Det er ditt liv..

 • 31.03.2016 kl. 17:54

Sannheten er at vi bare har et liv.. Vi lever bare en gang.. Og vi må utnytte det til det fulle. Tiden går fort, vi har ikke tid til å gjøre ting som ikke gjør oss lykkelige. Vi har ikke tid til å sitte på rumpa og se på at alt forsvinner.. Vi har ikke tid.. 

Vi må gjøre en innsats for oss selv. Det er bare du og ingen andre som bestemmer over ditt liv. Det er bare du.. Det er du som har muligheten til å gjøre noe, det er du som har muligheten til å endre retningen. Er livet ditt på vei et sted du ikke liker?? Så gjør noe med det.. Livet er for kort til at vi hele tiden skal være redde, redde for å prøve noe nytt, gjøre noen endringer. Livet er for kort til å ikke gi det en sjanse. Har du lyst til å gjøre noe for bare deg?? Så gjør det.. Det er ditt liv.. 

For å kunne elske, for å kunne bli elsket eller for å i det hele tatt finne kjærligheten er vi nødt om å gjøre ting vi elsker, vi er nødt om å leve livet vårt. Det hjelper ikke å sitte å vente, det hjelper ikke å lete, det er dette som er livet, og du har bare dette.. Det er ikke noe poeng i å overanalysere alt, hver minste ting noen sier, hvert minste blikk.. Det er ikke viktig.. Begynn heller å verdsett det du har, det du gjør, de små øyeblikkene. Verdsett det som får deg til å smile.. 

Ikke vær redd for å få nye venner, ikke vær redd for å strekke ut en hjelpende hånd, ikke vær redd for å gi et kompliment, ikke vær redd for å ta i mot et kompliment. Ikke vær redd.. Livet er enkelt, da alt kommer til alt så handler det om å være til stede. Det handler om å verdsette, det handler om å nyte, det handler om å se de små tingene.. Det handler om å kjenne på alle følelsene, de gode og de vonde.. Det handler om å gjøre valg... Det handler om deg...

Det er ditt liv, ikke vær redd for det, nyt det... 

Livet er for kort til å gjøre ting som ikke gjør deg glad... 

Peace out!!! 

 

Jeg lukker øynene.

 • 31.03.2016 kl. 13:34

Jeg leste før idag at vi ikke skulle la oss lure av våren, vinteren lurer rundt hjørnet, men det velger jeg å glemme, jeg lukker øynene for det. Krysser fingrene for at det ikke stemmer. For nå er jeg så klar for våren. Jeg elsker å kjenne solen varme, jeg elsker å se at snøen sakte, men sikkert blir borte, jeg elsker å kunne tørke klærne mine ute. Den friske lukten som fester seg i klærne er herlig. 

Det er vår og jeg digger det...  

Hva er vår for deg?? 

Let`s be glossy

 • 31.03.2016 kl. 09:17

Gud som jeg elsker å få pakker i posten, og det er litt ekstra gøy da det er en overraskelse hver eneste gang.. I går fikk jeg mars- boksen fra glossybox og jeg gleder meg masse til å teste ut produktene. Jeg ble veldig positivt overrasket over innholdet denne gangen, jeg gleder meg skikkelig til å prøve alt sammen. Nå håper jeg at jeg får et blendene hvitt smil innen måneden er omme. 

 

//Annonselink//

En aldri så liten anmeldelse av produktene kommer i slutten av måneden. 

Har du lyst til å teste ut glossybox også?? Klikk HER og sjekk det ut. 

Kveldsarbeid.

 • 30.03.2016 kl. 20:21

Jeg elsker at det er lysere utover kveldene nå, og jeg digger at temperaturen holder seg god utover kvelden. 

Etter at barna var i seng idag tok vi med oss babycallen ut og jobbet litt videre med treet som vi felte i påsken. Det ligger utrolig mye kvist på jordet utenfor her, og det er ikke vårt jorde, så det er greit å få fjernet den så fort som mulig. Vi fikk tatt litt nå i kveld, men det er så utrolig tungt, og det er jævlig gjørmete, utpå der, så det tar litt tid, men vi satser på å få tatt resten i morgen.

Kan ikke klage på utsikten vår da vi jobbet heller. Nydelig himmel her hjemme idag <3 Nå skal jeg spise litt og slenge meg på sofaen resten av kvelden. Ha en fin kveld <3 

Lysere tider.. lysere hår...

 • 30.03.2016 kl. 15:08

I går tilbragte jeg litt tid hos frisøren. Det går mot lysere tider og da hadde jeg lyst til å bli litt lysere i håret også. Lysere ble det, og lysere skal det bli neste gang jeg skal til frisøren. 

Så langt er jeg hvertfall veldig fornøyd. Det tar veldig på håret å lysne det så mye, så nå trenger det litt god pleie for at det skal komme seg igjen. Nå er det kurer og leave- in produkter som gjelder i tiden fremover. 

 

Håper alle har hatt en fin dag så langt. Vi har vært på helsestasjonen for vaksine til lillegutt, så nå er han "rustet" til sydenturen vår han også.. 

 

Litt er lov!

 • 30.03.2016 kl. 09:41

 

Da jeg er på farten, de gangene jeg må handle før jeg kan lage middag eller dersom jeg har lyst på noe godt synes jeg det er utrolig enkelt å ha en liten bar i veska eller i skapet på kjøkkenet. Nor jeg kan spise som ikke ødelegger matlysten, men som samtidig får roet magen noe nhakk og sørker for at jeg ikke blir hangry. Noe jeg kan spise med god samvittighet, noe jeg kan velge fremfor sjokoladen som frister med ved kassa på butikken.. 

//I samarbeid med trybe//

Via Trybe har jeg vært så heldig å få prøve ur to forskjellige müsli-barer, den ene er med karamell, og den andre med peanøtter og sjokolade. Havrekjeks og melkesjokolade med smak av karamell: Det er jo ingen hemmelighet at jeg er svak for karamell, og det var denn jeg prøvde først av de to. Etter første bit var jeg i himmelen, den var bare helt vanvittig god. Karamellsmaken var tydelig samtidig som den ikke ble for sterk. Den var virkelig god. Stærrelsen på baren synes jeg også var helt topp, den er ikke så stor at jeg blir mett av å spise den, men den er stor nok til at jeg klarer å vente på middagen. 

Melkesjokolade og peanøtter: Den er ikke noe mindre god enn den med karamell, det kan jeg love. Den hadde en akkurat passe søt og herlig smak, en god konsistens som gjorde at jeg fikk lyst på mer. Også denne hadde en perfekt størrelse. 

Disse kan jeg fint ha i vesken dersom jeg skal ut på noe, eller jeg kan bare nyte de til en kopp kaffe. Litt er lov sier pakningen, og disse inneholder bare 99 kcal, og det synes jeg er innafor. 

NAILS BY ME!

 • 29.03.2016 kl. 20:21

Jeg har fått litt dilla på å fikse neglene mine, for det første er det utrolig gøy, for det andre så er det en fin mulighet for å få litt meg tid, for det tredje så er det veldig fint å føle seg neglfin i hverdagen. 

Det blir jo ikke avanserte greier da jeg gjør det selv, men det gjør ikke noe, for jeg liker resultatet og det er jo dødsbillig.. Neglelakken kjøpte jeg i sverige til 19 kr stk, og klistremerket bestilte jeg på ebay, 9 kr for en hel haug med merker. 

Litt hakk her og der, men jeg har litt dårlig tid, så tok meg ikke tid til at den skulle tørke skikkelig, så da blir det sånn.  

Hva synes du?

#hobby #Negldesign #homemade #DIY

12 ord som beskriver meg

 • 29.03.2016 kl. 15:00

Jeg er veldig glad i "bli kjent" innlegg, både å lese dem fra andre og lage dem selv. På bloggen til Tone kom jeg over en liten utfordring, man skal bruke bokstavene i navnet sitt for å beskrive seg selv. Dette synes jeg var veldig gøy, så jeg slenger meg på. 

K- LUMSETE 

A- LLSIDIG

J- ORDNÆR

A- NSVARSFULL

 

J-ENTETE

E- NGSTELIG 

A- LTERNATIV

(Jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord)

N- EVENYTTIG

(Har jeg begynt å innse)

E- GEN

(jeg er sta som et esel)

T- ANKEFULL

(tenker mer enn jeg snakker, og jeg snakker mye)

T-ULLETE

E- MPATISK

  

Jeg har valgt å bruke fornavnene mine og ikke etternavnet mitt ettersom det blir så vanvittig langt.

Tar du utfordringen videre?? 

#utfordring # bokstaver #beskriver

 

Barn og kosthold - tanker, meninger og et rop om hjelp..

 • 29.03.2016 kl. 10:04

Barna våre er i konstant utvikling både fysisk og psykisk. De vokser og blir større, samtidig som hjernen utvikler seg i rasende fart. Et kosthold som ikke er allsidig nok kan satt på spissen ødelgge for barnets normale utvikling. Det er derfor viktig at vi som foreldre har fokus på kosthold, at barna skal få i seg det de trenger for at kroppen skal kunne utvikle seg slik den skal. 

Det betyr at barna trenger et kosthold som inneholder proteiner, fett, karbohydrater, kalsium, sink, jern, vitamin C, Vitamin D og antioksidanter. Altså er variert kosthold, et kosthold som inneholder grove kornprodukter, jernholdig mat som grønne grønnsaker eller rødt kjøtt, melkeprodukter, fisk og frukt og grønt. 

De trenger hjelp til å lære seg hva som er et godt kosthold og hva som ikke er det. Barn er også forskjellige, noen barn spiser alt, grønnsaker, fisk.. ja alt, og da er det ikke noe problem å få i de det de trenger. Men så har du også de barna som vegrer seg for å prøve ny mat, de som kanskje helst bare vil spise pasta uten noe på, dersom man har et barn som dette er det vi voksne som har ansvaret for å finne måter å få i de det de trenger. Det er vi voksne som må gjøre maten spennende, vi må kanskje tenke litt nytt. Vi må finne ut hva som fungerer for akkurat vårt barn. For noen fungerer det å få være med å lage maten, for andre så må grønnsaker osv "gjemmes" i potetmos, saus osv. Jeg tenker at det ikke spiller noen rolle hvordan de får i seg det de trenger bare de får det i seg. 

Med Nathalie og Emmeli synes jeg det er veldig greit, fordi de spiser det blir laget her hjemme, noe liker de godt, og andre ting synes de kanskje ikke er supergodt, men de spiser det allikevel. Noen ting liker de ikke i det heletatt, som f.eks Nathalie hun takler ikke å spise kylling, så da slipper hun å spise det. Hun har prøvd mange ganger, men hun brekker seg da hun prøver, og da synes jeg det er helt greit å slippe. Med Storm Aleksander derimot synes jeg det er litt vanskeligere. Han er ikke noe glad i most mat, ikke den som jeg lager og ikke den som man får på glass i butikken. Han vil nemlig spise selv, Så da ukesmenyen planlegges nå så må jeg alltid ha i bakholdet, hva kan Storm Aleksander også spise, eller hva kan lett gjøres om til noe han kan spise. 

En av favorittene hans er spaghetti med kjøttsaus. 

Jeg synes det er gøy å lage mat, ja stort sett hvertfall, og jeg prøver så godt jeg kan å lage det meste fra bunnen. Og det må jeg nesten også med tanke på at Storm Aleksander skal spise det, han er for liten til å spise salt, og det er jo ikke akkurat en hemmelighet at ferdigmat inneholder mye salt. Og så smaker det mye bedre dersom man lager det selv også.

Pastaen kjøper jeg ferdig da, jeg er ikke helt der at jeg lager den selv også, men jeg kjøper alltid fullkornspasta. I sausen har jeg hatt løk, gulerøtter, stangselleri, hakkede tomater og litt vann. Denne gangen hadde jeg oppi litt kikerter også faktisk, det var egentlig bare for å prøve ettersom vi hadde en boks i skapet. Jeg steker først grønnsakene litt, har oppi hakka tomater og koker alt sammen til gulerøttene er møre så kjører jeg det i hurtigmikseren for å få en glatt konsistens. Så tilsetter jeg stekt kjøttdeig, oregano, timian og pepper. 

På denne måten får alle i seg mye grønnsaker, det smaker godt og Storm Aleksander er fornøyd med å kunne spise selv.  

Jeg skal innrømme at det av og til er vanskelig å finne på mat som han også kan spise, eller det er vel egentlig ikke vanskelig, det er bare det at man må hele tiden tenke alternativer, og det er det ikke alltid jeg er klar for før jeg står der over grytene. I går satte vi oss ned for å finne på middager til denne uken, og da hadde jeg heletiden i bakhodet at også Storm Aleksander skal kunne spise det. Jeg synes det er så viktig at vi samler familien rundt middagsbordet, det er liksom den gange i løpet av dagen at vi alle sammen kan sette oss ned, snakke sammen og ha det hyggelig. For det er jo desverre sånn at hverdagen stort sett løper av gårde før man nesten har rukket å trekke pusten. 

Dette her er ikke ment som et se på meg så flink jeg er å lager mat til ungen min innlegg, men det er ment som en liten tankevekker, litt inspirasjon og et lite rop om hjelp, litt hjelp til middagsinspirasjon til neste uke, og uken deretter... For kosthold er viktig, barna våre er viktig og vår egen helse er viktig... 

Har du noen gode oppskrifter som fungerer for hele familien?? Rop ut da, jeg hadde satt veldig pris på litt inspirasjon. 

#Kosthold #mat #barn #familie #middag

 

LumberJack

 • 28.03.2016 kl. 17:23

Eller LumberKaja.. 


-It`s not all about nail polish and pretty clothes-


Det som var lite nok til å bære hadde vi allerede fått opp, så det var det bare å kappe i passe lengder, så gjennstår bare kløyvinga. Men det har seg sånn at resten av dette treet befinner seg nederst i en lang skråning. De kubbene som ligger igjen er så grove og tunge at vi ikke hadde sjans til å bære de opp, så da løste vi det på en ganske smart måte etter min mening.

Vi brukte tau!!Sjekk ut filmen så ser du hvordan det gikk;

video:lumberjack

 

 

Påskens siste!

 • 28.03.2016 kl. 11:02

God morgen fra oss!

Her har det vært en skikkelig trøtt morgen. Jeg og Nathalie sto opp klokken 08.00 og jeg sovnet på sofaen 2 eller 3 ganger før Ole-Anders og Storm Aleksander kom ned klokken 10.00. 

Vi har sett på litt barnetv, Nathalie og Storm Aleksander har spist frokost, og jeg har ikke fått i meg annet enn kaffe enda. 

Nathalie driver å leker nå, og mellom skrivingen her så skal hun redde meg med tryllestaven sin. Jeg sitter tydeligvis fast i gjørma.. Snakk om fantasi!! 

Nå er vi altså kommet til den siste dagen i påskeferien, det er på en måte søndag idag føler jeg.. Det skal egentlig bli godt å komme tilbake til hverdagen, men samtidig er det så koselig å ha ferie sammen. Det er heldigvis ikke så lenge til det er ferie igjen, herregud som jeg gleder meg. 

Nå skal vi snart komme oss ut her, vi har nemlig felt ett tre i påsken, så det driver vi å kapper til ved, men før vi får kløyvd veden må vi få alt sammen fra jordet og opp i hagen vår og det er så utrolig tungt.. haha!!

Ha en fin dag da dere <3  

#påske #hverdag #mamma #ferie

Ord fra barnemunn!

 • 27.03.2016 kl. 15:36

Nathalie er 3 år nå og hun har en god stund vært veldig opptatt av venner. Det meste er egentlig vennene hennes, alt fra lekene til barna i barnehagen. Jeg tror nok de snakker mye om venner i barnehagen, og det synes jeg er utrolig bra. 

For en stund siden satt vi ved matbordet og spiste middag. Vi snakket, hun tullet litt og jeg måtte være litt streng innimellom. Jeg synes det er viktig at barna spiser maten sin, og selv om det er lov å tulle og le så synes jeg ikke det er greit å kaste mat på gulvet, snurre rundt på stolen sin osv. Til tross for at jeg var litt streng innimellom så hadde vi det ganske koselig. Nathalie begynte å snakke om venner igjen, og hun så sa hun plutselig noe som gjorde at jeg fikk tårer i øynene og klump i halsen;

"Mamma, vi er bestevenner!"

Det var så søtt og så ekte at jeg ble helt satt ut. Det er disse små spontane uttrykkene fra barna som gjør at man føler at man gjør en god jobb som mamma, det er en bekreftelse på at barna er fornøyd med jobben som blir gjort og at de har det bra. 

Til tross for at jeg er en mamma som til tider er streng og helt sikkert kunne hatt en lengre lunte av og til så ser altså dattern min på meg som en bestevenn. Det er en god følelse!!!  

 

Oppskrift: Tacokrydder

 • 26.03.2016 kl. 15:55

De fleste vet vel kanskje at den ferdigmaten man kjøper på butikken inneholder både det ene og det andre som ikke er bra for kroppen, det er tilsatt unødvendig med sukker, salt og det er E`er i hytt og pine. 

Det er vel ikke til å legge skjul på at hjemmelaget er vellaget. Allikevel så er det veldig enkelt å velge den lette løsningen, kjøpe det som er ferdig på butikken, jeg gjør det veldig ofte selv også, det skal jeg være ærlig på. Men akkurat da det kommer til tacokrydder så har jeg bestemt meg for å begynne å lage det selv. Det er utrolig enkelt, det går fort og det er sunnere. 

Det som er med dette er jo at det ikke tar noe lengre tid, eller det vil si, det tar lengre tid en gang, og så blir det like enkelt som å kjøpe ferdig neste gang, og neste gang, og neste gang. Du kan jo lage en god del da du først holder på, oppbevar det på glass og det er like enkelt som å finne frem posen med ferdigkrydder neste gang. 

Det du trenger er:

OBS. Dersom du bruker krydder som ikke er malt bør du ha en morter. Det gjør jobben mye enklere. 

 • 3 ss chilipulver

 • 2 1/2 ts malt chilipepper , helst chiliflak

 • 2 1/2 ts tørket oregano

 • 2 ss malt spisskummen

 • 2 ss paprikapulver

 • 2 1/2 ts hvitløkspulver

 • 2 ss havsalt

 • 2 ts sort pepper

 • 1/4 ts malt anis 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bland krydderet i morteren, eller bare en i skål dersom du har kjøpt alt malt, jeg er egentlig usikker på om man får kjøpt malt spisskummen?!? 

Jobb krydderet sammen til de hele krydderne er knust.

Og ha det over på et glass med tett lokk. 


For å fylle opp dette glasset her så firedoblet jeg oppskriften jeg ha lagt ved over. 

________________________________________________________________________________________________________________

Til 400 gram kjøtt og 1 dl vann bruker du ca 2 SS med krydder. Så denne mengden holder noen runder. 

Det tar egentlig så godt som ingen tid å lage det, så jeg kommer hvertfall til å gjøre dette igjen.. 

#tips #tacokrydder #oppskrift #sunnere

Påskeliljer

 • 26.03.2016 kl. 11:04

Hei og hopp påskeliljer!

Her er vi godt igang med dagen, vi har kost oss med en familiefrokost. Det er litt ekstra hyggelig de dagene vi har mulighet til å samle familien rundt frokostbordet, å kunne ta seg god tid til å spise, skravle, le og tulle. Det å ikke måtte stresse med maten som man ofte må da det er barnehage, skole og jobb. Det er så utrolig deilig, og jeg tror det er veldig viktig også. 

Nå skal vi veldig snart en tur på senteret for å se etter sko til snuppene, de trenger noen nye sommersko før vi skal til syden, det er jo bare en måned igjen til vi drar.. WEEE!!! Vi kjøpte sandaler i Oslo, men de trenger joggesko også, de vokser jo så fort på beina disse jentene. 

Ha en fin dag videre alle sammen <3 Nå må jeg løpe! 
 

Påskequiz! nr 3

 • 25.03.2016 kl. 19:21

Jeg synes det er skikkelig gøy med disse quizenen til blogg.no, og måtte jo bli med denne gangen også.. Jeg får jo aldri full pott, og denne gangen har jeg falt litt tilbake igjen.. jaja, sånn kan det gå, null hjelp, og halvparten riktig, det er da bedre enn ikke noe. 

4/8 Riktige svar!

Selvgjort er velgjort -- også når det er halvgjort... og du traff midt på den gylne middelvei. Slett ikke verst! 

 

Klikk på bildet for å komme direkte til påskenøttene.  


 

Ukens blogg: Hvem vant??

 • 25.03.2016 kl. 15:28

Nå er det fredag igjen, det er en uke siden jeg postet ukens blogg innlegget, og det er påtide å fremsnakke de to bloggene som jeg likte aller best. Aller først vil jeg bare takke alle dere som meldte dere på, jeg har vært innom alle bloggene og lest, det er virkelig mye som er bra og jeg kan med en gang avsløre at det er flere av bloggene jeg kommer til å besøke igjen... og igjen... og igjen.. 

Jeg synes egentlig det var både lett og vanskelig å velge ut bare to blogger, lett fordi det var to blogger som skilte seg ut på en positiv måte, en som jeg har fulgt en god stund allerede, og en ny som herved har fått en ny leser. Vanskelig fordi det var mange bra, og det var hvertfall ett par til jeg egentlig ville hatt med på denne listen. Det er mulig at jeg må sette i gang ukens blogg igjen senere, slik at jeg kan få velge ut litt flere.

Uansett nå til vinnerene, og det ble....

*Trommevirvel*  

MISSMOMMY

Kjære kjære deg!!! Jeg har lest bloggen din lenge og det jeg liker spesielt godt med din blogg er at det er så god variasjon i innleggene. Du skriver om alt fra oppskrifter til mammalivet til de innleggene som fester seg litt ekstra hos meg, de litt dypere innleggene som gjør at man blir ekstra kjent med deg, og som gjør at man kjenner igjen seg selv så veldig.. 

Du har alltid mange fine bilder i innleggene dine, både bilder du har tatt selv og bilder som supplerer teksten i innlegget ditt utrolig bra. Du poster overraskende mange innlegg noe som først og fremst overrasker meg noe helt vanvittig, hvordan får du tid til det?? Det gleder meg også veldig mye at du skriver så mye som du gjør, det er stort sett alltid noe nytt å lese da jeg klikker meg inn på bloggen din, og det liker jeg veldig godt.. 

Vil du lese en blogg med varierte innlegg, en blogg med fine bilder, god humor, inspirende og ekte tekster. Da foreslår jeg at du tar deg en tur innom Missmommy. Jeg kan nesten garantere at du ikke kommer til å finne noe du liker.. 


Foto av: Missmommy.blogg.no
 

Da det er sagt så var det ganske vanskelig å finne et bilde av deg som jeg kunne legge ved i dette innlegget, men jeg fant derimot et utrolig vakkert bilde som jeg håper det er greit at jeg la ved. 

 

Så var det den andre bloggen jeg har valgt ut denne gangen.

MAKE OR BREAK

Make or break, bloggen til Eva fanget interessen min med en gang jeg klikket meg inn på den. Det var et design som jeg ikke ser så alt for ofte som lyste mot meg, et design som gjør at akkurat denne bloggen skiller seg ut fra mengden. 

Kjære Eva. Bloggen din har et oversiktlig design, et design som er preget av farger, foto og inspirasjon, med andre ord, alt jeg tiltrekkes av. Ved å se på bloggen din kommer det tydelig frem at du er en kreativ sjel, det er gjennomførst, ryddig og vakkert. Du har en god blaning av egne verk og inspirasjon du har funnet hos andre. Du har mye bilder som jeg føler viser til et tema, de gode bildene dine gjør på den måte at man ikke har behov for så mye tekst, de snakker for seg selv. Takk for at du har en blogg som gir meg et herlig avbrekk i en ellers så travel mammahverdag!! 

Er du ute etter en blogg som inspirerer i hverdagen, en blogg med mye og fine bilder. Da anbefaler jeg deg å klikke den inn på bloggen til EvaFoto og Styling av EVA - Make or break

Håper dere likte de to bloggene jeg har valgt ut denne gangen, og jeg håper dere to flotte bloggere synes det er greit at jeg la ved bildene jeg gjorde i innlegget. 

 

Naturens egen skjønnhet.

 • 25.03.2016 kl. 10:12

Vi storkoste oss på hytta i går, selv om det ikke var strålende sol slik det har vært tidligere i påsken var det god temperatur og vi koste oss ute alle sammen. Etter å ha grillet, akt og tatt noen bilder gikk vi inn for å spise kake og kanelboller. Pappa hadde nemlig bursdag, hurra for pappa!! 

Emmeli skulle overnatte hos Ida,  tantungen min, i natt så hun ble med de hjem i går. Jeg, Ole-Anders, Nathalie og Storm Aleksander fikk ikke reist fra hytta før det var leggetid på de to små, så vi var hjemme klokken 21.00 i går kveld. Nathalie gikk det jo fint å legge rett i senga, Storm Aleksander derimot, han avr klar for fest.. Så han lekte på gulvet her mens vi så på bloggerne og holdt på å le oss ihjel av gutten, for det så ut som at han dreiv med yoga på gulvet her. 

Jeg tok noen bilder i går, men det er mest bilder av familien min, og de synes jeg ikke jeg kan legge ut, men jeg og søstern min var nede ved en bekk og tok litt bilder, så de bildene tenkte jeg at jeg kunne legge ut. 
 

 

 

Mobilblogg: påskekos

 • 24.03.2016 kl. 09:54

Nok en dag ute på farten for denne familien. Denne påsken har plutselig blitt full av utflukter og aktiviteter, og det kjenner jeg at er helt greit.  Det er liksom ikke stress selv om vi har mye på gang.
Idag er bluse, håndveske og høye sko byttet ut med ullklær, utebukse og vintersko.  Vi skal opp på hytta til mamma og pappa, og der skal vi treffes alle søsknene med ektefeller og barn.  Mamma og pappa prøver å få samlet oss en gang i løpet av påsken og det synes jeg er skikkelig koselig.  Det er aking, påskeharen kommer med påskeegg og det er grilling.
Masse kos altså <3

Sjekk hu der som sneik seg med bak i bildet. Hihi!

En dag i Oslo!

 • 23.03.2016 kl. 20:18

Vi har virkelig storkost oss i Oslo idag, været har vært helt magisk og barna har kost seg fra ende til annen. Vi trasket rundt i byen, opp på Akershus festning, ned på aker bryge, opp til slottet og gjennom Karl Johan. Shopping av sandaler på oslo city og middag på Egon. Vi kom oss derimot aldri til vigelandsparken, tiden flyr jo så alt for fort. Men det kan vi ta en annen gang. På toget hjem kjente jeg virkelig at beina hadde fått kjørt seg, det er sjeldent så godt å sette seg ned som det var idag. 

Her kommer et lite bildedryss fra dagen vår. 

Mobilblogg: Familieutflukt!

 • 23.03.2016 kl. 09:33

I skrivende stund sitter vi på toget på vei til Oslo.  Vi tar turen alle sammen for å besøke Vigelandsparken og slottet.
Det kunne jo ikke passet bedre at været er helt fantastisk.
Det er Nathalie og Storm Aleksander sin første togtur, og det er veldig spennende for Nathalie. Det er så koselig å kunne reise uten å måtte kjøre bil av og til. Da får man en helt annen mulighet til å kose seg sammen som en familie.

Kamera er med så håper jeg får knipset noen fine bilder idag også!

Påskequiz! nr 2

 • 22.03.2016 kl. 22:55

Jeg fikk akkurat en veldig hyggelik kommentar under påskequiz innlegget mitt, jeg var så heldig å vinne 3 gratis shouts. Nå er det i gang igjen, påskequiz nr 2 er i gang, og jeg klatrer sakte, men sikkert oppover på stigen.. 

5/8 Riktige svar!

Godt levert! Du er med på å dra opp gjennomsnittet, og det kan du være stolt av.  Jeg fikk 5 av 8 riktige denne gangen, hurra for meg.. 

Jeg skal innrømme at jeg søkte litt hjelp på den ene, den om the gathering, det arrangeres tross alt rett borti veien her.. Men det skal sies at jeg fikk feil på den allikevel.. Er det mulig?? 

Vil du prøve deg du også? Klikk på bildet og sett i gang.. 

Ha en riktig fin påske alle sammen <3 

Glossybox - Mine favoritter; Februar!

 • 22.03.2016 kl. 19:18

Love is in the air... 


 

Februar boksen, kjærlighetsboksen.. Den er så utrolig søt, jeg likte virkelig designet på denne boksen. Så søtt og romantisk, og det passet jo veldig godt i februar. 

Jeg har også denne gangen valgt meg ut to favoritter fra boksen, og denne gangen overrasket resultatet meg noe faktisk.. 

Helt til topps, 10 av 10 mulige... Det får denne fuktighetskremen fra Garnier Respons Body. Den inneholder olivenolje og gjør huden supermyk. Den lukter fantastisk godt etter min mening, og kanskje viktigst av alt. Den er ikke klissete på huden.. Den trekker ganske fort inn i huden noe som gjør at jeg ikke trenger å vente i en liten evighet før jeg tar på meg buksene.. 

Denne kommer jeg definitivt til å kjøpe igjen da den blir tom. I´m in love!! 

Sååå var det nr 2. Tannhygiene i pose.. Plackers har tanntråd som er dobbel.. Det er to tråder som er plassert paralellt på denne lille dingen, jeg føler at den rensker opp veldig bra mellom tennene, og den lille spissen som man kan brette ned gjør at man kan fjerne eventuelle ulumskheter som man ikke vil ha mellom tennene. Den har også en herlig mint smak som jeg liker veldig godt.. 

Denne bruker både jeg og Ole-Anders fast nå, perfekt!!! 
 

Kunne du tenke deg å få en liten overraskelse i posten hver måned du også?? 

Da kan du bare klikke HER og signe up. Jeg gleder meg skikkelig til mars boksen kommer. Litt bursdag hver måned, det er ikke å forakte.. 

 

 

___________________________________________________________________

MINNER OM: 

Helt til slutt vil jeg bare minne om ukes blogg som jeg har gående. Gå inn HER og les instruksene for å melde dere på.. Jeg vil velge ut to blogger som vil bli linket til i eget innlegg på fredag.

 

Er det egentlig normalt?

 • 22.03.2016 kl. 11:10

Er det normalt å være nervøs før man skal på politistasjonen for å ordne seg pass? Ikke vet jeg, men det er jeg hvertfall. Jeg vet ikke hva det er jeg, om det er det faktum at vi skal ta bilder i en automat osv eller om det er de der uniformerte skumle menneskene som gjør det.. Jeg vil tro det er sistnevnte.. 

Politi lyser av autoritet da de er kledd i uniform, og lille meg som aldri har gjort noe galt, hun der som altid bruker blinklys, hun der som aldri stjeler så mye som en liten ting på butikken, hun der som ikke tør å finne frem mobilen fra veska da hun er inne i butikken fordi hun er redd for at noen skal mistenkte at hun stjeler.. Hun der pliktoppfyllende jenta... Ja hun blir så nervøs da hun ser politi, hun blir helt rett i ryggen, smiler overdrevent hyggelig, holder hendene godt synlig.. Som o mde tror jeg skal gjøre noe galt liksom... 

Nå skal vi ned på politiatasjonen og jeg tar meg selv i å være nervøs... Hva er greia? 
 

Jeg ble ikke skremt, og det skremte meg..

 • 21.03.2016 kl. 15:06

Jeg ble på en måte kastet ut i det.. Jeg skal være helt ærlig, jeg trodde faktisk aldri at jeg kom til å gjøre det, men pang sa det så var jeg hektet.. Jeg møtte deg en kveld, du fortalte meg hele sannheten.. Du fortalte meg om jenta de, den lille jenta på 1 år. 

Det skremte meg, det skremte meg at jeg ikke ble skremt.. Jeg hadde jo ikke planer om å falle for noen som allerede hadde barn. Men så var du der, det føltes så rett på alle måter. Før jeg viste ordet av det så hadde jeg fått den fineste mannen i verden og samtidig så fikk jeg den fineste jenta i verden. Den fantastisk nydelige, morsome og snille jenta. 

Det skulle ikke ta lang tid før det klikket mellom oss to, du den lille jenta og jeg.. Jeg har holdt deg i hånden da du har hatt vondt, jeg har snurret deg rundt og rundt til vi ble så svimle begge to at vi måtte sette oss ned på bakken. Jeg har sett deg vokse opp, jeg har sett deg ta rollen som storesøster ikke bare en, men to ganger, jeg har sett hvor fantastisk omsorgsfull du er. 

Jeg er ikke mammaen din, det er jeg veldig klar over.. Allikevel så er jeg så ubeskrivelig glad i deg, vi har et bånd som ikke vil bli brutt. Jeg bryr meg om deg som om du skulle vært min datter. Du er min bonusdatter, og det er den fineste bonusen jeg kunne fått. 

Selv om jeg ikke er mammaen din så vil jeg at du alltid skal vite at jeg er her for deg. Jeg vil alltid være en du kan snakke med, jeg vil alltid støtte deg og jeg vil alltid ha en trøstende hånd du kan holde i .

Du begynner å bli så stor nå. Du er jo snart 8 år. Allikevel så er du den lille jenta mi, du er mitt første møte med det å ha ansvaret for et lite menneske. Du introduserte meg for den kjæreligheten man bare kan ha for et lite menneske som man passer på, et lite menneske som man bryr seg om. 

For meg var du starten på et liv fylt med kjærlighet, kjærlighet fra verdens fineste mann og verdens fineste barn <3 

Jeg er så ubeskrivelig glad i deg jenta mi <3  

#mamma #bonusmamma #kjærlighet

Påskequiz!

 • 21.03.2016 kl. 09:47

Blogg.no har lagt ut en påskequiz som jeg har vært med på. Det var 8 spørsmål med svaralternativer, jeg valgte å klikk meg gjennom og svare på det jeg viste og gjette på resten. Jeg kjenner at jeg angret litt på dette, for det hadde sett veldig mye bedre ut dersom det sto 8 av 8 i teksten, men det gjør det altså ikke.

4/8 Riktige svar!

Selvgjort er velgjort -- også når det er halvgjort... og du traff midt på den gylne middelvei. Slett ikke verst! 

Jeg er altså midt på treet, hvem vil egentlig være midt på treet da?? Nei her er det bare å finne frem bøkene og lese seg opp, eller hvertfall det store internett. 

 

Har du lyst til å være med du også?? 

Da er det bare å klikke på bildet under.. 

God påske dere fine <3

Påskegodt og antrekk.

 • 20.03.2016 kl. 19:36

Vi er hjemme fra sverigeturen vår, vi kom hjem med litt for mye godteri, men heey, det er jo påske.. hihi! Det er sååå kjedelig å kjøre så mye bil, men vi har jo tidenes mest tålmodige barn, så det gikk veldig fint, tror faktisk jeg kjedet meg mer enn dem.. 

Før vi dro idag rakk vi å ta noen bilder, utrolig hva man rekker da barna er oppe klokken 07.00. Egentlig litt godt selv om jeg er utrolig trøtt så tidlig om morgenen. 

Jeg elsker å bruke skjørt, og det er det faktisk en liten evighet siden jeg gjorde sist, så jeg hadde allerede i går kveld bestemt meg for hva jeg skulle ha på meg idag. 
 

Nå er det NCIS og etterpå skal vi ordne påskeegg til barna. Herregud, vi klarte jo å glemme å kjøpe egg til Storm Aleksander, så vi får se om vi har noe liggende som han kan få. Er det mulig liksom?!? Innholdet ble da hvertfall kjøpt da. For å si det sånn, hans egg er det som kommer til å være det sunneste av alle. Der er det smoothie for alle penga.. 

Ha en fin kveld dere fine <3 

Vår date night!

 • 20.03.2016 kl. 10:00

Hei på dere <3

I skrivende stund driver vi å gjør oss klare for en aldri så liten road trip til Sverige. På handlelisten vår står innhold til påskeegg og litt mat. Selv om jeg synes det er ufattelig kjedelig å kjøre så langt så er det jo litt koselig også. 

Men uansett.. Som jeg nevnte i går så hadde jeg og Ole-Anders vår månedlige date night, vi setter av en lørdag i måneden hvor vi har fokus på hverandre istendenfor på data og mobil etter at barna har lagt seg. Vi koser oss med en sein middag, dessert og denne gangen delte vi også en flaske vin. 

I går hadde vi ganske lett mat, salat med laks sto på menyen, og til dessert hadde vi after eight sjokolademousse. Sistnevnte var så vanvittig godt at jeg bare må dele oppskriften med dere. Den finner dere nederst i innlegget. 

 

_____________________________________________________________________________________________________________

Ingredienser:

♥ 2 dl kremfløte
♥ 150 g kokesjokolade
♥ 20 stk After Eight
♥ 4 dl kremfløte

Pynt:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 6-8 stk After Eight

Kok opp 2 dl kremfløte i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett hakket kokesjokolade og 20 stk After Eight-plater. La sjokoladene ligge i den varme fløten til den smelter. Rør blandingen jevn og avkjøl den i romtemperatur.

Pisk 4 dl kremfløte til myk, luftig krem. Vend sjokoladeblandingen inn i kremen med en slikkepott.

Fordel sjokoladekremen i 6-8 dessertskåler eller -glass.

Sett skålene i kjøleskapet og avkjøl i minst et par timer (eller over natten).

Før servering pyntes hvert glass med moussen med en klatt pisket krem og en After Eight-sjokolade.

_______________________________________________________________________________________________

Denne oppskriften fant vi på bloggen "det søte liv" . Ettersom vi bare var to stk så halvverte vi oppskriften, og det ble mer enn nok, det er en ganske mektig dessert, så det er en fordel at middagen ikke er så tung, eller det er hvertfall min mening da.. 

Det var hvertfall utrolig godt, og ikke minst enkelt. Dette kommer til å bli laget flere ganger, det er helt sikkert. 

 

Håper dere alle får en fantastisk søndag <3 

 

 

Prosjekt: Walk in..

 • 19.03.2016 kl. 17:38

Vet du hva??? Nå er jeg endelig ferdig med mitt lille prosjekt. Den lille boden som ikke har blitt brukt til annet enn å oppbevare rot har endelig blitt til noe. Jeg har gjort det aller meste selv, men jeg skal innrømme at jeg fikk litt hjelp fra den snille mannen min med å skjære vinkler på listene, jeg synes nemlig sånne elektriske sager er litt skumle. Men jeg har skjært litt selv også altså, så jeg har fått øvd meg litt. 

Under her ser dere boden før jeg fikk gjort noe inni der;

Og etter litt maling, listing, hyllemontering og lysmontering så endte jeg opp med dette;
Tidenes kuleste lys da. For det første går de på batteri, så det er ingen ledninger, noe som betyr at jeg kunne montere de selv. I tillegg så er de sensorstyrt, det betyr jo at det ikke er noe nbryter til de. De slår seg på da jeg kommer inn i rommet og slår seg av etter at det har vært rolig der inne i 30 sekunder. 

 

Jeg er veldig stolt av meg selv som har fått til så mye på egenhånd, mulig jeg har vært snekker i et tidligere liv?!? Eller kanskje ikke, men uansett. 

Så hva synes dere?? 

_____________________________________________________________________________________________________

Neste prosjekt her hjemme nå blir å male den ene veggen i stua og den ene veggen på soverommet. Det første vi gjorde idag etter at vi hadde kommet oss opp fra senga var å dra til Elverum for å kjøpe heftgrunn og maling, så det står klart. Jeg har virkelig fått ånden over meg og kjenner at jeg lett kunne begynt å male allerede i kveld, men det blir det ikke noe av, for bare barna er i seng i kveld så er det date night på meg og mannen. Laksesalat og after eight sjokolademousse står på menyen i kveld.. Nam!!! 

______________________________________________________________________________________________________

Vil også minne om ukens blogg som jeg har gående. Klikk deg inn HER om du vil være med.. 

Ukens blogg!

 • 18.03.2016 kl. 22:10

Jeg tenkte jeg skulle prøve ut noe nytt, så jeg håper dere vil være med.. 

Jeg synes nemlig at det er veldig hyggelig å fremsnakke andre, jeg synes det er fint at vi kan skryte litt av hverandre. Jeg synes også det er veldig gøy å lese andre blogger, dette er noe som inspirerer meg veldig. 

Så derfor har jeg lyst til å prøve meg på en ukes blogg. Så fremt det er noen som melder seg på, så kommer jeg altså til å velge ut 2 blogger som jeg liker ekstra godt, jeg kommer til å skrive litt om deg og bloggen din og selvfølgelig linke til bloggen.  

Det du må gjøre er;

1. Gå inn på facebook siden min  her og lik den.

2. Legg igjen en kommentar under dette innlegget, men husk å legge ved bloggadressen din slik at jeg finner deg igjen. 

 

Så da er det bare å håpe på at det er noen som vil være med slik at jeg får noen blogger å sjekke ut og som jeg kan fremsnakke senere. 

Sleng dere på!!!! 

 

Hva er vår for meg??

 • 18.03.2016 kl. 17:57

Vi er nå godt i gang med mars måned, solen har varmet oss i noen dager og jeg kjenner virkelig at vårfølelsen er her. Jeg kjenner det sitrer i kroppen, jeg elsker den følelsen av at solen varmer meg i ansiktet da jeg kjører bil, det å kunne drømme seg bort til grønne sletter, blomster som spirer og fregner på nesen.. ÅÅ, som jeg gleder meg!!

Våren for meg betyr varme, glede og latter. Det betyr lysere farger, det betyr is ute i solen, det betyr solbriller og farge i kinnene. Det betyr lyst hår, det betyr noen lag mindre med klær, det betyr lave sko.. Det betyr at jeg ikke trenger å fryse lengre, det betyr en ny og spennende tid for barna, det betyr blomsterplukking, raking i hagen og det betyr planting av blomster.. 

Våren er en av de årstidene jeg liker best av alle. Det er liksom en ny start på en måte... Det å se endringene som skjer i naturen, fuglene som kvitrer om morgenen.. Det er rett og slett fantastisk.. 

Sammen med vår og lysere tider så kommer det også nye trender, det kommer et behov for å bytte ut ullgenseren med noe lettere, det kommer en tid hvor man er på utkikk etter nye antrekk. Det er en tid hvor barna her hjemme trenger mye nytt, de vokser jo så fort, og alt fra klær til sko må skiftes ut. Jeg er veldig glad i å handle på nett, og litt rabatt er heller ikke å forakte, derfor tar jeg meg alltid en tur innom rabble.no for å sjekke ut tilbudene. Har du barn som trenger litt nytt også? Da kan du nå gjennom rabble.no få 25% avslag hos ELLOS på barneklær og barnesko ved å bruke rabattkode fra rabble, den finner du HER

Skulle du trenge noen nye sko selv også, så kan rabble også friste med 20% avslag på alle sneakers hos ELLOS ved å bruke rabattkoden du finner HER. Litt rabatt både til mor og barn. Det er vel ikke å forakte.. 

Under ser dere noen av mine sneakers favoritter fra ELLOS. 

Sammen med vår, lysere tider og farge i ansiktet kommer også behovet for lettere sminke, via rabble får du nå hele 20% på hele utvalget til BareMinerals hos nettbutikken ELEVEN, for å benytte deg av tilbudet, klikk HER. BareMinerals er en sminke som er lett på huden, den gir et naturlig reaultat og ikke minst den er bra for huden, den tetter ikke porene slik som mange andre typer sminke gjør. Jeg har selv brukt mineralpudderet fra Bare Minerals og er veldig fornøyd med det. Jeg har lenge slitt med at jeg får uren hud på haken dersom jeg bruker flytende foundation, men det får jeg altså ikke med sminken fra BareMinerals. 

Da solen kikker frem og begynner å varme så får jeg veldig behov for å bytte ut noe i garderoben min, jeg lengter etter å kvitte meg med ullsokker, tykke gensere og bukser med skjørt, kjoler og topper. Jeg får lyst til å kle meg i lyse farger og småsko. Dersom du skulle ha behov for å oppgradere garderoben litt kan jeg anbefale deg å ta en tur innom LaRedoute og sjekke utvalget de har, der får du via rabble nå 200 kr i rabatt dersom du handler for 600kr, og i tillegg får du fri frakt. Alt du må gjøre er å bruke denne rabattkoden; Klikk deg inn HER for å finne rabattkoden og sjekke utvalget. 

Noen av mine favoritter fra LaRedoute ser dere under.  

Til våre danske venner; Nå har rabble også opprettet en dansk side. Dersom det skulle være av interesse for deg så klikk på bildet under for å komme direkte til siden.. 

Innlegget er skrevet i samarbeid med rabble.no 

 

I`m addicted to...

 • 18.03.2016 kl. 08:48

Det er noe nting man vil ha, og det er noen ting man må ha, ikke fordi man må for å overleve, men som man er avhengig av for å ha det bra på en måte. Her kommer min lille avhengighetsliste;

 1. Å bli kost på håret! Det er det beste jeg vet, og hadde jeg hatt en mann som ikke kunne stryke meg på håret så hadde det rett og slett ikke fungert. 
 2. Kaffe, går jeg en dag uten så får jeg seriøst abstinenser, det kan ikke være sunt.. Men samtidig så leste jeg at kaffe kan være med på å gi flat mage, så det er det vel ikke så ille. Riktignok er det ikke anbefalt å drikke mer enn tre kopper, jeg er langt over det de fleste dagene. 
 3. Middag!!!! en dag uten middag, er en dag uten mening.. Jeg må ha et varmt måltid hver eneste dag, egentlig kunne jeg spist middag til hvert måltid.
 4. Duftlys med vaniljelukt. Jeg rett og slett elsker det... Jeg står lenge og drar inn lukten etter at jeg har slukket lyset.. 
 5. Barna mine, jeg blir skikkelig sur og irritabel dersom det går flere dager uten at jeg er med dem, det skjer jo ikke så ofte da, heldigvis.. Det å skulle dra fra dem gjør meg faktisk uvell.. 
 6. Vann.. Ja jeg vet at alle trenger vann, men jeg synes faktisk det er veldig godt, og jeg drikker vann istedenfor brus.. 
 7. Pledd.. Jeg har alltid pledd på meg da jeg sitter i sofaen.. Selv om jeg er varm så må jeg ha på pledd.. 
 8. Lepomade. Jeg får panikk om jeg har glemt den hjemme dersom jeg skal være borte lenge. Dersom jeg kommer på at jeg har glemt den så blir jeg med en gang skikkelig sår på leppene..  

Noen ting som jeg er avhengig av, det er sikkert mye annet også.. 

_______________________________________________________________________________________________

Idag er det fredag, det er snart påskeferie, og jeg gleder meg skikkelig til at mann og barn skal ha fri også <3 

Ha en fin dag alle sammen <3 

This is what`s for dinner today!!

 • 17.03.2016 kl. 18:32

Idag sto det pai på menyen her hjemme, jeg brukte oppskriften til bloggen FITFOCUSE da jeg laget bunnen, og jeg brukte også hennes pai som inspirasjon til fyllet på min egen. Dette var en ganske sunn pai, istendenfor den smørdeigen som ofte blir brukt, og som jeg synes er helt vanvittig god, så ble det en grov bunn denne gangen.

Til bunn trenger du:
6 dl grovt mel. 
4 ss olje (jeg brukte olivenolje) 
2 dl vann
2 klyper salt

Litt pizzakrydder eller annet krydder kan du også tilsette om du vil, jeg brukte pizzakrydder. 

________________________________________________________________________________

Jeg synes denne bunnen ble veldig god, det var smak i den, og den var ikke tørr og kjedelig. Dersom du ikke vil ha den så grov kan du jo bytte ut litt av det grove melet med fint mel. 

Til fyllet brukte jeg skinke, brokkoli, paprika og søtpotet. Dette delte jeg i små buketter og terninger og spredde de over paibunnen.

Det som er vanlig er jo å bruke egg som base til "sausen" i en pai, men dette synes jeg rett og slett ikke noe om, derfor laget jeg en saus av løk, tomatpurre og hakkede tomater. Jeg stekte løken blank, hadde oppi tomatpurre og hakkede tomater, krydret med oregano, timian og hvitløkspulver. Så kokte jeg det en liten stund før jeg kjørte det i blenderen så det ble en jevn saus. Jeg helte blandingen over paien og avsluttet med å ha på litt revet ost. Jeg stekte den på 200 grader i ca 30 min.  

Dette ble en suksess både for store og små. Eller store og Nathalie da.. Storm Aleksander fikk en mos av søtpotet og brokkoli, det er det første gang han faktisk har likt noe som han har fått servert most, så det blir det flere ganger på han. 

Kommentaren til Ole-Anders var noe sånn som; dette må bli fast innslag på menyen. Så han likte det tydeligvis han også. Det kommer definitivt til å bli laget igjen.. 

#mat #middag #familie #pai #kosthold

Enten - Eller?!? SVAR!!

 • 17.03.2016 kl. 09:49

Ok, nå er det vel på tide at jeg svarer på denne enten - eller saken som jeg satte i gang. Jeg har fått ganske mange, så dette blir gøy.

 

- Sydenferie eller opplevelsesferie? Sydenferie 

 

- Taco eller pizza? Pizza

 

- Pepsi eller Cola? Cola

 

- Brad Pitt eller Johnny Depp? Johnny Depp 

 

- Døv eller blind? Døv

 

- Vors eller nach? Vors

 

- Sommer eller vinter? Sommer

 

- Høst eller vår? Vår

 

- Sushi eller taco? Taco

 

- Roser eller tulipaner? Roser eller tulipaner, eller roser... jatakk begge deler.. 

 

- Kaffe eller te? Kaffe  

- Snakke eller lytte? Lytte

 

- Styrke- eller kondisjonstrening? Er det lov å si en god kombinasjon?!? 

 

- Hvitvin eller rødvin? Rødvin

 

- Brus eller øl? Brus 

 

- Sjokolade eller smågodt? Sjokolade 

 

- Kjole eller bukse? Kjole

 

- Langt hår eller kort hår? Langt  

- Rosa eller rødt? Rosa

 

- Serie eller film? Serie 

 

- Matlaging eller baking? Matlaging 

 

- Fiske eller tran? Fisk 

 

- Fanta eller Solo? Solo 

 

- Windows eller Macbook? Mac <3<3<3<3

 

- Grandis eller Big One? Big One 

 

- Sykle eller jogge? Sykle 

 

- Syden eller by ferie? Med barn; syden Uten barn; byferie 

 

- Singlet eller tskjorte? tskjorte

 

- Japp eller snickers? Snickers

 

- Hvitvin eller sprudlende? Hvitvin 

 

- Hotel Cæsar eller home and away? Home and Away <3 

 

- Trening eller sofa? Først trening så sofa resten av kvelden..

 

- Blå eller grønn? Blå

 

- Høyre eller venstre? Høyre om man tenker som i høyre eller venstre hånd, men om det er ment som partiet høyre og venstre, så sier jeg ingen av dem.. 

 

- Marcus og martinus eller Justin Bieber? Marcus og Martinius 

 

- Snap eller insta? Ja takk, begge deler.. 

 

- Pc eller ipad? PC

 

- Pc eller tv? TV 

 

- Havet eller fjellet? Havet 

 

- Romantikk eller action film? Romantikk i mitt hjerte <3 

 

- Julaften eller bursdag? Julaften 

 

- Gjærbakst eller kake? Gjærbakst  

- Brød eller knekkebrød? Alltid knekkebrød 

 

- Hytte eller hotell? Hytte 

 

- Brus eller vann? Vann

 

- Bøker eller film? Film 

 

- Katt eller hund? Hund 

 

- Dusj eller badekar? Badekar <3 

 

- Seng eller sofa? Kommer vel an på hva jeg skal det.. Foretrekker å se på tv i sofaen, men sove i senga.. 

 

- Frukt eller godteri? Godteri

 

Håper dere likte det, var faktisk ikke alle som var like lett å svare på. Er liksom ikke alt man vil velge mellom. 

____________________________________________________________________________________________________

Håper dere alle har en flott dag, det er torsdag, det er snart påske <3 Hurra!!! 

 

One step closer..

 • 16.03.2016 kl. 14:04

Denne bloggen skulle følge meg på veien til å finne hvem jeg er, og jeg kjenner at den veien er lang. Om noen spør meg; Kaja, hvem er du?? Hva liker du å holde på meg?? Så vet jeg faktisk ikke helt. Jeg synes det er utrolig vanskelig å sette ord på hvem JEG er, hva det er JEG liker å holde på med.. 

Allikevel så føler jeg at jeg har kommet et lite stykke på veien, jeg har gått fra å være hun som vegret seg fra å dra på kjøpesenteret alene til å bli hun der som gjør det uten å tenke så mye over det. Jeg tenker at jeg skal dra og så er det greit.. 

Jeg har tatt meg selv i å smile da jeg har sett bilder av meg selv, tenkt at det var jo egentlig litt fint. Jeg hardager hvor jeg kan se meg i speilet og finne hvertfall en ting som jeg kan være fornøyd med. 

Jeg har kanskje ikke kommet så langt på veien for å finne ut hvem jeg er, men en ting er sikkert og det er at jeg har tatt et stort skritt på veien mot å akseptere at jeg er den jeg er.. Og om det ikke er et steg i riktig retning, ja så vet ikke jeg...  

Siste ebay kjøp!

 • 16.03.2016 kl. 09:50

I går fikk jeg ikke bare en, men to pakker i posten fra ebay. Som alltid synes jeg det er veldig spennende å åpne de for å sjekke ut innholdet. Man vet liksom ikke riktig hva man får. 

Denne gangen ble jeg veldig fornøyd, i den ene pakken lå det et nail art sett, og i den andre pakken lå det nailstickers. Nå gleder jeg meg skikkelig til å teste ut. Så satser vi på at øvelse gjør mester. hihi!! Må nok youtube litt for å få noen gode ideer! 
- Sååå mange søte stickers. Vil tro det er noe for både mor og barn her - 


 

_________________________________________________________________________________________________________

 

Her er vi så vidt i gang med dagen. Eller vi var oppe klokken 08.00, men jeg kommer liksom ikke i gang idag. Går fremdeles i pysj, ikke spist frokost og ikke drikkukket kaffe en gang... 

Eyes!

 • 15.03.2016 kl. 19:10- My eyes are the favorite part of me; not for how they look, but for how they see - 

 

 

9 mnd kontroll!

 • 15.03.2016 kl. 11:59

Idag startet vi dagen veldig tidlig, eller veldig tidlig for meg da... Klokken halv 7 slo jeg opp øynene, vi hadde time på helsestasjonen 08.30, og den rakk vi akkurat. Herregud jeg har aldri vært så stresset i hele mitt liv. Da klokken var 08.10 stresset jeg med å få på gutten jakke, og hva skjer? Jo han trenger ny bleie... Typisk... Så da klokken var 08.20 dro vi, og det er drøyt 10 min å kjøre, akkurat 09.30 parkerte jeg, løp inn og satset på at jeg var ferdig til 9 slik at jeg slapp å betale parkering.. Det gikk heldigvis bra.. 

Timen på helsestasjonen gikk bra, etter en stund syntes han det var greit å ligge på gulvet også, han er nemlig veldig skeptisk om dagen, og med en gang jeg la han ned slik at de kunne se han bevege på seg begynte han å gråte og krøyp opp på fanget mitt igjen. Egentlig veldig deilig å se at de tyr til mamma da de er usikkre, da vet man på en måte at man har gjort noe riktig. 

Storm Aleksander har blitt stor gutt, til tross for sykdom så veier han nå 9500 gram og er 70.5 cm. Han følger kurven sin fint, men det er nok på tide å prøve å avvenne han med mat om natta..Men først må han bli helt frisk og få i seg nok mat på dagtid. 

Jeg måtte en liten tur innom elkjøp også, for nå er jeg lei av å vente på pretty little liars på netflix, så jeg kjøpte sesong 5. Det er liksom min guilty pleasure det. 

 

-Helt random så må jeg legge ut bilde av orkideene mine også, de er så fine <3 Jeg trodde faktisk den rosa var død, men ser man det.. det kom nye  blomster på den.. -


 

Middagstips- Laksewrap

 • 14.03.2016 kl. 20:52

Idag ble det laksewrap til middag. Vi gjorde det veldig enkelt, og valgte å bruke agurk og paprika. Rett og slett fordi det er noe vi liker alle sammen, og Storm Aleksander kan også spise agurken og laksen. 

Vi hadde også hjemmelaget guakamole til, den laget jeg veldig enkelt med å kjøre avokado, limesaft og litt olje med stavmikseren, og smakte til med salt og pepper. Man kan også bruke hvitløk og chilli i den, men det hadde jeg ikke.

Vi toppet hele greia med rømme, veldig enkelt, men også veldig godt.. Og Nathalie likte faktisk de grove tortillalefsene bedre enn de fine som vi pleier å ha da vi spiser taco. 

Du kan jo selfølgelig bruke de grønnsakene du vil, og dersom du vil ha litt variasjon til fisken kan du bruke kylling istendenfor. 

 

 

Dette kommer vi defnitivt til å ha flere ganger. Det tar jo ingen tid å lage og man blir god mett, ikke sånn tung i magen liksom.. 

 

 

#mat #laks #wrap #guakamole #middag #tips

Follow

A smile is the best accessory!

 • 14.03.2016 kl. 15:35

Hei og hopp fine dere!!

Akkurat nå driver jeg å multitasker litt. Jeg har begynt med middagen samtidig som jeg skriver litt til dere.. Jeg vil først benytte sjansen til å si tusen takk.. Tusen takk for at dere klikker dere innom bloggen min, og tusen takk til dere som legger igjen så fine kommentarer. Jeg er evig takknemlig!! 

Tidligere idag benyttet jeg meg av det gode vårlyset og tok litt bilder, litt smil, litt antrekk og litt hår.

Håper dere liker det! 

 


 

-A smile is a curve that sets everything straight!-


 

Etterhvert fikk jeg med meg en søt liten gutt på bildene også, men de kan dere få se senere!! hihi.. 

Ha en fin dag videre! Snart er det laksewrap på hele familien, og etter det skal jeg ut og handle lister.. Trodde aldri at jeg kom til å skrive noe sånn, handle lister liksom... Hei til hu der som plutselig har blitt handy og helst vil gjøre alt selv.. haha

Hageinspirasjon!

 • 14.03.2016 kl. 10:53

En fin hage er for meg utrolig vakkert, det er idyllisk og det er beroligende. Det er liksom noe speislet med den tanken på å sitte på huk ved blomsterbeddet, plante nye blomster, luke vekk ugress og vanne. Jeg er langt i fra noen gartner selv, og jeg skulle ønske at jeg hadde grønne fingre, men de er i beste fall lysegrønne. 

Jeg har veldig lyst til å ordne hagen vår, jeg har lyst på flere små sittegrupper, jeg har lyst på blomster, steinganger, platting.. Jeg ar lyst på søte trær med rosa blomster, jeg har lyst på en ekstra stue på verandaen, en sommerstue. Men jeg har også lyst på en hage som er barnevenlig, en hage der både barn og hund kan løpe rundt, spille fotball, hoppe på trampoline, leke i sandkasse. Jeg har lyst på litt av alt. 

Litt inspirasjon for meg selv og til dere. Snart er det tid for vår, planting og uteliv.. Jeg gleder meg!!! 
Bildene er hentet fra google

 

#hage #inspirasjon #grønt #grønnefingre #idyll #hageliv
 

Endelig i gang!!

 • 13.03.2016 kl. 20:12

Så var søndagen nesten over også..

Idag har jeg endelig kommet i gang med prosjektet mitt, jeg har jo vært så giret, men med to syke barn hjemme har det blitt satt på vent.. På fredag fikk jeg endelig kjøpt inn maling, så idag har jeg malt 3 strøk i taket, og to strøk på døra. Det blir så lyst og fint, og det er absolutt nødvendig da rommet er så lite. 

I løpet av morgendagen eller tirsdag må jeg komme meg ut å få kjøpt lister og hyller, for dere som gjettet hadde selvfølgelig helt rett. Det er et lite skap jeg skal lage meg. Det har seg nemlig sånn at garderoben vi har er helt full. Det er ikke plass til så mye som en genser til, og det irriterer meg grønn. Nå er jeg så klar for å få orden på klærne mine. 

 

 

Ellers idag har jeg kost meg med Storm Aleksander mens Ole-Anders hadde med seg jentene på vinteraktivitetsdag med barnehagen til Nathalie, og nå på ettermiddagen har jeg vært en tur nede på Espern og trent litt, en perfekt avsluttning på uken!!

Nå er jeg derimot lenket til sofaen resten av kvelden.. Vi ser på opptak av Code black, jeg har fått helt dilla på den serien... 

#Hverdag #trening #oppussing    

 

Follow

Ingenting er bra nok!!!

 • 13.03.2016 kl. 10:18

Nå har jeg satt meg godt til rette her i sofaen. Det begynte i går, eller nei, det begynte vel egentlig for noen dager siden... Irritasjonen har bygget seg opp, vanligvis pleier det å gå over etter en dag, men ikke denne gangen... Nå kjenner jeg at jeg bare må få utløp for tankene mine så da lar jeg bare fingrene gå...

Det er jo denne evigstore diskusjonen rundt priskrigen.. Ja, dere er sikkert møkk lei av å høre om den nå, og det skjønner jeg godt.. Det er jeg også!!! Det blir altså så ramaskrik fordi de har crazy lave priser på smågodt... Det blir blåst opp, ut av sine proposjoner. "Du blir feit"... "Det øker sjansen for diabetes"... "Det sender ut feil signaler for barna våre"... "Det tar fokuset vekk fra det som er viktig her i verden"... "Det er galskap"... Osv osv... Å ja, det er galskap... Og det er klart at folk kanskje går babanas, kjøper inn godteri som de i utgangspunktet ikke skulle ha, de kjøper kanskje dobbelt så mye som de skulle gjøre.. De spiser kanskje dobbelt så mye som de burde... Å vet du hva? Det får være dem valg!!!! Det er voksne mennesker det er snakk om, har de behov for å kjøpe inn hauger med godis og kaste det i seg... Ja så be my guest!! Folk får bestemme over seg selv.. De klarer å tenke.. De skjønner konsekvensene...

Og ja, nå får jeg sikkert slengt tilbake ja, men hva med barna?? Joda, det er klart at de blir fristet, men hva har de foreldre for?? For det er faktisk vårt ansvar, Det er vårt ansvar som mamma og pappa å fortelle barna våre om konsekvensen av å kaste i seg mengder av godteri, det er vårt ansvar å passe på at barna våre ikke spiser til de kaster opp.. Det er vårt ansvar å lære barna våre å beherske seg... 

Snu på det da... Er det ikke positivti at de som til vanlig ikke har økonomi til å kjøpe smågodt nå faktisk kan gjøre det?? Er det ikke positivt at de for en gangs skyld kan få unne seg noe de virkelig har lyst på?? Og har de ikke lyst på det, ja så kjøper de det vel ikke!!!! 

Det som virkelig fikk det til å renne over for meg det var "god kveld norge" i går... Der var det et kort men ganske irriterende innslag om en is. En sunnere is, en kalorifattig is.. Oy det må vel være bra?? Ja, det skulle man tro.. Men neida.. Det er fader meg feil det også... Det er feil at det er godteri på tilbud, det er feil at man finner på noe litt sunnere dersom man vil kose seg... Det er feil fordi det var Camille Pihl og Caroline Berg Eriksen som var avbildet på innpakningen.. For vet dere hva?? Det er tydeligvis sånn at ettersom de godt trente damene er på innpakningen så tror du og jeg at vi blir sånn av å spise den isen... Hva faen liksom??? Jeg er da ikke dum, og det er vel ikke du heller.... Alle som en skjønner vel det at man ikke blir super trent og fresh av å spise en jævla is, samma om det er kalorofattig eller kaloribome... Det blir så mye dritt bare fordi det er disse to unge, spreke jentene som har vært med på å utvikle den... Jeg skjønner virkelig ikke poenget......

Takk for meg!!!!!!!!!

Follow

 

 

 

 

#tanker #meniger #priskrig #irritasjon

9 måneder - My babyboy!

 • 12.03.2016 kl. 15:13

I 9 måneder lå du inni magen min, 9 måneder som virket som 9 år til tider. Jeg syntes tiden gikk så sakte. Jeg kunne ikke vente med å få møte deg, bli kjent med deg. Jeg kunne nesten ikke vente med å bli kvitt den store magen og den vonde ryggen. 

Den siste tiden var så lang... 

Den 11.juni 2015 var vi på sommeravslutning på skolen sammen med Emmeli. Jeg hadde noen smerter, men ikke noe som plaget meg så veldig. Vi koste oss, grillet pølser, hørte på at 1.klasse sang. Det var veldig koselig.

Så kom natten. Jeg ble usikker på om jeg skulle legge meg. Riene begynte å bli vonde, vi hadde en lang vei å dra for å komme oss til sykehuset. Men vi la oss. Midt på natten måtte vi dra på sykehuset. Det var den 12. juni.. Det var MIN bursdag. 

Du ble født på MIN bursdag. Lykken var stor, den beste bursdagen jeg har hatt noen gang tør jeg påstå.. De 9 månedenen med deg i magen var over. Det var påtide å begynne resten av livet sammen. 


 

Dagene har kommet og gått. Tiden løper av gårde. Du utvikler deg. Du har gått fra å være en liten baby som bare ville være på armen til mamma, til å bli en gutt som er så sta at jeg er spent på årene som kommer. Du er en gutt som kryper rundt på gulvet i rasende fart, du leker med lekene dine, og idag dro du deg til og med opp på lekestellebordet til storesøster for å finne noe som lå på den ene hyllen. Du kom deg ikke helt opp, men akkurat langt nok til at du fikk tak i det du ville ha. Du begynner å bli så utrolig sterk lille venn..

Idag er det akkurat 9 måneder siden du så livets lys for første gang. Du har vært i livene våre i 9 måneder, du har allerede nå  ført til mange smil og mye later. Du er en moroklump, du er en kosegutt, du er en sjarmør du er vår lille (store) gutt. 
 


9 måneder i magen, 9 måneder utenfor magen...

#mamma #mammalivet #9mnd #gutt 

I want to...

 • 12.03.2016 kl. 09:38

Et lite pust i bakken, en liten avkobling, en liten stund hvor jeg bare kan tenke på alt jeg har lyst til å gjøre her i huset vårt. En liten stund hvor jeg bare kan være meg!!

Jeg har så mange tanker om hvor jeg vil, hva jeg har lyst til å få til, endringer jeg vil gjøre!!! Det er så mye, og det er dyrt... 

Vi har et lyst og fint hus, det er inbydende, ja hvertfall da det er ryddig. Det er huset vi forelsket oss i med en gang da vi var på visning.. Allikevel så føler jeg nå at det trenger noe nytt. Jeg vet at drømmen om å bygge nytt hus ikke er overkommelig enda, derfor vil jeg gjøre det beste ut av det vi har. Jeg vil ha inn litt farger på veggene, jeg vil endre på kjøkkenet og jeg vil gjøre hagen til en idyllisk plass for både store og små. Jeg vil sette mitt eget preg på huset. Det høres kanskje rart ut i og med at vi har bodd her i snart 3 år, men etterhvert som man blir eldre så endres også smaken, det har det hvertfall gjort hos meg..

Nå er jeg klar for å komme i gang her. Jeg har jo allerede fortalt dere at jeg har et lite miniprosjekt, det er det første jeg skal ta tak i. Maling kjøpte jeg i går, og jeg håper egentlig at jeg kan komme i gang allerede i morgen. Idag er jeg alene med Storm Aleksander og Nathalie så da blir det vanskelig å få til. 

En så lenge skal jeg kose meg med BoNytt. Finne litt inspirasjon. 

 

 

Ha en fin lørdag alle sammen <3 
 

#Hjem #Hage #inspirasjon #bonytt #interiør #maling

20 fakta som du (kanskje) ikke vet om meg.

 • 11.03.2016 kl. 15:00

Jeg har hatt en sånn runde før, men siden den gang er det noen nye som har klikket seg innom her, så nå har jeg lyst til å dele 20 fakta om meg som du (kanskje) ikke har hørt før. 

1. Jeg kan fint gå ned i kjelleren, men jeg klarer ikke å lukke døren bak meg. Tanken på at den skal bli lukket da jeg er der nede gir meg panikk. 

2. Da jeg henger opp klær så er det bare de store klærne, som gensere og tskjorter som kan henge på vingene av tørkestativet. Alt annet må henge i midten. 

3. Når jeg spiser is så spiser jeg alltid av sjokoladen på isen først. 

4. Jeg takler ikke lukten eller smaken av makrell i tomat og kaviar, spesielt førstnevnte smører jeg aldri på maten til barna mine, og dersom mannen min spiser det så nekter jeg å kysse han før han har pusset/skrubbet tennene. 

5. Jeg hater å parkere da jeg kjører bil.. 

6. Jeg tenker at jeg har lyst til å gjøre så mye, men da alt kommer til alt så gjennomfører jeg ikke fordi jeg ikke tør. 

7. Jeg går ikke på do andre steder enn hjemme med mindre jeg absolutt må. 

8. Jeg er svak for nettshopping, men blir alltid 100 ganger mer fornøyd da jeg handler i butikk, allikevel så er det netthandling jeg som oftest ender med. 

9. Jeg hater at folk tar bilder av meg, men jeg synes det er helt greit å ta bilder av meg selv..

10. Jeg ler dersom andre får vondt, eller vent.. Jeg ler dersom Ole-Anders får vondt.. 

11. Jeg synes det er skikkelig gøy å sprute vann på Ole-Anders, enten om det er fra glasset mitt eller fra vasken da jeg pusser tennner. Prøver han derimot å gjøre det samme tilbake får jeg helt panikk. Og det ender alltid med at han ikke gjør noe tilbake.. Heldigvis..

12. Jeg sliter med å ligge med ansiktet vendt mot noen da jeg skal sove.. Sånn var jeg tydeligvis da jeg var liten også. 

13. Jeg skulle ønske jeg kunne bruke hatt, men jeg tror ikke jeg kler det. 

14. Jeg har prøvd å påvirke Nathalie til å foretrekke lilla over rosa helt siden hun var bitte liten, vi hadde til og med lilla tema i dåpen hennes... Vel... Hun elsker rosa... og glitter!!! 

15. Jeg bruker nesten aldri lange sokker, altså jeg bruker bare ankelsokker.

16. Jeg er kald på hendene mer eller mindre hele tiden.. 

17. Jeg hater at folk er slappe i hånda da vi skal hilse. Er de det klemmer jeg gjerne litt ekstra.. 

18.  Jeg hater rot, men liker ikke å rydde.

19. Jeg er livredd for muntlig eksamen, men det har vist seg at det er det jeg klarer best. Jeg er så dum på matte at bare noen sier brøk, gange eller dele så låser alt seg. Allikevel fikk jeg karakteren 5 da jeg kom opp i matte muntlig på videregående..

20. Jeg er så dårlig til å forklare veien at jeg gir telefonen til Ole-Anders dersom jeg må forklere for noen hvor jeg bor.. 

  

 

3 grunner til at jeg ikke klikker meg inn på bloggen din!

 • 11.03.2016 kl. 08:41

Alle, eller de fleste... eller nei jeg tror jeg tør påstå alle... som blogger ønsker at noen skal klikke seg inn på bloggen, de ønsker at noen skal legge igjen en kommentar, gi tilbakemelding på den jobben man faktisk har lagt i bloggen sin. Jeg setter uendelig pris på de av dere som besøker bloggen min jevnlig, og legger igjen kommentarer. Jeg synes også det er veldig gøy da noen nye legger igjen spor, det er jo sånn at jeg lurer veldig på hvem dere er, for jeg ser jo at det er mange som er innom uten å legge igjen noen kommentar, og tallene er ganske jevne, så jeg vil kanskje tro at det er mange av de samme også. 

Det er også noen som legger igjen kommentar bare for at de selv skal få flere besøkende på bloggen sin, og det er helt greit det altså, men dersom man skal gjøre det, dersom man skal legge igjen en kommentar, så er det lurt å tenkte litt over hva man skriver, for det er faktisk ikke alltid at jeg (og sikkert mange andre også) klikker meg inn på bloggene til de som kommenter.. Hvorfor?? Jo det skal jeg fortelle deg...

Her kommer 3 grunner til at jeg ikke besøker din blogg etter at du har kommentert et av innleggene mine;

1. Kommentaren din lyder som følger: Fin :* Se gjerne på bloggen min og legg igjen en kommentar <3<3<3<3<3 

                    Innlegget mitt handlet om noe som betyr mye for meg, og det er veldig sårende at du later som du har lest det bare for at jeg skal se på bloggen din.

2. Du skriver noe som ikke stemmer over ens med det som står i innlegget. Du har kanskje bare lest overskriften og den siste setningen, og du har sett på bildene. 

3. Kommentaren din er av negativ karakter, du skriver noe som langt i fra kan kalles konstruktiv kritikk. 

Jeg tenker som så at dersom du ikke liker det jeg skriver, ja så trenger du faktisk ikke kommentere heller. Det er ikke det at jeg ikke vil at dere skal kommentere, det er bare det at jeg vil at dere faktisk skal lese det jeg skriver først.. 

Det er veldig sårende at folk later som om de har lest bare for at de skal få et klikk på sin egen blogg. Som blogger legger man mye arbeid i innleggene, og da er det hyggelig om man faktisk får en tilbakemelding som samsvarer med innholdet. 
Flere som er enige?? Vil tro det ikke bare er jeg som får sånne kommentarer?? 

 


 

 

Enten - Eller

 • 10.03.2016 kl. 18:52

Jeg synes sånne enten - eller spørsmål er veldig gøy, dere vet sånn, Cola eller fanta? potetgull eller sjokolade osv.

Nå håper jeg at noen av dere vil ta dere tid til å legge igjen noen i kommentarfeltet som jeg kan svare på. Det hadde jeg satt veldig pris på. Så skal jeg svare på de så fort det har kommet inn nok til at det blir noe gøy ut av det..

Så kom igjen da, sleng inn 1, 2,3 eller 4 eller 10 om du vil.

Hadde vært skikkelig kleint om det ikke kom inn noen nå, så håper dere gidder.. 


Bilde fra google..
 

Gror fast...

 • 10.03.2016 kl. 11:50

Hvilken dag er det egentlig idag?? Torsdag?? Ja, det er det vel...

Dagene sklir virkelig inn i hverandre da man ikke gjør annet enn å sitte på sofaen og passe på syke barn... Har vurdert å ta av meg pulsklokka mi fordi jeg får litt vondt inni meg av å se hvor lite jeg egentlig beveger meg om dagen.. 

Det ser heldigvis ut som at vi går mot "bedre tider" om man kan si det sånn. Nathalie sitter faktisk i sofaen idag, og hun prater. Hun spurte om å få paprikaen som jeg hadde på maten min. Det er jo masse positiv fremgang.. Hun har tullet med lillebror, hun ler av sin egen stemme og gråter ikke da hun hoster. Det er veldig godt å se at hun blir bedre.

Storm Aleksander han går det veldig opp og ned med. Det er litt sånn annehver dag, i går sov han store deler av dagen, idag er han litt irritabel om man kan si det sånn, det er tydelig at det er noe som plager han, men det er jo ikke så rart da han er så tett. Nå sover han endelig litt, det trenger han.

Planen min er egentlig å få ryddet litt på kjøkkenet og så skal jeg få satt på en maskin med klær. Jeg trenger virkelig å røre på meg..  

Og jeg trenger å ordne meg litt snart... Jeg har ikke så mye som sett på sminken min denne uken, haha!! Det blir ikke akkurat mye bilder av å sitte på sofaen heller, så da får jeg slenge på et gammelt bilde... Eller gammelt... Det er vel fra sistuke, haha!! 

 

#sykdom #mamma #mammalivet #barn 

Nydelige jenter og kule gutter?

 • 09.03.2016 kl. 20:19

Over alt, i butikkene, på nett og i reklameaviser så står det søte jenter, eller nydelige jenter og kule gutter... 

Det har vært mye fokus på at jenter ikke bare skal stemples som søte og nydelige. Det blir slått ned på at jenter bare skal være prinsesser. Det har blitt lov å kle jentene sine i hva det måtte være av farger, og det er helt greit om jenter har lyst til å ha en litt kulere look, heldigvis!!!! Det er klær til jenter med traktor på, og det finnes klær i alle ver dens farger. Jeg synes det er like fint med ei jente i kjole som ei jente i jeans. Jeg synes det er veldig fint at det blir mer og mer akseptabelt at jentene ikke skal ha "søt" stempel i panna. 

Men så er det disse guttene da?? Ja, det har vært litt i media om at gutter ikke bare skal kunne bruke supermannkostymer. Men som både gutte mamma og jentemamma så må jeg få si det at det er mye enklere å finne varierte klær til jenter. Til jenter har man alt. Til gutter så synes jeg alt for ofte at det er de typisk kule klærne. Det synes jeg faktisk blir litt feil, hvorfor kan ikke gutter være søte?? 

Jeg har savnet de søte klærne da jeg har sett etter klær til gutten min, skal du ha lyseblått med søte motiver så må du på name it, jeg tror faktisk det er det eneste stedet jeg har funnet søte klær til gutt. Da gutten vokser til og trenger klær i str 80 og oppover så finnes det ingenting som er søtt, det er hodeskaller, eller motorsykkel, eller pirater eller noe annet mønster som etter min mening ikke går under kategorien søt. 

Skal det ikke være like greit at gutter er søte som at jenter er kule?? 

 

 

Disse klærne er fra H&M guttekolleksjon i str. 68-98 og jentekolleksjon i str 68-98. 

Jeg sier så absolutt ikke at det er feil å kle gutten sin i disse klærne altså, jeg ville helt sikkert valgt noe av det jeg også. Det jeg synes er feil er at valget ikke er så stort for guttemammaene. Hvorfor skal ikke vi få velge hvordan stil vi skal ha på guttene våre slik som jentemammaer kan på jentene sine??

 

 

Endring i kostholdet!

 • 09.03.2016 kl. 15:00

Jeg tror det er på tide å sette meg selv på en aldri så liten diett, en diett som ikke inneholder laktose.. Jeg har alltid reagert litt dersom jeg har spist noe som inneholder mye melk, krem-is osv. Men i det siste har det blitt skikkelig plagsomt.. Jeg har vært veldig mye oppblåst i magen, og jeg har egentlig ikke skjønt hvorfor. Man skulle jo tro at noe sånn ble bedre av å bevege seg.. Men neida..

Jeg har jo vært så flink nå i nesten 8 mnd og holdt meg unna det meste som inneholder laktose, rett og slett fordi Storm Aleksander har fått vondt i magen da jeg har spist det. Men nå som vi ikke ammer lengre så har jeg spist sjokolade og is, og yoghurt osv. Det jeg har hatt lyst på egentlig.. Jeg har hatt mye vondt i magen og vært oppblåst på kveldene. Det ser jo ut som om jeg er 6 mnd på vei, jeg tuller ikke altså.. 

Det var derimot først i går at jeg klarte å finne sammenhengen, jeg har liksom ikke tenkt noe på det før.. Jeg spiste yoghurt til frokost og endte opp med vondt i magen, så spiste jeg litt etter trening i går kveld, og fikk vondt i magen igjen.. Det var først da jeg forsto at det kunne komme av laktosen i yoghurten.. Da jeg har fått vondt tidligere har det jo stort sett vært fordi jeg har spist godteri, så da har jeg tenkt at det er fordi jeg har spist for mye.. 

Så nå blir det laktosefri kost på denne frøkna fremover.. Så får jeg se om det blir noe bedre.. Kjenner jeg meg selv rett så vil jeg ha problemer med å holde meg borte fra sjokoladen, men jeg skal prøve hvertfall.. Når det kommer til alt annet, mat osv, så vil det jo ikke bli noe problem, vi bruker allerede bare laktosefrie produkter ettersom Nathalie også reagerer på laktose. Så det blir ikke store forandringene her i gården, ja sett bort i fra den sjokoladen da... 

  

Idag startet jeg dagen med laktosefri yoghurt, og så langt har jeg ikke hatt vondt i magen, så da får vi se da... 

 

#kosthold #laktosefri #diett

Sykdom er ikke bare slitsomt...

 • 09.03.2016 kl. 09:59

Barna vokser så fort. Den første tiden hvor de må ligge på fanget eller bli båret på armen for å få sove er over så alt for fort. Jeg skal innrømme at jeg synes det til tider kan være slitsomt denne tiden da man får svært lite tid til seg selv. Men jeg var ganske bevisst på det da vi fikk Storm Aleksander at den tiden går så alt for fort, og jeg føler jeg kunne nyte det mer enn jeg gjorde med Nathalie. Det er noe med at da man vet det går over, og man har kjent på savnet etter den tiden før så er det mye mer overkommelig også..

Nå er Storm Aleksander veldig snart 9 mnd og han sover ikke på fanget lengre, det har han ikke gjort på en stund.. Nathalie har jo blitt 3 år nå, og hun sover hvertfall ikke på fanget. 

Nå de siste dagene derimot har de sovnet både på fanget og på armen begge to. De har hatt veldig behov for å kose mammaen og pappaen sin. Jeg har kjent på at det er vondt å ikke strekke til for de begge samtidig, kanskje spesielt da Ole-Anders har vært på jobb. Jeg synes ikke det er noe gøy at barna er syke, men jeg har allikevel satt veldig pris på disse dagene. Ja, det er slitsomt med syke barn, men det å kunne ha de på fanget igjen, se at de roer seg i armene mine og det å se at de sover i armene til pappaen sin. Det er rett og slett magisk. Det er på en måte godt å se det så tydelig at de trenger mammaen og pappaen sin om dere skjønner. 

Så selv om det er slitsomt at de er syke, selv om det er vondt i mammahjertet da de ikke har det bra så er det på en måte veldig koselig også. Jeg vet ikke om det gir noen mening, men jeg vet hvertfall at jeg skal nyte disse dagene med kos, for jeg vet veldig godt at de snart ikke har tid til å sitte rolig på fanget lengre, jeg vet at de snart mye heller vil leke, løpe og synge... Eller krype da i Storm Aleksander sitt tilfelle!! 

I den offentlige garderoben...

 • 08.03.2016 kl. 21:53

Om det er på treningssenteret eller i svømmehallen... Hvor går grensen.. Hva er det som er greit?? 

Hva er det egentlig som er greit å gjøre i en offentlig garderobe. En garderobe der vi kvinner står side om side og dusjer.... Noen kommer ut av dusjen, smilende med et lite håndkle rundt seg, shampo, såpe og barberhøvel i hånda... VENT!!!! Barberhøvel?? Altså var det ikke i en offentlig garderobe vi var?? 

Noen tørker seg fort, andre liker å lufttørke... Noen liker ikke å sette på seg buksene før de er helt tørre, noen liker å tørket håret og få på sminken i bare nettoen.. Noen slenger bare på seg klærne etter en rask tørk.. Alt er helt greit det altså... Da man er hjemme.... 

Seriøst... Da det er trangt om plassen, og vi står oppå hverandre for å få ordnet oss må det da gå an å få på seg klærne... Har du behov for å løpe naken rundt, så fint... Men kan du ikke da gjøre det hjemme?? Har du behov for å fjerne hår her og der... Fint, hvem har vel ikke behov for det av og til... Men da kan du vel ta den dusjen og fjerne de ekstra hårenen  da du kommer hjem?!?  

Hvor går grensen??

Hva er det egentlig greit å foreta seg i en offentlig dusj/garderobe?? Ja det lurer jeg på... 

 

Vårfølelse!

 • 08.03.2016 kl. 12:54

Solen skinner, snøen som ligger på taket varmes opp og faller ned, det drypper fra takrennene og gradestokken viser plussgrader. 

Jeg sitter inne i sofaen, jeg har etter en liten kamp fått i Nathalie medisinen sin, Storm Aleksander tok sin med glede, Nathalie sover på sofaen, Storm Aleksander sover i senga si, det er nesten 5 min siden han hostet sist, det er rekort idag.. Jeg slipper ut hunden, og holder døren litt ekstra lenge oppe, blir stående og nyte solen, den varmer meg i ansiktet, jeg har ikke på sokker, men det er ikke kaldt allikevel.. Hunden koser seg ute, han løper rundt.. Legger seg ned på verandaen, nyter solen... Jeg vil også ut...

Jeg hadde gjort veldig mye for at barna mine skulle slippe å ha det vondt lengre, jeg hadde gjort mye for at vi istedenfor å se på umizoomi kunne vært ute i det fine været... 
 

 

 

Bloggerne!

 • 08.03.2016 kl. 10:49

Flere som så på bloggerne i går??

Jeg har sett de tidligere sesongene, og jeg synes faktisk det er veldig gøy å følge med på. Jeg synes det er fint å få innblikk i den litt mer ekte hverdagen til personene bak bloggene man følger. Jeg var derimot veldig spent på hvordan dette nye konseptet skulle bli, det var jo mange flere som skulle være med.. 

Etter å ha sett det i går så har jeg litt blandete følelser. Jeg synes kanskje det er litt for mange med, det blir på en måte litt rotete, men samtidig så er det spennende å se noen nye ansikter i serien.. Jeg er også veldig imponert over hvor mye de faktisk deler, jeg skjønner egentlig ikke at de tør det. Ja, man deler mye på bloggen også, men ikke sååå mye liksom.. Tar av meg hatten for det..

 Jeg må innrømme at etter gårsdagens episode var det en eller to personer som overrasket meg litt, jeg hadde aldri gjettet at de var slik.. Men det er jo bare gøy... Jeg gleder meg til å se kveldens episode, og jeg håper at jeg vi får se noen flere av de gamle kjente idag. Det er de jeg liker best å følge med på egentlig, det er vel rett og slett fordi det er de jeg følger bloggene til også..  

Men hva synes du da?? Ja du som også så på det i går...

#bloggerne #serie #tv2 #livsstil 

Over og ut!!

 • 07.03.2016 kl. 19:16

Hei på dere..
Jeg stikker bare hodet innom nå når jeg har fått fem min på sofaen. Her har nemlig sykdommen slått ut skikkelig idag. Storm Aleksander har hatt over 40 i feber og kastet opp hele formiddagen.  Nathalie har hatt feber og så vondt i halsen at hun gråter hver gang hun hoster.

Det ble en tur til legen i ettermiddag.  Og Nathalie fikk påvist streptokokker,  så nå har de fått medisin begge to. Er jo ikke rart at de gråter, det er jo så vondt.. 

Du vet unga er i dårlig form da begge to sovner på armen flere ganger i løpet av en dag.

Gratulerer med dagen jenta mi <3

 • 07.03.2016 kl. 11:07

For tre år siden idag lå jeg på sykehuset, smerter jeg aldri hadde kjent maken til, etterfulgt av den største lykkefølelsen jeg noen gang hadde hatt. Den følelsen da jeg fikk deg opp på brystet, fikk se deg første gangen, det var magisk. Magien ble etter en stund avbrutt av at jeg fikk en stor blødning, den følelsen av å kjenne kroppen svikte, den følelsen av å være redd for at du skulle falle i gulvet. Det var skremmende, noe av det mest skremmende jeg har vært med på. Heldigvis gikk det bra, og med god hjelp kom jeg meg igjen og jeg kunne nyte tiden med deg. Du var så liten, alt for liten til alle klærne vi hadde til deg. Og liten var du lenge. De vokser så fort ut av de minste størrelsene ble jeg fortalt før du kom til verden, det er ikke nødvendig å ha så mye i 50 og 56. Vel, du er født i mars, og på 17. mai hadde du bunad i 56 som du svømte i, så vi kunne definitivt bruke de minste størrelsene en stund.

Du var en liten engel av ei jente, og selv om du hadde fest fra 3-5 hver natt i ca 8 uker så var du så enkel å ha med å gjøre. Du sov deg stort sett gjennom dagen, du var våken i 30 min, og sov i 2-3 timer før du var våken i 30 min igjen. Et lite sovedyr av en baby hadde vi fått. 

Du vokste til, du ble større, lærte nye ting, og før jeg ante ordet av det løp du rundt om kring, du hadde blitt stor jente.. Det å få lov å være med å se hvordan du utvikler deg er magisk. Du har gått fra å være en hjelpesløs liten baby til å bli ei stor jente som teller, kjenner igjen bokstaven din over alt, du klarer å plukke ut bokstaven til både mamma, pappa, storesøster og lillebror, ja til og med ugle og rev bokstaven vet du hvordan ser ut. Du skiller mellom høyre og venstre, og du forstår mer enn man skulle tro var mulig.

Du er omsorgsfull, du er morsom, du er smart, du er sta som et esel og du er ubeskrivelig vakker. Du er mamma sin lille jente, og idag blir du 3 år..

Det er helt ufattelig at tiden har gått så fort, disse tre årene har forsvunnet foran øynene mine, og det er helt fantastisk å få lov til å være med deg på reisen din. 

Mamma elsker deg ubeskrivelig mye <3 

Gratulerer så mye med dagen jenta mi <3 

I was nominated..

 • 06.03.2016 kl. 20:01

Hei og hopp, dette var lovlig seint første innlegg for dagen.. Nathalie har heldigvis vært i mye bedre form idag, ikke helt i 100 enda, men ingen feber hvertfall. Men Storm Aleksander derimot, han våknet med feber idag og har vekslet mellom om å ha 39 og 40 i feber hele dagen. Det har jo ført til at han har sitti en god del på armen, og uten armer blir det vanskelig å skrive... 

Det ble allikevel bursdagsfeiring her idag, en liten en hvertfall, så nå er vi stappet fulle med kake.. 

_________________________________________________________________________

 

Da jeg klikket meg inn på bloggen ble jeg faktisk møtt av hele to nominasjoner til Libster award. Det er, etter hva jeg har skjønt, noe som florerer her i bloggverdenen nå. 

Jeg ble nominert av Yvonne og Terje som skriver bloggen Filippaa. Der skriver de om de to fine hundene sine, gir fine tips til oss andre hundeeiere og Yvonne skriver også om litt jenteting innimellom. En blogg med mange gode tips, fine innlegg, nydelige bilder av de fine hundene deres og av og til veldig personlige innlegg som gjør at man blir kjent med dem på et helt annet nivå enn hva man gjør med andre bloggere. 

Jeg ble også nominert av Gry som skriver på bloggen gryshverdag. Her finner du innlegg med fine sitater, tankespinn og ærlige meninger rundt diverse viktige temaer, gode tips og hverdagssnakk. Hun interesserer seg for håndarbeid, naturen og gjenbruk, og dette er ting som vises i bloggen hennes. Jeg liker veldig godt fokuset på gjenbruk da dette er noe som samfunnet idag etter min mening burde ha mer fokus på, og noe som jeg absolutt kunne blitt bedre på selv også.. Da er det veldig godt å få litt tips fra andre, rett og slett et lite spark bak.. 

 

Her er reglene:

1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk den for nominasjonen.

2. Svar på de 11 spørsmål som du blir stilt.

3. Nominer 11 nye bloggere og tag dem.

4. Gi de 11 spørsmål som de kan svare på.

5. Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen

 

Ettersom jeg ble nominert av to, så ville jeg svare på spørsmålene fra begge. 

 

Spørsmålene jeg fikk fra Gry svarer jeg på her:

 

1. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg begynte å blogge fordi jeg gjennom å skrive får gitt uttrykk for det jeg tenker og føler. Jeg er en person som ikke har så lett for å snakke om det jeg går å tenker på, så da er det godt å kunne skrive istedenfor. 

2. Hva er det viktigste du har lært i livet?

Det tror jeg må være at jeg skal tro på meg selv. 

3. Hva gleder du deg mest til akkurat nå og hvorfor?

Jeg gleder meg veldig til jeg skal til syden med mann og barn i slutten av april. Vi har aldri hatt med barna våre til syden, så jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan de synes det er å fly, og hva de synes om å være i syden.

4. Hvordan vil du beskrive deg selv?

Sjenert, rolig, tullete, god til å lytte og omtenksom. 

5. Hva/hvem er din største inspirasjon?

Det er egentlig de som tør å være seg selv, de som snakker rett fra hjertet og ikke bryr seg om hva andre måtte tenke. 

6. Om du kunne donert vekk 1.million kroner, hvem ville du ha donert til og hvorfor?

Jeg ville donert pengene mine til kreftforeningen. Det er en sykdom som rammer mange, men som det allikevel ikke finnes nok kunnskap om. Jeg tror at man kunne reddet mange flere dersom man hadde muligheten til å forske mer på medisin, men da trenger man penger. 

7. Hva var den siste gaven du fikk og av hvem fikk du den av?

Jeg fikk gave på valentinesday/morsdag. Da fikk jeg armbånd, tegnebok og pulsklokke av mann og barn <3 

8. Hva har vært den tyngste avgjørelsen i livet ditt?

Det vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal svare på.. 

9. Hva er den største drømmen din?

Jeg har mange drømmer, men den største... oy, hva er det da?? Det må vel være at jeg har lyst til å gjøre noe for noen andre. Jeg har lyst til å være med på noe som betyr noe.. 

10. Hva er ditt favorittdyr og hvorfor?

Det må være hund. Det er et dyr man kan kose med, det er viktig for meg, jeg er ikke noe fiskemenneske for å si det sånn.. Hunden gir mye kjærlighet, den er lojal, den gir en trygghet dersom man er alene hjemme og de er jo veldig søte da <3 

11. Hvilket blogginnlegg er ditt mest leste som ligger på statestikken din akkurat nå?

Det er definitivt "til deg som ikke ammer babyen din"

 

Og spørsmålene fra Yvonne og Terje finner du her. 

1. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg begynte å blogge fordi jeg gjennom å skrive får gitt uttrykk for det jeg tenker og føler. Jeg er en person som ikke har så lett for å snakke om det jeg går å tenker på, så da er det godt å kunne skrive istedenfor. 

2. Hva er det viktigste du har lært i livet? 

Det tror jeg må være at jeg skal tro på meg selv. 

3. Hvis du fikk en flybillett som tok deg hvor du ville akkurat nå. Hvor ville du reist og hvorfor?  

Om jeg kunne reist hvor som helst i hele verden akkurat nå hadde det nok blitt Maldivene <3 Jeg lengter veldig etter sol og varme <3 

4. Hvis du måtte velge. Blogg eller instagram?

Blogg!!!! 

5. Hva gleder du deg mest til akkurat nå og hvorfor? 

Jeg gleder meg veldig til jeg skal til syden med mann og barn i slutten av april. Vi har aldri hatt med barna våre til syden, så jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan de synes det er å fly, og hva de synes om å være i syden.

6. Hvordan vil du beskrive deg selv? 

Sjenert, rolig, tullete, god til å lytte og omtenksom. 

7. Hvis du fikk gjøre en viktig ting for menneskeheten i dag, hva ville det vært og hvorfor?

Jeg ville sørget for verdensfred og at alle i hele verden skulle hatt muligheten til å få det så bra som vi nordmenn har muligheten til. Rett og slett fordi jeg mener at alle mennesker har rett på en trygg hverdag, og muligheten til å få det de vil dersom de jobber for det.. 

8. Hvis du kun fikk ha med deg en gjenstand på en øde øy, hva ville det vært og hvorfor? 

Kniv. Med den kunne jeg ordnet meg det meste jeg har behov for for å overleve. 

9. Ville du ha deltatt i Paradise Hotel? 

Nei.. 

10. Hva er ditt favorittdyr og hvorfor? 

Det må være hund. Det er et dyr man kan kose med, det er viktig for meg, jeg er ikke noe fiskemenneske for å si det sånn.. Hunden gir mye kjærlighet, den er lojal, den gir en trygghet dersom man er alene hjemme og de er jo veldig søte da <3 

11. Hvilket blogginnlegg er ditt mest leste som ligger på statestikken din akkurat nå?

Det er definitivt "til deg som ikke ammer babyen din"

 

Jeg vil nominere disse 11 til Libster Award;

1. Hverdagslykker

2. Missmommy

3. Eline Nordli

4. Irenes89

5. Bergensergenser

6. Christineskun

7. My Online Diaryy

8. Xplor

9. Hegedybvig

10. Marielsuper

11. Hevhodet

 

Mine spørsmål til dere er som følger:

1. Hva er det viktigste du har lært i livet?

2. Hvor ville du reist dersom du kunne dra hvor du ville, men du måtte reise i morgen?

3. Hva er det koseligste du har gjort for noen andre, og hva er det koseligste noen har gjort for deg?

4. Beskriv deg selv med 3 ord.

5. Hvor ser du deg selv om 10 år?

6. Hva er drømmejobben din?

7. Dersom du måtte velge; Å ha en jobb som du hater, eller en jobb du elsker, men som du ikke tjener noe på?

8. Hvis du måtte velge en realityserie du skulle være med på, hvilken hadde det blitt og hvorfor? 

9. Dersom du måtte velge; Synge eller danse foran en stor folkemengde? 

10. Om du hadde 1 mill. som du kunne donere til hvilket formål du ville, hva hadde det blitt og hvorfor?

11. Hvis du kun fikk ha med deg en gjenstand på en øde øy, hva ville det vært og hvorfor? 


 

Something sweet!

 • 05.03.2016 kl. 19:43

Selv om Nathalie er syk og besøket som egentlig skulle komme fikk beskjed om at det ikke ble noen bursdagsfeiring, så måtte jeg jo lage noe godt. Jeg hadde egentlig lovet Nathalie sjokolademuffins med sommerfugler på, men det får vi eventuelt lage i morgen om det blir noen feiring da.

Jeg laget noen litt andre og litt enklere muffins istedenfor, og herregud de ble gode. Det er en blandingsmuffins om man kan si det sånn. Den består av en vaniljedel og en sjokolade del. De ble skikkelig gode, det var vi ganske enige om både store og små. Selv om matlysten til Nathalie ikke er til stede i disse dager så fikk hun i seg en halv muffins og det sier vel sitt. 

Jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere.. Jeg fant den på detsoteliv.no, jeg finner nesten alle kakeoppskriftene mine der.. 

  

Du trenger:

100 g smør

2 dl sukker

2 ts vaniljesukker

1dl melis

3 store egg

3 dl hvetemel

2 ts bakepulver

0.5 dl melk

-----------

2-3 SS kakao

_____________________________________________________________________________________

Slik gjør du:

Pisk mykt smør, sukker, vaniljesukker, melis og romtempererte egg til en luftig smørkrem. Sikt mel og bakepulver. Bland dette inn i deigen. Rør til slutt i melken.

Del deigen i to deler og bland kakao i den ene delen.

Fyll lys og mørk deig i muffinsformer som er satt i muffinsbrett. Stek muffinsene midt i ovnen ved 175°C i 15-20 min, til de er gjennomstekte.

Jeg måtte steike mine litt lengre enn 20 min for at de skulle bli helt gjennomstekte, tror det ble 23 min jeg. 

Av denne røren ble det 7 store muffins. 

 

 

Lipstick

 • 05.03.2016 kl. 16:09

For en stund siden var jeg så heldig at jeg vant en konkurranse på bloggen til Evelin. Jeg vant en mac leppestift i fargen velvet teddy. Nå har jeg prøvd den noen ganger, og vet dere hva?? Jeg elsker den!! Den sitter på leppene lenge uten å sverte av da jeg drikker eller susser litt på mannen. Fargen liker jeg også veldig godt. Jeg har aldri funnet den perfekte fargen på en leppestift til meg, men nå tror jeg faktisk jeg har funnet den..

Snakk om å være heldig da, for dersom jeg ikke hadde vunnet denne så tror jeg faktisk ikke at jeg hadde prøvd den en gang... 

Neste gang jeg skal ha leppestift så skal jeg absolutt sjekke ut de andre fargene til mac, for jeg digger den... 

Så tusen tusen takk Evelin <3
 

New in - Interiør

 • 05.03.2016 kl. 10:20

Jeg har lenge hatt lyst på et speil over sjenken vi har ved spisestuen vår. Nå har vi endelig fått gjort det, og jeg er så fornøyd. Vi har en ganske liten stue og spisestue, det er vel kanskje noe av det jeg liker aller minst med huset vi har nå. Men med speil så får man endret både lys og romfølelse litt. Jeg synes det blir veldig reint og fint også.. Ja, jeg liker det rett og slett veldig godt.. 

 

Jeg har også hatt lyst på en stasjonsklokke i veldig lang tid faktisk, og det har vi også fått opp nå. Etter å ha fått opp den så har jeg fått lyst på ny lampe i stuen også, så vi får vel se hva som skjer med den med tiden. Jeg er veldig frem og tilbake i hvordan stil jeg egentlig vil ha her hjemme. Før ville jeg ha alt helt lyst, nå vil jeg ha lyst med litt mørke detaljer, men jeg synes også den moderne stiler er utrolig fin.. Men sistnevnte passer ikke akkurat inn i huset vårt, så det skjer ikke. Men jeg har hvertfall veldig lyst til å gjøre noen flere endringer her hjemme slik at vi får et litt lunere preg. 

Hvordan stil har du hjemme?? 

8 grunner til at jeg trener!

 • 04.03.2016 kl. 18:30

Det er jo ingen hemmelighet at jeg plutselig har fått øynene opp for trening. Det som jeg for bare ett par måneder siden så på som noe av det kjedeligste i hele verden har plutselig blitt gøy. Helt ut av det blå våknet jeg bare og tenkte at jeg vil løpe... Jeg vil løpe på mølla... Og sånn ble det... Ja, det er ikke tull altså, det var faktisk sånn det var. Jeg våknet bokstavlig talt en morgen og før jeg i det heletatt hadde gått ut av sengen så fikk jeg skikkelig lyst til å begynne å løpe igjen. Dagen etter hadde jeg meldt meg inn på espern, et treningssenter i Hamar, og vips så var jeg i gang med treningen. 

Så hvorfor trener jeg da?? 

1. Kroppen min har båret frem to barn, og dermed vært blåst opp som en ballong, og selv om jeg er slank så trenger magen å strammes opp igjen.. Det høres kanskje overfladisk ut, men hvorfor ikke ta tak i det man kan gjøre noe med?!? 

2. Jeg er så svak som.... som... noe som er veldig svakt...(Ok, jeg kom ikke på noe). Jeg sliter seriøst med å løfte steikepanna, nei jeg tuller ikke. Jeg eier ikke muskler i armene... 

3. Jeg har vært veldig sliten i en lang periode nå, og det sies jo at det skal hjelpe å trene. Så hvorfor ikke... 

4. Jeg vil bedre kondisen slik at jeg kan utfordre mamma i løping igjen.. Sist gang jeg prøvde det så løp jeg til jeg nesten kastet opp.. Konkurranseinstinkt.. JA!!!

5. Det er en fin mulighet for litt meg tid.. Som mamma blir det ikke mye av det.. 

6. Jeg vil få mer energi som jeg kan bruke på familien min.

7. Jeg vil gjøre en innsats for å holde meg frisk og rask til jeg blir 100 år.. 

8. Jeg har en fysisk krevende jobb (barnehage) og vil sørge for at jeg slipper å få vondt i armer, rygg og nakke fordi jeg ikke er sterk nok..  

Det var noen grunner fra denne kanten...

 

Hvorfor trener du? 

 

Instalatly!

 • 04.03.2016 kl. 15:00

Instagram er vel kanskje det sosiale mediet jeg bruker mest ved siden av bloggen, det er gøy å se bildenen andre legger ut, det er overflod av inspirasjon og jeg følger også familie og venner og på den måten kan jeg følge med på det som skjer med de jeg ikke ser hver eneste dag. 

Jeg har en privat konto, og en konto som er knyttet til bloggen, på sistnevnte deler jeg bilder som kommer på bloggen, og noen som ikke er på bloggen. 

Her er noen av mine siste instagrams! 

  

Er du på instagram må du gjerne følge meg for flere bilder!!! Kajajeanette_blogg HER

Eller du kan følge bloggen på facebook, Kajajeanette.blogg.no HER

En rolig morgen!

 • 04.03.2016 kl. 09:57

God morgen, eller formiddag eller hva du vil kalle det!!

Her startet dagen klokken 07.00 med den febersyke snuppa, hun er langt i fra frisk enda så her går det i nick jr. og kos idag. Jeg vil egentlig tro at det meste av dagen vil bli tilbragt her i sofaen, men det er helt greit, for dersom det er barnetv hun vil se på da hun er syk så skal hun få lov til det. 

Humøret går veldig opp og ned, men det er vel vanlig da man ikke er i form, i det ene øyeblikket kan hun skravle og smile, men i så plutselig blir hun veldig blank i øynene, rød i kinnene og veldig stille igjen. Hun hoster en del også, og jeg tror nok hun har litt vondt i halsen, så det er klart at det ikke er noe godt for henne. 

Storm Aleksander har tydeligvis skjønt at storesøster trenger mamma nå, for han har seriøst lekt på gulvet for seg selv i en hel time. Han kikker bort på oss og smiler før han finner en kloss eller noe annet å leke med. Nå fikk han akkurat litt nok, så nå sitter han sammen med oss og ser på barnetv. Det er vel ikke så veldig lenge til han skal ha litt mer mat og etterhvert sove litt. 

Dette ble veldig mye pjat ser jeg, men det er hvertfall sånn jeg tilbringer denne formiddagen. 
 

Håper dere får en fin dag alle fine <3 

 

Sosiale medier - En enestående mulighet...

 • 03.03.2016 kl. 20:04

Noen som så dokument 2 i går kveld?

Det handlet om nettkjendiser, altså folk som bruker youtube og andre sosiale medier for å gjøre seg selv kjent. Jeg synes rett og slett at det er ganske fantastisk at det er mulig. Det er folk som når ut til millioner av mennesker, de er sjef over seg selv og har en unik mulighet til å styre sin egen karriere. Folk kan synge akkurat slik de vil og hva de vil, de kan lage programmer som fenger både store og små, og de er sin egen regissør. 

Det er folk som har begynt helt på bunnen og som jobber seg oppover og skaper nye arbeidsplasser. Det er folk som har en unik mulighet til å spre viktige budskap, det er folk som får andre til å lytte, engasjere seg og bry seg. 

Det er folk som tjener store summer fordi de har en unik mulighet til å spre reklame for de store firmaene, reklamene når frem til sikkert 3 ganger så mange dersom den blir brukt på youtube kontra det å bli vist på tv. Ja, kanskje enda flere også!! 

Det er det nye samfunnet, det er vårt samfunn, og jeg synes vi skal ta vare på det. Vi burde bruke denne muligheten til å spre det som er viktig, det som betyr noe.. Jeg skulle ønske vi kunne bruke denne muligheten til å hjelpe andre istedenfor å spre dritt, istedenfor å gjemme oss bak anonymitet og mobbe de som gjør det bra, de som blir til noe stort, de som tørr. Jeg skulle ønske at vi kunne bruke denne muligheten til å hjelpe hverandre, snakke hverandre opp og frem.. Jeg skulle ønske at sosiale medier ble brukt til noe positivt, og bare det....

JEG SKULLE ØNSKE....  

Å være mamma..

 • 03.03.2016 kl. 13:18

Når man blir mamma skjer det noe med hverdagen, den kan ikke lengre planlegges til fingerspissene.. Eller den kan jo planlegges, men man må også være inneforstått med at det i 90% av tilfellene ikke blir som planlagt. Da man er mamma ofrer man alt for barna sine, man legger til rette for at de skal ha det best mulig. 

Når man er mamma så legger man sine egne ønsker og planer til side dersom barna har behov for det. Man er ikke lengre den viktigste i sitt eget liv, det er alltid noen som kommer først. 

Idag hadde jeg veldig lyst til å dra ut for å kjøpe maling slik at jeg kunne komme i gang med prosjektet mitt. Slik ble det ikke, Nathalie måtte hentes i barnehagen fordi hun har feber, og det er en selvfølge for meg at det kommer først. Så istedenfor å være ute for å kjøpe maling sitter vi nå i sofaen og ser på barnetv, vi har spist litt kjeks og vi slapper av. 

Da barna mine er syke er det de som er i fokus, alt annet kommer på andre plass. Kanskje jeg får muligheten til å dra ut å kjøpe maling senere idag da Ole-Anders kommer hjem fra jobb, det får jeg ta som det kommer. Nå skal jeg hvertfall kose jenta mi <3  

My poison!

 • 03.03.2016 kl. 09:02

Jeg har funnet min poison, min absolutte svakhet. Jeg har funnet min favorittduft. 

Dette er seriøst den beste parfymen jeg har hatt noen gang, den lukter helt vanvittig godt. Jeg prøvde den første gang da vi var i Sverige i vinterferien, jeg hadde sprayet litt på armen min, men jeg kjøpte den ikke. Jeg må nemlig alltid teste ut parfymen før jeg kjøper den, det vil jeg tro er ganske vanelig. Da jeg kom hjem var jeg helt forelsket i lukten, og Ole-Anders likte den også veldig godt. Så det tok ikke lang tid før jeg hadde bestilt den på kicks. Og vips så hadde jeg den i postkassen. 

Jeg har brukt den hver dag siden, lukten sitter hele dagen, og en blir bare bedre og bedre jo lenger du har den på. For meg har den en perfekt lukt, den har en litt søt undertone vil jeg påstå, og det liker jeg ekstra godt nå som det nærmer seg vår og sommer. 

Jeg kan rett og slett ikke få sagt det nok ,jeg virkelig elsker den.. Om det ikke hadde vært helt galskap så kunne jeg lett ha sprayet meg med denne før jeg la meg for kvelden også.. 

  

Flere som har prøvd denne og liker den like godt som meg?? 

 

Oppussingsprosjekt!

 • 02.03.2016 kl. 19:08

Jeg er helt i hundre her jeg sitter... Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang. Jeg har nemlig et lite prosjekt på gang, et aldri så lite oppussingsprosjekt. 

Du skjønner det at vi har et bittelite kott oppe i andre etasjen, det har egentlig bare blitt brukt til å oppbevare kofferter og annet tull som det er alt for lett å kaste inn der. Det er ikke store rommet, men nå skal jeg rydde ut av det, og få litt orden inni der. Jeg tenkte dere skulle få være med meg på ferden fra start til slutt. 

Jeg håper jeg får kjøpt litt maling i morgen sånn at jeg kommer i gang. På fredag blir det en tur på skeidar, og så må vi komme oss en tur på ikea veldig snart også. Hurra som jeg gleder meg!!! 

Dette her er altså rommet jeg har til rådighet!!

Kanskje det er noen som allerede nå vet hva jeg skal gjøre inni der?? 

Good Night Sleep Tight!!

 • 02.03.2016 kl. 15:00

Etter kveldsstellet på mandag så du oppi skuffen på badet for å finne smokken og kosen din. Du tok ut kosen og flyttet på litt saker i skuffen. "Smokken er borte, mamma" sa du. Det stemte jammen, smokken var borte. Da må du vel sove uten smokken da sier jeg, litt spent på hvordan dette egentlig skulle blitt mottatt. "Nei, jeg ser i lomma jeg mamma", så kikket du i lommene mine. Den var ikke der heller. Du fikk sitte på armen opp trappa, du var lettere forundret over at smokken var borte.

Du la deg i senga. "Jeg kan sitte jeg mamma" sier du. Nå er det natta vet du svarer jeg og spør om du vil at jeg skal synge. "Jeg skal bare se under senga jeg mamma". Du kikket under senga, det var ingen smokk der heller. Du la deg i senga, jeg sang for deg og sa god natt. Du spurte en gang til om hvor smokken var, jeg svarte at den var borte, så du måtte sove uten. Du la deg ned, du sang og skravlet. Jeg måtte komme opp til deg en gang for å si at du måtte være litt stille for lillebror skulle også sove. Du ble stille. 10 min tok det fra du la deg til du sov. Uten smokk!!! 

  

Ja, for smokken var borte den... Det høres kanskje brutalt ut, men jeg hadde altså tatt smokken til dattern min. Og hun skulle sove uten, jeg sa ingen ting på forhånd, ingen advarsel, den var bare borte. 

Jeg kjenner jo min egen datter, og jeg vet at hun trenger å bli pushet litt. Hun nektet jo å gå på do i barnehagen også helt til Ole-Anders bestemte at hun skulle på do der, han tok henne med inn på do og hun tisset. Etter det har det ikke vært noe problem, hun er bleiefri, hun er smokkfri og hun er snart 3 år. Hun blir 3 år på mandag faktisk!

Ja, vi har vært heldige, det har gått så greit, og jeg vet at det ikke er så lett for alle. Men Nathalie har aldri vært super avhengig av smokken sin, hun har villet ha den, det er ikke det, men vi har vært flinke på å ikke bruke den på dagtid med mindre vi har kjørt bil. Det kuttet vi også ut det siste halve året, så da har hun bare brukt smokk på natta. 

Nå har hun hatt to netter uten smokk, og det er ikke noe problem. 

Flinke jenta mi som blir så stor <3 Mamme er så stolt av deg <3

 

Til deg som ikke ammer babyen din!

 • 02.03.2016 kl. 08:46

Kjære deg som ikke ammer babyen din, kjære deg som har flaskebarn...Jeg tar av meg hatten for deg!! Virkelig altså... Jeg har selv hatt flaskebarn tidligere, men jammen hadde jeg glemt hvor slitsomt det er. Nå som jeg har ammet min baby i 8 mnd har jeg jo vært heldig, jeg har bare kunnet legge han i min seng om natten og ammet oss begge i søvn. Det går liksom greit da, vi får jo sovet ganske mye begge to... 

Nå den siste uken har jeg derimot gått over til å gi flaske til min gutt, det er etter hans eget ønske om man kan si det sånn. Han viste null interesse for å bli ammet lengre, og jeg kan jo ikke akkurat tvinge han. Så da har vi altså begynt med flaske på natten. 

Så nå tar jeg altså av meg hatten for deg som gjør dette fra dag 1, til deg som er oppe flere ganger om natta for å gi flaske. For herregud så slitsomt det er... Det å måtte stå opp fra senga, gå ned og ordne flaske, for så å mate en baby som skulle hatt mat i det du gikk for å lage fasken... Ja jeg skjønner rett og slett ikke hvordan du henger sammen i sømmene. Eller blir man vant til det?? 

Etter en uke så kjenner jeg at jeg gleder meg til han kan slutte å spise om natten, og det bør jo være rett rundt hjørnet, for han begynner å bli stor, men hvordan klarer du det, du som har en liten baby som du mater med flaske, ja det lurer jeg på!! 

Ikke kunne jeg huske at det var så slitsomt å stå opp for å lage den flasken.. Ikke kunne jeg huske at avbrutt søvn gjorde deg så trøtt..

Så kjære kjære deg, kjære flaskemamma... Du er sterk!!!! Jeg håper du får god hjelp av din bedre halvdel, for jeg vet sannelig ikke hva jeg skulle gjort dersom jeg ikke hadde fått hjelp av mannen min av og til. 

 

 

Glossybox - Mine favoritter!

 • 01.03.2016 kl. 15:30

Nå er det jo snart så den nye glossybox kommer i posten, og da føler jeg det er på tide å si noe om to av mine favoritter fra januarboksen. 

Men aller først vil jeg bare si at jeg synes dette konseptet er helt genialt. Jeg skal jo ikke legge skjul på at jeg liker å prøve nye produkter, og på denne måten kan jeg få gjort det uten å måtte bruke store summer på produkter jeg kanskje vil like. 

 

Det første produktet jeg vil ta frem i søkelyset er Face toner fra Naobay. Det er et såkalt organisk produkt, og det liker jeg. Det lukter egentlig ingenting, men det lukter allikevel godt. Jeg tror det er fordi produktet har en rein lukt om dere skjønner. 

Jeg har brukt denne både morgen og kveld, og jeg vet ikke om jeg kan se noen forskjell på huden, men det jeg vet er at jeg føler meg frisk og rein i ansiktet etter å ha brukt det. Det står at den skal fjerne rester etter sminke, og det synes jeg så absolutt den gjør. 

Jeg kommer så absolutt til å fortsette å bruke denne, og dersom jeg er like fornøyd etter å ha brukt opp hele flasken så kommer jeg nok til å kjøpe ny flaske. *Tommel opp for denne* 


 

________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Så var det nr 2. En blush fra Glazel visage i farge 15. Jeg liker den veldig godt fordi den legger seg fint på huden, og denne fargen var for meg perfekt. Den er naturlig, ikke rød/rosa, så den blender fint inn i huden og etterlater et naturlig friskt utseende. Dette er vel den ultimate fargen for meg, og akkurat en sånn jeg har vært på utkikk etter. Denne kommer jeg så absolutt til å fortsette å bruke.. 
Nå gleder jeg meg skikkelig til å få februarboksen i posten...

 

//Annonselinke//

Kunne du tenke deg å teste ut glossybox også??  Klikk deg inn HER og sjekk det ut da vel!!!

Måneden som gikk - februar!

 • 01.03.2016 kl. 09:35

Så var vi over i mars, dette er den første vårmåneden, vi går mot varmere tider, grønt gress og spirende planter. Jeg tror nok ikke det blir ordentlig vår enda, det kommer nok mer snø, og våren dukker nok opp etter påske en gang.. Når det er sagt så kjenner jeg at jeg er veldig klar for bar bakke, varmende sol og blomster. 

  

Månedens høydepunkt

Denne måneden har det vært morsdag, valentinesday og fastelaven, men månedens høydepunkt tror jeg må være at jeg har vært mer aktiv enn jeg har vært på lenge, og det kjennes veldig bra. Det er godt å få i gang kroppen, og jeg har faktisk treningsmotivasjon. 


 

Månedens nedtur

Denne månedens nedtur er jo ingen andre enn min sin feil. Jeg synes det er skikkelig kjedelig at jeg ikke har vært flink til å drive med yoga denne måneden. Det har liksom forsvunnet oppi alt annet. 

 

Månedens sang

Det er DUST med clmd feat Astrid S

 

YPAhbpzmQiA

 

Mitt favoritt innlegg denne måneden

Er interiørinnlegget hvor jeg skriver om den nakne sannhet VS inspirasjon. Det finner du HER.

Et annet innlegg som jeg syntes var veldig godt å få postet var This is me. Det var veldig godt å få satt ord på tankene mine, de er godt å slippe å "gjemme bloggen". I anledning det innlegget åpnet jeg også en facebook side til bloggen min, den finner du HER

 

Månedens mest leste innlegg

Det var innkjøpsinnlegget "my new everything" 

 

Månedens innkjøp

Her er jeg ikke i tvil, denne månedens innkjøp er definitivt den nye vårkåpen min. Jeg er sååå glad i den!!! 

Månedens favorittfoto

Det er bildet som vi tok da vi var på tur i skogen her om dagen. Det er ikke ofte vi får tatt bilder av alle sammen, det er jo alltid noen som må ta bildet, men nå fikk vi det til <3  

Månedens serie

Uten tvil den nye under samme tak (full house). Jeg synes rett og slett det var skikkelig koselig å se det igjen, og morsomt var det også!!  

Nå er vi i gang med mars. Målet mitt for denne måneden er å fortsette med treningen, men samtidig så skal jeg bli flinkere til å komme meg ut de dagene det er fint vær. 

 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no