DIY: make your own picture.

  • 04.08.2016 kl. 07:29

I min søken på en hobby som passer for meg, eller kanskje bare i søken etter en form for kreativitet som passer for meg har jeg nå prøvd noe nytt. Barna her hjemme driver ofte med perler, om det er kjeder og armbånd som lages eller om det er perling på brett, de synes det er kjempe gøy og kan sitte i evigheter.. Nå har jeg funnet min egen form for perling, og så langt er hektet.. Det er pirkejobb, det er så enkelt at hvem som helst kan klare det, og det blir noe ut av det.. 

 

Poenget er altså ganske enkelt at du skal sette perlene der de hører hjemme. Og til slutt har du altså laget ditt helt egne diamant bilde. Med den rosa pennen plukker du opp en og en perle som du plasserer på arket, der hvor perlene skal sitte er det lim på arket slik at perlene fester seg ordentlig. Det kommer nok til å ta litt tid, for det er mange perler, men planen er altså at jeg skal ramme det inn og henge det på veggen. Og dersom jeg fremdeles synes det er gøy da denne er ferdig så skal du ikke se bort i fra at jeg kommer til å bestille meg flere.. 

#diy #bilde  #håndarbeid #mamma #blogg

DIY: "boks i boks" hylle!

  • 26.07.2016 kl. 19:45

For en stund siden så jeg en hylle jeg ønsket meg, den var fra bolia.no, men den hadde dessverre en prislapp litt over mitt budsjett.. Allikevel klarte jeg ikke helt å glemme denne hyllen, og etter å ha sett litt mer på den og vist den til mannen min så fant vi ut at vi kunne lage en selv. Og slik ble det.. En "boks i boks" hylle laget her hjemme på verandaen av verdens flinkeste mann  Han imponerer oftere og oftere med sine kreative sider denne mannen min.. 

Denne hyllen er laget av hobbyplater i furu som jeg har hvitlakket. Jeg synes resultatet ble skikkelig bra!! Vi har fått inn litt pynt i den, men venter fremdeles på den siste tingen jeg skal ha inni der..  Disse søte sakene fra Kähler kjøpte jeg idag, nå har jeg bare lyst på flere.. 

Hver hylle er 40*40 og til sammen er hele hyllen 120 cm.
 

Hva synes du om hyllen??

#DIY #interiør #hjem 

DIY: sengekant

  • 04.04.2016 kl. 12:28

Si hello til Slangen Sivert! 

Hvem hadde trodd at jeg var en reser på symaskin?? Ikke jeg hvertfall. Men dette var bare utrolig gøy.. 

Storm Aleksander våkner ofte av at han setter foten sin fast i sprinklene på senga si, han snur seg i søvne og sengekanten vi ha nå vil ikke bli der den skal være. Jeg har kikket litt rundt på nettet for å finne noe som kanskje kan fungere, og kom over en mr. snake, det er en slange som fungerer som sengekant og som samtidig gjør det lunere i sengen, litt som babynestet vi hadde da Storm Aleksander var mindre. Denne mr. snake er ganske dyr, jeg synes der var litt ille å bruke 1000 kr på en slange liksom.. Derfor bestemte jeg meg for å lage en selv. 

Ok, det ble kanskje ikke så mye billigere, tror jeg endte opp på 600 kr. Men jeg fikk den i akkurat den fargen jeg ville, og jeg har laget den selv, det er jo veldig gøy å tenke på.. 

Storm Aleksander har brukt den en natt allerede og jeg tror han liker den..

Den er litt søt da..

Hva synes du?? 

NAILS BY ME!

  • 29.03.2016 kl. 20:21

Jeg har fått litt dilla på å fikse neglene mine, for det første er det utrolig gøy, for det andre så er det en fin mulighet for å få litt meg tid, for det tredje så er det veldig fint å føle seg neglfin i hverdagen. 

Det blir jo ikke avanserte greier da jeg gjør det selv, men det gjør ikke noe, for jeg liker resultatet og det er jo dødsbillig.. Neglelakken kjøpte jeg i sverige til 19 kr stk, og klistremerket bestilte jeg på ebay, 9 kr for en hel haug med merker. 

Litt hakk her og der, men jeg har litt dårlig tid, så tok meg ikke tid til at den skulle tørke skikkelig, så da blir det sånn.  

Hva synes du?

#hobby #Negldesign #homemade #DIY

Prosjekt: Walk in..

  • 19.03.2016 kl. 17:38

Vet du hva??? Nå er jeg endelig ferdig med mitt lille prosjekt. Den lille boden som ikke har blitt brukt til annet enn å oppbevare rot har endelig blitt til noe. Jeg har gjort det aller meste selv, men jeg skal innrømme at jeg fikk litt hjelp fra den snille mannen min med å skjære vinkler på listene, jeg synes nemlig sånne elektriske sager er litt skumle. Men jeg har skjært litt selv også altså, så jeg har fått øvd meg litt. 

Under her ser dere boden før jeg fikk gjort noe inni der;

Og etter litt maling, listing, hyllemontering og lysmontering så endte jeg opp med dette;
Tidenes kuleste lys da. For det første går de på batteri, så det er ingen ledninger, noe som betyr at jeg kunne montere de selv. I tillegg så er de sensorstyrt, det betyr jo at det ikke er noe nbryter til de. De slår seg på da jeg kommer inn i rommet og slår seg av etter at det har vært rolig der inne i 30 sekunder. 

 

Jeg er veldig stolt av meg selv som har fått til så mye på egenhånd, mulig jeg har vært snekker i et tidligere liv?!? Eller kanskje ikke, men uansett. 

Så hva synes dere?? 

_____________________________________________________________________________________________________

Neste prosjekt her hjemme nå blir å male den ene veggen i stua og den ene veggen på soverommet. Det første vi gjorde idag etter at vi hadde kommet oss opp fra senga var å dra til Elverum for å kjøpe heftgrunn og maling, så det står klart. Jeg har virkelig fått ånden over meg og kjenner at jeg lett kunne begynt å male allerede i kveld, men det blir det ikke noe av, for bare barna er i seng i kveld så er det date night på meg og mannen. Laksesalat og after eight sjokolademousse står på menyen i kveld.. Nam!!! 

______________________________________________________________________________________________________

Vil også minne om ukens blogg som jeg har gående. Klikk deg inn HER om du vil være med.. 

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no