Paper waist!

  • 17.08.2017 kl. 12:42

Definitivt nye favorittbukser akkurat her ja!! Jeg har fylt litt på høstgarderoben min i det siste, og både denne genseren og buksa bestilte jeg fra bestseller.com som altså er en felles side for Vila, VeroModa, Only og noen flere.. Farlig mye fint der nå, og jeg skal innrømme at det ikke bare var disse to plaggene som kom hjem til meg i posten.. 

Tilbake til buksene.. Jeg har så lenge jeg kan huske vært på utkikk etter bukser med sånn liv som dette. Altså som ikke er trange i livet, heter det "paper waist" eller noe sånn?? Ble litt usikker.. Jeg tok en råsjanse da jeg bestilte meg bukser på nett, det pleier jeg egentlig nesten aldri å gjøre nettopp fordi det er så vanskelig å treffe på størrelsen. Men jeg ble veldig fornøyd denne gangen, og kommer til å flytte inn i denne buksa, det eneste som er litt dumt, eller en utfordring om du vil er at jeg ikke aner hvordan sko jeg skal bruke til den?!? Ble ikke noe bra med de vanlige hverdagsskoene mine.. Og jeg orker ikke å gå med høye heler hver gang jeg skal ha på denne buksa heller.. Så om noen har noe forslag så er det bare å rope ut!! 

 

 

Det var veldig godt å ordne seg litt idag, jeg har klart å bli syk, eller veldig forkjølet hvertfall, så jeg har egentlig liggi rett ut på sofaen siden jeg kom hjem fra jobb på tirsdag, men føler meg litt bedre idag, og det hjalp å ordne seg litt. Typisk at jeg skal bli dårlig akkurat da ungene har planleggingsdager i barnehagen, jeg har jo ikke orket å finne på så mye som jeg egentlig har lyst til.. men men!! Vi koser oss her hjemme uansett!! 

 

 

Denne forkjølelsen har jo også satt en stopper for den gode treningsflowen jeg har vært inne i, men til forskjell fra tidligere så kjenner jeg nå at jeg har lyst til å komme i gang igjen.. Hadde det vært et halvt år siden, eller kanskje bare 3 mnd også, så hadde jeg grodd fast til sofaen og kommet på dumme unnskyldninger for ikke å trene.. Så enten i dag eller i morgen er jeg nok klar igjen.. 

 

Håper dere har hatt en fin uke så langt, kanskje det er flere der ute som er hjemme med barna pga planleggingsdager! 

 

5 Kommentarer

livetmitt93

17.08.2017 kl. 15:38
fint antrekk:D

Kaja Jeanette

17.08.2017 kl. 22:20
livetmitt93: takk <3

Janne

11.09.2017 kl. 20:08
å så flott du er! god bedring, håper forkjølelsen gir seg! Hvordan har du fått til det designet btw? kjempefint, ser så proft ut!

Kaja Jeanette

13.09.2017 kl. 14:37
Janne: det er kjøpt hos KVdesign :)

Sara Gunnerud

23.10.2017 kl. 15:51
fint anntrekk!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits