Grønt er skjønt.

  • 25.05.2017 kl. 19:34

Jeg virkelig elsker denne tiden på året! Det begynner for alvor å bli grønt ute. Både på trærne og jordene rundt her. Jeg er så glad i omgivelsene her på denne tiden, det er noe med de jordene som strekker seg kilometervis, grønne og fine.. 

Det har jo til og med begynt å være varmt selv om solen ikke alltid er tilstede, og det liker jeg veldig godt. Kjoler, short og skjørt skal være min følgesvenn gjennom sommeren.. Så om det ikke er fint vær så får jeg heller fryse.. neida... joda!! I ettermiddag har jeg fått gjort lit jobbegreier og så har jeg fått vasket gjerdet, det trengtes virkelig.. Det som er litt deprimerende er at det trenger et malingsstrøk også, nå skulle jeg ønske vi hadde valgt vedlikeholdsfritt gjerde.. 

Sånn ellers lengter jeg skikkelig etter friske blomster i hagen nå, jeg har fått en stor fin sinkbalj av svigermor som jeg har lyst til å plante i, og planen er at vi skal lage et blomsterbedd rett nedenfor verandaen der jeg står på bildene også. 

Ha en fin kveld da dere!! Nå skal jeg få i meg litt mat, jeg er litt for sulten nå kjenner jeg.. Får jo lyst på alt man ikke burde spise på en torsdag! 

 


 

2 Kommentarer

Sandra Marie

25.05.2017 kl. 21:46
så fine bilder, er deilig ute nå :-D

livetmitt93

25.05.2017 kl. 22:03
Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits