Når vannet er så blått at....

 • 30.04.2017 kl. 20:06

Altså når vannet er så blått at jeg har mest lyst til å hoppe i det.. Da er det vakkert!!! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, det er noe med vann som trollbinder meg.. Jeg synes det er så ubeskrivelig vakkert.. 

Idag tok vi oss en tur inn til Hamar for å gå en liten tur langs Koigen, det var ikke langt vi gikk fordi det var så mye fint å se på, men det var utrolig godt å komme seg ut, og barna storkoste seg!! Jeg tok alt for mange bilder, og her kommer noen... 
- Altså... Jeg mener det!!! Finnes det noe finere enn dette? - 

 - Må bare kjenne litt... - - Mine fine -
- Se ut mot vannet og finn meningen med livet - - Kuleste - 
- Kjærligheten er risset i stein -  

Dette har vært en så fin dag!!! Været har vært magisk, vi har vært mye ute og bare tatt ting helt med ro!!! Jeg elsker å sitte ved vannet, bare se, høre barna kose seg og bare NYTE!!! 

 


 

Frokost og tallfobi!

 • 30.04.2017 kl. 12:20

Når man egentlig ikke er frokostmenneske så er det utrolig luksus de dagene man kan innta dagens første måltid da kroppen sier at den er klar for mat! Da er det litt mer fristende å gjøre litt ekstra ut av det også.. 

Brødskive med ruccola, spekeskinke, ost og paprika. Aldri prøvd før, men det skulle vise seg å være utrolig godt.. Hvem hadde trodd det!! 

  

Nå er det utrolig rolig her, Nathalie sitter ved bordet og holder på med noen brikker som heter plus-plus, og Storm Aleksander han ligger ute og sover. Den eneste lyden her hjemme er egentlig tastene på dataen min i det jeg skriver, og den lyden er egentlig ganske avslappende, hvertfall da man er den som skriver.. Planen idag er at vi skal ut på en liten tur, det er jo så fint vær idag, og da må vi passe på å komme oss ut. 

Før den tid må jeg få ordnet meg litt først, men før det igjen skal jeg ha litt mer kaffe.. Herregud jeg er alt for glad i kaffe!! En ting jeg ikke er så glad i det er tall, jeg tror jeg har en form for fobi mot tall.. Vi begynte dagen idag med å gå gjennom skattemeldingen, jupp ute i siste liten kan du si.. Og ikke nok med det, vi satte oss ned for å få en oversikt over pengene vi har til rådighet gjennom sommeren.. Så ja, nok tall for flere måneder her altså.. Huff!!! Men veldig greit å få gjort, og ikke minst viktig!!! 

Ha en fin dag da dere flotte mennesker!! Solen skinner og det er grunn nok til å smile litt ekstra!!! 

 

 

En topp, tre antrekk!

 • 29.04.2017 kl. 17:29

Vind i håret og tårer i øynene.. Er det lov å si at dette er gøy?? Jeg har gledet meg til å ta disse bildene i en liten evighet nå. Men det har liksom ikke passet da det har lavet ned med snø den siste tiden, men nå som solen passet på å vise seg litt måtte jeg bare hoppe i det.. Jeg fikk denne toppen i posten, eller fikk.. Jeg kjøpte den da... Men uansett, jeg synes den er så kul, ganske enkel og plain i fargen, men samtidig så er den litt annerledes.. Jeg har tenkt på flere måter å bruke den på, og jeg tenkte jeg skulle vise dere tre muligheter.. Egentlig kan den jo brukes til alt, nettopp fordi den er så plain i fargen, men disse tre alternativene havnet jeg altså på idag! 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Leather and denim! 

 

 

 

 

Maxi and denim jacket. 


 

 

Black on black! 

 


 

Det siste antrekket var det jeg gikk for idag. Liker kombinasjonen med blazeren og joggeskoene. Joggeskoene gjør det litt mer casual synes jeg. 

 

Hva synes du? Likte du antrekkene?? 

 

Jeg er hekta!

 • 29.04.2017 kl. 12:19

Jeg er virkelig i siget om dagen!! Før påsken var det alt for lenge siden sist jeg hadde åpnet en bok som ikke het noe med "pedagogikk..." eller "barn...". Den følelsen av at man leser raskere i takt med at spenningen øker, bildene man danner seg i hodet, avslapping for kroppen men ikke hodet.. Rett etter at jeg hadde lest ut boken jeg begynte på i påsken googlet jeg "Unni Lindell Cato Isaksen" da fant jeg ut at boken jeg akkurat hadde lest ut var den siste i Cato Isaksen serien, men at første bok i Mariann Dahle serien hadde kommet ut (om det er noen som har lest bøkene til Unni Lindell, så skjønner dere hva jeg babler om, dersom dere ikke har det så er det bare å begynne...) jeg klikket meg rett inn på ark.no, la boken til i handlekurven og bekreftet kjøpet. Etter noen dager lå den i postkassen og jeg var i gang igjen.. Jeg kunne ha lest ut hele boken på en dag dersom jeg hadde vært alene.. Det er så utrolig spennende! Jeg har allerede begynt å tenke på hva jeg skal gjøre da jeg er ferdig med denne boken!! Når kommer neste?!?  


- Lesehest - 

 

Flere som er glad i å lese??

 

 


 

PizzaHeaven!

 • 28.04.2017 kl. 17:57

Pizza er en slager her hjemme, men jeg skal innrømme at jeg blir litt lei av å gå i de samme sporene hver gang.. Derfor har jeg prøvd meg på noe litt annet denne gangen, og det ble veldig godt. Et friskt pust i pizzahimmelen! 

 

 

Jeg laget pizzasaus av creme fraiche, jeg bruker oatly fraiche fordi den er laget på havrebase istedenfor fløte, men det trenger jo ikke du om du ikke vil. Jeg blandet inn pesto og basilikum for litt smak. Veldig enkelt! 


 

Pizzaen topper jeg med rødløk, tomat, pesto, spinat som er stekt med hvitløk og mozarella (både revet og fersk) Jeg steiker bunnen litt før jeg har på sausen og fyllet og steiker den videre til osten er gyllen, dette trenger du selvfølgelig ikke gjøre, men jeg liker at sausen ikke trekker helt ned i bunnen, da hjelper det å steike den litt først. 
- pizzaen er litt skeivfordelt i fyllet rett og slett fordi den ene deler er beregnet på barna som ikke er noe glad i tomat - 

 

Da den er ferdig stekt så topper jeg hele greia med spekeskinke og ruccola.. NAM!!!!


 

 

Pizza er ikke bare pizza, det er jo egentlig bare fantasien som setter en stopper for hva du kan ha på. Fyll den med det du selv liker og du har drømmemiddagen en fredags kveld! 

 


White and blue stripes!

 • 28.04.2017 kl. 12:45

En rolig morgen etterfulgt av en tur på helsestasjonen for Nathalie sin 4 års kontroll. Kort fortalt en stolt mamma som gikk ut derifra med ei jente som er perfekt på alle måter!! Men det var jeg jo allerede klar over, hihi!! 

Etter timen på helsestasjonen måtte vi kjøre pappa på jobb, han ville jo selvfølgelig også være med.. Både jeg og Nathalie har tatt oss fri hele dagen, og det er jeg utrolig glad for. Nathalie skal i bursdag i morgen, så vi har vært å kjøpt bursdagsgave, og så måtte vi kjøpe oss en is. Det er jo tross alt fredag og helg!! 

Nå sitter vi godt plassert i sofaen begge to, jeg er egentlig ganske trøtt, men det går vel over etter litt kaffe.. Håper jeg!! 

 

Tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk!! Veldig enkelt og behagelig, og jeg elsker denne skjorten! 

  

Nei!! Nå skal jeg finne meg litt kaffe, og litt mat!! Ha en fin fredag alle sammen!!

 


 

Frokost i en kopp!

 • 27.04.2017 kl. 06:32

Jeg er ikke noe frokost menneske. Men samtidig kjenner jeg det at kroppen min fungerer aller best dersom jeg får i meg litt mat når dagen begynner. Brødskive om morgenen for meg er ikke aktuelt en gang, jeg klarer ikke å få det i meg. Derfor er jeg avhengig av å finne på noe annet. Det skal sies at jeg er flink i perioder til å spise frokost, og nå er jeg inni en sånn periode.. Jeg har virkelig fått sansen for Bare Bra Müslien, jeg vet ikke om dere har smakt den jeg, men jeg hørte hvertfall om den via bloggen til Fitfocuse. Den er søtet med eplejuice, og er derfor ikke stappet full med sukker slik som mange andre müslier er. Grunnen til at Fitfocuse hadde skrevet om denne müslien var fordi hun hadde laget frokostkjeks av den, oppskriften kan du finne HER (bloggen til fitfocuse)    

Disse kjeksenen måtte jo jeg prøve å lage og resultatet er det dere ser under. Jeg har yoghurt med müsli og en slik frokostkjeks. Det ser jo ut som at jeg spiser sjokolade til frokost, men det gjør jeg ikke altså, hihi!! Men det smaker utrolig godt, og det er veldig enkelt!! 

Et lite tips til deg som ikke er så glad i frokost!!

  

The color of spring!

 • 26.04.2017 kl. 20:26

Jeg vet ikke helt hva det er jeg, om det er håpet, solen som stikker gjennom eller om det rett og slett er tiden på året.. Jeg fikk hvertfall helt plutselig behov for litt vårinspirasjon. Deilige farger som gir håp. Håp om sol, varme og kos!  Våren er levende, den er fylt med håp, og det er begynnelsen.. 

 

NYT!!!!

 

// Bilder fra pinterest //

 

 

Hvorfor sette seg ukentlige mål?

 • 26.04.2017 kl. 18:19

Det er noe jeg har tenkt litt på.. De siste 6 ukene eller noe har jeg satt meg ukentlige mål, men hvorfor gjør jeg egentlig det? Hva er poenget? Og er det egentlig positivt? 

Vel hvor skal jeg begynne? Jeg synes det er gøy å sette meg mål fordi jeg synes det er gøy og utfordre meg selv, samtidig trenger jeg det. Nettopp fordi jeg er et en person som hater å gjøre ting jeg må.. Det er noe jeg trenger å øve meg på. Og det får jeg jo ved å sette meg mål, for hvem er det det går utover dersom jeg ikke holder målene mine? Jo det er meg, og bare meg!! Jeg blir så skuffet over meg selv dersom jeg ikke klarer målene mine, så da gjør jeg jo en ekstra innsats.. Altså.. Bare se på vinduene mine.. De har hatt behov for en liten puss gjennom hele høsten og vinteren, og nå brukte jeg altså en halv søndag på å pusse vinduer fordi jeg hadde satt meg som mål å gjøre det. Jeg hadde ikke så veldig lyst, men jeg hadde mindre lyst til å skuffe meg selv. Det samme var det jo med badet for en stund siden. Det ble vasket fra gulv til tak. Ikke veldig gøy, men gud så glad jeg ble for at jeg klarte målet mitt. Så jeg vil vel egentlig si at det er positivt. Hvertfall så lenge jeg klarer å holde målene mine, de gangene det er mange mål jeg ikke klarer å holde er det kanskje ikke så positivt, rett og slett fordi jeg blir skuffet over meg selv.. 

  

Jeg ser at jeg gjennomfører mer da jeg setter meg mål, og det liker jeg. Så jeg kommer definitivt til å fortsette med å sette meg mål.. 

 

 

 

 

Hva skjedde?

 • 24.04.2017 kl. 17:18

Da jeg våknet idag ble jeg møtt av en trappegang som var farget rosa av den fine soloppgangen, jeg var overbevist om at dette kom til å bli en flott dag.. Jeg mener sjekk da...

  

Solen var på vei opp, det var lettskyet og fint. Jeg gikk på badet for å ordne meg, spiste litt mat og helte kaffe i koppen min. Så gikk jeg ut i bilen.. Jeg ble så overrasket.. Plutselig var det helt grått ute.. Solen var forsvunnet. Himmelen var bare en stor grå dott og det hadde begynt å snø.. Hva skjedde??? Var det ikke nå det skulle bli vår liksom??

Dagen gikk og da jeg kom hjem og skulle ut av bilen holdt jeg på å blåse bort.. Sånn helt på ordentlig, vinden tok skikkelig tak i meg og dro meg bortover.. Ikke nok med det men det snør jo som bare det, og det har det gjort i hele dag. Det er vel 15 cm snø på bakken, og vinduene mine... De nypussede vinduene mine... de er fulle av vanndråper og snø!!! 

  

Hvem skulle tro at disse to bildene er tatt ut av samme vindu på samme dag.. Ett om morgenen og ett på ettermiddagen.. Det er jo helt vanvittig!! 

Jeg hadde faktisk tenkt at jeg kanskje kunne gå meg en tur i kveld, vel det blir det ikke noe av.. Her blir det å holde seg inne resten av kvelden!!! 

 

Flere som har fått vinteren tilbake idag??

 

Ukens mål #6

 • 24.04.2017 kl. 06:11

MANDAG!!


- Når dette er det første du ser når du går ned trappa om morgenen - 
 

 

Ny uke nye muligheter.. Det er klart for en ny uke, og jeg er klar for å ta fatt på den. Jeg vet ikke helt hva det er om dagen, men jeg har en sånn rar følelse inni meg, en sånn følelse av jeg ikke er helt tilfreds, men jeg vet ikke helt hva det er som gjør det.. Det er noe jeg må prøve å finne ut av, for det er slitsomt å ha det sånn..

Allikevel er jeg klar for denne uken, jeg skal sette meg nye mål, og jeg skal klare å innfri dem.. Men før det skal jeg oppsummere den uken som har gått og de målene jeg har hatt.. 

Jeg har bare trent en gang denne uken, og det er jo en gang mindre enn planen, men jeg er allikevel fornøyd fordi den ene gangen så gikk jeg virkelig all in. Det var en treningsøkt som gjorde meg motivert, glad og fornøyd.. Det er mer enn bra nok for meg! Denne uken har gått, og jeg har hørt på musikk akkurat da jeg har hatt lyst til, musikken gjorde også vindusvasken litt mindre plagsom, og jeg har hørt på musikk om morgenen. Bloggen har jeg egentlig ikke fått helt ut av feriemodus, jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men jeg har vært litt off da det kommer til motivasjon, så jeg har egentlig bare gjort det jeg har hatt lyst til. Jeg driver å planlegger et innlegg, men jeg må ta litt bilder og det krever litt bedre vær og godt humør, men det kommer etterhvert!! Telefonen har jeg klart å la ligge litt mer for seg selv, og det er utrolig godt, noe jeg absolutt skal fortsette med!! 

Alt i alt er dette en uke jeg er veldig fornøyd med. Jeg har til og med vasket vinduer liksom!! Det hadde jeg ikke trodd faktisk!! 

 

Målene for denne uken #6

 

1. Spise sunt, det vil si å få bukt med søtsuget som melder seg hver eneste dag!!

 

2. Treningen får jeg fortsette med, får se om jeg får til to ganger denne uken da!!! 

 

3. Få tatt bildene til det innlegget jeg snakket om over her!

 

4. Få ordnet på verandaen slik at den er klar for varmere tider. 

 

 

Kjoler, mat og kaffe!

 • 22.04.2017 kl. 20:38

06.10 ringte vekkeklokken idag, og selv om jeg var litt trøtt så var det helt greit. Denne dagen har jeg gledet meg til lenge, ei venninne av meg skulle til Oslo for å prøve brudekjoler og jeg var så heldig å få være med.. Jeg har virkelig kost meg i hele dag. Mange fine kjoler, godt selskap og god mat. Perfekt!! Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy. 

  

Jeg har jo sagt før at jeg av og til skulle ønske at jeg hadde bodd i Oslo en stund, men etter å ha vært der en dag så kjenner jeg at jeg får litt nok. Jeg er jo veldig klar over at det finnes roligere steder enn akkurat rundt Karl Johan, men så mye mennesker på et lite sted, og alle ser så stressa ut der de går i rasende fart.. Jeg skjønner rett og slett ikke hvordan de holder ut i lengden.. Det er urbant og sosialt, men samtidig ikke sosialt.. Jeg kjenner det at jeg trekker litt mer mot jorder, skog og mark!! 
Storby er fint i små mengder, jeg kunne helt sikkert fint å sitti å sett ut av dette vinduet en dag og bare studert menneskene som går fordi, men ikke hver dag!! Storby er befriende, men samtidig ikke.. Men en ting  er sikkert er at storbyen har mange valgmuligheter, og det liker jeg.. Ok, nå føler jeg det er litt rart å omtale Oslo som storby, men for meg er det jo det, eller det ER jo en stor by.. 


 

Etter en lang dag er det utrolig godt å være hjemme igjen. Beina i sofaen, sjokolade, kaldt vann og White Collar på TV.. Jupp!!! Perfekt!! 

 

Ensomhet er undervurdert.

 • 21.04.2017 kl. 19:56

Å sitte helt alene mens andre flyr forbi kan være ensomt, det kan være sårt å høre alle andre le og kose seg, det kan være sårt å være den eneste som ikke har noen. Men det å sitte helt alene kan også være en befrielse. Bare å ha seg selv å tenkte på. Sitte i stillheten, se på folkemengden, lage historier til de ulike menneskene man ser, altså at man dikter opp en historie som man synes passer. Eller rett og slett det å sitte med en kopp kaffe og lese en bok, det er det jeg liker aller best fordi da slipper jeg å tenke på hva alle andre rundt meg tenker eller gjør. Skape seg sin helt egne verden.. Det er ganske undervurdert, og noe jeg absolutt kommer til å gjøre igjen.. Før likte jeg ikke å sitte sånn alene, men det har virkelig endret seg. Jeg tror det handler om å være komfortabel med seg selv. At man ikke overtolker hva andre måtte tenke, at man rett og slett ikke måtte bry seg om hva andre måtte tenke.  

Ensomhet er undervurdert, og noe man absolutt burde øve seg litt på dersom man sikke synes noe om det.. Det å være alene tvinger deg til å stole mer på deg selv, og bli tryggere på deg selv.. Det er en god egenskap å ha i livet.. 

 

Min dag- time for time!

 • 19.04.2017 kl. 18:14

Jeg har hatt fri idag, og jeg har faktisk gjort noe, så da tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg med min dag time for time.. Eller nesten time for time da..

________________________________________________________________________________________________________________

 

07.00 Vekkeklokken ringer, men jeg klarer ikke komme meg opp av seng, så jeg slumrer.. og slumrer.. og slumrer ZzzzZzzz...

 

08.00 Endelig kommer jeg meg opp av senga, og kravler meg ned på badet.  

08.30 Har jeg kommet meg inn i treningsklær og ordnet meg litt. Jeg setter meg godt til rette i sofaen med en kopp kaffe og boka mi mens jeg venter på at kroppen min skal bli klar til å innta litt frokost..

 

09.15 Har jeg fått i meg frokosten, pusset tenner og er på vei ut døra for å dra på trening. 

09.30 er jeg i gang med treningen, jeg begynner med å løpe litt, men finner ganske fort ut at jeg ikke har spesielt lyst til å løpe idag, så det holder med 2 kilometer. Da begynner jeg hemmer med styrketrening, mye morsommere... 

11.00 går jeg ut av treningssenteret ferdig dusjet og sminker og klar for en tur på senteret. 

  

12.00 Har jeg allerede rukket å bruke litt penger og jeg begynner å bli skikkelig sulten. Så da bestemmer jeg meg for å finne meg et sted å sitte, jeg bestiller meg lunsj, og ender opp med å sitte en hel time å spise mat, drikke kaffe, lese og følge med på menneskene som går forbi. 

13.30 Drar jeg på matbutikken for å handle inn til middag. Jeg har glemt å tenke noe over hva vi skal ha, og ender opp med det eneste jeg kommer på der og da!!! 

14.00 er jeg hjemme igjen, setter matvarer inn i kjøleskapet og tar bilder til blogginnlegget som jeg skal legge ut. Jeg skriver innlegget, slapper av litt på sofaen og avslutter med å rydde oppvaskmaskinen..

 

15.00 Drar jeg for å hente de to små i barnehagen. 

15.30 er vi hjemme og jeg lager middag så den er klar til mannen kommer hjem

16.00 spiser vi17.00 setter jeg med ned i sofaen etter å ha ryddet av bordet, jeg nyter en kopp kaffe sammen med mannen mens jentene er ute å hopper på trampolina og Storm Aleksander leker med biler. 

Etter dette er det barnetv, og snart skal ungene spise kveldsmat og legge seg. Da de er i seng ca 19.00 skal jeg sette meg i sofaen igjen, se TV og slappe av resten av kvelden sammen med verdens beste mann!! 

 

 

 

 

 

Handbag from heaven!!

 • 19.04.2017 kl. 14:37

Eller egentlig er den fra eBay, men den kunne nesten vært sendt fra himmelen, for den er så utrolig fin!!! Det er ikke til å legge skjul på at det å bestille ting på eBay er en risiko i seg selv, man vet aldri hva som kommer i posten.. Men jeg tar sjansen av og til allikevel jeg, og da det kommer til den her typen vesker så har jeg vært heldig begge gangene jeg har bestilt. For en god stund siden kjøpte jeg meg en liten skinnveske i vintagestil og den er såååå fin. Da jeg fikk denne vesken i posten i går, så ble jeg overlykkelig og forelsket på nytt, for den er rett og slett perfekt!!! Alt fra størrelsen til fargen og detaljene er akkurat som jeg hadde håpet.. 
- Details - 
 

Hvordan er dine eBay erfaringer?? 

 

Ukens mål #5

 • 18.04.2017 kl. 18:32

Da vet dere!! Da var hverdagen i gang igjen, og egentlig så kjennes det litt godt.. Jeg var litt redd for at jeg skulle sitte litt fast i feriemodus, og da Storm Aleksander fant det for godt å våkne klokken 04.00 i dag tidlig og mente det var morgen, ja da tenkte jeg at løpet var kjørt.. Men her sitter jeg altså og tenker at det har jo egentlig gått helt greit.. Så nå tenkte jeg at det var på tide å sette seg noen mål igjen.. Jeg pleier jo egentlig å sette meg mål på mandag, men ettersom denne tirsdagen er litt mandag, så gjør jeg det idag.. 

 

Mål for uken #5 

1. Trene hvertfall to dager denne uken! Ok, dette er litt skummelt, for treningsmål det har ikke hatt så stor suksess for meg egentlig, men etter en ganske så slapp påske er jeg nødt om å komme meg igang igjen!! 

2. Høre på mye musikk, rett og slett fordi det gjør meg glad!!!!

3. Få bloggen ut av feriemodus! Og ta litt bilder til bloggen.

4. Vaske vinduer.. Det er absolutt nødvendig nå da vårsolen er her.. Og jeg HATER der!!!! 

5. La telefonen få litt fritid!! Rett og slett legge den igjen på kjøkkenet av og til, og gjerne skru på lydløs!! 

  

Da får vi se hvordan dette går!! Jeg har trua på at jeg skal klare å gjennomføre, hvertfall det aller meste.. Men de vinduene, de gjør meg egentlig litt dårlig allerede.. Æsj, jeg HATER det virkelig altså!!! 

 

Innspurten!

 • 17.04.2017 kl. 17:04

10 dager med ferie. Noe å virkelig se frem mot. Tid med familien, ingen ting man må gjøre, spontanitet og kos. Akkurat slik jeg liker det aller aller best!! 10 dager.. En liten evighet.. Men så er det plutselig over.. Nå sitter jeg her på en mandag, som egentlig er en søndag, i morgen er det tilbake til hverdagen, og jeg kjenner at det å skulle gi slipp på ferien svir litt. Mest fordi jeg har kost meg skikkelig i ferien, men også litt fordi jeg ikke er helt i form. Denne forkjølelsen har virkelig tatt knekken på energien min, og det hater jeg.. 

Det er så rart hvordan denne ferien som man alltid ser sånn frem mot går så fort.. De første dagene føler man hat man har uendelig med tid, men så kommer vissheten om at hverdagen straks er tilbake og man begynner å telle litt ned, prøver å gjøre det aller meste ut av dagene, samtidig som man ikke vil gjøre så mye at dagene går for fort.. Det å finne balansen er egentlig umulig, for dagene går uansett alt for fort. Jeg er et ferie menneske, og det er nok pga friheten, jeg liker den at jeg ikke MÅ noen ting.. At jeg ikke MÅ ha på vekkeklokke, eller MÅ være noe sted akkurat klokken 08.00. Jeg er et frihetsmenneske! Det hadde vært litt godt om alt bare var en stor ferie, men så tenker jeg meg litt om, og så må jeg trekke det tilbake. For hva hadde skjedd dersom alt bare var en stor ferie?? Da hadde vi ikke hatt noen ferie, for da hadde jo ferie vært hverdag.. Så det jeg vil frem til er vel egentlig det at vi må ha hverdagene for å kunne sette pris på ferien, og da alt kommer til alt så er vel ikke hverdagen så ille heller.. Det er liksom noe med å like det som det faktisk er mest av også, og det gjør jeg jo egentlig.. Selv om jeg må opp da vekkeklokka ringer. 

I morgen er det tid for hverdag igjen, men før det skal jeg nyte siste rest med ferie.. Lesebok, drikke te og ta en og annen klesvask bare fordi... 


Bathroom inspo and change of plans!

 • 16.04.2017 kl. 17:06

Jeg hater det virkelig da ting ikke blir som jeg egentlig hadde tenkt.. Jeg hater det da planer blir endret og hvertfall da det er min egen feil at de er endret. Jeg har ikke lyst til å være en som ikke orker, men akkurat nå er jeg det.. På fredag ble jeg slått helt ut og holdt sofaen og senga egentlig hele dagen. Kroppen sa bare helt stopp og bare tanken på å stå opp fra senga gjorde meg svimmel og kvalm.. I går følte jeg meg mye bedre og etter en rolig morgen tok vi oss en tur på kjøpesenteret for å kjøpe noen nye greier til badet som jeg har ønsket meg.. Det kjentes helt greit, men på slutten ble jeg veldig sliten og vi dro hjem. Idag våknet vi seint hele gjengen, jeg lå litt ekstra i sengen mens Ole-Anders sto opp med ungene, jeg kjente det verket i nakken og hodet. Jeg prøvde å komme meg opp fra sengen og ned for å spise frokost. Jeg åpnet gardinene og la meg igjen.. Null energi igjen og det kjennes ut som om jeg har en klump bak i nakken. Jeg har holdt sofaen store deler av dagen, og vi som egentlig skulle komme oss ut på tur idag.. Vi prøvde oss på en liten tur rett utenfor her slik at Nathalie kunne få prøve sykkelen sin, men jeg er glad vi ikke dro noe lengre.. På vei tilbake ble jeg så svimmel og beina kjentes som gele.. Så nå sitter jeg på sofaen igjen mens Ole-Anders lager middag! Æsj jeg hater virkelig dette. For en flott måte å avslutte ferien på liksom!!! 

Men de små detaljene på badet ble bra da..  Nå har jeg lyst til å bytte innredningen med en i høyglans svart.. 

 

Helt til slutt så tenkte jeg å vise dere baderomsinspirasjonen min, egentlig bare fordi jeg synes det er gøy, og fordi jeg ikke har noe bedre å ta meg for da jeg ikke føler meg så veldig bra!! 

 


// Bilder fra pinterest //

 

BTW da så kommer jeg sikkert ikke til å bli enig med meg selv noen gang om hvordan jeg egentlig vil ha det, verken på kjøkkenet eller stua. For smaken min endrer seg jo nesten fra uke til uke.. Så er egentlig fint at vi ikke har mulighet til å gjøre noen store endringer helt enda... haha!

Nå ser jeg skikkelig frem mot å se en ny episode av white collar. Vi har sett litt for mange episoder i ferien kan du si.. Har snart sett ferdig 3 sesongen, haha... 

 

 


 

I guess this is what you get when...

 • 14.04.2017 kl. 13:17

Jeg kjenner at denne dagen blir ikke akkurat veldig spenstig.. Jeg har plutselig blitt slått helt ut (igjen). Jeg har vært urolig i hele natt og egentlig ikke sovet noe godt. Idag tidlig ble jeg vekket med kaffe på senga av verdens beste mann, men jeg klarte ikke drikke den opp fordi den smakte egentlig bare surt vann.. Jeg har plutselig blitt skikkelig tett i nesa og i resten av hodet. Jeg er stiv i nakken og er skikkelig øm i ryggen. Det gjør vondt å sitte inntil ryggen på sofaen liksom.. 

 

I guess this is what you get when you dress like it`s summer in april!!! 

 

Bare min egen feil, det vet jeg, men jeg skal komme meg gjennom dette også jeg. I mellomtiden så skal jeg kose meg med boka mi..

  

Ha en fin dag da dere!!! 

 

 

 

 

Transparent lace

 • 13.04.2017 kl. 19:17

Heisann og hoppsann!!!

Ser dere at jeg er klar for sol og varme eller?!? Føler at det er noe som preger antrekkene mine om dagen. Selv om jeg av og til bare har lyst til å krype inn i ullgenseren (og noen ganger gjør jeg der også) så er det noe så befriende med å kjenne solen varme mot bare armer og ankler.. Jeg rett og slett elsker det... Jeg er og forblir for alltid et sommerbarn!!! Hmm!! Lurer på om det er sånn at man er mest glad i den årstiden man er født i?!? Altså sånn at de som er født om sommeren liker den best, og de som er født om vinteren liker den best.. Hva tror dere?? 

Jeg har hvertfall bestemt meg for å nyte de få solstrålene som stikker gjennom skylaget og glemme alt av dårlig vær!! Vel det vil si helt til jeg våknet idag og ble tvunget til å innse at jeg har jinxet våren med vårlige antrekk og godord om sol og varme.. For idag ser det hvertfall ikke ut som på bildene. Det har snødd i hele dag og nåer bakken hvit som bomull.. Vi har hatt en skikkelig innedag idag, med film, kakebaking, spill og litt mer film. Skikkelig koselig egentlig, og da er det ikke så kjipt med det været heller.. Bare litt!!! 

 

Kos deg med påskegodt og fridager!!! I know I will!!! 

Ukens mål #4

 • 13.04.2017 kl. 10:44

Her har virkelig dagene flydd fra meg og jeg har vært i skikkelig påskemodus, alt av mål, eller hvertfall oppdatering av mål har blitt helt glemt.. Men jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt nå, bedre sent enn aldri.. 


 

Treningsmålet for denne uken har jeg klart sånn delvis. Jeg har vært en tur på treningssenteret, men den turen jeg skulle gå den ble helt glemt.. Jeg er allikevel ganske fornøyd med dette. Og det målet om jeg kanskje har gruet meg mest til ble vel egentlig det som jeg satte mest pris på sånn i lengden, det var det å skulle rydde skapet. Jeg dro alt av klær ut av skapene mine og fikk en skikkelig oversikt på hva jeg hadde. Det har jeg jo allerede skrevet litt om. Hagen har også blitt raket, og vi har fått opp trampolinen til barnas store glede. I tillegg så har vi fått lagt gulvet i dukkestua, så nå må vi bare få på lister, så er den klar til å bli lekt i resten av sommeren.. Hurra!!!

 

Helt til slutt så skulle jeg gjøre noe for bare meg selv, noe som gjorde meg glad. Og selv om jeg ikke har en sånn stor ting som jeg har gjort for meg selv så føler jeg på en måte at jeg har gjort sånne småting som gjør meg litt ekstra glad. Jeg har hørt mye på musikk, både da jeg har laget mat, ordnet meg på badet om morgenen og ellers om dagen. Det at jeg kom meg på trening gjorde meg glad fordi jeg fikk litt tid for meg selv, og jeg fikk gjennomført en skikkelig økt som jeg kjente i kroppen i flere dager etterpå.. Og det at jeg fikk ryddet i skapet mitt gjorde at jeg har fått mer motivasjon til å sette sammen antrekk. Og i tillegg så har jeg begynt å lese en bok som jeg har hatt lyst til å lese lenge.. Så jeg er egentlig mer enn fornøyd med min egen innsats jeg altså.. 


 

Jeg tenkte egentlig ikke at jeg skulle ha så mye mål for resten av påsken. Hvertfall ikke noen store mål. Jeg skal rett og slett bare kose meg med familien og gjøre det vi har lyst til. Jeg skal spise akkurat det godteriet jeg har lyst til selvom det barer torsdag og jeg skal rett og slett bare nyte de siste dagene med påskeferie.. Mer avanserte eller konkrete mål kan jeg heller komme tilbake til da ferien er over.. 

 

 

 

 

Do not worry, spring is here!

 • 12.04.2017 kl. 18:53

Fordelen med å rydde i skapet er at man finner igjen det som har liggi helt bakerst i skapet. Og man blir minnet på hva man har av vår og sommerklær. Jeg blir rett og slett skikkelig glad.. Både fordi jeg har fått orden på sakene mine, men også fordi jeg virkelig føler at våren er her. Jeg kjenner det at jeg blir skikkelig deppa om det kommer mer snø nå!!! Det pleier jo alltid å komme litt snø etter påske, men det kan jo ikke gjøre det nå.. Nei, det har jeg ikke tro på.. 

 

Jeg er mer enn klar for å kle meg i lette klær, ja til og med å finne frem bikinien etterhvert.. Jeg tror til og med at jeg skal klare å komme på noen gode unnskyldninger til å kjøpe meg ny. Før hatet jeg å kjøpe bikinier, jeg fant aldri noe.. Men det har heldigvis gått litt over, nå vil jeg ha ny hver sommer.. Selv om det kanskje ikke er helt nødvendig.. Eller?!? - This is how happy I am!!! - 


 

Jeg vil tro jeg ikke er den eneste som gleder meg over at det er vår?!? Men samtidig så er det egentlig litt rart at det er så god temperatur, null snø og spirene blomster ute da det bare er påske.. Nå er jo påsken veldig sein i år, men det er jo litt rart allikevel!!!  

- Ferienegler - 

 

Håper det er flere der ute som er i godt humør om dagen og som koser seg med påskeferie.. Vi har lagt godt til rette for at påskeegget skal få kjørt seg i ferien for å si det sånn.. 

 


 

#Sommerkroppen

 • 10.04.2017 kl. 18:41

Vår og sommer står rett utenfor døren og banker på. Det betyr en tid hvor man kan gi slipp på ullgenser, bukser og tykke sokker. Det betyr en tid for shorts, kjole, skjørt, topper og bikini.. Dette er noe som kommer frem både i magasiner, i butikkene og i sosiale medier.. #sommerkroppen er vel kanskje den mest brukte taggen på instagram, og helt sikkert den flest søker opp også. Nettet bugner av solbrune kropper på treningssenteret. Stressa jenter og gutter som slår seg selv i bakhodet fordi de spiste så mye sjokolade i vinterhalvåret. Jenter og gutter som trener som gale etter noen måneder som støttemedlem på treningssenteret. 

Vi studerer reklameplakater, søker gjennom nettet etter treningsinspirasjon og ser oss  i speilet og fordømmer oss selv.. Vi finner feil med oss selv og mange føler  nok at de må gjøre en ekstremt stor innsats for å passe inn i bikinien. Noen gruer seg allerede nå til at det blir så varmt at de kan bli med venner på stranda. Dette er jo ganske usunt i seg selv. Mediene fremmer et usunt syn på kroppen og på den årstiden som vi har i vente.. 


 

I tillegg så vil jeg stille litt spørsmål til denne periode-treningen eller periode-slankingen. Det er ikke veldig bra for kroppen å bli utsatt for en slik påkjenning som det faktisk er å gå opp og ned i vekt.. Det er ikke bra for kroppen å bli kjørt så hardt i løpet av noen få måneder.. Jeg mener det er helt greit at man har lyst til å trene for å føle seg fresh. Det gjør jeg selv også.. Men jeg synes man skal skifte litt fokus.. Skifte fokus fra #sommerkroppen til #helårskroppen. For det er faktisk viktig at man har en sunn kropp hele året. At man har fokus på regelmessig trening og regelmessig sunt kosthold. Det er det kroppen vår trenger!! 

Så jeg vil med dette slå et slag for  #helårskroppen!!!! 

 


- Når du gjør bilde svart/hvitt for at det ikke skal være så tydelig at du er rødsprengt i ansiktet, men så synes det allikevel #superwoman -
 

 

#trening  #sommerkroppen #superwoman #helårskroppen 

EasterBunny!

 • 09.04.2017 kl. 18:12

Vet dere hva eller?? Vi har hatt besøk vi, og barna synes det er såå morsomt... I natt så hadde faktisk påskeharen vært her (i følge Nathalie måtte den ha vært her i natt) og den hadde lagt igjen 3 fine påskeegg med godteri oppi. Litt tidlig med påskeegg kanskje, men her er det påske hele påsken for å si det sånn. hihi!! 


- påskeegg og påskepynt laget av de 3 fineste i verden - 

 

Vi ble ferdig med rakingen i hagen idag, og så hat jeg bakt noen kanelboller (ops). Det ble kanskje litt mer enn bare noen.. Det ble 97 stykk faktisk.. Herregud det er jo galskap... I ettermiddag var vi en tur hos svigers også, de var å hentet en liten valp i går, å herregud så søt den var <3  

Nå er det sofaen resten av kvelden, ungene spiser godteri og ser på barne-tv.

Ha en fin kveld da dere!!

 


 

Just the way it should be....

 • 09.04.2017 kl. 10:51

Hei og god morgen fininger!!!!

 

Ja, for det er faktisk akkurat så jeg har stått opp. Det ble litt senere enn vanlig i går kveld, jeg sier bare White Collar. Vet du ikke hva det er jeg snakker om, kan du sjekke det ut HER. Det var utrolig godt å få sove litt lengre i dag, Storm Aleksander har jo sovet til 08.30 de to siste dagene, og jentene klarer seg fint selv om morgenen. De får jo se på barne-TV. I tillegg så fikk jeg sove enda litt lengre etter at Storm Aleksander våknet. Ole-Anders sto opp med han idag, og det satte jeg veldig pris på. Enda bedre ble det da jeg ble vekket en time senere av kaffe på sengen.. Snilleste mannen i hele verden har jeg..

Nå sitter jeg her og spiser tidenes minst bloggvennlige/ bildevennlige frokost..

 


- idyll - 

 

Til gjengjeld da så har jeg veldig bildevennlige negler om dagen.. Så det får veie litt opp for frokosten som er mer for meg enn bildene. haha!!! - Just the way it should be, food is for eating not pictures -

  

Nå skal jeg nyte frokosten og musikken en liten stund til før jeg må få på meg jakke og sko og komme meg ut. Mannen er i gang med å rake resten av hagen, og jeg synes liksom jeg må hjelpe til. Jeg må bare nyte roen litt til!!!!

 

Ha en fin søndag alle sammen!! 
 

Kickstart på påskeferien!

 • 08.04.2017 kl. 20:14

Påskeferien er i gang og godt er det. Endelig begynner jeg å få litt energi igjen, det som er typisk er jo at Storm Aleksander har hatt litt småfeber i hele dag, og nå på kvelden før han la seg hadde den steget ganske bra. Håper det går over fort, ellers spøker det litt for planene på mandag!! Typisk!!! Men uansett, det var ikke sykdom jeg skal snakke om idag!! Her hjemme føler jeg nemlig at våren har kommet skikkelig i gang. på formiddagen idag fant vi nemlig frem hageutstyret og fikk raket litt i hagen. Planen var nemlig å få opp den nye trampolinen slik at barn kan ta den i bruk. Og det var virkelig stor stas da den var oppe. Ungene lo og koste seg helt til en alt for sein middag. Så alt har egentlig blitt forskjøvet litt idag, men det er jo påskeferie, og vi har faktisk fått gjort ganske mye idag. Barna har fått nye vårsko, deler av hagen er raket, trampolina er oppe og Emmeli har vært i bursdag..  

En dag med mye innhold her hjemme altså. En skikkelig kickstart på ferien.. Nå var det ubeskrivelig godt å sette seg ned i sofaen, her tror jeg nok jeg blir frem til det er natta.. 

 

4 steps to a wardrobe-detox.

 • 08.04.2017 kl. 13:20

Jeg kjenner jeg får hjertebank bare av tanken.. Jeg blir svett i hendene og jeg drøyer tiden så godt jeg kan.. Men jeg er veldig klar over at det må gjøres, og det blir så bra etterpå.. Så hvorfor ikke bare hoppe i det.. For en måte å starte påsken på, og ikke minst for en måte å starte våren på.. En skikkelig wardrobe-detox! 

 

How to:

1. Begynn med å ta alt ut av skapet. Jeg har et lite walk-in og et skap inne på soverommet. Så det var nok å tømme. Jeg begynte med det lille rommet mitt. 

Alle klærne ble lagt på sengen slik at jeg fikk samlet alt. 
2. Begynn øverst i haugen. Prøv det du er usikker på om passer, eller som du er usikker på om du vil bruke igjen.. Planen er å få kastet unna/solgt det som ikke er i bruk. Kanskje du til og med finner noen nye favoritter. Jeg for min del gleder meg maks til å bruke denne kjolen i sommer.. Sjekk den ryggen da!!!! OMG!! 


3. Etter å ha gått gjennom alle klærne er det bare å begynne å sortere. Jeg laget en haug for bukser, shortser, gensere, topper, skjørt og jumpsuits. Da blir det lettere å gå en oversikt over hva du har og hvor det får plass. 


Kjoler og cardigans hang jeg rett inn i skapet.. 

Og det samme gjorde jeg med skjorter og bluser. Har nok av det ser jeg.. Er også overtall av blått og hvitt. Tydelig hva jeg pleier å falle for altså.. 

4. Så er det bare å begynne.. Ta en bunke av gangen og plasser det der hvor du vil ha det.. Mitt triks er å ikke ha for mye i hver bunke. Da blir det jo håpløst å finne frem alt.. Vanlige t-skjorter, undertøy, singletter, shortser og litt andre greier har jeg i den andre garderoben min. 
 

 

Da du har fått alt på plass er du ferdig.. Du har fått et nytt overblikk over hva du har, hva du eventuelt mangler og hva du ikke vil ha lengre.. 

Helt til slutt er det bare å gå gjennom det du ikke vil ha, fordel det i 3 hauger. 1. selg 2. fretex 3. kast. 

Ta deg en titt inn i skapet ditt. Len deg tilbake og vær fornøyd med jobben du har gjort... Klar for å sta fatt på våren og sette sammen nye antrekk!!! 

 

 

Treningssenter eller skravlecafé?

 • 07.04.2017 kl. 13:14

Det er ingen hemmelighet at min treningsmotivasjon går opp og ned, men akkurat nå om dagen så vil jeg påstå at motivasjonen er ganske god. Jeg gleder meg stort sett til å trene, og dersom jeg ikke gleder meg så kjennes det alltid så jævlig bra da jeg er der. På treningssenteret er jeg hu der med musikk på ørene som mimer til sangene mens jeg trener og helt sikkert synger litt høyt av og til uten at jeg egentlig vet det. Jeg er hu der som liker å presse seg selv, og som blir skuffa om jeg gir meg før jeg egentlig har tenkt. Jeg er hu der som liker å løpe på mølla, men som er enda mer glad i å trene styrke, jeg er hu der som har med seg egen treningsstrikk på treningssenteret. Jeg er også hu der som ikke bryr seg om de andre på senteret fordi da jeg har musikk på ørene så er jeg i min egen lille verden.. 

 

Men en ting som jeg tenker over på treningssenteret og som irriterer meg så mye at jeg har mest lyst til å dra hjem. Det er de der damene (ja det er faktisk flest damer som gjør dette.. jeg har aldri sett en mann gjøre det faktisk)  som drar på treningsenteret bruker alt for stor plass i styrketreningslokalet, bruker matter og annet utstyr for å sitte på ræva å skravle samtidig som de tar en situps hvert 5 minutt selv om de ser at de tar opp plass og utstyr som andre står å venter på.. Det er helt greit at man trener sammen, og det er helt greit at man har lyst til å være sosial samtidig som man trener.. Men jeg tenker som så at dersom man er på treningssenteret, og HVERTFALL da det er mange andre der og alt utstyret er opptatt og andre står å venter så bør man enten trene eller så kan man finne seg et annet sted å skravle på. En café f.eks. 

 

FRUSTRASJON!!!


 

 

Some days!

 • 06.04.2017 kl. 18:33

Some days are best spent at home 

Some days are best spent lying on the couch
some days you'd wish you could do more
some days you'd wish that you could do less

 

Today is one of those days where you should lie on the couch,
but wish you could do more.
much one should have done, so little energy.

 

 

 

 

Do you remember?

 • 05.04.2017 kl. 17:19

Er du født på 70-80-90 eller 2000 tallet?? Uansett så er jeg sikker på at du kan se tilbake på barndommen eller tidlig ungdomstid og le litt. Kanskje til og med bli litt flau. For det er jo sant at man i sin tid har vært med på mye rart, lekt med mye rart og kledd seg i mye rart! Jeg så et bilde på facebook av adidas kneppebuser og buffalo sko. Da kjente jeg at jeg måtte smile, for akkurat de buksene var jeg sååå glad i. Jeg hadde et par med gul logo husker jeg.. 

Tenkte jeg skulle lage en liten TB til de ulike 10årene, egentlig just for fun og fordi det er utrolig gøy å se hvordan stilene har forandret seg, men samtidig kommer tilbake nå!!

 


Bilder fra pinterest

Bilder fra pinterest


Bilder fra pinterest


Bilder fra pinterestNoe spesielt du husker fra din barndom eller ungdomstid? 

Jeg husker veldig godt kneppebukser, buffalo sko, pokemon, bodyglitter, og choker. 
 

 

Ikke som planlagt, men helt OK!

 • 05.04.2017 kl. 09:32

Jeg skulle sove litt lengre enn jeg pleier, men ikke for lenge. Jeg skulle hoppe rett inn i treningsklærne mine og dra ned på Espern. Deretter skulle jeg skrive et treningsinnlegg for dere. Vel.. Sånn gikk det ikke.. For her sitter jeg i sofaen med en kopp kaffe, girlfriendjeansene mine og verdens søteste topp fra bikbok, langt i fra treningstøy med andre ord. Nathalie har sovet så dårlig i natt, hun gråt da hun kom inn til oss litt over 04.00 og hun var helt svett i håret. Hun sovnet, gråt, sovnet gråt, drakk vann og var urolig. Så kom alt vannet opp igjen, hun måtte dusje, fikk litt mat fordi hun var skikkelig sulten og nå ligger hun å sover i senga si. Jeg vet ikke helt hvorfor vannet kom opp igjen, men jeg tror kanskje jenta var skikkelig sulten og så mye vann i tom mage var nok ikke så lurt. I tillegg så klaget hun på vondt i halsen. 

Jeg vile hvertfall ikke sende henne i barnehagen, og hun trengte jo tydeligvis å sove. Så da ble mine planer satt på vent, sånn er det å ha barn. Ting blir ikke alltid som planlagt, nå får jeg bare vente å se når hun står opp og hvordan formen hennes er. 

 

Er uansett ikke helt feil med en rolig morgen med en kopp kaffe i sofaen heller. Har man fridag, så har man fridag!! Jeg har akkurat tømt koppen min, og jeg lurer jammen på om jeg skal fikse meg en til.. 


 

Ha en fin dag da dere!!

Serieanbefaling.

 • 04.04.2017 kl. 06:27

De siste dagene har vi begynt å se en ny serie.. Allerede etter episode 1 så var jeg veldig klar over at dette var en sånn serie som jeg kommer til å angre på at vi begynte å se. Det er nemlig en sånn serie som man BARE må se EN episode til av.. Hvilket selvfølgelig fører til at 40 minutter (en episode) fort blir til 120 minutter, og man kommer seg dermed ikke i seng før alt for sent... Men jeg må jo anbefale den allikevel. Jeg synes hvertfall den er utrolig bra. 

 

Serien handler om en mann som er satt i fengsel pga svindell og kunstforfalskning eller noe sånn. Han rømmer for å få oppmerksomheten til en agent i FBI. Det ender med at denne fangen inngår et samarbeid med FBI og blir deres konsulent. De løser flere saker sammen samtidig som man får et innblikk i hva denne fangen driver med på "fritiden" sin. Han har nemlig en besettelse!! 

 

Har du sett Blacklist? Det er egentlig litt i samme sjiktet, bare litt bedre egentlig.. Eller litt annerledes som gjør den bra på en annen måte.. Jeg vet ikke helt.. Bra er den hvertfall... Og det er vel allerede 6 sesonger eller noe.. Så det er mye å se. Det liker jeg!

  

Har du sett denne serien??

Hva synes du i så fall om den?

 

 

Våryr!

 • 03.04.2017 kl. 18:20

Solen skinner inn gjennom vinduet allerede før vekkeklokken ringer om morgenen. Og dersom den skulle ringe så tidlig at solen ikke har rukket å titte frem enda (ja for det skjer av og til) så vet jeg hvertfall at innen jeg skal sette meg i bilen så er solen på plass. De fine fargene den tegner på himmelen da den viser seg tidlig om morgenen. Fuglene som kvitrer allerede før man har stått opp og helt frem til man skal i seng om kvelden. Ikke nok med at solen viser seg fra tidlig om morgenen til seint om kvelden, den varmer også opp kroppen da man er ute, man får følelsen av at alt er mulig, er man sliten så går det fint fordi det går ot lysere og varmere tider. Er det en dag med regn så er det greit fordi man vet at lyset kommer tilbake. 
 

Solen varmer opp frosne kropper etter vinteren. Det er yrende liv ute i gatene og ute i hagene. Man kan høre naboene på andre siden av jordene prate og le. Det er liksom som om alle våkner fra en dvale. Menneskene smiler mer, de hilser mer enn ellers. De tar heller med seg kaffe koppen utenfor kaffeen enn å sitte inne i varmen. 

Snøen smelter sakte men sikkert, dyrelivet våkner mer til, blomstene kikker frem fra brune bakker. Etterhvert blir gresset grønnere. Bladene spretter på trærne. Solen kommer enda litt høyere på himmelen og enda flere fugler kommer til landet vårt.  

Våren kommer og verden fylles med en enorm glede!

 

 

Ukens mål #3

 • 03.04.2017 kl. 06:54

Da var det klart for en liten oppsummering av målene for sist uke. Denne gange gikk jeg for en video istedenfor å bare skrive. Håper dere vil ta dere tid til å se på den. Er egentlig utrolig morsomt å lage slike filmer, så jeg håper dere liker det også.
 
 

 

#Følg gjerne youtubekanalen min HER

#Innlegget fra filmen finner du HER

 

 

Som sagt i filmen så har jeg laget meg mål for den uken vi akkurat har begynt på også, og de tenkte jeg å dele med dere under her.

 

Mål for uken #3

 

1. Denne gangen prøver jeg meg på et treningsmål igjen, det gikk jo ikke så bra sist, men jeg gjør et forsøk.. Målet er altså at jeg skal ned på treningssenteret hvertfall 1 gang i løpet av denne uken. Og jeg skal gå hvertfall en tur på kvelden..

2. Jeg skal rydde skapet mitt.

3. Rake i hagen, det er vi nødt om å få gjort nå slik at gresset kan bli fint og grønt utover våren.

4. Gjøre hvertfall en ting for bare meg selv. Noe som gjør meg glad.

 

Nå gjenstår bare å se hvordan dette går. Jeg hadde satt veldig pris på om dere kunne gi en tilbakemelding på om dere ønsker flere slike filmer, for det er jo litt jobb med de, og da er det greit å vite om de faktisk blir sett. 

 


 

Blue on blue!

 • 02.04.2017 kl. 08:48

Ettersom dagen i dag er en selverklært daffedag så tenkte jeg at jeg heller kunne dele antrekket fra i går med dere.. Jeg måtte teste ut de nye skoene mine, og jeg er faktisk veldig overrasket over at jeg ikke fikk vondt i føttene, jeg gikk med de i hele går og det gikk veldig fint.. Enda jeg egentlig har "kresne" føtter. Tidenes dårligste hårdag hadde jeg å, og ingen tid til å prøve å gjøre noe med det, men samma det, jeg fikk kjøpt det jeg skulle uansett, og enda litt til, glad var jeg å.. Så da er det vel greit da..  

Det ser ut til at været idag blir like bra som i går, eller jeg håper hvertfall det. Så planen er å komme seg ut en tur selvfølgelig. Nathalie er allerede ute faktisk, og klokken er ikke 09.00 en gang. Men før jeg gjør noe annet så er det kaffe, mye KAFFE!!!!!

 

Måneden som gikk - mars

 • 01.04.2017 kl. 18:45

1. april.. Den kjipeste dagen i hele verden egentlig.. Jeg har aldri likt den dagen, og jeg skal innrømme at jeg blir veldig glad hver dag 1. april havner på en helgedag.. Jeg har nemlig gitt veldig klar beskjed om at det er uaktuelt med noe lureri her hjemme.

Men så er denne dagen litt fin også, for det er endelig vår på ordentlig.. Det føles hvertfall sånn akkurat nå.. Det er klart for et lite tilbakeblikk på måneden som gikk.. En ganske så fin måned egentlig.. 

 

Månedens høydepunkt

Denne måneden er det slektstreffet som vi var på som jeg husker best av alt, og som jeg blir litt ekstra glad da jeg tenker tilbake på. Det var så koselig å se alle sammen igjen. I tillegg så er det jo et lite høydepunkt at vi har gått fra vinter til vår denne måneden. Det har vært mange herlige vårdager, og jeg har sett årets første vårtegn.


 

 

Månedens nedtur

Denne måneden føler jeg har vært ganske så bra, det har egentlig ikke vært noen nedturer.. Sånn bortsett fra snøfallet som kom her om dagen og forvandlet våren til vinter igjen. Men det har jo gått over idag, så da er det jo liksom greit. 

 

Månedens sang

Breathe med Astrid S. Det er nok månedens sang.. 

 

Månedens innlegg

Innlegget jeg liker best denne måneden er "Hva barn fortellerRett og slett fordi jeg synes det er så viktig å lytte til det barna forteller, ta de alvor og hjelpe de å bearbeide sine tanker og opplevelser. 

 

Månedens mest besøkte blogginnlegg

Det innlegget som flest lesere har besøkt denne måneden er "Jeg vil å være fin" Det er litt skummelt, og litt fint at det er besøkt såpass mange ganger, for det er ganske sårbart, men samtidig så er jeg ganske sikker på at flere kan kjenne seg igjen i det de leser. 

 

Månedens innkjøp

Skoene og solbrillene <3 Skoene har jeg brukt i hele dag, og de har faktisk ikke gitt meg vondt i beina. De er litt tunge, men det kjenner jeg egentlig ikke da jeg går med dem. Solbrillene er jeg også blitt veldig glad i. De sitter godt på, og jeg føler de kler meg godt! Har også kjøpt en veldig kul topp denne måneden, men den har jeg ikke tatt noen bilder av enda, så kan heller vise dere senere.  

Månedens antrekk
 

Månedens favorittfoto

Det lille huset langt der borte!! Dette tok jeg da jeg var ute å gikk tur med hunden, det er tatt med iphone, så kvaliteten er jo ikke helt topp, men det er så fint allikevel.. Fargene og det lille huset som står der så ensomt..  

Månedens serie

OMG!! Uten tvil Code Black. Har du ikke sett den og liker sykehusserier, så anbefaler jeg den virkelig.. 

 


 

Fra grått til flott!

 • 01.04.2017 kl. 16:08

Denne dagen som startet så grå, eller egentlig starten den ganske tregt i senga. Men ute var det ganske grått. Første helgen på lenge uten planer, og det har jeg egentlig sett litt frem mot. Det er noe ekstra avslappende med noen dager fri dam an ikke har noe man må gjøre. Ettersom morgenen var grå så tok vi oss en tur inn til Hamar, planen var egentlig å se etter nytt dusjkabinett, men det var så dårlig utvalg, og jeg er så sta at jeg ikke vil ha det eneste som egentlig passer på badet vårt... Fader til gammelt hus og dårlig takhøyde... Men vi endte egentlig opp med å se på kjøkken istedenfor, og jeg fant et jeg likte skikkelig godt.. Så nå har vi tatt med oss alt for mange brosjyrer fra ulike leverandører, så får vi se om det jeg så i butikken fremdeles er favoritten.. Det er jo sååå mye fint!!!

Vi endte etterhvert opp på kjøpesenteret, her ble det is, fuktighetskrem, leppepomade og sminkefjerner.. Jupp, litt av noen innkjøp, men det var det jeg trengte. Eller is trengte vi vel egentlig ikke, me nvi hadde lyst på..

Her kommer noen snaps fra dagen så langt!!


- å bli vekket på denne måten en god stund etter at alle andre har stått opp - 
 


- Nam - 

 


- Lesestoff for kvelden - 
 


Da vi kom hjem hadde det jo plutselig blitt klar blå himmel og sol... Det er noe med disse karuselldørene som jeg nevnte i forrige innlegg, de er magiske.. Man går inn og da man kommer ut igjen er alt plutselig helt annerledes.. DA vi kom hjem gikk vi rett ut i hagen, og her har barna kost seg og jeg fikk tatt en kopp kaffe med den beste mannen i hele verden. Perfekt ettermiddag med andre ord.. Nå sitte jeg ute i solveggen og skriver til dere, det er sååå deilig.. Og ikke minst utrolig rart hvordan svingninger vi har da det kommer til været.. I går var det hvitt av snø her hjemme og idag er det sol, bar bakke og vår.. Jeg må innrømme at jeg liker dagen idag best... 


- Utelek - 

- Fornøyd hund - 

 

Håper dere har hatt en flott dag så langt!!!

 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no