Ei litta bok i sola!
 • 24.05.2017, 18:28

Etter å ha kommet hjem, fått kastet i seg middagen, ja faktisk, så kastet jeg i meg middagen idag. For det første var jeg så sulte nat jeg holdt på å dø litt, for det andre så hadde de andre her hjemme allerede begynt å spise ettersom far i huset skulle dra ca 15 min etter at jeg hadde kommet hjem. Hvorfor jeg måtte kaste i meg maten da det ikke var jeg som skulle bort?!? Vel spør du meg, så spør jeg deg... Det var sykt godt da, så kanskje derfor.. Men uansett! Etter middagen så var det rett i shortsen og ut på verandaen. I dag var det sykt godt å bare la barna få underholde seg selv med vann, og som de koste seg. A mor fikk sitte litt i freden og roen og lese ei litta bok og nye solen. Akkurat det trengte jeg idag. Ikke fordi jeg måtte kaste i meg maten, men fordi jeg var så sykt trøtt. 

Nå har solen blitt borte bak en sky og vi koser oss i sofaen med barne-tv. Snart er det kveldsmat og natta på de to små, og hva skal jeg da?? Jo slite sofaen enda litt til.. Rett og slett en sånn dag!! Lit fredag på en onsdag... Det er jo faktisk helg!!! Weee!!!!

 


 • Publisert i Hverdag
 • Sykkeltur for hele familien!
  • 21.05.2017, 18:13

  For en helg vi har hatt!! Litt kjipt er det at det går så utrolig fort da man finner på så mye, men samtidig så er det jo så gøy også.. I går var vi jo i parken på Hamar. Og idag har vi tatt en liten familieutflukt på sykkel. Jeg er mektig imponert over Emmeli som syklet så langt. Vi syklet en runde før vi havnet oppe på skolen, der spilte vi litt ball og lekte før vi syklet hjem igjen. Vi endte opp med en tur på litt over 1 mil. Og da vi var hjemme og spurte Emmeli om hun var sliten fikk vi til svar at vi godt kunne sykle 2 mil.. De to små satt i vognen bak på sykkelen, de synes det er hysterisk morsomt da det går fort.. Det må være et av de smarteste kjøpene vi har gjort noen gang.. Så gøy å kunne dra ut på langtur med alle sammen, for ikke å snakke om hvor mye enklere det faktisk er å komme seg ut på tur da barna kan være med.. 


  - Gjør klart til avreise. Fyller luft i dekk og får sykkelvognen på sykkelen.. -   - To små klare og forventningsfulle -   - Kommende basketballstjerne?? - 

   

  Det var egentlig ganske perfekt vær å sykle i, det var overskyet, passe temperatur og litt duskregn av og til. Da vi kom hjem ble det plutselig fint vær, så det var jo perfekt!! 

   


  - Da planen er at minstemann skal sovne i sykkelvogna, men det er alt for spennende.. Ja da blir det powenap på sofaen - 
   

  Litt senere på ettermiddagen tok vi oss en tur på peppes.. En perfekt dag på alle måter!! 

  Nå er jeg klar for en kort uke med jobb!! 

   

  Håper dere har hatt en flott dag!! 

   


   


 • Publisert i Hverdag
 • Is, bare legger og nakne føtter.
  • 19.05.2017, 19:40

  En sånn dag som man gleder seg litt ekstra over at det er helg.. Rett før jeg var ferdig på jobb idag kom solen frem, og da jeg kom hjem var det 20 grader ute.. Tid for en is, bare legger og nakne føtter. 

  Hele ettermiddagen har vi brukt ute i hagen, og det gir meg skikkelig sommerfølelse. Sommerferien er like rundt hjørnet, og jeg gleder meg så sinnsykt!! 4 uker med fri, reise, familietid og forhåpentligvis SOL!!!    

  Ha en fin helg alle sammen!!! 

   


 • Publisert i Hverdag
 • 17. mai er vi så glad i!!!!
  • 17.05.2017, 20:02

  For en dag dette har vært!!! Nå er jeg så sliten at det går helt rundt for meg da jeg lukker øynene.. Sofaen har sjeldent vært så god som den er nå. Sliten i hodet, vondt i føttene og stapp full i magen.. Men for en fantastisk morsom dag vi har hatt. 17.mai tog med unga, pølser, is og kake, etterfulgt av grilling, enda mer kake og is her hjemme. Og vi har hatt så koselig selskap!! 

  Dette er kanskje den beste 17.mai på lenge.. Været ble mye bedre enn jeg hadde trodd og det var ikke noe stress. Vi kunne ta en rolig morgen her hjemme med felles frokost og pynting av oss selv i normalt tempo.. Herregud så godt.. Og vi fikk forberedt mye av middagen før vi dro for å gå i tog, så da var det ikke noe stress da vi kom hjem heller!! 

   


  - oy oy oy... KAKE!!! Skikkelig 17.mai kake!! -  - Når man skal ta bilde av 3 barn på en gang, og den ene egentlig ikke vil, da må an knipse så fort de er samlet, og resultatet blir deretter.. haha - 
  - Fineste jentene mine -   - Hipp Hipp Hurra for 17.mai -   - Gromgutten med flagg - 


  - Fineste Emmelien min, heldig jeg er som får være bonusmamma for deg - 


  - Prinsen - 


  - Fineste Nathalie min -   - Far og sønn! Fineste gutta mine -


  - Fineste bunaden min - 

  - HurraHurraHurra - 
   

  Altså, jeg sier det igjen... For en dag!!!! Jeg er så utrolig heldig som har en så fin familie, både de som bor her hjemme og svigerfamilien!! Det eneste som manglet idag var mamma og pappa, søster og bror!! Men de håper jeg at jeg får feire sammen med et annet år!!! 

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • 17. mai frokosten!
  • 16.05.2017, 21:23

  Dagen idag har gått i 100. Jeg kom meg fra jobb litt senere enn det jeg hadde tenkt og havnet selvfølgelig midt i ettermiddagstrafikken. Jeg dro inn om 3 butikker på veien hjem og svidde av alt for mye penger på mat, pynt og kakeingredienser.. Herregud, jeg fikk nesten litt vondt! Men det er bare 17.mai en gang i året.. Og denne dagen skal feires med god mat og alt som hører med.. 

  Etter at jeg kom hjem var det bare å smelle sammen de to kakene som jeg skulle lage, så måtte jeg rydde, stryke bunadskjorte, dusje unger og dekke bordet slik at det var klart for frokosten i morgen.. Jeg skulle egentlig dele opp litt bær til pavlovaen og lage toppingen til gulrotkaka, men det tror jeg rett og slett at jeg må gjøre i morgen tidlig, for nå er jeg helt utslitt.. Kjenner jeg trenger noen minutter på sofaen nå gitt.. 

  Tenkte jeg skulle dele noen bilder av frokostbordet med dere!! Gøy å gjøre litt ekstra!! 

      

  I morgen er den store dagen, og jeg er mer enn klar!!! Så får vi se i morgen tidlig om stresset tar meg!! Det skjer rett som det er!! 

   

  Flere som er klare for 17 mai? 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Live musikk og god stemning.
  • 14.05.2017, 20:30

  Altså, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang jeg... At jeg var så nære å ikke bli med på det greiene her det kan jeg ikke forstå.. Jeg er så glad for at jeg ble med, og ville virkelig ikke vært foruten denne kvelden.. Godt drikke, godt selskap, dansing, musikk og synging.. Her sitter jeg igjen med sår hals og hes stemme.. 

   

  Vi tok fatt på veien nedover mot der jeg egentlig er fra etter å ha levert barna hos farmor og farfar.. Vi dro hjem til søstern min og mannen hennes.. Mer enn klare for kvelden.. 

      

  Vi koste oss der hjemme med god drikke, grilling, godt selskap og mye gøy.. Vi danset, lo og skravlet helt frem til taxien kom for å hente oss. Vi dro på konsert for å se Plumbo, for det første klarte jeg ikke å huske hvordan musikk de egentlig har, og det er ikke noe jeg pleier å hører på (sier seg kanskje selv da jeg ikke husker hvordan musikk de spiller). Men det skulle vise seg å bli over all forventning, da man er på konsert så er det liksom ikke bare musikken, det er stemningen og de man er sammen med som liksom gjør hele greia.. Når det er sagt så fant jeg jo ut det at Plumbo har ganske mange kule sanger egentlig.. Jeg storkoste meg, ropte, sang og danset.. 

   


   


  - Verdens beste søster - 
   

   

  Vi avsluttet kvelden med tidenes mest hysterisk morsomme tur med hundene. Jeg lo så jeg nesten tisset på meg.. Og jeg er veldig glad for at ingen så oss.. 

   

  Vi startet dagen på samme måte som vi avsluttet den, en tur med hundene, riktig nok litt lysere og ikke så morsom, men absolutt like koselig.. Vi gikk ned til Glomma, så på det fine vannet, Neo badet litt og vi skravlet om turen vi skal på sammen i sommerferien.. En perfekt avslutning på denne fantastisk morsomme kvelden og natten.. 

   
   

  Jeg håper virkelig vi får til en gjentakelse i september.. 

   


 • Publisert i Hverdag
 • In desperat need of some coffee..
  • 11.05.2017, 05:48

  God morgen.. 

  Jeg kan høre kaffen dryppe ned i kolben på kaffetrakteren, jeg kan høre at Storm Aleksander romsterer oppe sammen med pappaen sin, jeg kan høre snøen som ligger utenfor vinduet (jupp snø i mai), jeg kan høre magen min som gir fra seg en liten lyd. Jeg kan høre kjøleskapet som suser og bilene som kjører forbi utenfor huset.. 

  Jeg er så trøtt, men dagen er igang, og jeg har ikke noe annet valg enn å komme meg opp fra sofaen og inn på badet for å pusse tenner.. Jeg skal veldig snart sette meg i bilen og dra på jobb. Nå lengter jeg skikkelig etter helg kjenner jeg.. Et stort behov for å ikke våkne av vekkeklokken!! 

      


 • Publisert i Hverdag
 • When everything feels grey!
  • 10.05.2017, 20:28

  En eller annen form for trøttebølge har kommet over meg de siste dagene.. To ettermiddager på rad nå har jeg sovnet på sofaen, og det er det ganske sjeldent at jeg gjør. Men nå er jeg altså helt utslitt, og jeg vet egentlig ikke hvorfor. Selv om jeg er oppe tidlig om dagen, så pleier jeg vanligvis ikke å bli så trøtt som nå liksom.. Planen var egentlig å trene idag, men jeg hadde ikke sjans.. Etter å ha sovet en liten time på sofaen endte jeg heller med å ta meg en god varm dusj, mens mannen dro på trening istedenfor.. Så da får jeg prøve igjen i morgen.. 

  Denne kvelden her blir svært lite produktiv kjenner jeg. Jeg har satt meg under pleddet, og her blir jeg frem til jeg skal legge meg.. Det er kaldt, det er grått og trist ute, så jeg er egentlig ikke motivert for noen ting. Nå blir det Huset den neste timen, og etter det så kanskje det blir en episode med 13 reasons why! Noen som har sett den serien? Jeg har sett 3 eller 4 episoder, og underholdningsmessig liker jeg serien veldig godt, men om man skal gå dypere og vurdere effekten ved en slik serie, så blir det noe helt annet.. Kanskje ikke noe å se for en lettpåvirkelig 15 åring. 

   

  Ble ikke så mye spennende på denne kanten her idag, men jeg føler at jeg ikke har så veldig mye spennende å dele heller.. Er det bare jeg som føler at alle andre har mye mer spennende liv enn det jeg har?? At alle andre får gjøre alt liksom.. Nei jeg vet ikke.. Jeg skylder på været jeg!!! 

      


 • Publisert i Hverdag
 • I ferien skal jeg...
  • 09.05.2017, 19:53

  Sommeren nærmer seg med stormskritt. Før vi aner ordet av det er ferien her, og like fort er den over.. Det er jo litt tidlig å tenke på at den snart er over, men det er sånn at da den er i gang så går tiden så alt for fort.. Jeg har ønsket meg 4 uker ferie i år, og håper jeg får de ukene jeg har ønsket meg.. Vi har allerede noen planer klare, men jeg har også lyst til å få mest mulig ut av den tiden vi har her hjemme i ferien. 

   

   

  ________________________________________________________________________

   

  • Jeg skal bruke mye tid ute. Det er så alt for lett å tenke at man skal bare først, men jeg skal prøve å være litt mer "her og nå" denne sommeren. 

   

  • Jeg skal bade. Det er ikke ofte jeg bader i Norge, men denne sommeren har jeg lyst til å bruke mye tid på stranden og da må man jo bade litt. 

   

  • Jeg skal trene mye utendørs.

   

  • Jeg skal bruke mye tid med familien min. 

   

  • Jeg skal nyte de små tingene, hver eneste dag av ferien skal tas vare på, nettop fordi tiden går så utrolig fort..

   

  • Jeg skal lese. 

   

  _____________________________________________________________________

   

   

  I tillegg til å bruke tiden så godt jeg kan i ferien skal jeg også passe på å bruke ettermiddagene etter jobb og helgene så godt det lar seg gjøre.. Jeg kjenner at jeg har lyst til å bruke mye tid ute, og det er nettopp fordi det er sommer, og det er utetid.. Jeg skal bruke kjoler, skjørt og bikini. Jeg skal nyte!! 

  Det er kanskje rart å ramse opp ting man vil gjøre, fordi det er jo bare å gjøre det. Men samtidig så kjenner jeg på det behovet for å øke min egen bevissthet, fordi jeg vet at det er så alt for lett å havne i den "skal bare" greia. Og det vil jeg virkelig ikke!! 

  I tillegg til å være hjemme og nyte tiden skal vi reise.. Ikke på bare en tur, men to! Men det tenkte jeg å fortelle litt mer om senere!!! Weee som jeg gleder meg!!! 

   

  Har du noen planer for ferien? 

   


  Skal du bruke mest mulig tid ute - lag maten ute - spis ute!!! Kos deg!!!

   


   


 • Publisert i Hverdag
 • Time for a change!
  • 06.05.2017, 17:43

  En aldri så liten forandring hos frisøren idag! For bare noen uker siden var dette her helt utenkelig for meg, og idag er jeg skikkelig fornøyd og glad for at jeg turte å gjøre det.. 

  5 år med oppspart hår forsvant på 3 sekunder. Det er helt vanvittig!!! Men så absolutt nødvendig. Håret mitt bar preg av farging, retting, krølling og alt mulig slitasje greier. Så nå var det påtide å fjerne litt av lengdene.. 

   

  FØR:

   

  ETTER:


  Jeg føler meg plutselig litt mer voksen, og det på en god måte egentlig.. Nå blir jeg jo avhengig av rettetang fremover, og jeg håper at jeg får håret til å se like bra ut etter at jeg har vasket det hjemme første gangen. Jeg gruer meg alltid til å vaske håret etter frisør besøk, for det blir liksom aldri like bra igjen.. 

   


   


 • Publisert i Hverdag
 • Nyt dagen som om det er den siste!
  • 06.05.2017, 09:43

  Når man står opp tidlig og starter dagen med en kopp kaffe ute i solen, ja da kan man regne med at man får en fin dag! Disse dagene skal jeg passe på å nyte som om de er den siste. For man vet aldri hvordan det er i morgen.. Altså ikke verdens undergang hvordan det er i morgen, men om det er sol eller regn i morgen.. Er ikke riktig så dyp idag! 

   

  Utrolig godt å kunne ha en rolig start ute i solen med kaffekoppen, frokost og kamera! 

      

  Veldig klar for en dag med sol, varme og grilling kjenner jeg!!! Men før jeg kan nyte dagen til det fulle her hjemme skal jeg en tur til frisøren.. Og det er noe jeg virkelig gleder meg til! #ettervekst (haha). 

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Når inspirasjonen uteblir!
  • 05.05.2017, 06:35

  Det er litt rart med det, noen ganger så kan man bli litt inspirert av å være uinspirert.. Skriving er liksom ikke det helt store om dagen, det kjennes ut som om fingrene mine klistrer seg fast i tastaturet i en protest mot å skrive.. Jeg kommer egentlig ikke så langt ved å tvinge meg selv. Det er litt rart, for man må jo ikke skrive! Men jeg har så lyst.. Jeg liker jo å skrive, men da man sliter med å få ting ned på papiret, eller ned på tastaturet da, så hjelper det liksom ikke å ha lyst! 

  Bilder derimot, bilder har jeg forelsket meg i om dagen.. Ta bilder eller bli tatt bilder av (kleint, men sant). Bilder kan uttrykke så mye, mye mer enn tekst egentlig, nettopp fordi det er enda lettere å tolke det, faren er at vi mennesker er skrudd sammen forskjellig, og vi tolker derfor ting forskjellig.. Men det er jo ikke farlig heller. Det er jo bare det at ting som er vakkert for meg er ikke nødvendigvis det for deg, eller naboen din! 

  Jeg har et sånn behov for å løpe rundt med kamera av og til, samtidig som jeg har et behov for å ta meg en tur i skogen. Sånn er det litt nå.. Kanskje det henger litt sammen med at det er så ubeskrivelig flott vær om dagen, DET må man jo bare bli glad av!! 

      


 • Publisert i Hverdag
 • Måneden som gikk April!
  • 01.05.2017, 20:05

  April er over, og Mai kickstartes med knallfint vær, og det håper jeg gjenspeiler resten av sommeren. Jeg har virkelig kjent på hvordan finværet har påvirket humøret idag. Etter at vi kom hjem fra bursdag så koste vi oss med kveldsmat ute på verandaen, og det er første gang i år.. Deilig!!!

  Men før vi begynner helt på Mai så må vi oppsummere April..

   

  Her kommer det!!!!!

   

   

  Månedens høydepunkt

   

  Månedens høydepunkt ja, her må jeg nevne to. Først er det  turen til Oslo, jeg koste meg virkelig på denne turen! Så er det kjærestekvelden jeg og mannen hadde på lørdag. Da laget vi verdens beste burger!! Jeg tuller ikke altså, den var virkelig god!!!    

  Månedens nedtur

  Hmm, månedens nedtur tror jeg må være knyttet til været. Vi fikk jo virkelig smake på våren, så plutselig ble det skikkelig vinter igjen.. Det likte jeg virkelig ikke!!   

  Månedens sang

  Denne månedens sang må nok være Breathe av Astrid S. Har du ikke hørt den så bør du søke den opp på spotify med en gang.. En god nummer to er Halcyon av Ellie Goulding. 

   

  Månedens innlegg

  Det innlegget jeg selv liker best er innlegget fra Oslo turen min. Det minner meg om en utrolig koselig dag med ei veldig god venninne. Det kan du lese HER    

  Månedens mest besøkte blogginnlegg

  Det mest leste innlegget mitt denne måneden er ikke overraskende innlegget om #sommerkroppen 

   

  Månedens innkjøp

  Det er nok bikinien min, den minner meg på at det veldig snart er sol og sommer, og det liker jeg!!!


  #sommer
   

   

  Månedens antrekk

      

  Månedens favorittfoto

      

  Månedens serie

  Ikke akkurat vanskelig denne gangen heller!! Det er noen serier som nesten gir deg en liten sorgfølelse da de er ferdige. Jeg lurer fremdeles på hvordan det gikk med Neal, og ønsker meg en liten oppfølgingsepisode eller egentlig oppfølgingssesong.. Min absolutte favorittserie denne måneden er White Collar...    

  Nyt hvert eneste sekund av måneden vi nettopp har begynt på, for før vi aner ordet av det er både 17.mai og alt annet denne måneden forbi.. husk at høydepunktene i livet er det som skjer akkurat NÅ!! Det er ikke noe poeng i å vente på det store og flotte. For da går man glipp av det som faktisk er livet!!! Opp og nedturer!!! 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Når vannet er så blått at....
  • 30.04.2017, 20:06

  Altså når vannet er så blått at jeg har mest lyst til å hoppe i det.. Da er det vakkert!!! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, det er noe med vann som trollbinder meg.. Jeg synes det er så ubeskrivelig vakkert.. 

  Idag tok vi oss en tur inn til Hamar for å gå en liten tur langs Koigen, det var ikke langt vi gikk fordi det var så mye fint å se på, men det var utrolig godt å komme seg ut, og barna storkoste seg!! Jeg tok alt for mange bilder, og her kommer noen... 
  - Altså... Jeg mener det!!! Finnes det noe finere enn dette? - 

     - Må bare kjenne litt... -   - Mine fine -
  - Se ut mot vannet og finn meningen med livet -   - Kuleste - 
  - Kjærligheten er risset i stein -    

  Dette har vært en så fin dag!!! Været har vært magisk, vi har vært mye ute og bare tatt ting helt med ro!!! Jeg elsker å sitte ved vannet, bare se, høre barna kose seg og bare NYTE!!! 

