What I Love & Hate in my home!

  • 08.02.2017 kl. 14:23

Jeg har ting jeg har blitt veldig glad i her hjemme, men jeg har også mye som jeg gleder meg til å få byttet ut.. Den liste er faktisk veldig lang, det er alt fra farger på veggene til nytt bad.. Jeg tenkte jeg skulle slenge sammen en liten "bildeliste" over de tingene jeg er litt ekstra glad i her hjemme, og de tingene jeg ikke er så glad i.. 

THINGS I LOVE

 

Spisestuen vår har egentlig blitt favorittstedet mitt da det kommer til innredning.. Jeg er så utrolig glad i bordet og stolene. Men den absolutte favoritten i denne lille kroken er taklampene.. Herregud jeg digger de!!!! 


Denne lille kroken som er rett ved siden av sofaen har jeg også blitt veldig glad i. Den helt enkle lampen, den grønne planten og lysboksen... Digger det!!! 


Hyllen.. Denne hyllen er jeg litt ekstra glad i fordi det er mannen min som har laget den... Jeg hadde så lyst å en slik hylle, men ettersom originalen koster mer enn jeg er villig til å gi for en hylle, så laget mannen denne til meg, og jeg synes faktisk den er finere enn originalen. 


Til slutt er det ovnen vår. Den er både veldig fin å se på, og utrolig praktisk.. Den holder seg varm lenge etter at det har sluttet å brenne inni der, og det er en absolutt fordel i et gammelt hus!! Da vi kjøpte huset vårt så sto det i prospektet at selges skulle ha med seg denne til sitt nye hjem. Men ettersom de ikke fant noen ovn som passet sammen med piperørene så måtte den stå igjen - Flaks for oss!!! 

 

 

 

THINGS I HATE

 

Det er flere ting jeg ikke liker her hjemme, og en av tingen som jeg allerede har nevnt er fargene.. Det aller meste av vegger er hvitt, og det er jeg lei. Har allerede malt den ene veggen i stua, og nå vil jeg male mer.. Fargen på kjøkkenet liker jeg heller ikke. Det er en gråfarge som jeg synes er utrolig kjedelig.. 

 


Så er det flisene over kjøkkenbenken... At jeg ikke så hvor stygge de var da vi var på visning for snart 4 år siden.. Det skjønner jeg ikke... Jeg gleder meg enormt til den dagen vi skal pusse opp kjøkkenet slik at jeg kan få noe helt annet over benken... Så var det resten av kjøkkenet.. Benkeplaten er kjedelig og innredningen er jo klassisk, men jeg liker den rett og slett ikke.. Dessuten har den fått noen småskader som ikke kommer frem på bildet.. Så var det badet da.. Jeg liker ikke flisene her.. Eller gulvflisene er greie nok.. Men flisene på veggen er så små og kjedelige.. Og så ønsker jeg meg en innredning som ikke flasser av pga fukten som faktisk blir på et bad.. Og så skulle jeg ønske at det var mer benkeplass ved siden av vaske, hvis dere skjønner hva jeg mener.. 

 

Det er jo ikke sånn at det jeg ikke liker her absolutt må byttes ut, men det er kanskje like mye løsningene jeg ikke liker som utseendet.. Jeg har jo også forandret synet på hva jeg liker siden den gangen vi flyttet inn. Den gangen var jo alt perfekt.. Jeg er ikke helt der lengre, men det henger kanskje sammen med at man må bo seg inn i et hus for å finne ut hva man liker og ikke.. 

 

Veldig morsomt å ta litt bilder her hjemme, og det gjorde jo at jeg måtte rydde litt her hjemme også, så nå har jeg en slags indre ro her jeg sitter... Herlig!! 
 

#interiør #hjem #home

 

Interiørsnakk!

  • 10.09.2016 kl. 15:18

Jeg kunne gå innom en hvilken som helst interiørbutikk og finne noe jeg likte. Det var ikke mye sammenheng mellom de ulike sakene, ja bortsett fra at jeg synes de var fine.. Noe lyst, noe mørkt, noe i metall... Ja en god blanding.. Da jeg så på bilder av interiør for inspirasjon tok jeg meg selv i å like veldig mye forskjellig. Jeg likte de helt hvite, romantiske møblene med fine utskjæringer, gjerne litt robust også.. Jeg likte de lyse blanke overflatene, jeg likte det mørke og litt "kulere" interiøret.. Jeg klarte ikke bestemme meg for hva jeg faktisk likte best. Naturlig nok førte dette til at vi hadde ganske mye forskjellig her hjemme. Jeg var veldig god på impulskjøp, og det går jo sjeldent bra.. Jeg ble ofte fornøyd med de små detaljene, men den store helheten ble jeg aldri fortrolig med.. 

Nylig fikk jeg et lite kick igjen, jeg ville bytte ut ting her hjemme, og igjen så jeg på inspirasjonsbilder på instagram og pinterest.. Jeg lovet meg selv at denne gangen skulle jeg være helt sikker før jeg kjøpte noe. Og her sitter jeg altså med et helt nytt hjem, ja eller det føles hvertfall slik. Jeg fant fort ut at bildene jeg så på ofte hadde de samme elementene. Jeg liker det lyst, enten hvitt eller lyst tre, jeg liker detaljer i sort og kobber og sammen blir dette en perfekt kombinasjon, det er også enkelt og tilføre litt farge senere om man skulle ønske det. Jeg fant fort ut at den stilen jeg likte gikk under kategorien nordisk. 

Og jeg sitter jeg da altså med et gjennomført hjem, eller hvertfall et hjem som er på vei til å bli gjennomført.. Stuen og spisestuen er så godt som ferdig. Kjøkkenet er et rom som det må legges litt mer penger i, så det må det spares til.. Samme med badet etterhvert. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med hjemmet vårt slik det er på vei til å bli.. Og impulskjøpene.. De føler jeg ikke for å gjøre lengre.. 

Jeg tror det betyr at jeg har funnet meg.. #interiør #interiørsnakk #trend #finnesegselv #hjem 

 

Interiørblogg? Spisestuen er komplett.. Nesten!!

  • 09.09.2016 kl. 19:51

Enda mer interiør fra denne kanten.. Dette begynner jo å ligne mer og mer på en interiørblogg.. Men det har seg sånn at det er interiør som står i hodet mitt om dagen, og hjemmet vårt gjennomgår ganske mange forandringer.. Nettopp derfor er det også det som preger denne bloggen.. 

Nå er de store tingene på plass i spisestuen vår. Lampene er det siste tilskuddet, og jeg synes det gjorde hele spisestuen.. Så godt å få ned lysekronen som ble helt feil til det nye spisebordet.. 

Det mangler fremdeles et bilde på veggen over skjenken, og rammene på bildene som allerede er der skal byttes ut, og resten av pynten kommer også til å bli byttet ut etterhvert. Jeg har i tankene hva jeg vil ha der, men jeg må nesten ta det litt etter litt. Og hyllene skal også få litt selskap selvfølgelig.. Lampene har jeg bestilt på woweffekt.no og spisestuen, sjenken, hyllene og pynten på bordet er fra Bohus.


Så hva synes du?? 

#interiør #spisestue #bohus #woweffekt #woweffektnorge #vitalampe #

Interiør som endrer seg!

  • 07.09.2016 kl. 21:18

Dette må jo være noe man aldri går lei?? Det kan jo være i kontant endring om man ønsker. Bokstaver i forskjellige farger, symboler av forskjellig slag, og et stort utvalg av bokstaver så du kan skrive det du vil (så lenge det ikke er for langt). 

Idag fikk jeg ikke mindre enn to pakker i posten. I den ene befant blant annet denne saken seg.. Lightbox fra nordiskehjem.no, min er i helhvit, men du får den med sort ramme også. Jeg likte denne så godt, den kan tilpasses en hvilken som helst smak ettersom man kan skrive hva man vil. Samtidig gir den et fint lys og jeg likte den lyse kontrasten til den mørke veggen vi har i stua..  

Hva synes du??

 

#interiør #lightbox #nordiskehjem #hjem 

Interiør: Bonsaificus!

  • 27.08.2016 kl. 19:03

En liten bonsaificus har fått plass på den nye hyllen vår. Jeg skrollet meg opp og ned på nettsiden til plantasjen i går for å finne noe jeg likte.. Jeg klarer nemlig aldri å bestemme meg da jeg står i butikken, der blir på en måte alt bare grønt, og det er blader i hytt og pine.. Da vi så denne Bonsaificusen i går var vi enige om at det var den vi ville ha. Jeg synes den har en fin størrelse og Ole-Anders synes den den er kul, så valget var enkelt.. Den hvite potten synes jeg passet utrolig fint inn her, en kontrast til den mørke veggen og den mørke hyllen, samtidig som den runde formen ga en fin kontrast til alle de rette kantene.Jeg fant også en kurv på søstrene grene som jeg synes passet fint til bladene mine.. Den var akkurat passe stor og jeg synes fokuset blir på bladene istedenfor kurven, og det var akkurat det jeg ville oppnå.. 
Jeg har sett litt på annet interiør-stasj på nettet idag, og jeg endte med å klikke hjem ett par ting, så bare det er på plass er denne lille kroken ferdig.. WeeE!!!! Gleder meg til å vise dere da alt er på plass. 

Håper dere har hatt en fin lørdag så langt..


 

#interiør #planter #hjem #ellos #plantasjen #søstrenegrene

Video: New in..

  • 26.08.2016 kl. 20:15

Idag kom det en pakke i posten som jeg har ventet på i noen dager.. Som dere kanskje har fått med dere så driver vi å bytter ut litt her hjemme, til nå har vi byttet tv-benken, en skjenk, vi har laget en hylle som har kommet opp på veggen og vi venter på det nye stuebordet. I dag kom det altså enda en ny liten sak.. En hylle jeg har bestilt fra ellos.no. Den er svart og ganske enkel, og jeg gleder meg maks til å få pyntet den slik jeg ser for meg.. Mulig vi må en liten shoppingrunde i morgen.  

Jeg la ut en film på "insta-snap" (hva heter det egentlig?). Den tenkte jeg å dele med dere her.. Jeg må beklage at den ble litt liten, og at det er filmet i dumt format, men dere ser hvertfall hvordan hyllen ser ut. 

video:new in

 

Hva synes dere??

#movie #interiør #newin #ellos

 

VITA silvia!

  • 12.08.2016 kl. 21:45

Neida, jeg har ikke fått meg en ny leieboer. Jeg har bare fått meg litt bedre lys i stuen.. 

Jeg har vel nevnt det noen ganger før.. Men vi driver jo å bytter ut rubb og stubb her hjemme, og nå endelig er taklampa i stua på plass etter en ukes tid uten lys.. Jeg skal love deg det blir mørkt uten lys nå som det er så trist og grått ute.. Men nå er den altså på plass, den kom flatpakket og endte opp som denne perfekte runde formen.. Jeg rett og slett digger min nye VITA silvia.. Til tross for alle delene er den enkel og sette sammen, og det er et must for meg..  

Så fin, og den lager så fint mønster i taket også.. Nå mangler det bare å få på plass det nye stuebordet som jeg håper vi får rundt den 20. og noen nye puter i sofaen.. De andre små detaljene tar jeg litt etterhvert.. 

Hva synes du om den nye lampen?? 

#vita #lampe #interiør #trend #hjem 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no