Tenk deg om!

  • 24.05.2017 kl. 20:03

Mobbing, slenging av kommentarer og stygge blikk eller himling med øynene. Ting som setter dype spor. For deg som mobber, slenger kommentarer eller himler med øynene så er det over på noen sekunder, for den som blir mobbet så varer det i mange år, for noen livet ut..

Det er noe å tenke på før du slenger en kommentar neste gang. Kanskje mener du det som en spøk, kanskje er du ikke den eneste som gjør det, kanskje er din kommentar nok til at en person får nok. Tenk på det! Du slenger en kommentar eller sender et stygt blikk. Du himler med øynene eller visker da noen går forbi. Dere ler.. Kanskje synes du det er morsomt, kanskje føler du deg litt bra der og da. Kanskje er det godt å få litt oppmerksomhet fra de andre. 

Det som for deg varer i noen sekunder varer for meg livet ut. Når man har blitt baksnakket, eller ledd av nok ganger skjer det noe i hodet. Det skjer noe med selvfølelsen. Plutselig kan man se noen helt fremmede på gata som ler, og du tror de ler av deg. Kanskje ser du noen himle med øynene akkurat i det du går forbi og du begynner å analysere hver minste detalj med deg selv. Var det skoene mine? Sminken min? Vesken min?? Var det MEG?? Når man har opplevd noe negativt nok ganger så er det lett å tro at man ikke er noe bedre. Det er lett å tro at alle ler av deg.. Det blir vanskelig å være deg selv, for hvem er jeg? Hvem er jeg da selvtilliten og selvbildet er knust, hvem er jeg da jeg har mest lyst til å forsvinne i mengden?? Hvem er jeg da alle ser ned på meg? 

Tenk over det neste gang bruket 3 sekunder på å slenge en kommentar eller 1 sekund på å sende et blikk. Det kan være nok til å knekke et annet menneske.. Det kan være nok!!! 

 

5 Kommentarer

Nina Cecilie

24.05.2017 kl. 20:11
<3 <3

missmommy.blogg.no

24.05.2017 kl. 22:30
❤️Viktig!

Kaja Jeanette

25.05.2017 kl. 07:35
missmommy.blogg.no: ja, veldig viktig <3

http://hevhodet.blogg.no/

24.05.2017 kl. 22:31
Utrolig flott innlegg <3

Kaja Jeanette

25.05.2017 kl. 07:35
http://hevhodet.blogg.no/: tusen takk skal du ha <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits