Dager som går i ett!

  • 11.07.2017 kl. 14:46

Her er det skikkelig feriemodus akkurat slik det bør være da det er nettopp ferie!! Dagene går egentlig i ett og om det er mandag, tirsdag eller onsdag vet jeg egentlig ikke.. Idag tok jeg og søstern oss en tur til Sønderborg for å ta en kjapp titt i butikken for å se etter en kjole som jeg kjøpte meg i Tyskland i går, den hadde de selvfølgelig ikke, så vi sendte mannfolka våre til Tyskland igjen idag for å se kjøpe den der.. haha.. Er ikke noe problem da man ikke har noe i mot å kjøre bil, ikke er det så veldig langt heller.. Vi gikk innom et bakerutsalg for å kjøpe oss kaffe, og måtte selvfølgelig kjøpe med oss noe bakevarer også, er det noe de kan her i Danmark så er det å bake kaker.. Altså, herregud så utrolig god gjærbakst!!! 

Da mannfolk var i Tyskland så badet jeg og barna i bassenget. Jeg vet ikke helt hvem som synes det er mest gøy, jeg eller unga. Skli, stå på hender under vann og snurre rundt. Jeg er definitivt et skikkelig bassengmenneske. 

Da jeg kommer hjem skal jeg sette sammen en film til dere, jeg har filmet mye på snap og lagrer alt sammen, tenkte det var gøy hvertfall for meg, og lage en liten feriefilm. 


Bilde fra turen til Tyskland i går. 
 

I morgen er planen å ta en tur til Djurs sommerland, det gleder vi oss til både store og små! Karuseller og badeland.. Det må bli bra det!!

 

1 Kommentar

livetmitt93

11.07.2017 kl. 15:06
kos dere i morra:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits