6 must haves this summer!

 • 20.05.2017 kl. 12:33

Sommeren nærmer seg med stormskritt og behovet, eller kanskje mer lysten på noe nytt i garderoben melder seg. Jeg hater den følelsen av å ikke ha noe å ha på meg, men samtidig så tror jeg den følelsen ikke er til å unngå. 

Jeg har valgt ut noen favoritter som jeg virkelig kunne tenke meg.. I tillegg til dette har jeg sett meg ut en bikini som jeg virkelig ønsker meg.. 

Ta en titt da vel.. 

 

  

Hva synes du?? Noe du likte??

 

The color of spring!

 • 26.04.2017 kl. 20:26

Jeg vet ikke helt hva det er jeg, om det er håpet, solen som stikker gjennom eller om det rett og slett er tiden på året.. Jeg fikk hvertfall helt plutselig behov for litt vårinspirasjon. Deilige farger som gir håp. Håp om sol, varme og kos!  Våren er levende, den er fylt med håp, og det er begynnelsen.. 

 

NYT!!!!

 

// Bilder fra pinterest //

 

 

Bathroom inspo and change of plans!

 • 16.04.2017 kl. 17:06

Jeg hater det virkelig da ting ikke blir som jeg egentlig hadde tenkt.. Jeg hater det da planer blir endret og hvertfall da det er min egen feil at de er endret. Jeg har ikke lyst til å være en som ikke orker, men akkurat nå er jeg det.. På fredag ble jeg slått helt ut og holdt sofaen og senga egentlig hele dagen. Kroppen sa bare helt stopp og bare tanken på å stå opp fra senga gjorde meg svimmel og kvalm.. I går følte jeg meg mye bedre og etter en rolig morgen tok vi oss en tur på kjøpesenteret for å kjøpe noen nye greier til badet som jeg har ønsket meg.. Det kjentes helt greit, men på slutten ble jeg veldig sliten og vi dro hjem. Idag våknet vi seint hele gjengen, jeg lå litt ekstra i sengen mens Ole-Anders sto opp med ungene, jeg kjente det verket i nakken og hodet. Jeg prøvde å komme meg opp fra sengen og ned for å spise frokost. Jeg åpnet gardinene og la meg igjen.. Null energi igjen og det kjennes ut som om jeg har en klump bak i nakken. Jeg har holdt sofaen store deler av dagen, og vi som egentlig skulle komme oss ut på tur idag.. Vi prøvde oss på en liten tur rett utenfor her slik at Nathalie kunne få prøve sykkelen sin, men jeg er glad vi ikke dro noe lengre.. På vei tilbake ble jeg så svimmel og beina kjentes som gele.. Så nå sitter jeg på sofaen igjen mens Ole-Anders lager middag! Æsj jeg hater virkelig dette. For en flott måte å avslutte ferien på liksom!!! 

Men de små detaljene på badet ble bra da..  Nå har jeg lyst til å bytte innredningen med en i høyglans svart.. 

 

Helt til slutt så tenkte jeg å vise dere baderomsinspirasjonen min, egentlig bare fordi jeg synes det er gøy, og fordi jeg ikke har noe bedre å ta meg for da jeg ikke føler meg så veldig bra!! 

 


// Bilder fra pinterest //

 

BTW da så kommer jeg sikkert ikke til å bli enig med meg selv noen gang om hvordan jeg egentlig vil ha det, verken på kjøkkenet eller stua. For smaken min endrer seg jo nesten fra uke til uke.. Så er egentlig fint at vi ikke har mulighet til å gjøre noen store endringer helt enda... haha!

Nå ser jeg skikkelig frem mot å se en ny episode av white collar. Vi har sett litt for mange episoder i ferien kan du si.. Har snart sett ferdig 3 sesongen, haha... 

 

 


 

Hva jeg gleder meg til..

 • 29.03.2017 kl. 05:44

En liten inspirasjonscollage med bilder som representerer ting jeg gleder meg til.. Finnes det noen bedre måte å starte dagen på?? 


Bilder fra pinterest

 

Hva er det du gleder deg til??

 

Moodboard master bedroom

 • 14.03.2017 kl. 06:41

I går kveld skrev jeg et innlegg om hva jeg drømmer om, ett av punktene på denne listen var å bygge på huset slik at vi får litt bedre plass. Den gangen vi skal bygge på blir det nytt soverom på oss ettersom vi tenker at ungene kan få ha soverom i samme etasje. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til dette rett og slett fordi jeg kan få soverommet jeg alltid har drømt om. På tegningene vi har laget er det eget walk in closet på soverommet og det er god plass til seng og andre møbler. Jeg drømmer om mørke farger slik at man får en romantisk og lun look. 

Jeg tenkte jeg skulle begynne dagen med å dele et master bedroom moodboard med dere. 

 

Enjoy!

 


 

Let`s start this day with some inspiration.

 • 09.02.2017 kl. 06:31

Litt inspirasjon på en helt vanlig torsdag er ikke feil... So here we go!!!

 


Bilder fra pinterest.

 

Håper bildene kan gi dere litt glede, litt inspirasjon og litt ro! Jeg finner hvertfall veldig mye glede i slike bilder (og en kopp kaffe).

Nå er det klart for en ny dag!! Jeg er klar for å kicke ass, eller egentlig mest klar for å finne senga igjen.. Herregud så trøtt jeg er!!! Men uansett... 

Ha en fin dag dere flotte mennesker!!!


 

Inspirerende instagramkontoer

 • 02.09.2016 kl. 19:45

Ved siden av snap så er nok instagram den appen jeg bruker mest på telefonen min. Jeg liker å bra meg gjennom bildene som kommer opp på søkfunksjonen, oppdage nye profiler og finne ny inspirasjon.. Etter å ha klikket meg gjennom noe jeg vil tro er hundrevis av kontoer har jeg funnet mine absolutte favoritter innenfor interiør, skjønnhet og mote/inspirasjon. Jeg tenkte jeg skulle dele disse med dere, kanskje dere finner litt inspirasjon i disse profilene også.. 

Interiørkontoene jeg liker aller best bærer nok litt preg av den stilen jeg selv jobber for å få her hjemme. Med andre ord er det nok ikke noe som treffer alle, men du kan jo ta en titt.. Kanskje nettopp du finner inspirasjon i disse sidene også.. 

Favoritt interiørinstagram:

Hus10a er den kontoen jeg finner absolutt mest inspirasjon i om dagen. Denne dama har en stil hjemme som treffer meg midt i hjertet, hjemmet hennes er så gjennomført, det virker hjemmekoselig, det er vakkert samtidig som det virker som et funksjonelt hjem. Taklampa jeg har i stua den falt jeg for da jeg så den i en av hennes bilder.. Denne dama har også en blogg som jeg har begynt å lese, den kan du finne HER 

På kontoen Scandinavian_room finner du inspirerende bilder fra forskjellige hjem, stilen bildene holder seg til er det skandinaviske. Her kan du få inspirasjon til ulike måter å gjennomføre denne stilen på.. Det er små detaljer, den store helheten og smarte løsninger. Rett og slett en konto med masse inspirasjon.

White. interior en konto spekket med moderne interiør. Kontoen består av reposts fra andre instagrammere, så her finner man i likhet med kontoen over inspirasjon fra mange ulike hjem.. Via denne kontoen har jeg funnet inspirasjon til drømmekjøkkenet mitt.. 

 

Favoritt skjønnhetsinstagram:

Dajanamakeup, denne dama kan sakene sine.. Hun har både blogg, instagram og snap. Jeg kom over henne via en side på facebook faktisk.. Begynte å følge henne på snap, og nå følger jeg på instagram også.. Liker veldig godt alle de fine bildene, men kanskje aller mest de små videosnuttene hun legger ut.  

Gilmakeup jeg sier bare; Herregud for et hår... Fantastisk.. Hadde jeg hatt slike krøller hadde jeg likt krøllene mine også.. Utrolig mye vakker sminke på denne kontoen, og igjen.. Håret!!!! 

Nailsclip En konto for deg som er opptatt av negldesign.. Mye freshe saker som jeg ikke jeg bare kan drømme om å få til selv, men som jeg allikevel finner mye inspirasjon i. Det er jo fantastisk gøy å se hvor mye man faktisk kan gjøre med neglelakk. Dessuten var det en liten video der med tips til hva du kan gjøre dersom du har en negl som har begynt å løsne litt langt ned.. Det skal jeg definitivt teste ut.. 

Favoritt fashion/inspo instagram

På disse tre sidene finner man inspirerende antrekk, flotte portretter, detaljer og en liten dose kjente folk.. Bilder som jeg synes det er både gøy og inspirerende å se i hverdagen.. Rett og slett en blanding, av klær, tilbehør, hår, sminke og flotte mennesker. 

fashion.anie  

Kendallspicsart

 

prettylittleiiinspo

 

Følger dere noen av disse? Eller kanskje du har tips til noen flere inspirerende kontoer??

 

Følg meg gjerne på min instagram; kajajeanette_blogg 

#instagram #inspirasjon #tips

New in - Interiør!

 • 15.07.2016 kl. 18:41

Nå har vi fått montert det som kom i posten idag, og jeg er såååå fornøyd... 

Husker dere at jeg la ut innlegget med inspirasjon til interiør?? Du kan se det HER Vel, det ga skikkelig blod på tann, og prosjekt ny stue er nå i gang. Det første vi byttet ut var tvbenken. Vi har jo hengt tv`n på veggen, så det vi egentlig trenger er et møbel som har plass til tvboksen og playstation. Vi har også ganske smal stue, så jeg ville bytte ut møblene vi hadde med noe som er litt "lettere". Planen var egentlig å kjøpe nytt stuebord også, men jeg har ikke funnet noe jeg liker enda, eller det vil si, jeg fant et, men det hadde de ikke fått inn på Bohus enda. Så da leter jeg litt videre, eller venter til de får inn det jeg vil ha på bohus. 

Ny lampe blir det også, den står i stil med den store lykta dere ser på det første bildet.. Denne boksen skal få plass på det nye stuebordet mitt bare jeg finner det rette. Den rommer nemlig tvkontrollene våre.. 

Alt dere ser på bildene finner dere HER

 

#interiør #innkjøp #hjem #ellos


 

Style my home!!

 • 12.07.2016 kl. 10:23

Hvor mye jeg irriterer meg over leker som slenger rundt og aldri blir brukt, nedbrente lys, rotete bord, kaos i sofaen og lite gjennomført stil her hjemme varierer veldig, i perioder bryr jeg meg egentlig ikke så veldig, mens andre ganger så kjenner jeg at jeg nesten får klaus av å være her hjemme. Da vi flyttet inn i huset vårt for litt over 3 år siden likte jeg møbler med hvite bein, men mørkere plate, rett og slett fordi det er praktisk med tanke på små barn i hus. Tidligere hadde vi nemlig hatt hvite topper på alt, og det fungerer ikke... Jeg ville ha et hus som var gjennomført, koselig, idyllisk og romantisk.. Nå føler jeg at jeg sitter her med et kaos.. Nå ønsker jeg å benytte den lille plassen vi har, for når alt kommer til alt er stuen veldig liten. Jeg ønsker meg møbler som ikke ruver så mye. Hvitoljet eik har jeg forelsket meg helt i..

Nå har jeg en periode hvor jeg har lyst til å gjøre litt endringer igjen. Jeg vet ikke helt hva stilen heter, eller om det egentlig er noen stil, men jeg vil ha det litt mer moderne; retro/moderne kanskje.. . Hvitoljet eik, lette møbler, kobberdetaljer... ja you name it.. En liten blanding av det retro og det moderne kanskje?!? Det første som står på listen min er nytt stuebord.. Og det har jeg sett litt på nå. Så tenkte jeg kunne dele litt med dere hva jeg er ute etter...  

#home #style #interiør #mamma #hjem 

 

I want....

 • 15.05.2016 kl. 20:16

Hva er det som preger mine pinterest søk om dagen, jo det skal jeg fortelle deg!!! #ink #tattoo #thigh Det er søkeordene. 

Etter å ha lest innlegget Merethe skreiv på bloggen sin om at hun hadde tatt tatovering så har jeg virkelig fått blod på tann. Jeg hadde mest lyst til å ta med meg bilder og dra til tatoveringsstudio på lørdag. Men det gjorde jeg altså ikke. Det jeg derimot har gjort er å lagre noen bilder på dataen min som jeg vil bruke som inspirasjon så vil jeg at tatovøren skal tegne noe nytt ut  i fra det. 

Litt gira!!

 

#tatovering #tattoo #inspirasjon #pinterest 

Instalatly!

 • 15.05.2016 kl. 10:33

Det har vært litt stille fra meg på instagram en stund, rett og slett fordi jeg ikke har hatt noen telefon å legge ut bilder med. Men nå som det er i orden har jeg lagt ut noen bilder, og flere skal det bli. Jeg tenkte jeg skulle dele noen av de med dere nå. 
Klikk på bildet for å komme til min instagramprofil.    Kajajeanette_blogg

___________________________________________________________________________________

Plutselig var det søndag igjen, men på en måte er det ikke søndag fordi det er jo fri i morgen også, eller er det sånn at alle har fri?!? Jeg ble litt usikker.. Vi skal en tur til svigers idag, og i kveld skal det ryddes og ordnes litt her hjemme, eller det er hvertfall planen, men om det blir gjort det får vi se. Jeg skal hvertfall lage pavlovabunnen i kveld. 

Håper dere har en flott dag, og at dere ikke blåser bort.. Her blåser det helt sinnsykt idag.. 

#instagram #inspirasjon #blogg #hverdag

6 plagg jeg vil ha i vår/sommer

 • 24.04.2016 kl. 13:43

Jeg ser virkelig frem til sol og varmere tider, brunere hud, solbleket hår og sandaler på føttene. Her kommer 6 plagg jeg vil kle meg i denne våren og sommeren. 

 


Fra only

Slitte jeans kombinert med en enkel t-skjorte og en skinnjakke. Slitte jeans passer etter min mening perfekt da huden har fått en litt mer gyllen farge, vis frem den solbrune huden selv på en litt kjølig dag. Fra H&M

 

High waist shorts, fordi jeg liker det.. Simple as that!! Fra only 

Hvite bukser med skrekkblandet fryd, fordi jeg aldri klarer å holde de flekkfrie, men vil ha allikevel fordi det er hot!! 


Fra only

Jumpsuit fordi jeg synes det er fint på andre, men er egentlig litt usikker på om jeg kan bruke det selv, hvertfall varianten med lange bein.. Er det bare for de med milevis med bein?? Fra bikbok

Lang jakke/kåpe/trench (hva heter det egentlig??), for å holde varmen på en litt kald vår/sommerkveld. 

Fra H&M

Off-shoulder topp fordi det er skikkelig hot!! Denne ville jeg blant annet brukt sammen med den slitte jeansen min.. Eller en shorts.. 

Hva synes du? Noe av dette du vil bruke denne våren og sommeren også?? Eller noe helt annet kanskje?? 

#mote #klær #vår #sommer #trend #blogg

Hair inspo - Braids!

 • 20.04.2016 kl. 15:05

Jeg er veldig glad i fletter, og nå som det er vår, 17.mai nærmer seg og sommeren er rett rundt hjørnet så synes jeg det er ekstra fint med fletter. Jeg er langt i fra noen mester i å flette hår, men jeg synes det er veldig fint å se på videoer på youtube eller se på bilder på nett. 

Nå er det snart så vi skal ut å reise, og da det er sol og fint vær synes jeg det er ekstra godt å få håret vekk fra ansiktet, og istedenfor å bare slenge det opp i en topp er det fint å gjøre noe annet av og til. Kanskje spesielt på ettermiddagen/kvelden da vi skal ut og spise. Håret mitt er nemlig ikke så veldig glad i den fuktige luften, så det er greit å få samlet det litt.. 

Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritter med dere. 


Bildene er fra weit


Hva er din favoritt? En av disse eller noe helt annet kanskje?

#inspirasjon #fletter #braid #inspo #vår #sommer 

 

Hageinspirasjon!

 • 14.03.2016 kl. 10:53

En fin hage er for meg utrolig vakkert, det er idyllisk og det er beroligende. Det er liksom noe speislet med den tanken på å sitte på huk ved blomsterbeddet, plante nye blomster, luke vekk ugress og vanne. Jeg er langt i fra noen gartner selv, og jeg skulle ønske at jeg hadde grønne fingre, men de er i beste fall lysegrønne. 

Jeg har veldig lyst til å ordne hagen vår, jeg har lyst på flere små sittegrupper, jeg har lyst på blomster, steinganger, platting.. Jeg ar lyst på søte trær med rosa blomster, jeg har lyst på en ekstra stue på verandaen, en sommerstue. Men jeg har også lyst på en hage som er barnevenlig, en hage der både barn og hund kan løpe rundt, spille fotball, hoppe på trampoline, leke i sandkasse. Jeg har lyst på litt av alt. 

Litt inspirasjon for meg selv og til dere. Snart er det tid for vår, planting og uteliv.. Jeg gleder meg!!! 
Bildene er hentet fra google

 

#hage #inspirasjon #grønt #grønnefingre #idyll #hageliv
 

Instalatly!

 • 04.03.2016 kl. 15:00

Instagram er vel kanskje det sosiale mediet jeg bruker mest ved siden av bloggen, det er gøy å se bildenen andre legger ut, det er overflod av inspirasjon og jeg følger også familie og venner og på den måten kan jeg følge med på det som skjer med de jeg ikke ser hver eneste dag. 

Jeg har en privat konto, og en konto som er knyttet til bloggen, på sistnevnte deler jeg bilder som kommer på bloggen, og noen som ikke er på bloggen. 

Her er noen av mine siste instagrams! 

  

Er du på instagram må du gjerne følge meg for flere bilder!!! Kajajeanette_blogg HER

Eller du kan følge bloggen på facebook, Kajajeanette.blogg.no HER

Oppussingsprosjekt!

 • 02.03.2016 kl. 19:08

Jeg er helt i hundre her jeg sitter... Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang. Jeg har nemlig et lite prosjekt på gang, et aldri så lite oppussingsprosjekt. 

Du skjønner det at vi har et bittelite kott oppe i andre etasjen, det har egentlig bare blitt brukt til å oppbevare kofferter og annet tull som det er alt for lett å kaste inn der. Det er ikke store rommet, men nå skal jeg rydde ut av det, og få litt orden inni der. Jeg tenkte dere skulle få være med meg på ferden fra start til slutt. 

Jeg håper jeg får kjøpt litt maling i morgen sånn at jeg kommer i gang. På fredag blir det en tur på skeidar, og så må vi komme oss en tur på ikea veldig snart også. Hurra som jeg gleder meg!!! 

Dette her er altså rommet jeg har til rådighet!!

Kanskje det er noen som allerede nå vet hva jeg skal gjøre inni der?? 

Nailart!

 • 29.02.2016 kl. 14:38

Etter å ha gått med løsneglene mine som jeg blogget om for noen dager siden har jeg virkelig fått smaken på fine negler. Jeg har hatt akrylnegler en gang før, og det var da jeg giftet meg. Jeg har sjeldent følt meg så fin som jeg gjorde med de neglene. Det skjer liksom noe da man får ordnet neglene sine ordentlig, eller det skjer hvertfall noe med meg. Jeg føler meg rett og slett fresh. 

Jeg har ikke mulighet til å ha akryl negler hele tiden, det koster mye penger synes jeg, og det tar tid å ordne dem. Men det trenger ikke være så mye, det hjelper mye å bare ha på lakk her hjemme, og dersom jeg vil føle meg litt ekstra fin kan jeg ha på løsnegler. Jeg er nemlig ikke velsignet med lange negler, så da må man jukse litt av og til.. 

Men uansett, jeg har sett veldig mye på negledesign i det siste, og på "weheartit" var det utrolig mange fine bilder, så nå tenkte jeg å dele noen av mine favoritter med dere, så kanskje dere finner noe inspirasjon også!  

Håper dere likte bildene <3 

Interiør - Den nakne sannhet VS inspirasjon..

 • 28.02.2016 kl. 15:00

Det florerer av inspirasjon på det store internett, det er sider som pinterest og weheartit. Det er også flere sider på facebook hvor man kan poste bilder av hjemmet sitt for å gi inspirasjon til andre.. Man ser det ene fine bildet etter det andre og ja, det er mye inspirasjon både i detaljene, men også i det hele bildet. Jeg må bare si at jeg liker sånne sider veldig godt da jeg ikke er så veldig kreativ selv. 

Det jeg derimot synes er veldig trist er å lese kommentarene som kommer på disse fine bildene. For plutselig så er det ikke lov å dele inspirerende bilder på en slik side.. Det er feil å dele plettfrie hjem fordi det får andre til å føle seg dårlig fordi de kanskje har rot på bordet.. Men altså, hva er poenger med disse sidene?? Jo nettopp å inspirere... 

Da lurer jeg på jeg... Hvor mye inspirasjon er det i de to første kollasjene her??

 

Jeg vil tro at det er flere der ute som ikke finner mye inspirasjon i dette, men det er kanskje flere som kjenner seg igjen?? Jeg tviler på at jeg er den eneste som ikke alltid har det helt strøkent her hjemme. 

Så har du de to andre kollasjene, her har jeg ryddet, jeg har redigert litt på bildene for å få de lysere og jeg har tilsatt litt bling. 

Det er vel ikke bare jeg som mener at disse sidene gir litt mer inspirasjon?? Neida, jeg har ikke det mest moderne og mest inspirerende interiøret, men det var ikke poenget her heller.. Det jeg lurer på er rett og slett dersom man klikker seg inn på sider med interiør for å finne inspirasjon, så er det vel kanskje de nederste kollasjene man forventer å se.. Og er det egentlig så feil??

 

 

Jeg mener at dersom man blir lei seg av å se at andre har det strøkent så bør man kanskje ikke gå inn på sånne sider?? For det må være lov å legge ut fine bilder uten å bli hakket ned på etterpå.. Ja hvertfall på sider som er ment for nettopp dette... 

Er det flere som er enige, eller er jeg helt på villspor? 

 

# Spareutfordring!

 • 26.02.2016 kl. 13:08

Sparing.blogg.no har hatt nok en spareutfordring. Utfordringen går ut på at du er på kurs med jobben, men bagasjen forsvant på flyet. Jeg hadde noe i håndbagasjen min, men måtte også kjøpe noe nytt. Budsjettet var på 1000 kr, og det er greit å ikke overstige dette da man skal ha mat til resten av måneden også. Her kommer jeg med mitt resultat.

Først er det dag 1 på kurset. Her bruker jeg toppen som jeg hadde med meg, solbrillene som jeg hadde med meg og mascaraen som jeg hadde. I tillegg har jeg kjøp meg en jakke, et skjørt, sko og lipgloss som også kan brukes som blush, det må vel være sparing eller!

Skjørtet koster 199 kr

Skoene koster 249 kr

jakken koster 249 kr

Lipgloss/blush koster 69 kr

Det blir 766 kr til sammen.

Så var det klart for dag 2 og avsluttningsmiddag. Jeg velger her å bruke mye av det samme som i antrekk 1, men jeg har kjøpt meg en ny bluse.

Blusen koster 349 kr
 

Da jeg ser over kviteringene mine ser jeg jo til min store skrekk at jeg har oversteget budsjettet noe. Sluttsummen ble på 1115 kr. Jeg tror allikevel at jeg og mannen min skal ha mer enn nok med penger til mat resten av måneden. Jeg skal ha øynene litt ekstra oppe for tilbud i matbutikken så klarer vi oss nok helt sikkert! hihi.. 

Jeg må også få legge til at jeg selvfølgelig ville brukt vesken jeg hadde med meg også, men den glemte jeg helt å legge til i kollasjen. 

 

For ordens skyld så fant jeg selve antrekket på zalando.no og sminken på nelly.com

Pinterestinspo: workout, be fit, be happy!

 • 21.02.2016 kl. 09:17

Det er søndag, en ny uke står for tur, det er vinterferie og jeg er klar for en uke fylt med familietid, kos og litt trening.  

Tren for å få bedre helse, bli sterkere og for å få mer overskudd. Tren på den måten som er riktig for deg, om det er treningssenter, hjemme trening eller om du går tur spiller ingen rolle, det som er viktig er å komme seg litt opp fra sofaen, få i gang hjertepumpa og ha det bra!! (Også kan du sette deg i sofaen igjen med god samvittighet etterpå, se en film, spise litt godteri og nyte livet)

 

Utfordring - Antrekk på budsjett

 • 19.02.2016 kl. 13:32
 

Sparing.blogg.no har en liten leserutfordring gående. Man skal sette sammen et antrekk for 500 kr. Du skal i en 25- årsdag til en venninne og du har to par sko i garderoben fra før som du kan velge mellom, yttertøy har du også i garderoben. Jeg ville nok hatt på meg den nye jakken min til dette antrekket, rett og slett fordi jeg elsker jakken.. Den kan du se HER.

 Dette var utrolig gøy, håper dere liker antrekket. 

#Sparestyling
 

Instalatly!

 • 13.02.2016 kl. 10:00

Nå er det en stund siden jeg har delt de siste innleggene fra instagram, så det hadde jeg lyst til å gjøre igjen. 

Jeg har en åpen profil på instagram til bloggen den finner du HER. Her dukker det opp bilder av og til, både bilder som kommer på bloggen, men også en god del annet. 

Håper dere liker bildene!

__________________________________________________________________________________________

Nå skal vi veldig snart en tur til Ikea, veldig greit at vi har fått den butikken i nærheten, jeg kommer nemlig alltid ut med alt annet enn det jeg egentlig skal ha, og må derfor tilbake igjen... Eller vent... kanskje det ikke er så lurt at butikken er så nærme da.. 

Men uansett, i dag skal jeg få med meg bilderammene og lysene som jeg glemte av da vi var der sist uke.. 

Ha en fin lørdag dere fine <3 

BLACK is the new BLACK!!

 • 12.02.2016 kl. 18:43

Her kommer den siste fargen i denne fotoutfordringen, og fargen er svart.Sorgens farge, men jeg velger allikevel å ikke dele et sorgens bilde. Dette bildet er egentlig en fail, men som jeg endte opp med å like veldig godt allikevel.. Ha en fin kveld alle dere fine <3 Det er fredag, det er helg.. RELAX!!! 

Pink is the color!

 • 11.02.2016 kl. 18:51

Rosa er for meg den sukkersøte fargen, den ultimate småjentefargen, men også en farge som jeg har blitt glad i selv. Rosa i helt duse toner, ja jeg kunne faktisk tenke meg å farge håret mitt rosa, eller hvertfall lengdene i håret mitt. Her kommer bildet jeg vil dele med dere idag!! Rosa tulipaner <3A color chosen by my heart!

 • 10.02.2016 kl. 20:44

Dagens farge er min yndlingsfarge, lilla!!


Og her kommer bildet jeg vil dele med dere idag! My bathroom!

 • 10.02.2016 kl. 10:00

Jeg må vel innrømme at jeg ikke er så veldig glad i badet mitt, jeg er skikkelig lei de små flisene på veggen, og jeg vil ha større servant, egentlig dobbel, men det kan jeg bare drømme om på dette badet. Når det er sagt så har vi et praktisk bad, det er mye skapplass da den ene veggen er dekket av skyvedørsgarderobe. 

Men det å gjøre om på badet det er dyrt, det er vel kanskje det dyreste rommet å pusse opp. Derfor har jeg heller gjort noen små grep, jeg har puttet inn litt grønt her og der. Jeg er veldig glad i å flytte rundt på pynten jeg har i huset, på den måten får det nytt liv uten at det koster noen ting. Nå kjenner jeg at jeg blir litt glad da jeg kommer inn på badet, det grønne fresher opp og gjør noe med hele badet.. Naturens farge!

 • 09.02.2016 kl. 19:14

Idag er det farge grønn som står på planen. Det er jo naturens farge spør du meg, og hva er vel da bedre med et bilde rett fra naturen?  

Naturen - et bevis på at gamle ting også har sin skjønnhet!

There is many shades of yellow!

 • 08.02.2016 kl. 15:20

Fargen idag står blant annet for lykke, glede, klarhet og bevissthet. 

Fargen er GULJeg har ikke gått for den klare gule fargen i dagens bilde, men jeg har gått for den fargen som for meg står for slutten på en ting og begynnelsen på noe nytt. Den litt mer oransje tonen, den farge som er litt mer høst.. Håper dere likte dagens farge og bilde <3 

The color of peace and harmony!

 • 07.02.2016 kl. 19:05

Dagens farge er BLÅ!!Blå en fargen for ro og harmoni, og jeg føler at dette bildet representerer det veldig bra... Om jeg får si det selv så er jeg veldig stolt over dette bildet. Jeg har veldig lyst til å fremkalle det få det på veggen! 

 


Happiness is when what you think, what you say and what you do are in harmony..

When I see the color red...

 • 06.02.2016 kl. 18:30

Dagens farge i utfordringen er RØD!!! 


I høst var det så utrolig mange fine solnedganger, himmelen ble farget rød, og skyene skapte liv til bildene som ble tatt. Jeg tok utrolig mange himmelbilder denne høsten, og her tenkte jeg det passet å dele et med dere. 


Why sunset is more colorful than sunrise?? 

it`s an irony of life saying 

"sometimes, good things happen in goodbyes".

 

Foto - challenge! Hvit!

 • 05.02.2016 kl. 10:00

Jeg er veldig glad i å ta bilder, og gjennom en blogg jeg følger så kom jeg over en fotoutfordring, denne utfordringen har jeg tenkt å slenge meg på, så da blir det noen fotoinnlegg i dagene som kommer. Håper dere liker det!

Her er mitt bilde for idag, tema er Hvit!

 

 

 

Har du også lyst til å være med?? Gå inn på denne bloggen HER og sjekk det ut!! 

 

Inspo: Gigi Hadid

 • 28.01.2016 kl. 10:12

Er det bare jeg som syntes dette antrekket var skikkelig hot?? Jeg digger kombinasjonen av den stilfulle, reine trenchen og de slitte i overkant hullete boyfriendjeansene. 

Denne dama har en stil både i sminke og klær som jeg finner veldig inspirerende. Jeg sier absolutt ikke at jeg kunne kopiert stilen hennes, jeg hadde ikke vært komfortabel med å gå sånn som dette, men jeg kan absolutt plukke ut litt fra alle antrekkene hennes som jeg kunne brukt selv også. 

 

Jeg føler denne dama på instagram, og der er det mye å hente altså. 

Bildene jeg har i dette innlegget er hentet fra en artikkel på side2.no Sjekk den ut her for flere bilder. 

#Instalatly!

 • 22.01.2016 kl. 16:00

Mine siste publiseringer på instagram!Følg meg gjerne for flere bilder <3 Kajajeanette_blogg 

Fly away!

 • 14.01.2016 kl. 14:06

Jeg har skikkelig lyst på en tatovering til, og jeg vil ha den enten i nakken eller på ryggen, men en liten søt på undersiden av håndleddet hadde heler ikke vært å forakte. 


Jeg synes de vingene på ryggen er skikkelig kule, og de små fuglene er så søte <3  Men så er det hele denne greia med at en tatovering bør ha en mening da.. Vel jeg vet ikke, hva mener du??

 

Bow with a curl

 • 09.01.2016 kl. 18:14

Nok et lite hårinnlegg fra denne kanten. Jeg hater krøllene jeg egentlig har, men jeg elsker å krølle håret mitt... Hvor er fornuften i det da?? Det er vel kanskje den lille perfeksjonisten i meg som vil ha 100 % kontroll. Jeg liker at det er struktur på krøllene mine, og å få håret unna ansiktet ved å bruke denne spennen til å feste håret bak likte jeg utrolig godt. Da jeg ser håret mitt på bilder ser jeg også at jeg liker fargen jeg har nå veldig godt. Så da jeg skal til frisøren i midten av januar så blir det nok ikke store endringene på den fronten heller. Kanskje bare litt lysere lengder. 

Mulig jeg skulle ha kjøpt en ekstra sløyfespenne, for jeg er redd for at denne blir oppbrukt før jeg aner ordet av det.. Jeg tror faktisk at jeg har brukt den hver dag siden jeg fikk den! 

 

BOW!

 • 08.01.2016 kl. 10:00

Jeg har allerede blitt så glad i sløyfespennen jeg kjøpte meg her om dagen. Den kommer definitivt til å bli mye brukt fremover. Den pynter opp en enkel flette, den sitter godt i håret fordi den ikke er så tung, og den er ikke for søt. 

Jeg må definitivt se etter inspirasjon for hvordan jeg kan bruke den på ulike måter fremover.. Det er så gøy å kunne gjøre noe annet enn å bare slenge i en strikk, med en baby som er veldig glad i å dra i langt hår er det veldig praktisk å sette opp håret. Så hva synes du?? 

Interiør på nett!

 • 06.01.2016 kl. 14:59

Er det bare jeg som liker at man på nett kan kjøpe klær og interiør på en og samme side?? 

Både ellos og H&M sine nettsider har en egen HOME kategori, og jeg synes det er så mange søte ting der. Da vi skulle ordne rommet til Emmeli fant vi mer eller mindre alt på H&M HOME butikken de har her på Hamar, så mye søtt og rosa, og prisene er heller ikke ille. 

Det finnes også en del som passer både til stue, kjøkken og bad, og jeg har plukket ut noen av mine favoritter fra begge sidene.

På ellos sin interiør side er det så mange forskjellige lykter, vaser og annet små stasj, dette er noe av det jeg likte veldig godt. 

 

H&M Home har så mye fine tekstiler, sengetøy, pynteputer, pledd og håndklær. pluss en god del andre småting.  Alt både til småjenter og voksne. Jeg digger det... Her er mine favoritter. Etter at jeg fjernet julepynten har jeg så lyst til å gjøre flere endringer her hjemme. Det er nesten skummelt å klikke seg innom slike sider. 

På utkikk...

 • 03.01.2016 kl. 16:32

For en stund siden så jeg et så fint armbånd med perler. Det var tre armbånd som hang sammen ved hjelp av en ring som det sto mamma på, og på armbåndene sto det navnene til barna. Jeg fikk veldig lyst til på et sånn armbånd, men jeg hadde ikke lyst til å kjøpe det, jeg har lyst til å prøve å lage selv. Så nå prøver jeg å finne perler jeg kan bruke på nettet, jeg synes ofte det er så dårlig utvalg i butikkene, så da er det greit å bestille på nett. Ja, det var bare det å finne en nettside som har det jeg ønsker meg da, og som helst er norsk slik at jeg ikke får noen ubehagelige regninger i posten.. 

Har du noen tips til gode nettsider som selger smykkeperler kanskje??

Let`s make some changes!

 • 02.01.2016 kl. 22:51

Hvert år gleder jeg meg noe helt enormt til å få frem julepynten, det blir en helt spesiell stemning i stua. Det blir lunt og koselig, man kan kjenne at varmen sprer seg i huset med en gang. Allikevel så er det sånn at hvert eneste år så gleder jeg meg til å pakke vekk jula igjen. Det er liksom noe som skjer i løpet av desember, den lune gode følelsen blir erstattet av følelsen av dårlig plass, mørke og ja jeg vet ikke... hverdag liksom... Da er det så utrolig godt å få tilbake de lyse fargene, få frem den andre pynten, kanskje noe nytt. Det blir så rent og pent!! Altså ikke i den forstand at man har vasket, men da man bruker disse lyse fargene så blir det mye roligere og ja.. renere... 

Ukens pinterest inspo: Black and White

 • 29.11.2015 kl. 14:57

Bilder i sort/hvitt gjør noe med meg. Dersom jeg ser det riktige bildet får jeg dette suget i magen, jeg synes rett og slett at det er flott. Det får frem en stemning, det gjør det så rent. Det blir perfekt!! 

Det er disse bildene som har vekket min interesse litt ekstra denne uken.

Som dere kanskje ser har jeg merket det første bildet med navnet mitt, det er rett og slett fordi det er mitt eget bilde. De resterende 9 bildene har jeg altså funnet på pinterest.com.

 

Bloggutfordring! 9 av 30

 • 26.11.2015 kl. 12:19

10 fine ting i huset mitt!

Da var det klart for litt interiør i denne utfordringen, det liker jeg veldig godt. Jeg kan jo begynne med å si at jeg ikke er helt fornøyd med hvordan det er her hjemme akkurat nå. Jeg føler at det er litt av alt, og det tror jeg egentlig henger sammen med at jeg ikke helt vet hva jeg liker. Jeg har derfor bestemt meg for at den gangen vi får bygget nytt hus, så skal målet mitt være å ha en gjennomført, men koselig stil. Da er det slutt på å kjøpe bare det jeg synes er fint, jeg må tenke på om det passer inn også.. 

Men her kommer det altså, 10 ting jeg synes er fine her hjemme!

1. Serviset som vi fikk i bryllupsgave <3 Tidløst og ubeskrivelig vakkert <3

2. Skiltet og "statuen" som står i skapet. Skiltet kjøpte jeg en gang for veeeeldig lenge siden, og "Statuen" kjøpte vi da vi var på bryllupsreise.

3. Peisovnen vår <3 Den er utrolig fin, varmer godt og ikke minst lenge!!

4. Denne blomsten laget bestefar en gang da jeg var liten <3 Jeg fikk den etter at han gikk bort.

5. Kaffekroken min. 

6. Klokken min som renner ned fra hylla.

7. Bilde av meg og min kjære som vi tok under prøvefotograferingen før bryllupet <3

8. Denne har jeg vist før, det er sisters by heart figuren som jeg har fått av søstern min <3

Ovnen vi har på kjøkkenet! Det er bilde av de tre bukkene bruse på den! Ja, den bærer preg av at den er noen år gammel, den skulle kanskje vært gjort litt mørkere igjen(den er ikke så lys som på bildet, men lyset traff litt uheldig på den), men den er utrolig fin, og de gangene vi har vært borte i flere dager om vinteren og vi kommer hjem til kaldt hus er denne utrolig god å ha! 

10. Sist, men ikke minst... Vel, dette er vel ikke akkurat inni huset mitt da, men det er noe av det jeg liker best med denne plassen, og dersom jeg kunne tatt den med den gangen vi skal flytte så hadde jeg gjort det! Utsikten!!

Vinter

Sommer

Og solnedgang! 

 

Ukens pinterest inspo: Christmas!

 • 22.11.2015 kl. 15:00

Vi er langt ut i november, den første snøen har falt, og jeg kan ikke noe for det, men jeg begynner å glede meg til jul!!

Derfor er det disse bildene jeg har lagret fra pinterest denne uken..

God snart jul ;)Ukens pinterest inspo: Cut and Color

 • 15.11.2015 kl. 18:58

Denne ukens søk har vært preget av mitt kommende frisørbesøk. Det har seg nemlig sånn at jeg kan gjøre det samme hver gang jeg er hos frisøren i ganske lang tid, men så får jeg plutselig behov for å gjøre noe helt annet. Der er jeg nå, og som dere kan se på den første kollasjen så står kortere hår veldig høyt. Jeg synes det er utrolig fint med kortere hår, typ lang bob kanskje, men jeg er såååå redd for å klippe meg, så jeg tror ikke dette er en endring som jeg kommer til å velge med det første. Håret mitt er også av det vanskelige slaget, det er langt i fra rett, og det å ha en frisyre som krever timesvis på badet etter en dusj lar seg rett og slett ikke gjøre. Listen er ikke slutt enda, for det er jo også det faktum at jeg ikke aner hvordan klipp som kler meg... Så da safer man å går for det lange, igjen og igjen og igjen...  

Jeg har jo også hatt den samme fargen over lengre tid nå. Det er mørkt i toppen, og lysere i lengden, jeg liker dette veldig godt ettersom jeg slipper kjip ettervekst, og fargen kler meg veldig godt. Allikevel så er det gøy med noe nytt, og selv om jeg ganske sikkert ikke kommer til å få rødt, blått eller lilla hår med det første så er det jo gøy å drømme.. 

 Hva jeg ender opp med får vi se i morgen, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok hjem og ser akkurat ut som før jeg dro bare litt friskere farge. Lenge leve crazy behavior!!! haha 

 

Ukens pinterest inspo!

 • 08.11.2015 kl. 18:00

Denne uken har jeg hengt meg opp perfekt hud, sminke og fine negler! Ja man kan jo drømme! 

Her er min pintrest inspo denne uken!#pinterest #inspo #beauty #inspirasjon

Ukens pinterest inspo!

 • 29.10.2015 kl. 11:59

Det er ingen godt bevart hemmelighet at jeg er over gjennomsnittet glad i pinterest, jeg kan sitte i evigheter og se på alle de fine bildene. Derfor tenkte jeg at det hadde vært fint å dele noen av de jeg liker aller best med dere, så dette tenkte jeg skulle bli et fast innslag her på bloggen. Det blir en avslutning på uken som gikk og begynnelsen på den nye.. Håper dere liker det!!!Ha en fin dag videre dere fine <3 Enjoy!!!!

 #inspo #pinterest #inspirasjon

Kids room! Here it is!!

 • 21.10.2015 kl. 15:37

 

Her var altså rommet hennes, helt plaint og ganske kjedelig. Bordet og stolene som er der fikk hun jo for ikke så lenge siden, det viste jeg dere jo. Så uten det var det jo enda mer kjedelig. Men idag har jeg altså fått gjort litt der inne, ting tar faktisk utrolig lang tid da man gjør det alene, og da man har begrenset tid å bruke pga en liten baby i tillegg så flyr tiden, vips så var det tid for å hente Nathalie i barnehagen.Det er fremdeles noen småting som mangler, det er ei taklampe som skal opp, men det turte jeg ikke å gjøre selv så det får Ole-Anders ta etterpå, og planen er at jeg skal sy en madrass til den benken mellom skapene hennes som dere kan se på før bildene. Men her er altså resultatet, håper dere liker det. 

Jeg kan love dere at det var ei fornøyd jente som kom inn på rommet sitt etter barnehagen, men det får jeg heller vise dere senere, for nå må jeg komme meg opp og lage middag!

Ha en fin ettermiddag <3

#inredning #interiør #nytt #barnerom #jente #pike #mamma #fornøyd 

A girls heaven!

 • 19.10.2015 kl. 15:30

Emmeli trenger mer plass til klærne sine, etter å ha snakket litt med henne om rommet hennes så har vi funnet ut hvordan vi skal gjøre det. Det er tydelig at hun ønsker å få et mer "modent" rom, hun er veldig klar på at favorittfargen er lilla, og hun synes at det er litt trangt på rommet hennes. Vi har valgt å gjøre det slik at begge jentene får nye ting til rommet sitt mot at de får litt mindre julegaver fra oss. Dette bestemte vi for Nathalie ettersom hun ikke er stor nok til å velge noe slik selv, men Emmeli fikk velge selv. Så langt har hun fått ny lampe, og hun er så utrolig fornøyd allerede, det er mye som gjenstår, men etter på ha sett på litt bilder sammen i går kom vi frem til hva hun ville ha klærne sine i , og dette er bildene vi har sett på.Her er det mye rosa, og det er ikke det hun ønsker, så se bort i fra fargen, men dette er altså det vi har tenkt, hun har en perfekt plass på rommet sitt for å få til noe som dette, hun vil ha gardiner foran istedenfor dører, så det skal hun få. Jeg er veldig spent på hvordan det blir til slutt, jeg håper hvertfall at snuppa blir fornøyd!

Slik det er nå har hun også både sofa og seng på rommet sitt, dette tror jeg det kommer til å bli en endring på, men det forutsetter at vi får solgt både senga og sofaen som er der nå. Herregud så gøy det er å gjøre slike små endringer. Jeg har helt dilla på pinterest om dagen. 

#pinterest #bilder #klær #skap #oppbevaring #oppussing #jenterom

Kitchen remodel!

 • 17.10.2015 kl. 15:32

Du vet når du går på visning, du finner det perfekte huset, dere går gjennom en budrunde og dersom man er skikkelig heldig så får man huset. Det er ingen ting man vil endre på, man er i himmelen... Her kan jeg bo i 20 år og ikke ville endre på noe.. Der var vi for drøyt 2 år siden. Huset vårt var perfekt, det var mer etter mindre nyoppusset, lyse og fine flater, soverommene var plassert i en etasje, hagen var stor og fin, og det var kjeller med vaskerom. Vi var i himmelen begge to, og vi er fremdeles veldig fornøyd med huset vårt. Det som er gjort her er gjort ekstremt bra, både utvendig og innvendig, det har vi fått bekreftet av flere snekkere/tømrere nå som vi har hatt befaring på huset vårt. Det er bare det at vi har liksom bodd oss inn i huset, man ser hva som kanskje ikke er så perfekt for oss. Og vi driver å vokser oss ut av huset. Det har blitt for lite. Det er 3 soverom, og det er ikke avansert matte som skal til for å forstå at 3 barn + 2 voksne / 3 soverom ikke går opp. Det har seg nemlig sånn at etter at vi fikk Nathalie så ville jeg egentlig ikke ha flere barn, men det endret seg jo og nå har vi en liten gutt til, og hvem vet kanskje det kommer en liten til med tiden?!? Det vet vi jo ikke enda, jeg har lært at man aldri skal si aldri. 

De lyse flatene som jeg likte så godt har jeg gått lei, jeg synes det er kjedelig. Stua er for liten, jeg føler at det er rotete hele tiden og barna har ikke mye plass å utfolde seg på. Så er det kjøkkenet da, det er egentlig veldig fint altså, men det irriterer meg skikkelig at de har valgt å dra overskapene så langt ned, det gjør at benkeplassen blir litt ødelagt og da man i utgangspunktet aldri får nok benkeplass så sier det seg selv at det blir et irritasjonsmoment. Kjøkkenskap generelt irriterer meg veldig, det er vanskelig å ha oversikt på hva man har, noe blir jo alltid stående innerst, det er høyt opp så det som står på toppen rekker jeg ikke uten stol. Misforstå meg rett da, jeg er klar over at dette er småting og vi er heldige som har et kjøkken som man ikke trenger å skjemmes over. Men jeg har allikevel lyst til å gjøre noe med det. 

Jeg har 1000 ideer, og klarer ikke å bestemme meg, den ene dagen vil jeg rive en vegg, den andre dagen vil jeg ha det som det er og barebytte innredning, ja dere skjønner.. Det jeg derimot har bestemt meg for er at jeg ønsker grå innredning, jeg vil ha litt freshe lamper, jeg er dritt lei(unnskyld) spotrekker og jeg vil ikke ha overskap, alt skal ha plass i skuffer under benkehøyde. Jeg ønsker meg også veldig en kjøkken øy. Og fliser til veggen har jeg allerede valgt ut, og der er jeg og mannen helt enige, det er veldig praktisk. 

Jeg har klikket meg inn på utallige bilder på pinterest og funnet noe jeg liker, jeg tenker litt elementer fra alt, for jeg finner ingen løsning som er helt lik det jeg vil ha selv, men da får dere en liten pekepinn på hva jeg tenker og ønsker hvertfall.Så hva synes du?? Kanskje kan du fortelle meg hva DU må ha på ditt kjøkken??

#kjøkken #interiør #oppussing #inspirasjon #ønsker #familie #hus #hjem 

 

Nytt baderom?

 • 07.10.2015 kl. 16:26

Nå som vi driver å ordner opp i dukkestua og i tillegg har hatt noen snekkerfirmaer på befaring av huset vårt så kjenner jeg at jeg er skikkelig i oppussing og inspirasjons modus om dagen. Dette med oppussing er jo ikke noe vi har spesielt mye erfaring med. Huset vi har bodd i de siste to årene var relativt nyoppusset da vi flyttet inn og tidligere har vi bare leid så da har vi heller ikke pusset opp noe. Men nå er jeg skikkelig i siget kjenner jeg. I tillegg til å bygge på hele huset så har jeg lyst til å legge nye gulv, jeg vil pusse opp badet og jeg vil pusse opp kjøkkenet. Vi har smartpanel i hele stu og oppe på soverommene, dette er også noe jeg kunne tenke meg å gjøre noe med, det er jo så utrolig kjedelig. Men ettersom jeg ikke har så mye med erfaring med dette så er jeg avhengig av å finne inspirasjon, jeg kjenner jeg sliter med å finne fine og gode løsninger selv. Og hva er vel da bedre enn Pinterest??

Som dere kanskje kan se ut i fra bildene eller som jeg hvertfall har prøvd å få frem så er jeg litt delt om hvordan jeg vil ha det. Da jeg tenker på badet mitt så tenker jeg lyst, litt eksklusivt med store lyse fliser på gulvet. Men så ser jeg gjennom bildene og ser disse gulvflisene som ser ut som treverk, de litt mørkere innredningene og dusjene med steiner på gulvet og mørkere fliser på veggene. Det spørs om jeg får overtalt mannen til å ha et type dusjhjørne istedenfor dusjkabinett, det er jo mye "tryggere" med dusjkabinett, jeg ser absolutt den, men det er jo så utrolig fint med dusjhjørne som er litt stort og har steiner på gulvet... ÅÅ valgets kvaler... 

#Bad #baderom #inspirasjon #ønske #drømmer #hjem #familie #inspo

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no