   


   


 • Publisert i Hverdag
 • Frokost og tallfobi!
  • 30.04.2017, 12:20

  Når man egentlig ikke er frokostmenneske så er det utrolig luksus de dagene man kan innta dagens første måltid da kroppen sier at den er klar for mat! Da er det litt mer fristende å gjøre litt ekstra ut av det også.. 

  Brødskive med ruccola, spekeskinke, ost og paprika. Aldri prøvd før, men det skulle vise seg å være utrolig godt.. Hvem hadde trodd det!! 

      

  Nå er det utrolig rolig her, Nathalie sitter ved bordet og holder på med noen brikker som heter plus-plus, og Storm Aleksander han ligger ute og sover. Den eneste lyden her hjemme er egentlig tastene på dataen min i det jeg skriver, og den lyden er egentlig ganske avslappende, hvertfall da man er den som skriver.. Planen idag er at vi skal ut på en liten tur, det er jo så fint vær idag, og da må vi passe på å komme oss ut. 

  Før den tid må jeg få ordnet meg litt først, men før det igjen skal jeg ha litt mer kaffe.. Herregud jeg er alt for glad i kaffe!! En ting jeg ikke er så glad i det er tall, jeg tror jeg har en form for fobi mot tall.. Vi begynte dagen idag med å gå gjennom skattemeldingen, jupp ute i siste liten kan du si.. Og ikke nok med det, vi satte oss ned for å få en oversikt over pengene vi har til rådighet gjennom sommeren.. Så ja, nok tall for flere måneder her altså.. Huff!!! Men veldig greit å få gjort, og ikke minst viktig!!! 

  Ha en fin dag da dere flotte mennesker!! Solen skinner og det er grunn nok til å smile litt ekstra!!! 

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Jeg er hekta!
  • 29.04.2017, 12:19

  Jeg er virkelig i siget om dagen!! Før påsken var det alt for lenge siden sist jeg hadde åpnet en bok som ikke het noe med "pedagogikk..." eller "barn...". Den følelsen av at man leser raskere i takt med at spenningen øker, bildene man danner seg i hodet, avslapping for kroppen men ikke hodet.. Rett etter at jeg hadde lest ut boken jeg begynte på i påsken googlet jeg "Unni Lindell Cato Isaksen" da fant jeg ut at boken jeg akkurat hadde lest ut var den siste i Cato Isaksen serien, men at første bok i Mariann Dahle serien hadde kommet ut (om det er noen som har lest bøkene til Unni Lindell, så skjønner dere hva jeg babler om, dersom dere ikke har det så er det bare å begynne...) jeg klikket meg rett inn på ark.no, la boken til i handlekurven og bekreftet kjøpet. Etter noen dager lå den i postkassen og jeg var i gang igjen.. Jeg kunne ha lest ut hele boken på en dag dersom jeg hadde vært alene.. Det er så utrolig spennende! Jeg har allerede begynt å tenke på hva jeg skal gjøre da jeg er ferdig med denne boken!! Når kommer neste?!?  


  - Lesehest - 

   

  Flere som er glad i å lese??

   

   


   


 • Publisert i Hverdag
 • Hva skjedde?
  • 24.04.2017, 17:18

  Da jeg våknet idag ble jeg møtt av en trappegang som var farget rosa av den fine soloppgangen, jeg var overbevist om at dette kom til å bli en flott dag.. Jeg mener sjekk da...

      

  Solen var på vei opp, det var lettskyet og fint. Jeg gikk på badet for å ordne meg, spiste litt mat og helte kaffe i koppen min. Så gikk jeg ut i bilen.. Jeg ble så overrasket.. Plutselig var det helt grått ute.. Solen var forsvunnet. Himmelen var bare en stor grå dott og det hadde begynt å snø.. Hva skjedde??? Var det ikke nå det skulle bli vår liksom??

  Dagen gikk og da jeg kom hjem og skulle ut av bilen holdt jeg på å blåse bort.. Sånn helt på ordentlig, vinden tok skikkelig tak i meg og dro meg bortover.. Ikke nok med det men det snør jo som bare det, og det har det gjort i hele dag. Det er vel 15 cm snø på bakken, og vinduene mine... De nypussede vinduene mine... de er fulle av vanndråper og snø!!! 

      

  Hvem skulle tro at disse to bildene er tatt ut av samme vindu på samme dag.. Ett om morgenen og ett på ettermiddagen.. Det er jo helt vanvittig!! 

  Jeg hadde faktisk tenkt at jeg kanskje kunne gå meg en tur i kveld, vel det blir det ikke noe av.. Her blir det å holde seg inne resten av kvelden!!! 

   

  Flere som har fått vinteren tilbake idag??

   


 • Publisert i Hverdag
 • Kjoler, mat og kaffe!
  • 22.04.2017, 20:38

  06.10 ringte vekkeklokken idag, og selv om jeg var litt trøtt så var det helt greit. Denne dagen har jeg gledet meg til lenge, ei venninne av meg skulle til Oslo for å prøve brudekjoler og jeg var så heldig å få være med.. Jeg har virkelig kost meg i hele dag. Mange fine kjoler, godt selskap og god mat. Perfekt!! Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy. 

      

  Jeg har jo sagt før at jeg av og til skulle ønske at jeg hadde bodd i Oslo en stund, men etter å ha vært der en dag så kjenner jeg at jeg får litt nok. Jeg er jo veldig klar over at det finnes roligere steder enn akkurat rundt Karl Johan, men så mye mennesker på et lite sted, og alle ser så stressa ut der de går i rasende fart.. Jeg skjønner rett og slett ikke hvordan de holder ut i lengden.. Det er urbant og sosialt, men samtidig ikke sosialt.. Jeg kjenner det at jeg trekker litt mer mot jorder, skog og mark!! 
  Storby er fint i små mengder, jeg kunne helt sikkert fint å sitti å sett ut av dette vinduet en dag og bare studert menneskene som går fordi, men ikke hver dag!! Storby er befriende, men samtidig ikke.. Men en ting  er sikkert er at storbyen har mange valgmuligheter, og det liker jeg.. Ok, nå føler jeg det er litt rart å omtale Oslo som storby, men for meg er det jo det, eller det ER jo en stor by.. 


   

  Etter en lang dag er det utrolig godt å være hjemme igjen. Beina i sofaen, sjokolade, kaldt vann og White Collar på TV.. Jupp!!! Perfekt!! 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Min dag- time for time!
  • 19.04.2017, 18:14

  Jeg har hatt fri idag, og jeg har faktisk gjort noe, så da tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg med min dag time for time.. Eller nesten time for time da..

  ________________________________________________________________________________________________________________

   

  07.00 Vekkeklokken ringer, men jeg klarer ikke komme meg opp av seng, så jeg slumrer.. og slumrer.. og slumrer ZzzzZzzz...

   

  08.00 Endelig kommer jeg meg opp av senga, og kravler meg ned på badet.    

  08.30 Har jeg kommet meg inn i treningsklær og ordnet meg litt. Jeg setter meg godt til rette i sofaen med en kopp kaffe og boka mi mens jeg venter på at kroppen min skal bli klar til å innta litt frokost..

   

  09.15 Har jeg fått i meg frokosten, pusset tenner og er på vei ut døra for å dra på trening.   

  09.30 er jeg i gang med treningen, jeg begynner med å løpe litt, men finner ganske fort ut at jeg ikke har spesielt lyst til å løpe idag, så det holder med 2 kilometer. Da begynner jeg hemmer med styrketrening, mye morsommere...   

  11.00 går jeg ut av treningssenteret ferdig dusjet og sminker og klar for en tur på senteret. 

      

  12.00 Har jeg allerede rukket å bruke litt penger og jeg begynner å bli skikkelig sulten. Så da bestemmer jeg meg for å finne meg et sted å sitte, jeg bestiller meg lunsj, og ender opp med å sitte en hel time å spise mat, drikke kaffe, lese og følge med på menneskene som går forbi.   

  13.30 Drar jeg på matbutikken for å handle inn til middag. Jeg har glemt å tenke noe over hva vi skal ha, og ender opp med det eneste jeg kommer på der og da!!!   

  14.00 er jeg hjemme igjen, setter matvarer inn i kjøleskapet og tar bilder til blogginnlegget som jeg skal legge ut. Jeg skriver innlegget, slapper av litt på sofaen og avslutter med å rydde oppvaskmaskinen..

   

  15.00 Drar jeg for å hente de to små i barnehagen. 

  15.30 er vi hjemme og jeg lager middag så den er klar til mannen kommer hjem

  16.00 spiser vi  17.00 setter jeg med ned i sofaen etter å ha ryddet av bordet, jeg nyter en kopp kaffe sammen med mannen mens jentene er ute å hopper på trampolina og Storm Aleksander leker med biler. 

  Etter dette er det barnetv, og snart skal ungene spise kveldsmat og legge seg. Da de er i seng ca 19.00 skal jeg sette meg i sofaen igjen, se TV og slappe av resten av kvelden sammen med verdens beste mann!! 

   

   

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Innspurten!
  • 17.04.2017, 17:04

  10 dager med ferie. Noe å virkelig se frem mot. Tid med familien, ingen ting man må gjøre, spontanitet og kos. Akkurat slik jeg liker det aller aller best!! 10 dager.. En liten evighet.. Men så er det plutselig over.. Nå sitter jeg her på en mandag, som egentlig er en søndag, i morgen er det tilbake til hverdagen, og jeg kjenner at det å skulle gi slipp på ferien svir litt. Mest fordi jeg har kost meg skikkelig i ferien, men også litt fordi jeg ikke er helt i form. Denne forkjølelsen har virkelig tatt knekken på energien min, og det hater jeg.. 

  Det er så rart hvordan denne ferien som man alltid ser sånn frem mot går så fort.. De første dagene føler man hat man har uendelig med tid, men så kommer vissheten om at hverdagen straks er tilbake og man begynner å telle litt ned, prøver å gjøre det aller meste ut av dagene, samtidig som man ikke vil gjøre så mye at dagene går for fort.. Det å finne balansen er egentlig umulig, for dagene går uansett alt for fort. Jeg er et ferie menneske, og det er nok pga friheten, jeg liker den at jeg ikke MÅ noen ting.. At jeg ikke MÅ ha på vekkeklokke, eller MÅ være noe sted akkurat klokken 08.00. Jeg er et frihetsmenneske! Det hadde vært litt godt om alt bare var en stor ferie, men så tenker jeg meg litt om, og så må jeg trekke det tilbake. For hva hadde skjedd dersom alt bare var en stor ferie?? Da hadde vi ikke hatt noen ferie, for da hadde jo ferie vært hverdag.. Så det jeg vil frem til er vel egentlig det at vi må ha hverdagene for å kunne sette pris på ferien, og da alt kommer til alt så er vel ikke hverdagen så ille heller.. Det er liksom noe med å like det som det faktisk er mest av også, og det gjør jeg jo egentlig.. Selv om jeg må opp da vekkeklokka ringer. 

  I morgen er det tid for hverdag igjen, men før det skal jeg nyte siste rest med ferie.. Lesebok, drikke te og ta en og annen klesvask bare fordi...  • Publisert i Hverdag
 • I guess this is what you get when...
  • 14.04.2017, 13:17

  Jeg kjenner at denne dagen blir ikke akkurat veldig spenstig.. Jeg har plutselig blitt slått helt ut (igjen). Jeg har vært urolig i hele natt og egentlig ikke sovet noe godt. Idag tidlig ble jeg vekket med kaffe på senga av verdens beste mann, men jeg klarte ikke drikke den opp fordi den smakte egentlig bare surt vann.. Jeg har plutselig blitt skikkelig tett i nesa og i resten av hodet. Jeg er stiv i nakken og er skikkelig øm i ryggen. Det gjør vondt å sitte inntil ryggen på sofaen liksom.. 

   

  I guess this is what you get when you dress like it`s summer in april!!! 

   

  Bare min egen feil, det vet jeg, men jeg skal komme meg gjennom dette også jeg. I mellomtiden så skal jeg kose meg med boka mi..

      

  Ha en fin dag da dere!!! 

   

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • EasterBunny!
  • 09.04.2017, 18:12

  Vet dere hva eller?? Vi har hatt besøk vi, og barna synes det er såå morsomt... I natt så hadde faktisk påskeharen vært her (i følge Nathalie måtte den ha vært her i natt) og den hadde lagt igjen 3 fine påskeegg med godteri oppi. Litt tidlig med påskeegg kanskje, men her er det påske hele påsken for å si det sånn. hihi!! 


  - påskeegg og påskepynt laget av de 3 fineste i verden - 

   

  Vi ble ferdig med rakingen i hagen idag, og så hat jeg bakt noen kanelboller (ops). Det ble kanskje litt mer enn bare noen.. Det ble 97 stykk faktisk.. Herregud det er jo galskap... I ettermiddag var vi en tur hos svigers også, de var å hentet en liten valp i går, å herregud så søt den var <3  

  Nå er det sofaen resten av kvelden, ungene spiser godteri og ser på barne-tv.

  Ha en fin kveld da dere!!

   


   


 • Publisert i Hverdag
 • Just the way it should be....
  • 09.04.2017, 10:51

  Hei og god morgen fininger!!!!

   

  Ja, for det er faktisk akkurat så jeg har stått opp. Det ble litt senere enn vanlig i går kveld, jeg sier bare White Collar. Vet du ikke hva det er jeg snakker om, kan du sjekke det ut HER. Det var utrolig godt å få sove litt lengre i dag, Storm Aleksander har jo sovet til 08.30 de to siste dagene, og jentene klarer seg fint selv om morgenen. De får jo se på barne-TV. I tillegg så fikk jeg sove enda litt lengre etter at Storm Aleksander våknet. Ole-Anders sto opp med han idag, og det satte jeg veldig pris på. Enda bedre ble det da jeg ble vekket en time senere av kaffe på sengen.. Snilleste mannen i hele verden har jeg..

  Nå sitter jeg her og spiser tidenes minst bloggvennlige/ bildevennlige frokost..

   


  - idyll - 

   

  Til gjengjeld da så har jeg veldig bildevennlige negler om dagen.. Så det får veie litt opp for frokosten som er mer for meg enn bildene. haha!!! - Just the way it should be, food is for eating not pictures -

      

  Nå skal jeg nyte frokosten og musikken en liten stund til før jeg må få på meg jakke og sko og komme meg ut. Mannen er i gang med å rake resten av hagen, og jeg synes liksom jeg må hjelpe til. Jeg må bare nyte roen litt til!!!!

   

  Ha en fin søndag alle sammen!! 
   


 • Publisert i Hverdag
 • Kickstart på påskeferien!
  • 08.04.2017, 20:14

  Påskeferien er i gang og godt er det. Endelig begynner jeg å få litt energi igjen, det som er typisk er jo at Storm Aleksander har hatt litt småfeber i hele dag, og nå på kvelden før han la seg hadde den steget ganske bra. Håper det går over fort, ellers spøker det litt for planene på mandag!! Typisk!!! Men uansett, det var ikke sykdom jeg skal snakke om idag!! Her hjemme føler jeg nemlig at våren har kommet skikkelig i gang. på formiddagen idag fant vi nemlig frem hageutstyret og fikk raket litt i hagen. Planen var nemlig å få opp den nye trampolinen slik at barn kan ta den i bruk. Og det var virkelig stor stas da den var oppe. Ungene lo og koste seg helt til en alt for sein middag. Så alt har egentlig blitt forskjøvet litt idag, men det er jo påskeferie, og vi har faktisk fått gjort ganske mye idag. Barna har fått nye vårsko, deler av hagen er raket, trampolina er oppe og Emmeli har vært i bursdag..    

  En dag med mye innhold her hjemme altså. En skikkelig kickstart på ferien.. Nå var det ubeskrivelig godt å sette seg ned i sofaen, her tror jeg nok jeg blir frem til det er natta.. 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Some days!
  • 06.04.2017, 18:33

  Some days are best spent at home 

  Some days are best spent lying on the couch
  some days you'd wish you could do more
  some days you'd wish that you could do less

   

  Today is one of those days where you should lie on the couch,
  but wish you could do more.
  much one should have done, so little energy.

   

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Do you remember?
  • 05.04.2017, 17:19

  Er du født på 70-80-90 eller 2000 tallet?? Uansett så er jeg sikker på at du kan se tilbake på barndommen eller tidlig ungdomstid og le litt. Kanskje til og med bli litt flau. For det er jo sant at man i sin tid har vært med på mye rart, lekt med mye rart og kledd seg i mye rart! Jeg så et bilde på facebook av adidas kneppebuser og buffalo sko. Da kjente jeg at jeg måtte smile, for akkurat de buksene var jeg sååå glad i. Jeg hadde et par med gul logo husker jeg.. 

  Tenkte jeg skulle lage en liten TB til de ulike 10årene, egentlig just for fun og fordi det er utrolig gøy å se hvordan stilene har forandret seg, men samtidig kommer tilbake nå!!

   


  Bilder fra pinterest

  Bilder fra pinterest


  Bilder fra pinterest


  Bilder fra pinterest  Noe spesielt du husker fra din barndom eller ungdomstid? 

  Jeg husker veldig godt kneppebukser, buffalo sko, pokemon, bodyglitter, og choker. 
   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Ikke som planlagt, men helt OK!
  • 05.04.2017, 09:32

  Jeg skulle sove litt lengre enn jeg pleier, men ikke for lenge. Jeg skulle hoppe rett inn i treningsklærne mine og dra ned på Espern. Deretter skulle jeg skrive et treningsinnlegg for dere. Vel.. Sånn gikk det ikke.. For her sitter jeg i sofaen med en kopp kaffe, girlfriendjeansene mine og verdens søteste topp fra bikbok, langt i fra treningstøy med andre ord. Nathalie har sovet så dårlig i natt, hun gråt da hun kom inn til oss litt over 04.00 og hun var helt svett i håret. Hun sovnet, gråt, sovnet gråt, drakk vann og var urolig. Så kom alt vannet opp igjen, hun måtte dusje, fikk litt mat fordi hun var skikkelig sulten og nå ligger hun å sover i senga si. Jeg vet ikke helt hvorfor vannet kom opp igjen, men jeg tror kanskje jenta var skikkelig sulten og så mye vann i tom mage var nok ikke så lurt. I tillegg så klaget hun på vondt i halsen. 

  Jeg vile hvertfall ikke sende henne i barnehagen, og hun trengte jo tydeligvis å sove. Så da ble mine planer satt på vent, sånn er det å ha barn. Ting blir ikke alltid som planlagt, nå får jeg bare vente å se når hun står opp og hvordan formen hennes er. 

   

  Er uansett ikke helt feil med en rolig morgen med en kopp kaffe i sofaen heller. Har man fridag, så har man fridag!! Jeg har akkurat tømt koppen min, og jeg lurer jammen på om jeg skal fikse meg en til.. 


   

  Ha en fin dag da dere!!


 • Publisert i Hverdag
 • Våryr!
  • 03.04.2017, 18:20

  Solen skinner inn gjennom vinduet allerede før vekkeklokken ringer om morgenen. Og dersom den skulle ringe så tidlig at solen ikke har rukket å titte frem enda (ja for det skjer av og til) så vet jeg hvertfall at innen jeg skal sette meg i bilen så er solen på plass. De fine fargene den tegner på himmelen da den viser seg tidlig om morgenen. Fuglene som kvitrer allerede før man har stått opp og helt frem til man skal i seng om kvelden. Ikke nok med at solen viser seg fra tidlig om morgenen til seint om kvelden, den varmer også opp kroppen da man er ute, man får følelsen av at alt er mulig, er man sliten så går det fint fordi det går ot lysere og varmere tider. Er det en dag med regn så er det greit fordi man vet at lyset kommer tilbake. 
   

  Solen varmer opp frosne kropper etter vinteren. Det er yrende liv ute i gatene og ute i hagene. Man kan høre naboene på andre siden av jordene prate og le. Det er liksom som om alle våkner fra en dvale. Menneskene smiler mer, de hilser mer enn ellers. De tar heller med seg kaffe koppen utenfor kaffeen enn å sitte inne i varmen. 

  Snøen smelter sakte men sikkert, dyrelivet våkner mer til, blomstene kikker frem fra brune bakker. Etterhvert blir gresset grønnere. Bladene spretter på trærne. Solen kommer enda litt høyere på himmelen og enda flere fugler kommer til landet vårt.    

  Våren kommer og verden fylles med en enorm glede!

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Måneden som gikk - mars
  • 01.04.2017, 18:45

  1. april.. Den kjipeste dagen i hele verden egentlig.. Jeg har aldri likt den dagen, og jeg skal innrømme at jeg blir veldig glad hver dag 1. april havner på en helgedag.. Jeg har nemlig gitt veldig klar beskjed om at det er uaktuelt med noe lureri her hjemme.

  Men så er denne dagen litt fin også, for det er endelig vår på ordentlig.. Det føles hvertfall sånn akkurat nå.. Det er klart for et lite tilbakeblikk på måneden som gikk.. En ganske så fin måned egentlig.. 

   

  Månedens høydepunkt

  Denne måneden er det slektstreffet som vi var på som jeg husker best av alt, og som jeg blir litt ekstra glad da jeg tenker tilbake på. Det var så koselig å se alle sammen igjen. I tillegg så er det jo et lite høydepunkt at vi har gått fra vinter til vår denne måneden. Det har vært mange herlige vårdager, og jeg har sett årets første vårtegn.


   

   

  Månedens nedtur

  Denne måneden føler jeg har vært ganske så bra, det har egentlig ikke vært noen nedturer.. Sånn bortsett fra snøfallet som kom her om dagen og forvandlet våren til vinter igjen. Men det har jo gått over idag, så da er det jo liksom greit. 

   

  Månedens sang

  Breathe med Astrid S. Det er nok månedens sang.. 

   

  Månedens innlegg

  Innlegget jeg liker best denne måneden er "Hva barn fortellerRett og slett fordi jeg synes det er så viktig å lytte til det barna forteller, ta de alvor og hjelpe de å bearbeide sine tanker og opplevelser. 

   

  Månedens mest besøkte blogginnlegg

  Det innlegget som flest lesere har besøkt denne måneden er "Jeg vil å være fin" Det er litt skummelt, og litt fint at det er besøkt såpass mange ganger, for det er ganske sårbart, men samtidig så er jeg ganske sikker på at flere kan kjenne seg igjen i det de leser. 

   

  Månedens innkjøp

  Skoene og solbrillene <3 Skoene har jeg brukt i hele dag, og de har faktisk ikke gitt meg vondt i beina. De er litt tunge, men det kjenner jeg egentlig ikke da jeg går med dem. Solbrillene er jeg også blitt veldig glad i. De sitter godt på, og jeg føler de kler meg godt! Har også kjøpt en veldig kul topp denne måneden, men den har jeg ikke tatt noen bilder av enda, så kan heller vise dere senere.    

  Månedens antrekk
   

  Månedens favorittfoto

  Det lille huset langt der borte!! Dette tok jeg da jeg var ute å gikk tur med hunden, det er tatt med iphone, så kvaliteten er jo ikke helt topp, men det er så fint allikevel.. Fargene og det lille huset som står der så ensomt..    

  Månedens serie

  OMG!! Uten tvil Code Black. Har du ikke sett den og liker sykehusserier, så anbefaler jeg den virkelig.. 

   


   


 • Publisert i Hverdag
 • Fra grått til flott!
  • 01.04.2017, 16:08

  Denne dagen som startet så grå, eller egentlig starten den ganske tregt i senga. Men ute var det ganske grått. Første helgen på lenge uten planer, og det har jeg egentlig sett litt frem mot. Det er noe ekstra avslappende med noen dager fri dam an ikke har noe man må gjøre. Ettersom morgenen var grå så tok vi oss en tur inn til Hamar, planen var egentlig å se etter nytt dusjkabinett, men det var så dårlig utvalg, og jeg er så sta at jeg ikke vil ha det eneste som egentlig passer på badet vårt... Fader til gammelt hus og dårlig takhøyde... Men vi endte egentlig opp med å se på kjøkken istedenfor, og jeg fant et jeg likte skikkelig godt.. Så nå har vi tatt med oss alt for mange brosjyrer fra ulike leverandører, så får vi se om det jeg så i butikken fremdeles er favoritten.. Det er jo sååå mye fint!!!

  Vi endte etterhvert opp på kjøpesenteret, her ble det is, fuktighetskrem, leppepomade og sminkefjerner.. Jupp, litt av noen innkjøp, men det var det jeg trengte. Eller is trengte vi vel egentlig ikke, me nvi hadde lyst på..

  Her kommer noen snaps fra dagen så langt!!


  - å bli vekket på denne måten en god stund etter at alle andre har stått opp - 
   


  - Nam - 

   


  - Lesestoff for kvelden - 
   


  Da vi kom hjem hadde det jo plutselig blitt klar blå himmel og sol... Det er noe med disse karuselldørene som jeg nevnte i forrige innlegg, de er magiske.. Man går inn og da man kommer ut igjen er alt plutselig helt annerledes.. DA vi kom hjem gikk vi rett ut i hagen, og her har barna kost seg og jeg fikk tatt en kopp kaffe med den beste mannen i hele verden. Perfekt ettermiddag med andre ord.. Nå sitte jeg ute i solveggen og skriver til dere, det er sååå deilig.. Og ikke minst utrolig rart hvordan svingninger vi har da det kommer til været.. I går var det hvitt av snø her hjemme og idag er det sol, bar bakke og vår.. Jeg må innrømme at jeg liker dagen idag best... 


  - Utelek - 

  - Fornøyd hund - 

   

  Håper dere har hatt en flott dag så langt!!!

   


 • Publisert i Hverdag
 • Bak karuselldørene..
  • 30.03.2017, 17:52

  // Sponset innlegg - reklame //

  I løpet av de siste årene har det skjedd noen endringer i den byen jeg bor, og veldig mange andre byer også vil jeg tro. Jeg husker godt det yrende livet i gågatene de første årene jeg bodde i Hamar. Da våren kom yret det av glade mennesker som kikket i butikkene, satt på kafé og skravlet. Men det har altså skjedd en endring. Flere og flere butikker stenger. De flytter.. Det blir færre mennesker og enda flere butikker stenger. Det er ikke akkurat vanskelig å forstå, for de som driver butikk tenker jo på den økonomiske driften. Så det sier seg kanskje selv at det lover bedre på lang sikt å ha butikken sin innenfor karuselldører fra BoonEdam sammen med mange andre butikker. Innenfor disse dørene finner man et helt eget miljø, et lite landskap av butikker. En egen liten verden man kan forsvinne inn i og glemme tid og sted på utsiden. På mange måter er disse karuselldørene litt magiske. Man kan gå fra regn til noe som føles på solskinn og varme bare ved å gå en halv runde. 

  På mange måter er det litt trist at butikkene forsvinner fra gatene, det er liksom noe som forsvinner da, men jeg må innrømme at jeg som veldig mange andre foretrekker å gå gjennom en dør for så å befinne meg i min egen lille himmel. Kjenne varmen i det du går gjennom karuselldøren, de flotte lysene fra skiltene på butikkene, menneskene som trasker rundt i sitt eget tempo, de smilende butikkansatte(stort sett), lukten av kaffe og fristelsene rundt hvert hjørne. Det høres kanskje rart ut, og av og til er det ikke sånn i det hele tatt, men stort sett så liker jeg sentere veldig godt. Alt på et sted prinsippet. Så jeg kan jo forstå hvorfor butikkene forsvinner fra gatene og inn bak karuselldørene som er med på å lage et praktisk og delikat utseende på senteret. 


  Bilde fra Boonedam.no
   

  Bak disse dørene skjuler deg seg et eget lite samfunn, et shoppingsamfunn, et samfunn som er tilpasset deg, meg og alle... Kan det bli bedre da?? Så ta deg en tur innenfor dørene fra Boon Edam og kos deg du også. 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Egentlig litt magisk!
  • 30.03.2017, 05:53

  I går kveld fikk jeg en liten smakebit på det jeg håper våren og sommeren kommer til å inneholde mye av. Etter at barna hadde lagt seg i går (klokken 19.00) ble det helt stille rundt meg, jeg var plutselig helt alene. Jeg forundret meg over at det fremdeles var lyst ute. Jeg kikket utover jordene på baksiden av huset (ja for baksiden for meg er den siden hvor verandaen er, jeg vet at det er noe uenighet om dette i byggebransjen) og det som fanget blikket mitt tok pusten fra meg. Det var så vakkert og det måtte jo selvfølgelig foreviges. Så der jeg sto og hang over rekkverket på verandaen og fulgte solen ned bak fjellene ble jeg fylt av en sånn glede og ro. (ok hjelpes, det der hørtes jo litt jalla ut, men det er sant). 

  Det er så utrolig vakkert å se solen gå ned slik, fargene som er i konstant endring og skillet mellom lys og mørket. Det er slutten på en ting og begynnelsen på noe annet. Egentlig litt magisk.. 

   

  Herregud jeg er klar for en vår og sommer ute på verandaen til sent på kveld.. Jeg er klar for lyse kvelder som avløses av mørket, jeg er klar for grilling, kos og vin på verandaen. Jeg er klar for vår og sommer!!

  Hilsen fra hu som akkurat nå sitter under pleddet og fryser. Mer enn klar for at solen skal komme tilbake med lyset nå.

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Morgentanker!
  • 28.03.2017, 05:59

  Jeg slår opp øynene av lyden, den skjærer i ørene. VEKKEKLOKKA! Jeg blir egentlig litt lei meg, litt irritert og litt oppgitt.. Jeg lukker øynene igjen, kjenner den gode følelsen av senga under kroppen. Varmen fra dyna, den myke puta. Det kiler nesten litt i kroppen egentlig. Jeg sperrer opp øynene igjen. Finner frem telefonen trykker litt på den. Det svir i øynene, jeg myser. Det går 5 minutter. Jeg klemmer igjen øynene i to sekunder. Kjenner på følelsen. Så hopper jeg med opp fra senga. Fryser! Det er så kaldt. Jeg kryper meg ned på badet. Fryser! Får på meg klærne. Fryser. Jeg ser meg i speilet. Må nesten le litt. Jeg er trøtt!! 

  God morgen dere fine!! Håper dere kommer godt i gang med morgenen deres idag, og at dere får en helt topp dag!! Jeg for min del er så umåtelig trøtt idag, jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Det kjennes litt ut som om hjernen min står på slowmotion modus eller noe. Det er nesten så jeg kan telle alle tankene mine, det er en rar følelse. De pleier jo å komme så fort, nå kryper de liksom frem fra ingensteder. Jeg var hjemme fra jobb klokken 21.00 i går kveld, da fikk jeg i meg litt mat, så bloggerne og la meg.. Så trøtt var jeg da, like trøtt er jeg enda.. 

  #LengterEtterSenga

      


 • Publisert i Hverdag
 • Boligmesse, lunsj og vårfølelse.
  • 26.03.2017, 20:53

  Herregud for en herlig dag dette har vært.. Vi har virkelig fått kjenne følelsen av vår, i ettermiddag har barna lekt ute i hagen uten jakker.. Og vi har sitti ute i solveggen og drikki kaffe. Tidligere idag var jeg og Ole-Anders på boligmesse i vikingskipet. En boligmesse er ganske enkelt forklart en en messe med stands som er relevant for hjem og bolig. Det er alt fra kjøkkenleverandører, baderomsleverandører, alarmselskaper, taktekkere og husbyggerfirma. Det er veldig morsomt å gå rundt å se på hva de ulike har å tilby, og dersom man er ute etter noe spesielt kan man få ganske gode tilbud, fordi de fleste leverandørene kjører gode messetilbud.. Vi har veldig behov for et nytt dusjkabinett, og jeg fant et som jeg synes var veldig fint og praktisk med tanke på rengjøring, det var derfor veldig skuffende da vi kom hjem, tok mål og fant ut at det var for høyt for badet vårt... Fader altså... Det var jo perfekt.. Ja bortsett fra høyden da.. 

  Et av høydepunktene med messen var foredraget som Otto (sinnasnekker`n) holdt, vi var på noe lignende i fjor, og jeg får alltid så sykt mye inspirasjon til å gjøre ting, altså som oppussing, her hjemme selv.. Så nå er planen allerede klar for kjellertrappa, for om det er en ting som Otto er god på å få frem er at ting ikke trenger å være dyrt, det trenger ikke å være stort eller vanskelig for at resultatet blir bra. Så nå skal det snekres, males og organiseres til den store gullmedaljen.. 

  Etter noen timer med trasking på boligmessen meldte sulten seg, og vi bestemte oss for å ta en tur på Peppes. Der bestilte vi salat og pizza, farris og en kaffe. Veldig godt å få hvilt beina litt, og ikke minst å få fylt opp magen igjen. Og det var her vi ble enige om hva vi skulle gjøre i kjellertrappa, og at vi må få malt soverommet som vi egentlig har planlagt siden i fjorsommer... En skikkelig fin dag med andre ord, og som jeg nevnte i begynnelsen av innlegget så ble den avsluttet med den perfekte vårfølelsen.. DEILIG!!!   Håper dere har hatt en flott vårdag!!!


   


 • Publisert i Hverdag
 • Hva skjer??
  • 24.03.2017, 07:18

  Seriøst hva er det som skjer om morgenen?? Dagen før kan jeg liksom tenke at i morgen skal jeg ordne meg litt ordentlig, for sannheten er jo den at jeg føler meg 10 ganger bedre dersom jeg bruker litt mer enn 10 minutter på badet om morgenen. Så kan jeg få skikkelig ånden over meg.. På kvelden altså.. Jeg tenker gjennom alt og er meget fornøyd.. Altså, nå er det ikke snakk om å sminke seg med partysminke altså, men bare det å ha på øyenskygge og foundation liksom.. 

  Men så kommer morgenen da, jeg ligger i senga og er trøtt som en strømpe.. Jeg krabber ned på badet og står bare å ser på det trøtte ansiktet i speilet.. Jeg går på do, klasjer på maskara og litt eyeliner og vips så er jeg ferdig!!! Altså, det var jo ikke det jeg hadde tenkt, jeg føler meg gusten i huden og jeg føler jeg ser utrolig trøtt ut.. Men allikevel så orker jeg bare ikke tanken på å fikse meg noe mer.. 

   


   

  Herregud jeg er glad for at jeg ikke har en jobb hvor jeg MÅ sminke meg ordentlig hver dag, det vet jeg ikke om jeg hadde orket.. haha... Enda jeg liker å fikse meg liksom!!!!

  Så hva er det egentlig som skjer om morgenen, hvorfor blir man så "giddalaus" da man er trøtt?!? 

      


 • Publisert i Hverdag
 • Kaffe, fri og julemusikk!
  • 22.03.2017, 09:06

  God morgen fine!!

  I dag har jeg fridagen min, og Nathalie er hjemme sammen med meg. Vi skal ut på farten om en liten stund, hun skal nemlig få være med til veterinæren idag, Neo skal ha vaksine og Nathalie hadde behov for litt mammatid, så da måtte vi jo få til det! Nå sitter jeg å spiser frokost og Nathalie hører på pulverheksa sanger, og jeg får jo nesten julestemning fordi hun hører på julesangene til pulverheksa, hehe. Ute derimot er det så langt fra jul.. Der er det faktisk ganske vårstemning idag. Solen skinner fra blå himmel og gradestokken viser at temperaturen stiger. Deilig!! 

  Hva vi skal etter veterinærbesøket vet jeg ikke helt, men det får vi se. Det er jo så fint vær, så vi må nok ut en tur.. 


  BTW så må jeg seriøst få meg et kamerastativ, for da jeg tok disse bildene så balanserte kamera mitt oppå en lekegarasje som ble plassert oppå spisebordet.. Det er jo håpløst, haha!!! 

   

  Jeg er så glad i disse fridagene som jeg har av og til. Det å få et lite avbrekk med en rolig morgen midt i uka er helt ubeskriveldig, og det å ha muligheten til å gi barna fri på en helt vanlig onsdag er jeg også veldig glad for. Idag ble det bare Nathalie som fikk fri, men det er rett og slett fordi jeg ser for meg en liten katastrofe dersom jeg skulle hatt med Storm Aleksander til veterinæren.. Huff.. Den lille gutten med så sterke meninger som ikke gjør annet enn det han absolutt vil, jeg ser for meg at han sitter midt på gulvet og skriker fordi han ikke får gå akkurat dit han vil. Altså, han er ikke så ille altså.. Han er stort sett glad, men det er bare det at han har oppdaget at han har egne meninger, og det liker han å teste ut litt. Ganske normalt og ganske slitsomt av og til.. #mammalivet

   

  Nå må jeg legge fra meg dataen og få ordnet litt her før vi drar. Jeg tenkte jeg skulle børste gjennom pelsen til Neo før vi drar.. Nevnte jeg at han har sykt mye pels?!? hahahah!!!

  Ha en fin dag da!!! 

   


   


 • Publisert i Hverdag
 • Åpne øynene!
  • 21.03.2017, 20:04

  De omgivelsene vi befinner oss i har veldig mye å si for følelsen vi har inni oss. Omgivelser vekker følelser. Bare her i lille Norge finnes det utrolig mange flotte steder. Jeg er veldig tiltrukket av vann, sjø, hav, bekker, elver, fossefall... Ja takk!!! Det er noe utrolig vakkert med vann, og et er vakkert utover det man kan se. Jeg vet ikke helt hva det er, men det ligger kanskje litt i den følelsen av uendelighet, stillhet, kraft, ro, renhet... Jeg vet ikke.. Vakkert er det hvertfall, og dersom jeg skal ta bilder er det ofte vann av noe slag jeg trekker mot. 

  Mitt nærområde er ikke akkurat preget av vann, hvertfall ikke i umiddelbar nærhet, her er det jorder på alle kanter. Jeg kjenner at jeg ofte trekker mot andre steder i Norge, steder jeg synes er ubeskrivelig vakre. Steder jeg kunne tenke meg å se. Og det er klart at det finnes mange flotte steder i Norge, men jeg er av den oppfatningen at jeg ikke er den eneste som forelsker meg i andre steder enn det som er hjemme. Det er vel nettopp sånn at man veldig lett ser seg blind på det som er rett utenfor dørene. Man glemmer liksom litt å åpne øynene og virkelig SE! 

  Det er jo egentlig veldig trist, for man går glipp av så utrolig mye. Mitt nærområde består ikke av vann, men som sagt så er det jorder på alle kanter, og dersom jeg virkelig åpner øynene og SER så er det ikke så ille det heller.. Det har på en måte litt de samme kvalitetene som vann, ikke i form altså, men i følelse.. Det uendelige, rolige, stillheten.. Synet av solen som går ned på andre siden av jordet her tar pusten fra meg nesten hver dag, da våren kommer og jordene strekker seg grønne og fine utover horisonten og for ikke å snakke om fuglelivet.. Det er jo vakkert.. Og det skal jeg prøve å ikke glemme. Så må du se litt ekstra godt på dine omgivelser også.. 

   

  Jeg synes himmelen har sine vakre særpreg de ulike årstidene, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for når jeg synes den er finest, men en ting er sikkert og det er at nå da våren er på vei, himmelen har fått en flott blåfarge, skyene er lette og solen farger himmelen rosa og rød, ja da er det ganske så vakkert.. Synes du ikke?!? 

   

  Jeg tror det jeg vil med dette innlegget er å få andre som er som meg til å åpne øynene også, for jeg er helt sikker på at ditt nærområde også har noe vakkert ved seg.. Eller hva?!? 


 • Publisert i Hverdag
 • Nightsky fra bilen
  • 18.03.2017, 19:33

  Etter en dag med kos, familietid og avslapping er vi nå på vei hjem igjen. To små trøtte bak i bilen og verdens fineste farge på himmelen foran oss. Kveldshimmelblå er herved min favorittfarge.

  Jeg er veldig spent på hvor lang tid det tar før de to små sover, for akkurat nå høres de ikke veldig trøtte ut. Men vi har enda en stykke igjen før vi er hjemme.

  Det har vært så koselig å endelig få se huset til mamma og pappa. Og så har vi jo fått tidenes beste middag, og det er jo heller ikke så ille. Nathalie er nok også ganske fornøyd for hun har fått være med å bake kanelboller og så fikk hun prøve badekaret, så nå ønsker hun seg badekar hjemme også. Hehe!!

  Jeg har tilbragt mye tid i horisontalen idag, og det var heller ikke så ille. Så godt å bare ta det helt med ro. Tror kanskje vi må begynne å reise bort hver helg jeg.

  Vi har hatt det veldig koselig, og det må ikke bli så lenge til neste gang.

  Håper dere har hatt en fin lørdag!!


 • Publisert i Hverdag
 • Gleder meg!
  • 17.03.2017, 05:50

  FREDAG!!!

  Jeg er skikkelig trøtt. Ok den starten der har jeg hatt før, men jeg er det altså... Øya er så tunge at jeg nesten ikke ser skjermen foran meg.. Men jeg er klar for jobb jeg. Blir en relativt kort dag på meg idag, jeg skal avspasere fra 13.00 fordi vi skal reise bort i ettermiddag, rett hjem, pakke i bilen og hente unga før Ole-Anders er hjemme fra jobb, da er det bare å hoppe i bilen og dra. Jeg gleder meg skikkelig, vi skal nemlig hjem til mamma og pappa. De flyttet i Januar og vi har enda ikke vært å sett det nye huset.. Det er insane.. Vi bor jo egentlig ikke langt unna hverandre, men det er for langt til at man kan ta en ettermiddag sammen, det er 2 timer å kjøre. Jeg føler det skjer noe hele tiden også, så vi har jo aldri tid til å ta en hel helg der. Av og til kjenner jeg på at avstanden er litt for stor, at jeg skulle ønske at vi bodde nærmere hverandre slik at jeg kunne se de mer, og slik at barna kunne se de mer. 

  Men nå skal vi hvertfall nedover, og jeg gleder meg... Men aller først!! jobb!!

   

  PS: Tenkte foresten at jeg skulle avslutte spørsmålsrunden på søndag, så dersom dere har noen flere spørsmål til meg så er det bare å legge igjen de i kommentarfeltet under her!

   

  Ha en fin dag solstråler !!

   


 • Publisert i Hverdag
 • Snaps from my day!
  • 15.03.2017, 20:24

  Nå er jeg sånn passe sliten kan du si.. Det føltes egentlig helt greit frem til jeg satte meg ned i sofaen etter en veldig lang dag med kurs og togkjøring, og da kjente jeg liksom at jeg bare ble helt borte.. Så da måtte jeg rett og slett gi meg selv 5 minutter hvor jeg bare kunne se rett inn i veggen og la tankene flyte.. 

  Nå er jeg litt mer på igjen, og klar for å skrive litt til dere. Jeg har jo som jeg fortalte før idag vært i Oslo på kurs idag, og for meg som er bosatt i relativt lille Hamar er jo Oslo ganske så eksotisk, og idag kjente jeg litt ekstra på den følelsen.. Det var liksom litt som å hoppe rett inn i en annen årstid enn hva vi har her hjemme. Plutselig var det vår helt på ordentlig.. Det var sol, det var varmt og det var yrende folkeliv, akkurat det siste der vet jeg ikke helt hva jeg synes om. Det kan jo bli for mye folk også... #bondeknøl 

  Å fortelle dere om kurset i seg selv blir ikke veldig spennende for dere med mindre dere har en interesse for digitale verktøy i barnehagen, for det var nemlig det jeg har vært på kurs i. Jeg synes jo det er veldig spennende, og det finnes utallige muligheter.. Alt er ikke bare Viaplay og Netflix for å si det sånn.. 

  Men altså ikke mer inn på det nå, jeg tenkte heller jeg kunne dele noen snapmoments med dere fra dagen min. Jeg føler jeg har spist mer i dag enn jeg har gjort på hele uka ellers, men litt godt det å, er man på tur, så er man på tur.. 

  Dagen startet relativt tidlig på togstasjonen i Hamar. Litt kaldt, og akkurat da angret jeg litt på at jeg hadde valgt joggesko, men det skulle jeg bli veldig glad for utover dagen. 

   


  Soloppgangen fra togstasjonen. 
   

   

  Dagens lunsj, dessertbordet var så stort at jeg ikke klarte å velge, så derfor ble det to desserter - huff

   

  Etter kurset var det litt tid å slå ihjel, så da fant vi veien til slottet og tuslet oss nedover mot Oslo S. Bare jeg som er fascinert av slottet? 


  Jeg fikk også se årets første vårtegn... Herregud så deilig!!! 


  Selvfølgelig en obligatorisk selfie på slottsplassen. 

   


  Og litt mer mat før togturen.. 
   

  Må jo bare si at jeg har hatt veldig hyggelig selskap idag også, og det gjorde jo turen ekstra morsom. Veldig godt at vi kan dra flere på kurs sammen, da får man liksom en helt annen opplevelse av hele greia.. 

   

  Har hatt en veldig spennende, lærerik, inspirerende og koselig tur til Oslo idag, og nå er jeg mer enn klar for å legge meg egentlig.. Men først skal jeg gå gjennom notatene fra kurset. 

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • En litt annerledes dag!
  • 15.03.2017, 06:05

  Det er onsdag, en helt vanlig onsdag, men allikevel så er denne dagen litt annerledes. Jeg angrer litt på at jeg ikke lot fornuften seire i går kveld og la meg da jeg egentlig hadde tenkt, for jeg er ganske så trøtt akkurat nå. Vekkeklokken ringte litt for tidlig idag, 05.00 Det er jo egentlig natta det... Men jeg er ganske sikker på at denne dagen skal gå bra allikevel.. Det blir en lang dag, men jeg er ganske sikker på at det blir en spennende dag.. Om en times tid skal jeg være på togstasjonen på Hamar for å ta toget til Oslo. Litt nervøs for at jeg ikke skal rekke toget (noe som helt sikkert ikke kommer til å skje da jeg helt sikkert kommer til å stå der i 20 minutter å vente fordi jeg er så tidlig ute), og litt nervøs for at toget skal bli forsinket. Jeg skal nemlig til Oslo på kurs, og det gleder jeg meg veldig til. Spennende å tilegne seg lit ny kunnskap. 


  -Trøtt -    

  Håper virkelig at kurset lever opp til forventningene og at vi sitter igjen med mye god kunnskap etter endt dag.. 

  Ha en fin dag!!! 


 • Publisert i Hverdag
 • Hva jeg liker ved vinteren.
  • 14.03.2017, 20:08

  Nå som vinteren er på hell syntes jeg det var på sin plass å tenke litt tilbake og finne noen ting som jeg liker med vinteren.. Du vet bare sånn for å være klar til nesten vinter.. Greit å ha noe positivt å se frem mot, og ikke bare kulde og dritt.. Hehe!!! Neida, men det finnes jo faktisk noen fine ting ved vinteren også, og jeg har jo selvfølgelig laget meg en liste..

  Here we GO!!!

   

  Den lune følelsen man får da snøen kommer. Det skjer liksom noe da det blir snø, det går fra å være mørkt og kaldt til å bli litt lysere og lunere.. 

  _____________________________________________________

  Renheten.. Igjen så er det jo denne snøen da. Den hvite snøen som er så ren!! Eller den ser hvertfall ren ut på avstand.

  _________________________________________________________

  Barndomsminner. Jeg liker å tenke tilbake på vinteren da vi var unge. Vi lekte ute i snøen i mange timer, laget snøhuler, akte og gikk på miniski. Jeg tenker også på skiturene jeg hadde med mamma, pappa og bestefar. 

  _______________________________________________________

  Det går over... Altså, jeg vet ikke om det er så positivt da, men den går jo over.. Da man er lei av kulde og glatte veier, så er det jo snart vår.. 

  _________________________________________________________

  Sparkturer. Det finnes vel ikke mye som er bedre enn en tur med spark. Det er ikke ofte vi har sparkføre lengre, men da det først er det så blir jeg sååå glad!!!

  _________________________________________________________

      

   

  Hva liker du ved vinteren??

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Fremskynder våren..
  • 12.03.2017, 13:25

  ÅÅ!!! Vet dere hva vi har brukt formiddagen på idag?? Vi tok oss en tur ut i hagen for å rydde litt. Planen var å fremskynde våren litt på verandaen vår. Så vi har rett og slett hakket og måket snøen vekk. Så nå venter jeg egentlig bare på at solen skal komme til bake slik at jeg kan nyte en kopp kaffe ute i solveggen.. Det skjer vel ikke idag, men jeg klarer å vente jeg altså.. Barna har kost seg ute også, det er jo litt vann å finne nå som det er så mildt så de har lekt med kopper og kar og laget de fineste kaker av vann og snø. 

  Jeg hadde til og med glemt å tømme noen av blomsterkassene ute, eller glemt?!? Jeg hadde bare ikke orket å gjøre det i høst.. #Latskap Så det fikk jeg gjort idag.. Litt overrasket over at jeg fikk ut det som var oppi, det var jo bare en stor klump etter en kald vinter. Men nå er hvertfall verandaen fri for snø, og blomsterkassene er klare for å bli fylt på nytt litt utover våren.. 

  Nå sitter jeg kanske henslengt på sofaen og ser på superoppusserne fra torsdag og nyter en kopp kaffe.   Veldig godt å ha en søndag hjemme etter å ha vært borte i hele går. En fin slutt på helgen rett og slett. Og det beste er jo at det enda er igjen mye av dagen.. Og vi skal bare slappe av og lage vafler egentlig.. 

   

  Hadde også satt veldig pris på flere spørsmål til spørsmålsrunden, hadde blitt veldig glad om dere klikket dere inn på det innlegger HER og lagt igjen noen spørsmål til meg... 


   


 • Publisert i Hverdag
 • Vintage details!
  • 11.03.2017, 15:49

  Hei fra veien!!

  Dette med mobilblogg har jeg et elsk-hat forhold til.. Elsker det fordi det er enkelt, hater det fordi det er enkelt.. logisk.. ja egentlig.. Fordi det er enkelt, men med lite funksjoner..

  Men det var jo ikke det jeg skulle fortelle dere om.. Jeg tenkte jeg skulle vise dere et aldri så lite detalj bilde fra idag. Jeg har nemlig tatt i bruk verdens fineste håndveske idag.. Jeg tuller ikke altså.. den er såååå fin! Og enda bedre.. Jeg ga vel rundt 100kr for den på eBay. Helt seriøst!!

  Jeg elsker virkelig denne vesken.. Eneste jeg skulle ønske var at den var litt større, men den rommer det viktigste. Liten lommebok, mobil og leppestift..

  Nå er vi på vei hjem fra Sverige. Har enda en ett par timen foran oss, men takk Gud for iPad. Da har hvertfall barna noe å gjøre så tiden går litt fortere for dem.

  Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg for min del håper at morgendagen har med seg like fint vær som idag. Da skal jeg sitte ute i solen!!


 • Publisert i Hverdag
 • Våryr!
  • 11.03.2017, 09:04

  Heeei og goooood morgen fra solstråla!!! 

  Mer enn klar for å ta fatt på denne dagen her kan du si.. Jeg vet ikke helt hva som går av meg idag jeg, men jeg er i skikkelig godt humør. Mulig det er en sånn liten yrende vårfølelse som driver å blomstrer inni meg, det kribler hvertfall i hele kroppen.. Gud for en god følelse... Det ble ikke akkurat tid til å ligge å dra seg til langt utover morgenkvisten idag, for planen her er å komme oss ut på veien ganske tidlig, eller tidlig.. Hvertfall ikke for seint da... Vi skal en tur til Sverige idag, der er det lenge siden vi har vært, så nå er det på tide å fylle opp skap, kjøleskap og fryser.. Jeg krysser fingrene for strålende sol hele veien. Jeg tror nemlig ikke det finnes noe bedre enn en sol som varmer gjennom vinduet på bilen og snø som smelter.. Det er liksom den ultimate vårfølelsen det... #deilig 


   

  Bare for å understreke denne vårfølelsen og protestere litt mot vinteren så tror jeg faktisk at jeg skal hoppe i de nye joggeskoene mine og krysse fingrene for at jeg ikke sklir på isen før jeg er i bilen.. Jeg er sååå lei store klumpete vintersko nå... 

   

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Friyay!!!
  • 10.03.2017, 20:09

  Herregud så trøtt jeg er... Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor jeg skal være så trøtt nå, jeg sto jo egentlig ikke opp så tidlig idag, men allikevel så sitter jeg her og føler meg tygget på og spyttet ut igjen... Skikkelig fresh med andre ord... Huff!! Har du noen gang vært så sliten at du føler at du har et grått lag i hele ansiktet?? Det er litt vanskelig å beskrive, men det kjennes nesten ut som at jeg har et lag med sand i hele ansiktet.. Eller ikke det heller, men jeg føler meg hvertfall grå... 

  Men hvertfall, trøtt ja.. Og nå er det fredag, og jeg har inntatt sofaen akkurat som lovet før idag.. Norske talenter på skjermen, de to minste er i seng, og hu eldste skal straks legge seg hu også.. Her på sofaen tenker jeg at jeg blir hele kvelden.. Ingen klesvask, ingen oppvask, ingenting annet enn å bare sitte her... DIGG!!! 

  Dagen idag har egentlig flydd av sted... Kanskje derfor jeg er så sliten.. Jeg hadde egentlig tenkt å ta meg litt skrivefri i kveld, men så hadde jeg lyst til å stikke innom og si god helg til dere fine. Og så vil jeg bare minne på spørsmålsrunden som jeg kicket i gang før idag.. Hadde satt veldig pris på om det kom inn litt flere spørsmål, og kom gjerne med ønsker til hvordan jeg skal svare... Du finner spørsmålsrunde innlegget mitt HER   

  Sååå ha en fin kveld da dere!!! Kos dere på den beste kvelden i uka... 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Den djevelske klesvasken..
  • 09.03.2017, 06:43

  Den følelsen da du tror du har funnet opp kruttet da det kommer til nytt listeinnlegg. Så begynner du å skrive, og oppdager at der virket veldig kjent.. Så viser det seg altså at det er under en måned siden du skrev samme listen og postet den... Fader altså...

  Jaja, er ikke så greit å huske alt heller... 

  Først vil jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene på innlegget som jeg la ut i går.. Dere kan lese det HER.. Jeg setter så utrolig pris på at dere liker det jeg skriver... Så tusen tusen takk for at dere legger igjen så hyggelige kommentarer.. Tenk at det allerede er torsdag, eller mer mandag egentlig.. Da jeg har fri på onsdag så blir det liksom litt helg midt i uka, og da kjennes det jo ut som mandag på en torsdag.. Du kan tro jeg er happy da jeg tror det er tirsdag, og så er det egentlig fredag!! haha... Jeg er så glad i denne fridagen min, den følelsen av å kunne gjøre akkurat det jeg har lyst til er så god... Og så er det fint å kjenne på at man gleder seg til å komme tilbake på jobb også! Det må vel være et godt tegn. 

  Nå er vi klare for en ny dag her i heimen. Jeg skal veldig snart kjøre de to små i barnehagen før jeg drar på jobb.

  Når vi snakker om dette med liste da, så var det en ting jeg kjenner at jeg trenger å få ut...


  - Når noe er kjedelig.. Gjør det morsomt!!! 

   

  JEG HATER Å VASKE KLÆR!!! og det jeg hater enda litt mer er å henge opp klesvasken... Det har seg nemlig sånn at jeg har alt for mye klesvask som ligger og venter på meg på vaskerommet... Og jeg har egentlig ikke lyst til å begynne på den... Problemet er at dersom jeg venter lengre så blir det enda kjedeligere fordi haugene blir større, og det er dermed mer å henge opp, mer å ta ned, brette sammen og legge i skapene... En ond sirkel dette altså... Æsj, den klesvasken!!!! Noe så hverdagslig og nødvendig, men gud å så kjedelig!!!

  Ha en fin dag da dere... Nå drar jeg fra klesvasken, så krysser jeg fingrene for at den har tatt seg selv da jeg kommer hjem fra jobb!!! 

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • What a start..
  • 08.03.2017, 09:26

  For en start på dagen.. Først en kopp kaffe på senga, så var det rett opp og inn gode varme klær. Jeg hoppet i skoa og tok med meg hunden ut på en liten tur. Vi begynte bortover veien her, men så svingte vi rett ut på jordet og stampet oss rundt i snøen. Neo syntes det var helt topp for han kunne løpe som han ville der, og så fikk vi trent litt lydighet også.. Samtidig fikk jeg opp pulsen litt, utrolig godt å kjenne at kroppen virkelig starter om morgenen. Vi var ute en liten halvtime, men det var ikke mer som skulle til. Da jeg kom inn igjen var det rett i dusjen, fikset meg litt og så spiste jeg frokost. Nå koser jeg meg med en kopp kaffe og Neo ligger rett ut på gulvet her.. 

  Å starte dagen på denne måten her ga meg virkelig en a-ha opplevelse.. Den følelsen jeg har i kroppen nå er sååå god, både fordi jeg har brukt meg litt, men også fordi jeg har god samvittighet ovenfor Neo. Skulle virkelig ønske at jeg hadde denne muligheten hver eneste dag.. Det går nok ikke, men jeg kan helt sikkert prøve å fine en måte å få gjort dette før jobb på av og til hvertfall.   Jeg har fridagen min idag, og på planen idag står det frisørbesøk før jeg skal hente unga litt tidlig i barnehagen. Jeg gleder meg skikkelig til å få frisket opp håret mitt igjen, men jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg vil ha det... Godt jeg har en frisør med mange gode ideer! 

  Ha en fin dag da dere!!!


 • Publisert i Hverdag
 • 3 ting jeg ikke forstår meg på...
  • 05.03.2017, 19:29

  Ok, jeg kan helt fint innrømme det.. Jeg har forelsket meg i slike liste innlegg. Det er jo så morsomt.. Nå har jeg kommet på en ny liten liste som jeg har lyst til å dele med dere. Og det er altså 3 ting jeg absolutt ikke kan forstå meg på.. 3 veldig hverdagslige ting egentlig, men som gir meg helt dilla... 

   

  $  Ketchup på pizza. 

  Hva er greia?? Pizza som er sååå godt, og så skal man ødelegge den med hva da liksom... Ketchup!!!! Nei takk... 

   

  $  Folk som leser de samme bøkene eller ser de samme filmene flere ganger. 

  Det er et fåtall med filmer/serier jeg kan se om igjen. En av de er Nothing Hill. Så er det selvfølgelig 3 nøtter til askepott og reisen til julestjernen. Noe annet enn det ser jeg ikke flere ganger, ikke frivillig hvertfall.. Eller jo... Kanskje en julefilm eller to... Bøker leser jeg ikke flere ganger rett og slett fordi da spenningen er borte så synes jeg det er ganske bortkastet tid... 

   

  Folk som spiser torsk og faktisk liker det.

  Bare tanken på den hvite fisken med skjegg gjør meg uvel. Jeg kan helt fint spise annen fisk, til og med annen hvit fisk. Men bare synet av torsken byr meg i mot. Vet ikke helt hvorfor, men jeg klarer det bare ikke.. 

   

   

  Se torsken, se torsken, se torsken
  En feit og fin og norsk en,
  en norsk en, en norsk en

  Torsken kommer nå
  Uten den kan verden ei bestå
  Det fins ei en eneste fisk
  som er bedre enn torsken faktisk
  det er da sant og visst (Sant og visst)

   

  Flere som har noe de absolutt ikke forstår seg på?? Kanskje det til og med er noen som ikke forstår seg på folk som digger lister... haha!!! 


 • Publisert i Hverdag
 • Kickstart på en søndag!
  • 05.03.2017, 08:46

  Kaffe, mac og treningstøy! Klar for å ta fatt på dagen. I går kveld fikk jeg et treningskick, jeg synes nemlig et var så gøy med styrketreningen min før i uka, så jeg har bestemt meg for å ta meg en tur ned på espern bare de åpner klokken 10.00. For at jeg skal komme meg av gårde da jeg har planer måtte jeg hoppe rett i treningstøyet for plutselig vet du så blir sofaen god, og så forsvinner motivasjonen, men det skjer ikke da man har fått på treningstøyet. 

  Planen er at jeg skal ha trent og dusjet før vi får bursdagsbesøk idag, og det skal jeg nok rekke fint. Jeg pleier egentlig ikke å ha lagt en plan for treningen på forhånd, jeg vet hva jeg synes er morsomt, men jeg liker å kjenne på formen før jeg bestemmer meg. Noen ganger går løpingen som en lek, og da liker jeg å løpe litt lengre, mens andre ganger synes jeg løpingen er kjedelig og da går jeg raskere over på noe annet.. Jeg har egentlig tenkt at jeg burde ha laget meg et styrkeprogram, for akkurat nå så blir det mest til at jeg gjør det jeg har lyst til der og da. Men av og til så synes jeg det er vanskelig å komme på øvelsene, så da hadde det kanskje vært fint å ha bestemt de på forhånd..   Nå burde jeg egentlig fått i meg litt mat slik at den rekker å komme godt ned i magen før jeg skal trene, men problemet er at jeg IKKE er et frokostmenneske... Jeg blir faktisk litt uvel av å tenke på frokost.. Men kaffen holder liksom ikke helt i lengden.. Så jeg må vel se om jeg finner noe å spise.. 

  Håper dere får en fin dag!!!  Føler jeg sier det hele tiden, men jeg håper jo dere får en fin dag! haha

   


 • Publisert i Hverdag

 • hits