Jeg er så stolt av deg!!

 • 31.05.2016 kl. 19:54

Min kjære kjære storesøster!!

Du er så utrolig sterk!! Slik du har stått på de 3 siste årene, det er helt fantastisk. Jeg kan virkelig ikke skjønne hvordan du har fått det til, hvordan du har orket. En ting er å gå på skole for å utdanne seg, det er ikke det at det ikke er bra nok, eller vanskelig nok om du vil. Men du har virkelig tatt det helt ut. Ikke bare har du studert i 3 år, du har også vært der for de 4 barna dine og i tillegg har du fast jobb. 

Alle som har studert vet at det er mye jobb, og gud som du har stått på. Idag har du hatt den siste eksamen din, og jeg kunne ikke vært mer stolt. Du kom deg gjennom den muntlige eksamen din og sto med glans, jeg vet du har vært nervøs, men jeg har aldri tvilt på at du skulle klare dette. 

Igjen, jeg er så stolt... 

Du sier du ikke hadde klart det uten all hjelpen du har fått fra de rundt deg, og det hadde kanskje vært vanskelig å få kabalen til å gå opp dersom du ikke hadde fått hjelp av og til, men da alt kommer til alt så er det du som har stått på, det er du som har lest side opp og side ned med pensum, og det er du som har skrevet den ene oppgaven etter den andre. Det er DU og bare DU som har klart dette... 

Gratulerer så utrolig mye med bachelor i barnehagelærer, velkommen til verdens beste yrke og gratulerer så mye med ny jobb i barnehage.. 

#familie #søsken #utdanning  

 

Takk for at dere er så flotte <3

 • 31.05.2016 kl. 13:05

Når man velger å åpne seg, skrive om de tingene som betyr noe, de tingene som kanskje svir litt ekstra å dele. Da er det utrolig godt å ha så mange fine mennesker som klikker seg innom bloggen min. Jeg setter så utrolig pris på alle de fine tilbakemeldingene jeg får fra dere. Alle de gode ordene. 

Jeg setter så utrolig pris på det og jeg vil si tusen takk. Tusen takk for at dere gjør det så utrolig enkelt for meg å dele, tusen takk for at dere gir meg tilbakemeldinger som gjør at jeg kan heve hodet enda et hakk. Tusen takk for at dere gjør det å dele sine svakheter til en styrke istedenfor en svakhet. Tusen takk for at dere er her <3 

Vi sier at det finnes så mange troll der ute, de som bare er interesser i å spre dårlig stemning, men vet dere hva? Det finner så utrolig mange flere som er snille og gode, og jeg setter så utrolig pris på at akkurat du kommer inn på min blogg <3 

Igjen tusen takk <3 En blomst til deg fra meg!

#takk #mennesker #samfunn #blomst

 

Kanskje....

 • 30.05.2016 kl. 21:18

Jeg hadde lyst på en forandring, noe som ikke var meg, men som kanskje var meg allikevel. 

Det er jo bare hår!!! 

Jeg farget håret mitt rosa, eller jeg farget ikke hele håret rosa, men jeg farget den nederste delen av håret mitt rosa. 

Jeg som ikke liker å skille meg ut, jeg som hele tiden er så redd for at det er meg folk ler av, jeg som ser ned da jeg går bortover veien alene. Jeg som tenker mer enn jeg snakker. 

Jeg farget håret mitt rosa... 

Hvor er logikken i det?? Er det egentlig logisk?? 

Men vet du hva?? Det skjedde noe da jeg farget håret mitt. Jeg kikket mer opp da jeg gikk. Dersom folk så på meg da jeg gikk bortover veien så hevet jeg hodet enda litt mer, jeg smilte dersom noen snakket om meg. Jeg følte meg plutselig så mye mer selvsikker. Jeg følte at dette var riktig.. At det var meg...

Kanskje har jeg tatt feil hele tiden, kanskje det ikke er meningen at jeg skal gjemme meg unna, kanskje det er meningen at jeg skal synes litt mer, kanskje det er meningen at jeg skal snakke litt høyere... Kanskje det er meningen at jeg skal gjøre noe for meg selv og bare meg selv... 

Kanskje høres det rart ut at håret mitt kan føre til noe sånn som dette. Kanskje er jeg overfladisk?? Eller kanskje jeg bare har misforstått meg selv hele tiden, kanskje jeg bare har latt meg selv farge av fortiden min i større grad enn hva jeg burde... 

Kanskje jeg egentlig skulle prøvd å skille meg ut litt før...  

#personlig #selvfølgelse #selvbilde #mamma 

Ukens blogg - Vinnerne er....

 • 29.05.2016 kl. 18:27

Så var det søndag igjen, og som lovet så trekker jeg vinneren av ukens blogg idag. Denne gange var det stort sett blogger jeg allerede følger som meldte seg på, og gjør det egentlig mye vanskeligere, for jeg gidder jo ikke følge blogger jeg ikke liker. 

Jeg måtte gå gjennom listen flere ganger før jeg omsider klarte å velge meg ut to. 

Den første er bloggen til søte Irene. Hun skriver om alt fra hverdag til danseband og personlige innlegg. Jeg liker bloggen hennes utrolig godt nettopp fordi hun er så ærlig. et står også utrolig stor respekt av at hun klarer å poste så mange innlegg som hun gjør da hun i tillegg jobber hver enste dag og i tillegg er barnevakt av og til. Hun er ei helt herlig jente som jeg føler jeg har blitt kjent med gjennom bloggen. 

 

Så var det over til den andre bloggen, nok en blogg som jeg klikker meg inn på hver enste dag. Jeg føler vi har mer til felles enn bare navnet. Hverdagslykker eller Kaja som hun heter har en veldig variert og fin blogg. Hun skriver om sin hverdag som mamma, deler mange herlige oppskrifter og tips og hun deler lidenskapen hun har for hest og i tillegg har hun innlegg som er dypere og mer personlige. En blogg jeg føler jeg kan lese uansett hvordan humør jeg er i. En blogg og en blogger som jeg setter utrolig stor pris på!! 

 

Jeg måtte bruke bildet med rosa hår, rett og slett fordi jeg synes det var utrolig kult, og jeg synes du skal farge håret rosa, haha!! 

Tusen takk til dere andre som meldte dere på også <3 Det er sååå mange fine blogger!!!

#ukensblogg #vinner #blogger #blogg #konkurranse 

 

Frappe to go!

 • 28.05.2016 kl. 17:55

Dagen idag ble ikke helt som planlagt, vi skulle egentlig i en bursdag idag, men med ei snuppe som ikke er i form så ble det ikke slik. Vi har brukt store deler av dagen på sofaen, og det er helt greit. 

Jeg har fått testet ut vår nye FRO GO idag, det var medlemstilbud på Tilbords, så vi fikk den jo veldig billig. 199 kr og 59 kr for en ekstra flaske. 

Jeg har ønsket meg denne veldig lenge, og nå som vi har den i hus så håper jeg det blir mye smoothies on the go fremover. 

Idag har jeg testet den ut på frappe. Det ble sååå godt.. Og det passer jo perfekt nå som vi har så mange fine solfylte dager. 

Oppskriften er ganske enkel;

 •  2 kopper kaffe,
 • isbiter
 • melk
 • 1 SS brunt sukker

Jeg hadde kaffen i en kopp og satte den i kjøleksapet slik at den ble kald. Så knuste jeg noen isbiter og hadde de i FRO GO flasken, hadde oppi kaffen, og melk til den var nesten full. Så hadde jeg oppi litt sukker. Jeg brukte ca 1 SS, men du velger jo selv hvor mye du skal ha. 

Så kjørte jeg alt sammen i noen sekunder til all isen var knust, satte på lokket og vips så var den klar.  

Så langt er jeg veldig fornøyd med FRO GO, den knuser både bær og is uten problemer. Det sto i bruksanvisningen at det var lurt å knuse isbitene og de store bærene litt på forhånd, så det gjør jeg, men jeg vet egentlig ikke hvor nødvendig det er. Det virker som den knuser alt veldig greit. 

_______________________________________________________________________

Nå skal jeg tilbake til snuppekos og barnetv. 

Ha en fin kveld!!

#frappe #oppskrift #FROGO #smoothie #mamma #blogg #kos

Skal vi gi barna våre dårlig samvittighet?

 • 26.05.2016 kl. 19:46

Barna våre vokser og utvikler seg hver eneste dag. De fortjener det beste av det beste, de har behov for et sunt og allsidig kosthold og de trenger hjelp med å lære seg hva et sunt kosthold er. 

Men hva er egentlig et sunt kosthold?? Et kosthold bestående av grove kornprodukter, rikelig med grønnsaker, fisk og litt kjøtt. Og null sukker. Det vil kanskje de fleste si. Å ja, for kroppen vår så er det kanskje det som er det sunneste, for vi trenger jo faktisk ikke sukker. 

Men så tenker jeg da, at er det ikke like viktig at barna våre får et "normalt" forhold til mat?? Å med det mener jeg altså at de lærer seg hva som er bra for kroppen, og hva som er mindre bra. Men at de også forstår det at det ikke er farlig om man vil spise en is, eller ha godteri en lørdag. Er det ikke like viktig at barna våre forstår at det er lov å kose seg?? 

I dagens samfunn har det blitt veldig mye fokus på det perfekte. Sprettrumpe, flat mage og veltrente bein. Barna våre begynner med både det ene og det andre langt tidligere enn hva som var normalen den gangen jeg var liten. Jeg mener ikke at det er feil å ha fokus på en sunn kropp, men trenger egentlig 10 åringen å bekymre seg for hvordan rumpa ser ut, eller trenger 8 åringen å ha dårlig samvittighet for å spise en is? 

Skal det være sånn at barna våre skal ha mer fokus på hva som inneholder sukker enn det å være barn, leke og kose seg? Bør det ikke være vårt ansvar som voksne å begrene tilgangen, skal ikke barna våre slippe å tenke på det hele tiden?? 

Igjen må jeg bare si, misforstå meg rett. Jeg mener IKKE at man ikke bør gjøre barna bevisst på hva kroppen trenger, men i et samfunn hvor spiseforstyrrelser blir mer og mer vanlig er det ikke like viktig at barna våre forstår at de ikke trenger å ha dårlig samvittighet fordi de vil kose seg litt av og til?? 


 

Er jeg helt på villspor eller er det noen av dere som er enige med meg?? 

 

#tankespinn #kosthold #barn #sukker

Glossybox - Mine to favoritter!

 • 24.05.2016 kl. 19:32

Tidligere idag dukket det op pet varsel fra postenappen på telefonen min om at de var en Glossybox på vei til meg.. Jeg blir alltid så glad da den dukker opp i postkassen min. Jeg elsker jo pakker i posten. 

Ettersom den nye boksen er på vei tenkte jeg å dele to av mine favoritter fra forrige månes boks. 

 

Jeg begynner med andre plassen denne gange, og den går til et produkt som lukter himmelsk, og føles helt fantastisk på huden. Det er ikke uten grunn at det står varsel om at den ikke skal spises på baksiden. Jeg tuller ikke altså, det gjør faktisk det.. Såpen fra Palmolive Gourmet; vanilla pleasure kommer jeg definitivt til å kjøpe igjen da denne blir tom. Jeg elsker den!!!

Så til min absolutte favoritt, en overraskende favoritt faktisk. Det er øyenbrynspennen fra Studio 10. Den har helt perfekt farge for meg. Og i tillegg så er den utrolig god å jobbe med, da jeg fikk den var den skikkelig spiss og god, den etterlater ikke øyenbrynene klissete som jeg synes noen penner kan gjøre og det var superenkelt å jobbe seg bortover med korte streker. Den fyller inn brynene mine perfekt... Da den blir tom er jeg nesten sikker på at jeg kommer til å felle en tåre og oppleve lettere panikk. Så før den tid må jeg finne ut hvor jeg kan få kjøpt den.. DIGGER DEN!!! Den får absolutt 10 av 10. *tommel opp* 

Å BTW!!! Den får et ekstra pluss for at den har en highlight penn i andre enden!!! 

Jeg er så glad for at jeg valgte å teste ut glossybox. Om du også kunne tenke deg å prøve det så kan du klikke HER for å komme rett til siden! 

#glossybox #favoritter #produkter #anmeldelse 

 

 

Av og til...

 • 24.05.2016 kl. 06:50

Av og til blir den tøffeste kriger sliten!

Av og til blir lille meg sliten!

Av og til er det godt å bare kunne sitte i sofaen uten å måtte konsentrere seg, eller bruke energi på noe annet enn å sitte..

 

Jeg merker at dagene blir kortere, tiden strekker ikke helt til. Med en sliten kropp og et slitent hode er det ikke mulig å få plass til alt..

 

Av og til er det viktig å prioritere det som betyr mest..

Av og til må man ta i mot de som stormer mot deg idet du åpner døren.

Av og til er det godt å bare kunne være mamma noen timer.

Av og til er det godt å bare kunne kose!!

 

Det er en ny hverdag for meg nå.. Jeg har plutselig mye mer å holde styr på. Tiden jeg har brukt her inne det siste året, tiden hvor lillegutt har sovet og jeg allikevel ikke har hatt noe å gjøre, blir nå brukt på noe helt annet. Den tiden blir brukt utenfor husets fire vegger.. 

Jeg orker ikke skrive et "jeg tror jeg må slutte" innlegg, for det skal jeg ikke.. Det kan jeg ikke.. Jeg trenger denne lille verden min, jeg trenger dere... Jeg må bare lære meg å prioritere litt annerledes. Jeg må bare få komme i gang..  

#tanker #tankespinn #mamma #livet
 


 

 

Ukens blogg - Bli med!!

 • 22.05.2016 kl. 12:23

Nå synes jeg det er på tide med litt framsnakk igjen. Det er så utrolig mange blogger der ute som får så alt for lite oppmerksomhet, og jeg synes vi skal bli enda flinkere på å skryte av andre. 

Derfor setter jeg igang en ukens blogg. 

Planen er å velge ut de to bloggene jeg liker best neste søndag, så da håper jeg noen har lyst til å være med..

Det DU må gjøre er:

1. Lik facebook siden min HER

2. Følg instagrammen min HER

         Har du allerede likt og fulgt kan du gå rett til nr 3.

3. Legg igjen en kommentar og fortell meg at du er med. Husk å legge igjen link til bloggen din.

Jeg vil sjekke at alle trinnene er fulgt før jeg trekker vinneren. 

Så bli med da, det er litt ekstra gøy dersom det er mange som melder seg på. Jeg elsker å finne nye blogger <3 

#ukensblogg #framsnakk #blogg 


 

 

Shopping-lørdag!

 • 21.05.2016 kl. 19:36

Idag har jeg hatt den første skikkelige helgefølelsen på veldig lenge. Egentlig er det veldig godt å kjenne litt forskjell på hverdag og helg igjen. Plutselig husket jeg at jeg liker helg veldig godt liksom.. 

Vi har vært på CC-stadion idag, Emmeli trengte noen nye bukser, og Storm Aleksander trengte sko. Emmeli fant seg to fine bukser som vi kjøpte, og Storm Aleksander fikk seg sko. Nathalie hadde litt penger som hun fikk til bursdagen sin, så vi tok en tur innom lekebutikken slik at hun kunne se litt der. Vi har vært innom der flere ganger, men hun ønsker seg egentlig aldri noe. Hun bare ser på lekene i butikken, men det er liksom ingen ting hun forelsker seg i. Helt til idag.

Let it goooo... Let it goooo  Hørte vi plutselig fra en krok. Hun satt med en Elsa dukke som sang da hun trykket på den. Det fulgte med en mikrofon også. Den ville hun ha, så da fikk hun bruke pengene sine på den. Etter at vi kom hjem har det gått i let it go for full hals. 


Litt is er lov. Frozen Yoghurt 

 

Kvelden har vi brukt ute, jentene har hoppet på trampolina og Storm Aleksander har testet de nye skoene sine, og han har klart å stå selv i noen sekunder. Stolt mamma 

#frozenyoghurt #kos #familie #mamma #pappa #barn  #lørdag #helg #shopping 


 

Design your bedroom!

 • 21.05.2016 kl. 16:07

//innlegg i samarbeid med rabble.no//

Vi har malingen stående klar, det er bare å finne frem penselen og få fargen opp på veggen. Planen er å fornøye soverommet litt. Nå er det en seng, skyvedørsgarderobe, nattbord og ei lampe liksom. 

Jeg drømmer meg stadig bort i fine ting, men jeg synes liksom aldri at jeg kommer noe videre. Jeg vet ikke helt om det er fordi soverommet er relativt lite og vanskelig å innrede pga skråtak eller om det er fordi soverommet blir nedprioritert fordi man vil gjøre noe med det som synes bedre. 

Uansett så har jeg lagt ved noen av mine favoritter her til dere. Det er så utrolig mange flotte butikker på nett, utvalget er sååå mye bedre enn det er i butikkene vi har i Hamar, og da man i tillegg kan være heldig å finne rabattkoder via rabble.no så er jo saken veldig grei. Spare penger og bedre utvalg.. Ja takk!!!

Hyllen, bordlampen og stolen er fra ellos.no. De har så utrolig mye fint, mye mer enn jeg trodde faktisk. Jeg har forelsket meg skikkelig i lampen, og stolen, og hyllen, ja alt... Jeg har virkelig fått opp øynene for lyst tre, jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg kunne faktisk tenkte med å ha stuebord, spisebord og tvbenk i hvitoljet eik. Nettopp derfor fikk jeg stjerner i øynene da jeg så denne hyllen, og den passer jo egentlig både i stuen, ganger og på soverommet.


Husker dere hånden jeg la ut bilde av for en liten stund siden?? Den ble jeg så forelsket i, og du skal ikke se bort i fra at den havner i postkassen min om en liten stund, Da jeg så denne apen hos room21 falt jeg helt pladask, den er så utrolig søt, noe dyr, men dersom man sparer litt så skal man jo ikke se bort i fra at man kan unne seg en sånn etterhvert. Room21 har også mye annet fint, jeg er veldig glad i disse vasene fra kähler. Jeg vet at de er noe omdiskutert, men jeg synes rett og slett de er nydelige... Kanskje spesielt denne med sølvstriper! Denne med friske roser eller tulipaner oppi, jatakk!!
Helt til slutt er duftlyset og denne hyllen som jeg fant på Scandinavian Designcenter. Hyllen finnes i to forskjellige størrelser, og jeg kunne tenke meg begge to. Scandinaviandesigncenter er en nettside som jeg aldri har vært innom tidligere, men jeg kom over den vi rabble.no. De fører mange kjente merker, og har et stort utvalg av produkter både praktiske produkter og noe man kan hvile øynene på. Utrolig mye fint med andre ord. 

Rabble.no har en rekke rabattkoder, kanskje til og med til din favorittbutikk. Ta deg en tur innom rabble.no før du skal handle på nett, så kanskje du er så heldig at du sparer noen hundrelapper.  

 

 

#rabble #interiør #design #hjem #home

Solskinn, markblomster, nakne ben...

 • 20.05.2016 kl. 19:36

Da jeg kom hjem idag sto det en stor gave i sofaen. Ikke har jeg bursdag, ikke har vi noe jubileum av noe slag og ikke har jeg vunnet noe. Eller hvertfall ikke noe annet enn en helt fantastisk mann! Så nå lurer jeg på om det er sånn at jeg kommer til å få gaver hver fredag?!? Det hadde ikke gjort noe, hihi!!

For en god stund siden så jeg et skilt, et stort skilt, i reklamen fra kremmerhuset. Et skikkelig sommerskilt. Jeg viste han bildet og fortalte at det der ønsker jeg meg, det kan henge på veggen ute på verandaen. 

Det er helt utrolig at han faktisk husket det..

Er det ikke fint? 

Nå er det helg og den skal nytes. Jeg har skikkelig lyst til å finne på noe i morgen, men jeg aner ikke hva.. Så vi får se hva det blir til!

Ha en fin kveld dere fine <3

#hverdag #gave #skilt #sommer #sol #nattbad #piknik 

5 things to quit...

 • 19.05.2016 kl. 19:08

Dette bildet kom jeg over for en stund siden, jeg husker ikke helt om det var på facebook eller instagram. Uansett så fikk jeg en veldig trang til å lagre bldet, og jeg har sett på det flere ganger etter det.. 

Da jeg leste meg nedover listen tenkte jeg; "ja jeg gjør vel det, jeg gjør kanskje det, og det også egentlig, hvertfall det og herregud ja, det gjør jeg hele tiden". Så det sier seg selv at da man får 5 av 5 er det på tide å begynne å endre på noe. Så da står jeg her da og undres over hvor man skal begynne. 

Som person setter jeg ofte andres behov foran mine egne, og det har jeg vel egentlig ikke lyst til å endre på heller, men jeg kan vel kanske bli flinkere til å sette meg selv først litt oftere enn jeg gjør. 

Forandringer er vel kanskje noe jeg ikke er så veldig glad i, jeg kommer meg gjennom det liksom, men dersom ting ikke blir helt som jeg har tenkt eller endres i siste liten så kjenner jeg at jeg får litt høyere puls og begynner å tenke veldig mye. Det er jo selvfølgelig noen forandringer jeg takler bedre enn andre, men det er vel kanskje noe jeg kunne jobbet mot å bli bedre på. 

Living in the past, det gjør jeg egentlig ikke så veldig mye, men jeg har noen småting som jeg har dratt med meg helt fra barne/ungdomsskolen som påvirker meg den dag idag, ting som egentlig er helt latterlig. Sånne ting som at dersom jeg går forbi noen som hvisker eller ler så er jeg sikker på at de snakker eller ler om meg. 

Å snakke ned om seg selv, eller tenke negativt om meg selv. Det er jeg veldig god på. Jeg har veldig problemer med å se meg selv i speilet og kunne si fine ting om meg selv. Det er vel bare en ting som jeg kan si som jeg liker ved meg selv og det er at jeg har fine øyne. Så det er noe jeg skal forsøke å slutte med. Det er jo en gjenganger det med at man får det bedre med seg selv dersom man klarer å si noe fint om seg selv hver eneste dag. 

Overtenking ja, om du slår opp det i ordboka så finner du nok et bilde av meg ved siden av.. Dette er jo noe jeg har nevnt her før også. Jeg tenker ihjel alt, og tenker på ting sikkert tusen ganger før jeg sier det høyt, noe som gjør at jeg tenker mye, men snakker lite... 

Sååå flere som kan skrive navnet sitt bak noen av disse punktene?? Eller har sluttet å gjøre det, og kan komme med noen tips? 

#personlig #tanker #blogg 

 

Jeg skulle aldri ha det sånn...

 • 18.05.2016 kl. 19:33

Jeg husker så godt da jeg var yngre, jeg kunne virkelig ikke forstå hvordan mamma år etter år kunne ta frem dorullnisser og konglemus da hun skulle pynte til jul. Hun hadde jo så mange fine nisser, så hvorfor skulle hun rote det til med all den "dritten" som vi barna hadde kastet sammen da vi var yngre. Jeg forsto heller ikke hvordan hun kunne pynte juletreet med lenker laget av farget papir, eller hvordan hun kunne ha tegningene våre fremme.

Jeg bestemte meg nok ganske tidlig for at det ikke skulle være slik hjemme hos meg. Jeg skulle ikke ha hjemmelaget julepynt, jeg skulle ikke ha "perlinger" stående som pynt på hylla, og jeg skulle hvertfall ikke ha full kjøleskapet med tegninger.. Det er jo så utrolig rotete.. 

Jeg skulle vel egentlig ha et sånn rent hjem som du ser i interiørmagasinene, et sånt sterilt hjem med blanke overflater og tidsriktig pynt. 

Men så skjedde det noe...

Jeg ble mamma!!!

Og her står jeg i dag med "perlinger" som pynt i skapet. Hjemmelaget julepynt og påskepynt som jeg kunne tenke meg å ha stående fremme hele året og kjøleskapet... Vel se selv!!!! 

Finnes det egentlig noe finere enn det barna har laget selv?? Nei, det tror jeg ikke. Så kjære mamma, nå forstår jeg hvorfor de slitte dorullnissene den dag i dag får plass på hyllen da desember melder sin ankomst.. 

Flere med hjem som er preget av kunstneriske barnehender??

#mamma #interiør #hjemmelaget #pynt 

Hipp hipp hurra!!

 • 17.05.2016 kl. 22:47

For en dag det har vært!! 

Vi hadde en rolig morgen her hjemme, vi ordnet oss, Storm Aleksander tok en liten blund og vi fikk tatt litt bilder, alt dette før klokken var 12.00 Da tok vi turen opp til kirka hvor 17.mai toget skulle gå fra. Vi gikk ned til skolen hvor det var kaffe, is og kaker. Vi ble der en liten stund før vi dro hjem igjen og ordnet til middag. 

Vi har hatt koselig besøk av svigerforeldrene mine, vi har grillet, spist kake og kost oss. Alt i alt har det vært en perfekt dag, med fint vær, godt selskap, kaker og is. 

Her kommer noen av bildene vi tok før vi dro avgårde! 
Storm Aleksander med sovesveis. Rett fra senga og på fotoshoot!

 

Håper alle sammen har hatt en flott 17.mai!

#17.mai #feiring #bunad #familie #kos  


Pause fra 17.mai forberedelsene.

 • 16.05.2016 kl. 17:11

Så utrolig deilig det var med et lite avbrekk fra 17.mai forberedelsene. Komme seg ut og få frisk luft, se barna koser seg, nyte det fine været og bare slappe av. Og da man i tillegg har mye igjen av dagen da man kommer hjem er det jo bare helt topp. 

Nathalie syntes det var helt topp å se venninnen sin igjen, de løp sammen inne i parken, matet dyrene og lekte på lekeplassen. 
 

