Armygreen!

 • 31.05.2017 kl. 17:41

Dennne dagen har virkelig gått i ett. Jeg føler jeg egentlig har sitti ned før nå, og det er skikkelig digg! Dere som har vært innom her før idag vet jo at jeg begynte dagen med en tur i skogen, og etter det så har jeg dusjet, ordnet meg, knipset litt bilder, hentet Storm Aleksander i barnehage, byttet noen klær fra H&M, handlet inn til middag, laget middag og spist! PHU!! Nå sitter jeg altså her, maten er i magen og veldig snart skal vi hente Nathalie, hun har vært med ei venninne hjem fra barnehagen. Herregud, hun begynner å bli så stor <3 

Tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere! Det er ganske lenge siden jeg har tatt antrekksbilder, og jeg skal innrømme at jeg har savnet det litt, det er så gøy!

 

In love with this green surroundings. 


- Armygreen jacket -  

Norsk natur!

 • 31.05.2017 kl. 12:01

Jeg kjenner veldig at kroppen min har behov for å bevege seg. De dagene hvor jeg har sitti alt for mye stille så får jeg en rastløs og ekkel følelse i kroppen, og det er ikke det at jeg trenger å trene hardt hver eneste dag, men jeg trenger å bevege meg litt på en eller annan måte. Det er jo heller ikke bra å sitte mye stille og det er kanskje det kroppen min prøver å si ifra om. Jeg har lenge vært veldig glad i treningssenteret, men nå da sommeren er like rundt hjørnet har jeg fått oppleve den gleden det faktisk er å bevege seg utendørs også. Å løpe har egentlig ikke vært min sterke side, rett og slett fordi jeg synes det er kjedelig. Men etter å ha løpt ute så er det ikke så kjedelig allikevel. 

Idag tok jeg bilen opp på Gåsbu, som faktisk ikke er så langt unna, kan ikke skjønne at jeg ikke har gjort dette mer.. Jeg er ikke veldig kjent der oppe, men hadde egentlig bare bestemt meg for å ta det litt som det kommer. Jeg fant en sti som var merket og bestemte meg for å ta den. Noen kilometer senere og med ganske så bløte sko så ende jeg opp på Lageråskvisla. Det er så ubeskrivelig vakkert!! Altså.. Norsk natur!!! Er det noe finere?? 

  

Jeg valgte å ta grusveien tilbake istedenfor stien, det var fordi det var så utrolig bløtt oppi der, men det angret jeg egentlig litt på. For x antall kilometer på grusvei i nedoverbakke. Det resulterer i ganske stive legger og jeg fikk faktisk litt vondt i hoftene.. "Hallo du gamlemor!!"   Det gikk jo fort over, og nå kjennes det helt greit. Jeg er så glad for at jeg tok meg denne turen idag, og jeg vet at jeg har en firbeint kompis som synes det er helt topp også.. Han koser seg sånn i skogen!! 


Fornøyd og varm etter endt løpetur!! 

 

Da vi kom tilbake til bilen så drakk vi litt vann før vi dro, og da kom det ei dame med huns som skulle sykle. Det var en ganske stor hund, Pointerlignende sak. Og da hun gikk bortover med denne hunden som var mer enn klar for tur så kom det en katt etter henne. Og den løp etter hunden som ble dratt baklengs av denne dama.. Katten skulle liksom ta hunden, og den hunden ville hilse på katten. For det første kan jeg ikke forstå hvordan den dama klarte å få med seg den hunden og sykkelen bortover, for det andre så skjønner jeg ikke hvordan hun turte å sette seg på sykkelen med den hunden i bånd. Møter de en katt til så velter vel hele sykkelen.. Nei, huff, glad jeg holder meg på beina da jeg har med hund! haha! En liten avsporing på slutten her, men det var egentlig veldig morsomt, skulle ønske jeg hadde tatt bilde av det for dere, for da hadde dere kanskje sett humoren i det!! 

 

Nå skal jeg komme meg opp fra sofaen og få fikset meg litt. Ha en fin dag videre!! 

 


 

Hodet mitt er bare kaos!

 • 30.05.2017 kl. 18:15

Jeg kjenner at jeg trenger å følge opp innlegget fra i går.. Jeg vet ikke helt hva det er med meg om dagen, men jeg har hengt meg opp i dette med eget selvbilde. Hva man fokuserer på med seg selv, og hva andre ser da de ser meg.. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne ta plass i noen andre sitt hode og bare følt.. Følt akkurat det du følte, tenkt akkurat det du tenkte.. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor heller.. Jeg tror kanskje jeg begynner å bli litt desperat. Litt desperat etter å komme meg videre på veien min mot å finne meg selv. Men hvorfor henger jeg meg da opp i hva andre tenker?? Det må være den usikkerheten.. Usikkerheten til meg selv.. Er jeg bra nok?? 

Jeg har kommet så langt, men har allikevel så langt igjen å gå.. I det ene øyeblikket så blir jeg så inspirert og glad av å lese andre sine peptalks.. Vær fornøyd med deg selv.. Du er vakker.. Bla bla bla! Det er så flott, men så i det andre øyeblikket så kommer det en sky over meg og så kan jeg tenke "det er faen så lett for deg å si, du som er helt perfekt"... Så da henger jeg meg opp i det igjen da vet du.. Hva tenker du?? Hva tenker du da du ser meg, da du leser det jeg skriver? 

Nei jeg vet ikke, jeg kjenner  bare det at jeg trenger å komme meg litt videre nå, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal, eller hvordan jeg kommer meg dit. Jeg vet ikke om jeg trenger å komme meg noe videre heller, for kanskje er det bare hodet mitt som er tullete om dagen?!? Nei jeg vet ikke, men en ting vet jeg og det er at jeg har utviklet meg noe så veldig det siste året, eller de siste to årene.. Jeg klarer å gå med hodet hevet, jeg smiler til de jeg ikke kjenner. Husker dere at jeg skreiv om at jeg ikke turte å gå inn i noen butikker?? Det er lenge siden, og det er helt forbi.. Nå går jeg akkurat dit jeg vil.. Allikevel er jeg ikke helt fornøyd, men så vet jeg ikke hva jeg er fornøyd med heller... 

Nei nå blir det bare tull her.. Nå skal jeg stoppe før dette blir alt for langt.. Men det er så godt å få ting ned og ut. Det er godt å dele.. Det er viktig å dele.. Jeg skjønner ikke hvordan jeg av og til kan tenke at jeg ikke har lyst til å skrive mer, for jeg trenger det.. 

  

Speil speil på veggen der...

 • 29.05.2017 kl. 18:58

Fortell meg hva du ser!! 

 

Når jeg ser meg i speilet så ser jeg meg, hver eneste lille feil, hver eneste lille mangel, men en ting lurer jeg på?!? Da andre ser meg hva ser de da??

Da jeg ser deg, ser jeg alt det fine, da jeg ser meg ser jeg alle feilene.. Da du ser deg, hva ser du da? Er du som meg og ser alle feilene, eller ser du bare det fine?? 

 

Hva ser du?? 

 

Er det ikke rart hvordan jeg kan se en ting, og du kan se akkurat det samme speilbildet men se noe helt annet?!? Er det ikke rart hvordan det som er stygt for meg er fint for deg, er det ikke rart hvor påvirket vi er av vårt eget selvbilde og selvfølelse? Er det ikke rart hvordan det som skjer idag vil påvirke deg for resten av ditt liv.. Er det ikke rart at det er så lett å glemme!! 
 

 

 

En liten oppdatering fra helgen!

 • 28.05.2017 kl. 18:43

Hei på dere!!!

Her kommer en aldri så liten oppdatering på de siste dagene.. Jeg har virkelig storkost meg denne helgen, været har jo vært på det beste, den perfekte norske sommeren.. Vi har vært en tur hos mamma og pappa, og i går var i egentlig ute hele dagen. Vi gikk tur alle sammen, og jeg blir mektig imponert over barna våre som går og går!! Drøyt 5 kilometer ble turen, og det er langt i varmen.. Da vi kom tilbake fra turen satt vi egentlig på verandaen hele ettermiddagen.. Det nye huset til mamma og pappa har den perfekte beliggenhet. Den eneste lyden man kan høre er småfuglen som spiller så fint.. Det er en helt egen ro over det stedet, og jeg kjente virkelig på ønsket om å bosette meg der selv da jeg gikk tur med Neo i dag tidlig. 
 

På veien hjem var vi innom Flisa og kjøpte oss boller, og  og det er jeg uendelig glad for. Da vi kom til Elverum så var det totalt stopp i trafikken! Det hadde vært en bilbrann på veien der, så vi sto utrolig lenge, hadde vi ikke spist de bollene på veien så hadde jeg vel sultet ihjel.. Eller kanskje ikke, men jeg hadde hvertfall blitt sur!! 

Da vi omsider kom oss hjem så var jeg så rastløs, og fikk et skikkelig behov for å komme meg ut. Så da kastet jeg på meg treningstøyet og hoppet på sykkelen.. Nå sitter jeg her hjemme med bein som er så møre etter en sykkeltur opp til Gåsbu og hjem igjen.. For de som ikke vet hvordan den turen er.. Ruden begynner med 11.48 km med motbakke. Hele turen ble på 23.12 kilometer, jeg vet ikke helt hva som var verst jeg, turen opp eller ned. Turen opp gir deg så melkesyre at du aner ikke, men turen ned er så bratt og det går så fort!!! Om noen hørte meg ned der så må de ha trodd at jeg var gal, for jeg klarte ikke å være helt stille for å si det sånn.. Litt gøy var det også! Og utsikten var upåklagelig!! 


- Sliten og svett, klar for en drikkepause på toppen - - ganske fornøyd med å være på toppen . 

- Grei runde - 

 

Nå blir det definitivt sofaen resten av kvelden. I skrivende stund har Storm Aleksander kommet krypende opp på fanget mitt og Nathalie sitter ved siden av meg. Barne-tv er på skjermen og veldig snart skal de ordnes for kvelden. I morgen er det mandag og hverdag igjen!

 

 

Grønt er skjønt.

 • 25.05.2017 kl. 19:34

Jeg virkelig elsker denne tiden på året! Det begynner for alvor å bli grønt ute. Både på trærne og jordene rundt her. Jeg er så glad i omgivelsene her på denne tiden, det er noe med de jordene som strekker seg kilometervis, grønne og fine.. 

Det har jo til og med begynt å være varmt selv om solen ikke alltid er tilstede, og det liker jeg veldig godt. Kjoler, short og skjørt skal være min følgesvenn gjennom sommeren.. Så om det ikke er fint vær så får jeg heller fryse.. neida... joda!! I ettermiddag har jeg fått gjort lit jobbegreier og så har jeg fått vasket gjerdet, det trengtes virkelig.. Det som er litt deprimerende er at det trenger et malingsstrøk også, nå skulle jeg ønske vi hadde valgt vedlikeholdsfritt gjerde.. 

Sånn ellers lengter jeg skikkelig etter friske blomster i hagen nå, jeg har fått en stor fin sinkbalj av svigermor som jeg har lyst til å plante i, og planen er at vi skal lage et blomsterbedd rett nedenfor verandaen der jeg står på bildene også. 

Ha en fin kveld da dere!! Nå skal jeg få i meg litt mat, jeg er litt for sulten nå kjenner jeg.. Får jo lyst på alt man ikke burde spise på en torsdag! 

 


 

Tenk deg om!

 • 24.05.2017 kl. 20:03

Mobbing, slenging av kommentarer og stygge blikk eller himling med øynene. Ting som setter dype spor. For deg som mobber, slenger kommentarer eller himler med øynene så er det over på noen sekunder, for den som blir mobbet så varer det i mange år, for noen livet ut..

Det er noe å tenke på før du slenger en kommentar neste gang. Kanskje mener du det som en spøk, kanskje er du ikke den eneste som gjør det, kanskje er din kommentar nok til at en person får nok. Tenk på det! Du slenger en kommentar eller sender et stygt blikk. Du himler med øynene eller visker da noen går forbi. Dere ler.. Kanskje synes du det er morsomt, kanskje føler du deg litt bra der og da. Kanskje er det godt å få litt oppmerksomhet fra de andre. 

Det som for deg varer i noen sekunder varer for meg livet ut. Når man har blitt baksnakket, eller ledd av nok ganger skjer det noe i hodet. Det skjer noe med selvfølelsen. Plutselig kan man se noen helt fremmede på gata som ler, og du tror de ler av deg. Kanskje ser du noen himle med øynene akkurat i det du går forbi og du begynner å analysere hver minste detalj med deg selv. Var det skoene mine? Sminken min? Vesken min?? Var det MEG?? Når man har opplevd noe negativt nok ganger så er det lett å tro at man ikke er noe bedre. Det er lett å tro at alle ler av deg.. Det blir vanskelig å være deg selv, for hvem er jeg? Hvem er jeg da selvtilliten og selvbildet er knust, hvem er jeg da jeg har mest lyst til å forsvinne i mengden?? Hvem er jeg da alle ser ned på meg? 

Tenk over det neste gang bruket 3 sekunder på å slenge en kommentar eller 1 sekund på å sende et blikk. Det kan være nok til å knekke et annet menneske.. Det kan være nok!!! 

 

Ei litta bok i sola!

 • 24.05.2017 kl. 18:28

Etter å ha kommet hjem, fått kastet i seg middagen, ja faktisk, så kastet jeg i meg middagen idag. For det første var jeg så sulte nat jeg holdt på å dø litt, for det andre så hadde de andre her hjemme allerede begynt å spise ettersom far i huset skulle dra ca 15 min etter at jeg hadde kommet hjem. Hvorfor jeg måtte kaste i meg maten da det ikke var jeg som skulle bort?!? Vel spør du meg, så spør jeg deg... Det var sykt godt da, så kanskje derfor.. Men uansett! Etter middagen så var det rett i shortsen og ut på verandaen. I dag var det sykt godt å bare la barna få underholde seg selv med vann, og som de koste seg. A mor fikk sitte litt i freden og roen og lese ei litta bok og nye solen. Akkurat det trengte jeg idag. Ikke fordi jeg måtte kaste i meg maten, men fordi jeg var så sykt trøtt. 

Nå har solen blitt borte bak en sky og vi koser oss i sofaen med barne-tv. Snart er det kveldsmat og natta på de to små, og hva skal jeg da?? Jo slite sofaen enda litt til.. Rett og slett en sånn dag!! Lit fredag på en onsdag... Det er jo faktisk helg!!! Weee!!!!

 

Fremtiden er rett her...

 • 23.05.2017 kl. 19:14

Hvordan du ser verden gjør meg ydmyk. Vi har så mye å lære! Ofte tenker man at vi voksne har en stor jobb med å lære dere små om verden og livet. Men det finnes alltid to sider av en sak. For ja, det er mye vi skal lære dere, men det er også mye dere burde lære oss. Deres uskyldige blikk på alt som rører seg.. Det er noe dere burde lære oss voksne. 

Hvordan du ser det vakre i alt rundt deg. Alt fra ugress som for deg er en vakker blomst til en ødelagt refleks i veikanten som for deg er en diamant. Er det ikke rart hvordan det som for meg er søppel er en skatt for deg?!? 

Er det ikke skummelt å tenke på hvor stor påvirkning vi har på de små?!! For om en liten stund skal de bli meg og deg. Og innen den tid er ugress ugress og søppel søppel.. Innen den tid er fremmedfrykten slått sin rot. Innen den tid er alt glemt, alt det vakre.. Hvordan du fant glede i de små tingene, hvordan du så skjønnhet i alt. 

Er det ikke skummelt å tenke på at dersom du fikk være du og ikke meg så ville morgendagen vært mye tryggere.. Er det ikke skummelt?? Men allikevel så gir det håp. Et håp om en annen fremtid fordi fremtiden er her. Rett foran oss, uskyldig og skjør.. Er det ikke skummelt at vi har den påvirkningskraften som vi har, men er det ikke vakkert?? Tilliten, kjærligheten.. LIVET!

  

Maxi and lace!

 • 22.05.2017 kl. 19:39

Etter sykkelturen i går var vi en tur på peppes for en veldig enkel, men god middag. Etter å ha gått i treningsklær hele formiddagen, noe som egentlig er veldig digg, hadde jeg lyst til å pynte meg litt, og ettersom solen plutselig valgte å vise seg litt så passet det jo veldig fint med et antrekk som ga litt sommerfølelse.. Og jeg enda da opp med langt skjørt og en blondetopp. 

Dette skjørtet her kunne jeg bodd i. Det er så utrolig digg!!! Og synes det passet fint med beltet i livet for å få en fin overgang fra skjørtet til toppen. 

  

Håper dere har hatt en fin dag, jeg har naturlig nok vært på jobb. Etter jobb grillet vi, og så avsluttet vi dagen (de små sin dag hvertfall) med en kveldstur sammen med Nathalie. Hun hadde så lyst til å gå tur, så da gjorde vi det. Jeg merker at jeg undervurderer henne litt da det kommer til det å gå på tur, for hun klarer så absolutt å gå mye lengre enn det jeg tror.. Vi begynte på en runde på 5 kilometer, og ble plukket opp da vi var litt over halvveis. Men jeg er sikker på at hun hadde klart å gå helt hjem igjen.. Veldig fin måte å avslutte dagen på synes jeg. Og det synes tydeligvis Nathalie også, for etter litt kveldsmat sloknet hun med en gang i senga si..

 

Sykkeltur for hele familien!

 • 21.05.2017 kl. 18:13

For en helg vi har hatt!! Litt kjipt er det at det går så utrolig fort da man finner på så mye, men samtidig så er det jo så gøy også.. I går var vi jo i parken på Hamar. Og idag har vi tatt en liten familieutflukt på sykkel. Jeg er mektig imponert over Emmeli som syklet så langt. Vi syklet en runde før vi havnet oppe på skolen, der spilte vi litt ball og lekte før vi syklet hjem igjen. Vi endte opp med en tur på litt over 1 mil. Og da vi var hjemme og spurte Emmeli om hun var sliten fikk vi til svar at vi godt kunne sykle 2 mil.. De to små satt i vognen bak på sykkelen, de synes det er hysterisk morsomt da det går fort.. Det må være et av de smarteste kjøpene vi har gjort noen gang.. Så gøy å kunne dra ut på langtur med alle sammen, for ikke å snakke om hvor mye enklere det faktisk er å komme seg ut på tur da barna kan være med.. 


- Gjør klart til avreise. Fyller luft i dekk og får sykkelvognen på sykkelen.. - - To små klare og forventningsfulle - - Kommende basketballstjerne?? - 

 

Det var egentlig ganske perfekt vær å sykle i, det var overskyet, passe temperatur og litt duskregn av og til. Da vi kom hjem ble det plutselig fint vær, så det var jo perfekt!! 

 


- Da planen er at minstemann skal sovne i sykkelvogna, men det er alt for spennende.. Ja da blir det powenap på sofaen - 
 

Litt senere på ettermiddagen tok vi oss en tur på peppes.. En perfekt dag på alle måter!! 

Nå er jeg klar for en kort uke med jobb!! 

 

Håper dere har hatt en flott dag!! 

 


 

Pizzatime!!

 • 20.05.2017 kl. 17:27

Grillsesongen er i gang, og ettersom vi har grillen under tak kan vi egentlig grille uansett vær!! Riktig nok er det aller koseligst da det er sol og fint vær slik at man faktisk orker å sitte ute å spise også. Været er ikke helt på topp idag, det er overskyet, småregner litt innimellom og er ikke sånn veldig varmt egentlig. Allikevel var det ikke vanskelig å ta et valg om å grille pizzaen vi skulle ha til middag i dag. Dette var noe vi gjorde veldig ofte sist sommer og nå er vi altså i gang igjen, og skal grille pizza helt til vi er lei.. Å da skal vi grille litt til.. 

Både barn og voksne spiste veldig godt idag, og vi kunne helt sikkert ha laget en pizza til, tror den hadde blitt borte også.. 

  

Vi lager to slike pizzaer da vi er to voksne og 3 barn. Den ene pizzaen har derimot et annet innhold som er mer etter barnas ønske. Denne gangen var det mais, skinke, pepperoni og ost. Den dere ser på bildet som vi to voksne spiste er fylt med rødløk, mozzarella, tomater, paprika og pepperoni. 

Vi har akkurat spist, og jeg kjenner jeg blir sulten igjen av å se dette bildet... NAM!!! 

 

6 must haves this summer!

 • 20.05.2017 kl. 12:33

Sommeren nærmer seg med stormskritt og behovet, eller kanskje mer lysten på noe nytt i garderoben melder seg. Jeg hater den følelsen av å ikke ha noe å ha på meg, men samtidig så tror jeg den følelsen ikke er til å unngå. 

Jeg har valgt ut noen favoritter som jeg virkelig kunne tenke meg.. I tillegg til dette har jeg sett meg ut en bikini som jeg virkelig ønsker meg.. 

Ta en titt da vel.. 

 

  

Hva synes du?? Noe du likte??

 

Is, bare legger og nakne føtter.

 • 19.05.2017 kl. 19:40

En sånn dag som man gleder seg litt ekstra over at det er helg.. Rett før jeg var ferdig på jobb idag kom solen frem, og da jeg kom hjem var det 20 grader ute.. Tid for en is, bare legger og nakne føtter. 

Hele ettermiddagen har vi brukt ute i hagen, og det gir meg skikkelig sommerfølelse. Sommerferien er like rundt hjørnet, og jeg gleder meg så sinnsykt!! 4 uker med fri, reise, familietid og forhåpentligvis SOL!!!  

Ha en fin helg alle sammen!!! 

 

17. mai er vi så glad i!!!!

 • 17.05.2017 kl. 20:02

For en dag dette har vært!!! Nå er jeg så sliten at det går helt rundt for meg da jeg lukker øynene.. Sofaen har sjeldent vært så god som den er nå. Sliten i hodet, vondt i føttene og stapp full i magen.. Men for en fantastisk morsom dag vi har hatt. 17.mai tog med unga, pølser, is og kake, etterfulgt av grilling, enda mer kake og is her hjemme. Og vi har hatt så koselig selskap!! 

Dette er kanskje den beste 17.mai på lenge.. Været ble mye bedre enn jeg hadde trodd og det var ikke noe stress. Vi kunne ta en rolig morgen her hjemme med felles frokost og pynting av oss selv i normalt tempo.. Herregud så godt.. Og vi fikk forberedt mye av middagen før vi dro for å gå i tog, så da var det ikke noe stress da vi kom hjem heller!! 

 


- oy oy oy... KAKE!!! Skikkelig 17.mai kake!! -- Når man skal ta bilde av 3 barn på en gang, og den ene egentlig ikke vil, da må an knipse så fort de er samlet, og resultatet blir deretter.. haha - 
- Fineste jentene mine - - Hipp Hipp Hurra for 17.mai - - Gromgutten med flagg - 


- Fineste Emmelien min, heldig jeg er som får være bonusmamma for deg - 


- Prinsen - 


- Fineste Nathalie min - - Far og sønn! Fineste gutta mine -


- Fineste bunaden min - 

- HurraHurraHurra - 
 

Altså, jeg sier det igjen... For en dag!!!! Jeg er så utrolig heldig som har en så fin familie, både de som bor her hjemme og svigerfamilien!! Det eneste som manglet idag var mamma og pappa, søster og bror!! Men de håper jeg at jeg får feire sammen med et annet år!!! 

 

 

17. mai frokosten!

 • 16.05.2017 kl. 21:23

Dagen idag har gått i 100. Jeg kom meg fra jobb litt senere enn det jeg hadde tenkt og havnet selvfølgelig midt i ettermiddagstrafikken. Jeg dro inn om 3 butikker på veien hjem og svidde av alt for mye penger på mat, pynt og kakeingredienser.. Herregud, jeg fikk nesten litt vondt! Men det er bare 17.mai en gang i året.. Og denne dagen skal feires med god mat og alt som hører med.. 

Etter at jeg kom hjem var det bare å smelle sammen de to kakene som jeg skulle lage, så måtte jeg rydde, stryke bunadskjorte, dusje unger og dekke bordet slik at det var klart for frokosten i morgen.. Jeg skulle egentlig dele opp litt bær til pavlovaen og lage toppingen til gulrotkaka, men det tror jeg rett og slett at jeg må gjøre i morgen tidlig, for nå er jeg helt utslitt.. Kjenner jeg trenger noen minutter på sofaen nå gitt.. 

Tenkte jeg skulle dele noen bilder av frokostbordet med dere!! Gøy å gjøre litt ekstra!! 

  

I morgen er den store dagen, og jeg er mer enn klar!!! Så får vi se i morgen tidlig om stresset tar meg!! Det skjer rett som det er!! 

 

Flere som er klare for 17 mai? 

 

Live musikk og god stemning.

 • 14.05.2017 kl. 20:30

Altså, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang jeg... At jeg var så nære å ikke bli med på det greiene her det kan jeg ikke forstå.. Jeg er så glad for at jeg ble med, og ville virkelig ikke vært foruten denne kvelden.. Godt drikke, godt selskap, dansing, musikk og synging.. Her sitter jeg igjen med sår hals og hes stemme.. 

 

Vi tok fatt på veien nedover mot der jeg egentlig er fra etter å ha levert barna hos farmor og farfar.. Vi dro hjem til søstern min og mannen hennes.. Mer enn klare for kvelden.. 

  

Vi koste oss der hjemme med god drikke, grilling, godt selskap og mye gøy.. Vi danset, lo og skravlet helt frem til taxien kom for å hente oss. Vi dro på konsert for å se Plumbo, for det første klarte jeg ikke å huske hvordan musikk de egentlig har, og det er ikke noe jeg pleier å hører på (sier seg kanskje selv da jeg ikke husker hvordan musikk de spiller). Men det skulle vise seg å bli over all forventning, da man er på konsert så er det liksom ikke bare musikken, det er stemningen og de man er sammen med som liksom gjør hele greia.. Når det er sagt så fant jeg jo ut det at Plumbo har ganske mange kule sanger egentlig.. Jeg storkoste meg, ropte, sang og danset.. 

 


 


- Verdens beste søster - 
 

 

Vi avsluttet kvelden med tidenes mest hysterisk morsomme tur med hundene. Jeg lo så jeg nesten tisset på meg.. Og jeg er veldig glad for at ingen så oss.. 

 

Vi startet dagen på samme måte som vi avsluttet den, en tur med hundene, riktig nok litt lysere og ikke så morsom, men absolutt like koselig.. Vi gikk ned til Glomma, så på det fine vannet, Neo badet litt og vi skravlet om turen vi skal på sammen i sommerferien.. En perfekt avslutning på denne fantastisk morsomme kvelden og natten.. 

 
 

Jeg håper virkelig vi får til en gjentakelse i september.. 

 

Flowerpower!

 • 12.05.2017 kl. 17:41

Noe så fint er det lenge siden jeg har sett!! Jeg har gledet meg til å få denne lenge, og endelig er den her.. En leppestift som får farge ut fra din egen pH-verdi og kroppstemperatur. Det står at den kan bli alt fra kraftig til bare så vidt synlig rosa. Jeg vet ikke om det er sånn at man har ulik pH-verdi til ulike tider på dagen eller om den kan variere i det heletatt, så om det er samme resultat hver gang man bruker den det aner jeg ikke.. 

Leppestiften er fra STYLondon. Og jeg fikk den i limited edition glossyboxen som jeg bestilte for en stund siden.. På meg ble fargen nydelig naturlig rosa og ikke sånn typisk leppestift resultat, så det er klart at om du liker den eller ikke kommer an på hva du liker. Den er hvertfall myk på leppene, jeg hater leppestifter som gir den tørre følelsen.. 

 

Se da, jeg mener.. Det er jo nesten så man må ha den bare for å ha den til pynt...

 

FLOWER LIPSTICK
 

Noen andre som har prøvd denne?? 

 


 

Et aldri så lite spisetips!

 • 11.05.2017 kl. 20:08

Hei og hopp!! Her kommer et aldri så lite tips fra sofakroken.. Jeg har akkurat kommet hjem fra trening og ut av dusjen.. Endelig klarte jeg å ikke sovne på sofaen etter jobb, og det kjennes så utrolig bra.. Jeg kjenner at jeg har brukt kroppen, og nå er jeg sulten som en løve.. Jeg må vise dere min favorittøvelse da det kommer til magetrening en dag.. Men nå kommer det et helt annet tips.. 

Har du lyst på noe godt, men som samtidig er godt for deg?? Noe som passer ekstra godt nå som det (forhåpentligvis) snart blir sommer og varmt ute? Putt druene dine i fryseren, og spis de kalde/fryste. Det kjennes seriøst ut som du spiser is, du får kjølt deg ned en varm dag og druene holder mye lengre enn om du har de på benken eller i kjøleskapet.. Det er jo ikke noe annet enn positivt.. Ikke blir de sånn veldig harde heller, eller de blir hvertfall fort spisbare.. Jeg oppbevarer alltid druene mine i fryseren om sommeren.. Prøv det du også!! 

 

Det fungerer sikkert helt fint med annen frukt også, jeg skal teste ut dette med vannmelon i biter i løpet av sommeren..

 


OBS! Dersom du skal gi barna dine druer, så please del de i to først!! (på langs). Det er alltid viktig, og ekstra viktig da de er fryst ettersom de blir enda glattere. 

 

ENJOY!!

 


 

In desperat need of some coffee..

 • 11.05.2017 kl. 05:48

God morgen.. 

Jeg kan høre kaffen dryppe ned i kolben på kaffetrakteren, jeg kan høre at Storm Aleksander romsterer oppe sammen med pappaen sin, jeg kan høre snøen som ligger utenfor vinduet (jupp snø i mai), jeg kan høre magen min som gir fra seg en liten lyd. Jeg kan høre kjøleskapet som suser og bilene som kjører forbi utenfor huset.. 

Jeg er så trøtt, men dagen er igang, og jeg har ikke noe annet valg enn å komme meg opp fra sofaen og inn på badet for å pusse tenner.. Jeg skal veldig snart sette meg i bilen og dra på jobb. Nå lengter jeg skikkelig etter helg kjenner jeg.. Et stort behov for å ikke våkne av vekkeklokken!! 

  

When everything feels grey!

 • 10.05.2017 kl. 20:28

En eller annen form for trøttebølge har kommet over meg de siste dagene.. To ettermiddager på rad nå har jeg sovnet på sofaen, og det er det ganske sjeldent at jeg gjør. Men nå er jeg altså helt utslitt, og jeg vet egentlig ikke hvorfor. Selv om jeg er oppe tidlig om dagen, så pleier jeg vanligvis ikke å bli så trøtt som nå liksom.. Planen var egentlig å trene idag, men jeg hadde ikke sjans.. Etter å ha sovet en liten time på sofaen endte jeg heller med å ta meg en god varm dusj, mens mannen dro på trening istedenfor.. Så da får jeg prøve igjen i morgen.. 

Denne kvelden her blir svært lite produktiv kjenner jeg. Jeg har satt meg under pleddet, og her blir jeg frem til jeg skal legge meg.. Det er kaldt, det er grått og trist ute, så jeg er egentlig ikke motivert for noen ting. Nå blir det Huset den neste timen, og etter det så kanskje det blir en episode med 13 reasons why! Noen som har sett den serien? Jeg har sett 3 eller 4 episoder, og underholdningsmessig liker jeg serien veldig godt, men om man skal gå dypere og vurdere effekten ved en slik serie, så blir det noe helt annet.. Kanskje ikke noe å se for en lettpåvirkelig 15 åring. 

 

Ble ikke så mye spennende på denne kanten her idag, men jeg føler at jeg ikke har så veldig mye spennende å dele heller.. Er det bare jeg som føler at alle andre har mye mer spennende liv enn det jeg har?? At alle andre får gjøre alt liksom.. Nei jeg vet ikke.. Jeg skylder på været jeg!!! 

  

I ferien skal jeg...

 • 09.05.2017 kl. 19:53

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Før vi aner ordet av det er ferien her, og like fort er den over.. Det er jo litt tidlig å tenke på at den snart er over, men det er sånn at da den er i gang så går tiden så alt for fort.. Jeg har ønsket meg 4 uker ferie i år, og håper jeg får de ukene jeg har ønsket meg.. Vi har allerede noen planer klare, men jeg har også lyst til å få mest mulig ut av den tiden vi har her hjemme i ferien. 

 

 

________________________________________________________________________

 

 • Jeg skal bruke mye tid ute. Det er så alt for lett å tenke at man skal bare først, men jeg skal prøve å være litt mer "her og nå" denne sommeren. 

 

 • Jeg skal bade. Det er ikke ofte jeg bader i Norge, men denne sommeren har jeg lyst til å bruke mye tid på stranden og da må man jo bade litt. 

 

 • Jeg skal trene mye utendørs.

 

 • Jeg skal bruke mye tid med familien min. 

 

 • Jeg skal nyte de små tingene, hver eneste dag av ferien skal tas vare på, nettop fordi tiden går så utrolig fort..

 

 • Jeg skal lese. 

 

_____________________________________________________________________

 

 

I tillegg til å bruke tiden så godt jeg kan i ferien skal jeg også passe på å bruke ettermiddagene etter jobb og helgene så godt det lar seg gjøre.. Jeg kjenner at jeg har lyst til å bruke mye tid ute, og det er nettopp fordi det er sommer, og det er utetid.. Jeg skal bruke kjoler, skjørt og bikini. Jeg skal nyte!! 

Det er kanskje rart å ramse opp ting man vil gjøre, fordi det er jo bare å gjøre det. Men samtidig så kjenner jeg på det behovet for å øke min egen bevissthet, fordi jeg vet at det er så alt for lett å havne i den "skal bare" greia. Og det vil jeg virkelig ikke!! 

I tillegg til å være hjemme og nyte tiden skal vi reise.. Ikke på bare en tur, men to! Men det tenkte jeg å fortelle litt mer om senere!!! Weee som jeg gleder meg!!! 

 

Har du noen planer for ferien? 

 


Skal du bruke mest mulig tid ute - lag maten ute - spis ute!!! Kos deg!!!

 


 

Ukens mål #8

 • 08.05.2017 kl. 05:53

Nok en uke har gått, og akkurat her jeg sitter nå så tenker jeg at helgen gikk litt for fort, mest fordi jeg er litt trøtt, men også fordi jeg ikke kom 100% i mål med målene mine denne uken (heller). Været har virkelig vært på vår side denne uken, og kanskje spesielt på lørdag. Jeg sa i fra allerede tidlig i uken at dersom været holdt seg så bra på lørdag, så skulle vi grille, og slik ble det. Men for at vi skulle kunne grille så måtte vi jo få orden på verandaen, så puter ble tatt med ut, sofaen ble tatt ut av vinterdvalen sin og vasket. Vips så var verandaen mer eller mindre klar for sommer! Den samme lørdagen fikk jeg utfordret meg selv litt også, for før veranda, grilling og alt annet så tok jeg meg en tur til frisøren. Jeg hadde lenge tenkt på at jeg hadde lyst til å klippe håret mitt, og skjelvende gikk jeg inn i salongen, satte meg i stolen og måtte skynde meg med å si hva jeg ville. Jeg var redd for å ombestemme meg, men akkurat det er jeg glad for at jeg ikke gjorde. Jeg ble så fornøyd.  

På onsdag hadde jeg fri fra jobb, og benyttet anledningen til å dra på treningssenteret. Jeg fant den perfekte tiden å dra dit på, for jeg var jo nesten alene.. Skikkelig digg! Det ble mest styrke den dagen, men det fikk jeg jevnet litt ut på søndag, for da tok jeg beina fatt og løp 9 kilometer ute. Jeg fant virkelig igjen løpegleden den dagen.. Så treningsmotivasjonen den har egentlig vært der denne uken.. 

Det er fremdeles et av punktene jeg ikke har vært innom, og det er vasking av alle lister.. Det er vel der jeg har syndet litt, for listene de er like flekkete og støvete som de har vært noen uker nå.. Det har ikke blitt gjort, og det er egentlig for dumt å si at jeg ikke har hatt tid, for det er vel heller det at jeg ikke har hatt lyst.. Huff!! 

 

Alt i alt så er jeg ganske fornøyd med denne uken, og hopper i det med nye mål for denne uken.. 

 

Ukens mål #8

 

1. Være litt mer her og nå isteden for å hele tiden skyve ting foran meg. Jeg må bli flinkere på å nyte hverdagene..

 

2. Gjøre huset klar til 17.mai. 

 

3. Fortsette treningsbølgen. 

 

4. Øve meg på å holde det jeg lover meg selv. Jeg er god på å holde det jeg lover andre, men ikke like god på å holde det jeg lover for meg selv.. Det henger vel sammen med det at jeg ikke liker å gjøre det jeg føler jeg må. Et slags opprør mot flink pike syndromet.. Men jeg må rett og slett bli litt bedre på å ikke skuffe meg selv.. 

 

 

 

 

Flow!

 • 07.05.2017 kl. 18:09

Da det kommer til trening har jeg egentlig funnet ut at jeg er hun på treningssenteret som løper fordi det er grei oppvarming, men som er drittlei etter 20 minutter. Jeg er hun som smiler seg gjennom styrketreningen og ikke kan forstå hvorfor jeg egentlig orket å løpe i det hele tatt. Idag følte jeg vel egentlig at jeg bare gikk rundt her hjemme og gjorde ingenting, det er ikke ofte jeg kjeder meg, men idag gjorde jeg det. Jeg var rett og slett litt rastløs. Tanken om å dra på treningssenteret streifet meg, men samtidig så hadde jeg ikke veldig lyst til å sette meg i bilen å kjøre. Det ble egentlig litt for mye tiltak for en kropp som allerede var lei. Så da tok jeg et raskt blikk på hunden som lå rett ut. Tok på meg treningsklær, fant frem musikk og hundebånd og la ut på en liten tur. 

Med musikk på ørene holdt jeg beina gående i hele 9 kilometer.. Jeg byttet på å jogge og gå, jeg brukte en drøy time på turen og hadde en gjennomsnittsfart på 7:22 km/h så det er jo ikke så alt for ille.. Jeg syntes faktisk det var utrolig gøy.. Jeg som trodde jeg ikke likte å løpe så plutselig gleden i det. Det jeg trenger er altså å løpe ute og ikke inne.. Det er jo egentlig litt logisk.. Gi meg en sti neste gang så løper jeg sikkert dobbelt så langt, haha! 

Det er liksom noe magisk som skjer da man finner den perfekte farten. Den farten som gjør at man ikke blir lei fordi det ikke går fremover, men som samtidig ikke gir deg så høy puls at du ikke klarer å løpe lengre enn 100 meter. Den farten som gir god flyt.. Den farten fant jeg idag, og det gjorde at jeg hadde lyst til å fortsette. Jeg kunne egentlig velge å ta den korteste turen hjem etter 4.5 kilometer, men valgte å ta en omvei istedenfor.. Det er en god følelse det.. Det er treningsglede..  

Følelsen etterpå er nesten enda bedre. Den roen, mestringsfølelsen og gleden som sprer seg i kroppen!! For ikke å snakke om energien man får på lang sikt!!! 

 

Time for a change!

 • 06.05.2017 kl. 17:43

En aldri så liten forandring hos frisøren idag! For bare noen uker siden var dette her helt utenkelig for meg, og idag er jeg skikkelig fornøyd og glad for at jeg turte å gjøre det.. 

5 år med oppspart hår forsvant på 3 sekunder. Det er helt vanvittig!!! Men så absolutt nødvendig. Håret mitt bar preg av farging, retting, krølling og alt mulig slitasje greier. Så nå var det påtide å fjerne litt av lengdene.. 

 

FØR:

 

ETTER:


Jeg føler meg plutselig litt mer voksen, og det på en god måte egentlig.. Nå blir jeg jo avhengig av rettetang fremover, og jeg håper at jeg får håret til å se like bra ut etter at jeg har vasket det hjemme første gangen. Jeg gruer meg alltid til å vaske håret etter frisør besøk, for det blir liksom aldri like bra igjen.. 

 


 

Nyt dagen som om det er den siste!

 • 06.05.2017 kl. 09:43

Når man står opp tidlig og starter dagen med en kopp kaffe ute i solen, ja da kan man regne med at man får en fin dag! Disse dagene skal jeg passe på å nyte som om de er den siste. For man vet aldri hvordan det er i morgen.. Altså ikke verdens undergang hvordan det er i morgen, men om det er sol eller regn i morgen.. Er ikke riktig så dyp idag! 

 

Utrolig godt å kunne ha en rolig start ute i solen med kaffekoppen, frokost og kamera! 

  

Veldig klar for en dag med sol, varme og grilling kjenner jeg!!! Men før jeg kan nyte dagen til det fulle her hjemme skal jeg en tur til frisøren.. Og det er noe jeg virkelig gleder meg til! #ettervekst (haha). 

 

 

Når inspirasjonen uteblir!

 • 05.05.2017 kl. 06:35

Det er litt rart med det, noen ganger så kan man bli litt inspirert av å være uinspirert.. Skriving er liksom ikke det helt store om dagen, det kjennes ut som om fingrene mine klistrer seg fast i tastaturet i en protest mot å skrive.. Jeg kommer egentlig ikke så langt ved å tvinge meg selv. Det er litt rart, for man må jo ikke skrive! Men jeg har så lyst.. Jeg liker jo å skrive, men da man sliter med å få ting ned på papiret, eller ned på tastaturet da, så hjelper det liksom ikke å ha lyst! 

Bilder derimot, bilder har jeg forelsket meg i om dagen.. Ta bilder eller bli tatt bilder av (kleint, men sant). Bilder kan uttrykke så mye, mye mer enn tekst egentlig, nettopp fordi det er enda lettere å tolke det, faren er at vi mennesker er skrudd sammen forskjellig, og vi tolker derfor ting forskjellig.. Men det er jo ikke farlig heller. Det er jo bare det at ting som er vakkert for meg er ikke nødvendigvis det for deg, eller naboen din! 

Jeg har et sånn behov for å løpe rundt med kamera av og til, samtidig som jeg har et behov for å ta meg en tur i skogen. Sånn er det litt nå.. Kanskje det henger litt sammen med at det er så ubeskrivelig flott vær om dagen, DET må man jo bare bli glad av!! 

  

Tanker om kropp, feil og mangler!

 • 03.05.2017 kl. 10:19

Det er så rart hvordan man kan endre hele sitt syn på seg selv med bare en tanke. Det er så rart hvordan andre kan endre ditt syn på deg selv med bare en kommentar.. Det er så rart hvordan vi mennesker er sårbare!! Det er så rart hvordan vi mennesker hele tiden streber etter det perfekte. Det er så rart hvordan vi mennesker hele tiden vil ha noe vi ikke har, eller ikke kan få. Det er så rart hvordan vi kan se så mye fint i andre, men da man ser seg selv i speilet så blir det så vanskelig å se det som er vakkert.. Det er så rart hvor lett fokuset blir på det negative..

Jeg husker så godt den sommeren! Det var så varmt, alle sprang rundt i Hamar med  shorts, skjørt og kjoler. Jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg brukte shorts den sommeren. Jeg gikk alltid med bukser. Tanken på shorts fikk det til å vrenge seg inni meg.. Jeg prøvde å ta den på inne i den lille leiligheten min, men jeg tok den ført av igjen.. Jeg hatet lårene mine, og det faktum at jeg aldri blir brun svei så hardt at jeg bare hadde lyst til å gjemme meg bort.. Sommeren gikk og for meg kunne det se ut som at alle fikk finere og finere brunfarge, men ikke jeg.. "men du blir jo ikke brun da du har på deg bukser hele tiden..." Nei, men jeg blir ikke brun da jeg går i short heller!! Jeg vet ikke helt hva som var verst. Det at jeg hatet lårene mine, eller at jeg ikke blir brun.. Jeg tror kanskje det er en kombinasjon.. 

Da jeg var liten, altså sånn barneskoleliten.. Var det veldig kult med spice girls.. Jeg samlet på cd`r, bilder, plakater... ja alt!! De var det store forbildet, ikke bare for meg, men for veldig mange.. Det var kult å bruke korte topper fordi det gjorde de.. Jeg hadde det jeg også, men hver gang jeg brukte den så holdt jeg hendene i kryss over magen.. Hvorfor? Ikke fordi jeg følte meg tykk, men fordi jeg hatet navlen min, det er så absurd, men jeg hatet den virkelig, og hvorfor det? Jo fordi den ikke var helt lik som alle andre sin.. Det er så trist hvordan man påvirkes av andre. Hvordan man allerede i så tidlig alder blir bevisst på sine egne "feil". Og jeg er ganske sikker på at det fremdeles er sånn. Men det burde det ikke!!

Jeg har heldigvis innsett at jeg ikke er noe dårligere enn andre fordi jeg ikke blir brun, jeg kan fremdeles bli lei meg dersom noen kommenterer at jeg har hvite bein, men jeg bruker shorts og skjørt allikevel.. Jeg er fremdeles ikke glad i hvordan beina mine ser ut, og jeg er nok ganske bevisst det, men jeg tør allikevel å gi slipp på jeansen en varm sommerdag.. Heldigvis!! Jeg har blitt voksen!! Jeg har innsett at selv om jeg ikke er helt fornøyd med meg selv, så hjelper det å gi litt mer F! 

Heldigvis!!!

 


 

 

 

 

Måneden som gikk April!

 • 01.05.2017 kl. 20:05

April er over, og Mai kickstartes med knallfint vær, og det håper jeg gjenspeiler resten av sommeren. Jeg har virkelig kjent på hvordan finværet har påvirket humøret idag. Etter at vi kom hjem fra bursdag så koste vi oss med kveldsmat ute på verandaen, og det er første gang i år.. Deilig!!!

Men før vi begynner helt på Mai så må vi oppsummere April..

 

Her kommer det!!!!!

 

 

Månedens høydepunkt

 

Månedens høydepunkt ja, her må jeg nevne to. Først er det  turen til Oslo, jeg koste meg virkelig på denne turen! Så er det kjærestekvelden jeg og mannen hadde på lørdag. Da laget vi verdens beste burger!! Jeg tuller ikke altså, den var virkelig god!!!  

Månedens nedtur

Hmm, månedens nedtur tror jeg må være knyttet til været. Vi fikk jo virkelig smake på våren, så plutselig ble det skikkelig vinter igjen.. Det likte jeg virkelig ikke!! 

Månedens sang

Denne månedens sang må nok være Breathe av Astrid S. Har du ikke hørt den så bør du søke den opp på spotify med en gang.. En god nummer to er Halcyon av Ellie Goulding. 

 

Månedens innlegg

Det innlegget jeg selv liker best er innlegget fra Oslo turen min. Det minner meg om en utrolig koselig dag med ei veldig god venninne. Det kan du lese HER  

Månedens mest besøkte blogginnlegg

Det mest leste innlegget mitt denne måneden er ikke overraskende innlegget om #sommerkroppen 

 

Månedens innkjøp

Det er nok bikinien min, den minner meg på at det veldig snart er sol og sommer, og det liker jeg!!!


#sommer
 

 

Månedens antrekk

  

Månedens favorittfoto

  

Månedens serie

Ikke akkurat vanskelig denne gangen heller!! Det er noen serier som nesten gir deg en liten sorgfølelse da de er ferdige. Jeg lurer fremdeles på hvordan det gikk med Neal, og ønsker meg en liten oppfølgingsepisode eller egentlig oppfølgingssesong.. Min absolutte favorittserie denne måneden er White Collar...  

Nyt hvert eneste sekund av måneden vi nettopp har begynt på, for før vi aner ordet av det er både 17.mai og alt annet denne måneden forbi.. husk at høydepunktene i livet er det som skjer akkurat NÅ!! Det er ikke noe poeng i å vente på det store og flotte. For da går man glipp av det som faktisk er livet!!! Opp og nedturer!!! 

 

1.mai antrekk!

 • 01.05.2017 kl. 12:16

Hei og hopp, og god 1.mai! Været idag er helt nydelig og vi skal feire bursdagen til tantungen min som blir 11 år idag!! Hipp Hipp hurra for Ida!!! Verdens fineste og morsomste 11 åring!! 

Idag har jeg virkelig kledd meg etter været! Altså jeg tok morgenkaffen ute på verandaen uten jakke idag, det er jo helt magisk. Solen varmer så godt, og det liker jeg! Jeg får jo nesten litt sommerfølelse, selv om det er litt dumt å si, for da blir det sikkert vinter igjen snart!! 

Her kommer noen bilder av dagens antrekk. Jeg er så glad i det skjørtet her.. Så luftig samtidig som det ikke gjør noe at leggene er vinterbleke enda, det synes jo ikke uansett!  

Nyt dagen alle sammen!!! 

 

Ukens mål #7

 • 01.05.2017 kl. 09:54

Haha, jeg må le litt av meg selv.. Det er akkurat som om målene denne uken har forsvunnet helt i fra tankene mine. Jeg skjønner rett og slett ikke hva som har skjedd. Jeg har klart å spise relativt sunt, og jeg har fått tatt bilder til det innlegget som jeg hadde planer om, men både treningen og verandaen har gått helt i glemme boken..  Verandaen skulle egentlig blitt fikset på søndag, men den ble nedprioritert av turen til Hamar, og det var egentlig helt greit.. 

Målene for uken denne uken blir dermed ikke så vanskelige å sette opp.. Jeg må fullføre det jeg har hatt planer om..

  

 

Ukens mål #7 

1. Få orden på verandaen. 

 

2. Finne igjen treningsmotivasjonen.

 

3. Vaske alle lister i huset.. HAHA!! Disse vaskemålene er faktisk ganske morsomme, for det fungerer faktisk..

 

4. Nyte det at våren er her, og utfordre meg selv litt!!

 

 

Nå må jeg faktisk prøve å gjennomføre alle sammen, kanskje spesielt den med treningen, jeg var jo inne i en så god flyt, men den uken som gikk da bare dyttet jeg det foran meg, "i morgen skal jeg..." Det fungerer jo aldri!!! 

 

 

 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no