Time to play!

 • 29.02.2016 kl. 18:05

Etter en hektisk dag, henting i barnehagen, trøtte barn og med en middag som skulle vært laget er det alt for lett å gi etter for spørsmål om å få se på barnetv. Det blir så mye enklere å få alt gjort dersom man slipper å ha barna hengene i beina. Det er kanskje ikke så rosenrødt, men det er sant.. Eller for meg er det sånn. For med Nathalie som er trøtt og kjei, Storm Aleksander som er utålmodig og annehver uke Emmeli som trenger hjelp med lekser, er det veldig lett å sette på tv`n sånn at Nathalie kan se på barnetv. På den måten får jeg hjulpet Emmeli med leksene, som for meg er det aller viktigste og jeg får laget mat uten å bli frustrert og irritert. For jeg er ingen superwoman, og jeg synes ikke det er feil å la barna se på barnetv av og til, langt der i fra. 

Men så er det sånn da at jeg ikke synes det er greit at det er sånn hver eneste dag, og idag ble det ingen barnetv her, ja hvertfall ikke rett etter barnehagen. Og hva er det som skjer da?? Jo Nathalie leker med Storm Aleksander på kjøkkengulvet mens jeg lager mat. De tuller og herjer, og ja det er mye lyd, men de har det gøy, de har det veldig gøy. Jeg må be Nathalie roe seg ned ett par ganger fordi det blir litt mye for Storm Aleksander, men det er alt.. Etter en stund forsvinner Nathalie inn på stua, det blir helt stille. Jeg tenker ikke noe over det ettersom jeg var midt i matlagingen. Tiden går og jeg innser at lydløshet ofte henger sammen med "ugang" eller utforsking om du vil.. Jeg sniker meg inn på stua, jeg elsker nemlig å snike meg inn i rommet for å se hva som skjer uten å avbryte, på den måten kan man få se mye både morsomt og fint. Inne på stua fant jeg ikke Nathalie, jeg kjente det stakk litt i magen, hvor var hun?? Jeg snur meg rundt og da ser jeg det... 

Nathalie hadde satt seg bak speilet med vesken sin, oppi der er det litt smålego som hun bygget med. Slik satt hun en liten evighet, helt musestille, så konsentrert og fornøyd. 

Så disse dagene uten barnetv burde det absolutt være flere av, for det er da de magiske øyeblikkene oppstår. Det er da barna har mulighetent til å være kreative og leke. Det er da barna har mulighet til å være barn.. 

 

Nailart!

 • 29.02.2016 kl. 14:38

Etter å ha gått med løsneglene mine som jeg blogget om for noen dager siden har jeg virkelig fått smaken på fine negler. Jeg har hatt akrylnegler en gang før, og det var da jeg giftet meg. Jeg har sjeldent følt meg så fin som jeg gjorde med de neglene. Det skjer liksom noe da man får ordnet neglene sine ordentlig, eller det skjer hvertfall noe med meg. Jeg føler meg rett og slett fresh. 

Jeg har ikke mulighet til å ha akryl negler hele tiden, det koster mye penger synes jeg, og det tar tid å ordne dem. Men det trenger ikke være så mye, det hjelper mye å bare ha på lakk her hjemme, og dersom jeg vil føle meg litt ekstra fin kan jeg ha på løsnegler. Jeg er nemlig ikke velsignet med lange negler, så da må man jukse litt av og til.. 

Men uansett, jeg har sett veldig mye på negledesign i det siste, og på "weheartit" var det utrolig mange fine bilder, så nå tenkte jeg å dele noen av mine favoritter med dere, så kanskje dere finner noe inspirasjon også!  

Håper dere likte bildene <3 

En ekstra dag og nytt ord!

 • 29.02.2016 kl. 08:30

Idag er det 29. februar står det på facebook.. Å vet dere hva?? Dette er jo en ekstra dag som vi har fått. En dag som vi kan bruke til akkurat hva vi vil.. En dag som bør nytes!! Da vi er så heldige å få en ekstra dag, en ekstra dag som vi kan bruke til hva vi vil og sammen med hvem vi vil, ja da bør vi vel gjøre det beste ut av den?!? 

Så det har jeg tenkt til, jeg skal kose litt ekstra, smile litt ekstra og rett og slett nyte dagen. Ja jeg skal til og med ta en ekstra sjokolade til kaffen bare fordi jeg kan!! 

Storm Aleksander tok morgenen klokken 06.00 idag, så vi får maks ut av denne dagen. Da vi sto i gangen og vinket hadet til pappa og Nathalie idag tidlig så sa han til og med "hadet" <3 Ole-Anders sa først "hadet Storm Aleksander", da så han på pappaen sin og sa "hadet" med verdens søteste stemme <3 Han blir såå stor og det er så gøy å følge med på alt som skjer om dagen! Litt skummelt er det også, for tiden går sååå fort!!! 

 

Følg meg gjerne på facebook HER 

Interiør - Den nakne sannhet VS inspirasjon..

 • 28.02.2016 kl. 15:00

Det florerer av inspirasjon på det store internett, det er sider som pinterest og weheartit. Det er også flere sider på facebook hvor man kan poste bilder av hjemmet sitt for å gi inspirasjon til andre.. Man ser det ene fine bildet etter det andre og ja, det er mye inspirasjon både i detaljene, men også i det hele bildet. Jeg må bare si at jeg liker sånne sider veldig godt da jeg ikke er så veldig kreativ selv. 

Det jeg derimot synes er veldig trist er å lese kommentarene som kommer på disse fine bildene. For plutselig så er det ikke lov å dele inspirerende bilder på en slik side.. Det er feil å dele plettfrie hjem fordi det får andre til å føle seg dårlig fordi de kanskje har rot på bordet.. Men altså, hva er poenger med disse sidene?? Jo nettopp å inspirere... 

Da lurer jeg på jeg... Hvor mye inspirasjon er det i de to første kollasjene her??

 

Jeg vil tro at det er flere der ute som ikke finner mye inspirasjon i dette, men det er kanskje flere som kjenner seg igjen?? Jeg tviler på at jeg er den eneste som ikke alltid har det helt strøkent her hjemme. 

Så har du de to andre kollasjene, her har jeg ryddet, jeg har redigert litt på bildene for å få de lysere og jeg har tilsatt litt bling. 

Det er vel ikke bare jeg som mener at disse sidene gir litt mer inspirasjon?? Neida, jeg har ikke det mest moderne og mest inspirerende interiøret, men det var ikke poenget her heller.. Det jeg lurer på er rett og slett dersom man klikker seg inn på sider med interiør for å finne inspirasjon, så er det vel kanskje de nederste kollasjene man forventer å se.. Og er det egentlig så feil??

 

 

Jeg mener at dersom man blir lei seg av å se at andre har det strøkent så bør man kanskje ikke gå inn på sånne sider?? For det må være lov å legge ut fine bilder uten å bli hakket ned på etterpå.. Ja hvertfall på sider som er ment for nettopp dette... 

Er det flere som er enige, eller er jeg helt på villspor? 

 

Ute i skog og mark!

 • 28.02.2016 kl. 10:18

I går ble det en liten bloggefri dag på meg. Vi var ute i skogen, tente bål, grillet pølser og barna lekte i skogen. Vi grillet marshmallows også, og Neo fikk løpe løst. 

Frisk luft, familie tid og sol, det blir vel ikke mye bedre enn det?!? 


 

 

Håper dere alle hadde en fin lørdag og at denne dagen og avslutningen på denne uken blir helt topp. 

Ha en fin dag alle sammen <3 

# Spareutfordring!

 • 26.02.2016 kl. 13:08

Sparing.blogg.no har hatt nok en spareutfordring. Utfordringen går ut på at du er på kurs med jobben, men bagasjen forsvant på flyet. Jeg hadde noe i håndbagasjen min, men måtte også kjøpe noe nytt. Budsjettet var på 1000 kr, og det er greit å ikke overstige dette da man skal ha mat til resten av måneden også. Her kommer jeg med mitt resultat.

Først er det dag 1 på kurset. Her bruker jeg toppen som jeg hadde med meg, solbrillene som jeg hadde med meg og mascaraen som jeg hadde. I tillegg har jeg kjøp meg en jakke, et skjørt, sko og lipgloss som også kan brukes som blush, det må vel være sparing eller!

Skjørtet koster 199 kr

Skoene koster 249 kr

jakken koster 249 kr

Lipgloss/blush koster 69 kr

Det blir 766 kr til sammen.

Så var det klart for dag 2 og avsluttningsmiddag. Jeg velger her å bruke mye av det samme som i antrekk 1, men jeg har kjøpt meg en ny bluse.

Blusen koster 349 kr
 

Da jeg ser over kviteringene mine ser jeg jo til min store skrekk at jeg har oversteget budsjettet noe. Sluttsummen ble på 1115 kr. Jeg tror allikevel at jeg og mannen min skal ha mer enn nok med penger til mat resten av måneden. Jeg skal ha øynene litt ekstra oppe for tilbud i matbutikken så klarer vi oss nok helt sikkert! hihi.. 

Jeg må også få legge til at jeg selvfølgelig ville brukt vesken jeg hadde med meg også, men den glemte jeg helt å legge til i kollasjen. 

 

For ordens skyld så fant jeg selve antrekket på zalando.no og sminken på nelly.com

Kaffen i boks!

 • 26.02.2016 kl. 09:33

Hei og god morgen!!

Husker dere jeg sa at jeg skulle bestille meg Nespresso kapsler?? De fikk jeg i posten i går. Så nå har jeg fylt opp krukken, det er jo ikke bare god kaffe, det ser bra ut på benken også. Ser dere den lysegrønne med mønster på?? Den smakte jeg på rett etter at jeg hadde stått opp, og jeg tror faktisk det er en av mine favoritter. Den synes jeg var skikkelig god. Angrer skikkelig på at vi bare bestilte ett rør, men er alltid litt skummelt å bestille opp mye av noe man ikke har smakt synes jeg. Tror kanskje vi må bestille noen rør til før den går ut av produksjon. 


 

Vil jo tro det er flere enn meg som har slike kapsler i hus, eller jeg vet det er det. Så jeg lurer egentlig på hvordan dere oppbevarer deres kapsler?? Alltid gøy med noen nye ideer, jeg hater nemlig at kapselrørene flyter rundt!

Ha en fin dag da dere fine <3 

 

Accessorize for lysere tider!

 • 25.02.2016 kl. 14:12

//I samarbeid med RABBLE//

Solen stikker frem og den varmer mer og mer for hver dag som går. Det kan bare bety en ting... Det går mot vår.. Det går mot lysere og varmere tider og det går mot en ny motehverdag.. 

Nå er det snart så vi kan plassere de store vinterskoene lengst inni skapet og glemme dem helt til neste vinter. Det er påtide å finne frem lettere fottøy, og etterhvert kan vi også lufte tærne i åpne sko. Herregud som jeg gleder meg!! 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har noen par med sko i skapet, men jeg sier heller ikke neitakk til noen nye sko. På Footway finnes det utrolig mange freshe, sko for enhver anledning. Og her har jeg plukket ut noen av mine favoritter for tiden som kommer.


 

Skulle du også ha oppgradert skogarderoben din?? Da har jeg en veeeldig god nyhet til deg, for i samarbeid med Rabble.no kan jeg glede deg med med nedsatte priser på et utvalg sko hos footway! Gå inn HER for å se hva de har!!

 

Samtidig som vi finner frem de lette skoene er det også på tide å beskytte øynene, eller kanskje til og med før, ja for påske og tur på påskefjellet er jo like rundt hjørnet. Vil du ha det mer behagelig i solen og slippe å bli snøblind på fjellet?? Da kan du hos rabble nå få 10% rabatt hos loveyewear ved å bruke Rabattkoden LEW10RBL​ 

 

Kunne du tenke oppgradere sminkepungen din også?? Da kan du akkurat nå få 30% på alle maybellinprodukter hos Vita. Og du får også 30% på smilelab produkter dersom du vil ha et hvitere smil til våren. Tilbudet på smilelabproduktene finner du HERHåper du finner noe du liker. Og at du får nytte av tilbudene jeg har delt med deg idag!!

 

Nails!

 • 25.02.2016 kl. 10:58

Da vi var på H&M i Sverige så kom jeg over noen løsnegler som jeg hadde sett på en annen blogg for en liten stund siden. Det er løsnegler som er selvklebende. De er altså ferdige med lim på så det er bare å klemme de på. 

Det måtte jeg jo selvfølgelig teste ut, det ser jo utrolig enkelt ut. Og nå har jeg lyst til å fortelle dere hva jeg mener. 

Det er 24 negler i pakken, noen i samme størrelse og noen større og noen mindre. Dette gjør det enkelt å finne negler som passer til dine negler. Jeg hadde hvertfall ikke noe problem med å finne noen som passet, og det var også noen i reserve. Det likte jeg.. 

Jeg fjernet den neglelakken jeg hadde, vasket hendene mine og tørket de godt, så var det bare å begynne å klemme de på, det gikk veldig fort og jeg var ferdig nesten før jeg hadde begynt. Jeg skal innrømme at jeg var utrolig spent på kvaliteten, og til å begynne med var jeg redd for å bruke hendene ettersom jeg ikke ville at de skulle falle av. 

Jeg fikk litt problemer med tommelfinger neglen, den ville rett og slett ikke sitte. Så den har jeg gitt opp. Når det kommer til resten av neglene så sitter de enda, og jeg hadde de på meg i går ettermiddag. Jeg har vasket hendene x-antall ganger, jeg har børstet håret, jeg har flettet håret mitt og jeg har hjulpet Nathalie med å få på klær. Ja, jeg har til og med sovet med dem. Jeg var veldig spent på hvor mange negler som kom til å ligge i sengen min da jeg sto opp, men alle satt altså på. 

Jeg skal ikke legge skjul på at det er noen minuser med disse neglene også. Ettersom det er lim på baksiden så fester det seg småhår til tuppene den første tiden, dette synes jeg var skikkelig irriterende.. Og det er også en sprekk øverst på neglen, altså mellom jukseneglen og neglbåndet, her kiler håret mitt seg fast dersom jeg drar fingrene gjennom håret og det er skikkelig ekkelt. 

Etter min mening så er disse neglene perfekte dersom man har lyst til å være litt ekstra fin en dag eller kveld, men dersom jeg skulle ordnet neglene mine for hverdagen ville jeg nok heller gått for de man limer på. Jeg tror de sitter bedre på og føles bedre på hånden ettersom de er tettere ved neglebåndet. 

 


 


 

Vinterferie!

 • 24.02.2016 kl. 19:55

Som jeg nevnte før idag så har i gått en tur ute idag. Det var skikkelig godt å komme seg litt ut, vi hadde en hentelapp fra posten så vi gikk opp på butikken for å hente den. Jeg blir så imponert over jentene, det er ca 3 kilometer opp dit og de gikk hele veien.

Vel fremme ble det en is som belønning på alle sammen, eller alle utenom Storm Aleksander da. 

  

Håper alle sammen har hatt en strålende dag og har vært like heldige med været som oss. 

I kveld venter popcorn og film med verden beste mann <3 

This is what`s for dinner today...

 • 24.02.2016 kl. 17:45

Etter en tur ut i det fine være idag var det veldig godt å komme seg hjem og få laget middag. På menyen idag sto det koteletter, ovnsbakte grønnsaker og ris. 

Det er veldig enkelt og veldig godt. Jeg deler bare grønnsakene i biter, har på olivenolje og litt salt og steker de i ovnen på 200 grader mens jeg bruner kotelettene. Da alle er ferdig brunet legger jeg de over grønnsakene og lar det stå til grønnsakene har fått ønsket konsistens. 

Denne gangen hadde jeg appelsin i kjøleskapet, så jeg hadde det sammen med grønnsakene og det ble skikkelig godt. Jeg klemte saften av appelsinen over maten min før jeg spiste. NAM!! 

  

Man kan jo bruke hva man vil av grønnsaker også, det finnes jo ganske mye mer spennende enn blomkål og brokkoli, men det er jo hvertfall ganske så barnevennlg. 

 

Different flavors!

 • 24.02.2016 kl. 11:06

Med første øyekast ser det kanskje ut som om vi var på poltur i går.. Altså ikke pol som i sydpolen eller nordpolen, for dersom du synes dette bildet minner deg om den type pol, ja da kansnkje du skal vurdere briller?!? Men altså, poltur som i systembolagtur. Vi var jo i sverige i går. Og der fant jeg ikke mindre en 3 ulike typer kaffesirup. Ok da, det var flere, men jeg valgte meg ut tre jeg hadde lyst til å prøve.. Nå er jeg i himmelen. Flaskene står så fint på hyllen og jeg er egentlig redd for å åpne dem, for da blir det kanskje tomt.

 
 

Planen idag er selvfølgelig å prøve ut en av disse, og så må vi komme oss en tur ut. Det er så fint vær!! Nå sitter vi bare å venter på at Storm Aleksander skal våkne fra dagduppen slik at vi kan få på klærne og komme oss ut. 

Tips - En film du bør se...

 • 23.02.2016 kl. 19:29

...dersom du liker filmer som leker med hodet ditt, en liten mysterie, thriller rett og slett. Da kan jeg anbefale denne filmen!! Jeg har ikke lyst til å si så mye mer om den egentlig, men det er den første filmen jeg har sett på en god stund som ikke har gjort at jeg har tenkt; "ja!!! å hva kommer så???" da den slutter.. Det er en film som inneholder litt av alt, den har drama og spenning, og litt romantikk også faktisk.. 

Har du lyst til å se en god film, så finn frem popcornet, benk deg foran tv`n og se!! 

Vi fant den forresten på Netflix, så dersom du har det finner du den hvertfall der.

Hei fra veien!

 • 23.02.2016 kl. 11:21

I skrivende stund er vi ca halvveis på vei til Sverige.  Bodumkoppen min er fylt opp med vanilje karamell latte, ja her er det ikke noe tull på veien altså.
Vi skal handle inn litt mat og annet godt. Er det ferie så er det ferie.

Senere idag kommer det en aldri så liten filmanbefaling. Så stay tuned...

Nå skal jeg fortsette å synge med til musikken og nyte solstrålene som varmer gjennom bilrutene..
Ha en fin dag dere skjønne <3

Blue on blue!

 • 22.02.2016 kl. 17:58

Så hyggelig at så mange av dere likte det forrige innlegget mitt! Jeg setter utrolig stor pris på at dere legger igjen kommentar på innleggene mine. Det er først og fremst veldig hyggelig, men det er også veldig greit å vite hvordan type innlegg dere liker å lese. For selv om jeg blogger mye for min egen del så er et jo fint at dere liker det også.. Jeg finner hvertfall mye motivasjon i tilbakemeldingene dere gir!!

Jeg har fått tatt litt bilder av dagens ganske enkle, men ytterst behagelige antrekk. Jeg har blitt så glad i skjorter, og denne fra H&M liker jeg utrolig godt. Den er skikkelig myk og behagelig. 


 

Håper dere har hatt en fin dag, uansett om dere ha ferie eller ikke <3 
 

 

White for spring!

 • 22.02.2016 kl. 12:42

Jeg vet ikke helt hva som har skjedd med meg jeg altså, jeg som har vært skikkelig anti hvit har plutselig begynt å se på hvite sko, hvite jakker og hvite gensere/topper. Jeg lurer litt på om det er det store behovet for vår som gjør det. I går var jeg så heldig at jeg vant et gavekort på bloggen til Tone, det var fra Zalando, og da jeg begynte å kikke der i går så fant jeg både sko og jakker som jeg ønsker meg.. Mannen fikk litt dilla da han så hva jeg så på, for jeg har funnet ut at jeg må ha vært rik i mitt tidligere liv for jeg liker veldig ofte ting med en prislapp langt utenfor min rekkevidde og komfårsone. Heldigvis så er jeg ikke av den typen som trenger merkeklær, så jeg finner alltid noen rimelige alternativer som jeg synes er minst like fine..

//Annonselinker//

Her er skoene jeg har sett på, noen dyre og noen rimeligere. Skoene finner du HER

Og her er jakkene/kåpene, de finner du HER 

 

Bloggen er på facebook!

 • 21.02.2016 kl. 20:09

I kampen mot å slutte å gjemme meg har jeg opprettet en facebookside til bloggen min, det er vel noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Den blir liksom så veldig synlig da.. Men nå har jeg altså hoppet i det, så da håper jeg jo at jeg får noen følgere der.. Er det lov å si?? Ja, det må det vel være.. 

Klikk på bildet for å komme direkte til facebooksiden..

 
 

This is me...

 • 21.02.2016 kl. 15:45

De gangene jeg poster innlegg som går på materielle ting, ting som klær, sko osv kjenner jeg det stikker litt i magen.. Jeg vurderer frem og tilbake om det skal publiseres. Jeg vurderer frem og tilbake om det er en slik blogg jeg vil ha.. 

Hvorfor det?? Jo fordi jeg er redd for å bli stemplet som overfladisk.. Det er det siste jeg ønsker, for det er så absolutt ikke meg.. Jeg hater tanken på at noen skal sitte igjen med feil inntrykk av meg pga et innlegg. Jeg vil ikke at folk jeg kjenner eller ikke kjenner skal komme over innlegget og tro at det er alt som er ved meg, for det er det så absolutt ikke. Jeg er et reflektert menneske, jeg er et menneske som bryr meg om andre og som setter andres behov foran mine egne. Jeg er et menneske som har familie i fokus..

Men jeg er også et menneske som finner mye inspirasjon i klær, bilder og sminke. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg liker å pynte meg, sånn har jeg vært helt siden jeg var liten.. Etter hva mamma har fortalt meg så var jeg allerede i en alder av 2-3 år svært bevisst på hva jeg skulle ha på meg og at det skulle passe sammen. Men gjør det meg til et dårlig menneske av den grunn?? 

Jeg synes faktisk ikke det jeg... Vet du hva det gjør meg til?? Det gjør meg til en jente, eller en kvinne om du vil. En kvinne som bryr seg om utseende, en kvinne med meninger, en kvinne som bryr seg om andre... En kvinne med flere sider... En kvinne som på mange måter er som mange andre kvinner der ute, men som velger å skrive om livet sitt på internett. En kvinne som finner stor glede i å dele tanker og meninger og fine bilder. En kvinne som har vokst så mye pga denne bloggen.. 

Jeg har lenge vært flau over at jeg har denne bloggen, jeg har ikke villet dele det med de jeg kjenner, men det er det slutt på... Jeg vil ikke bry meg om hva andre tenker lengre.. Jeg vil gjøre det som gjør meg glad.. Jeg vil skrive... Jeg vil gjøre en god jobb i 07.30 - 15.00 jobben min, men jeg vil også skrive...  

 

Små gleder.

 • 21.02.2016 kl. 11:32

I går brukte jeg siste rest av kaffebønnene og kaffekapsler har vi ikke kjøpt inn på en liten evighet.. Idag hadde jeg så lyst på og behov for kaffe at jeg nesten fikk litt abstinenser, og hva er vel bedre da enn å finne en enslig liten kapsel nederst i en boks innerst i et skap?? Det er ikke mye skal jeg fortelle dere... 

Denne herlige lille kaffekoppen skal jeg nyyyyte helt til siste dråpe.. Og etterpå så lurer jeg kanskje på om jeg har lyst til å gå inn på nespresso og bestille meg noen kapsler. Om det er noe jeg ønsker meg i Hamar, så må det være en nespressobutikk... Som sagt så pleier jeg jo egentlig å male bønner selv og trakte, men på dager som denne da det er tomt for bønner og kaffebehovet er stort eller dersom man bare har lyst på en liten kopp så er det fint å ha noen kapsler liggende... 

Enjoy!!!

 

Pinterestinspo: workout, be fit, be happy!

 • 21.02.2016 kl. 09:17

Det er søndag, en ny uke står for tur, det er vinterferie og jeg er klar for en uke fylt med familietid, kos og litt trening.  

Tren for å få bedre helse, bli sterkere og for å få mer overskudd. Tren på den måten som er riktig for deg, om det er treningssenter, hjemme trening eller om du går tur spiller ingen rolle, det som er viktig er å komme seg litt opp fra sofaen, få i gang hjertepumpa og ha det bra!! (Også kan du sette deg i sofaen igjen med god samvittighet etterpå, se en film, spise litt godteri og nyte livet)

 

En sånn dag...

 • 20.02.2016 kl. 19:44

I dag har det vært stille fra denne kanten, og det er rett og slett fordi vi hadde den værste morgenen på lenge her hjemme. Jeg har vært alene med barna i natt, og Storm Aleksander begynte å tulle da klokka viste 01.50. Han var våken frem til klokken var ca 03.30. Da klokken var ca 7 idagtidlig så våknet jeg av at det knapp i nakken min. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men det låste seg fulstendig og det var så vondt at jeg ikke kom meg opp fra senga. Tårene trillet og Storm Aleksander våknet ved siden av meg.. Etter en stund fikk jeg kommet meg opp fra senga og ned på badet. Jeg tok to ibux og gikk opp igjen for å hente Storm Aleksander, jeg fikk han heldigvis med meg ned, men det var så vondt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg..

Nathalie våknet like etter oss, og det å hjelp to små da man nesten ikke klarer å røre på seg er ganske vanskelig.. Jeg så for meg at denne dagen kom til å bli et rent helvette...  Og det hadde den blitt også om det ikke var for at storesøstern min satt seg i bilen å kjørte den lange kjedelige veien hit for å hjelpe meg. Hadde det ikke vært for henne er jeg redd for at denne dagen hadde blitt utrolig kjedelig for Nathalie, og Storm Aleksander hadde nok ikke vært veldig fornøyd han heller. 

Jeg hadde egentlig lovet Nathalie at vi skulle på shopping idag, ja hun skjønner faktisk hva det er selv om hun bare er 3 år, og det var det første hun spurte om da hun våknet. Snille søstern min ble med så vi fikk tatt en liten tur på CC-stadion, og Nathalie fikk til og med en liten ting på lekebutikken og en is. 

Så da alt kommer til alt så ble ikke dagen så ille allikevel, jeg har fått mye hjelp med barna, og har knasket ibux i hele dag, nå ligger jeg rett ut på sofaen og håper  at Storm Aleksander kan sove hele kvelden, og at han er rolig natten gjennom.. Blir det bare 3 timer søvn i natt også, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre.. Heldigvis så kommer Ole-Anders hjem i morgen, og det er vinterferie, så han er hjemme hele uken også. 


 

Så tusen tusen takk kjære søster for at du har hjulpet meg idag <3 Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg!! 

Chocolate chip cookies

 • 19.02.2016 kl. 19:50

Noe av det beste jeg vet av usunne saker er kjeks. Jeg er rett og slett skikkelig svak for kjeks. Jeg må vel innrømme at jeg vanligvis pleier å kjøpe kjeksen på butikken, men nå har jeg prøvd å lage selv også... For å si det sånn så er det nok en stund til jeg kommer til å kjøpe på butikken igjen.. For disse var vanvittig gode... 


 

Jeg fant oppskriften på "det søte liv"  

225 g smør
150 g sukker
150 g brunt sukker
2 store egg
1 ts vaniljeessens
1 ts natron
320 g hvetemel
350 g chocolate chips (eller bare finhakk kokesjokolade, det gjorde jeg.)

Pisk romtemperert smør luftig sammen med hvitt og brunt sukker. Tilsett eggene under fortsatt pisking. Rør så inn vaniljeessens og natron. Bland til slutt inn hvetemelet og chocolate chips (eller grovhakket kokesjokolade.

Sett deigen kjølig i 30 min.

Form store kuler av deigen (ca 1 toppet spiseskje med deig til hver kake). Sett dem på stekeplate dekket med bakepapir (maks 9 stk på hver plate, for kakene flyter litt ut under stekingen). Trykk kakene litt flate med hendene. Disse kakene blir veldig store, så dersom du vil ha de mindre bruker du teskje istedenfor. 

Stekes midt i ovnen ved 180°C i 12-15 min (kakene skal være litt gyldne i kantene). La cookiesene avkjøles på platen i 10 min, slik at de stivner litt før de forsiktig flyttes over på rist med en stekespade og avkjøles helt.

OBS. IKKE STEK DE FOR LENGE, DA BLIR DE TØRRE. JEG STEKTE DE I 12 MIN OG DA SYNES JEG DE BLE PERFEKTE.. 

Oppbevares i tettsluttet kakeboks (OM DET BLIR IGJEN NOEN ETTER AT DU HAR SMAKT PÅ DEM)
 

Om du eier selvkontroll så er jo disse helt topp å ha liggende i kakeboksen tilfelle du får overraskende besøk. De er perfekte til en kopp kaffe eller en kopp te. Dersom du skal servere de til gjester ville jeg kanskje laget de små ved å bruke teskje. 

Er du derimot som meg og ikke klarer å styre deg så er det bare å sette de foran deg på bordet.. Tomt blir det nemlig uansett, jeg prøvde å ha de stående på kjøkkenet, tenkte at de da ville vare litt lengre... Vel, det var alt for lett å gå inn på kjøkkenet for å finne en til. 

Utfordring - Antrekk på budsjett

 • 19.02.2016 kl. 13:32
 

Sparing.blogg.no har en liten leserutfordring gående. Man skal sette sammen et antrekk for 500 kr. Du skal i en 25- årsdag til en venninne og du har to par sko i garderoben fra før som du kan velge mellom, yttertøy har du også i garderoben. Jeg ville nok hatt på meg den nye jakken min til dette antrekket, rett og slett fordi jeg elsker jakken.. Den kan du se HER.

 Dette var utrolig gøy, håper dere liker antrekket. 

#Sparestyling
 

Be a barista!

 • 19.02.2016 kl. 10:46

Jeg er veldig glad i kaffe, det vet dere vel.. Men jeg er også veldig glad i å prøve noe annet enn bare svart kaffe. Jeg har vært en fan av mocca lenge, men nå har jeg også begynt å prøve ut litt annet da jeg bestiller kaffe ute, det tror jeg kanskje jeg har nevnt for dere før. Men jeg liker også å kunne lage litt annen kaffe her hjemme av og til, og nå tenkte jeg å dele noen små kaffetips med dere.  

1. Kaffe er ikke kaffe. Det finnes uendelig mange forskjellige typer kaffe, og her gjelder det egentlig å finne sin egen favoritt. Jeg pleier veldig ofte å bruke den kaffen vi har på kanna da jeg skal lage meg latte eller noe annet, men det som er best er å bruke esspresso, vi har bønner i skapet, så det er egentlig ikke noe stress for meg å bruke det heller. Vi kverner alltid bønnene selv her i huset, og det gjør virkelig en stor forskjell på kaffe, esspresso eller ikke... Er du glad i kaffe, ja så anbefaler jeg deg å gå til innkjøp av en kvern og kjøpe hele bønner. 

2. Det er stor forskjell på melken du bruker, altså om du bruker H-melk eller lett melk. Jeg pleier stort sett å bruke lettmelk, men det er fordi vi har det i kjøleskapet, og jeg synes det fungerer bra. Men dersom man bruker en H-melk så får man en fyldigere og rundere smak. Og dersom man bruker lettmelk er kvaliteten på kaffen viktigere da den kan gjøre smaken på kaffen litt bitter. Viktigst av alt er temperaturen på melken, den kan ikke bli for varm, da smaker den grøt, og dersom den ikke blir varm nok så blir den bare flat og kjedelig. 

3. Det finnes forskjellige måter å steame melken på. Dersom du har en steamer så kan du enten steame ved å dra steamstangen opp og ned, da får du en tynn melk med tykt skum på toppen, dette er perfekt dersom du skal lage en Caffe latte. Dersom du holder steamstangen i overflaten av melken vil den bli tykk og perfekt til cappucchino. Jeg ønsker meg veldig en håndsteamer, for akkurat nå bruker jeg den som er på kaffemaskinen min, og da blir melken den samme hver gang, tynn med tykt skum. 


 

Har du ikke melkesteamer?? Det går fint det også, for du kan lage den i kjele også. Varm opp melken, men pass på temperaturen og vips med håndvisp, skummet blir nok ikke helt som i en steamer, men du får hvertfall litt skum. 

4. smakstilsetning. Her kan du bruke alt fra krydder som kanel, kardemomme, ingefær og sukker (brunt sukker gir en mer karamellsmak på kaffen). Du kan også bruke vanilje, sjokolade eller forskjellige typer sirup som har blitt veldig populært på markedet de siste årene. 

Håper dere fant dette nyttig på noen som helst måte! Nå skal jeg lage meg kaffe!!

 

My new everything!

 • 18.02.2016 kl. 16:23

Er det veldig feil å bli lykkelig av å kjøpe ting?? I så fall så får det bare være feil, for akkurat nå er jeg så fornøyd at jeg svever på en sky... Jeg har kjøpt meg den perfekte jakken til våren, og jeg klarer ikke vente med å bruke den.. Men ikke nok med det, jeg har også kjøpt meg ny veske, sko, smykke og bluse.. Jeg har virkelig tatt av idag for å si det sånn. 

Jeg sa jo i går at de hadde så mye fint på H&M og vel, det var litt for fint til at jeg klarte å gå i fra det idag.. Nå er jeg klar for at resten av snøen skal forsvinne og at gradene skal stige litt. 

It`s a wrap!

 • 18.02.2016 kl. 11:50

Jeg føler at jeg tar litt av med matbilder om dagen, men jeg har virkelig fått smaken på å lage meg litt ordentlig mat til lunsj, og det er viktig for meg at jeg får i meg sunn mat. Nå i det siste har jeg fått dilla på wraps. 

En av mine absolutt favoritter er denne, det er en grov tortilla med grønn pesto, lett creme fraish, avokado og tomat. Det er vanvittig godt, og jeg kunne sikkert spist dette hver eneste dag. Jeg har også fått litt dilla på honningmelon om dagen, så det spiser både jeg og Storm Aleksander så ofte vi kan. Nam!! Lurer på om det blir en honningmelon smoothie snart, det må jeg prøve å lage.. 

Bon appetit!
 

Pukka!

 • 17.02.2016 kl. 20:08

Etter middag idag ble det en liten tur på CC-stadion, vi har nemlig drikki opp den pukka teen som jeg fikk av mannen min for en stund siden, det er jo den beste teen jeg har drikki noen gang, men ettersom de ikke hadde den i butikken nå så endte jeg opp med ikke mindre enn 2 andre. Nå gleder jeg meg skikkelig til å smake på dem begge to. Det er vanilla chai som er i koppen min nå, jeg venter bare på at den skal bli drikkeklar. 

Jeg fikk også med meg mannen innom H&M og herregud, det var så utrolig mye fint der nå... Jeg fant både sko og veske som jeg ønsker meg, og mye annet også faktisk... Jeg fant noen øredobber også, og de ble med meg hjem, de kan jeg vise dere senere. De var utrolig søte <3 

Ha en fin kveld dere fine <3 Nå skal jeg drikke teen min!
 

I want...

 • 17.02.2016 kl. 15:00

Vi går sakte, men sikkert mot vår og jeg har veldig lyst til å oppgradere garderoben min litt. Jeg må vel innrømme at jeg ganske ofte klikker meg inn på ulike nettbutikker om dagen, og her er noen av mine favoritter. 

Bildene er merket med navn på butikken de er hentet fra. 
 

Håper du likte noe av det!!

Tips - Hvordan få den perfekte mascara?

 • 17.02.2016 kl. 09:04

Hei og god morgen!!

Nå har jeg lyst til å dele et lite tips med dere. Jeg leste det første gangen på en blogg, jeg husker ikke helt men jeg mener det var bloggen til Henriette (Bergensergenser.blogg.no). Etter å ha testet dette et par ganger så ble det et fast innslag i sminkerutinen min. 

Det første jeg gjør da jeg skal sminke meg er nemlig å putte mascaraen ned i BH`n/toppen min. Dette gjør jeg for å få varmet den opp litt før jeg skal påføre den. 

Du ler kanskje nå?? men prøv det, jeg lover du kommer aldri til å slutte å gjøre det igjen.. Mascaraen blir så mye enklere å påføre, det blir ingen klumper og den legger seg veldig lett og fint på vippene. Jeg har prøvd å påføre mascaraen en gang uten å varme den opp først siden jeg begynte med det, og det ble så absolutt ikke det samme.. Aldri mer!!! 

 

Prøv det, jeg tror jeg tør love at du ikke blir skuffet!

Tid for medvirkning!

 • 16.02.2016 kl. 20:52

Nå tenkte jeg det var på tide at dere kunne få medvirke litt til hva denne bloggen skal inneholde. Jeg skriver veldig mye for meg selv, men jeg synes jo det er gøy om dere liker det jeg skriver, og gir tilbakemeldinger. Så da lurer jeg på da vet du..

HVA HAR DU LYST TIL Å LESE OM PÅ DENNE BLOGGEN??


Nå håper jeg dere kan slenge ut noen temaer i kommentarfeltet. Jeg hadde hvertfall satt veldig pris på det!!

Når livet føles bra!

 • 16.02.2016 kl. 15:22

Det er litt rart hvordan man forandrer seg, og hvor fort det egentlig kan gå. Og hvor i bølger det egentlig kan gå også.. Dere som har lest bloggen min en stund har kanskje fått med dere at jeg ikke er det mennesket her i verden med høyest selvtillit. Jeg har vært ganske åpen om hvor vanskelig det har vært for meg å gå inn i butikker, den følelsen av å ikke være bra nok, at jeg ikke passer inn. Det å være redd for hva andre tenker om meg, og det å være overbevist om at dersom noen ler da jeg går forbi så ler de av meg. 

Det er vondt, fryktelig vondt.. Og jeg har det fremdeles sånn av og til, men det jeg har merket meg i det siste er at jeg har flere og flere dager hvor tanken på å dra ut å handle ikke er så skremmende. Jeg har faktisk hatt lyst til å komme meg ut av huset, og det er godt skal jeg fortelle dere. 

Jeg vet ikke om det bare er en opp-periode jeg har, eller om det er sånn her det skal være fremover, men akkurat nå kjenner jeg at det ikke spiller noen rolle. Nå skal jeg bare nyte det, og kanskje jeg har kommet meg et steg videre på ferden mot å finne meg, og bli komfortabel med den jeg er.. Dagen i dag.

 • 16.02.2016 kl. 10:26

God morgen!!

Nå har jeg rukket og ordne meg, og Storm Aleksander og jeg har spist frokost sammen. Akkurat nå ligger han på gulvet og leker, mens jeg sitter her og skriver litt. Planen idag er at vi skal en tur innom jobben min, og det betyr at vi snart må gjøre oss klare for å dra. Storm Aleksander begynner allerede å bli litt trøtt, så det er litt begrenset hvor lenge jeg kan vente før jeg drar. Det skjer liksom noe da man ikke er sin egen sjef lengre. Dersom man vil gjøre noe for seg selv så må man stresse for å få klemt det inn, for dersom sjefen sier at det er nok, ja så er det nok!! 

Og akkurat nå så sier han faktisk at det er nok, så da vil jeg bare ønske dere alle en fin dag <3 KickStart!

 • 15.02.2016 kl. 19:24


For en herlig måte å starte denne uken på.. Jeg kjenner veldig på at jeg har blitt bitt av denne basillen som kalles for treningsbasillen. Jeg ser faktisk frem mot å trene og det er veldig godt.. Idag var det styrke som sto på planen, så nå er jeg god og mør i hele kroppen. 

Nå har vi fått barna i seng, og jeg har laget litt mat til oss. Så nå blir det sofaen og tv resten av kvelden, og det med god samvittighet!! Salat med kylling, pesto, creme fraish og fetaost. Nam!!

De perfekte hvetebollene!

 • 15.02.2016 kl. 08:56

Nå tenkte jeg rett og slett at jeg skulle starte denne dagen med å dele bolleoppskriften min med dere. Jeg har etter min mening funnet den perfekte bolledeig, og jeg kommer til å prøve denne da jeg skal lage kanelboller osv også. Den er rett og slett skikkelig god, og baksten blir så utrolig luftig.. Kommentaren til Emmeli var jo; ååå det ser jo ut som sånne boller man får på butikken... Er det positivt tenker du kanskje?? Ja, det er det, for det er boller som er store, lette, myke og luftige istedenfor disse små klumpene av noen boller som hjemmebakte boller faktisk blir.. 

Å vet du hva?? De smaker godt både en og to dager etter at du har laget dem, og de er enda bedre om du oppbevarer de i fryseren og tiner de i ovnen på svak varme, eller i mikroen om du har dårlig tid... Som nybakt hver gang!!!

1 l melk

300 gr smør

250 gr smør (dersom du liker veldig søte boller ville jeg kanskje hatt oppi litt ekstra, men jeg synes disse ble perfekte)

100 gram fersk gjær

0.5ts kardemomme

ca 2 kilo hvetemel, begynn med ca 1.5 og ha oppi litt og litt etter det.

 

Kok melk, smør og melis - avkjøl til 37 grader - ha i gjær og hell det oppi bakebollen din tilsett mel og elt sammen til en fin deig.  

Trill ut bollene med en gang, og la de heve i 1 time på stekebrettet. Husk at de hever en god del så ha plass mellom bollene. 

Pensle med egg

Stekes ved 250 grader i 7-10 min midt i ovnen, men pass på, plutselig blir de mørke, dersom de blir mørke for tidlig så kan du legge over et bakeark. Little things!

 • 14.02.2016 kl. 18:52

Det er de små tingene som betyr noe, de tingene som kommer rett fra hjertet <3 Det beste jeg har fått idag var kort og  tegning fra Emmeli! 

Jeg var også veldig heldig å finn kake som mannen min hadde laget. Jeg ble mektig imponert faktisk. Den var sykt god.. Jeg elsker oreokake!! Poeng i boka til han!

I går kveld feiret vi valentines og da fikk jeg et nydelig armbånd som jeg har ønsket meg en stund <3 Jeg er sååå heldig!!! Nå har vi akkurat vært en tur på treningssenteret og løpt litt. Jeg digger at de har barnepass der sånn at jeg kan trene sammen med Ole-Anders. Det gjør det så mye enklere å komme seg dit. Nathalie ville faktisk ikke hjem, så det må jo være positivt. 

I morgen skal vi faktisk tilbake å trene litt, da er det styrke som står på planen. Men da skal barna være her hjemme sammen med farmoren sin som har meldt seg frivillig som barnepasser!!

Glossybox!

 • 14.02.2016 kl. 15:00

Endelig har jeg fått min egen lille glossybox i posten! Etter å ha lest om mange som har testet det ut over lengre tid så fant jeg ut at jeg også måtte prøve. Det finnes jo ikke mye som er bedre enn å få pakke i posten hver måned?!? 

Jeg bestilte ganske sent i januar, men allikevel så var jeg så heldig å få Januarboksen i posten <3 Så langt er jeg skikkelig fornøyd, med innholdet, og blushen, beautyblenderen og toneren har jeg allerede tatt i bruk! Blushen har etter min mening den perfekte fargen, den er ikke for rosa/rød, men heller litt mer naturlig i fargen. Jeg elsker den <3 

 //Annonselinke//


Kunne du også tenkte deg å prøve ut glossybox?? Klikk HER og kom direkte til siden.

Jeg tenkte jeg skulle skrive eget innlegg om de produktene jeg liker ekstra godt, men først må jeg teste de ut en stund! 

DU OG JEG!

 • 14.02.2016 kl. 10:00

Da vi møttes første gangen sa det klikk. Dette var noe som var ment to be, det må det ha vært!! Jeg som aldri pleide å gå ut på byn var ute med ei venninne akkurat denne kvelden, vi satt ved et bord og plutselig var du der. Du satt deg ned ved siden av meg og etterhvert begynte vi å prate, vi tok turen ut og ble stående utenfor å prate litt til. Vi gikk inn et sted og spiste mat, du fortalte meg om dattern din og du fulgte meg og venninnen min hjem. Ja om jeg ikke husker helt feil så byttet du på å bære oss deler av veien fordi vi hadde så vondt i føttene pga skoene våre. Det hele var veldig komisk, og veldig søtt. Vi byttet telefonnummer, du fikk mitt på en betingelse, at du ikke ringte, men sendte meldinger istedenfor. Jeg hater nemlig å prate i telefonen. Dagen etter la du meg til på facebook, dagene som kom besto av mange og lange samtaler, ikke på telefon, for det hadde du lovet, men på chat. 

Du hadde noen episoder av Big Bang Theory som du ikke hadde sett, og etter noen dårlig skjulte hint fra deg ble vi enige om å møtes igjen. Jeg møtte deg da du var på vei hjem fra jobb. Nervøse var vi begge to, det vet vi jo nå, den gange ble jeg så overrasket over hvor lang du var.. Det ble mange kvelder med big bang theory og film, det var så tydelig at det var ment å bli meg og deg. Alt stemte, og det var så fint! Drøyt 3 måneder senere så bodde jeg vel mer eller mindre hos deg, jeg var hvertfall der stort sett hele tiden. Ting gikk veldig fort, så skjedde det noe som gjorde at jeg trengte et sted å bo. Jeg trengte et sted å ha tingene mine. Studentleilighet kunne jeg ikke få med en gang, og noe annet hadde jeg rett og slett ikke økonomi til. Jeg var student og hadde ingen jobb. Jeg måtte spørre om noe av det vanskeligste jeg har spurt om  i hele mitt liv.. Du svarte nesten før jeg hadde spurt.. Jeg flyttet inn til deg. Det var trangt, Vi bodde sammen på et rom på 12 kvm, vi delte kjøkken og bad med en annen. Etter en stund fikk jeg min egen leilighet rett ovenfor gangen, det var jo perfekt.. Jeg hadde tingene mine der, det ble litt bedre plass. Vel en leiligheten ble ikke mye brukt, jeg sov der en natt. 

Vi bodde nesten oppå hverandre, vi ble utrolig godt kjent veldig fort. Og nettopp det har nok gjort forholdet vårt så sterkt som det er. Vi er begge to veldig klar over hva vi har i hverandre. Det er ingen hemmeligheter! 

Etterhvert flyttet vi i en større leilighet, vi holdt sammen, vi ble en liten familie. Jeg, du og Emmeli. 

Vi har et sterkt forhold, vi er gift, vi har fått tre fantastiske barn, vi eier hus og har to biler. Vi er sterke sammen, nettopp fordi ting gikk så fort i begynnelsen!! 

Jeg elsker deg kjære <3 Det var alltid meningen at det skulle være deg og meg!! 

Du vet.. til og med kroppstemperaturen vår er en match.. Jeg fryser alltid og du har alltid så varme hender at jeg kan brenne meg på dem!

Helt fra den første kvelden har du vært der for meg, du har båret meg både fysisk og psykisk. Du er så trygg og god! Du er alt for meg <3 

Instalatly!

 • 13.02.2016 kl. 10:00

Nå er det en stund siden jeg har delt de siste innleggene fra instagram, så det hadde jeg lyst til å gjøre igjen. 

Jeg har en åpen profil på instagram til bloggen den finner du HER. Her dukker det opp bilder av og til, både bilder som kommer på bloggen, men også en god del annet. 

Håper dere liker bildene!

__________________________________________________________________________________________

Nå skal vi veldig snart en tur til Ikea, veldig greit at vi har fått den butikken i nærheten, jeg kommer nemlig alltid ut med alt annet enn det jeg egentlig skal ha, og må derfor tilbake igjen... Eller vent... kanskje det ikke er så lurt at butikken er så nærme da.. 

Men uansett, i dag skal jeg få med meg bilderammene og lysene som jeg glemte av da vi var der sist uke.. 

Ha en fin lørdag dere fine <3 

BLACK is the new BLACK!!

 • 12.02.2016 kl. 18:43

Her kommer den siste fargen i denne fotoutfordringen, og fargen er svart.Sorgens farge, men jeg velger allikevel å ikke dele et sorgens bilde. Dette bildet er egentlig en fail, men som jeg endte opp med å like veldig godt allikevel.. Ha en fin kveld alle dere fine <3 Det er fredag, det er helg.. RELAX!!! 

Another day!

 • 12.02.2016 kl. 08:57

Nok en trøtt morgen fra meg.. Storm Aleksander var så flink i går kveld, han la seg ca 20.00 våknet en gang på kvelden før vi la oss, da sovnet han mens han fikk mat. Det er liksom en av fordelene med å amme da.. Han sov godt da vi kom og la oss, og han sov vel til 03.0 eller noe. Så fikk han litt mat igjen og sovnet.. Men da klokken ble 05.00 ja da syntes den lille røveren plutselig at det var på tide å stå opp. Han hylte dersom han måtte ligge, og da vi satte han opp i senga så pirket han oss i ansiktet, smilte og lo. Slik holdt han på til klokken var nesten 06.30, da sto Ole-Anders opp for å gjøre seg klar for jobb, og snill som han er så tok han med Storm Aleksander ned sånn at jeg kunne få en liten time til på øyet, og gud så godt det var. Det som derimot ikke var godt var da han kom opp for å vekke meg da han måtte dra. 

Nå har Storm Aleksander snart sovet en time allerede, og Nathalie sitter ved siden av meg og ser på barnetv. Nå nettopp utbrøt hun; "der er bokstaven min mamma!!!" Og helt riktig, det var en N på skjermen der.. Flink jente, blir helt slått i bakken av denne snuppa som ikke er 3 år enda en gang..Jeg kunne trenge å sove litt til kjenner jeg, men så ser jeg på denne fine jenta ved siden av meg og kjenner at jeg er veldig glad for at vi har startet helgen litt tidlig <3 Elsker disse morgenene hvor vi bare kan kose og se på barnetv.  

Pink is the color!

 • 11.02.2016 kl. 18:51

Rosa er for meg den sukkersøte fargen, den ultimate småjentefargen, men også en farge som jeg har blitt glad i selv. Rosa i helt duse toner, ja jeg kunne faktisk tenke meg å farge håret mitt rosa, eller hvertfall lengdene i håret mitt. Her kommer bildet jeg vil dele med dere idag!! Rosa tulipaner <3Treningsmotivasjon!

 • 11.02.2016 kl. 14:47

På toppen av min listen over treningsmotivasjon finner dere en teknisk duppedings. En ganske flott duppedings faktisk.. Klokken min er av merket polar og modellen heter m400. Den har innebygd skritteller, en form for bevegelsessensor som merker seg om jeg ligger, sitter, står, går eller løper og som er veldig flink til å varsle meg dersom den synes jeg skal få rumpa opp av sofaen Den forteller meg også hva den forventer av meg i løpet av en dag, altså hvor mye den synes jeg skal stå, gå og løpe.. Om morgenen kan den fortelle meg hvordan søvnen min har vært og dersom jeg setter på et pulsbelte så kan den jammen fortelle meg hvor høy puls jeg har også, og det er nettopp det som gjør den til den ultimate treningsvennen. 

Jeg har hatt en polar klokke tidligere også, og den ble flittig brukt sist gang jeg var medlem på et treningssenter. Det var den som fikk meg til å pushe meg litt ekstra, og det var stor nedtur den gangen jeg glemte den igjen hjemme. Så nå er jeg mer enn klar for å teste  ut denne fine klokken på treningssenteret i ettermiddag, og det  som er så fint er at denne glemmer jeg ikke av, for den sitter nemlig på armen min hele tiden.. Det er jo veldig gøy å se hvor mange skritt jeg tar i løpet av en dag. 
Nå skal jeg ta med meg treningsmotivatoren min inn på kjøkkenet og begynne med middagen! 

 

 

Good morning sunshine!

 • 11.02.2016 kl. 09:49

Hei på dere.. Nå sitter jeg her under pleddet med sitronvannet mitt, og kaffe på kanna. Jeg kommer nok til å trenge både to og tre kopper med kaffe før jeg kommer ordentlig i gang idag. 

Storm Aleksander våknet en gang i natt og gråt så sårt, det var tydelig at det var noe som ikke var helt bra, eller egentlig tror jeg det var flere småting som gjorde at han ikke var helt komfortabel. Litt magetrøbbel, hoste og sår hals. Han gråt sårt en stund så roet han seg ned en liten stund før det begynte på igjen.. Slik holdt han på en god stund før han endelig klarte å sovne i 05.00 tiden. Da må vi ha vært våkne i 2 timer eller noe. Jeg får så vondt av han da han har det sånn, det svir i mammahjertet <3 

Nå ligger han enda å sover i sengen til mammaen og pappaen sin, og der skal han få lov til å ligge helt frem til han våkner av seg selv. Alt jeg hadde planer om å gjøre idag blir satt på vent til han er klar <3 Den lille sjefen min <3

Mamma og pappa sin lille sjarmør <3 

A color chosen by my heart!

 • 10.02.2016 kl. 20:44

Dagens farge er min yndlingsfarge, lilla!!


Og her kommer bildet jeg vil dele med dere idag! Let`s curl that hair and wear flowers!

 • 10.02.2016 kl. 15:00

Når du har tatt antrekksbilder for bloggen og oppdager at du har hatt babycallen i baklomma hele tiden... haha!!! Typisk meg!! Men jeg fikk da noen bilder hvor den ikke syntes.. 

Denne toppen har jeg hatt i skapet sååå lenge, og jeg bruker den ikke så ofte egentlig, men da jeg først bruker den så tenker jeg,, hmm hvorfor bruker jeg den ikke mer? For den er egentlig litt fin.. 

Bare vent dere.. De der slappe armene skal få litt mer form etterhvert, jeg lover... hahaLet`s curl that messy hair and smile silly on the photo... 


Hello there little tattoo, hope you get some friends soon.. My bathroom!

 • 10.02.2016 kl. 10:00

Jeg må vel innrømme at jeg ikke er så veldig glad i badet mitt, jeg er skikkelig lei de små flisene på veggen, og jeg vil ha større servant, egentlig dobbel, men det kan jeg bare drømme om på dette badet. Når det er sagt så har vi et praktisk bad, det er mye skapplass da den ene veggen er dekket av skyvedørsgarderobe. 

Men det å gjøre om på badet det er dyrt, det er vel kanskje det dyreste rommet å pusse opp. Derfor har jeg heller gjort noen små grep, jeg har puttet inn litt grønt her og der. Jeg er veldig glad i å flytte rundt på pynten jeg har i huset, på den måten får det nytt liv uten at det koster noen ting. Nå kjenner jeg at jeg blir litt glad da jeg kommer inn på badet, det grønne fresher opp og gjør noe med hele badet.. Naturens farge!

 • 09.02.2016 kl. 19:14

Idag er det farge grønn som står på planen. Det er jo naturens farge spør du meg, og hva er vel da bedre med et bilde rett fra naturen?  

Naturen - et bevis på at gamle ting også har sin skjønnhet!

Today` s

 • 09.02.2016 kl. 14:55

Well, let`s go black!! 


Dårlig dårdag?? Da er denne frisyren ganske perfekt!! Veldig enkelt og litt messy!!
Let`s do something fun..

 • 09.02.2016 kl. 09:46

Her kommer det 10 fakta om meg som dere kanskje ikke var klar over.. Dette er litt gøy synes jeg, og det er veldig fint å kunne dele litt mer av seg selv.. Håper dere liker det. 

 

1. Jeg hater å kjøre bak en sånn bil som frakter nye biler. Jeg blir så redd for at de skal falle ned på min bil.. 

2. Jeg kan sjekke instagram og facebook flere ganger på rad bare fordi det kan hende det har skjedd noe.. 

3. Tanken på å gjøre noe nytt skremmer meg mer enn det å faktisk gjennomføre det.. 

4. Jeg kan sitte ved siden av en person jeg knapt kjenner og tenkte at jeg burde si hei, så tenker jeg meg gjennom en hel samtale, både svarene jeg får fra den andre og det jeg sier selv.. Men det er veldig sjeldent at jeg faktisk sier noe høyt.. Jeg er veldig sjenert, og en tenker... 

5. Jeg har vært sykelig opptatt av vekten min, og satt meg mål om hvor lite jeg skal veie. Da jeg har oppnådd målet så fant jeg meg nytt mål.

6. Jeg ønsker meg lange øyenvipper og har vurdert vippe extensions, men jeg er redd for å miste de jeg allerede har. 

7. Jeg er fullstendig avhengig av Home and Away..

8. Om jeg kunne funnet opp en ting så ville det vært en mobil med evigvarende batteri.. Jeg er så dritt lei av å måtte lade hele tiden.. 

9. Jeg skulle ønske jeg kunne synge og danse.. Men jeg eier ikke sangstemme eller rytme, haha!!

10. Jeg ser motiver som jeg har lyst til å fotografere over alt!! Spesielt da jeg kjører bil, og ikke har mulighet til å stoppe.. Jeg ønsker meg mange flere objektiver og stativ sånn at jeg kan ta flere bilder, både landskap og makro.. Jeg elsker å ta bilder <3 Workout done!!

 • 08.02.2016 kl. 19:42

Vel nå har jeg gjort noe jeg trodde jeg ikke kom til å gjøre, jeg tror til og med jeg har nevnt det her på bloggen også.. Jeg har meldt meg inn på treningssenter, jeg som har vært så på at hjemmetrening er det eneste jeg får til, og det som er best for meg... Vel en dag her sist uke så våknet jeg og tenkte at jeg ville begynne å løpe igjen. På lørdag meldte både jeg og Ole-Anders oss inn på Espern, som er et treningssenter i Hamar, og idag har vi vært der og hatt vår første treningsøkt. Vi løp først i 30 minutter og så tok vi litt styrke på beina. Det ble ikke en lang økt i dag, men det var utrolig godt å komme i gang.. Jeg kjenner allerede nå at jeg kommer til å være støl i morgen! 

Vi var så heldig at barna kunne være her hjemme og bli passet av tanten sin idag, så da hadde vi muligheten til å dra sammen. På torsdag har vi planer om en økt til, og da skal vi prøve ut barnepassen som de har på treningssenteret. Veldig spent på hvordan det går, og dersom det går bra med Storm Aleksander så kommer jeg nok til å benytte meg av den på dagtid sånn at jeg kan trene litt da også.

Jeg kommer definitivt ikke til å legge vekk yogaen jeg driver med her hjemme, men det skal bli veldig godt å trene litt annet også... 


Det er jo ikke rart at jeg har lyst til å trene da jeg har så kul tights og så freshe sko!! Tightsen fikk jeg av Ole-Anders for en liten stund siden, og skoene de var jeg å kjøpte i dag. 

There is many shades of yellow!

 • 08.02.2016 kl. 15:20

Fargen idag står blant annet for lykke, glede, klarhet og bevissthet. 

Fargen er GULJeg har ikke gått for den klare gule fargen i dagens bilde, men jeg har gått for den fargen som for meg står for slutten på en ting og begynnelsen på noe nytt. Den litt mer oransje tonen, den farge som er litt mer høst.. Håper dere likte dagens farge og bilde <3 

Yummi!

 • 08.02.2016 kl. 11:04

Av og til har jeg en sånn morgen der jeg ikke sitter på rumpa før det er tid for lunsj. Det er småting som skal ordner over alt, så skal lillegutt ha litt mat, så skal han sove.. Så er det tid for lunsj, og da er det utrolig godt å kunne sette seg ned med dette;


Jeg har laget meg kyllingwrap med salat, appelsin, gulrot og chilisaus. Og en blåbærsmoothie med yoghurt naturell og saften fra en halv lime. 

Nam!! Jeg kan love deg at dette smakte godt!!! 

For meg har nøkkelen for å få i seg mer mat vært å lage en god lunsj, og det har ført til at jeg får i meg ett måltid mer enn hva jeg har gjort før og det merker jeg godt på kroppen.. 

 

The color of peace and harmony!

 • 07.02.2016 kl. 19:05

Dagens farge er BLÅ!!Blå en fargen for ro og harmoni, og jeg føler at dette bildet representerer det veldig bra... Om jeg får si det selv så er jeg veldig stolt over dette bildet. Jeg har veldig lyst til å fremkalle det få det på veggen! 

 


Happiness is when what you think, what you say and what you do are in harmony..

Fastelavensboller!

 • 07.02.2016 kl. 16:57

Åååå nam!! Boller med krem og bringebærsyltetøy, det var farlig godt... Og jeg må vel få lov å si at vi har laget tidenes beste boller idag! Så store og luftige.. 

Tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere om det er av interesse?? Bare rop ut!!! Vil tro vi ikke er de eneste som har spist boller idag. 

Håper dere har hatt en fin søndag <3 

Braid my hair!

 • 07.02.2016 kl. 13:59

Hei på dere. Her har vi brukt hele formiddagen på å spise frokost og bake boller! Jeg kjenner at jeg er veldig klar for boller og krem senere idag!! Nam!! 

Tenkte jeg skulle dele dagens antrekk og hår med dere.. Den nye genseren min som er fa Cubus og bukser fra weightless. Veldig enkelt og veldig behagelig. Flettene som jeg har så jeg bilde av på instagram eller noe for noen dager siden og jeg måtte prøve å lage sånne på meg selv.. Jeg må vel innrømme at jeg synes det er utrolig vanskelig å flette seg selv på denne måten, men jeg ble ganske fornøyd. Og Nathalie likte de nok også veldig godt, for hun ville også ha "Anna fletter" som hun kaller det, Anna i frost vet dere.. 

Ha en fin dag alle sammen <3 

When I see the color red...

 • 06.02.2016 kl. 18:30

Dagens farge i utfordringen er RØD!!! 


I høst var det så utrolig mange fine solnedganger, himmelen ble farget rød, og skyene skapte liv til bildene som ble tatt. Jeg tok utrolig mange himmelbilder denne høsten, og her tenkte jeg det passet å dele et med dere. 


Why sunset is more colorful than sunrise?? 

it`s an irony of life saying 

"sometimes, good things happen in goodbyes".

 

I`ll kickstart my day!!

 • 06.02.2016 kl. 15:09

De siste dagene har jeg gitt meg selv en skikkelig sur start på dagen.. Målet er å bedre immunforsvaret mitt, og etter hva jeg har lest så skal man visst gjøre dette ved å drikke varmt vann med sitron hver morgen.. Så det har jeg altså gjort.. Nei, det er ikke sånn veldig godt, men det går greit.. Det er liksom ikke vondt heller om dere skjønner.. 

 
Vannet skal være varmt, men det skal ikke koke, grunnen til at det skal være varmt er at kroppen bruker mindre energi på å fordøye det da det er varmt. Man skal også bruke ferske sitroner, gjerne økologiske, altså ikke sitron fra flaske.. Uten at jeg skal si det helt sikkert så vil jeg tro dette har å gjøre med tilsetningsstoffer som er i de flaskene. 

Da jeg begynte å lese om sitronvann så så jeg jo fort at det har ganske mange andre positive egenskaper enn bare å booste immunforsvaret med c- vitaminer. Sitronen inneholder også kalium, og det stimulerer hjernen og nervesystemet, det må vel være positivt på morgenkvisten.. C- vitaminene som er i sitronen øker også opptaket av jern i kroppen, og det er veldig viktig kanskje spesielt for kvinner. 

I tillegg til dette så hjelper sitronvannet med å fjerne gifter fra kroppen, det blir rett og slett en liten rens, og det kan hjelpe dersom man er plaget med oppblåst mage. En annen effekt er at huden renses fra innsiden, hvem liker ikke det da?? Vitamin C og alle antioksidantene hjelper til med å redusere rynker og mørke flekker, hurra!!!

Det er også mange gutter og jenter der ute som sliter med acne, og vet du hva?? Vitamin C er grunnleggende for en sunn og glødende hud, og den inneholder også stoffer som kan hjelpe til med å bli kvitt kviser. 

Jeg kommer definitivt til å fortsette å drikke dette lite gode sitronvannet mitt, for det har så utrolig mange helsefordeler.. 

What I want for Valentines!

 • 06.02.2016 kl. 10:14

Denne er til deg kjære <3 

I år så har det seg sånn at valentinesday og morsdag faller på en og samme da?? Altså hvem har bestemt det a?? Vi går jo glipp av en "helligdag" eller altså jeg vet at det ikke er en helligdag da, men dere skjønner tegninga.. 

Men da må det vel være lov å håpe på at man får dobbelt opp med oppmerksomhet akkurat den dagen?? Og ja jeg vet at valentinesdagen ikke bare handler om jenta, mannen i forholdet har like mye rett på oppmerksomhet denne dagen. Men morsdagen, den er min altså... 

Jeg vet allerede at min herlige mann allerede har tenkt på denne dagen, eller dagen før da, for den lørdagen skal vi ha vår månedlige datenight <3

Men ja, kjære!! Dersom du trenger noen tips til hva du kan overraske meg med så kommer det her..Bukser fra only // klokke fra Daniel Wellington // tegnebok fra gyldendal, fåes hos de fleste bokforhandlere // Treningstopp fra Get Inspired // Sminkekoster fra Coverbrands.

 

PS. Da alt kommer til alt så trenger jeg egentlig ingen ting av dette, det jeg egentlig ønsker meg er tid sammen med deg kjære <3 Det er det som betyr noe!! Og det vet jeg at du vet, derfor kan jeg legge ut slike innlegg også <3 

Jeg elsker deg kjære <3 

My (not so) healthy snack..

 • 05.02.2016 kl. 20:12

I kveld er mannen ute på noe greier med jobben, så da er det bare meg og barna hjemme. Ettersom både Nathalie og Storm Aleksander er i seng så koser jeg meg med Idol og godteri. Ja, selv om det bare er fredag så unner jeg meg litt ekstra kos!! Det er ikke ofte jeg er hjemme alene sånn på kveldene, så selv om det er litt rart å ha hele sofaen for seg selv så skal jeg nyte litt meg tid.. Eller meg og Storm Aleksander tid kanskje, for kjenner jeg han rett så er det vel snart så han også vil se på idol ;) Han er virkelig en liten pøbel om kvelden.. Jeg la han litt over 19.00, og jeg har allerede vært oppe å gitt han litt mat en gang.. 


Men, uansett!!! Ha en fin kveld da dere fine <3 

 

New in..

 • 05.02.2016 kl. 15:41

Idag måtte jeg en tur inn til Hamar for å kjøpe meg vitamintilskudd og kroker. Ja, det var litt av en miks du, men ettersom jeg ammer enda, og føler meg veldig sliten om dagen så tenkte jeg å prøve å fylle på med litt vitaminer for å se om det fungerer. Så nå må jeg trosse tablettskrekken min og ta ikke mindre enn 4 tabletter om dagen.. To med omega 3 og to til som jeg må innrømme at jeg ikke husker hva inneholder. Krokene trenger jeg for å henge opp sengehimmelen som vi har kjøpt til senga til Emmeli. Hun ønsket seg en sånn, så det blir en overraskelse da hun kommer hjem på søndag. 

Jeg var innom cubus for å se på en genser jeg hadde sett på instagram i går, men den var ikke like fin IRL, men jeg fant derimot litt annet som jeg likte veldig godt.. Blåfargen på denne genseren er helt nydelig, og det er v-hals, hihi, husker dere at jeg sa jeg hadde blitt forelsket i v-hals?? 

Den andre genseren hadde så fin rygg at jeg bare måtte ha den, den er litt tynn i stoffet, derfor valgte jeg den i svart, for da synes det ikke så veldig. Foto - challenge! Hvit!

 • 05.02.2016 kl. 10:00

Jeg er veldig glad i å ta bilder, og gjennom en blogg jeg følger så kom jeg over en fotoutfordring, denne utfordringen har jeg tenkt å slenge meg på, så da blir det noen fotoinnlegg i dagene som kommer. Håper dere liker det!

Her er mitt bilde for idag, tema er Hvit!

 

 

 

Har du også lyst til å være med?? Gå inn på denne bloggen HER og sjekk det ut!! 

 

Tips - My everyday eyeshadow!

 • 04.02.2016 kl. 18:05

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en av mine hverdagsfavoritter. Når det kommer til å legge øyenskygge er jeg langt i fra noen mester, jeg skjønner egentlig ikke hvordan det går an å legge fin øyenskygge, og på begge øyne til og med.. For meg virker det umulig.. Samtidig så bruker jeg øyenskygge hver eneste dag, eller hvertfall de dagene jeg sminker meg da. Og min absolutte favoritt i hverdagen er "IN THE CITY - NATURAL NUDES" Den består av fine og matte bruntoner. Jeg er avhengig av matt øyenskygge i hverdagen. Og denne sitter hele dagen også..

Det er vel tydelig her hvilke farger jeg har brukt mest. Jeg bruker den helt lyse som base, og legger nr 2 fra venstre fra ca midten på øyet og ut mot kanten... Blender.. Og legger nr 3 eller 4 (fra venstre) i globallinjen, blender litt mer og har på et lag til før jeg blender igjen.. Av og til påfører jeg den helt mørkeste langs vippekanten som en eyeliner både oppe og nede. 

Da denne blir tom kommer jeg så absolutt til å kjøp den samme igjen!! 

Proteinrike rundtstykker.

 • 04.02.2016 kl. 15:04

Usikker på hva du skal ha til frokost, eller kanskje til lunsj i morgen?? Vel her kommer et lite forslag fra denne kanten. Proteinrike rundtstykker med cottage cheese og havre. Det tar kanskje 30 min å lage de, 10 min tilberedning og 20 min i ovnen. Det er 20 min som du kan bruke på badet dersom du skal lage disse til frokost, eller 20 min som du kan bruke på å rydde dersom du skal ha de til lunsj.. 

Er du en av de som ikke er veldig glad i cottage cheese og tenker at dette ikker er noe for deg? Det tenkte jeg også.. Jeg er ikke speiselt glad i cottage cheese og var derfor veldig skeptisk til disse. Men vet du hva?? Jeg merket ikke at den var der en gang. Ja det blir noen klumper, men det merket jeg ikke da jeg spiste, og dersom du ikke vil ha de så kan du jo bare kjøre den med stavmikseren først! 

Så dette trenger du:

400 gram havregryn

1 boks cottage cheese

4 egg

1/2 ts salt

2 1/2 ts bakepulver

Jeg kjørte 200 gram av havregrynet i mikseren for at det skulle bli mel. Dette er ikke nødvendig, men jeg ville ikke at de skulle få så grov konsistens. 

Så blandet jeg alt i bollen til kjøkkenmaskinen min 

Og blandet det godt sammen...

Etter litt hjelp fra slikkepotten ble deigen sånn som dette.. 


Så formet jeg rundstykkene med hendene. Jeg fikk 15  små rundstykker.

Så stekte jeg de på 200 grader i 20 minutter


Og sånn ble det... 


Server med godt pålegg etter egent ønske, og bon appetit!!!!


Jeg liker veldig godt å lage slike innlegg, så håper dere liker å lese de også!

Bright and early

 • 04.02.2016 kl. 09:04

Det har skjedd noe med meg denne uken.. Eller det vil si jeg har noen sånne perioder av og til. Plutselig så får jeg behov for å stå opp tidlig, jeg får dårlig samvittighet dersom jeg sover for lenge faktisk. Idag var jeg oppe i god tid før 08.00. Jeg tok meg en dusj, ordnet meg og nå sitter jeg her i sofaen med en kopp kaffe, ser på God Morgen Norge og synes egentlig at dette er går an. Jeg har også funnet en ulempe med disse brillene idag, det blir dugg på dem da jeg drikker kaffe.. haha.. Det er vel kanskje noe alle vet, men det er jo ikke irriterende før man har opplevd det selv.. Er dette greit??

 • 03.02.2016 kl. 15:17

Jeg føler på en måte at dette blir en liten motvekt mot Ebay innlegget jeg publiserte for noen dager siden. Etter å ha publisert det innlegget var jeg litt redd for å få kommentarer om forbruker samfunn, osv. Det slapp jeg heldigvis.. Da alt kommer til alt så er ikke flotte kjoler og stasj det viktigste her i verden, og det er det så absolutt ikke for meg heller.

For sånn egentlig så har ikke klær og utstyr noe å si, det viktigste er at det er praktisk, at det fungerer og at det er trygt for barna. Vi har arvet veldig mye klær til Storm Aleksander, og det er jeg veldig glad for. Jeg har også kjøpt mye brukte klær av ei venninne. Det ser jo nesten ikke brukt ut uansett, så hva er da poenget med å kjøpe nytt?? 

Ja jeg er veldig glad i å kle jentene mine i søte klær, og jeg er glad i å kle gutten min i søte blå klær. Kanskje er det feil, kanskje ikke?!? Det kommer an på øyet som ser, og da alt kommer til alt så er det egentlig ikke så farlig. Vi gjør det som passer for oss, og som er riktig for oss. 

Ja når sant skal sies så hender det seg faktisk at Storm Aleksander bruker ting etter Nathalie også.. Ting som han kanskje ikke blir så stolt over å se bilde av da han blir større!! 
Lillesøster?? 

Vi har ganske mange bilder av Storm Aleksander i rosa badebalje, innpakket i rosa håndkle og med rosa smekker. For akkurat det synes jeg faktisk ikke det er så farlig med, men det spørs hva han synes selv om 10 år da han ser bildene av seg selv og lurer på om det er storesøster! 

Det jeg egentlig lurer på med dette innlegget er hvor går grensen for deg?? Hva synes du det er greit å kle din gutt i eller din jente i?? Er du veldig opptatt av "guttefarge" og "jentefarge"?? 

Home made - Kaffe latte med karamell

 • 03.02.2016 kl. 10:02

Så godt.. Så enkelt!!

Jeg er som dere kanskje har fått med dere veldig glad i kaffe. Jeg drikker mye svart kaffe her hjemme, men dersom jeg drikker kaffe ute bestiller jeg meg nesten alltid en kaffe mocca. I går kveld hadde jeg lyst på noe litt annet enn svart kaffe, noe litt mer søtt. Men jeg hadde ikke sjokoladesaus, så mocca ble det ikke på meg. Det jeg derimot hadde var karamellsaus som man bruker på isen. Så da laget jeg meg kaffe latte med karamell. 

Det er så utrolig enkelt, og det blir veldig godt..

Slik gjorde jeg det:

Ha litt karamellsaus i glasset eller koppen, jeg bare slumpet oppi noe, men vil tro det var ca 2-3 SS. Jeg digger disse kaffeglassene fra Rosendahl. Til vanlig bruker jeg de som vannglass, men ettersom de tåler varme så bruker jeg de også til kaffe eller te dersom jeg skal ha melk i. 

Så tilsatte jeg litt kaffe, jeg hadde kaffe på kanna, den var ikke sånn espresso sterk så jeg hadde oppi litt under halve glasset, kanskje 1.5 dl eller noe.

Så tilsatte jeg steamet melk, jeg brukte litt mer melk enn kaffe. 

Litt karamell på toppen og kaffen er servert!!! Håper du likte dette lille kaffetipset!! 

Well, hello there world!!!

 • 02.02.2016 kl. 18:39

Jeg nevnte så vidt tidligere idag at jeg hadde en avtale idag.. Og vet du hva jeg har gjort?? Nei, det vet du nok ikke.. Eller jo kanskje, for du har sikkert allerede sett bildene.. Jeg har vært å hentet brillene mine, jeg har blitt gammel skjønner du.. Jeg måtte ha progressiveglass, men da kanskje jeg ikke får så innmari sinnarynker, eller de er jo der allerede, men kanskje de ikke blir noe større?!? Jeg sitter jo så mye på dataen at jeg til slutt ser i kryss, så dette må vel hjelpe noe?? Egentlig skal jeg bruke brillene hele tiden, men jeg kjenner allerede nå at det ikke kommer til å skje. Det er skikkelig uvant.. 

To for en tilbud kan man jo like, for da slapp jeg å bestemme meg for hvilket par jeg likte best.. 


Et par lilla og et par røde. 

Så langt idag har jeg vært flink, jeg har faktisk brukt dem siden jeg hentet dem. 

How to relax.

 • 02.02.2016 kl. 15:16

Ofte da jeg skal gjøre noe, om det er en eksamen, et møte eller noe annet jeg har gruet meg litt til så kjenner jeg at jeg blir anspent i kroppen, jeg blir iskald og jeg får skuldrene oppunder øra. Jeg klarer ikke å tenke positivt, eller jeg klarer kanskje å tenke en positiv tanke og så blir den trykt ned av 3 negative. 

Men jeg har laget meg en strategi, en ganske enkel strategi for å slappe av litt bedre. En strategi som hjelper meg å senke skuldrene og som løsner opp litt slik at jeg ikke skjelver fordi jeg er kald. Det er egentlig veldig enkelt, og det både da du sitter og da du står. 

Det jeg gjør er rett å slett at jeg spenner hele kroppen, jeg strammer til alle musklene mine i 10 sekunder, så slipper jeg samtidig som jeg puster ut. Dersom jeg gjør dette da jeg er alene lukker jeg øynene også, men dersom jeg gjør det da andre er rundt meg gjør jeg det litt mer diskret og det fungerer like fint. Jeg gjentar dette 4-5 ganger og jeg merker så stor forskjell etterpå. Jeg er mer avslappet i kroppen og jeg fryser ikke like mye. 

Så dersom du er som meg og gruer deg før du skal "i ilden" så kan jeg virkelig anbefale å prøve dette!! Og har du tid og mulighet så kommer man også langt på vei ved å se seg selv i speilet og si til seg selv "dette klarer jeg!!!! Jeg er god" skikkelig teit kanskje, men om ikke du tror på deg selv, så er det vanskelig for andre å gjøre det!! Close to perfekt!!

 • 02.02.2016 kl. 09:54

Idag har vært en sånn dag, en sånn god en vet du!

Jeg våknet litt over 08.00, lillegutt sov enda ved siden av meg i senga. Jeg ble liggende å se litt på han, gud han er så vakker! Jeg dro dynen forsiktig av meg og la den foran lillegutt slik at den ble som et stengsel for han. Jeg listet meg ned på badet, jeg tok meg en god og varm dusj, vasket håret og alt.. Så sminket jeg meg og tørket håret. Nå sitter jeg her i stua med macen på fanget, planen er å finne litt frokost. Storm Aleksander sover enda, det er så perfekt. Akkurat i dag som jeg trengte at han skulle sove litt lengre så gjør han det. Vi har nemlig en avtale klokken 12.00, og dersom han er tidlig oppe blir han trøtt før vi skal dra,han må legges, jeg må vekke han etter en liten stund og det liker jeg ikke.. Så ja, dette er så godt som perfekt!! 

Nå må jeg nesten få laget meg denne frokosten, kanskje jeg rekker å spise før han våkner også.. Det er jo lov å håpe!Sparetips!

 • 01.02.2016 kl. 15:17

Har du som meg ei lita jente som er veldig glad i kjoler og stasj?? Dersom Nathalie kunne få bestemme selv hadde hun hatt på seg kjoler hver eneste dag, og jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg synes det er veldig gøy med fine kjoler selv også. Det er ikke snakk om å bruke det i barnehagen altså, der er jeg for at ting skal være praktisk. Men jeg ser ikke noe problem i at hun har på seg en fin kjole her hjemme. Hver dag er en fest.. 

Det finnes mange sider på facebook og også ulike nettbutikker som selger den ene fine kjolen etter den andre, og jeg har selv bestilt kjoler fra disse sidene til bursdager, jul osv. Men egentlig så er det bare dumt.. For vet du hva? Alle disse kjolene kommer fra et sted, og det stedet heter veldig ofte Ebay. Så dersom du setter deg inn i Ebay verden så kan du faktisk spare veldig mye penger, her kan man virkelig gjøre kupp, det er fine kjoler, skjørt og andre klær til rundt 100lappen.  Er det sikkert at du alltid får det du ser på bildet?? Nei, det er det så absolutt ikke.. Det hender seg man blir skuffet, men som oftest så har hvertfall jeg blitt positivt overrasket.. Jeg bestilte faktisk brudepikekjoler til jentene der da vi giftet oss. 

Trenger du bordpynt til dåp, bryllup osv, ja så sjekk ut det på ebay også... Her er det mye penger å spare... Vi bestilte alt av dekorasjoner, bortsett fra blomstene, på ebay til bryllupet vårt, ja til og med mansjettknapper bestilte vi der. Det sparte vi utrolig mye penger på, jeg tror faktisk jeg tør påstå at vi sparte noen tusen. Det eneste man må huske på er å bestille i god tid, for det hender seg jo at leveringstiden er treg, og dersom det ikke svarer til forventningene det du får i posten, så er det greit å ha tid til å ordne noe nytt. 

På ebay finner man jo alt fra klær til interiør. Jeg hadde nok ikke kjøpt elektriske artikler på ebay, men alt er vel innafor. 

Flere som handler på Ebay?? 

Måneden som gikk - Januar

 • 01.02.2016 kl. 09:51Månedens høydepunkt

Det tror jeg må være at jeg kom meg gjennom muntlig eksamen og sto på andre siden med en god karakter som jeg kan være stolt over. 

 

Månedens nedtur

Månedens nedtur ja, hva er det denne gangen.. Jeg tror kanskje det må være at det plutselig ble så glatt og ekkelt ute nå helt i slutten av måneden. Vi hadde jo så fint vinterføre her, og plutselig ble det snudd til et føre som gjør at jeg har mest lyst til å kaste bilnøkkelen i søpla og låse meg inne. Samtidig så synes jeg det er veldig positivt at jeg ikke har hatt noen andre nedturer enn dette denne måneden.. Så da har det vel vært en god måned vil jeg tro!

 

Månedens innlegg

Dette innlegget med oppskrift på spicy chai tea latte fikk jeg inntrykk av at ble likt av dere lesere, så det var veldig gøy synes jeg. Godt er det også!! Men jeg er også veldig glad i innlegget om det å være mamma 

 

Månedens mest besøkte blogg

Den bloggen jeg har besøkt aller mest denne måneden det tror jeg må være bloggen til Helene, den finner du HER.

 

Månedens favorittfoto

Uten tvil, bildet jeg tok da jeg var å trillet en tur på Hamar. 

Månedens serie

Dette er kleint, men jeg tror jeg må si Home And Away!! Jeg er avhengig!!! 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no