________________________________________________________________________________

Det tok sin tid å laste opp bildene her, *tommelopp* for internett fra steinalderen. Så nå har vi inntatt middagen, Nathalie har tatt 17.mai vasken og er så trøtt at hun fint kunne lagt seg nå og sovet til i morgen, Storm Aleksander leker på gulvet, Ole-Anders rydder og jeg sitter her og skriver. 

*Perfekt* 

#familie #venner #utflukt #dyrepark #tangendyrepark #lekeplass #barn 

Der henger de så pent på rad!

 • 16.05.2016 kl. 09:07

Bunadskjortene er strøket, bunadene og dressen henger på rekke og rad på skapet. Bunadsølvet er ikke pusset, men det har jeg egentlig aldri gjort før heller.. Bunadskoene er i boks og huset er ryddet. Det meste er egentlig klart for morgendagen, og det er egentlig litt rart, jeg pleier jo egentlig å stå kvelden den 16. å ordne alt dette. 

Jeg har til og med laget bunnen til pavlovaen, litt usikker på hvordan den ble, jeg har prøvd ut en ny oppskrift, en langpanneoppskrift, den ble hvertfall stor nok, det kan jeg love deg!!

 

Nå forlater vi huset for en stund, turen går til Tangen dyrepark. Gleder meg til å komme meg litt ut! 

#mamma #17.mai #bunad #familie #hverdag

I want....

 • 15.05.2016 kl. 20:16

Hva er det som preger mine pinterest søk om dagen, jo det skal jeg fortelle deg!!! #ink #tattoo #thigh Det er søkeordene. 

Etter å ha lest innlegget Merethe skreiv på bloggen sin om at hun hadde tatt tatovering så har jeg virkelig fått blod på tann. Jeg hadde mest lyst til å ta med meg bilder og dra til tatoveringsstudio på lørdag. Men det gjorde jeg altså ikke. Det jeg derimot har gjort er å lagre noen bilder på dataen min som jeg vil bruke som inspirasjon så vil jeg at tatovøren skal tegne noe nytt ut  i fra det. 

Litt gira!!

 

#tatovering #tattoo #inspirasjon #pinterest 

Instalatly!

 • 15.05.2016 kl. 10:33

Det har vært litt stille fra meg på instagram en stund, rett og slett fordi jeg ikke har hatt noen telefon å legge ut bilder med. Men nå som det er i orden har jeg lagt ut noen bilder, og flere skal det bli. Jeg tenkte jeg skulle dele noen av de med dere nå. 
Klikk på bildet for å komme til min instagramprofil.    Kajajeanette_blogg

___________________________________________________________________________________

Plutselig var det søndag igjen, men på en måte er det ikke søndag fordi det er jo fri i morgen også, eller er det sånn at alle har fri?!? Jeg ble litt usikker.. Vi skal en tur til svigers idag, og i kveld skal det ryddes og ordnes litt her hjemme, eller det er hvertfall planen, men om det blir gjort det får vi se. Jeg skal hvertfall lage pavlovabunnen i kveld. 

Håper dere har en flott dag, og at dere ikke blåser bort.. Her blåser det helt sinnsykt idag.. 

#instagram #inspirasjon #blogg #hverdag

Pink, blue and marmor!

 • 14.05.2016 kl. 20:07

Jeg skal innrømme at jeg er litt forelsket i min rosa Iphone. Det var så absolutt verdt å gå noen dager uten telefon for å få den fargen jeg ville. Jeg måtte gå til innkjøp av noen deksler for å beskytte telefonen min litt, og jeg endte opp med disse to fra H&M. Den mørke er mørke blå, kanskje litt too much med den dusken, men den er jo litt kul også. Jeg har ønsket meg deksel med marmor mønster lenge, men det har ikke vært å få tak i til Sony telefonen jeg hadde før, så da jeg nå har fått iphone igjen så var det ikke akkurat vanskelig vite hvordan deksel jeg ville ha. 

  

Hva synes du?? 

#iphone #pink #deksel #H&M 

Fantastiske omgivelser!

 • 14.05.2016 kl. 11:32

På torsdag var vi en tur i Hamar og gikk litt langs Mjøsa, det er så utrolig fint der. En av de fineste plassene i hele Hamar.. Drømmen er å kjøpe hus helt nede ved vannet der <3 En gang... kanskje!!! 

Uansett, vi hadde med kamera og tok litt bilder på veien! Det var jo litt av grunnen til at vi var der, det er så gøy å ta bilder andre steder enn hjemme. 

Nå skal vi veldig snart sette oss i bilen og dra på butikken, vi må kjøpe inn det siste vi trenger til 17.mai. Sent ute sa du? Jeg tror ikke vi er de eneste!! 
 

#foto #Mjøsa #Hamar #blogg #antrekk 

#Stone Washed

 • 13.05.2016 kl. 20:45

OMG!! Sjekk den fargen da!!! Sååå fin <3 Det er fargen StoneWashed fra Isadora. Den er så herlig blå, så lys og herlig. Jeg er sikker på at denne blir råstilig med matt overlakk også. Det må jeg prøve ut.. #isadora #nails #StoneWashed #mamma #blogg 
 

Hva synes du om fargen??

Nike Air Max Motion!

 • 13.05.2016 kl. 11:00

Gode sko er gull verdt, og disse er rett og slett fantastisk på foten. Og sjekk hvor fine de er da... 

Nike Air max Motion LW Nydelig helhvite sko som er så behagelige på foten at jeg kunne brukt de hele dagen.. I tillegg til å være myke og gode på foten er de så lette. Gode sko er absolutt et must for meg dersom jeg skal gå mye en dag, jeg får så lett vondt i føttene, så disse er perfekte.. #1 sko i sommer, så absolutt!!!

 

Som du sikkert ser så går jeg uten sokker i skoene på bildet, jeg hater egentlig å gå med tette sko uten sokker, men i disse så er det liksom helt greit. Det blir ikke klamt og ekkelt i det hele tatt, og det er ingenting som klemmer vondt på foten heller.. 

En ting er jeg helt sikker på, og det er at de ikke er like hvite som dette da sommeren er over.. Eller neste uke for den saks skyld!! Disse kommer til å bli brukt mye!!

#sko #nike #airmax #innkjøp 


 

En liten forandring..

 • 12.05.2016 kl. 19:57

Endelig er jeg der. Jeg har hatt lyst til å gjøre en liten endring så lenge, jeg har vært usikker, men nå hoppet jeg i det. Herregud så fornøyd jeg er. Det ble så kult at jeg ikke klarer å se på noe annet. 

Hadde noen sagt til meg for ett år siden at jeg skulle ha lyst på rosa hår så hadde jeg ledd.. Men her står jeg altså... Med rosa hår!!! 

Det er så perfekt!! Tusen tusen takk til flinke frisøren min Ida som virkelig kan jobben sin <3 

FØR:


 

ETTER: 

Det ble akkurat sånn jeg hadde tenkt meg det, eller kanskje til og med enda bedre.. Sa jeg at jeg digger det?? hihi!!

#pink #hair #love #hår #frisør #rosa

Wavy hair!

 • 11.05.2016 kl. 19:51

Jeg tror kanskje jeg har sagt det en gang for mye nå, men herregud jeg elsker denne årstiden. Det er så utrolig godt å kle seg i kjoler, skjør eller shorts og ikke fryse på beina. JEG ELSKER DET!!! 

Idag ble det wavy hår og den mest behagelige kjolen jeg eier. Vi har kost oss masse hos et vennepar som har barn som er på alder med Nathalie og Storm Aleksander. Vi har kost oss ute i det fine været med grilling og lek! Deilig!! 
 

Nå har jeg inntatt sofaen, og her har jeg egentlig planer om å bli frem til det er natta. Eller egentlig har jeg lyst til å ta meg en dusj.. Vi får se!!

Håper dere har hatt en knall dag!!

#antrekk #klær #hår #waves #hverdag 
 

Når alt stopper opp, men hele verden går videre!

 • 10.05.2016 kl. 19:36

Jeg er en av de som har hele livet inne på telefonen, alt av avtaler legger jeg inn i mobilkalenderes, da har jeg full oversikt til enhver tid, det kommer varsler om jeg ønsker det eller jeg kan med ett klikk komme meg inn i kalenderen for å se hvordan uken ser ut. Det er enkelt og greit, fordi telefonen alltid er med meg. Jeg har tilgang til alle de sosiale mediene jeg bruker, blogg, facebook og instagram på telefonen min, det blir aldri et kjedelig øyeblikk da jeg bare kan klikke meg inn der jeg vil en stille stund. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en aktiv klikker, jeg oppdaterer meg ofte på det som skjer der ute, både viktig og uviktige saker. Jeg hater å kjøre bil uten telefonen min, fordi det er en trygghet at dersom noe skulle skje har jeg hjelpen bare ett trykk unna. 

Ja, jeg har hele livet mitt inne på den telefonen, og jeg digger det!!! 

Helt til nå!!! Nå hater jeg det...

Hele min verden stopper opp, men resten av verden går videre..

For med en telefon som har sagt takk for seg står jeg plutselig her, uten avtalene mine, uten tilgang på sosiale medier, uten tilgang på aviser osv uansett hvor jeg er. Idag kom jeg brått på at jeg hadde en frisørtime en gang før 17. mai, den avtalen hadde jeg skrevet opp i kalenderen min, og frisørsalongen jeg går hos har en genial app hvor man finner timebestillinger og kvitteringer for de timene man har hatt. Problemet er jo at all denne informasjonen er inne på den fordømte telefonen min som ikke fungerer... Så når var den frisørtimen da?? Den var vel ikke idag?? Herregud, tenk om den var idag!!! 

Jeg fikk faktisk Ole-Anders til å ringe ned for å høre når timen var, med en puls som slo raskere enn i motbakken på sykkelturen ventet jeg på svar. BTW da så hater jeg å ringe, så jeg synes det er veldig greit å få noen til å gjøre det for meg.. Vel!! Timen var heldigvis ikke idag, den er på torsdag.. Så nå er det notert bak øret, og den timen går meg hvertfall ikke hus forbi. 

Note to self; bli gammeldags, kjøp en kalenderbok og noter alt der... Den slutter hvertfall ikke plutselig å virke!!!  

Ja, det er godt å ikke være så veldig tilgjengelig hele tiden, men samtidig er det ganske stressende... Verden går videre og man overlever uten telefon, men fy fader så mye enklere det er å faktisk ha den!!!

#livet #hverdag #blogg #teknologi #avhengig 

 

Årets første langtur!

 • 10.05.2016 kl. 12:55

Hei og hopp!

Her hjemme er vi i skikkelig feriemodus, det skjer liksom noe med kroppen da både jeg og Ole-Anders går hjemme og det i tillegg er sol og fint vær. Det blir liksom så sommer. 

Nathalie sover jo også så lenge om dagen, både hun og Storm Aleksander sto opp etter 08.30 idag. Så det blir med andre ord litt sein levering i barnehagen. Idag tok vi sykkelen opp dit også. Det ble en liten "omvei" på turen hjem. Vi kjørte helt inn til Hamar, langs Mjøsa, over Stangebrua over til Hjellum og hjem. Ok, det gir kanskje ikke så mye mening, men det ble hvertfall en tur på drøyt 2.8 mil. Akkurat det synes jeg er en akseptabel "første ordentlige sykkeltur" i år, eller egentlig på flere år. 

Vil tro jeg kommer til å ha vondt i både bein og rumpe i morgen! 

Nå sitter vi på verandaen igjen, vi har akkurat spist litt lunsj, og kaffen smakte utrolig godt akkurat nå! 16 grader og sky var det spådd idag, men her er det 23 grader og sol med litt vind, så det går absolutt greit å være ute idag også! 

Her nytes dagene til det fulle! Det er faktisk ikke lenge til jeg skal begynne å jobbe igjen. I morgen er det faktisk bare en uke igjen. Herregud så fort tiden går!!! 

 


  

#Trening #sykkel #mjøsa  #hamar #deilig #hverdag #mamma  

 

Hageliv!

 • 09.05.2016 kl. 17:00

Hva passer vel bedre enn å lese "hageliv" da man er omringet av grønt gress, sol og grønne skudd på trærne?? Det er så deilig å bla frem og tilbake se på bildene, lese og bare slappe av. Så mye inspirasjon til hagen!! 

Jeg har fått en liten idè som jeg må lufte med Ole-Anders da han kommer hjem, jeg så nemlig bilde av noe som jeg tror kunne blitt veldig bra i hagen her hjemme. Ikke at det er noe som vi har mulighet til å gjøre i år, men en gang kanskje.. 

Des

Dette fine været skal jeg nyte helt til siste slutt idag, jeg hørte nemlig akkurat på radion at i morgen var det spådd 16 grader og sky her i Hamar. Om det stemmer så kan jeg hvertfall ikke la disse solstrålene gå fra meg!!

Håper dere alle har en flott dag, og har hatt en flott start på uken!

 

#hageliv #solbriller #sol #magasin #orkide 

Sol, shorts og bikini!

 • 09.05.2016 kl. 13:21

9.mai er det idag. Solen varmer som om vi skulle vært godt i gang med juli-måned. Det er så deilig.. Idag ble dagens første kaffekopp tatt ute i solen på plattingen vår. Frokosten ble spist ute, og ute har vi egentlig vært siden. Shorts, bikini og bare føtter.. Kan det egentlig bli bedre?? Ikke akkurat nå hvertfall!

Dette deilige været skal jeg nyte så lenge det varer, for før vi aner ordet av det blir det kjøligere i luften igjen og da er det veldig greit å ikke kunne klage over at det aldri er fint vær så man får vært ute hele dagen. Storm Aleksander sover, Ole-Anders har akkurat reist for å hente Nathalie som har fått en veldig kort dag i barnehagen idag, greit med rolig start etter 14 dager ferie. Og jeg sitter altså ute på verandaen med dataen på fanget og skriver litt. 

Deilig deilig deilig!!!

Å du, glemte jeg å si at jeg elsker sol??

#sol #varme #shorts #bikini #deilig #hverdag #mamma 


 

Pizza på grillen!

 • 08.05.2016 kl. 18:34

Før vi dro til syden gikk vi til innkjøp av en ny og større grill. Vi hadde bare en liten gassgrill fra før, og ettersom vi har blitt en ganske stor familie med to voksne og tre barn så hadde vi behov for noe større. Vi leste oss opp på tester som var å finne, og vi endte til slutt opp med en Jamie Oliver grill. Og hvorfor det? Den hadde vi ikke lest om i noen tester, men da vi så de hadde tilbud på den på OBS! så ble det ganske interessant, og det som gjorde at jeg ble solgt var det vi fikk med på kjøpet. Nemlig en pizza-stein. Da jeg så den var med så var jeg veldig klar på at det var den grillen vi skulle ha.

I går prøvde vi pizzasteinen og herregud for et resultat.  

En pizzastein er jo ganske enkelt en stein du legger på grillen som gjør at du kan steike pizza der. Vi hadde på tomatsaus, oliven, tomat, løk, hvitløk, spekeskinke, parmesan og mozzarella. Da den var ferdig toppet vi hele greia med ruccola. 

Det ble så godt at du aner ikke. Sprø og god bunn og mye god smak! Perfekt!!! 

Har du grill, enten om det er kulegrill eller gassgrill så anbefaler jeg virkelig å gå til innkjøp av en pizzastein. Denne kommer nok til å bli brukt mye her hjemme i sommer. Fredagspizzaen her hjemme kommer nok til å bli laget på grillen fremover ja. 

Vi har grillet idag også, vi tok til og med et glass vin til maten ute i solen. Så langt er vi veldig fornøyd med grillen. Den blir fort varm, holder varmen godt og ettersom det er fire brennere på den så er det lett å steike det man måtte ønske av mat samtidig. Enkelt å regulere temperaturen. Eneste som var dritt var å montere den, men det skal man jo uansett bare gjøre en gang. 

#grilling #sommerfølelse #deilig #sol #pizza #stein #mat 

In loving memory!

 • 08.05.2016 kl. 10:33

Så satt jeg her da!! Helt alene.. Min kjøre lille venn har forlatt meg! Du ville ikke reagere lengre.. Det var en sprekk fikk jeg høre, det dekkes ikke av forsikringen. Det koster for mye. Du har blitt svart. Du blir lagt ned i en skuff, jeg kommer kanskje aldri til å se deg igjen!! Jeg kjenner jeg blir trist! Jeg får litt abstinenser.. Hva skal jeg gjøre nå?? 

Jeg må få meg en ny venn. En finere en, en rosa!! Jeg må finne meg en liten en som faktisk reagerer, en som virker som den skal. Jeg får den ikke idag får jeg høre.. Du må vente!! Den er ikke inne. Den kommer på torsdag!! HVA FAEN????? På torsdag sier jeg.. Idag er det lørdag!! Det er jo 5 dager det, nesten en hel uke!! Hva skal jeg gjøre i mellomtiden? Panikken slår meg!! Abstinenser!! 

Min kjære kjære sony Xperia Z3. Takk for alt!! Du har vært en god venn. Du har vært pålitelig, men nå har du sviktet. Jeg kan ikke ha en telefon som bare fungerer på den nederste delen.. I går bestilte jeg meg en ny venn! Den kommer på torsdag!! En iPhone 6S, beklager at jeg har sviktet Sony, men jeg falt for fargen!! Og det faktum at jeg har en mac fra før. De er den perfekte kombo!! Jeg beklager Sony.. Men kjær iPhone. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!!! 

 


 

 

Min ønskeliste!

 • 07.05.2016 kl. 20:56

//Innlegg i samarbeid med rabble//

Dersom jeg kunne få alt jeg ønsket meg hadde listen blitt ganske lang, ja egentlig vet jeg ikke helt om jeg hadde klart å skrive listen. Hvor begynner man?? 

Da jeg fikk mail fra rabble.no med denne ukens lille "utfordring" så ble jeg utrolig glad. Den passet meg faktisk veldig bra, og jeg fikk lyst til å begynne å lete med en gang. Jeg elsker nemlig å klikke meg gjennom sider på nettet, finne ting jeg ønsker meg og lagre bilder for inspirasjon til senere. Så da oppgaven var å lage en ønskeliste satte jeg i gang med det samme. Jeg endte opp med en lang liste etterhvert, men her vil jeg dele mine tre absolutte favoritter. 

 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har kjøpt veldig mye klær på nelly.com. Og denne kjolen her passer meg perfekt nå om dagen. Jeg har fått helt dilla på lange kjoler etter at jeg kom hjem fra syden, og jeg likte virkelig knytedetaljene på denne. 

 

 

Har du hørt om nettsiden eleven.no?? Dette er en nettside jeg virkelig har fått øynene opp for etter at jeg ble rabbleambasadør, de har så mye forskjellig innen sminke, parfyme og produkter innenfor hår- og hudpleie. Her er jeg sikker på at alle kan finne noe de liker. Denne lipglossen i fargen Devotion står på min ønskeliste. Fargen jeg ønsker meg kan dere se på det lille bildet under selve lipglossen. Jeg digger den knall røde fargen <3


Sist men ikke minst har jeg funnet noe innenfor interiør som jeg ønsker meg. Denne stilige hånden fant jeg på room21. Her har de alt fra lyslykter til møbler. Denne hånden her hadde passet perfekt i hyllen som vi skal lage og henge på den blå veggen vi har i stuen. Jeg synes rett og slett den er skikkelig kul. Noe helt annet enn alt det andre jeg har her hjemme!! 

Hva synes du om ønskelisten min?? Noe av det du likte, eller ikke likte kanskje?? 

Klikk på bilder under her for å komme direkte til rabble.no sin side slik at du kan finne rabattkoder til DIN favoritt nettside!! 

 #rabattkoder #rabble #ramba #ønskeliste #nelly #room21 #eleven #blogg
 

Klarer ikke gi slipp!

 • 06.05.2016 kl. 11:45

Jeg klarer ikke helt å gi slipp på den sommerfølelsen som har plantet seg i kroppen. Å gå i bikini, kjoler og short i en uke har virkelig satt sine spor og gitt veldig mersmak. Etter at vi kom hjem har jeg rett og slett ikke klart å sette på meg bukser igjen. Allikevel er det for kaldt til å gå med shorts enda, så da er løsningen denne lange kjolen. Det er jo som å gå i joggeklær, bare litt finere!! Deilig!!! På dette siste bildet ser dere fargen på leppestiften jeg vant via rabble.no. Dere kan lese innlegge HER. Fargen er så naturlig, og perfekt nyanse til meg, den er ganske lik min naturlige leppefarge, bare med litt mer pigment liksom. Digger den!!! 


 

#antrekk #mote #skjønnhet #kjole #sommer #sol #mamma

Måneden som gikk - April!

 • 05.05.2016 kl. 20:38

Så var vi i gang med mai!! Jeg pleier vanligvis å poste dette innlegget den første hver måned, men denne gangen er jeg litt seint ute.. Så da hilser vi mai og godværet velkommen!!

Månedens høydepunkt

Denne er ganske enkel, det må jo så absolutt være turen vår til Gran Canaria. Det var utrolig godt med sol, varme og bading. Når det er sagt så var det utrolig godt å komme seg hjem igjen også! 

Månedens nedtur

Denne måneden er det ingen nedturer, det er egentlig ganske digg!! 

Månedens innlegg

Er innlegget mitt om sengekanten jeg har laget. Det kan du lese HER. Jeg er så stolt over at jeg faktisk fikk til å lage denne slangen, og fin synes jeg den ble også!

Månedens mest besøkte blogginnlegg

Månedens mest leste innlegg er DETTE innlegget om 6 plagg jeg vil ha denne våren/sommeren. 

Månedens innkjøp

Måneden innkjøp er reiseantrekket mitt, eller hvertfall skjørtet og t-skjorten. Og egentlig mye annet også, da jeg så gjennom innleggene mine for april så innså jeg at jeg egentlig har kjøpt ganske mye denne måneden, sko, klær, ja litt av alt. Men det var alt ting vi trengte, så da er det jo greit. 

Månedens favorittfoto

Her måtte jeg legge ved to bilder denne måneden, eller egentlig er det flere, men disse er absolutt to av favorittene ja. 
 

Månedens serie

Jeg har litt dilla på oppussingsprogrammer på tv, og både jeg og Ole-Anders har fått dilla på superoppusserne som har gått på tv 3! 

#månedens #hverdag #april 

Avreise

 • 04.05.2016 kl. 12:08

Så var det tid for avreise.  I skrivende stund sitter vi på lekeplassen og ser på at jentene leker.  Storm Aleksander sover i vognen sin og bagasjen har vi allerede sjekket inn.
Det er utrolig deilig å vite at vi slipper køer og venting på flyplassen.  Vi kan bare gå rett til sikkerhetskontrollen. Det er ganske perfekt da man drar med barn.
Det er veldig snart så vi skal sjekke ut av rommet, bussen går om en drøy time. Og flyet går klokken 15.00
Dette blir en lang dag og kveld. Krysser fingrene for en god flytur med de små..

Dagstur til Puerto Rico by! del 2

 • 03.05.2016 kl. 22:36

Idag er siste kvelden her i fine Arguineguin, Været idag har vært hakket varmere enn de andre dagene, ja til og med kvelden er litt varmere idag. Vi har brukt mange timer ved bassenget idag, Emmeli har vi nesten ikke sett, hun har jo mer eller mindre bodd i vannet. Hun møtte ei jente som hun har lekt med hele dagen. Nathalie har plasket i vannkanten og Storm Aleksander har egentlig sovet utrolig mye idag, og selvfølgelig badet han også. 

Denne dagen har egentlig vært ganske perfekt. Jeg har liksom ikke lyst til at den skal ende. Kanskje er det fordi det er siste dagen her nede.

Vi avsluttet dagen med en tur på en kinarestaurant i nærheten her, der fikk vi utrolig god mat, og det var skikkelig hyggelig folk som jobbet der. 

Men uansett tilbake til bildene, jeg tenkte å dele de siste bildene fra turen vår til Puerto Rico i går. 


Nydelige omgivelser <3 Emmeli har fått ring av pappaen sin!

Nydelige blomster langs veien <3

Som søsken flest har de stunder hvor de krangler om den minste lille ting, men så har de også disse øyeblikkene som smelter et mammahjerte <3 Øyeblikk bestående av latter, smil, glede og søskenkjærlighet <3 

I morgen går turen hjemover til Norge, det skal bli godt å komme hjem til egen seng, hus og Neo. Men jeg kommer også til å savne dette nydelige stedet, og man skal ikke se bort ifra at vi kommer tilbake!!


 

Dagstur til Puerto Rico by!

 • 02.05.2016 kl. 22:43

Idag har vu byttet bort bassengkanten og solstolene våre med taxibåt og en dagstur til Puerto Rico by. Veldig godt for både store og små å finne på noe litt annet en dag. Det ble ikke sånn veldig mye shopping, jeg vet ikke helt jeg altså, men jeg synes ikke det er sånn super billig her egentlig.. Men litt ble det da, og vi fikk se mye fint også!!

Søstrene sisters på tur <3 

Spennende med båttur


En som ikke syntes det var så spennende. 

Hotellet sett fra vannet. 

Piratbåt i følge Nathalie.. 

Litt annen type kjøpesenter i Gran Canaria enn vi har hjemme i Norge. 

Lunsj-time!


Siste bildet for denne gang var av dette huset som egentlig er utrolig vakkert, eller sjarmerende, eller.. ja jeg vet ikke. Men det var noe som trakk meg til det!!

Det kommet et innlegg til senere med bilder fra dagen vår. Det var så mange bilder jeg ville dele med dere at jeg måtte dele det opp litt. 

God kveld fra Gran Canaria!

#ferie #GranCanaria #reise #familie #sol #PuertoRico


 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no