When in London!

  • 19.06.2017 kl. 18:55

Med tanke på alt som skjer i verden har vi vært mye frem og tilbake, men vi har vel egentlig bestemt oss, og det har jeg jo nevnt før også.. Vi skal til London denne sommeren, jeg og Ole-Anders, vi gleder oss noe helt enormt! Vi er veldig glad i å reise begge to, og vi har vel blitt litt ekstra glade i å besøke de litt store byene de siste årene.. Det å se noe annet enn sydenland er noe vi virkelig vil begge to. En ferietur som inneholder noe for enhver smak, en ferietur med fokus på kjærligheten, en ferietur for bare oss to.. 

Jeg elsker å planlegge, samtidig så liker jeg ikke å ikke legge så mye planer.. Derfor gjør jeg det veldig enkelt, jeg søker rundt på nettet. Finner frem til ting vi ønsker å se, men akkurat hva vi ender opp med det vet vi ikke før vi er der, kjenner hvordan følelsen er og hva vi har lyst til.. Rett og slett! 

Men noen ting har jeg satt på listen min, hvor mye vi kommer til å besøke av de store kjente stedene, med tanke på de tre siste hendelsene i London vet jeg ikke, men igjen vi tar det som det kommer.. 

 

Take a spin on The London Eye! 135 meter opp i luften, en fantastisk utsikt over London. Spenningen over å være så høyt oppe og beundringen av det flotte landskapet.. Muligheten til å booke en romantisk pakke med middag, alene tid og alt som kan være med på å gjøre en hvilken som helst kveld til den beste.. Hvem kan gå glipp av det??

 

​Visit the whispering Gallery in St Paul`s Cathedral.. En fantastisk opplevelse for både øyne og ørene.. Ta turen opp i kuppelen, stå på hver deres side og hvisk til hverandre.. Over de lange avstandene bæres lyden så godt at man kan høre hverandre klart og tydelig.. Ikke bare er det vanvittig flott å se på, men det er også skummelt morsomt med lyden.. 

 

Get a taste of China in the heart of the West End - Hvorfor ikke få et lite innblikk i Kina da man først er i London.. To fluer i en smekk. De løvestatuer i guld, gater i rødt og gull. Smaken av kina i de mange restaurantene, lukten og den asiatiske kulturen. 

 

Hyde Park & Kensington Gardens - Er du glad i det grønne, de frodige.. De lange strekningene med gress på gress. Blomster og en rolig atmosfære.. Det gjør hvertfall jeg.. Et lite mål jeg har på de reisene vi gjør er å besøke hvertfall en park. Da vi var i Berlin ble jeg helt overveldet over det store området, og jeg håper virkelig at parkene i London lever opp til forventningene også.. 

 

Nothinghill - I´m just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her...!  Finnes det noen som ikke har sett den filmen, finnes det noen som ikke elsker den filmen?? Jeg har så lyst til å besøke Nothinghill, dørene, gatene.. Kanskje man til og med kan kjenne kjærligheten der?? Jeg vet ikke, men det vil jeg finne ut #håpløsromantiker 

 

Oxford street - Man kan ikke dra til London uten å shoppe! Eller jeg kan hvertfall ikke det.. Vi kommer definitivt til å bruke litt til både i Oxford street og gatene utenfor.. Denne turen her har vi spart penger til, og jeg håper virkelig at vi begge to gjør noen kupp.. IIIIK!!! Herregud som jeg gleder meg.. Shopping, kafè, lunsj, drink på kvelden... middag!! Jeg klarer nesten ikke vente!!! 

  

Kanskje det er noen av dere som klikker dere inn her som har noen tips til oss, hva bør vi ikke gå glipp av i London, shopping, steder å spise, beste bakevarene, beste kaffen? Og kanskje enda viktigere, hva er oppskrytt??   

 

 

 

4 Kommentarer

Sandra Marie

19.06.2017 kl. 19:40
london er en fin by :D Anbefaler å dra å se Lion king, eller en annen musikal:D

Kaja Jeanette

19.06.2017 kl. 19:41
Sandra Marie: Takk for tips :D Det er notert :)

Ane Benedicte

19.06.2017 kl. 20:39
Har aldri vert i london, så har desverre ingen tips! men har kjempelyst!!

Torunn

20.06.2017 kl. 11:23
Flott illustrasjonsfoto :)

God tur og ditto opphold!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits