Bildene viser ikke virkeligheten.

  • 30.07.2017 kl. 13:51

Allerede da jeg sto opp idag viste jeg at jeg trengte å komme meg litt ut i skogen. Det tok derfor ikke lang tid fra jeg sto opp til vi satt klare i bilen for å kjøre opp på Gåsbu. Sånn egentlig så skulle jeg nå ha lagt ut om hvor fantastisk det var. All den friske luften, stillheten og barna som er så glade i å gå tur.. Men det hadde ikke vært helt sant.. For joda, vi har barn som er glade i å gå tur, og det er flott i skogen, men idag hadde vi kanskje gått 10 meter før minsten ikke ville gå mer, han ville bare opp og da han fikk beskjed om å gå på beina sin så begynte han å gråte. Han gikk og gråt om hverandre og jeg tok han opp. Det skal tross alt være positivt å gå på tur.. Og heldigvis så tok jeg han opp, for det tok ikke veldig lang tid før vi ble.. hold dere fast... ANGREPET AV EN SAU!!! Seriøst liksom.. Storm Aleksander fikk ikke med seg noe fordi han hadde han på armen, og han ble derfor ikke redd, Nathalie derimot som fikk sauen i rumpa ble livredd, og hunden stakkar ble vel redd sau for alltid.. Men vi kom oss videre, bestemte oss for å gjøre turen kortere enn tenkt og med relativt høy puls, en unge på armen og ei som ikke klarte å snakke om noe annet enn sauen kom vi oss til rasteplassen. Vi har vært der før, og det er så flott der.. Vi tok oss en liten pause med juice og kanelboller. Jeg fikk tatt en del bilder og da vi gikk videre var humøret litt bedre på minsten også.. Hvertfall en stund.. Han ble mer opptatt av å kaste stein i vannet enn at han faktisk gikk selv. 
- The water let`s you in. - 

- Spennede med trær - - Vent mamma - - Tidenes kaste-arm, ser du steinen? - 
 

Etter en stund var han ferdig med å gå igjen, men da fikk han sitte på nakken resten av veien. Vi kom oss forbi alle sauene uten å bli angrepet og vi fant bilen og dro hjem. 

Turen endte opp ganske bra den altså, men jeg skal innrømme at jeg på et punkt der (eller mange punkt) hadde mest lyst til å snu og gå tilbake til bilen.. Livet med små barn er ikke veldig forutsigbart.. Man vet aldri hvordan ting blir, og det er ikke alltid så veldig lett å gjøre det beste ut av det heller.. Det er ikke alltid man klarer å holde hodet klart og eget humør på topp, og det tenker jeg må være lov.. Livet er ikke en dans på roser, og sånn er det bare.. 

 

9 Kommentarer

Jegmotverden

30.07.2017 kl. 14:05
så fine bilder :) <3

Victoria Larsen

30.07.2017 kl. 14:08
Flott skrevet! Kjempe fine bilder :-)

Kaja Jeanette

30.07.2017 kl. 14:45
Victoria Larsen: Hehe takk :)

Fredrikke Gustavsen

30.07.2017 kl. 14:22
Åå, så sinnsykt fine og koselige bilder <3

Kaja Jeanette

30.07.2017 kl. 14:44
Fredrikke Gustavsen: tusen takk :)

Benedicte Arntzen

30.07.2017 kl. 20:07
<3 så herlig

livetmitt93

30.07.2017 kl. 21:14
åå sykt fine bilder:)

Hverdagslykker

30.07.2017 kl. 22:20
Ikke alltid ting blir som planlagt, nei... Hørtes skikkelig utrivelig ut med sauer som angriper, godt dere klarte å gjøre det beste ut av det likevel! Men fine bilder ble det uten tvil :)

Kaja Jeanette

30.07.2017 kl. 22:25
Hverdagslykker: skal innrømme at jeg var litt redd for å passere de på vei tilbake, men da hadde de heldigvis gått ut av stien :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits