A GIRLS HEAVEN!

 • 31.01.2017 kl. 17:49

//Innlegget inneholder annonselinker//

I en "jenteverden" er det tusenvis av produkter som man burde eller ikke burde teste ut. Det flyter over av reklame for det ene og det andre, og er man heldige får man en tester som akkurat er nok til å gjøre at du er usikker og ender opp med å kjøpe bare for å ha prøvd.. Så sitter man der med skuffen full av produkter som går ut på dato fordi man ikke va fornøyd allikevel og ikke klarer å bruke de opp. 

 

Hendene i været som som kjenner seg igjen..

 

GlossyBox er etter min mening et helt genialt konsept. Jeg har prøvd det ganske lenge nå, og jeg blir fremdeles like glad da pakken ligger i postkassen min, altså jeg elsker jo å få pakker i posten.. Jeg åpner den alltid i sakte film for å gjøre spenningen litt lengre, hadde jeg filmet det så hadde det sikkert blitt en flott reklamefilm.. Hver eneste måned så ligger det 5 produkter pent pakket ned i denne lukseriøse boksen. Denne måneden ble jeg litt ekstra glad, for som dere kan se på bildet under her, så fikk vi med en palmolive såpe denne gangen. Denne såpen er en av mine favoritter, den første jeg prøvde fikk jeg faktisk i en GlossyBox og den var med vanilje lukt. Jeg har for tiden en med jordbær i dusjen som jeg har kjøpt på butikken, og denne gangen fikk vi altså med en som lukter helt himmelsk av kokos. Jeg elsker kokos!!!! A GIRLS HEAVEN!

Jeg gleder meg skikkelig til å prøve den rensebørsten, jeg tror jeg må prøve den allerede i kveld faktisk.. Og den øyenskyggen som var med, den lille runde, den tror jeg kan bli utrolig fin som en highlighter også.. Gleder meg til å teste ut!! 

Har du også lyst til å prøve ut GlossyBox, sjekk det ut HER

#glossymoment #glossybox #marblebox #glossybox_norge
 

Byer jeg vil besøke!

 • 31.01.2017 kl. 09:55

Jeg har jo skrevet litt reiselysten tidligere, og den er fremdeles her. På en side synes jeg det er litt skremmende å tenke på å reise nå da vi vet noe om urolighetene som er i verden, men samtidig så nekter jeg å la disse urolighetene ødelegge muligheten jeg har til å skape nye minner og se nye steder. Jeg vil kanskje tro at reiselysten er sterkere enn frykten, og det mener jeg er veldig bra.. For dersom man frykter, så har man tapt.. Dersom man frykter så har det gode tapt, og det er det vel ikke så mange som ønsker.

Jeg har en liste som jeg har lyst til å dele med dere.. Har jeg sagt at jeg elsker lister? Denne gangen er det en liste over byer jeg har lyst til å besøke. Det er klart at det er mange flere enn de som står på listen, men det er begrenset hvor lang liste man kan lage også.. 

 

Byer jeg vil besøke; 

 

London 

Denne byen står på toppen av listen min, rett og slett fordi det er den byen jeg kan krysse av først. Planen er nemlig at vi skal til London i sommer. Herregud som jeg gleder meg!!! 

 

Paris

Jeg ser for meg at dette må være en av de mest romantiske byene i hele verden, og en gang skal jeg ta med meg manne min opp i Eiffeltårnet. 

 

Roma

Dette er en by jeg ville besøkt bare for å se. I likhet med Paris så ser jeg for meg at denne byen er utrolig romantisk. Og den er jo stappfull av historie! 

 

Praha 

For meg virker Praha som en by hvor man får litt av alt. Det er shopping, enten i gamlebyen, som jeg definitivt skulle besøkt, og på de store sentrene som ligger litt utenfor byen. Samtidig er det mye flott arkitektur som man må få meg seg, eller som jeg måtte fått med meg. Jeg liker en god blanding av shopping og opplevelse da jeg er på tur. 

 

Lisboa

En by som kanskje ikke er den første jeg har tenkt på at jeg vil besøke, men etter å ha hørt litt mer om byen så vil jeg absolutt ta meg en tur. Det sies at det er  en av de mest romantiske storbyen i Sør Europa. Noen som sa jeg var opptatt av det romantiske?!?

 

New York

Altså, hvem vil ikke dit? Jeg vil tro dette hadde blitt en tur som man trengte ferie etter å ha tatt. Jeg ser for meg høyt tempo, millioner av inntrykk og mye lyd og mennesker. Allikevel så ville jeg ikke vært foruten opplevelsen. 

 


Bilder lånt fra google.

 


 

 

 

 

Går det an...?

 • 30.01.2017 kl. 06:20

Kvelden i går og denn natten har vært preget av et hode som er fylt med tanker. Tanker om alt og ingenting, om hverdag og ikke hverdag.. Tanker om livet, etter livet og alt mellom.. Ja egentlig alt man kan tenke på føler jeg at jeg har tenkt på i løpet av denne natten. Samtaler har flydd gjennom hodet mitt, konsekvensen av samtalen og konsekvensen av å ikke ta samtalen.. Da man har mye slike tanker før man legger seg, og gjennom natten så påvirker det nattesøvnen veldig, ikke bare våkner jeg flere ganger i løpet av natten, men jeg drømmer også mye mer enn hva jeg pleier. Det igjen betyr at de timen jeg har fått med søvn heller ikke har vært av den gode søvnen. 

Idag er jeg trøtt, jeg er ikke sånn har lyst til å sove mer sliten, men jeg er sliten i hodet.. Jeg kunne tenke meg å bare sette meg ne i et mørkt rom hvor alt var stille og bare være.. Skru av tankene og bare være!! Går det an?? 

Går det an å bare pakke seg inn i bomull glemme alt annet og bare kjenne på den myke følelsen?? 

Går det an å bare dyppe seg selv ned i et varmt bad og glemme alt??

Går det an å bare få kjenne på den følelsen av et lett hode uten tanker??

Går det an å bare være?? Om så for bare ett sekund??Just the way I like to start my morning!

 • 29.01.2017 kl. 13:44

Hei og hopp denne søndagen!!

Idag har vi hatt en sånn god morgen. Hele huset var stille frem til 07.30 og det er ganske fantastisk her hjemme! Jeg fikk til og med lov å ligge å dra meg enda litt lengre, og da klokken var 09.30 så ble jeg vekket med kaffe på sengen av verdens beste mann.. Just the way I like to start my morning! Etter det så har alt gått litt i sakte film, og nå skal vi veldig snart dra på bursdag. Jeg har gått for et antrekk som er litt annerledes enn det jeg vanligvis går for, men jeg  liker det veldig godt.. 

Denne skjorten digger jeg armen på!! Og buksen er jo som å bruke joggebukse.. Perfekt!! 

 

Håper dere har en fin søndag.

Make some memories!! 

 

#antrekk #hverdag #mamma #mote #trend 

En god balanse!

 • 28.01.2017 kl. 20:03

I en hverdag med jobb, barnehage og skole blir det lite tid med familien før det er leggetid på de små. Lite tid samlet, eller kvalitetstid kan man kanskje kalle det. Du kjenner kanskje greia.. Kommer hjem fra jobb 16.00, lage middag, gjøre lekser, spise middag 17.00, så blir klokken plutselig 18.00 og det er kanskje rom for litt barne-tv og kos. Så blir klokken 18.30 og da tenker man kanskje at det er lurt å få i seg enda litt mer mat, bare for å være sikker på at de ikke våkner midt på natta og vil ha mer mat. Sånn er det hvertfall her. Etter det går det slag i slag.. Tannpuss, pysj, nattasang og nattakos. Klokken er kanskje 19.15 og barna er i seng.. Det var den dagen.. Noen ganger er jeg hjemme senere og andre ganger tidligere, men poenget er at det ikke er mange timene sammen som familie etter endt arbeidsdag. 

Så kommer helgen.. Kanskje frister det å ha litt barnefri, kanskje frister det å finne på noe med kjæresten, og herregud!!! Do it... Vi trenger det.. Vi trenger kjæreste-tid, vi trenger venninne-tid og vi trenger den populære "me-time".. Og vi trenger familietid.. Realiteten er allikevel at man i løpet av lørdag og søndag ikke har nok timer til å få plass til alt.. Derfor må man prioritere, eller jeg mener at man må prioritere. 

Jeg kjenner jeg blir irritert på de som på død og liv må ha pass til barna sine hver eneste helg eller annenhver helg fordi de skal ut med venner og jeg kjenner jeg blir irritert på de som aldri unner seg å finne på noe med venner. Det er kanskje teit, og jeg har kanskje ikke noe med hva andre gjør. Men hva med barna da?? Det jeg husker fra min barndom er tiden med mamma, pappa og søsknene mine. Campingturer i helgene, skiturer, aking med hele familien, pappa som prøvde seg på miniski og turene med familieorientering. Det er dette jeg vil at mine barn skal huske også, og som jeg skulle ønske alle barn kunne ha minner om. Ikke at man blir sendt hit og dit for at mamma og pappa skal ut med venner. 

Og jeg mener heller ikke at man alltid må finne på noe, for det er mye kos i det å være hjemme sammen også.. Det å ha tid til de gode samtalene, kose seg sammen på lørdagskvelden.. 

Av og til lurer jeg bare på hvor det ble av den gode balansen?? Bilder lånt fra pinterest. 

 

Kanskje blir jeg hengt nå... Kanskje er dere ikke enige.. Kanskje er inntrykket mitt feil.. Kanskje det ikke er så mange som jeg tror som ikke finner den gode balansen?!? Jeg vet ikke... Kanskje er det noen som tror jeg mener man aldri skal kunne finne på noe med vennene sine, F E I L ! ! ! Igjen B A L A N S E ! ! ! 

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette, jeg ville bare lette litt på trykket... 

 

Stairs

 • 28.01.2017 kl. 15:54

Jeg har blitt så glad i denne tunika/kjolen min. Den har en farge og et mønster som jeg digger og som jeg synes jeg kler ganske godt om det går an å si.. Jeg liker også at den er fin, men ikke for fin til hverdags om du skjønner. Den er også skikkelig behagelig, og med belte i midjen så får den en flatterende form også.  

Idag har jeg kost meg skikkelig med ett par jenter på Hamar. Ei venninne skal gifte seg så vi har vært å sett på brudekjoler og så spiste vi lunsj etterpå.. Skikkelig godt å komme seg litt ut av huset og bare være meg.. Da man er flere samlet som er på mer eller mindre samme sted i livet med, mann og barn og den pakka så er det litt godt å bare kunne snakke om alt fra bryllup til barn og nattesøvn. Og alt dette snakket om bryllup og kjoler og hele pakka gjør jo at jeg får lyst til å gifte meg en gang til.. Men det er kanskje greit å vente mer enn 3 år før man fornyer bryllupsløftene!?! hehe... 


 

Nå er det taco og kos med familien resten av kvelden.. Det er obligatorisk med "hver gang vi møtes" på lørdagskvelden, og jammen så hadde gubben kjøpt godteri til oss også... Perfekt!!! 


 

Ha en fin ettermiddag og kveld!!

When I can wear my boyfriend's t-shirt all day.

 • 27.01.2017 kl. 18:50

Hei og god kveld!!!

Idag har vi kost oss her hjemme, vi har faktisk ikke vært utenfor husets fire vegger i det hele tatt.. Eller jo jeg gikk med søpla før idag da.. men that`s it.. Egentlig veldig godt av og til ungene har lekt så fint sammen. Jeg har fått testet energinivået litt, og har faktisk fått vasket og ordnet litt her hjemme.. Litt pauser innimellom, men jeg kom i mål.. Og nå har jeg lyst på ny baderomsinnredning.. Jupp... Sånn kan det tydeligvis gå da man vasker.. haha!!! Jeg vasket kjøkkenet også.. Og da fikk jeg enda litt mer lyst på nytt kjøkken også.. Det har seg nemlig sånn at da jeg vasker så ser jeg jo naturligvis litt nærmere på alt sammen, og da ser man alle de små skjønnhetsfeilene som irriterer meg grønn.. 

Jaja....

Nå venter en kveld med norske talenter, og kanskje en film etterpå.. Norske talenter begynner jo så tidlig idag, pga håndballen, så da orker vi kanskje å se en film også.. Jeg gidder nemlig ikke se på handball.. Eller noe annen sport egentlig... 

 

Jeg har brukt hele dagen i t-skjorta til mannen, og det er skikkelig digg. Akkurat litt for stor, myk og god.. Så er den egentlig litt kul også... 

Ha en fin kveld!!! 

Mine bloggtips!

 • 27.01.2017 kl. 12:30

Jeg tenkte jeg skulle dele mine bloggtips med dere.. Det har seg jo sånn at det å alltid ha noe å skrive om det er hvertfall for meg en utfordring. Tidligere var det veldig sånn at da jeg hadde tid til å skrive så fikk jeg ikke skrevet noe fordi jeg satt helt fast. Og det ødelegger bloggmotivasjonen, og det har lett for at bloggen blir en haug med; "bla bla.. idag har jeg...". Og det ønsker jeg ikke.. Sååå her kommer det noen tips fra meg til deg!!! 

 

BLOGGTIPS: 

Kommer du på et emne du har lyst til å skrive om, eller kanskje hele innlegget faller ned i hodet ditt. Skriv ned emnet eller innlegget på mobilen din, eller i en bok om du foretrekker det. På den måten får du laget deg din egen liste med ting å blogge om. 

Ta mange bilder da du først tar bilder slik at du har noe du kan bruke senere også.. Dette har ikke jeg fått gjort i det siste rett og slett fordi jeg ikke har tatt så mye bilder, og det gjør det vanskelig å finne bilder til innleggene mine.. 

Bruk store bilder i bloggen din og ha gode avsnitt i teksten. Ikke mer enn det som er naturlig selvfølgelig, men noen er alltid bra, en alt for lang tekst gjør fort at man ikke orker å lese hele.

Ha ett oppsummeringsinnlegg en gang i mnd. Jeg vet noen har det hver uke, men det får ikke jeg til selv. Men det er alltid morsomt å oppsummere måneden, og det er morsomt å lese også. 

Sett pris på leserne dine og svar på kommentarene du får på bloggen din. Det gjør at det er koselig å legge igjen en kommentar og man gjør det ofte igjen.. 

Skriv om det DU er interessert i. Det er det som skaper en god tekst.. Å skrive om noe du egentlig ikke bryr deg om blir aldri bra. Å du... Vær stolt av det du skriver da.. 

writing hand
Licensed from: Yellowj / yayimages.com


 

Håper du likte tipsene mine, og at de kanskje kunne hjelpe deg litt!! Har du kanskje noen andre tips du vil dele?? Da kan du jo enten lage ditt eget bloggtips innlegg, eller så kan du dele de i kommentarfeltet under her.. 

____________________________________________________________________________________________________

 

Jeg vil bare si tuuuuusen takk for alle de fine kommentarene med god bedrings ønsker jeg fikk av dere i går <3 Jeg setter utrolig pris på det.. Jeg orket dessverre ikke å svare på alle sammen i går, men vit at jeg setter veldig pris på det!!! Jeg føler meg bedre idag, fremdeles litt lite energi, men jeg prøver å få i gang kroppen litt, og koser meg hjemme sammen med barna mine idag. Det er planleggingsdag både i barnehagen og på skolen. Så da er de hjemme alle tre. 

Ha en fin dag da dere fine!! Og igjen.. Tusen takk!!! 

 

 

 

 

GAME OVER...

 • 26.01.2017 kl. 10:54

 

Today my forest is dark.

The trees are sad and

alle the butterflies have broken wings.
 

Kort fortalt en ikke så god dag!! Prøvde å stå opp, ga opp, prøvde å dusje, brukte all energien min... Nå ligger jeg på sofaen... Feber i kroppen og svimmel!!! 

GAME OVER!!! 

KJÆRE DEG!!!!

 • 25.01.2017 kl. 19:25 

Unge idag lever i et enormt press.. Man skal være pen, smart, morsom, flink, tøff... Du skal være alt, du skal være perfekt... Men gud forby om du skulle våge å skille deg ut.. Du skal rett og slett være som alle andre.. Men så er det sånn da at man utsettes for påvirkning fra media.. For hva er egentlig normalt idag?? Er det å være sånn man ble født, med skavanker her og der, eller er det å fikse på seg selv slik at man blir lik som alle andre?!? 

Jeg synes du skal være akkurat sånn du føler deg best, om det er på den ene eller andre måten det bryr jeg meg ikke noe om.. Det som er viktig er at DU er fornøyd, og at DU bestemmer selv hvordan DU vil være.. Både på innsiden og utsiden.. 

Kjære deg!!! Du må huske på at skjønnheten kommer innenfra.. Du må huske på at din værste fiende er deg selv.. Slutt å se deg i speilet for å finne feil.. Se heller i speilet og fortell deg selv hva du liker med det du ser.. Kjære deg!!! Jeg skulle ønske at livet var enkelt.. Men så må du også huske at det er i motgang vi vokser.. Vi lærer av det som skjer med oss. Kjære deg!!! Husk at en dag blir du eldre, en dag klarer du å akseptere deg selv... Kjære deg en gang en gang blir det bedre... Du må bare stole på at det faktisk skjer... For en ting er sikkert, og det er at det ikke bare er enkelt... Men det er verdt det!!! 

Kjære deg!!! Jeg vil bare fortelle deg at du er god nok... Akkurat slik som du er... Kjære deg!! Husk å smile!!!! 

This is me...

 • 25.01.2017 kl. 07:03

Jeg liker sånne bli kjent innlegg ekstremt godt, fordi jeg selv synes det er morsomt å lese om andre, men også fordi jeg synes det er litt morsomt å skrive.. Jeg føler på en måte at jeg blir litt bedre kjent med meg selv også, fordi det tvinger meg til å sette ord på de tankene jeg har, og det er noe som jeg egentlig ikke er så veldig god på. Du vet da blir det litt sånn; "Jeg er bare sånn jeg..." Men hva er egentlig sånn da, og hvorfor er jeg sånn liksom?? Ja, men uansett.. Jeg kom over et veldig morsomt innlegg på bloggen til  Janne(xplor)  Det handler om hvem J E G er i ulike settinger. Dersom du skulle ønske å svare på de samme spørsmålene må du selvfølgelig gjøre det, og så må du gjerne legge igjen ett lite hint om at du har svart på de selv slik at jeg kan lese dine svar.  

Here we go!!!!  

Hvem er jeg....

 

Hjemme hos andre: Jeg er hun som ofte kan føle meg litt ukomfortabel til å begynne med. Jeg er ikke god på å føle meg som hjemme som man alltid får beskjed om. Jeg kan kanskje oppfattes som veldig innesluttet fordi jeg kanskje ikke er den som sier mest. Men samtidig kan jeg også være hun som trekker beina opp i sofaen, skravler om alt og ingenting og ler så jeg gråter.. Det kommer liksom litt an på hvem jeg er sammen med, og hvordan dag jeg har. 

 

Ved matbordet: Jeg er hun som spiser alt for fort, og forsyner meg gjerne to og tre ganger. Jeg liker best å spise hjemme, men setter også pris på å få servert mat av andre, men da spiser jeg nok ikke like mye fordi jeg er redd for å bli fort mett slik at jeg ikke klarer å spise opp. Det skjer faktisk ganske ofte, kanskje fordi jeg spiser så fort?!? Jeg er også hun som kan spise grønnsaker rett fra kjelen etter at andre er ferdige, og jeg kan spise saus med skje.. Hjemme vel og merke!!! Eller hos mamma og pappa.. Jeg spiser stort sett det meste, men er skikkelig dårlig på å spise det jeg ikke liker.. Jeg er livredd for sushi, rått kjøtt og så er jeg litt redd for torsk, haha!!! 

 

På nattklubben: Jeg er egentlig ganske sjeldent ute på byen.. Jeg foretrekker egentlig hjemmefester.. Men de gangene jeg har vært ute på byen har jeg vært hun som danser seg svett selv om jeg egentlig ikke kan danse. Jeg er hun som kan le så jeg griner, og jeg kan være hun som blir veldig stille i perioder..Tidligere var jeg også hun med høye heler midt på vinteren.. Men jeg tror ikke jeg er helt der lengre... Ja takk sneakers :P 

 

På stranden: Er jeg hun som ligger i solen, kan lese en stund, men hater å ligge på magen, og jeg klarer ikke holde boken over hodet så lenge, så det blir veldig av og på med lesing.. Jeg liker å bade, men bader bare dersom det er veldig varmt.. Litt fordi jeg lett blir kald, og det hater jeg, men også litt fordi jeg hater å smøre meg med solkrem hele tiden... Uheldigvis er jeg også hun der som blir solbrent av å se ut av vinduet.. haha!! 

 

I klesbutikken: Er jeg hun som er ganske effektiv, og alltid finner noe da jeg ikke skal ha noe, men aldri finner noe da jeg skal ha noe. Jeg går ut av butikken dersom de ansatte der maser på om jeg skal ha hjelp.. Jeg liker nemlig å se på klærne selv, og spør heller om jeg trenger hjelp. Jeg blir veldig lett presset til å kjøpe klærne dersom jeg får for mye hjelp, fordi jeg ikke klarer å si nei, og ender derfor opp med bomkjøp. Altså er kanskje nettshopping mer for meg?!? 

 

På flyplassen: Er jeg hun som på forhånd tenker at jeg skal bruke sååå lang tid gjennom taxfree`n, men alltid ender opp med å løpe gjennom.. Jeg tenker også alltid at jeg skal prøve ut spisestedene der, men ender alltid opp med å kjøpe noe på narvesen fordi jeg er redd for å bli dårlig.. Jeg er alltid tidlig ute, og ender opp med å sitte leeenge på gaten før det er lov å gå på flyet... 

 

Hjemme på en chill dag: Kosedress, tv`n på, dataen på fanget og kaffe i koppen. Jeg har stort sett aldri lyst på mat, jeg er ikke så glad i brød. Men jeg har derimot alltid lyst på noe godt.. typ, kjeks liksom!!! 

 

Om morgenen: Det kommer an på om det er hverdag eller helg. I hverdagen er det rett på badet, ordne seg og kanskje sitte litt med dataen etterpå dersom jeg har tid. Jeg spiser sjeldent frokost og har ofte med meg kaffe i bilen på vei til jobb. I helgene derimot er jeg hun som gjerne kan ligge i senga etter at de andre har stått opp, ikke alltid for å sove mer, men for å trykke på telefonen og våkne sakte.. Jeg står opp, og setter meg i sofaen med en kopp kaffe, kanskje ordner jeg meg litt etterhvert, det kommer an på planene for dagen. Så spiser jeg litt frokost etter en god stund. Ja, jeg tar det rett og slett veldig med ro, og det er disse morgenene jeg liker best... Jeg hater å stresse om morgenen.. Kan jeg ha ro rundt meg foretrekker jeg også dette. Det er kanskje den ene fordelen med hverdag, spesielt de hvor jeg starter grytidlig på jobb.. Da er jeg oppe før alle andre, er rask på badet og har tid til å sitte helt for meg selv før jeg skal dra.. 

 

I et forhold: Er jeg hun som alltid vil bli kost på håret.. Jeg elsker å sitte godt inntil, og bare kose. Jeg er hun som kan være litt kverulant, men med den gode mannen som jeg har så er ikke det noe stress.. Jeg er også hun som setter pris på en kveld alene av og til, men som alltid gleder seg til mannen kommer hjem. Jeg setter pris på den tiden vi har som kjærester etter at barn er i seng, og gjør derfor ikke stort annet enn å kose på kveldene. Jeg er veldig glad i å kunne gå tur sammen, og jeg føler kanskje at det er de stundene hvor man får pratet aller best sammen.. Klissete type som sier jeg elsker deg sikkert 1000 ganger i løpet av en dag... 

 

Så det var altså meg... Hun der litt rare, stille jenta, som bruker litt tid på å bli komfortabel, men som egentlig er ganske morsom bare jeg føler meg trygg!!  

When this is what you see....

 • 24.01.2017 kl. 20:11

Da jeg kom hjem fra jobb idag og synet som møtte meg i det jeg kjørte inn på parkeringen var som på bildet under her....

Ja da kunne jeg ikke annet enn å løpe inn for å hente kamera.. Fy søren for en flott farge det var på himmelen.. Og det som er litt dumt er at det solen som man kunne skimte bak skyene og tåken ikke kom frem på bildet.. Det var rett og slett helt magisk.. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen... Jeg elsker utsikten her vi bor.. De jordene på alle kanter, og nå da trærne er hvite pga frosten.. Det er så utrolig vakkert.  Det er da man nesten tror man liker vinter vet du...  

Her sitter jeg nå og ser ut på mørket, den flotte himmelen er for lengst borte, og det eneste jeg ser ut av vinduet er refleksjonen fra vår egen stue og vårt eget rot.. Jeg skulle ha gjort så mye, men jeg orker rett og slett ikke. Formen er helt på bånn akkurat nå. Jeg er så tett, og hodet er vondt. Fryser gjør jeg, men er varm allikevel... Flotters!!! Og det er altså hvorfor jeg IKKE liker vinteren og kulda... Den utrolig teite forkjølelsen... BLÆ!!! Satser på en tidlig kveld idag, og stigende form i morgen altså... 

Hvis jeg vant 100 millioner...

 • 24.01.2017 kl. 18:06

Ofte tenker jeg på hva som hadde skjedd dersom jeg vant helt sykt mye penger. Hva ville jeg brukt de på? Hvordan ville jeg reagert? Hvordan hadde det påvirket meg som menneske?

Da man plutselig får mye penger så kan man enten forbli jordnær, eller man kan bli alt for høy på seg selv.. Eller kanskje noe midt i mellom. Det er vel ikke til å legge skjul på at man håper man forblir jordnær, eller til nød noe midt i mellom. 

Så hva ville jeg brukt pengene på? 

En ting er sikkert og det er at jeg først og fremst ville hjulpet familien min, gitt de penger til å betale ned huslån osv slik at de er helt økonomisk uavhengig. Og så ville jeg satt av en god sum til barna mine slik at de hadde en trygg fremtid i møte. Vi vet jo noe om hvor vanskelig det kan være å komme ut på boligmarkedet i disse dager, for ikke å snakke om hvor mye det koster å ta førerkortet. 

Etter at jeg hadde hjulpet de nærmeste ville jeg brukt penger på å bygge meg helt nytt hus. Om jeg ville bygget på denne tomten eller om jeg ville kjøpt ny, det aner jeg ikke, men dersom vi skulle kjøpt ny tomt så måtte det vært en tomt med de optimale solforholdene og den perfekte utsikten. Jeg ville brukt tid på å få huset akkurat slik jeg ønsket, jeg vil ha det sånn at vi kan bo der helt til vi blir gamle, så det måtte altså vært praktisk. Jeg ville selvfølgelig også betalt ned billånene våre, og kanskje kjøpt en ny bil også?!? Kanskje ville jeg kjøpt meg en hytte?!? Ikke akkurat nå, men med tiden - Tror jeg!!! Så ville jeg nok brukt litt penger på å reise, jeg ville sett mer av verden.. 

Da alle de egoistiske delene ramset opp så må jeg jo også si at jeg ville gitt litt penger til gode formål. Jeg ville støttet gode formål både i Norge og i utlandet, men akkurat hvilke organisasjoner jeg ville støttet, det vet jeg faktisk ikke helt.. Det krever litt mer undersøking å finne ut av det. Men en ting er sikkert og det er at jeg ville gitt litt penger til Stine Sofie Stiftelsen, de støtter jeg allerede hver måned og ville gjerne støttet de litt mer, og så ville jeg gitt litt til kreftforkning. Dersom man hadde vunnet så mye penger så synes jeg det er fint å kunne hjelpe andre, rett og slett fordi jeg mener at har man mulighet så bør man.. Men jeg mener også at det er helt innafor å sikre sin egen og familiens fremtid først.. Så egoistisk er jeg faktisk.. 

Da dettte er sagt så må jeg også legge til at jeg helt sikkert hadde klart å bruke litt penger på meg selv også, i form av klær osv. Såpass godt kjenner jeg meg selv.. 

Det som da er igjen ville jeg nok enten investert i noe eller bare satt på en høyrente konto.. Og så hadde det vel kommet barna til gode en gang i fremtiden.. 

 money background
Licensed from: Pakhnyushchyy / yayimages.com

 

Hva ville du brukt pengen på dersom du vant så mye?? Hadde du klart å være 100% fornuftig, eller ville du sløset litt du også kanskje?

Studiotrening - Fordeler og ulemper

 • 23.01.2017 kl. 18:47

For noen dager siden la jeg ut et innlegg med hjemmetrening - fordeler og ulemper, og det viser seg at de av dere som klikket dere innom var veldig splittet da det kom til hva dere liker best, og det synes jeg er litt morsomt. Det viser jo bare hvor individuelt trening er og hvor viktig det er at man finner noe som engasjerer akkurat deg!!! Tenk om det hadde vært sånn at man bare kunne trene hjemme.. Eller at man bare kunne løpe, eller bare kunne trene styrke osv. Det hadde jo vært utrolig kjedelig, hva med de da som liker å danse, eller de som liker å variere; ja takk litt av alt liksom.. 

Jeg synes det var så morsomt å lage innlegget med fordeler og ulemper, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det samme med studiotrening. HER kan du lese mitt innlegg om fordeler og ulemper ved hjemmetrening. 

Det jeg ser på som fordeler og ulemper ved studiotrening;

 

Fordeler:

Du befinner deg i et lokale som er laget for trening. Altså muligheten for variert trening er så absolutt til stede, enten om det er egentrening, PT- time eller gruppetimer. 

Du har muligheten til å få veiledning av kyndige instruktører der som du er usikker på noe, eller bare synes det er vanskelig å komme i gang. Mange treningssentre gir deg jo en gratis veiledningstime da du melder deg inn. 

Du kommer deg litt ut, og får et avbrekk fra hverdagen. 

Det kan være lettere og pushe seg selv litt ekstra. 

Det kan være lettere å prøve ut forskjellige typer trening ettersom tilbudet er der. 

Du kan gjøre det sosialt og trene med en venn.

 

Cross Training
Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com

 

Ulemper:

Det koster mer penger enn hjemmetrening. Og det kan være alt for lett å endre opp som støttemedlem. 

Det kan være skummelt å prøve ut nye øvelser da det er andre rundt deg. 

Dersom det er mange folk så får du kanskje ikke trent sånn som du hadde tenkt pga kø ved mølla f.eks. 

Du er avhengig av å få barnevakt (dersom du har barn selvfølgelig), men noen treningssentre har jo faktisk barnepass, men da igjen er du avhengig av barn som liker å være der. 

Jeg føler at jeg må ha freshere treningstøy her enn om jeg trener hjemme. 

 

______________________________________________________________________________

 

Ok.. Nå sitter jeg igjen med en ganske morsom tanke... Det har seg nemlig sånn at jeg gjennom disse innleggene har fått et lite inntrykk av hvordan trening det er jeg liker. For det har nemlig vært sånn at da jeg skrev innlegget om hjemmetrening var det ikke noe problem å finne på negative sider ved treningen. Samtidig var det ikke vanskelig å finne fordeler heller.. Men nå da jeg skrev dette innlegget så synes jeg faktisk det var utrolig vanskelig å finne negative sider ved treningen, og de sidene som var negative er egentlig sider som jeg har godt av å øve meg litt på.. Dette med at det er andre rundt osv. Jeg driver nemlig å øver meg på å gi litt F A E N i hva andre tenker om meg, og det får jeg jo absolutt øvd meg på da jeg er på treningssenter. Jeg liker også allsidigheten på treningssenteret veldig godt.. Så min konklusjon er egentlig at jeg liker trening på treningssenter aller best... Jeg har ikke noe i mot hjemmetrening, men jeg hadde ikke klart meg uten medlemskapet mitt på ESPERN!!(treningssenteret jeg trener på). 

Det eneste som mangler nå er å faktisk komme seg på trening, for jeg kan love dere at 2017 ikke akkurat har begynt å veldig bra på den fronten.. Det har vært så utrolig mye sykdom her hjemme at jeg rett og slett ikke har orket eller hatt mulighet til å trene.. Men det må jeg få endret på, for det overskuddet man får etterhvert, det trenger jeg!!! 

 

#trening #fitness #studio 

Hva vil jeg med bloggen??

 • 23.01.2017 kl. 08:06

Ja, hva er det egentlig jeg ønsker med denne bloggen i tiden fremover?? Hvorfor bruker jeg så mye tid på å skrive på denne bloggen?? Har jeg ett mål eller er det bare tidsfordriv her og nå?? 

Egentlig så er det ganske vanskelige spørsmål, for det å sette seg mål er skummelt, det er skummelt fordi man ikke vet om man klarer å oppnå noe. Derfor er det jo veldig enkelt å bare fraskrive seg hele denne greia som et tidsfordriv. Og på mange måter så er det jo nettopp det  bloggen er. Men samtidig så har jeg et ønske. Jeg ønsker å nå ut til andre. Jeg ønsker å dele mine erfaringer, tanker og følelser. Jeg ønsker å kunne hjelpe andre. Og vi vet noe om at media idag er en av de største kanalene vi har til nettopp dette i dagens samfunn. Som blogger har man stor påvirkningskraft, på både godt og vondt, og det er det viktig at man er klar over. Min blogg er selvfølgelig ikke så stor som topplistebloggene, og jeg når dermed ikke ut til så mange. MEN!!! En ting er viktig og det er at man ikke nødvendigvis trenger å nå ut til å så mange for å påvirke. Det er jo nok at en person leser det som blir skrevet, og har man d skrevet noe som trigger i negativ retning, ja så kan man faktisk ha påvirket ett liv, ødelagt ett liv til og med.. Det er en skremmende tanke.. 

Det jeg ønsker med denne bloggen er at jeg når frem til de som stikker innom på en god måte. At jeg kan gi noen et lite fristed, samtidig ønsker jeg at jeg ved å dele mine tanker og følelser kan få noen til å forstå at det ikke bare er dem. Jeg ønsker at bloggen min skal være inspirerende!! Om det er for 50,100 eller 1000 personer, det bryr jeg meg ikke om, bare jeg kan inspirere noen. Jeg ønsker å kunne skrive om det som jeg interesserer meg for, og det vil gjøre at bloggen blir veldig variert, en blanding av de dypere innleggene, og det litt mer overfladiske som går på klær, sminke osv. Jeg ønsker også at bloggen kan være en slags ventil for meg. Dette har jeg jo snakket om før også. Jeg har et behov for å skrive for å lette på tankene mine, og det vil jeg fortsette med.. 

Men så lurer jeg på da.. Hva er det egentlig DU ønsker å lese om?? Kan ikke dere slenge noen ønsketemaer i kommentarfeltet, så kanskje jeg kan skrive om noe av det..

Ha en fin dag alle sammen!!  

Mandag, ny uke, nye muligheter!! 

 

On the road again...

 • 22.01.2017 kl. 09:01

I skrivende stund sitter vi i bilen, jeg har allerede vært våken i 3 timer. Bunaden er på og vi er klare for barnedåp.

For en gangs skyld er vi ute i god tid, og det kjenner jeg er veldig godt. Det er et stykke å kjøre, så vi har faktisk sitti i bilen i en time allerede, og er vel fremme om en times tid.

Håper dere får en flott søndag <3 Kos dere og lad opp til en ny uke!!

Nothing and everything!!

 • 21.01.2017 kl. 18:15

Hei og hopp denne lørdagskvelden!! 

Nå ligger jeg rett ut på sofaen etter en herlig tacomiddag.. Kommer jeg noen gang til å bli lei?? Tviler!!! Storm Aleksander sitter fremdeles og spiser mais (han er helt vill etter mais) og Nathalie har fått på penskoa og bygger lego! Pensko er nemlig helt nødvendig da man skal bygge lego, skikkelig jente jente jeg har gitt. Dagen idag har vi for det meste brukt her hjemme, vi har fått ryddet litt, og så har vi hatt kaffebesøk av svigers. Vi har til og med fått handlet inn til uka som kommer. Digger de gangene vi får gjort det på lørdag, alt for ofte ender vi dessverre opp med å ukeshandle på mandag, og det finnes jo ikke noe som er mer kjedelig enn det.. Handling etter jobb med trøtte barn... Ja dere skjønner vel greia!!! 


My favorite place in this house!!
 

Veldig snart skal jeg finne frem penklærne til i morgen.. Dere skjønner der at her hjemme pynter vi oss hver eneste søndag... Eller ikke!!! haha.. Vi skal faktisk i barnedåp til tantungen min i morgen, og jeg gleder meg skikkelig.. Og nå kom jeg akkurat på at jeg må lage en kake som vi skal ha med også!! Jaja, vi rekker mye før det er natta.. Eller før "hver gang vi møtes" begynner hvertfall.. Det må jeg nemlig få med meg! 

Vet dere hva jeg har dagdrømt om idag eller? Oppussing, jeg har sååå lyst på nytt gulv, det vi har begynner å bli så stygt pga merker, og jeg har egentlig aldri likt det.. Men da vi skal bytte det så har jeg også lyst til å bytte kjøkkeninnredning, jeg ønsker meg mer benkeplass, og kjøkkenøy!! Og så ønsker jeg meg nytt bad... Og egentlig så vil vi bare bygge en del til på huset slik at vi får mer plass. Det er nemlig sånn nå at jentene våre deler soverom fordi vi ikke har nok soverom til alle, og det synes jeg er skikkelig kjipt.. Og så vil jeg ha større stue, og eget kontor.. Sååå dere skjønner kanskje greia?!? Jeg må bli millionær først.. Og for at jeg skal bli det må jeg vinne i lotto!! Så sjansen er ganske liten med andre ord.. Eller det vil si, vi skal nok få gjort det vi vil, men vi må bare ta tiden til hjelp, og det er jeg egentlig ikke så veldig god på.. Hehe!!! 


I love fresh flowers!!

 

Herregud, dette ble litt av alt!!!

Men dere... Ha en fin kveld da!!!

 

 

10 ting du ikke viste om meg..

 • 20.01.2017 kl. 23:13

På tide å bli enda litt bedre kjent synes jeg!!! Her kommer det 10 ting du (kanskje) ikke viste om meg.. 

 

1. Mer eller mindre alle tankespinninnleggene jeg legger ut på bloggen min skriver jeg på senga før jeg legger meg om kvelden.. Jeg får alltid skrivekick da jeg ligger i mørket og kan ta tankene flyte uten forstyrrelser. 

2. Jeg har hukommelse som en gullfisk (eller hvertfall som noe som glemmer fort). Jeg kan reise meg opp for å gjøre noe, og innen jeg har kommet meg opp så kan jeg ha glemt det jeg skal. Eller om jeg får en god ide til noe jeg kan skrive om så må jeg skrive det ned med en gang, eller så er det glemt. 

3. Jeg har veldig lyst til å finne meg en hobby, strikking, brodering eller noe annet håndarbeid. Og jeg har begynt på mye forskjellig, men jeg eier ikke evnen til å fullføre noe som helst av det.. 

4. Jeg skulle ønske jeg var skikkelig god til å synge, danse eller noe annet. Det har seg nemlig sånn at dersom noen spør meg hva jeg er god på, så har jeg ikke noe svar.. 

5. Jeg blir ekstremt lett påvirket av det jeg ser på bilder osv. Enten om det er et vakkert utseende, klær eller fin sminke. Det betyr at jeg aldri blir fornøyd med meg selv fordi jeg sammenligner meg med alle andre. 

6. Jeg er ekstremt redd for å ringe eller ta telefonen dersom jeg ikke vet hvem det er.. Derfor er det alltid mannen min som må ringe dersom vi f.eks skal bestille time hos veterinæren til hunden vår. Dersom jeg en gang skal ringe så må jeg planlegge hvordan jeg skal begynne samtalen før jeg ringer. 

7. Jeg var ekstremt bekymret da jeg var gravid, spesielt første gangen. Jeg var så redd for at det skulle gå galt, og det var jeg fremdeles etter at babyen ble født.. 

8. Jeg hater at andre skal ta bilder av meg, men jeg elsker å ta bildene selv. Må ha kontroll!!

9. Jeg har alltid lyst på noe nytt, og kunne helt sikkert fint å utviklet store økonomiske problemer dersom jeg ikke hadde evnen til å tenke litt lengre enn nesetippen. (Heldigvis har jeg altså den evnen.) 

10. Jeg blir ekstremt fort rørt. Det kan være en film jeg ser, en reklame på tv eller en bok eller blogg jeg leser. Så lenge jeg ser/hører at noen blir emosjonell så blir jeg det også.. 

 

Nå skal jeg innrømme at jeg lurer litt på hvem du er!!


Hjemmetrening - Fordeler og ulemper.

 • 20.01.2017 kl. 18:09

I det siste har jeg prøvd meg på litt hjemmetrening, og da jeg først kom i gang så liker jeg det egentlig veldig godt, men samtidig så er det noe eget med å komme seg ut i naturen eller på treningssenteret.. Så nå tenkte jeg at jeg skulle dele det jeg ser på som fordeler og ulemper med hjemmetrening med dere;

 

Fordeler: 

Du kan ikke skylle på dørstokkmila, for sannheten er at du ikke trenger å gå over den fordømte dørstokken for å komme i gang.

Det er null behov for fancy treningstøy, du kan trene i undertøyet om du vil.. Altså ingen unnskyldning der heller.

Du trenger ikke bekymre deg for at andre skal se på deg, eller at du skal se rar ut da du prøver nye øvelser, det er da ingen som ser deg allikevel.

Du kan få til trening selv om du er alene hjemme med barna. 

Du kan bruke inspirerende treningsvideoer fra youtube osv. 

Du kan trene akkurat da du har lyst, ingen åpningstider. Krever altså mindre planlegging.

Du sparer penger på å ikke måtte betale medlemsavgift. Alle har råd til å trene hjemme så lenge man ikke trenger så mye utstyr. Man kommer langt med å trene med egen vekt eller fylle brusflasker med vann. 

 

Woman workout
Licensed from: BDS / yayimages.com

 

Ulemper: 

Det kan være vanskeligere å presse seg selv fordi det ikke er noen andre rundt. 

Om du liker å trene med utstyr så kan det bli dyrt og kjøpe inn alt du vil ha.

Det kan være vanskeligere å få til god kondisjonstrening. 

Det kan være lettere å hoppe over/utsette treningen fordi du ikke trenger å planlegge så mye. 

 

I mine øyne er det altså flere fordeler enn ulemper ved denne hjemmetreningen. Jeg trodde derimot at det skulle være enkelt å komme i gang, men det viser seg altså at jeg er veldig god på å utsette på ubestemt tid.. Men nå er jeg hvertfall i gang, og det er veldig godt.. Jeg kommer ikke til å slutte å trene på treningssenter, men jeg synes dette er et godt alternativ i en travel hverdag, og det er veldig godt med litt variasjon.. Kanskje kan jeg prøve ut ulike øvelser hjemme først, og så kan jeg bruke de på treningssenteret da jeg føler meg komfortabel med dem.. Og en ting jeg savner ved hjemmetreningen er at jeg ikke har noen mølle, så jeg får ikke løpt.. 

Hva synes du om hjemmetrening?? 

Hva foretrekker du? Hjemmetrening eller å trene på treningssenter? 

#trening #fitness #hjemmetrening 

 

 

Tidlig oppe!!

 • 20.01.2017 kl. 06:57

Goooood morgen!!!

Da var vi klare for nok en dag her hjemme.. I går kveld ble jeg sittende å se på live streamen fra Vixen blog awards og idag mente Storm Aleksander at det var morgen klokken 04.00, og etter det har vi egentlig ikke sovet noen ting.. Allikevel har vi akkurat kommet oss opp fra senga og nå sitter jeg og koser meg med en kopp kaffe. Det er ikke så veldig lenge til jeg skal dra på jobb, jeg må bare vente til bilen blir litt varm før jeg drar. Jeg hater å sette meg inn i kald bil, da blir jeg alltid helt gjennomfrossen. 

Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til helg nå, jeg elsker fredagskveldene med norske talenter, og så har jeg skikkelig lyst på noe godt.. 

Men uansett.. Nå er jeg klar for en ny dag, og jeg håper du er det samme!!

Ha en flott dag dere fine <3F O O D L O V E R !

 • 19.01.2017 kl. 19:38

Det er ikke nødvendig å bruke masse penger på å spise på restaurant hver dag da man kan lage så mye godt selv.. Denne uken føler jeg virkelig at jeg har vært i mathimmelen.. Vi har laget oss så utrolig mye god mat både til middag og til kvelds, det er jo et absolutt pluss at det er sunt også.. Denne maten kan jeg takke bloggen Fitfocuse for, jeg har nemlig blitt med på fit på 30 dager programmet, det er et trenings- og kostholdsprogram. Altså man får oppskrifter til frokost, lunsj, middag og kvelds samt noen snacks for hele 30 dager. Det gjør det utrolig enkelt å handle inn for uken, og vi får et variert og godt kosthold.. Perfekt!! 

 

Dagens kveldsmat var bare helt himmelsk... Det er en sunn wrap med kesam, stekt spinat, skinke, agurk og paprika!! 
 

F O O D L O V E R ! ! ! 

Forever or never??

 • 19.01.2017 kl. 15:22

I det siste har jeg fått noen forespørsler fra Forever Living selgere, de heter vel ikke det, men dere skjønner hva jeg mener.. Jeg synes det er veldig hyggelig, men samtidig så blir jeg litt småskeptisk, nettopp fordi det er så utrolig mange av dem nå. Jeg er sikker på at om man sitter på bussen så selger hvert 3 menneske forever living produkter. Instagram og facebook er fylt opp med flotte bilder av produkter som liksom skal endre livet ditt. 

Da jeg fikk den første forespørselen så tenkte jeg først; O O O ja... Så gøy!! Dette må jeg sjekke ut!!!

Så tenkte jeg; ååå nei... Dette vil jeg ikke.. Kan jeg egentlig gå god for effekten av disse produktene?

Til slutt så ble jeg enig med meg selv om at jeg måtte undersøke produktene.. Hvorfor er de så populære?? Er det fordi folk er gode på å selge, eller er det fordi de faktisk er gode? Hvorfor vil folk selge produktene? Er det fordi de kan gå god for produktene, eller fordi det er en fin måte å tjene penger på?? 

 Jeg kjenner at jeg fremdeles er skeptisk til hele greia.. Kanskje er det fordi jeg ikke har testet produktene?? Kanskje er det fordi det har blitt så utrolig stort??  Det er jo helt sikkert mange gode produkter, det tviler jeg ikke på.. Men så leser man jo om det ene og det andre, og man vet noe om at aloe vera ikke bare har positiv effekt på kroppen, og er det en sjanse jeg selv ønsker å ta?? 

En ting er sikkert, og det er at dersom man skal selge disse produktene er man nødt om å teste de ut selv. Jeg kunne hvertfall aldri solgt noe som jeg ikke kunne gå god for selv, og det håper jeg ingen andre gjør heller, for det er feil på så mange måter.. Man skal ikke ta sjanser med andre sin helse.. 

Jeg tror nok ikke at jeg kommer til å ta del i denne verden, eller jeg vet det egentlig.. Jeg ville ikke brukt bloggen min til å fremme produkter som jeg ikke vet om har noen virkning for deg, for da alt kommer til alt så er vi alle forskjellige, og hva som fungerer for deg er det bare du som vet.. Den sjansen vil ikke jeg ta.. 

Kanskje kommer jeg til å prøve ut noen av produktene selv, kanskje får jeg noen favoritter, men jeg vil nok aldri begynne å selge de selv.. Da må det hvertfall skje noe veldig stort innenfor den verdenen.. 

Det er ikke noe negativt ment til de som selger altså. Så lenge du selv kan gå god for produktene, og du selger for at kunden skal få det beste produktet for seg selv, og ikke for at du selv skal tjene penger så er det helt topp...  

Er det kanskje noen der ute som har erfaring med produktene, positive eller negative?? 

#foreverliving #produkter #ikkeformeg

 

When your heart stops for one second!!

 • 19.01.2017 kl. 11:07

Av og til kan jeg sitte i sofaen hjemme, kanskje ser jeg litt på tv, eller tar en kopp kaffe. Og så flytter jeg fokuset fra det jeg holder på med, og ut gjennom verandadøren. Og så kjenner man det.. Pusten som stopper litt opp, øynene som blir mer fokusert og til slutt et friskt pust gjennom hele kroppen. Den følelsen da man ser ut og det er så vakkert at man nesten har lyst til å gråte litt. Den følelsen gjør at jeg blir enda litt mer glad i plassen vi bor. Jeg kan tenkte at jeg skulle ønske jeg bodde i byen, at jeg kunne sitte i vinduet og se på livet, men så får jeg disse øyeblikkene og så tenker jeg bare N E I ! ! ! Det er her vi skal bo.. Den roen som er her er bare magisk. De fantastisk fine soloppgangene og solnedgangen som skjer rett utenfor stuevinduet hver eneste kveld!! Og som gir meg like hjertebank hver eneste gang!! 

Det er så fantastisk flott, og jeg elsker den blå tonen som blir på landskapet nå om vinteren. Jeg får lyst til å gå en lang tur, ta med kamera og knipe bilder i det uendelige!! 

Egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne leve av å ta bilder, ha ordentlig utstyr og reise rundt i landet og ta bilder av naturen.. Det hadde vært perfekt!! 


 

Jeg er allerede på min 3 kopp kaffe idag, vi har tatt det helt med ro, Storm Aleksander er fremdeles ikke helt bra, men mye bedre enn i går, så i morgen er det barnehage og jobb igjen!!

Nå skal jeg finne meg en ny kopp kaffe og så skal jeg jammen kose meg med kjeksen som jeg laget i går kveld.. Kjeks uten sukker, mel eller melk!! Godt med god samvittighet!! 

Ha en fin dag dere fine mennesker der ute!!

#foto #hverdag #natur #vakkert 

Jeg vil ut å reise!

 • 18.01.2017 kl. 13:23

Å få oppleve mer av mitt eget land og andre land er noe jeg virkelig har lyst til.. Jeg har lyst til å se mer, oppleve mer og skape nye minner.. Jeg har lyst til å se flere store byer og få oppleve hva de har å by på. Jeg har også lyst til å se de mindre stedene, de romantiske små byene som ikke bærer preg av turisme.. Jeg vil se hva verden har å by på, og jeg har lyst til å se hva mitt eget land har å by på.. For en ting er sikkert og det er at verden består av så mange flotte steder, og det ville vært veldig synd om man bare måtte holde seg til akkurat det stedet man bor. 

Jeg har lyst til å se mer av Norge og hva dette landet har å by på, jeg har lys til å se byene, og ikke minst den flotte naturen som vi er så heldige å ha her, fjellene, kysten, skogene, ja alt sammen.. Jeg har lyst til å pakke sekken med telt, mat for flere dager og så lite skift som mulig slik at jeg kan gå flotte turer i fjellet. Jeg vil pakke kofferten og ta inn på hotell, jeg vil se hva byen har å by på, jeg vil se stedene, spise maten og kjøpe suvenirer. 

Jeg er misunnelig på de som tar seg et friår for å jobbe slik at de kan tjene penger og reise rundt i flere måneder, jeg kunne også ha gjort det da jeg var yngre, men det hadde jeg nok ikke turt.. Men man har allikevel muligheten til å se ulike steder.. 

Nå om dagen kjenner jeg veldig på reiselysten igjen, den pleier alltid å nærme seg da vi begynner ett nytt år og våren er rett rundt hjørnet.. Nå vil jeg spare penger til å kunne ta meg en langhelg sammen med min kjære ett eller annet sted i Norge, men jeg vet ikke helt hvor jeg vil.. Er det noen som har noen forslag kanskje?? Bilde fra google.

 

 

#reise #oppleve #norge 

 

Mammalivet: syke barn!

 • 18.01.2017 kl. 08:34

Ja så var det på`n igjen.. Dette året har absolutt ikke startet på en god måte.. Jeg er så lei av sykdom nå, og føler vel egentlig at vi til sammen har vært mer syke enn friske.. Jeg tror faktisk aldri jeg har opplevd noe sånn som dette her.. Den ene avløser den andre med sykdom, både store og små, og det er utrolig slitsomt. For ikke å snakke om samvittigheten.. Den følelsen av å skulle være flere steder samtidig, hjemme med sykt barn og på jobb.. Det evige spørsmålet om hvem som skal være hjemme denne gangen osv.. 

Jeg kjenner at jeg er veldig glad for at vi er to om det hvertfall.. Tanken slo meg faktisk i går, hvordan får man det til å gå rundt da man er alene, har jobb og har barn som blir syke igjen og igjen?? Jeg er mektig imponert over de som klarer det, og jeg er som sagt utrolig glad for at jeg har en jeg kan dele alt med.. Både sykdomsdager og alle gledene..  

Det er denne lille gutten som får gjennomgå mest, han har virkelig sitt første år i barnehagen for å si det sånn, han plukker jo med seg all smitten som er å få kjennes det ut som. Er han ikke tett og slimete i halsen så er det feber eller omgangssyken.. 

Det er feberen som regjerer igjen her nå, han var jo borte fra barnehagen sist uke med det samme, men da det i følge legen bare er et virus så får man ikke gjort noe annet enn å vente på at det skal gå over..

Krysser fingrene for at han blir fort frisk!!

 

Proteinbrød til kvelds!

 • 17.01.2017 kl. 20:12

Sett bort i fra at jeg skulle brukt en form som var litt mindre så ble dette brødet perfekt!! Herregud så godt, og du... Det er sykt enkelt å lage... Du kjører bar 500g cottage cheese, 3 egg, 1 ts salt og 1 ts bakepulver i en blender og så rører du inn 500 gram lettkokt havregryn. Litt tungt å blande sammen synes jeg det var, men det er sikkert fordi jeg ikke eier muskler i armene.. men uansett!! Ha det i en smurt form, anbefaler litt mindre enn vanlig brødform, eller lag en og en halv porsjon. Steikes på 180 grader i 45 min, og la det stå med døra på gløtt på restvarmen i 10 min. 

Resultatet er et saftig og sunt brød som smaker himmelsk.. Jeg vet mange er litt "redde" for cottage cheese, og jeg er en av dem, men da den blir kjørt i mikseren så blir den jo helt smooth, og da er det ikke så skummelt lengre.. 

Jeg valgte å ha på skinke og ost, men du kan jo ha på hva du vil egentlig.. Kremost og tomat er sikkert også utrolig godt.. Eller avokado!! N A M ! 
 

Jeg anbefaler dere virkelig å prøve ut dette, et sunt alternativ til brød.. Mat trenger ikke smake papp for å være sunt!!! 

#kosthold #mat #matglede #sunnmat #proteinbrød 

 

En god ettermiddag!

 • 17.01.2017 kl. 17:27

Hei på dere!!

Her er det en veldig rolig ettermiddag, og det kjenner jeg er helt greit!! Det at både store og små kan få ta det helt med ro etter en dag på jobb og i barnehagen tror jeg alle har godt av. Det å ikke ha noe man må gjøre, null stress.. Det skaper en mye bedre stemning her hjemme, ikke noe mas om tiden, ikke noe mas om noe som helst egentlig. Barna er trøtte etter en lang dag i barnehagen, og jeg er trøtt og da er det godt å faktisk kunne ta seg en kopp kaffe i sofaen. Nathalie satte seg rett ved bordet da vi kom hjem. Hun ville perle. Storm Aleksander fant småbilene sine og kjørte de rundt, han elsker småbiler.. Det har ikke vært noen sure miner, krangling eller barn som protesterer. Vi har til og med hoppet glatt over middagen idag, det er det ikke ofte vi gjør, men idag var en sånn dag. Nystekte rundtstykker med smør og ost holdt lenge idag, barna er fornøyde og mette, og det er jeg også.. 

Nå er planen å ta det med ro en liten stund til, så tenkte jeg å lage proteinbrød, gleder meg til å teste ut det.. Kanskje jeg til og med klarer å få til litt hjemmetrening etter at barna er i seng i kveld.. Det hadde vært godt!!  

Håper dere alle har hatt en flott dag!!!

Et høyt og klart rop til deg som har barn hjemme!!

 • 16.01.2017 kl. 19:25

Har du høye møbler på barnerommet?? Enten om det er skap, kommode eller noe annet!!!! Da har jeg noe jeg må be dere om!!! Jeg opplevde nemlig noe jeg aldri hadde trodd ville skje her hjemme idag.. Noe som virkelig skremte meg!!

Vi holdt på med middagen nede på kjøkkenet. Nathalie og Storm Aleksander ville leke oppe på rommet sitt etter barnehagen, Nathalie spurte veldig pent om lillebror fikk være med opp, og det kunne han selvfølgelig. Vi har jo trappegrind oppe, så jeg trenger ikke være redd for at han skulle gå i trappa, og de skulle jo bare leke på rommet.. Hva kunne være farlig med det?

Vi hørte at de lo og koste seg.. lenge... Jeg liker den lyden av søsken som har det gøy sammen.. Den lyden som bare er latter og ingen uenigheter.. Det varmer mammahjertet. Men den koselige lyden skulle snart bli avløst av en lyd som ikke var like hyggelig, en lyd som fester seg i ryggmargen. Først var det noe skramling og et høyt dunk.. Etterfulgt av en gråt som skjærte gjennom både taket og lyden av matlagingen.. Gråten eskalerte fort og det er da man vet at det virkelig har skjedd noe.. Som forelder vet man at ulik gråt har ulik alvorlighetsgrad og vi kan tilpasse reaksjonen vår etter denne gråten.. Denne gråten var den typen gråt som får deg til å kaste fra deg det du har i hendene og så godt som fly opp trappa.. 

Der hadde altså kleskommoden på rommet til Storm Aleksander veltet oppå Nathalie.. Hun hadde trampet oppå den nederste skuffen for å se på toppen, og det gikk altså ikke bra.. Heldigvis slapp hun unna med skrubbsår og en klemt arm, men det kunne gått ille... 

Så kjære deg, mamma eller pappa der hjemme!!! Fest møblene på rommet til barna dine... Fest heller en for mye enn en for lite!!! 

Vi har brukt ettermiddagen på å feste møblene!!!


 

Det som er så ille er at jeg faktisk så en film om dette på nettet for bare en uke siden, og jeg tenkte at dette skjer jo ikke hos oss.. Så feil kan man altså ta!!!!  

 

Middagstips - Sunt, raskt og enkelt!!

 • 16.01.2017 kl. 18:03

Sunn mat behøver ikke ta lang tid, eller være dyrt.. 

Det er veldig enkelt og slenge en frossen pizza i ovnen dersom man har dårlig tid, eller kommer litt ekstra seint hjem fra jobb en dag. Min mening er at det er en helt ok løsning av og til, men det er ikke noe jeg ville gjort for ofte. Det er faktisk ikke så mye som skal til for å få laget et sunnere alternativ, og det lar seg også godt gjøre selv med trøtte barn som henger i beina.. 

Vi har selv gått for denne løsningen idag, og det er enkelt og greit; grønnsaker og laks som steikes sammen i ovnen. Vi koker også fullkornsris til, og serverer hele greia med en klatt rømme, fisken har jeg krydret med sitronpepper, men man kan jo krydre etter eget ønske. Dersom man ønsker en litt mer spicy vri kan man jo ha til chillisaus til. Og er man ikke glad i ris er det like enkelt med pasta. 

Vi gikk for den veldig veldig lette varianten idag, den varianten som jeg mener det ikke er noe problem å få til uansett, vi brukte nemlig fryste grønnsaker. Det hadde helt sikkert blitt bedre med ferske grønnsaker, og de kan man jo også med litt planlegging gjøre klart dagen før. Men dette er en helt ok erstatter, og det er jo fremdeles sunt. 

Middagen klar for ca 30 min!!  

Ett lite middagstips fra meg til deg!!! Enten om du er en sliten mamma eller pappa, er i tidsklemma mellom jobb og trening eller om du bare ønsker en enkel variant, kanskje er du alene og da er jo dette kanskje en fin middag for deg ettersom den er enkel å tilpasse etter antall personer. 

E N J O Y !

 

Photos of the day!!

 • 15.01.2017 kl. 16:26

Det ble en tur ut idag, og det var skikkelig godt med litt frisk luft. Storm Aleksander var nok ikke helt enig, for han var sur fra vi kom frem til vi var hjemme igjen..  S M Å B A R N I D Y L L ! ! 

Men vi fikk allikevel brukt litt tid ute, og litt bilder ble det, og det var jo det jeg ville idag.. Tanken var å dele ett par med dere, men så klarte jeg ikke å velge ut ett par, så da ble det en hel haug istedenfor.. Nathalie ville ikke bli tatt så mye bilder av, og det er selvfølgelig helt greit, derfor ble det mest på avstand bilder av henne.. 


 

Hamar er sååå fint!! Jeg er egentlig mest glad i byen om våren og sommeren, men jammen er det litt fint på vinteren også!! Ikke så mye snø, men det er helt greit.. 

Ha en fin kveld dere fine!!

Easy like sunday morning!!

 • 15.01.2017 kl. 10:25

Goood morgen dere fine!!

For en utrolig flott dag det er idag... Det er klar blå himmel, solen kikker allerede frem og jeg kjenner at humøret er på topp.. Jeg startet dagen med en kopp kaffe i senga, og for meg er det den beste måten å starte dagen på. Jeg elsker å kunne ta det litt rolig om morgenen, la kroppen komme litt i gang før jeg hiver meg opp..  

Egentlig har vi ingen planer idag, men jeg har skikkelig lyst til å ta med meg kamera inn til Hamar for å knipse litt bilder, så jeg håper å få med mann og barn inn dit. Men før den tid trenger veslegutt å sove litt først, så jeg er egentlig klar for at han skal sove nå jeg slik at vi kan komme i gang med dagen, hehe..


 

Håper alle dere andre har en like flott morgen som meg!!!My wishlist!

 • 14.01.2017 kl. 20:08

Det går mot vår, og det kan man tydelig se i butikkene, det kommer nye klær hele tiden, og det kan man like.. Eller ikke like alt ettersom.. Jeg har klikket meg litt rundt for å se hva som finnes, og på nelly.com fant jeg flere ting som jeg kunne tenke meg.. Og her kommer noen av dem.. Du ser jo tydelig hvilken fargetone jeg har hengt meg opp i om dagen.. Kanskje ikke den sprekeste fargen, men kult allikevel..

//Annonselinker//

Suede dress HER // Kjolegenser HER  // Suede skirt HER  // Thigh high boots HER   
 

Hva synes du?? Noe du likte?? 

Blond and lillac!!

 • 14.01.2017 kl. 17:44

Hei på dere!!

Håper dere har hatt en flott dag så langt.. Her har det egentlig gått i ett siden vi sto opp... Jeg hadde frisørtime klokken 10.30 og det tok jo sin tid, men gud så deilig det er.. Jeg elsker å ha den tiden for meg selv, bli skjemt bort litt og ikke minst å føle meg fresh etterpå.. Jeg er så glad i den følelsen av 100% rent hår, og jeg føler meg aldri så fin på håret som etter et besøk hos frisøren. 

Denne gangen ante jeg virkelig ikke hvordan jeg ville ha håret mitt, det eneste jeg viste var at jeg ville holde det lyst. Og lyst ble det, men for å gjøre det litt mer spennende ble det noen lilla striper.. Jeg synes det er så fint med litt farge i håret!!! Kan ikke skjønne at jeg synes det var så skummelt da jeg skulle gjøre det første gangen.. 

 

Etter frisørbesøket ble det en liten handlerunde for å kjøpe inn litt middag og annet småplukk. 

Nå kjenner jeg at jeg er skikkelig sliten.. Jeg kan ikke skjønne at kroppen min skal bruke så lang tid på å komme seg ordentlig etter omgangssyken.. Jeg blir kvalm da jeg spiser, og kvalm om jeg ikke spiser.. Skikkelig underskudd på næring med andre ord.. 

Nå er det avslapping resten av kvelden, gleder meg til "Hver gang vi møtes" på tv 2 i kveld, det programmet tror jeg aldri at jeg blir lei, uansett hvor mange sesonger det er.. 

 

Hva skjuler seg i lyset?

 • 13.01.2017 kl. 17:46

  

Dette bildet gir meg en "engelfølelse" det er noe med lyset i solnedgangen som jeg synes er så utrolig vakkert og rent.. Rett før lyset forsvinner ned bak landskapet så kan jeg på en måte se for meg at det står en engel og tar i mot alt lyset. Men hva inneholder lyset?? Er det bare lyset fra solen eller kan man tenke seg at det er noe mer åndelig over det??? Jeg velger å tro at det er noe mer åndelig, men hva du tror, det må være opp til deg!!

#foto #tankespinn #solnedgang

 

Tips: Hvordan få et sunt og flott hår!

 • 13.01.2017 kl. 15:05

Hvem er det ikke som ønsker sunt og fint hår?? Uansett om man har langt eller kort hår krever det litt jobb for at det skal holde seg fint. Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine tips med dere.. Jeg har gjort dette før også, men det dukker jo alltid opp noen nye tips og triks.
 

 • Ikke børst håret ditt da det er vått, det skader håret mye mer enn om du venter til det har tørket. Og da du skal børste håret ditt så skal du alltid begynne nederst i håret, altså i spissene, og så jobbe deg oppover. Da du har børstet gjennom alt håret på denne måten og alle knuter er ute kan du børste fra toppen og ned. Mindre sjans for at håret knekker!

 • Da du skal tørke håret ditt så ikke gni håret med håndleet, men klem forsiktig fuktigheten ut av håret ditt. Igjen så slipper du at håret knekker. 

 • Plei håret godt, jeg bytter på å bruke en proteinkur og en fuktighetskur. I tillegg så bruker jeg alltid hårolje og varmebeskyttende krem etter at jeg har vasket håret.. 

 • Så er det jo sånn da at håret blir påvirket av det vi har i oss, om man passer på å få i seg nok protein, så får man også sunnere hår. 

 

 

Helt til slutt vil jeg dele et veldig morsomt triks med dere som jeg leste på ghd bloggen; Du finner hele innlegget HER I dette innlegget er det også et bilde av hvordan man gjør det om dere ikke skjønner det ut i fra forklaringen.. 

Har du noen gang hatt lyst til å klippe håret ditt, men ikke turt. Kanskje er du redd for om du kommer til å kle det eller ikke?? Vel her kommer tipset.. 

Ta en linjal og en lang penn

- hold linjalen i en vannrett linje fra undersiden av øret ditt

-hold blyanten vannrett på undersiden av haken din. Den skal komme helt bort til linjalen.

- Merk deg så hvor blyanten treffer linjalen, for om tallet er lavere enn 5,7 så er sjansen veldig stor for at du kler en bob, men dersom tallet er høyere bør du heller velge en lang frisyre.. 

Hvorfor klikker jeg meg inn på DIN blogg?

 • 12.01.2017 kl. 18:02

Hvor mye av andre blogger jeg leser har gått veldig opp og ned, men nå er det på en topp igjen, og jeg liker det.. Både bloggmotivasjon og blogglesing er egentlig på en topp igjen, og det er så digg.. 

Det er kanskje noen der ute som lurer på hva som gjør at folk klikker seg inn på bloggen din, og jeg tenkte jeg skulle dele med dere hva som gjør at J E G klikker meg inn på akkurat D I N blogg!!! Og hva som gjør at jeg klikker meg inn igjen senere... For det er jo det det står og henger på.. Folk klikker seg inn på bloggen, men kommer de tilbake?? 

Hva gjør at J E G klikker meg inn på D I N blogg:

 • Kommentarer på min blogg som viser at du faktisk har lest innlegget jeg har skrevet.. Er kommentaren din bare en kommentar for at jeg skal klikke meg inn hos deg, så gjør jeg det ikke.
 • Gode overskrifter, men ærlige overskrifter.. Overskrifter som er laget bare for å få klikk, men som ikke henger sammen med resten av innlegget gidder jeg ikke.
 • Fine bilder i eventuell promotering av innlegg. (på blogg.no, facebook, instagram osv.)
 • Fine kommentarer på andre sine blogger, det viser meg at du er en aktiv blogger, og det liker jeg.

 


 

Hva får meg til klikke meg inn igjen på din blogg:

 

 • Gode bilder på bloggen.
 • En god tekst som er lettlest, men også dypere tekster innimellom. For meg er blogg et fristed, og det er ikke alltid at jeg orker å lese lange tunge innlegg, men av og til er det fint..
 • Fint og lyst design.
 • Profesjonell look.
 • Fresh header.
 • God variasjon på tema for bloggen, etter ett gjennomført tema; sminke, mote, interiør, mat osv.

  

Hva er verre enn å være lenge borte fra barna??

 • 12.01.2017 kl. 13:48

Jeg har aldri vært spesielt glad i å være lenge borte fra barna mine, jeg vil helst ikke sende de på overnattingsbesøk og jeg er hun der som gruer seg til at permisjonen skal bli ferdig da det bare er halve tiden som har gått.. Hønemor vil kanskje noen si, men jeg er egentlig ikke det heller. Det er bare det at jeg setter pris på den tiden jeg har med barna for jeg vet at de alt for fort blir store og klare for å spre vingene sine.. 

Allikevel har jeg nå de siste dagene kjent på en følelse som er verre enn å være borte fra dem over lengre tid.. Verre enn det savnet jeg hadde da vi var på bryllupsreise for noen år siden.. Å det er å være så nære dem at jeg kan høre de le, gråte, snakke og tulle uten at jeg kan være der.. Det å høre de spørre etter mamma, men at jeg ikke kan komme bort.. Det er en helt utrolig vond følelse.. Og jeg gleder meg skikkelig til å bli frisk sånn at jeg kan være sammen med dem igjen.. 

Jeg vet jo det at jeg har stengt meg inne her for en grunn, jeg vil jo ikke at de skal bli syke, det er jo fordi jeg ikke unner dem å bli syke. Storm Aleksander har jo allerede feber, og han trenger ikke omgangssyken oppå den.. Allikevel så frister det veldig å bare gi de en klem, men da er det kanskje gjort, for dette er jo så smittsomt som bare det...  

Hater å være syk..

Hater å ikke kunne være med barna mine..

Netflix, ritz, eplejuice...

 • 11.01.2017 kl. 12:37

doven cola og bøtta ved siden av senga... 

Der har dere meg.. I går kveld ble jeg plutselig så utrolig uvell, kvalm, men ikke bare kvalm liksom, urolig i kroppen, sliten og jeg ville bare legge meg.. Håpe på at det ble borte.. Jeg la meg.. Så sto jeg opp igjen, og der ble jeg... Omgangssyken herjer jo om dagen, og nå var det altså min tur.. Det værste av det værste.. Jeg vil heller ha influensa egentlig enn denna spysjuka... Jeg hater det... 

Idag ligger jeg rett ut i senga. Jeg er helt tom, kroppen er tørst og sulten, men det er ikke mye jeg får i meg.. Jeg har tatt igjen litt av den søvnen jeg mistet i natt, men det er ikke bare gøy å sove heller.. Så jeg fant macen min, klikket meg inn på netflix og fant e ny serie jeg kunne se på.. En netflix original.. The OA heter den. Jeg har sett to episoder nå, og  jeg er allerede avhengig.. Så utrolig bra, jeg håper bare at det er mange episoder slik at jeg har noe å gjøre til jeg blir frisk igjen.. Det har jeg nemlig ikke sjekket i redsel for at det bare er 5 episoder eller noe.. hehe..Flere som er dårlige der ute kanskje?? Flere som ikke vil smitte de andre hjemme og derfor har stengt seg inne?? Da kan jeg anbefale denne serien.. Selv om jeg selvfølgelig håper dere andre holder dere friske da... 

A D D I C T E D ! ! !

A splash of color this spring!!

 • 10.01.2017 kl. 19:06

Våren er rett rundt hjørnet, eller nesten hvertfall.. Tiden går jo så fort at før vi aner ordet av det så er det vår i luften, og vårens nyheter har jo faktisk allerede kommet i butikkene.. For en stund siden fikk jeg et nyhetsbrev fra Only på mail, og i det nyhetsbrevet var det en jakke som jeg forelsket meg helt i.. Jeg elsker fargen, snittet og egentlig alt med den!!!  Om det er en ting jeg virkelig ønsker meg til våren så er det denne... Og de utrolig kule skoene som jeg har lagt til i kollasjen, de er også fra Only.  

Hva synes du om antrekket?? 

Likte du jakken??

 

#antrekk #want #spring #color #only  #inspirasjon #inspo

Plutselig går det galt..

 • 10.01.2017 kl. 16:09

Det er tidlig om morgenen, jeg skal på jobb.. Det er et stykke å kjøre. Det pleier å gå veldig greit, veien er litt kjedelig, men jeg er vant med å kjøre denne strekningen og det går ganske fort egentlig.. Man kommer seg på jobb og dagen går sin gang... Det er hverdag.. 

Men så av og til... Jeg setter meg bak rattet og begynner å kjøre.. Det kjennes helt normalt til å begynne med. Det blir godt og varmt i bilen etter en stund også, jeg liker det.. Jeg pleier å ha varmen på fult, og det samme med setevarmen. Så kjenner jeg det... Det blir plutselig litt for behagelig å sitte der i den gode varme bilen, øynene blir tunge og jeg må sette meg opp litt ekstra.. Det hjelper en liten stund, så blir øynene tunge igjen.. Blunkingen tar plutselig mye lengre tid, det er vanskelig å få opp øynene igjen..Jeg må skru ned varmen litt, kanskje det hjelper! Samtidig skrur jeg opp lyden på radioen, kanskje synger jeg litt med også, bare for å få tankene over på noe annet.. Det hjelper en liten stund, men så kjenner jeg det igjen.. Øynene blir tunge, jeg må sette meg slik at jeg er litt bøyd fremover.. Jeg må konsentrere meg..

Jeg registrerer hvor jeg er på veien, hvor langt det er igjen før jeg er fremme.. Snart på jobb, dette går fint!! 

Og det gikk fint, det pleier stort sett å gå fint, men spørsmålet er vel heller hvor ansvarlig det er.. Veien jeg kjører til jobb har høy fartsgrense, det betyr at man forflytter seg mange meter på veldig kort tid.. Før man aner ordet av det så kan blunkingen ta akkurat ett sekund for lang tid.. 

Hva skjer da?? Jeg må jo på jobb, men hvor langt skal man tøye strikken før man velger å stoppe... Ikke bare for meg selv, men for alle andre på veien også..  

Til deg og til meg selv.. Ta 5 min på rasteplassen eller et annet sted det går an å stoppe.. Hva er vel 5 min å gi for resten av livet?? 

 

New in - Bukser!!

 • 09.01.2017 kl. 18:00

Jeans som er blå, svarte grå eller ja hva som helst (heter det egentlig jeans selv om den ikke er blå?? uansett, dere skjønner vel hva jeg mener..) det er buksene jeg har sverget til så lenge jeg kan huske.. Det er egentlig bare fordi det er de buksene jeg har følt meg mest komfortabel i. I det siste så har jeg fått øynene mer opp for andre typer bukser, og idag fikk jeg en i posten.. Å bestille bukser i posten er jo et prosjekt uten like, men denne gangen gikk det faktisk bra.. Denne buksen er fra Only og jeg digger den... Den er sååå fin, og har et litt sånn dressbukseaktig stoff som gjør at den kan brukes til fint.. Den er allikevel så myk og god at den kan brukes som en joggebukse.. Perfekt med andre ord.. Jeg gleder meg til å sette sammen antrekk med denne buksen.. 

 

En ting jeg likte litt ekstra godt med denne buksen er at den finnes med flere beinlengder, altså man velger om man skal ha XS,S,M eller L og om den skal være 32, 34 osv i beina.. Det gjør jo at det er lettere å få en bukse som passer perfekt.. 

I samme pakke som buksen min fikk jeg også en kjole, men den kan jeg vise dere senere.. Nå gleder jeg meg hvertfall skikkelig til sommeren slik at jeg kan bruke den... Jeg sier bare; den ryggen!!!!  

s m o o t h i e ! ! ! ! !

 • 08.01.2017 kl. 19:35

"Take a smoothie and feel fresh!!!" 

Når man egentlig ikke har lyst på noen ting, men vet man bør få i seg noe, så vet jeg ikke noe som er bedre enn en frisk og god smoothie... N A M ! ! !

Dagen idag har egentlig vært litt tung, jeg er dødssliten, og kunne egentlig fint ha lagt meg nå og sovet til i morgen, men så har jeg jo egentlig ikke lyst til det heller.. Men en ting er sikkert, og det er at jeg ikke er laget for å være lenge oppe om natten.. Jeg trenger søvnen min, definitivt!!!! 

Nå sitter jeg i sofaen med denne smoothien min, jeg prøver å finne noe å se på tv.. Tenker vi ender opp med å se farmen kjendis da klokken blir 20.00. 

 

What does the tree symbolize?

 • 08.01.2017 kl. 14:24

Frisk luft var absolutt nødvendig idag.. Det ble veldig seint i går, men vi hadde det så gøy.. Vi spilte tidenes morsomste spill for de med litt sprø humor.. Politisk ukorrekte heter det.. Om du har crazy humor og ikke lar deg pirke på nesa, så anbefaler jeg det virkelig.. Om du er over 18 år... (hehe)..

Søstern min, mannen hennes og broren min sov over her i natt ettersom de har lang vei hjem, etter at de dro hjem i 12 tiden tok jeg og Ole-Anders og pakket oss inn i uteklær og tok en tur ut for å lufte oss litt. Det var så godt at du aner ikke.. Vi endte opp med å gå over et frossent jorde rett utenfor her slik at vi fikk gå en liten runde. Det var så glatt, men vi klarte heldigvis å holde oss på beina.. 

Det er skikkelig tåkete idag, så det var ikke veldig mye sikt, men jeg fikk tatt noen bilder som jeg synes ble litt kule.. 

Det er liksom noe med det ensomme treet ute på jordet.. Det kan symbolisere så mye.. Styrke.. Ensomhet.. Skjønnhet.. Annerledeshet.. Og sikkert mye mer også...  

Nå har Ole-Anders reist for å hente barna, blir godt å få dem hjem igjen.. Resten av søndagen skal nytes her hjemme. Må lade opp til en ny uke med jobb.. 

#foto #natur #utpåtur  #hverdag

 

Ikke den.... Ikke den... ikke den heller, men greit da!!!!

 • 07.01.2017 kl. 16:38

Dette her er ganske fantastisk.. Det er en time igjen til folk kommer, maten er klar for ovnen, jeg er ferdig ordnet og bordet er dekket. Som om ikke det er nok rakk vi å ta bilder, og her sitter jeg nå.. 

Det skjer jo aldri at jeg er ute i så god tid!!

I går var vi en tur på senteret like ved her vi bor, og måtte jeg kikke litt i butikkene for å se om jeg fant noe å ha på meg.. Dere vet hele den greia med fult klesskap, men ingenting å ha på seg.. Men saken var den at jeg ikke fant noe i butikken som jeg likte heller.. Enda jeg var innom alle butikkene jeg egentlig liker.. Det var kanskje fordi jeg egentlig ikke viste hva jeg var på utkikk etter.. Uansett.. Da jeg skulle finne meg noe å ha på idag så hadde jeg mest lyst til å gråte.. Jeg prøvde topp etter topp, og skjørt etter skjørt, men ingenting ble helt som jeg ville.. Igjen jeg ante jo ikke hva jeg ville ha på meg.. Etterhvert ga jeg opp og endte bare opp med noe. Jeg hater da det er sånn... Jeg tror jeg skulle ha sett gjennom skapet mitt og satt sammen litt antrekk, sett hva som manglet og hva som var til overs, tror det kan hjelpe da jeg står fast neste gang..  

Gikk for en lilla øyenskygge idag, skyggen er fra morphe palettet som jeg fikk til jul.. Jeg må vise dere det en gang.. Det er seriøst de beste øyenskyggene  verden... 

Lørdagsplaner!!

 • 07.01.2017 kl. 13:20

Jeg sitter i sofaen, det er så stille.. Barna er borte.. Jeg ser bort på klokka, den er 13.05. Jeg tenker gjennom alt jeg må gjøre, teller timer prøver å finne ut hvor lang tid de ulike tingene tar. Jeg hater å være seint ute, men samtidig så kjenner jeg at jeg sliter med å komme meg opp fra sofaen.. I kveld får vi nemlig besøk, vi skal feire bursdagen til mannen i huset, han blir 30 år til uka, og det må jo feires. Jeg gleder meg skikkelig for det er ikke akkurat ofte vi gjør noe sånn som dette.

Vi skal lage litt mat og kose oss med godt drikke og musikk. 

Klokken raser av sted og her sitter fremdeles jeg med bløtt hår og joggebukse.. Jeg burde egentlig kommet meg opp fra sofaen slik at jeg fikk tørket håret mitt, og så bør jeg kanskje begynne litt med maten.. Jeg skal lage lasagne, og det tar litt tid da man skal lage til mange.. 

Men først altså.. Håret.. Så får vi se hvor mye klokken rekker å bli.. 

Håper dere får en fin lørdag!!!


hihi, beste filteret ever!!!!
 

 

Nyttårsforsett eller ikke?

 • 06.01.2017 kl. 20:29

"Hva er ditt nyttårsforsett??"

Noe man både ser og hører rundt om nå i januar.. Tidligere har jeg prøvd å ha noen nyttårsforsetter, de vanlige greiene.. Ikke spise godteri i ukedagene, trene mer, være mer positiv til meg selv, ja du vet den greia der.. Gang på gang skuffer jeg meg selv, jeg svikter meg selv allerede før jeg har begynt.. Jeg skyver forsettene foran meg.. "I morgen vet du..." Så kommer morgendagen, og akkurat den samme tanken dukker opp igjen.. 

Det fungerer rett og slett ikke for meg.. Jeg kunne sikkert presset meg mer, men hva er poenget?? 

Det har seg nemlig sånn at jeg fungerer best dersom jeg ikke må.. Når jeg bare kan gjøre det fordi jeg har lyst, og ikke fordi jeg har lovet meg selv noe som helst.. Ja da blir det gjort.. Så der er jeg nå da.. Jeg skal gjøre det jeg vil, om jeg vil trene så gjør jeg det, om jeg ikke vil så er det helt greit.. Om jeg vil spise godteri så gjør jeg det, og vil jeg ikke så lar jeg være.. Enkelt og greit..

Vet du hva resultatet er så langt?? Jeg beveger mer på meg, ikke på treningssenteret, men jeg tar 50 knebøy hver dag, fordelt utover dagen, det må vel være bra.. Jeg er fornøyd, og skuffer ikke meg selv.. Perfekt... 

Har du noen nyttårsforsetter i år??   

God morgen!

 • 06.01.2017 kl. 05:59

Klokken er 05.50, og her sitter jeg på gulvet, foran ovnen, med kaffe i koppen.. Det varmer godt på ryggen fra flammene, og kaffen varmer meg opp innvendig. Jeg har litt mer tid før jeg må få på meg jakke og sko, gå ut i kulden og dra på jobb. Jeg har vært flink denne uken, jeg har kommet meg opp da jeg bør, ikke utsatt vekkeklokken så mye fordi jeg er trøtt, og det får jeg igjen for.. Jeg slipper å stresse om morgenen, og da er det egentlig litt verdt det at klokken ringer 05.00. 

Storm Aleksander går litt rundt på stua, han våknet litt tidligere enn vanlig idag, og får leke litt før han skal kle på seg og dra i barnehagen sammen med pappaen sin. 

Egentlig en ganske god morgen, litt trøtt, men det er fredag!!!!Ok, sorry kvaliteten, men dette bildet representerer liksom oss her og nå.. Jeg på gulvet med en kopp kaffe og en nysgjerrig Storm Aleksander som lurer litt på hvorfor mamma sitter på gulvet med dataen sin.. 

Håper dere alle får en flott dag!! Nå er jeg straks klar for å dra på jobb.. Ha en fin dag dere <3 

Hva er en god bok?

 • 05.01.2017 kl. 20:40

En god bok!! Hva er egentlig en god bok?? 

Det kommer an på hvem du spør, hvordan type bøker man liker handler nok mye om hvordan man er som person. Noen liker alt av bøker, noen liker drama, krim eller eventyr.. Noen liker kanskje ikke bøker, kanskje de liker filmer bedre. 

Spør du meg så skal jeg gi deg svar!! 

Jeg har alltid trodd at jeg liker krim, eller jeg liker jo krimbøker, men det er ikke alt jeg liker. Det er spennende med krim, jeg liker den følelsen av å måtte skynde meg å lese ned siden slik at jeg kan fortsette på neste side og finne ut hva som skjer, jeg liker å kunne skape meg bilder i hodet, jeg liker hvordan lesehastigheten øker i takt med spenningen.. Joda jeg liker krim.. Jeg liker Jo Nesbø.. Men jeg liker også noe annet, jeg liker bøker som jeg kan kjenne meg igjen i, bøker som setter ord på de tankene jeg har, men som jeg ikke klarer å ordlegge selv. Jeg liker bøker som er skrevet som en dagbok, bøker som er personlige. 

Jeg liker bøker som gjør at jeg sitter igjen med følelsen av å kjenne meg selv bedre, ikke fordi jeg vil være som den jeg leser om, men nettopp fordi jeg finner ordene jeg selv leter etter.. Jeg liker bøker som får meg til å tenke, gråte og le. Jeg liker bøker som gjør at jeg blir kjent med personen bak. Jeg liker bøker som er ekte. 


 

#bøker #bok #selvbiografi #sophieelise #linneamyhre #forfatter
 

 

Januarsalg!!

 • 04.01.2017 kl. 21:29

Januar er den store salgsmåneden, det finnes vel knapt en butikk som ikke har salg; 30% 40% 50% ja og kanskje til og med 75% 

Pengene brenner i lommeboka, man sparer jo så vanvittig mye penger, da må vi jo kjøpe noe... Og så kan vi ta med en ting til, for det er uansett så billig.. Nettbutikkene er kanskje verre enn noe annet, det synes i alle fall jeg. Der er det litt ekstra lett å klikke med seg noe ekstra, til og med noe man ikke trenger. Det er vanskelig å holde hodet kaldt da man sitter hjemme i sofaen, ser bilder av fine klær på slanke jenter. Alt ser jo ganske perfekt ut da det er dandert etter alle kunstens regler på bildet. Til og med kvaliteten på produktet kan de få til å se bedre ut enn det egentlig er. 

Bomkjøp blir gjort både 1, 2 og 3 ganger.. 

Så sitter man der da, februar er i gang, skapet er fylt opp med klær, noe blir brukt, noe blir brukt en gang og så blir det glemt, og noe blir ikke brukt i det hele tatt, det kan til og med hende at det er noe som ikke passer. Så kommer april og mai, tiden løper og man har skapet fylt opp med salgsvarer som er perfekt for vinteren, for det er jo ofte det som er på salg, klær som er på vei ut av butikkene.. Sesongen endrer seg og behovet for lettere klær kommer krypende. Så da er det bare å kjøpe mer da.. Så kanskje har man ikke spart noe allikevel.. 

Salg er ikke bare bra, salg krever disiplin. Dersom man skal handle på salg må man ha en plan. Jeg er ingen salgsekspert jeg altså, jeg skal innrømme at jeg har gått på både en og to smeller.. Men en ting er sikkert, og det er at dersom man faktisk skal komme seg ut av et salg med en gevinst må man investere, investere i basisplagg som ikke går av moten, eller dyrere merkeklær som man ellers ikke ville hatt penger til, kanskje noe treningstøy eller ulltøy. Man må tenke gjennom kjøpet sitt både en og to ganger. En stappfull handlekurv med klær som blir brukt en gang er ingen investering, det er bortkastet.. Både for lommeboken og miljøet.  

Er jeg den eneste som går på en smell eller to når det er salg eller?? 

 

#salg #ikkesalg #investering #tankespinn

Hverdag!

 • 04.01.2017 kl. 06:04

Late morgener uten vekkeklokke, sein frokost, kaffe på sofaen, null stress, planfrie dager... FERIE!! Det er så fantastisk herlig med ferie, og det gir alltid mersmak.. Jeg synes det er vanskelig å komme tilbake til normalen igjen etter ferien, jeg sliter med å få sovne på kvelden, jeg sliter med å komme meg opp om morgenen.. Jeg lover meg selv at i morgen skal jeg legge meg tidligere, men så er det akkurat som at kroppen hopper i feriemodus igjen, jeg skal bare se en episode til... For ikke å snakke om kostholdsvanene, når det er ferie så har jeg alltid en unnskyldning for å spise noe med alt for mye sukker og ingen ting annet.. Etter ferien så finner jeg andre unnskyldninger, "det har jo akkurat vært ferie, jeg trenger litt tid på å komme over sukkersuget"... Å så var det i gang igjen.. 

Allikevel er det noe litt godt med hverdag, selv om jeg ikke liker å stå opp klokken 05.00 så er det godt med rutiner selv om jeg bruker litt tid på å komme inn i dem. Det er godt at det er skille mellom hverdag og helg, da har man noe å glede seg til. Og etterhvert som kroppen blir sparket ut av feriemodus og man kommer seg i seng uten å bare måtte se en episode til så får jo kroppen nok søvn også.. 

Ferie og hverdag har hver sine positive ting, og egentlig er jeg litt glad for at vi har begge deler.. Selv om jeg akkurat nå, da klokken er 06.00 og jeg har vært våken en time allerede, skulle ønske at det var ferie og jeg lå i sengen og sov!!  

Jeg er redd!

 • 03.01.2017 kl. 17:52

Jeg har egentlig aldri vært en person som har latt seg påvirke av ting som skjer i verden.. Eller vent litt, det der kan feiltolkes, det jeg mener er at jeg tidligere ikke har blitt spesielt nervøs eller redd da skumle ting har skjeden verden, jeg blir lei meg, men ikke redd, jeg går kanskje under kategorien naiv, det skjer jo ikke meg!! Allikevel har jeg den siste tiden kjent litt på en frykt, det er ikke sånn at jeg er redd hele tiden, men jeg kjenner liksom på en frykt for at noe skal skje. 

Man kan jo ikke lese en avis uten å støte på terror, drap eller annen vold. Det er store terrorsaker som pryder forsidene og annenhver nyhetsartikkel ellers handler om blindvold, drap eller annen dritt.. Det er så mye over alt, i innland og utland, ha til og med like i nærheten av her jeg bor.. Ting blir plutselig veldig nærme og det skremmer meg. Jeg blir redd for barna mine og de jeg bryr meg om. 

Jeg vet ikke om det er sånn at det er flere voldsepisoder nå enn før, men det får i alle fall større oppdekning i media, og at det er mer terror enn før det er en sannhet man ikke kommer unna. 

Jeg bladde akkurat nedover VG og det gikk i vold, terror og slanking nedover hele greia..

En ting er sikkert og det er at verden er på vei i feil retning og noe må gjøres.. Ting må skje for om utviklingen fortsetter er jeg redd for konsekvensene.. 

Positivitet!

 • 02.01.2017 kl. 20:38

En ting er sikkert.. ingenting kommer av seg selv.. Vil man oppnå noe, ja da må man jobbe for det.. Kommer du aldri lengre enn tanken på noe, da skjer det heller ingenting. Livet er ikke lett, og suksess krever pågang, det krever at man står på i motbakker og at man er positiv.. 

Nettopp positivitet er nøkkelen, det er i allefall min mening, er man ikke positiv orker man ikke prøve, prøver man ikke så klarer man ikke. 

Er det noe du virkelig vil, eller ønsker du bare noen endringer?!? I så fall.. vær positiv.. Kanskje nettopp det er nøkkelen til din suksess. Ikke stopp ved tanken, fullfør, gjør en forskjell for ditt eget liv.. Er du ikke fornøyd?? Gjør noe med det.. det er ditt liv, det er du som får kjenne det om alt ikke er bra og det er bare du som kan endre det.  

Ta en sjans, gjør en forskjell for deg selv, og hvem vet.. kanskje det kommer andre til gode også!!

#suksess #positivitet #tankespinn #tanker

Vår nyttårsfeiring!

 • 01.01.2017 kl. 16:05

Nyttårsaften er vell overstått i år valgte vi å feire hjemme bare vi fire, jeg, Ole-Anders, Nathalie og Storm Aleksander. Vi laget kalkunmiddag og koste oss med god mat og drikke. Vi tok hele dagen med ro, og det var egentlig utrolig godt. Storm Aleksander er jo uansett så liten at han ikke skjønner greia med nyttårsaften, og jeg er egentlig litt usikker på hvor mye Nathalie skjønner av det også. Vi koste oss hvertfall veldig her hjemme, vi danset til musikk, lo og lekte med legotoget til Storm Aleksander. 

Vi gjorde det enkelt med dessert, is, nonstop og julekaker. Perfekt for både store og små..  

Jeg synes det er gøy å ta litt bilder på slike dager, eller egentlig alle dager. Det ha noen familiebilder å kunne se tilbake på er så utrolig fint, og så tror jeg barna setter pris på det da de blir større.. Jeg skal definitivt investere i kamerastativ i løpet av dette året, for da blir det så mye enklere å få tatt bilder av alle sammen. 

 
 

Vi valgte å ikke skyte opp noen raketter selv, barna sov faktisk gjennom hele rakettshowet ved midnatt. Men vi hadde kjøpt stjerneskudd som vi hadde det litt gøy med alle sammen, og her ser dere de mislykkede forsøkene på å skrive 2017 slik at jeg fikk bilde av det.. 


Det nærmeste vi kom var bildet under, og med litt fantasi så kan man vel se at det står 2017... Nesten hvertfall!! 
 

Vi hadde en koselig nyttårsfeiring, og nå ser vi frem til det nye året og er spent på hva det bringer.. 

Håper dere også hadde en flott feiring!! 

#nyttår #bilder #familie #mamma #2017

Hva venter??

 • 01.01.2017 kl. 13:08

1.januar 2017..

Ett helt år ligger foran oss.. 365 dager.. eller 364 og en halv.. sånn ca... 

Jeg tenker tilbake på året som har gått, hva har vi egentlig gjort dette året?? Noe husker jeg godt, noe kommer jeg på etterhvert som jeg lar tankene vandre, noe kommer jeg på da jeg ser bilder, og noe har helt sikkert gått i glemmeboka.. Mye skjer i løpet av ett år, uansett hvor fort det måtte gå så rekker man å skape så utrolig mange fine minner. 

Jeg undrer meg over året som kommer.. Hva kommer til å skje i 2017?? Blir alt som før eller skjer det noen endringer?!? Finner jeg en bit til av meg selv eller er det ikke mer å finne?? En ting er sikkert og det er at jeg skal nyte.. Jeg skal nyte hvert eneste lille øyeblikk.. Jeg skal være her og nå, men samtidig skal jeg ta masse bilder for å bevare øyeblikkene. For det er faktisk sånn at ting blir glemt, og jeg vil sørge for at de tingene som blir glemt ikke er så mange.. 

Jeg skal holde øynene og sinnet åpent, jeg skal utfordre meg selv, jeg skal ta del i min egen reise og jeg skal være meg.. Jeg skal bli flinkere på å si det jeg mener og stå opp for meg selv, og jeg skal tilbringe mye tid med de beste menneskene jeg vet om i hele verden, familien min.. Barna mine, mannen min, mamma, pappa, søster, bror, svigerfamilie.. Ja hele gjengen!!! 

 


 

Takk for er flott 2016 og velkommen skal du være 2017!!! Jeg gleder meg!!!!

 

#hverdag #nyttår #muligheter #mammalivet 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no