Norsk natur!

  • 31.05.2017 kl. 12:01

Jeg kjenner veldig at kroppen min har behov for å bevege seg. De dagene hvor jeg har sitti alt for mye stille så får jeg en rastløs og ekkel følelse i kroppen, og det er ikke det at jeg trenger å trene hardt hver eneste dag, men jeg trenger å bevege meg litt på en eller annan måte. Det er jo heller ikke bra å sitte mye stille og det er kanskje det kroppen min prøver å si ifra om. Jeg har lenge vært veldig glad i treningssenteret, men nå da sommeren er like rundt hjørnet har jeg fått oppleve den gleden det faktisk er å bevege seg utendørs også. Å løpe har egentlig ikke vært min sterke side, rett og slett fordi jeg synes det er kjedelig. Men etter å ha løpt ute så er det ikke så kjedelig allikevel. 

Idag tok jeg bilen opp på Gåsbu, som faktisk ikke er så langt unna, kan ikke skjønne at jeg ikke har gjort dette mer.. Jeg er ikke veldig kjent der oppe, men hadde egentlig bare bestemt meg for å ta det litt som det kommer. Jeg fant en sti som var merket og bestemte meg for å ta den. Noen kilometer senere og med ganske så bløte sko så ende jeg opp på Lageråskvisla. Det er så ubeskrivelig vakkert!! Altså.. Norsk natur!!! Er det noe finere?? 

  

Jeg valgte å ta grusveien tilbake istedenfor stien, det var fordi det var så utrolig bløtt oppi der, men det angret jeg egentlig litt på. For x antall kilometer på grusvei i nedoverbakke. Det resulterer i ganske stive legger og jeg fikk faktisk litt vondt i hoftene.. "Hallo du gamlemor!!"   Det gikk jo fort over, og nå kjennes det helt greit. Jeg er så glad for at jeg tok meg denne turen idag, og jeg vet at jeg har en firbeint kompis som synes det er helt topp også.. Han koser seg sånn i skogen!! 


Fornøyd og varm etter endt løpetur!! 

 

Da vi kom tilbake til bilen så drakk vi litt vann før vi dro, og da kom det ei dame med huns som skulle sykle. Det var en ganske stor hund, Pointerlignende sak. Og da hun gikk bortover med denne hunden som var mer enn klar for tur så kom det en katt etter henne. Og den løp etter hunden som ble dratt baklengs av denne dama.. Katten skulle liksom ta hunden, og den hunden ville hilse på katten. For det første kan jeg ikke forstå hvordan den dama klarte å få med seg den hunden og sykkelen bortover, for det andre så skjønner jeg ikke hvordan hun turte å sette seg på sykkelen med den hunden i bånd. Møter de en katt til så velter vel hele sykkelen.. Nei, huff, glad jeg holder meg på beina da jeg har med hund! haha! En liten avsporing på slutten her, men det var egentlig veldig morsomt, skulle ønske jeg hadde tatt bilde av det for dere, for da hadde dere kanskje sett humoren i det!! 

 

Nå skal jeg komme meg opp fra sofaen og få fikset meg litt. Ha en fin dag videre!! 

 


 

3 Kommentarer

Victoria Larsen

31.05.2017 kl. 15:08
Norsk natur er så flott! Kjempe fine bilder :D

Kaja Jeanette

31.05.2017 kl. 18:28
Victoria Larsen: Ja, ikke sant :) Tusen takk :D

livetmitt93

31.05.2017 kl. 15:12
er vakkert:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits