Vandring i Arguineguin!

 • 30.04.2016 kl. 20:21

Hei og hopp fra solen. 

Så satt vi nok en kveld ute på verandaen etter at de små er i seng. Idag ble det tidlig natta på dem, selv om det er ferie så synes vi det er viktig at de legger seg da de er trøtte, det er ikke noe poeng i å holde de oppe og dermed ødelegge morgendagen fordi de er så slitne. Vi har egentlig merker på begge jentene at de har vært litt mer slitne enn vanlig idag. Derfor ble det take away pizza i leiligheten vår i ettermiddag og litt tidligere kvelden enn det har blitt de andre dagene her nede.

Før vi spiste middag var vi ute å gikk en liten tur for å se etter litt butikker. Vi gikk jo selvfølgelig midt i siestaen, så det meste var stengt, RUTINERT!!! Men det ble en fin tur allikevel!!

Her kommer en liten bildeoppdatering fra turen vår. 

 

 

#GranCanaria #sunwingarguineguin #syden #tur #reise #familie 

Er det feil å si at alt er perfekt??

 • 28.04.2016 kl. 22:06

Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal begynne dette innlegget egentlig, det blir liksom så "ååå vi har det sååå fint.. Barna våre er så snille, og alt går som en drøm" men så er det jo faktisk sånn at det er akkurat sånn det er.. Emmeli er den perfekte storesøster, hun passer på Nathalie, tar henne med for å se på show på scenen, og de leker sammen på lekeplassen og i bassenget. Storm Aleksander takler denne turen så mye bedre enn jeg hadde trodd, han storkoser seg i solen, han sover godt i vognen sin, og er blid som ei sol hele dagen. Det er rett og slett fantastisk!! 

For ja, vi er heldige, vi har 3 barn som ikke gjør så mye ut av seg, de setter pris på at vi kan ha denne turen sammen, og vi storkoser oss som familie. Idag har vi vært ved bassenget, vi har gått en liten tur langs vannet, sett i byen og lekt på lekeplassen. Vi har spist is, handlet inn litt mat til kjøleskapet, spist middag ute på restaurant, og avsluttet hele dagen med disco for barna. Jentene danset og koste seg, lo og ble svette.

Nå er alle tre i seng, slitne etter en lang og deilig dag. Vi voksne sitter ute på verandaen, drikker baileys, ser på solnedgangen, og hører på livet fra de andre gjestene på hotellet. 

Det er rett og slett fantastisk!!

Jeg var spent på hvordan det ville være å dra på sydentur med barn, jeg er vant med å ligge i solen hele dagen, og bare tenke på meg selv, men vet du hva?? Dette er faktisk 1000 ganger bedre!!!  

#ferie # perfekt #syden #familie #tur #reise  #blogg

På reisefot!

 • 27.04.2016 kl. 21:56

Så var vi altså fremme i paradis!!

Jeg skal ikke lyve å si at jeg har vært mer enn spent på den flyturen. Litt i underkant av 6 timer på fly med en gutt på drøyt 10 mnd som ikke pleier å sove på armen, ei jente på 3 år som vet hva hun vil og den enkleste av de alle 3 på snart 8 år. Jeg var sikker på at det kom til å bli stress uten like, mye gråting, mye strenge stemmer og en lettere svett mamma.. Snakk om å møte opp med den rette holdningen liksom.. Men jeg tror aldri jeg har tatt så feil noen gang.. Storm Aleksander sov mer enn halve turen, på fanget mitt. Nathalie tegnet litt, så litt på film på skjermen foran henne, satt litt på fanget og spiste mat. Emmeli er jo ikke akkurat vanskelig å ha med å gjøre, hun satt litt på fanget, tegnet litt og så litt på film. Alle tre var rett og slett noen engler. Og en time før vi skulle lande sovnet Nathalie på fanget mitt. Da vi måtte ha på setebeltet så satte jeg henne opp, hun våknet ikke, jeg festet beltet hennes, hun våknet ikke.. Hun våknet faktisk ikke før vi hadde landet.. Skikkelig trøtt jente <3 

Vel fremme i paradis var det to spente jenter som trippet rundt i leiligheten. De var helt i hundre begge to, og etter at vi hadde kommet i orden fikk de sette på seg badetøy slik at de kunne teste vannet. Alle tre elsker jo vann, så jeg er sikker på at denne uken kommer til å bli topp.

Etter en land reise, litt bading, middag på restaurant og litt spill på verandaen i kveld ble det fort natta på de små, og nå er det jammen ikke lenge før vi voksne skal finne sengen heller.. Herregud så trøtt jeg er!!!

Emmeli ser forventningsfult på bassenget!! 


Nathalie har forsynt seg med godteriet som møtte oss da vi kom inn i leiligheten.


Fineste utsikten fra verandaen vår!!
Og kanskje noe av det mest magiske med hele sydentilværelsen. Solnedgangen!!! Herregud, det er jo så nydelig!!! 

 

Nå er vi klare i morgen, da blir det bading, bading og bading!!! Hurra!!!

#syden #ferie #familie #mamma #pappa  #sol  #sommer   #reise 

Vi har sjekket inn!

 • 26.04.2016 kl. 16:09

Nå har vi kommet oss på hotellet som vi skal være på til i morgen. Barna undersøker rommet, eller egentlig mest skapet, og snart skal vi ut å spise litt. Vi må bare finne et sted hvor de har mat for alle først. 

Jeg tror nok vi kommer til å kose oss her frem til i morgen tidlig. Storm Aleksander har allerede forelsket seg i de lave vinduene, og Nathalie og Emmeli fikk se fly før vi gikk opp på rommet. De er så spent begge to!!! 

 
Ha en fin dag videre!!

#hotell #Gardermoen #familie #tur

Snart klar - Tror jeg!

 • 26.04.2016 kl. 11:41

Idag føler jeg at jeg løper rundt meg selv Jeg er så redd for å glemme noe som vi virkelig må ha med. Jeg har sett gjennom koffertene sikkert 100 ganger nå, og jeg er 100% sikker på at jeg har fått med solkrem, mat til Storm Aleksander, badetøy og toalettsaker. Jeg er ganske sikker på at det er det viktigste. Og jeg tror jeg har fått med alt annet også.. Men det er så typisk meg å glemme igjen noe. 

Phu!! Jeg kjenner jeg må sette meg ned litt, samle tankene mine og gå systematisk over alt en gang til. Det skal pakkes både til i kveld og i morgen tidlig for oss alle sammen, vi skal sove på hotell i natt. Og det skal pakkes alt vi trenger for en uke i sol og varme. Det skal pakkes ned litt underholdning til flyturen, og viktigst av alt, det skal pakkes smart. Alt skal jo få plass i bilen, og vi skal ikke overskride vektgrensen på bagasjen. 

Herregud som jeg gleder meg, men herregud for et stress. Nå kan jeg ikke sitte her lengre, jeg må opp fra sofaen og få sett gjennom og pakket resten. Storm Aleksander sover i senga si nå, og Nathalie er med Ole-Anders for å kjøre Neo til svigers, de skal passe han denne uken! Reiseantrekket i boks!

 • 25.04.2016 kl. 19:40

Etter en liten shoppingrunde har vi fått kjøpt inn det siste vi trenger før vi drar til syden. Veldig greit at alt er i hus slik at vi bare må pakke det siste i morgen. 

Jeg trengte noe å ha på meg da vi reiser, ettersom vi kommer frem på Grand Canaria midt på dagen fristet det ikke veldig å reise i jeans, men jeg kan jo ikke akkurat dra i shorts heller. Det er litt for kaldt før klokken 09.00 om morgenen her hjemme i Norge. 

Jeg forelsket meg helt i et skjørt og en t-skjorte på Vero Moda, så det ble med meg hjem. Kombinert med olajakken min og converse blir det det perfekte reiseantrekket. Comfy og fint!  

Jeg er så klar for å dra nå!! Herregud som jeg gleder meg, og det gjør barna også.. Nathalie har nok litt reisefeber, for hun er jo helt utkjørt om dagen.. Vil tro hun er veldig spent på alt fra å kjøre fly til det å faktisk komme til syden.. 

Hva synes du om antrekket??

#antrekk #reise #syden #mote #shopping #innkjøp

6 plagg jeg vil ha i vår/sommer

 • 24.04.2016 kl. 13:43

Jeg ser virkelig frem til sol og varmere tider, brunere hud, solbleket hår og sandaler på føttene. Her kommer 6 plagg jeg vil kle meg i denne våren og sommeren. 

 


Fra only

Slitte jeans kombinert med en enkel t-skjorte og en skinnjakke. Slitte jeans passer etter min mening perfekt da huden har fått en litt mer gyllen farge, vis frem den solbrune huden selv på en litt kjølig dag. Fra H&M

 

High waist shorts, fordi jeg liker det.. Simple as that!! Fra only 

Hvite bukser med skrekkblandet fryd, fordi jeg aldri klarer å holde de flekkfrie, men vil ha allikevel fordi det er hot!! 


Fra only

Jumpsuit fordi jeg synes det er fint på andre, men er egentlig litt usikker på om jeg kan bruke det selv, hvertfall varianten med lange bein.. Er det bare for de med milevis med bein?? Fra bikbok

Lang jakke/kåpe/trench (hva heter det egentlig??), for å holde varmen på en litt kald vår/sommerkveld. 

Fra H&M

Off-shoulder topp fordi det er skikkelig hot!! Denne ville jeg blant annet brukt sammen med den slitte jeansen min.. Eller en shorts.. 

Hva synes du? Noe av dette du vil bruke denne våren og sommeren også?? Eller noe helt annet kanskje?? 

#mote #klær #vår #sommer #trend #blogg

Early sunday morning!

 • 24.04.2016 kl. 08:04

Kaffekoppen i hånda, frokostspisende lita snuppe med blikket festet på tv-skjermen ved siden av meg, liten gutt oppe på rommet som allerede tar sin første dupp idag. Trøtte øyne, kalde tær under teppet og dataen på fanget.. Der har vi en kort skildring av mitt liv akkurat nå.. Egentlig ganske fantastisk til tross for at jeg er i overkant trøtt, ja det svir faktisk i øynene.. Men en rolig morgen med fornøyde små gjør at det ikke er så farlig. For ikke å glemme kaffen som visker "trøtten" ut av kroppen litt etter litt for hver dråpe som bli inntatt. 

Solen har allerede meldt sin ankomst, de er så godt som vindstille, det er kjølig ute enda, men det gjør ikke noe.. Idag skal vi få ferdig plattingen.. Nathalie og Storm Aleksander skal få være litt hos farmor og farfar idag slik at vi får litt mer effektiv jobbing.. Det er så godt å tenke på at vi skal bli ferdig før vi drar på ferie til uka. Tanken på at vi kommer hjem til en ferdig platting som vi kan sitte på mens vi nyter en kopp kaffe og morgensolen.. Det liker jeg... 


 

Håper dere alle sammen får en perfekt søndag!! Er værutsiktene hos deg like som her så er det bare å nyte solen mens den enda er her, for det skal tydeligvis ta slutt, men det er ikke før om noen dager.. Så nyt!!!! 

#hverdag #søndag #morgen #mammalivet #blogg #blogger #kaffe  

 

 

 

Leppestift fra Rebecca Stella!!

 • 23.04.2016 kl. 09:25

Jeg har jo fortalt dere at jeg er rabble ambassadør, og jeg har vært så heldig at jeg fikk en leppestift fra Rebecca Stella fordi de likte et av innleggene mine så godt. Jeg ble så utrolig glad da jeg fikk mailen om at jeg hadde vunnet, og jeg ble enda mer glad da jeg fikk den lille pakken i posten i går. 

Leppestiften lukter helt himmelsk. Den er myk på leppene, ikke sånn tørr som jeg synes mange leppestifter kan bli. For ikke å snakke om fargen, den synes jeg er helt perfekt. Den er ikke for kraftig noe som gjør at jeg synes den passer perfekt i hverdagen.. Helt til slutt må jeg bare få si at designet på "beholderen"(hva heter det egentlig?) er utrolig lekkert.. 

Jeg rett og slett elsker den!!! 

Bare se så fin den er <3 

 

Så tusen tusen takk Rabble for den nydelige leppestiften, jeg setter utrolig pris på det!! 

 
#rabble #ramba #leppestift #RebeccaStella


 

Blomkålpizza

 • 22.04.2016 kl. 18:00

Hei på dere og god kveld!

Så var det fredag igjen, fredagskvelden er liksom høydepunktet i løpet av uka synes jeg. Det er starten på to dager med fri, du kan sette deg ned i sofaen og tenke at "yes!!! Det er enda to hele dager med fri", kanskje liker du å sove litt lengre i helgene, kanskje har du sett frem til at det er lov til å spise godteri eller kanskje har du sett frem til noen dager med familietid. Kanskje synes du det er godt å få gjort noe hjemme i helgen, eller kanskje synes du det bare er utrolig godt å sitte i sofaen.. 

Det spiller ingen rolle, det er helg!!! 

Et fast innslag her hjemme på fredag har blitt pizza til middag. Idag har vi prøvd en variant som vi ikke har prøvd før, en litt sunnere variant.. Blomkålpizza.

Det er altså pizza som er laget med en bunn av blomkål, ost, egg og litt mel. Ja, det var hvertfall det som var i min bunn da. Det ble utrolig godt. Så jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere. 

Bunn:

400 gram blomkål

2 egg

75 gram sammalt hvetemel

130 gram ost

litt salt, pepper og oregano

 

Slik gjør du:

Del blomkålen i mindre buketter og kjør den i hurtigmikseren så det blir kornete småbiter. 

Bland egg, salt, pepper, oregano og sammalt hvetemel i en bolle.

Bland inn blomkålen og deretter osten. Rør alt godt sammen!

Klem ut bunnen på en stekebrett med bakepapir, den skal være ca 1/2 cm tykk. Stek den midt i oven på 210 grader i ca 10 min. Bunnen skal bli gyllen og sprø. 

Ta bunnen ut av ovnen, og ha på ønsket fyll. Steik den så videre i ca 5 min, til osten er smeltet. 

Jeg hadde på pizzasaus som jeg lager av en  liten boks tomatpurre, bbq saus, litt vann og pizzakrydder. Så hadde jeg på ost (en blanding av parmesan og vanlig gulost), spekeskinke, tomater og pesto. Jeg toppet med ruccola da den var ferdig. 

Jeg skal innrømme at jeg ble overrasket over hvor godt det egentlig ble.. Nathalie var ikke veldig begeistret for pestoen, men det viktigste er at hun smakte på den. Storm Aleksander spiste godt som vanlig. 

Vi kommer nok absolutt til å velge denne varianten av fredagspizza igjen..

#blomkålpizza #oppskrift #mamma #kosthold #fredag # mat

 

Pakke i posten - Nye sko!

 • 21.04.2016 kl. 18:41

Idag kom en pakke i posten som jeg har ventet litt ekstra på. Jeg gleder meg virkelig til å se skoene vi hadde bestilt. Det er to par til Nathalie, sandaler til Storm Aleksander og sandaler til meg.

Nathalie og Storm Aleksander sine er alle av merket Kavat. Disse skoene liker jeg veldig godt, de er i ekte skinn så de former seg etter foten. De har god støtte, samtidig som de er myke og fine i sålen. 

Nathalie har allerede forelsket seg i sine sko, hun synes de er sååå fine.. Og hun tok de ikke av seg før jeg skulle ta bilde av dem nå nettopp. 

Storm Aleksander har også prøvd sine, han syntes det var litt rart med sko på beina. Men han er jo ganske liten enda, og trenger egentlig ikke sko heller, men ettersom vi skal til syden og han helst vil stå på beina så har jeg kjøpt sandaler slik at han ikke skal brenne føttene sine på den varme bakken. 
De små blomstene på skoen gjør at jeg får skikkelig sommerfølelse av dem. Og sandalene hennes har de samme blomstene. Sandalene til Storm Aleksander er utrolig myke i sålen og jeg liker veldig godt at det er lukket tå på sandalene da de er så små. Rett og slett for å skjerme føttene litt fra å skrubbe seg opp. 

Så er det mine sandaler. De er veldig lette på foten, og jeg gleder meg skikkelig til å bruke de da vi kommer til syden. De er veldig enkelt utført, men jeg liker detaljene med gullenken utrolig godt. 
 

Alle skoene er bestilt fra footway.no Det er en nettside som jeg absolutt kommer til å bestille fra igjen. De har den beste kundeservicen jeg har vært borti på lenge, eller noen gang egentlig.. 

Jeg fikk høre fra ei venninne at de hadde et 3 for 2 tilbud da hun kjøpte sko der for en stund siden. Derfor sendte jeg en mail for å høre om dette tilbudet fremdeles gjaldt. Jeg fikk en hyggelig mail tilbake med beskjed om at dette tilbudet dessverre gikk ut på mandag, altså 2 dager før jeg bestilte. Men jeg skulle allikevel få benytte meg av tilbudet så de sendte meg en engangskode som ga meg 3 for 2 tilbudet på skoene. 

Jeg ble skikkelig imponert, og fikk mye mer enn jeg hadde trodd, og mye mer enn jeg hadde fått på mange andre nettsider det er jeg helt sikker på. 

På grunn av denne gode servicen kommer jeg definitivt til å bestille meg sko fra footway neste gang det skulle være behov også. Ikke bare har de god service, de har utrolig godt utvalg til både store og små også..

Hva synes du om skoene?? 

#sko #footway #kavat  #wildflower #barn #mamma #innkjøp 

 

Morgenen går på skinner!

 • 21.04.2016 kl. 09:24

Sjelden går morgenene så effektivt som de har gjort nå de to siste dagene. Vi drar opp til skolen og barnehagen før vi egentlig pleier, allikevel er det ikke noe stress eller dårlig tid.. Det er egentlig litt rart, for man skulle jo tro at det var å foretrekke å bli fraktet i en god og varm bil, men sånn er det tydeligvis ikke. For nå de siste dagene har vi syklet til skolen og barnehagen, det er tydeligvis utrolig gøy både for Emmeli som sykler selv, og for Nathalie og Storm Aleksander som storkoser seg i sykkelvognen. 

Det er utrolig godt da alt går på skinner om morgenen, selv om jeg går hjemme i permisjon, og Ole-Anders har ferie nå så skal Emmeli på skolen i god tid før den begynner så vi er avhengig av at ting flyter litt om morgenen, og det har det virkelig gjort nå da vi har syklet. 

Litt tungt å komme seg opp om morgenen synes jeg det er, jeg er jo egentlig bortskjemt med å få sove hvertfall en time lengre, men det er utrolig godt da jeg har kommet meg opp, og ikke minst da vi sitter på sykkelen.. 

Nå skal veldig snart Storm Aleksander sove og da skal vi ut og jobbe videre. Det glamorøse liv; rufsete fletter, ingen sminke og avflasset neglelakk. For ikke å glemme alle blåmerker, sår og tørre hender.. Lurer på om det er sånn for alle i håndverksbransjen, eller om det bare er meg som er ekstra heldig (les: klumsete). 

Ha en fin dag!! 

#hverdag #blogger #mamma #sykkel #jobb #hage #ferie

Hair inspo - Braids!

 • 20.04.2016 kl. 15:05

Jeg er veldig glad i fletter, og nå som det er vår, 17.mai nærmer seg og sommeren er rett rundt hjørnet så synes jeg det er ekstra fint med fletter. Jeg er langt i fra noen mester i å flette hår, men jeg synes det er veldig fint å se på videoer på youtube eller se på bilder på nett. 

Nå er det snart så vi skal ut å reise, og da det er sol og fint vær synes jeg det er ekstra godt å få håret vekk fra ansiktet, og istedenfor å bare slenge det opp i en topp er det fint å gjøre noe annet av og til. Kanskje spesielt på ettermiddagen/kvelden da vi skal ut og spise. Håret mitt er nemlig ikke så veldig glad i den fuktige luften, så det er greit å få samlet det litt.. 

Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritter med dere. 


Bildene er fra weit


Hva er din favoritt? En av disse eller noe helt annet kanskje?

#inspirasjon #fletter #braid #inspo #vår #sommer 

 

Sugar Crush!!

 • 20.04.2016 kl. 08:49

Jeg er inne i en vanvittig dårlig periode.. Jeg kjenner suget i magen, det prikker nesten i fingrene... Jeg blir helt tørr og rar i munnen. Vil tro det er dette man kaller abstinenser, sukker-abstinenser... Jeg og mr. sukker har et forhold som går veldig opp og ned, vi kan i lange perioder ha et sundt forhold, et regulert forhold... Vi møtes kanskje bare en gang i uken, og konsekvensen er en fornøyd meg uten oppblåst og vond mage, uten dårlig samvittighet.. 

Så er det de dårlige periodene.. Jeg går på smell etter smell.. Jeg klarer ikke holde meg unna, og angrer like mye hver gang... Jeg ender opp med en mage som er like stor som da jeg var gravid i 6. mnd... Jeg blir kvalm og uvel.. Jeg tenker at i morgen skal du ikke få knekke meg, i morgen skal jeg klare det... Så kommer "i morgen" og jeg kjenner det kommer igjen... Den rare følelsen i munnen, prikkingen i fingrene og den kontante tanken på den søte herligheten... Jeg prøver å stå i mot, men nok en gang går jeg på en smell og vi har startet en vond sirkel. En sirkel som det er vanskelig å komme seg ut av, og så alt for lett å falle tilbake til..


Bilde fra google.

Fader altså... Hvorfor skal du være så utrolig sterk mr. sukker, og hvorfor skal jeg være så utrolig svak!!! 

#svak #kosthold #sukker 

 

So little time so much to do!!!

 • 19.04.2016 kl. 19:20

Hvor blir disse dagene av?? Jeg kjenner jeg blir litt stresset av at dagene flyr så fort nå.. I dag er det akkurat 1 uke til vi drar til Gardermoen og tar inn på hotell for natten, og i morgen er det akkurat en uke til vi drar til Grand Canaria. Å herregud som jeg gleder meg!! Men før den tid er det så mye som skal ordnes her hjemme.. Vi har akkurat satt i gang med å bygge platting som en forlengelse av verandaen vår, den vil vi ha ferdig før vi drar, og vi må handle inn det vi mangler før vi kan dra på ferie, pakke og vaske huset.. Hater å komme hjem til rot!!! 

Jeg skjønner ikke hvordan vi skal få tid til alt, for med Storm Aleksander her hjemme er det begrenset med tid vi faktisk har til å jobbe, og det er det ene og det andre som tar opp tiden vi egentlig skulle ha brukt til å bygge platting.. 


 

I morgen må vi komme i gang med byggingen fra morgenen av. Vi skal sykle opp til skolen og barnehagen med Emmeli og Nathalie, så det blir en kickstart på dagen. Storm Aleksander og Nathalie sitter i sykkelvogn, og Emmeli skal sykle på den nye sykkelen sin. Det var ei veldig overrasket jente som kom hjem fra skolen og ble møtt av en splitter ny sykkel på kjøkkenet. Hun har fått testet den ut litt idag, og er veldig gira på å sykle til skolen i morgen! 

Nå er akkurat barna i seng, og jeg er veldig klar for å slenge meg på sofaen!!


 

Ha en fin kveld søtinger!!

#Hverdag #bygging #arbeid #mamma #pappa

Vil du vinne 1000 kr?

 • 19.04.2016 kl. 10:42

Kunne du tenke deg å vinne et gavekort på 1000 kr?? 

//  Innlegg i samarbeid med Rabble // 

Det kan du nå, på torsdag den 21.april gir rabble.no deg muligheten til å vinne et gavekort på hele 1000 kr hos nelly.com. Ikke er det vanskelig heller. Det eneste du må gjøre er rett og slett å følge litt med. 

For på torsdag er det nemlig sånn at rabble.no legger ut en rabattkode mellom klokken 15.00 og 18.00. Det DU må gjøre er å legge til favorittene dine i handlekurven hos nelly.com og så er det bare å følge med på rabattsiden til nelly hos rabble.no. Da rabble legger ut rabattkoden er altså poenget at den som er raskest med å legge til rabattkoden i handlekurven sin på nelly får 1000 kr å handle for. Men DU må være rask!!! For det er bare den FØRSTE som bruker rabattkoden som får disse 1000 kronene. 

Det er jo helt fantastisk.. Jeg vet hvertfall at jeg skal sitte klar og følge med... For hvem vil vel ikke vinne 1000 kr da?? Dette var på torsdag altså.. Den 21.april!!! Klær fra nelly.com

 

Shop i vei!!!! #rabble #samarbeid #konkurranse #vinne #gavekort #nelly

 

Vi setter av tid til å være kjærester!

 • 18.04.2016 kl. 08:36

I går fikk jeg en kommentar av søte Irene her på bloggen. Hun skrev at hun syntes vi, altså jeg og manne min, var flinke til å finne tid til hverandre til tross for at vi har små barn. Og det er veldig sant. Vi er veldig flinke til å finne tid til hverandre i hverdagen.

Som personer og som par er vi veldig avhengig av hverandre på en måte, ikke sånn at vi ikke kan finne på noe hver for oss, men vi er veldig avhengig av å kunne sitte inntil hverandre, gi hverandre ett kyss da vi går forbi hverandre eller dersom den ene skal bort på noe. Vi koser hverandre flere ganger i løpet av dagen. Vi bruker bare den ene deler av sofaen, for da vi sitter der så sitter vi alltid ved siden av hverandre. Vi stryker hverandre på armen, koser på håret eller bare sitter inntil. Vi er sånne klissete kjærester vet du.. hehe!!! 

Da vi fikk Storm Aleksander ble hverdagen vår snudd litt på hodet. Fra å ha kveldene for oss selv da barna var i seng gikk vi til en hverdag med bæring, trilling og litt mer bæring. Storm Aleksander sovnet stort sett bare på armen, og det var en periode hvor jeg faktisk nesten ikke klarte å pusse tenner om kvelden fordi han hadde sovnet på armen min og våknet med en gang jeg skulle legge han ned. Så med han på ene armen pusset jeg tenner, satte på pysj og gikk på do.. Om natten lå han inntil meg og ammet store deler av natten. 

Det sier seg selv at det ikke ble like mye kjærestekos som vi var vant med, og etter flere uker eller måneder med sånn så kjente vi begge to på behovet for å kunne være litt kjærester igjen. Det var aldri sånn at vi var uenige eller hadde det mindre bra sammen liksom, men jeg kjente hvertfall veldig på frustrasjonene hver gang Storm Aleksander våknet rett etter at vi hadde satt oss i sofaen etter å ha fått jentene i seng.. Og selv om jeg har vært veldig bevisst på å sette ekstra pris på den kosen med Storm Aleksander nettopp fordi jeg vet den tiden går over veldig fort, så måtte vi finne på noe lurt da han begynte å sove litt mer på kvelden.. 

Derfor kom Ole-Anders med den ideen om at vi en kveld i måneden skulle ha date-night her hjemme. Da lager vi mat sammen, legger vekk både mobil og data og ser på en film eller noe annet vi har lyst på. Det er tid for bare oss to.. Og det har vært veldig godt.. Vi har fått litt mer tid til å være kjærester etterhvert som Storm Aleksander har blitt større og sovet mer. Og i går kveld var første ganger på over 10 mnd at vi kunne legge oss om kvelden uten å være redd for å snu oss i senga, uten å måtte hviske dersom vi skulle si noe og uten å måtte føle oss frem til sengen i mørket fordi man ikke kunne sette på lyset.

Storm Aleksander har hatt sin første natt på eget rom, og vi har sovet sååå mye bedre alle sammen. Storm Aleksander har våknet to ganger fordi han hadde mistet smokken, og sovnet igjen med en gang. Og han sov helt til 08.00 idag. Det er noe annet enn å være våken i to timer etter at vi har lagt oss fordi han våknet da vi åpnet døren.. 
 

Så ja, vi er flinke til å sette av tid til hverandre, tid til å være kjærester. Rett og slett fordi vi trenger det <3 

Kjærestemidddag!

 • 17.04.2016 kl. 09:25

Å lage middag sammen, ta et glass vin, snakke om alt og ingenting, spise god mat i sofaen og kunne strekke seg ut da man er ferdig.. Egentlig litt bedre enn å gå på restaurant.. Jeg liker det også altså, men det er noe med den avslappende atmosfæren som er hjemme. 

Jeg liker veldig godt disse date- nightene vi har, å kunne tilbringe dagen med barna, for så å kose seg sammen som kjærester etter at de er i seng, det er ganske deilig. Jeg liker at man ikke trenger å sende barna på overnatting for at man skal kunne kose seg sammen som kjærester.. Når vi gjør som vi gjør så kan vi kose oss sammen, men samtidig ha morgenen sammen med barna. Det blir liksom det beste av alt. 

Jeg har en mann som er veldig glad i biff, og jeg synes det er godt selv også.. Så i går ble det ytrefilet av kalv med bruschetta med søtpotetbunn, jeg fant oppskriften på fitfocuse.blogg.no. Det var utrolig godt, så dette kommer så absolutt til å bli laget igjen.. Vi har fått helt dilla på søtpotet hele gjengen her hjemme, så det blir brukt ganske mye om dagen.. 
Nå skal vi veldig snart komme oss en tur ut i det grå været. Har masse vi skal få ordnet ute i hagen før vi drar til syden om en drøy uke... Wææææ!!!!

#middag #date #kjærester #familie #mamma #pappa #biff #oppskrift

My day!

 • 16.04.2016 kl. 18:07

Idag har vi vært en tur oppe på skolen hvor Emmeli går, FAU har arrangert basar, så det har vært loddtrekning, kaffe, kaker og forskjellige aktiviteter som barna kunne være med på. Det var veldig hyggelig, og vi har jo vært så heldige med været, til og med solen viste seg. 

Da vi egentlig skulle dra opp til skolen så sov Storm Aleksander enda, så jeg ble hjemme med han slik at han kunne våkne av seg selv og få spise uten å stresse. Da vi var klare gikk vi opp til skolen, det var så godt å bevege litt på seg, og ikke minst å slippe å stresse.. Jeg, Emmeli og Storm Aleksander gikk hjem igjen også så det har blitt noen kilometer på disse beina idag.  

Husker dere at jeg sa jeg hadde bestilt noen greier fra H&M til meg selv og barna?? Toppen jeg har på meg idag bestilte jeg også i tillegg til olajakken jeg hadde på meg i går og blusen jeg hadde på meg her om dagen. Jeg liker veldig godt detaljen i halsen på denne toppen, og den er så myk og god i stoffet. 

I kveld er det tid for den månedlige date-nighten til meg og mannen, skal bli veldig godt med litt kjærestetid uten mobil eller data etter at barna er i seng <3 

Håper dere har hatt en flott lørdag så langt idag!! 

#familie #tid #kos #mamma #pappa #barn #date #kjærester 

 

Min hatt den har.....

 • 16.04.2016 kl. 12:08

Da vi var i Sverige i går var vi en tur innom H&M, der fant Nathalie en hatt som hun prøvde på seg, hun så ser i speilet og ble helt oppslukt i seg selv. denne hatten var i str 134/140 så den var litt stor, men hun elsket den.. Hun var veldig klar på at hun ønsket seg en sånn hatt så hun kunne ha den med seg til syden. Vi prøve å finne en annen i litt mindre størrelse, vi prøvde hatt etter hatt, men det var bare den hun ville ha. Så da endte vi opp med å kjøpe den hatten, og hun har mer eller mindre hatt den på siden..

Med en gang vi var ute fra butikken satte hun den på seg, og hun er jo så søt at jeg bare må dele bildet med dere..

Ei lita hatte-jente detta.. hihi!!!

I går kveld la hun hatten sin på badet da hun skulle legge seg, men idag da hun skulle være med Ole-Anders på butikken så fant hun den frem med en gang.. Hun måtte ha på seg hatten sin...

Legg merke til skoene.. Har ordnet selv og er klar for butikken..


 

Er hun ikke søt da?? 

#hatt #mamma #datter #innkjøp


 

Skrekk og gru!!!

 • 15.04.2016 kl. 21:00

De fleste av oss bruker vel leppepomade av og til, og noen bruker det ganske ofte. Jeg er i sistnevnte kategorien.. Jeg får panikk om jeg glemmer den hjemme eller om jeg gud forby skulle gå tom.. Idag kom jeg over en test fra fornrukerradet.no som virkelig skremte meg. For her kjøper jeg leppepomader i butikken uten å tenke noe videre over det, jeg bruker den selv og enda verre barna mine bruker den også.. 

Jeg skal gledelig innrømme at jeg er naiv.. Jeg kjøper i god tro om at det er trygt både for store og små.. Vel.. så feil kan man ta... Leppepomadene vi bruker inneholder både hormonforstyrrende stoffer og de er allergifremkallende, noen av dem er faktisk med på å øke sjansen for å få kreft.. Ja, altså, rett skal være rett, noen leppepomader inneholder IKKE slike stoffer, men av de 50 som ble testet av forbrukerrådet så var det hele 40 som innehold enten hormonforstyrrende stoffer, var allergifremkallende eller begge deler.. 

Det er så sinnsykt at jeg får helt vondt.. Det er noe alle bør være klar over både da det skal velges leppepomader til store og små..  Eller da det skal velges produkter generelt, for jeg er helt sikker på at det ikke bare er leppepomadene som skjuler disse stoffene...


Bildet er lånt fra forbrukerradet 
 

Ta deg en tur inn HER og sjekk ut hvilke leppepomader du trygt kan bruke og hvilke du og barna dine bør styre unna...

 Dette er ikke noen form for betalt reklame eller noen ting... Dette deler jeg rett og slett bare fordi det er så viktig at vi faktisk vet om dette og kan velge vekk de produktene som ikke er bra for oss... 

#tips #råd #forbrukerrådet #skummelt #leppepomade #stoffer

Jeg er en RAMBA!!

 • 15.04.2016 kl. 15:00

// I samarbeid med rabble //

For en stund siden ble jeg kontaktet av ei svært hyggelig dame med navn Caroline, hun spurte meg om jeg kunne tenke meg å bli Rabble - ambassadør sammen med en rekke andre bloggere. Jeg måtte ikke tenke meg om mange gangene før jeg takket ja med et stort smil.. Det det går ut på er rett og slett at man hver uke får et tema man skal skrive om, Rabble er en nettside som samler tusenvis av rabattkoder som kommer DEG til gode da du skal handle på nett. En liten tur innom rabble og du kan spare masse penger på din nettshopping. Hvem vil vel ikke spare penger?? 


 

Ved å poste innlegg i samarbeid med Rabble og dele disse rabattene med dere så er man som Rabble -ambassadør, eller Ramba om du vil, med i trekningen av fine premier hver uke. Det er like spennende hver mandag da man får mailen med det nye tema og vinnerene fra uken som gikk. Ikke bare kan man vinne forskjellige ting, men man får også muligheten til å oppdage flere forskjellige blogger.

Jeg liker veldig godt å være en Ramba, det er 100 % på dine premisser og du deler ikke noe du ikke selv ønsker.. Det gir deg muligheten til å tilpasse innleggene til din egen blogg og dine lesere.. 

Har du lyst til å bli en Ramba du også?? Det har du muligheten til nå. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn HER, fylle ut søknadsskjema og krysse fingrene. 

Er det noen blogglesere fra Sverige eller Danmark som leser dette? Ikke fortvil, Rabble har en nettside for dere også.. Den svenske nettsiden finner du her, og den danske nettsiden finner du her... #rabble #ambassadør #annonse #blogg

Denim blue!

 • 15.04.2016 kl. 09:51

Kaffe er fylt opp i koppen.. Målet er å tilsette litt koffein for å få trøtten ut av kroppen..  Natten har vært urolig. Men på en måte er det greit.  Vi har jo hatt flere gode netter nå..
Vi har pakket med oss lommebøker, vannflasker, bleier og mobil.. Turen går nok en gang til Sverige. Det er ikke så lenge siden sist, men det er greit å fylle på litt i skapene og fryseren hjemme.

Er ikke jakken fin?? Jeg har fått meg ny olajakke, jeg har ikke hatt det på mange år. Og jeg trodde egentlig ikke at jeg kom til å kjøpe meg det igjen heller. Men her er den altså.  Jeg digger den, passformen, fargen og ikke minst prisen..

Storm Aleksander sover allerede. Nathalie prøver å få av seg skoene, hva skjer med at hun aldri beholder sko og sokker på??
Jeg har meg meg DET NYE -shape up og har planer om å få sett litt i det på veien.. Biltur kan være veldig kjedelig, så da nå jeg gjøre hva jeg kan for å gjøre det litt bedre..

Det er din feil!!!

 • 14.04.2016 kl. 19:06

Jeg virkelig hater det da ting ikke går som jeg har tenkt.. Og da ting ikke fungerer som det skal.. Jeg har ikke hatt internett i hele dag, så alt av "datagreier" som jeg hadde planer om å gjøre idag måtte jeg bare sette på vent. Det hater jeg!! 

Men uansett... Jeg var en tur på butikken i ettermiddag for å kjøpe til ting som vi egentlig ikke trenger.. Hva er greia med det?? Jeg kikket hvertfall innom bladhylla på vei til kassa, egentlig skulle jeg ikke ha noe, men da jeg fikk øye på DET NYE og så at jeg fikk med DET NYE - shape up på kjøpet og det i tillegg sto "25 geniale løpeøkter" på coveret så måtte jeg ha det med meg.. 


 

Jeg har ikke lest så mye i det enda, men jeg har lest "lederen" i shape up bladet og kort fortalt så handlet det om forventninger, forventningspresset som media og mange av oss "vanlige mennesker" også velger å skylde på bloggere, musikkvideoene, kjendisene og instagram-prinsessene for.

Det satte meg på sporet av en tanke jeg har hatt ganske lenge.. For ja, det er nok noen som opplever press fra de syltynne menneskene på coveret av blader, fra modellene på catwalk modellene og de veltrente bloggerne som legger ut bilder av seg selv i bikini, på trening eller iført bare undertøy. Kanskje har du lyst til å se ut som dem, kanskje føler du at det er uoppnåelig. Kanskje prøver du ut slankekur på slankekur, kjøper akkurat den samme toppen som den bloggeren så så bra ut i selv om den koster akkurat litt for mye. Kanskje føler du et press til å lage all maten fra bunnen, og bare spise sunt fordi "alle andre gjør det". Kanskje føler du deg teit på trening, litt for brei over hoftene da du ser deg i speilet eller kanskje hater du strekkmerkene på lårene dine.. 

Så er det så enkelt da å skylde på alle andre for at du føler det sånn. Det er bloggerene sin feil, det er modellene sin feil, eller det er artistene sin feil. De ser jo alltid så j***** perfekte ut. De får meg til å føle meg sånn.. De får meg til å føle meg dårlig.. De legger ut bilder av seg selv på instagram og de ser jo alltid bra ut, samme om det er rett etter at de har stått opp eller er på vei i seng.. De ser alltid perfekte ut... 

Men hvem sin feil er det egentlig?? Jo det er DIN feil.. Det er du som setter så j****** høye krav til deg selv.. Ja, det er klart vi blir påvirket av det som omringer oss, men det er DU og bare DU som bestemmer hva du skal legge i det. Det er DU og bare DU som kan bestemme om du skal tenkte rasjonelt eller ikke. Det er DU og bare DU!!! 

For hvem er det egentlig som setter så høye krav til deg?? Er det Caroline Berg Eriksen, Sophie Elise, Anna eller Tone Damli? Nei!!! Det er du, og bare du som setter disse kravene til deg selv... Og det er bare du som kan endre på det.. Vær fornøyd med den du er, finn de positive tingen som gjør deg til deg, både de innvendige og utvendige tingene som du setter litt ekstra pris på ved deg selv. Finn det som gjør deg til deg og vær fornøyd med det!! For det finnes bare en av deg! Og du er faen så perfekt!!!! 

Kanskje er ikke jeg den beste til å fortelle deg at du skal være fornøyd med deg selv, for jeg er ikke fornøyd med meg selv.. Men jeg legger hvertfall ikke skylden på noen andre for det.. 

#tanker #ansvar #forventninger # press #dinskyld  #samfunn 

 

Alle har rett til å uttrykke seg... men.....

 • 13.04.2016 kl. 17:13

Vi mennesker har en mening om det meste. Noen roper det ut, andre holder det mer for seg selv. Kanskje rister de litt på hodet eller puster ut litt høyere enn vanlig. Det er greit det.. Vi er alle forskjellige.. 

Da man velger å uttrykke seg skriftlig og i tillegg legger det ut på nettet i form av blogg, i forumer eller på facebook for den saks skyld så klister man seg selv opp på en målskive. Noen av de som leser "skyter og treffer blink", det svir i magen til den som har valgt skrive innlegget i første omgang.. Noen andre "skyter, men bommer". Det irriterer den som har skrevet innlegget. Så har du de som velger å fortelle at de ikke er enige, for så å dele sitt syn på saken.. Det varmer hjertet til den som har skrevet innlegget.. 

Det finnes utallige måter å dele sin mening om en sak på.. Det finnes gode måter og det finnes mindre gode måter.. 

Da man velger å legge ut sine meninger så offentlig som mange gjør i dagens samfunn så er det flere som mener at de må tåle at noen treffer blink.. De må tåle å få høre hvor dumme de er eller hvor stygge de er.. De må tåle at folk sier i mot dem, de må tåle det fordi de viste at det ville komme...

Der er jeg ikke enig.. Ja, man må tåle at andre ikke er enige.. man må tåle å få tilbakemeldinger som ikke lukter av blomster... Men man skal IKKE måtte tåle å bli kaldt stygg, dum eller svak. Man skal IKKE måtte tåle å ta i mot dritt fra andre.. Ja, vi lever i et samfunn hvor alle har rett til å uttrykke seg, men det er forskjell på å uttrykke seg fordi man brenner for noe, fordi man er uenig eller fordi man vil dele sitt synspunkt og å uttrykke seg bare for å spre dritt, kanskje for at man selv skal føle seg bedre.. Kanskje fordi man vil se hvor langt en diskusjon kan gå... 

Dette temaet er snakket opp og ned i mente.. Jeg har snakket om det selv før også.. Men jeg mener at dette er et tema man ikke kan snakke ihjel.. Så lenge det finnes noen der ute som fremdeles deler stygge tanker eller sender drapstrusler på grunnlag av et innlegg.. Så lenge det finnes noen der ute som ikke vil være med på å gjøre internett trygt for oss og for barna våre.. Ja så kan man ikke snakke ihjel dette temaet.. 

Det skal være lov å skrive, det skal være lov å dele... Av og til oppstår det misforståelser, det er helt greit.. Sånn er det da man skriver, det skjer noe da man ikke ser kroppsspråk og uttrykk. Ord har tusen meninger.. Vi skriver forskjellig og vi tenker forskjellig. Men det finnes tusenvis av måter å fortelle noen at man ikke er enig på, det skulle ikke være nødvendig å velge den måten som "treffer blink" og svir i magen til den som har skrevet.... 

#tankespinn  #meninger #tanker #samfunn #livet

my little sunshine!

 • 13.04.2016 kl. 10:09

Idag ble jeg velsignet med noen timer ekstra søvn, det var så godt at du aner ikke. Da Storm Aleksander først våknet rundt 06.30 var jeg så trøtt at jeg nesten ikke fikk opp øynene. Jeg tok han opp i senga mi etter at Ole-Anders hadde stått opp og heldig som jeg er sovnet gutten igjen ved siden av meg. Vips så sov vi begge to og plutselig var klokken 09.00. Da våknet jeg av en solstråle av en gutt som skravlet ved siden av meg. Det smilet hans da jeg åpnet øynene og så rett inn i ansiktet hans er noe av det fineste som finnes <3 

Nå har vi akkurat kost oss med frokost, og jeg driver på min første kopp kaffe. Storm Aleksander sitter ved siden av meg og leser entusiastisk i reklamen fra Ringo som kom i posten i går, spørs om det er flere som får muligheten til å lese den for å si det sånn..  

Håper alle sammen har hatt en god natt og en god start på dagen!!

#mamma #mammalivet #barn #permisjon  #frokost

New in..

 • 12.04.2016 kl. 13:54

I går fikk vi en pakke i posten fra H&M, jeg synes det er så greit å bestille på nett, av en eller annen grunn finner jeg ofte mer der enn i butikken, hvertfall til barna. Og det var de som trengte mest denne gange, eller rettere sagt Storm Aleksander, han trengte noen sommerklær til vi skal til syden. 

Men jeg fant litt til meg selv også, blant annet denne blusen. Jeg likte den utrolig godt, og den var veldig behagelig å ha på også.. 

Så dette har jeg på meg idag.. Nok en dag uten sminke.. 

 

Det er helt vanvittig å tenke på, men det er faktisk bare 15 dager til vi drar til Gran Canaria, weee!!! Jeg gleder meg så utrolig mye!!! Sol varme og bading... Ja takk!!!! 

Ha en fin dag videre!!

#antrekk #innkjøp #bluse #H&M #hverdag #mamma #mammablogg 

Kosedager!

 • 12.04.2016 kl. 08:36

Det finnes ganske mange fordeler med å være hjemme i permisjon, men en av de aller største fordelene er at man kan ta ting på sparket. Jeg tenker ikke nødvendigvis bare det å kunne dra på butikken når man vil eller gå en tur midt på dagen. Jeg tenker mer på det at man har mulighet til å ta en hjemme dag med barna selv om de ikke er syke, man kan ha en kose dag med dem bare fordi de har lyst. 

I dag var ikke Nathalie helt seg selv etter at vi hadde stått opp, hun virket trøtt og sliten, men hadde ikke feber eller noen vondter. Vanligvis da så måtte vi sendt henne i barnehagen og håpet på at det skulle gå over, men nå som jeg allikevel bare er hjemme så kunne vi ta en hjemmedag. En dag med bare kos og avslapping. 

Jeg merker veldig godt at Nathalie av og til har behov for slike dager, hun er ofte trøtt og sliten dersom hun har vært mye i barnehagen i en periode, derfor synes jeg det er greit å ha muligheten til å gi henne fri en dag innimellom. På slike dager passer vi på å nyte tiden hvor lillebror sover litt ekstra, det er ikke det at vi trener å gjøre så mye, men bare det å sitte i sofaen og kose uten at hun må dele på mammaen sin er nok. Nå som Storm Aleksander begynner å bli så stor og aktiv er det ikke mye tid i sofaen da han er våken. Man må passe på hele tiden, for han vil helst reise seg opp hele tiden, og han velger ofte gjenstander som ikke sitter fast da han trenger noe å holde seg i. Da er det greit å passe på så han ikke får det over seg.. 

Så her nyter vi bare dager idag. Ingen planer egentlig, og det er helt topp!!  

#permisjon #permisjonslivet #mammalivet #mamma #barn #familie #hverdag 

Utelek!

 • 11.04.2016 kl. 14:20

Nathalie ble hentet tidlig i barnehagen idag, og etter at vi kom hjem koste vi oss ute i sandkassa. Storm Aleksander synes det er så gøy med sand, og han lo som bare det da jeg fylte sand i bøtten. 

Vi koste oss masse ute, det er jo så god temperatur ute om dagen og da synes jeg det er greit å benytte muligheten til å gå ut. Storm Aleksander har jo begynt å like seg ute også, og da er det lettere å komme seg ut. Det er gøy at han begynner å bli så stor at han faktisk kan leke ute. Og det var nok gøy for Nathalie å få litt selskap i sandkassen også. Hun pleier egentlig ikke å ville leke der, men nå ville hun ikke inn igjen. 


 

 


#utelek #sandkasse #mamma #barn #gutt #jente #lek #gøy #permisjonslivet 


 

Limekesam, frukt og bær!

 • 11.04.2016 kl. 09:43

Nok en frokost som gjør at jeg faktisk har lyst til å spise. Idag ble det appelsin, druer og lune jordbær med lime kesam. Jeg brukte frosne jordbær som jeg tinet i microen, så da ble det litt saft fra dem også, alt sammen blandet ble utrolig godt.. 

Det er ikke helt optimalt for meg som egentlig prøver å holde meg til laktosefri-kost, men det er jo sååå godt, og det er ikke store menger med kesam heller, så det går ganske bra med magen..  

Håper alle har en flott start på uken! Her startet dagen før 07.00 så Storm Aleksander sover igjen nå, og jeg sitter i sofaen med en kopp kaffe. Selv om jeg er trøtt så tidlig om morgenen så er det egentlig godt å starte dagen tidlig, jeg elsker å få så mye ut av dagen, selv om jeg kanskje ikke gjør så mye, så blir dagen lang, og det liker jeg.. 

#frokost #mat #kesam #bær #frukt #proteiner #blogg #hverdag #mandag

Flowers

 • 10.04.2016 kl. 18:12

For et fantastisk vær vi har hatt idag også. Vi har brukt mye tid ute idag, vi har fått jobbet litt mer med veden, og vi har skiftet dekk på den ene bilen. Jammen så rakk vi en tur innom plantasjen også. Det var ikke så veldig godt utvalg der helt enda, men litt fant jeg da. Så det ble noen blomster ved inngangspartiet og noen på verandaen. Deilig å få på plass litt blomster <3  

Nå er det snart natta på Nathalie og Storm Aleksander, vi har nesten akkurat kommet inn døra og Nathalie er skikkelig sliten etter å ha vært så mye ute. 

Håper dere har hatt en flott søndag med like nydelig vær som vi har hatt.

#Hage #blomster #innkjøp #vår

 

Yesterday`s

 • 10.04.2016 kl. 13:55

Jeg digger at det er lyst så lenge om kvelden. Det er så godt å ha muligheten til å gå ut å ta bilder selv etter middagstider. I går tok vi faktisk bilder ute etter at Nathalie var i seng, altså etter klokken 19.00. 


 

Formiddagen idag har vi brukt ute i det fine været. Vi driver jo fremdeles med kløyvinga av denne veden, det tar utrolig lang tid. Men det er skikkelig deilig med ordentlig vår da man driver ute hverfall. Da er det ikke så tiltak å komme seg ut, og barna koser seg mer ute også.

Håper vi får tid til å ta en tur på plantasjen senere idag, det frister alltid så veldig å plante litt blomster da det er sol og fint vær. Jeg drømmer alltid om å plante masse blomster på våren, men jeg ender alltid opp med å ikke plante noen ting. Tiden flyr jo fra meg.. Men kanskje i år!! 

#antrekk #mote #hverdag #blogg

 

Treretters lunsj.

 • 09.04.2016 kl. 20:48

Herregud som vi har kost oss idag. Vi har trasket rundt hele dagen uten å stresse i det heletatt. Vi begynte på boligmessen i Vikingskipet på Hamar. Vi så på alt fra kjøkken til badestamper. Det er så gøy å se hva de ulike bedriftene har å tilby, og man får jo så masse inspirasjon. Allikevel så var nok det aller beste det korte foredraget som Otto (sinnasnekker`n) holdt. Det handlet om inspirasjon og hva man kan gjøre selv hjemme for å fornye uten å bruke masse penger. Mange gode tips til ting som kan lages av det man har hjemme fra før. Det er gøy å se hvor lite som egentlig skal til bare man bruker fantasien. Det var alt fra å male døren til å lage bokhyller av stiger og senger som gikk som en skuff inn i veggen.. 

Otto i seg selv er jo utrolig morsom å høre på. Rett på sak akkurat som på TV.  

Etter at vi hadde sett nok og begynte å bli i overkant sultne tok vi turen på CC stadion, der spiste vi en god lunsj. En treretters lunsj faktisk. Vi måtte jo teste ut litt forskjellig. Så det ble vårruller etterfulgt av to forskjellige typer pasta og en liten mini-desert og kaffe til slutt. Pastaen fikk vi aldri tatt noe bilde av for den var halvspist før jeg kom på at jeg hadde kamera ved siden av meg.  Men noen bilder fikk vi tatt før vi kastet i oss alt.  

Vi har virkelig kost oss masse idag, og jeg fikk til og med kjøpt meg nye puter til sofaen og noen fine hjerter som jeg har hengt på veggen ute. Som om ikke det var nok har vi funnet spisestuen vi vil ha, og to lamper som vi vil ha i stua. 

Og jeg vet at barna har kost seg masse hos farmor og farfar idag også. Håper virkelig vi får muligheten til en sånn dag igjen om ikke så alt for lenge <3 

Håper dere har hatt en fin lørdag!!

#boligmesse #sinnasnekker`n  #inspirasjon #hverdag #date #lunsj #innkjøp

Mobilblogg: Kjærestedag!

 • 09.04.2016 kl. 10:48

For første gang på en evighet skal jeg og Ole-Anders ha en hel dag bare vi to.  Barna koser seg hos farmor og farfar idag. Jeg og Ole-Anders skal først på boligmassen i vikingskipet, etter det skal vi spise lunsj sammen og gå innom litt forskjellige butikker for å ordne litt.
Det er utrolig rart å dra fra barna, men samtidig så er det godt å ha litt voksentid. Det skal bli godt å kunne se i butikker uten å stresse for å bli ferdig før barna begynner å kjede seg.

Ja, jeg gleder meg rett og slett <3

Helt perfekt

 • 08.04.2016 kl. 14:46

Teksten lyste mot meg da jeg bladde om i bladet mitt. "HELT PERFEKT" med store røde bokstaver.. Så leste jeg teksten.. "blir du stresset av å invitere gjester fordi du er redd for at huset eller maten ikke skal være bra nok..." 

Jeg kunne ha skrevet dette om meg selv.. Jeg fortsatte å lese. Jeg kjente meg så veldig igjen i det som sto.. 

Denne teksten handlet selvfølgelig litt om interiør, og hva som er inn, den sto jo tross alt i et interiør blad, allikevel så var den litt dypere enn bare hva som er inn. Den handlet om at det er inn å være autentisk, og ikke perfekt.. Å være autentisk vil si at man er trygg på seg selv, å tro på at man er bra nok.. Å være autentisk er å gi slipp på fasaden, tørre å ikke ha alt perfekt.. Altså interiørmessig vil det si at det er inn å ikke ha perfekte overflater, det er inn å ikke ha alt hvitt og strøkent.. 

Når man er perfeksjonist blir den en slags trygghet at alt er perfekt, det er på en måte alt man har, det man har å lene seg på.. Men så er det sånn da at som perfeksjonist blir ingenting bra nok, man jobber og jobber for å gjøre alt perfekt, men man blir aldri fornøyd.. Det er en evig kamp.. Det er et slit.. 

Jeg er ikke veldig glad i å få overraskende besøk, jeg blir veldig stresset med tanke på at alt ikke er ryddig, at det står oppvask på kjøkkenbenken at det er flekker på spisebordet. Jeg blir stresset av at det ligger klær på badegulvet som egentlig skulle vært i skittentøyskurven. Det er klart at det er forskjell på hvem som kommer på besøk. Familie og svigerfamilie synes jeg er greit, men der går grensen også.. 

Jeg blir stresset av å skulle ordne i stand til bursdager, jeg begynner å bli bedre på det. Jeg stresser ikke like mye som før.. Men jeg er veldig redd for at kakene ikke skal være bra nok, og jeg er redd for at det ikke er nok. Jeg synes det er veldig godt da gjestene sier de liker kakene, da kan jeg slappe av litt. Det som hadde vært perfekt var om jeg kunne smake på alle kakene før gjestene kom, men det hadde ikke sett veldig bra ut..
(Bildene er lånt fra SANS-boligmagasin)
 

Er jeg sykelig perfeksjonist?? Nei, det vil jeg ikke si, har jeg noen perfeksjonistiske trekk, ja det tror jeg.. Men det jeg ikke helt klarer å bestemme meg for er om jeg har disse perfeksjonistiske trekkene fordi jeg har dårlig selvtillit eller om jeg har dårlig selvtillit fordi jeg har disse perfeksjonistiske trekkene.. Det er ganske 50/50 på ja og nei da jeg svarer på disse spørsmålene. Jo flere ja du har jo mer blir du hemmet av egen perfeksjonisme. Jeg synes liksom ikke dette hemmer meg spesielt i hverdagen, men da det kommer til sosiale sammenkomster så kjenner jeg veldig på det, og det betyr kanskje at jeg trekk av perfeksjonisme fordi jeg har dårlig selvtillit og ikke omvendt? Jeg vet ikke helt, men det høres jo litt logisk ut!! 

 

Frokost i rolige omgivelser.

 • 08.04.2016 kl. 10:35

Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om å ikke være spesielt glad i frokost. Jeg synes det er skikkelig godt når jeg går hjemme ,for da trenger jeg ikke spise frokosten min før jeg har kommet ordentlig i gang med dagen. 

Det som derimot hjelper er å ha en frokost som man ser frem mot å spise, og det hadde jeg idag. Jeg sneik meg ned for å ikke vekke Storm Aleksander, jeg delte opp masse frukt som jeg hadde sammen med gresk yoghurt. Det var så godt å sitte i sofaen og kose seg med frokosten, det er helt stille rundt meg, og det er vel noe av det beste som finnes av og til.  

Veldig godt med en frisk start på dagen <3

Nå er jeg klar for helg og masse kos!! I morgen skal jeg og Ole-Anders en tur til Hamar helt alene. Herregud det skal blir godt! 

#frokost #frukt #yoghurt #sunn

All naturell

 • 07.04.2016 kl. 13:27

Dette sitter ganske langt inne, lengre inne enn jeg hadde trodd faktisk. Men jeg hopper i det..

Jeg tok av meg sminken på lørdag kveld, og etter det har jeg ikke sminket meg noen ting. Det er rart å se seg selv i speilet, men samtidig så er det godt også. Det er godt å slippe å fjerne sminken på kvelden, det er godt å la huden puste.. 

Det har egentlig vært ganske greit å gå uten sminke, men det er rart og skummelt å legge ut bilder av det. Det høres så overfladisk ut, det hører jeg selv også.. Men når man er vant med å bruke sminke så er det rart å plutselig gå uten. Det er nakent. 

Men here we go.. All naturell... 

#naturlig #ingensminke #meg #hverdag #blogger
 

Hodet spinner!

 • 07.04.2016 kl. 09:39

Det kværner rundt og rundt. Tankene står ikke stille. Jeg er sikker på at hodet hadde spunnet rundt i rasende fart dersom det ikke satt fast. Jeg klarer ikke stoppe det. Det er sånn da jeg er hjemme, da jeg trener, på butikken, på kjøpesenteret... For deg virker jeg kanskje fjern. Du oppfatter meg kanskje som uinteressert, overlegen til og med. Kanskje tror du jeg ikke hører etter på det du sier.. 

Jeg gjør det da jeg er med andre, men aller mest da jeg er alene. Det er da det spinner som verst. Det er da det går rundt. På kvelden får jeg ikke sove, jeg blir litt redd for at jeg skal lette fra sengen. Det går rundt og rundt. Av og til må jeg bare finne mobilen å skrive.. Skrive ned det jeg tenker på, lette på trykket.. 

Jeg er en tenker!! 

Stuen - Slik ble det!

 • 06.04.2016 kl. 14:53

Malingen er tørket, maskeringstapen er fjernet, sofaen er satt på plass og gulvteppet er rettet på. Gardinene er oppe igjen og sofahjørnet er ryddet. 

"Den nye" stuen er ferdig. Det neste på listen nå er å kjøpe inn noen nye pynteputer, og så må vi virkelig få inn bilder i den rammen på veggen.. 

Ny lampe har jeg lyst på også, og nytt bord... Og vi må få laget den hyllen vi skal ha over sofaen.. Hvem hadde trodd at å male en vegg skulle føre med seg så mye ekstra?? 

Når det er sagt så ble jeg veldig fornøyd med fargen. Jeg liker den matte overflaten og den mørke kontrasten. 


 

#Jotun #maling #decco #blue #interiør #new 

Inspirasjon i alle verdens hjørner!

 • 06.04.2016 kl. 11:24

Inspirasjon betyr "å puste inn og bli fylt med ånden av guder"

//Innlegg i samarbeid med rabble// 

Inspirasjon finnes over alt, for noen er inspirasjon en blomst langs veien, for noen er inspirasjon en pent presentert rett på middagsbordet. For noen er inspirasjon  å se fine farger på kveldshimmelen. For noen er inspirasjon å se vårnyhetene i butikkene. 

Det finnes inspirasjon i alt vi kan se, høre eller lukte. 

Jeg synes noe av det mest inspirerende er å reise. Det å få oppleve andre kulturer og andre klesstiler. Jeg finner inspirasjon i nye matretter, fin natur og levende bilder. Jeg finner inspirasjon i de vakreste blomstene, de roligste omgivelsene og de herligste luktene. 

For meg er inspirasjon noe som får meg til å smile, noe som får meg til å ville utforske. Noe som gir meg lysten til ta et steg ut av komfortsonen min. 

Når jeg er ute å reiser, om det bare er i en større by her i Norge eller om det er i et annet land så liker jeg tanken på at ingen kjenner meg, jeg kan kle meg akkurat som jeg vil uten å tenke på hvem som ser meg, jeg kan pynte meg litt ekstra uten at jeg synes det blir rart. Jeg kan være meg..  

Jeg liker veldig godt utvalget som nelly.com har på klær og sko. Da jeg ser på siden deres så finner jeg nesten alltid noe som jeg liker. Med rabattkoder fra rabble blir det også litt billigere å klikke hjem det som ligger i handlekurven hos nelly.com. 

Noe av det jeg gleder meg mest til da vi skal til Berlin i sommer er å se hva byen har å by på av historie, smake maten, drikken, se menneskene, kjenne på livet. Jeg gleder meg til å bli kjent med byen. Jeg gleder meg til å bli kjent med hele verden!! 


I want to see the world!
 

Jeg og Ole-Anders snakket her om dagen på at vi ønsker å ha muligheten til å ta to turer hvert år, en med barna og en bare vi to. Dersom vi skal få til dette må vi spare penger gjennom hele året, men med rabattkoder og gode tilbud fra rabble så kan vi spare masse penger da vi bestiller reise fra expedia.no.  Her har man muligheten til å bestille både fly og hotell sammen, det liker jeg veldig godt dersom man skal reise ut av landet. Jeg liker også å se hva Norge har å by på, og da synes jeg det er fint å se hva rabble har å tilby av rabattkoder hos hotels.com. Da man har flere sider man kan søke fra finner man mange flere reisemål og man kan være heldige å spare masse penger. 
 

 

 

 

 

Dårlig selvtillit; Du må bare prøve..

 • 05.04.2016 kl. 12:17

Dårlig selvtillit kan ødelegge så mye, man har ingen tro på at man kan klare noe selv. Dersom du ikke har tro på deg selv, hvem skal tro på deg da?? Du må tro at du kan, du må hvertfall prøve.. Det er bedre å prøve og feile enn å ikke prøve i det hele tatt. Jeg har lenge tenkt at jeg ikke har noen ferdigheter, at jeg ikke er god på noen ting. Jeg kan ikke synge, jeg kan ikke tegne, jeg kan ikke danse.. Det er mye jeg ikke kan. 

Allikevel så har jeg den siste tiden fått et lite kick, jeg har lyst til å gjøre ting, og jeg vil gjøre det selv.. Har jeg vært redd for å ikke klare det?? Ja, selvfølgelig, men jeg har gjort det allikevel.. Det som har hjulpet meg veldig er at det er ting her hjemme jeg har gjort, det betyr at dersom det skulle bli skikkelig fail så er det ingen som trenger å se det... 

Se på meg da. I løpet av de siste ukene har jeg laget mitt eget lille walk in closet, jeg har lagt neglelakk på meg selv som jeg har blitt ganske fornøyd med.. Jeg har sydd en sengekant til Storm Aleksander, jeg og Ole-Anders har malt veggen i stua, vi har felt et tre og kløyd ved, og jeg har laget mat av alle slag som faktisk har blitt bra.. 

Se på meg da... Jeg som ikke trodde jeg kunne noen ting... Jeg har turt å prøve og jeg har klart det... Er det perfekt?? Neida, det er sikkert mye som kunne vært gjort penere, men det er helt greit.. 

Jeg kan kanskje ikke synge, danse eller tegne, men jeg har innsett at det faktisk er ganske mye jeg kan, og med litt mer trening så tror jeg faktisk at jeg kan bli god på mye av det også.. 


 

Jeg har turt å prøve, og det er jeg veldig glad for...

 

Decco Blue

 • 05.04.2016 kl. 10:10

Gårsdagen gikk med til å snu hele stua på hodet. Sofaen er dratt ut av posisjon, gardinene er kastet over sofaen, til og med gardinstanga ligger på sofaen.. Veggen ble vasket, lister og stikkontakter ble maskert og veggen ble grunnet med heftgrunn. Så kom kvelden. Det var da de store tingene skjedde. Veggen som en gang var hvit ble plutselig veldig mørk blå.. Den så nesten svart ut faktisk.. Rulle på... stryke etter... rulle på... stryke etter... Det var litt av en jobb, og jeg var veldig glad for at det bare var en vegg.. 

Da jeg sto opp idag ble jeg først og fremst møtt av en sterk lukt i stua... Men også dette synet


 

En mørk vegg med matt overflate.. Jeg digger det... Det er utrolig godt å få vekk alt det vite, få inn litt kontraster... Idag skal vi ha på ett strøk til, og så må vi snart gå til innkjøp av noen materialer, planen er nemlig at vi skal lage en hylle til å ha over sofaen.. 

Jeg synes det er så utrolig gøy at vi har så mye på gang her hjemme om dagen.. 

DIY: sengekant

 • 04.04.2016 kl. 12:28

Si hello til Slangen Sivert! 

Hvem hadde trodd at jeg var en reser på symaskin?? Ikke jeg hvertfall. Men dette var bare utrolig gøy.. 

Storm Aleksander våkner ofte av at han setter foten sin fast i sprinklene på senga si, han snur seg i søvne og sengekanten vi ha nå vil ikke bli der den skal være. Jeg har kikket litt rundt på nettet for å finne noe som kanskje kan fungere, og kom over en mr. snake, det er en slange som fungerer som sengekant og som samtidig gjør det lunere i sengen, litt som babynestet vi hadde da Storm Aleksander var mindre. Denne mr. snake er ganske dyr, jeg synes der var litt ille å bruke 1000 kr på en slange liksom.. Derfor bestemte jeg meg for å lage en selv. 

Ok, det ble kanskje ikke så mye billigere, tror jeg endte opp på 600 kr. Men jeg fikk den i akkurat den fargen jeg ville, og jeg har laget den selv, det er jo veldig gøy å tenke på.. 

Storm Aleksander har brukt den en natt allerede og jeg tror han liker den..

Den er litt søt da..

Hva synes du?? 

Et forhold er ikke bare et forhold..

 • 03.04.2016 kl. 13:48

Et forhold er ikke bare et forhold.. Et forhold kan være så mye. Det finnes mange måter å være sammen på, noe føler riktig for deg, mens noe annet føles riktig for meg. Det betyr ikke at det ene er noe bedre enn  det andre. Det betyr bare at vi alle er forskjellige, og det må vel være bra..

Det jeg liker med mitt forhold, eller noe av det jeg liker da, er at vi kan gjøre ting sammen, vi samarbeider godt. Vi gjør ting sammen, enten om det er å kløyve ved ute eller om det er å rydde og ordne her hjemme. Jeg liker at vi kan tilbringe hver eneste dag sammen uten at vi går lei hverandre, jeg liker at vi kan gå oppå hverandre hele dagen, men allikevel sitte inntil hverandre i sofaen på kvelden etter at barna er i seng. Jeg liker at vi IKKE har et forhold som tilsier at det er jeg som kvinne som skal lage mat og passe barn, mens du som mann skal jobbe ute. Jeg liker at vi kan se på de samme tingene på tv, eller jeg liker at du er så allsidig og fleksibel, om det er home and away, greys, eller en skummel film så ser vi på det sammen. 

Jeg liker at vi ikke har behov for å rope og skrike til hverandre, jeg liker at du ikke er sta på de samme tingene som meg, det gjør at vi ikke har behov for å krangle. Noen ganger gir du etter andre ganger gir jeg etter, men mest du... Og det elsker jeg deg for.. 

Jeg liker at jeg er jeg og at du er du, jeg liker oss sammen.. 

 

Det har aldri skjedd før...

 • 03.04.2016 kl. 10:59

Jeg tror aldri det har skjedd før, eller hvertfall ikke i løpet av de siste to årene. Nathalie våknet midt på natten og ropte på meg. Jeg gikk inn til henne for å se hva det var, og hun satt i sengen sin og sa hun ville stå opp. Jeg forklarte at det var natta og at hun måtte sove. Hun sa hun ville sove i senga til mamma, det gjør hun jo aldri. Jeg syntes hun kunne sove i sengen sin. Storm Aleksander sover på rommet vårt og man vet aldri hvor mye han våkner i løpet av natten, så jeg tror hun sover best i sin egen seng. Det var helt greit, hun la seg ned igjen med en gang uten protest. Heldigvis for jeg hadde tatt henne med i min seng om hun hadde spurt en gang til.. For det er jo ikke det at jeg ikke vil ha henne i senga mi, men vi har jo en så god rutine at det er dumt å ødelegge den. 

Idag tidlig kom hun derimot inn, og det er jo helt greit. Hun fikk komme opp i senga og lå i koste meg i ansiktet, herregud så herlig <3 Sånn lå vi en stund før vi hørte at Storm Aleksander våknet i sengen sin, da kastet hun seg opp og krøyp ned i fotenden av sengen vår og begynte å prate med lillebroren sin. De skravlet og lo helt til Nathalie måtte på do, da gikk hun ned selv, gikk på do og kom opp igjen, hun har blitt såååå stor.. Da hun kom opp hadde hun funnet noen leker som hun ga til Storm Aleksander og de lekte og tullet litt før vi sto opp alle sammen.

En perfekt morgen i mine øyne <3 

#mamma #mammalivet #hverdag #familie

Turen går til...

 • 02.04.2016 kl. 18:19

Jeg både elsker og hater å ha mye  å se frem til. Jeg elsker det fordi det å glede seg til noe er noe av det beste som finnes. Det å bygge opp forventninger er så herlig.. Jeg hater det fordi det får tiden til å gå så alt for fort. Det er da man gleder seg til noe at man skjønner hvor fort tiden egentlig går. Den ene dagen så er det 100 dager til, og så vips er det 3 uker.. Det er egentlig litt skremmende.. 

Nå er det bare 25 dager til vi drar til Gran Canaria, 25 dager liksom, det er jo nesten ingenting. Det er da ikke så lenge siden vi bestilte turen, og da var det 210 dager til avreise.. Jeg er skikkelig spent på hvordan det blir for barna, hvordan de takler det å fly.. Hva de synes om det å være på en sånn type ferie.. Jeg gleder meg skikkelig.

I går fikk jeg plutselig nok en tur å se frem mot. Jeg og Ole-Anders bestilte oss kjæreste-tur som vi skal på i sommer, vi skal bo 3 netter på hotell... I BERLIN!!!! Herregud, det har vi snakket om så lenge, men for å være helt ærlig så trodde jeg ikke vi kom til å få det til. Det er jo mye som skal klaffe med tanke på ferier, barnevakt og hundepasser, for ikke å snakke om økonomisk. Men så plutselig falt alt på plass og vips så var turen bestilt. 3 netter i junior suite i BERLIN!! Herregud, det skal bli så utrolig godt med litt kjærestetid, litt voksentid... Turen dit går ikke før i juli, da er jo Storm Aleksander over ett år også, så det tror jeg ikke blir noe problem, og han skal være hos søstern min som er godt vant med småbarn, så da er det fritt fram for a mor å slappe av med god samvittighet.. 


Bilder lånt fra google.
 

Middagstips - Laks med kokos og lime

 • 02.04.2016 kl. 10:08

Jeg skal være den første til å innrømme at fisk ikke står på toppen av listen min da det kommer til valg av middag, jeg er veldig klar over at man bør spise det flere ganger i uken, men det synes jeg er vanskelig å få til. Jeg er ikke spesielt glad i torsk, så her blir det stort sett laks. Ja jeg vet at det finnes mye annet også altså, men det er liksom ikke like lett å få tak i. 

Uansett, da jeg først skal lage fisk så prøver jeg å finne nye og spennende oppskrifter, og denne gangen fant jeg virkelig noe jeg likte.

Laks med kokos og lime.

Det var veldig enkelt, jeg blandet limejuice og revet skall fra en lime i litt gresk yoghurt.

Så hadde jeg salt og pepper på fisken, og litt kokos over. Egentlig skulle man bruke revet fersk kokos, men jeg brukte bare det jeg hadde i skuffen, det ble sånn som man kan bruke til pynt på kake osv. Dere skjønner vel hva jeg mener. 

Så stekte jeg fisken på 200 grader til den var ferdig, da fikk kokosen en lys brun farge og smaken kom skikkelig godt frem. 

Jeg serverte fisken med asparges som var dampet i lettsaltet vann med litt smør og villris. 

Den kombinasjonene av kokos og limeyoghurten var utrolig god, dette kommer vi til å spise flere ganger...  

Nå skal vi prøve å finne noe å bruke dagen på, det regner eller egentlig snør det vel kanskje, så jeg må innrømme at det ikke frister så veldig å finne på noe ute idag.. 

New shoes!

 • 01.04.2016 kl. 21:02

For en stund siden var jeg så heldig å vinne et gavekort i en konkurranse som Tone hadde på bloggen sin. Dette gavekortet kom godt med da både jeg og Emmeli skulle ha nye sko til sommeren. Etter eget ønske ble det bestilt hvite Converse til Emmeli, og jeg fant et par hvite sko med blonder i stoffet. De var så utrolig fine, og de var like fine eller til og med enda finere i virkeligheten. 

Nå er jeg klar for sommer og fint vær så jeg kan bruke de uten at de blir svarte. 


 

Denne kvelden har jeg brukt på et nytt lite prosjekt. Jeg skal vise dere resultatet da det er ferdig, ja hvertfall om det blir noe bra.

Ha en fin kveld, og en fin start på helgen!!


 

Måneden som gikk - Mars!

 • 01.04.2016 kl. 09:21

Vi vinker mars farvel og hilser april velkommen!

Månedens høydepunkt

Det er så absolutt Osloturen vår. Vi koste oss så mye, det var så godt å komme seg ut med hele familien. 

Og selvfølgelig turen på hytta til mamma og pappa i påsken.Månedens nedtur

Denne måneden er det enkelt å finne månedens nedtur, det har vært så mye sykdom på barna, både Storm Aleksander og Nathalie har hatt streptokokker, og de var begge helt slått ut på 3 års dagen til Nathalie. Typisk!! 

Månedens innlegg

Det innlegget jeg liker best denne måneden finner du HER. Det handler om Emmeli og det å være bonusmamma. 

Månedens mest besøkte innlegg

Det mest leste innlegget denne måneden var definitivt innlegget mitt "til deg som ikke ammer babyen din". Det kan du lese HER

Månedens innkjøp

Denne måneden er det beste innkjøpet interiør. Vi kjøpte et speil til å ha over sjenken i spisestua. Jeg synes det ble så mye finere med speil enn med bilene som var der fra før. 

Månedens favorittfoto


 

Månedens serie

Denne måneden har jeg vært helt avhengig av pretty little liars. Jeg har sett nesten hele 5. sesong, det er nesten litt flaut!!! 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no