Det er ditt liv..
 • 31.03.2016, 17:54

Sannheten er at vi bare har et liv.. Vi lever bare en gang.. Og vi må utnytte det til det fulle. Tiden går fort, vi har ikke tid til å gjøre ting som ikke gjør oss lykkelige. Vi har ikke tid til å sitte på rumpa og se på at alt forsvinner.. Vi har ikke tid.. 

Vi må gjøre en innsats for oss selv. Det er bare du og ingen andre som bestemmer over ditt liv. Det er bare du.. Det er du som har muligheten til å gjøre noe, det er du som har muligheten til å endre retningen. Er livet ditt på vei et sted du ikke liker?? Så gjør noe med det.. Livet er for kort til at vi hele tiden skal være redde, redde for å prøve noe nytt, gjøre noen endringer. Livet er for kort til å ikke gi det en sjanse. Har du lyst til å gjøre noe for bare deg?? Så gjør det.. Det er ditt liv.. 

For å kunne elske, for å kunne bli elsket eller for å i det hele tatt finne kjærligheten er vi nødt om å gjøre ting vi elsker, vi er nødt om å leve livet vårt. Det hjelper ikke å sitte å vente, det hjelper ikke å lete, det er dette som er livet, og du har bare dette.. Det er ikke noe poeng i å overanalysere alt, hver minste ting noen sier, hvert minste blikk.. Det er ikke viktig.. Begynn heller å verdsett det du har, det du gjør, de små øyeblikkene. Verdsett det som får deg til å smile.. 

Ikke vær redd for å få nye venner, ikke vær redd for å strekke ut en hjelpende hånd, ikke vær redd for å gi et kompliment, ikke vær redd for å ta i mot et kompliment. Ikke vær redd.. Livet er enkelt, da alt kommer til alt så handler det om å være til stede. Det handler om å verdsette, det handler om å nyte, det handler om å se de små tingene.. Det handler om å kjenne på alle følelsene, de gode og de vonde.. Det handler om å gjøre valg... Det handler om deg...

Det er ditt liv, ikke vær redd for det, nyt det... 

Livet er for kort til å gjøre ting som ikke gjør deg glad... 

Peace out!!! 

 


Jeg lukker øynene.
 • 31.03.2016, 13:34

Jeg leste før idag at vi ikke skulle la oss lure av våren, vinteren lurer rundt hjørnet, men det velger jeg å glemme, jeg lukker øynene for det. Krysser fingrene for at det ikke stemmer. For nå er jeg så klar for våren. Jeg elsker å kjenne solen varme, jeg elsker å se at snøen sakte, men sikkert blir borte, jeg elsker å kunne tørke klærne mine ute. Den friske lukten som fester seg i klærne er herlig. 

Det er vår og jeg digger det...  

Hva er vår for deg?? 


 • Publisert i Hverdag
 • Let`s be glossy
  • 31.03.2016, 09:17

  Gud som jeg elsker å få pakker i posten, og det er litt ekstra gøy da det er en overraskelse hver eneste gang.. I går fikk jeg mars- boksen fra glossybox og jeg gleder meg masse til å teste ut produktene.   Jeg ble veldig positivt overrasket over innholdet denne gangen, jeg gleder meg skikkelig til å prøve alt sammen. Nå håper jeg at jeg får et blendene hvitt smil innen måneden er omme. 

   

  //Annonselink//

  En aldri så liten anmeldelse av produktene kommer i slutten av måneden. 

  Har du lyst til å teste ut glossybox også?? Klikk HER og sjekk det ut. 


 • Publisert i Tips
 • Kveldsarbeid.
  • 30.03.2016, 20:21

  Jeg elsker at det er lysere utover kveldene nå, og jeg digger at temperaturen holder seg god utover kvelden. 

  Etter at barna var i seng idag tok vi med oss babycallen ut og jobbet litt videre med treet som vi felte i påsken. Det ligger utrolig mye kvist på jordet utenfor her, og det er ikke vårt jorde, så det er greit å få fjernet den så fort som mulig. Vi fikk tatt litt nå i kveld, men det er så utrolig tungt, og det er jævlig gjørmete, utpå der, så det tar litt tid, men vi satser på å få tatt resten i morgen.

  Kan ikke klage på utsikten vår da vi jobbet heller. Nydelig himmel her hjemme idag <3   Nå skal jeg spise litt og slenge meg på sofaen resten av kvelden. Ha en fin kveld <3 


 • Publisert i Hverdag
 • Lysere tider.. lysere hår...
  • 30.03.2016, 15:08

  I går tilbragte jeg litt tid hos frisøren. Det går mot lysere tider og da hadde jeg lyst til å bli litt lysere i håret også. Lysere ble det, og lysere skal det bli neste gang jeg skal til frisøren. 

  Så langt er jeg hvertfall veldig fornøyd. Det tar veldig på håret å lysne det så mye, så nå trenger det litt god pleie for at det skal komme seg igjen. Nå er det kurer og leave- in produkter som gjelder i tiden fremover. 

   

  Håper alle har hatt en fin dag så langt. Vi har vært på helsestasjonen for vaksine til lillegutt, så nå er han "rustet" til sydenturen vår han også.. 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Litt er lov!
  • 30.03.2016, 09:41

   

  Da jeg er på farten, de gangene jeg må handle før jeg kan lage middag eller dersom jeg har lyst på noe godt synes jeg det er utrolig enkelt å ha en liten bar i veska eller i skapet på kjøkkenet. Nor jeg kan spise som ikke ødelegger matlysten, men som samtidig får roet magen noe nhakk og sørker for at jeg ikke blir hangry. Noe jeg kan spise med god samvittighet, noe jeg kan velge fremfor sjokoladen som frister med ved kassa på butikken.. 

  //I samarbeid med trybe//

  Via Trybe har jeg vært så heldig å få prøve ur to forskjellige müsli-barer, den ene er med karamell, og den andre med peanøtter og sjokolade.   Havrekjeks og melkesjokolade med smak av karamell: Det er jo ingen hemmelighet at jeg er svak for karamell, og det var denn jeg prøvde først av de to. Etter første bit var jeg i himmelen, den var bare helt vanvittig god. Karamellsmaken var tydelig samtidig som den ikke ble for sterk. Den var virkelig god. Stærrelsen på baren synes jeg også var helt topp, den er ikke så stor at jeg blir mett av å spise den, men den er stor nok til at jeg klarer å vente på middagen. 

  Melkesjokolade og peanøtter: Den er ikke noe mindre god enn den med karamell, det kan jeg love. Den hadde en akkurat passe søt og herlig smak, en god konsistens som gjorde at jeg fikk lyst på mer. Også denne hadde en perfekt størrelse. 

  Disse kan jeg fint ha i vesken dersom jeg skal ut på noe, eller jeg kan bare nyte de til en kopp kaffe. Litt er lov sier pakningen, og disse inneholder bare 99 kcal, og det synes jeg er innafor. 


 • Publisert i Tips
 • NAILS BY ME!
  • 29.03.2016, 20:21

  Jeg har fått litt dilla på å fikse neglene mine, for det første er det utrolig gøy, for det andre så er det en fin mulighet for å få litt meg tid, for det tredje så er det veldig fint å føle seg neglfin i hverdagen. 

  Det blir jo ikke avanserte greier da jeg gjør det selv, men det gjør ikke noe, for jeg liker resultatet og det er jo dødsbillig.. Neglelakken kjøpte jeg i sverige til 19 kr stk, og klistremerket bestilte jeg på ebay, 9 kr for en hel haug med merker. 

  Litt hakk her og der, men jeg har litt dårlig tid, så tok meg ikke tid til at den skulle tørke skikkelig, så da blir det sånn.    

  Hva synes du?

  #hobby #Negldesign #homemade #DIY


 • Publisert i DIY
 • 12 ord som beskriver meg
  • 29.03.2016, 15:00

  Jeg er veldig glad i "bli kjent" innlegg, både å lese dem fra andre og lage dem selv. På bloggen til Tone kom jeg over en liten utfordring, man skal bruke bokstavene i navnet sitt for å beskrive seg selv. Dette synes jeg var veldig gøy, så jeg slenger meg på. 

  K- LUMSETE 

  A- LLSIDIG

  J- ORDNÆR

  A- NSVARSFULL

   

  J-ENTETE

  E- NGSTELIG 

  A- LTERNATIV

  (Jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord)

  N- EVENYTTIG

  (Har jeg begynt å innse)

  E- GEN

  (jeg er sta som et esel)

  T- ANKEFULL

  (tenker mer enn jeg snakker, og jeg snakker mye)

  T-ULLETE

  E- MPATISK

      

  Jeg har valgt å bruke fornavnene mine og ikke etternavnet mitt ettersom det blir så vanvittig langt.

  Tar du utfordringen videre?? 

  #utfordring # bokstaver #beskriver

   


 • Publisert i Hverdag
 • Barn og kosthold - tanker, meninger og et rop om hjelp..
  • 29.03.2016, 10:04

  Barna våre er i konstant utvikling både fysisk og psykisk. De vokser og blir større, samtidig som hjernen utvikler seg i rasende fart. Et kosthold som ikke er allsidig nok kan satt på spissen ødelgge for barnets normale utvikling. Det er derfor viktig at vi som foreldre har fokus på kosthold, at barna skal få i seg det de trenger for at kroppen skal kunne utvikle seg slik den skal. 

  Det betyr at barna trenger et kosthold som inneholder proteiner, fett, karbohydrater, kalsium, sink, jern, vitamin C, Vitamin D og antioksidanter. Altså er variert kosthold, et kosthold som inneholder grove kornprodukter, jernholdig mat som grønne grønnsaker eller rødt kjøtt, melkeprodukter, fisk og frukt og grønt. 

  De trenger hjelp til å lære seg hva som er et godt kosthold og hva som ikke er det. Barn er også forskjellige, noen barn spiser alt, grønnsaker, fisk.. ja alt, og da er det ikke noe problem å få i de det de trenger. Men så har du også de barna som vegrer seg for å prøve ny mat, de som kanskje helst bare vil spise pasta uten noe på, dersom man har et barn som dette er det vi voksne som har ansvaret for å finne måter å få i de det de trenger. Det er vi voksne som må gjøre maten spennende, vi må kanskje tenke litt nytt. Vi må finne ut hva som fungerer for akkurat vårt barn. For noen fungerer det å få være med å lage maten, for andre så må grønnsaker osv "gjemmes" i potetmos, saus osv. Jeg tenker at det ikke spiller noen rolle hvordan de får i seg det de trenger bare de får det i seg. 

  Med Nathalie og Emmeli synes jeg det er veldig greit, fordi de spiser det blir laget her hjemme, noe liker de godt, og andre ting synes de kanskje ikke er supergodt, men de spiser det allikevel. Noen ting liker de ikke i det heletatt, som f.eks Nathalie hun takler ikke å spise kylling, så da slipper hun å spise det. Hun har prøvd mange ganger, men hun brekker seg da hun prøver, og da synes jeg det er helt greit å slippe. Med Storm Aleksander derimot synes jeg det er litt vanskeligere. Han er ikke noe glad i most mat, ikke den som jeg lager og ikke den som man får på glass i butikken. Han vil nemlig spise selv, Så da ukesmenyen planlegges nå så må jeg alltid ha i bakholdet, hva kan Storm Aleksander også spise, eller hva kan lett gjøres om til noe han kan spise. 

  En av favorittene hans er spaghetti med kjøttsaus.   

  Jeg synes det er gøy å lage mat, ja stort sett hvertfall, og jeg prøver så godt jeg kan å lage det meste fra bunnen. Og det må jeg nesten også med tanke på at Storm Aleksander skal spise det, han er for liten til å spise salt, og det er jo ikke akkurat en hemmelighet at ferdigmat inneholder mye salt. Og så smaker det mye bedre dersom man lager det selv også.

  Pastaen kjøper jeg ferdig da, jeg er ikke helt der at jeg lager den selv også, men jeg kjøper alltid fullkornspasta. I sausen har jeg hatt løk, gulerøtter, stangselleri, hakkede tomater og litt vann. Denne gangen hadde jeg oppi litt kikerter også faktisk, det var egentlig bare for å prøve ettersom vi hadde en boks i skapet. Jeg steker først grønnsakene litt, har oppi hakka tomater og koker alt sammen til gulerøttene er møre så kjører jeg det i hurtigmikseren for å få en glatt konsistens. Så tilsetter jeg stekt kjøttdeig, oregano, timian og pepper. 

  På denne måten får alle i seg mye grønnsaker, det smaker godt og Storm Aleksander er fornøyd med å kunne spise selv.    

  Jeg skal innrømme at det av og til er vanskelig å finne på mat som han også kan spise, eller det er vel egentlig ikke vanskelig, det er bare det at man må hele tiden tenke alternativer, og det er det ikke alltid jeg er klar for før jeg står der over grytene. I går satte vi oss ned for å finne på middager til denne uken, og da hadde jeg heletiden i bakhodet at også Storm Aleksander skal kunne spise det. Jeg synes det er så viktig at vi samler familien rundt middagsbordet, det er liksom den gange i løpet av dagen at vi alle sammen kan sette oss ned, snakke sammen og ha det hyggelig. For det er jo desverre sånn at hverdagen stort sett løper av gårde før man nesten har rukket å trekke pusten. 

  Dette her er ikke ment som et se på meg så flink jeg er å lager mat til ungen min innlegg, men det er ment som en liten tankevekker, litt inspirasjon og et lite rop om hjelp, litt hjelp til middagsinspirasjon til neste uke, og uken deretter... For kosthold er viktig, barna våre er viktig og vår egen helse er viktig... 

  Har du noen gode oppskrifter som fungerer for hele familien?? Rop ut da, jeg hadde satt veldig pris på litt inspirasjon. 

  #Kosthold #mat #barn #familie #middag

   


  LumberJack
  • 28.03.2016, 17:23

  Eller LumberKaja.. 


  -It`s not all about nail polish and pretty clothes-


  Det som var lite nok til å bære hadde vi allerede fått opp, så det var det bare å kappe i passe lengder, så gjennstår bare kløyvinga. Men det har seg sånn at resten av dette treet befinner seg nederst i en lang skråning. De kubbene som ligger igjen er så grove og tunge at vi ikke hadde sjans til å bære de opp, så da løste vi det på en ganske smart måte etter min mening.

  Vi brukte tau!!  Sjekk ut filmen så ser du hvordan det gikk;

  video:lumberjack

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Påskens siste!
  • 28.03.2016, 11:02

  God morgen fra oss!

  Her har det vært en skikkelig trøtt morgen. Jeg og Nathalie sto opp klokken 08.00 og jeg sovnet på sofaen 2 eller 3 ganger før Ole-Anders og Storm Aleksander kom ned klokken 10.00. 

  Vi har sett på litt barnetv, Nathalie og Storm Aleksander har spist frokost, og jeg har ikke fått i meg annet enn kaffe enda. 

  Nathalie driver å leker nå, og mellom skrivingen her så skal hun redde meg med tryllestaven sin. Jeg sitter tydeligvis fast i gjørma.. Snakk om fantasi!! 

  Nå er vi altså kommet til den siste dagen i påskeferien, det er på en måte søndag idag føler jeg.. Det skal egentlig bli godt å komme tilbake til hverdagen, men samtidig er det så koselig å ha ferie sammen. Det er heldigvis ikke så lenge til det er ferie igjen, herregud som jeg gleder meg. 

  Nå skal vi snart komme oss ut her, vi har nemlig felt ett tre i påsken, så det driver vi å kapper til ved, men før vi får kløyvd veden må vi få alt sammen fra jordet og opp i hagen vår og det er så utrolig tungt.. haha!!

  Ha en fin dag da dere <3    

  #påske #hverdag #mamma #ferie


 • Publisert i Hverdag
 • Ord fra barnemunn!
  • 27.03.2016, 15:36

  Nathalie er 3 år nå og hun har en god stund vært veldig opptatt av venner. Det meste er egentlig vennene hennes, alt fra lekene til barna i barnehagen. Jeg tror nok de snakker mye om venner i barnehagen, og det synes jeg er utrolig bra. 

  For en stund siden satt vi ved matbordet og spiste middag. Vi snakket, hun tullet litt og jeg måtte være litt streng innimellom. Jeg synes det er viktig at barna spiser maten sin, og selv om det er lov å tulle og le så synes jeg ikke det er greit å kaste mat på gulvet, snurre rundt på stolen sin osv. Til tross for at jeg var litt streng innimellom så hadde vi det ganske koselig. Nathalie begynte å snakke om venner igjen, og hun så sa hun plutselig noe som gjorde at jeg fikk tårer i øynene og klump i halsen;

  "Mamma, vi er bestevenner!"

  Det var så søtt og så ekte at jeg ble helt satt ut. Det er disse små spontane uttrykkene fra barna som gjør at man føler at man gjør en god jobb som mamma, det er en bekreftelse på at barna er fornøyd med jobben som blir gjort og at de har det bra. 

  Til tross for at jeg er en mamma som til tider er streng og helt sikkert kunne hatt en lengre lunte av og til så ser altså dattern min på meg som en bestevenn. Det er en god følelse!!!    

   


  Oppskrift: Tacokrydder
  • 26.03.2016, 15:55

  De fleste vet vel kanskje at den ferdigmaten man kjøper på butikken inneholder både det ene og det andre som ikke er bra for kroppen, det er tilsatt unødvendig med sukker, salt og det er E`er i hytt og pine. 

  Det er vel ikke til å legge skjul på at hjemmelaget er vellaget. Allikevel så er det veldig enkelt å velge den lette løsningen, kjøpe det som er ferdig på butikken, jeg gjør det veldig ofte selv også, det skal jeg være ærlig på. Men akkurat da det kommer til tacokrydder så har jeg bestemt meg for å begynne å lage det selv. Det er utrolig enkelt, det går fort og det er sunnere. 

  Det som er med dette er jo at det ikke tar noe lengre tid, eller det vil si, det tar lengre tid en gang, og så blir det like enkelt som å kjøpe ferdig neste gang, og neste gang, og neste gang. Du kan jo lage en god del da du først holder på, oppbevar det på glass og det er like enkelt som å finne frem posen med ferdigkrydder neste gang. 

  Det du trenger er:

  OBS. Dersom du bruker krydder som ikke er malt bør du ha en morter. Det gjør jobben mye enklere. 

  • 3 ss chilipulver

  • 2 1/2 ts malt chilipepper , helst chiliflak

  • 2 1/2 ts tørket oregano

  • 2 ss malt spisskummen

  • 2 ss paprikapulver

  • 2 1/2 ts hvitløkspulver

  • 2 ss havsalt

  • 2 ts sort pepper

  • 1/4 ts malt anis 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Bland krydderet i morteren, eller bare en i skål dersom du har kjøpt alt malt, jeg er egentlig usikker på om man får kjøpt malt spisskummen?!? 

  Jobb krydderet sammen til de hele krydderne er knust.

  Og ha det over på et glass med tett lokk. 


  For å fylle opp dette glasset her så firedoblet jeg oppskriften jeg ha lagt ved over. 

  ________________________________________________________________________________________________________________

  Til 400 gram kjøtt og 1 dl vann bruker du ca 2 SS med krydder. Så denne mengden holder noen runder. 

  Det tar egentlig så godt som ingen tid å lage det, så jeg kommer hvertfall til å gjøre dette igjen.. 

  #tips #tacokrydder #oppskrift #sunnere


  Påskeliljer
  • 26.03.2016, 11:04

  Hei og hopp påskeliljer!

  Her er vi godt igang med dagen, vi har kost oss med en familiefrokost. Det er litt ekstra hyggelig de dagene vi har mulighet til å samle familien rundt frokostbordet, å kunne ta seg god tid til å spise, skravle, le og tulle. Det å ikke måtte stresse med maten som man ofte må da det er barnehage, skole og jobb. Det er så utrolig deilig, og jeg tror det er veldig viktig også. 

  Nå skal vi veldig snart en tur på senteret for å se etter sko til snuppene, de trenger noen nye sommersko før vi skal til syden, det er jo bare en måned igjen til vi drar.. WEEE!!! Vi kjøpte sandaler i Oslo, men de trenger joggesko også, de vokser jo så fort på beina disse jentene. 

  Ha en fin dag videre alle sammen <3 Nå må jeg løpe! 
   


 • Publisert i Hverdag
 • Påskequiz! nr 3
  • 25.03.2016, 19:21

  Jeg synes det er skikkelig gøy med disse quizenen til blogg.no, og måtte jo bli med denne gangen også.. Jeg får jo aldri full pott, og denne gangen har jeg falt litt tilbake igjen.. jaja, sånn kan det gå, null hjelp, og halvparten riktig, det er da bedre enn ikke noe. 

  4/8 Riktige svar!

  Selvgjort er velgjort -- også når det er halvgjort... og du traff midt på den gylne middelvei. Slett ikke verst! 

   

  Klikk på bildet for å komme direkte til påskenøttene.    


   


 • Publisert i Hverdag
 • Ukens blogg: Hvem vant??
  • 25.03.2016, 15:28

  Nå er det fredag igjen, det er en uke siden jeg postet ukens blogg innlegget, og det er påtide å fremsnakke de to bloggene som jeg likte aller best. Aller først vil jeg bare takke alle dere som meldte dere på, jeg har vært innom alle bloggene og lest, det er virkelig mye som er bra og jeg kan med en gang avsløre at det er flere av bloggene jeg kommer til å besøke igjen... og igjen... og igjen.. 

  Jeg synes egentlig det var både lett og vanskelig å velge ut bare to blogger, lett fordi det var to blogger som skilte seg ut på en positiv måte, en som jeg har fulgt en god stund allerede, og en ny som herved har fått en ny leser. Vanskelig fordi det var mange bra, og det var hvertfall ett par til jeg egentlig ville hatt med på denne listen. Det er mulig at jeg må sette i gang ukens blogg igjen senere, slik at jeg kan få velge ut litt flere.

  Uansett nå til vinnerene, og det ble....

  *Trommevirvel*    

  MISSMOMMY

  Kjære kjære deg!!! Jeg har lest bloggen din lenge og det jeg liker spesielt godt med din blogg er at det er så god variasjon i innleggene. Du skriver om alt fra oppskrifter til mammalivet til de innleggene som fester seg litt ekstra hos meg, de litt dypere innleggene som gjør at man blir ekstra kjent med deg, og som gjør at man kjenner igjen seg selv så veldig.. 

  Du har alltid mange fine bilder i innleggene dine, både bilder du har tatt selv og bilder som supplerer teksten i innlegget ditt utrolig bra. Du poster overraskende mange innlegg noe som først og fremst overrasker meg noe helt vanvittig, hvordan får du tid til det?? Det gleder meg også veldig mye at du skriver så mye som du gjør, det er stort sett alltid noe nytt å lese da jeg klikker meg inn på bloggen din, og det liker jeg veldig godt.. 

  Vil du lese en blogg med varierte innlegg, en blogg med fine bilder, god humor, inspirende og ekte tekster. Da foreslår jeg at du tar deg en tur innom Missmommy. Jeg kan nesten garantere at du ikke kommer til å finne noe du liker.. 


  Foto av: Missmommy.blogg.no
   

  Da det er sagt så var det ganske vanskelig å finne et bilde av deg som jeg kunne legge ved i dette innlegget, men jeg fant derimot et utrolig vakkert bilde som jeg håper det er greit at jeg la ved. 

   

  Så var det den andre bloggen jeg har valgt ut denne gangen.

  MAKE OR BREAK

  Make or break, bloggen til Eva fanget interessen min med en gang jeg klikket meg inn på den. Det var et design som jeg ikke ser så alt for ofte som lyste mot meg, et design som gjør at akkurat denne bloggen skiller seg ut fra mengden. 

  Kjære Eva. Bloggen din har et oversiktlig design, et design som er preget av farger, foto og inspirasjon, med andre ord, alt jeg tiltrekkes av. Ved å se på bloggen din kommer det tydelig frem at du er en kreativ sjel, det er gjennomførst, ryddig og vakkert. Du har en god blaning av egne verk og inspirasjon du har funnet hos andre. Du har mye bilder som jeg føler viser til et tema, de gode bildene dine gjør på den måte at man ikke har behov for så mye tekst, de snakker for seg selv. Takk for at du har en blogg som gir meg et herlig avbrekk i en ellers så travel mammahverdag!! 

  Er du ute etter en blogg som inspirerer i hverdagen, en blogg med mye og fine bilder. Da anbefaler jeg deg å klikke den inn på bloggen til Eva  Foto og Styling av EVA - Make or break

  Håper dere likte de to bloggene jeg har valgt ut denne gangen, og jeg håper dere to flotte bloggere synes det er greit at jeg la ved bildene jeg gjorde i innlegget. 

   


  Naturens egen skjønnhet.
  • 25.03.2016, 10:12

  Vi storkoste oss på hytta i går, selv om det ikke var strålende sol slik det har vært tidligere i påsken var det god temperatur og vi koste oss ute alle sammen. Etter å ha grillet, akt og tatt noen bilder gikk vi inn for å spise kake og kanelboller. Pappa hadde nemlig bursdag, hurra for pappa!! 

  Emmeli skulle overnatte hos Ida,  tantungen min, i natt så hun ble med de hjem i går. Jeg, Ole-Anders, Nathalie og Storm Aleksander fikk ikke reist fra hytta før det var leggetid på de to små, så vi var hjemme klokken 21.00 i går kveld. Nathalie gikk det jo fint å legge rett i senga, Storm Aleksander derimot, han avr klar for fest.. Så han lekte på gulvet her mens vi så på bloggerne og holdt på å le oss ihjel av gutten, for det så ut som at han dreiv med yoga på gulvet her. 

  Jeg tok noen bilder i går, men det er mest bilder av familien min, og de synes jeg ikke jeg kan legge ut, men jeg og søstern min var nede ved en bekk og tok litt bilder, så de bildene tenkte jeg at jeg kunne legge ut. 
   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Mobilblogg: påskekos
  • 24.03.2016, 09:54

  Nok en dag ute på farten for denne familien. Denne påsken har plutselig blitt full av utflukter og aktiviteter, og det kjenner jeg at er helt greit.  Det er liksom ikke stress selv om vi har mye på gang.
  Idag er bluse, håndveske og høye sko byttet ut med ullklær, utebukse og vintersko.  Vi skal opp på hytta til mamma og pappa, og der skal vi treffes alle søsknene med ektefeller og barn.  Mamma og pappa prøver å få samlet oss en gang i løpet av påsken og det synes jeg er skikkelig koselig.  Det er aking, påskeharen kommer med påskeegg og det er grilling.
  Masse kos altså <3

  Sjekk hu der som sneik seg med bak i bildet. Hihi!


 • Publisert i Hverdag
 • En dag i Oslo!
  • 23.03.2016, 20:18

  Vi har virkelig storkost oss i Oslo idag, været har vært helt magisk og barna har kost seg fra ende til annen. Vi trasket rundt i byen, opp på Akershus festning, ned på aker bryge, opp til slottet og gjennom Karl Johan. Shopping av sandaler på oslo city og middag på Egon. Vi kom oss derimot aldri til vigelandsparken, tiden flyr jo så alt for fort. Men det kan vi ta en annen gang. På toget hjem kjente jeg virkelig at beina hadde fått kjørt seg, det er sjeldent så godt å sette seg ned som det var idag. 

  Her kommer et lite bildedryss fra dagen vår. 


 • Publisert i Hverdag
 • Mobilblogg: Familieutflukt!
  • 23.03.2016, 09:33

  I skrivende stund sitter vi på toget på vei til Oslo.  Vi tar turen alle sammen for å besøke Vigelandsparken og slottet.
  Det kunne jo ikke passet bedre at været er helt fantastisk.
  Det er Nathalie og Storm Aleksander sin første togtur, og det er veldig spennende for Nathalie. Det er så koselig å kunne reise uten å måtte kjøre bil av og til. Da får man en helt annen mulighet til å kose seg sammen som en familie.

  Kamera er med så håper jeg får knipset noen fine bilder idag også!


 • Publisert i Hverdag
 • Påskequiz! nr 2
  • 22.03.2016, 22:55

  Jeg fikk akkurat en veldig hyggelik kommentar under påskequiz innlegget mitt, jeg var så heldig å vinne 3 gratis shouts. Nå er det i gang igjen, påskequiz nr 2 er i gang, og jeg klatrer sakte, men sikkert oppover på stigen.. 

  5/8 Riktige svar!

  Godt levert! Du er med på å dra opp gjennomsnittet, og det kan du være stolt av.    Jeg fikk 5 av 8 riktige denne gangen, hurra for meg.. 

  Jeg skal innrømme at jeg søkte litt hjelp på den ene, den om the gathering, det arrangeres tross alt rett borti veien her.. Men det skal sies at jeg fikk feil på den allikevel.. Er det mulig?? 

  Vil du prøve deg du også? Klikk på bildet og sett i gang..   

  Ha en riktig fin påske alle sammen <3 


 • Publisert i Hverdag
 • Glossybox - Mine favoritter; Februar!
  • 22.03.2016, 19:18

  Love is in the air... 


   

  Februar boksen, kjærlighetsboksen.. Den er så utrolig søt, jeg likte virkelig designet på denne boksen. Så søtt og romantisk, og det passet jo veldig godt i februar. 

  Jeg har også denne gangen valgt meg ut to favoritter fra boksen, og denne gangen overrasket resultatet meg noe faktisk.. 

  Helt til topps, 10 av 10 mulige... Det får denne fuktighetskremen fra Garnier Respons Body. Den inneholder olivenolje og gjør huden supermyk. Den lukter fantastisk godt etter min mening, og kanskje viktigst av alt. Den er ikke klissete på huden.. Den trekker ganske fort inn i huden noe som gjør at jeg ikke trenger å vente i en liten evighet før jeg tar på meg buksene.. 

  Denne kommer jeg definitivt til å kjøpe igjen da den blir tom. I´m in love!! 

  Sååå var det nr 2. Tannhygiene i pose.. Plackers har tanntråd som er dobbel.. Det er to tråder som er plassert paralellt på denne lille dingen, jeg føler at den rensker opp veldig bra mellom tennene, og den lille spissen som man kan brette ned gjør at man kan fjerne eventuelle ulumskheter som man ikke vil ha mellom tennene. Den har også en herlig mint smak som jeg liker veldig godt.. 

  Denne bruker både jeg og Ole-Anders fast nå, perfekt!!! 
   

  Kunne du tenke deg å få en liten overraskelse i posten hver måned du også?? 

  Da kan du bare klikke HER og signe up. Jeg gleder meg skikkelig til mars boksen kommer. Litt bursdag hver måned, det er ikke å forakte.. 

   

   

  ___________________________________________________________________

  MINNER OM: 

  Helt til slutt vil jeg bare minne om ukes blogg som jeg har gående. Gå inn HER og les instruksene for å melde dere på.. Jeg vil velge ut to blogger som vil bli linket til i eget innlegg på fredag.

   


  Er det egentlig normalt?
  • 22.03.2016, 11:10

  Er det normalt å være nervøs før man skal på politistasjonen for å ordne seg pass? Ikke vet jeg, men det er jeg hvertfall. Jeg vet ikke hva det er jeg, om det er det faktum at vi skal ta bilder i en automat osv eller om det er de der uniformerte skumle menneskene som gjør det.. Jeg vil tro det er sistnevnte.. 

  Politi lyser av autoritet da de er kledd i uniform, og lille meg som aldri har gjort noe galt, hun der som altid bruker blinklys, hun der som aldri stjeler så mye som en liten ting på butikken, hun der som ikke tør å finne frem mobilen fra veska da hun er inne i butikken fordi hun er redd for at noen skal mistenkte at hun stjeler.. Hun der pliktoppfyllende jenta... Ja hun blir så nervøs da hun ser politi, hun blir helt rett i ryggen, smiler overdrevent hyggelig, holder hendene godt synlig.. Som o mde tror jeg skal gjøre noe galt liksom... 

  Nå skal vi ned på politiatasjonen og jeg tar meg selv i å være nervøs... Hva er greia? 
   


 • Publisert i Hverdag
 • Jeg ble ikke skremt, og det skremte meg..
  • 21.03.2016, 15:06

  Jeg ble på en måte kastet ut i det.. Jeg skal være helt ærlig, jeg trodde faktisk aldri at jeg kom til å gjøre det, men pang sa det så var jeg hektet.. Jeg møtte deg en kveld, du fortalte meg hele sannheten.. Du fortalte meg om jenta de, den lille jenta på 1 år. 

  Det skremte meg, det skremte meg at jeg ikke ble skremt.. Jeg hadde jo ikke planer om å falle for noen som allerede hadde barn. Men så var du der, det føltes så rett på alle måter. Før jeg viste ordet av det så hadde jeg fått den fineste mannen i verden og samtidig så fikk jeg den fineste jenta i verden. Den fantastisk nydelige, morsome og snille jenta. 

  Det skulle ikke ta lang tid før det klikket mellom oss to, du den lille jenta og jeg.. Jeg har holdt deg i hånden da du har hatt vondt, jeg har snurret deg rundt og rundt til vi ble så svimle begge to at vi måtte sette oss ned på bakken. Jeg har sett deg vokse opp, jeg har sett deg ta rollen som storesøster ikke bare en, men to ganger, jeg har sett hvor fantastisk omsorgsfull du er. 

  Jeg er ikke mammaen din, det er jeg veldig klar over.. Allikevel så er jeg så ubeskrivelig glad i deg, vi har et bånd som ikke vil bli brutt. Jeg bryr meg om deg som om du skulle vært min datter. Du er min bonusdatter, og det er den fineste bonusen jeg kunne fått. 

  Selv om jeg ikke er mammaen din så vil jeg at du alltid skal vite at jeg er her for deg. Jeg vil alltid være en du kan snakke med, jeg vil alltid støtte deg og jeg vil alltid ha en trøstende hånd du kan holde i .

  Du begynner å bli så stor nå. Du er jo snart 8 år. Allikevel så er du den lille jenta mi, du er mitt første møte med det å ha ansvaret for et lite menneske. Du introduserte meg for den kjæreligheten man bare kan ha for et lite menneske som man passer på, et lite menneske som man bryr seg om. 

  For meg var du starten på et liv fylt med kjærlighet, kjærlighet fra verdens fineste mann og verdens fineste barn <3 

  Jeg er så ubeskrivelig glad i deg jenta mi <3    

  #mamma #bonusmamma #kjærlighet


  Påskequiz!
  • 21.03.2016, 09:47

  Blogg.no har lagt ut en påskequiz som jeg har vært med på. Det var 8 spørsmål med svaralternativer, jeg valgte å klikk meg gjennom og svare på det jeg viste og gjette på resten. Jeg kjenner at jeg angret litt på dette, for det hadde sett veldig mye bedre ut dersom det sto 8 av 8 i teksten, men det gjør det altså ikke.

  4/8 Riktige svar!

  Selvgjort er velgjort -- også når det er halvgjort... og du traff midt på den gylne middelvei. Slett ikke verst!   

  Jeg er altså midt på treet, hvem vil egentlig være midt på treet da?? Nei her er det bare å finne frem bøkene og lese seg opp, eller hvertfall det store internett. 

   

  Har du lyst til å være med du også?? 

  Da er det bare å klikke på bildet under..   

  God påske dere fine <3


 • Publisert i Hverdag
 • Påskegodt og antrekk.
  • 20.03.2016, 19:36

  Vi er hjemme fra sverigeturen vår, vi kom hjem med litt for mye godteri, men heey, det er jo påske.. hihi! Det er sååå kjedelig å kjøre så mye bil, men vi har jo tidenes mest tålmodige barn, så det gikk veldig fint, tror faktisk jeg kjedet meg mer enn dem.. 

  Før vi dro idag rakk vi å ta noen bilder, utrolig hva man rekker da barna er oppe klokken 07.00. Egentlig litt godt selv om jeg er utrolig trøtt så tidlig om morgenen. 

  Jeg elsker å bruke skjørt, og det er det faktisk en liten evighet siden jeg gjorde sist, så jeg hadde allerede i går kveld bestemt meg for hva jeg skulle ha på meg idag. 
   

  Nå er det NCIS og etterpå skal vi ordne påskeegg til barna. Herregud, vi klarte jo å glemme å kjøpe egg til Storm Aleksander, så vi får se om vi har noe liggende som han kan få. Er det mulig liksom?!? Innholdet ble da hvertfall kjøpt da. For å si det sånn, hans egg er det som kommer til å være det sunneste av alle. Der er det smoothie for alle penga.. 

  Ha en fin kveld dere fine <3 


 • Publisert i Hverdag
 • Vår date night!
  • 20.03.2016, 10:00

  Hei på dere <3

  I skrivende stund driver vi å gjør oss klare for en aldri så liten road trip til Sverige. På handlelisten vår står innhold til påskeegg og litt mat. Selv om jeg synes det er ufattelig kjedelig å kjøre så langt så er det jo litt koselig også. 

  Men uansett.. Som jeg nevnte i går så hadde jeg og Ole-Anders vår månedlige date night, vi setter av en lørdag i måneden hvor vi har fokus på hverandre istendenfor på data og mobil etter at barna har lagt seg. Vi koser oss med en sein middag, dessert og denne gangen delte vi også en flaske vin. 

  I går hadde vi ganske lett mat, salat med laks sto på menyen, og til dessert hadde vi after eight sjokolademousse. Sistnevnte var så vanvittig godt at jeg bare må dele oppskriften med dere. Den finner dere nederst i innlegget. 

   

  _____________________________________________________________________________________________________________

  Ingredienser:

  ♥ 2 dl kremfløte
  ♥ 150 g kokesjokolade
  ♥ 20 stk After Eight
  ♥ 4 dl kremfløte

  Pynt:
  ♥ 3 dl kremfløte
  ♥ 6-8 stk After Eight

  Kok opp 2 dl kremfløte i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett hakket kokesjokolade og 20 stk After Eight-plater. La sjokoladene ligge i den varme fløten til den smelter. Rør blandingen jevn og avkjøl den i romtemperatur.

  Pisk 4 dl kremfløte til myk, luftig krem. Vend sjokoladeblandingen inn i kremen med en slikkepott.

  Fordel sjokoladekremen i 6-8 dessertskåler eller -glass.

  Sett skålene i kjøleskapet og avkjøl i minst et par timer (eller over natten).

  Før servering pyntes hvert glass med moussen med en klatt pisket krem og en After Eight-sjokolade.

  _______________________________________________________________________________________________

  Denne oppskriften fant vi på bloggen "det søte liv" . Ettersom vi bare var to stk så halvverte vi oppskriften, og det ble mer enn nok, det er en ganske mektig dessert, så det er en fordel at middagen ikke er så tung, eller det er hvertfall min mening da.. 

  Det var hvertfall utrolig godt, og ikke minst enkelt. Dette kommer til å bli laget flere ganger, det er helt sikkert. 

   

  Håper dere alle får en fantastisk søndag <3 

   

   


  Prosjekt: Walk in..
  • 19.03.2016, 17:38

  Vet du hva??? Nå er jeg endelig ferdig med mitt lille prosjekt. Den lille boden som ikke har blitt brukt til annet enn å oppbevare rot har endelig blitt til noe. Jeg har gjort det aller meste selv, men jeg skal innrømme at jeg fikk litt hjelp fra den snille mannen min med å skjære vinkler på listene, jeg synes nemlig sånne elektriske sager er litt skumle. Men jeg har skjært litt selv også altså, så jeg har fått øvd meg litt. 

  Under her ser dere boden før jeg fikk gjort noe inni der;

  Og etter litt maling, listing, hyllemontering og lysmontering så endte jeg opp med dette;
  Tidenes kuleste lys da. For det første går de på batteri, så det er ingen ledninger, noe som betyr at jeg kunne montere de selv. I tillegg så er de sensorstyrt, det betyr jo at det ikke er noe nbryter til de. De slår seg på da jeg kommer inn i rommet og slår seg av etter at det har vært rolig der inne i 30 sekunder. 

   

  Jeg er veldig stolt av meg selv som har fått til så mye på egenhånd, mulig jeg har vært snekker i et tidligere liv?!? Eller kanskje ikke, men uansett. 

  Så hva synes dere?? 

  _____________________________________________________________________________________________________

  Neste prosjekt her hjemme nå blir å male den ene veggen i stua og den ene veggen på soverommet. Det første vi gjorde idag etter at vi hadde kommet oss opp fra senga var å dra til Elverum for å kjøpe heftgrunn og maling, så det står klart. Jeg har virkelig fått ånden over meg og kjenner at jeg lett kunne begynt å male allerede i kveld, men det blir det ikke noe av, for bare barna er i seng i kveld så er det date night på meg og mannen. Laksesalat og after eight sjokolademousse står på menyen i kveld.. Nam!!! 

  ______________________________________________________________________________________________________

  Vil også minne om ukens blogg som jeg har gående. Klikk deg inn HER om du vil være med.. 


 • Publisert i DIY
 • Ukens blogg!
  • 18.03.2016, 22:10

  Jeg tenkte jeg skulle prøve ut noe nytt, så jeg håper dere vil være med.. 

  Jeg synes nemlig at det er veldig hyggelig å fremsnakke andre, jeg synes det er fint at vi kan skryte litt av hverandre. Jeg synes også det er veldig gøy å lese andre blogger, dette er noe som inspirerer meg veldig. 

  Så derfor har jeg lyst til å prøve meg på en ukes blogg. Så fremt det er noen som melder seg på, så kommer jeg altså til å velge ut 2 blogger som jeg liker ekstra godt, jeg kommer til å skrive litt om deg og bloggen din og selvfølgelig linke til bloggen.    

  Det du må gjøre er;

  1. Gå inn på facebook siden min  her og lik den.

  2. Legg igjen en kommentar under dette innlegget, men husk å legge ved bloggadressen din slik at jeg finner deg igjen. 

   

  Så da er det bare å håpe på at det er noen som vil være med slik at jeg får noen blogger å sjekke ut og som jeg kan fremsnakke senere. 

  Sleng dere på!!!! 

   


  Hva er vår for meg??
  • 18.03.2016, 17:57

  Vi er nå godt i gang med mars måned, solen har varmet oss i noen dager og jeg kjenner virkelig at vårfølelsen er her. Jeg kjenner det sitrer i kroppen, jeg elsker den følelsen av at solen varmer meg i ansiktet da jeg kjører bil, det å kunne drømme seg bort til grønne sletter, blomster som spirer og fregner på nesen.. ÅÅ, som jeg gleder meg!!

  Våren for meg betyr varme, glede og latter. Det betyr lysere farger, det betyr is ute i solen, det betyr solbriller og farge i kinnene. Det betyr lyst hår, det betyr noen lag mindre med klær, det betyr lave sko.. Det betyr at jeg ikke trenger å fryse lengre, det betyr en ny og spennende tid for barna, det betyr blomsterplukking, raking i hagen og det betyr planting av blomster.. 

  Våren er en av de årstidene jeg liker best av alle. Det er liksom en ny start på en måte... Det å se endringene som skjer i naturen, fuglene som kvitrer om morgenen.. Det er rett og slett fantastisk.. 

  Sammen med vår og lysere tider så kommer det også nye trender, det kommer et behov for å bytte ut ullgenseren med noe lettere, det kommer en tid hvor man er på utkikk etter nye antrekk. Det er en tid hvor barna her hjemme trenger mye nytt, de vokser jo så fort, og alt fra klær til sko må skiftes ut. Jeg er veldig glad i å handle på nett, og litt rabatt er heller ikke å forakte, derfor tar jeg meg alltid en tur innom rabble.no for å sjekke ut tilbudene. Har du barn som trenger litt nytt også? Da kan du nå gjennom rabble.no få 25% avslag hos ELLOS på barneklær og barnesko ved å bruke rabattkode fra rabble, den finner du HER

  Skulle du trenge noen nye sko selv også, så kan rabble også friste med 20% avslag på alle sneakers hos ELLOS ved å bruke rabattkoden du finner HER. Litt rabatt både til mor og barn. Det er vel ikke å forakte.. 

  Under ser dere noen av mine sneakers favoritter fra ELLOS.   

  Sammen med vår, lysere tider og farge i ansiktet kommer også behovet for lettere sminke, via rabble får du nå hele 20% på hele utvalget til BareMinerals hos nettbutikken ELEVEN, for å benytte deg av tilbudet, klikk HER. BareMinerals er en sminke som er lett på huden, den gir et naturlig reaultat og ikke minst den er bra for huden, den tetter ikke porene slik som mange andre typer sminke gjør. Jeg har selv brukt mineralpudderet fra Bare Minerals og er veldig fornøyd med det. Jeg har lenge slitt med at jeg får uren hud på haken dersom jeg bruker flytende foundation, men det får jeg altså ikke med sminken fra BareMinerals. 

  Da solen kikker frem og begynner å varme så får jeg veldig behov for å bytte ut noe i garderoben min, jeg lengter etter å kvitte meg med ullsokker, tykke gensere og bukser med skjørt, kjoler og topper. Jeg får lyst til å kle meg i lyse farger og småsko. Dersom du skulle ha behov for å oppgradere garderoben litt kan jeg anbefale deg å ta en tur innom LaRedoute og sjekke utvalget de har, der får du via rabble nå 200 kr i rabatt dersom du handler for 600kr, og i tillegg får du fri frakt. Alt du må gjøre er å bruke denne rabattkoden; Klikk deg inn HER for å finne rabattkoden og sjekke utvalget. 

  Noen av mine favoritter fra LaRedoute ser dere under.    

  Til våre danske venner; Nå har rabble også opprettet en dansk side. Dersom det skulle være av interesse for deg så klikk på bildet under for å komme direkte til siden..   

  Innlegget er skrevet i samarbeid med rabble.no   

   


 • Publisert i Rabble.no
 • I`m addicted to...
  • 18.03.2016, 08:48

  Det er noe nting man vil ha, og det er noen ting man må ha, ikke fordi man må for å overleve, men som man er avhengig av for å ha det bra på en måte. Her kommer min lille avhengighetsliste;

  1. Å bli kost på håret! Det er det beste jeg vet, og hadde jeg hatt en mann som ikke kunne stryke meg på håret så hadde det rett og slett ikke fungert. 
  2. Kaffe, går jeg en dag uten så får jeg seriøst abstinenser, det kan ikke være sunt.. Men samtidig så leste jeg at kaffe kan være med på å gi flat mage, så det er det vel ikke så ille. Riktignok er det ikke anbefalt å drikke mer enn tre kopper, jeg er langt over det de fleste dagene. 
  3. Middag!!!! en dag uten middag, er en dag uten mening.. Jeg må ha et varmt måltid hver eneste dag, egentlig kunne jeg spist middag til hvert måltid.
  4. Duftlys med vaniljelukt. Jeg rett og slett elsker det... Jeg står lenge og drar inn lukten etter at jeg har slukket lyset.. 
  5. Barna mine, jeg blir skikkelig sur og irritabel dersom det går flere dager uten at jeg er med dem, det skjer jo ikke så ofte da, heldigvis.. Det å skulle dra fra dem gjør meg faktisk uvell.. 
  6. Vann.. Ja jeg vet at alle trenger vann, men jeg synes faktisk det er veldig godt, og jeg drikker vann istedenfor brus.. 
  7. Pledd.. Jeg har alltid pledd på meg da jeg sitter i sofaen.. Selv om jeg er varm så må jeg ha på pledd.. 
  8. Lepomade. Jeg får panikk om jeg har glemt den hjemme dersom jeg skal være borte lenge. Dersom jeg kommer på at jeg har glemt den så blir jeg med en gang skikkelig sår på leppene..    

  Noen ting som jeg er avhengig av, det er sikkert mye annet også.. 

  _______________________________________________________________________________________________

  Idag er det fredag, det er snart påskeferie, og jeg gleder meg skikkelig til at mann og barn skal ha fri også <3 

  Ha en fin dag alle sammen <3 


  This is what`s for dinner today!!
  • 17.03.2016, 18:32

  Idag sto det pai på menyen her hjemme, jeg brukte oppskriften til bloggen FITFOCUSE da jeg laget bunnen, og jeg brukte også hennes pai som inspirasjon til fyllet på min egen. Dette var en ganske sunn pai, istendenfor den smørdeigen som ofte blir brukt, og som jeg synes er helt vanvittig god, så ble det en grov bunn denne gangen.

  Til bunn trenger du:
  6 dl grovt mel. 
  4 ss olje (jeg brukte olivenolje) 
  2 dl vann
  2 klyper salt

  Litt pizzakrydder eller annet krydder kan du også tilsette om du vil, jeg brukte pizzakrydder. 

  ________________________________________________________________________________

  Jeg synes denne bunnen ble veldig god, det var smak i den, og den var ikke tørr og kjedelig. Dersom du ikke vil ha den så grov kan du jo bytte ut litt av det grove melet med fint mel. 

  Til fyllet brukte jeg skinke, brokkoli, paprika og søtpotet. Dette delte jeg i små buketter og terninger og spredde de over paibunnen.

  Det som er vanlig er jo å bruke egg som base til "sausen" i en pai, men dette synes jeg rett og slett ikke noe om, derfor laget jeg en saus av løk, tomatpurre og hakkede tomater. Jeg stekte løken blank, hadde oppi tomatpurre og hakkede tomater, krydret med oregano, timian og hvitløkspulver. Så kokte jeg det en liten stund før jeg kjørte det i blenderen så det ble en jevn saus. Jeg helte blandingen over paien og avsluttet med å ha på litt revet ost. Jeg stekte den på 200 grader i ca 30 min.    

  Dette ble en suksess både for store og små. Eller store og Nathalie da.. Storm Aleksander fikk en mos av søtpotet og brokkoli, det er det første gang han faktisk har likt noe som han har fått servert most, så det blir det flere ganger på han. 

  Kommentaren til Ole-Anders var noe sånn som; dette må bli fast innslag på menyen. Så han likte det tydeligvis han også. Det kommer definitivt til å bli laget igjen.. 

  #mat #middag #familie #pai #kosthold


  Enten - Eller?!? SVAR!!
  • 17.03.2016, 09:49

  Ok, nå er det vel på tide at jeg svarer på denne enten - eller saken som jeg satte i gang. Jeg har fått ganske mange, så dette blir gøy.

   

  - Sydenferie eller opplevelsesferie? Sydenferie 

   

  - Taco eller pizza? Pizza

   

  - Pepsi eller Cola? Cola

   

  - Brad Pitt eller Johnny Depp? Johnny Depp 

   

  - Døv eller blind? Døv

   

  - Vors eller nach? Vors

   

  - Sommer eller vinter? Sommer

   

  - Høst eller vår? Vår

   

  - Sushi eller taco? Taco

   

  - Roser eller tulipaner? Roser eller tulipaner, eller roser... jatakk begge deler.. 

   

  - Kaffe eller te? Kaffe    

  - Snakke eller lytte? Lytte

   

  - Styrke- eller kondisjonstrening? Er det lov å si en god kombinasjon?!? 

   

  - Hvitvin eller rødvin? Rødvin

   

  - Brus eller øl? Brus 

   

  - Sjokolade eller smågodt? Sjokolade 

   

  - Kjole eller bukse? Kjole

   

  - Langt hår eller kort hår? Langt    

  - Rosa eller rødt? Rosa

   

  - Serie eller film? Serie 

   

  - Matlaging eller baking? Matlaging 

   

  - Fiske eller tran? Fisk 

   

  - Fanta eller Solo? Solo 

   

  - Windows eller Macbook? Mac <3<3<3<3

   

  - Grandis eller Big One? Big One 

   

  - Sykle eller jogge? Sykle 

   

  - Syden eller by ferie? Med barn; syden Uten barn; byferie 

   

  - Singlet eller tskjorte? tskjorte

   

  - Japp eller snickers? Snickers

   

  - Hvitvin eller sprudlende? Hvitvin 

   

  - Hotel Cæsar eller home and away? Home and Away <3 

   

  - Trening eller sofa? Først trening så sofa resten av kvelden..

   

  - Blå eller grønn? Blå

   

  - Høyre eller venstre? Høyre om man tenker som i høyre eller venstre hånd, men om det er ment som partiet høyre og venstre, så sier jeg ingen av dem.. 

   

  - Marcus og martinus eller Justin Bieber? Marcus og Martinius 

   

  - Snap eller insta? Ja takk, begge deler.. 

   

  - Pc eller ipad? PC

   

  - Pc eller tv? TV 

   

  - Havet eller fjellet? Havet 

   

  - Romantikk eller action film? Romantikk i mitt hjerte <3 

   

  - Julaften eller bursdag? Julaften 

   

  - Gjærbakst eller kake? Gjærbakst    

  - Brød eller knekkebrød? Alltid knekkebrød 

   

  - Hytte eller hotell? Hytte 

   

  - Brus eller vann? Vann

   

  - Bøker eller film? Film 

   

  - Katt eller hund? Hund 

   

  - Dusj eller badekar? Badekar <3 

   

  - Seng eller sofa? Kommer vel an på hva jeg skal det.. Foretrekker å se på tv i sofaen, men sove i senga.. 

   

  - Frukt eller godteri? Godteri

   

  Håper dere likte det, var faktisk ikke alle som var like lett å svare på. Er liksom ikke alt man vil velge mellom. 

  ____________________________________________________________________________________________________

  Håper dere alle har en flott dag, det er torsdag, det er snart påske <3 Hurra!!! 

   


  One step closer..
  • 16.03.2016, 14:04

  Denne bloggen skulle følge meg på veien til å finne hvem jeg er, og jeg kjenner at den veien er lang. Om noen spør meg; Kaja, hvem er du?? Hva liker du å holde på meg?? Så vet jeg faktisk ikke helt. Jeg synes det er utrolig vanskelig å sette ord på hvem JEG er, hva det er JEG liker å holde på med.. 

  Allikevel så føler jeg at jeg har kommet et lite stykke på veien, jeg har gått fra å være hun som vegret seg fra å dra på kjøpesenteret alene til å bli hun der som gjør det uten å tenke så mye over det. Jeg tenker at jeg skal dra og så er det greit.. 

  Jeg har tatt meg selv i å smile da jeg har sett bilder av meg selv, tenkt at det var jo egentlig litt fint. Jeg hardager hvor jeg kan se meg i speilet og finne hvertfall en ting som jeg kan være fornøyd med. 

  Jeg har kanskje ikke kommet så langt på veien for å finne ut hvem jeg er, men en ting er sikkert og det er at jeg har tatt et stort skritt på veien mot å akseptere at jeg er den jeg er.. Og om det ikke er et steg i riktig retning, ja så vet ikke jeg...    


 • Publisert i Hverdag
 • Siste ebay kjøp!
  • 16.03.2016, 09:50

  I går fikk jeg ikke bare en, men to pakker i posten fra ebay. Som alltid synes jeg det er veldig spennende å åpne de for å sjekke ut innholdet. Man vet liksom ikke riktig hva man får. 

  Denne gangen ble jeg veldig fornøyd, i den ene pakken lå det et nail art sett, og i den andre pakken lå det nailstickers. Nå gleder jeg meg skikkelig til å teste ut. Så satser vi på at øvelse gjør mester. hihi!! Må nok youtube litt for å få noen gode ideer! 
  - Sååå mange søte stickers. Vil tro det er noe for både mor og barn her - 


   

  _________________________________________________________________________________________________________

   

  Her er vi så vidt i gang med dagen. Eller vi var oppe klokken 08.00, men jeg kommer liksom ikke i gang idag. Går fremdeles i pysj, ikke spist frokost og ikke drikkukket kaffe en gang... 


 • Publisert i Innkjøp
 • Eyes!
  • 15.03.2016, 19:10  - My eyes are the favorite part of me; not for how they look, but for how they see - 

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • 9 mnd kontroll!
  • 15.03.2016, 11:59

  Idag startet vi dagen veldig tidlig, eller veldig tidlig for meg da... Klokken halv 7 slo jeg opp øynene, vi hadde time på helsestasjonen 08.30, og den rakk vi akkurat. Herregud jeg har aldri vært så stresset i hele mitt liv. Da klokken var 08.10 stresset jeg med å få på gutten jakke, og hva skjer? Jo han trenger ny bleie... Typisk... Så da klokken var 08.20 dro vi, og det er drøyt 10 min å kjøre, akkurat 09.30 parkerte jeg, løp inn og satset på at jeg var ferdig til 9 slik at jeg slapp å betale parkering.. Det gikk heldigvis bra.. 

  Timen på helsestasjonen gikk bra, etter en stund syntes han det var greit å ligge på gulvet også, han er nemlig veldig skeptisk om dagen, og med en gang jeg la han ned slik at de kunne se han bevege på seg begynte han å gråte og krøyp opp på fanget mitt igjen. Egentlig veldig deilig å se at de tyr til mamma da de er usikkre, da vet man på en måte at man har gjort noe riktig. 

  Storm Aleksander har blitt stor gutt, til tross for sykdom så veier han nå 9500 gram og er 70.5 cm. Han følger kurven sin fint, men det er nok på tide å prøve å avvenne han med mat om natta..Men først må han bli helt frisk og få i seg nok mat på dagtid. 

  Jeg måtte en liten tur innom elkjøp også, for nå er jeg lei av å vente på pretty little liars på netflix, så jeg kjøpte sesong 5. Det er liksom min guilty pleasure det. 

   

  -Helt random så må jeg legge ut bilde av orkideene mine også, de er så fine <3 Jeg trodde faktisk den rosa var død, men ser man det.. det kom nye  blomster på den.. -


   


  Middagstips- Laksewrap
  • 14.03.2016, 20:52

  Idag ble det laksewrap til middag. Vi gjorde det veldig enkelt, og valgte å bruke agurk og paprika. Rett og slett fordi det er noe vi liker alle sammen, og Storm Aleksander kan også spise agurken og laksen. 

  Vi hadde også hjemmelaget guakamole til, den laget jeg veldig enkelt med å kjøre avokado, limesaft og litt olje med stavmikseren, og smakte til med salt og pepper. Man kan også bruke hvitløk og chilli i den, men det hadde jeg ikke.

  Vi toppet hele greia med rømme, veldig enkelt, men også veldig godt.. Og Nathalie likte faktisk de grove tortillalefsene bedre enn de fine som vi pleier å ha da vi spiser taco. 

  Du kan jo selfølgelig bruke de grønnsakene du vil, og dersom du vil ha litt variasjon til fisken kan du bruke kylling istendenfor. 

   

   

  Dette kommer vi defnitivt til å ha flere ganger. Det tar jo ingen tid å lage og man blir god mett, ikke sånn tung i magen liksom.. 

   

   

  #mat #laks #wrap #guakamole #middag #tips

  Follow


  A smile is the best accessory!
  • 14.03.2016, 15:35

  Hei og hopp fine dere!!

  Akkurat nå driver jeg å multitasker litt. Jeg har begynt med middagen samtidig som jeg skriver litt til dere.. Jeg vil først benytte sjansen til å si tusen takk.. Tusen takk for at dere klikker dere innom bloggen min, og tusen takk til dere som legger igjen så fine kommentarer. Jeg er evig takknemlig!! 

  Tidligere idag benyttet jeg meg av det gode vårlyset og tok litt bilder, litt smil, litt antrekk og litt hår.

  Håper dere liker det! 

   


   

  -A smile is a curve that sets everything straight!-


   

  Etterhvert fikk jeg med meg en søt liten gutt på bildene også, men de kan dere få se senere!! hihi.. 

  Ha en fin dag videre! Snart er det laksewrap på hele familien, og etter det skal jeg ut og handle lister.. Trodde aldri at jeg kom til å skrive noe sånn, handle lister liksom... Hei til hu der som plutselig har blitt handy og helst vil gjøre alt selv.. haha


 • Publisert i Antrekk
 • Hageinspirasjon!
  • 14.03.2016, 10:53

  En fin hage er for meg utrolig vakkert, det er idyllisk og det er beroligende. Det er liksom noe speislet med den tanken på å sitte på huk ved blomsterbeddet, plante nye blomster, luke vekk ugress og vanne. Jeg er langt i fra noen gartner selv, og jeg skulle ønske at jeg hadde grønne fingre, men de er i beste fall lysegrønne. 

  Jeg har veldig lyst til å ordne hagen vår, jeg har lyst på flere små sittegrupper, jeg har lyst på blomster, steinganger, platting.. Jeg ar lyst på søte trær med rosa blomster, jeg har lyst på en ekstra stue på verandaen, en sommerstue. Men jeg har også lyst på en hage som er barnevenlig, en hage der både barn og hund kan løpe rundt, spille fotball, hoppe på trampoline, leke i sandkasse. Jeg har lyst på litt av alt. 

  Litt inspirasjon for meg selv og til dere. Snart er det tid for vår, planting og uteliv.. Jeg gleder meg!!! 
  Bildene er hentet fra google

   

  #hage #inspirasjon #grønt #grønnefingre #idyll #hageliv
   


  Endelig i gang!!
  • 13.03.2016, 20:12

  Så var søndagen nesten over også..

  Idag har jeg endelig kommet i gang med prosjektet mitt, jeg har jo vært så giret, men med to syke barn hjemme har det blitt satt på vent.. På fredag fikk jeg endelig kjøpt inn maling, så idag har jeg malt 3 strøk i taket, og to strøk på døra. Det blir så lyst og fint, og det er absolutt nødvendig da rommet er så lite. 

  I løpet av morgendagen eller tirsdag må jeg komme meg ut å få kjøpt lister og hyller, for dere som gjettet hadde selvfølgelig helt rett. Det er et lite skap jeg skal lage meg. Det har seg nemlig sånn at garderoben vi har er helt full. Det er ikke plass til så mye som en genser til, og det irriterer meg grønn. Nå er jeg så klar for å få orden på klærne mine. 

   

   

  Ellers idag har jeg kost meg med Storm Aleksander mens Ole-Anders hadde med seg jentene på vinteraktivitetsdag med barnehagen til Nathalie, og nå på ettermiddagen har jeg vært en tur nede på Espern og trent litt, en perfekt avsluttning på uken!!

  Nå er jeg derimot lenket til sofaen resten av kvelden.. Vi ser på opptak av Code black, jeg har fått helt dilla på den serien... 

  #Hverdag #trening #oppussing    

   

  Follow


 • Publisert i Hverdag
 • Ingenting er bra nok!!!
  • 13.03.2016, 10:18

  Nå har jeg satt meg godt til rette her i sofaen. Det begynte i går, eller nei, det begynte vel egentlig for noen dager siden... Irritasjonen har bygget seg opp, vanligvis pleier det å gå over etter en dag, men ikke denne gangen... Nå kjenner jeg at jeg bare må få utløp for tankene mine så da lar jeg bare fingrene gå...

  Det er jo denne evigstore diskusjonen rundt priskrigen.. Ja, dere er sikkert møkk lei av å høre om den nå, og det skjønner jeg godt.. Det er jeg også!!! Det blir altså så ramaskrik fordi de har crazy lave priser på smågodt... Det blir blåst opp, ut av sine proposjoner. "Du blir feit"... "Det øker sjansen for diabetes"... "Det sender ut feil signaler for barna våre"... "Det tar fokuset vekk fra det som er viktig her i verden"... "Det er galskap"... Osv osv... Å ja, det er galskap... Og det er klart at folk kanskje går babanas, kjøper inn godteri som de i utgangspunktet ikke skulle ha, de kjøper kanskje dobbelt så mye som de skulle gjøre.. De spiser kanskje dobbelt så mye som de burde... Å vet du hva? Det får være dem valg!!!! Det er voksne mennesker det er snakk om, har de behov for å kjøpe inn hauger med godis og kaste det i seg... Ja så be my guest!! Folk får bestemme over seg selv.. De klarer å tenke.. De skjønner konsekvensene...

  Og ja, nå får jeg sikkert slengt tilbake ja, men hva med barna?? Joda, det er klart at de blir fristet, men hva har de foreldre for?? For det er faktisk vårt ansvar, Det er vårt ansvar som mamma og pappa å fortelle barna våre om konsekvensen av å kaste i seg mengder av godteri, det er vårt ansvar å passe på at barna våre ikke spiser til de kaster opp.. Det er vårt ansvar å lære barna våre å beherske seg... 

  Snu på det da... Er det ikke positivti at de som til vanlig ikke har økonomi til å kjøpe smågodt nå faktisk kan gjøre det?? Er det ikke positivt at de for en gangs skyld kan få unne seg noe de virkelig har lyst på?? Og har de ikke lyst på det, ja så kjøper de det vel ikke!!!! 

  Det som virkelig fikk det til å renne over for meg det var "god kveld norge" i går... Der var det et kort men ganske irriterende innslag om en is. En sunnere is, en kalorifattig is.. Oy det må vel være bra?? Ja, det skulle man tro.. Men neida.. Det er fader meg feil det også... Det er feil at det er godteri på tilbud, det er feil at man finner på noe litt sunnere dersom man vil kose seg... Det er feil fordi det var Camille Pihl og Caroline Berg Eriksen som var avbildet på innpakningen.. For vet dere hva?? Det er tydeligvis sånn at ettersom de godt trente damene er på innpakningen så tror du og jeg at vi blir sånn av å spise den isen... Hva faen liksom??? Jeg er da ikke dum, og det er vel ikke du heller.... Alle som en skjønner vel det at man ikke blir super trent og fresh av å spise en jævla is, samma om det er kalorofattig eller kaloribome... Det blir så mye dritt bare fordi det er disse to unge, spreke jentene som har vært med på å utvikle den... Jeg skjønner virkelig ikke poenget......

  Takk for meg!!!!!!!!!

  Follow

   

   

   

   

  #tanker #meniger #priskrig #irritasjon


 • Publisert i Hverdag
 • 9 måneder - My babyboy!
  • 12.03.2016, 15:13

  I 9 måneder lå du inni magen min, 9 måneder som virket som 9 år til tider. Jeg syntes tiden gikk så sakte. Jeg kunne ikke vente med å få møte deg, bli kjent med deg. Jeg kunne nesten ikke vente med å bli kvitt den store magen og den vonde ryggen. 

  Den siste tiden var så lang... 

  Den 11.juni 2015 var vi på sommeravslutning på skolen sammen med Emmeli. Jeg hadde noen smerter, men ikke noe som plaget meg så veldig. Vi koste oss, grillet pølser, hørte på at 1.klasse sang. Det var veldig koselig.

  Så kom natten. Jeg ble usikker på om jeg skulle legge meg. Riene begynte å bli vonde, vi hadde en lang vei å dra for å komme oss til sykehuset. Men vi la oss. Midt på natten måtte vi dra på sykehuset. Det var den 12. juni.. Det var MIN bursdag. 

  Du ble født på MIN bursdag. Lykken var stor, den beste bursdagen jeg har hatt noen gang tør jeg påstå.. De 9 månedenen med deg i magen var over. Det var påtide å begynne resten av livet sammen. 


   

  Dagene har kommet og gått. Tiden løper av gårde. Du utvikler deg. Du har gått fra å være en liten baby som bare ville være på armen til mamma, til å bli en gutt som er så sta at jeg er spent på årene som kommer. Du er en gutt som kryper rundt på gulvet i rasende fart, du leker med lekene dine, og idag dro du deg til og med opp på lekestellebordet til storesøster for å finne noe som lå på den ene hyllen. Du kom deg ikke helt opp, men akkurat langt nok til at du fikk tak i det du ville ha. Du begynner å bli så utrolig sterk lille venn..

  Idag er det akkurat 9 måneder siden du så livets lys for første gang. Du har vært i livene våre i 9 måneder, du har allerede nå  ført til mange smil og mye later. Du er en moroklump, du er en kosegutt, du er en sjarmør du er vår lille (store) gutt. 
   


  9 måneder i magen, 9 måneder utenfor magen...

  #mamma #mammalivet #9mnd #gutt 


  I want to...
  • 12.03.2016, 09:38

  Et lite pust i bakken, en liten avkobling, en liten stund hvor jeg bare kan tenke på alt jeg har lyst til å gjøre her i huset vårt. En liten stund hvor jeg bare kan være meg!!

  Jeg har så mange tanker om hvor jeg vil, hva jeg har lyst til å få til, endringer jeg vil gjøre!!! Det er så mye, og det er dyrt... 

  Vi har et lyst og fint hus, det er inbydende, ja hvertfall da det er ryddig. Det er huset vi forelsket oss i med en gang da vi var på visning.. Allikevel så føler jeg nå at det trenger noe nytt. Jeg vet at drømmen om å bygge nytt hus ikke er overkommelig enda, derfor vil jeg gjøre det beste ut av det vi har. Jeg vil ha inn litt farger på veggene, jeg vil endre på kjøkkenet og jeg vil gjøre hagen til en idyllisk plass for både store og små. Jeg vil sette mitt eget preg på huset. Det høres kanskje rart ut i og med at vi har bodd her i snart 3 år, men etterhvert som man blir eldre så endres også smaken, det har det hvertfall gjort hos meg..

  Nå er jeg klar for å komme i gang her. Jeg har jo allerede fortalt dere at jeg har et lite miniprosjekt, det er det første jeg skal ta tak i. Maling kjøpte jeg i går, og jeg håper egentlig at jeg kan komme i gang allerede i morgen. Idag er jeg alene med Storm Aleksander og Nathalie så da blir det vanskelig å få til. 

  En så lenge skal jeg kose meg med BoNytt. Finne litt inspirasjon. 

   

   

  Ha en fin lørdag alle sammen <3 
   

  #Hjem #Hage #inspirasjon #bonytt #interiør #maling


 • Publisert i Hverdag
 • 20 fakta som du (kanskje) ikke vet om meg.
  • 11.03.2016, 15:00

  Jeg har hatt en sånn runde før, men siden den gang er det noen nye som har klikket seg innom her, så nå har jeg lyst til å dele 20 fakta om meg som du (kanskje) ikke har hørt før. 

  1. Jeg kan fint gå ned i kjelleren, men jeg klarer ikke å lukke døren bak meg. Tanken på at den skal bli lukket da jeg er der nede gir meg panikk. 

  2. Da jeg henger opp klær så er det bare de store klærne, som gensere og tskjorter som kan henge på vingene av tørkestativet. Alt annet må henge i midten. 

  3. Når jeg spiser is så spiser jeg alltid av sjokoladen på isen først. 

  4. Jeg takler ikke lukten eller smaken av makrell i tomat og kaviar, spesielt førstnevnte smører jeg aldri på maten til barna mine, og dersom mannen min spiser det så nekter jeg å kysse han før han har pusset/skrubbet tennene. 

  5. Jeg hater å parkere da jeg kjører bil.. 

  6. Jeg tenker at jeg har lyst til å gjøre så mye, men da alt kommer til alt så gjennomfører jeg ikke fordi jeg ikke tør. 

  7. Jeg går ikke på do andre steder enn hjemme med mindre jeg absolutt må. 

  8. Jeg er svak for nettshopping, men blir alltid 100 ganger mer fornøyd da jeg handler i butikk, allikevel så er det netthandling jeg som oftest ender med. 

  9. Jeg hater at folk tar bilder av meg, men jeg synes det er helt greit å ta bilder av meg selv..

  10. Jeg ler dersom andre får vondt, eller vent.. Jeg ler dersom Ole-Anders får vondt.. 

  11. Jeg synes det er skikkelig gøy å sprute vann på Ole-Anders, enten om det er fra glasset mitt eller fra vasken da jeg pusser tennner. Prøver han derimot å gjøre det samme tilbake får jeg helt panikk. Og det ender alltid med at han ikke gjør noe tilbake.. Heldigvis..

  12. Jeg sliter med å ligge med ansiktet vendt mot noen da jeg skal sove.. Sånn var jeg tydeligvis da jeg var liten også. 

  13. Jeg skulle ønske jeg kunne bruke hatt, men jeg tror ikke jeg kler det. 

  14. Jeg har prøvd å påvirke Nathalie til å foretrekke lilla over rosa helt siden hun var bitte liten, vi hadde til og med lilla tema i dåpen hennes... Vel... Hun elsker rosa... og glitter!!! 

  15. Jeg bruker nesten aldri lange sokker, altså jeg bruker bare ankelsokker.

  16. Jeg er kald på hendene mer eller mindre hele tiden.. 

  17. Jeg hater at folk er slappe i hånda da vi skal hilse. Er de det klemmer jeg gjerne litt ekstra.. 

  18.  Jeg hater rot, men liker ikke å rydde.

  19. Jeg er livredd for muntlig eksamen, men det har vist seg at det er det jeg klarer best. Jeg er så dum på matte at bare noen sier brøk, gange eller dele så låser alt seg. Allikevel fikk jeg karakteren 5 da jeg kom opp i matte muntlig på videregående..

  20. Jeg er så dårlig til å forklare veien at jeg gir telefonen til Ole-Anders dersom jeg må forklere for noen hvor jeg bor.. 

      

   


  3 grunner til at jeg ikke klikker meg inn på bloggen din!
  • 11.03.2016, 08:41

  Alle, eller de fleste... eller nei jeg tror jeg tør påstå alle... som blogger ønsker at noen skal klikke seg inn på bloggen, de ønsker at noen skal legge igjen en kommentar, gi tilbakemelding på den jobben man faktisk har lagt i bloggen sin. Jeg setter uendelig pris på de av dere som besøker bloggen min jevnlig, og legger igjen kommentarer. Jeg synes også det er veldig gøy da noen nye legger igjen spor, det er jo sånn at jeg lurer veldig på hvem dere er, for jeg ser jo at det er mange som er innom uten å legge igjen noen kommentar, og tallene er ganske jevne, så jeg vil kanskje tro at det er mange av de samme også. 

  Det er også noen som legger igjen kommentar bare for at de selv skal få flere besøkende på bloggen sin, og det er helt greit det altså, men dersom man skal gjøre det, dersom man skal legge igjen en kommentar, så er det lurt å tenkte litt over hva man skriver, for det er faktisk ikke alltid at jeg (og sikkert mange andre også) klikker meg inn på bloggene til de som kommenter.. Hvorfor?? Jo det skal jeg fortelle deg...

  Her kommer 3 grunner til at jeg ikke besøker din blogg etter at du har kommentert et av innleggene mine;

  1. Kommentaren din lyder som følger: Fin :* Se gjerne på bloggen min og legg igjen en kommentar <3<3<3<3<3 

                      Innlegget mitt handlet om noe som betyr mye for meg, og det er veldig sårende at du later som du har lest det bare for at jeg skal se på bloggen din.

  2. Du skriver noe som ikke stemmer over ens med det som står i innlegget. Du har kanskje bare lest overskriften og den siste setningen, og du har sett på bildene. 

  3. Kommentaren din er av negativ karakter, du skriver noe som langt i fra kan kalles konstruktiv kritikk. 

  Jeg tenker som så at dersom du ikke liker det jeg skriver, ja så trenger du faktisk ikke kommentere heller. Det er ikke det at jeg ikke vil at dere skal kommentere, det er bare det at jeg vil at dere faktisk skal lese det jeg skriver først.. 

  Det er veldig sårende at folk later som om de har lest bare for at de skal få et klikk på sin egen blogg. Som blogger legger man mye arbeid i innleggene, og da er det hyggelig om man faktisk får en tilbakemelding som samsvarer med innholdet. 
  Flere som er enige?? Vil tro det ikke bare er jeg som får sånne kommentarer?? 

   


   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Enten - Eller
  • 10.03.2016, 18:52

  Jeg synes sånne enten - eller spørsmål er veldig gøy, dere vet sånn, Cola eller fanta? potetgull eller sjokolade osv.

  Nå håper jeg at noen av dere vil ta dere tid til å legge igjen noen i kommentarfeltet som jeg kan svare på. Det hadde jeg satt veldig pris på. Så skal jeg svare på de så fort det har kommet inn nok til at det blir noe gøy ut av det..

  Så kom igjen da, sleng inn 1, 2,3 eller 4 eller 10 om du vil.

  Hadde vært skikkelig kleint om det ikke kom inn noen nå, så håper dere gidder.. 


  Bilde fra google..
   


  Gror fast...
  • 10.03.2016, 11:50

  Hvilken dag er det egentlig idag?? Torsdag?? Ja, det er det vel...

  Dagene sklir virkelig inn i hverandre da man ikke gjør annet enn å sitte på sofaen og passe på syke barn... Har vurdert å ta av meg pulsklokka mi fordi jeg får litt vondt inni meg av å se hvor lite jeg egentlig beveger meg om dagen.. 

  Det ser heldigvis ut som at vi går mot "bedre tider" om man kan si det sånn. Nathalie sitter faktisk i sofaen idag, og hun prater. Hun spurte om å få paprikaen som jeg hadde på maten min. Det er jo masse positiv fremgang.. Hun har tullet med lillebror, hun ler av sin egen stemme og gråter ikke da hun hoster. Det er veldig godt å se at hun blir bedre.

  Storm Aleksander han går det veldig opp og ned med. Det er litt sånn annehver dag, i går sov han store deler av dagen, idag er han litt irritabel om man kan si det sånn, det er tydelig at det er noe som plager han, men det er jo ikke så rart da han er så tett. Nå sover han endelig litt, det trenger han.

  Planen min er egentlig å få ryddet litt på kjøkkenet og så skal jeg få satt på en maskin med klær. Jeg trenger virkelig å røre på meg..    

  Og jeg trenger å ordne meg litt snart... Jeg har ikke så mye som sett på sminken min denne uken, haha!! Det blir ikke akkurat mye bilder av å sitte på sofaen heller, så da får jeg slenge på et gammelt bilde... Eller gammelt... Det er vel fra sistuke, haha!! 

   

  #sykdom #mamma #mammalivet #barn 


 • Publisert i Hverdag
 • Nydelige jenter og kule gutter?
  • 09.03.2016, 20:19

  Over alt, i butikkene, på nett og i reklameaviser så står det søte jenter, eller nydelige jenter og kule gutter... 

  Det har vært mye fokus på at jenter ikke bare skal stemples som søte og nydelige. Det blir slått ned på at jenter bare skal være prinsesser. Det har blitt lov å kle jentene sine i hva det måtte være av farger, og det er helt greit om jenter har lyst til å ha en litt kulere look, heldigvis!!!! Det er klær til jenter med traktor på, og det finnes klær i alle ver dens farger. Jeg synes det er like fint med ei jente i kjole som ei jente i jeans. Jeg synes det er veldig fint at det blir mer og mer akseptabelt at jentene ikke skal ha "søt" stempel i panna. 

  Men så er det disse guttene da?? Ja, det har vært litt i media om at gutter ikke bare skal kunne bruke supermannkostymer. Men som både gutte mamma og jentemamma så må jeg få si det at det er mye enklere å finne varierte klær til jenter. Til jenter har man alt. Til gutter så synes jeg alt for ofte at det er de typisk kule klærne. Det synes jeg faktisk blir litt feil, hvorfor kan ikke gutter være søte?? 

  Jeg har savnet de søte klærne da jeg har sett etter klær til gutten min, skal du ha lyseblått med søte motiver så må du på name it, jeg tror faktisk det er det eneste stedet jeg har funnet søte klær til gutt. Da gutten vokser til og trenger klær i str 80 og oppover så finnes det ingenting som er søtt, det er hodeskaller, eller motorsykkel, eller pirater eller noe annet mønster som etter min mening ikke går under kategorien søt. 

  Skal det ikke være like greit at gutter er søte som at jenter er kule?? 

   

   

  Disse klærne er fra H&M guttekolleksjon i str. 68-98 og jentekolleksjon i str 68-98. 

  Jeg sier så absolutt ikke at det er feil å kle gutten sin i disse klærne altså, jeg ville helt sikkert valgt noe av det jeg også. Det jeg synes er feil er at valget ikke er så stort for guttemammaene. Hvorfor skal ikke vi få velge hvordan stil vi skal ha på guttene våre slik som jentemammaer kan på jentene sine??

   

   


  Endring i kostholdet!
  • 09.03.2016, 15:00

  Jeg tror det er på tide å sette meg selv på en aldri så liten diett, en diett som ikke inneholder laktose.. Jeg har alltid reagert litt dersom jeg har spist noe som inneholder mye melk, krem-is osv. Men i det siste har det blitt skikkelig plagsomt.. Jeg har vært veldig mye oppblåst i magen, og jeg har egentlig ikke skjønt hvorfor. Man skulle jo tro at noe sånn ble bedre av å bevege seg.. Men neida..

  Jeg har jo vært så flink nå i nesten 8 mnd og holdt meg unna det meste som inneholder laktose, rett og slett fordi Storm Aleksander har fått vondt i magen da jeg har spist det. Men nå som vi ikke ammer lengre så har jeg spist sjokolade og is, og yoghurt osv. Det jeg har hatt lyst på egentlig.. Jeg har hatt mye vondt i magen og vært oppblåst på kveldene. Det ser jo ut som om jeg er 6 mnd på vei, jeg tuller ikke altså.. 

  Det var derimot først i går at jeg klarte å finne sammenhengen, jeg har liksom ikke tenkt noe på det før.. Jeg spiste yoghurt til frokost og endte opp med vondt i magen, så spiste jeg litt etter trening i går kveld, og fikk vondt i magen igjen.. Det var først da jeg forsto at det kunne komme av laktosen i yoghurten.. Da jeg har fått vondt tidligere har det jo stort sett vært fordi jeg har spist godteri, så da har jeg tenkt at det er fordi jeg har spist for mye.. 

  Så nå blir det laktosefri kost på denne frøkna fremover.. Så får jeg se om det blir noe bedre.. Kjenner jeg meg selv rett så vil jeg ha problemer med å holde meg borte fra sjokoladen, men jeg skal prøve hvertfall.. Når det kommer til alt annet, mat osv, så vil det jo ikke bli noe problem, vi bruker allerede bare laktosefrie produkter ettersom Nathalie også reagerer på laktose. Så det blir ikke store forandringene her i gården, ja sett bort i fra den sjokoladen da... 

      

  Idag startet jeg dagen med laktosefri yoghurt, og så langt har jeg ikke hatt vondt i magen, så da får vi se da... 

   

  #kosthold #laktosefri #diett


 • Publisert i Hverdag

 • hits