Paper waist!

 • 17.08.2017 kl. 12:42

Definitivt nye favorittbukser akkurat her ja!! Jeg har fylt litt på høstgarderoben min i det siste, og både denne genseren og buksa bestilte jeg fra bestseller.com som altså er en felles side for Vila, VeroModa, Only og noen flere.. Farlig mye fint der nå, og jeg skal innrømme at det ikke bare var disse to plaggene som kom hjem til meg i posten.. 

Tilbake til buksene.. Jeg har så lenge jeg kan huske vært på utkikk etter bukser med sånn liv som dette. Altså som ikke er trange i livet, heter det "paper waist" eller noe sånn?? Ble litt usikker.. Jeg tok en råsjanse da jeg bestilte meg bukser på nett, det pleier jeg egentlig nesten aldri å gjøre nettopp fordi det er så vanskelig å treffe på størrelsen. Men jeg ble veldig fornøyd denne gangen, og kommer til å flytte inn i denne buksa, det eneste som er litt dumt, eller en utfordring om du vil er at jeg ikke aner hvordan sko jeg skal bruke til den?!? Ble ikke noe bra med de vanlige hverdagsskoene mine.. Og jeg orker ikke å gå med høye heler hver gang jeg skal ha på denne buksa heller.. Så om noen har noe forslag så er det bare å rope ut!! 

 

 

Det var veldig godt å ordne seg litt idag, jeg har klart å bli syk, eller veldig forkjølet hvertfall, så jeg har egentlig liggi rett ut på sofaen siden jeg kom hjem fra jobb på tirsdag, men føler meg litt bedre idag, og det hjalp å ordne seg litt. Typisk at jeg skal bli dårlig akkurat da ungene har planleggingsdager i barnehagen, jeg har jo ikke orket å finne på så mye som jeg egentlig har lyst til.. men men!! Vi koser oss her hjemme uansett!! 

 

 

Denne forkjølelsen har jo også satt en stopper for den gode treningsflowen jeg har vært inne i, men til forskjell fra tidligere så kjenner jeg nå at jeg har lyst til å komme i gang igjen.. Hadde det vært et halvt år siden, eller kanskje bare 3 mnd også, så hadde jeg grodd fast til sofaen og kommet på dumme unnskyldninger for ikke å trene.. Så enten i dag eller i morgen er jeg nok klar igjen.. 

 

Håper dere har hatt en fin uke så langt, kanskje det er flere der ute som er hjemme med barna pga planleggingsdager! 

 

Shoes made for walking!

 • 22.07.2017 kl. 18:52

Reise for meg er ensbetydende med å gå mye. Derfor er det nødvendig med gode sko, jeg har sjeldent med meg noe annet enn joggesko da jeg skal ut å reise på slike turer. Denne gangen hadde jeg med meg ett par høye heler og sandaler.. Joggeskoene var allikevel de jeg brukte 99% av tiden.. Den dagen jeg tok disse bildene her så gikk vi en helt dag.. 15 kilometer gikk vi i følge kartet på mobilen som logger alle bevegelser (jævlig skummelt, men veldig gøy da man går sånn som dette). For meg er det å gå den enste og beste måten å forflytte seg på da man er i en ny by. Både da vi var i Berlin i fjor og i London i år så gikk vi utrolig mye.. Dersom man tar banen eller buss så føler jeg at man går glipp av så mye. Ja, man kommer seg fra A til B, men hva får man se da?? Hva med alt mellom?? 

Nei, vi går!! Beina blir slitne og svett blir man å, jævlig ufresh!! men alle de inntrykkene.. Jeg kunne aldri tenke meg å gjøre det på noen annen måte!! 

Både skjørtet og t-skjorten kjøpte jeg i London, begge deler fra Zara. Tskjorten er min nye favoritt! En plain hvit t-skjorte med knapper på skuldrene. Den er tykk i stoffet og behagelig å ha på. Skjørtet er nok en ny favoritt!! Sekken fikk jeg i bursdagsgave av mannen min tidligere i sommer!  
Både skjørtet og t-skjorten kjøpte jeg i London, begge deler fra Zara. Tskjorten er min nye favoritt! En plain hvit t-skjorte med knapper på skuldrene. Den er tykk i stoffet og behagelig å ha på. Skjørtet er nok en ny favoritt!! Sekken fikk jeg i bursdagsgave av mannen min tidligere i sommer!  


 

From the back of my closet..

 • 06.07.2017 kl. 13:44

Noen ganger er det veldig greit å bli tvunget til å grave litt dypere i skapet. Allerede på mandag begynte vi å pakke til ferieturen vår, og da pakket jeg selvfølgelig ned alt det jeg hadde lyst til å ha med meg, som også er det klærne jeg stort sett bruker. Derfor må jeg tenke litt annerledes og se på klær som jeg ikke har brukt på en stund, på de riktige dagene er det helt greit, mens på de dagene hvor man egentlig ikke gidder er det utrolig kjipt. I går skulle jeg jo til frisøren, og da måtte jeg finne meg klær så alt for tidlig på morgenen, jeg var trøtt og hadde mest lyst til å sove.. Allikevel så endte jeg opp med å bli ganske fornøyd med det jeg fant i skapet. 

En topp som har blitt liggende helt bakerst på hylla og som jeg egentlig hadde glemt, en skjorte som jeg egentlig synes er for glatt i stoffet og som irriterer meg grønn fordi den bare sklir ned i armene da jeg skal brette den opp, orker ikke de lange armene. Og den eneste buksa som er igjen i skapet mitt, eller nei, ikke den eneste, men den eneste jeg hadde lyst til å ha på meg. Denne har jeg et elsk hat forhold til. Den sitter fint og er behagelig, men jeg hater de vide beina på den.. 

Så da ble det altså sånn.. 


 

Nå sitter jeg egentlig på rumpa litt på overtid, men jeg orker ikke gjøre noe helt enda.. Egentlig skulle jeg ha gjort det siste her hjemme før avreise, passet på nå da minsten sover, men så ble jeg sittende her å lese bok. Vi må få slengt inn den siste klesvasken, satt en deig til kanelboller (kjøresnacks) og vi må få ryddet litt her hjemme slik at det er koselig å komme hjem. Orker ikke å komme hjem til rotehus.. Dagen har heldigvis mange timer igjen, og det skal jeg nyte nå i finværet.. 

 

Fortress

 • 26.06.2017 kl. 16:17

Vi har nesten blåst bort, men vi har kost oss allikevel. Vi endte opp med å ta med oss lunsjen ut til Domkirkeodden idag. Så koselig å kunne ta ting litt på sparket. Etter å ha spist søkte vi litt ly inne i en lekeborg. Der inne gikk det jo faktisk an å oppholde seg uten å blåse helt bort, fint for unga var det også. De gikk utallige runder rundt oppe på borgen og vi fikk knipset noen bilder. 

  

Nå kjenner jeg at jeg er helt utslitt etter all den friske luften og vinden, så det var egentlig ubeskrivelig godt å sette seg ned i sofaen. Det så egentlig ut som at det skulle begynne å regne, men tror kanskje det gikk litt over, eller jeg håper det hvertfall! 


 

Vet dere hva eller? Nå har jeg fått skikkelig lyst på nytt hus, eller å pusse opp her hjemme, eller egentlig bare vinne på lotto og kunne gjøre alt jeg vil. Jeg får sånne kick av og til, og jeg kommer jo egentlig ikke noen vei med det, men det er litt morsomt å drømme også da. Jeg så på hus før idag, bare for gøy, og da kom jeg over et hus som ligger like oppi her, det er alt for dyrt, og det trenger litt jobb, men samtidig så var det så fint.. Både beliggenheten og utformingen var egentlig en drøm.. Ønske Ønske!! 

Det er så gøy å drømme seg bort, men samtidig så får man jo et lite slag i ansiktet da det går opp for en at det bare er en drøm og at det ikke blir mer enn det.. 
Nei, jeg får fortsette å drømme jeg, det er jo tross alt ferie!! 

 

Pink = summerfelling!

 • 24.06.2017 kl. 13:51

Rosa er en veldig søt farge, litt for søt synes jeg egentlig. Hvertfall denne rosafargen, men samtidig så er det jo på mange måter den ultimate sommerfargen, nettopp fordi den er så søt og uskyldig, akkurat som sommeren! Sammen med grått synes jeg allikevel det fungerer for meg. Da solen skinte da jeg sto opp litt for sent idag så var jeg ikke i tvil om at jeg skulle feire den første dagen i ferien min med rosa skjørt. Det kom i posten for noen dager siden, og jeg likte det faktisk mer enn jeg hadde trodd. 

Resten av denne dagen skal jeg passe på å nyte litt ekstra, rett og slett fordi man aldri vet hvordan neste dag blir, og jeg skal ikke se tilbake på denne ferien og tenke at jeg skulle brukt dagene til enda mer.. Så nå, bare Storm Aleksander våknet går turen til Hamar og Koigen før vi skal handle inn det vi trenger for å lage pizza på grillen i kveld! Nam!!! 


 

Nyt helgen, eller sommerferien til de som har begynt på den!! Nyt hver dag, smil og vær lykkelig!! 

 

New favorite!

 • 13.06.2017 kl. 18:15

Husker dere jeg skrev et innlegg med noen klesplagg som jeg ønsket meg til denne sommeren?? I det innlegget var det en kjole som jeg virkelig falt for, en grønn sak som er fylt med sommerfølelse.. Vel!! Den kjolen klikket jeg hjem sånn ca samtidig som jeg la ut innlegget. Det er noe jeg absolutt ikke angrer på.. Det har virkelig blitt en stor favoritt i garderoben min, jeg håper jeg kan bruke den mye i sommer! 

Den er så utrolig fin, fargen er perfekt synes jeg og den er skikkelig behagelig å ha på.. Det eneste jeg fant ut at jeg trenger er noen sandaler som jeg kan bruke til. Det hadde jeg ikke da jeg brukte kjolen, så da slo jeg til og gikk barbeint.. Vi skulle jo uansett bare være her hjemme og feire bursdagen min, så det gikk helt fint! 

 


 

                        - Dress up, be happy, smile -                  


  

Todaysis!!!

 • 10.06.2017 kl. 20:06

Så var lørdagen snart over også! Tiden går så utrolig fort, og det kjennes ut som jeg har tidenes hangover etter kurset jeg var på i går. Jeg gikk seriøst å la meg klokken 21.00 i går, og så ett par episoder med en eller annen teit serie på netflix før jeg sovnet som en stein. 

Idag har vi hatt besøk av ei venninne og barna hennes. Vi har hatt en liten minifeiring av Storm Aleksander sin bursdag idag, og i morgen blir det mer feiring. Veldig koselig med besøk idag! Og jeg gleder meg allerede til i morgen. 

Håper jeg rekker å dra en tur på plantasjen i morgen også, før bursdagsfeiringen. Har så lyst til å plante litt blomster ute her!! Skal vi ha noe blomster i sommer så kjenner jeg på at vi snart må komme i gang.. 

Nå ble det utrolig mye rart her.. Men det var altså dette som falt ned i mitt ganske så slitne hode. Nå skal jeg krype enda bedre opp i sofaen, finne meg et pledd og se på film! 

Så da avslutter vi hele dette rotet her med noen bilder av dagens antrekk. 

 Armygreen!

 • 31.05.2017 kl. 17:41

Dennne dagen har virkelig gått i ett. Jeg føler jeg egentlig har sitti ned før nå, og det er skikkelig digg! Dere som har vært innom her før idag vet jo at jeg begynte dagen med en tur i skogen, og etter det så har jeg dusjet, ordnet meg, knipset litt bilder, hentet Storm Aleksander i barnehage, byttet noen klær fra H&M, handlet inn til middag, laget middag og spist! PHU!! Nå sitter jeg altså her, maten er i magen og veldig snart skal vi hente Nathalie, hun har vært med ei venninne hjem fra barnehagen. Herregud, hun begynner å bli så stor <3 

Tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere! Det er ganske lenge siden jeg har tatt antrekksbilder, og jeg skal innrømme at jeg har savnet det litt, det er så gøy!

 

In love with this green surroundings. 


- Armygreen jacket -  

Maxi and lace!

 • 22.05.2017 kl. 19:39

Etter sykkelturen i går var vi en tur på peppes for en veldig enkel, men god middag. Etter å ha gått i treningsklær hele formiddagen, noe som egentlig er veldig digg, hadde jeg lyst til å pynte meg litt, og ettersom solen plutselig valgte å vise seg litt så passet det jo veldig fint med et antrekk som ga litt sommerfølelse.. Og jeg enda da opp med langt skjørt og en blondetopp. 

Dette skjørtet her kunne jeg bodd i. Det er så utrolig digg!!! Og synes det passet fint med beltet i livet for å få en fin overgang fra skjørtet til toppen. 

  

Håper dere har hatt en fin dag, jeg har naturlig nok vært på jobb. Etter jobb grillet vi, og så avsluttet vi dagen (de små sin dag hvertfall) med en kveldstur sammen med Nathalie. Hun hadde så lyst til å gå tur, så da gjorde vi det. Jeg merker at jeg undervurderer henne litt da det kommer til det å gå på tur, for hun klarer så absolutt å gå mye lengre enn det jeg tror.. Vi begynte på en runde på 5 kilometer, og ble plukket opp da vi var litt over halvveis. Men jeg er sikker på at hun hadde klart å gå helt hjem igjen.. Veldig fin måte å avslutte dagen på synes jeg. Og det synes tydeligvis Nathalie også, for etter litt kveldsmat sloknet hun med en gang i senga si..

 

1.mai antrekk!

 • 01.05.2017 kl. 12:16

Hei og hopp, og god 1.mai! Været idag er helt nydelig og vi skal feire bursdagen til tantungen min som blir 11 år idag!! Hipp Hipp hurra for Ida!!! Verdens fineste og morsomste 11 åring!! 

Idag har jeg virkelig kledd meg etter været! Altså jeg tok morgenkaffen ute på verandaen uten jakke idag, det er jo helt magisk. Solen varmer så godt, og det liker jeg! Jeg får jo nesten litt sommerfølelse, selv om det er litt dumt å si, for da blir det sikkert vinter igjen snart!! 

Her kommer noen bilder av dagens antrekk. Jeg er så glad i det skjørtet her.. Så luftig samtidig som det ikke gjør noe at leggene er vinterbleke enda, det synes jo ikke uansett!  

Nyt dagen alle sammen!!! 

 

En topp, tre antrekk!

 • 29.04.2017 kl. 17:29

Vind i håret og tårer i øynene.. Er det lov å si at dette er gøy?? Jeg har gledet meg til å ta disse bildene i en liten evighet nå. Men det har liksom ikke passet da det har lavet ned med snø den siste tiden, men nå som solen passet på å vise seg litt måtte jeg bare hoppe i det.. Jeg fikk denne toppen i posten, eller fikk.. Jeg kjøpte den da... Men uansett, jeg synes den er så kul, ganske enkel og plain i fargen, men samtidig så er den litt annerledes.. Jeg har tenkt på flere måter å bruke den på, og jeg tenkte jeg skulle vise dere tre muligheter.. Egentlig kan den jo brukes til alt, nettopp fordi den er så plain i fargen, men disse tre alternativene havnet jeg altså på idag! 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Leather and denim! 

 

 

 

 

Maxi and denim jacket. 


 

 

Black on black! 

 


 

Det siste antrekket var det jeg gikk for idag. Liker kombinasjonen med blazeren og joggeskoene. Joggeskoene gjør det litt mer casual synes jeg. 

 

Hva synes du? Likte du antrekkene?? 

 

White and blue stripes!

 • 28.04.2017 kl. 12:45

En rolig morgen etterfulgt av en tur på helsestasjonen for Nathalie sin 4 års kontroll. Kort fortalt en stolt mamma som gikk ut derifra med ei jente som er perfekt på alle måter!! Men det var jeg jo allerede klar over, hihi!! 

Etter timen på helsestasjonen måtte vi kjøre pappa på jobb, han ville jo selvfølgelig også være med.. Både jeg og Nathalie har tatt oss fri hele dagen, og det er jeg utrolig glad for. Nathalie skal i bursdag i morgen, så vi har vært å kjøpt bursdagsgave, og så måtte vi kjøpe oss en is. Det er jo tross alt fredag og helg!! 

Nå sitter vi godt plassert i sofaen begge to, jeg er egentlig ganske trøtt, men det går vel over etter litt kaffe.. Håper jeg!! 

 

Tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk!! Veldig enkelt og behagelig, og jeg elsker denne skjorten! 

  

Nei!! Nå skal jeg finne meg litt kaffe, og litt mat!! Ha en fin fredag alle sammen!!

 


 

Transparent lace

 • 13.04.2017 kl. 19:17

Heisann og hoppsann!!!

Ser dere at jeg er klar for sol og varme eller?!? Føler at det er noe som preger antrekkene mine om dagen. Selv om jeg av og til bare har lyst til å krype inn i ullgenseren (og noen ganger gjør jeg der også) så er det noe så befriende med å kjenne solen varme mot bare armer og ankler.. Jeg rett og slett elsker det... Jeg er og forblir for alltid et sommerbarn!!! Hmm!! Lurer på om det er sånn at man er mest glad i den årstiden man er født i?!? Altså sånn at de som er født om sommeren liker den best, og de som er født om vinteren liker den best.. Hva tror dere?? 

Jeg har hvertfall bestemt meg for å nyte de få solstrålene som stikker gjennom skylaget og glemme alt av dårlig vær!! Vel det vil si helt til jeg våknet idag og ble tvunget til å innse at jeg har jinxet våren med vårlige antrekk og godord om sol og varme.. For idag ser det hvertfall ikke ut som på bildene. Det har snødd i hele dag og nåer bakken hvit som bomull.. Vi har hatt en skikkelig innedag idag, med film, kakebaking, spill og litt mer film. Skikkelig koselig egentlig, og da er det ikke så kjipt med det været heller.. Bare litt!!! 

 

Kos deg med påskegodt og fridager!!! I know I will!!! 

Do not worry, spring is here!

 • 12.04.2017 kl. 18:53

Fordelen med å rydde i skapet er at man finner igjen det som har liggi helt bakerst i skapet. Og man blir minnet på hva man har av vår og sommerklær. Jeg blir rett og slett skikkelig glad.. Både fordi jeg har fått orden på sakene mine, men også fordi jeg virkelig føler at våren er her. Jeg kjenner det at jeg blir skikkelig deppa om det kommer mer snø nå!!! Det pleier jo alltid å komme litt snø etter påske, men det kan jo ikke gjøre det nå.. Nei, det har jeg ikke tro på.. 

 

Jeg er mer enn klar for å kle meg i lette klær, ja til og med å finne frem bikinien etterhvert.. Jeg tror til og med at jeg skal klare å komme på noen gode unnskyldninger til å kjøpe meg ny. Før hatet jeg å kjøpe bikinier, jeg fant aldri noe.. Men det har heldigvis gått litt over, nå vil jeg ha ny hver sommer.. Selv om det kanskje ikke er helt nødvendig.. Eller?!? - This is how happy I am!!! - 


 

Jeg vil tro jeg ikke er den eneste som gleder meg over at det er vår?!? Men samtidig så er det egentlig litt rart at det er så god temperatur, null snø og spirene blomster ute da det bare er påske.. Nå er jo påsken veldig sein i år, men det er jo litt rart allikevel!!!  

- Ferienegler - 

 

Håper det er flere der ute som er i godt humør om dagen og som koser seg med påskeferie.. Vi har lagt godt til rette for at påskeegget skal få kjørt seg i ferien for å si det sånn.. 

 


 

Blue on blue!

 • 02.04.2017 kl. 08:48

Ettersom dagen i dag er en selverklært daffedag så tenkte jeg at jeg heller kunne dele antrekket fra i går med dere.. Jeg måtte teste ut de nye skoene mine, og jeg er faktisk veldig overrasket over at jeg ikke fikk vondt i føttene, jeg gikk med de i hele går og det gikk veldig fint.. Enda jeg egentlig har "kresne" føtter. Tidenes dårligste hårdag hadde jeg å, og ingen tid til å prøve å gjøre noe med det, men samma det, jeg fikk kjøpt det jeg skulle uansett, og enda litt til, glad var jeg å.. Så da er det vel greit da..  

Det ser ut til at været idag blir like bra som i går, eller jeg håper hvertfall det. Så planen er å komme seg ut en tur selvfølgelig. Nathalie er allerede ute faktisk, og klokken er ikke 09.00 en gang. Men før jeg gjør noe annet så er det kaffe, mye KAFFE!!!!!

 

Ready for some boyfriend-girlfriend time.

 • 26.03.2017 kl. 10:30

I går koste vi oss på tidenes beste slektstreff. Det var familien på min mamma sin side som møttes, og det har vi ikke gjort siden 1999, det er jo galskap. Det var så koselig å se alle sammen igjen, og jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang.. 

Dagen idag har jeg gledet meg til en stund, det har liksom blitt en liten tradisjon at jeg og Ole-Anders drar på boligmesse i vikingskipet sammen, og det skal vi altså idag. Ungene skal til farmor og farfar, så det blir litt etterlengtet kjærestetid i dag altså. Men først må jeg få i meg litt frokost, morgenen har egentlig gått i ett, vi har ordnet oss, ungene har spist og så fikk vi tatt litt bilder. Nå er jeg så sulten at jeg egentlig ikke har lyst på mat. 


 

Ha en fin søndag alle sammen.. Og husk å stille de klokkene som ikke har stilt seg selv! 

 

#antrekk #mote #trend #fashion #vår #klær 

 

Antrekk - Cord dress!

 • 25.03.2017 kl. 12:57

Hvem hadde trodd... At jeg, som holdt på å dø av de beige cord buksene, som alltid har sagt at jeg aldri skal kle meg i det igjen.. Hvem hadde trodd at jeg skulle stå her nå med en kjole i nettopp cord. Riktig nok ikke beige, men mørk blå.. Og guess what??? Jeg digger den.. Jeg bestilte denne for en god stund siden faktisk, og den har hengt i skapet mitt fordi jeg ikke har funnet en anledning i bruke den, og det er en liten utfordring at den ikke kan brukes sammen med mørke strømpebukser, det fungerer rett og slett ikke.. Den er nemlig aller finest med bare bien, men altså.. Det er mars, det er kaldt og det er helt uakseptabelt.. ENDA!!

Men idag ble den matchet med grå strømpebukse, da synes jeg ikke det ble sååå ille, men jeg liker den fremdeles best med bare bein.. Tenk deg bare bein og thigh high grå eller beige boots.. ja takk!!!! 

Hva synes du?? 

#antrekk #mote #fashion #trend #kjole #cord #vår

Gårsdagens antrekk!

 • 27.02.2017 kl. 18:30

Mandag og ny uke.. Jeg vet ikke helt, men jeg føler liksom at denne mandagen kom så brått på.. Jeg sitter liksom her og tenker; Gud hva skjedde??? Det har liksom ikke vært noe spesielt heller, helgen har jo gått sin gang, og mandagen har gått som vanlig.. Allikevel så har jeg liksom denne tatt på senga følelsen.. 

Morgenen gikk litt for fort, jeg valgte å sove litt lengre idag, og da hadde jeg ikke mer enn akkurat tid til å fike meg og dra på jobb, men av og til er det veldig greit.. Etter jobb har det gått i matlaging, og da vi var ferdig med å spise middag var klokken nesten 18.00. Så nå har jeg egentlig akkurat satt meg ned, tatt en kopp kaffe og unga ser på barneTV. 

Ikke så veldig mye spennende å formidle fra dagen med andre ord.. Eller jo vent litt.. Rett etter jobb dro jeg nemlig innom posten for å hente to pakker, og den ene var fra x-life.. Jeg skal vise dere hva vi har kjøpt litt senere, men la oss bare si at det kommer til å bli mye støle bein og rumpe fremover... 

Jeg tenkte egentlig at jeg kunne dele noen bilder som jeg tok i går, jeg hadde for en gangs skyld på meg noe annet enn ullundertøy som jeg føler jeg har levd i her hjemme en god stund nå.. haha!!! Var jo på bursdag i går, så da tenkte jeg det var på sin plass med noe annet enn ullstilongs. 

 

Hver gang jeg har tatt bilder som dette så irriterer jeg meg grønn over at jeg aldri har på sko... Men altså... Saken er den at jeg aldri bruker sko inne, så det blir så unaturlig for meg å sette på ett par for å ta bilder.. Men samtidig så får man jo et mer helhetlig antrekk dersom man har på sko.. Men så er jeg egentlig ikke så veldig god på dette med tilbehør sånn generelt.. Jeg har liksom veldig sjeldent på noe annet enn DW klokken min og selvfølgelig gifteringen min. Så ja, dere får egentlig bare bruke fantasien da det kommer til sko, og så blir det kanskje litt mer av det utover sommeren da det blir mer utebilder.. For det er faktisk ikke bare bare å få tatt bilder ute om dagen, for det første er det jo mørkt da jeg er hjemme, og for det andre så har vi jo barna hjemme da vi er hjemme begge to og faktisk har muligheten til å ta bilder.. 

Men uansett.. Dette er hvertfall det jeg hadde på meg i går.. Deiligste ullskjørtet 

 

#antrekk #mote #trend #fashion 

Something OLD & something NEW!

 • 25.02.2017 kl. 12:56

Det føles litt merkelig å legge ut dette innlegget etter innlegget som kom i går kveld. Det kan du lese HER. Jeg kommer til å gjøre det allikevel, for da alt kommer til alt så handlet ikke gårsdagens innlegg egentlig om det å kjøpe nye ting hele tiden.. Det handlet om selvtillit og selvbilde. Og det faktum at for meg så er nye ting med på å gi meg et boost i riktig retning. Jeg føler meg mye bedre på innsiden da jeg føler meg fin på utsiden, jeg føler på en måte at jeg stråler litt ekstra, og det er vel egentlig ikke så rart.. Det som kanskje er rart er at jeg etter en stund føler at de tingene jeg har ikke gir meg denne følelsen av å være fin etter en stund, men så igjen er det kanskje ikke så rart da jeg er så vant med å føle at jeg ikke har noe som er fint.. Men uansett.. Tilbake til dagens innlegg... 

Jeg kjøpte meg jo den jeansen for en stund siden, har du ikke fått det med det, så klikk deg inn HER. Samtidig som jeg kjøpte den så hintet jeg også om at jeg hadde kjøpt meg noe annet som jeg gleder meg til å bruke utover våren, og idag har jeg fått tatt litt bilder sli kat jeg kan vise dere hva det er.. Jeg digger den.. Fargen, lengden, passformen... ALT!!! Jeg gleder meg til å bruke den til mange forskjellige styles utover våren.. 

Jeg må også få poengtere at antrekket bare er satt sammen for at jeg skulle få vist dere denne flotte saken, antrekket jeg har på idag er litt mer tilpasset temperaturen.. Jeg har den samme buksen, men har byttet ut overdelen med en genser i deilig ull... Perfekt!!!  I skrivene stund har jeg litt alenetid her hjemme mens Storm Aleksander sover ute i vognen sin. Ole-Anders har nemlig tatt med seg jentene ut for å gå på skøyter.. Planen etter at jeg er ferdig med å skrive her er å lage boller. I morgen skal Nathalie i bursdag, så da går vi for boller med krem idag istedenfor.. NAM!!! Kunne vært fastelaven hver helg!! 

 

#mote #trend #pink #innkjøp #fashion #trenchcoat 

Lørdagsidyll

 • 18.02.2017 kl. 14:29

Lørdag!! Den dagen i løpet av uka som går fortest. Det synes hvertfall jeg, og det er egentlig litt kjedelig, for det er jo også den dagen i uka som er best. Det er så godt å kunne sove litt ekstra om morgenen, kose seg med familien på dagen og ha en rolig kveld hjemme. Men det beste er vel kanskje det at man vet at man ikke trenger å våkne til vekkeklokka dagen etter heller. 

Idag har jeg og Nathalie vært en tur på Hamar. Hun skal i en bursdag i morgen, så vi måtte kjøpe en gave. Veldig koselig at vi kan dra sammen bare vi to. Det å finne på noe med bare henne er noe jeg har begynt å sette mer og mer pris på etterhvert som hun har blitt større.. Og det er tydelig at hun setter pris på det også. Hun snakker nemlig om det i lang tid etterpå. Og nå gleder hun seg til hun blir 4 år, for da skal vi nemlig på kino sammen, og det likte hun veldig godt da vi var på kino sist. Tenk at hun snart er fire år.. Den lille jenta til mamma som blir så stor!! 

- Dagens antrekk - 

- Fineste klokken og armbåndet - 
Black bomber!

 • 10.02.2017 kl. 14:27

Jeg gleder meg sååå mye til i kveld.. Det er premiere på Fifty Shades Darker og den skal jeg se... Jeg har gledet meg til å se denne filmen siden jeg så den første filmen da den gikk på kino.. Til anledningen har jeg tatt i bruk en bomberjakke som jeg fikk i posten for en stund siden. Jeg var egentlig litt usikker på hvordan jeg skulle bruke den, men føler jeg fant en løsning som var passe grei for anledningen.. 

 


 

Flere som skal se filmen idag, eller i løpet av helgen kanskje?? Vil tro jeg ikke er den eneste!! hehe!! 

Håper dere alle er klare for helg!!! Det er hvertfall jeg. Jeg er så sykt trøtt om dagen, da klokken ringer om morgenen har jeg egentlig ikke lyst til å stå opp. I tillegg synes jeg det er ufordragelig kaldt ute og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg sykt til varmere tider... Hadde jeg hatt mulighet så hadde jeg reist til varmere strøk og blitt der frem til mai tror jeg... 

Just the way I like to start my morning!

 • 29.01.2017 kl. 13:44

Hei og hopp denne søndagen!!

Idag har vi hatt en sånn god morgen. Hele huset var stille frem til 07.30 og det er ganske fantastisk her hjemme! Jeg fikk til og med lov å ligge å dra meg enda litt lengre, og da klokken var 09.30 så ble jeg vekket med kaffe på sengen av verdens beste mann.. Just the way I like to start my morning! Etter det så har alt gått litt i sakte film, og nå skal vi veldig snart dra på bursdag. Jeg har gått for et antrekk som er litt annerledes enn det jeg vanligvis går for, men jeg  liker det veldig godt.. 

Denne skjorten digger jeg armen på!! Og buksen er jo som å bruke joggebukse.. Perfekt!! 

 

Håper dere har en fin søndag.

Make some memories!! 

 

#antrekk #hverdag #mamma #mote #trend 

Ikke den.... Ikke den... ikke den heller, men greit da!!!!

 • 07.01.2017 kl. 16:38

Dette her er ganske fantastisk.. Det er en time igjen til folk kommer, maten er klar for ovnen, jeg er ferdig ordnet og bordet er dekket. Som om ikke det er nok rakk vi å ta bilder, og her sitter jeg nå.. 

Det skjer jo aldri at jeg er ute i så god tid!!

I går var vi en tur på senteret like ved her vi bor, og måtte jeg kikke litt i butikkene for å se om jeg fant noe å ha på meg.. Dere vet hele den greia med fult klesskap, men ingenting å ha på seg.. Men saken var den at jeg ikke fant noe i butikken som jeg likte heller.. Enda jeg var innom alle butikkene jeg egentlig liker.. Det var kanskje fordi jeg egentlig ikke viste hva jeg var på utkikk etter.. Uansett.. Da jeg skulle finne meg noe å ha på idag så hadde jeg mest lyst til å gråte.. Jeg prøvde topp etter topp, og skjørt etter skjørt, men ingenting ble helt som jeg ville.. Igjen jeg ante jo ikke hva jeg ville ha på meg.. Etterhvert ga jeg opp og endte bare opp med noe. Jeg hater da det er sånn... Jeg tror jeg skulle ha sett gjennom skapet mitt og satt sammen litt antrekk, sett hva som manglet og hva som var til overs, tror det kan hjelpe da jeg står fast neste gang..  

Gikk for en lilla øyenskygge idag, skyggen er fra morphe palettet som jeg fikk til jul.. Jeg må vise dere det en gang.. Det er seriøst de beste øyenskyggene  verden... 

Today`s look!!

 • 29.10.2016 kl. 18:43

Hei på dere!!

Denne dagen har gått utrolig fort.. Vi har vært å besøkt det nyeste tilskuddet i familien, lille, søte tantungen min   Nydelig lita jente med et nydelig navn  Var veldig koselig at vi fikk komme på besøk idag, og det va helt rart å se hvor små de er da de blir født.. De vokser jo så fort, og det er så lett å glemme hvor små de en gang har vært. 

Jeg koste meg hvertfall veldig mye med litt babykos, og Nathalie ville ha henne med hjem. Hun sang navnet til den lille babyen hele veien hjem, og fortalte igjen og igjen at hun ville ha henne hjemme i huset sitt fordi hun var så liten og søt, og fordi det var ei jente.. Bør kanskje ta det som et tegn på at hun ønsker seg en lillesøster?? hahahaha!!! 

Jeg har prøvd ut den nye øyenskyggen min idag, og liker den så utrolig godt.. Det er et palett fra Morphe! Elsker de godt pigmenterte fargene, og idag ble det en liten høstlook, sammen med den ekstremt gode genseren min som jeg har kjøpt på Vila!!  

Ha en fin kveld dere fine <3

#makeup #look #hverdag #morphe #sminke #antrekk

Burgundy dress!

 • 17.09.2016 kl. 19:25

Jeg la ut et innlegg med mine strikkefavoritter denne høsten på torsdag eller noe sånn, og et av plaggene jeg la ut var en kjole fra Only. Den jeg la ut bilde av da var i mørk grønn. I går var vi en tur på senteret og da gikk jeg tilfeldigvis, eller kanskje ikke så tilfeldig, innom Only. Jeg måtte jo sjekke om de hadde kjolen i butikken, de hadde i tillegg 20% på all strikk, så da jeg fant kjolen der ble jeg overlykkelig.. Men jeg endte altså ikke opp med den grønne, jeg har nemlig siklet litt på den røde varianten også, og da jeg fikk se dem i butikken var jeg ikke i tvil om hvilken jeg ville ha.. Det ble den røde.. 

Denne kjolen er så god, den inneholder litt ull, så den er varm og god også. Idag har jeg brukt den uten strømper sammen med de lange støvlettene mine.. 

Det som er litt ekstra bra er at kjolen også kan brukes som en litt lang genser over jeans eller bukser i skinnimitasjon. Jeg liker at det er flere måter å bruke klærne på, men det har jeg sikkert sagt tusen ganger.. 

______________________________________________________________________________________________

Vi har vært på farten hele dagen, og nå er barna i seng. Resten av kvelden skal jeg tilbringe i sofaen tenkte jeg, kanskje se en film, spise litt for mye godteri og kanskje til og med ta et glass vin.. Perfekt!! 

#antrekk #høst #mote #trend #strikk #hverdag
 

Dagens look!

 • 20.08.2016 kl. 12:24

Så var lørdagen godt i gang her, Storm Aleksander har akkurat våknet fra dagduppen sin, og nå sitter både han og Nathalie og spiser litt mat før vi skal en tur ut.. Da Storm Aleksander sov benyttet jeg anledningen til å få tatt litt bilder av dagens antrekk.. Jeg har blitt sååå glad i denne buksen fra Floyd. Den sitter perfekt, og skinnimitasjonslokken gjør den litt røffere.. Blusen jeg har på meg kjøpte jeg på H&M da vi var i Berlin, og jeg liker detaljene på den utrolig godt. Den har også et bånd i ryggen så man kan stramme den inn litt i midjen.. 

Så her er altså dagens look!

haha, dør litt av bildet over her.. Men så er det jo litt søtt også.. 


Jeg har blitt helt avhengig av skjorter og bluser om dagen, og etter at jeg ryddet i skapet mitt, så er det jo nesten det eneste som er igjen der. 

Håper dere har en fin lørdag!!

#antrekk #mote #trend #blogg 

Antrekk: Black and white!

 • 06.08.2016 kl. 16:52

Dagens antrekk er ganske enkelt, men jeg liker det godt allikevel.. Jeg har blitt så glad i denne lange skjorten, og synes det fungerer da jeg putter litt av den ned i buksen. På den måten sørger jeg for at det ikke ser ut som jeg har så korte bein.. Føler jeg selv hvertfall. Jeg liker også at det gir litt mer form. 

 

  

Vi har egentlig ikke gjort så veldig mye idag, vi har vært en tur på Hamar for å kjøpe smågodt til i kveld, det er jo tross alt lørdag.. Vi var også innom skeidar for å se etter en lampe, vi har nemlig solgt taklampa vi har i stua.. Den jeg ville ha hadde selvfølgelig gått ut av produksjon.. Så nå har vi altså en stue uten både bord og lampe. Men det gjør ingen ting, for det blir bra til slutt, og jeg synes det er veldig greit å selge unna før man kjøper nytt.. 

Ettersom jeg ikke fikk tak i lampen jeg ville ha er planen nå å se om jeg finner en annen, de har en som er ganske lik på lampehuset, så mulig det blir å bestille en derfra.. 

Håper dere har en fin lørdag!! 

 

#antrekk #mote #blogg #blogger #hverdag

 

GO GREEN

 • 30.07.2016 kl. 16:01

Denne kjolen fra H&M er så utrolig behagelig, myk og god i stoffet og den den kjennes bare utrolig bra på.. Fargen liker jeg også utrolig godt.. Da jeg satte den på meg første gangen syntes jeg den var litt for løs i fasongen, det løste jeg ved å ta et belte i midjen og det synes jeg ble ganske bra.. Sammen med skoene synes jeg at jeg fikk det perfekte hverdagsantrekket, fint, rocka og behagelig.. Skoene har jeg et elsk/hat forhold til akkurat nå, for de er skikkelig kule, men de lot seg jo ikke ta bilde av.. Kanskje fordi de er så rare at de er fine?!? aner ikke.. 

 

Håper dere har hatt en fin lørdag, her har været vært helt topp helt frem til nå. Nå har det plutselig blitt mørkt på himmelen og jeg kan høre uværet buldrer et stykke unna her.. 

#mote #antrekk #trend #mamma #H&M #kjole #sko

Kveldstur og solnedgang

 • 18.07.2016 kl. 06:59

Noen episoder av The OC, en flaske vin på deling og en kveldstur på 5 kilometer etter klokken 21.00..

Det var sånn vår kveld ble i går. Det er ikke ofte man har muligheten til å gå tur sammen så sent på kvelden.. Vi har egentlig aldri mulighet til det.. Nettopp derfor setter man litt ekstra pris på det også. Å gå sammen, se solnedgangen, holde hender, skravle, le, tulle og bare nyte de fine omgivelsene.. Det trenger man virkelig av og til.

Akkurat nå ligger jeg i senga, vekkeklokka ringer om 2 min og jeg skal snart hoppe i dusjen, ordne meg og så hoppe i bilen..

Ha en fin dag alle sammen <3

Grey and blue!!

 • 10.07.2016 kl. 12:33

Luftig og behagelig!!

Det er nøkkelord for dagens antrekk. Det er så varm og tett luft idag og da er det et must å ha på klær som ikke klistrer seg fast over alt..

Jeg er så glad i dette skjørtet fra Only, så behagelig samtidig som jeg synes det er fint.. Toppen jeg har på meg har jeg faktisk kjøpt på eBay.. Digger den også!! FARGEN!!!!

Nå sitter jeg ute og nyter solen, hører på musikk og bare slapper av.

Kan sitte litt til før det blir bursdagsfeiring litt senere idag!!

Blue flowers!

 • 25.06.2016 kl. 09:55

I går var jeg, søstern min og tantunge min på nattåpent på CC stadion i Hamar. Det var så mange tilbud i butikkene at det var en fryd å legge igjen litt penger. 30% her og 50% der, penger å spare med andre ord..

Vi gikk en tur innom Floyd butikken, de har så mye fine klær, og der fant jeg to par bukser som jeg likte utrolig godt, og da jeg prøvde de likte jeg de enda bedre. Så utrolig myke, god stretch, fin passform og høye i livet. Jeg rett og slett digger de..

De kan jo brukes sammen med alt egentlig, idag har jeg på en av mine favoritt bluser. Jeg liker så godt at den er så enkel, samtidig som den har de blå blomster detaljene på armene og på kragen.. 

  

Jeg har til og med rotet meg til å finne frem brillene mine idag, jeg må bli flinkere til å bruke dem. Hvertfall da jeg sitter ved dataen, ser på tv eller leser. 

#antrekk #innkjøp #bukser #mote #floyd 

 

Helgens antrekk!

 • 13.06.2016 kl. 19:10

Så var det plutselig mandag igjen, denne uken har fått en skikkelig kickstart, og nå har jeg egentlig mest lyst til å finne senga og sove til i morgen. Men samtidig er det så godt å sitte i sofaen og kjenne på at roen senker seg i huset etter at barna er i seng. 

Jeg føler at jeg ikke har så mye hverdagsprat å komme med om dagen, da det meste av dagen min består i jobb, jobb og jobb.. 

Så da tenkte jeg heller at jeg kunne dele et antrekk fra helgen med dere. Jeg bestilte toppen min fra Zara for en liten stund siden, og fikk den i posten sist uke. Jeg er helt sikker på at den kommer til å bli brukt flittig i sommer. Jeg er sååå glad off-shoulder trenden som er nå... 

 

Håper dere alle har hatt en flott start på uken!! 

#antrekk #zara #innkjøp #mote 

Fantastiske omgivelser!

 • 14.05.2016 kl. 11:32

På torsdag var vi en tur i Hamar og gikk litt langs Mjøsa, det er så utrolig fint der. En av de fineste plassene i hele Hamar.. Drømmen er å kjøpe hus helt nede ved vannet der <3 En gang... kanskje!!! 

Uansett, vi hadde med kamera og tok litt bilder på veien! Det var jo litt av grunnen til at vi var der, det er så gøy å ta bilder andre steder enn hjemme. 

Nå skal vi veldig snart sette oss i bilen og dra på butikken, vi må kjøpe inn det siste vi trenger til 17.mai. Sent ute sa du? Jeg tror ikke vi er de eneste!! 
 

#foto #Mjøsa #Hamar #blogg #antrekk 

Wavy hair!

 • 11.05.2016 kl. 19:51

Jeg tror kanskje jeg har sagt det en gang for mye nå, men herregud jeg elsker denne årstiden. Det er så utrolig godt å kle seg i kjoler, skjør eller shorts og ikke fryse på beina. JEG ELSKER DET!!! 

Idag ble det wavy hår og den mest behagelige kjolen jeg eier. Vi har kost oss masse hos et vennepar som har barn som er på alder med Nathalie og Storm Aleksander. Vi har kost oss ute i det fine været med grilling og lek! Deilig!! 
 

Nå har jeg inntatt sofaen, og her har jeg egentlig planer om å bli frem til det er natta. Eller egentlig har jeg lyst til å ta meg en dusj.. Vi får se!!

Håper dere har hatt en knall dag!!

#antrekk #klær #hår #waves #hverdag 
 

Klarer ikke gi slipp!

 • 06.05.2016 kl. 11:45

Jeg klarer ikke helt å gi slipp på den sommerfølelsen som har plantet seg i kroppen. Å gå i bikini, kjoler og short i en uke har virkelig satt sine spor og gitt veldig mersmak. Etter at vi kom hjem har jeg rett og slett ikke klart å sette på meg bukser igjen. Allikevel er det for kaldt til å gå med shorts enda, så da er løsningen denne lange kjolen. Det er jo som å gå i joggeklær, bare litt finere!! Deilig!!! På dette siste bildet ser dere fargen på leppestiften jeg vant via rabble.no. Dere kan lese innlegge HER. Fargen er så naturlig, og perfekt nyanse til meg, den er ganske lik min naturlige leppefarge, bare med litt mer pigment liksom. Digger den!!! 


 

#antrekk #mote #skjønnhet #kjole #sommer #sol #mamma

Avreise

 • 04.05.2016 kl. 12:08

Så var det tid for avreise.  I skrivende stund sitter vi på lekeplassen og ser på at jentene leker.  Storm Aleksander sover i vognen sin og bagasjen har vi allerede sjekket inn.
Det er utrolig deilig å vite at vi slipper køer og venting på flyplassen.  Vi kan bare gå rett til sikkerhetskontrollen. Det er ganske perfekt da man drar med barn.
Det er veldig snart så vi skal sjekke ut av rommet, bussen går om en drøy time. Og flyet går klokken 15.00
Dette blir en lang dag og kveld. Krysser fingrene for en god flytur med de små..

Reiseantrekket i boks!

 • 25.04.2016 kl. 19:40

Etter en liten shoppingrunde har vi fått kjøpt inn det siste vi trenger før vi drar til syden. Veldig greit at alt er i hus slik at vi bare må pakke det siste i morgen. 

Jeg trengte noe å ha på meg da vi reiser, ettersom vi kommer frem på Grand Canaria midt på dagen fristet det ikke veldig å reise i jeans, men jeg kan jo ikke akkurat dra i shorts heller. Det er litt for kaldt før klokken 09.00 om morgenen her hjemme i Norge. 

Jeg forelsket meg helt i et skjørt og en t-skjorte på Vero Moda, så det ble med meg hjem. Kombinert med olajakken min og converse blir det det perfekte reiseantrekket. Comfy og fint!  

Jeg er så klar for å dra nå!! Herregud som jeg gleder meg, og det gjør barna også.. Nathalie har nok litt reisefeber, for hun er jo helt utkjørt om dagen.. Vil tro hun er veldig spent på alt fra å kjøre fly til det å faktisk komme til syden.. 

Hva synes du om antrekket??

#antrekk #reise #syden #mote #shopping #innkjøp

Denim blue!

 • 15.04.2016 kl. 09:51

Kaffe er fylt opp i koppen.. Målet er å tilsette litt koffein for å få trøtten ut av kroppen..  Natten har vært urolig. Men på en måte er det greit.  Vi har jo hatt flere gode netter nå..
Vi har pakket med oss lommebøker, vannflasker, bleier og mobil.. Turen går nok en gang til Sverige. Det er ikke så lenge siden sist, men det er greit å fylle på litt i skapene og fryseren hjemme.

Er ikke jakken fin?? Jeg har fått meg ny olajakke, jeg har ikke hatt det på mange år. Og jeg trodde egentlig ikke at jeg kom til å kjøpe meg det igjen heller. Men her er den altså.  Jeg digger den, passformen, fargen og ikke minst prisen..

Storm Aleksander sover allerede. Nathalie prøver å få av seg skoene, hva skjer med at hun aldri beholder sko og sokker på??
Jeg har meg meg DET NYE -shape up og har planer om å få sett litt i det på veien.. Biltur kan være veldig kjedelig, så da nå jeg gjøre hva jeg kan for å gjøre det litt bedre..

Yesterday`s

 • 10.04.2016 kl. 13:55

Jeg digger at det er lyst så lenge om kvelden. Det er så godt å ha muligheten til å gå ut å ta bilder selv etter middagstider. I går tok vi faktisk bilder ute etter at Nathalie var i seng, altså etter klokken 19.00. 


 

Formiddagen idag har vi brukt ute i det fine været. Vi driver jo fremdeles med kløyvinga av denne veden, det tar utrolig lang tid. Men det er skikkelig deilig med ordentlig vår da man driver ute hverfall. Da er det ikke så tiltak å komme seg ut, og barna koser seg mer ute også.

Håper vi får tid til å ta en tur på plantasjen senere idag, det frister alltid så veldig å plante litt blomster da det er sol og fint vær. Jeg drømmer alltid om å plante masse blomster på våren, men jeg ender alltid opp med å ikke plante noen ting. Tiden flyr jo fra meg.. Men kanskje i år!! 

#antrekk #mote #hverdag #blogg

 

A smile is the best accessory!

 • 14.03.2016 kl. 15:35

Hei og hopp fine dere!!

Akkurat nå driver jeg å multitasker litt. Jeg har begynt med middagen samtidig som jeg skriver litt til dere.. Jeg vil først benytte sjansen til å si tusen takk.. Tusen takk for at dere klikker dere innom bloggen min, og tusen takk til dere som legger igjen så fine kommentarer. Jeg er evig takknemlig!! 

Tidligere idag benyttet jeg meg av det gode vårlyset og tok litt bilder, litt smil, litt antrekk og litt hår.

Håper dere liker det! 

 


 

-A smile is a curve that sets everything straight!-


 

Etterhvert fikk jeg med meg en søt liten gutt på bildene også, men de kan dere få se senere!! hihi.. 

Ha en fin dag videre! Snart er det laksewrap på hele familien, og etter det skal jeg ut og handle lister.. Trodde aldri at jeg kom til å skrive noe sånn, handle lister liksom... Hei til hu der som plutselig har blitt handy og helst vil gjøre alt selv.. haha

Let`s curl that hair and wear flowers!

 • 10.02.2016 kl. 15:00

Når du har tatt antrekksbilder for bloggen og oppdager at du har hatt babycallen i baklomma hele tiden... haha!!! Typisk meg!! Men jeg fikk da noen bilder hvor den ikke syntes.. 

Denne toppen har jeg hatt i skapet sååå lenge, og jeg bruker den ikke så ofte egentlig, men da jeg først bruker den så tenker jeg,, hmm hvorfor bruker jeg den ikke mer? For den er egentlig litt fin.. 

Bare vent dere.. De der slappe armene skal få litt mer form etterhvert, jeg lover... hahaLet`s curl that messy hair and smile silly on the photo... 


Hello there little tattoo, hope you get some friends soon.. Today` s

 • 09.02.2016 kl. 14:55

Well, let`s go black!! 


Dårlig dårdag?? Da er denne frisyren ganske perfekt!! Veldig enkelt og litt messy!!
Braid my hair!

 • 07.02.2016 kl. 13:59

Hei på dere. Her har vi brukt hele formiddagen på å spise frokost og bake boller! Jeg kjenner at jeg er veldig klar for boller og krem senere idag!! Nam!! 

Tenkte jeg skulle dele dagens antrekk og hår med dere.. Den nye genseren min som er fa Cubus og bukser fra weightless. Veldig enkelt og veldig behagelig. Flettene som jeg har så jeg bilde av på instagram eller noe for noen dager siden og jeg måtte prøve å lage sånne på meg selv.. Jeg må vel innrømme at jeg synes det er utrolig vanskelig å flette seg selv på denne måten, men jeg ble ganske fornøyd. Og Nathalie likte de nok også veldig godt, for hun ville også ha "Anna fletter" som hun kaller det, Anna i frost vet dere.. 

Ha en fin dag alle sammen <3 

Dagens antrekk!

 • 31.01.2016 kl. 15:05

Hei og hopp fra sofakroken! 

Her har det egentlig gått i ett siden vi sto opp, men på en god måte om dere skjønner. Vi har tatt det helt med ro, ja jeg startet faktisk dagen med frokost på sengen, får helt stjerner i øynene av den snille mannen min! Etter det har jeg ordnet meg, drikki kaffe og så gikk jentene en tur ut mens vi fikk ryddet og vasket litt i huset. Vi har spist vafler og kost oss sammen, og til og med fått tid til å ta litt bilder. Dagens antrekk består av en svart bukse og denne toppen som får det til å krible i armer og bein. Jeg får så vårfølelse av de klare fargene og solen som skinner på himmelen ute gir ikke akkurat noe mindre vårstemning. 

Håper dere alle har en fin søndag!! Her er planen om å gå en liten tur veldig snart! Men først må Storm Aleksander våkne fra duppen din. 

 

I would like to wear!

 • 28.01.2016 kl. 19:04

Dette er ikke noe jeg gjør så veldig ofte, men jeg synes det er veldig gøy, jeg må vel innrømme at jeg er veldig glad i klær, og jeg liker veldig godt å sette sammen antrekk på denne måten. Det er så godt å bare kunne drømme seg litt bort. 
Jeg har jo nevnt før at jeg er glad i litt farge, så den toppen likte jeg veldig godt <3 Og jeg hadde heller ikke hatt noe i mot å ha den kåpen i lys rosa <3 
Støvel med stretchskaft / Guess BLOSSOM Skjerf black multi / Kardashian Kollection SCREW HEART Armbånd gold / Gant LAUDERDALE Klokke weiß / Vila VICILLE Kort kåpe peach blush / Topp / ONLY ONLANEMONE Slim fit jeans light blue

Wear color!

 • 24.01.2016 kl. 19:34

//Innlegget  inneholder en annonselinke//

Farger er noe jeg bruker alt for lite av, men som jeg egentlig liker veldig godt. Men samtidig så føler jeg at man syns så utrolig godt da man har klær med sterk farge, og det vet jeg ikke om jeg liker så godt. Jeg føler liksom at dersom man går med litt mer nøytrale klær så er det ikke så mange som legger merke til det, men dersom man har sterke farger så er det enklere for andre å legge merke til det, å det er da jeg begynner å tenke på hva de andre egentlig tenker, så er det i gang da.. Usikkerheten min slår ut for fult og jeg åpner ikke jakka inne på senteret en gang. Her hjemme derimot bruker jeg akkurat det jeg har lyst til, og det er en stor befrielse. 

Uansett da, så prøvde jeg meg på litt farge idag, og jeg fikk til og med tatt litt bilder før vi dro hjemmefra, vi har nemlig vært hos svigers på middag idag, og jeg tok av meg jakka ;) hehe

Genseren min som egentlig er en kjole, men som jeg ikke turte å bruke som kjole idag er fra nelly, og buksen min er fra weightless, den tenkte jeg å skrive mer om senere.  Den siste tiden har jeg blitt veldig glad i gensere og topper med v-hals, jeg føler at det kler meg veldig godt. Så nå ser jeg alltid etter det da jeg er på utkikk etter noe nytt. 

Jeg har en spørsmålsrunde gående, så dersom det er noe du vil spørre om så kan du legge igjen et spørsmål under DETTE innlegget. Jeg tenkte jeg skulle svare i løpet av uken <3 

Yesterdays!

 • 07.01.2016 kl. 10:00

Jeg tenkte å begynne dagen idag med å vise dere gårsdagens antrekk. Det er ikke så ofte jeg gjør dette, men i går fikk jeg litt hjelp med å ta bilder, så da er det litt mer gøy. 

Støvlettene mine kjøpte jeg i romjula, de er så utrolig gode, og de kom i hus akkurat i tide til snøen og kulda kom. Perfekt med andre ord. Både toppen og skjørtet har dere nok sett før, skjørtet er vel kanskje et av de plaggene jeg bruker oftest. Jeg elsker å gå i skjørt. Det er mykt som ei joggebukse, men det ser ganske mye bedre ut.. De lange strømpene som dere så vidt ser over kanten på støvlettene er de jeg kjøpte i går. Mitt favoritt antrekk!

 • 16.12.2015 kl. 12:26

Jeg har fått meg et nytt favorittantrekk, jeg kunne sikkert ha brukt dette hver eneste dag.. Jeg føler at det er veldig klassisk og pent, men også komfortabelt. Det er myke stoff, den tykke jakken varmer på en kald dag og jeg skal heller ikke legge skjul på at det er svært ammevennlig.

Antrekket er fra Kappahl, det er den Hampton serien som de har. 3 for 2 på alle produkter på Kappahl om dagen forresten, bare et lite tips ;) 

 

Nå må jeg faktisk komme meg opp av sofaen for å få ryddet litt her, jeg må bare drikke en kopp kaffe til ;) 

Bloggutfordring! 8 av 30

 • 25.11.2015 kl. 14:15

Outfit!

Her har jeg valgt å gå for dagens antrekk slik at det ikke bare blir å legge ut et gammelt bilde. Det er kanskje ikke det mest spennende antrekket, men dette er hvertfall sånn jeg er idag! Idag er en sånn dag da jeg synes det er helt greit å vise litt mage, en sånn dag da man ikke føler seg som en ballong, hurra ;) Er det egentlig lov å si?? 

 

 

Takk for oss

 • 22.11.2015 kl. 11:59

Jeg kjenner det er litt vemodig. Vi har allerede snudd to ganger, men nå må vi bare hoppe i det.. Denne helgen er over for denne gang,  det er på tide å komme seg hjem, få fyrt opp i ovnen og tint opp sengetøyet igjen. Ja jeg vil tro det er litt kaldt hjemme.

Det er litt ekstra vemodig å dra da været er så fint, men vi kommer igjen kjære hytte <3

Look good, feel good!!

 • 03.11.2015 kl. 18:30

When you can wear something that feels good and look good at the same time.. Go for it!! 

Jeg er over gjennomsnittet glad i skjørt og kjoler, jeg føler meg automatisk mye finere, det er mykt og behagelig, ingen stramme kanter her og der. Ja, det er perfekt!! Denne jeg har på meg idag er egentlig en gravidgenser, men uten magen blir den lang nok til å bruke som kjole.. Jeg har brukt den før, men da hadde jeg den på meg bakfrem. Du kan se det HER

Her har jeg på en kort blondetopp fra nelly under ettersom utringningen er ganske stor. Men det følger også med en stor hals som kan festet på denne genseren, det er ganske perfekt nå da det begynner å bli kaldere. 

Jeg elsker at den kan brukes på så mange forskjellige måter!

#Antrekk #mote #kjole #mamma

Let´s go for an open back!

 • 26.10.2015 kl. 14:38

//Annonselink//
//Topp og genser fra HER//

#Topp #genser #antrekk 

Just another day in my skirt!!

 • 25.10.2015 kl. 13:02

Idag var det så fint høstvær at jeg måtte ta meg en tur ut for å ta noen bilder. Tenkte det kunne passe å vise dere hva jeg har på meg idag. Jeg er så glad i skjørtet mitt fra Only, jeg tror jeg kunne brukt det hele tiden. Genseren kjøpte jeg på H&M i fjor, det er vel kanskje en av de få hvite genserne mine som jeg faktisk har klart å holde hvit. Jeg er håpløs når det kommer til hvite klær!!! Ha en fin søndag videre <3 

#antrekk #klær #skjørt #mamma

Pink lace!

 • 17.10.2015 kl. 11:00

//Annonselink//

Her kommer gårsdagens antrekk. Jeg har på meg den nye blusen min, den er så utrolig fin og det irriterer meg noe så veldig at kontrollen til speilrefleksen min ikke vil fungere lengre, bildene blir så utrolig dårlige, men here it goes...

Blusen fra HER //  Ullskjørt fra Only 

Kombinasjonen av det fine stoffet i blusen og det "grove" ullstoffet i skjøret synes jeg er en så god match og fargen på blusen er så fin til det lyse håret mitt. Dette synes jeg så absolutt var et godt kjøp, noe som så absolutt ikke er en selvfølge da man bestiller på nett. Bilder har jo så rett for å juge både i forhold til kvalitet og farge, men denne gangen stemte det faktisk veldig bra. Hurra!

 #antrekk #fredag #mamma #skjørt #bluse #only #nelly 

Antrekk!

 • 04.10.2015 kl. 19:00

Noen som sa man ikke kunne pusse opp dukkestua med skjørt? 

Det funger er faktisk veldig fint :P

Jupp, det der er hu som er så fåfenglig at hun utfører handywork i skjørt liksom... Neida, egentlig ikke.. Det er bare det at jeg gadd ikke å skifte.. Det er altså ikke det at jeg er så fin på det, det er bare det at jeg er lat ;) 

Hilsen fra hu der som heller ikke gadd å sminke seg idag, søndag er søndag!!!

#skjørt #VeroModa #Only #søndag

Who said

 • 02.10.2015 kl. 11:32

Hvem sa man ikke kunne bruke gravidklær nesten 4 måneder etter fødsel?

Sett den på bakfram, så har du jo en helt ny genser også ;P Og en ting til, ettersom halsen er så dyp så er detenkelt å få ut armen så jeg slipper å dra den opp da jeg skal amme, det betyr også at jeg kan bruke den som kjole med tette strømper til hurra, to i en!#klær #mamma #mote #ammevenlig

ZzzZzz

 • 02.10.2015 kl. 08:07

Morgenstund har gull.... Nei glem det... Jeg skal ikke juge. Jeg er så trøtt at du aner ikke... Etter en natt med alt for lite søvn var det alt for tidlig å stå opp før 07.00 idag.  Jeg føler meg rett og slett tygget på og spyttet ut igjen.. 

Hjemmedag med to håpefulle idag hvertfall,  hvor produktiv dagen blir gjenstår å se, men heeey vi har tatt høstferie!

#morgen #mamma #trøtt #morgenstund

Opprydding

 • 26.09.2015 kl. 12:07

Idag har vi en aldri så liten "rydde opp ute" dag. Vi har tatt inn alt av puter fra verandaen og satt spidebordet helt bort mot sofaen, jeg regner nemlig med at "sitte ute"- tiden er over for i år. Nå har vi dermed danseplass på verandaen, så kanskje vi kan bruke tiden før snøen kommer på å lære oss sving eller noe,  hihi.

I skrivende stund står vi parkert på Hias,  vi hadde en god del papp i kjelleren som det er greit å bli kvitt. Jeg og Nathalie ser på at pappa jobber, og Storm Aleksander sover med lua over øynene.

#opprydding #ute #høst

Vel overstått

 • 20.09.2015 kl. 20:12

Vel overstått dåp, jeg er så fornøyd med dagen, barna har oppført seg eksemplarisk, små engler hadde vi med å gjøre i kirka og jeg er så stolt i mammahjertet <3
Kjøleskapet er stappet av kake og jeg er helt skutt og har plantet rompa mi i sofaen og her skal jeg bli en liten stund før jeg skal finne senga.

Kommer tilbake i morgen med litt bilder fra dåpen.

#dåp #familie #mamma #pappa

Fashion No-No's

 • 12.09.2015 kl. 11:45

Det er ikke mye jeg synes er horribelt altså, alle må få gå med hva de vil mener nå jeg, men jeg har allikevel noen plagg og kombinasjoner jeg aldri ville gått med selv, og noen av de får meg kanskje til å tenke oh-no da jeg ser det på andre også. Her er noen av de;

Tights som bukse. Det fungerer ikke, eller da skal du hvertfall ha jævlig bra rumpe.

Korte tights under kjole/shorts. Enten bruker du strømpebukser eller lang tights, eller så får du gå uten. 

UGGS, neitakk, tøfler er noe jeg bruker hjemme i stua.

Er det hull i tightsen din kan du like godt kaste den.

Short shorts, vil du vise rumpa får du heller ta på en bikini.

Sokker i sandaler...

Stroppløs topp med BH med stropper under. Og er den i tillegg i en annen farge, ja da får jeg dilla.Så hva er dine fashion No-No's??

 

#fashion #no-no #fail

Bikini 2015

 • 10.06.2015 kl. 15:16

Jeg er ikke av den typen som kjøper ny bikini hvert år, jeg har nemlig veldig problemer med å finne noen som jeg føler meg fin i. Jeg er ikke akkurat utstyrt med former på de "riktige" stedene kan du si. Men i år er historien en annen, det er nemlig noen fordeler med å være gravid og å være småbarnsmor om sommeren. Bikinioverdelene man har i skapet har nemlig en tendens til å bli for små. Så i år må jeg finne meg en ny, og jeg har tenkt å finne akkurat den som gjør at jeg kan føle meg topp uansett hvordan kroppen ellers måtte se ut da lillebror forlater magen. I år synes jeg faktisk de hadde mange fine på Cubus, og det er en fordel at man kan kjøpe overdel og underdel hver for seg. H&M er også veldig mange fine. Og nå vil jeg vise dere noen av mine favoritter. Det første settet, det med blomster og hatten er fra H&M, de andre er fra Cubus. 

Man får jo så mange fine bikinier i høyere prisklasse også, men så lenge man finner noe som passer og som man liker i kjedebutikkene så ser jeg ikke poenget med å bruke 3 ganger så mye penger på en bikini, hvertfall ikke for meg som helt sikkert bare får brukt den i år. 

#Bikini #sommer #sol #mammakropp

Sverige og shopping til små snupper!

 • 15.05.2015 kl. 20:18

Phu! For en dag!!! Dette var definitivt siste lange bilturen før lillebror kommer, ja bortsett fra den til sykehuset da. Vondt i ryggen omtrent før jeg fikk satt meg i bilen, og på vei hjem kjentes det ut som om den lille prinsen min tok tak i alt inni her og vrei rundt. Note to self: Bilkjøring, vonde bukser, full blære og baby i magen er ingen god kombinasjon. 

Meeen, uansett, ferdig med sytinga.. Det har faktisk vært en veldig fin dag. Før vi kom oss til Sverige måtte vi stoppe innom Kongsvinger, bilen vår hadde en time hos "legen" for å få sjekket batteriet. Så mens Ole-Anders og Nathalie(hun sovnet i bilen) tok turen dit, så tok jeg og Emmeli oss en tur på Kongssenteret. Her kjøpte vi oss først en is hver som vi koste oss med. Så skulle jeg se om jeg klarte å finne meg en kjole til 17.mai, jeg har seriøst ingenting å ha på meg, jeg fant en jeg likte og som kunne sett grei ut selv med stor mage, men de størrelsene de hadde igjen ble for store. Så istendefor å kjøpe kjole på meg ble det noe til jentene mine. De fikk en topp og en genser hver, også fikk Emmeli en bukse i tillegg. 


Tanken var egentlig at det bare var Emmeli som skulle få noe denne gangen ettersom det var hun som var med, og hun trenger faktisk litt nye klær, jenta blir jo så stor, så hun vokser ut av alle klærne sine. Men da vi begynte å se etter ting og hun fant ting til seg selv så var hun veldig klar på at Nathalie skulle ha likt som henne, for hun trodde Nathalie kom til å synes det var fint, og det var jo litt fint at de hadde noen like klær. Selv om jeg forklarte henne at det betydde at det ble mindre på henne så var det ikke snakk om noe annet heller. Da ble jeg så glad og stolt at jeg ikke kunne annet enn å kjøpe til begge <3 Det er jo helt fantastisk å høre 6 åringen gi avkall på ekstra klær for at lillesøster også skulle få <3 

Akkurat da vi var ferdig med å betale så ringte Ole-Anders og de var på vei for å hente oss slik at vi kunne dra videre til Sverige. Der kjøpte vi en haug med mat, både grillmat til 17. mai og mye annet. Vi kjøpte en god del Capri- Sonne, laktosefrie produkter(sååå mye billigere i Sverige enn her hjemme), og godteri til både store og små. Det ble en stopp innom McDonald på vei hjem, ikke det sunneste alternativet, men det er faktisk ikke så lett å få kjøpt mat ute som ikke inneholder melk og som samtidig egner seg for barn. Ikke gjør vi det ofte heller, så da er det vel innafor. Godt var det å, hihi.  

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å slappe av i sofaen med min kjære <3

God kveld alle fine <3

#Innkjøp #mamma #bonusmamma #sverige #klær #barnemote #pappa

 

Maxikjoler

 • 10.05.2015 kl. 11:08

#Adlink

Jeg har den siste tiden blitt veldig glad i maxikjolen. Den er så behagelig, og ikke minst praktisk. Du trenger ikke tenke på om beina er brune nok til å gå med bare bein. Du trenger ikke bruke høye heler for at det skal se bra ut, og selv om det kanskje skulle bli litt kjøligere utover kvelden så dekker kjolen nok til at du ikke fryser deg ihjel. Selv har jeg kjøpt en helt plain grå maxi som jeg bruker hjemme istedenfor å bruke tights eller joggebukse når jeg sitter å ser på tv på kveldene. Og om vi plutselig kommer på at vi skulle hatt noe på butikken så trenger jeg ikke skifte heller, for det er ikke til å stikke under en stol at jeg hadde gjort det om jeg hadde hatt på joggisen. 

Du får jo maxikjoler til enhver anledning. De superfine til bryllup, den litt enklere til sommerfesten eller den du kan bruke hele sommeren om du vil, og det er sistnevnte jeg liker aller best. Jeg har lyst til å fylle opp hele garderoben min med disse i sommer. 
Disse tre kjolene kan du finne HER

Du får kjolene i flere forskjellige stiler, men disse likte hvertfall jeg ekstra godt og du skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å bestille noen hjem. 

Denne sommeren er jeg også så heldig at jeg skal i bryllupet til min bror og fruen, og jeg kommer helt klart til å finne en maxi til den anledningen også, jeg må bare finne den rette som dekker magen som helt sikkert ikke er seg selv igjen etter fødsel og som egner seg litt til amming.

 

Ha en fin søndag alle sammen <3 

 

Nathalies 17.mai antrekk

 • 08.05.2015 kl. 19:20

Snuppa mi er i seng, hun var så trøtt idag stakkar, så hun har kost masse med mammaen sin i sofaen etter kveldsdusjen.

Før jeg tar kvelden så ville jeg bare vise dere 17.mai antrekket til Nathalie. Jeg så kjolen helt tilfeldig da jeg var innom name it for en stund siden, og jeg tenkte bare at DEN må jeg ha. Så da ble det ikke bunad til 17. mai i år, men det synes jeg egentlig er helt greit. Jeg får jo ikke akkurat på meg bunaden jeg heller, så da blir vi heller kjolefine i år. Ettersom man aldri vet hvordan været vil bli så fant jeg en cardigan som hun kan ha over. Fargen passet så fint til den mørkeblå sløyfa på kjolen, og den lille hjerteknappen var jo så søt. Sko måtte jeg også kjøpe, og endte opp med noen søte hvite sko med sølvdetaljer, så egentlig så krysser jeg vel fingrene for fint vær da, blir ikke like fint med ponny gore tex skoene, hihi. 

 
6 åringen i huset var veldig klar på at hun ville ha på bunaden sin, for det var det hun pleide på 17.mai. Så da ble det slik, den hun hadde i fjord passer enda, så det eneste som må sjekkes ut der i gården er om skoene passer. Hun var også veldig klar på at hun skulle bruke hårbøyla som hører til bunaden og at hun ønsket seg veldig krøller i håret. Så da må jeg vel prøve å få til det. Det følger også med en liten veske til bunaden hennes, og hun lurte også på om det var greit om hun hadde noe i den, spent på hva det blir. 

Så da er vel det meste klart for en dag fylt med 17.mai tog, is, grilling og kake..

Eller nei.. Jeg må ha noe å ha på meg, og mannen trenger ny skjorte. Men det får vi finne ut av senere, for nå skal jeg kose meg litt videre med tv og hekling før det er natta. Mannen kommer vel snart hjem også. Han er på disco med 6 åringen og skal kjøre henne hjem til mammaen hennes før han kommer hjem igjen. 

Hårpynt til små snupper!

 • 07.05.2015 kl. 19:15

Jeg bestilte 17.mai hårspenne til snuppa mi for en stund siden, og endelig har den kommet i posten. Den er så utrolig fin, og vil passe perfekt til den fine 17.mai kjolen hennes. Nå krysser jeg bare fingrene for at været blir bra den dagen, så slipper vi å ha på så mye yttertøy utenpå finklærne. 

Jeg klarte ikke å la være å bestille en ekstra, den lille hvite spennen er så utrolig søt, og den sitter veldig godt i håret hennes. Hun har brukt den i hele dag og synes selv den er utrolig fin. Ser seg i speilet og stryker over den <3 

Disse spennene bestilte jeg på nettsiden til mitt lille englebarn, og er utrolig fornøyd, grei pris, rask levering og fine produkter. 

 

Ha en fin kveld alle sammen <3

17.mai antrekk - Gravid

 • 07.05.2015 kl. 14:10

Heartbeat Armbånd, Mix / Vila VIHYMN Cardigan snow white / Timex T2P328 Klokke beige / Pier One Kiler argento + cristal / Noppies LOLA Cocktailkjole dark blue
Det er snart 17.mai og jeg må innrømme at med en relativt stor mage er det vanskelig å finne noe å ha på seg. Dersom man føler seg stor og kanskje ikke så fin er det desto viktigere at man finner noe man føler seg vel i. Det er jo en dag hvor man er mye ute blant folk, og det er ikke til å legge skjul på at en gravidmage tiltrekker seg mye oppmerksomhet. fra kjente og av og til ukjente. Det er kanskje ikke det man ønsker mest da man ikke føler seg på sitt beste. Høye heler er dessverre ikke så veldig praktisk da man er gravid, men det er faktisk mye fine sko der ute som ikke er så høye.  Jeg vil jo tro at jeg fremdeles har gravidmagen min på 17.mai, og dette antrekket kunne jeg tenke meg å bruke selv. 
Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no