Hjemmetrening utendørs!

  • 14.06.2017 kl. 11:45

Den følelsen da du står opp akkurat passe seint og akkurat passe tidlig! Du får mye ut av dagen, men du er uthvilt. Som om ikke det er nok så kommer man ned, ser på gradestokken at det er 18 grader... HALLO 18 grader ute!!! Da var klokken typ 9.30 liksom!!!  Jeg hadde allerede bestemt meg for at jeg skulle bevege litt på meg.. Dagen i går var litt for stillesittende, og det kjenner jeg på kroppen, jeg blir så rastløs, og så kjenner jeg på en sånn stikkende dårlig samvittighet ovenfor meg selv, det er kanskje ikke helt bra, men samtidig så er det jo det, fordi man trenger å bevege på seg.. 

Jeg bestemte meg ganske fort for at det ikke skulle bli noen innetrening på meg idag hvertfall, og løpe det hadde jeg egentlig ikke så veldig lyst til. Jeg hadde lyst til å kjenne den sviende følelsen i musklene da du presser de bare litt til.. Den følelsen av mestring.. Så hva gjorde jeg.. Jo jeg tok med meg treningsmatten, musikk og treningsstrikker ut i hagen og trente der.. 30 minutter med styrketrening som faktisk tar meg 30 minutter fordi jeg ikke trengte å dra noe stedd.. Herregud så deilig.. Og jeg avsluttet hele greia med å ligge rett ut kjenne solen varme på kroppen og smilet bre seg i ansiktet.. Jeg sier det igjen.. Herregud så deilig!!! Treningsstrikker er skikkelig i vinden om dagen, og det er ikke uten grunn altså.. De er så enkle å ta med seg, og man kan trene hele kroppen om man vil. Det å få ekstra motstand uten å bruke vekter, det liker jeg.. Jeg har jo de tre strikkene fra booty builder, nå ønsker jeg meg litt lengre strikker også, de egner seg bedre dersom man skal ro f.eks. Det som er enda bedre er at dersom man trenger litt tips til hvordan man skal trene med strikkene, så er det bare å klikke seg inn på de kjente treningsbloggene. Der får du mange øvelser som man kan gjøre. Jeg brukte fitfocuse sin blogg til inspo idag, men treningsfrue har også mange gode øvelser.. 

 

Test det ut da vel!!! Jeg vet hvertfall at jeg kommer til å fortsette med hagetrening i sommer.. Vi har nemlig fryst treningsabonnementet  vårt på espern i hele juli rett og slett fordi vi skal reise så mye at vi ikke får muligheten til å bruke det, og da vi fryser det så sparer vi penger på det.. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, drikke litt mer kaffe og ordne meg litt!! 

Ha en flotters dag!

 

4 Kommentarer

www.siljefjaren.femelle.no

14.06.2017 kl. 11:51
Så flink du er! Tror jeg må gå til innkjøp av en strikk jeg også :)

Kaja Jeanette

14.06.2017 kl. 12:11
www.siljefjaren.femelle.no: anbefales virkelig ja :)

livetmitt93

14.06.2017 kl. 12:12
kjekt:)

Vilde

14.06.2017 kl. 16:30
Så enkelt og greit! Deilig følelse :D Treningsstrikker er så bra og greie, ja!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits