De små tingene!

  • 15.07.2017 kl. 11:52

Man vet ikke alltid hvor mye man har savnet de små tingene før man plutselig har det igjen.. De små tingene og gjør at man smiler litt ekstra og som gjør starten på dagen litt bedre. 

 

Borte bra, men hjemme best! 
 

Solen som varmer i ansiktet, barna som leker ute i hagen, og en kopp kaffe ute på verandaen. Det er ikke mer som skal til for å få den perfekte start på dagen. Her sitter jeg med min andre kopp kaffe, og barna er glade for å være hjemme. De vet nok ikke riktig hva de skal leke med, for de er helt i hundre her. Merker at de har savnet å være hjemme, de er nok like hjemmekjære som mammaen sin. De neste dagene kommer nok ikke til å bestå av så mye annet enn sykkelturer, lek i hagen og masse kos. Før vi aner ordet av det skal vi til London. Herregud som jeg gleder meg!! 

 

2 Kommentarer

livetmitt93

15.07.2017 kl. 11:55
koselig start på dagen:)

Victoria Larsen

15.07.2017 kl. 13:06
Så bra skrevet! Helt enig. Flott start på dagen du har :-)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits