Kyoto Garden - London

  • 23.07.2017 kl. 09:54

Litt Londonspam i disse dager, men jeg har så mye bilder og så mye å fortelle.. 

Jeg har jo nevnt før på kontrastene i byen, og her kommer det et eksempel til. Kyoto Garden er en del av Holland Park. Her får du plutselig en bit av Japan midt inne i London, og det er ikke annet enn fantastisk.. Her finner man også den roen som jeg har nevnt at det er i parkene i London, og her blir det i tillegg en helt annen stemning. Fossefallet, broen, blomstene og de flotte trærne. Gresset er helt urørt og stiene er rene og pene. Det var ikke store flekken, men de hadde gjort det beste ut av den, og både jeg tror nok at alle som er innom der kan sette pris på det de ser og føler der. 

Dette er altså en av fordelene med å gå, dette hadde vi aldri kommet over om vi hadde busset rundt istedenfor å gå... Fantastisk!!! 

 

 


 

Tilbake i "virkeligheten" er det nå ladet for siste dag med ferie før jeg begynner å jobbe igjen (mann og barn har ferie litt lengre), denne dagen skal nytes med gårdsbesøk like i nærheten her.. Store og små gleder seg så nå må jeg løpe..

Ha en fin dag!! 


 

2 Kommentarer

livetmitt93

23.07.2017 kl. 10:27
herlige bilder:)

Hverdagslykker

23.07.2017 kl. 19:02
Så utrolig fint! Blir nesten litt misunnelig på dere, men føler omtrent jeg har vært i London på ferie jeg også, etter å ha sett alle de fine bildene du legger ut :) Håper dere fikk en fin dag i dag! <3

Kaja Jeanette

23.07.2017 kl. 19:14
Hverdagslykker: du bør virkelig ta en tur bare barna blir litt større <3 Det er så flott der, men jeg hadde ALDRI reist med barn :P for herregud så mye folk det er der!!!
Hyggelig at du liker bildene da <3 Takk :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits