Blir man egentlig noen gang helt fornøyd??

 • 28.02.2017 kl. 19:46

Jeg tenker på utseende, jeg tenker på interiøret man har hjemme, jeg tenker på klærne man har i skapet... 

Blir man noen gang helt fornøyd? Eller lever vi i en evig kamp om å få noe som er litt bedre eller litt finere?!? Jeg vet ikke med deg, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri blir helt fornøyd.. Det er en vond følelse... Jeg synes det er veldig vanskelig å se meg selv i speilet og finne ting jeg er fornøyd med, og dersom jeg finner noe jeg er fornøyd med så finner jeg en ny ting jeg ikke er fornøyd med.. Fokuset blir dermed veldig fort skiftet over på det jeg ikke er fornøyd med, og jeg finner gjerne flere ting.. Nettopp fordi jeg fokuserer på det negative.. Jeg kan se meg i speilet.. Se på beina mine, og tenke at de ikke er tynne nok, at de skulle hatt mer muskler slik at de så mer veltrente ut.. Da føler jeg meg sikkert mye finere... Jeg skulle vært litt brunere, da hadde det blitt mye bedre... Da hadde jeg sikkert fått finere bein også.. Ryggen min kunne vært mer trent.. Det må jeg gjøre noe med... Alt blir negativt... Og jeg vet at dersom jeg hadde trent som en gal eller tatt sol slik at jeg ble brun, så hadde jeg ikke blitt mer fornøyd, for da hadde jeg funnet noe nytt.. 

Alle andre har det så fint hjemme.. Alt er så gjennomført.. Koselig... Det er ryddig hele tiden... Alt ser så fint ut... Tenk så heldige de er... Her hjemme har vi virkelig gjort om mye det siste året.. Vi har solgt unna masse greier, og kjøpt nytt. Jeg liker det nye vi har kjøpt, og jeg føler at vi har funnet den stilen vi ønsker å ha her hjemme.. Men så kunne det vært mer gjennomført.. Dersom vi hadde hatt den stolen, så hadde det blitt så bra... Tenk om vi kunne pusse opp kjøkkenet, da hadde kjøkkenet blitt like bra som spisestuen, da hadde det blitt gjennomført da... Men hadde jeg blitt fornøyd?? Jeg vet ikke... 

Tenk om jeg hadde hatt den genseren, eller den buksen.. Tenk om jeg hadde den toppen der.. Da hadde jeg aldri hatt noen kleskrise igjen.. Da hadde jeg alltid hatt noe å ha på meg... Da hadde jeg følt meg fin uansett hva jeg skulle... Da hadde ting blitt så bra... 

Tenk om jeg bare hadde turt å si det jeg mener, tenk om jeg hadde turt å si hei til hun som var ved siden av meg på trening.. Tenk om jeg bare kunne innlede en samtale.. Tenk om jeg hadde vært tøff nok til å gjøre en innsats for å utvide nettverket mitt... Tenk om.... 

Alt hadde blitt så bra om jeg bare våget... 

 

Eller hadde det det?? Blir alt bedre, eller finner jeg bare noe annet som jeg må jobbe med, eller som jeg ikke liker?? Jeg vet ikke... Men jeg tror kanskje det er sånn for mange, at man aldri blir helt fornøyd.. At det alltid er noe man ikke er fornøyd med.. Og vet du hva som skal til? Jo man må jobbe med innsiden.. Man må jobbe med selvtillit, selvbilde og selvfølelse... Man må bli trygg på seg selv... For jeg tror nemlig det er sånn at dersom man ikke har det bra med seg selv så blir man ikke fornøyd med noe annet heller, rett og slett fordi man aldri føler at man er bra nok... Det er veldig slitsomt, og det er veldig vondt... Men det viktigste er at man kan gjøre noe med det!!! Det krever innsats, det er vondt...  Men det er mulig... Tror jeg!!! 

  

#tankespinn #selvbilde #samfunn #personlig 

La oss snakke om været.

 • 28.02.2017 kl. 06:16

Det å snakke om været er så utrolig Norsk.. Har man ikke noe å snakke om, ja så snakker man om været!! Godt vær, dårlig vær, kjedelig vær.. Det været vi liker best og det været vi liker dårligst.. Vi snakker om været, og det har jeg tenkt til å gjøre nå også..

Vekkeklokken ringen alt for tidlig kjennes det ut som, jeg er trøtt, men får opp øynene slik at jeg får skrudd den av. I det jeg trykker på telefonen og lyden forsvinner blir jeg oppmerksom på en annen lyd. En lyd som med det samme tar meg med rett til sommerhalvåret. Det sildrer utenfor vinduet.. Jeg kan høre det renner i takrennene, slår på taket og pisker mot vinduet. Jeg hører dråpene. Er de virkelig så store??

Så kommer jeg på det, det er jo ikke sommer nå.. Det er vinter for F*** Det skal da vel ikke regne nå... Men joda.. Det skal det så absolutt.. Det er virkelig regnet som sildrer ned.. I går levde i i et Winter Wonderland med snø, masse snø.. Idag er det bløtt på vinduene og det er langt i fra nødvendig å måke snø av bilen. Det regner og snøen har allerede blitt mye mindre, og sikkert veldig mye tyngre også. For en nedtur.. Akkurat nå som det hadde blitt så fin vinter, og jeg tenkte at vinter var litt greit.. Så kom altså dette... VÆRET!!! 

Fader altså!!!


// Bilde lånt fra google //
 

Gårsdagens antrekk!

 • 27.02.2017 kl. 18:30

Mandag og ny uke.. Jeg vet ikke helt, men jeg føler liksom at denne mandagen kom så brått på.. Jeg sitter liksom her og tenker; Gud hva skjedde??? Det har liksom ikke vært noe spesielt heller, helgen har jo gått sin gang, og mandagen har gått som vanlig.. Allikevel så har jeg liksom denne tatt på senga følelsen.. 

Morgenen gikk litt for fort, jeg valgte å sove litt lengre idag, og da hadde jeg ikke mer enn akkurat tid til å fike meg og dra på jobb, men av og til er det veldig greit.. Etter jobb har det gått i matlaging, og da vi var ferdig med å spise middag var klokken nesten 18.00. Så nå har jeg egentlig akkurat satt meg ned, tatt en kopp kaffe og unga ser på barneTV. 

Ikke så veldig mye spennende å formidle fra dagen med andre ord.. Eller jo vent litt.. Rett etter jobb dro jeg nemlig innom posten for å hente to pakker, og den ene var fra x-life.. Jeg skal vise dere hva vi har kjøpt litt senere, men la oss bare si at det kommer til å bli mye støle bein og rumpe fremover... 

Jeg tenkte egentlig at jeg kunne dele noen bilder som jeg tok i går, jeg hadde for en gangs skyld på meg noe annet enn ullundertøy som jeg føler jeg har levd i her hjemme en god stund nå.. haha!!! Var jo på bursdag i går, så da tenkte jeg det var på sin plass med noe annet enn ullstilongs. 

 

Hver gang jeg har tatt bilder som dette så irriterer jeg meg grønn over at jeg aldri har på sko... Men altså... Saken er den at jeg aldri bruker sko inne, så det blir så unaturlig for meg å sette på ett par for å ta bilder.. Men samtidig så får man jo et mer helhetlig antrekk dersom man har på sko.. Men så er jeg egentlig ikke så veldig god på dette med tilbehør sånn generelt.. Jeg har liksom veldig sjeldent på noe annet enn DW klokken min og selvfølgelig gifteringen min. Så ja, dere får egentlig bare bruke fantasien da det kommer til sko, og så blir det kanskje litt mer av det utover sommeren da det blir mer utebilder.. For det er faktisk ikke bare bare å få tatt bilder ute om dagen, for det første er det jo mørkt da jeg er hjemme, og for det andre så har vi jo barna hjemme da vi er hjemme begge to og faktisk har muligheten til å ta bilder.. 

Men uansett.. Dette er hvertfall det jeg hadde på meg i går.. Deiligste ullskjørtet 

 

#antrekk #mote #trend #fashion 

Fastelavensboller!

 • 26.02.2017 kl. 12:26

Er du interessert i å lage verdens beste boller?? Og da mener jeg virkelig verdens beste boller altså... Da anbefaler jeg dere å bruke oppskriften til DetSøteLivHva passer vel bedre enn å tipse om disse bollene nå da det er fastelaven?!? 

Vi laget disse bollene i går, og koste oss med de etter middag, og det er rett og slett fordi vi har planer idag som gjør at vi ikke får kost oss med boller. Eller det vil si, man skal vel ikke se bort i fra at vi kommer til å spise noen idag også, eller enda flere idag heter det kanskje, for jeg spiste faktisk en på senga i dag tidlig. Jeg fikk nemlig kaffe og bolle på senga idag  Ja, jeg vet jeg er heldig!!! 

Vanvittig saftige, myke og ikke minst utrolig gode boller med krem og syltetøy... JaTakk!!!


- NAM - 

 

Nå er jeg klar for bursdag, jeg har brukt hele morgenen på å skrive dette innlegget samtidig som jeg har dusjet og ordnet meg.. Hurra for multitasking.. Først nå har jeg fått tid til å spise frokost. Så sett bort i fra den bollen på senga, så ble det veldig sein mat idag.. 

Ha en fin dag da dere... Spis boller!!! 

 

#mat #kaker #oppskrift #kos #fastelaven #boller 


 

Something OLD & something NEW!

 • 25.02.2017 kl. 12:56

Det føles litt merkelig å legge ut dette innlegget etter innlegget som kom i går kveld. Det kan du lese HER. Jeg kommer til å gjøre det allikevel, for da alt kommer til alt så handlet ikke gårsdagens innlegg egentlig om det å kjøpe nye ting hele tiden.. Det handlet om selvtillit og selvbilde. Og det faktum at for meg så er nye ting med på å gi meg et boost i riktig retning. Jeg føler meg mye bedre på innsiden da jeg føler meg fin på utsiden, jeg føler på en måte at jeg stråler litt ekstra, og det er vel egentlig ikke så rart.. Det som kanskje er rart er at jeg etter en stund føler at de tingene jeg har ikke gir meg denne følelsen av å være fin etter en stund, men så igjen er det kanskje ikke så rart da jeg er så vant med å føle at jeg ikke har noe som er fint.. Men uansett.. Tilbake til dagens innlegg... 

Jeg kjøpte meg jo den jeansen for en stund siden, har du ikke fått det med det, så klikk deg inn HER. Samtidig som jeg kjøpte den så hintet jeg også om at jeg hadde kjøpt meg noe annet som jeg gleder meg til å bruke utover våren, og idag har jeg fått tatt litt bilder sli kat jeg kan vise dere hva det er.. Jeg digger den.. Fargen, lengden, passformen... ALT!!! Jeg gleder meg til å bruke den til mange forskjellige styles utover våren.. 

Jeg må også få poengtere at antrekket bare er satt sammen for at jeg skulle få vist dere denne flotte saken, antrekket jeg har på idag er litt mer tilpasset temperaturen.. Jeg har den samme buksen, men har byttet ut overdelen med en genser i deilig ull... Perfekt!!!  I skrivene stund har jeg litt alenetid her hjemme mens Storm Aleksander sover ute i vognen sin. Ole-Anders har nemlig tatt med seg jentene ut for å gå på skøyter.. Planen etter at jeg er ferdig med å skrive her er å lage boller. I morgen skal Nathalie i bursdag, så da går vi for boller med krem idag istedenfor.. NAM!!! Kunne vært fastelaven hver helg!! 

 

#mote #trend #pink #innkjøp #fashion #trenchcoat 

Jeg er en materialist!

 • 24.02.2017 kl. 20:28

En materialist er et menneske som er opptatt av ting og som blir glad av å omgi seg med det man ser på som vakre ting.. Dette er meg.. Jeg kan veldig ofte tro at jeg blir lykkelig av å kjøpe meg noe nytt, eller kanskje ikke lykkelig, men at jeg blir mer fornøyd med meg selv dersom jeg kjøper den nye buksen, eller den nye kjolen. Jeg kan helt fint tro at livet blir mye enklere dersom jeg kjøper meg noe nytt.. Synes jeg dette er veldig kult? Nei!!! Blir jeg fornøyd? Joda, jeg gjør jo det.. Jeg føler en form for tilfredstillelse en stund etterpå, men det tar ikke lang tid før jeg får den samme følelsen igjen.. Hadde det ikke vært for at jeg har et snev av økonomisk sans og fornuft så hadde jeg veldig fort kunnet havne i en ond sirkel.. Dette er jeg glad for at ikke er tilfellet, for det er ikke sånn at jeg kjøper nye ting hele tiden, men jeg kan ganske ofte kjenne veldig på at jeg har lyst på noe nytt.

 

Dette er noe jeg har tenkt mye på.. Hvorfor er jeg sånn? Kanskje er det sånn at jeg i mitt tidligere liv var en rik person som kunne kjøpe alt jeg ville? Kanskje denne egenskapen sitter igjen i meg? Det kunne helt sikkert vært mulig.. Er det sånn at jeg egentlig ikke er fornøyd med livet mitt, at jeg skulle ønske jeg var noen andre? Nei, det er ikke sånn heller.. 

 

Etter mye frem og tilbake så har jeg kommet frem til at dette slettes ikke handler om tingene jeg kjøper, eller har lyst til å kjøpe. Det handler om meg.. Det handler om min egen selvfølelse og mitt eget selvbilde. Oppgjennom årene har jeg slitt mye med følelsen av å ikke være bra nok, fin nok og smart nok. Jeg har aldri følt at jeg har de riktige tingene, kunnet si de smarteste ordene eller vært morsom nok. Jeg har rett og slett ikke hatt troen på meg selv over så lang tid at det har satt dype spor. Jeg har skrevet litt om dette tidligere, og jeg har jobbet mye med meg selv den siste tiden, og det har hjulpet, jeg har blitt tryggere på meg selv, men dette med ting henger altså igjen.. Og det er nok rett og slett behovet for en gangs skyld å føle at man er fin og har de riktige ting. Og da man oppdager at man ganske enkelt kan få denne følelsen, så kjenner det på en måte godt, og det blir en veldig enkel løsning. En løsning som egentlig ikke er noen løsning, men som kanskje bare gjør ting verre. For det er jo ikke sånn at jeg ved å kjøpe en ny bukse aldri kommer til å ha problemer med å finne noe å ha på meg igjen, jeg finner ikke de riktige ordene om jeg har den buksen, og jeg føler meg jo egentlig ikke så veldig fin heller.. Joda, buksen er fin, men buksen er ikke MEG!!!  

Penger kan ikke kjøpe evig lykke, men det kan gi et lite glimt av perfeksjon.. Men er det godt nok?? 

 

#tankespinn #fortid #fremtid #materialist #samfunn #utfordring #livet #oppvekst  

What if...

 • 24.02.2017 kl. 07:04

Av og til kan jeg kjenne på en anger. Eller en sånn følelse av at jeg skulle ønske jeg hadde gjort "det eller det istedenfor.."

Jeg kjenner på at jeg er misunnelig på de som tar seg friår etter videregående for å reise rundt i verden, for å oppleve ulike kulturer. Jeg kjenner jeg er misunnelig på de som flytter til en eller annen storby for å studere på høyskole/universitet. Tenk så mye man får oppleve, tenk så mye man vokser på å gjøre nettopp dette. Det å måtte stå på egne bein, kanskje begynne litt på nytt igjen.. Blanke ark vet dere... Jeg kan kjenne på en misunnelse for de som gjør noe for seg selv, de som er så modige at de tør satse på noe.. Kanskje starte et helt eget firma.. Eller noe helt annet.. Men hvertfall å gjøre noe man selv har lyst til. 

Jeg skulle ønske jeg hadde flyttet til Oslo og prøvd å bo der en stund. De store folkemengdene, det er lov å skille seg ut. Det er lov å være deg selv.. 

Det er jo ingen stor greie, men av og til tenker jeg; What if... (funfact: sikkert 80% av tankene mine skjer på engelsk). 

Men hva hadde konsekvensen blitt? Hva hadde skjedd om jeg tok et friår, reiste rundt i verden eller valgte å flytte til Oslo? Hvor hadde jeg vært i livet da??

Når alt kommer til alt så er jeg 27 år. Jeg har høyskoleutdanning innenfor for som jeg virkelig liker. Jeg har en mann som jeg elsker mer enn noe annet nettopp fordi jeg flyttet til Hamar for å gå på skolen, hadde jeg ikke gjort det hadde jeg ikke møtt han. Vi har verdens fineste barn som jeg forguder og som jeg ikke ville vært foruten.. Vi har hus, to biler, hund og fast og stabil jobb.. Jeg er lykkelig!!! 

Det må da for faen være nok!!! Jeg har vel strengt talt det som veldig mange andre ønsker seg i livet sitt, men som veldig mange også sliter med å få til.. 

Så ja What if... Det får jeg aldri vite, og det er helt OK, for selv om jeg av og til lar tankene flyte så vet jeg at jeg har alt jeg kunne ønske meg, nettopp her!!! 

 


 

Middagstips - Ovnsomelett!

 • 22.02.2017 kl. 17:48

Dagens middag ble veldig enkel, men veldig god. Etter å ha vært noen timer ute i frisk luft så skal jeg innrømme at jeg ikke hadde spesielt lyst til å stå over grytene i lang tid for å få maten på bordet. Så da endte vi opp med en ovnsstekt omelett. Du trenger til 4 personer:

10 egg

10 ss melk

2 sopp

1 løk

1 paprika

litt ost

salt og pepper

(Du kan selvfølgelig bruke akkurat de grønnsakene du ønsker)

 

Jeg stekte grønnsakene i litt smør. Så hadde jeg de i en smurt form. Vispet egg og melk, litt salt og pepper og helte eggeblandingen over gønnsakene. Hadde litt revet ost på toppen og satte formen inn i ovnen på 200 grader. Mine måtte stå i 20 minutter. Da hadde de en fin og fast konsistens. 

Vi serverte hele greia med brød, små tomater og spekeskinke. 

Veldig godt og veldig enkelt! 

 

Lurer du på hva du skal ha til middag i morgen, så kan jeg anbefale dette!! 

 

_____________________________________________________________________________________________________

 

Nå skal de siste timene av fridagen min nytes her hjemme i sofaen.. Det går litt for mye forskjellig på tv i kveld, så jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal velge hva jeg vil se først.. *luksusproblemer* 

 

#mat #middagstips #ovnsomelett #kosthold #middag

 

Winter Wonderland!

 • 22.02.2017 kl. 14:58

I løpet av natten har det kommet mye snø.. I går var det jo så varmt at mye av snøen smeltet, men i natt fikk vi altså litt påfyll.. Det kom faktisk så mye at bilen akkurat kom seg ut av innkjøringen vår. Selv om jeg kjenner jeg lengter etter våren nå så var det egentlig veldig fint med litt snø. Morgenen idag var rett og slett helt magisk.. Hvitt på bakken, tåka som lå lavt og sola fra nesten blå himmel over.. Rett og slett et tegn på at denne dagen skulle bli helt fantastisk.. 

  

Vi dro ut ganske tidlig idag. Nathalie har jo gleder seg skikkelig til å grille pølser. Så da tok vi turen opp til en gapahuk. Der laget vi snømann, tente bål og akte litt. Eller jeg akte da, de andre ville heller lage snømann. Så spiste vi pølser, frukt og litt sjokolade. Vi hadde tatt med varm saft som unga fikk, og vi voksne drakk kaffe. 

 

Sola varmet så godt at jeg fikk skikkelig påskestemning, og nå driver snøen og smelter igjen. Det er 10 grader utenfor husveggen her.. Det er jo nesten litt vår det. 

 

Vi kom ikke hjem så sent, og det er rett og slett fordi Storm Aleksander begynte å bli trøtt, og da var det like godt å komme seg hjem. Av og til skulle jeg ønske han ikke sov på dagen lengre, mens andre ganger er det utrolig godt at han faktisk sover litt midt på dagen..

Disse to dagene med fri har vært helt topp. Det er så fint da vi kan ha fri sammen hele gjengen.. Selv om vi har vært hjemme så føler jeg at vi for en gangs skyld har klart å kose oss, og ikke gjort så mye av det man burde gjøre da man har fri. Altså vaske klær, rydde og sånn annet som man egentlig kan gjøre senere.. 

 

 

Sparktur i finværet!

 • 21.02.2017 kl. 17:42

Allerede før vi sto opp idag var Nathalie klar for en tur på lekeplassen. Lekeplassen er altså barnepassen på treningssenteret.. Planen var egentlig at vi skulle dit i ettermiddag, men ettersom hun var så klar og vi hadde tid så bestemte vi oss for å dra allerede klokken 09.00 idag. Vi leverte begge de to små, og gikk for å spille squash. Vi fikk spilt akkurat i 11 minutter før vi ble hentet av mannen i resepsjonen. Storm Aleksander ville ikke være der lengre, så da ble det som sjefen beordret og vi dro hjem. Vi bestemte oss for å heller ta en tur ut med sparken ettersom været var helt topp. Og vet du hva?? Det ble 10 ganger bedre enn en runde med squash. Vi gikk 5 kilometer, unga storkoste seg og den friske luften gjør underverker for kroppen.. Rett og slett magisk var det ute med en blanding av sol, tåke og snø. Kamera hadde vi ikke med oss, men vi tok noen bilder med telefonen som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.. 

- lillebror og storesøster på tur - - Ser etter hunden vår som er ute på jordet - 

- 3 stykk på en spark. Gikk fort nedover veien - 

Resten av dagen har gått med til å handle, hatt foreldresamtale i barnehagen og det var egentlig det.. Lørdags-følelse på en tirsdag er aldri feil.. En aldri så liten mini vinterferie på oss om dagen. Jeg har hatt fri idag og skal ha fri i morgen også. Så da håper jeg været blir minst like bra som idag. Planen er nemlig å ta en tur ut og grille pølser!

Nå holdt jeg på å si ha en fin lørdag, men det blir vel heller tirsdag da.. 

 

 

4 frisyrer jeg vil lære meg!

 • 21.02.2017 kl. 12:29

Jeg elsker å sjekke ut nye måter å fikse håret på, meeen jeg synes det er veldig vanskelig å gjøre det på meg selv. Så dette er noe jeg trenger trening i. Det er vel mange andre som også synes det er lettere å fikse håret til andre enn seg selv. Det skjer liksom noe da man ikke ser hva man gjør, og dersom man ser i speilet så blir det jo helt bakvendt.. For ikke å snakke om hvor sliten jeg blir i armene dersom jeg må holde de over hodet over lengre tid.. 

Jeg bruker pinterest mye for å finne frisyrer som jeg liker (og alt annet egentlig). Jeg tenker alltid at det sikkert er enkelt, men ender veldig ofte opp med å vise det til mannen min så får han fikse det for meg.. Ja jeg tuller ikke altså.. Han er faktisk ganske flink.. (Så lenge det ikke har noe med fletter å gjøre... haha! Bare se på bildet under her, så skjønner dere hva jeg mener.. Denne frisyren fikset han på meg på julaften. 

 

 

 

Men nå har jeg altså klikket meg litt rundt i hårhimmelen igjen da, og funnet noen frisyrer som jeg skulle ønske at jeg kunne lære meg, eller som jeg vil prøve å lære meg.. Så får vi se hvor lang tid det tar før jeg gir opp.. 

 

   

 

// Bildene er fra pinterest //

 

Så må jeg bare slenge på at jeg desperat trenger noen tips til hvordan jeg får mer volum i frisyrene mine, jeg føler alltid at jeg har for lite hår.. Det blir liksom ikke sånn som på bildene.. Sånn som på den øverste frisyren der, hvordan får man fletten på toppen såååå fyldig?? Jeg skjønner det rett og slett ikke!! Need some help!!!

Ting jeg hater...

 • 20.02.2017 kl. 18:24

Altså det er ikke reint lite som jeg irriterer meg over, det kan faktisk til tider være ganske mye.. Mens andre ganger kan det være svært lite.. Det kommer veldig an på humøret rett og slett. Men uansett humor. uansett tid på døgnet og formen ellers så er det noen ting som jeg rett og slett ikke takler. Ting jeg kan si jeg hater.. De tenkte jeg å dele med dere nå, egentlig bare fordi det er litt gøy.. 

  

 

1. At noen tar på huden da de er bløte på hendene. Jeg får frysninger bare av å tenke på det... Jeg blir faktisk skikkelig sint om noen gjør det, fordi jeg synes det er så ekkelt. 

 

2. Tanken på mat som er laget i store beholdere.. Eller kanskje ikke tanken, for jeg tenker egentlig ikke så mye på det. Men dersom jeg ser mat som lages i store beholdere, om det er på tv eller restauranten så blir jeg skikkelig dårlig. Det byr meg rett og slett i mot. Det samme med mat som selges i stort kvantum. Det kjøper jeg aldri. Da snakker om jeg f.eks 2 kilo med pomesfrites eller veldig store poser med fryste grønnsaker f.eks. Jeg takler det rett og slett ikke. 

 

3. Å bli kald på beina. Denne er jeg vel ikke alene om. Men hvertfall.. Det å bli kald på beina er det værste jeg vet.. Om jeg kunne velge skulle jeg heller vært kald på hele kroppen enn å være kald på beina. 

4. Makrell i tomat. Jeg takler stort sett det meste, men makrell i tomat gjør meg rett og slett dårlig. Det er ikke bare smaken altså, men lukten og alt... Jeg er livredd for at den skal komme borti maten min. Og mannen i huset har lært seg til at han ikke skal spise det da jeg er hjemme.

 

5. Å gå inn i en skobutikk og skulle prøve sko alene.. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men det gjør jeg faktisk aldri. Enten kjøper jeg sko på nett eller så reiser jeg sammen med noen. Tidligere syntes jeg heller ikke noe om å prøve klær alene, men det har jeg kommet over.. 

 

6. Mus!!! Edderkopper liker jeg heller ikke, men de kan jeg takle dersom jeg må.. Men mus!!! Der går grensen... En gang hadde vi mus i huset her, den hadde kommet seg inn på badet, og da stengte jeg mannen innpå der og nektet han å komme ut før han hadde fanget den.. haha!!! 

 Er det noe du hater også kanskje?? 

 

 

Sundaymorning!

 • 19.02.2017 kl. 11:05

Roen har senket seg over hjemmet vårt. En rolig søndagsmorgen, med en kopp kaffe og en sjokoladebit.... 

Eller vent litt.... Det var ikke helt sånn det var!!!! 

Joda, det er kaffe, ett par kjeks, sjokolade og magasin. Det er roser på bordet og jeg nyter alt sammen.. Men RO, nei det kan jeg ikke skryte på meg.. Rett ved siden av beinene mine holder nemlig barna det gående med biler, brommelyder og raske bein. Frem og tilbake mellom stua og kjøkkenet. Men det er liksom helt greit, på ett eller annet vis klarer jeg å koble lydene litt ut, eller dempe de litt. Og det at barna leker sammen er jo en stor glede i seg selv.. 

Så selv om jeg er glad i ro om morgenen, så må jeg faktisk si at dette her er minst like bra.. Det er søndag, det er en tåkedis utenfor vinduet, men jeg kan se at solen skinner gjennom utenfor vinduet ved spisestuebordet. Jeg kikker ut på dukkestuen som trenger et lite løft utvendig, og gleder meg til våren kommer slik at vi kan begynne på den. Jeg ser hunden ute i hagen som koser seg og rett og slett nyter det som er rundt meg, lyder og alt.. 

Jeg drømmer meg bort i magasinet mitt, ser på kjøkken inspirasjon, flott interiør og fine farger. Jeg blir rett og slett ganske glad inni meg av denne morgenen. Det kan jeg like.. Det er søndag!! 


- sundaymood - 
 

Lørdagsidyll

 • 18.02.2017 kl. 14:29

Lørdag!! Den dagen i løpet av uka som går fortest. Det synes hvertfall jeg, og det er egentlig litt kjedelig, for det er jo også den dagen i uka som er best. Det er så godt å kunne sove litt ekstra om morgenen, kose seg med familien på dagen og ha en rolig kveld hjemme. Men det beste er vel kanskje det at man vet at man ikke trenger å våkne til vekkeklokka dagen etter heller. 

Idag har jeg og Nathalie vært en tur på Hamar. Hun skal i en bursdag i morgen, så vi måtte kjøpe en gave. Veldig koselig at vi kan dra sammen bare vi to. Det å finne på noe med bare henne er noe jeg har begynt å sette mer og mer pris på etterhvert som hun har blitt større.. Og det er tydelig at hun setter pris på det også. Hun snakker nemlig om det i lang tid etterpå. Og nå gleder hun seg til hun blir 4 år, for da skal vi nemlig på kino sammen, og det likte hun veldig godt da vi var på kino sist. Tenk at hun snart er fire år.. Den lille jenta til mamma som blir så stor!! 

- Dagens antrekk - 

- Fineste klokken og armbåndet - 
Brev til fortiden!!

 • 17.02.2017 kl. 19:34

Kjære Kaja fra fortiden! 

Jeg vet at alt kan virke litt håpløst. Jeg vet du kan være litt engstelig, at du gruer deg mye og at du tenker negativt om deg selv. Kjære deg! Jeg vet at mennesker som ler gjør deg usikker, spesielt om du er alene. Jeg vet du er redd for at de ler av deg. Jeg vet du kan stå i speilet i lang tid og ikke finne noe du liker, men tusen ting du hater. Du suger til deg alle negative kommentarer som om du skulle være en svamp, men husk at de fine kommentarene betyr enda mer. Kjære deg! Du er så ung, du har hele livet foran deg.. Jeg kan ikke fortelle deg at det blir enklere med en gang, for jeg vet at det er vanskelig for deg å begynne på nytt. Jeg vet at tanken dine ikke vil gi slipp.

Jeg kan fortelle deg at ting ikke blir lettere med det samme, jeg kan fortelle deg at tankene dine skal du ha med deg for alltid, eller hvertfall en god stund til. Jeg kan fortelle deg at tankene dine kommer til å være en del av det som bryter deg ned! Men kjære deg!!! Kjære Kaja! Jeg kan også fortelle deg at tankene dine skal være med på bygge deg opp igjen. For vet du hva?? Du er sterkere en du tror, du er modig.. Jeg kan fortelle deg at de tankene som en gang knakk deg skal bli veien din opp også...  Kjære Kaja. Jeg kan fortelle deg at du skal finne din vei, du skal finne din styrke.. Jeg kan fortelle deg at all motgang skal hjelpe deg den dagen du bestemmer deg for å snu alt. 

For en ting er sikkert kjære deg, og det er at det er DU som kommer til å snu livet. Det er DU som kommer til å hjelpe deg selv.. Jeg kan ikke love deg at de negative tankene vil gi helt slipp, men jeg kan love deg at de positive etterhvert vil ta mer plass. Kjære Kaja.. Husk at du er ung, du har hele livet foran deg.. Du skal få oppleve så mye. Du skal få oppleve ting som gjør deg sterkere.. Du skal finne det som motiverer deg... Kanskje blir ikke livet perfekt.. Men en ting kan jeg love deg kjære Kaja!! Det blir Faen så bra...  

Mange klemmer fra Kaja i 2017!

 

make it special!

 • 17.02.2017 kl. 05:59

Gjør hvert øyeblikk til det beste det kan være!!

Det er ikke så mye som skal til. La roen senke seg i bare ett par minutter og du skal kjenne at det virkelig har noe for seg. Da vekkeklokken ringer alt for tidlig, kroppen er trøtt, det er kaldt ute, og alt man vil er å krype under dyna igjen, da er det viktig å gjøre det beste ut av minst mulig tid. Det er nettopp det jeg har gjort idag. 

Jeg begynte dagen min på badet som vanlig. Ordnet meg slik at jeg er klar for dagen. Jeg kikket på klokken da jeg var ferdig. Det var fremdeles ca 20 minutter til jeg burde reise. Det er ganske god tid. Kaffe!!! Det må jeg ha... Jeg pleier alltid å ta med meg kaffekoppen inn i stua, krype oppi sofaen og bare nyte roen ett lite minutt. Idag bestemte jeg meg for å gjøre litt mer. Jeg fant frem noen telys og pledd. Så her sitter jeg altså med lys på bordet, kaffe i koppen og kroppen godt plantet under pleddet. Samtidig som jeg oppdaterer dere.. 

Det er helt stille rundt meg. Den eneste lyden som er her er lyden av tastene på macen min, og hunden vår som tasser rundt. Akkurat nå la han seg faktisk ned ved siden av meg. Kanskje han syntes det var fint med litt lys også?!?Ha en fin dag!! DET ER FREDAG!!!

 

TexMex-soup!

 • 16.02.2017 kl. 18:35

      Det er jo nesten som taco, bare med vann oppi!! 

Da 3 åringen skal beskrive dagens middag!!! 

Det skal sies at denne 3-åringen er tidenes største tacoelsker, så det var en utelukkende positiv tilbakemelding.. Med andre ord, det kan anbefales..

På menyen idag sto nettopp taco med vann oppi.. Og litt ekstra da, TexMex suppe. Egentlig er det jo bare fantasien som setter en stopper her. Og smaksløkene.. 

Jeg brukte:

1/2 grillet kylling

1 løk

1 rød paprika

1 grønn paprika

2 bokser hakkedetomater

1L kyllingbuljong

litt chilipulver(om du vil ha den HOT så kan du jo tilsette litt currypaste)

1 boks svarte bønner

1 boks mais

litt salt.

 

I tillegg så hadde vi avokado, rømme og tacoships til. 

 

Veldig enkel fremgangsmåte også:

Stek løk og paprika i litt olje. 

Tilsett tomater, buljong og krydder. La det småkoke i ca 10 min. 

Så tilsetter du bønner, mais og grillet kylling. Dette skal stå å småkoke i ca 15 min under lokk. Så er det ferdig!!

Veldig enkelt med andre ord. Det lager seg jo nesten selv...

Denne mengden ble mer enn nok for 4 personer.. 


- Bon appetit - 
 

Det er veldig enkelt, man kan tilsette eller ta vekk etter eget ønske, og den kan lages akkurat så sterk som du eller din familie liker det.. For ikke å snakke om hvor godt det faktisk var... En liten skje med rømme var rett og slett prikken over i`en etter min mening.. 

Har du lyst på en litt annen variasjon av fredagstacoen i morgen, så kan jeg absolutt anbefale denne.... 

 

Hva er et godt forbilde?

 • 16.02.2017 kl. 16:30

Å være et godt forbilde er noe som er veldig i fokus om dagen, og det med god grunn. Vi trenger alle gode forbilder, for det er jo faktisk sånn at vi lar oss påvirke av det som skjer rundt oss, det vi ser, det som blir skrevet eller det som blir sagt. 

Men hva er egentlig et godt forbilde? Hvordan skal man se ut og oppføre seg for å være et godt forbilde? 

Dette er det tydeligvis ganske mange meninger om der ute. Man hører uttalelser om dette hver enste uke, og gjerne flere ganger i uken også. Men hva er det egentlig som er riktig? Det er det vanskelig om ikke umulig å svare på. Men hva mener jeg er et godt forbilde? Jo nå skal dere høre.. 

Jeg sitter med den følelsen av at en bi-diskusjon rundt dette med forbilde er diskusjonen om kropp og utseende. Det jeg mener er altså at da man snakker om gode forbilder så kommer man veldig ofte inn på hvordan personen ser ut. Dette synes jeg er veldig feil.. Etter min mening så henger ikke forbilde og hvordan man ser ut eller hva man har gjort eller ikke gjort sammen i det heletatt. Min kropp er min kropp, og din kropp er din kropp, ferdig snakka!! 

For meg så handler det å være et godt forbilde om hva man fronter, eller hvordan man oppfører seg. Det handler om å være et menneske som ser det gode i andre. Et godt forbilde er et menneske som unner andre å gjøre det bra. Et menneske som snakker pent om andre og som gjerne fronter de viktige sakene, miljø, samfunn, dyrevern osv. Rett og slett det DU brenner for.. Et godt forbilde er en person som har et mål i livet, som ønsker å oppnå noe, men som ikke forventer at ting bare skal skje, at man jobber hard for det man ønsker. Et godt forbilde er en mann eller kvinne som viser hvordan det er å være menneske på godt og vondt. Det er viktig å få frem at livet ikke er svart/hvitt, men at det er noen gråtoner også. Et godt forbilde er IKKE nødvendigvis en som aldri har gjort feil, men et menneske som innrømmer feilene sine, deler erfaringene sine og er villig til å gjøre ting godt igjen. 

Et godt forbilde er et menneske som er der for andre, som viser vei i et liv som kan være hard, et menneske som holder deg i hånden da du trenger det, men som også lar deg få prøve og feile. Et godt forbilde er en som forteller sannheten! 

Å være et godt forbilde handler ikke om hvordan man ser ut.. Det handler om hvordan man oppfører seg!!!

 

 

 

4 gode grunner til å spise sjokolade

 • 15.02.2017 kl. 18:01

Sånn utenom at det er godt liksom..

Det finnes faktisk noen gode grunner til å spise sjokolade.. Man må riktignok spise mørk sjokolade for at det skal ha disse fordelene. Men for en som meg som liker sjokolade så lenge det heter sjokolade så er ikke det noe problem. Nevnte jeg at jeg liker sjokolade?? 

Så altså.. Det finnes faktisk noen gode grunner til å ta seg en bit av denne mørke herligheten hver kveld.. 

 

 

1. Når kroppen er stresset danner den adrenalin og kortisol. Mens adrenalinet gradvis forsvinner ut av kroppen da stresset forsvinner så er kortisol et langtidsstresshormon. Det vil si at det bruker mye lengre tid på å komme ut av kroppen. Kortisolen som er i kroppen gjør at man bruker lengre tid på å komme i dyp søvn og man drømmer mer. Dette fører jo selvfølgelig til at hjernen ikke får renset seg i løpet av natten, og vi blir slitne og trøtte. Men... dersom du spiser mørk sjokolade før du legger deg hjelper dette med å få kortisolen ut av kroppen, med andre ord så hjelper den mørke sjokoladen deg med å få den dype søvnen som kroppen trenger..

 

2. Den mørke sjokoladen viser seg å være gunstig for kolesterolet og blodtrykket. Det betyr at ved å spise mørk sjokolade så minsker sjansen for å få hjerte- og karsykdommer. 

 

3. Ved å spise mørk sjokolade så øker blodtilførselen til hjernen, dette gjør at blodtilførselen til retina også blir bedre, og dette er gunstig for synet. Altså man får bedre syn av å spise mørk sjokolade.. 

 

4. Ettersom den mørke sjokoladen er gunstig for blodsirkulasjonen til hjernen gjør den gjerne at vi føler oss kvikkere og mer opplagt. Dette gjør at vi får en økt evne til å tilegne oss ny kunnskap. Altså kan man bli smartere av å spise mørk sjokolade..

 

Så, hva venter vi på?? Spis sjokolade og ha god samvittighet! 

New in - Girlfriend jeans!

 • 14.02.2017 kl. 19:32

Fra skinny jeans til girlfriend jeans. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.. Forholdet mellom meg og bukser er virkelig i endring om dagen.. Hun der skinny jeans dama har fått sansen for både det ene og det andre den siste tiden. Jeg har en stund nå hatt lyst på enten en boyfriend jeans eller en girlfriend jeans, og da jeg fikk melding på telefonen min om at de var 40% på en vare hos BikBok idag så måtte jeg ta meg en tur for å sjekke utvalget. Jeg endte opp med en girlfriend jeans i lys vask. Den er så utrolig behagelig å ha på. den strammer ikke noen steder hvor det er ubehagelig og det digger jeg. Gleder meg til å prøve den ut med litt forskjellige styles utover våren. - Highwaist - 
Jeg fant også noe annet som jeg har ønsket meg en god stund, men den skal jeg vise dere senere.. Jeg kjenner på hele meg at jeg er klar for vår nå ja!!! 


 

#mote #trend #jeans #highwaist #innkjøp #girlfriendjeans 

Morsdag - Valentinesdag - Hverdag

 • 14.02.2017 kl. 06:41

I går var det stille fra denne kanten hele dagen, og det er rett og slett fordi jeg ikke hadde noe tid til å sette meg ned å skrive. Jeg dro på jobb 06.30 og var ikke hjemme her igjen før 20.30. Da jeg kom hjem jobbet jeg litt til fra sofaen og etter det så var det egentlig bare å finne senga.. Nå sitter jeg her igjen.. Det er litt tidligere enn hva jeg egentlig skulle likt, jeg er trøtt, men samtidig så er det jo litt godt å få igang dagen også.. Eller hvem er det jeg lurer?!? Jeg gleder meg egentlig bare til å finne senga igjen i kveld.. Tanken som er i hodet mitt nå..

 - I kveld skal jeg legge meg klokken 20.00

 

Så kommer kvelden vet dere, og hva skjer?? Jeg legger meg hvertfall ikke klokken 20.00, men det er jo tanken som teller er det ikke?? Nå er planen å fikse litt kaffe i koppen min som jeg skal ta med meg i bilen, så er det tid for å dra på jobb igjen..

_______________________________________________________________________

Idag er det jo selveste Valentinesday!! Alle hjertersdag!! Noen som har noen romantiske planer i kveld kanskje?? Det har vi ikke her.. Jeg skal slenge meg på sofaen etter at unga er i seng i kveld, og gubben skal trene.. Så sånn er det!! #Hverdag

Mannen i huset kan leve så lenge på morsdagsgaven jeg fikk å, så han slipper billig unna det neste året, men ikke si det høyt til han da ;) 
 

Ha en fin dag da dere!

 

Follow me!!

 • 12.02.2017 kl. 19:50

Jeg har blitt veldig flink til å poste bilder på instagram. Kan man egentlig si at man er flink til det?!? Vet ikke helt, men jeg vil jo påstå det, fordi jeg synes det er utrolig gøy. Jeg har til og med prøvd den my story greia de har også. Det kan jeg nok bli bedre på, men det er jo gøy det også.. 

Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine siste instagramposter.. En god blanding av bilder vil jeg påstå! 
- Følg meg gjerne på kajas_photodiary -

 

Nå er jeg mer enn klar for finalen av Farmen Kjendis.. Jeg er så spent på hvem som kommer til å vinne, jeg har jo faktisk ingen favoritt heller.. Jeg synes de fortjener å vinne alle sammen.. Tenk det, jeg som egentlig ikke skulle se på farmen en gang.. Jeg har blitt helt avhengig av denne versjonen.. Det har seg nemlig sånn at jeg i utgangspunktet hadde blitt skikkelig lei farmen-konseptet. Men nå er jeg bare veldig glad for at jeg ble påvirket av at alle snakket om det og endte opp med å se selv også. hehe!!! 
 

Morsdag!

 • 12.02.2017 kl. 11:22

Herregud så heldig jeg er!!! 

Jeg har virkelig verdens beste mann, og verdens beste barn!!! Jeg er jo klar over dette hver eneste dag, men jeg skriver det jo ikke hver eneste dag, men akkurat idag synes jeg det passer litt ekstra!! Det er jo morsdag!!! (Så da burde jeg kanskje skrevet om hvor fantastisk jeg er.. haha). Jeg har en mann som kunne gjort alt for meg, han fikser det meste (til og med håret mitt om jeg spør pent). Han står opp med barna alt for ofte slik at jeg skal få sove lenge i helgene.. Han finner vann til meg da jeg ikke gidder å reise meg opp, og han stryker meg på armen så ofte jeg vil. Han er virkelig verdens beste.. Så var det de tre små da!! Eller små? De har jo blitt så store nå.. De er virkelig det beste trekløveret man kan få. Søskenkjærligheten blomstrer hver eneste dag! Gjensynsgleden da storesøster kommer hjem etter å ha vært hos mammaen sin en uke er helt magisk. Alle de fine tegningene, alle de gode kosene, alle perlingene som jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av. Alle de høye lydene, latteren og leken. Og ikke minst alle de herlige samtalene! Og selvfølgelig uenighetene også, vi har litt av det her hjemme også.. Jeg er virkelig velsignet med den mest fantastiske familien i hele verden!!! Tusen takk skal dere ha!!! Jeg elsker dere alle 4 

Jeg ble vekket med kaffe og kanelboller på senga og en gave!! Omg for en gave!!! Igjen jeg er heldig... Og litt bortskjemt!!! 

- Coffee in bed. My favorite - - Fineste ørepynten - 

- Og armbåndet som passer perfekt til DW klokken min - 


 

Så fikk jeg et kort som Emmeli hadde laget til meg 
- Fineste, mest kunstneriske, morsomste og snilleste Emmeli - 
 

Gratulerer så mye med morsdagen til alle andre mammaer der ute også!!! Dere er fantastiske alle som en!!! 

 

Kunsten å ta i mot komplimenter!

 • 11.02.2017 kl. 18:26

Å klare å ta i mot et kompliment er faktisk en kunst. En kunst som jeg så absolutt ikke har mestret tidligere, og som jeg kanskje ikke mestrer helt enda heller. Og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste. 

"Så fin du var på håret idag!!"

     - Nei, herregud... Det ble ikke som jeg ville.. 

"Så fint antrekk du har på deg idag"

     - Du har skikkelig fint antrekk idag, mitt er bare kjedelig...

 

Vil tro det er flere som kjenner seg igjen, og jeg kunne helt sikkert ha nevnt flere andre eksempler, men dere skjønner vel tegningen.. 

Det å ta i mot komplimenter er vanskelig, det som er enkelt er å enten gi komplimentene tilbake, eller bare blåse de vekk. For å kunne ta i mot et kompliment så tror jeg man må være komfortabel med at andre legger merke til deg. At man ikke blir forlegen av at andre ser på deg om du skjønner. Det å få et kompliment betyr jo det samme som at en annen har sett ganske nøye på deg, og for meg har det hvertfall vært ganske skremmende. Det betyr at noen helt sikkert har sett alt jeg selv mente var feil med meg..  

Å jobbe seg gjennom dette er vanskelig. Det krever rett og slett litt trening. Man må først og fremst finne ting man liker med seg selv, og ikke minst akseptere at man liker de tingene. Da du har klart det så er det egentlig bare å øve. Er det noen som sier noe fint til deg, prøv så godt du kan å si takk. Det er faktisk ikke mer som skal til, samtidig så er det ikke så veldig enkelt heller. "Dårlig vane vond og vende" er det noe som heter, og det stemmer virkelig. En ting jeg har funnet ut er at det er lettere å ta komplimenter skriftlig enn muntlig. Det er nok fordi komplimentet da rettes mot et bilde, og ikke direkte mot meg. Det blir på en måte ikke så personlig, men allikevel så betyr det noe. For det betyr at noen kan se noe fint med deg hvertfall. Trikset er da å klare å se disse tingene på seg selv da man ser i speilet. Klarer du det, så klarer du å ta i mot komplimenter med et takk og et smil i virkeligheten også, og vet du hva? De gangene man klarer det, så er det skikkelig godt. Og jeg er helt sikker på at det er mye hyggeligere for de som gir deg komplimentet også. Dersom noen gir et kompliment så mener de det..  

Jeg vet med meg selv at jeg har blitt bedre, men av og til synes jeg fremdeles det er vanskelig, og det henger mye sammen med hvordan jeg føler meg. Føler jeg meg u-fresh er det ikke akkurat så lett å si takk til komplimentet som kommer fra mannen, eller noen andre.. Og så må jeg også innrømme at det av og til kan være vanskelig å takke fordi jeg da er redd for å fremstå som "høy på meg selv" som at jeg er helt enig i det de sier på en måte. OG vi vet jo alle at det er helt forbudt her i lille Norge!! "Du skal ikke tro du er noe..." 

En ting som er sikkert er at til tross for at jeg av og til sliter med å ta i mot et kompliment, så synes jeg det er veldig hyggelig å få komplimenter, bare det er et stort fremskritt. Jeg har gått fra å blåse vekk komplimentene til å faktisk kunne si takk, det er en god følelse... 

 

 

Gårsdagens filmopplevelse!

 • 11.02.2017 kl. 12:33

Hei på dere og god lørdag!!!! 

Filmen i går var sååå utrolig bra, og alt rundt var også veldig bra og morsomt.. Det var jo premieren, så det var ett par lokale butikker som hadde valgt ut noen plasser i salen som fikk en liten premie. Så litt ekstra stas denne dagen altså.. Filmen i seg selv likte jeg også veldig godt, etter min mening er bok nr 2 den kjedeligste, altså jeg likte den ikke spesielt godt fordi jeg følte den manglet litt spenning. Allikevel så likte jeg filmen veldig godt. For de som har lest bøkene så kan man kanskje kjenne igjen at det er gode beskrivelser, og da mener jeg på omgivelser, personer osv. Dette gjør at det er lett å skape seg bilder av handlingen. Da man ser en film om boken etterpå da, så kan man enten bli veldig skuffet, eller veldig fornøyd. Rett og slett fordi filmen enten kan stemme over ens med bildene du har laget selv, eller så gjør den ikke det. Jeg synes at de som laget denne filmen virkelig tok utgangspunkt i beskrivelsene i boken. Mange av bildene jeg hadde laget i mitt eget hode gjenspeilet seg i filmen. Den følelsen hadde jeg også etter den første filmen. 

Nå gleder jeg meg/håper på at film nr 3 er like rundt hjørnet, for den tredje boken er nok den boken jeg likte aller best!!! Så gleder meg til å se den på film... 
 

Denne morgenen har vært veldig rolig, jeg startet dagen med kaffe på sengen.. Herregud som jeg elsker den mannen jeg har som alltid er så snill og god mot meg  <3 Jeg er bortskjemt og jeg liker det... hehe!!! Det har også vært en tårevåt morgen, vi har nemlig sett på opptaket av norske talenter, og herregud så rørt jeg blir, og så utrolig mange flinke mennesker som viser at de gjør det de virkelig elsker!!! 

Nå skal vi veldig snart ut og handle, vi må bare vente på at Storm Aleksander er ferdig med å sove.. Så får vi se hva resten av dagen bringer.. 

 

Black bomber!

 • 10.02.2017 kl. 14:27

Jeg gleder meg sååå mye til i kveld.. Det er premiere på Fifty Shades Darker og den skal jeg se... Jeg har gledet meg til å se denne filmen siden jeg så den første filmen da den gikk på kino.. Til anledningen har jeg tatt i bruk en bomberjakke som jeg fikk i posten for en stund siden. Jeg var egentlig litt usikker på hvordan jeg skulle bruke den, men føler jeg fant en løsning som var passe grei for anledningen.. 

 


 

Flere som skal se filmen idag, eller i løpet av helgen kanskje?? Vil tro jeg ikke er den eneste!! hehe!! 

Håper dere alle er klare for helg!!! Det er hvertfall jeg. Jeg er så sykt trøtt om dagen, da klokken ringer om morgenen har jeg egentlig ikke lyst til å stå opp. I tillegg synes jeg det er ufordragelig kaldt ute og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg sykt til varmere tider... Hadde jeg hatt mulighet så hadde jeg reist til varmere strøk og blitt der frem til mai tror jeg... 

3 hårprodukter jeg sverger til!!

 • 09.02.2017 kl. 19:57

Når det kommer til håret mitt så har jeg blitt veldig flink til å ta vare på det. Eller jeg mener hvertfall at jeg har blitt flink til å ta vare på det. Det har blitt veldig viktig for meg å kunne ha langt hår, rett og slett fordi jeg liker det veldig godt, men også fordi jeg har spart så utrolig lenge for at det skal bli den lengden det er nå. Jeg har prøvd utallige frisyrer, langt, skulderkort, rett pannelugg, skrå pannelugg, og pannelugg som er like lang som resten av håret. I tillegg har jeg hatt alt fra helt svart hår til blondt, grått og lilla. Jeg har prøvd mye, og funnet det jeg liker best. Jeg liker de lange lengdene, pannelugg som går rett under kjeven og en lys/grå farge med en sprek farge innimellom. 

Jeg klipper og farger håret mitt annenhver måned. Ettersom jeg farger det relativt ofte er det også viktig at jeg er flink til å ta vare på håret mitt mellom frisørbesøkene. Det trenger rett og slett en liten boost. Jeg har etter ganske mye prøving og feiling funnet 3 stylingprodukter som jeg er avhengig av og som jeg bruker i tillegg til en lillashampoo, balsam fra joico og hårkur fra samme merke. 

Jeg trenger stylingprodukter som gir pleie til håret, noe som inneholder varmebeskyttelse og i tillegg så må det være noe som roer ned håret litt. Jeg har nemlig et hår som kan bli stort dersom jeg ikke gjør noe med det etter at jeg har dusjet. Lengden jeg har nå hjelper litt, men er ikke nok. 

Så de 3 produktene jeg sverger til hver eneste gang jeg har vasket og kuret håret mitt er altså disse;

 

Er du flink til å ta vare på håret ditt?

Har du noen favorittprodukter til ditt hår?? 

 

Let`s start this day with some inspiration.

 • 09.02.2017 kl. 06:31

Litt inspirasjon på en helt vanlig torsdag er ikke feil... So here we go!!!

 


Bilder fra pinterest.

 

Håper bildene kan gi dere litt glede, litt inspirasjon og litt ro! Jeg finner hvertfall veldig mye glede i slike bilder (og en kopp kaffe).

Nå er det klart for en ny dag!! Jeg er klar for å kicke ass, eller egentlig mest klar for å finne senga igjen.. Herregud så trøtt jeg er!!! Men uansett... 

Ha en fin dag dere flotte mennesker!!!


 

Å drømme seg bort!!

 • 08.02.2017 kl. 20:04

Jeg sitter i sofaen med macen min på fanget.. Jeg har akkurat sett ut av vinduet og beundret det fine været... Jeg ser ned på skjermen igjen, men så ser jeg plutselig ingenting.. Jeg blir blendet.. Solen skinner gjennom det store vinduet i verandadøren. Den varmer meg i ansiktet og nedover armene.. Jeg lukker øynene, litt fordi solen er skarp, litt fordi jeg ikke vil se hvor møkkete vinduene mine faktisk er, men mest av alt fordi jeg vil drømme meg bort.

Jeg kjenner solen varme. Jeg tenker meg fremover i tid. Jeg ser blomster, jeg ser grønt gress og jeg kjenner en sol som varmer opp kroppen min. Jeg ser småsko, tynn jakke, skjørt og kjoler. Jeg ser store smil, mennesker som spretter bortover veien. Jeg ser småfuglene som rister på vingene og synger muntert. Jeg ser en blå himmel, hvite lette skyer og blått vann. 

Jeg kjenner etter litt ekstra. Nyter følelsen av den varme solen mot ansiktet.

Jeg har egentlig ikke lyst til å åpne øynene, men jeg må gjøre det etterhvert.. Egentlig kunne jeg kjent på denne følelsen i en evighet.. Jeg ser frem mot våren og sommeren. Jeg ser frem mot at disse tankene og følelsene blir hverdagen igjen..

Jeg åpner øynene, jeg ser vinduet som er fult av fingermerker etter små barn og grå flekker etter en bløt hundesnute. Jeg ser snøen som ligger på bakken. Jeg tenker at det egentlig er litt vakkert, men jeg lengter allikevel etter våren, varme og blomster... 

Så mye for å nyte hvert eneste øyeblikk liksom!!! What I Love & Hate in my home!

 • 08.02.2017 kl. 14:23

Jeg har ting jeg har blitt veldig glad i her hjemme, men jeg har også mye som jeg gleder meg til å få byttet ut.. Den liste er faktisk veldig lang, det er alt fra farger på veggene til nytt bad.. Jeg tenkte jeg skulle slenge sammen en liten "bildeliste" over de tingene jeg er litt ekstra glad i her hjemme, og de tingene jeg ikke er så glad i.. 

THINGS I LOVE

 

Spisestuen vår har egentlig blitt favorittstedet mitt da det kommer til innredning.. Jeg er så utrolig glad i bordet og stolene. Men den absolutte favoritten i denne lille kroken er taklampene.. Herregud jeg digger de!!!! 


Denne lille kroken som er rett ved siden av sofaen har jeg også blitt veldig glad i. Den helt enkle lampen, den grønne planten og lysboksen... Digger det!!! 


Hyllen.. Denne hyllen er jeg litt ekstra glad i fordi det er mannen min som har laget den... Jeg hadde så lyst å en slik hylle, men ettersom originalen koster mer enn jeg er villig til å gi for en hylle, så laget mannen denne til meg, og jeg synes faktisk den er finere enn originalen. 


Til slutt er det ovnen vår. Den er både veldig fin å se på, og utrolig praktisk.. Den holder seg varm lenge etter at det har sluttet å brenne inni der, og det er en absolutt fordel i et gammelt hus!! Da vi kjøpte huset vårt så sto det i prospektet at selges skulle ha med seg denne til sitt nye hjem. Men ettersom de ikke fant noen ovn som passet sammen med piperørene så måtte den stå igjen - Flaks for oss!!! 

 

 

 

THINGS I HATE

 

Det er flere ting jeg ikke liker her hjemme, og en av tingen som jeg allerede har nevnt er fargene.. Det aller meste av vegger er hvitt, og det er jeg lei. Har allerede malt den ene veggen i stua, og nå vil jeg male mer.. Fargen på kjøkkenet liker jeg heller ikke. Det er en gråfarge som jeg synes er utrolig kjedelig.. 

 


Så er det flisene over kjøkkenbenken... At jeg ikke så hvor stygge de var da vi var på visning for snart 4 år siden.. Det skjønner jeg ikke... Jeg gleder meg enormt til den dagen vi skal pusse opp kjøkkenet slik at jeg kan få noe helt annet over benken... Så var det resten av kjøkkenet.. Benkeplaten er kjedelig og innredningen er jo klassisk, men jeg liker den rett og slett ikke.. Dessuten har den fått noen småskader som ikke kommer frem på bildet.. Så var det badet da.. Jeg liker ikke flisene her.. Eller gulvflisene er greie nok.. Men flisene på veggen er så små og kjedelige.. Og så ønsker jeg meg en innredning som ikke flasser av pga fukten som faktisk blir på et bad.. Og så skulle jeg ønske at det var mer benkeplass ved siden av vaske, hvis dere skjønner hva jeg mener.. 

 

Det er jo ikke sånn at det jeg ikke liker her absolutt må byttes ut, men det er kanskje like mye løsningene jeg ikke liker som utseendet.. Jeg har jo også forandret synet på hva jeg liker siden den gangen vi flyttet inn. Den gangen var jo alt perfekt.. Jeg er ikke helt der lengre, men det henger kanskje sammen med at man må bo seg inn i et hus for å finne ut hva man liker og ikke.. 

 

Veldig morsomt å ta litt bilder her hjemme, og det gjorde jo at jeg måtte rydde litt her hjemme også, så nå har jeg en slags indre ro her jeg sitter... Herlig!! 
 

#interiør #hjem #home

 

Fruitylicious

 • 08.02.2017 kl. 10:33

Onsdag og halvveis i uken.. Jeg har fridagen min idag og har en sånn morgen som jeg har nevnt 100 ganger at jeg elsker.. Jeg har tatt det helt med ro. Drukket to kopper kaffe og kost meg med oppdelt frukt.. Emmeli (bonusdattern min) ble syk i går, så hun er hjemme sammen med meg idag og holder sofaen. Så vi har faktisk kost oss med frukt sammen idag da.. Hun trenger å fylle opp lagrene sine igjen etter en gårsdag hvor hun ikke holdt noe mat eller drikke nede stakkars.. Så da er det litt ekstra hyggelig og ikke minst viktig å ordne i stand litt ekstra. 


-Fruitylicious-

 

Planen idag er egentlig bare å ta det helt med ro, og kanskje få ryddet litt her hjemme.. Og i ettermiddag/kveld så tenkte jeg å kanskje ta en tur på trening. Er så støl i kroppen etter treningen på lørdag og søndag at jeg kjenner jeg trenger å få brukt kroppen litt igjen. haha!!!! 


 

Stop...Feel..Enjoy...

 • 07.02.2017 kl. 21:34

I morgen skal jeg... 

Neste uke skal jeg...

Bare ting blir litt bedre skal jeg...

Jeg skal bare gjøre noe annet først så skal jeg virkelig...

 

Alt blir så mye bedre neste år... Etter at jeg har fått endret på alt og bare jeg blir fornøyd med alt så skal jeg virkelig begynne å leve.. Da skal alt bli bra da... I morgen vet du....

Men HEI!!! STOPP!!!!

 

Hva vet vi egentlig om morgen dagen?? Hvordan kan vi være så sikker på at morgendagen blir så bra?? Hvordan kan vi vite at ting blir bedre?? Hvordan kan vi vite om det er noen morgendag??

Hvordan våger vi egentlig å leve som om vi har allverdens tid?? For vet du hva?? Det vet vi faktisk ikke... Det er så lett å utsette alt. Det er så lett å tenke at det blir bedre.. Men jeg har troen på at vi må nyte hver eneste dag.. Hvis ikke hver dag er noe spesielt så har vi på en måte tapt.. For hva om akkurat den dagen, den dagen som kunne vært så mye bedre er den siste?? Hva da?? 

Hva om du faller i trappa i morgen og ikke kan gå lengre?? Hva om du blir blind? Hva om du plutselig ikke kan snakke lengre?? Hva om hele livet blir snudd på hodet?? Kanskje er det ikke verdens undergang.. Det går jo bra.. men hva da med den lange fjellturen? Hva med alle stedene du vil se? Hva med drømmen om å synge eller stå på en scene og fremføre diktet du har skrevet.. Hva da med alle drømmene dine?? 

Jeg mener ikke at vi skal være redde for at denne dagen er den siste.. Jeg mener bare at vi bør bruke alle dagene vi har på best mulig måte... Kanskje er ikke alle dager perfekte, men det skal være noe bra med hver eneste dag... Det tror jeg alle får til. Vi må bare velge hva som er bra.. Vi må vurdere hva vi faktisk kan få til. Vi må nyte øyeblikkene, le litt ekstra, ha dype samtaler og ikke minst fortelle de rundt oss hvor glad vi er i dem.. 

For hvem vet hva morgendagen bringer??  

Nett er ikke bare negativt!

 • 07.02.2017 kl. 19:47

Det er alltid så mye omtanke fra dere da jeg legger ut innlegg som ikke bare er positive. Både dersom man er syk, eller bare ikke får sove og har behov for å dele tankene sine slik jeg hadde i går kveld. Jeg må bare få si at jeg setter så utrolig mye pris på det.. Dere er virkelig noen fantastiske mennesker, det må dere vite alle sammen <3 

Man hører jo ofte om alle de "slemme" menneskene vi har i verden, for ikke å snakke om alt det negative som skjer via sosiale medier.. Men når det er sagt så skal man virkelig ikke glemme hvor mange fine mennesker som finnes i verden, og ikke minst hvor mye fint som faktisk skjer via sosiale medier. Jeg vet faktisk ikke helt hvor jeg hadde vært uten.. Jeg føler selv at jeg har vokst så utrolig mye de siste to årene. Og mye at det er jeg sikker på at skylles nettopp denne bloggen. Det å få så mange fine tilbakemeldinger som jeg faktisk får fra dere er virkelig med på å booste selvtilliten. Det er jo også sånn at man på det mentale planet utvikler seg veldig mye rundt 25 års alderen, og det har nok sikkert også litt å si. Men jeg tror at jeg selv har lært meg selv bedre å kjenne via å skrive og sette ord på følelsene mine, og jeg har lært meg å gi litt mer F*** i hva andre mener nettopp fordi jeg har blitt flinkere til å sette ord på følelsene mine istedenfor å undertrykke dem. Det der med å gi litt F jobber jeg med hver eneste dag, og jeg har fremdeles et stykke å gå der, men ja.. Jeg har blitt mye bedre på det... Og det kjenner jeg at er skikkelig godt... 

Det å skrive har virkelig noe for seg, og jeg er sikker på at ganske mange kunne hatt nytte av det, ikke at man nødvendigvis trenger å dele alt med andre, det gjør ikke jeg heller.. Men det er uansett godt å få det ned. 

Så igjen tusen takk for du DU er DU!!!!! Jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen!!


 

Mørket.

 • 06.02.2017 kl. 23:34

Nok en kveld hvor tankene mine tar meg med på en liten reise. En reise som jeg egentlig ikke hadde planer om å ta akkurat i kveld. Jeg kjenner at jeg spinner rundt og rundt på det samme.. Trykker på telefonen min og ser at klokken begynner å bli mye, mer enn den burde.. Det stresser meg..Mer enn det burde.. Jeg ser på klokken.. Mer enn jeg burde..

 

Tankene kverner rundt. Jeg forsøker å legge de på hyllen for i kveld. Jeg legger meg på ryggen og fokuserer på pusten min. Etter en stund blir det som et lite mantra. Det pleier stort sett å fungere, men ikke idag. Jeg kommer ut av det, tankene kverner rundt igjen.. De brer seg utover i hodet mitt som en varm strøm.

 

Jeg finner telefonen min igjen, men denne gangen gjør jeg det ikke for å se på klokken. Jeg må få fokuset over på noe annet, jeg skriver! Vanligvis pleier jeg å skrive i notat appen på telefonen min. I kveld skriver jeg det rett inn på bloggen min. Det kjennes godt.. Hodet klarner..

 

Jeg ligger her med hodet gravd ned under dyna, alt er mørkt bortsett fra skjermen på telefonen.

 

Får jeg sove nå??

 

Jeg ligger her i mørket!!

 

Prøver en ny treningsform!

 • 05.02.2017 kl. 20:43

Et veldig seint hei fra meg idag.. Vi har egentlig vert på farten siden vi sto opp idag og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned før nå. På formiddagen idag tok jeg og mannen en tur på Espern som er det treningssenteret vi bruker. Vi hadde nemlig bestilt tid på squash bana. Jeg hadde aldri prøvd det før, så var egentlig veldig spent.. Poenget er jo at man skal slå en liten ball inn i veggen og så spretter den tilbake og motspilleren skal slå den igjen.. Skikkelig teit forklart, men dere skjønner greia.. Grunnen til at jeg var litt spent på hvordan dette skulle gå var jo at jeg har null muskler i armene, jeg hater nemlig å trene styrke på armene nettopp fordi jeg er så svak.. Logisk!!! 

Det gikk faktisk overraskende bra. Det viser seg faktisk at jeg har mer kraft i armene enn jeg hadde trodd. Hele greia var egentlig bare utrolig gøy, og vi holdt på i 1 time og 30 min. Det var 30 min lengre enn vi egentlig hadde reservert tid for, og om det ikke hadde kommet noen som skulle bruke bana så hadde vi sikkert holdt på lengre også.. 


 

Dette var rett og slett en veldig fin partrening, det var morsomt, slitsomt på en god måte og man hadde muligheten til å prate litt mellom slagene også.. Jeg tror faktisk ikke jeg har ledd så mye på lenge.. De morsomste ansiktsuttrykkene ever (jeg er nemlig litt redd ballen), verbale uttrykk(glad det ikke var noen andre der) og noen slag som traff veggen istedenfor ballen.. Med andre ord.. Helt perfekt!!! 

Det ble bare mer og mer morsomt også, for etterhvert som man har gjort det litt så blir man jo flinkere og flinkere, og vi fikk faktisk til ganske mange slag etter hverandre.. kajasquash

 

 

Vi har allerede planlagt en runde til neste søndag.. Så håper vi får det til.. 

Jeg kan virkelig anbefale dere å teste det ut altså, vil tro det er flere treningssentre rundt om kring som har squash-baner. 

 

Håper dere har hatt en fin helg og at dere er klare for å ta fatt på en ny uke i morgen!! 

 

 

 

Datenight - Thai Green Curry!

 • 04.02.2017 kl. 20:23

// Testet i samarbeid med Buzzador //

Nå er det på tide å innføre datenight igjen her i huset. Vi var veldig flinke før jul, og hadde en lørdag i mnd hvor vi laget mat sammen og spiste etter at barna var i seng. Det er utrolig koselig, og man trenger den tiden sammen i en hektisk hverdag. I kveld er det duket for en datenight igjen, og vanligvis så pleier vi å bruke mye tid på å velge hva vi skal lage. Det må være noe vi ikke spiser så ofte, og som vi liker veldig godt begge to. I dag har derimot valget vært ganske enkelt, for vet dere hva?? Jeg har vært så heldig at jeg har blitt valgt ut av Buzzador til å prøve to middagskit fra Knorr. I kveld er det Thai Green Curry som står på menyen.  Jeg er veldig glad i Thai mat så dette passer midt i blinken her hjemme. Og det er et absolutt plusspoeng at det er godt forklart hvordan man går frem og det ser ganske enkelt ut å lage det. 

Det følger med ris, currypaste, chilli, og krydder i boksen, og så må man tilsette kylling, paprika, løk, grønne bønner, olje og kokosmelk. Ganske enkelt med andre ord. 
 

Så hvordan gikk det egentlig?

Hva synes jeg om Knorr sin Thai Green Curry? 

 

Å lage maten gikk som en lek. Det sto at maten skulle være klar på 30 minutter, og selv om jeg ikke tok tiden helt så er jeg sikker på at jeg ikke brukte noe mer enn 30 minutter hvertfall. Det jeg liker spesielt godt med Knorr sitt dinnerkit er muligheten til å tilsette egne grønnsaker, det er rett og slett fordi jeg synes hele retten får en fantastisk fin farge da man tilsetter ferske grønnsaker. Det er også et pluss at man tilsetter krydder selv, det gjør at man kan tilpasse retten helt etter eget ønske. Jeg brukte ikke alt krydderet, så jeg tok vare på resten slik at jeg kan bruke det senere. 
 

I tillegg til det som sto på pakken at man trengte, så valgte jeg å ha en grønn salat til. Jeg hadde også veldig lyst på nanbrød, så det laget jeg faktisk fra bunnen av for aller første gang. De ble utrolig gode. 

Maten hadde en fin smak, jeg føler at den ble perfekt for oss. Den smakte godt av krydderet, og det at man kan tilsette den tørkede chillien og la den være i kjelen til man hadde oppnådd ønsket styrke på retten gjorde at vi fikk en rund og god smak, som var akkurat passe sterk. Da vi serverte maten satt jeg med følelsen av at jeg hadde laget alt sammen helt fra bunnen av, rett og slett fordi det smakte utrolig godt. 

Dette er en enkel måte å lage god mat på. Det er noe som alle kan få til, og det må vel være lov med litt kunstnerisk frihet og tilsette litt andre grønnsaker også om man skulle ønske det. 

Vi kommer definitivt til å kjøpe dinnerkit igjen... 

Alt i alt så vil jeg gi hele pakken 5 av 5 mulige stjerner.. 

 

#Knorrmiddagskitbuzz #FoodWorthSharing #buzzador

Treningsmotivasjon!

 • 04.02.2017 kl. 16:27

Jeg har et opp og ned forhold til trening.. Dørstokkmila er et begrep jeg kjenner alt for godt.. Jeg sliter skikkelig med å komme i gang. Da jeg først kommer i gang og får en fin flyt på trening i hverdagen synes jeg det er helt topp helt til jeg får en knekk igjen.. Jeg kan ha lange opphold og sliter med å finne motivasjonen igjen.. Jeg har inntrykket av at det er flere som meg der ute. 

Allikevel er jeg ganske bevisst på hva som skal til for å motivere meg da jeg først har kommet i gang..  

Jeg er typen som blir motivert av at det er andre rundt meg som gjør det samme.. Derfor er gruppetimer egentlig topp for meg. Allikevel er dette noe jeg ikke er med på rett og slett fordi det er en så psykisk påkjennelse for meg å finne motet til å melde meg på og faktisk møte opp.. Det er rett og slett ikke verdt det, men jeg jobber mot å kunne være med på slike timer etterhvert. Jeg har jo allerede funnet motet til å være med på yoga. For meg var dette et godt sted å begynne fordi jeg føler at det ikke er så mye prestasjon inne i bildet. Og over halve timen foregår jo med øynene lukket; PERFEKT!!!!

For meg ligger mye av treningsmotivasjonen i psyken min. De gangene jeg får mest glede av treningen og de gangene jeg føler jeg har oppnådd noe eller slått min egen rekord er de gangene jeg klarer å gå inn i meg selv. Skape min egen boble og finne motivasjon i min egen pust, i lyden fra mølla og ikke minst fra musikken i ørene mine. Å kunne koble helt ut, feste blikket foran meg og bare lytte til musikken er for meg den beste metoden for å klare å presse meg selv. Jeg er ikke veldig god på nettopp det å presse meg selv, så for å klare det må jeg holde fokus på det som er inni meg, og ikke så mye hvordan det kjennes ut for kroppen. Jeg vet man skal lytte til kroppen, men jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet at jeg har litt vondt før jeg finner den gode flyten. Dette gjelder selvfølgelig ikke for alle. Kjenn deg selv godt før du presser deg selv.. 

Ved å bruke musikk så klarer jeg å blokkere det som er rundt meg og jeg kommer lettere inn i boblen min. Å synge med musikken(synger inni meg, men hadde jeg trent helt alene skal du ikke se bort i fra at jeg hadde sunget høyt) gjør at jeg har fokus på noe annet enn motstanden som kroppen min utstråler da jeg blir sliten..

Nettopp derfor er spillelisten min noe av det viktigste for meg da det kommer til trening. Musikk jeg liker, gjerne med litt tempo, men aller viktigst musikk som jeg kjenner og kan synge med til.. Jeg tenkte jeg kunne dele min spilleliste med dere, så kanskje dere får litt inspirasjon til deres egen liste. Men husk!! Det som er viktig er at du har musikk som DU liker... 

 

 

Min workout spilleliste:

1. I don`t wanna live forever - ZAYN (fifty shades darker)

2. Lighthouse - Andrelli Remix . Hearts & Colors

3. Move your body - Alan Walker Remix - Sia . This is Acting 

4. One Call Away - Charlie Puth

5. Dear No One - Ylva Olaisen

6. Faded - Alan Walker

7. Hurts so good - Astrid S

8. Anything could happen - Ellie Goulding 

9. Only You - Ellie Goulding 

 

 

Hva er det som motiverer deg til å trene, eller til å pushe deg litt ekstra?

 

FUNFACT:

Dette innlegget formulerte jeg i hodet mitt da jeg løp på mølla før idag, og det hjalp meg faktisk med å komme inn i denne boblen jeg snakker om. Og jeg måtte skrive det ned på telefonen min før jeg dro fra treningssenteret. 

#trening #fitness #motivasjon #musikk

 

 

Slanking og graviditet!!

 • 03.02.2017 kl. 20:23

Jeg kjenner at jeg blir utrolig irritert, redd og vanvittig sint... Jeg leste en artikkel på kk.no med overskriften; Advarer mot slanking under graviditet. Ler artikkelen HER

Altså.. Jeg synes det er ille at det skrives om slanking i seg selv med tanke på dagens kroppshysteri... Men slanking under graviditet?? Er det virkelig noe som skjer?!? Det er jo helt galskap... Fordi man ønsker en liten mage under graviditeten og en liten baby så er det altså noen som er så korttenkte at de slanker seg da de er gravide... Altså, hva tenker de mer?? Eller de tenker kanskje ikke.. For vet de som holder på med dette hva konsekvensen faktisk kan være?? Er det noen som forteller dem hva som kan skje?? 

Når det har blitt en trend at det er om å gjøre å gå opp minst mulig i vekt da man er gravid.. Ja DA er det noe galt med samfunnet vi lever i... Skal det liksom være status å ha en liten mage??? 

Jeg er veldig klar over at det er noen som har naturlig liten mage da de er gravide, og at det er noen som blir veldig store.. Gravidmager er forskjellige og det er akkurat slik det skal være.. Man bør omfavne den gravidmagen man får, glede seg over den babyen som er i magen.. Det sto i denne artikkelen at det var overhørt en samtale mellom to damer i 20 årene som snakket om at de ville ha en baby på drøyt 2000gram fordi de var så søte... Babyer var tydeligvis ikke søte da de var større... Jeg beklager å si det altså, men dersom man er mer opptatt av at babyen skal være liten enn at den skal være frisk, da synes jeg faktisk ikke man fortjener å få en baby... 

Hva har skjedd med samfunnet vårt da det har blitt kult å tagge gravidbildene sine med #fitmom for å få oppmerksomhet for en slank gravidkropp. Da man er gravid bør man fokusere på det lille miraklet som vokser i magen og ikke hvordan kroppen ser ut... Jeg sier ikke at det er feil å ha et sunt kosthold og å holde seg i form da man er gravid, men man har ikke som mål å gå NED i vekt... Det gjør man bare ikke!!!!! 

Konsekvensen?? Underenærte barn som må følges nøye opp for at de ikke skal bli alvorlig syke og få plager som følger dem i oppveksten... Det er vel ikke noe man VIL ha??? Nå må fokuset virkelig skifte her.... Hva har skjedd???? 


Bildet er lånt fra artikkelen i KK.
 

Galskap... Eller hva?? 

 

#graviditet #slanking #mamma #mammalivet #hjelp #SOS

 

 

New in - Cardigan!

 • 03.02.2017 kl. 18:38

Den følelsen da du så vidt klarer å holde øynene åpne. Jeg skulle ta bilder av den nye cardiganen min som jeg ville vise dere, men over 90% av bildene måtte jeg bare slette fordi det så ut som at jeg skulle sovne.. Men jeg må jo allikevel vise dere den da.. Den er så sykt behagelig!!! Beste jeg har kjøpt på lenge det kan jeg love dere... Og sånn egentlig betalte jeg ikke noe for den en gang, fordi det var 3 for 2 på alle salgsvarer på nelly for en stund siden.. Hurra!!!

Cardiganen er fra merket cheap monday og jeg liker alt ved den egentlig, den er lang, den er myk, den har en fin farge som passer til det meste, den har perfekt lengde i armene etter min mening, og den er god og varm!! 

Jeg elsker cardiganer fordi de gjør det så lett å tilpasse antrekket etter temperatur. Spesielt på jobben egentlig da jeg føler temperaturen endrer seg hele tiden.. 

Nå kjenner jeg det skal bli utrolig godt å bare ligge på sofaen resten av kvelden.. Som sagt jeg er så trøtt at jeg nesten ikke klarer holde øynene åpne... 

 

Coffee-rush!!!

 • 03.02.2017 kl. 08:58

Hei og god morgen!!


 

Her har vi en litt rolig morgen, og så på en helt vanlig fredag da!!! Jeg skal senere på jobb idag, og det å kunne sitte noen minutter med kaffekoppen (herregud jeg elsker kaffe) om morgenen er så utrolig godt!!! Selv om man med små barn ikke kan sove så veldig mye lengre om morgenen så kan man allikevel ta det med ro, og det liker jeg utrolig godt. Jeg har jo sagt det før, det værste jeg vet er å måtte stresse om morgenen, men samtidig så liker jeg jo å sove lenge. Det betyr at jeg kanskje litt for ofte ender opp med å stresse om morgenen. Men ikke idag altså!!! Idag har jeg gooood tid!!! 


 

Håper dere alle sammen får en fin dag og nyter den siste hverdagen før det er helg!!! (for mange, men ikke alle).

 

Ta vare på deg selv for å kunne ta vare på andre!

 • 02.02.2017 kl. 21:35

Da man blir mamma skjer det noe med de fleste av oss. Prioriteringene endrer seg, for noen mer enn andre. Det blir veldig fort sånn at barna er i fokus hele tiden, og det er jo bra det tenker man jo.. Det er sånn det skal være, barna er midtpunktet i livet. Men er det egentlig så veldig bra?? Hvilken påvirkning det har på barna tenkte jeg å snakke litt om senere, for dette har jeg ganske mange tanker om. Men det jeg har lyst til å ha litt fokus på idag, er hvordan det påvirker oss som mamma eller pappa. Jeg velger å holde meg til mamma, nettopp fordi jeg er mamma selv, men det gjelder jo selvfølgelig det samme for pappaene der ute. 

Altså, hvor skal jeg begynne?!? En liten oppsummering.. Man blir altså mamma, fokuset går veldig ofte fra seg selv og over på et annet lite menneske. Et lite menneske som blir midtpunktet i livet, et lite menneske som krever all tid, og som også fortjener all tid. Det fungerer en stund. Man kan sette seg selv litt på vent, og sånn må det nesten være den første tiden med en liten baby.. MEN!!! og det er et stort MEN!!!! Det er begrenset hvor lenge man klarer å holde seg selv oppegående om man glemmer seg selv, om man ikke viser omsorg til seg selv. Selv om man er mamma så har man behov, man har behov for egentid, man har behov for å ta vare på seg selv. Man trenger å lytte til kroppen sin, kjenne på de signalene som blir gitt og faktisk gjøre noe med det.. Det går ikke an å kjenne at man er sliten, men ikke gjøre noe med det, hvertfall ikke over lengre tid. 

Glemmer vi å lytte til kroppen så sier den stopp - Vi blir utbrent!! Og hva skjer da?? Vi mister evnen vi i utgangspunktet hadde til å vise omsorg for andre - altså å vise omsorg for barna våre! Vi klarer ikke lenger å gjøre den jobben som vi jobbet så hard for å utføre. Vi klarer ikke lenger å være den mammaen vi ønsker. Dette vil igjen slite på samvittigheten vi sitter med, kanskje til og med selvfølelsen vår.. Vi ender opp i en vond sirkel som bare fører til at vi bryter oss selv ned enda mer. 

Hva vil jeg med dette?? Jo, jeg vil fortelle deg, du mammaen der ute som står på hver eneste dag for barna dine og som glemmer deg selv, jeg vil fortelle deg at det er greit å ta vare på seg selv, at det er greit å være litt egoistisk av og til. For vet du hva?? Det vil være med på å gjøre deg til en bedre mamma. Selvomsorg er viktig for å kunne vise omsorg!!! #mamma #mammalivet #tanker #omsorg #selvomsorg

Følelsen av at det er noe i magen - Fantomspark

 • 02.02.2017 kl. 10:27

De sparkene man kjenner i magen da man er gravid er det for meg knyttet både lettelser og redsler til. Det er en lettelse fordi man kjenner liv, men de gangene det går litt tid mellom sparkene så blir jeg utrolig redd. Allikevel så ser jeg på spark fra babyen som noe veldig flott og etter at babyen har blitt født så er faktisk det noe jeg savner... 

Allikevel så kjenner jeg litt på det nå. Det er ca 1 og et halvt år siden jeg var gravid sist.. Lille gutten har blitt stor, og jeg har definitivt ingen baby i magen akkurat nå. Men av og til kan jeg allikevel bli litt usikker.. Var det noe der allikevel da?? Nei, ikke tull.. Jeg har jo blitt gal... Men så kjenner jeg det allikevel.. Det er verdens rareste følelse, og det er ikke bare jeg som har det sånn. Det er et faktisk fenomen som ganske mange kvinner opplever etter å ha fått en baby. Noen opplever det rett etter, mens for andre kan det komme lenge i ettertid, og jeg vil tro at det for mange skaper litt frykt og usikkerhet. 

Du har kanskje hørt om fantomsmerter? Det betyr jo at man har smerter i en kroppsdel som ikke er der lengre, en amputert fot eller arm f.eks. 

Den følelsen av at det er noe som sparker i magen selv om det ikke er noen baby der kalles fantomspark, og det er rett og slett en følelse av at det er en liten baby som sparker i mange til tross for at ikke er noen baby der.. Det er en så ekstremt rar følelse, ett lite sekund så er det så utrolig godt, men så kommer man på at man ikke er gravid, og så blir det bare rart.. 


LILLE BABYBOY!! ETTERSOM BILDE AV FNATOMSPARK VAR LITT VANSKELIG Å FÅ TIL SÅ BLE DET BILDE AV DENNE SØTE GUTTEN!
 

Har du noen gang følt at det sparker i magen selv om du ikke er gravid?? Det er vel ikke bare jeg?!? Det nekter jeg å tro.. 

Guilty pleasure!!!

 • 01.02.2017 kl. 19:33

Er det en ting jeg er svak for så er det gjærbakst... Nybakte kanelboller er kanskje noe av det beste jeg får. På mandag var jeg så lei av alt som heter sykdom at jeg rett og slett slang sammen en deig bare for å ha noe positivt og kos. Jeg kan ikke bake det så ofte, for jeg spiser jo til det er tomt.. Nettopp fordi jeg ikke lager det så ofte så bryr jeg meg ikke noe om at jeg spiser mye av det heller. For gud så godt det er... 

Alle har vel sine guilty pleasures, om det er noe spiselig eller noe de må gjøre er jo egentlig det samme. Poenget er jo at det er noe vi måååå ha... Eller noe vi mååå gjøre, og som gjør at vi føler oss bitte litt bedre akkurat der og da... 

Flere som har noen guilty pleasures kanskje?? 

Bare ved å se på bildet her så får jeg lyst på kanelboller.. Herregud!!! Tenk at det går an å lage et helt innlegg om kanelboller, hahahaha!!! 

 

Dagen idag har egentlig gått i ett. Det har skjedd noe hele tiden.. Først jobb selvfølgelig, og så kom jeg hjem så seint at det bare var å spise middag, spise en kanelbolle, dusje Nathalie, pusse tenner og følge de små i seng. Ikke veldig mye kvalitetstid idag altså, men jeg skal være helt ærlig å si at akkurat idag så var det litt greit.. Jeg er skikkelig sliten idag. Sånn sliten at jeg har lyst til å grine litt. Kroppen har liksom bare pustet ut og så har den ikke trukket lufta inn igjen på en måte.. Vanskelig å forklare... 

Jeg tror egentlig det er sånn fordi jeg ikke har kommet ordentlig i gang med treningen igjen på nyåret.. Det er utrolig dumt, for jeg vet jo egentlig at det hjelper å bare komme i gang. Og da jeg står opp om morgenen så har jeg faktisk lyst til å trene, men da jeg kommer hjem fra jobb så orker jeg bare ikke.. Jeg må nok komme på noe smart på den fronten altså.. 

Noen tips?? 

Måneden som gikk - Januar 2017

 • 01.02.2017 kl. 10:00

Så var altså den første måneden i 2017 forbi, og hva har egentlig skjedd denne måneden? Jeg vet faktisk ikke helt om jeg vil se tilbake på det, for la oss si det sånn; dette året har IKKE startet helt som jeg hadde tenkt.. 

Men la gå.. Her kommer et lite tilbakeblikk på Januar.

 

 

Månedens høydepunkt

Høydepunktet denne måneden, det må ha vært barnedåpen til tantungen min. Og det at vi har bestilt oss sommerferie.. Ikke bare en, men to turer faktisk. En familietur og en kjærestetur.. HURRA!!!!

 

Månedens nedtur

Det må være det som har preget denne måneden mest, og det er sykdommen. Vi har hatt så mye sykdom denne måneden, har det ikke vært barna som har vært syke så er det en av oss voksne.. Virkelig ikke den starten jeg ønsket på dette året. Og sånn det er nå ser det jo ut som at februar fortsetter i samme sporet..  

Månedens sang

Min absolutt favorittsang denne måneden er One Call Away - Charlie Puth. Nine Track Mind. 

 

Månedens innlegg

Det innlegget jeg selv likte best å skrive denne måneden var Kjære deg. Dette innlegget kan du lese HER

 

Månedens mest besøkte blogginnlegg

Det innlegget som har blitt mest lest denne måneden er innlegget om den skremmende hendelsen med Nathalie og kommoden som veltet over henne. Det kan du lese HER 

 

Månedens innkjøp

Mitt absolutt favoritt innkjøp denne måneden er den nye buksen min... Jeg rett og slett elsker den!!!! 

 

Månedens antrekk

Her sto det mellom to antrekk, men jeg tror favoritten må være det som består av nettopp favoritt innkjøpet mitt og en skjorte. Litt annerledes enn hva jeg pleier å bruke, men jeg liker det.. 

Månedens favorittfoto 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no