Ny header!

 • 31.01.2016 kl. 20:55

Å der var headeren på plass og jeg sier meg fornøyd med designet på bloggen. Ryddig, lyst og enkelt. Perfekt etter min mening. 

Hva synes du?? 

Tur i solnedgang!

 • 31.01.2016 kl. 19:39

Det ble en liten tur ut, litt senere enn hva vi egentlig hadde tenkt, så turen ble ikke så lang, men det var veldig godt å få litt frisk luft uansett. Litt bilder fikk jeg tatt også.. 

 Emmeli har reist til mammaen sin idag, alltid veldig kjedelig å tenke på at vi ikke ser henne på en hel uke, men sånn må det være. Merk er det veldig godt på Nathalie at hun begynner å skjønne mer av dette også, merker at hun savner storesøstern sin veldig den uken hun ikke er her. Jeg tror faktisk ikke det går en dag uten at hun spør etter henne.   

Nå venter det huskestue på tv og en god kopp te. Ha en fin kveld alle sammen!!

Dagens antrekk!

 • 31.01.2016 kl. 15:05

Hei og hopp fra sofakroken! 

Her har det egentlig gått i ett siden vi sto opp, men på en god måte om dere skjønner. Vi har tatt det helt med ro, ja jeg startet faktisk dagen med frokost på sengen, får helt stjerner i øynene av den snille mannen min! Etter det har jeg ordnet meg, drikki kaffe og så gikk jentene en tur ut mens vi fikk ryddet og vasket litt i huset. Vi har spist vafler og kost oss sammen, og til og med fått tid til å ta litt bilder. Dagens antrekk består av en svart bukse og denne toppen som får det til å krible i armer og bein. Jeg får så vårfølelse av de klare fargene og solen som skinner på himmelen ute gir ikke akkurat noe mindre vårstemning. 

Håper dere alle har en fin søndag!! Her er planen om å gå en liten tur veldig snart! Men først må Storm Aleksander våkne fra duppen din. 

 

Dagens lunsj!

 • 30.01.2016 kl. 15:51

Er du lei brødskive og knekkebrød?? Det er jeg.. Så idag ble det noe helt annet til lunsj. Jeg kjøpte inn speltlomper, kremost, skinke og paprika. Smurte på speltlompene og delte de i 3. Så godt og så enkelt. Dette falt virkelig i smak både hos oss voksne og hos barna, ja alle tre faktisk. Jeg brukte kremost med urter, men her kan du jo velge akkurat den du liker best. 

Jeg hadde også delt opp det vi hadde igjen av frukt i kjøleskapet, så det ble litt eple, kiwi og agurk ved siden av. 
Dette kommer nok til å befinne seg både på lunsjbordet og i matboksene til barna igjen! Godt hadde det helt sikkert vært med avokado og tomat også, det må jeg prøve en annen gang!

Har du sett det??

 • 30.01.2016 kl. 11:29

I løpet av de siste dagene har det sakte, men sikkert skjedd noen endringer i designet her på bloggen. Jeg har tatt vekk "sidebaren", jeg har endret litt på designet med litt større og mørkere overskrifter og en annen meny øverst på siden. Denne menyen følger siden nedover ettersom du skroller ned. Jeg har også fått inn det nye kommentarfeltet til blogg.no som jeg liker veldig godt. Det er så oversiktlig, man slipper å lete etter svaret på kommentarene. 

Jeg liker at designet mitt er så cleant, håper virkelig dere liker det også. Det kommer veldig snart en ny header også, men den er enda under produksjon. 

Håper dere sier ifra om dere oppdager at noe ikke fungerer som det skal!

Jeg kan takke mannen min for dette nye designet, jeg er nemlig ikke skrudd sammen på en sånn måte at jeg forstår meg på koder, men det gjør han. Så tusen tusen takk kjære <3 

I don`t like this!!

 • 29.01.2016 kl. 21:23

Graver meg ned i sofaen med hodet under teppet. Fytti som det blåser ute nå.. Jeg synes rett og slett dette er skikkelig ekkelt, det er så jeg blir usikker på om huset har planer om å bli stående her over natta eller om vi er midt på jordet i morgen tidlig... Ok, nå er kanskje jeg litt pingle da det kommer til vind altså, jeg kunne aldri bodd på kysten for å si det sånn, men det blåser ille altså. Det røsker og river i huset, det blinker i lyset og det bråker noe helt vanvittig. Svar på spørsmålsrunde DEL 2.

 • 29.01.2016 kl. 16:15

Så var det fredag igjen, og her kommer resten av svarene fra denne spørsmålsrunden.

# Har du noen gang fått stygge kommentarer på bloggen din?

Nei, vet du det har jeg faktisk ikke. Eller jeg fikk en kommentar hvor det sto Idiot en gang, men det går vel ikke akkurat under kategorien stygge kommentarer.

# Hvilke blogger følger du?

Jeg er innom litt forskjellige blogger, og det går veldig opp og ned hvor ofte jeg er innom osv. Men jeg er innom både Caroline Berg Eriksen, Anna Rasmussen, pappahjerte, konatil, komikerfrue og Ørjan Burøe sin blogg ganske ofte. Ellers er jeg innom en del litt mindre blogger også. Blant annet disse;

* Hverdagslykker.blogg.no

* elinenordli.blogg.no

* helenenordvik.blogg.no

* Christineskun.blogg.no

* tonelund.blogg.no

* irenes89.blogg.no

# Hvordan vil du si du har forandret deg de siste 10 årene?

Oy, hvordan har jeg forandret meg ja, for 10 år siden var jeg 16 år. En ting som er sikkert er at jeg har bikket 155 cm, jeg var ganske lav og rett som en spiker. Men annet enn det så vet jeg faktisk ikke helt hvordan jeg har forandret meg. Jeg har prøvd å tenke ut noe så lenge nå, men jeg vet rett og slett ikke. Jeg er fremdeles den usikre jenta jeg var den gange, bare i litt lengre forpakning. # Hvordan var ungdomsskoleårene for deg?

Jeg kan vel ikke si at det var mine beste år. Som sagt var jeg veldig usikker, og da man får nedlatende kommentarer på seg selv med jevne mellomrom blir det ikke akkurat bedre. Jeg var nok ikke den som hadde det verst, men jeg var heller ikke den som hadde det best. Jeg tror nok jeg gruet meg oftere enn jeg gledet meg til å dra på skolen. 

# Hvordan vil du beskrive deg selv og din familie?

Som familie føler jeg at vi utfyller hverandre godt. Jeg vil vel påstå at vi er ganske harmoniske, vi ler og tuller mye, men vi har også klare grenser for barna. Jeg vil ikke si at vi er sånn superstrenge, men barna våre vet hva som er greit og ikke. Vi koser oss mye i hverandres selskap, og vi finner på mye sammen, allikevel så trenger vi ikke gjøre ting hele tiden for å ha det fint sammen. En siste ting som jeg må påpeke er at vi har det best sammen da vi ikke er sultne, både jeg og mannen blir nemlig hangry, haha. 

# Har du noen lidenskaper som står meget sterkt for deg bortsett fra trening, familien din og mote og utseende?

Disse lidenskapene som blir ramset opp her vil jeg tro er det som kommer frem gjennom bloggen, og min største lidenskap er familien min. Men jeg er også veldig glad i å lage mat, jeg liker å prøve meg frem litt, ta utgangspunkt i en oppskrift og tilføre og trekke fra litt etter egen smak. Jeg er også veldig glad i å lese bøker, men det synes jeg det er vanskelig å finne tid til. 

# Har du fortsatt kontakt med noen du gikk på ungdomsskolen sammen med?

Jeg kan vel ikke si at jeg har så veldig god kontakt med noen fra den tiden, men det er ei som jeg prater med litt av og til, og det er veldig koselig. 

# Har du noensinne hatt en periode som har vært vanskelig for deg, der du virkelig har møtt veggen?

Jeg har vel hatt og har fremdeles av og til perioder som ikke er så enkle, og jeg har hatt litt forskjellige utfordringer oppgjennom, men møtt veggen, det vil jeg vel ikke si at jeg har gjort nei. # Hva vil du si er den perfekte dagen for deg, hvordan starter den og avsluttes den?

Den perfekte dagen for meg starter rolig og ikke alt for tidlig. Jeg får tid til å ta meg en dusj og ordne meg før familien spiser en felles frokost. Jeg kan sitte i sofaen og nyte en kopp kaffe. Og etterhvert så tar vi oss en tur ut. Det er sol, klar blå himmel og god temperatur. Vi spiser middag sammen, snakker om løst og fast, ler og tuller. Så kanskje vi ser en film, koser oss med godteri, frukt eller annet godt og tar det helt med ro før det er på tide at barna skal legge seg. Etter at barna er i seng så kan jeg og mannen sitte inntil hverandre i sofaen, legge vekk både data, mobil og alt annet og bare være sammen, enten om vi ser en film eller snakker sammen, det spiller egentlig ingen rolle.

Den perfekte dagen for meg består av familietid, kos, latter, gode samtaler og kjærestetid!

# Om du fikk velge, var det noe du ville ha gjort annerledes i livet ditt så langt? 

Jeg tror egentlig ikke det, til tross for at livet ikke alltid har vært så lett så har det vært med på å gjøre meg til den jeg er idag, og det igjen har gjort at jeg har den mannen jeg har og de barna jeg har. Så nei, jeg hadde nok ikke villet gjøre om på noe. Hvertfall ikke om det ville hatt konsekvens for det som er idag. 

 

 

 

Guilty Pleasure

 • 29.01.2016 kl. 10:00

Er det noe jeg er svak for er det den herlige kombinasjonen av mint og sjokolade.. 

Da vi var i Sverige sist så kjøpte vi en stor pose med Marianne sukkertøy, og gud så godt det er. Det går ikke en dag uten at jeg må smake på en.. 

This is my guilty pleasure!!Hva er din??

I would like to wear!

 • 28.01.2016 kl. 19:04

Dette er ikke noe jeg gjør så veldig ofte, men jeg synes det er veldig gøy, jeg må vel innrømme at jeg er veldig glad i klær, og jeg liker veldig godt å sette sammen antrekk på denne måten. Det er så godt å bare kunne drømme seg litt bort. 
Jeg har jo nevnt før at jeg er glad i litt farge, så den toppen likte jeg veldig godt <3 Og jeg hadde heller ikke hatt noe i mot å ha den kåpen i lys rosa <3 
Støvel med stretchskaft / Guess BLOSSOM Skjerf black multi / Kardashian Kollection SCREW HEART Armbånd gold / Gant LAUDERDALE Klokke weiß / Vila VICILLE Kort kåpe peach blush / Topp / ONLY ONLANEMONE Slim fit jeans light blue

Ut på tur i solen!

 • 28.01.2016 kl. 16:36

Etter at jeg ble mamma har jeg blitt så utrolig treig, å det irriterer meg noe helt grenseløst. Eller det er vel ikke det at jeg er noe tregere, men det er så mye mer som må ordnes. Man skulle tro at jeg hadde kommet inn i en rutine på dette nå, men neida... Jeg kommer meg alltid avgårde litt for sent. Som person er jeg egentlig sånn at jeg drar hjemmenfra 30 min før jeg egentlig må, dersom jeg ikke er der hvor jeg skal 20 min før avtalt tid så blir jeg stressa. Så da skjønner dere kanskje det at denne mammatregheten ikke fungerer så veldig bra.. 

Men idag så kom jeg meg hjemmefra over en time før jeg skulle være på Hamar, og det tar meg 10 min å kjøre. Så nå hadde jeg god tid... Endelig, jeg kjente på roen i kroppen, da jeg kom frem og hadde fått vognen ut av bilen og babyen i vogna tenkte jeg at jeg kunne trille en liten tur så han sovnet.. Jeg la bilnøklene ned i stelleveska og da så jeg det... Jeg hadde reist fra lommeboka mi!!! Ettersom jeg måtte betale parkering og ikke hadde noe annet en 2 euro liggene i bilen så måtte jeg altså få alt inn i bilen igjen og jeg måtte hjem for å hente lommeboka... Altså, nå var jeg skikkelig stresset... 5 min før timen min var jeg hos frisøren, ja for det var dit jeg skulle. Lettere svett og rød i toppen rakk jeg det altså akkurat. 

Etter frisørtimen tok vi oss en liten trilletur for å ta litt bilder, det var så godt å få litt frisk luft, og til tross for såpeføre så holdt vi oss på beina også.. eller på beina og hjulene da, for Storm Aleksander lå jo tross alt i vogna si.. 
Nå kjenner jeg veldig på at jeg er sliten etter å ha fått så mye frisk luft, øya sklir nesten igjen!! 

Inspo: Gigi Hadid

 • 28.01.2016 kl. 10:12

Er det bare jeg som syntes dette antrekket var skikkelig hot?? Jeg digger kombinasjonen av den stilfulle, reine trenchen og de slitte i overkant hullete boyfriendjeansene. 

Denne dama har en stil både i sminke og klær som jeg finner veldig inspirerende. Jeg sier absolutt ikke at jeg kunne kopiert stilen hennes, jeg hadde ikke vært komfortabel med å gå sånn som dette, men jeg kan absolutt plukke ut litt fra alle antrekkene hennes som jeg kunne brukt selv også. 

 

Jeg føler denne dama på instagram, og der er det mye å hente altså. 

Bildene jeg har i dette innlegget er hentet fra en artikkel på side2.no Sjekk den ut her for flere bilder. 

Ukens yey or ney: Kahler Omaggio

 • 27.01.2016 kl. 14:30

Disse vasene har det jo vært litt debatt rundt, og det kan jeg forstå, det har jo tatt litt av, eller kanskje litt mye?!? 

Jeg må vel innrømme at jeg først ikke likte de så godt, men jeg tror nok at det var mest fordi jeg følte at alle hadde en, men vet du hva som står på bordet her hjemme nå?? Joda, det er en sånn vase det vet du. Jeg har skiftet mening, og jeg kunne faktisk tenke meg en til. Den jeg har er i grå, men jeg ønsker meg også denne i sølv, og det kommer/har kommet (jeg vet ikke helt) en ny i perlemor, og den er også utrolig fin. Så da ønsker jeg meg kanskje to til?? For meg har denne blitt en yey, men hva synes du da?? 

YEY or NEY????

Svar på spørsmålsrunde DEL 1.

 • 27.01.2016 kl. 11:37

Først vil jeg bare si tusen takk for spørsmålene dere har lagt igjen. Det ble til slutt mange spørsmål, så igjen tusen takk til dere som tok dere bryet med å kommentere, det setter jeg veldig pris på. 

Jeg har valgt å dele det i to slik at innleggene ikke blir så utrolig lange. 

# Hvorfor begynte du å blogge?

Dette har jeg skrevet litt om på bloggen tidligere, du kan lese hele det innlegget HER. Men kort fortalt så begynte jeg å blogge fordi jeg hadde behov for å ha en plass hvor jeg kunne få gi uttrykk for tankene og følelsene mine. Jeg er en person som er håpløs på å sette ord på det jeg føler, og har derfor et veldig stort behov for å skrive. Gjør jeg ikke det blir jeg gal!!  # Har dere planer om flere barn?

ÅÅÅ, vel du kan spørre meg om det etter at jeg har fått noen netter med sammenhengende søvn.. Neida, vet du... Jeg innbiller meg egentlig at vi kommer til å få en til jeg altså. Jeg tror nemlig at vi skal ha ei lita prinsesse til med tiden, men man vet aldri. Først må vi hvertfall få oss et større hus, for her er det ikke plass til flere barn. # Hva er det du liker best å gjøre?

Sånne spørsmål er vanskelig å svare på. Jeg har jo egentlig ingen spesielle hobbyer.. Høres jeg veldig kjip ut dersom jeg sier at jeg liker å sitte under pleddet med en kopp kaffe, med en god serie på tv`n og dataen med blogg på fanget?? 

Ellers så liker jeg å lage mat, og jeg skulle ønske jeg kunne reise mer, for det liker jeg veldig godt. 

# Noe du virkelig angrer på at du har gjort?

Det er egentlig ikke noe som gjør at jeg tenker at DET angrer jeg på det... Men jeg angrer på at jeg ikke har stått mer opp for meg selv, så det er vel kanskje å angre på noe man IKKE har gjort det da.. 

# Noen store planer for fremtiden?

Mine planer for fremtiden går vel egentlig mest ut på å være den beste mammaen og bonusmammaen jeg kan være for barna mine. Jeg har også veldig lyst til å få til mer reising både i inn og utland, både med og uten barn! 

Jeg har også planer om å bygge drømmehuset med tiden, men det lar vente på seg har jeg skjønt. Jeg tror nemlig jeg har vært rik i mitt tidligere liv, for jeg har tydeligvis dyr smak da det kommer til bolig! 


Bilde lånt fra blinkhus.no 

# Største flause?

Her må jeg bare nevne det første jeg kom på, og da må vi tilbake til barneskolen. Det var en dør der som manglet vindu, og det ble liksom en ting å hoppe gjennom hullet i denne døren på vei ut.. Det var bare det at jeg ikke var så lang, så jeg sleit litt med å komme meg gjennom, jeg krøp kanskje mer enn jeg hoppet, og midt i dette hullet sto det en spiker, og der hang jeg fast buksen min, og den revnet... Selvfølgelig i rumpa!!! Hullet var så stort at det ikke lot seg sy igjen, og jeg måtte gå med en jakke rundt livet resten av dagen. Da jeg kom hjem gjemte jeg buksa mi bak senga fordi jeg var så redd for at mamma skulle bli sint på meg, haha!!! 

# Hva er det egentlig du studerer? Og har du noen utdanning fra før? 

Jeg utdannet førskolelærer /barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder i barnehage (men akkurat nå går jeg hjemme i permisjon med den lille prinsen min). Da jeg gikk gravid med prinsen min tok jeg og noen flere på jobben 15 studiepoeng i veiledning, det var et studie som heter veiledning 1. Det måtte vi ha ettersom vi i barnehagen ofte har studenter fra høyskolen, og det å veilede de er en del av jobben min.

Men så var det altså en del 2 av dette studiet, så nå i permisjonen min har jeg gått det som da heter veiledning 2, og har derfor fått enda 15 studiepoeng i veiledning, så nå har jeg altså 30 studiepoeng i veiledning. 

Så det gjør meg vel til barnehagelærer med veiledningskompetanse. Komisk at usikre meg har denne jobben?? Det er vel på denne arenaen jeg IKKE er usikker, så det er vel den siden av meg selv jeg liker best.. 

# Hvor lenge har du vært sammen med han du bor med?

Jeg og Ole-Anders har vært sammen i drøyt 6 år, og vi har vært gift i 1 og et halvt år. 
# Hvor ser du deg selv om 10 år?

Om 10 år bor jeg i det store fine huset jeg ønsker meg, vi har 4 barn, altså vi har fått et til. Jeg har tatt fordypning i småbarnspedagogikk. Jeg har innsett at jeg er meg og det er bra nok!!! 

 

Del to av denne spørsmålsrunden kommer på fredag!

 

Spare sa du??

 • 26.01.2016 kl. 20:46

Herregud, jeg er så svak.... Jeg er svak for salgstriks.... 

Er det bare meg? 

Jeg fikk reklame fra ellos i posten idag, sammen med bladet kom det en liten brosjyre. KUN 49 kr lyste det mot meg. På bildet var det en fin pute og et pledd... Jeg tok meg selv i å rase gjennom bladet, var det noe jeg trengte inni der? Noe jeg trengte sånn at jeg kunne kjøpe med det pleddet og den puten??? Du skjønner det at med liten skrift, bak en bitteliten stjerne sto det at man måtte handle for over 200 kr dersom det skulle gjelde. Egentlig trenger jeg ikke noe, for å være helt ærlig så har jeg bestilt meg mye nytt i det siste, men det var jo så billig for det pleddet, da kan jeg kaste det stygge jeg har hengende over sofaen, det som egentlig har et hull, men som jeg har brettet slik at det ikke synes.. 

Å vet du hva som er så komisk, du kan vedde på at dersom jeg begynner å legge ting jeg egentlig ikke trenger i handlekurven så blir det sikkert plutselig en sum på over 200 kr, og det bare fordi jeg kunne spare så mye penger på det pleddet og den puten!! Altså hvor er logikken i dette?? Er det bare meg???

Nei jeg må ta meg sammen, ikke noe shopping fru Rønning!!!

 
Bilde er lånt fra my good friend  mr. google...

 

Det ender jo bare med at man ikke sparer en dritt!!! Det er heller motsatt!!!

Å være mamma!

 • 26.01.2016 kl. 14:43

Jeg har jo ikke lagt skjul på at min selvtillit ikke er på topp og at jeg er ganske usikker i ulike situasjoner. Det er ingen god følelse å være redd for hva andre tenker og mener hele tiden, og det er noe jeg vil at mine barn skal få slippe. Jeg vil at de skal være selvsikre og trygge på seg selv. 

På bakgrunn av dette begynte jeg å reflektere litt rundt det å være mamma og hvilken påvirkningskraft man faktisk har. Barna ser opp til mamma, og pappa også. Og de legger merke til mer enn man skulle tro. Det er så viktig at man tenker over hva man sier foran barna, og det er viktig at man tenker over hva man utstråler. Dersom barna opplever en mamma som ser opp og ned på seg selv i speilet og kommenterer alt som er negativt så er sjansen mye større for at de gjør det selv også. Dersom barna opplever en mamma som ikke klarer å ta til seg komplimenter, men heller nekter for det, så er sjansen større for at barna vil gjøre det samme. Dersom barna opplever en mamma som er usikker i gitte situasjoner så kan barna bli usikre også. 

Men så er det sånn da at ingen er perfekte, kanskje gjør man alle disse feilene av og til uten å tenke over det. Jeg tror nok ikke man ødelegger barna sine av den grunn, men jeg tror det er viktig at man prater med barna sine. Setter ord på det man tenker og føler. Jeg tror det er viktig at man er ærlig med barna, og det er viktig at man forteller barna hva de er gode på. Jeg mener også at det er viktig at man som mamma tenker over denne påvirkningskraften man har. At man ikke legger på barna egenskaper som man skulle ønske de hadde. At man passer på å ikke bruke "når du gjør sånn eller sånn blir mamma lei seg" osv. For det er ikke sikkert at barna har akkurat de samme interessene som mamma, og det er helt greit. Jeg mener det er viktig at vi lærer barna våre til at det er visse ting de skal få bestemme selv, og at man er like glad i dem uansett hva de velger. Enten om det er å spille fotball, danse eller synge, eller om de ikke har lyst til å drive med noen aktiviteter i det heletatt. 

Jeg synes det er viktig at barna får lov å ha egne meninger, at de etterhvert som de blir eldre skal få ha mer å si når det kommer til seg selv og at de skal få ha påvirkning på ting som berører dem. Jeg sier ikke at barna skal få bestemme alt, langt der i fra, barna trenger grenser og de trenger hjelp til å forme seg selv etter de normene og reglene vi har i samfunnet, men jeg mener man skal være ytterst forsiktig med å pålegge barnet skyld dersom de ikke vil gjøre akkurat det som mamma eller pappa vil at de skal gjøre. 

Så for meg som mamma er det viktig at jeg til tross for usikkerheten min ikke blåser vekk komplimenter fra mannen min, men at jeg heller sier takk, at jeg ikke snakker ned om meg selv, at jeg går inn i meg selv og jobber med usikkerheten min for å kunne utstråle den selvtilliten som jeg vil at barna mine skal ha.. Det er viktig for meg å være en god rollemodell for barna mine og lære dem å bli selvstendige, trygge, takknemlige og hyggelige mennesker. 

 

Change of plans!

 • 26.01.2016 kl. 09:47

Planen idag var egentlig å ta en tur til frisøren på morgenen, jeg skulle gjøre ferdig det jeg begynte på da jeg var der sist om det ga noen mening. Det er ikke store forandringene som skal gjøres altså, men gud som jeg gleder meg. Etter frisørtimen min var planen at jeg skulle trille en tur rundt i Hamar, finne noen fine steder og ta litt bilder. 

Vel, nå ble jo Emmeli syk, og selv om hun er 7 år så synes jeg ikke noe om å la henne være alene hjemme da jeg er hos frisøren, selv om det bare er snakk om en times tid. Så en timen endret jeg på så jeg skal dit på torsdag isedenfor. Fotograferingen min den hadde det uansett ikke blitt noe av, det stopper rett og slett seg selv da man ikke ser lengre enn 5 meter. Så nå sitter jeg heller her i pysjen enda, med en kopp kaffe og hundehviskeren på tv. Emmeli sitter ved siden av meg og ser på ipaden, hun har akkurat stått opp faktisk. 

 

This is what love is all about!

 • 25.01.2016 kl. 19:57

 

Roen senker seg i huset, barna er i seng, hunden ligger langflat på gulvet og det knitrer i ovnen. Det er tent lys i vinduskarmen og jeg krøller meg sammen ved siden av mannen min! Vi kjenner på stillheten, vi gjør hver vår ting, men er allikevel sammen. Denne følelsen er helt magisk <3 Det er kjærlighet!!! 
<3 

Babyfood!

 • 25.01.2016 kl. 17:51

Storm Aleksander har nå blitt 7 mnd og 2 uker. Vi prøver å introdusere han for ny mat, og det går litt så som så. Han spiser grøt og frukt, men brødmat vil han nesten ikke ha i det heletatt. Middag har han også vært litt skeptisk til, og most mat det skal han hvertfall ikke ha. Så nå har vi prøvd å la han spise selv. Da får han hvertfall i seg noe. Idag fikk han laks, makaroni, blomkål, brokkoli og gulrot. Fisken den gikk ned etterhvert. Gulroten spiste han med glede, blomkålen og brokkolien derimot, den ville han IKKE ha. 

Når de små skal spise selv må man selvfølgelig passe på så bitene ikke er for store. Gulroten har jeg delt i tynne staver, fisken deler seg jo opp selv så den fikk han slik dere ser på bildet, og det gikk veldig fint. Med brokkolien tok jeg bare buketten og delte i to, det gikk veldig fint først og fremst fordi han ikke spiste den(haha), men den er jo bygget opp av små biter så da babyen tar en bit så deler den seg uansett i munnen. Makaronien er jo jo liten, så jeg synes dette er den beste pastaen å bruke. 

Jeg må også få legge til at dersom man skal prøve å gi babyen mat på denne måten så kan det være lurt å oppdatere seg litt på førstehjelp, for uhell kan skje, babyen kan få mat i halsen, og da er det svært viktig å vite hva man skal gjøre. 

Er du interessert i å lese mer om denne formen for matintroduksjon hos baby kan du lese om BLW HER.

Jeg vet det har vært litt i media om dette en god stund nå, det har vært fokus på overvekt hos barn som blir matet med skje osv, det er mye mulig dette stemmer og jeg vil tro det er mange ulike meninger om dette, men her hos oss bruker vi både denne BLW metoden og "skjemating" de gangene han er interessert i det. Han spiser grøt og fruktmos med skje, og han får spise brødskive, og middag selv slik som vi har gjort her. En ting som er sikkert og som jeg kan skrive under på er at han har mye bedre kontroll over hvor langt bak i munnen maten havner da han spiser selv, og han brekker seg faktisk mindre til tross for at bitene er større. 

Så dersom du sliter med å få i din lille mat, så kanskje dette er noe for dere også?!? Bare et lite tips!!

 

Sykt barn!

 • 25.01.2016 kl. 13:23

Å være syk er kjedelig, men det som er enda kjedeligere er da barna blir syke. Der er vi nå. Emmeli stakar har kastet opp hele natten, og nå ligger hun bare rett ut. Da barna blir syke blir alt annet satt på vent. Alle planer blir utsatt og man kan ikke gjøre annet enn å prøve å gjøre det best mulig for den lille som er syk. Vondtene og ubehaget kan man ikke fjerne, men man kan hvertfall trøste og finne det den syke måtte ønske. Så her er det dyna på sofaen, pysj og salt kjeks som gjelder idag. 

Nå er det bare å krysse fingrene for at hun blir fort frisk igjen, og at vi andre slipper unna.

Ha en fin dag videre fine <3 Svaret på spørsmålsrunden min tenkte jeg skulle komme på onsdag! Så om det er noe du lurer på kan du enda legge igjen noen spørsmål HER

Denne ukens treningsplan!

 • 25.01.2016 kl. 10:00

Trening handler for meg om å bruke kroppen, det skal være lystbetont, de skal være gøy og de skal være overkommelig. For meg handler derfor ikke trening om å løpe 1 mil hver dag, eller løfte vekter til jeg spyr. Det fungerer rett og slett ikke for meg. Jeg kommer meg ikke i gang, jeg finner ikke motivasjonen og jeg gir opp. Ja, jeg blir mektig imponert over de som klarer det, de som finner den gleden i å bruke kroppen sin. Jeg blir faktisk litt misunnelig, det skal jeg innrømme. 

Jeg har forsonet meg med at trening for meg det må være korte økter, her snakker vi 15-30 min. Det skal være enkelt å gjennomføre og det skal ikke være for tungt. Til gjengjeld gjør jeg litt hver dag, jeg er stolt over det jeg har fått til så langt i år, og jeg kjenner faktisk at det fungerer.Styrkeøvelsene som går på beina gjør jeg på kvelden sammen med mannen min, det har liksom blitt vår lille greie etter at barna er i seng. Yogaen den gjør jeg på dagtid så ingen andre enn Storm Aleksander ser meg, haha. Armhevingene gjør jeg da det passer seg, enten om det er på kvelden eller midt på dagen, jeg synes det er kjedelig, men jeg har satt meg et mål om å klare 10 strake, så jeg må øve.. Nå klarer jeg kanskje 2, haha jeg dauer.... Rumpeøvelsen min gjør jeg også på dagtid, og av og til flere ganger om dagen, jeg prøver nemlig å finne igjen rumpa mi som har forsvunnet.. 

Så selv om det ikke er snakk om de tyngste treningsøktene det her så er det hvertfall litt, og jeg må innrømme at jeg er stolt over meg selv som har holdt dette gående i hele januar *tommel opp*

Wear color!

 • 24.01.2016 kl. 19:34

//Innlegget  inneholder en annonselinke//

Farger er noe jeg bruker alt for lite av, men som jeg egentlig liker veldig godt. Men samtidig så føler jeg at man syns så utrolig godt da man har klær med sterk farge, og det vet jeg ikke om jeg liker så godt. Jeg føler liksom at dersom man går med litt mer nøytrale klær så er det ikke så mange som legger merke til det, men dersom man har sterke farger så er det enklere for andre å legge merke til det, å det er da jeg begynner å tenke på hva de andre egentlig tenker, så er det i gang da.. Usikkerheten min slår ut for fult og jeg åpner ikke jakka inne på senteret en gang. Her hjemme derimot bruker jeg akkurat det jeg har lyst til, og det er en stor befrielse. 

Uansett da, så prøvde jeg meg på litt farge idag, og jeg fikk til og med tatt litt bilder før vi dro hjemmefra, vi har nemlig vært hos svigers på middag idag, og jeg tok av meg jakka ;) hehe

Genseren min som egentlig er en kjole, men som jeg ikke turte å bruke som kjole idag er fra nelly, og buksen min er fra weightless, den tenkte jeg å skrive mer om senere.  Den siste tiden har jeg blitt veldig glad i gensere og topper med v-hals, jeg føler at det kler meg veldig godt. Så nå ser jeg alltid etter det da jeg er på utkikk etter noe nytt. 

Jeg har en spørsmålsrunde gående, så dersom det er noe du vil spørre om så kan du legge igjen et spørsmål under DETTE innlegget. Jeg tenkte jeg skulle svare i løpet av uken <3 

Play and learn!

 • 24.01.2016 kl. 12:20

Noen leker er og forblir mer populære enn andre. Noen leker er bare for gøy, mens andre igjen er laget for læring. Begge deler bør være lov synes jeg, og her har vi en absolutt favoritt hos snuppe som snart er 3 år. Det er en liten laptop som det er tre ulike "spill" på, det som er mest populært her er bokstaver. Da du trykker på en bokstav sier maskinen et ord som begynner med den bokstaven O - ost.. osv... samtidig kommer det bilde av tingen på skjermen. Ofte da jeg finner frem min data for å skrive eller se på noe annet så finner hun sin, sitter ved siden av meg og trykker. Av og til spør hun "hva er det, mamma?" 

I det siste har hun vært veldig opptatt av hva som er min bokstav, hva som er hennes bokstav osv. Idag så sa hun"mamma, det der er min bokstav", så pekte hun på bokstaven sin... "Å der er din bokstav mamma" så peker hun på M for mamma. 

Hun er så interessert i bokstaver om dagen, så det utnytter vi til den store gullmedaljen :) Så her går det for O for ost om dagen ;) 

 

Ut i snøen!

 • 23.01.2016 kl. 19:28

Vi har virkelig kost oss ute i snøen idag. Utrolig godt at det har blitt litt mildere sånn at Storm Aleksander også kan være med ut. 

 

Igjen så vil jeg minne dere om spørsmålsrunden jeg har gående. Håper virkelig jeg får noen flere spørsmål slik at jeg får noe å svare på <3 

Klikk HER så kommer du direkte til innlegget!!

Ny vogn!!

 • 23.01.2016 kl. 14:27

Pakken vi hentet på posten idag innehold denne vognen, det er en babyzen yoyo, det er en liten og praktisk vogn. Den kan klappes sammen bare ved å bruke en hånd, den blir så liten at den kan slenges over skulderen, og det er med en bærereim, så den blir egentlig som en skulderveske. Den blir så liten at den går som håndbagasje på flyet, og det er derfor vi kjøpte akkurat denne. 

Vi drar til syden i april, og ettersom Storm Aleksander fremdeles er så liten så har vi behov for en vogn som han kan sitte i når vi skal ut og trille, og som han kan sove i. Det  er også et STORT pluss at vi kan ha den med inn på flyet, dette gjør at vi kan ha Storm Aleksander i den da vi er på Gardermoen også... Gud så praktisk..

Jeg var helt i hundre da vi pakket den opp og satte den sammen!!!Da Storm Aleksander våknet måtte han jo få teste den ut, og han så mer enn fornøyd ut med den nye vognen sin. Parasollen som er på de øverste bildene kan enkelt tas av og på, og den kjøpte vi med for å ha muligheten til å gi litt ekstra skygge når vi er i solen, det følger også med regntrekk og myggnett kjøpte vi også. 

Se så liten den blir da den er klappet sammen... Gleder meg masse til å teste den ut mer, denne vognen kommer helt klart til å bli brukt da vi skal på butikken fremover :) 

Familymorning!

 • 23.01.2016 kl. 11:02

Hei på dere og god morgen <3 

Her har vi en skikkelig helgemorgen. Vi startet dagen i sengen vår, der lå vi å tullet i 1 time før vi sto opp, den barnelatteren om morgenen er helt magisk <3 Nå har Storm Aleksander lagt seg for den første duppen sin allerede og Nathalie driver å synger og danser til musikken på kjøkkenet. Hun er veldig bestemt på hvilke sanger hun vil ha på, så her går det i "play my drum" eller "mamma" som hun kaller den, ohmama eller noe sier de i sangen, så da har det blitt mamma for henne. Og så må hun høre den der "Need you now..." et eller annet... I den sangen så synger hun noen ord innimellom, og det hun kan best er ONE. Quarter after one... ja dere vet... 

Selv sitter jeg her i sofaen med den lille fine macen på fanget, kaffe fikk jeg akkurat av mannen min også, så her blir det å ta det rolig en god stund enda..

Etterhvert skal vi nok prøve oss på en tur ut, tenkte at Storm Aleksander skulle få "hilse på snøen". Og så skal vi hente en pakke på posten, men inneholder i den skal dere få se senere,,, weee!!! Jeg har en spørsmålsrunde gående, hadde satt veldig pris på om du la igjen et spørsmål eller to. Du kommer direkte til innlegget HER!!

#Instalatly!

 • 22.01.2016 kl. 16:00

Mine siste publiseringer på instagram!Følg meg gjerne for flere bilder <3 Kajajeanette_blogg 

Ask me anything!!

 • 22.01.2016 kl. 12:00

Spørsmålsrunde er noe jeg aldri har hatt på bloggen før, men noe jeg har hatt veldig lyst til å prøve en stund. Så da tenkte jeg at tiden var inne og jeg hopper bare i det.Legg igjen spørsmål i kommentarfeltet, så kommer det svar til uken <3 

Mammalivet - Bleieslutt!

 • 22.01.2016 kl. 08:11

Jeg vet ikke helt hvor bloggmateriell dette er, men jeg må bare få skryte litt. Datteren min som blir 3 år i mars har blitt en lykkelig eier av en pakke Elsa truser. Det har seg nemlig sånn at jeg lovet henne Elsa truser den dagen hun begynte å gå på do hver gang hun måtte og kunne slutte med bleie. Hjemme her har hun lenge sagt i fra dersom hun har måttet bæsje, men tisse det har hun gjort i bleia. Men så bestemte hun seg plutselig for at det var greit å gjøre alt på do, så for 3 uker siden begynte vi å ta av bleia med en gang hun kom hjem fra barnehagen, hun tisset på do og var veldig flink.

I barnehagen derimot så nektet hun å i det heletatt gå inn på doen, så etter en kort samtale med barnehagen så ble det bestemt at vi skulle prøve å ta henne med dit uten bleie for å se om hun gikk på do da. Dette var en mandag, hun hadde et uhell og nektet å gå på do, så da kom hun hjem med bleie. Så kom tirsdagen, vi prøvde igjen, og da jeg hentet henne var det en bleieløs jente som strålte mot meg og viste meg at hun hadde fått klistremerker da hun hadde vært på do. Etter den dagen så har hun ikke brukt bleie på dagtid hjemme eller i barnehagen og hun har ikke hatt noen uhell. Hun har allikevel brukt bleie om natta, men denne siste uken har hun ikke tisset i bleia i løpet av natta, så i natt har vi hatt den første bleiefrie natta, og det har gått såååå bra!!! Hun har ikke tisset seg ut, og gikk rett på do da hun sto opp. Sååå flink <3 

Jeg blir så stolt, og ikke minst overrasket over at det har gått så fort <3 Jeg hadde et lite håp om at hun skulle være bleiefri før vi skulle til syden i slutten av april, og det blir tydeligvis ikke noe problem ;) Yey or Ney - Slengbuksa!

 • 21.01.2016 kl. 18:03

70- tallsstilen er tilbake i motebildet og sammen med den kan vi si hei til slengbuksa. Jeg tenker tilbake på den gangen jeg gikk på ungdomsskolen og på de freshe buksene mine med den vanvittig store slengen i beina... Neida, jeg var ikke født på 70-tallet, men kult var det uansett..

Vel, nå er de altså tilbake igjen, og jeg kjenner jeg er litt usikker. Det ser jo veldig kult ut, men samtidig så er jeg så utrolig glad i bukser som sitter etter rundt anklene. 

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg, og må nok prøve det på før jeg kan være helt sikker, men nå vipper jeg litt, så da sier jeg NJA...


Det øverste bildet er lånt fra blogg.aftenbladet.no ... De to nederste er lånt fra klikk.no

Hva mener du?? Hot or Not??

Janteloven - gå og legg deg!!!!

 • 21.01.2016 kl. 12:10

Først vil jeg bare takke dere fine flotte mennesker for alle de fine kommentarene på "eksamensnerver" innlegget mitt i går kveld. Jeg setter veldig pris på alle de gode ordene dere sendte. Jeg gikk inn til denne eksamen med et håp om å få ståkarakter, jeg tvilte på meg selv og mine kunnskaper. Jeg gjennomførte veiledningen og svarte på spørsmålene jeg fikk og satt igjen med en følelse av at det ikke gikk så veldig bra. Jeg kludret det til litt i selve veiledningen fordi jeg var så nervøs, men det skulle vise seg å ikke gjøre noe, for sensorene syntes nemlig at jeg hadde gode svar og refleksjoner rundt spørsmålene jeg fikk og endte derfor opp med en svært akseptabel karakter. 

Så nå skal jeg rett og slett slenge janteloven på dør og si; JEG ER STOLT AV MEG SELV, JEG HAR BEVIST AT JEG KAN!!! JEG MESTRER VEILEDNING OG FREMSTÅR SOM ET REFLEKTERT MENNESKE!!! Da er jeg fornøyd... Jeg gikk inn med et håp om å hvertfall få en D, og kom ut igjen med en B, det er helt fantastisk, og denne erfaringen og denne følelsen jeg har med meg nå skal jeg ta med meg videre på min vei mot å tro mer på meg selv og mine ferdigheter... 

Så igjen tusen takk for alle gode ord fra dere, takk for at dere støttet meg, og delte noen av deres erfaringer rundt eksamen...

JEG JUBLER FOR MEG SELV OG FEIRER MED EN KALD COLA!! hihi!! 

Eksamensnerver.

 • 20.01.2016 kl. 21:32

I morgen er det tid for eksamen, og det er ikke bare en eksamen, det er en muntlig eksamen. Jeg kjenner jeg blir så stressa av tanken. Jeg er livredd for at jeg ikke skal gjøre det bra nok, jeg er redd for at jeg ikke kan noen ting. Det er eksamen i veiledning, og jeg kjenner jeg er redd for å ikke finne de gode spørsmålene, de spørsmålene som skaper refleksjon. Igjen så er det denne dårlige selvtilliten min som gjør det 100 ganger vanskeligere. Jeg har ikke troen på at jeg kan dette, det hjelper ikke at de rundt meg sier det går bra, for det kan man jo faktisk ikke vite. Jeg kjenner jeg får en klump i magen, jeg skjelver på hendene og de positive tankene som jeg prøver å presse frem blir presset bakover, de forsvinner. 

Jeg kjenner på denne uvissheten, det å ikke vite akkurat hva som skal skje, hva er det veisøker vil ta opp i veiledningen som jeg skal lede, hvilke spørsmål får av sensor etterpå, er det noe jeg i det heletatt klarer å svare på? 

Jeg hater å ikke ha kontroll, jeg hater å ikke vite hva som skal skje, jeg hater eksamen!!! 

Jeg elsker derimot denne bloggen, det å kunne få ut tankene mine, det å kunne skrive istedenfor å tenke de samme vonde tankene igjen og igjen!! 

Jeg gleder meg til morgen dagen er overstått!!! 

Morning workout!

 • 20.01.2016 kl. 10:04

Igjen startet jeg dagen med 30 min med yoga! Det er så utrolig godt å komme i gang, få strekt ut kroppen og kjenne at man er i live. Jeg kjenner på kroppen at jeg allerede nå, etter bare noen dager med yoga, er kroppen litt mykere. Jeg har enda et stykke igjen før ryggen er helt med meg, men vi er på vei. Jeg kan også kjenne at armene mine har blitt litt sterkere, og det er jo noe jeg virkelig trenger. 

Yoga er den perfekte treningsformen for meg har jeg funnet ut, det er den perfekte balansen mellom å aktivere kroppen og slappe av, man blir ikke dødssvett, men man kjenner at kroppen har jobbet. Etterhvert som jeg blir mer inn i dette med yoga skal jeg definitivt prøve litt mer krevende former enn hva jeg gjør nå, jeg gleder meg allerede. Bare jeg er ferdig med eksamen, så skal jeg prøve å få tatt en økt hver dag. 

Men snakker om eksamen, nå som Storm Aleksander sover så må jeg passe på å få tid til å lese litt. Siste innspurt før den "store" dagen i morgen!!! Herregud jeg kjenner jeg får klump i magen bare av å tenke på det... Jeg gleder meg virkelig til dette er over... Our memories!

 • 19.01.2016 kl. 16:09

Det å gifte seg er for mange en av de største tingene i livet. Det er en dag man planlegger i lang tid, en dag man gleder seg til og kanskje gruer seg litt til også. Det er en dag hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene, ja sånn er det for mange hvertfall. 

Vi giftet oss sommeren 2014, det ble tatt mange bilder den kvelden, vi hadde leid inn en utrolig dyktig fotograf og resultatet var fantastisk. Vi har hatt mange hundre bilder på dataen, men nå har vi endelig fått laget oss en fotobok fra bryllupet. Her har vi samlet noen av bildene både av oss og av gjestene på festen. På de sidene jeg kan dele med dere er det jo bare bilder av oss, men jeg hadde lyst til å dele noe så da ble det sånn.Det er så koselig å sette seg ned å se på bildene fra den store dagen. Det er en dag som går så alt for fort, og man får ikke med seg alt som skjer. Så da er det utrolig fint å få bilder som forteller noe fra kvelden. 

Vi er litt trege i avtrekkeren, for vi har ikke fått fremkalt bilder til å ha på veggen enda heller, men det skal også bli gjort.. En gang... 

 

Sunrise

 • 19.01.2016 kl. 09:59

Jeg går ned trappa, kikker ut av vinduet på veien ned, og jeg kjenner det stopper opp innvendig. Jeg går to skritt tilbake, jeg blir bare stående der, jeg kikker ut. Jeg kikker ut på den fantastisk fine soloppgangen, jeg ser det vakre vinterlandskapet foran meg og jeg kjenner på lykken, jeg kjenner på freden og roen.. Jeg må smile litt, tenk at noe som er der hele tiden, noe jeg kan se på hver eneste dag er så vakkert, så vakkert at jeg nesten holder pusten. Den kombinasjonen av rød himmel, snødekte trær og bakke det er noe med det som er så ubeskrivelig vakkert <3 

What if?

 • 18.01.2016 kl. 15:40

Jeg skal ikke legge skjul på at sminke er noe jeg er veldig avhengig av, jeg er ikke komfortabel med å dra på butikken, hente i barnehagen eller dra på jobb uten sminke. Hvor sunt det er kan vel diskuteres, men det er hvertfall sånn jeg er, og jeg er 100% sikker på at jeg ikke er den eneste. 

Idag begynte jeg å tenke på at dersom jeg bare fikk sminke en ting for resten av mitt liv, hva skulle jeg da velge? Bare en enste ting, er det maskara, eyeliner, øyenbryn eller huden. Jeg skulle egentlig ønske jeg kunne velge to, men det kan jeg altså ikke, så dersom jeg må velge en, ja så måtte det definitivt blitt øyenbrynene mine. Jeg er ikke velsignet med flotte, tette og mørke øyenbryn, de er heller motsatt. Dersom jeg ikke sminker de så føler jeg at de blir helt borte, derfor hadde jeg valgt de. Så dersom du bare kunne sminke en ting for resten av livet, hva hadde du valgt?? 

 

Study break - Chai tea latte

 • 18.01.2016 kl. 12:59

Jeg er i innspurten av eksamenslesingen min nå, på torsdag er den store dagen. Idag kjente jeg veldig på at jeg trengte en liten avkobling fra bøkene og da passet det perfekt å lage en spicy chai latte. Den ble veldig god, så tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere. 

Jeg brukte Muskat, ingefær, kardemomme, kanel og nellik som å gjøre den litt spicy.

Først har jeg krydderne i glasset mitt.

Så tilsetter jeg varmt vann. Rører godt rundt og lar det stå en liten stund, så heller jeg vannet gjennom en sil for at jeg skal slippe å ha noen "rester" av krydderet i teen min. 

Da blir det sånn..

Så tilsetter jeg en tepose. Jeg brukte chai tea, men man kan sikkert bruke mye annet også. 

Så tilsetter jeg steamet melk og har et dryss med kanel på toppen. NAM!! Det ble vanvittig godt, jeg likte veldig godt at krydderne ga litt ekstra smak, for jeg synes vanligvis at teen kan bli litt tam dersom man har melk i den, men det ble så absolutt ikke denne. 

Når det kommer til mengden krydder så prøvde jeg meg frem, jeg er veldig glad i ingefær og nellik så jeg hadde oppi litt ekstra av det!

Vil du væ`me å bygge snømann...

 • 17.01.2016 kl. 14:48

Til tross for mangelen av kram snø så fikk jentene våre laget en snømann da de var ute tidligere idag. Jeg tror det var godt for dem begge to å komme seg litt ut i frisk luft, de var så friske å fine i kinnene da de kom inn igjen, og de var veldig fornøyd med snømannen sin. 

Da de kom inn igjen koste de seg med kakao <3 

Barna har så godt av å være litt ute på egenhånd, og her som vi bor er det ikke noe fare med tanke på sikkerheten heller for vi har gjerdet inn hele tomten vår. De får brukt kreativiteten sin da de må finne på noe på egenhånd. Datenight!

 • 17.01.2016 kl. 12:25

I går hadde jeg og mannen en liten datenight her hjemme etter at barna var i seng. Vi laget middag sammen og koste oss med middagen i sofaen. Planen er at vi skal få til en sånn kveld i måneden, for i en ellers hektisk hverdag er det viktig å sette av tid til hverandre. 

På menyen sto biff, ovnsbakte grønnsaker, ris og bernaisesaus. Og til drikke skeiet vi ut med farris og juice.Vi hadde en veldig koselig kveld sammen, og selv om vi ikke gjorde så mye annet enn hva vi vanligvis pleier på kvelden er det veldig fint å legge vekk alt som heter telefoner og data, og bare sitte i armkroken og se på tv, snakke og susse litt <3 

Så langt idag har jeg lest til eksamen, og nå skal jeg børste og klippe Neo, jeg kjenner jeg trenger en pause fra bøkene nå så da er det greit å få gjort. 

Senere idag får vi besøk av et vennepar og barna deres så da skal vi kose oss med lasagne <3

Ha en fin dag videre alle sammen <3 

Our day!

 • 16.01.2016 kl. 18:09

Idag har vi vært ute på farten mer eller mindre hele dagen. Barna fikk hvert sitt gavekort til jul av tanten sin, så de har fått bruke dem idag. Litt leker og litt klær på jentene, og Storm Aleksander som fikk så mye klær til jul endte opp med en leke. Ok da, det var jeg som valgte den ut for han, men han smilte så godt da han så den på butikken, så tror vi var ganske enige. Jeg må vise dere den en dag, for den var så søt, men jeg må få tatt bilde av den først. 

Før vi dro hjem var vi en tur innom jordbærpikene for litt påfyll. Jentene fikk smoothie og en kakebit, og Jeg og Ole- Anders delte en bit med sjokoladekake, omg, den var såååå god. Og jeg hadde i tillegg en spisy chai latte, og den var også mega god.. NAM!! Det må jeg finne en oppskrift på sånn at jeg kan lage det hjemme også <3 

Nå sitter jentene og spiser hver sin minipizza, jeg og mannen skal nemlig ha en liten date her hjemme i stua etter sengetid idag. Vi har kjøpt inn så vi skal lage oss biff, det skal bli veldig godt med litt kjærestetid nå kjenner jeg <3 

Put on my mascara!

 • 16.01.2016 kl. 12:36

Seriøst, er det bare meg som ser ut som en idiot da jeg sminker meg? Og er det bare jeg som står inni speilet da jeg har på maskara? Flere som gjør sånn, eller er jeg helt alene?? haha, jeg dauer!!

Ny på håret!

 • 15.01.2016 kl. 20:24

Jeg hadde så lyst til å gjøre noe crazy med håret idag... Vel det mest crazy jeg endte opp med å gjøre var å gå fra sideskill til midtskill. Litt lysere i lengdene ble det og jeg må vel innrømme at jeg ble veldig fornøyd. Det enkle er ofte det beste, eller hvorfor reparere noe som ikke er ødelagt som frisøren min så fint sa det. 

Hun sa nemlig at dersom man skal gjøre store forandringer så må man være 100% sikker eller så kommer man ikke til å bli helt fornøyd, og det har hun helt rett i. Nå skal jeg være sånn her en liten stund, kjenne litt på hvordan det er å ha midtskill og om jeg vil ha det sånn fremover. Dersom jeg bestemmer meg for det skal jeg tilbake til frisøren å klippe litt lugg, ikke kort lugg, men til haka sånn ca. Jeg tror nok jeg kommer til å bestille den timen ganske fort. For jeg er veldig fornøyd så langt! 

Nå er det senkveld og sofaen resten av kvelden <3 

Ha en fin kveld alle sammen, og GOD HELG!!!!

Prøver meg på Yoga!

 • 15.01.2016 kl. 12:29

Jeg må vel innrømme at jeg ikke er av det slaget so setter pris på en tidlig morgen.. Morgen stund har gull i munn... vel jeg vet ikke helt jeg altså... 

Det er jo ikke sånn at jeg liker å sove hele dagen heller, men før 8 synes jeg er umenneskelig. De siste dagene har jeg derimot hatt en liten morgenfugl av en baby, jeg har klart å drøye det til 8-8.30, men da har han vært ferdig. Idag derimot var klokken 07.30 da vi sto opp. Han pratet så høyt at det ikke var noe poeng i å prøve å få han til å sove igjen. Vi kom oss opp og vet dere hva? Da klokken ble 08.00 hadde jeg gitt han litt mat, og mens han lekte så fant jeg frem yogamatten og gjennomførte 30 min med yoga. 

Det er så utrolig godt, kjenne at kroppen setter litt i gang. Jeg er ingen ekspert og jeg kjenner så absolutt at jeg trenger dette, for kroppen er litt stiv, spesielt i ryggen, men det anbefales virkelig altså.. Jeg er ikke den typen som klarer å gjøre noen øvelser tatt ut fra hodet, jeg trenger noe å se på og følge. Så nå har jeg begynt med "30 days of yoga". Fant det på youtube, og dersom du ikke er døds-seriøs så kan jeg anbefale den altså. Nå er jeg bare på dag 2, men den dama er så herlig, og har noen kommentarer underveis som gjør det veldig morsom. Eller jeg synes det er morsomt da.. 

Her er den første videoen, så finner dere resten derfra om dere skulle være interessert i å sjekke ut. Jeg har på følelsen av at hun begynner veldig lett og så blir det tyngre etterhvert. 

Jeg gjør ikke dette hver dag, men hat satt meg som mål å ha 2-3 økter i uken. Da jeg er ferdig med eksamen så kan det tenkes at jeg gjør det litt oftere. Storm Aleksander synes jo det er så gøy å se på også, så da er det ikke noe problem ;) 

Mistanke bekreftet!!

 • 15.01.2016 kl. 08:53

Jeg har mistenkt det en stund nå. Jeg vet ikke helt hva som har gjort at jeg bare har skjøvet det foran meg, men i går fikk jeg det bekreftet. Jeg kunne ikke benkete det lengre. 

Jeg sto på badet og var strålende fornøyd. Mannen hadde vært innom posten og hentet en stor pakke fra Nelly for meg. Den inneholdt det ene fine plagget etter det andre og jeg var så fornøyd med kjøpene mine. Jeg prøvde plaggene og de passet og satt fint. Jeg ble enda mer fornøyd. Det var jo så mye fint, og jeg hadde jo fått tak i alt på salg, det var så billig.. 

Helt nederst i bunken lå det en bikini. Jeg hadde tatt sjansen på å bestille på nett, den var uansett så billig, så det var ingen krise om den ikke passet. Jeg prøvde overdelen, det er alltid den som er mest spennende å prøve. Jeg ble veldig overrasket, den passet faktisk, og det så ikke så ille ut. Så var det underdelen sin tur. Jeg satte den på, den passet også. Wow tenkte jeg, så flaks... Jeg snudde meg rundt for å se i speilet. Jeg snudde meg fort tilbake igjen, så på meg selv, jeg ble blek... Jeg snudde meg sakte igjen, jeg måtte dobbelsjekke. Etter å ha sjekket igjen kunne jeg ikke ignorere det lengre.. 

.... Jeg må ha lagt igjen rompa mi i 2015.... 

Fly away!

 • 14.01.2016 kl. 14:06

Jeg har skikkelig lyst på en tatovering til, og jeg vil ha den enten i nakken eller på ryggen, men en liten søt på undersiden av håndleddet hadde heler ikke vært å forakte. 


Jeg synes de vingene på ryggen er skikkelig kule, og de små fuglene er så søte <3  Men så er det hele denne greia med at en tatovering bør ha en mening da.. Vel jeg vet ikke, hva mener du??

 

Perfekt eller ikke?!?

 • 14.01.2016 kl. 10:10I går kveld gikk den første episoden av dokumentaren "sykt perfekt". Å se disse jentene, få høre deres historier og høre deres tanker er veldig sterkt. Jeg synes det er trist å høre hvordan disse søte jentene føler de ikke strekker til slik de ønsker, enten om det er prestasjoner eller utseende. Det er trist å se at de legger et så stort press på seg selv. Jeg tenker på denne jenta som streber så etter å få det perfekte utseende, og det vi ser på skjermen er jo ei pen og for mange perfekt jente. Hvorfor kan hun ikke se det? Hvorfor har hun dette behovet for å endre på noe som helst? Hun er heldig, for hun har venninner som sier ting som de er, hun har venner som er ærlige, allikevel klarer hun ikke å se det selv. Jeg tar meg selv i å lure på hva hun ser da hun ser seg selv i speilet?!? 

Å da tenker jeg også på alle oss andre jenter, alle oss andre jenter som ikke er fornøyd da vi ser i speilet, er det det samme med oss? Har vi et så forvridd selvbilde at vi ikke ser det som faktisk er?!? Har jeg noen større grunn til å ønske meg smalere nese og større lepper enn det den jenta på tv har? 

Hjelper det å endre på utseende sitt? Får man større selvtillit? Jeg vet ikke, jeg tror ikke det, men jeg liker å tro det, for det hadde vært en veldig enkel løsning. 

A little thing called LOVE!

 • 13.01.2016 kl. 20:01

Jeg skrev jo et innlegg før idag om hvordan man skulle få forholdet til å vare, det kan du lese HER. Hver minste ting som kom frem der mener jeg fra langt inni hjertet mitt, og det er de tingene jeg ser på som de viktigste i et forhold. Men så kom mannen min hjem etter en tur på Hamar, "jeg har kjøpt en liten ting til deg jeg kjære". Så fikk jeg denne teen. 

Neida alt handler ikke om å få, man kan ikke kjøpe kjærlighet. Men det at mannen har tenkt på meg da han har vært ute på noe og kommer hjem med en liten ting av og til det synes jeg er utrolig koselig og romantisk <3 Nå sitter jeg her og koser meg med en kopp te, den lukter helt fantastisk, og smaker helt vanvittig godt <3 Det skal godt gjøres å drikke bare en!! hihi! 

Senkveld begynner NU!! og det vil jeg se på, får så fredagsfølelse, og det på en onsdag!

Hjertevenn <3

 • 13.01.2016 kl. 14:30

Denne fantastiske, snille og fine kosehunden ble veldig nysgjerrig da jeg skulle benytte meg at det fantastiske lyset og ta noen bilder før idag. Med en gang jeg satte meg ned og han hørte "klikkingen" av kamera som fokuserte kom han bort med en gang, og jeg måtte ikke be han to ganger om å stå der for å ta noen bilder for å si det sånn. Han sier villig ja så lenge han får litt kos på kjøpet <3 

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker virkelig å ha hund <3 Denne fine gutten passer så godt i familien vår og det var nok "ment to be" at akkurat han fikk bli med oss hjem. Han er så rolig, kosete og familiekjær, det gjør han til den perfekte familiehund for oss <3 Han er god mot barna, og selv om han kan bli litt for glad da vi får besøk av noen han kjenner så vet han også å oppføre seg dersom vi får besøk av noen "nye", ja helt til de gir han oppmerksomhet da, for da blir han veldig glad igjen ;) 

Dette er en hund jeg kan ha med meg ut på tur, slippe løs og alltid stole på at han ikke stikker av. Han kommer da jeg roper, han sitter da han får beskjed om det og selv om han ikke er den flinkeste til å gå i bånd så gjør ikke det noe. Han er en nysgjerrig liten gutt som gjerne vil gå løs sli kat han kan kjenne alle luktene <3 

Vår perfekte fine NEO!! Vår hjertevenn <3

Kjærlighet - Hvordan holde sammen!

 • 13.01.2016 kl. 10:04

Det å være sammen med noen, altså ha en kjæreste, samboer eller mann, det er noe av det fineste som finnes. Det å ha noen å dele alt med gir på mange måter litt mer mening til livet om dere skjønner. Det er hvertfall sånn for meg. Jeg er en sånn person som liker alenetid, jeg trenger alenetid, men allikevel så liker jeg meg ikke alene. Jeg liker å ha en å dele ting med, en som elsker meg og som jeg elsker tilbake, en som kan støtte meg. Jeg liker å være VI!!

Så hvordan skal man holde sammen da, år etter år?!? Er det å elske hverandre nok? Ja og nei tenker jeg... For hva er det å elske hverandre da? Dersom det å elske hverandre bare er å si elsker deg av og til så er det ikke nok, da er det vel kanskje ikke i det hele tatt! For meg er det å elske noen det samme som å lytte til det som blir fortalt, savne vedkommende da han eller hun er borte, snakke sammen, stryke over nakken eller rumpa da man går forbi på kjøkkenet. Det å elske er for meg å kunne le sammen, det er å kunne tilbringe tid sammen uten å gjøre noen ting som helst. Det å elske noen er de små tingene, det er den kjærligheten man opplever i hverdagen. 

Jeg er langt fra noen ekspert, men en ting som er sikkert er at jeg elsker den mannen jeg er gift med, og han elsker meg! Vi har det utrolig bra sammen, og her kommer mine topp 5 "hvordan holde sammen" - råd. 

 

1. Dropp tanken om å prøve å forandre på partneren din. Er han ikke den du vil han skal være så bør du se om du finner en annen. Det å forandre noen fungerer aldri i lengden, og ingen av dere blir lykkelige av det heller. 

2. Snakk sammen, sett ord på det dere mener og tør å si ifra om du er usikker på om du har forstått det riktig. På denne måten slipper man at det oppstår misforståelser, og at man krangler om noe som man egentlig ikke er en sak en gang. 

3. Bruk den gylne reglen, Vær mot andre som du vil at andre skal være mot det! Det er jo rett og slett folkeskikk. Tenk før du snakker, ikke snakk til partneren på en måte som du vet du ikke hadde likt selv. Det er ikke noe poeng i å være nedlatende, ikke en gang for å prøve å være morsom! For det er faktisk ikke noe morsomt å bli trampet på!

4. Husk på hverandre i hverdagen, det er lov å være kjærester selv om barna ikke er i seng. De tar ikke skade av å se mamma og pappa kysse på kjøkkenet, eller holde hender på butikken. Husk på de små tingene, gi hverandre et kyss før dere drar på jobb. Det er lov å sende en søt melding i løpet av dagen eller legge igjen en søt lapp på kjøkkenbenken. Hverdagsromantikk!!!! 

5. Til slutt; Elsk hverandre.. Med det så mener jeg respekter hverandre, ha et grunnleggende godt forhold før dere tar fart og starter på resten av livet. Et hvert hus trenger en god grunnmur ellers faller det sammen etterhvert. Det kan ta 1 år, 5 år eller 10 år, men jeg lover deg er grunnmuren dårlig så vil det falle sammen... Å vet du hva som er så fint? Det er aldri for sent å forsterke en grunnmur!!!  

Mer meg!

 • 12.01.2016 kl. 14:00Et mål jeg har satt meg for 2016 er at jeg skal bli mer aktiv, det handler ikke om at jeg skal bli en ny og bedre meg, det handler ikke om at jeg skal bli noen annen, men det handler om at jeg skal tenke mer på meg selv. Jeg skal tørre å sette meg selv litt lengre frem i køen og ikke snakke så mye ned om meg selv. Jeg synes jeg har vært flink nå de første korte ukene, jeg har trent litt her hjemme og selv om jeg ikke kommer til å løpe maraton med det første så er det godt å kjenne at kroppen er litt støl, at jeg kjenner at den er i bruk. Det jeg ønsker er å få mer energi, jeg vil være mindre trøtt og jeg vil ha overskudd som jeg kan bruke med familien min. 

I tillegg til å være aktiv så har jeg også innsett at jeg er nødt om å spise bedre, jeg er nødt om å spise mer. Jeg merker det så utrolig godt d jeg går hjemme, jeg glemmer rett og slett å spise. Det ender med at jeg kaster i meg en brødskive til frokost og ikke spiser mer før det er middag, etter de så spiser jeg sjeldent noe mer, og om jeg spiser noe så er det alt for ofte usunne ting som egentlig bør begrenses til helgen. 

Så nå har jeg bestemt meg for å gjøre det litt mer spennende å attraktivt for meg selv å spise, da jeg handler inn til middager for uka så kjøper jeg også med meg noe å lage til lunsj, jeg kjøper noe annet enn bare brød og pålegg. I dag har jeg laget meg en salat bestående av ruccola, en annen blandet salat, litt raspet gulrot som var igjen etter middagen i går, kidneybønner, fetaost, avokado og litt olivenojle, salt og pepper. Det ble utrolig godt, og jeg gleder meg allerede til å spise lunsj i morgen.. Jeg er ikke noe brødmenneske og det har jeg aldri vært heller. Så for at jeg skal spise trenger jeg noen andre alternativer. 

I tillegg er det utrolig morsomt å skrive opp noe annet en frokost og middag på kostholdssidene i treningsdagboken min :P 

 

Studying!

 • 12.01.2016 kl. 11:07Dette er det som opptar meg i disse dager. Det er en drøy uke til jeg har eksamen og er litt småstressa ettersom jeg ikke har fått lest så mye som jeg ønsker. I tillegg så har min lille gutt fått det for seg at lange dupper på dagtid er oppskrytt, så da blir det ikke mye tid til bøkene mine. 

Krysser fingrene for at dette går bra allikevel! 

 

On sale - innkjøp!

 • 11.01.2016 kl. 11:47

Jeg trodde egentlig ikke det var mulig, men jeg har faktisk funnet meg så mye fint på salg!! Ja på salg, etter DETTE innlegget så trodde jeg egentlig ikke det det lot seg gjøre, men der tok jeg feil. Jeg klikket meg innom nelly og la til produkt etter produkt!!

Her er noe av det jeg klikket hjem <3

//Annonselinker//

 
1. HER

2. HER

3. HER

4. HER

5. HER

6. HER

 

Jeg vil virkelig anbefale dere å ta en titt innom om du vil ha noe nytt, for det var utrolig mye fint og billig på nelly nå. Og etter hva jeg kunne se var det fremdeles mye igjen!! HURRA!!!

Se opp snør det, ja det gjør det....

 • 10.01.2016 kl. 19:10

... tett i tett i tett!!!! 

Vips så var vinteren her for fult, det betyr at vi nå må måke snø igjen. Det har vi jo faktisk ikke gjort enda i år.. Jeg tok på meg den jobben i dag rett og slett fordi jeg tok det som en treningsøkt, og det skal jeg love deg at det ble også. Snø er tungt.... 

Siste rest av snø på kanten måtte vekk før jeg var fornøyd. Nå kommer vi oss forhåpentligvis ut med bilene i morgen.. 

Helt til slutt ble det en liten pust i bakken før jeg parkerte "snørydderen", hva heter det egentlig?!? Dette ble jo en blanding av styrke og kondisjon, *tommel opp for hverdagstrening* 

There is someone in my house!

 • 10.01.2016 kl. 10:11

I dette innlegget fortalte jeg dere om min ubehagelige opplevelse her hjemme, en opplevelse som ga meg hjertebank og klump i magen.. 

I går fikk jeg bekreftet at det ikke bare er jeg som tror jeg hører ting, joda det er virkelig noen flere her i huset.. Vi hadde besøk av min mamma og pappa, og mamma er av den sensitive typen om man kan si det på den måte. Det jeg mener med det er at hun kjenner det på kroppen om det er noen åndelige i rommet, hun kan kommunisere med dem. Jeg vet at et er mange der ute som ikke tror på sånn altså, men det får så være.. 

Men hvertfall, Nathalie hadde tatt med seg bestemoren sin opp på rommet for å vise lekene sine. Hun laget kaker, kaffe og mat som bestemor måtte smake. Så snur hun seg plutselig mot døren, sier bestemt NEI! og gikk for å lukke igjen døren.. Mamma kjente også veldig godt at det var noen der, og hun hadde flere ganger både sett og følt at det sto noen ved døren og kikket på dem. Hun registrerte også "aktivitet" i trappen opp til andre etasjen. Det er jo også på akkurat disse stedene jeg ser skikkelser selv også. 

Mamma kunne heldigvis bekrefte at det ikke var noen negative energier i huset denne gange, og ettersom Nathalie tar det så fint og ikke viser tegn til å være redd så er det ikke noe problem at de er her. I følge mamma så bør jeg snakke med dem og gi de beskjed om å holde seg unna istedenfor å ignorere det, for da blir det bare mer intenst. Så da vet jeg hva jeg har å gjøre fremover... 

Det er veldig godt å få det bekreftet at det er noe her, men jeg blir jo veldig nysgjerrig på hvem det er da, er det noen vi kjenner eller er det noen som er knyttet til huset?!?Bow with a curl

 • 09.01.2016 kl. 18:14

Nok et lite hårinnlegg fra denne kanten. Jeg hater krøllene jeg egentlig har, men jeg elsker å krølle håret mitt... Hvor er fornuften i det da?? Det er vel kanskje den lille perfeksjonisten i meg som vil ha 100 % kontroll. Jeg liker at det er struktur på krøllene mine, og å få håret unna ansiktet ved å bruke denne spennen til å feste håret bak likte jeg utrolig godt. Da jeg ser håret mitt på bilder ser jeg også at jeg liker fargen jeg har nå veldig godt. Så da jeg skal til frisøren i midten av januar så blir det nok ikke store endringene på den fronten heller. Kanskje bare litt lysere lengder. 

Mulig jeg skulle ha kjøpt en ekstra sløyfespenne, for jeg er redd for at denne blir oppbrukt før jeg aner ordet av det.. Jeg tror faktisk at jeg har brukt den hver dag siden jeg fikk den! 

 

Inspirasjon i en bok!

 • 09.01.2016 kl. 13:52

For en liten stund siden nevnte jeg på at jeg hadde lyst til å kjøpe meg en treningsdagbok, håpet var at denne skulle hjelpe meg å finne motivasjonen til å trene. Sannheten er at jeg denne siste uken har vært relativt flink til å trene her hjemme. Planen var egentlig at jeg skulle komme meg ut på tur også, men det har vært så kaldt at det det ikke har vært forsvarlig å ha med seg Storm Aleksander ut. Derfor ble det med den ene turen jeg hadde på mandag. Men jeg har trent styrke her hjemme, to økter med mage og to økter med bein. Jeg har vært konstant støl hele uken, og det er skikkelig godt. 

Nå har jeg fått treningsdagboken i posten og jeg gleder meg til å komme i gang med å planlegge uken som kommer. Her er det sider som går på kondisjon, styrke og kosthold, det er helt perfekt for meg. Jeg gleder meg til å få litt mer oversikt, og jeg kjenner at motivasjonen for å følge planene mine er på topp!! Det er spådd mildere til uken også, så dersom det stemmer blir det nok litt mer speedwalk på meg :P 

Jeg gikk for boken fra Get Inspired, den var det mange som var fornøyd med etter hva jeg kunne lese meg frem til på blogger og i forumer, den kostet ikke så alt for mye og det var gratis frakt. Jeg liker veldig godt at den inneholder skjemaer både for kosthold, styrke- og kondisjonstrening. 

Jeg er så klar for uken som kommer, og skal skrive i boken min så fort jeg får mulighet... Hurra!! 

Stikk i magen!

 • 08.01.2016 kl. 13:10

Jeg er helt skjelven her jeg sitter i sofaen!

Jeg sitter i sofaen med hunden liggende på sjeselongen, jeg ser på klær på nettet, tv`n står på og Storm Aleksander sover i senga si oppe i andre etasje. Vi hadde besøk av en reparatør som fikset komfyren vår for en stund siden, og jeg låste ikke ytterdøra da han dro. Den pleier stort sett alltid å være låst på dagtid. Jeg hører lyder på kjøkkenet, men jeg ser ikke kjøkkenet fra her jeg sitter. Jeg stiver, det er da noen som går der inne, er det ikke? Jeg tenker for meg selv at det sikkert bare er kjøleskapet som lager lyden... Men det tar ikke mange sekundene før jeg hører at det ikke er kjøleskapet denne gangen. Til og med hunden som ligger å sover hiver seg opp, han sitter i sofaen og lytter, men han går ikke inn på kjøkkenet. Jeg slår blikket bort på babycallen, sitter helt stille... Det er ingen tegn til lyd fra soverommet. Jeg slår blikket raskt bort på klokka og konstanterer fort at det ikke kan være mannen som er kommet hjem, det er for tidlig.. Så kommer det en høyere lyd, jeg skvetter til og blir skikkelig redd, jeg blir faktisk så redd at tårene presser på... Jeg vurderer å ringe mannen, men så kjenner jeg et snev av panikk, trappa opp i andre etasjen er jo på kjøkkenet.. Jeg kommer meg opp fra sofaen og sniker meg rundt hjørnet og ut på kjøkkenet, jeg beordrer hunden til å være med meg, ikke at han er så skummel, men det er en trygghet. Det er ingen der!!!! Jeg skynder meg å låse ytterdøra. Jeg går opp for se, hjertet banker helt vilt. På rommet vårt ligger den lille gutten å sover så godt. Jeg sjekker de andre rommene. Alt er tomt.. 

Jeg går ned igjen sjekker badet, ingen der, åpner døra til kjelleren, men tør ikke gå ned, så jeg bare lytter. Jeg hører ingenting... 

Jeg går tilbake til sofaen, det er jo ingen her!!! Med en gang jeg setter jeg begynner lydene igjen. Jeg blir redd igjen, jeg synes det er skikkelig ubehagelig. Men jeg har innsett at det ikke er noen her, eller det vil si, det er ingen her som jeg kan se... Du kan si jeg er gal, du kan si jeg tuller, men idag har vi nok hatt besøk i huset igjen... Besøk som man med det blotte øyet ikke kan se... Besøk som vanligvis ikke skremmer meg så veldig, men idag satte det virkelig en støkk i meg!!!

Jeg kjenner veldig på at aktiviteten i huset vårt har økt litt i det siste... Jeg ser veldig ofte skikkelser i trappa, jeg er ganske sikker på at jeg så noen inne på rommet til Nathalie i dag tidlig. Og det er ofte lyder fra kjøkkenet. Blir det mer nå så tror jeg faktisk at jeg må få litt hjelp med å få det roligere her, for i dag fikk jeg skikkelig vondt i magen! Hadde jeg ikke hatt en hund som gjorde det tryggere, tror jeg faktisk at jeg hadde knekt sammen... 

Mine gode lille søte venn <3 Når jeg sitter her å tenker over det nå så undres jeg over hvorfor jeg ble så redd denne gangen, hvorfor fikk jeg så vanvittig hjertebank, hvorfor kjente jeg tårene presse på? Var det fordi jeg viste at døren ikke var låst eller er det rett og slett energien som var i huset som påvirket meg så veldig??

BOW!

 • 08.01.2016 kl. 10:00

Jeg har allerede blitt så glad i sløyfespennen jeg kjøpte meg her om dagen. Den kommer definitivt til å bli mye brukt fremover. Den pynter opp en enkel flette, den sitter godt i håret fordi den ikke er så tung, og den er ikke for søt. 

Jeg må definitivt se etter inspirasjon for hvordan jeg kan bruke den på ulike måter fremover.. Det er så gøy å kunne gjøre noe annet enn å bare slenge i en strikk, med en baby som er veldig glad i å dra i langt hår er det veldig praktisk å sette opp håret. Så hva synes du?? 

Yey or Ney - Treningstights til hverdags!

 • 07.01.2016 kl. 14:38

Nå kjenner jeg at det er på tide med en liten yey or ney igjen.. Jeg synes det er så gøy å høre hva dere tenker om det, så rop ut og si deres mening da!!!

I går hørte jeg på radion at det nye "it-plagget" er tights. Når jeg tenker tights så er det både treningstights og disse tynne svarte "buksene" uten lommer. Ja, det kan vel være andre farger også da... Jeg er litt sånn delt her, for det er jo så godt å gå med, det er mykt og behagelig. Samtidig så skjønner jeg ikke hvordan man kan bruke det som en bukse, altså med bare vanlig kort genser over. Med en lang genser som går nedenfor rumpa derimot så ser jeg ikke helt problemet. 

Men så ser jeg jo det at det som liksom er kult nå er å bruke treningstights til hverdags, jeg så jo nettopp at Kendall Jenner og Gigi Hadid, var i kledd treningstights og bomberjakke da de var på shopping. Jeg klarer ikke helt å se hva som er så fresht med det jeg altså?!? Treningstights hører til på trening mener nå jeg!! 

Så for meg blir det en NEY!, men hva mener du???


Bildet er lånt fra side2

YEY or NEY??

 

Yesterdays!

 • 07.01.2016 kl. 10:00

Jeg tenkte å begynne dagen idag med å vise dere gårsdagens antrekk. Det er ikke så ofte jeg gjør dette, men i går fikk jeg litt hjelp med å ta bilder, så da er det litt mer gøy. 

Støvlettene mine kjøpte jeg i romjula, de er så utrolig gode, og de kom i hus akkurat i tide til snøen og kulda kom. Perfekt med andre ord. Både toppen og skjørtet har dere nok sett før, skjørtet er vel kanskje et av de plaggene jeg bruker oftest. Jeg elsker å gå i skjørt. Det er mykt som ei joggebukse, men det ser ganske mye bedre ut.. De lange strømpene som dere så vidt ser over kanten på støvlettene er de jeg kjøpte i går. Innkjøp

 • 06.01.2016 kl. 17:37

Idag hadde jeg veldig behov for å komme meg ut av huset en tur. Vi trasket rundt litt på kjøpesenteret før vi måtte hente Nathalie i barnehagen, og jeg fant meg noen fine småting som jeg ikke klarte å gå ifra. 


Det ble en sløyfespenne og en hårbøyle med imitasjonsskinn på overflaten. Og disse fine ringene <3 Til bare 20 kr... Det kunne jeg jo ikke gå ifra... 

Jeg kjøpte meg også lange strømper, men de fikk jeg ikke tatt noe fint bilde av, og jeg kjøpte hårspenner og en hverdagskjole til Nathalie. Hurra for salg!!! 

 

Vi fikk også ordnet bursdagsgave til mannen i huset som har bursdag på mandag, men de skal vi ikke snakke noe mer om akkurat nå. 

Interiør på nett!

 • 06.01.2016 kl. 14:59

Er det bare jeg som liker at man på nett kan kjøpe klær og interiør på en og samme side?? 

Både ellos og H&M sine nettsider har en egen HOME kategori, og jeg synes det er så mange søte ting der. Da vi skulle ordne rommet til Emmeli fant vi mer eller mindre alt på H&M HOME butikken de har her på Hamar, så mye søtt og rosa, og prisene er heller ikke ille. 

Det finnes også en del som passer både til stue, kjøkken og bad, og jeg har plukket ut noen av mine favoritter fra begge sidene.

På ellos sin interiør side er det så mange forskjellige lykter, vaser og annet små stasj, dette er noe av det jeg likte veldig godt. 

 

H&M Home har så mye fine tekstiler, sengetøy, pynteputer, pledd og håndklær. pluss en god del andre småting.  Alt både til småjenter og voksne. Jeg digger det... Her er mine favoritter. Etter at jeg fjernet julepynten har jeg så lyst til å gjøre flere endringer her hjemme. Det er nesten skummelt å klikke seg innom slike sider. 

NetTroll!

 • 06.01.2016 kl. 09:32

Vi er så opptatt av at barna våre skal lære seg at det ikke er greit å snakke stygt om andre, vi skal ikke slå, dytte eller sparke. Vi skal oppføre oss mot andre som vi vil at andre skal oppføre seg mot oss! Vi blir så overrasket over at det er så mye mobbing blant barn og ungdom, de begynner så tidlig har jeg hørt flere ganger. Jeg har sagt det flere ganger selv også, barn er så utrolig slemme mot hverandre... 

Vel det er kanskje ikke så rart?!? De blir jo som de dem omgås, og da man ser hvor mange voksne mammaer og pappaer som sprer eder og galle på det store internett så er det kanskje ikke så vanskelig å se hvor barna tar det fra? Det er liksom greit at vi voksne slenger dritt om andre, eller jeg vet jo at det er ganske mange som ikke synes det er greit altså, men det må være mange som synes det er greit da man ser kommentarfelter på blogger, instagram og i ulike forum. 

Det blir spredd løgner om de som gjør det bra her i lille Norge, janteloven gå å legg deg. Det er plutselig greit å bruke levende mennesker og deres følelser som et prosjekt for å se hva som skjer dersom man sprer et rykte som kanskje ikke er sant en gang. Jeg er ganske sikker på at verken Caroline Berg, Sophie Elise eller Anna Rasmussen har skrevet under på at de har lyst til å være forsøkskaniner, jeg er ganske sikker på at det ikke er et punkt under vilkårene for bloggen... 

Jeg kjenner jeg blir skikkelig provosert da journalister, de som har utdanning, kunnskapen og erfaringen til å kunne skrive gode tekster, innholdsrike tekster, tekster med mening skal bruke sin makt på å spre løgner, snakke med om andre på en nedlatende måte, sette de så til de grader til spott og spe, bare fordi de en gang har gjort noe som var dumt, skriver om temaer på bloggen sin som går under kategorien rosa eller fordi man gjør det en blogger må, nettopp dele privatlivet sitt med alle og en hver. Jeg blir så irritert da det liksom plutselig er greit at voksne mennesker med livserfaring har lov til å være stygge mot andre, men da barna våre følger i våre fotspor og gjør det samme så blir de kjeftet ned, de får husarrest, det blir møter på skolen osv... Jeg sier absolutt ikke at det er greit at barn mobber, dette er noe jeg brenner veldig for å sette en stopper for, men hallo.... Er det så rart da??? Kanskje vi må begynne med oss selv? Oss voksne?? EVERYTHING GET`S BETTER WITH COFFEE!

 • 05.01.2016 kl. 12:01

BLACK as the DEVIL 

HOT as HELL

PURE as an ANGEL

SWEET as LOVE!!!Det er vel ingen hemmelighet at jeg er over gjennomsnittet glad i kaffe. Det er på det nivået at jeg nesten tør påstå at jeg er avhengig altså.. Dagen er ikke helt den samme uten... 

Til jul ønsket vi oss kaffekvern, og vi var så heldige at vi fikk det!!! Den har blitt godt brukt allerede for å si det sånn. Skapet er fylt opp med hele bønner, og den lukten da man åpner posen for å fylle opp kverna... OOOOO MY!!! Helt fantastisk...

Kaffen blir så god, jeg tør påstå at den blir bedre enn med ferdig kvernet kaffe!!! Den er perfekt!!! NAM!!! 

Black and white!

 • 04.01.2016 kl. 21:09

Nå som det er vinter og kaldt ute er jeg over gjennomsnittet glad i levende lys, og disse lyshusene pynter så fint opp i vinduskarmen min! Det svarte huset er fra traktøren, det fikk jeg av svigerinnen min til jul, og det hvite huset er fra Kahler, jeg fikk gavekort på 1000kr fra bokklubben, så da kjøpte jeg meg dette og et til som er litt mindre, men det har ikke kommet i posten riktig enda. Jeg liker veldig godt den kontrasten som blir mellom det sorte og det hvite. 

Jeg har lyst til å kjøpe to små lysslynger med ledlys som jeg kan ha inni husene, på den måten slipper jeg å være redd for at noe skal ta fyr, og jeg kan ha lys i dem hele dagen <3 Ja, jeg vet at det ikke blir levende lys, men det blir veldig fint uansett!! 

Salg, men ikke på salg!

 • 04.01.2016 kl. 15:52

Salg salg og atter salg!!! 

Det er salg over alt nå, og da får jeg så lyst til å handle litt, både til meg selv og barna!! Men så har det seg sånn da at da jeg kikker på klær, enten om det er på nett eller i butikk så finner jeg alltid mye fint i de butikkene det er salg, men det jeg finner er jo aldri på salg om dere skjønner... Jeg kan blå gjennom stativ etter stativ med salgsvarer, men det jeg liker henger ganske ofte ved siden av... 

Er det bare jeg som er sånn?? Lurer litt på om jeg har en salgsfobi eller noe, haha!!! 


Jeg har klikket meg innom både Only, BikBok og Gina Tricot sin nettbutikk idag, men det var på H&M jeg fant noe jeg virkelig likte denne gange, selvfølgelig ikke på salg!! 

Den blå blusen synes jeg var skikkelig fin, den ville jeg nok brukt til både skjørt og bukser. Den sorte toppen synes jeg var både klassisk og litt sexy faktisk. Jeg liker v-halsen og at den går litt ned på skuldrene. Det skjerfet der, det tror jeg faktisk at jeg må ha!! Den lillafargen, ååå jeg elsker den!!!! 

Jeg fant også en hel del fine og enkle hårspenner som jeg kunne tenke meg, jeg begynner å bli så lei av å bare bruke strikk at jeg er nødt om å finne meg noe annet!! 

 

Nå må jeg komme i gang med middagen, karry kyllinggryte står på menyen idag! 

Power walk!

 • 04.01.2016 kl. 10:23

Den første mandagen i 2016, den første hverdagen er her! Da klokken var 09.00 var jeg allerede ute på tur med vogn og hund. 35 minutter med power walk ble det. 20 av disse minuttene var i oppoverbakke, og jeg kan fortelle dere at det er helt j***** tung å dytte vogn oppover i et lag løssnø. Da jeg kom hjem igjen så hoppet jeg i det og tok 50 rette situps og 20 skrå på hver side, altså 40 til sammen. 

Det er skikkelig godt å komme i gang, men jeg kjenner også på at jeg er litt redd for at jeg ikke klarer å følge opp. Målet denne uken er å ha 30 minutter power walk 3 dager, og situps hver dag, altså mandag til fredag. 

Jeg må virkelig prøve å slutte å finne unnskyldninger for å ikke komme meg ut, for det er jeg alt for god på. Så mitt mål for det kommende året er å slutte å komme med dumme  unnskyldninger til meg selv og heller bare hoppe rett i det. For da alt kommer til alt så er det skikkelig godt bare man kommer i gang... Det er godt å ha noe å være stolt over, det er godt å klare å gjennomføre noe, og med det sier jeg takk for nå, og hei til dusjen!!Etter at jeg har dusjet så tenkte jeg å sjekke litt på nettet om jeg fant noen fin treningsdagbok, det må vel være litt motivasjon eller??  Skrive ned målene mine for hver uke og deretter skrive hva jeg gjennomførte!! 

Fra ferie til hverdag!

 • 03.01.2016 kl. 21:41

Overgangen fra ferie til hverdag er og blir et sjokk. Nå har vi vært hjemme alle som en i hva er det?? Snart 2 uker eller noe? Vi snakker sene kvelder med film på mor og far, barna har sovi til mellom 09.00 og 10.00 hele ferien og jeg skal heller ikke legge skjul på at det har befunnet seg mye annet enn bare gulrøtter i godteskåla både på en mandag og en tirsdag. 

Vi har virkelig kost oss sammen, og nå kjenner jeg panikken brer seg, det er søndag, siste dagen denne uken, jeg må skynde meg å spise godteri, for i morgen er det ikke lov lengre. Da starter en ny hverdag, en sunnere hverdag. Bare godteri i helgene, og jeg skal komme meg ut på tur, trene litt hjemme og bli klar for sydentur i april...

Men først... Mer godteri og film!! Det er søndag og ferie i noen timer til!!!På utkikk...

 • 03.01.2016 kl. 16:32

For en stund siden så jeg et så fint armbånd med perler. Det var tre armbånd som hang sammen ved hjelp av en ring som det sto mamma på, og på armbåndene sto det navnene til barna. Jeg fikk veldig lyst til på et sånn armbånd, men jeg hadde ikke lyst til å kjøpe det, jeg har lyst til å prøve å lage selv. Så nå prøver jeg å finne perler jeg kan bruke på nettet, jeg synes ofte det er så dårlig utvalg i butikkene, så da er det greit å bestille på nett. Ja, det var bare det å finne en nettside som har det jeg ønsker meg da, og som helst er norsk slik at jeg ikke får noen ubehagelige regninger i posten.. 

Har du noen tips til gode nettsider som selger smykkeperler kanskje??

Let`s make some changes!

 • 02.01.2016 kl. 22:51

Hvert år gleder jeg meg noe helt enormt til å få frem julepynten, det blir en helt spesiell stemning i stua. Det blir lunt og koselig, man kan kjenne at varmen sprer seg i huset med en gang. Allikevel så er det sånn at hvert eneste år så gleder jeg meg til å pakke vekk jula igjen. Det er liksom noe som skjer i løpet av desember, den lune gode følelsen blir erstattet av følelsen av dårlig plass, mørke og ja jeg vet ikke... hverdag liksom... Da er det så utrolig godt å få tilbake de lyse fargene, få frem den andre pynten, kanskje noe nytt. Det blir så rent og pent!! Altså ikke i den forstand at man har vasket, men da man bruker disse lyse fargene så blir det mye roligere og ja.. renere... 

Måneden som gikk- desember

 • 01.01.2016 kl. 11:00

Nå har hele desember gått, og vi har i tillegg gått inn i et nytt år. Jeg vil med dette si ha det til 2015 og ønske 2016 hjertelig velkommen. Jeg er klar for et år fylt med gode opplevelser, familie tid og kos. 

Desember har vært en god måned, en måned fylt med julekos, gode minner og mye tid til familien.

Månedens høydepunkt

Høydepunktet denne måneden må være de dagene vi var hjemme hos mamma og pappa, deriblant julaften. Det er så godt å komme hjem, se hvor mye de setter pris på barnebarna og ikke minst se gleden i øynene til barna da de får være med bestemor og bestefar. Det blir noe helt spesielt da man bor sammen på denne måten over flere dager. 

Julaften var også veldig koselig, vi var samlet hele familien til god middag, pakkeåpning og dessert. Så dro vi hjem til mamma og pappa utover kvelden, og der ble vi sittende oppe til alt for sent på kvelden. 

Månedens nedtur

Måneden nedtur var definitivt at Emmeli ikke var med oss på julaften, det var utrolig vondt å reise fra henne den 22. desember :/ 

 

Topp 3 sanger

1. Let it snow, Let it snow, let it snow med Kurt Nilsen 

2. Hello med Adele (ja, fremdeles) 

3. Jeg har faktisk ikke flere :P 

 

Månedens innlegg

Denne måneden har jeg faktisk ett par innlegg på denne listen.

Dette fordi det er godt å få satt ord på de vonde tankene og følelsene, det hjelper meg veldig mye å kunne skrive om hvordan jeg har det. Og 

Dette fordi jeg blir så glad over å se barna mine og den søskenkjærligheten som blomstrer mellom dem hver eneste dag.. 

 

Månedens mest besøkte blogg

Den bloggen jeg har besøkt mest denne måneden tror jeg må være mammatilmichelle

Jeg synes det er så godt å se at hun har det så bra om dagen og at hun endelig har funnet den perfekte mannen for både seg selv og barna sine. For å være helt ærlig så synes jeg også bloggen hennes har hevet seg mange hakk etter at hun bestemte seg for å kutte ned på antall innlegg hver dag. 

 

Månedens favorittfoto

Uten tvil... Dette bildet!! Jeg elsker stemningen <3 Jeg er så glad for at jeg kom meg opp av senga og fikk blitt med mamma på tur opp til utsikten for å se på soloppgangen.  

Månedens serie

Denne måneden er det egentlig ingen serier som har vært så veldig i fokus. Men vi har sett mange julefilmer <3 

 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no