Get ready for school

  • 02.08.2017 kl. 19:04

Skolestart nærmer seg for ganske mange flere enn meg. Jeg er ganske rusten på denne fronten, det er lenge siden jeg har gått på skolen slik som nå. Selv om det ikke er heltidsstudie så er det undervisninger hver måned, det stilles krav til meg den perioden det ikke er samlinger (naturligvis) og jeg kjenner jeg begynner å bli litt stresset for at jeg ikke har ting i orden.. Hadde det vært så enkelt hadde jeg allerede hatt alle bøker kjøpt inn sammen med alt annet jeg trenger, men bøkene anbefales det ikke å kjøpe før etter første samling, alt annet derimot må jeg få ordnet.. Men hva er egentlig alt annet?? Hva er det jeg trenger?? Å studere før i tiden (neida, er ikke 100 år, men føles sånn da det kommer til studentlivet, tidene har forandret seg) betydde penn og papir. Nå er det data som gjelder, heldigvis har jeg min lille mac som jeg kan ta med meg, men jeg klarer allikevel ikke å holde meg helt borte fra pennen og papiret.. Så skrivebok og penn må jeg få fikset meg, det er ingen tvil. Så er det markeringstusjer, post it lapper av alle slag og perm med skilleark. Jeg er en sånn student som må stryke over i bøkene mine, først da føler jeg at jeg har fått oversikt, jeg liker også å bruke små merkelapper for å merke viktige sider i bøkene.. Hvor mye som er nødvendig aner jeg ikke, og det finner jeg ikke ut før jeg er godt i gang med studiene. 

Men kanskje noen av dere har noen tips til hva man trenger?? Jeg føler det er noe jeg ikke har tenkt på, men aner ikke hva?!? Kanskje er det bare det at jeg er spent? Kanskje stresser jeg litt unødvendig?? Det er ikke umulig, eller det er egentlig ganske mulig.. At det går an å være så spent og glede seg, men allikevel grue seg så mye.. 

 

- Back to school kit - 

 

 

 

5 Kommentarer

Victoria Larsen

02.08.2017 kl. 21:00
Mye fint! :-)

RebeccaHasselgard

02.08.2017 kl. 22:00
jeg tror det viktigste jeg må skaffe er highlighetere til lesingen denne høsten, klarer meg ikke uten! :)

Kaja Jeanette

02.08.2017 kl. 22:04
RebeccaHasselgard: samme her :) Blir så lett til at jeg bare skummer over om jeg ikke merker det viktigste :P

Nina c

03.08.2017 kl. 00:38
Masse fint:)

Hverdagslykker

03.08.2017 kl. 20:37
Blir nesten litt misunnelig på deg, haha! Jeg er en av de særingene som liker å gå på skole, og som virkelig trives med å lese pensum og skrive oppgaver :p Men tror nok en eventuell videre utdannelse på meg får vente en stund!

Tilbake til spørsmålet ditt så tror jeg at jeg hadde møtt opp første dagen med pc (eller iPad), noe å skrive på og med, bodumkoppen fylt med kaffe, en flaske vann og godt mot, og så sett hva annet jeg hadde trengt underveis :)

Kaja Jeanette

03.08.2017 kl. 21:42
Hverdagslykker: hørtes ut som en plan. Bodumkoppen er herved skrevet opp på lista, den hadde jeg ikke tenkt på faktisk :P Jeg liker også å gå på skolen, men må innrømme at det er skummelt å dra så langt vekk helt alene. Det er ganske langt utenfor min komfortsone..

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits