Babyblue sandals!

 • 25.06.2017 kl. 16:07

Hva skjer med meg og søte farger om dagen? Rosa skjørt i går, og blå sandaler idag! Det må være sommerfølelsen som har slått til i kroppen min, og det elsker jeg!! 

Jeg kjøpte sandaler til meg selv og alle tre unga for en stund siden, og disse blå sandalene likte jeg så utrolig godt, får litt ballerinafølelse av de ettersom man knyter de oppover leggen. Kanskje det er en hemmelig drøm å være ballerina?!? hihi! Flere med den ultimate sommerfølelsen om dagen kanskje?? Akkurat nå føler jeg at ingenting kan ødelegge denne godfølelsen, ikke en gang litt regn!! Her skal dagene nytes uansett!! 

 

 

Nytt objektiv!

 • 18.06.2017 kl. 12:14

Jeg vet ikke helt hvor lenge jeg har ønsket meg dette, men det er LENGE! Til bursdagen min var jeg så heldig å få litt penger, og da var jeg ikke i tvil om hva jeg ville bruke de på.. Jeg søkte rundt på nettet for å finne det objektivet som passet til mitt bruk slik at jeg ikke skulle ende opp med å kjøpe noe jeg ble skuffet over. Og jeg kan love deg at jeg ikke ble skuffet. Jeg endte opp med et 50 mm f 1.8 STM fra Canon. Bildene blir så bra, både portretter og antrekksbilder og nærbilder i naturen. 

I tillegg til objektivet så kjøpte jeg meg et kamerastativ, så nå er det slutt på crazy oppbygginger for å ta bilder selv.. Hurra!!! 

Neste på lista nå er en en et 18-270 mm, da har jeg egentlig det jeg trenger. #sparespare 

 

Handbag from heaven!!

 • 19.04.2017 kl. 14:37

Eller egentlig er den fra eBay, men den kunne nesten vært sendt fra himmelen, for den er så utrolig fin!!! Det er ikke til å legge skjul på at det å bestille ting på eBay er en risiko i seg selv, man vet aldri hva som kommer i posten.. Men jeg tar sjansen av og til allikevel jeg, og da det kommer til den her typen vesker så har jeg vært heldig begge gangene jeg har bestilt. For en god stund siden kjøpte jeg meg en liten skinnveske i vintagestil og den er såååå fin. Da jeg fikk denne vesken i posten i går, så ble jeg overlykkelig og forelsket på nytt, for den er rett og slett perfekt!!! Alt fra størrelsen til fargen og detaljene er akkurat som jeg hadde håpet.. 
- Details - 
 

Hvordan er dine eBay erfaringer?? 

 

New in - Ready for spring!

 • 28.03.2017 kl. 18:11

OYOYOY!!! For en glede... Jeg velger å glemme at det er spådd snø og sludd de to neste dagene. Jeg er nemlig i skikkelig vårmodus, og det er så vanvittig digg. De siste dagene har jo vært virkelig vært på vår side og vi har fått en liten smakebit på våren, og akkurat den følelsen ønsker jeg ikke å gi slipp på. Jeg gleder meg til å kunne brette opp buksene, ikke bruke sokker, gå i fine sko, kle meg i kjole.. Og alt dette uten å fryse. Jeg velger å være optimistiske med tanke på været denne våren og sommeren. Jeg har nemlig bestemt meg for at jeg skal ha fint vær uansett hva.. 

Jeg digger virkelig disse nye skoene, og jeg gleder meg veldig til å kunne bruke de masse utover våren. To par nye solbriller har det også blitt, og det får man jo alltids bruk for. Jeg digger at man får så billige å fine solbriller. Jeg tør nemlig ikke bruke masse penger på designer solbriller, da hadde jeg jo ikke kunnet bruke dem i redsel for å sette meg på dem, eller knuse de i veska. Ja takk til billige H&M briller sier jeg... De fungerer jo like fint de... Har du gjort noen innkjøp til våren enda?? 

 

#innkjøp #sko #mote #trend #solbriller 

Innkjøp - kids clothes

 • 22.03.2017 kl. 16:57

Etter turen til veterinæren idag så tok jeg og Nathalie oss en tur på kjøpesenteret. Hun hadde fått noen penger til bursdagen sin og skulle kjøpe penal til tusjene sine. Da vi kom dit var hun veldig klar på at hun skulle bruke pengene sine å kjøpe en nydelig genser også. Så etter å ha vært på lekebutikken for å kjøpe penal med Elsa og Anna på tok vi turen inn på H&M og der fant hun ikke bare en genser, men en bomberjakke, bukse og genser. Hun valgte ut alt helt selv, og jeg må innrømme at jeg er ganske imponert over klessmaken hennes. Jenta er 4 år liksom, hehe!! 

 

Etter shoppingturen vår var det bare å komme seg hjem, jeg har fått ryddet og ordnet litt her hjemme, det trengtes kan du si.. Skulle ha vasket vinduer også, men det er så kjedelig at jeg orker ikke.. Ulempen med våren er den sola vet du som lyser rett på vinduene og viser hvor møkkete de egentlig er.. 

Håper dere har hatt en fin dag!!  Her sitter jeg å vurderer om jeg skal trene eller ikke.. Frister ikke så veldig mye, for jeg har fått sykt vondt i leggene etter gåturen min med vintersko på mandag!! Men så er det jo egentlig bare en utrolig dum unnskyldning.. Lenge leve motivasjon!! 

 

New in - Girlfriend jeans!

 • 14.02.2017 kl. 19:32

Fra skinny jeans til girlfriend jeans. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.. Forholdet mellom meg og bukser er virkelig i endring om dagen.. Hun der skinny jeans dama har fått sansen for både det ene og det andre den siste tiden. Jeg har en stund nå hatt lyst på enten en boyfriend jeans eller en girlfriend jeans, og da jeg fikk melding på telefonen min om at de var 40% på en vare hos BikBok idag så måtte jeg ta meg en tur for å sjekke utvalget. Jeg endte opp med en girlfriend jeans i lys vask. Den er så utrolig behagelig å ha på. den strammer ikke noen steder hvor det er ubehagelig og det digger jeg. Gleder meg til å prøve den ut med litt forskjellige styles utover våren. - Highwaist - 
Jeg fant også noe annet som jeg har ønsket meg en god stund, men den skal jeg vise dere senere.. Jeg kjenner på hele meg at jeg er klar for vår nå ja!!! 


 

#mote #trend #jeans #highwaist #innkjøp #girlfriendjeans 

New in - Cardigan!

 • 03.02.2017 kl. 18:38

Den følelsen da du så vidt klarer å holde øynene åpne. Jeg skulle ta bilder av den nye cardiganen min som jeg ville vise dere, men over 90% av bildene måtte jeg bare slette fordi det så ut som at jeg skulle sovne.. Men jeg må jo allikevel vise dere den da.. Den er så sykt behagelig!!! Beste jeg har kjøpt på lenge det kan jeg love dere... Og sånn egentlig betalte jeg ikke noe for den en gang, fordi det var 3 for 2 på alle salgsvarer på nelly for en stund siden.. Hurra!!!

Cardiganen er fra merket cheap monday og jeg liker alt ved den egentlig, den er lang, den er myk, den har en fin farge som passer til det meste, den har perfekt lengde i armene etter min mening, og den er god og varm!! 

Jeg elsker cardiganer fordi de gjør det så lett å tilpasse antrekket etter temperatur. Spesielt på jobben egentlig da jeg føler temperaturen endrer seg hele tiden.. 

Nå kjenner jeg det skal bli utrolig godt å bare ligge på sofaen resten av kvelden.. Som sagt jeg er så trøtt at jeg nesten ikke klarer holde øynene åpne... 

 

New in - Bukser!!

 • 09.01.2017 kl. 18:00

Jeans som er blå, svarte grå eller ja hva som helst (heter det egentlig jeans selv om den ikke er blå?? uansett, dere skjønner vel hva jeg mener..) det er buksene jeg har sverget til så lenge jeg kan huske.. Det er egentlig bare fordi det er de buksene jeg har følt meg mest komfortabel i. I det siste så har jeg fått øynene mer opp for andre typer bukser, og idag fikk jeg en i posten.. Å bestille bukser i posten er jo et prosjekt uten like, men denne gangen gikk det faktisk bra.. Denne buksen er fra Only og jeg digger den... Den er sååå fin, og har et litt sånn dressbukseaktig stoff som gjør at den kan brukes til fint.. Den er allikevel så myk og god at den kan brukes som en joggebukse.. Perfekt med andre ord.. Jeg gleder meg til å sette sammen antrekk med denne buksen.. 

 

En ting jeg likte litt ekstra godt med denne buksen er at den finnes med flere beinlengder, altså man velger om man skal ha XS,S,M eller L og om den skal være 32, 34 osv i beina.. Det gjør jo at det er lettere å få en bukse som passer perfekt.. 

I samme pakke som buksen min fikk jeg også en kjole, men den kan jeg vise dere senere.. Nå gleder jeg meg hvertfall skikkelig til sommeren slik at jeg kan bruke den... Jeg sier bare; den ryggen!!!!  

Thigh high boots!

 • 10.09.2016 kl. 19:08

OOOO!!! Slike støvletter har jeg ønsket meg i en evighet.. Og endelig har jeg fått meg et par.. Jeg rett og slett digger de.. Jeg liker at de har litt chunky heel, jeg synes det blir en fin kontrast til de høye støvlettene. De blir liksom litt mer hverdags synes jeg.. De sitter også godt på foten og det er knyting øverst slik at man kan stramme de litt dersom det er behov for det.. 

 

Disse kommer nok til å bli brukt mye i høst.. 

Hva synes du om slike støvletter?? 

#newin #shoes #fashion #støvletter #thighthigh #trend #mote

New in - Wooden hand!!

 • 05.08.2016 kl. 07:08

Endelig er hyllen vår snart ferdig pyntet, jeg var på posten etter jobb idag og hentet det jeg trodde var siste tilskuddet til hylla vår. Det var helt til jeg så at jeg helt har glemt å ordne bilde i ramma.. 

Uansett, er ikke hånden kul?? Fingrene og håndleddet kan bøyes og tøyes slik at den blir slik du selv ønsker.. Sånn egentlig kan man jo bruke den til å understreke humøret man er i.. Jeg synes den er utrolig kul, og jeg har ønsket meg den ganske lenge.. Ja, denne og den lille apen som henger, men den er så dyr at jeg må spare litt før jeg kan kjøpe den..  

Nå som hyllen er sånn nesten ferdig, så mangler det bare lampe, stuebord (som allerede er bestilt, men som ikke kommer riktig enda) og nye pynteputer så er stuen mer eller mindre ferdig tror jeg.. Hvertfall i første omgang.. Neste på listen da er spisestuen.. Jeg har funnet ut at jeg må begynne et sted og jobbe meg rundt i huset om jeg skal få gjort det slik jeg ønsker her hjemme, og jeg må ta det litt over tid, for det er vel ingen hemmelighet at nytt interiør koster litt. Så her må ting selges unna før vi kan kjøpe nytt.. 

___________________________________________________________________

 

Denne uken her har virkelig blåst av sted, tenk at det allerede er fredag i morgen.. Jeg kjenner det skal bli skikkelig godt med helg nå, da jeg kom hjem fra jobb idag hadde jeg mest lyst til å legge meg.. Kjenner at det tar på å være tilbake til hverdagen etter ferien altså.. 

Helt til slutt må jeg bare si at jeg er skikkelig stolt av den lille gutten min som har tatt flere skritt idag. Han er så flink, og han blir så stor!! Jeg er overlykkelig over at han har begynt å gå litt nå, for da slipper jeg å være redd for at jeg skal gå glipp av de første stegene. På mandag skal han nemlig begynne i barnehagen.. Herregud tenk på det!!!!

#interiør #nytt #newin  #hjem #mamma #blogg

Vintage handbag!

 • 22.07.2016 kl. 15:55

Da vi kom hjem fra Berlin så lå det noen pakker og venter på meg her hjemme.. Og en av de må jeg bare vise dere.. 

Jeg har nevnt på eBay før, og vi er vel kanskje enige alle som en om at alt man får der ikke akkurat er topp kvalitet.. Men denne gangen så føler jeg virkelig at jeg fikk det jeg ble lovet.. Denne vesken var over all forventning.

Den ser akkurat ut som på bildet på eBay, og i tillegg så kjennes kvaliteten ganske bra!!! Og det er noe som ikke alle andre har.. 

Er den ikke fin da?? 

#vintage #innkjøp #ebay #veske #mamma #mote


 

Levis shorts!

 • 27.06.2016 kl. 17:54

Jeg har lenge ønsket meg en levis shorts, de er så utrolig fine og jeg har egentlig fått mer og mer sansen for levis den siste tiden.. Jeg synes derimot at det er litt drøyt å bruke over 700 kr på en shorts, derfor har det ikke blitt til at jeg har kjøpt noen.. 

For en stund siden fikk jeg et lite tips fra en annen blogger om å bestille på ebay, shortsen som hun hadde bestilt var av god kvalitet og betydelig billigere.. Denne jeg kjøpte endte på drøyt 300 kr inkl. frakt, altså under tollgrensa (heter det tollgrense??) Jeg bestilte min i str 30 og den sitter etter min mening perfekt. Så var det spørsmålet om det er ekte vare eller ikke, det sies at det er det, men helt sikker kan man vel aldri være, men uansett for meg så betyr det ikke så mye så lenge jeg synes den er fin, og den sitter godt.. 

Jeg fant shortsen HER Som sagt er jeg veldig fornøyd, både med kvaliteten på shortsen og med leveringen, det gikk faktisk overraskende fort.  

#mote #innkjøp #levis #ebay 

My new DW

 • 15.06.2016 kl. 16:09

Til bursdagen min var jeg så heldig å få denne utrolig fine klokken av mannen min. Jeg har ønsket meg en DW klokke sååå lenge, og endelig har jeg en. Denne klokken har en brun lenke som ser litt slitt ut, og fargen på metallet er i rosegull. En utrolig fin kombinasjon etter min mening. Denne kommer definitivt til å bli brukt masse i tiden fremover. Nå ønsker jeg meg et helt enkelt armbånd i rosegull som passer til klokken 

 

Hva synes du??

#DW #DanielWellington #klokke #gave #mote
 

 

Pink, blue and marmor!

 • 14.05.2016 kl. 20:07

Jeg skal innrømme at jeg er litt forelsket i min rosa Iphone. Det var så absolutt verdt å gå noen dager uten telefon for å få den fargen jeg ville. Jeg måtte gå til innkjøp av noen deksler for å beskytte telefonen min litt, og jeg endte opp med disse to fra H&M. Den mørke er mørke blå, kanskje litt too much med den dusken, men den er jo litt kul også. Jeg har ønsket meg deksel med marmor mønster lenge, men det har ikke vært å få tak i til Sony telefonen jeg hadde før, så da jeg nå har fått iphone igjen så var det ikke akkurat vanskelig vite hvordan deksel jeg ville ha. 

  

Hva synes du?? 

#iphone #pink #deksel #H&M 

#Stone Washed

 • 13.05.2016 kl. 20:45

OMG!! Sjekk den fargen da!!! Sååå fin <3 Det er fargen StoneWashed fra Isadora. Den er så herlig blå, så lys og herlig. Jeg er sikker på at denne blir råstilig med matt overlakk også. Det må jeg prøve ut.. #isadora #nails #StoneWashed #mamma #blogg 
 

Hva synes du om fargen??

Nike Air Max Motion!

 • 13.05.2016 kl. 11:00

Gode sko er gull verdt, og disse er rett og slett fantastisk på foten. Og sjekk hvor fine de er da... 

Nike Air max Motion LW Nydelig helhvite sko som er så behagelige på foten at jeg kunne brukt de hele dagen.. I tillegg til å være myke og gode på foten er de så lette. Gode sko er absolutt et must for meg dersom jeg skal gå mye en dag, jeg får så lett vondt i føttene, så disse er perfekte.. #1 sko i sommer, så absolutt!!!

 

Som du sikkert ser så går jeg uten sokker i skoene på bildet, jeg hater egentlig å gå med tette sko uten sokker, men i disse så er det liksom helt greit. Det blir ikke klamt og ekkelt i det hele tatt, og det er ingenting som klemmer vondt på foten heller.. 

En ting er jeg helt sikker på, og det er at de ikke er like hvite som dette da sommeren er over.. Eller neste uke for den saks skyld!! Disse kommer til å bli brukt mye!!

#sko #nike #airmax #innkjøp 


 

Pakke i posten - Nye sko!

 • 21.04.2016 kl. 18:41

Idag kom en pakke i posten som jeg har ventet litt ekstra på. Jeg gleder meg virkelig til å se skoene vi hadde bestilt. Det er to par til Nathalie, sandaler til Storm Aleksander og sandaler til meg.

Nathalie og Storm Aleksander sine er alle av merket Kavat. Disse skoene liker jeg veldig godt, de er i ekte skinn så de former seg etter foten. De har god støtte, samtidig som de er myke og fine i sålen. 

Nathalie har allerede forelsket seg i sine sko, hun synes de er sååå fine.. Og hun tok de ikke av seg før jeg skulle ta bilde av dem nå nettopp. 

Storm Aleksander har også prøvd sine, han syntes det var litt rart med sko på beina. Men han er jo ganske liten enda, og trenger egentlig ikke sko heller, men ettersom vi skal til syden og han helst vil stå på beina så har jeg kjøpt sandaler slik at han ikke skal brenne føttene sine på den varme bakken. 
De små blomstene på skoen gjør at jeg får skikkelig sommerfølelse av dem. Og sandalene hennes har de samme blomstene. Sandalene til Storm Aleksander er utrolig myke i sålen og jeg liker veldig godt at det er lukket tå på sandalene da de er så små. Rett og slett for å skjerme føttene litt fra å skrubbe seg opp. 

Så er det mine sandaler. De er veldig lette på foten, og jeg gleder meg skikkelig til å bruke de da vi kommer til syden. De er veldig enkelt utført, men jeg liker detaljene med gullenken utrolig godt. 
 

Alle skoene er bestilt fra footway.no Det er en nettside som jeg absolutt kommer til å bestille fra igjen. De har den beste kundeservicen jeg har vært borti på lenge, eller noen gang egentlig.. 

Jeg fikk høre fra ei venninne at de hadde et 3 for 2 tilbud da hun kjøpte sko der for en stund siden. Derfor sendte jeg en mail for å høre om dette tilbudet fremdeles gjaldt. Jeg fikk en hyggelig mail tilbake med beskjed om at dette tilbudet dessverre gikk ut på mandag, altså 2 dager før jeg bestilte. Men jeg skulle allikevel få benytte meg av tilbudet så de sendte meg en engangskode som ga meg 3 for 2 tilbudet på skoene. 

Jeg ble skikkelig imponert, og fikk mye mer enn jeg hadde trodd, og mye mer enn jeg hadde fått på mange andre nettsider det er jeg helt sikker på. 

På grunn av denne gode servicen kommer jeg definitivt til å bestille meg sko fra footway neste gang det skulle være behov også. Ikke bare har de god service, de har utrolig godt utvalg til både store og små også..

Hva synes du om skoene?? 

#sko #footway #kavat  #wildflower #barn #mamma #innkjøp 

 

Min hatt den har.....

 • 16.04.2016 kl. 12:08

Da vi var i Sverige i går var vi en tur innom H&M, der fant Nathalie en hatt som hun prøvde på seg, hun så ser i speilet og ble helt oppslukt i seg selv. denne hatten var i str 134/140 så den var litt stor, men hun elsket den.. Hun var veldig klar på at hun ønsket seg en sånn hatt så hun kunne ha den med seg til syden. Vi prøve å finne en annen i litt mindre størrelse, vi prøvde hatt etter hatt, men det var bare den hun ville ha. Så da endte vi opp med å kjøpe den hatten, og hun har mer eller mindre hatt den på siden..

Med en gang vi var ute fra butikken satte hun den på seg, og hun er jo så søt at jeg bare må dele bildet med dere..

Ei lita hatte-jente detta.. hihi!!!

I går kveld la hun hatten sin på badet da hun skulle legge seg, men idag da hun skulle være med Ole-Anders på butikken så fant hun den frem med en gang.. Hun måtte ha på seg hatten sin...

Legg merke til skoene.. Har ordnet selv og er klar for butikken..


 

Er hun ikke søt da?? 

#hatt #mamma #datter #innkjøp


 

New in..

 • 12.04.2016 kl. 13:54

I går fikk vi en pakke i posten fra H&M, jeg synes det er så greit å bestille på nett, av en eller annen grunn finner jeg ofte mer der enn i butikken, hvertfall til barna. Og det var de som trengte mest denne gange, eller rettere sagt Storm Aleksander, han trengte noen sommerklær til vi skal til syden. 

Men jeg fant litt til meg selv også, blant annet denne blusen. Jeg likte den utrolig godt, og den var veldig behagelig å ha på også.. 

Så dette har jeg på meg idag.. Nok en dag uten sminke.. 

 

Det er helt vanvittig å tenke på, men det er faktisk bare 15 dager til vi drar til Gran Canaria, weee!!! Jeg gleder meg så utrolig mye!!! Sol varme og bading... Ja takk!!!! 

Ha en fin dag videre!!

#antrekk #innkjøp #bluse #H&M #hverdag #mamma #mammablogg 

New shoes!

 • 01.04.2016 kl. 21:02

For en stund siden var jeg så heldig å vinne et gavekort i en konkurranse som Tone hadde på bloggen sin. Dette gavekortet kom godt med da både jeg og Emmeli skulle ha nye sko til sommeren. Etter eget ønske ble det bestilt hvite Converse til Emmeli, og jeg fant et par hvite sko med blonder i stoffet. De var så utrolig fine, og de var like fine eller til og med enda finere i virkeligheten. 

Nå er jeg klar for sommer og fint vær så jeg kan bruke de uten at de blir svarte. 


 

Denne kvelden har jeg brukt på et nytt lite prosjekt. Jeg skal vise dere resultatet da det er ferdig, ja hvertfall om det blir noe bra.

Ha en fin kveld, og en fin start på helgen!!


 

Siste ebay kjøp!

 • 16.03.2016 kl. 09:50

I går fikk jeg ikke bare en, men to pakker i posten fra ebay. Som alltid synes jeg det er veldig spennende å åpne de for å sjekke ut innholdet. Man vet liksom ikke riktig hva man får. 

Denne gangen ble jeg veldig fornøyd, i den ene pakken lå det et nail art sett, og i den andre pakken lå det nailstickers. Nå gleder jeg meg skikkelig til å teste ut. Så satser vi på at øvelse gjør mester. hihi!! Må nok youtube litt for å få noen gode ideer! 
- Sååå mange søte stickers. Vil tro det er noe for både mor og barn her - 


 

_________________________________________________________________________________________________________

 

Her er vi så vidt i gang med dagen. Eller vi var oppe klokken 08.00, men jeg kommer liksom ikke i gang idag. Går fremdeles i pysj, ikke spist frokost og ikke drikkukket kaffe en gang... 

New in - Interiør

 • 05.03.2016 kl. 10:20

Jeg har lenge hatt lyst på et speil over sjenken vi har ved spisestuen vår. Nå har vi endelig fått gjort det, og jeg er så fornøyd. Vi har en ganske liten stue og spisestue, det er vel kanskje noe av det jeg liker aller minst med huset vi har nå. Men med speil så får man endret både lys og romfølelse litt. Jeg synes det blir veldig reint og fint også.. Ja, jeg liker det rett og slett veldig godt.. 

 

Jeg har også hatt lyst på en stasjonsklokke i veldig lang tid faktisk, og det har vi også fått opp nå. Etter å ha fått opp den så har jeg fått lyst på ny lampe i stuen også, så vi får vel se hva som skjer med den med tiden. Jeg er veldig frem og tilbake i hvordan stil jeg egentlig vil ha her hjemme. Før ville jeg ha alt helt lyst, nå vil jeg ha lyst med litt mørke detaljer, men jeg synes også den moderne stiler er utrolig fin.. Men sistnevnte passer ikke akkurat inn i huset vårt, så det skjer ikke. Men jeg har hvertfall veldig lyst til å gjøre noen flere endringer her hjemme slik at vi får et litt lunere preg. 

Hvordan stil har du hjemme?? 

Different flavors!

 • 24.02.2016 kl. 11:06

Med første øyekast ser det kanskje ut som om vi var på poltur i går.. Altså ikke pol som i sydpolen eller nordpolen, for dersom du synes dette bildet minner deg om den type pol, ja da kansnkje du skal vurdere briller?!? Men altså, poltur som i systembolagtur. Vi var jo i sverige i går. Og der fant jeg ikke mindre en 3 ulike typer kaffesirup. Ok da, det var flere, men jeg valgte meg ut tre jeg hadde lyst til å prøve.. Nå er jeg i himmelen. Flaskene står så fint på hyllen og jeg er egentlig redd for å åpne dem, for da blir det kanskje tomt.

 
 

Planen idag er selvfølgelig å prøve ut en av disse, og så må vi komme oss en tur ut. Det er så fint vær!! Nå sitter vi bare å venter på at Storm Aleksander skal våkne fra dagduppen slik at vi kan få på klærne og komme oss ut. 

My new everything!

 • 18.02.2016 kl. 16:23

Er det veldig feil å bli lykkelig av å kjøpe ting?? I så fall så får det bare være feil, for akkurat nå er jeg så fornøyd at jeg svever på en sky... Jeg har kjøpt meg den perfekte jakken til våren, og jeg klarer ikke vente med å bruke den.. Men ikke nok med det, jeg har også kjøpt meg ny veske, sko, smykke og bluse.. Jeg har virkelig tatt av idag for å si det sånn. 

Jeg sa jo i går at de hadde så mye fint på H&M og vel, det var litt for fint til at jeg klarte å gå i fra det idag.. Nå er jeg klar for at resten av snøen skal forsvinne og at gradene skal stige litt. 

New in..

 • 05.02.2016 kl. 15:41

Idag måtte jeg en tur inn til Hamar for å kjøpe meg vitamintilskudd og kroker. Ja, det var litt av en miks du, men ettersom jeg ammer enda, og føler meg veldig sliten om dagen så tenkte jeg å prøve å fylle på med litt vitaminer for å se om det fungerer. Så nå må jeg trosse tablettskrekken min og ta ikke mindre enn 4 tabletter om dagen.. To med omega 3 og to til som jeg må innrømme at jeg ikke husker hva inneholder. Krokene trenger jeg for å henge opp sengehimmelen som vi har kjøpt til senga til Emmeli. Hun ønsket seg en sånn, så det blir en overraskelse da hun kommer hjem på søndag. 

Jeg var innom cubus for å se på en genser jeg hadde sett på instagram i går, men den var ikke like fin IRL, men jeg fant derimot litt annet som jeg likte veldig godt.. Blåfargen på denne genseren er helt nydelig, og det er v-hals, hihi, husker dere at jeg sa jeg hadde blitt forelsket i v-hals?? 

Den andre genseren hadde så fin rygg at jeg bare måtte ha den, den er litt tynn i stoffet, derfor valgte jeg den i svart, for da synes det ikke så veldig. Ny vogn!!

 • 23.01.2016 kl. 14:27

Pakken vi hentet på posten idag innehold denne vognen, det er en babyzen yoyo, det er en liten og praktisk vogn. Den kan klappes sammen bare ved å bruke en hånd, den blir så liten at den kan slenges over skulderen, og det er med en bærereim, så den blir egentlig som en skulderveske. Den blir så liten at den går som håndbagasje på flyet, og det er derfor vi kjøpte akkurat denne. 

Vi drar til syden i april, og ettersom Storm Aleksander fremdeles er så liten så har vi behov for en vogn som han kan sitte i når vi skal ut og trille, og som han kan sove i. Det  er også et STORT pluss at vi kan ha den med inn på flyet, dette gjør at vi kan ha Storm Aleksander i den da vi er på Gardermoen også... Gud så praktisk..

Jeg var helt i hundre da vi pakket den opp og satte den sammen!!!Da Storm Aleksander våknet måtte han jo få teste den ut, og han så mer enn fornøyd ut med den nye vognen sin. Parasollen som er på de øverste bildene kan enkelt tas av og på, og den kjøpte vi med for å ha muligheten til å gi litt ekstra skygge når vi er i solen, det følger også med regntrekk og myggnett kjøpte vi også. 

Se så liten den blir da den er klappet sammen... Gleder meg masse til å teste den ut mer, denne vognen kommer helt klart til å bli brukt da vi skal på butikken fremover :) 

On sale - innkjøp!

 • 11.01.2016 kl. 11:47

Jeg trodde egentlig ikke det var mulig, men jeg har faktisk funnet meg så mye fint på salg!! Ja på salg, etter DETTE innlegget så trodde jeg egentlig ikke det det lot seg gjøre, men der tok jeg feil. Jeg klikket meg innom nelly og la til produkt etter produkt!!

Her er noe av det jeg klikket hjem <3

//Annonselinker//

 
1. HER

2. HER

3. HER

4. HER

5. HER

6. HER

 

Jeg vil virkelig anbefale dere å ta en titt innom om du vil ha noe nytt, for det var utrolig mye fint og billig på nelly nå. Og etter hva jeg kunne se var det fremdeles mye igjen!! HURRA!!!

Innkjøp

 • 06.01.2016 kl. 17:37

Idag hadde jeg veldig behov for å komme meg ut av huset en tur. Vi trasket rundt litt på kjøpesenteret før vi måtte hente Nathalie i barnehagen, og jeg fant meg noen fine småting som jeg ikke klarte å gå ifra. 


Det ble en sløyfespenne og en hårbøyle med imitasjonsskinn på overflaten. Og disse fine ringene <3 Til bare 20 kr... Det kunne jeg jo ikke gå ifra... 

Jeg kjøpte meg også lange strømper, men de fikk jeg ikke tatt noe fint bilde av, og jeg kjøpte hårspenner og en hverdagskjole til Nathalie. Hurra for salg!!! 

 

Vi fikk også ordnet bursdagsgave til mannen i huset som har bursdag på mandag, men de skal vi ikke snakke noe mer om akkurat nå. 

Black and white!

 • 04.01.2016 kl. 21:09

Nå som det er vinter og kaldt ute er jeg over gjennomsnittet glad i levende lys, og disse lyshusene pynter så fint opp i vinduskarmen min! Det svarte huset er fra traktøren, det fikk jeg av svigerinnen min til jul, og det hvite huset er fra Kahler, jeg fikk gavekort på 1000kr fra bokklubben, så da kjøpte jeg meg dette og et til som er litt mindre, men det har ikke kommet i posten riktig enda. Jeg liker veldig godt den kontrasten som blir mellom det sorte og det hvite. 

Jeg har lyst til å kjøpe to små lysslynger med ledlys som jeg kan ha inni husene, på den måten slipper jeg å være redd for at noe skal ta fyr, og jeg kan ha lys i dem hele dagen <3 Ja, jeg vet at det ikke blir levende lys, men det blir veldig fint uansett!! 

The one!

 • 16.12.2015 kl. 20:39

Hvem hadde trodd at det skulle være så enkelt? En butikk var jeg innom, en butikk som jeg aldri hadde vært innom før. Jeg gikk rett bort til den ene veggen og der... Der var den.. Kjolen min!!

Jeg prøvde den på, den satt perfekt, Nathalie som var med inn i prøverommet utbryter "ååå så fin du er mamma"! Mannen var mer enn fornøyd, så da ble det den. 

Kjolen er i boks, det tok kanskje 5 min?!?  

Tusen takk for at du ble med meg kjære <3Hele kjolen får dere se senere.

Årets julekjole i boks!

 • 02.12.2015 kl. 19:13

Jeg har funnet julekjolen til Nathalie, og jeg har fått den i posten, den kom i går faktisk. Både hun og jeg var helt i hundre da vi åpnet papiret, hun viste ikke hva det var, men da hun så den ropte hun ut; Nathalie sin kjole!!!! Den er røøøøød!!!!! 

Hun ville prøve den på med en gang, og den passet perfekt!! Nå ønsker jeg meg en matchende kjole, men i følge Nathalie så skal jeg ha en blå kjole, for det var hun som skulle ha rød!! 

Her får dere en liten sneak peak..

 

 

Vinterdress - best of both worlds!

 • 24.10.2015 kl. 10:30

Vinteren nærmer seg med stormskritt og det er noe vi bare må innse, det betyr at det er tiden for å gå til innkjøp av varmere klær til store og små. Når jeg skal velge yttertøy til barna mine er funksjonalitet, varme og god vannresistens viktig for meg. Dersom jeg finner noe jeg virkelig liker kan jeg kjøpe det samme merket år etter år, og akkurat det har skjedd med vinterdresser. Nå er det bare Nathalie her som har behov for dress, Emmeli bruker utebukser og Storm Aleksander er så liten enda at han leker ikke mye i snøen. 

Merket jeg har falt for er Reima, jeg kjøper alltid ReimaTec dressen til Nathalie, hun er alltid god og varm, den har glatt innside noe som gjør at den "sklir" lett mot klærne hun har under, dette gjør at det blir lettere å bevege seg til tross for at man har på mye klær, det beste av alt er at hun helt seriøst kan ligge i vanndammer uten å bli bløt. Med den vinteren vi alt for ofte har i Norge er det faktisk nødvendig å ha en vinterdress som holder vannet på utsiden, for snøen den kommer og går gjennom hele vinterhalvåret og det er ofte slapsete. 

Jeg kan heller ikke legge skjul på at jeg liker dressene bitte litt ekstra fordi de er så utrolig søte, jeg forelsket meg helt i dressen vi hadde i fjor, den var lilla med pels på kragen, da jeg fant en som var nesten lik i år så kunne jeg ikke annet enn å gå for den. (Pelsen kan tas av). Jeg ser så absolutt ingen problemer med at dressen ser søt ut så lenge det fungerer bra i tillegg, og det gjør virkelig disse dressene. Best of both worlds, eller noe sånn ;P 

Den koster kanskje litt, men det gjør de fleste andre dresser også, og det er faktisk ganske ofte tilbud på reimaklær på ulike nettsider. I år prøver vi også ReimaTec vottene, så får vi se hvordan de er, hurra for salg!!!

#reima #reimatec #vinterdress #lilla 

My new jacket!

 • 23.10.2015 kl. 19:12

//annonselink//

Høsten er her, været er jo strålende om dagen og selv om det er litt kjølig er det så godt å komme seg ut. Da er det veldig godt å ha en jakke som holder vinden ute og vannet på avstand. Jeg har nylig fått meg ny jakke. Jeg og mannen min kjøpte en hver fra XXL, og vi er så utrolig fornøyde begge to. Den er tynn, vindtett og vannavstøtende, noe som gjør den perfekt både vår, høst og vinter, ja til og med på kjølige sommerdager. Det er perfekt for lag på lag prinsippet noe som er svært viktig for meg, og kanskje enda litt viktigere for Ole-Anders ettersom han blir lett varm.

Damemodellen er innsvinget i livet noe jeg liker veldig godt, begge modellene har snøring nederst og lufting under armene. Jakken kan du se nærmere på HER.#bergans #jakke #skalljakke #ny

Interiørpakke!

 • 21.10.2015 kl. 10:00

Uæææ!!! Endelig er de her, i går kveld fikk jeg Ole-Anders til å dra opp på posten og hente pakkene som hadde kommet. Jeg turte nemlig ikke å gjøre det selv, jeg var så redd for å ikke få de med meg. Vi hadde jo bestilt ganske mye. Og da jeg så pakkene han kom hjem med så er jeg veldig glad for at han hentet de også. Dagen idag skal bli brukt på å åpne pakkene og få ordnet på rommet til snuppa før jeg skal hente henne i barnehagen senere idag, herregud som jeg gleder meg til å se reaksjonen hennes <3

Jeg tenkte også at jeg skulle lage et før og etter innlegg til dere. Så får dere se hva jeg har kjøpt også. 

Når jeg tenker meg om er jeg egentlig veldig spent på om jeg får følelsen av at rommet hennes er ferdig da jeg har fått dette i orden, eller om jeg ser at det er mer som mangler. Kommer jeg egentlig noen gang til å bli fornøyd?? Det kommer hvertfall til å bli bedre enn det er, men det skal ikke så mye til heller, for nå er det ganske så kjedelig. 

 

#pakker #interiør #barnerom #jollyroom #rosa #pink 

 

Interiør-innkjøp

 • 20.10.2015 kl. 13:00

Det ble en tur innim Kid idag, og gud så mye fint det er der nå, ja riktignok veldig mye jul, men om man klarer å se bort i fra det så er det en hel masse.. Og at det i tillegg er SALG på alt av lys, lysestaker og lykter er jo bare helt fantastisk.. Det var flere lykter som jeg synes var skikkelig fine, men jeg endte ikke opp med å kjøpe noen.. Det angrer jeg selvfølgelig masse på nå, så spørs vel om jeg ikke må en tur tilbake. Det er jo 50% så blir for dumt å ikke kjøpe det nå :P Jeg fikk allikevel med meg noe, endelig fant jeg en glassklokke til noe av det fineste jeg eier, og et pelspledd(ikke ekte) ble også med meg hjem.
Denne figuren fra Willow tree fikk jeg av søstern min til jul for noen år siden. Den er så utrolig fin, og det er en mening med den, sisters by heart heter den og jeg føler den representerer det vi har blitt etterhvert som vi har vokst opp, ikke bare søstee, men også gode venner <3 Det pleddet vi hadde i sofaen fra før hadde blitt så utrolig nuppete og fælt, så behovet for et nytt pledd var stort, jeg sitter faktisk aldri i sofaen uten å ha pledd over meg, eller det er hvertfall veldig sjeldent. 

Planen var egentlig å kjøpe et ullpledd, de har jo Gol ullpledd til 199 kr på kid nå, men jeg synes de kjentes så utrolig "feite ut" jeg ble jo helt blank på fingrene etter å ha tatt på det. Så jeg endte heller opp med noe annet.Puten vil jeg også bytte ut, men jeg har ikke funnet noen jeg liker enda :P Vet liksom ikke helt hva jeg vil ha. 

Ha en fin dag videre <3 Etterpå kommer det en liten update på hvordan det gikk på helsestasjonen idag!!

#interiør #kid #salg #hjem #pledd #høst #kos #willow tree #sistersbyheart 

Christmas!

 • 15.10.2015 kl. 14:10

I år må julenissen ha kommet litt for tidlig, jeg lurer rett og slett om kalenderen hans er riv ruskende gal.  Det eneste som mangler er juletre og hvit bakke.. Juleproduktene i butikkene er jo ute allerede, og det må vel bety at julen nærmer seg?!?  Idag fikk jeg nemlig  ikke bare en, ikke to, men hele 3 pakker i posten.. Det er så gøy, jeg elsker virkelig å få pakker i posten, hurra!!! Jeg har jo lyst til å rive de opp før jeg har kommet meg inn døra her hjemme. Innholdet i pakkene var både til meg, Nathalie og Storm Aleksander. Det til meg var klærne fra nelly, Nathalie begynner jo å bli så stor og vokser jo ut av alt hun har av klær, så tingene til henne fra Lindex kom også i dag, og ettersom det begynner å nærme seg vinter så har jeg også bestilt ny lue til Storm Aleksander, det ble en kivat lue, blå med hvite prikker, de sitter så utrolig godt på, og er så fine <3Kjole, skjørt, tunikaer, gensere og bukser/tights, ja litt av alt. Dette er noe av det som kom i posten idag, pakken fra Lindex. Det er så mye fint, og klærne er så utrolig myke og gode. Den sorte og den rosa tightsen med "firkantmønster" på knærne har børstet innside noe som gjør de supermyke, og de er litt tykkere enn vanlig tights, de synes jeg er en absolutt fordel nå som det begynner å bli kaldt. 

Jeg har faktisk ikke kjøpt barneklær på lindex tidligere, men jeg kommer nok til å fortsette med det, for ikke bare er klærne fine og gode, men de har også delt inn størrelsene sine litt annerledes enn f.eks. H&M, istedenfor å ha en avdeling med 92-128 og 134 og oppover så har de begynt den avdelingen for de store jentene på 128. Dette betyr at Nathalie og Emmeli ikke bare må ha like klær, og jeg kan egentlig ikke skjønne hva de tenker med da de mener at ei på 2 og ei på 7-8 skal like de samme klærne?!? Mulig jeg legger litt ekstra merke til det ettersom jeg har en i hver endre av skalaen, men ja, jeg synes det er rart. 

    Dette ble litt utenom, men uansett, jeg liker klærne veldig godt, og er veldig spent på om Nathalie blir like begeistret som meg ;)

Ha en fin dag videre <3

#innkjøp #barn #klær #barneklær #mamma #lindex #shopping 

 

New in from Nelly

 • 10.10.2015 kl. 11:00

//annonselinker//

Psssst!!!

Har dere fått med dere at det er salg på nelly nå eller?? Jeg synes det går veldig opp og ned om de har noe som treffer meg der, men denne gangen fant jeg noe jeg likte, og noe av det var faktisk på salg også!! Hurra!!!Rosa bluse HER (Denne er på salg og finnes i flere farger)

Topp med åpen rygg HER 

Hvit blondetopp HER 

Grå topp HER 

#Nelly #shopping #klær #mote 

New in...

 • 29.09.2015 kl. 14:03

Dette skjørtet kommer snart hjem til meg i posten, kan nesten ikke vente. Det er sååå fint og det er i ull noe som betyr at det er perfekt nå som det begynner å bli kaldere ute. Jeg gleder meg så mye til å ha noe annet å ha på meg enn bare bukser...

Det er så mye fint i butikkene nå, og det kommer stadig noe nytt. Det er så mye jeg har lyst på, det neste jeg vil ha nå er en god strikket genser, en litt stor en <3 

#only #skjørt #nytt #innkjøp

New in til lillebror!

 • 25.09.2015 kl. 14:26

Bladene skifter farge, gresset vokser ikke like fort igjen, solen skinner, men varmer ikke som før. Det går mot kaldere tider og jeg sverger til ull på barna mine både høst og vinter. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg setter pris på at klærne ser fine ut i tillegg til å varme godt, de skal jo faktisk gå med dette halve året. Så når vi nå skulle kjøpe inn litt ull til Storm Aleksander klikket jeg meg rundt på nettet for å finne noe jeg likte, og du kan tro jeg fant mye fint. Mine favoritter er fra Hust and Claire, de koster litt, men de er så utrolig myke og gode, og de ser utrolig fine ut også.#hustandclaire #klær #ull #mamma #lillebror #fornøyd #blå #blue

Pakke i posten

 • 17.09.2015 kl. 20:04

En dag før tiden kom den, og jeg er sååå fornøyd. Jeg bestilte meg en ny kåpe fra Only her om dagen, jeg har ventet spent på den. Er alltid like spennende å se om klærne man bestiller er like fine i virkeligheten som på bildet, og ikke minst om man har valgt riktig størrelse. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er skikkelig fornøyd, den passet perfekt og den er faktisk finere i virkeligheten enn på bildet. 

Denne kåpen er god og varm, så den kan nok brukes til langt utpå senhøsten, og det kan man jo like. 

Innlegget kommer også litt senere enn planlagt fordi jeg måtte ha hjelp med å få tatt bilder, fjernkontrollen til kamera mitt har selvfølgelig bestemt seg for å takke for seg... 

#only #innkjøp #kåpe #ull 

My new friend.

 • 15.09.2015 kl. 17:00

I'm in love!!!!

Jeg har fått meg en ny liten venn, en slank, elegant og lett liten venn. Jeg har fått min helt egen Mac Book Air. Jeg har ønsket meg en slik lenge, jeg ønsket meg en da jeg begynte på veiledning 1, og nå som jeg har begynt på veiledning 2 blusset ønsket opp igjen. Jeg har ikke hatt en egen data på lang tid, jeg og mannen har delt en og det har fungert greit det altså, men da vi begge jobber og skulle hatt den samtidig så er det ikke akkurat praktisk. Så da mannen kom hjem etter korpsøvelsen i går med en elkjøp-pose i hånda ble jeg så glad. Vi hadde snakket på at vi skulle ordne en, og at han fikk ordnet det i går gjorde meg så glad. Dette er en alt for tidlig julegave fra mannen min. Så tusen tusen takk mannen min <3 Jeg elsker deg <3

#mac #MacBookAir #ny #gave New in

 • 11.09.2015 kl. 19:42

På den lille shoppingrunden min idag fant jeg litt mer enn bare kjole til dåpen. Jeg fikk også med meg to bukser, det er faktisk begrenset hvor lenge man kan gå med bare EN bukse i skapet. Det blir rett og slett litt for mye vasking av en bukse av gangen. Jeg har begynt å handle bukser på BikBok, de er jo så billig, 199kr paret og de holder seg så fine både i farge og form. Den jeg har fra før er svart, så i dag var det disse to som ble med meg hjem, en mørkerød og en grå.

Det er også så mange fine skjerf i butikkene nå, store myke skjerf i mange ulike farger og mønstre og skjerf får man jo aldri nok av, det kan nok tenkes at jeg må ut og handle litt mer til uken, for jeg skulle hatt noen nye overdeler også. Dessuten hadde de så fint skjørt på Only som jeg angrer så veldig på at jeg ikke så litt nærmere på...

#innkjøp #mote #bukser #bikbok

Bryllupsantrekk

 • 04.08.2015 kl. 16:33

I slutten av August er vi så heldige at vi skal i bryllup til min bror og hans kjæreste. Bryllupet er 2 timer unna her vi bor, og ettersom all familie på min side skal være med i bryllupet og svigerfamilien min bor for langt unna stedet hvor bryllupet skal være blir det til at Storm Aleksander skal være med. Jeg synes han er for liten til å være borte fra meg en hel helg, så da blir det slik. Men så til saken, ettersom han skal være med så må han jo ha klær som passer anledningen, og nå tror jeg faktisk at jeg har funnet det. Dette fine antrekket hadde de faktisk i liten nok størrelse, de fleste begynner på 6 mnd. Jeg fant det på nettsiden timogtia.no. Veldig godt å ha funnet noe fint som ikke tar helt knekken på lommeboka. 

Blir nok til at jeg bestiller denne ganske snart :)

#Bryllup #antrekk #lillebror #mamma 

New in...

 • 17.07.2015 kl. 15:15

Av og til er man ikke så sterk som man burde,derfor endte den berømte vindusshoppingen som jeg dreiv med for noen dager siden opp med at jeg fikk to pakker i posten noen dager senere. Jeg klarte ikke helt å slå det fra meg, og jeg trengte virkelig litt nye klær, men jeg var flink  slettet mye fra handlekurven før jeg bestilte da.  

Disse plaggene følte jeg at jeg ikke kunne leve uten, eller jeg ville hvertfall ikke leve uten, og jeg er så fornøyd. Kjolen er helt fantastisk fin, og det er så absolutt mulig å amme i den ettersom man enkelt kan dra ned stroppen, og det samme med de andre toppene også. Det er klart man kan dra de opp også, men ute blant folk er det ikke alltid at jeg har så lyst til å flashe magen derfor er topper med stropper utrolig praktisk. Man blir faktisk utrolig lei av å bare bruke ammetøy derfor er det fint å ha noen andre muligheter. 

Som jeg nevnte før idag så var jo jeg og mannen på shopping i går også, og jeg endte opp med to shortser fra H&M og en bukse fra bikbok, så da har jeg noe å bruke til disse toppene også. Hurra!!!!

Innkjøp: Bikini

 • 06.07.2015 kl. 19:07

Sist uke da vi var på stranden fikk jeg virkelig opp øynene for at jeg trenger ny bikini denne sommeren. Jeg så bilde av meg selv med den jeg hadde da, og det var virkelig ikke noe pent med en bikinioverdel som var litt for liten. Alt så bare veldig deformert og rart ut. Så nå fikk jeg faktisk med meg Ole-Anders på shopping, lokket med ny badeshorts til han, den han brukte i fjor befinner seg nemlig på en veranda i Rhodos. Jeg synes det er veldig greit å ikke måtte dra ut på klesshopping alene nå, ettersom jeg må ha med meg lillegutt, synes virkelig ikke noe om å prøve klær og sette han igjen på utsiden av prøverommet. 

Jeg var heldig og fant to bikinier som jeg likte veldig godt, som var i riktig størrelse og som egner seg til amming. De er like, men forskjellig farge. Den ene var det til og med halv pris på, det må man jo like. 

Både jeg og mannen var fornøyd med bikinivalget, så da må det vel være bra. hihi!!

 

#Bikini #H&M #innkjøp #sommer #bade 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no