A city with contrasts!

  • 22.07.2017 kl. 10:16

En by fylt med mennesker. Mennesker som skal forflytte seg dra A til B. Målbevisste mennesker, høflige mennesker og noen mindre høflige mennesker, mennesker som skal innom puben for å ta en øl eller et glass vin etter jobb.. I London må man egentlig bare stoppe opp, lukke øynene og ta inn over seg alle lydene, luktene og energiene. Fordi det er noe helt for seg selv. 

 

Det er lyder over alt, mennesker, biler, mopeder som tuter, fugler, gitarspilling og saksofonspill som brer seg over byen og inn gjennom vinduene på kveldene.. Men London er også stille, du tror det kanskje ikke, men London har to sider. Stresset, menneskene og lydene, men også roen. Gå inn i en park lukk øynene i noen sekunder og bare lytt til stillheten. Det er som å komme inn i en annen verden. Det er en helt egen ro. Trafikken er rett på andre siden av hekken, men den er som forsvunnet! Det er mennesker som sitter for seg selv på gresset og spiser lunsj, små grupper med mennesker som prater og ler og det er mennesker som mediterer midt i parken. Lyden av trafikken forsvinner og det er bare ro! Behovet for et avbrekk fra alle lydene melder seg fort i en slik stor by. Man er på 100% av tiden, følger med på menneskene og trafikken. Da er det godt med disse parkene hvor man kan ta det helt med ro og bare lade opp igjen. 


 

London er en by jeg gjerne kan besøke igjen, en by som har så mye å by på. En stor by hvor man fort kan oppleve å få for lite tid, men som det samtidig er godt å komme bort fra! Ikke skjønner jeg hvordan man orker å bo i en slik by. Jeg undres hvordan det er å være liten baby i den store byen, hvordan er det å være hund i denne byen? Hvordan orker man et liv i kø?? 

 

Jeg liker byen, men det er utrolig godt å komme hjem igjen også, alle jordene, stillheten, din egen seng og rutiner. Hvem hadde trodd at rutiner var noe å savne?!? Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang med treningen igjen. Gleder meg til treningsabbonementet er oppe å går igjen i august!! 

 

6 Kommentarer

22.07.2017 kl. 10:43
Du har sikkert hatt det fint i London, kost deg mye eller å det var veldig finne bilder😇

Kaja Jeanette

22.07.2017 kl. 10:45
Anonym: Ja, jeg har kost meg veldig, og jeg kommer nok til å dra tilbake en gang :) Takk :)

Emma Olsen

22.07.2017 kl. 10:48
OMG jeg elsker bildene dine! Fikk sykt lyst til å dra tilbake!

Kaja Jeanette

22.07.2017 kl. 10:51
Emma Olsen: ÅÅ <3 Tusen takk søte deg <3 Vil også tilbake om en stund, må bare lande litt først (+ spare mer penger, haha)

Emma Olsen

22.07.2017 kl. 10:53
Hahaha, ja det høres ut som London! :P

livetmitt93

22.07.2017 kl. 11:31
ser fint ut der:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits