Koffert-tips.

  • 17.07.2017 kl. 19:32

Tiden går så uendelig fort, herregud hvor mange ganger har jeg sagt det på denne bloggen?? Dagen som vi har gleder oss til så lenge er plutselig rett rundt hjørnet. I natt kaster vi koffertene inn i bilen og i morgen tidlig går flyet til LONDON!!! Jeg er så spent at jeg tviler på at jeg klarer å sovne så alt for tidlig i kveld, og det er ikke akkurat så lurt da man skal opp igjen klokken 03.00.. Det gjør det jo ikke akkurat noe bedre at jeg har blitt forkjølet. Men hallo, vi skal til LONDON, så hvem bryr seg!!!! 

London for meg betyr shopping, det betyr mye mennesker, det betyr god drikke og mye god mat.. London betyr kvalitetstid med den fineste mannen jeg vet om, og det shopping.. Nei vent, det sa jeg jo.. Men jeg kan ikke så det nok.. Da vi dro til Berlin i fjor så kom vi på noe veldig lurt, det sier seg jo selv at man vil komme hjem med mer enn man drar med, men plassen er kanskje ikke helt som ønskelig. Derfor bestilte vi en ekstra kolli på vei hjem. Det har vi gjort denne gangen også. Men man gidder jo ikke bruke masse penger på å kjøpe ny koffert der nede da man har her hjemme.. De pengene kan man bruke på mye annet.. Så hva gjør man da?? Jo man pakker klærne sine i en liten koffert (eller man får mannen til å pakke klærne sine i en liten koffert..) og så putter man den lille kofferten oppi den store.. Så får man med seg to kofferter i en kolli på veien ned, og man har ekstra kolli på vei hjem.. Altså hvor lurt er ikke det?? 

Sjekk da...  

Jeg begynte å tenke litt på hvordan det ser ut da de scanner kofferten, de må jo tro vi har hemmelig rom i kofferten, men om de lurer så kan de jo bare åpne den så får de se at det bare er koffert i koffert og ikke noe skumlere enn det.. 

Så nå er vi veldig klare for shopping og mye annet gøy i London... Weee!!! Jeg er sååå spent... Kan jeg få sagt det nok???

 

3 Kommentarer

byAnne

17.07.2017 kl. 20:53
Dette var utrolig smart! At jeg ikke har tenkt på det før :) God tur til London :)

Kaja Jeanette

17.07.2017 kl. 21:18
byAnne: Tusen takk for det :D Gleder meg skikkelig :)

livetmitt93

18.07.2017 kl. 10:49
ikke tenkt på før:) Kos dere

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits