En liten oppdatering fra helgen!

  • 28.05.2017 kl. 18:43

Hei på dere!!!

Her kommer en aldri så liten oppdatering på de siste dagene.. Jeg har virkelig storkost meg denne helgen, været har jo vært på det beste, den perfekte norske sommeren.. Vi har vært en tur hos mamma og pappa, og i går var i egentlig ute hele dagen. Vi gikk tur alle sammen, og jeg blir mektig imponert over barna våre som går og går!! Drøyt 5 kilometer ble turen, og det er langt i varmen.. Da vi kom tilbake fra turen satt vi egentlig på verandaen hele ettermiddagen.. Det nye huset til mamma og pappa har den perfekte beliggenhet. Den eneste lyden man kan høre er småfuglen som spiller så fint.. Det er en helt egen ro over det stedet, og jeg kjente virkelig på ønsket om å bosette meg der selv da jeg gikk tur med Neo i dag tidlig. 
 

På veien hjem var vi innom Flisa og kjøpte oss boller, og  og det er jeg uendelig glad for. Da vi kom til Elverum så var det totalt stopp i trafikken! Det hadde vært en bilbrann på veien der, så vi sto utrolig lenge, hadde vi ikke spist de bollene på veien så hadde jeg vel sultet ihjel.. Eller kanskje ikke, men jeg hadde hvertfall blitt sur!! 

Da vi omsider kom oss hjem så var jeg så rastløs, og fikk et skikkelig behov for å komme meg ut. Så da kastet jeg på meg treningstøyet og hoppet på sykkelen.. Nå sitter jeg her hjemme med bein som er så møre etter en sykkeltur opp til Gåsbu og hjem igjen.. For de som ikke vet hvordan den turen er.. Ruden begynner med 11.48 km med motbakke. Hele turen ble på 23.12 kilometer, jeg vet ikke helt hva som var verst jeg, turen opp eller ned. Turen opp gir deg så melkesyre at du aner ikke, men turen ned er så bratt og det går så fort!!! Om noen hørte meg ned der så må de ha trodd at jeg var gal, for jeg klarte ikke å være helt stille for å si det sånn.. Litt gøy var det også! Og utsikten var upåklagelig!! 


- Sliten og svett, klar for en drikkepause på toppen - - ganske fornøyd med å være på toppen . 

- Grei runde - 

 

Nå blir det definitivt sofaen resten av kvelden. I skrivende stund har Storm Aleksander kommet krypende opp på fanget mitt og Nathalie sitter ved siden av meg. Barne-tv er på skjermen og veldig snart skal de ordnes for kvelden. I morgen er det mandag og hverdag igjen!

 

 

1 Kommentar

livetmitt93

28.05.2017 kl. 18:54
så koselig, fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits