Bak karuselldørene..

 • 30.03.2017 kl. 17:52

// Sponset innlegg - reklame //

I løpet av de siste årene har det skjedd noen endringer i den byen jeg bor, og veldig mange andre byer også vil jeg tro. Jeg husker godt det yrende livet i gågatene de første årene jeg bodde i Hamar. Da våren kom yret det av glade mennesker som kikket i butikkene, satt på kafé og skravlet. Men det har altså skjedd en endring. Flere og flere butikker stenger. De flytter.. Det blir færre mennesker og enda flere butikker stenger. Det er ikke akkurat vanskelig å forstå, for de som driver butikk tenker jo på den økonomiske driften. Så det sier seg kanskje selv at det lover bedre på lang sikt å ha butikken sin innenfor karuselldører fra BoonEdam sammen med mange andre butikker. Innenfor disse dørene finner man et helt eget miljø, et lite landskap av butikker. En egen liten verden man kan forsvinne inn i og glemme tid og sted på utsiden. På mange måter er disse karuselldørene litt magiske. Man kan gå fra regn til noe som føles på solskinn og varme bare ved å gå en halv runde. 

På mange måter er det litt trist at butikkene forsvinner fra gatene, det er liksom noe som forsvinner da, men jeg må innrømme at jeg som veldig mange andre foretrekker å gå gjennom en dør for så å befinne meg i min egen lille himmel. Kjenne varmen i det du går gjennom karuselldøren, de flotte lysene fra skiltene på butikkene, menneskene som trasker rundt i sitt eget tempo, de smilende butikkansatte(stort sett), lukten av kaffe og fristelsene rundt hvert hjørne. Det høres kanskje rart ut, og av og til er det ikke sånn i det hele tatt, men stort sett så liker jeg sentere veldig godt. Alt på et sted prinsippet. Så jeg kan jo forstå hvorfor butikkene forsvinner fra gatene og inn bak karuselldørene som er med på å lage et praktisk og delikat utseende på senteret. 


Bilde fra Boonedam.no
 

Bak disse dørene skjuler deg seg et eget lite samfunn, et shoppingsamfunn, et samfunn som er tilpasset deg, meg og alle... Kan det bli bedre da?? Så ta deg en tur innenfor dørene fra Boon Edam og kos deg du også. 

 

Egentlig litt magisk!

 • 30.03.2017 kl. 05:53

I går kveld fikk jeg en liten smakebit på det jeg håper våren og sommeren kommer til å inneholde mye av. Etter at barna hadde lagt seg i går (klokken 19.00) ble det helt stille rundt meg, jeg var plutselig helt alene. Jeg forundret meg over at det fremdeles var lyst ute. Jeg kikket utover jordene på baksiden av huset (ja for baksiden for meg er den siden hvor verandaen er, jeg vet at det er noe uenighet om dette i byggebransjen) og det som fanget blikket mitt tok pusten fra meg. Det var så vakkert og det måtte jo selvfølgelig foreviges. Så der jeg sto og hang over rekkverket på verandaen og fulgte solen ned bak fjellene ble jeg fylt av en sånn glede og ro. (ok hjelpes, det der hørtes jo litt jalla ut, men det er sant). 

Det er så utrolig vakkert å se solen gå ned slik, fargene som er i konstant endring og skillet mellom lys og mørket. Det er slutten på en ting og begynnelsen på noe annet. Egentlig litt magisk.. 

 

Herregud jeg er klar for en vår og sommer ute på verandaen til sent på kveld.. Jeg er klar for lyse kvelder som avløses av mørket, jeg er klar for grilling, kos og vin på verandaen. Jeg er klar for vår og sommer!!

Hilsen fra hu som akkurat nå sitter under pleddet og fryser. Mer enn klar for at solen skal komme tilbake med lyset nå.

 

 

 

Gjør en lite grønn middag litt grønnere.

 • 29.03.2017 kl. 17:58

Idag hadde jeg bare lyst på noe enkelt til middag. Det var bare jeg og barna som skulle spise middag og jeg skal innrømme at tanken på å lage middag med to trøtte barn i beina fristet ikke akkurat så veldig mye. Men jeg hadde jo lovet meg selv å spise sunt denne uken, og det jeg hadde lyst på var ikke akkurat sunt. Så da møtte jeg meg selv litt på halvveien. Jeg hadde nemlig lyst på pizza, og ikke akkurat den hjemmelagde typen kan du si.. Da jeg var innom butikken tok jeg med meg pizzaen og en pose med en blandingssalat bestående av ruccola, spinat og en salat til som jeg ikke husker navnet på. Så hadde jeg rødløk i kjøleskapet som jeg skar noen tynne skiver av. Jeg hadde over litt eplecideredikk og vips så hadde jeg et litt sunnere alternativ til frossenpizzaen. Halv pizza og sala, en perfekt måte å få i seg med grønt på. Kombinasjonen med pizza og salat er ikke akkurat noen nyhet da, det er vel ganske mange som bruker det, og det med god grunn, man blir mett på en helt annen måte, og etter min mening en mye bedre måte. Neste gang skal jeg kjøpe litt linser som jeg kan blande inn i salaten også. Nam!

- NAM - 

 

Pleier du å bruke salat til pizzaen din?? 

 

#middag #pizza #salat #middagstips #kosthold 
 

Hva jeg gleder meg til..

 • 29.03.2017 kl. 05:44

En liten inspirasjonscollage med bilder som representerer ting jeg gleder meg til.. Finnes det noen bedre måte å starte dagen på?? 


Bilder fra pinterest

 

Hva er det du gleder deg til??

 

New in - Ready for spring!

 • 28.03.2017 kl. 18:11

OYOYOY!!! For en glede... Jeg velger å glemme at det er spådd snø og sludd de to neste dagene. Jeg er nemlig i skikkelig vårmodus, og det er så vanvittig digg. De siste dagene har jo vært virkelig vært på vår side og vi har fått en liten smakebit på våren, og akkurat den følelsen ønsker jeg ikke å gi slipp på. Jeg gleder meg til å kunne brette opp buksene, ikke bruke sokker, gå i fine sko, kle meg i kjole.. Og alt dette uten å fryse. Jeg velger å være optimistiske med tanke på været denne våren og sommeren. Jeg har nemlig bestemt meg for at jeg skal ha fint vær uansett hva.. 

Jeg digger virkelig disse nye skoene, og jeg gleder meg veldig til å kunne bruke de masse utover våren. To par nye solbriller har det også blitt, og det får man jo alltids bruk for. Jeg digger at man får så billige å fine solbriller. Jeg tør nemlig ikke bruke masse penger på designer solbriller, da hadde jeg jo ikke kunnet bruke dem i redsel for å sette meg på dem, eller knuse de i veska. Ja takk til billige H&M briller sier jeg... De fungerer jo like fint de... Har du gjort noen innkjøp til våren enda?? 

 

#innkjøp #sko #mote #trend #solbriller 

Morgentanker!

 • 28.03.2017 kl. 05:59

Jeg slår opp øynene av lyden, den skjærer i ørene. VEKKEKLOKKA! Jeg blir egentlig litt lei meg, litt irritert og litt oppgitt.. Jeg lukker øynene igjen, kjenner den gode følelsen av senga under kroppen. Varmen fra dyna, den myke puta. Det kiler nesten litt i kroppen egentlig. Jeg sperrer opp øynene igjen. Finner frem telefonen trykker litt på den. Det svir i øynene, jeg myser. Det går 5 minutter. Jeg klemmer igjen øynene i to sekunder. Kjenner på følelsen. Så hopper jeg med opp fra senga. Fryser! Det er så kaldt. Jeg kryper meg ned på badet. Fryser! Får på meg klærne. Fryser. Jeg ser meg i speilet. Må nesten le litt. Jeg er trøtt!! 

God morgen dere fine!! Håper dere kommer godt i gang med morgenen deres idag, og at dere får en helt topp dag!! Jeg for min del er så umåtelig trøtt idag, jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Det kjennes litt ut som om hjernen min står på slowmotion modus eller noe. Det er nesten så jeg kan telle alle tankene mine, det er en rar følelse. De pleier jo å komme så fort, nå kryper de liksom frem fra ingensteder. Jeg var hjemme fra jobb klokken 21.00 i går kveld, da fikk jeg i meg litt mat, så bloggerne og la meg.. Så trøtt var jeg da, like trøtt er jeg enda.. 

#LengterEtterSenga

  

Ukens mål #2

 • 27.03.2017 kl. 06:07

Ok, en uke har gått siden jeg satt meg 5 mål for uken, og her kommet det en liten oppsummering på hvordan det egentlig har gått, samt mål for den uken som kommer.. 

Jeg har vært ute å gått tur to ganger denne uken, 5 kilometer ble det begge gangene, og det er jeg ganske fornøyd med, målet var at jeg skulle gå en tur. Den første dagen jeg gikk var det så sykt mørkt og jeg var livredd, det førte til at jeg løp store deler av turen, og hadde en maks fart på 12 km/t i vintersko liksom.. Så jeg føler vel at dette veier litt opp for at jeg ikke helt nådde målet mitt om trening, for jeg skulle egentlig vært på treningssenteret 2 ganger i løpet av uken, men etter å ha løpt i vintersko så fikk jeg skikkelig vondt i leggene, og endte derfor opp med å bare dra på trening 1 gang. Men alt i alt er jeg allikevel fornøyd. Jeg hadde et mål om å drikke en flaske med vann hver dag, og dette har gått rett i dass.. Jeg trro jeg har klart det 3 dager eller noe, og det er alt for dårlig.. Jeg må vel også innrømme at det med ikke spise godteri i uka kunne gått litt bedre.. Jeg har vært ganske flink, men gikk på en "kjekssmellen" på torsdag. Når det kommer til bloggingen min denne uken så synes jeg at jeg har klart å ha litt variasjon, jeg er fornøyd med å ha to antrekksposter denne uken, jeg føler kanskje at motivasjonen ikke har vært helt på topp, men det tror jeg henger sammen med at jeg har hatt lange dager på jobb, og jeg er ganske sliten..  Sånn alt i alt så kunne vel denne uken ha gått bedre. Det er jo litt flaut at jeg ikke har klart å gjennomføre målene mine, men jeg prøver igjen jeg.. Så får vi se hvordan det går...

 

Målene for denne uka: 

1. Jeg fortsetter med målet om å drikke nok vann, for dette er så viktig og noe jeg virkelig trenger å jobbe med.. Så en flaske om dagen, og denne uken skal jeg huske å ta med flasken på jobb..

2. Ha hvertfall en sminkefri dag. 

3. Planlegge middager slik at vi spiser sunt og variert. 

4. Vaske badet fra gulv til tak. (herregud kan ikke fatte at jeg tar med dette som et mål, nå må jeg jo faktisk gjøre det)

5. Få nok søvn. Denne uken har jeg følt meg veldig sliten, så nå skal jeg være flinkere til å legge meg om kvelden.. 

 

 

Så, da gjennstår det bare å se hvordan det går denne uken, jeg satser på litt bedre resultat enn uken som gikk.. 

  

Håper dere liker disse innleggene, og at det kanskje kan motivere flere til å lage seg mål, enten om det er for uka eller for måneden.. 

Ha en fin dag alle sammen!!

 

 

Boligmesse, lunsj og vårfølelse.

 • 26.03.2017 kl. 20:53

Herregud for en herlig dag dette har vært.. Vi har virkelig fått kjenne følelsen av vår, i ettermiddag har barna lekt ute i hagen uten jakker.. Og vi har sitti ute i solveggen og drikki kaffe. Tidligere idag var jeg og Ole-Anders på boligmesse i vikingskipet. En boligmesse er ganske enkelt forklart en en messe med stands som er relevant for hjem og bolig. Det er alt fra kjøkkenleverandører, baderomsleverandører, alarmselskaper, taktekkere og husbyggerfirma. Det er veldig morsomt å gå rundt å se på hva de ulike har å tilby, og dersom man er ute etter noe spesielt kan man få ganske gode tilbud, fordi de fleste leverandørene kjører gode messetilbud.. Vi har veldig behov for et nytt dusjkabinett, og jeg fant et som jeg synes var veldig fint og praktisk med tanke på rengjøring, det var derfor veldig skuffende da vi kom hjem, tok mål og fant ut at det var for høyt for badet vårt... Fader altså... Det var jo perfekt.. Ja bortsett fra høyden da.. 

Et av høydepunktene med messen var foredraget som Otto (sinnasnekker`n) holdt, vi var på noe lignende i fjor, og jeg får alltid så sykt mye inspirasjon til å gjøre ting, altså som oppussing, her hjemme selv.. Så nå er planen allerede klar for kjellertrappa, for om det er en ting som Otto er god på å få frem er at ting ikke trenger å være dyrt, det trenger ikke å være stort eller vanskelig for at resultatet blir bra. Så nå skal det snekres, males og organiseres til den store gullmedaljen.. 

Etter noen timer med trasking på boligmessen meldte sulten seg, og vi bestemte oss for å ta en tur på Peppes. Der bestilte vi salat og pizza, farris og en kaffe. Veldig godt å få hvilt beina litt, og ikke minst å få fylt opp magen igjen. Og det var her vi ble enige om hva vi skulle gjøre i kjellertrappa, og at vi må få malt soverommet som vi egentlig har planlagt siden i fjorsommer... En skikkelig fin dag med andre ord, og som jeg nevnte i begynnelsen av innlegget så ble den avsluttet med den perfekte vårfølelsen.. DEILIG!!! Håper dere har hatt en flott vårdag!!!


 

Ready for some boyfriend-girlfriend time.

 • 26.03.2017 kl. 10:30

I går koste vi oss på tidenes beste slektstreff. Det var familien på min mamma sin side som møttes, og det har vi ikke gjort siden 1999, det er jo galskap. Det var så koselig å se alle sammen igjen, og jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang.. 

Dagen idag har jeg gledet meg til en stund, det har liksom blitt en liten tradisjon at jeg og Ole-Anders drar på boligmesse i vikingskipet sammen, og det skal vi altså idag. Ungene skal til farmor og farfar, så det blir litt etterlengtet kjærestetid i dag altså. Men først må jeg få i meg litt frokost, morgenen har egentlig gått i ett, vi har ordnet oss, ungene har spist og så fikk vi tatt litt bilder. Nå er jeg så sulten at jeg egentlig ikke har lyst på mat. 


 

Ha en fin søndag alle sammen.. Og husk å stille de klokkene som ikke har stilt seg selv! 

 

#antrekk #mote #trend #fashion #vår #klær 

 

Antrekk - Cord dress!

 • 25.03.2017 kl. 12:57

Hvem hadde trodd... At jeg, som holdt på å dø av de beige cord buksene, som alltid har sagt at jeg aldri skal kle meg i det igjen.. Hvem hadde trodd at jeg skulle stå her nå med en kjole i nettopp cord. Riktig nok ikke beige, men mørk blå.. Og guess what??? Jeg digger den.. Jeg bestilte denne for en god stund siden faktisk, og den har hengt i skapet mitt fordi jeg ikke har funnet en anledning i bruke den, og det er en liten utfordring at den ikke kan brukes sammen med mørke strømpebukser, det fungerer rett og slett ikke.. Den er nemlig aller finest med bare bien, men altså.. Det er mars, det er kaldt og det er helt uakseptabelt.. ENDA!!

Men idag ble den matchet med grå strømpebukse, da synes jeg ikke det ble sååå ille, men jeg liker den fremdeles best med bare bein.. Tenk deg bare bein og thigh high grå eller beige boots.. ja takk!!!! 

Hva synes du?? 

#antrekk #mote #fashion #trend #kjole #cord #vår

Vlog: Svar på spørsmålsrunden

 • 24.03.2017 kl. 21:39

Klare for en ny Vlog? Det ble plutselig jeg.. Jeg var veldig usikker på hvordan jeg skulle svare på disse spørsmålene, men så var plutselig mannen ute av huset, barna i seng og jeg hadde ingenting å gjøre, så da laget jeg rett og slett en liten video med svar.. 

Håper dere liker den!!! Og BTW beklager tassingen på gulvet, men det var en hun som gjerne ville være med.. 

 


Hadde satt veldig pris på tilbakemeldinger på filmen!!  

 


 

Hva skjer??

 • 24.03.2017 kl. 07:18

Seriøst hva er det som skjer om morgenen?? Dagen før kan jeg liksom tenke at i morgen skal jeg ordne meg litt ordentlig, for sannheten er jo den at jeg føler meg 10 ganger bedre dersom jeg bruker litt mer enn 10 minutter på badet om morgenen. Så kan jeg få skikkelig ånden over meg.. På kvelden altså.. Jeg tenker gjennom alt og er meget fornøyd.. Altså, nå er det ikke snakk om å sminke seg med partysminke altså, men bare det å ha på øyenskygge og foundation liksom.. 

Men så kommer morgenen da, jeg ligger i senga og er trøtt som en strømpe.. Jeg krabber ned på badet og står bare å ser på det trøtte ansiktet i speilet.. Jeg går på do, klasjer på maskara og litt eyeliner og vips så er jeg ferdig!!! Altså, det var jo ikke det jeg hadde tenkt, jeg føler meg gusten i huden og jeg føler jeg ser utrolig trøtt ut.. Men allikevel så orker jeg bare ikke tanken på å fikse meg noe mer.. 

 


 

Herregud jeg er glad for at jeg ikke har en jobb hvor jeg MÅ sminke meg ordentlig hver dag, det vet jeg ikke om jeg hadde orket.. haha... Enda jeg liker å fikse meg liksom!!!!

Så hva er det egentlig som skjer om morgenen, hvorfor blir man så "giddalaus" da man er trøtt?!? 

  

Enkel middag og minimalt med oppvask.

 • 23.03.2017 kl. 07:11

Ok, er du klar for tidenes enkleste middag med minimalt med oppvask?? Det var hvertfall jeg idag, derfor tok jeg utgangspunkt i en oppskrift jeg fant på nettet og laget min egen lille vri på den.. 

Pasta og kjøttboller er en slager hos mange barnefamilier tror jeg, men jeg kunne spist det uten barn også jeg altså.. Da det i tillegg er så enkelt som dette så roper jeg JA TAKK!!!  

Det du trenger er:

Kjøttboller

pasta (jeg brukte skruer)

Mais

Brokkoli

vann så det dekker det som er i kjelen. 

buljongterninger (jeg brukte 2) 

2 bokser hakka tomater

krydder etter eget ønske. Jeg brukte salt, pepper, timian og oregano. 

Litt ost til topping. 

 

Du kan jo også bruke andre grønnsaker, f.eks paprika, gulrøtter, blomkål, løk osv.

 

Slik gjør du: 

Ha kjøttboller og mais i en ildfastform, dette kan du bare la stå på benken til det andre er ferdig. 

 

 

Del opp grønnsakene og ha i en stor kjele. 

Ha oppi pasta (som ikke er kokt) 

Tilsett vann så det er over pastaen. Og bland inn buljongterningene og de hakkede tomatene.

La det hele koke til pastaen er ferdig, min tok ca 10 minutter. 

Krydre etter smak. 


Ha pastaen og sausen over kjøttbollene og maisen i den ildfasteformen. Bland godt. 


 

Ha over litt ost på toppen.. Sett den inn i ovnen på 200 grader og la den stå til osten er gyllen.  

Jeg tok jo selvfølgelig ikke bilde da den var helt ferdig, det glemte jeg i alt kaoset med lekser, sliten 1 åring og skravlete 4 åring.. Men du kan jo lage det selv så ser du hvordan det ble.. 

Den eneste oppvasken jeg fikk var kniven jeg brukte til å dele opp grønnsakene, kjelen som jeg laget alt i og den ildfaste formen. Og selvfølgelig tallerkner da.. Men det er ikke noe stress for jeg har oppvaskmaskin jeg. hehe!! 

 

NYT!!!

#mat #middag #oppskrift #kosthold #barnefamilie #familie 

 

 

Innkjøp - kids clothes

 • 22.03.2017 kl. 16:57

Etter turen til veterinæren idag så tok jeg og Nathalie oss en tur på kjøpesenteret. Hun hadde fått noen penger til bursdagen sin og skulle kjøpe penal til tusjene sine. Da vi kom dit var hun veldig klar på at hun skulle bruke pengene sine å kjøpe en nydelig genser også. Så etter å ha vært på lekebutikken for å kjøpe penal med Elsa og Anna på tok vi turen inn på H&M og der fant hun ikke bare en genser, men en bomberjakke, bukse og genser. Hun valgte ut alt helt selv, og jeg må innrømme at jeg er ganske imponert over klessmaken hennes. Jenta er 4 år liksom, hehe!! 

 

Etter shoppingturen vår var det bare å komme seg hjem, jeg har fått ryddet og ordnet litt her hjemme, det trengtes kan du si.. Skulle ha vasket vinduer også, men det er så kjedelig at jeg orker ikke.. Ulempen med våren er den sola vet du som lyser rett på vinduene og viser hvor møkkete de egentlig er.. 

Håper dere har hatt en fin dag!!  Her sitter jeg å vurderer om jeg skal trene eller ikke.. Frister ikke så veldig mye, for jeg har fått sykt vondt i leggene etter gåturen min med vintersko på mandag!! Men så er det jo egentlig bare en utrolig dum unnskyldning.. Lenge leve motivasjon!! 

 

Kaffe, fri og julemusikk!

 • 22.03.2017 kl. 09:06

God morgen fine!!

I dag har jeg fridagen min, og Nathalie er hjemme sammen med meg. Vi skal ut på farten om en liten stund, hun skal nemlig få være med til veterinæren idag, Neo skal ha vaksine og Nathalie hadde behov for litt mammatid, så da måtte vi jo få til det! Nå sitter jeg å spiser frokost og Nathalie hører på pulverheksa sanger, og jeg får jo nesten julestemning fordi hun hører på julesangene til pulverheksa, hehe. Ute derimot er det så langt fra jul.. Der er det faktisk ganske vårstemning idag. Solen skinner fra blå himmel og gradestokken viser at temperaturen stiger. Deilig!! 

Hva vi skal etter veterinærbesøket vet jeg ikke helt, men det får vi se. Det er jo så fint vær, så vi må nok ut en tur.. 


BTW så må jeg seriøst få meg et kamerastativ, for da jeg tok disse bildene så balanserte kamera mitt oppå en lekegarasje som ble plassert oppå spisebordet.. Det er jo håpløst, haha!!! 

 

Jeg er så glad i disse fridagene som jeg har av og til. Det å få et lite avbrekk med en rolig morgen midt i uka er helt ubeskriveldig, og det å ha muligheten til å gi barna fri på en helt vanlig onsdag er jeg også veldig glad for. Idag ble det bare Nathalie som fikk fri, men det er rett og slett fordi jeg ser for meg en liten katastrofe dersom jeg skulle hatt med Storm Aleksander til veterinæren.. Huff.. Den lille gutten med så sterke meninger som ikke gjør annet enn det han absolutt vil, jeg ser for meg at han sitter midt på gulvet og skriker fordi han ikke får gå akkurat dit han vil. Altså, han er ikke så ille altså.. Han er stort sett glad, men det er bare det at han har oppdaget at han har egne meninger, og det liker han å teste ut litt. Ganske normalt og ganske slitsomt av og til.. #mammalivet

 

Nå må jeg legge fra meg dataen og få ordnet litt her før vi drar. Jeg tenkte jeg skulle børste gjennom pelsen til Neo før vi drar.. Nevnte jeg at han har sykt mye pels?!? hahahah!!!

Ha en fin dag da!!! 

 


 

Åpne øynene!

 • 21.03.2017 kl. 20:04

De omgivelsene vi befinner oss i har veldig mye å si for følelsen vi har inni oss. Omgivelser vekker følelser. Bare her i lille Norge finnes det utrolig mange flotte steder. Jeg er veldig tiltrukket av vann, sjø, hav, bekker, elver, fossefall... Ja takk!!! Det er noe utrolig vakkert med vann, og et er vakkert utover det man kan se. Jeg vet ikke helt hva det er, men det ligger kanskje litt i den følelsen av uendelighet, stillhet, kraft, ro, renhet... Jeg vet ikke.. Vakkert er det hvertfall, og dersom jeg skal ta bilder er det ofte vann av noe slag jeg trekker mot. 

Mitt nærområde er ikke akkurat preget av vann, hvertfall ikke i umiddelbar nærhet, her er det jorder på alle kanter. Jeg kjenner at jeg ofte trekker mot andre steder i Norge, steder jeg synes er ubeskrivelig vakre. Steder jeg kunne tenke meg å se. Og det er klart at det finnes mange flotte steder i Norge, men jeg er av den oppfatningen at jeg ikke er den eneste som forelsker meg i andre steder enn det som er hjemme. Det er vel nettopp sånn at man veldig lett ser seg blind på det som er rett utenfor dørene. Man glemmer liksom litt å åpne øynene og virkelig SE! 

Det er jo egentlig veldig trist, for man går glipp av så utrolig mye. Mitt nærområde består ikke av vann, men som sagt så er det jorder på alle kanter, og dersom jeg virkelig åpner øynene og SER så er det ikke så ille det heller.. Det har på en måte litt de samme kvalitetene som vann, ikke i form altså, men i følelse.. Det uendelige, rolige, stillheten.. Synet av solen som går ned på andre siden av jordet her tar pusten fra meg nesten hver dag, da våren kommer og jordene strekker seg grønne og fine utover horisonten og for ikke å snakke om fuglelivet.. Det er jo vakkert.. Og det skal jeg prøve å ikke glemme. Så må du se litt ekstra godt på dine omgivelser også.. 

 

Jeg synes himmelen har sine vakre særpreg de ulike årstidene, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for når jeg synes den er finest, men en ting er sikkert og det er at nå da våren er på vei, himmelen har fått en flott blåfarge, skyene er lette og solen farger himmelen rosa og rød, ja da er det ganske så vakkert.. Synes du ikke?!? 

 

Jeg tror det jeg vil med dette innlegget er å få andre som er som meg til å åpne øynene også, for jeg er helt sikker på at ditt nærområde også har noe vakkert ved seg.. Eller hva?!? 

Hva fascinerer meg

 • 21.03.2017 kl. 06:13

I går kveld begynte jeg å tenke litt på ting som er synes er litt rart, morsomt, spennende og litt skummelt. Rett og slett ting som fascinerer meg. Vi mennesker er ganske fantastisk skrudd sammen, men av og til skjønner jeg ikke helt hvordan vi fungerer, og det er ikke alltid at jeg klarer å se logikken i alt. Vel her kommer det... 

  

 

Hva som fascinerer meg:

 

1. Hvordan tankene kan skape sin egen virkelighet

2. Hvordan hørselen blir 10 ganger bedre da det er mørkt og man er redd. Det gjør jo gjerne at man blir enda mer redd. #overlevelsesmekanisme

3. Hvordan noen mennesker er skrudd sammen sånn at de helt av seg selv klarer å våkne til samme tid hver eneste dag. 

4. Hvordan det av og til kan virke som om noen leser tankene dine og sier det du tenker på rett før du gjør det selv. 

5. Hvor forskjellige vi mennesker egentlig er. Både på innsiden og utsiden.

 

 

 

Hva er det som fascinerer deg? Med mennesker eller med verden generelt?!? 

  

 

Hva barn forteller!

 • 20.03.2017 kl. 18:17

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne eller hvordan jeg skal begynne i dette innlegget. Det er kanskje et innlegg som mange synes er rart, og som enda flere velger å ikke lese, men som mange burde lese. Spesielt deg som har barn, har tenkt å få barn eller har barnebarn.. For noen kan det kanskje virke veldig rart, noen tenker at det bare er fantasien som løper løpsk, mens for andre er det helt normalt, og det er helt greit.. 

Jeg viser til overskriften. "Hva barn forteller". I denne sammenhengen viser jeg til noe som barn forteller som vi kanskje ikke tar helt på alvor..

 

"Mamma, da jeg var voksen så likte ikke jeg sånn mat.... Mamma, da jeg var voksen før så døde jeg og så kom jeg til himmelen, så ble jeg meg".

 

Hva er dette for noe tull tenker du kanskje? Noen kjenner det kanskje igjen også?? Da lurer jeg litt på hvordan du tok det i mot?? For det virker veldig rart, det kan være ubehagelig og det kan virke som fantasi. Men, og det er et stort MEN!!! Det er så viktig at vi tar det på alvor, barna våre har kanskje minner om noe som har skjedd tidligere, og disse minnene skal vi hjelpe dem å snakke om, ikke hjelpe dem med å stenge det inne. Vi vet noe om at barn er mer åpne for det vi ikke kan se, det kan være alt fra gjenferd, til minner fra et tidligere liv. Dette er noe som for meg er ganske enkelt å forholde meg til, nettopp fordi jeg tror på det selv, men det er det ikke alle som gjør og det er også helt greit, men det betyr ikke at barna våre ikke skal få gjøre det.. 

For det er sånn at dersom barna forteller noe de husker, eller noe de ser, så er det noe som for dem er virkeligheten, det er noe som de har behov for å snakke om og bearbeide. Ved å la barna våre snakke om dette, ved å vise forståelse så gjør vi det mindre farlig. Dette er utrolig viktig for barna, dersom de blir redde for det de ser eller minnene sine, så føler de seg alene, de slutter å snakke om det, og stenger det inne. Det betyr derimot ikke at det blir borte, de blir bare tvunget til å bære på alt selv. 

Jeg sier ikke at man skal lyve for barna sine dersom man ikke tror på det selv, jeg mener bare at man skal lytte, man skal være der, og dersom man får spørsmål om man husker noe selv, eller har sett noe selv, men ikke tror på dette, så kan man si det, men man må også få frem at vi alle er forskjellige, og at det er helt ok at barnet tror på det selv om mamma eller pappa ikke gjør det. Man må vise at alle har rett på sin egen virkelighet og at det ikke gjør deg rar dersom man tror på noe annet enn de andre. 


Bilde fra pinterest
 

Jeg vet ikke hva dere tenker om dette, jeg vet ikke om dere har noen erfaring med dette selv, eller om dere har tenkt noe på det i det heletatt, men det jeg håper er at jeg med dette innlegget har fått dere til å tenke over det, og kanskje dere er litt mer klare for å svare på spørsmålene som kanskje en gang kommer.. Fordi det er så viktig for barna våre at de blir tatt på alvor, at de ikke blir skremt av det som for dem er virkeligheten, og at de ikke føler seg dumme. Det er viktig at mamma og pappa er der og lytter selv om alle andre kanskje ikke gjør det.. Det er vår jobb som foreldre... 

 

#mamma #tanker #barn #familie #livet #virkelighet 

Ukens mål!

 • 20.03.2017 kl. 06:47

I går hadde min navnesøster Kaja (Hverdagslykker.blogg.no)  skrevet et innlegg med målene hun hadde for uken. Dette er jo utrolig smart, for selv om man setter seg mål, eller selv om jeg setter meg mål, jeg kan jo bare snakke for meg selv, så synes jeg det er alt for enkelt å snike meg unna mine egne mål. Det som er så komisk er jo at det bare er meg selv jeg lurer.. Men dersom man skriver det ned, og deler det her, og kanskje til og med binder meg til å oppdatere dere på hvordan det har gått, så har jeg jo ikke så mye annet valg enn å gjennomføre.. Så jeg tenkte jeg at jeg skulle starte min egen lille kategori på denne bloggen, UKENS MÅL!  Her kommer jeg til å dele mine mål for uken som kommer, samt en oppdatering på hva jeg har oppnådd. 

 

UKENS MÅL!

1. Gå tur hvertfall 1 gang i løpet av uka.

2. Trene 2 dager i løpet av uka. Jeg skal løpe hvertfall 5 kilometer den ene gangen, og ha mer fokus på styrke den andre dagen. 

3. Jeg skal ikke la meg friste til å spise godteri  midt i uka.

4. Jeg skal drikke 1 flaske med vann hver dag. 

5. Jeg skal skrive innlegg på bloggen med mening, ikke så mye svada.. 

 

Nå får vi se da, hvor mange av disse målene jeg har gjennomført da uken er over.. 


 

 

Søndagsmiddag!

 • 19.03.2017 kl. 18:48

Etter noen timer ute i det fine været var det godt å komme seg hjem. V i koste oss med kaffe og kjeks på sofaen til stor glede for de små. Eller de fikk ikke kaffe altså, men kjeks fikk de.. 

Så var det tid for middag, og på menyen sto det hjemmelaget lasagne, det er vel kanskje noe av det beste jeg får, og jeg har etter min mening en veldig god oppskrift på den som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.. Det er ca like lett som å lage de ferdigvariantene, så ingen grunn til å velge noe som smaker mindre godt med andre ord. 

 

Først kommer en liste over hva du trenger:

Kjøttsaus:

1 pakke Kjøttdeig

1 løk

3 fedd hvitløk

1 glass tomatpurre

2 bokser hakkede tomater

salt og pepper

basilikum og timian

 

Hvit saus/ostesaus:

150 gram smør (sånn ca)

ca 6 SS smør

8 dl melk, eller nok melk til at den får passe tykkelse

Muskattnøtt

salt

Babybell ost

 

+

Litt ost til å ha på toppen og lasagneplater til å ha mellom lagene.

 

 

Sik gjør du:

Jeg begynner med kjøttsausen.


Hakk løk og hvitløk.


Og steik i den panna til den er blank. Tilsett kjøttdeigen og steik videre til den er gjennomstekt, så krydrer du med salt, pepper, timian og basilikum etter smak. 


Da kjøttdeigen er ferdig stekt og krydret så har du i tomatpurre. Bland den godt inn. 


Tilsett de hakkede tomatene. 


Rør den godt inn og la den stå på middels varme.

 

 

Da kan du begynne på ostesausen.. 

Den mengden jeg laget idag er nok til å ha et lag mellom, og et på toppen, dersom du bare ønsker å ha ett lag med denne sausen så kan du halvere oppskriften. 


Lag en jevning av smør og mel. Tilsett melken og la den koke opp. Rør godt slik at den ikke brenner seg i bunnen. Skru ned temperaturen litt, smak til med salt og muskatt. Deretter tilsetter du osten. Jeg bruker 3 babybelloster. Rør rundt til osten er smeltet. 


Så begynner fordelingen.. Begynn med kjøttsausen.. Ha et godt lag nederst i formen. Jeg pleier ikke å smøre formen, men det kan du gjøre dersom du ønsker det.. 


Ha  på et lag med plater..  Jeg bruker fullkornsplater som jeg har kjøpt i Sverige, får sikkert kjøpt det i Norge også. 


Deretter et lag med ostesaus. (Dette laget kan du droppe dersom du ønsker det. Da fortsetter du i så fall bare med kjøttsaus).. Etter dette laget begynner jeg på nytt igjen. Kjøttsaus, plater og ostesaus på toppen igjen. 


Da ser det slik ut. 


Avslutt med litt revet ost på toppen. 


Få gjerne litt hjelp av nysgjerrige barnehender. 


Steik den midt i ovnen på 225 grader i 25-30 minutter. Følg med så den ikke blir for mørk på toppen. Det er veldig forskjell på ovner, så vanskelig å si hvor lenge du må steike din. 


Ferdig!!!

 

Server gjerne med en grønn salat og hvitløksbaguetter!!!

 

 

NAM!!!!

#mat #kosthold #middag #oppskrift#matglede #lasagne
 

Nightsky fra bilen

 • 18.03.2017 kl. 19:33

Etter en dag med kos, familietid og avslapping er vi nå på vei hjem igjen. To små trøtte bak i bilen og verdens fineste farge på himmelen foran oss. Kveldshimmelblå er herved min favorittfarge.

Jeg er veldig spent på hvor lang tid det tar før de to små sover, for akkurat nå høres de ikke veldig trøtte ut. Men vi har enda en stykke igjen før vi er hjemme.

Det har vært så koselig å endelig få se huset til mamma og pappa. Og så har vi jo fått tidenes beste middag, og det er jo heller ikke så ille. Nathalie er nok også ganske fornøyd for hun har fått være med å bake kanelboller og så fikk hun prøve badekaret, så nå ønsker hun seg badekar hjemme også. Hehe!!

Jeg har tilbragt mye tid i horisontalen idag, og det var heller ikke så ille. Så godt å bare ta det helt med ro. Tror kanskje vi må begynne å reise bort hver helg jeg.

Vi har hatt det veldig koselig, og det må ikke bli så lenge til neste gang.

Håper dere har hatt en fin lørdag!!

Gleder meg!

 • 17.03.2017 kl. 05:50

FREDAG!!!

Jeg er skikkelig trøtt. Ok den starten der har jeg hatt før, men jeg er det altså... Øya er så tunge at jeg nesten ikke ser skjermen foran meg.. Men jeg er klar for jobb jeg. Blir en relativt kort dag på meg idag, jeg skal avspasere fra 13.00 fordi vi skal reise bort i ettermiddag, rett hjem, pakke i bilen og hente unga før Ole-Anders er hjemme fra jobb, da er det bare å hoppe i bilen og dra. Jeg gleder meg skikkelig, vi skal nemlig hjem til mamma og pappa. De flyttet i Januar og vi har enda ikke vært å sett det nye huset.. Det er insane.. Vi bor jo egentlig ikke langt unna hverandre, men det er for langt til at man kan ta en ettermiddag sammen, det er 2 timer å kjøre. Jeg føler det skjer noe hele tiden også, så vi har jo aldri tid til å ta en hel helg der. Av og til kjenner jeg på at avstanden er litt for stor, at jeg skulle ønske at vi bodde nærmere hverandre slik at jeg kunne se de mer, og slik at barna kunne se de mer. 

Men nå skal vi hvertfall nedover, og jeg gleder meg... Men aller først!! jobb!!

 

PS: Tenkte foresten at jeg skulle avslutte spørsmålsrunden på søndag, så dersom dere har noen flere spørsmål til meg så er det bare å legge igjen de i kommentarfeltet under her!

 

Ha en fin dag solstråler !!

 

Blogginspirasjon!

 • 16.03.2017 kl. 20:35

Å skulle finne noe å blogge om hver eneste dag er ganske vanskelig, og jeg har jo tidligere tipset dere om å skrive en liste over ting du kan skrive om. Denne listen bør du ha lett tilgjengelig slik at du kan oppdatere den da du kommer på noe. Jeg skriver det ned på mobilen min i en notat-app som heter Keep. Veldig enkelt og greit.. Men altså, dette innlegget skal handle om noe litt annet, nemlig HVOR jeg finner inspirasjon til ting jeg skal skrive om. 

 

1. Radion

Det er ofte ikke så mye som skal til før jeg finner inspirasjon. Det kan være nok med å høre et ord som jeg assosierer med en følelse jeg har hatt f.eks. Det kan være nok til å skrive et helt blogginnlegg. 

  

2. Et program på TV

Dette blir litt som over. Bare at her finner jeg mye i bilder eller små klipp, igjen så handler det jo om en følelse jeg får. Eller noe jeg kan kjenne meg igjen i, noe jeg blir rørt av, eller noe jeg blir sint eller irritert av. 

 

3. Quotes

Det finnes mye god tekst i et godt quote. Man kan lett bygge videre på noe som virkelig treffer en i hjertet.  

4. Blogger

Man skal ikke kopiere det andre gjør, det er veldig viktig for meg, MEN det er så absolutt lov å finne inspirasjon i andre sine blogger. Tips til hvordan man kan ta bilder, temaer man kan skrive om eller kanskje til og med en debatt man kan føre videre.. 

 

Man kan veldig lett finne inspirasjon, men det som er aller viktigst er å er at du skriver om noe som du virkelig bryr deg om, det er de innleggene som blir aller best. Selv om andre liker mote, så trenger du ikke skrive om det dersom du ikke liker det. Om andre liker trening, så må du ikke skrive om det om du ikke har lyst.. Tenk på hva DU vil, og du kan finne mye motivasjon. 

 

 

Blogg, påvirkning og opp og nedturer.

 • 16.03.2017 kl. 06:17

Blogg.. En mediekanal til deling av glede og sorger, men også en påvirkningskanal. Det kan vi ikke kommen utenom lengre.. Det er jo ikke sånn at vi aldri ble påvirket før, for det ble vi jo. Om det var reklame på TV, reklampeplakater eller et program på TV, vi ble påvirket, men kanskje ikke like hyppig og nært som nå. Vi har tilgang på nett og blogg når vi vil, det er så mange bloggere der ute at jeg hvertfall ikke har oversikt. Og det finnes mange forskjellige bloggere, takk og lov.. En ting som er sikkert er at man lett kan få følelsen av at noen har det perfekte liv på en blogg, at noen aldri har nedturer, krangler eller bruker joggebukse. Og i de aller fleste tilfellene så er jo ikke dette sant.. Men det er jo med å dele seg selv 100% det er det ikke mange som orker, og det skal man egentlig ikke måtte gjøre heller.. Alle har behov for litt privatliv. Men allikevel så kjenner jeg jo på den kjipe følelsen av at noen har fått alt og jeg ingenting etter å ha lest gjennom noen blogger. Alle er så pene, så smarte, de får være med på så mye morsomt og de lever drømmelivet.. 

  

Nettopp derfor er jeg den første til å innrømme at det programmet som går på TV i disse dager om en gjeng bloggere som lar oss følge dem i 1 år, nemlig Bloggerne, er helt fantastisk. Jeg har sett hver eneste sesong som er vist, og liker denne sesongen litt ekstra godt merker jeg. Kanskje nettopp fordi det er fokus på det ikke perfekte. Selv om dette programmet helt sikkert ikke viser 100% av sannheten akkurat som en blogg, så viser det hvertfall mer nedturer. Selv om jeg ikke synes det er flott at noen er lei seg og sliter, så skal jeg innrømme at det er litt godt å se at jeg ikke er den eneste om du skjønner. De pene, smarte og freshe jentene som har det "perfekte liv" sliter også av og til, og det gjør på en måte at jeg ikke føler meg så jævlig dårlig selv, for det er faktisk helt ok og ikke føle seg best hver eneste dag.. 

 

Snaps from my day!

 • 15.03.2017 kl. 20:24

Nå er jeg sånn passe sliten kan du si.. Det føltes egentlig helt greit frem til jeg satte meg ned i sofaen etter en veldig lang dag med kurs og togkjøring, og da kjente jeg liksom at jeg bare ble helt borte.. Så da måtte jeg rett og slett gi meg selv 5 minutter hvor jeg bare kunne se rett inn i veggen og la tankene flyte.. 

Nå er jeg litt mer på igjen, og klar for å skrive litt til dere. Jeg har jo som jeg fortalte før idag vært i Oslo på kurs idag, og for meg som er bosatt i relativt lille Hamar er jo Oslo ganske så eksotisk, og idag kjente jeg litt ekstra på den følelsen.. Det var liksom litt som å hoppe rett inn i en annen årstid enn hva vi har her hjemme. Plutselig var det vår helt på ordentlig.. Det var sol, det var varmt og det var yrende folkeliv, akkurat det siste der vet jeg ikke helt hva jeg synes om. Det kan jo bli for mye folk også... #bondeknøl 

Å fortelle dere om kurset i seg selv blir ikke veldig spennende for dere med mindre dere har en interesse for digitale verktøy i barnehagen, for det var nemlig det jeg har vært på kurs i. Jeg synes jo det er veldig spennende, og det finnes utallige muligheter.. Alt er ikke bare Viaplay og Netflix for å si det sånn.. 

Men altså ikke mer inn på det nå, jeg tenkte heller jeg kunne dele noen snapmoments med dere fra dagen min. Jeg føler jeg har spist mer i dag enn jeg har gjort på hele uka ellers, men litt godt det å, er man på tur, så er man på tur.. 

Dagen startet relativt tidlig på togstasjonen i Hamar. Litt kaldt, og akkurat da angret jeg litt på at jeg hadde valgt joggesko, men det skulle jeg bli veldig glad for utover dagen. 

 


Soloppgangen fra togstasjonen. 
 

 

Dagens lunsj, dessertbordet var så stort at jeg ikke klarte å velge, så derfor ble det to desserter - huff

 

Etter kurset var det litt tid å slå ihjel, så da fant vi veien til slottet og tuslet oss nedover mot Oslo S. Bare jeg som er fascinert av slottet? 


Jeg fikk også se årets første vårtegn... Herregud så deilig!!! 


Selvfølgelig en obligatorisk selfie på slottsplassen. 

 


Og litt mer mat før togturen.. 
 

Må jo bare si at jeg har hatt veldig hyggelig selskap idag også, og det gjorde jo turen ekstra morsom. Veldig godt at vi kan dra flere på kurs sammen, da får man liksom en helt annen opplevelse av hele greia.. 

 

Har hatt en veldig spennende, lærerik, inspirerende og koselig tur til Oslo idag, og nå er jeg mer enn klar for å legge meg egentlig.. Men først skal jeg gå gjennom notatene fra kurset. 

 

 

 

En litt annerledes dag!

 • 15.03.2017 kl. 06:05

Det er onsdag, en helt vanlig onsdag, men allikevel så er denne dagen litt annerledes. Jeg angrer litt på at jeg ikke lot fornuften seire i går kveld og la meg da jeg egentlig hadde tenkt, for jeg er ganske så trøtt akkurat nå. Vekkeklokken ringte litt for tidlig idag, 05.00 Det er jo egentlig natta det... Men jeg er ganske sikker på at denne dagen skal gå bra allikevel.. Det blir en lang dag, men jeg er ganske sikker på at det blir en spennende dag.. Om en times tid skal jeg være på togstasjonen på Hamar for å ta toget til Oslo. Litt nervøs for at jeg ikke skal rekke toget (noe som helt sikkert ikke kommer til å skje da jeg helt sikkert kommer til å stå der i 20 minutter å vente fordi jeg er så tidlig ute), og litt nervøs for at toget skal bli forsinket. Jeg skal nemlig til Oslo på kurs, og det gleder jeg meg veldig til. Spennende å tilegne seg lit ny kunnskap. 


-Trøtt -  

Håper virkelig at kurset lever opp til forventningene og at vi sitter igjen med mye god kunnskap etter endt dag.. 

Ha en fin dag!!! 

Hva jeg liker ved vinteren.

 • 14.03.2017 kl. 20:08

Nå som vinteren er på hell syntes jeg det var på sin plass å tenke litt tilbake og finne noen ting som jeg liker med vinteren.. Du vet bare sånn for å være klar til nesten vinter.. Greit å ha noe positivt å se frem mot, og ikke bare kulde og dritt.. Hehe!!! Neida, men det finnes jo faktisk noen fine ting ved vinteren også, og jeg har jo selvfølgelig laget meg en liste..

Here we GO!!!

 

Den lune følelsen man får da snøen kommer. Det skjer liksom noe da det blir snø, det går fra å være mørkt og kaldt til å bli litt lysere og lunere.. 

_____________________________________________________

Renheten.. Igjen så er det jo denne snøen da. Den hvite snøen som er så ren!! Eller den ser hvertfall ren ut på avstand.

_________________________________________________________

Barndomsminner. Jeg liker å tenke tilbake på vinteren da vi var unge. Vi lekte ute i snøen i mange timer, laget snøhuler, akte og gikk på miniski. Jeg tenker også på skiturene jeg hadde med mamma, pappa og bestefar. 

_______________________________________________________

Det går over... Altså, jeg vet ikke om det er så positivt da, men den går jo over.. Da man er lei av kulde og glatte veier, så er det jo snart vår.. 

_________________________________________________________

Sparkturer. Det finnes vel ikke mye som er bedre enn en tur med spark. Det er ikke ofte vi har sparkføre lengre, men da det først er det så blir jeg sååå glad!!!

_________________________________________________________

  

 

Hva liker du ved vinteren??

 

 

 

Moodboard master bedroom

 • 14.03.2017 kl. 06:41

I går kveld skrev jeg et innlegg om hva jeg drømmer om, ett av punktene på denne listen var å bygge på huset slik at vi får litt bedre plass. Den gangen vi skal bygge på blir det nytt soverom på oss ettersom vi tenker at ungene kan få ha soverom i samme etasje. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til dette rett og slett fordi jeg kan få soverommet jeg alltid har drømt om. På tegningene vi har laget er det eget walk in closet på soverommet og det er god plass til seng og andre møbler. Jeg drømmer om mørke farger slik at man får en romantisk og lun look. 

Jeg tenkte jeg skulle begynne dagen med å dele et master bedroom moodboard med dere. 

 

Enjoy!

 


 

What I dream about right now!

 • 13.03.2017 kl. 19:51

De fleste har noe de drømmer om fra tid til annen, og jeg er intet unntak. Noen drømmer er store, noen drømmer er små, noen kan man lett oppfylle, mens andre krever litt mer arbeid, tid og kanskje til og med penger.. Drømmer er sunt å ha fordi det gjør at man står på litt ekstra. Det gjør at man har noe å jobbe mot i stunder som kanskje er litt vanskelig. Mine drømmer er veldig viktig for meg fordi jeg liker å ha noe å se frem mot. Jeg liker å ha noe å strekke meg etter. 

 

Jeg drømmer om:

 

1. Bygge på huset. 

Dette er en sånn drøm som hører til fremtiden. En drøm som koster en god del penger, men som jeg vet vi vil oppnå om en stund. Vi ønsker å bygge på huset slik at jentene kan slippe å dele rom da de blir litt større, og vi ønsker å ha litt større stue. I tillegg så kunne vi fått muligheten til å ha et eget kontor dersom vi bygget på, og det virker også veldig fristende.. Det er et eller annet program som går på tv, jeg tror det er superoppusserne eller noe sånn, og designeren der sier at det å ha et hus som er tilpasset familien øker livskvaliteten, og det kan jeg absolutt tro på.. 

 

2. Reise til Paris

Det er mange steder jeg kunne tenke meg å reise, men jeg drømmer aller mest om å kunne ta med meg mannen min opp i Eiffeltårnet og nyte utsikten, kjenne kicket man får av den ekstreme høyden, og ikke minst oppleve romantikken som jeg ser for meg at preger hele Paris. 

 

3. Være med på en ordentlig photoshoot

Dette her er kanskje litt rart, men det kunne jeg virkelig tenke meg.. Altså få hele pakka, bli stylet med hår og sminke og bli fotografert av en profesjonell fotograf. Hadde vært veldig morsomt å se resultatet og få oppleve hele greia...

 

4. Lære meg spansk

På skolen hadde jeg mer enn nok med engelsk som språk. Derfor valgte jeg ikke et ekstra språk da vi skulle velge tilvalgsfag. Men idag skulle jeg virkelig ønske at jeg kunne spansk.. Ikke nødvendigvis å skrive spansk, men å kunne snakke språket og forstå hva andre sier.. 

 

5. Løpe 1 mil i strekk

Dette ligger ganske lang frem i tid, for akkurat nå er jeg ikke noen løpeguru akkurat. Dersom jeg skal nå denne drømmen, eller målet eller hva man kan kalle det så må jeg jobbe mye mer med løpingen. Og så har jeg lyst til å kunne løpe ute i skogen, jeg liker nemlig aller best å løpe i skogen på smale- smale stier som gjør at jeg må konsentrere meg skikkelig om hvor jeg skal sette beina. Det er da jeg har best utholdenhet. 

 

Alle disse drømmene er jo noe som er ganske oppnåelige, og noe jeg virkelig ønsker å jobbe mot. Man har jo aldri noen garanti for at man skal oppnå drømmene sine, men jeg er absolutt villig til å gjøre en innsats for at jeg skal få oppleve alt dette i løpet av livet. Og jeg vil også tro at listen blir lengre etterhvert. 

  

Har du noen drømmer?

 

 

 

 

Hva er overfladisk?

 • 13.03.2017 kl. 06:23

Å bry seg om hvordan man ser ut, hvordan sminken er eller hvordan klær man har er overfladkisk. Det skal ikke ikke bry oss noe om, ikke tenke noe på. Om vi gjør det er vi overfladiske, om vi gjør det blir vi lett stemplet som dumme. Mote og skjønnhet betyr ingen ting. Om man er på en viss måte, gjør noe som ikke er helt innafor normalen eller bryr seg om mer enn bare miljø, historie og samfunnet, da er man dum. Da har man ikke noe å komme med, det er ikke nødvendig å høre på hva de sier, og det er helt ok å fortelle dem at de er dumme. 

Men da lurer jeg... Hva er det som er overfladisk?? Å bry seg som klær, sminke og utseende samtidig som man er opptatt av samfunnet, miljøvern og historie, eller er det mer overfladiske å bry seg mer om hva folk gjør, hvordan folk kler seg, sminker seg eller hvilken farge de har på håret. Jeg er ganske sikker i min sak, og det er at det er helt innafor å være opptatt av klær og sminke samtidig som man interesserer seg for samfunnet. For meg er det det som er smart, det er det som er spennende mennesker.. Mennesker som ikke har annet å komme med enn å bry seg om hva andre gjør er det ikke så spennende å høre på heller. 

Samfunnet vårt er i endring, ting som før i tiden ble sett på som unødvendig er i dag for mange ganske nødvendig. Det som før ble sett på som unaturlig er idag naturlig, og sånn er det bare.. Samfunnet er i endring, og vi må følge etter enten vi liker det eller ikke.. 

  

Har jeg lov å skrive om småbarnslivet?

 • 12.03.2017 kl. 19:59

For en stund siden spurte jeg dere hva dere kunne tenke å lese om på bloggen min, og en av de tingene som dukket opp var småbarnshverdagen. Dette punktet noterte jeg meg i listen min over potensielle temaer å blogge om. Men så har jeg liksom kjent litt på det at jeg egentlig ikke burde eller har lov til å skrive om det. Rett og slett fordi jeg vil få det til å fremstå som så alt for perfekt.. For det er jo egentlig ikke lov å ha fokus på det positive, fordi det da kan føre til at andre ikke føler at de gjør en god nok jobb.. Men så tenker jeg FADER heller... Hvorfor skal man ikke få lov å skrive akkurat det man tenker og føler.. For sannheten er jo den at det egentlig er FADER så perfekt!!! 

Det handler ikke om at JEG er den perfekte mammaen, eller gjør alt riktig, for det gjør jeg så absolutt ikke.. Jeg blir sint, jeg blir irritert og jeg blir sliten.. Men sannheten er den at det jeg sitter igjen med etter endt dag da barna er i seng er en enorm glede. Ikke en glede over at de endelig har lagt seg og ting er stille, men en glede over dagen som har vært, og tiden jeg har hatt sammen med familien min. 

Jeg er ikke en mamma som trenger å finne på ting med barna hele tiden, vi drar ikke på utflukter hver eneste helg. Men jeg er her for barna mine dersom de trenger meg, og jeg støtter dem der det trengs. Helt fra starten av har det vært viktig for meg å oppdra barn som klarer å finne på ting selv, som kan leke uten at de voksne skal være med. Det er viktig for meg at barna lærer seg å bruke fantasien sin. Av og til kjeder de seg, men det tenker jeg de bare har godt av, det er jo det som setter i gang fantasien. Dette har gjort at hverdagen er ganske enkel for oss. Jeg kan helt fint ordne her hjemme mens barna leker, om det er klesvask, husvask eller oppvask. Og om jeg har lyst kan jeg helt fint sette meg ned i sofaen etter middag og ta en kopp kaffe, og det setter jeg veldig pris på. Nå høres det vel ut som at jeg aldri gjør noe med barna mine, men det gjør jeg altså, vi perler, vi tegner, vi danser og går tur, men det jeg vil få frem er at de helt fint klarer å finne på ting selv også, og det er nettopp det som gjør småbarnslivet litt enklere. 

Men en ting jeg har kjent på etter at nr 3 kom er dette med grensesetting. Jeg synes det er utrolig mye vanskeligere å sette grenser for han minste enn for jentene, og dette henger nok sammen med at jeg ønsker å holde på babyen min så lenge som mulig. Men jeg har begynt å innse at det ikke fungerer helt, for til sommeren blir han faktisk 2 år. Han er dermed langt i fra noen baby lengre, og behovet for grenser blir større. Jeg jobber veldig med meg selv da det kommer til grensesetting for han, og det merker jeg på han også, for han er langt i fra fornøyd hele tiden.. Han synes ikke det er veldig kult at mamma sier nei, men sånn er det bare, og det viktigste er at jeg står i det og holder på mitt.  

Men jeg er langt i fra perfekt, jeg er ingen supermamma! Jeg irriterer meg grønn over at 4 åringen skal bruke så vanvittig lang tid på alt hun skal gjøre, om det er å sette på pysj, vaske hender eller ta på sko.. Hun skal bare... Og da blir jeg irritert.. Jeg blir frustrert over at begge jentene pirker i middagen sin, og jeg blir mektig irritert da Storm Aleksander ikke vil spise opp det han har på tallerkenen sin fordi han heller vil ha noe annet.. Jeg blir sint, jeg blir irritert og jeg blir stressa.. Men det hører liksom med.. Og jeg har valgt å ha fokus på det som er positivt, for da alt kommer til alt så er faktisk alle protestene også positivt. Fordi det betyr at man setter grenser, at barna lærer. Og dette er med på å gjøre hverdagen vår enda enklere i fremtiden.. Jo mer grenser vi setter nå, og jo mer selvstendige barna våre blir, jo mer kan vi vike unna grenser da de blir større, nettopp fordi de vet at grensene er der.. 

Så det jeg lurer på da, er om jeg har lov å skrive om småbarnslivet da det for meg er så rosenrødt.. Eller er det bare lov å skrive om konfliktene?? Jeg vet ikke jeg altså, men jeg nekter hvertfall å få ting til å høres mer negativt ut enn det er fordi det ikke er sosialt akseptert å se på småbarnslivet som en dans på roser... Alt hander jo rett og slett bare om fokus.. Altså hva man fokuserer på, for det er klart det at dersom man henger seg opp i konfliktene istedenfor de gode stundene så blir det ingen dans på roser, men det vil ikke jeg...


 

Hvordan er småbarnslivet for for deg??

Eller hvordan tror du det blir da/hvis du får barn en gang i fremtiden??

 

 

Fremskynder våren..

 • 12.03.2017 kl. 13:25

ÅÅ!!! Vet dere hva vi har brukt formiddagen på idag?? Vi tok oss en tur ut i hagen for å rydde litt. Planen var å fremskynde våren litt på verandaen vår. Så vi har rett og slett hakket og måket snøen vekk. Så nå venter jeg egentlig bare på at solen skal komme til bake slik at jeg kan nyte en kopp kaffe ute i solveggen.. Det skjer vel ikke idag, men jeg klarer å vente jeg altså.. Barna har kost seg ute også, det er jo litt vann å finne nå som det er så mildt så de har lekt med kopper og kar og laget de fineste kaker av vann og snø. 

Jeg hadde til og med glemt å tømme noen av blomsterkassene ute, eller glemt?!? Jeg hadde bare ikke orket å gjøre det i høst.. #Latskap Så det fikk jeg gjort idag.. Litt overrasket over at jeg fikk ut det som var oppi, det var jo bare en stor klump etter en kald vinter. Men nå er hvertfall verandaen fri for snø, og blomsterkassene er klare for å bli fylt på nytt litt utover våren.. 

Nå sitter jeg kanske henslengt på sofaen og ser på superoppusserne fra torsdag og nyter en kopp kaffe. Veldig godt å ha en søndag hjemme etter å ha vært borte i hele går. En fin slutt på helgen rett og slett. Og det beste er jo at det enda er igjen mye av dagen.. Og vi skal bare slappe av og lage vafler egentlig.. 

 

Hadde også satt veldig pris på flere spørsmål til spørsmålsrunden, hadde blitt veldig glad om dere klikket dere inn på det innlegger HER og lagt igjen noen spørsmål til meg... 


 

Kjæreste-kos!

 • 11.03.2017 kl. 19:59

Etter mange timer i bil er det utrolig godt å være hjemme igjen. Vi har hatt en så fin tur, men det er allikevel godt å være hjemme igjen nå. Vi har kjøpt inn masse godt, både mat, drikke og godteri. Så nå er alt av skap så fulle at jeg ikke vet om jeg bør åpne de igjen. 

Vi avslutter denne dagen med litt kjæreste-tid. Barna er i seng og vi har funnet frem litt ost og kjeks, og skal kose oss med et glass vin. Hele dette ost og kjeks greiene får meg til å innse at jeg fremdeler er et barn på noen måter. Som dere kan se er det ikke noen fancy oster på bildet her, og det er rett og slett fordi jeg ikke takler sånne spesielle oster... Jeg er dronninga av norvegia liksom... Så osten som kommer på bordet her er altså langt i fra den du kjøper i ferskvaredisken på meny. Her snakker vi smøreoster fra Tine liksom, og taffel ost da... Herregud jeg blir nesten litt flau over meg selv nå, men ikke alle kan være ostemennesker heller. 
Kjæreste-kos

 

 

 

Vintage details!

 • 11.03.2017 kl. 15:49

Hei fra veien!!

Dette med mobilblogg har jeg et elsk-hat forhold til.. Elsker det fordi det er enkelt, hater det fordi det er enkelt.. logisk.. ja egentlig.. Fordi det er enkelt, men med lite funksjoner..

Men det var jo ikke det jeg skulle fortelle dere om.. Jeg tenkte jeg skulle vise dere et aldri så lite detalj bilde fra idag. Jeg har nemlig tatt i bruk verdens fineste håndveske idag.. Jeg tuller ikke altså.. den er såååå fin! Og enda bedre.. Jeg ga vel rundt 100kr for den på eBay. Helt seriøst!!

Jeg elsker virkelig denne vesken.. Eneste jeg skulle ønske var at den var litt større, men den rommer det viktigste. Liten lommebok, mobil og leppestift..

Nå er vi på vei hjem fra Sverige. Har enda en ett par timen foran oss, men takk Gud for iPad. Da har hvertfall barna noe å gjøre så tiden går litt fortere for dem.

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg for min del håper at morgendagen har med seg like fint vær som idag. Da skal jeg sitte ute i solen!!

Våryr!

 • 11.03.2017 kl. 09:04

Heeei og goooood morgen fra solstråla!!! 

Mer enn klar for å ta fatt på denne dagen her kan du si.. Jeg vet ikke helt hva som går av meg idag jeg, men jeg er i skikkelig godt humør. Mulig det er en sånn liten yrende vårfølelse som driver å blomstrer inni meg, det kribler hvertfall i hele kroppen.. Gud for en god følelse... Det ble ikke akkurat tid til å ligge å dra seg til langt utover morgenkvisten idag, for planen her er å komme oss ut på veien ganske tidlig, eller tidlig.. Hvertfall ikke for seint da... Vi skal en tur til Sverige idag, der er det lenge siden vi har vært, så nå er det på tide å fylle opp skap, kjøleskap og fryser.. Jeg krysser fingrene for strålende sol hele veien. Jeg tror nemlig ikke det finnes noe bedre enn en sol som varmer gjennom vinduet på bilen og snø som smelter.. Det er liksom den ultimate vårfølelsen det... #deilig 


 

Bare for å understreke denne vårfølelsen og protestere litt mot vinteren så tror jeg faktisk at jeg skal hoppe i de nye joggeskoene mine og krysse fingrene for at jeg ikke sklir på isen før jeg er i bilen.. Jeg er sååå lei store klumpete vintersko nå... 

 

 

 

 

Friyay!!!

 • 10.03.2017 kl. 20:09

Herregud så trøtt jeg er... Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor jeg skal være så trøtt nå, jeg sto jo egentlig ikke opp så tidlig idag, men allikevel så sitter jeg her og føler meg tygget på og spyttet ut igjen... Skikkelig fresh med andre ord... Huff!! Har du noen gang vært så sliten at du føler at du har et grått lag i hele ansiktet?? Det er litt vanskelig å beskrive, men det kjennes nesten ut som at jeg har et lag med sand i hele ansiktet.. Eller ikke det heller, men jeg føler meg hvertfall grå... 

Men hvertfall, trøtt ja.. Og nå er det fredag, og jeg har inntatt sofaen akkurat som lovet før idag.. Norske talenter på skjermen, de to minste er i seng, og hu eldste skal straks legge seg hu også.. Her på sofaen tenker jeg at jeg blir hele kvelden.. Ingen klesvask, ingen oppvask, ingenting annet enn å bare sitte her... DIGG!!! 

Dagen idag har egentlig flydd av sted... Kanskje derfor jeg er så sliten.. Jeg hadde egentlig tenkt å ta meg litt skrivefri i kveld, men så hadde jeg lyst til å stikke innom og si god helg til dere fine. Og så vil jeg bare minne på spørsmålsrunden som jeg kicket i gang før idag.. Hadde satt veldig pris på om det kom inn litt flere spørsmål, og kom gjerne med ønsker til hvordan jeg skal svare... Du finner spørsmålsrunde innlegget mitt HER 

Sååå ha en fin kveld da dere!!! Kos dere på den beste kvelden i uka... 

 

Spørsmålsrunde!

 • 10.03.2017 kl. 06:52

Hei og god morgen!! Så var fredagen her igjen.. Var det ikke akkurat fredag da?? Jeg kan ikke skjønne hvor det blir av tiden jeg?!? Fredag er liksom litt favorittdagen min i løpet av uken.. Jeg er litt sånn over gjennomsnittet glad i fredagskveld, og den aller beste fredagen er den fredagen da jeg egentlig ikke skal noe, men bare kan kose meg hjemme i sofaen, se på norske talenter og senkveld, spise godteri og bare slappe av.. Det er favorittfredagen, og en slik kveld skal jeg ha idag..  Herregud det ble mye fredag... men det er jo fredag, så hvorfor ikke... 

 

 

Jeg tenkte egentlig jeg skulle ha en aldri så liten spørsmålsrunde jeg. Det har jeg ikke hatt på veldig lenge, så håper dere blir med på det og stiller noen spørsmål.. Fryktelig kleint om ingen spør om noe liksom.. Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal svare, altså om det blir på video eller om jeg skriver.. Men om dere har noen ønsker så kan dere jo slenge med det sammen med spørsmålene deres.. Så kom igjen da... Sleng inn noen spørsmål!!

 

Ha en fin dag!! 


 

Jeg vil å være fin!!

 • 09.03.2017 kl. 21:01

Dette innlegget skrev jeg i går kveld, og egentlig var jeg litt usikker på om jeg skulle dele det eller ikke, rett og slett fordi jeg følte meg skikkelig dårlig akkurat der og da.. Det er så rart hvordan man blir påvirket av det man ser, men også hvor mye dagsformen spiller inn på det hele.. Idag føles det nemlig bedre.. Jeg trodde egentlig jeg hadde en god dag i går, men jeg hadde jo tydeligvis ikke det, jeg vet ikke helt hva det er som gjør at man blir lettere påvirket noen ganger, og jeg vet ikke om det er sånn med alle eller bare meg..

Men her kommer det altså.. Jeg deler... Dette er livet... 

 

Jeg tenker at jeg ikke blir påvirket av det jeg ser på nettet. Jeg synes det er flott at andre ser bra ut, har kule antrekk eller har veltrente kropper.. Jeg synes det er flott at andre er stolt av seg selv, at de står for den de er og tør å innrømme at de er fornøyd med seg selv. Det mener jeg virkelig... Fra helt innerst i hjertet mitt... Jeg synes det er flott å fremme andre mennesker... 

Men så sitter jeg her hjemme i sofaen min, det er helt stille rundt meg.. Jeg har akkurat vært hos frisøren så jeg føler meg egentlig ganske fresh... Jeg blar nedover instagram, ser på bilder og ser så mye fint.. Fine klær, fine mennesker og fine hjem.. Jeg koser meg egentlig.. Tror jeg... For før jeg aner ordet av det så sitter jeg her med en klump i magen.. Jeg ser refleksjonene av meg selv i skjermen på telefonen... "Jeg har også lyst til å være sånn fin... Du vet sånn fin at man bare kan ta et bilde så er man fornøyd"...  Jeg kjenner jeg nesten blir kvalm, smilet mitt forsvinner... Jeg lar meg jo ikke påvirke jeg... Trodde jeg... Men sannheten er vel den at jeg gjør det... Hver eneste dag!!! For guds skyld, jeg har jo lyst til å kjøpe meg caps fordi det er så mange fine jenter med caps på instagram.... Jeg lar meg ikke påvirke liksom... Tull!!! Jeg er vel kanskje det menneske i verden som lar meg påvirke mest av alle, det er bare det at noen dager så merker jeg det, og andre dager merker jeg det ikke... Idag er en sånn dag, en sånn dag som ikke er så god.. En sånn dag hvor jeg merker det!!! Jeg vil egentlig ikke innrømme det, men jeg lar meg påvirke, og jeg føler meg helt jævlig!!! 

  

Den djevelske klesvasken..

 • 09.03.2017 kl. 06:43

Den følelsen da du tror du har funnet opp kruttet da det kommer til nytt listeinnlegg. Så begynner du å skrive, og oppdager at der virket veldig kjent.. Så viser det seg altså at det er under en måned siden du skrev samme listen og postet den... Fader altså...

Jaja, er ikke så greit å huske alt heller... 

Først vil jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene på innlegget som jeg la ut i går.. Dere kan lese det HER.. Jeg setter så utrolig pris på at dere liker det jeg skriver... Så tusen tusen takk for at dere legger igjen så hyggelige kommentarer.. Tenk at det allerede er torsdag, eller mer mandag egentlig.. Da jeg har fri på onsdag så blir det liksom litt helg midt i uka, og da kjennes det jo ut som mandag på en torsdag.. Du kan tro jeg er happy da jeg tror det er tirsdag, og så er det egentlig fredag!! haha... Jeg er så glad i denne fridagen min, den følelsen av å kunne gjøre akkurat det jeg har lyst til er så god... Og så er det fint å kjenne på at man gleder seg til å komme tilbake på jobb også! Det må vel være et godt tegn. 

Nå er vi klare for en ny dag her i heimen. Jeg skal veldig snart kjøre de to små i barnehagen før jeg drar på jobb.

Når vi snakker om dette med liste da, så var det en ting jeg kjenner at jeg trenger å få ut...


- Når noe er kjedelig.. Gjør det morsomt!!! 

 

JEG HATER Å VASKE KLÆR!!! og det jeg hater enda litt mer er å henge opp klesvasken... Det har seg nemlig sånn at jeg har alt for mye klesvask som ligger og venter på meg på vaskerommet... Og jeg har egentlig ikke lyst til å begynne på den... Problemet er at dersom jeg venter lengre så blir det enda kjedeligere fordi haugene blir større, og det er dermed mer å henge opp, mer å ta ned, brette sammen og legge i skapene... En ond sirkel dette altså... Æsj, den klesvasken!!!! Noe så hverdagslig og nødvendig, men gud å så kjedelig!!!

Ha en fin dag da dere... Nå drar jeg fra klesvasken, så krysser jeg fingrene for at den har tatt seg selv da jeg kommer hjem fra jobb!!! 

 

 

Å bruke bloggen til noe positivt.

 • 08.03.2017 kl. 14:24

Blogg er en hobby for veldig mange. Det er kreativt, og dersom det brukes riktig er det også veldig positivt. Det er en kilde til inspirasjon og en delingskanal på godt og vondt. Jeg hadde en periode hvor bloggen ble mer stress enn kos. Jeg orket nesten ikke sette meg ned i sofaen fordi da følte jeg at jeg heller burde skrive.. Men sannheten var at jeg ikke hadde noe å skrive om. Jeg hadde mye dårlig samvittighet for at jeg ikke skrev noe. Etter en stund så orket jeg ikke lenger.. Det endte med at jeg tok meg en lang pause, og nå er jeg veldig glad for det.. I løpet av denne pausen så vurderte jeg mange ganger og slette hele bloggen, men det er jeg veldig glad for at jeg ikke gjorde.  

Etter en stund så kjente jeg mer og mer på behovet for å skrive igjen. Jeg hadde lyst til å dele bildene jeg tok og kom sakte men sikkert tilbake. Idag er bloggen noe positivt for meg igjen. Den gir meg noe å gjøre, den lar meg skrive ned tankene mine, og jeg finner litt ekstra motivasjon i hverdagen. Jeg har litt ekstra lyst til å sminke meg selv om jeg bare skal være hjemme ,og jeg får litt ekstra lyst til å sette sammen nye antrekk. Dette gjør at jeg føler meg mye bedre meg meg selv. Bloggen gir meg en ekstra motivasjon for å komme opp fra sofaen. Rett og slett fordi det ikke er spesielt morsomt å skrive om sofaen hver eneste dag.. Idag var det faktisk bloggen som fikk meg til å starte dagen med en tur ut, det var så fint ute at jeg hadde lyst til å ta bilder til bloggen. Etter turen følte jeg meg så bra, frisk i kinnene og hunden var svært fornøyd han også.. Dette vet jeg ikke om jeg ikke hadde gjort om det ikke var for det at jeg ville ta bilder.  

Selv om jeg gjør noe jeg ellers ikke ille gjort for bloggen, så betyr det ikke at bloggen ikke er ekte, det er bare det at bloggen hjelper meg med å få frem det beste ved meg selv. Rett og slett.. 

What a start..

 • 08.03.2017 kl. 09:26

For en start på dagen.. Først en kopp kaffe på senga, så var det rett opp og inn gode varme klær. Jeg hoppet i skoa og tok med meg hunden ut på en liten tur. Vi begynte bortover veien her, men så svingte vi rett ut på jordet og stampet oss rundt i snøen. Neo syntes det var helt topp for han kunne løpe som han ville der, og så fikk vi trent litt lydighet også.. Samtidig fikk jeg opp pulsen litt, utrolig godt å kjenne at kroppen virkelig starter om morgenen. Vi var ute en liten halvtime, men det var ikke mer som skulle til. Da jeg kom inn igjen var det rett i dusjen, fikset meg litt og så spiste jeg frokost. Nå koser jeg meg med en kopp kaffe og Neo ligger rett ut på gulvet her.. 

Å starte dagen på denne måten her ga meg virkelig en a-ha opplevelse.. Den følelsen jeg har i kroppen nå er sååå god, både fordi jeg har brukt meg litt, men også fordi jeg har god samvittighet ovenfor Neo. Skulle virkelig ønske at jeg hadde denne muligheten hver eneste dag.. Det går nok ikke, men jeg kan helt sikkert prøve å fine en måte å få gjort dette før jobb på av og til hvertfall. Jeg har fridagen min idag, og på planen idag står det frisørbesøk før jeg skal hente unga litt tidlig i barnehagen. Jeg gleder meg skikkelig til å få frisket opp håret mitt igjen, men jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg vil ha det... Godt jeg har en frisør med mange gode ideer! 

Ha en fin dag da dere!!!

Trening for kropp og sjel

 • 07.03.2017 kl. 17:40

// Innlegg i samarbeid med rabble //

Trening har for meg vært så fjernt så lenge... Jeg trodde aldri at jeg kom til å bli hun som likte å dra på trening.. Likte å bli svett og likte å bli støl.. Gjennom alle mine år på skolen var jeg nemlig hun der som HATET gym, jeg gruet meg i flere dager før gymtimene, rett og slett fordi jeg aldri følte at jeg var god nok. Jeg kan huske at jeg glemte gymtøyet med vilje på barneskolen fordi da slapp jeg å gymme... Helt til jeg en dag fikk beskjed om at dersom jeg ikke hadde med gymtøy til neste time så måtte jeg gymme i trusa... Og det som da skjedde var jo at jeg faktisk glemte gymtøyet til timen og fikk helt panikk... 

Selv om jeg aldri har likt gym så var alltid mamma og pappa flinke til å ta oss med ut i skogen og ut på ski om vinteren, og det har jeg jo på en måte likt.. Men da har det vel egentlig ikke vært så mye aktiviteten i seg selv, men det å være sammen med mamma og pappa. Jeg var alltid hun som smilte meg gjennom hele skituren selv om jeg gikk bakerst i mitt eget tempo..

Til tross for at interessen for trening ikke har vært til stede så mye i mitt voksne liv heller så har det de siste 2 årene skjedd noe. Jeg våknet plutselig en dag og hadde bestemt meg for at jeg skulle melde meg inn på treningssenter. Og det gjorde jeg.. Jeg har nevnt før at min treningsmotivasjon går veldig opp og ned, men det synes jeg er helt greit fordi jeg vet nå med meg selv at dersom motivasjonene er litt på bånn en stund så blir den bedre etter hvert, og da står jeg virkelig på.. Jeg kjenner en så enorm forskjell på kroppen min da jeg kommer meg på trening.. Ikke nødvendigvis slik at jeg ser forskjell, fordi jeg er naturlig slank, men jeg merker det inni meg.. Jeg blir mer fornøyd, mer våken, glad og ikke minst positiv til meg selv. Jeg får det rett og slett mye bedre med meg selv da jeg er aktiv. 

For meg er det mye motivasjon i god musikk. Jeg delte jo spillelisten min for en stund siden, og den er fremdeles lik.. Jeg liker sangene med litt tempo og som jeg kan synge til. I tillegg til denne gode musikken så finner jeg veldig mye motivasjon i treningstøy. Jeg liker å trene i klær som sitter godt på, tights som ikke sklir ned når jeg løper, og topper som ikke er så stramme så det føles ubehagelig, men som heller ikke er så løse at de slenger rundt.. Jeg skal innrømme at jeg liker å føle meg litt fresh på trening og litt farger på treningstøyet er aldri feil for meg... I tillegg så er jeg veldig avhengig av å ha gode sko ettersom jeg har overpronasjon og derfor får veldig lett vondt i leggene da jeg løper.. 

Hos Ellos finner man et godt utvalg med treningstøy både til han og henne.. Jeg har to treningstightser som jeg bytter på å bruke, og jeg liker de begge to like godt.. De sitter godt på, er høye i livet og ser bra ut.. Den ene er fra Röhnisch, det er den første tightsen jeg kjøpte meg, og jeg liker den så utrolig godt.. Röhnisch har så utrolig mange fine tightser og treningstøy generelt.. Og det er dette merket jeg ofte faller tilbake på da jeg ser etter nytt tøy. Ellos.no fører blant annet Röhnisch og har et godt utvalg både i tightser, trenings bh`er og topper. I tillegg så fører de mange andre merker, både merker jeg kjenner til, og merker som jeg ikke har hørt så mye om. Jeg har laget meg en liten moodboard med treningstøy fra Ellos.no.. Håper du finner noe du liker!! 


Alle disse herlighetene finner du hos ellos!!! 

 

  

4 år!!!

 • 07.03.2017 kl. 05:58

For 4 år siden idag skulle jeg få oppleve noe av det mest intense, skremmende, fantastiske og kjæreste i hele verden. For 4 år siden idag skulle jeg få oppleve å få en liten baby på brystet for aller første gang.. For 4 år siden idag skulle jeg få oppleve den mest intense kjærligheten jeg noen sinne har opplevd,morskjærligheten. De siste fire årene ar vært fylt med redsel, glede, sinne, frustrasjon, trøtthet og enorme mengder kjærlighet, kjærlighet til et lite barn som jeg selv har vært med på å forme. 


My baby girl
 

Ei smart, lærevillig, morsom, sta og fantastisk nydelig jenta er med på å prege hverdagen vår.. Idag er hun blitt 4 år! Og stråler like mye som alltid. Tidlig tidlig idag kom du krypende opp i senga til mamma og pappa, det er noe du har begynt med den siste tiden, og det er så koselig. Du sover trygt mellom mamma og pappa. Denne gange satte jeg litt ekstra pris på det, fordi det betydde at jeg fikk gi deg en klem og gratulere deg med dagen før jeg skulle på jobb. Da du står opp idag er har jeg allerede reist på jobb, men jeg ønsker deg like mye gratulerer med dagen allikevel. 

Lille store jenta mi som har så mye å fortelle.. Det går ikke et sekund uten at du har noe å si eller synge. Du vet hva du vil, men samtidig så har du en enorm forståelse. Du sier i fra om du ikke er enig, men da alt kommer til alt så har du gjort mammarollen ganske enkel for meg. Du er rolig, go`, snill, omtenksom, fantasifull og morsom. Du kan leke alene i lange tider, du kan perle en time i strekk, om ikke mer, du kan tegne til krampa tar deg og du kan danse og le til du ikke orker mer. Jeg er så utrolig glad i deg, jeg er så takknemlig for at jeg får være mammaen din og for at du gjør alt så veldig enkelt for meg! 

 


Den fineste jeg vet om.
 

Lille jenta mi, du blir så stor! 4 år.. Det kjennes ut som at det var i går du ble født, men her står vi altså med den store jenta vår! En enorm utvikling har vi vært vitne til, og mer skal skje... Jeg håper årene som kommer blir bekymringsløse, fylt med glede og kjærlighet, og det er jeg helt sikker på at de blir også. 


 

Gratulerer så mye med dagen jenta mi 

Mamma elsker deg så utrolig mye!!!

Hipp Hipp Hurra for verdens fineste Nathalie, min lille prinsesse!! 

 

Unboxing - Video!

 • 06.03.2017 kl. 18:20

Hoho... Jeg kan ikke helt forstå at jeg gjør dette... Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å lage noen video til å ha på bloggen, men her sitter jeg altså.. Skikkelig kleint var det til å begynne med, men så gikk det greit etterhvert.. Problemet mitt var nemlig hvordan jeg skulle begynne, men så hjalp mannen meg med det, og da var det jo greit. haha

Håper dere har lyst til å se den, og gi gjerne lyd fra dere om dette med video er noe dere kunne tenke dere mer av her inne..  Og si i fra om det skulle være sånn at den ikke fungerer for noen.. Jeg har allerede testet den ut i safari nettleseren min, men jeg har jo ingen garanti for at den fungerer på alle andre.. Vet egentlig ikke helt hvordan dette fungerer.. 

 

 

Så må jeg jo bare få nevne det at jeg i videoen sier at det er mars boksen, men det er jo selvfølgelig februar boksen :) 

Håper dere likte den... Jeg blir så flau nå at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre.. haha!! 

 

#video #glossybox #blogg 

 

Trend - Hot or Not??

 • 06.03.2017 kl. 07:05

En trend jeg har sett mye av på instagram den siste tiden er dette med å ha fishnets under ripped jeans. Jeg synes det er litt kult, men samtidig så synes jeg det er litt harry, det kommer liksom litt an på dagen føler jeg... haha.. Jeg tror nok ikke jeg kunne brukt det selv sånn i hverdagen, men det er jo egentlig utrolig kult på bilder da... 

Her kommer det noen varianter.. 


Bildene er fra pinterest 

 

Ok, etter å ha sett gjennom bildene, så skal jeg innrømme at det er litt HOT, men jeg hadde nok ikke våget å gå sånn selv, om jeg skulle gjort det hadde det nok blitt en variant som den nederst til venstre eller midten øverst. 

Hva synes du?? HOT eller NOT?? Noe du kunne brukt selv, eller best på bilder??

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Nå er jeg klar til å ta fatt på en ny dag og en ny uke.. Det er mandag, og det kjennes egentlig helt greit.. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men noen mandager er liksom helt greie, slik som idag, mens andre mandager er skikkelig blå om man kan si det sånn.. Jeg kan definitivt skrive under på at jeg liker mandagene som er som idag.. Satser på at det fortsetter slik utover dagen og uken. 

 

#mote #trend #style 


 

3 ting jeg ikke forstår meg på...

 • 05.03.2017 kl. 19:29

Ok, jeg kan helt fint innrømme det.. Jeg har forelsket meg i slike liste innlegg. Det er jo så morsomt.. Nå har jeg kommet på en ny liten liste som jeg har lyst til å dele med dere. Og det er altså 3 ting jeg absolutt ikke kan forstå meg på.. 3 veldig hverdagslige ting egentlig, men som gir meg helt dilla... 

 

$  Ketchup på pizza. 

Hva er greia?? Pizza som er sååå godt, og så skal man ødelegge den med hva da liksom... Ketchup!!!! Nei takk... 

 

$  Folk som leser de samme bøkene eller ser de samme filmene flere ganger. 

Det er et fåtall med filmer/serier jeg kan se om igjen. En av de er Nothing Hill. Så er det selvfølgelig 3 nøtter til askepott og reisen til julestjernen. Noe annet enn det ser jeg ikke flere ganger, ikke frivillig hvertfall.. Eller jo... Kanskje en julefilm eller to... Bøker leser jeg ikke flere ganger rett og slett fordi da spenningen er borte så synes jeg det er ganske bortkastet tid... 

 

Folk som spiser torsk og faktisk liker det.

Bare tanken på den hvite fisken med skjegg gjør meg uvel. Jeg kan helt fint spise annen fisk, til og med annen hvit fisk. Men bare synet av torsken byr meg i mot. Vet ikke helt hvorfor, men jeg klarer det bare ikke.. 

 

 

Se torsken, se torsken, se torsken
En feit og fin og norsk en,
en norsk en, en norsk en

Torsken kommer nå
Uten den kan verden ei bestå
Det fins ei en eneste fisk
som er bedre enn torsken faktisk
det er da sant og visst (Sant og visst)

 

Flere som har noe de absolutt ikke forstår seg på?? Kanskje det til og med er noen som ikke forstår seg på folk som digger lister... haha!!! 

Kickstart på en søndag!

 • 05.03.2017 kl. 08:46

Kaffe, mac og treningstøy! Klar for å ta fatt på dagen. I går kveld fikk jeg et treningskick, jeg synes nemlig et var så gøy med styrketreningen min før i uka, så jeg har bestemt meg for å ta meg en tur ned på espern bare de åpner klokken 10.00. For at jeg skal komme meg av gårde da jeg har planer måtte jeg hoppe rett i treningstøyet for plutselig vet du så blir sofaen god, og så forsvinner motivasjonen, men det skjer ikke da man har fått på treningstøyet. 

Planen er at jeg skal ha trent og dusjet før vi får bursdagsbesøk idag, og det skal jeg nok rekke fint. Jeg pleier egentlig ikke å ha lagt en plan for treningen på forhånd, jeg vet hva jeg synes er morsomt, men jeg liker å kjenne på formen før jeg bestemmer meg. Noen ganger går løpingen som en lek, og da liker jeg å løpe litt lengre, mens andre ganger synes jeg løpingen er kjedelig og da går jeg raskere over på noe annet.. Jeg har egentlig tenkt at jeg burde ha laget meg et styrkeprogram, for akkurat nå så blir det mest til at jeg gjør det jeg har lyst til der og da. Men av og til så synes jeg det er vanskelig å komme på øvelsene, så da hadde det kanskje vært fint å ha bestemt de på forhånd.. Nå burde jeg egentlig fått i meg litt mat slik at den rekker å komme godt ned i magen før jeg skal trene, men problemet er at jeg IKKE er et frokostmenneske... Jeg blir faktisk litt uvel av å tenke på frokost.. Men kaffen holder liksom ikke helt i lengden.. Så jeg må vel se om jeg finner noe å spise.. 

Håper dere får en fin dag!!!  Føler jeg sier det hele tiden, men jeg håper jo dere får en fin dag! haha

 

En sånn god dag!!

 • 04.03.2017 kl. 19:20

Ok, er du på utkikk etter tidenes beste kjole?? Da anbefaler jeg denne... Den er kjøpt på Only og er superdigg.. Så myk og god, fin passform, passe lengde og en ekstra liten detalj i halsen som gir den litt ekstra.. Den kanten du ser øverst som er litt mer shiny er perler, men det kom ikke akkurat godt frem på bildet da.. 

Å ikke være i tvil om hva man skal ha på seg er utrolig fint, så enkelt å bare slenge det på seg og faktisk føle seg fin. Kan ikke være bedre enn det. Jeg synes kjolen sitter fint på meg og jeg kunne fint brukt den både til hverdags og bursdag som idag.Vi har virkelig kost oss idag, Det var ekstra godt å se mamma og pappa igjen, føles som en liten evighet siden sist, og det er det vel egentlig også. Litt ekstra morsomt var det at mamma hadde funnet noen gamle bilder av meg og dåpstallerkenen min. Gøy å ha det her hjemme! Vi har spist kake, og Nathalie har nok kost seg veldig.. Nå er hun helt utslitt og er straks klar for å legge seg.. 

Søstern min kom også en tur med familien sin, var veldig fint å se dem igjen også. Skulle egentlig ønske at vi alle bodde litt nærmere hverandre slik at vi kunne møttes mer i hverdagen.. Gleder meg hvertfall skikkelig til ferietur med gjengen i sommer <3 Funfact - Det var først da jeg så dette bildet at jeg innså at kjolen ikke er lik foran og bak
 

Nå skal vi bruke resten av kvelden på å lade opp til ny bursdag i morgen. Da er det svigerfamilien som kommer  Gleder oss veldig til det også!! Er så godt å kunne ha besøk av begge sider av familien og ha det like avslappet og koselig uansett om det er mine foreldre eller mannen sine. Heldig med familien gitt!! 

 

Ha en fin kveld da dere fine 

 

Messy hair, halvt antrekk, forkle og kjøkkenmaskin...

 • 04.03.2017 kl. 10:23

Akkurat sånn det skal være, akkurat passe stress, akkurat passe kos og akkurat passe tidlig... Nathalie blir 4 år på tirsdag, herregud tenk det!!! Derfor er det duket for litt feiring i helgen. Både dagen idag og dagen i morgen ventes det besøk, veldig koselig å få familie på besøk for å feire den lille store snuppa vår! På kake menyen denne angen står det to kaker, sjokoladekake etter jentas eget ønske, det var vist den ultimate bursdagskaken fikk jeg høre. Så har mammaen bestemt at det blir gulrotkake også. Disse to kakene er det også veldig mulig å servere over to dager, perfekt med andre ord!! 

I skrivende stund står gulrotkaka i ovnen, og sjokoladekaken skal begynnes på straks, men den er det mannen som står for.. Her i huset er det nemlig sånn at vi deler ganske likt på det meste, men da det kommer til kaker så lager jeg stort sett alt, bortsett fra sjokoladekaken, den setter jeg bort til mannen fordi han er så flink på det.. 

 

 

Nå er det litt mer som skal gjøres her hjemme. Gulvene er allerede rene, men jeg må nesten hjelpe mannen med å rydde litt ellers her kjenner jeg.. Han løper jo rundt og ordner mens jeg sitter her... 

Håper dere får en fin dag! Her begynner det å lukte kake!!! 

Når man er sykt dårlig på small talk...

 • 03.03.2017 kl. 20:23

De gangene jeg møter nye mennesker har vi enten veldig mye å snakke om, eller så blir det veldig stille. Alt handler om kjemi. Og slik vil jeg tro det er for de aller fleste.. Jeg er hun der som kan være veldig stille, jeg er sjenert og tenker generelt alt for mye. Det at jeg tenker så mye gjør at jeg til tider kan bruke veldig lang tid på å finne ut hva jeg skal si, eller om jeg i det heletatt skal si noe. Dersom det blir stille for lenge så tenker jeg på det også, og da blir stillheten en da lengre. Denne stillheten er det vanskelig for meg å bryte, dersom stillheten varer for lenge klarer jeg rett og slett ikke si noe.. 

Noen mennesker er gode på å snakke med folk de ikke kjenner, dersom jeg møter disse menneskene kan jeg godt være aktiv i samtalen. Jeg trenger rett og slett litt hjelp til å komme i gang med samtalen.. Da jeg først er i gang så flommer ordene gjerne ut av meg og det kan være vanskelig å stoppe meg.. Dette er mennesker som jeg gjerne møter igjen og som jeg liker veldig godt å omgås.. 

Dersom jeg møter mennesker som er like som meg, altså dårlige på å finne noe å snakke om, og dårlige på å holde en samtale i gang så kan det bli ganske kleint. Da begynner jeg å tenke igjen.. Jeg glemmer meg fort litt bort, og kan helt sikkert fremstå som fjern for noen.. Det er rett og slett fordi jeg går så inn i mine egne tanker, det er egentlig litt vanskelig å forklare, men til tider kan det være sånn at jeg ikke merker at jeg er stille fordi tankene overdøver stillheten på en måte.. Dette er situasjoner som jeg gjerne unngår, det er fordi slike situasjoner tapper meg for energi.. Jeg tenker ekstremt mye, både der og da og i ettertid.. Jeg tenker på hva som skjedde, hvorfor det skjedde, og hva jeg kunne gjort annerledes.. Tankene går i spinn og på repeat. 

De menneskene jeg derfor søker mest mot er de som er utadvendte, mennesker som har mye på hjertet og som ikke har noe i mot å holde samtalen i gang.. Det trenger ikke nødvendigvis å være noen med mange felles interesser som meg, de kan gjerne være helt motsatt av meg, det finner jeg også veldig interessant, for jeg er faktisk veldig god på å diskutere. Men dersom vi har felles interesser så er jo bare det fint også, for da har man jo mye å snakke om.. 

 

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette, men jeg vil jo tro jeg ikke er den eneste her i verden som ikke er så veldig utadvendt?? Eller?!? 

Det er jo ganske interessant hvor forskjellige mennesker er, og jeg finner det også utrolig interessant å se hvor stor forskjell det er på folk i ulike settinger.. Dette er jo gruppepsykologi, og setter man seg inn i det så er det riktig så interessant.. Var dere foresten klar over at en gruppe mennesker som oppholder seg sammen kan oppføre seg på en måte, men dersom en person til blir med, eller en blir borte så forandrer alle i gruppen seg og samspillet blir helt annerledes.. 

Crazy psykologi dame her!!! haha!!!  

 

Gooood Morgen

 • 03.03.2017 kl. 06:21

Fra trøtt i trynet... Jeg sitter her henslengt i sofaen og øynene er så små at jeg nesten ikke ser hva jeg skriver... Halllllooooo KAFFE!!!!! 

 

Stølheten etter gårsdagens trening kommer snikende kjenner jeg... Baken er helt mør, og det er egentlig veldig digg. Hadde jeg ikke blitt støl etter trening så hadde det vært skikkelig nedtur... Man må jo bli støl slik at man kjenner man har brukt kroppen!!

Det er en ting jeg lurer på, som jeg tenkte jeg kunne spørre dere om.. Dere skjønner det at det er noe jeg har fundert litt på en god stund, og det er dette med stølhet.. For det er jo sånn at det finnes forskjellige måter å bli støl på.. Eller hvertfall for meg da... Jeg blir nemlig støl på 3 forskjellige måter.. 

1. Jeg blir støl samme kvelden som jeg har trent..

2. Jeg blir støl gradvis utover dagen etter trening..

3. Jeg våkner dagen etter trening og kjenner ikke noe stølhet over hode... Slik går det gjennom hele dagen, men så på dagen etter det igjen. Alts ådag 2 etter trening.. Da blir jeg plutselig drit støl... 

Er det noen som vet hvorfor det er sånn??  Hva er det som skjer i musklene som gjør at man blir støl på forskjellig måte liksom?!?  Håper virkelig det er noen som kan svare meg på dette. For selv om det sikkert er litt rart å tenke på, så gjør jeg det jeg altså... 

  

 

Men altså!!! Nå er det tid for å ta fatt på denne nye dagen.. Det er fredag!! Øynene mine kjennes litt mer åpne enn da jeg begynte på dette innlegget. Kaffekoppen er tom, og jeg må løpe på badet for å pusse tenner før jeg skal dra... 

God fredag alle sammen!!!! 

#helg!

Workout - BootyBuilder

 • 02.03.2017 kl. 21:01

For noen dager siden fikk vi en pakke i posten fra x-life. Jeg har nemlig sett en god del på bloggen til treningsfrue, og følger henne også på instagram og facebook. Hun har lagt ut en rekke videoer hvor hun bruker BootyBuilder strikker. Dette hadde jeg lyst til å prøve, og da jeg skulle på trenigssenteret idag tok jeg med meg den ene strikken, jeg valgte å ta med meg medium strikken da jeg føler denne passer meg best akkurat nå. 

Etter å ha løpt i 30 min med blanding av motbakke, intervall og jogging så var det tid for litt styrke. Jeg liker å løpe, men jeg orker ikke å løpe så lenge på mølla, det blir rett og slett litt kjedelig.. Så da er det alltid greit å bytte ut med litt styrke etterhvert... Jeg hater styrke på armene, så det dropper jeg mer eller mindre helt.. Hvor lurt det er kan man vel stille spørsmål ved. Men uansett. Jeg testet ut denne strikken i dag, jeg brukte den først da jeg tok beinpress, og det var helt topp, fordi det tvinger deg til å ha beina i rett posisjon, jeg har lett for at knærne vender inn mot hverandre, men strikken hjalp meg rett og slett med å ha fokus på beinstillingen. 

Jeg prøvde også noen knebøy på stepkasse med 10 kilos vekt. Her hadde strikken samme effekt som på beinpressen. Ved å bruke kassene kommer jeg dypere, og ved å bruke vekt så blir det tyngre. Jeg løfter også vekten over hodet da jeg har kommet helt opp, og dermed får jeg litt trening på armene også.. Hadde det ikke vært for at jeg trente alene skulle jeg tatt bilder til dere, for dette er veldig gøy.. Men dersom du trenger litt tips så anbefaler jeg bloggen til treningsfrue, hun har mange gode tips. 

Jeg tok også kick back med strikk. Jeg hadde en vektskive mellom beina slik at jeg hold avstanden riktig. Denne øvelsen gjorde jeg 20 x 3. 

Nå sitter jeg i sofaen og kjenner allerede at rumpa har fått kjørt seg. Det gjorde jeg egentlig allerede i bilen, beina skalv så fælt at jeg sleit med å holde gassen inne.  Skikkelig digg var det, og nå er jeg skikkelig gira på å finne flere øvelser med strikk.. Styrketrening er definitivt min greie...  

Kanskje noen av dere har noen treningstips til meg??

#trening #fitness #styrketrening #bootybuilder 

 

Måneden som gikk - Februar.

 • 01.03.2017 kl. 07:01

Tenk at vi nå har begynt på den 3 måneden i 2017.. Tiden går så vanvittig fort... Det er litt skummelt og veldig godt... Jeg gleder meg så sykt mye til våren nå.. O nå er det vel sånn egentlig vår... Selv om det ikke ser helt sånn ut da... Men ja.. Måneden som gikk.. Hva skjedde??

 

Månedens høydepunkt

Det må nok være de to dagene jeg hadde med vinterferie.. Det var så utrolig godt med litt familietid.. Vi storkoste oss ute i det fine været.. PERFEKT!! 

Månedens nedtur

Nedturen denne måneden må nok være at jeg har vært veldig sliten.. Jeg føler at jeg har gått rundt med en konstant sky av tretthet over meg, og det tærer veldig på humøret mitt. Jeg føler jeg trenger uendelig mengder med søvn. Jeg kjenner rett og slett at jeg trenger litt sol og varme.. Jeg trenger VÅR!!! 

Månedens sang

Sangen fra Fifty Shades Darker.. I don`t wanna live forever - Zayn. Jeg digger den både på trening og her hjemme... Akkurat nå så kjennes det ut som at jeg aldri blir lei.. 

Månedens innlegg

Da jeg ser tilbake i arkivet mitt for februar så sitter jeg igjen med en følelse av at dette har vært en god måned for bloggen. Jeg føler at jeg har fått skrevet mange innlegg om ting som er viktige for meg, men samtidig har jeg også mange innlegg som handler mer om hverdag og ting som interesserer meg på et annet og kanskje mer overfladisk plan. Kosthold, klær, trening osv. Det har faktisk vært vanskelig å velge et innlegg som jeg liker aller best, men jeg tror kanskje jeg endte opp med innlegget om det å ta i mot komplimenter, rett og slett fordi det er så viktig at man kan ta i mot komplimenter, men samtidig er det så vanskelig. Jeg har inntrykket av at det er mange som sliter med dette.. Innlegget kan du lese HER 

Månedens mest besøkte innlegg

Denne er egentlig ikke så veldig overraskende. Jeg har fått inntrykket av at de som er innom bloggen min er veldig interessert i trening, mat og antrekk.. Og det at innlegget mitt om treningsmotivasjon var det innlegget som ble lest av flest kommer ikke akkurat som noe sjokk. Innlegget kan du lese HER 

 

Månedens innkjøp

Månedens innkjøp ja... Det tror jeg må være den nye jeansen min... Jeg rett og slett digger den... 

Månedens antrekk


 

Månedens favorittfoto

Jeg liker stemningen i dette bildet så godt. Blandingen av solen, den blå himmelen, de lette skyene og tåken som ligger så lavt..  

Månedens serie

Denne måneden så er det Code Black som er på toppen av listen min, samme nmed Black List tror jeg... Digger de seriene!!! 

 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no