Jeg er ikke stolt av det..

  • 07.08.2017 kl. 19:44

Det er noen ting man gjør, eller som man blir avhengig av som man kanskje ikke er like stolt over.. Noen sånne ting tenkte jeg over i går kveld, og egentlig må jeg le litt.. Så blir jeg egentlig litt flau også, og da jeg tenker jeg om så blir jeg egentlig litt lei meg.. For noen av tingene er jo mer trist enn morsomt egentlig.. 

 


 

Jeg spiller Soda Crush.

Jeg har hatt en lang periode hvor jeg ikke har spilt, men nå har jeg blitt helt avhengig igjen.. 

Jeg blir sjalu. 

Sjalu på de som utad har mange gode venner som de kan le og kose seg med.. Venner de bare kan ringe en ettermiddag og finne på noe spontant med.. Det gikk liksom litt over for meg da jeg fikk barn.. 

Jeg lar være å si noe i frykt for å ombestemme meg. 

Spesielt i helgene kan jeg tenke at jeg har lyst til å gjøre noe, og hvertfall dersom det er noe fysisk som å gå tur eller trene så kan jeg la være å si noe før jeg er helt sikkert fordi jeg er redd for å ombestemme meg.. Dersom jeg har delt det med noen så er det ikke like lett å trekke seg.. 

Jeg sier ikke glad i deg. 

Jeg kan av og til la være å fortelle noen at jeg er glad i de, fordi jeg er redd for at de ikke sier det tilbake, de jeg vet er glad i meg tilbake forteller jeg det selvfølgelig til, men de blir med de nærmeste.. Jeg synes også det kan være kleint å gi en klem fordi jeg er redd for at de skal synes det er rart.

 


 

 

Har du noen sånne ting som du gjør som du syne ser flaut eller leit kanskje?? Jeg er vel ikke den enste?? 

 

 

6 Kommentarer

Marie-Madelen Bekken

07.08.2017 kl. 19:55
Så fint at du tør å dele det :) husk at du får oppleve noe de ikke får oppleve, med tanke på barn og sjalusi :) kanskje de er like sjalu på deg.

Kaja Jeanette

07.08.2017 kl. 21:00
Marie-Madelen: Du sier noe :) Og jeg er veldig klar over hvor heldig jeg er som har det jeg har, men allikevel så må jeg innrømme at jeg blir litt misunnelig på de som har 20 venninner de kan be på bursdagsfest liksom :P Men jeg ville ikke hatt noe annet liv enn det jeg har heller da :P

livetmitt93

07.08.2017 kl. 20:05
kjekt og lese:)

Anki

07.08.2017 kl. 23:19
Jeg kjenner meg igjen i 3 av 4 💔 Ikke kult , men slik er det

Kaja Jeanette

08.08.2017 kl. 06:42
Anki: <3

Tessa Bennett

08.08.2017 kl. 22:05
Nei, du er ikke den eneste! Elsker slike innlegg, stå på videre!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits