Måneden som gikk- Juli

  • 01.08.2017 kl. 05:37

Så var vi her igjen, en ny måned har startet, vi kan tenke tilbake på minnene vi har skapt og tenke fremover på det som vil skje.. Med blanke ark slår vi oss løs o august! 

Månedens høydepunkt

Denne månedens høydepunkt er umulig å velge ut.. Hele måneden har egentlig vært helt topp.. Vi har kost oss med ferie, vært i Danmark og London og kost oss masse her hjemme med helt topp vær.. Sommerferie på sitt beste <3 

 

Månedens nedtur

Denne måneden har ikke hatt noen nedturer, så jeg har ikke tenkt å vri hjernen min for å komme på en liten bagatell heller.. 

 

Månedens sang

Favorittsangen denne måneden tror jeg må være "The water let`s you in" 

 

Månedens innlegg

Det innlegget jeg kan se tilbake på og tenke at dette var det virkelig en mening med var "selvbildet tar ikke ferie", du kan lese det HER

Det er vel kanskje det dypeste innlegget denne måneden, og jeg liker slike innlegg, men jeg liker også alle tipsene, oppskriftene og minnene også.. 

 

Månedens mest besøkte blogginnlegg

Det innlegget som ble mest besøkt denne måneden var "tilbake på skolebenken" og det synes jeg er litt morsomt.. Det innlegget kan du lese HER 

 

Månedens innkjøp

Her kjenner jeg at jeg sliter litt faktisk.. Vi kjøpte så utrolig mye nytt og fint i London, allikevel så er det kanskje det nye treningstøyet som jeg kjøpte da jeg kom hjem igjen jeg liker aller best.. Eller buksa fra Zara?!? 

 

Månedens antrekk

Denne månedens favorittantrekk tror jeg må være dette;

 

Månedens favorittfoto
 

Månedens serie

Serier...Serier... Serier!!! Vi har dilla på serier, og det å skulle velge en favoritt... Vel!!! Det går ikke, men akkurat nå i disse dager er vi avhengig av Frikjent, så det må vel bli den da! 

 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

01.08.2017 kl. 10:42
Ser ut som en fin måned!! :-)

livetmitt93

01.08.2017 kl. 11:03
flott mnd:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits