Morgentanker!
 • 28.03.2017, 05:59

Jeg slår opp øynene av lyden, den skjærer i ørene. VEKKEKLOKKA! Jeg blir egentlig litt lei meg, litt irritert og litt oppgitt.. Jeg lukker øynene igjen, kjenner den gode følelsen av senga under kroppen. Varmen fra dyna, den myke puta. Det kiler nesten litt i kroppen egentlig. Jeg sperrer opp øynene igjen. Finner frem telefonen trykker litt på den. Det svir i øynene, jeg myser. Det går 5 minutter. Jeg klemmer igjen øynene i to sekunder. Kjenner på følelsen. Så hopper jeg med opp fra senga. Fryser! Det er så kaldt. Jeg kryper meg ned på badet. Fryser! Får på meg klærne. Fryser. Jeg ser meg i speilet. Må nesten le litt. Jeg er trøtt!! 

God morgen dere fine!! Håper dere kommer godt i gang med morgenen deres idag, og at dere får en helt topp dag!! Jeg for min del er så umåtelig trøtt idag, jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Det kjennes litt ut som om hjernen min står på slowmotion modus eller noe. Det er nesten så jeg kan telle alle tankene mine, det er en rar følelse. De pleier jo å komme så fort, nå kryper de liksom frem fra ingensteder. Jeg var hjemme fra jobb klokken 21.00 i går kveld, da fikk jeg i meg litt mat, så bloggerne og la meg.. Så trøtt var jeg da, like trøtt er jeg enda.. 

#LengterEtterSenga

  


 • Publisert i Hverdag
 • Boligmesse, lunsj og vårfølelse.
  • 26.03.2017, 20:53

  Herregud for en herlig dag dette har vært.. Vi har virkelig fått kjenne følelsen av vår, i ettermiddag har barna lekt ute i hagen uten jakker.. Og vi har sitti ute i solveggen og drikki kaffe. Tidligere idag var jeg og Ole-Anders på boligmesse i vikingskipet. En boligmesse er ganske enkelt forklart en en messe med stands som er relevant for hjem og bolig. Det er alt fra kjøkkenleverandører, baderomsleverandører, alarmselskaper, taktekkere og husbyggerfirma. Det er veldig morsomt å gå rundt å se på hva de ulike har å tilby, og dersom man er ute etter noe spesielt kan man få ganske gode tilbud, fordi de fleste leverandørene kjører gode messetilbud.. Vi har veldig behov for et nytt dusjkabinett, og jeg fant et som jeg synes var veldig fint og praktisk med tanke på rengjøring, det var derfor veldig skuffende da vi kom hjem, tok mål og fant ut at det var for høyt for badet vårt... Fader altså... Det var jo perfekt.. Ja bortsett fra høyden da.. 

  Et av høydepunktene med messen var foredraget som Otto (sinnasnekker`n) holdt, vi var på noe lignende i fjor, og jeg får alltid så sykt mye inspirasjon til å gjøre ting, altså som oppussing, her hjemme selv.. Så nå er planen allerede klar for kjellertrappa, for om det er en ting som Otto er god på å få frem er at ting ikke trenger å være dyrt, det trenger ikke å være stort eller vanskelig for at resultatet blir bra. Så nå skal det snekres, males og organiseres til den store gullmedaljen.. 

  Etter noen timer med trasking på boligmessen meldte sulten seg, og vi bestemte oss for å ta en tur på Peppes. Der bestilte vi salat og pizza, farris og en kaffe. Veldig godt å få hvilt beina litt, og ikke minst å få fylt opp magen igjen. Og det var her vi ble enige om hva vi skulle gjøre i kjellertrappa, og at vi må få malt soverommet som vi egentlig har planlagt siden i fjorsommer... En skikkelig fin dag med andre ord, og som jeg nevnte i begynnelsen av innlegget så ble den avsluttet med den perfekte vårfølelsen.. DEILIG!!!   Håper dere har hatt en flott vårdag!!!


   


 • Publisert i Hverdag
 • Hva skjer??
  • 24.03.2017, 07:18

  Seriøst hva er det som skjer om morgenen?? Dagen før kan jeg liksom tenke at i morgen skal jeg ordne meg litt ordentlig, for sannheten er jo den at jeg føler meg 10 ganger bedre dersom jeg bruker litt mer enn 10 minutter på badet om morgenen. Så kan jeg få skikkelig ånden over meg.. På kvelden altså.. Jeg tenker gjennom alt og er meget fornøyd.. Altså, nå er det ikke snakk om å sminke seg med partysminke altså, men bare det å ha på øyenskygge og foundation liksom.. 

  Men så kommer morgenen da, jeg ligger i senga og er trøtt som en strømpe.. Jeg krabber ned på badet og står bare å ser på det trøtte ansiktet i speilet.. Jeg går på do, klasjer på maskara og litt eyeliner og vips så er jeg ferdig!!! Altså, det var jo ikke det jeg hadde tenkt, jeg føler meg gusten i huden og jeg føler jeg ser utrolig trøtt ut.. Men allikevel så orker jeg bare ikke tanken på å fikse meg noe mer.. 

   


   

  Herregud jeg er glad for at jeg ikke har en jobb hvor jeg MÅ sminke meg ordentlig hver dag, det vet jeg ikke om jeg hadde orket.. haha... Enda jeg liker å fikse meg liksom!!!!

  Så hva er det egentlig som skjer om morgenen, hvorfor blir man så "giddalaus" da man er trøtt?!? 

      


 • Publisert i Hverdag
 • Kaffe, fri og julemusikk!
  • 22.03.2017, 09:06

  God morgen fine!!

  I dag har jeg fridagen min, og Nathalie er hjemme sammen med meg. Vi skal ut på farten om en liten stund, hun skal nemlig få være med til veterinæren idag, Neo skal ha vaksine og Nathalie hadde behov for litt mammatid, så da måtte vi jo få til det! Nå sitter jeg å spiser frokost og Nathalie hører på pulverheksa sanger, og jeg får jo nesten julestemning fordi hun hører på julesangene til pulverheksa, hehe. Ute derimot er det så langt fra jul.. Der er det faktisk ganske vårstemning idag. Solen skinner fra blå himmel og gradestokken viser at temperaturen stiger. Deilig!! 

  Hva vi skal etter veterinærbesøket vet jeg ikke helt, men det får vi se. Det er jo så fint vær, så vi må nok ut en tur.. 


  BTW så må jeg seriøst få meg et kamerastativ, for da jeg tok disse bildene så balanserte kamera mitt oppå en lekegarasje som ble plassert oppå spisebordet.. Det er jo håpløst, haha!!! 

   

  Jeg er så glad i disse fridagene som jeg har av og til. Det å få et lite avbrekk med en rolig morgen midt i uka er helt ubeskriveldig, og det å ha muligheten til å gi barna fri på en helt vanlig onsdag er jeg også veldig glad for. Idag ble det bare Nathalie som fikk fri, men det er rett og slett fordi jeg ser for meg en liten katastrofe dersom jeg skulle hatt med Storm Aleksander til veterinæren.. Huff.. Den lille gutten med så sterke meninger som ikke gjør annet enn det han absolutt vil, jeg ser for meg at han sitter midt på gulvet og skriker fordi han ikke får gå akkurat dit han vil. Altså, han er ikke så ille altså.. Han er stort sett glad, men det er bare det at han har oppdaget at han har egne meninger, og det liker han å teste ut litt. Ganske normalt og ganske slitsomt av og til.. #mammalivet

   

  Nå må jeg legge fra meg dataen og få ordnet litt her før vi drar. Jeg tenkte jeg skulle børste gjennom pelsen til Neo før vi drar.. Nevnte jeg at han har sykt mye pels?!? hahahah!!!

  Ha en fin dag da!!! 

   


   


 • Publisert i Hverdag
 • Åpne øynene!
  • 21.03.2017, 20:04

  De omgivelsene vi befinner oss i har veldig mye å si for følelsen vi har inni oss. Omgivelser vekker følelser. Bare her i lille Norge finnes det utrolig mange flotte steder. Jeg er veldig tiltrukket av vann, sjø, hav, bekker, elver, fossefall... Ja takk!!! Det er noe utrolig vakkert med vann, og et er vakkert utover det man kan se. Jeg vet ikke helt hva det er, men det ligger kanskje litt i den følelsen av uendelighet, stillhet, kraft, ro, renhet... Jeg vet ikke.. Vakkert er det hvertfall, og dersom jeg skal ta bilder er det ofte vann av noe slag jeg trekker mot. 

  Mitt nærområde er ikke akkurat preget av vann, hvertfall ikke i umiddelbar nærhet, her er det jorder på alle kanter. Jeg kjenner at jeg ofte trekker mot andre steder i Norge, steder jeg synes er ubeskrivelig vakre. Steder jeg kunne tenke meg å se. Og det er klart at det finnes mange flotte steder i Norge, men jeg er av den oppfatningen at jeg ikke er den eneste som forelsker meg i andre steder enn det som er hjemme. Det er vel nettopp sånn at man veldig lett ser seg blind på det som er rett utenfor dørene. Man glemmer liksom litt å åpne øynene og virkelig SE! 

  Det er jo egentlig veldig trist, for man går glipp av så utrolig mye. Mitt nærområde består ikke av vann, men som sagt så er det jorder på alle kanter, og dersom jeg virkelig åpner øynene og SER så er det ikke så ille det heller.. Det har på en måte litt de samme kvalitetene som vann, ikke i form altså, men i følelse.. Det uendelige, rolige, stillheten.. Synet av solen som går ned på andre siden av jordet her tar pusten fra meg nesten hver dag, da våren kommer og jordene strekker seg grønne og fine utover horisonten og for ikke å snakke om fuglelivet.. Det er jo vakkert.. Og det skal jeg prøve å ikke glemme. Så må du se litt ekstra godt på dine omgivelser også.. 

   

  Jeg synes himmelen har sine vakre særpreg de ulike årstidene, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for når jeg synes den er finest, men en ting er sikkert og det er at nå da våren er på vei, himmelen har fått en flott blåfarge, skyene er lette og solen farger himmelen rosa og rød, ja da er det ganske så vakkert.. Synes du ikke?!? 

   

  Jeg tror det jeg vil med dette innlegget er å få andre som er som meg til å åpne øynene også, for jeg er helt sikker på at ditt nærområde også har noe vakkert ved seg.. Eller hva?!? 


 • Publisert i Hverdag
 • Nightsky fra bilen
  • 18.03.2017, 19:33

  Etter en dag med kos, familietid og avslapping er vi nå på vei hjem igjen. To små trøtte bak i bilen og verdens fineste farge på himmelen foran oss. Kveldshimmelblå er herved min favorittfarge.

  Jeg er veldig spent på hvor lang tid det tar før de to små sover, for akkurat nå høres de ikke veldig trøtte ut. Men vi har enda en stykke igjen før vi er hjemme.

  Det har vært så koselig å endelig få se huset til mamma og pappa. Og så har vi jo fått tidenes beste middag, og det er jo heller ikke så ille. Nathalie er nok også ganske fornøyd for hun har fått være med å bake kanelboller og så fikk hun prøve badekaret, så nå ønsker hun seg badekar hjemme også. Hehe!!

  Jeg har tilbragt mye tid i horisontalen idag, og det var heller ikke så ille. Så godt å bare ta det helt med ro. Tror kanskje vi må begynne å reise bort hver helg jeg.

  Vi har hatt det veldig koselig, og det må ikke bli så lenge til neste gang.

  Håper dere har hatt en fin lørdag!!


 • Publisert i Hverdag
 • Gleder meg!
  • 17.03.2017, 05:50

  FREDAG!!!

  Jeg er skikkelig trøtt. Ok den starten der har jeg hatt før, men jeg er det altså... Øya er så tunge at jeg nesten ikke ser skjermen foran meg.. Men jeg er klar for jobb jeg. Blir en relativt kort dag på meg idag, jeg skal avspasere fra 13.00 fordi vi skal reise bort i ettermiddag, rett hjem, pakke i bilen og hente unga før Ole-Anders er hjemme fra jobb, da er det bare å hoppe i bilen og dra. Jeg gleder meg skikkelig, vi skal nemlig hjem til mamma og pappa. De flyttet i Januar og vi har enda ikke vært å sett det nye huset.. Det er insane.. Vi bor jo egentlig ikke langt unna hverandre, men det er for langt til at man kan ta en ettermiddag sammen, det er 2 timer å kjøre. Jeg føler det skjer noe hele tiden også, så vi har jo aldri tid til å ta en hel helg der. Av og til kjenner jeg på at avstanden er litt for stor, at jeg skulle ønske at vi bodde nærmere hverandre slik at jeg kunne se de mer, og slik at barna kunne se de mer. 

  Men nå skal vi hvertfall nedover, og jeg gleder meg... Men aller først!! jobb!!

   

  PS: Tenkte foresten at jeg skulle avslutte spørsmålsrunden på søndag, så dersom dere har noen flere spørsmål til meg så er det bare å legge igjen de i kommentarfeltet under her!

   

  Ha en fin dag solstråler !!

   


 • Publisert i Hverdag
 • Snaps from my day!
  • 15.03.2017, 20:24

  Nå er jeg sånn passe sliten kan du si.. Det føltes egentlig helt greit frem til jeg satte meg ned i sofaen etter en veldig lang dag med kurs og togkjøring, og da kjente jeg liksom at jeg bare ble helt borte.. Så da måtte jeg rett og slett gi meg selv 5 minutter hvor jeg bare kunne se rett inn i veggen og la tankene flyte.. 

  Nå er jeg litt mer på igjen, og klar for å skrive litt til dere. Jeg har jo som jeg fortalte før idag vært i Oslo på kurs idag, og for meg som er bosatt i relativt lille Hamar er jo Oslo ganske så eksotisk, og idag kjente jeg litt ekstra på den følelsen.. Det var liksom litt som å hoppe rett inn i en annen årstid enn hva vi har her hjemme. Plutselig var det vår helt på ordentlig.. Det var sol, det var varmt og det var yrende folkeliv, akkurat det siste der vet jeg ikke helt hva jeg synes om. Det kan jo bli for mye folk også... #bondeknøl 

  Å fortelle dere om kurset i seg selv blir ikke veldig spennende for dere med mindre dere har en interesse for digitale verktøy i barnehagen, for det var nemlig det jeg har vært på kurs i. Jeg synes jo det er veldig spennende, og det finnes utallige muligheter.. Alt er ikke bare Viaplay og Netflix for å si det sånn.. 

  Men altså ikke mer inn på det nå, jeg tenkte heller jeg kunne dele noen snapmoments med dere fra dagen min. Jeg føler jeg har spist mer i dag enn jeg har gjort på hele uka ellers, men litt godt det å, er man på tur, så er man på tur.. 

  Dagen startet relativt tidlig på togstasjonen i Hamar. Litt kaldt, og akkurat da angret jeg litt på at jeg hadde valgt joggesko, men det skulle jeg bli veldig glad for utover dagen. 

   


  Soloppgangen fra togstasjonen. 
   

   

  Dagens lunsj, dessertbordet var så stort at jeg ikke klarte å velge, så derfor ble det to desserter - huff

   

  Etter kurset var det litt tid å slå ihjel, så da fant vi veien til slottet og tuslet oss nedover mot Oslo S. Bare jeg som er fascinert av slottet? 


  Jeg fikk også se årets første vårtegn... Herregud så deilig!!! 


  Selvfølgelig en obligatorisk selfie på slottsplassen. 

   


  Og litt mer mat før togturen.. 
   

  Må jo bare si at jeg har hatt veldig hyggelig selskap idag også, og det gjorde jo turen ekstra morsom. Veldig godt at vi kan dra flere på kurs sammen, da får man liksom en helt annen opplevelse av hele greia.. 

   

  Har hatt en veldig spennende, lærerik, inspirerende og koselig tur til Oslo idag, og nå er jeg mer enn klar for å legge meg egentlig.. Men først skal jeg gå gjennom notatene fra kurset. 

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • En litt annerledes dag!
  • 15.03.2017, 06:05

  Det er onsdag, en helt vanlig onsdag, men allikevel så er denne dagen litt annerledes. Jeg angrer litt på at jeg ikke lot fornuften seire i går kveld og la meg da jeg egentlig hadde tenkt, for jeg er ganske så trøtt akkurat nå. Vekkeklokken ringte litt for tidlig idag, 05.00 Det er jo egentlig natta det... Men jeg er ganske sikker på at denne dagen skal gå bra allikevel.. Det blir en lang dag, men jeg er ganske sikker på at det blir en spennende dag.. Om en times tid skal jeg være på togstasjonen på Hamar for å ta toget til Oslo. Litt nervøs for at jeg ikke skal rekke toget (noe som helt sikkert ikke kommer til å skje da jeg helt sikkert kommer til å stå der i 20 minutter å vente fordi jeg er så tidlig ute), og litt nervøs for at toget skal bli forsinket. Jeg skal nemlig til Oslo på kurs, og det gleder jeg meg veldig til. Spennende å tilegne seg lit ny kunnskap. 


  -Trøtt -    

  Håper virkelig at kurset lever opp til forventningene og at vi sitter igjen med mye god kunnskap etter endt dag.. 

  Ha en fin dag!!! 


 • Publisert i Hverdag
 • Hva jeg liker ved vinteren.
  • 14.03.2017, 20:08

  Nå som vinteren er på hell syntes jeg det var på sin plass å tenke litt tilbake og finne noen ting som jeg liker med vinteren.. Du vet bare sånn for å være klar til nesten vinter.. Greit å ha noe positivt å se frem mot, og ikke bare kulde og dritt.. Hehe!!! Neida, men det finnes jo faktisk noen fine ting ved vinteren også, og jeg har jo selvfølgelig laget meg en liste..

  Here we GO!!!

   

  Den lune følelsen man får da snøen kommer. Det skjer liksom noe da det blir snø, det går fra å være mørkt og kaldt til å bli litt lysere og lunere.. 

  _____________________________________________________

  Renheten.. Igjen så er det jo denne snøen da. Den hvite snøen som er så ren!! Eller den ser hvertfall ren ut på avstand.

  _________________________________________________________

  Barndomsminner. Jeg liker å tenke tilbake på vinteren da vi var unge. Vi lekte ute i snøen i mange timer, laget snøhuler, akte og gikk på miniski. Jeg tenker også på skiturene jeg hadde med mamma, pappa og bestefar. 

  _______________________________________________________

  Det går over... Altså, jeg vet ikke om det er så positivt da, men den går jo over.. Da man er lei av kulde og glatte veier, så er det jo snart vår.. 

  _________________________________________________________

  Sparkturer. Det finnes vel ikke mye som er bedre enn en tur med spark. Det er ikke ofte vi har sparkføre lengre, men da det først er det så blir jeg sååå glad!!!

  _________________________________________________________

      

   

  Hva liker du ved vinteren??

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Fremskynder våren..
  • 12.03.2017, 13:25

  ÅÅ!!! Vet dere hva vi har brukt formiddagen på idag?? Vi tok oss en tur ut i hagen for å rydde litt. Planen var å fremskynde våren litt på verandaen vår. Så vi har rett og slett hakket og måket snøen vekk. Så nå venter jeg egentlig bare på at solen skal komme til bake slik at jeg kan nyte en kopp kaffe ute i solveggen.. Det skjer vel ikke idag, men jeg klarer å vente jeg altså.. Barna har kost seg ute også, det er jo litt vann å finne nå som det er så mildt så de har lekt med kopper og kar og laget de fineste kaker av vann og snø. 

  Jeg hadde til og med glemt å tømme noen av blomsterkassene ute, eller glemt?!? Jeg hadde bare ikke orket å gjøre det i høst.. #Latskap Så det fikk jeg gjort idag.. Litt overrasket over at jeg fikk ut det som var oppi, det var jo bare en stor klump etter en kald vinter. Men nå er hvertfall verandaen fri for snø, og blomsterkassene er klare for å bli fylt på nytt litt utover våren.. 

  Nå sitter jeg kanske henslengt på sofaen og ser på superoppusserne fra torsdag og nyter en kopp kaffe.   Veldig godt å ha en søndag hjemme etter å ha vært borte i hele går. En fin slutt på helgen rett og slett. Og det beste er jo at det enda er igjen mye av dagen.. Og vi skal bare slappe av og lage vafler egentlig.. 

   

  Hadde også satt veldig pris på flere spørsmål til spørsmålsrunden, hadde blitt veldig glad om dere klikket dere inn på det innlegger HER og lagt igjen noen spørsmål til meg... 


   


 • Publisert i Hverdag
 • Vintage details!
  • 11.03.2017, 15:49

  Hei fra veien!!

  Dette med mobilblogg har jeg et elsk-hat forhold til.. Elsker det fordi det er enkelt, hater det fordi det er enkelt.. logisk.. ja egentlig.. Fordi det er enkelt, men med lite funksjoner..

  Men det var jo ikke det jeg skulle fortelle dere om.. Jeg tenkte jeg skulle vise dere et aldri så lite detalj bilde fra idag. Jeg har nemlig tatt i bruk verdens fineste håndveske idag.. Jeg tuller ikke altså.. den er såååå fin! Og enda bedre.. Jeg ga vel rundt 100kr for den på eBay. Helt seriøst!!

  Jeg elsker virkelig denne vesken.. Eneste jeg skulle ønske var at den var litt større, men den rommer det viktigste. Liten lommebok, mobil og leppestift..

  Nå er vi på vei hjem fra Sverige. Har enda en ett par timen foran oss, men takk Gud for iPad. Da har hvertfall barna noe å gjøre så tiden går litt fortere for dem.

  Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg for min del håper at morgendagen har med seg like fint vær som idag. Da skal jeg sitte ute i solen!!


 • Publisert i Hverdag
 • Våryr!
  • 11.03.2017, 09:04

  Heeei og goooood morgen fra solstråla!!! 

  Mer enn klar for å ta fatt på denne dagen her kan du si.. Jeg vet ikke helt hva som går av meg idag jeg, men jeg er i skikkelig godt humør. Mulig det er en sånn liten yrende vårfølelse som driver å blomstrer inni meg, det kribler hvertfall i hele kroppen.. Gud for en god følelse... Det ble ikke akkurat tid til å ligge å dra seg til langt utover morgenkvisten idag, for planen her er å komme oss ut på veien ganske tidlig, eller tidlig.. Hvertfall ikke for seint da... Vi skal en tur til Sverige idag, der er det lenge siden vi har vært, så nå er det på tide å fylle opp skap, kjøleskap og fryser.. Jeg krysser fingrene for strålende sol hele veien. Jeg tror nemlig ikke det finnes noe bedre enn en sol som varmer gjennom vinduet på bilen og snø som smelter.. Det er liksom den ultimate vårfølelsen det... #deilig 


   

  Bare for å understreke denne vårfølelsen og protestere litt mot vinteren så tror jeg faktisk at jeg skal hoppe i de nye joggeskoene mine og krysse fingrene for at jeg ikke sklir på isen før jeg er i bilen.. Jeg er sååå lei store klumpete vintersko nå... 

   

   

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Friyay!!!
  • 10.03.2017, 20:09

  Herregud så trøtt jeg er... Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor jeg skal være så trøtt nå, jeg sto jo egentlig ikke opp så tidlig idag, men allikevel så sitter jeg her og føler meg tygget på og spyttet ut igjen... Skikkelig fresh med andre ord... Huff!! Har du noen gang vært så sliten at du føler at du har et grått lag i hele ansiktet?? Det er litt vanskelig å beskrive, men det kjennes nesten ut som at jeg har et lag med sand i hele ansiktet.. Eller ikke det heller, men jeg føler meg hvertfall grå... 

  Men hvertfall, trøtt ja.. Og nå er det fredag, og jeg har inntatt sofaen akkurat som lovet før idag.. Norske talenter på skjermen, de to minste er i seng, og hu eldste skal straks legge seg hu også.. Her på sofaen tenker jeg at jeg blir hele kvelden.. Ingen klesvask, ingen oppvask, ingenting annet enn å bare sitte her... DIGG!!! 

  Dagen idag har egentlig flydd av sted... Kanskje derfor jeg er så sliten.. Jeg hadde egentlig tenkt å ta meg litt skrivefri i kveld, men så hadde jeg lyst til å stikke innom og si god helg til dere fine. Og så vil jeg bare minne på spørsmålsrunden som jeg kicket i gang før idag.. Hadde satt veldig pris på om det kom inn litt flere spørsmål, og kom gjerne med ønsker til hvordan jeg skal svare... Du finner spørsmålsrunde innlegget mitt HER   

  Sååå ha en fin kveld da dere!!! Kos dere på den beste kvelden i uka... 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Den djevelske klesvasken..
  • 09.03.2017, 06:43

  Den følelsen da du tror du har funnet opp kruttet da det kommer til nytt listeinnlegg. Så begynner du å skrive, og oppdager at der virket veldig kjent.. Så viser det seg altså at det er under en måned siden du skrev samme listen og postet den... Fader altså...

  Jaja, er ikke så greit å huske alt heller... 

  Først vil jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene på innlegget som jeg la ut i går.. Dere kan lese det HER.. Jeg setter så utrolig pris på at dere liker det jeg skriver... Så tusen tusen takk for at dere legger igjen så hyggelige kommentarer.. Tenk at det allerede er torsdag, eller mer mandag egentlig.. Da jeg har fri på onsdag så blir det liksom litt helg midt i uka, og da kjennes det jo ut som mandag på en torsdag.. Du kan tro jeg er happy da jeg tror det er tirsdag, og så er det egentlig fredag!! haha... Jeg er så glad i denne fridagen min, den følelsen av å kunne gjøre akkurat det jeg har lyst til er så god... Og så er det fint å kjenne på at man gleder seg til å komme tilbake på jobb også! Det må vel være et godt tegn. 

  Nå er vi klare for en ny dag her i heimen. Jeg skal veldig snart kjøre de to små i barnehagen før jeg drar på jobb.

  Når vi snakker om dette med liste da, så var det en ting jeg kjenner at jeg trenger å få ut...


  - Når noe er kjedelig.. Gjør det morsomt!!! 

   

  JEG HATER Å VASKE KLÆR!!! og det jeg hater enda litt mer er å henge opp klesvasken... Det har seg nemlig sånn at jeg har alt for mye klesvask som ligger og venter på meg på vaskerommet... Og jeg har egentlig ikke lyst til å begynne på den... Problemet er at dersom jeg venter lengre så blir det enda kjedeligere fordi haugene blir større, og det er dermed mer å henge opp, mer å ta ned, brette sammen og legge i skapene... En ond sirkel dette altså... Æsj, den klesvasken!!!! Noe så hverdagslig og nødvendig, men gud å så kjedelig!!!

  Ha en fin dag da dere... Nå drar jeg fra klesvasken, så krysser jeg fingrene for at den har tatt seg selv da jeg kommer hjem fra jobb!!! 

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • What a start..
  • 08.03.2017, 09:26

  For en start på dagen.. Først en kopp kaffe på senga, så var det rett opp og inn gode varme klær. Jeg hoppet i skoa og tok med meg hunden ut på en liten tur. Vi begynte bortover veien her, men så svingte vi rett ut på jordet og stampet oss rundt i snøen. Neo syntes det var helt topp for han kunne løpe som han ville der, og så fikk vi trent litt lydighet også.. Samtidig fikk jeg opp pulsen litt, utrolig godt å kjenne at kroppen virkelig starter om morgenen. Vi var ute en liten halvtime, men det var ikke mer som skulle til. Da jeg kom inn igjen var det rett i dusjen, fikset meg litt og så spiste jeg frokost. Nå koser jeg meg med en kopp kaffe og Neo ligger rett ut på gulvet her.. 

  Å starte dagen på denne måten her ga meg virkelig en a-ha opplevelse.. Den følelsen jeg har i kroppen nå er sååå god, både fordi jeg har brukt meg litt, men også fordi jeg har god samvittighet ovenfor Neo. Skulle virkelig ønske at jeg hadde denne muligheten hver eneste dag.. Det går nok ikke, men jeg kan helt sikkert prøve å fine en måte å få gjort dette før jobb på av og til hvertfall.   Jeg har fridagen min idag, og på planen idag står det frisørbesøk før jeg skal hente unga litt tidlig i barnehagen. Jeg gleder meg skikkelig til å få frisket opp håret mitt igjen, men jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg vil ha det... Godt jeg har en frisør med mange gode ideer! 

  Ha en fin dag da dere!!!


 • Publisert i Hverdag
 • 3 ting jeg ikke forstår meg på...
  • 05.03.2017, 19:29

  Ok, jeg kan helt fint innrømme det.. Jeg har forelsket meg i slike liste innlegg. Det er jo så morsomt.. Nå har jeg kommet på en ny liten liste som jeg har lyst til å dele med dere. Og det er altså 3 ting jeg absolutt ikke kan forstå meg på.. 3 veldig hverdagslige ting egentlig, men som gir meg helt dilla... 

   

  $  Ketchup på pizza. 

  Hva er greia?? Pizza som er sååå godt, og så skal man ødelegge den med hva da liksom... Ketchup!!!! Nei takk... 

   

  $  Folk som leser de samme bøkene eller ser de samme filmene flere ganger. 

  Det er et fåtall med filmer/serier jeg kan se om igjen. En av de er Nothing Hill. Så er det selvfølgelig 3 nøtter til askepott og reisen til julestjernen. Noe annet enn det ser jeg ikke flere ganger, ikke frivillig hvertfall.. Eller jo... Kanskje en julefilm eller to... Bøker leser jeg ikke flere ganger rett og slett fordi da spenningen er borte så synes jeg det er ganske bortkastet tid... 

   

  Folk som spiser torsk og faktisk liker det.

  Bare tanken på den hvite fisken med skjegg gjør meg uvel. Jeg kan helt fint spise annen fisk, til og med annen hvit fisk. Men bare synet av torsken byr meg i mot. Vet ikke helt hvorfor, men jeg klarer det bare ikke.. 

   

   

  Se torsken, se torsken, se torsken
  En feit og fin og norsk en,
  en norsk en, en norsk en

  Torsken kommer nå
  Uten den kan verden ei bestå
  Det fins ei en eneste fisk
  som er bedre enn torsken faktisk
  det er da sant og visst (Sant og visst)

   

  Flere som har noe de absolutt ikke forstår seg på?? Kanskje det til og med er noen som ikke forstår seg på folk som digger lister... haha!!! 


 • Publisert i Hverdag
 • Kickstart på en søndag!
  • 05.03.2017, 08:46

  Kaffe, mac og treningstøy! Klar for å ta fatt på dagen. I går kveld fikk jeg et treningskick, jeg synes nemlig et var så gøy med styrketreningen min før i uka, så jeg har bestemt meg for å ta meg en tur ned på espern bare de åpner klokken 10.00. For at jeg skal komme meg av gårde da jeg har planer måtte jeg hoppe rett i treningstøyet for plutselig vet du så blir sofaen god, og så forsvinner motivasjonen, men det skjer ikke da man har fått på treningstøyet. 

  Planen er at jeg skal ha trent og dusjet før vi får bursdagsbesøk idag, og det skal jeg nok rekke fint. Jeg pleier egentlig ikke å ha lagt en plan for treningen på forhånd, jeg vet hva jeg synes er morsomt, men jeg liker å kjenne på formen før jeg bestemmer meg. Noen ganger går løpingen som en lek, og da liker jeg å løpe litt lengre, mens andre ganger synes jeg løpingen er kjedelig og da går jeg raskere over på noe annet.. Jeg har egentlig tenkt at jeg burde ha laget meg et styrkeprogram, for akkurat nå så blir det mest til at jeg gjør det jeg har lyst til der og da. Men av og til så synes jeg det er vanskelig å komme på øvelsene, så da hadde det kanskje vært fint å ha bestemt de på forhånd..   Nå burde jeg egentlig fått i meg litt mat slik at den rekker å komme godt ned i magen før jeg skal trene, men problemet er at jeg IKKE er et frokostmenneske... Jeg blir faktisk litt uvel av å tenke på frokost.. Men kaffen holder liksom ikke helt i lengden.. Så jeg må vel se om jeg finner noe å spise.. 

  Håper dere får en fin dag!!!  Føler jeg sier det hele tiden, men jeg håper jo dere får en fin dag! haha

   


 • Publisert i Hverdag
 • En sånn god dag!!
  • 04.03.2017, 19:20

  Ok, er du på utkikk etter tidenes beste kjole?? Da anbefaler jeg denne... Den er kjøpt på Only og er superdigg.. Så myk og god, fin passform, passe lengde og en ekstra liten detalj i halsen som gir den litt ekstra.. Den kanten du ser øverst som er litt mer shiny er perler, men det kom ikke akkurat godt frem på bildet da.. 

  Å ikke være i tvil om hva man skal ha på seg er utrolig fint, så enkelt å bare slenge det på seg og faktisk føle seg fin. Kan ikke være bedre enn det. Jeg synes kjolen sitter fint på meg og jeg kunne fint brukt den både til hverdags og bursdag som idag.  Vi har virkelig kost oss idag, Det var ekstra godt å se mamma og pappa igjen, føles som en liten evighet siden sist, og det er det vel egentlig også. Litt ekstra morsomt var det at mamma hadde funnet noen gamle bilder av meg og dåpstallerkenen min. Gøy å ha det her hjemme! Vi har spist kake, og Nathalie har nok kost seg veldig.. Nå er hun helt utslitt og er straks klar for å legge seg.. 

  Søstern min kom også en tur med familien sin, var veldig fint å se dem igjen også. Skulle egentlig ønske at vi alle bodde litt nærmere hverandre slik at vi kunne møttes mer i hverdagen.. Gleder meg hvertfall skikkelig til ferietur med gjengen i sommer <3   Funfact - Det var først da jeg så dette bildet at jeg innså at kjolen ikke er lik foran og bak
   

  Nå skal vi bruke resten av kvelden på å lade opp til ny bursdag i morgen. Da er det svigerfamilien som kommer  Gleder oss veldig til det også!! Er så godt å kunne ha besøk av begge sider av familien og ha det like avslappet og koselig uansett om det er mine foreldre eller mannen sine. Heldig med familien gitt!! 

   

  Ha en fin kveld da dere fine 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Messy hair, halvt antrekk, forkle og kjøkkenmaskin...
  • 04.03.2017, 10:23

  Akkurat sånn det skal være, akkurat passe stress, akkurat passe kos og akkurat passe tidlig... Nathalie blir 4 år på tirsdag, herregud tenk det!!! Derfor er det duket for litt feiring i helgen. Både dagen idag og dagen i morgen ventes det besøk, veldig koselig å få familie på besøk for å feire den lille store snuppa vår! På kake menyen denne angen står det to kaker, sjokoladekake etter jentas eget ønske, det var vist den ultimate bursdagskaken fikk jeg høre. Så har mammaen bestemt at det blir gulrotkake også. Disse to kakene er det også veldig mulig å servere over to dager, perfekt med andre ord!! 

  I skrivende stund står gulrotkaka i ovnen, og sjokoladekaken skal begynnes på straks, men den er det mannen som står for.. Her i huset er det nemlig sånn at vi deler ganske likt på det meste, men da det kommer til kaker så lager jeg stort sett alt, bortsett fra sjokoladekaken, den setter jeg bort til mannen fordi han er så flink på det.. 

   

   

  Nå er det litt mer som skal gjøres her hjemme. Gulvene er allerede rene, men jeg må nesten hjelpe mannen med å rydde litt ellers her kjenner jeg.. Han løper jo rundt og ordner mens jeg sitter her... 

  Håper dere får en fin dag! Her begynner det å lukte kake!!! 


 • Publisert i Hverdag
 • Gooood Morgen
  • 03.03.2017, 06:21

  Fra trøtt i trynet... Jeg sitter her henslengt i sofaen og øynene er så små at jeg nesten ikke ser hva jeg skriver... Halllllooooo KAFFE!!!!! 

   

  Stølheten etter gårsdagens trening kommer snikende kjenner jeg... Baken er helt mør, og det er egentlig veldig digg. Hadde jeg ikke blitt støl etter trening så hadde det vært skikkelig nedtur... Man må jo bli støl slik at man kjenner man har brukt kroppen!!

  Det er en ting jeg lurer på, som jeg tenkte jeg kunne spørre dere om.. Dere skjønner det at det er noe jeg har fundert litt på en god stund, og det er dette med stølhet.. For det er jo sånn at det finnes forskjellige måter å bli støl på.. Eller hvertfall for meg da... Jeg blir nemlig støl på 3 forskjellige måter.. 

  1. Jeg blir støl samme kvelden som jeg har trent..

  2. Jeg blir støl gradvis utover dagen etter trening..

  3. Jeg våkner dagen etter trening og kjenner ikke noe stølhet over hode... Slik går det gjennom hele dagen, men så på dagen etter det igjen. Alts ådag 2 etter trening.. Da blir jeg plutselig drit støl... 

  Er det noen som vet hvorfor det er sånn??  Hva er det som skjer i musklene som gjør at man blir støl på forskjellig måte liksom?!?  Håper virkelig det er noen som kan svare meg på dette. For selv om det sikkert er litt rart å tenke på, så gjør jeg det jeg altså... 

      

   

  Men altså!!! Nå er det tid for å ta fatt på denne nye dagen.. Det er fredag!! Øynene mine kjennes litt mer åpne enn da jeg begynte på dette innlegget. Kaffekoppen er tom, og jeg må løpe på badet for å pusse tenner før jeg skal dra... 

  God fredag alle sammen!!!! 

  #helg!


 • Publisert i Hverdag
 • Måneden som gikk - Februar.
  • 01.03.2017, 07:01

  Tenk at vi nå har begynt på den 3 måneden i 2017.. Tiden går så vanvittig fort... Det er litt skummelt og veldig godt... Jeg gleder meg så sykt mye til våren nå.. O nå er det vel sånn egentlig vår... Selv om det ikke ser helt sånn ut da... Men ja.. Måneden som gikk.. Hva skjedde??

   

  Månedens høydepunkt

  Det må nok være de to dagene jeg hadde med vinterferie.. Det var så utrolig godt med litt familietid.. Vi storkoste oss ute i det fine været.. PERFEKT!!   

  Månedens nedtur

  Nedturen denne måneden må nok være at jeg har vært veldig sliten.. Jeg føler at jeg har gått rundt med en konstant sky av tretthet over meg, og det tærer veldig på humøret mitt. Jeg føler jeg trenger uendelig mengder med søvn. Jeg kjenner rett og slett at jeg trenger litt sol og varme.. Jeg trenger VÅR!!! 

  Månedens sang

  Sangen fra Fifty Shades Darker.. I don`t wanna live forever - Zayn. Jeg digger den både på trening og her hjemme... Akkurat nå så kjennes det ut som at jeg aldri blir lei.. 

  Månedens innlegg

  Da jeg ser tilbake i arkivet mitt for februar så sitter jeg igjen med en følelse av at dette har vært en god måned for bloggen. Jeg føler at jeg har fått skrevet mange innlegg om ting som er viktige for meg, men samtidig har jeg også mange innlegg som handler mer om hverdag og ting som interesserer meg på et annet og kanskje mer overfladisk plan. Kosthold, klær, trening osv. Det har faktisk vært vanskelig å velge et innlegg som jeg liker aller best, men jeg tror kanskje jeg endte opp med innlegget om det å ta i mot komplimenter, rett og slett fordi det er så viktig at man kan ta i mot komplimenter, men samtidig er det så vanskelig. Jeg har inntrykket av at det er mange som sliter med dette.. Innlegget kan du lese HER 

  Månedens mest besøkte innlegg

  Denne er egentlig ikke så veldig overraskende. Jeg har fått inntrykket av at de som er innom bloggen min er veldig interessert i trening, mat og antrekk.. Og det at innlegget mitt om treningsmotivasjon var det innlegget som ble lest av flest kommer ikke akkurat som noe sjokk. Innlegget kan du lese HER 

   

  Månedens innkjøp

  Månedens innkjøp ja... Det tror jeg må være den nye jeansen min... Jeg rett og slett digger den...   

  Månedens antrekk


   

  Månedens favorittfoto

  Jeg liker stemningen i dette bildet så godt. Blandingen av solen, den blå himmelen, de lette skyene og tåken som ligger så lavt..    

  Månedens serie

  Denne måneden så er det Code Black som er på toppen av listen min, samme nmed Black List tror jeg... Digger de seriene!!! 

   


 • Publisert i Hverdag
 • La oss snakke om været.
  • 28.02.2017, 06:16

  Det å snakke om været er så utrolig Norsk.. Har man ikke noe å snakke om, ja så snakker man om været!! Godt vær, dårlig vær, kjedelig vær.. Det været vi liker best og det været vi liker dårligst.. Vi snakker om været, og det har jeg tenkt til å gjøre nå også..

  Vekkeklokken ringen alt for tidlig kjennes det ut som, jeg er trøtt, men får opp øynene slik at jeg får skrudd den av. I det jeg trykker på telefonen og lyden forsvinner blir jeg oppmerksom på en annen lyd. En lyd som med det samme tar meg med rett til sommerhalvåret. Det sildrer utenfor vinduet.. Jeg kan høre det renner i takrennene, slår på taket og pisker mot vinduet. Jeg hører dråpene. Er de virkelig så store??

  Så kommer jeg på det, det er jo ikke sommer nå.. Det er vinter for F*** Det skal da vel ikke regne nå... Men joda.. Det skal det så absolutt.. Det er virkelig regnet som sildrer ned.. I går levde i i et Winter Wonderland med snø, masse snø.. Idag er det bløtt på vinduene og det er langt i fra nødvendig å måke snø av bilen. Det regner og snøen har allerede blitt mye mindre, og sikkert veldig mye tyngre også. For en nedtur.. Akkurat nå som det hadde blitt så fin vinter, og jeg tenkte at vinter var litt greit.. Så kom altså dette... VÆRET!!! 

  Fader altså!!!


  // Bilde lånt fra google //
   


 • Publisert i Hverdag
 • Winter Wonderland!
  • 22.02.2017, 14:58

  I løpet av natten har det kommet mye snø.. I går var det jo så varmt at mye av snøen smeltet, men i natt fikk vi altså litt påfyll.. Det kom faktisk så mye at bilen akkurat kom seg ut av innkjøringen vår. Selv om jeg kjenner jeg lengter etter våren nå så var det egentlig veldig fint med litt snø. Morgenen idag var rett og slett helt magisk.. Hvitt på bakken, tåka som lå lavt og sola fra nesten blå himmel over.. Rett og slett et tegn på at denne dagen skulle bli helt fantastisk.. 

      

  Vi dro ut ganske tidlig idag. Nathalie har jo gleder seg skikkelig til å grille pølser. Så da tok vi turen opp til en gapahuk. Der laget vi snømann, tente bål og akte litt. Eller jeg akte da, de andre ville heller lage snømann. Så spiste vi pølser, frukt og litt sjokolade. Vi hadde tatt med varm saft som unga fikk, og vi voksne drakk kaffe. 

   

  Sola varmet så godt at jeg fikk skikkelig påskestemning, og nå driver snøen og smelter igjen. Det er 10 grader utenfor husveggen her.. Det er jo nesten litt vår det. 

   

  Vi kom ikke hjem så sent, og det er rett og slett fordi Storm Aleksander begynte å bli trøtt, og da var det like godt å komme seg hjem. Av og til skulle jeg ønske han ikke sov på dagen lengre, mens andre ganger er det utrolig godt at han faktisk sover litt midt på dagen..

  Disse to dagene med fri har vært helt topp. Det er så fint da vi kan ha fri sammen hele gjengen.. Selv om vi har vært hjemme så føler jeg at vi for en gangs skyld har klart å kose oss, og ikke gjort så mye av det man burde gjøre da man har fri. Altså vaske klær, rydde og sånn annet som man egentlig kan gjøre senere.. 

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Sparktur i finværet!
  • 21.02.2017, 17:42

  Allerede før vi sto opp idag var Nathalie klar for en tur på lekeplassen. Lekeplassen er altså barnepassen på treningssenteret.. Planen var egentlig at vi skulle dit i ettermiddag, men ettersom hun var så klar og vi hadde tid så bestemte vi oss for å dra allerede klokken 09.00 idag. Vi leverte begge de to små, og gikk for å spille squash. Vi fikk spilt akkurat i 11 minutter før vi ble hentet av mannen i resepsjonen. Storm Aleksander ville ikke være der lengre, så da ble det som sjefen beordret og vi dro hjem. Vi bestemte oss for å heller ta en tur ut med sparken ettersom været var helt topp. Og vet du hva?? Det ble 10 ganger bedre enn en runde med squash. Vi gikk 5 kilometer, unga storkoste seg og den friske luften gjør underverker for kroppen.. Rett og slett magisk var det ute med en blanding av sol, tåke og snø. Kamera hadde vi ikke med oss, men vi tok noen bilder med telefonen som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.. 

  - lillebror og storesøster på tur -   - Ser etter hunden vår som er ute på jordet - 

  - 3 stykk på en spark. Gikk fort nedover veien - 

  Resten av dagen har gått med til å handle, hatt foreldresamtale i barnehagen og det var egentlig det.. Lørdags-følelse på en tirsdag er aldri feil.. En aldri så liten mini vinterferie på oss om dagen. Jeg har hatt fri idag og skal ha fri i morgen også. Så da håper jeg været blir minst like bra som idag. Planen er nemlig å ta en tur ut og grille pølser!

  Nå holdt jeg på å si ha en fin lørdag, men det blir vel heller tirsdag da.. 

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • Ting jeg hater...
  • 20.02.2017, 18:24

  Altså det er ikke reint lite som jeg irriterer meg over, det kan faktisk til tider være ganske mye.. Mens andre ganger kan det være svært lite.. Det kommer veldig an på humøret rett og slett. Men uansett humor. uansett tid på døgnet og formen ellers så er det noen ting som jeg rett og slett ikke takler. Ting jeg kan si jeg hater.. De tenkte jeg å dele med dere nå, egentlig bare fordi det er litt gøy.. 

      

   

  1. At noen tar på huden da de er bløte på hendene. Jeg får frysninger bare av å tenke på det... Jeg blir faktisk skikkelig sint om noen gjør det, fordi jeg synes det er så ekkelt. 

   

  2. Tanken på mat som er laget i store beholdere.. Eller kanskje ikke tanken, for jeg tenker egentlig ikke så mye på det. Men dersom jeg ser mat som lages i store beholdere, om det er på tv eller restauranten så blir jeg skikkelig dårlig. Det byr meg rett og slett i mot. Det samme med mat som selges i stort kvantum. Det kjøper jeg aldri. Da snakker om jeg f.eks 2 kilo med pomesfrites eller veldig store poser med fryste grønnsaker f.eks. Jeg takler det rett og slett ikke. 

   

  3. Å bli kald på beina. Denne er jeg vel ikke alene om. Men hvertfall.. Det å bli kald på beina er det værste jeg vet.. Om jeg kunne velge skulle jeg heller vært kald på hele kroppen enn å være kald på beina. 

  4. Makrell i tomat. Jeg takler stort sett det meste, men makrell i tomat gjør meg rett og slett dårlig. Det er ikke bare smaken altså, men lukten og alt... Jeg er livredd for at den skal komme borti maten min. Og mannen i huset har lært seg til at han ikke skal spise det da jeg er hjemme.

   

  5. Å gå inn i en skobutikk og skulle prøve sko alene.. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men det gjør jeg faktisk aldri. Enten kjøper jeg sko på nett eller så reiser jeg sammen med noen. Tidligere syntes jeg heller ikke noe om å prøve klær alene, men det har jeg kommet over.. 

   

  6. Mus!!! Edderkopper liker jeg heller ikke, men de kan jeg takle dersom jeg må.. Men mus!!! Der går grensen... En gang hadde vi mus i huset her, den hadde kommet seg inn på badet, og da stengte jeg mannen innpå der og nektet han å komme ut før han hadde fanget den.. haha!!! 

     Er det noe du hater også kanskje?? 

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • make it special!
  • 17.02.2017, 05:59

  Gjør hvert øyeblikk til det beste det kan være!!

  Det er ikke så mye som skal til. La roen senke seg i bare ett par minutter og du skal kjenne at det virkelig har noe for seg. Da vekkeklokken ringer alt for tidlig, kroppen er trøtt, det er kaldt ute, og alt man vil er å krype under dyna igjen, da er det viktig å gjøre det beste ut av minst mulig tid. Det er nettopp det jeg har gjort idag. 

  Jeg begynte dagen min på badet som vanlig. Ordnet meg slik at jeg er klar for dagen. Jeg kikket på klokken da jeg var ferdig. Det var fremdeles ca 20 minutter til jeg burde reise. Det er ganske god tid. Kaffe!!! Det må jeg ha... Jeg pleier alltid å ta med meg kaffekoppen inn i stua, krype oppi sofaen og bare nyte roen ett lite minutt. Idag bestemte jeg meg for å gjøre litt mer. Jeg fant frem noen telys og pledd. Så her sitter jeg altså med lys på bordet, kaffe i koppen og kroppen godt plantet under pleddet. Samtidig som jeg oppdaterer dere.. 

  Det er helt stille rundt meg. Den eneste lyden som er her er lyden av tastene på macen min, og hunden vår som tasser rundt. Akkurat nå la han seg faktisk ned ved siden av meg. Kanskje han syntes det var fint med litt lys også?!?  Ha en fin dag!! DET ER FREDAG!!!

   


 • Publisert i Hverdag
 • Morsdag - Valentinesdag - Hverdag
  • 14.02.2017, 06:41

  I går var det stille fra denne kanten hele dagen, og det er rett og slett fordi jeg ikke hadde noe tid til å sette meg ned å skrive. Jeg dro på jobb 06.30 og var ikke hjemme her igjen før 20.30. Da jeg kom hjem jobbet jeg litt til fra sofaen og etter det så var det egentlig bare å finne senga.. Nå sitter jeg her igjen.. Det er litt tidligere enn hva jeg egentlig skulle likt, jeg er trøtt, men samtidig så er det jo litt godt å få igang dagen også.. Eller hvem er det jeg lurer?!? Jeg gleder meg egentlig bare til å finne senga igjen i kveld.. Tanken som er i hodet mitt nå..

   - I kveld skal jeg legge meg klokken 20.00

   

  Så kommer kvelden vet dere, og hva skjer?? Jeg legger meg hvertfall ikke klokken 20.00, men det er jo tanken som teller er det ikke?? Nå er planen å fikse litt kaffe i koppen min som jeg skal ta med meg i bilen, så er det tid for å dra på jobb igjen..

  _______________________________________________________________________

  Idag er det jo selveste Valentinesday!! Alle hjertersdag!! Noen som har noen romantiske planer i kveld kanskje?? Det har vi ikke her.. Jeg skal slenge meg på sofaen etter at unga er i seng i kveld, og gubben skal trene.. Så sånn er det!! #Hverdag

  Mannen i huset kan leve så lenge på morsdagsgaven jeg fikk å, så han slipper billig unna det neste året, men ikke si det høyt til han da ;) 
   

  Ha en fin dag da dere!

   


 • Publisert i Hverdag
 • Follow me!!
  • 12.02.2017, 19:50

  Jeg har blitt veldig flink til å poste bilder på instagram. Kan man egentlig si at man er flink til det?!? Vet ikke helt, men jeg vil jo påstå det, fordi jeg synes det er utrolig gøy. Jeg har til og med prøvd den my story greia de har også. Det kan jeg nok bli bedre på, men det er jo gøy det også.. 

  Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine siste instagramposter.. En god blanding av bilder vil jeg påstå! 
  - Følg meg gjerne på kajas_photodiary -

   

  Nå er jeg mer enn klar for finalen av Farmen Kjendis.. Jeg er så spent på hvem som kommer til å vinne, jeg har jo faktisk ingen favoritt heller.. Jeg synes de fortjener å vinne alle sammen.. Tenk det, jeg som egentlig ikke skulle se på farmen en gang.. Jeg har blitt helt avhengig av denne versjonen.. Det har seg nemlig sånn at jeg i utgangspunktet hadde blitt skikkelig lei farmen-konseptet. Men nå er jeg bare veldig glad for at jeg ble påvirket av at alle snakket om det og endte opp med å se selv også. hehe!!! 
   


 • Publisert i Hverdag
 • Gårsdagens filmopplevelse!
  • 11.02.2017, 12:33

  Hei på dere og god lørdag!!!! 

  Filmen i går var sååå utrolig bra, og alt rundt var også veldig bra og morsomt.. Det var jo premieren, så det var ett par lokale butikker som hadde valgt ut noen plasser i salen som fikk en liten premie. Så litt ekstra stas denne dagen altså.. Filmen i seg selv likte jeg også veldig godt, etter min mening er bok nr 2 den kjedeligste, altså jeg likte den ikke spesielt godt fordi jeg følte den manglet litt spenning. Allikevel så likte jeg filmen veldig godt. For de som har lest bøkene så kan man kanskje kjenne igjen at det er gode beskrivelser, og da mener jeg på omgivelser, personer osv. Dette gjør at det er lett å skape seg bilder av handlingen. Da man ser en film om boken etterpå da, så kan man enten bli veldig skuffet, eller veldig fornøyd. Rett og slett fordi filmen enten kan stemme over ens med bildene du har laget selv, eller så gjør den ikke det. Jeg synes at de som laget denne filmen virkelig tok utgangspunkt i beskrivelsene i boken. Mange av bildene jeg hadde laget i mitt eget hode gjenspeilet seg i filmen. Den følelsen hadde jeg også etter den første filmen. 

  Nå gleder jeg meg/håper på at film nr 3 er like rundt hjørnet, for den tredje boken er nok den boken jeg likte aller best!!! Så gleder meg til å se den på film... 
   

  Denne morgenen har vært veldig rolig, jeg startet dagen med kaffe på sengen.. Herregud som jeg elsker den mannen jeg har som alltid er så snill og god mot meg  <3 Jeg er bortskjemt og jeg liker det... hehe!!! Det har også vært en tårevåt morgen, vi har nemlig sett på opptaket av norske talenter, og herregud så rørt jeg blir, og så utrolig mange flinke mennesker som viser at de gjør det de virkelig elsker!!! 

  Nå skal vi veldig snart ut og handle, vi må bare vente på at Storm Aleksander er ferdig med å sove.. Så får vi se hva resten av dagen bringer.. 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Fruitylicious
  • 08.02.2017, 10:33

  Onsdag og halvveis i uken.. Jeg har fridagen min idag og har en sånn morgen som jeg har nevnt 100 ganger at jeg elsker.. Jeg har tatt det helt med ro. Drukket to kopper kaffe og kost meg med oppdelt frukt.. Emmeli (bonusdattern min) ble syk i går, så hun er hjemme sammen med meg idag og holder sofaen. Så vi har faktisk kost oss med frukt sammen idag da.. Hun trenger å fylle opp lagrene sine igjen etter en gårsdag hvor hun ikke holdt noe mat eller drikke nede stakkars.. Så da er det litt ekstra hyggelig og ikke minst viktig å ordne i stand litt ekstra. 


  -Fruitylicious-

   

  Planen idag er egentlig bare å ta det helt med ro, og kanskje få ryddet litt her hjemme.. Og i ettermiddag/kveld så tenkte jeg å kanskje ta en tur på trening. Er så støl i kroppen etter treningen på lørdag og søndag at jeg kjenner jeg trenger å få brukt kroppen litt igjen. haha!!!! 


   


 • Publisert i Hverdag
 • Coffee-rush!!!
  • 03.02.2017, 08:58

  Hei og god morgen!!


   

  Her har vi en litt rolig morgen, og så på en helt vanlig fredag da!!! Jeg skal senere på jobb idag, og det å kunne sitte noen minutter med kaffekoppen (herregud jeg elsker kaffe) om morgenen er så utrolig godt!!! Selv om man med små barn ikke kan sove så veldig mye lengre om morgenen så kan man allikevel ta det med ro, og det liker jeg utrolig godt. Jeg har jo sagt det før, det værste jeg vet er å måtte stresse om morgenen, men samtidig så liker jeg jo å sove lenge. Det betyr at jeg kanskje litt for ofte ender opp med å stresse om morgenen. Men ikke idag altså!!! Idag har jeg gooood tid!!! 


   

  Håper dere alle sammen får en fin dag og nyter den siste hverdagen før det er helg!!! (for mange, men ikke alle).

   


 • Publisert i Hverdag
 • Guilty pleasure!!!
  • 01.02.2017, 19:33

  Er det en ting jeg er svak for så er det gjærbakst... Nybakte kanelboller er kanskje noe av det beste jeg får. På mandag var jeg så lei av alt som heter sykdom at jeg rett og slett slang sammen en deig bare for å ha noe positivt og kos. Jeg kan ikke bake det så ofte, for jeg spiser jo til det er tomt.. Nettopp fordi jeg ikke lager det så ofte så bryr jeg meg ikke noe om at jeg spiser mye av det heller. For gud så godt det er... 

  Alle har vel sine guilty pleasures, om det er noe spiselig eller noe de må gjøre er jo egentlig det samme. Poenget er jo at det er noe vi måååå ha... Eller noe vi mååå gjøre, og som gjør at vi føler oss bitte litt bedre akkurat der og da... 

  Flere som har noen guilty pleasures kanskje?? 

  Bare ved å se på bildet her så får jeg lyst på kanelboller.. Herregud!!! Tenk at det går an å lage et helt innlegg om kanelboller, hahahaha!!! 

   

  Dagen idag har egentlig gått i ett. Det har skjedd noe hele tiden.. Først jobb selvfølgelig, og så kom jeg hjem så seint at det bare var å spise middag, spise en kanelbolle, dusje Nathalie, pusse tenner og følge de små i seng. Ikke veldig mye kvalitetstid idag altså, men jeg skal være helt ærlig å si at akkurat idag så var det litt greit.. Jeg er skikkelig sliten idag. Sånn sliten at jeg har lyst til å grine litt. Kroppen har liksom bare pustet ut og så har den ikke trukket lufta inn igjen på en måte.. Vanskelig å forklare... 

  Jeg tror egentlig det er sånn fordi jeg ikke har kommet ordentlig i gang med treningen igjen på nyåret.. Det er utrolig dumt, for jeg vet jo egentlig at det hjelper å bare komme i gang. Og da jeg står opp om morgenen så har jeg faktisk lyst til å trene, men da jeg kommer hjem fra jobb så orker jeg bare ikke.. Jeg må nok komme på noe smart på den fronten altså.. 

  Noen tips?? 


 • Publisert i Hverdag
 • Måneden som gikk - Januar 2017
  • 01.02.2017, 10:00

  Så var altså den første måneden i 2017 forbi, og hva har egentlig skjedd denne måneden? Jeg vet faktisk ikke helt om jeg vil se tilbake på det, for la oss si det sånn; dette året har IKKE startet helt som jeg hadde tenkt.. 

  Men la gå.. Her kommer et lite tilbakeblikk på Januar.

   

   

  Månedens høydepunkt

  Høydepunktet denne måneden, det må ha vært barnedåpen til tantungen min. Og det at vi har bestilt oss sommerferie.. Ikke bare en, men to turer faktisk. En familietur og en kjærestetur.. HURRA!!!!

   

  Månedens nedtur

  Det må være det som har preget denne måneden mest, og det er sykdommen. Vi har hatt så mye sykdom denne måneden, har det ikke vært barna som har vært syke så er det en av oss voksne.. Virkelig ikke den starten jeg ønsket på dette året. Og sånn det er nå ser det jo ut som at februar fortsetter i samme sporet..    

  Månedens sang

  Min absolutt favorittsang denne måneden er One Call Away - Charlie Puth. Nine Track Mind. 

   

  Månedens innlegg

  Det innlegget jeg selv likte best å skrive denne måneden var Kjære deg. Dette innlegget kan du lese HER

   

  Månedens mest besøkte blogginnlegg

  Det innlegget som har blitt mest lest denne måneden er innlegget om den skremmende hendelsen med Nathalie og kommoden som veltet over henne. Det kan du lese HER 

   

  Månedens innkjøp

  Mitt absolutt favoritt innkjøp denne måneden er den nye buksen min... Jeg rett og slett elsker den!!!! 

   

  Månedens antrekk

  Her sto det mellom to antrekk, men jeg tror favoritten må være det som består av nettopp favoritt innkjøpet mitt og en skjorte. Litt annerledes enn hva jeg pleier å bruke, men jeg liker det..   

  Månedens favorittfoto   


 • Publisert i Hverdag
 • Stairs
  • 28.01.2017, 15:54

  Jeg har blitt så glad i denne tunika/kjolen min. Den har en farge og et mønster som jeg digger og som jeg synes jeg kler ganske godt om det går an å si.. Jeg liker også at den er fin, men ikke for fin til hverdags om du skjønner. Den er også skikkelig behagelig, og med belte i midjen så får den en flatterende form også.    

  Idag har jeg kost meg skikkelig med ett par jenter på Hamar. Ei venninne skal gifte seg så vi har vært å sett på brudekjoler og så spiste vi lunsj etterpå.. Skikkelig godt å komme seg litt ut av huset og bare være meg.. Da man er flere samlet som er på mer eller mindre samme sted i livet med, mann og barn og den pakka så er det litt godt å bare kunne snakke om alt fra bryllup til barn og nattesøvn. Og alt dette snakket om bryllup og kjoler og hele pakka gjør jo at jeg får lyst til å gifte meg en gang til.. Men det er kanskje greit å vente mer enn 3 år før man fornyer bryllupsløftene!?! hehe... 


   

  Nå er det taco og kos med familien resten av kvelden.. Det er obligatorisk med "hver gang vi møtes" på lørdagskvelden, og jammen så hadde gubben kjøpt godteri til oss også... Perfekt!!! 


   

  Ha en fin ettermiddag og kveld!!


 • Publisert i Hverdag
 • When I can wear my boyfriend's t-shirt all day.
  • 27.01.2017, 18:50

  Hei og god kveld!!!

  Idag har vi kost oss her hjemme, vi har faktisk ikke vært utenfor husets fire vegger i det hele tatt.. Eller jo jeg gikk med søpla før idag da.. men that`s it.. Egentlig veldig godt av og til ungene har lekt så fint sammen. Jeg har fått testet energinivået litt, og har faktisk fått vasket og ordnet litt her hjemme.. Litt pauser innimellom, men jeg kom i mål.. Og nå har jeg lyst på ny baderomsinnredning.. Jupp... Sånn kan det tydeligvis gå da man vasker.. haha!!! Jeg vasket kjøkkenet også.. Og da fikk jeg enda litt mer lyst på nytt kjøkken også.. Det har seg nemlig sånn at da jeg vasker så ser jeg jo naturligvis litt nærmere på alt sammen, og da ser man alle de små skjønnhetsfeilene som irriterer meg grønn.. 

  Jaja....

  Nå venter en kveld med norske talenter, og kanskje en film etterpå.. Norske talenter begynner jo så tidlig idag, pga håndballen, så da orker vi kanskje å se en film også.. Jeg gidder nemlig ikke se på handball.. Eller noe annen sport egentlig... 

   

  Jeg har brukt hele dagen i t-skjorta til mannen, og det er skikkelig digg. Akkurat litt for stor, myk og god.. Så er den egentlig litt kul også... 

  Ha en fin kveld!!! 


 • Publisert i Hverdag
 • GAME OVER...
  • 26.01.2017, 10:54

   

  Today my forest is dark.

  The trees are sad and

  alle the butterflies have broken wings.
   

  Kort fortalt en ikke så god dag!! Prøvde å stå opp, ga opp, prøvde å dusje, brukte all energien min... Nå ligger jeg på sofaen... Feber i kroppen og svimmel!!! 

  GAME OVER!!! 


 • Publisert i Hverdag
 • This is me...
  • 25.01.2017, 07:03

  Jeg liker sånne bli kjent innlegg ekstremt godt, fordi jeg selv synes det er morsomt å lese om andre, men også fordi jeg synes det er litt morsomt å skrive.. Jeg føler på en måte at jeg blir litt bedre kjent med meg selv også, fordi det tvinger meg til å sette ord på de tankene jeg har, og det er noe som jeg egentlig ikke er så veldig god på. Du vet da blir det litt sånn; "Jeg er bare sånn jeg..." Men hva er egentlig sånn da, og hvorfor er jeg sånn liksom?? Ja, men uansett.. Jeg kom over et veldig morsomt innlegg på bloggen til  Janne(xplor)  Det handler om hvem J E G er i ulike settinger. Dersom du skulle ønske å svare på de samme spørsmålene må du selvfølgelig gjøre det, og så må du gjerne legge igjen ett lite hint om at du har svart på de selv slik at jeg kan lese dine svar.    

  Here we go!!!!  

  Hvem er jeg....

   

  Hjemme hos andre: Jeg er hun som ofte kan føle meg litt ukomfortabel til å begynne med. Jeg er ikke god på å føle meg som hjemme som man alltid får beskjed om. Jeg kan kanskje oppfattes som veldig innesluttet fordi jeg kanskje ikke er den som sier mest. Men samtidig kan jeg også være hun som trekker beina opp i sofaen, skravler om alt og ingenting og ler så jeg gråter.. Det kommer liksom litt an på hvem jeg er sammen med, og hvordan dag jeg har. 

   

  Ved matbordet: Jeg er hun som spiser alt for fort, og forsyner meg gjerne to og tre ganger. Jeg liker best å spise hjemme, men setter også pris på å få servert mat av andre, men da spiser jeg nok ikke like mye fordi jeg er redd for å bli fort mett slik at jeg ikke klarer å spise opp. Det skjer faktisk ganske ofte, kanskje fordi jeg spiser så fort?!? Jeg er også hun som kan spise grønnsaker rett fra kjelen etter at andre er ferdige, og jeg kan spise saus med skje.. Hjemme vel og merke!!! Eller hos mamma og pappa.. Jeg spiser stort sett det meste, men er skikkelig dårlig på å spise det jeg ikke liker.. Jeg er livredd for sushi, rått kjøtt og så er jeg litt redd for torsk, haha!!! 

   

  På nattklubben: Jeg er egentlig ganske sjeldent ute på byen.. Jeg foretrekker egentlig hjemmefester.. Men de gangene jeg har vært ute på byen har jeg vært hun som danser seg svett selv om jeg egentlig ikke kan danse. Jeg er hun som kan le så jeg griner, og jeg kan være hun som blir veldig stille i perioder..Tidligere var jeg også hun med høye heler midt på vinteren.. Men jeg tror ikke jeg er helt der lengre... Ja takk sneakers :P 

   

  På stranden: Er jeg hun som ligger i solen, kan lese en stund, men hater å ligge på magen, og jeg klarer ikke holde boken over hodet så lenge, så det blir veldig av og på med lesing.. Jeg liker å bade, men bader bare dersom det er veldig varmt.. Litt fordi jeg lett blir kald, og det hater jeg, men også litt fordi jeg hater å smøre meg med solkrem hele tiden... Uheldigvis er jeg også hun der som blir solbrent av å se ut av vinduet.. haha!! 

   

  I klesbutikken: Er jeg hun som er ganske effektiv, og alltid finner noe da jeg ikke skal ha noe, men aldri finner noe da jeg skal ha noe. Jeg går ut av butikken dersom de ansatte der maser på om jeg skal ha hjelp.. Jeg liker nemlig å se på klærne selv, og spør heller om jeg trenger hjelp. Jeg blir veldig lett presset til å kjøpe klærne dersom jeg får for mye hjelp, fordi jeg ikke klarer å si nei, og ender derfor opp med bomkjøp. Altså er kanskje nettshopping mer for meg?!? 

   

  På flyplassen: Er jeg hun som på forhånd tenker at jeg skal bruke sååå lang tid gjennom taxfree`n, men alltid ender opp med å løpe gjennom.. Jeg tenker også alltid at jeg skal prøve ut spisestedene der, men ender alltid opp med å kjøpe noe på narvesen fordi jeg er redd for å bli dårlig.. Jeg er alltid tidlig ute, og ender opp med å sitte leeenge på gaten før det er lov å gå på flyet... 

   

  Hjemme på en chill dag: Kosedress, tv`n på, dataen på fanget og kaffe i koppen. Jeg har stort sett aldri lyst på mat, jeg er ikke så glad i brød. Men jeg har derimot alltid lyst på noe godt.. typ, kjeks liksom!!! 

   

  Om morgenen: Det kommer an på om det er hverdag eller helg. I hverdagen er det rett på badet, ordne seg og kanskje sitte litt med dataen etterpå dersom jeg har tid. Jeg spiser sjeldent frokost og har ofte med meg kaffe i bilen på vei til jobb. I helgene derimot er jeg hun som gjerne kan ligge i senga etter at de andre har stått opp, ikke alltid for å sove mer, men for å trykke på telefonen og våkne sakte.. Jeg står opp, og setter meg i sofaen med en kopp kaffe, kanskje ordner jeg meg litt etterhvert, det kommer an på planene for dagen. Så spiser jeg litt frokost etter en god stund. Ja, jeg tar det rett og slett veldig med ro, og det er disse morgenene jeg liker best... Jeg hater å stresse om morgenen.. Kan jeg ha ro rundt meg foretrekker jeg også dette. Det er kanskje den ene fordelen med hverdag, spesielt de hvor jeg starter grytidlig på jobb.. Da er jeg oppe før alle andre, er rask på badet og har tid til å sitte helt for meg selv før jeg skal dra.. 

   

  I et forhold: Er jeg hun som alltid vil bli kost på håret.. Jeg elsker å sitte godt inntil, og bare kose. Jeg er hun som kan være litt kverulant, men med den gode mannen som jeg har så er ikke det noe stress.. Jeg er også hun som setter pris på en kveld alene av og til, men som alltid gleder seg til mannen kommer hjem. Jeg setter pris på den tiden vi har som kjærester etter at barn er i seng, og gjør derfor ikke stort annet enn å kose på kveldene. Jeg er veldig glad i å kunne gå tur sammen, og jeg føler kanskje at det er de stundene hvor man får pratet aller best sammen.. Klissete type som sier jeg elsker deg sikkert 1000 ganger i løpet av en dag... 

   

  Så det var altså meg... Hun der litt rare, stille jenta, som bruker litt tid på å bli komfortabel, men som egentlig er ganske morsom bare jeg føler meg trygg!!    


 • Publisert i Hverdag
 • When this is what you see....
  • 24.01.2017, 20:11

  Da jeg kom hjem fra jobb idag og synet som møtte meg i det jeg kjørte inn på parkeringen var som på bildet under her....

  Ja da kunne jeg ikke annet enn å løpe inn for å hente kamera.. Fy søren for en flott farge det var på himmelen.. Og det som er litt dumt er at det solen som man kunne skimte bak skyene og tåken ikke kom frem på bildet.. Det var rett og slett helt magisk.. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen... Jeg elsker utsikten her vi bor.. De jordene på alle kanter, og nå da trærne er hvite pga frosten.. Det er så utrolig vakkert.  Det er da man nesten tror man liker vinter vet du...    

  Her sitter jeg nå og ser ut på mørket, den flotte himmelen er for lengst borte, og det eneste jeg ser ut av vinduet er refleksjonen fra vår egen stue og vårt eget rot.. Jeg skulle ha gjort så mye, men jeg orker rett og slett ikke. Formen er helt på bånn akkurat nå. Jeg er så tett, og hodet er vondt. Fryser gjør jeg, men er varm allikevel... Flotters!!! Og det er altså hvorfor jeg IKKE liker vinteren og kulda... Den utrolig teite forkjølelsen... BLÆ!!! Satser på en tidlig kveld idag, og stigende form i morgen altså... 


 • Publisert i Hverdag
 • On the road again...
  • 22.01.2017, 09:01

  I skrivende stund sitter vi i bilen, jeg har allerede vært våken i 3 timer. Bunaden er på og vi er klare for barnedåp.

  For en gangs skyld er vi ute i god tid, og det kjenner jeg er veldig godt. Det er et stykke å kjøre, så vi har faktisk sitti i bilen i en time allerede, og er vel fremme om en times tid.

  Håper dere får en flott søndag <3 Kos dere og lad opp til en ny uke!!


 • Publisert i Hverdag
 • Nothing and everything!!
  • 21.01.2017, 18:15

  Hei og hopp denne lørdagskvelden!! 

  Nå ligger jeg rett ut på sofaen etter en herlig tacomiddag.. Kommer jeg noen gang til å bli lei?? Tviler!!! Storm Aleksander sitter fremdeles og spiser mais (han er helt vill etter mais) og Nathalie har fått på penskoa og bygger lego! Pensko er nemlig helt nødvendig da man skal bygge lego, skikkelig jente jente jeg har gitt. Dagen idag har vi for det meste brukt her hjemme, vi har fått ryddet litt, og så har vi hatt kaffebesøk av svigers. Vi har til og med fått handlet inn til uka som kommer. Digger de gangene vi får gjort det på lørdag, alt for ofte ender vi dessverre opp med å ukeshandle på mandag, og det finnes jo ikke noe som er mer kjedelig enn det.. Handling etter jobb med trøtte barn... Ja dere skjønner vel greia!!! 


  My favorite place in this house!!
   

  Veldig snart skal jeg finne frem penklærne til i morgen.. Dere skjønner der at her hjemme pynter vi oss hver eneste søndag... Eller ikke!!! haha.. Vi skal faktisk i barnedåp til tantungen min i morgen, og jeg gleder meg skikkelig.. Og nå kom jeg akkurat på at jeg må lage en kake som vi skal ha med også!! Jaja, vi rekker mye før det er natta.. Eller før "hver gang vi møtes" begynner hvertfall.. Det må jeg nemlig få med meg! 

  Vet dere hva jeg har dagdrømt om idag eller? Oppussing, jeg har sååå lyst på nytt gulv, det vi har begynner å bli så stygt pga merker, og jeg har egentlig aldri likt det.. Men da vi skal bytte det så har jeg også lyst til å bytte kjøkkeninnredning, jeg ønsker meg mer benkeplass, og kjøkkenøy!! Og så ønsker jeg meg nytt bad... Og egentlig så vil vi bare bygge en del til på huset slik at vi får mer plass. Det er nemlig sånn nå at jentene våre deler soverom fordi vi ikke har nok soverom til alle, og det synes jeg er skikkelig kjipt.. Og så vil jeg ha større stue, og eget kontor.. Sååå dere skjønner kanskje greia?!? Jeg må bli millionær først.. Og for at jeg skal bli det må jeg vinne i lotto!! Så sjansen er ganske liten med andre ord.. Eller det vil si, vi skal nok få gjort det vi vil, men vi må bare ta tiden til hjelp, og det er jeg egentlig ikke så veldig god på.. Hehe!!! 


  I love fresh flowers!!

   

  Herregud, dette ble litt av alt!!!

  Men dere... Ha en fin kveld da!!!

   

   


 • Publisert i Hverdag
 • 10 ting du ikke viste om meg..
  • 20.01.2017, 23:13

  På tide å bli enda litt bedre kjent synes jeg!!! Her kommer det 10 ting du (kanskje) ikke viste om meg.. 

   

  1. Mer eller mindre alle tankespinninnleggene jeg legger ut på bloggen min skriver jeg på senga før jeg legger meg om kvelden.. Jeg får alltid skrivekick da jeg ligger i mørket og kan ta tankene flyte uten forstyrrelser. 

  2. Jeg har hukommelse som en gullfisk (eller hvertfall som noe som glemmer fort). Jeg kan reise meg opp for å gjøre noe, og innen jeg har kommet meg opp så kan jeg ha glemt det jeg skal. Eller om jeg får en god ide til noe jeg kan skrive om så må jeg skrive det ned med en gang, eller så er det glemt. 

  3. Jeg har veldig lyst til å finne meg en hobby, strikking, brodering eller noe annet håndarbeid. Og jeg har begynt på mye forskjellig, men jeg eier ikke evnen til å fullføre noe som helst av det.. 

  4. Jeg skulle ønske jeg var skikkelig god til å synge, danse eller noe annet. Det har seg nemlig sånn at dersom noen spør meg hva jeg er god på, så har jeg ikke noe svar.. 

  5. Jeg blir ekstremt lett påvirket av det jeg ser på bilder osv. Enten om det er et vakkert utseende, klær eller fin sminke. Det betyr at jeg aldri blir fornøyd med meg selv fordi jeg sammenligner meg med alle andre. 

  6. Jeg er ekstremt redd for å ringe eller ta telefonen dersom jeg ikke vet hvem det er.. Derfor er det alltid mannen min som må ringe dersom vi f.eks skal bestille time hos veterinæren til hunden vår. Dersom jeg en gang skal ringe så må jeg planlegge hvordan jeg skal begynne samtalen før jeg ringer. 

  7. Jeg var ekstremt bekymret da jeg var gravid, spesielt første gangen. Jeg var så redd for at det skulle gå galt, og det var jeg fremdeles etter at babyen ble født.. 

  8. Jeg hater at andre skal ta bilder av meg, men jeg elsker å ta bildene selv. Må ha kontroll!!

  9. Jeg har alltid lyst på noe nytt, og kunne helt sikkert fint å utviklet store økonomiske problemer dersom jeg ikke hadde evnen til å tenke litt lengre enn nesetippen. (Heldigvis har jeg altså den evnen.) 

  10. Jeg blir ekstremt fort rørt. Det kan være en film jeg ser, en reklame på tv eller en bok eller blogg jeg leser. Så lenge jeg ser/hører at noen blir emosjonell så blir jeg det også.. 

   

  Nå skal jeg innrømme at jeg lurer litt på hvem du er!! • Publisert i Hverdag
 • Tidlig oppe!!
  • 20.01.2017, 06:57

  Goooood morgen!!!

  Da var vi klare for nok en dag her hjemme.. I går kveld ble jeg sittende å se på live streamen fra Vixen blog awards og idag mente Storm Aleksander at det var morgen klokken 04.00, og etter det har vi egentlig ikke sovet noen ting.. Allikevel har vi akkurat kommet oss opp fra senga og nå sitter jeg og koser meg med en kopp kaffe. Det er ikke så veldig lenge til jeg skal dra på jobb, jeg må bare vente til bilen blir litt varm før jeg drar. Jeg hater å sette meg inn i kald bil, da blir jeg alltid helt gjennomfrossen. 

  Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til helg nå, jeg elsker fredagskveldene med norske talenter, og så har jeg skikkelig lyst på noe godt.. 

  Men uansett.. Nå er jeg klar for en ny dag, og jeg håper du er det samme!!

  Ha en flott dag dere fine <3
 • Publisert i Hverdag
 • When your heart stops for one second!!
  • 19.01.2017, 11:07

  Av og til kan jeg sitte i sofaen hjemme, kanskje ser jeg litt på tv, eller tar en kopp kaffe. Og så flytter jeg fokuset fra det jeg holder på med, og ut gjennom verandadøren. Og så kjenner man det.. Pusten som stopper litt opp, øynene som blir mer fokusert og til slutt et friskt pust gjennom hele kroppen. Den følelsen da man ser ut og det er så vakkert at man nesten har lyst til å gråte litt. Den følelsen gjør at jeg blir enda litt mer glad i plassen vi bor. Jeg kan tenkte at jeg skulle ønske jeg bodde i byen, at jeg kunne sitte i vinduet og se på livet, men så får jeg disse øyeblikkene og så tenker jeg bare N E I ! ! ! Det er her vi skal bo.. Den roen som er her er bare magisk. De fantastisk fine soloppgangene og solnedgangen som skjer rett utenfor stuevinduet hver eneste kveld!! Og som gir meg like hjertebank hver eneste gang!! 

  Det er så fantastisk flott, og jeg elsker den blå tonen som blir på landskapet nå om vinteren. Jeg får lyst til å gå en lang tur, ta med kamera og knipe bilder i det uendelige!! 

  Egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne leve av å ta bilder, ha ordentlig utstyr og reise rundt i landet og ta bilder av naturen.. Det hadde vært perfekt!! 


   

  Jeg er allerede på min 3 kopp kaffe idag, vi har tatt det helt med ro, Storm Aleksander er fremdeles ikke helt bra, men mye bedre enn i går, så i morgen er det barnehage og jobb igjen!!

  Nå skal jeg finne meg en ny kopp kaffe og så skal jeg jammen kose meg med kjeksen som jeg laget i går kveld.. Kjeks uten sukker, mel eller melk!! Godt med god samvittighet!! 

  Ha en fin dag dere fine mennesker der ute!!

  #foto #hverdag #natur #vakkert 


 • Publisert i Hverdag
 • En god ettermiddag!
  • 17.01.2017, 17:27

  Hei på dere!!

  Her er det en veldig rolig ettermiddag, og det kjenner jeg er helt greit!! Det at både store og små kan få ta det helt med ro etter en dag på jobb og i barnehagen tror jeg alle har godt av. Det å ikke ha noe man må gjøre, null stress.. Det skaper en mye bedre stemning her hjemme, ikke noe mas om tiden, ikke noe mas om noe som helst egentlig. Barna er trøtte etter en lang dag i barnehagen, og jeg er trøtt og da er det godt å faktisk kunne ta seg en kopp kaffe i sofaen. Nathalie satte seg rett ved bordet da vi kom hjem. Hun ville perle. Storm Aleksander fant småbilene sine og kjørte de rundt, han elsker småbiler.. Det har ikke vært noen sure miner, krangling eller barn som protesterer. Vi har til og med hoppet glatt over middagen idag, det er det ikke ofte vi gjør, men idag var en sånn dag. Nystekte rundtstykker med smør og ost holdt lenge idag, barna er fornøyde og mette, og det er jeg også.. 

  Nå er planen å ta det med ro en liten stund til, så tenkte jeg å lage proteinbrød, gleder meg til å teste ut det.. Kanskje jeg til og med klarer å få til litt hjemmetrening etter at barna er i seng i kveld.. Det hadde vært godt!!    

  Håper dere alle har hatt en flott dag!!!


 • Publisert i Hverdag
 • Photos of the day!!
  • 15.01.2017, 16:26

  Det ble en tur ut idag, og det var skikkelig godt med litt frisk luft. Storm Aleksander var nok ikke helt enig, for han var sur fra vi kom frem til vi var hjemme igjen..  S M Å B A R N I D Y L L ! ! 

  Men vi fikk allikevel brukt litt tid ute, og litt bilder ble det, og det var jo det jeg ville idag.. Tanken var å dele ett par med dere, men så klarte jeg ikke å velge ut ett par, så da ble det en hel haug istedenfor.. Nathalie ville ikke bli tatt så mye bilder av, og det er selvfølgelig helt greit, derfor ble det mest på avstand bilder av henne.. 


   

  Hamar er sååå fint!! Jeg er egentlig mest glad i byen om våren og sommeren, men jammen er det litt fint på vinteren også!! Ikke så mye snø, men det er helt greit.. 

  Ha en fin kveld dere fine!!


 • Publisert i Hverdag
 • Easy like sunday morning!!
  • 15.01.2017, 10:25

  Goood morgen dere fine!!

  For en utrolig flott dag det er idag... Det er klar blå himmel, solen kikker allerede frem og jeg kjenner at humøret er på topp.. Jeg startet dagen med en kopp kaffe i senga, og for meg er det den beste måten å starte dagen på. Jeg elsker å kunne ta det litt rolig om morgenen, la kroppen komme litt i gang før jeg hiver meg opp..    

  Egentlig har vi ingen planer idag, men jeg har skikkelig lyst til å ta med meg kamera inn til Hamar for å knipse litt bilder, så jeg håper å få med mann og barn inn dit. Men før den tid trenger veslegutt å sove litt først, så jeg er egentlig klar for at han skal sove nå jeg slik at vi kan komme i gang med dagen, hehe..


   

  Håper alle dere andre har en like flott morgen som meg!!!
 • Publisert i Hverdag
 • Blond and lillac!!
  • 14.01.2017, 17:44

  Hei på dere!!

  Håper dere har hatt en flott dag så langt.. Her har det egentlig gått i ett siden vi sto opp... Jeg hadde frisørtime klokken 10.30 og det tok jo sin tid, men gud så deilig det er.. Jeg elsker å ha den tiden for meg selv, bli skjemt bort litt og ikke minst å føle meg fresh etterpå.. Jeg er så glad i den følelsen av 100% rent hår, og jeg føler meg aldri så fin på håret som etter et besøk hos frisøren. 

  Denne gangen ante jeg virkelig ikke hvordan jeg ville ha håret mitt, det eneste jeg viste var at jeg ville holde det lyst. Og lyst ble det, men for å gjøre det litt mer spennende ble det noen lilla striper.. Jeg synes det er så fint med litt farge i håret!!! Kan ikke skjønne at jeg synes det var så skummelt da jeg skulle gjøre det første gangen.. 

   

  Etter frisørbesøket ble det en liten handlerunde for å kjøpe inn litt middag og annet småplukk. 

  Nå kjenner jeg at jeg er skikkelig sliten.. Jeg kan ikke skjønne at kroppen min skal bruke så lang tid på å komme seg ordentlig etter omgangssyken.. Jeg blir kvalm da jeg spiser, og kvalm om jeg ikke spiser.. Skikkelig underskudd på næring med andre ord.. 

  Nå er det avslapping resten av kvelden, gleder meg til "Hver gang vi møtes" på tv 2 i kveld, det programmet tror jeg aldri at jeg blir lei, uansett hvor mange sesonger det er.. 

   


 • Publisert i Hverdag
 • Netflix, ritz, eplejuice...
  • 11.01.2017, 12:37

  doven cola og bøtta ved siden av senga... 

  Der har dere meg.. I går kveld ble jeg plutselig så utrolig uvell, kvalm, men ikke bare kvalm liksom, urolig i kroppen, sliten og jeg ville bare legge meg.. Håpe på at det ble borte.. Jeg la meg.. Så sto jeg opp igjen, og der ble jeg... Omgangssyken herjer jo om dagen, og nå var det altså min tur.. Det værste av det værste.. Jeg vil heller ha influensa egentlig enn denna spysjuka... Jeg hater det... 

  Idag ligger jeg rett ut i senga. Jeg er helt tom, kroppen er tørst og sulten, men det er ikke mye jeg får i meg.. Jeg har tatt igjen litt av den søvnen jeg mistet i natt, men det er ikke bare gøy å sove heller.. Så jeg fant macen min, klikket meg inn på netflix og fant e ny serie jeg kunne se på.. En netflix original.. The OA heter den. Jeg har sett to episoder nå, og  jeg er allerede avhengig.. Så utrolig bra, jeg håper bare at det er mange episoder slik at jeg har noe å gjøre til jeg blir frisk igjen.. Det har jeg nemlig ikke sjekket i redsel for at det bare er 5 episoder eller noe.. hehe..  Flere som er dårlige der ute kanskje?? Flere som ikke vil smitte de andre hjemme og derfor har stengt seg inne?? Da kan jeg anbefale denne serien.. Selv om jeg selvfølgelig håper dere andre holder dere friske da... 

  A D D I C T E D ! ! !


 • Publisert i Hverdag
 • s m o o t h i e ! ! ! ! !
  • 08.01.2017, 19:35

  "Take a smoothie and feel fresh!!!"   

  Når man egentlig ikke har lyst på noen ting, men vet man bør få i seg noe, så vet jeg ikke noe som er bedre enn en frisk og god smoothie... N A M ! ! !

  Dagen idag har egentlig vært litt tung, jeg er dødssliten, og kunne egentlig fint ha lagt meg nå og sovet til i morgen, men så har jeg jo egentlig ikke lyst til det heller.. Men en ting er sikkert, og det er at jeg ikke er laget for å være lenge oppe om natten.. Jeg trenger søvnen min, definitivt!!!! 

  Nå sitter jeg i sofaen med denne smoothien min, jeg prøver å finne noe å se på tv.. Tenker vi ender opp med å se farmen kjendis da klokken blir 20.00. 

   


 • Publisert i Hverdag

 • hits