Del 4: Dåp

  • 28.09.2015 kl. 14:23

I kirken!

Så var det seremonien i kirken sin tur. Det hele begynte med at vi skulle gå nedover kirkegulvet i positur eller hva det heter, Nathalie mistet skoen i det vi gikk inn døren, jeg hadde Storm Aleksander på armen, og Ole-Anders gikk lengre frem med vannet som skulle i døpefonten noe som gjorde at hun ble hengende litt i armen min og alt ble bare feil fordi hun ville ha på skoen igjen. Stakar lille jenta som ikke forsto hvorfor ikke alle kunne stoppe så hun kunne ordne <3.

Men vi kom oss da ned til der hvor vi skulle sitte og hun fikk på seg skoen, fikk sitte på fanget og etterhvert ble hun blid igjen.

Barna var så utrolig flinke alle sammen, de var stille, Emmeli satt på stolen sin gjennom hele seremonien, og Nathalie havnet etterhvert på gulvet hvor hun lå sammen med datter`n til et vennepar av oss og leste i salmeboka. Storm Aleksander Satt på fanget helt til etter at han var døpt, da begynte han å bli trøtt og han sovnet i bilstolen. Der sov han helt til vi måtte dra han opp for å få tatt bilder, og han sov seg nesten gjennom det også.Vi fikk med oss dåpslys hjem, men i tillegg så har de begynt med dåpshjerter, det er hvite hjerter med navn og dato som blir hengt på veggen, og da barnet er 2 år får man innbydelse til kirka, og da får de med seg hjertet sitt hjem, så utrolig koselig, nå må vi i kirka om ca 2 år ;) Dere ser hjertene i bakgrunnen på det nederste bildet. 

#Kirke #dåp #mamma #pappa #familie

Del 3: Dåp.

  • 23.09.2015 kl. 13:01

Gaver!

Storm Aleksander fikk så utrolig mye fint til dåpen sin. Her er noe av det.

#Dåp #gaver #gutt

Del 2: Dåpen.

  • 22.09.2015 kl. 13:12

Maten og kakebordet!

Oy oy oy, den maten og de kakene. Vi hadde bestilt koldtbord, jeg synes de er så enkelt og greit å bestille maten, jeg liker nemlig ikke å lage mat til så mange, får så innmari prestasjonsangst. Maten var veldig god, og det var noe for enhver smak, både store og små var fornøyde. Etter å ha fått i seg denne maten skulle man ikke tro det var plass til mer, men det var det altså, ja hvertfall litt.Oreobunn med sjokoladefyll.

Kransekake

suksessterte

pavlova

sjokoladekakeBrownieskake med sjokoladekrem.

Og selvfølgelig, selveste dåpskaken, jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg hadde laget den selv, men sannheten er at jeg ikke har laget en eneste kake. Dåpskaken bestilte vi av en bekjent, han er så utrolig flink, kaken både ser bra ut og smaker utrolig godt!!!Det ble igjen både mat og kaker, maten ga vi bort til de som ville ha, og kakene tok vi med hjem, det meste tok mannen med seg på jobben idag, det som kunne frysesned er i fryseren og det lille som ble igjen etter det står i kjøleskapet. Det meste har blitt spist idag, men det er enda igjen litt av dåpskaken, spørs vel om jeg kanskje må ta et lite stykke til kaffen i morgen ;) 

#dåp #mat #kaker #koldtbord #dåpskake  

Del 1: Dåpen.

  • 21.09.2015 kl. 17:12

Dagen i går var helt perfekt, vi koste oss med mat, kaker og godt selskap. Barna lekte både inne og ute, de lo og løp i ring, så tror de hadde det bra også. Storm Aleksander satt tydeligvis igjen med mange fine inntrykk han også, for han lo i søvne i går kveld <3

Jeg tenkte jeg skulle begynne med å vise dere bordpynten, så får dere se kakebordet, bilder fra seremonien i kirka og kanskje noen gaver etterhvert. Veldig enkel pynt, men jeg synes selv det ble veldig fint. Serviettene med navn og dåpsdato er bestilt fra eBay, og smokkpynten og pompomsene er også derfra. 

#dåp #pynt #servietter #personlig 

Dåpen rett rundt hjørnet.

  • 14.09.2015 kl. 13:21

Nå er det under en uke igjen til dåpen til lillegutt. På søndag er den store dagen og det meste er faktisk klart.  Kjolene til meg og jentene er hengt opp, dåpskjolen er prøvd og den passer. Dressen til Ole-Anders er renset og klar. Kaken er bestilt og den skal hentes på lørdag.  Maten er bestilt og den blir levert til lokalet på søndag.  Pynten ligger samlet og klar i en boks som jeg skal ta med meg til lokalet på lørdag slik at vi kan pynte og gjøre det klart. 

Det vi mangler er blått sløyfebånd til dåpskjolen, jeg syntes han skulle slippe det rosa, hihi. Og vi mangler,  kaffe, te, brus/Farris og saft. Men dette skal vi få ordnet i morgen eller onsdag. Jeg er veldig klar og gleder meg faktisk til dåpen, det er en helt annen følelse enn jeg hadde da Nathalie skulle døpes, da var jeg bare stresset for at ting ikke skulle være bra nok og redd for at hun skulle gråte i kirka. Det bekymrer meg ikke det minste denne gangen. Jeg vil tro det er forskjellen på å gjøre det første og andre gang. Bunaden til EmmeliKjolen min.Kjolen til Nathalie.Dåpskjolen til Storm Aleksander, den er strikket av mamma, og Nathalie brukte den også <3Personlige servietter, som er sååå fine og resten av pynten. Jeg gleder meg skikkelig til å pynte på lørdag :)

#dåp #klar #babyboy #mamma #pappa #familie

Dåpsinspirasjon!

  • 09.08.2015 kl. 15:04

Jeg driver fremdeles å leter etter inspirasjon til dåpen. Vi har satt datoen, bestilt maten og sendt ut invitasjoner, så nå må jeg få fart på sakene. Jeg har skrollet opp og ned på pinterest og det er så mye fint, men mine kreative evner er ikke akkurat på topp så jeg må gjøre det enkelt. Jeg har kikket litt på ebay for å finne pynt, det blir så mye billigere, og utvalget er utrolig mye større.Jeg har ikke bestilt noe enda, men det skal jeg få gjort senere idag tenker jeg. Men først vil jeg dele litt inspirasjon med dere!

Er det ikke mye fint da!!! Jeg skal definitivt lage de marsmallowspinnene, de er så fine, og Emmeli kommer til å elske dem <3

#Dåp #inspirasjon #blå #gutt #mamma #familie 

Baby boy!

  • 05.06.2015 kl. 09:52

Da jeg allikevel går her og venter på den lille prinsen min tenkte jeg at jeg kunne se etter litt inspirasjon til barnedåpen, ja for han må jo faktisk ut en gang, og da blir det barnedåp etterhvert også. Det er jo ikke sikkert at det er så mye tid til planleggingen av den slags da vi får barn nr 3 i hus. Jeg må også si at jeg ikke er så opptatt av at alt skal se striglet fint, og flott ut, det som er viktig for meg er at vi samler de vi bryr oss om og gjør noe sammen. At vi som familie kan feire den lille gutten vi har fått i familien. 

Allikevel synes jeg jo det er gøy å se på alle de fine bildene, og på pintrest er det jo så utrolig mye fint innenfor de aller fleste kategoriene.

Veeel, jeg er jo glad i kaker da, så ble kanskje litt mye kakebilder, men hallo... Det er kake, jeg er gravid og lei ventetiden.. Det er lov med litt kake da...

#dåp #gutt #boy #baby #blue #kake #barnedåp 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no