Hodet mitt er bare kaos!

  • 30.05.2017 kl. 18:15

Jeg kjenner at jeg trenger å følge opp innlegget fra i går.. Jeg vet ikke helt hva det er med meg om dagen, men jeg har hengt meg opp i dette med eget selvbilde. Hva man fokuserer på med seg selv, og hva andre ser da de ser meg.. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne ta plass i noen andre sitt hode og bare følt.. Følt akkurat det du følte, tenkt akkurat det du tenkte.. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor heller.. Jeg tror kanskje jeg begynner å bli litt desperat. Litt desperat etter å komme meg videre på veien min mot å finne meg selv. Men hvorfor henger jeg meg da opp i hva andre tenker?? Det må være den usikkerheten.. Usikkerheten til meg selv.. Er jeg bra nok?? 

Jeg har kommet så langt, men har allikevel så langt igjen å gå.. I det ene øyeblikket så blir jeg så inspirert og glad av å lese andre sine peptalks.. Vær fornøyd med deg selv.. Du er vakker.. Bla bla bla! Det er så flott, men så i det andre øyeblikket så kommer det en sky over meg og så kan jeg tenke "det er faen så lett for deg å si, du som er helt perfekt"... Så da henger jeg meg opp i det igjen da vet du.. Hva tenker du?? Hva tenker du da du ser meg, da du leser det jeg skriver? 

Nei jeg vet ikke, jeg kjenner  bare det at jeg trenger å komme meg litt videre nå, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal, eller hvordan jeg kommer meg dit. Jeg vet ikke om jeg trenger å komme meg noe videre heller, for kanskje er det bare hodet mitt som er tullete om dagen?!? Nei jeg vet ikke, men en ting vet jeg og det er at jeg har utviklet meg noe så veldig det siste året, eller de siste to årene.. Jeg klarer å gå med hodet hevet, jeg smiler til de jeg ikke kjenner. Husker dere at jeg skreiv om at jeg ikke turte å gå inn i noen butikker?? Det er lenge siden, og det er helt forbi.. Nå går jeg akkurat dit jeg vil.. Allikevel er jeg ikke helt fornøyd, men så vet jeg ikke hva jeg er fornøyd med heller... 

Nei nå blir det bare tull her.. Nå skal jeg stoppe før dette blir alt for langt.. Men det er så godt å få ting ned og ut. Det er godt å dele.. Det er viktig å dele.. Jeg skjønner ikke hvordan jeg av og til kan tenke at jeg ikke har lyst til å skrive mer, for jeg trenger det.. 

  

5 Kommentarer

livetmitt93

30.05.2017 kl. 18:23
håper det blir bedre:)

Victoria

30.05.2017 kl. 18:51
Det er virkelig ikke godt å sitte med slike tanker og jeg merker selv at det blir bedre av å skrive! Du er tøff som deler og jeg håper du snart føler deg bedre, fine deg <3 klem!

Kaja Jeanette

30.05.2017 kl. 20:28
Victoria: Det er så befriende å bare kunne få alt skrevet ned. Slippe tankene som spinner i hodet og istedenfor å bli mindre blir større.. Det har skjedd så mye med meg etter at jeg begynte og skrive, det er et verktøy som jeg virkelig har blitt glad i!!
Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar <3 Takk for at du leser!!

Hverdagslykker

30.05.2017 kl. 20:17
Kjenner meg litt igjen i det du skriver, tror det er ganske vanlig å bekymre seg over hva andre tenker om en. Men prøv å sett deg selv i den andre posisjonen; hva tenker du når du ser/møter/snakker med/leser om andre? Kanskje blir du overrasket over hvor positivt (eller kanskje hvor lite du egentlig ofrer tanker om personer du ikke kjenner så godt), at du klarer å slappe litt mer av rundt hva andre tenker om deg også. Uansett så synes jeg, ut i fra det jeg har blitt kjent med deg via bloggen, at du virker som en fantastisk person! En jeg gjerne skulle blitt bedre kjent med om jeg fikk muligheten. Jeg misunner litt den sterke holdningen du virker til å ha, og utstrålingen du har på bilder! Ikke minst skulle jeg ønske at jeg turte å gå like pent kledd som deg til hverdags. Jeg tror ikke du har mye å bekymre deg for av hva andre tenker om deg :) <3

Kaja Jeanette

30.05.2017 kl. 20:26
Hverdagslykker: Jeg er helt tom for ord! Tusen takk for en utrolig hyggelig kommentar <3 Takk for at du leser det jeg skriver, og takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en så hyggelig kommentar!! Jeg blir helt rørt av hvor snill og go` du er <3 Tusen tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits