på ønskelisten min. Hos asos finner du mer eller mindre alt innen accessories, og de har accessories og andre varer i flere priskategorier. 

I min veske, uansett om det er drømmevesken eller den jeg bruker hver dag så er jeg helt avhengig av å ha med meg leppepomade, jeg er avhengig av den, og dersom jeg glemmer den hjemme så får jeg faktisk litt panikk. Nå om dagen bruker jeg bare leppepomadene fra EOS, de inneholder bare trygge ingredienser og er et sikkert valg. Det er heller ikke noe minus at de lukter helt fantastisk. I tillegg til leppepomade så synes jeg det er fint å ha en lipgloss i vesken, det er perfekt dersom man føler seg litt lite fresh før man skal inn på butikken eller et annet sted og har lyst til å fikse seg litt. Jeg fant en fra Kardashians på nettsiden til Vita.no, denne har en liten plump effekt, og det liker jeg veldig godt, i tillegg likte jeg virkelig denne fargen, og den finnes også i mange flere farger dersom denne ikke skulle være noe for deg. Både EOS og Kardashians lipgloss i tillegg til mye mer som går under kategorien skjønnhet finner du hos vita.no. 

Via rabble.no klikket jeg meg inn på nettsiden miinto, der fant jeg de solbrillene som har stått øverst på ønskelisten min da det kommer til solbriller såååå lenge. I kollasjen ser dere solbrillene fra RayBan som jeg ønsker meg. Nå som det er sommer og solen stikker frem rett som det er så synes jeg det er praktisk å ha solbriller med seg over alt, og i min drømmeveske ville jeg altså hatt med meg disse herlighetene. Dersom du ikke liker disse solbrillene kan du finne mange andre på nettsiden til miinto, både RayBan og andre merker.

I tillegg til disse tingene, så synes jeg det er fint å ha med seg en liten notatblokk slik at man kan skrive ned tanker som dukker opp, ting man må huske eller dersom man bare vil få tiden til å gå. Denne søte boken fant jeg via rabble.no på nettsiden adlibris.  

Jeg klikket meg også inn på cdon, en nettbutikk som virkelig har overrasket meg i det siste, de har mer eller mindre alt innenfor en hver kategori, og disse øreproppene som er i kollasjen ville jeg hatt i min drømmeveske. Da man har med seg ørepropper kan man koble ut med musikk uansett hvor man er og når man vil. Perfekt i en hektisk hverdag.. 


#rabble #shopping #inspirasjon 


 

 

7 steder jeg vil besøke i Berlin

 • 09.06.2016 kl. 21:13

I sommer skal jeg og Ole-Anders til Berlin, vi skal være der i 4 dager og jeg har lyst til å oppleve noe. Derfor har jeg sett litt på nett for å finne ting man kan gjøre i Berlin. 

Så her kommer min liste over topp 7 ting som jeg vil finne på i Berlin i sommer. 

Berlinmuren

Jeg har utrolig lyst til å se Berlinmuren. Jeg ønsker at denne turen skal være en blanding av shopping, kos og historie. Og da kommer jeg ikke foruten å besøke Berlinmuren. 


Bilde fra google.
 

KaDeWe

Så var det shoppingen da, det finnes jo utallige muligheter for shopping i Berlin, og en av dem er KaDeWe. Her har du det meste, H&M, Zara, Gucci, body shop, nikeshop og mye mye mer... 

<<enter caption here>> on November 20, 2013 in Berlin, Germany.
Bilde fra google

Stoltsparken i Charlottenburg 

Jeg så noen bilder av denne slottsparken da jeg klikket litt rundt på nettet, og jeg drømte meg bort i svalt gress, varmen fra solen og lukten av blomster. Jeg håper virkelig på fint vær de dagene vi skal være i Berlin slik at vi kan gå tur i denne parken og i andre parker. 


Bilde fra google

Tiergarten 

Her er det bygninger som Riksdagsbygningen, Kanslerbygningen og den tyske presidentens residens,  tillegg finnes det ulike ambassader. Her er det rolige omgivelser med stier, blomster og fuglekvitter. En god blanding av natur og historie. 

Jeg har også utrolig lyst til å ta turen til Britzer Garten. Bildene jeg fant fra denne parken er helt fantastiske. Det er så mye fine blomster og det ser så rent og fint ut. 

Zoologischer Garten (Berlin Zoo)

En dyrepark med 1500 ulike arter, jeg leste om den på Trip Advisor og der er det flere som sier at det er den beste dyreparken de har vært i noen gang. De sier det er stort der og at det er ryddig og fint. Det liker jeg. 

Panoramapunkt 

En heis tar deg 25 etasjer opp i luften og gir deg en utsikt over store deler av Berlin. Dersom vi er så heldig å få klart og fint vær må vi en tur opp hit slik at vi får med oss utsikten.. 


Bilde fra google

Restauranter - spise mye god mat

Når jeg tenker på reisen vi skal ha så tenker jeg automatisk på mat. I Berlin finnes det utrolig mange restauranter og kafeer. Vi må jo prøve ut det meste, og man skal ikke se bort i fra at store deler av budsjettet blir brukt på mat og drikke. Og vi må nok rulle hjem igjen. Nevnte jeg at jeg elsker god mat?? hihi!!!! 

Dersom det er noen av dere som har vært i Berlin før, og har noen tips å komme med så må dere gjøre det altså. Jeg er interessert i å få oppleve mest mulig de dagene vi skal være borte.. 

#reise #Berlin #tyskland #tur 

 

 

Noen blogginnlegg kommer fra klar himmel, helst etter at jeg er i seng...

 • 07.06.2016 kl. 16:53

JEG VET HVORDAN DU HAR DET....

Hvorfor er det sånn at DU har rett på å ta ifra meg MIN opplevelse??

Det faller mange av oss så lett å si at "jeg vet hvordan du har det..." Men vet vi egentlig det?? Kanskje går vi gjennom noe av det samme, positivt eller negativt, men vet DU egentlig hvordan JEG har det, og vet egentlig JEG hvordan DU har det?? 

NEI!!!!!

For vi er alle forskjellige, vi håndterer følelser og ting som skjer på forskjellig måte. Noe som er skikkelig vondt for meg behøver jo ikke å være det for deg. 

Noe er kanskje helt normalt for deg, noe klarer du å rasjonalisere, men for meg er det verdens undergang.. For meg betyr det timesvis med tårer og sorg. For deg er det kanskje mer; "vi prøver igjen..." 

Jeg vil ikke påstå at noe er mer riktig enn noe annet, men vi har alle rett på vår opplevelse. Ingen skal få ta ifra deg det DU føler.. Ingen kan komme her og fortelle DEG at det går over... For hvem kan egentlig vite det?? 

Det er fint å bry seg om andre, vi skal lytte, vi skal la de snakke dersom de vil det. Men vi skal være utrolig forsiktige med å fortelle noen at vi vet hvordan de har det, for det gjør vi faktisk ikke...

LA MEG VÆRE MEG, SÅ LAR JEG DEG VÆRE DEG!! 

#tankespinn #følelser  #ord

 

5 gode tips for å få sunt hår.

 • 05.06.2016 kl. 12:43

Jeg elsker langt hår, men jeg vil ikke ha langt hår som ser ut som en pistrete kost, derfor er det veldig viktig for meg å ta vare på håret mitt. Jeg har spart så lenge nå, og jeg er egentlig litt overrasket over at jeg ikke har gitt opp. Nå er håret mitt begynt å bli ganske langt, og jeg elsker det. Aldri har håret mitt vært finere enn det er nå.. 

Sommer som vinter er det viktig å ta vare på håret, og her kommer mine topp 5 tips.. 

1. Vil du ha langt hår, så hjelper det ikke å la være å klippe det. Finn deg en frisør som forstår hva DU ønsker, da slipper du å oppleve at håret blir klippet mye mer enn du egentlig ønsker. Klipp håret ditt regelmessig, da slipper du å klippe så mye om gangen, og bestill neste time før du forlater frisørsalongen. Ved å klippe håret oftere får du et tykkere og fyldigere hår, det ser derfor mye finere ut da det blir litt lengde på det.. 


 

2. Plei håret riktig. Jeg bruker kun frisørprodukter på håret mitt, og det har virkelig noe å si. Det er viktig å bruke produkter som hjelper håret på den måten som du trenger det.. En god shampoo og balsam er viktig, men det som kanskje er enda viktigere er en ekstremt god hårkur. En som bygger opp håret ditt og gir fuktighet. Dersom du har muligheten til det så er også leave-in kurer og hårolje et veldig god investering. Igjen, velg noe som passer ditt behov... 

3. Ikke vask håret hver dag, det sliter på håret, og det er strengt talt ikke nødvendig. (For de fleste). 

4. Dersom du bruker varmeverktøy som hårføner eller rettetang, så må du for all del huske på varmebeskyttelse. Jeg har brukt både krem og spray, og alt til sitt bruk tenker jeg. Spray til krøller, men dersom du skal rette håret så synes jeg hvertfall det er best med varmebeskyttelseskrem, den innkapsler håret og gir et sunt og fint resultat etter rettingen. 

5. Helt til slutt så tenkte jeg å dele tipset som jeg fikk fra frisøren min for en stund siden.. Aldri børst håret ditt rett etter at du har dusjet. Vent til det er tørt, da sliter du så utrolig mye mindre på håret ditt. Det du kan gjøre er å heller gre gjennom håret ditt i dusjen da du fordeler balsamen. Jeg gjør ikke dette selv rett og slett fordi jeg ikke synes det er noe stress å vente med å gre håret til det er tørt. 

#hår #tips #skjønnhet 

Nyter finværet <3

 • 04.06.2016 kl. 17:28

Hei på dere!!

Her nytes det fine været til det fulle. Jeg er i skikkelig sommermodus om dagen. Jeg har liggi rett ut på verandaen, hørt på musikk og barna leker i hagen.

Vi skal lage pizza på grillen veldig snart, og ja... Vi bare nyter det at det er helg, sol og sommer <3

Håper dere har en helt fantastisk dag!!

Måneden som gikk - Mai.

 • 01.06.2016 kl. 19:44

Månedens høydepunkt

Denne månedens høydepunkt tror jeg rett og slett må være det fine været vi har hatt. Det har vært så deilig med sol og varme, og selv om det har vært noen dager med regn så er det liksom de fine dagene jeg husker. Tur til dyreparken, 17.mai med is og grilling og turer ned på Koigen og Domkirkeodden. Herlig!!Månedens nedtur

I likhet med sist måned så er det faktisk ikke så mange nedturer denne måneden, det eneste må vel være at rosafargen på håret mitt ble vasket vekk så fort, men det har jeg fått rettet opp idag, så det er ikke noe stress. 

Månedens innlegg

Jeg liker egentlig mange innlegg jeg har skrevet denne måneden, jeg synes jeg har fått skrevet flere innlegg med litt mening, flere tankespinn innlegg rett og slett. Og det er jo det jeg virkelig liker å skrive. En av mine favoritter er nok DETTE..

Månedens mest besøkte blogg

Det innlegget som har blitt lest mest denne måneden er DETTEDet er et innlegg om de 6 plaggene jeg vil ha denne sommeren. Denne typen innlegg har jeg inntrykk av at mange blogglesere liker, og jeg skal innrømme at jeg synes det er deilig å kunne sette meg ned å jobbe med slike innlegg også. Det blir på en måte et lite avbrekk fra tankespinn-innleggene mine. 

Månedens innkjøp

Den nye telefonen min, uten tvil!!!!  

Månedens favorittfoto

Det tror jeg faktisk er dette bildet her. Det føles litt rart å velge et bilde av meg selv, men jeg synes dette ble veldig kult.  

Månedens serie

Greys Anatomy... Det er et under at jeg klarer å vente med å se neste episode.. Den ligger jo ute på sumo!! 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no